Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Blanke meisjes willen graag buitenlanders

blackwhiteJa? Hebben wij uw aandacht? Ook hier vanwege die aanlokkelijke koptekst? Doet het altijd goed in een rss-reader. Welnu. Die kop hebben wij niet bedacht. Hij stond in dagblad Trouw. Misschien wel de beste spamhoer van Nederland. Want wat blijkt. Het hele artikel blijkt een ankeiler voor een boekie van een Trouw-medewerker dat in september verschijnt. Slim he? In ieder geval slimmer dan het gemiddelde Nederlandse meisje als we deze krant mogen geloven: Die blanke meisjes geilen op buitenlanders. Ze praten ook allemaal stoer, van swa en dushi. Nederlandse meisjes zeggen ja tegen dingen waar Antilliaanse meisjes nee op zeggen" Het boekje in de serie: Zo Gaat De Nederlandse Samenleving Naar De Klote, Deel XVI ligt binnenkort in de Ramsj.

Reaguursels

Inloggen

@wachtmeester de bruy 23-08-06 @ 07:46
Alweer jij? Ik houd het dit keer kort, okee? Ik word namelijk een beetje moe van je.
Ik heb relaties gehad met zowel Turkse als Nederlandse meisjes. Geen neuk-neuk-relaties, gewoon relaties. Maar neem ze maar niet al te serieus, omdat ik nog jong ben. Ik ben nog niet op zoek naar de ware ofzo.
Ik heb een zus ja. En ze is niet uitgehuwelijkt. Ze heeft nu een Turks vriendje, ik weet het, onze ouders weten het. Hij is af en toe hier, in huis, maar meestal werkt hij. Ze heeft hem zelf uitgezocht. Ze heeft ook Nederlandse vriendjes gehad. Jouw vooroordelen slaan dus weer helemaal nergens op.
Mijn naam slaat nergens op, maar ik vond het wel grappig dat je een naam van vier letters niet kon lezen.
Ik scheld en ik heb een grote bek? Schelden doe ik alleen als ik doorsla, en die grote bek beschrijf ik liever als een mond die veel kritiek geeft. En solliciteer maar bij de pizzeria, want ik zit wel degelijk op het gymnasium. Dat jij het niet gelooft, is alleen maar een compliment. Eng he? Een Turk op het gymnasium, die ook nog een grote bek heeft? Niet alle gymnasiasten zijn stille brillennerdjes hoor.

lvet | 24-08-06 | 06:29

@poppermotje
Moet zeggen dat ik absoluut niet doel op autochtone mannen. Wijsheid is iets relatiefs en aan westerse wijsheid heb je niks als je moet overleven in de jungle dus begrijp me niet verkeerd. En daarbij komt dat ik mezelf niet als wijs beschouw, maar op dit moment nog enkel als iemand met bovengemiddelde parate kennis en dat is iets heel anders dan wijsheid, ik zit hier niet voor zelfverheerlijking als ik dat zou doen dan niet anoniem op het internet. De reden dat ik het schreef is dat me stoort is dat er geinsinueerd wordt dat elke man alleen maar wil neuken en elke vrouw een stoer mannetje wil. Die theorie gaat niet meer op.

@Der Lehrer
Ik wil erbij zeggen dat ik het met Der Lehrer eens ben dat wij niet meer ergens trots op zijn, we zijn zooooo open-minded... Struisvogelpolitiek/conflictvermijdend gedrag.
En idd als rechts bestempeld worden heeft een negatieve klank maar dan denk ik links is net zo erg. Politiek is voor iedereen een egoistische daad, we stemmen toch allemaal op de partij waar we denken beter van te worden. En ja als je hard werkt en ambities hebt stem je rechts en als je van een uitkering leeft of minimum inkopen hebt links omdat je daar beter van wordt. Alleen is links het sociale gedeelte van onze instincten.... Als groep zien te overleven en recht het dierlijke.... ik eerst (conflict).

Beaulav | 23-08-06 | 10:06

@ EL VET 22-08-06 @07:57
Zo goed?
Hierboven staat inderdaad niet dat je moslim bent, maar dat zei je wel op een andere topic (ben de naam kwijt, maar als je zegt dat ik lieg ga ik het alsnog opzoeken).
Ook heb je gelijk dat ik geen vrienden heb behalve hier op GS.
Jij bent mijn enige vriend.
Haat me maar.
Maar een Duits spreekwoord zegt:
Was sich zänkt das zieht sich!
Fapper van me.
Je zegt dat je ervaring met meisjes hebt en dat de fappers hier nog nooit een meisje hebben aangeraakt.
Vertel me eens, waren dat Turkse of Marokkaanse meisjes?
Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid waren dat Nederlandse Breezah sletjes waar jij zo'n hekel aan hebt.
Ik weet niet of je een zus hebt van jouw leeftijd of ouder en zo ja, is ze ooit thuis gekomen met een Nederlands vriendje , geïntegreerde Turk van me?
Ik denk het niet, want ze is zeer waarschijnlijk al uitgehuwelijkt aan neef Mehmet uit Anatolië.
El VET, slaat dat op Vet zoals alle Turkse jongetjes er uit zien.
Vet, om de buitenwereld te laten zien hoe welvarend we zijn.
Dat ik op jou reageer heeft te maken met het feit, dat je posts me opvielen hoe je op anderen reageert.
Schelden en een grote bek.
Als jij op het gymnasium zit, dan ben ik een pizza koerier!

wachtmeester de bruy | 23-08-06 | 07:46

@Aktivist 22-08-06 @07:35
De prostitutie in NL zou trouwens instorten zonder allochtonen en militairen....
Omdat je post toevallig onder die van mij staat denk ik dat het geen toeval is.
Deze wachtmeester is nog nooit naar de "hoeren" geweest, heeft het ook niet nodig en zal er ook nooit naar toe gaan.
Waarom?
Omdat het een brok ellende is wat zich daar afspeelt.
Smerige criminelen (slavenhandelaren) die meisjes uitbuiten, bedreigen, chanteren en ze het "vak" in hebben verkracht en geslagen.
Terwijl door de minister van ontwikkelingssamenwerking in Afrika de portemonnee wordt getrokken om seksslavinnen uit de klauwen van milities te halen, ligt dezelfde ellende en misschien nog erger hier om de hoek en wordt er blijkbaar niets aan gedaan.
Het lijkt wel of iedereen bij justitie een gratis "tienrittenkaart" heeft gekregen.
Toevallig was afgelopen avond op Nederland 3 het eerste deel van een zeer realistische film over gedwongen prostitutie met als titel:
Sex Traffic.
Ik denk dat volgende week dinsdag het tweede deel wordt uitgezonden?
Zeer aanbevelingswaardig!

wachtmeester de bruy | 23-08-06 | 06:57

@Beaulav 22-08-06 @ 21:55 Vrouwen die vallen op wijze mannen. Iets zegt mij dat je daarmee 'autochtone mannen' bedoelt, en meer in het bijzonder jezelf. Bedenk dan wel dat jouw 'wijsheid' een eind verderop de globe niet als zodanig herkend wordt, en je daar - indien je je niet zou kunnen en/of willen aanpassen - niet aan de vrouw zou komen. Noch aan enige andere maatschappelijke positie. Je zou tot de schokkende ontdekking kunnen komen dat JIJ daar de allochtoon bent, en JIJ degene bent die in de ogen van de plaatselijke autochtonen 'afhaakt' en disfunctioneert. Niet verhuizen dus! Alles komt goed.

poppermotje | 23-08-06 | 03:52

Niemand denkt met zijn geslachtsdeel. Maar we denken wel allemaal ten behoeve van het nageslacht, op straffe van uitsterven. Hoe we daar over communiceren is een kwestie van afspraken over codes, signalen en procedures, samen te vatten onder de noemer cultuur. Maar als al de grote gemene delers heengaan om zich klein en gemeen te gaan verveelvoudigen, vervallen de verschillen. Aldus (het toegepaste sociaal-darwinisme van) het poppermotje.

poppermotje | 23-08-06 | 02:57

Beaulav 22-08-06 @ 22:47
De cultuur verloedert hier omdat het in Nederland niet gewaardeerd wordt als je trots bent op iets, ergens voor staat of ambitie hebt. Je bent dan of extreem-rechts, of conservatief of wat dan ook, maar het heeft een negatieve klank. Iedereen moet zijn zoals de rest, zoals de massa en die kan maar een kant op, omlaag.

Edmund Stoiber had gelijk toen hij zei dat Duitsland weer terug moest naar zijn oude waardes als hard werken en precisie etc. Uiteraard was slechts hoongelach zijn deel en inderdaad heeft hij ook niet echt een hele goede reputatie bij de meesten.

bubka 22-08-06 @ 23:01
Daar is maar EEN enkele reden voor en dat is dat sommige vrouwen TE hoog opgeleid zijn en daardoor of vervelend worden of geen kinderen willen of te lelijk voor woorden zijn. Op deze punten scoren laagopgeleide vrouwen gewoon goed en dit is de enige reden dat de twee klasses zich blijven vermengen.
Omgekeerd zul je het nauwelijks tegenkomen; een hoogopgeleide vrouw met een laagopgeleide man.
Over het algemeen zul je toch zien dat mensen op iemand vallen met een enigszins gelijk niveau en dat hoeft niet per sé in de gevolgde opleiding uitgedrukt te zijn (maar vaak wel), waarbij de man net iets hoger opgeleid is dan de vrouw.

