achtergrond

Geenstijl

Kakker Willem

Hallo, mijn naam is Willem. En ik ben een wannebee tweaker. Als ik niet tweak dan hockey ik bij MHC Bommelerwaard. Hockey is voor mij zo belangrijk dat ik zelfs mijn zwaar onderbetaalde job bij MacDonalds heb opgezegd. Want u denkt toch niet dat ik voor Euro 3,80 per uur, hamburgers ga serveren aan het gewone arbeidersvolk. Nee, jôh daar voel ik mij veel te goed voor. Want ik ben tenslotte al 18 en dan is rondscheuren in pa zijn bolide veel leuker en hockyen natuurlijk ook. Lekker met andere kakkers stoer doen. We hebben zelfs onze eigen hockey website. Ook droom ik graag, bijvoorbeeld over makkelijk zittende kleding, de Playboy Mansion (met bijbehorend hockeyveld uiteraard) en over Bill Gates want dat is mijn vriend. Kortom: Willem is een hockeyspelende loezer uit Zaltbommel die denkt dat hij kan tweaken, terwijl hij nog niet eens zijn eigen dirs kan beveiligen. Loert u even mee?
UPDATE 1: De heren van ikbenlekker.com reageren er in hun lagere school-Nederlands lustig op los, maar wel een dag te laat. Ondertussen is de site bijgewerkt en de zijn de kids in de veronderstelling dat onze dame Latexhex een straf rukkende nerd is. Ach... Het is leuk dat ze een feauteau van Willem zelf hebben gebruikt. Welkom op GS jongens!
UPDATE 2: Ook namens Rombo van harte welkom, vrind. De brief aan je voormalige werkgever McDonald's (inderdaad, zo schrijf je dat) zegt genoeg over je geestelijke en intellectuele vermogens. Prijs je maar gelukkig met die rijke papa, zonder hem en zijn centjes zou je een vreselijk uitzichtloze toekomst hebben gehad. Oja, van de bovengenoemde twee brieven die je snel verwijderd hebt, heb ik - vriendelijk als ik soms dan ook wel weer ben - even een mirror gemaakt. Die open dir van je was de moeite van het kopiëren niet waard, sorry.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.