Der Lehrer | 23-08-06 | 00:40

Verschil lange/korte termijn denken is de vijfde dimensie van Hofstede en verschilt per cultuur.

Beaulav | 22-08-06 | 23:39

1. Er zijn ook eigenwijze mensen die een eigenwijs persoon vinden omdat ze allebei van die conflicten houden en sommige niet. Sommige verlegen mensen vinden elkaar ook uiteindelijk en willen lekker met zijn tweetjes burgerlijk oud worden. (Ken ze allemaal) Het ligt eraan wat je behoefte is....
Net als al eerder heb ik het over mensen die op lange en korte termijn beredeneren, nam cultuur/allochtoon even als generalisatie omdat het verschil zit in de gemiddelde denkwijze en die komt daar toevallig mee overeen. Heb al eerder gezegd dat ook het gross van de lager opgeleide bevolking, zich ook zo gedraagt. En NIET iedereen denkt alleen met het geslachtsdeel, en die theorie dat mannen alleen maar willen neuken en dat vrouwtjes stoere mannen willen klopt niet, sommige hebben een overheersende drang naar zekerheid en leven daarnaar, dit domineert de rest van de behoefte (ter illustratie). Mensen kunnen naar waarde en normen leven die ze krijgen ingeprent en niet beter weten kijk naar bepaalde Zuid-Amerikaanse culturen in de rimboe.

Beaulav | 22-08-06 | 23:37

@bubka: precies, twee mensen die hetzelfde zijn in gedrag kunnen nooit samen met elkaar. Neem twee heel verlegen mensen; zij zullen nooit een initatief nemen en er komt nooit wat van. En twee hele eigenwijze mensen, zullen altijd de ander proberen af te troeven om hun gelijk te bewijzen, waardoor er ruzie komt.
.
Allochtonen vaker op seks uit dan autochtonen? Hoe komen ze erbij. Zoals bubka al zei, we zijn allemaal dezelfde mannen met dezelfde verlangens. Alleen cultuur verandert nog de manier van denken over een relatie. Allochtonen zijn in het algemeen juist veel strenger dan autochtonen. Juist bij allochtonen is het dus niet normaal 'om zomaar even te neuken'. En toch zijn die allochtonen er, net als autochtonen. En waarom? Precies. Evolutie.

lvet | 22-08-06 | 23:16

Geluk is niet afhankelijk van een intellectueel gelijkwaardig wezen met dezelfde beleving maar de behoefte (kan dit wel wezen), die verschilt per persoon en die ligt niet bij iedereen bij het behalen van zoveel mogelijk sex als jij eerder insinueerde. Dat is wat ik zeg. En die tweedeling is cru gezegd op basis van een verschil in behoefte op basis van vallen op breedgeschouderd/swa roepen of wijsheid, laatste bevindingen binnen evolutie

Beaulav | 22-08-06 | 23:13

@Beaulav
Als ik het goed begrijp is het zaak om verliefd te worden op een qua interlect gelijkwaardig wezen en ook nog dezelfde belevingswereld te hebben, lijkt je dat niet een beetje saai... En de praktijk wijst gelukkig anders uit, anders hadden we allang een tweedeling gehad van dombo's en superinterlectuelen. Nu kan je nog steeds zien gebeuren dat moeder niet verder kwam dan de huishoudschool, maar zoonlief toch maar mooi het gymnasium cum-laude deed...

bubka | 22-08-06 | 23:01

Ten eerste ik zal niet in mijn mond nemen dat we hoger staan, we zijn anders. Jezelf hoger zien is een vorm van alfa gedrag, elke cultuur heeft zijn voordelen en als je een stuk naar boven leest, zie je dat ik het eerder over het algemeen over de korte termijn denkers heb, veelal de laaggeschoolde. Vandaar ook het stuk dat de toekomstige moeder van mijn kinderen ook geen interesse heeft in de gemiddelde autochtoon. Ik heb cultuur hierboven als uitgangspunt genomen, maar idd de westerse cultuur is ook aan het verloederen, maar de kern is dat we naar meer handelen als alleen instincten op basis van opvoeding, cultuur (omgeving) en dat de theorieën over alleen primaire voortplanting niet kloppen.

Beaulav | 22-08-06 | 22:47

@Beaulav
Allemaal heel leuk en aardig wat je daar van onze cultuur zegt, wij gaan niet zo gemakkelijk vreemd, wij zijn minder gauw uit op pure sex, kan waar zijn, ik betwijfel het, maar als het waar is heeft het meer te maken met onze calvinistische achtergrond. Ook al doen niet veel mensen daadwerkelijk nog wat aan het geloof, het zit er toch nog ingebakken. En is er ook hard aan het uitgaan, ga maar eens op je gemak zitten aan de bar in een discotheek en denk dan nog eens dat wij toch echt evolutionair hoger staan dan allochtonen, t'zal je tegenvallen....

bubka | 22-08-06 | 22:32

Misschien om het iets duidelijker te maken: we zijn een combinatie van cultuur en instincten, beide evolueren, en misschien moeilijk te begrijpen maar niet iedereen handelt alleen naar instincten. In de basis hebben zijn instincten wel belangrijk maar hoe we ze uitten/ mee omgaan verschilt nogal....

Beaulav | 22-08-06 | 22:15

@bubka
Het is een kwestie van cultuur... Voor allochtonen staat versieren hoger op het prioriteitenlijstje, net als ik al eerder beschreef zijn de primitieve dingen als gouden horloge, dure auto's essentieler, puur gericht op "nep"status. Autochtonen leren eerst te werken, zekerheid opbouwen en dat soort dingen zodat ze succesvol nageslacht kunnen voortbrengen. Je kan met dingen als evolutie strooien, maar zorg dan dat je recente ontwikkelingen bijhoudt, want de mens blijkt zich anders te evolueren en als ik al eerder beschreef zijn er vrouwtjes die vallen op wijze mannen. Dat is pas evolutie.....
En ik moet eerlijk zeggen dat de vrouwen die vallen voor allochtonen idd niet in mijn omgeving verkeren, dat heet al selectie bij voorbaat en dat wil ik graag zo houden. En bij de vrouw die ik aan me ouders voorstel de gemiddelde allochtoon (ook autochtoon) geen kans maakt omdat zij wat eer eisen stelt aan het leven. Die vrouwen zijn en blijven onbereikbaar voor de meeste want er moet echt moeite voor gedaan worden en dat is waar allochtonen afhaken. Dat in de kont knijpen en dushi roepen roept alleen respons op bij vrouwen die niet sterk in hun schoenen staan/aandacht willen of niet op lange termijn denken/kijken of in iedere geval niet dezelfde prioriteiten en interesses hebben als ik.
En als je het toch over instincten kun je ook wel stellen dat de afrikaansere culturen zeer primitief zijn als het aankomt in het vreemd gaan binnen de relatie. Het gebeurt daar vele malen frequenter als hier, doordat het gedoogd wordt dus praat niet over het feit dat we allemaal hetzelfde willen. Het is leuk als je dat wil denken om het voor jezelf goed te praten (is een systeem dat er evolutionair is ingeslopen om ons niet rot te hoeven voelen, we kunnen namelijk niet goed functioneren als we euphorisch of disforisch blijven), maar er zijn mensen met wel degelijk andere prioriteiten dan alleen willen voortplanten. Als ik in de kroeg sta om het primitieve gedrag te observeren en de toename ervan naarmate de alcoholconsumptie stijgt, heb ik het prima naar mijn zin of onschuldig flirt ipv een vrouw versieren met een doel.

Beaulav | 22-08-06 | 21:55

is dit trouwens niet gewoon een stijlloze actie van het gs guerilla marketing team ingehuurd door kustaw bessems?

Noodles | 22-08-06 | 20:56

@Charlene
Geloof me, ook de autochtone jongen wil maar een ding, dat zit nou eenmaal in de natuur van het beestje, heet ook wel evolutie, zoveel mogelijk vrouwelijke exemplaren van jouw soort bevruchten, alleen, en daar heb je een punt, die brengen het wat meer timide, beleefd, zo je wilt...
En hebben thuis wat meer meegekregen over dat soort zaken, maar voor de rest is het een pot nat....

bubka | 22-08-06 | 20:36

@ Charlene: ik mis nog een werkwoord in je stelling, maar de strekking is duidelijk. Bovendien is het waar wat je zegt, de meeste autochtonen die ik ken presteren duidelijk minder dan de meeste allochtonen die ik (persoonlijk) ken. Al is dat dan waarschijnlijk niet wat je tot uitdrukking wilde brengen. Jij bedoelt dat allochtonen lager op de sociaal-maatschappelijke ladder staan dan autochtonen, en vanuit jouw standpunt (18 jaar en wonende in Capelle aan den IJssel) heb je gelijk. En de GS populatie zal je in dat standpunt bovendien bevestigen. Ik ben wel nieuwsgierig naar hoe je er over een jaar of vier over denkt. Kom nog eens langs om verslag uit te brengen.

poppermotje | 22-08-06 | 20:27

** Haar prijs

leadnfollow | 22-08-06 | 20:18

@Charlene

idd, 'Ieder wijf heeft z'n prijs' )-;

leadnfollow | 22-08-06 | 20:17

@leadnfollow
Heb je een punt, ze denken dat ze niet beter kunnen dan een allochtoon.

Charlene | 22-08-06 | 18:57

Hee, wie heeft nieuwnieuws stukgemaakt?

Braaklander | 22-08-06 | 15:34

Het gemiddelde type meisje dat met een turkaan of marokees gaat is low-self-esteem en pretty insecure. Dus een Low-Status-Slut; LSS!

leadnfollow | 22-08-06 | 14:54

Artikel van de Trouw is inmiddels weggejorist...

Ion Susai | 22-08-06 | 14:36

Een meisje dat haar krappe kutje heeft laten ruineren door een grote negerlul, is net zo uitgerangeerd als een biologische moeder.

Maagzuur | 22-08-06 | 14:20

Hallo allemaal,
Deze topic heeft wel veel reacties gehad!!
De pijn zit blijkbaar diep omtrent de liefdesverhoudingen tussen buitenlandse jongens en Nederlandse dames.
Ik kanme voorstellen dat men het vervelnd vindt al sje in een stad loopt als A'dam waar veel buitenlandse jongens de mooiste dames als vriendin hebben.
Tegewoordig zijn de Finnen zelfs in dorpen eromheen zoals Mijdrecht en Vinkeveen.
Wij (autochtonen) moeten gewoon beter versieren. Het ligt aan ons en niet aan de buitenlanders.
Bovendien is getint tegenwoordig in Nederalnd en blank niet.
Mischien moeten we naar brazilie verhuizen.
Tevens wil ik kwijt dat veel jongens om mijn omgveing geen dame kunnen vinden doordat de Finnen en de negers die in beslag hebben genomen.

Rischardadam | 22-08-06 | 14:15

Beaulav 22-08-06 @ 10:11
Interessante uitleg. Ja, ik denk dat beide wel mogelijk zijn. Inderdaad heb ik wel eens een praatje met een doel gemaakt, maar vaak ook niet en ook nu niet meer.
Wel denk ik dat het zeker mogelijk is om iemand een speciaal gevoel te geven, ook in een club. Misschien naief, misschien ook niet. Dat is wellicht ook precies wat ik bedoel, dat je juist om dat gevoel te kunnen geven, niet iedereen dat gevoel moet probéren te geven.

Aktivist 10:28, die laatste zin is prachtig.

Der Lehrer | 22-08-06 | 11:35

Echt machtig om te zien hoelang deze discussie nog voortgaat..

@de grote Anti
Ja, waarom zou ik niet eerlijk zijn? Ik vind niet dat het iets is waarvoor ik me moet schamen. Zo denk ik er nou eenmaal over. En blijkbaar jij ook, alleen in een minder extreme maat ;)
De Westerse wereld is in hun opvoeding veel vrijer, maar uiteindelijk komen we allemaal in dezelfde maatschappij terecht en dan komt er inderdaad een tweedeling (jaja Beaulav) van mensen die wel willen mengen en niet willen mengen.
Ik ben anti mengen! ;)

@ de Aktivist
Top geslapen! Vervelend voor jou dat je zo vroeg moest werken :(
Het veschil van toenaderingspogingen is denk ik... Dat veel allochtonen maar 1 ding willen (neuqen) en daar ook hun best voor doen. En autochtonen willen liever alleen een praatje, een telefoon nummer of zoenen... Merken de autichtonen dat ze meer kunnen knappen ze eigenlijk gelijk op die chick af.
En don't get me wrong er zijn ook zat autochtonen die er wel ff voor 1 nacht overheen gaan, maar die staan voor mij op hetzelfde niveau als breezers, allochtonen e.d.
Maar inderdaad het blijft lastig, in iedere cultuur heeft natuurlijk verschillende soorten mensen die allemaal anders handelen. Er valt weinig van te zeggen.

Charlene | 22-08-06 | 11:33

-edit ga eens terug naar school eikel -

woutj3 | 22-08-06 | 11:28

Weer iemand die een tweedeling ziet, JAHOE.

Beaulav | 22-08-06 | 10:56

@woutjE
Ik heb geen zin om me te verlagen tot de onnozele VMBO praat die jij verstaat. Verder ben jij niet bij machte, laat staan überhaupt in de positie mij uit te dagen. Overigens zou een eventuele discussie met jou verspilling van mijn tijd zijn.
Het enige wat ik je wil meegeven woutje, je begeeft je in een underdog positie omdat je het zelf toelaat.. dus eventuele *proest* alfamannetjes heb JIJ het kaas van JOUW brood laten eten.. ies natuur..!
Maar face it... slimme vrouwtjes komen direct op de juiste genen af en domme vrouwtjes kiezen voor ellende ies simpel.
*schopt woutje retour naar sgool*

de melkboer | 22-08-06 | 10:50

@melkboer,

Jij bent wel SCHEINHEILIG zeg!

woutj3 | 22-08-06 | 10:43

@ Melkboer
Als jij wel goed hebt opgelet op school weet je dat je pas sterk staat als je inhoudelijk kunt reageren (dat betekent met argumenten enzo)
- ik daag je uit -

woutj3 | 22-08-06 | 10:30

Charlene 22-08-06 @ 08:58
Lekker geslapen?? Tja ik was al op wegens werk en want iemand mot toch dat leger uitvreters financieren via de "belastingen".
Als buitenlanders je niet aanstaan (mij staan ze ook niet aan), ga je niet op hun toenaderingspogingen in.
Wat betreft het verschil in toenaderingsgedrag tussen buitenlanders (c.q. negerts en finnen) en autochtonen: Ik probeer een mogelijke verklaring te vinden. Sorry dat dit niet in bepaalde vastgeroeste denkpatronen past.
Misschien begrijp je de post van Draaitafel Demagoog 21-08-06 @ 20:56 beter....
Tja, op sommige grieten komen zelfs zatte kerels niet af...

Aktivist | 22-08-06 | 10:28

@ Woutj3
Ze zijn bezig met onderzoek waardoor ik het vannacht al had over een afsplitsing van de mens in twee soorten. Het blijkt nu zo te zijn dat er een aparte groep vrouwen is die op wijze mannen valt omdat deze op de lange termijn hun kinderen en hunzelf beter kunnen onderhouden. Dus nummer 1 Sterke Genen -> Wijze Genen. Hoopgevend toch....

Beaulav | 22-08-06 | 10:18

@woutjE
"zelf BEN ik op een gemixte middelbare school gezeten" ????
Kneus.. je bent gewoon een losert die niet in staat was om wat tegenstand te bieden. En verder zou ik maar snel een retourtje sgool nemen want volgens mij heb je niet goed opgelet tijdens Naidierlandsjch..

de melkboer | 22-08-06 | 10:14

@ Der Lehrer
Mag ik uit jouw opmerking afleiden dat als jij een praatje maakt het met een doel is of in ieder geval zo opvat???
Zo ja
Je hebt het over geen interesse, dat is dus net het zure in Nederland, gewoon een praatje om een beetje te geiten hoef je geen interesse te hebben.
Zo nee
En als je geen interesse bedoeld alszijnde geen interesse in een slapouwehoergesprek dat is het zure dat ze denken dat je weer iets meer wilt. (Stelletje stijve harken).
Ik heb nog nooit iemand in de kroeg het gevoel kunnen geven dat ze echt speciaal is, en als dat wel lukt bij iemand is ze redelijk naief.

Beaulav | 22-08-06 | 10:11

-weggejorist-

woutj3 | 22-08-06 | 10:01

@charlene .. cynisme kan je dood aan gaan bij hoge mate .. het is een vorm van luiheid !

Draaitafel Demagoog | 22-08-06 | 09:57

Beaulav,

maar is het niet ook zo dat het nogal vreemd overkomt als je naar nummer 1 stapt "bladiebla" - geen interesse; doorhuppelt naar nummer 2 "blabla" - bezet; 3 - te dom om te poepen; ... Dat je dan tegen de tijd dat je bij nummer 6 bent ook niet echt meer geloofwaardig overkomt en dat meisje ook niet het gevoel krijgt dat ze speciaal is?

Gelukkig zijn dit zaken waar ik me niet druk meer over hoef te maken, maar ik zie het wel om me heen.

Overigens ken ik een paar Amerikaanse meisjes die iedereen die nog nooit een interraciale relatie heeft gehad als racist bestempelen. Gelukkig waren ze aantoonbaar gigantisch stom, zelfs voor Amerikanen, anders zou een minder intelligent iemand ze misschien nog gaan geloven.

Der Lehrer | 22-08-06 | 09:52

@ Der Lehrer
Ik wil de oorzaak daarvan ook nog wel even uitleggen.
Door ons mooie poldermodel en alle sociale stelsels in Nederland is er zo langzamerhand ingeslopen dat wij Nederlanders niet meer kunnen flirten, voor het voorgerecht willen we weten waar we die avond aan toe zijn als we uit eten gaan. We zijn zeer doelgericht en als we flirten doen we het met een doel. We willen niet dat er verkeerde signalen doorkomen en durft de gemiddelde Nederlander niet meer te flirten omdat iedereen er dan van uit gaan da we meer willen, tis jammer het kan ook gewoon een onschuldig sociaal en leuke manier van communiceren zijn. (P.S. Dit stond vorige week toevallig in de krant, maar was het er voorafgaand al volledig mee eens)

Beaulav | 22-08-06 | 09:31

Je bent tenminste wel eerlijk @Charlene..
-
Ik heb ook nog nooit een buitenlandse vriendin gehad,en heb daar ook zeker niet de behoefte toe.Ongelooflijk hoeveel linkse en allochtone rakkers mij daar op aanvallen.Als een ventje van een jaar of 9,had ik al een blond vriendinnetje.Maar niet op Die manier,we deden gewoon alles samen.
Kan je nagaan,we sliepen,douchten en aten samen.. dat is ondenkbaar in de meeste culturen.Goedverdomme,die meid is uiteindelijk met een brazilliaan getrouwt.(15 jaar later)
-
Nooit,en dan ook nooit,zal ik geinteresseerd zijn in een buitenlandse...
Ik heb teveel goede herinneringen aan blanke meisjes uit mijn jeugd. :)

de grote Anti | 22-08-06 | 09:26

Charlene 22-08-06 @ 08:58
Mooi.
Tsja, veel Nederlanders durven niet goed of weten niet goed wat te zeggen. Hebben misschien ook het fatsoen om geen smerige opmerkingen te maken zolang ze nuchter zijn, hoe je wilt.

Terug naar het onderwerp: wanneer ik een blanke vrouw met een donker kindje zie, denk ik altijd dat ze de babysitter is.

Der Lehrer | 22-08-06 | 09:17

Zijn we hier nou nog steeds bezig! Hallo wakker worden allemaal..... we zijn al 5 topics verder!

great bay | 22-08-06 | 09:15

En voor iedereen, ik besta! Ben geen faker o.i.d. Ja ik weet het is zeldzaam een meisje op GS, maar het kan echt!

Charlene | 22-08-06 | 09:03

@lvet
De opmerking over ik sterf nog liever was inderdaadwat cru, maar was niet zo bedoelt. Het is gewoon zo dat ik tótaal niets heb met buitenlanders, in welke vorm dan ook. Ik vind ze niet knap, aantrekkelijk, leuk of aardig. Terwijl die er zeker wel tussen zitten, don't get me wrong. Maar ik ben er al te veel tegen gekomen die dat niet zijn. Tevens is het zo dat het in mijn milieu/omgeving ook niet echt geaccepteerd is. Ja, ik ben ook gevormd door de maatschappij en tuurlijk zou ik mij daar niets van aanmoeten trekken etc etc. Maar zo ben ik nou eenmaal opgevoed dus ik zal gewoon nooit wat met een buitenlander krijgen.. De opmerking had eigenlijk moeten zijn "ik sterf nog eerder, dan dat ik wat met een buitenlander krijg." It's just never going to happen, ik voel er gewoon niets voor. tevens is het ook niet zo dat ik de fapmannetjes van hier boven hen verkies, dan blijf ik liever alleen of word ik lesbisch!
Ik ben gewoon nogal kieskeurig (ik neuq tenslotte ook niet met iedereen) en neem niet met minder genoegen dan dat ik leuk vind.
Zo dat heb ik neem ik aan nu wel voor jou en de rest duidelijk toegelicht...
Bedankt dat je ziet dat ik geen BrEeZaH ben, doet me goed. Die haat ik echt tot in het diepste van mijn hart (ook dáár zal ik nooit wat mee krijgen ;)).
@Aktivist
Nu is mijn reactie weer laat, omdat ik al lekker lag te slapen :)
Ik heb liever dan dat ze géén contact zoeken, echt iets leuks hebben ze nooit te melden.
En ik ken het probleem van Nederlandse mannen dat ze pas naar me toekomen als ze dronken zijn niet... Tuurlijk zitten er een aantal tussen maar ook al veel jongens gehad die gewoon nuchter waren (ik heb er alleen mee gepraat he, en met een enkel gezoend).
Roar en hoertjes moeten toch ook een beetje een leven hebben ;)

Charlene | 22-08-06 | 08:58

@wachtmeester de bruy 22-08-06 @ 06:30
Wat ben jij een kansloos zielig triest verschrompeld k*tnerdje. Ik haat je.
Wil ik dan dat Charlene op me valt? Nee.
Fapleeftijd? Ik weet niet wat jij deed toen je 16 was, maar ik kan tenminste nog meisjes krijgen. EN JA, ik fap ook wel eens. Ben immer een jongen, we zijn allemaal dezelfde viespeuken, alleen zijn sommigen kanslozer dan de anderen. Maar om mijn hele jeugd met fappen te verslijten? Nee. Dat jij dat wel gedaan hebt, blijkt uit je gedrag.
Ja en ik heb een dunk van me zelf, so? Dan noem je me arrogant of iets, doet me niks. Ik ben trots op wie ik ben.
En ik ben abolsuut niet verwend, als je dat bedoelt met 'prins'.
Wat doet het er toe dat mijn post ingezonden is om 02:23? Ik was gezellig met wat vrienden aan het zitten. Jij echter was al naar bed om vervolgens om 06:30 op te staan en gelijk op GS te reageren, waar je enige vrienden zich bevinden.
Zie je mij btw hierboven zeggen dat ik moslim ben?
En je bent echt tering gehandicapt, je noemt me nog steeds Ivet en je houdt maar vol dat er een I staat. HET IS EEN L. Kleine letter l. Kopier maar eens naar kladblokje ofzo en vergelijk het met de L en de l. NERD.
.
We vallen steeds weer in de herhaling, jij met je briljante 'grappen' en ik tevergeefs aan het uitleggen waarom jij totaal verkeerd in elkaar zit. Ik hoef niet meer op jou te reageren. Als jij hierop reageert, lees dan al mijn vorige posts die voor jou bedoeld zijn. Daar staat alles al in.

lvet | 22-08-06 | 07:57

Charlene 21-08-06 @ 20:26
Sorry voor de late reactie. Ik heb soms ook nog wel wat beters te doen dan op GS reaguren.
"praten" is i.d.d. overdreven. Ik kan beter zeggen: ze zoeken eerder "contact" met vrouwen/meiden. Meestal op een stuitende manier, dat wel, maar hun bedoelingen zijn duidelijk. De meeste nederlandse mannen daarentegen doen net alsof vrouwen niet bestaan. Totdat ze bezopen zijn en dan zijn hun toenaderingspogingen even stuitend als die van de buitenlandse mannen (in al dan niet nuchtere staat). Dat is in ieder geval mijn ervaring. Als jij andere ervaringen heb, verneem ik die graag van je.
Overigens heb ik niks met geyle allochtone kerels. Dat die maar naar de hoeren gaan, dat is precies het juiste voor hen. De prostitutie in NL zou trouwens instorten zonder allochtonen en militairen....

Aktivist | 22-08-06 | 07:35

@Ivet 22-08-06 @ 02:23
Had alle reacties maar gelezen, dan had je kunnen lezen dat Charlene (als ze niet fake is) al wat ouder is en zeker niet valt op een 16 jarig Turks jongetje dat volgens de wetten van de natuur in de fapleeftijd moet zitten, terwijl dit jongetje hier sommige reaguurders voor kansloze fapmannetjes zit uit te maken terwijl hij zelf nog in de pubertijd zit.
Hoe doe je dat als je besneden bent?
Poephand insmeren met schapenvet?
Je hebt wel een onaangename dunk van jezelf, wat mij al op een andere topic is opgevallen (mijn laatste comment op die topic nog gelezen?).
Zit op de hoogste opleiding (gym), spreek beter Nederlands dan de meeste Nederlandse medeleerlingen.
Dit zegt niet zoveel over jou, maar alles over het niveau van het hedendaagse gymnasium en de toelatingseisen.
Volgens mij wordt je thuis ook als een prins behandeld en ga je er nog in geloven ook, net zoals veel jongetjes in Marokkaanse gezinnen.
Je post is ingezonden om 02:23.
Je negentienjarige zus moest zeker al om tien uur naar bed.
Helaas voor jou denk ik toch dat Charlene (als ze bestaat) met buitenlander bedoelt: MOSLIM .
In de ene topic zeg je dat je geen moslim bent en hierboven weer wel!
Je bent net zo onbetrouwbaar als alle andere "buitenlanders" uit: kleur de plaatjes en maak het verhaaltje maar af, niet zo moeilijk.

wachtmeester de bruy | 22-08-06 | 06:30

Waar is Amanda nou toch ?

q18 | 22-08-06 | 03:20

Ik heb niet alle reacties zitten lezen, maar ik reageer toch even.
Wat mij als eerste opvalt, is dat een groot aantal kansloze fapmannetjes hier het helemaal geweldig vinden dat ze virtueel in contact met een meisje (oooh gut gut) gekomen zijn, en niet weten hoe ze moeten reageren.
Als ik de berichtjes van Charlene lees, durf ik zomaar te beweren dat ze absoluut géén breezah is, ze weet waar ze voor staat en weet zich te gedragen. Ze heeft niet die zielige middelen nodig om op te vallen (ja, ik ben ook een breezer-hater).
Maar dat aantal fapmannetjes op GS moet haar perse als breezah bestempelen, enkel en alleen maar omdat Charlene een jonge meid is. Ik durf te wedden dat deze mannetjes nog nooit een meisje aangeraakt hebben.
.
Charlene, trek je niets aan van die viespeuken, met die kansloze opmerkingen of je 'ff wil neuqen'. Die zijn zelf namelijk nog niet helemaal uit de pubertijd. Dat jij niet de eerste beste man op straat neukt en niet rookt, wil niet zeggen dat jij saai bent, meiden als jij zijn zeldzaam. Waren er maar meer zo.
Wat ik niet zo'n geweldige opmerking van je vond is dat je liever sterft dan dat je iets met een buitenlander begint. Waarom? Is een goede buitenlander, die jij knap en leuk vindt, en die zich weet te gedragen, nog steeds afschuwelijker dan de fapmannetjes hier, slechts omdat hij een buitenlander is? Beetje generaliserende opmerking.

lvet | 22-08-06 | 02:23

Does bukke jij geile neuqteef.

..zapper | 22-08-06 | 01:16

Waarom zitten er een hoop mensen Charlene aan te vallen? Hebben jullie, vast en zeker dikke behaarde mannen zonder sexleven, niks beters te doen?

Jassus | 22-08-06 | 01:00

Beaulav 22-08-06 @ 00:17

No, its not... niemand behandelt zijn eigen huis zeau slecht.

Charlene 22-08-06 @ 00:13

Dudette, hoax of irl... je wint op punten en uithoudingsvermeaugen van je semi- bejaarde GS opponenten. Ik wizzet.... U is een winner.... hahahaha

bottehond | 22-08-06 | 00:43

Dat is tevens hun huis....

Beaulav | 22-08-06 | 00:17

@Beaulav
Het was maar een geintje ;)
Maar inderdaad daar heb je wel gelijk ik... En ik me maar afvragen hoe die marrokanen aan een M5 kwamen...

Charlene | 22-08-06 | 00:13

@S.jumeirah
Ik scheer zeker niet alle allochtonen over 1 kam.
Heb ook al eerder gezegd dat ik niets tegen ze hem en ook niets met ze.
Gewoon neutraal.

Charlene | 22-08-06 | 00:11

Nou, goed ik wil niet oordelen op basis van fysieke kenmerken, maar denk vooral dat het aan de cultuur ligt. is gericht op status op basis van andere dingen als een westerse. Auto's juwelen etc terwijl een huis staat weg te rotten kijk maar in Afrika, Curacoa etc. allemaal korte termijn investeringen. Tuurlijk hebben we dat hier ook, alleen is het niet zo'n groot percentage. Als het maar duur lijkt.... En mischien idd wat primitieve genen die dominanter zijn....

Beaulav | 22-08-06 | 00:10

@charlen
hooh my gosh

charlene je lijkt me een aardige persoon hoor,

maar ik heb er zo'n grafhekel aan dat je allochtonen over 1 kam moet scheren. als je je zo opstelt, dan zul je het zeker weten, ook in je toekomst hebben dat mensen zich negatief tegen je opstellen.

S.Jumeirah | 22-08-06 | 00:07

@beaulav
Prachtig! Nee is geen discriemienasie. Maar wie weet... Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat negers achterlopen op de evolutie. Als je kijkt naar de neus van een aap en van een neger en een blanke.. is die van de blanke verder ontwikkeld.
Maar goed dat zijn maar theorieen...

Charlene | 22-08-06 | 00:02

enkele duizenden jaren geleden is de mensheid ook in twee soorten opgesplitst (mens & neanderthaler), en nee het is niet rascistisch bedoeld, maar ik heb het zoals ik al eerder beschreef over een mens die niet op lange termijn denkt en handeld naar zijn instincten.

Beaulav | 21-08-06 | 23:58

@sulkava
Hoe bedoel je?

Charlene | 21-08-06 | 23:50

goh ik krijg best wel een hekel aan anti's zo.

sulkava | 21-08-06 | 23:46

een nieuw soort Neanderthaler??

Charlene | 21-08-06 | 23:40

Laat het zo lekker doorgaan en dan hebben we binnen een eeuw net als 10.000 jaar geleden een afsplitsing binnen de mens en weer een nieuw soort neanderthaler, kunnen we daarna weer lekker sneller doorevolueren. tis laat en misschien een beetje weinig genuanceerd, maar de kern is ok.

Beaulav | 21-08-06 | 23:36

@Age Bijkaart
hahaha echt geweldig, er heeft nog nooit iemand een gedicht voor mij geschreven ik vind het prachtig. Helaas heb ik al een grote liefde, maar ik waardeer de moeite zeer en mocht ik plots alleen komen te staan dan ben jij de eerste die het weer ;)

Charlene | 21-08-06 | 23:05

Lyrisch gedicht

(en dus niet bijster goed; vijf apen, drie minuten, hoogstens)

*kucht korte kuch*
[Gerrit Komrij modus on]

Charlene, oh Charlene, leef op mij
Al je cynisme uit, laat
mijn liefde voor jou
Jouw wangen kleuren
Zoals dat alleen bij roomblanke meisjes kan.

Aan je schone liefde denkend,
Krijg ik het plots Portugees benauwd:
Ik wil je koele handen op mijn
Slapen, fluister mij je kalmte in.

Charlene, oh Charlene,
Voor mij ben je de ware:
Trouw met mij en niet met Zeeuwsche
Wees van mij als ik van jou ben,
oh Charlene!

[Gerrit Komrij modus off]

Age Bijkaart | 21-08-06 | 22:57

-weggejorist-

Age Bijkaart | 21-08-06 | 22:57

-weggejorist-

Age Bijkaart | 21-08-06 | 22:57

@charlene
O,ja Othello, dus zelfs in die tijd speelde dat al... Ik moet je ook wel een beetje gelijk geven, statistisch gezien is de kans dat het fout loopt gewoon groter gezien de culturele verschillen... En als er dan ook nog verschillende geloven bijkomen wordt het een hele opgaaf, je weet, waar twee geloven slapen op een kussen, daar slaapt de duivel tussen! En voor nu, trusten, er staat een baas op me te wachten, op een ijselijk vroeg tijdstip...

bubka | 21-08-06 | 22:43

@FUCK DUCK
Prima, jij ook???

Charlene | 21-08-06 | 22:40

@charlene
Heb je een leuke dag gehad???

FUCK DUCK | 21-08-06 | 22:36

@bubka
Ja okee maar dat is anders.. en misschien sla ik de boeken over gemengde liefdes ook wel over. Denk aan Othello ;)

Charlene | 21-08-06 | 22:32

@Charlene
Maar dat verduidelijkt ook gelijk een hoop, dan valt de rest van de mensheid inderdaad af, hoop voor je dat hij (of zij) je gelukkig maakt...
Echter, literatuur over gemengde liefdes is er te over, niet alleen interraciaal, ook over verschillende milieus, toch een beetje hetzelfde, denk aan Turks fruit....

bubka | 21-08-06 | 22:29

@bubka
Ik ben al cynisch zolang ik me kan herinneren. en inderdaad, stuiverromannetjes lees ik niet. Maar literatuur wel, maar nog geen boek over gemengde liefde tegengekomen..
En ik ben de ware al tegen gekomen, en die is Nederlands.

Charlene | 21-08-06 | 22:24

@Charlene, geloof me, ik verveelde me en heb alle 400nogwat berichtjes gelezen, wat ik bedoelde is dat je nog jong genoeg moet zijn om in een romantische aangelegenheid als de liefde toch is, niets op voorhand te mogen uitsluiten... Lees er al je stuiverromannetjes maar op na, ook de literatuur staat er ook vol mee, overigens, dus stuif niet gelijk op dat je die shit niet leest.... Op mijn leeftijd mag je cynisch worden, toch niet al op de jouwe, tegenwoordig?

bubka | 21-08-06 | 22:13

@bubka
Ill see this as a misjudgement.
Als je mijn allereerste post leest, zie je dat ik heel serieus ben en het echt meen.
Ik zal nooit met een buitenlander nemen en zeker niet met een moslim.
I(L)kaaskoppen.
En wat op mijn leeftijd? ik ben geen puber meer!

Charlene | 21-08-06 | 21:53

Is het niet gewoon logisch dat, omdat de wereld steeds kleiner wordt, er steeds meer gemengde huwelijken plaatsvinden? En is wat je van ver haalt niet lekkerder? Plus het feit dat Jan met de pet toch een stuk minder romantisch lijkt dan de grote zwarte prins op het (dat dan weer wel) witte paard... Joh, wat maakt het uit, als je er samen maar uitkomt...
@enne, Charlene, vaak zie je, zeker op jouw leeftijd, dat wat je zeker nooit zal laten gebeuren, later toch realiteit wordt... Laat je ons dan wel even weten dat Mohammed toch echt de ware is?

bubka | 21-08-06 | 21:49

@Ion Susai .. heb je gisteren zomergasten gezien ? tjek dat stukje over die depersonificatie want je jalouzie is echt TE .. En begrijp me goed ik ben echt bekend met chickies die liever voor iemand van buitenlandse afkomst gingen dan voor mij .. en ze waren alles behalve vmbosters .. kijk gewoon eens op een schoolplein .. dan zie je dat chickies zich graag in de omgeving van buitenlandse gasten begeven .. dus begin nou niet over antillianen en groepsverkrachtingen

Draaitafel Demagoog | 21-08-06 | 21:40

Even omgedraaid: de grieten waar dit artikel op doelt, willen wij witjes niet. Negerts, u mag ze hebben. Strik there around and go with that banana!

Tobus | 21-08-06 | 21:17

@de grote anti
Heb die film inderdaad gezien. Ze kreeg spontaan een piercing deed drugs en pleegde diefstal. Niiiiice..

Charlene | 21-08-06 | 21:10

@Zeeuwsch
Als je het op een wat persoonlijkere en romanstischere manier brengt.. Who knows? ;)

Charlene | 21-08-06 | 21:08

Iemand de film "13" gezien? Nadat je die film hebt gezien ga je ineens heel anders tegen 'gekleurde' scholen aankijken.
-
Blond meisje wou namelijk niet 'buitengesloten' worden,dus werd ze maar een ja-knikkende breezah.

de grote Anti | 21-08-06 | 21:01

@ Draaitafel Demagoog

Iedereen kan met 11 man een kelderboxverkrachting uitvoeren. Voordeel van de Antilliaantjes is misschien nog wel dat ze geen geweten hebben dat ze eerst ff uit moeten schakelen. Het niet tegen de wil van het meisje playen, dat is de kunst waar deze buitenlandse boys vaak jammelijk tekort schieten.

Ion Susai | 21-08-06 | 21:01

hehehe .. de antwoorden hier spreken weer boekdelen .. maar het is zeker waar !! en niet alleen bij die vmbo wijven hoor .. die buitenlandse boys weten gewoon hoe ze chickies moeten playen ! ;)

Draaitafel Demagoog | 21-08-06 | 20:56

@Charlene
Ik weet dat we mekaar nog niet zo lang kennen, maar gezien je geweldige commentaar op deze site voel ik een mentale verbondenheid. Dus ik denk dat ik het maar gewoon ga vragen: ............. Charlene, Wil je met me trouwen!

Zeeuwsch | 21-08-06 | 20:55

@Der Lehrer
U ook bedankt ;) ik was samen met Seaudebeau ook een van de weinige, zo niet de enige reaguurder bij dit topic. Zou de rest zichzelf hebben herkent in het verhaal en niet durven reageren?

Charlene | 21-08-06 | 20:54

Ik waardeer Charlene ook erg. Overigens Bottehond, IEDEREEN kan een BrEeZaH krijgen, mits hij zo'n alcoholisch limonadedrankje kan betalen. Iedereen dus.

Der Lehrer | 21-08-06 | 20:51

@bottehond
Oke gelukkig maar, ben hier al genoeg uitgemaakt voor BrEeZaH ;)
De bloemen zijn super! ze staan in een vaas op mijn kamer.

Charlene | 21-08-06 | 20:48

Charlene 21-08-06 @ 20:45

Hehehehe... nee dametje... het item gaat vooral over breezahs en die vindt de gem. reaguurder lekkah (maar onbereikbaar voor de meesten).... Bevallen de blommen een beetje? Zelf geplukt in de tuin van mijn buurvrouw.

bottehond | 21-08-06 | 20:46

@de grote anti
Is het echt de schuld van MTV? Of alleen maar TMF? :D Juice FM, FunX;)
@bottehond
Ik ben geen breezah:( Of doelde je daar niet op?

Charlene | 21-08-06 | 20:45

Charlene 21-08-06 @ 20:31

Ik begin je steeds leuker te vinden.... go girl! Laat die ouwe zelfingenomen mannetjes die nog never een mooie hollandse breEzah gekrikt hebben maar kletsen.... trots ding.... blommen voor jou.

bottehond | 21-08-06 | 20:38

Niet reageren op die intimiderende (en platvloerse) opmerkingen is discriemienatie,Charlene...
Je weet toch!! *bah* Dank U Wel MTV en TMF.. u heeft de maatschappij de tering in geholpen.

de grote Anti | 21-08-06 | 20:37

@de grote Anti
Dat idee kreeg ik ook al het enige wat buitenlanders bij mij doen is naar me roepen "Hee meisje meisje wil je neuqen?" of "Wat ben je lekker" en als ik dan niet reageer dan ben ik een arrogante hoer...
Of als ik uit ben zeggen ze helemaal niets en beginnen ze me gewoon te betasten en dat doen ze neem ik aan ook bij meisjes die geen nee durven te zeggen... Ja.. Dan lijkt het idd of dat ze willen.

Charlene | 21-08-06 | 20:31

praten? als in dialoog? Muhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TheBugz | 21-08-06 | 20:31

Hij bedoelt dat ze met een slepend been op de potentiele neuqpop aflopen en geywle woordjes sissen,dat is idd iets wat Nederlandse mannen niet doen.
Wij zijn iets langer geleden uit de boom gevallen.

de grote Anti | 21-08-06 | 20:29

@Aktivist
"Die gaan tenminste praten met meisjes/vrouwen"
Die moet je even toelichten??

Charlene | 21-08-06 | 20:26

@bakoenin
ze willen dus iets voelen vandaar dat jullie jullie vrouwen slaan anders voelen ze niks

larry | 21-08-06 | 20:23

Kweenie... maar een zwarte garnaal lijkt mij een beetje over de datum?!

TheBugz | 21-08-06 | 20:21

bakoenin 21-08-06 @ 19:42
Daar kan de rest van de witmannen toch niks aan doen, dat jij roze bent en een garnaaltje hebt. Laat die breezahs toch met negerts neuqen. Komen ze er snel genoeg achter dat daar ook de nodige garnaaltjes tussen zitten

Aktivist | 21-08-06 | 20:20

Ik zie dat ik een gevoelig punt heb aangesneden.. Tandenknarsen jullie maar verder over wat ik bedoelde.Dat is gezond,jezelf dingen afvragen.

de grote Anti | 21-08-06 | 20:18

G*DV%&@%@MME
Alles van mij is weggejorist, beetje jammer...
Kan ik weer opnieuw beginnen!

FUCK DUCK | 21-08-06 | 20:13

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 20:12

@Zeeuwsch
Pas maar op, ik zei er iets over en men noemde mij gelijk een racist..

Charlene | 21-08-06 | 20:10

de grote Anti 21-08-06 @ 18:46
"intelligente nederlandse mannen". Zijn die er dan veel?
Intelligent zijn is toch nog wat anders dan goede punten halen op de HEAO en alleen maar over je computer lullen.
Niet dat er veel intelligente buitenlandse mannen zijn overigens.... maar die gaan tenminste praten met meisjes/vrouwen, iets waar de nederlandse "intelligentsia" vér boven staat of pas na een krat bier c.q. 4 flessen wijn durft!!

Aktivist | 21-08-06 | 20:03

@Charlene
Dat een vrouw zoiets aanraakt bijvoorbeeld

Zeeuwsch | 21-08-06 | 19:56

@butthead
Wat is om te kotsen?

Charlene | 21-08-06 | 19:49

het is werkelijk om te kotsen!

butthead | 21-08-06 | 19:47

@Beaulav
bedankt, jij ziet mijn ware ik.

Charlene | 21-08-06 | 19:45

Het punt is gewoon dat de blanke meisjes een echte man willen, inplaats van roze ventjes met een garnaaltje.

Blanke meisjes willen ook wel eens echt iets voelen.

bakoenin | 21-08-06 | 19:42

En voor alle Charlene haters... Ze is misschien een beetje ongenuanceerd en af en toe ondoordacht, maar het fundament is er. De rest komt met de jaren.

Beaulav | 21-08-06 | 19:41

de grote Anti 21-08-06 @ 19:16
Leg dat van dat schuldcomplex en dat helpen eens uit, want dat ontgaat mij volledig. Bovendien is 'helpen' wel erg paternalistisch en neerbuigend, nietwaar?

Der Lehrer | 21-08-06 | 19:40

@ de grote anti: Om hun nieuwsgierigheid te relativeren zou via de opvoeding en het onderwijs meer aandacht besteed moeten worden aan de grote gevaren die ze lopen, zoals zwangerschap, in de steek gelaten worden, ontvoering van kinderen en de grotere kans op desastreuze infectieziekten, als ze een relatie aangaan met een ***** of *******. Dat zal natuurlijk nooit gebeuren, het zou door de politiek correcte massa worden uitgelegd als racisme. Ook het decennialange, door vooral de linkse politiek, aangepraatte vooroordeel dat westerse mannen inferieur zijn aan ****** en ********* zal moeten worden rechtgezet, evenals het net zo aangepraatte schuldcomplex. En op een dag zullen ze er wel achter komen dat ze verkeerde beslissingen hebben genomen en naïef zijn geweest, maar dan is het kwaad al geschied. De maatschappij kan dan de kosten voor de kinderen, criminaliteit, medische kosten en pogingen om de kinderen terug te halen weer ophoesten. Er MOET een manier komen om preventief te werk te gaan, anders zullen we verzuipen in de ellende die het achterlijke gedrag van deze meiden zal veroorzaken.

wijsvinger | 21-08-06 | 19:38

wijsvinger 21
Haha, dat laten ze dan op een heel aparte manier blijken :D
I like your walgelijke zinloze kinderlijke bijvoegelijke naamwoorden-fetisjisme!

Charlene | 21-08-06 | 19:27

-weggejorist-

Zeeuwsch | 21-08-06 | 19:25

De uiteindelijke totale globalisering en bloedvermenging is onvermijdelijk, het zal me verder een reet roesten of dit 100 jaar vroeger of later klaar is. Maar eert nog zullen de negerts hier langzaam in blanken veranderen. Diertjes passen zich lichamelijk aan aan het milieu waarin zij zich bevinden. Zet maar eens een Amerikaanse slavennegert tegenover een Afrikaanse negert. Nog 3, 4 generaties.

Henk Hunk | 21-08-06 | 19:25

Nieuwsgierigheid valt moeilijk te bedwingen bij veel blanke meisjes.
Tel daar bij op het schuldcomplex en de drang 'kans-armen' te willen 'helpen'.
-
Naja,op een dag komen ze er wel achter waar ze zelf vandaan zijn gekomen.

de grote Anti | 21-08-06 | 19:16

@ Charlene: ik denk dat veel reaguurders mannen zijn waarvan een groot aantal zich opgelucht voelt dat er toch nog hier en daar een rationele jonge cultuurbewuste niet gehersenspoelde zelfstandig denkende vrouw de kop opsteekt. Ps, vergeef me mijn walgelijke zinloze kinderlijke bijvoegelijke naamwoorden-fetisjisme!

wijsvinger | 21-08-06 | 19:15

Zwaar overdreven gedoe. Socio- biologisch is het normaal dat blanke mannen niet graag zien dat één of andere gekleurde figuur een blank meisje inpalmt. Vaak wijzen we dan naar de gevolgen er van voor het wicht in kwestie. Maar da's natuurlijk allemaal rationalisatie. Ik zie niet graag een negerT en al helemaal een moslim met een blank meidje. Maar ik roep mezelf dan wel tot de orde. Je onderbuik hoeft niet altijd te winnen, net zo min als je hogere ethiek dat hoeft te doen.... in dit geval zeg ik: het stuit mij tegen de borst maar wiens probleem is dat? Besides.... volgens mij valt het reuze mee met de hoeveelheid blanke meiden die met een gekleurde willen..... Overigens ben ik blij dat mijn teef niet die irritante wensdroom van veel blanke vrouwen deelt om zich te laten bonken door een negerT.

bottehond | 21-08-06 | 19:06

De kindreren die op HAVO en Atheneum zitten zijn in iedergeval normaler en een deel van de klas. Maar ik hoor ook andere verhalen van vrienden die een meisje hebben op het VMBO (zelfde scholengemeenschap). Gaat net zo als in het artikel staat.
Maar wee je gebeente dat je aan een van hen komt, dan zijn de rapen gaar...
Uit angst om in eigen gemeenschap te kiezen en te "oefenen" storten ze zich op over... hollandse meiden en sommigen willen maar al te graag.
Je zou maar een ouder zijn!

Assemargalismagalles | 21-08-06 | 19:03

@Joris @ Mezelf 21-08-06 @ 15:12
Bedankt voor het wegjorissen, ik wilde u niet belasten met verzoekjes.

Traag | 21-08-06 | 19:01

@de honden blaffen

Dat is juist het lastige,veel aantrekkelijke meisjes zijn vaak bezig met andere zaken dan de synapsjes trainen.En dus tjakkaaa,zitten ze dus op een lijn met
onze vriendelijke medelanders! Iedereen blij,behalve intelligente Nederlandse mannen.

de grote Anti | 21-08-06 | 18:46

Ik denk dat het toch voornamelijk meisjes zijn waarvan het IQ zich op hetzelfde niveau bevindt als dat van de gemiddelde Antilliaan.

de honden blaffen... | 21-08-06 | 18:39

@Tomahawk33
Als ik het dus goed begrijp... Heb jij een Surinaamse ex en die zei dat Antilianen en Surinamers bijna nooit trouw zijn?
En jij bent Nederlander of wat ??

Charlene | 21-08-06 | 18:39

-weggejorist-

monaco | 21-08-06 | 18:37

-weggejorist-

Tomahawk33 | 21-08-06 | 18:36

@schapie_schapie
Eindelijk iemand die het begrijpt. De meisjes die jullie wel willen zijn sletten en de meisjes die jullie niet willen hebben zelfrespect en die kunnen jullie niet krijgen. Punt is dat veel van jullie die Nederlandse sletten niet willen hebben, en gelijk heb je!

Charlene | 21-08-06 | 18:34

lenegro@heijls 21-08-06 @ 18:16

Nutteleaus en gefrustreerd commentaar... well, dude... de kortzichtige Nederlander is ere to stay! Wen er maar aan...... Ezel.

bottehond | 21-08-06 | 18:28

bedoelen ze daar geen witte schapen mee

larry | 21-08-06 | 18:27

"He Swa,ikke heb helemaal geen problemen met blanke mensen,behalve biatches die me niet willen,de pliessie als ze me lastigvallen,en mannen die me in de weg staan.. Relax homie."
-
Zo iemand is dus een oppertunistische rascist,maar dat mogen we niet zeggen natuurlijk... Jaja,mijn schuldcomplex heb ik begraven,ik kijk nu enkel naar de feiten.

de grote Anti | 21-08-06 | 18:25

-weggejorist-

schapie_schapie | 21-08-06 | 18:23

@Beaulav

respect!

lenegro@heijls | 21-08-06 | 18:17

@Der Lehrer,

Het Nederlands Talen Instituut is ookal geariveerd, bedankt voor je college Nederlands. Leuk dat je neer kijkt op de door jou genoemde studies, doe zelf economie op de EUR en ben nu bezig met een uitwisseling in het buitenland
*Who cares btw*.
De relatie SP en Femke is snel gemaakt, het 'fotobewijs' is van de september staking, je weet wel die door de vakbonden en linkse coalitie opgezette demonstratie, ik kon geen fotoverslag vinden op de GL website.
Ben blij dat je je dochter zo strak houdt, kunnen mijn kinderen ook genieten van een nieuwe generatie kortzichtige NL'ers, als of we er niet genoeg van hebben *zucht*

lenegro@heijls | 21-08-06 | 18:16

P.S. Oer-Hollands... Voordat sommige daar weer over beginnen.

Beaulav | 21-08-06 | 18:14

P.S. Ben nog blank ook.

Beaulav | 21-08-06 | 18:12

Aanvulling op het eerste deel...
Jammer dat het internet vol zit met mensen die blij zijn dat ze hun frustraties anoniem op het internet kunnen botvieren, dit forum wijkt af van dat waar het om gaat puur omdat mensen hun gram willen halen en woorden interpreteren zoals het ze het beste uitkomt. Racisme is fout en ik zie hier een hoop ongegronde en ongenuanceerde flutmeningen voorbij komen, er zijn ook hardwerkende buitenlanders tussen. Die zie je niet omdat ze werken en en hun eigen omgeving verkeren als ze vrij zijn.

Beaulav | 21-08-06 | 18:11

Gatverdame ik zit bobotie te vreten, die is trouwens lekker,maar ik word misselijk van die kop.(Blanke meisjes willen graag buitenlanders).

monaco | 21-08-06 | 18:03

Ik denk dat buitenlanders hier vervangen moet worden voor kansloze mensen die niks beters met hun tijd te doen hebben. Ik zie ook altijd die vrouwen bij dat kansloze blanke tuig hangen dus ja....
1. Iedereen wil aandacht en zeker meisjes (No-Offence) en die krijg je het meeste bij mensen die niks beters met hun tijd te doen hebben omdat ze toch tijd genoeg hebben. 2. Zijn toch ook vaak de lager opgeleide die op de korte termijn denken... Oftewel hormonen en 3. dus vaker een mindere opvoeding genoten hebben en dus niet al teveel hebben meegekregen thuis...
P.S. Het is jammer maar de maatschappij evolueert zoals de meerderheid het wilt/toelaat.

Beaulav | 21-08-06 | 18:01

lenegro@heijls 21-08-06 @ 17:27
Leuk, maar jammer dat je je eigen bericht volkomen teniet doet, al ben ik blij dat je 'swa' hebt weggelaten.
verzendknop (één woord), intreseren?, arbeidsetos (wederom één woord - die eerste 's' helpt je nog erbij, om het te onthouden zeg maar), fotobewijs (idem).
Mag ik vragen WAT voor opleiding je gedaan hebt? Zeker in het alfa-/gammawereldje kun je de bizarste dingen studeren. Antilliaanse taal en cultuur beschouw ik niet als een studie. Bovendien betekent drs. "nog geen doctor". Dat geldt op Guust na dus voor iedereen hier op dit forum. Zelfs die mafketel van een Crazyfrog/fool voldoet daaraan.

Tsja, ik heb ook nergens gezegd dat ik trots ben op de SP. Wel vind ik het leuk dat jij Femke aan de SP koppelt... moet ik nog meer zeggen?

O ja, het is dat ze nog wat jong is (ik ga ervanuit dat je geen pedo bent), maar ik zou ook niet blij zijn als mijn dochter met jou thuiskwam.

Der Lehrer | 21-08-06 | 18:00

Whoa.. Ik ben even weg en er komen nog veel reacties binnen voor mij. Wat een eer. Ook de mensen bedankt die het voor mij op hebben genoment terwijl ik weg was. Hoef ik het zelf niet meer te doen.

Charlene | 21-08-06 | 18:00

slimme meisjes.
GS fan club. I rest my case.

undutchable | 21-08-06 | 17:55

@Lenegro, wat heb ik nou aan memmen cup-a ;)

Multikuli | 21-08-06 | 17:38

@Multikuli, mea culpa! Ies vandaag mijn dag niet

lenegro@heijls | 21-08-06 | 17:31

U heeft voorspellende gave Traag.

G-unite | 21-08-06 | 17:28

@ Der Lehrer,
Goed gezien, had de fouten al gevonden maar was te snel met de verzend knop. Die statistieken intreseren me geen ene fuck. Ik denk dat Femke meer cadeautjes uitdeelt aan blanke mannen rond de 50 met een arbeids etos van 0 dan aan hoogopgeleide NL'ers (zwart of wit).

Aardig blank foto bewijs vind je hier www.sp.nl/nieuws/nwsoverz/div/030920ke...

lenegro@heijls | 21-08-06 | 17:27

@FUCK DUCK 21-08-06 @ 17:02
Kansloze kanarie, lees je eigen comments eens na. Het zou voor iedereen het beste zijn als je zelf wegjorist, of dood gaat.

Traag | 21-08-06 | 17:23

@Lenegro, je quote de verkeerde, dat was Hongkong.

Multikuli | 21-08-06 | 17:19

lenegro@heijls
Je spelt niet alsof je een opleiding genoten hebt. Ik denk ook niet dat een intelligente DAME met jou wil. Jij hebt je diplomaatje vast en zeker van de club van Femke cadeau gekregen om de statistieken wat op te fleuren, nietwaar?

Der Lehrer | 21-08-06 | 17:15

Ach ja,blanke meisjes willen zo graag 'helpen',he..
En buitenlanders willen zo graag 'geholpen' worden.
-
Ik hoop dat er nog blanke meisjes zijn die beseffen dat ze juist gebruikt worden om blanke mammie en pappie te straffen voor wat er in het verleden gebeurt is... Ik heb ze wel horen praten onderling.

de grote Anti | 21-08-06 | 17:12

@ZoekDeNuance 21-08-06 @ 16:47
Ik heb het ook over een frustratie van vroeger, toen ik nog single was en met m'n maten op vakantie ging en s'avond chickies probeerden te scoren. Of ze waren ijskast of ze waren cockteaser (geyl doen voor gratis drank en niet willen neuqen), of ze wilden wel, maar waren helaas met pappie en mammie Ballbricker op vakantie, waarbij neuqen kansloos was.

Claude Jacques | 21-08-06 | 17:10

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 17:02

@Braaklander
Dat is snel
*trekt net zijn broek aan*

lenegro@heijls | 21-08-06 | 17:01

Kansloze lui!! Alleen jammer dat het nog ongeboren kind, nu al, geen fantsoenlijke toekomst heeft.

Johannes Gerbrand | 21-08-06 | 17:01

Multikuli 21-08-06 @ 15:51" zegt: MIJN DOCHTER GAAT NIET MET EEN BUITENLANDER

Yessss ze bestaan nog, de domme xenofobe (meestal) werkloze huisvader. Wat een fatnastishe studententijd heb ik gehad dankzij jullie. Na het uitwonen van hun dochter altijd ff fijn na babbellen met pappie en mammie lonsdale. Op tafel ligt de Viva, tv op standje Talpa. Heerlijke momenten waren dat.

lenegro@heijls | 21-08-06 | 16:59

@Charlene: Bachelor business administrations hahahaha, zeg maar gewoon HBO hoor. Ik steek mijn grote zwarte Drs. banana liever in intelligent wijf. Trouwens wie moet ik neuken om FOK weer online te krijgen, gaat niet goed hier.

lenegro@heijls | 21-08-06 | 16:54

God wat ben ik blij dat volgende week het VMBO weer open gaat.
Zal lekker opruimen hier overdag.

Abracadaver | 21-08-06 | 16:51

@Charlene,

Je eerste reactie was veelbelovend, maar helaas is er geen buitenlander die het met je zou willen doen, omdat als je diep in jouw ogen kijkt, je de binnenkant van je schedel ziet.

Abracadaver | 21-08-06 | 16:48

@Claude Jacques 21-08-06 @ 16:41
Mevrouw DeNuance is anders nog steeds niet vies van me!

ZoekDeNuance | 21-08-06 | 16:47

Charlene 21-08-06 @ 13:40
ik mag je nu al
ga je mee brommers kieken deerntje

Criticast | 21-08-06 | 16:45

Goeiendag zeg, wat een bedroevend niveau bij dit topic... en voor een groot deel gáát het niet eens over het topic, maar wordt er vakkundig een jongedame afgezeken. Voeg daar bij het commentaar op taalgebruik; ik vind slecht schrijven alleen irritant als het ook nog eens gepaard gaat met dom lullen. Charlene schijrft niet foutloos maar komt niet dom over. Fuck Duck daarentegen...

ZoekDeNuance | 21-08-06 | 16:44

Nederlandse wijven neuqen buitenlanders op vakantie (Cosmo) en buitenlandse wijven neuqen alleen maar hun eigen landgenoten. Daar sta je dan als Nederlandse man, niemand die met je wil neuken (behalve dan voor poen).

Claude Jacques | 21-08-06 | 16:41

Nederlanse meisjes zeggen ja waar antiliaanse meisjes nee tegen zeggen. nogal logisch. de vraag is: Werken.

DNcornholio | 21-08-06 | 16:31

@stem des volks

Dat is bij deze opnieuw uitgevonden.

Danny1000 | 21-08-06 | 16:29

@Hongkong, nee was afdoende geweest. God wat zijn die ruimdenkenden toch kortzichtig.

Multikuli | 21-08-06 | 16:28

Nog een aanvulling: Neuken is geld in een kapitalistisch systeem, op zo'n internaat college wordt je gevormd tot kapitalist oftwel een hoer. Succes verder.

Rechtse_Rukker | 21-08-06 | 16:27

@ Danny1000 21-08-06 @ 16:19

Boekenworm en evt. boekenwurm, Danny.
Ik weet dat Antillianen zelden een baan hebben, dus welke beroepen er zoal bestaan weet je wellicht niet. Maar toch: boekenworm kun je niet worden, Danny. Dat is geen beroep ofzo.

stem des volks | 21-08-06 | 16:22

Charlene moet je nou helemaal naar zo'n bachelor business onzin om te weten dat neuken geld is?

Rechtse_Rukker | 21-08-06 | 16:22

@TeenEnKaas, Charlene, meisje van 18, bijna 19, tweede naam Clair, claimt dat het Engels is, komt uit Capelle aan den IJssel, doet aan sport en vindt het niveau best hoog, vindt Albert Heijn te goed voor haarzelve, gaat volgend jaar aan een "studie" beginnen. Succes!

Braaklander | 21-08-06 | 16:20

Rechtse_Rukker 21-08-06 @ 16:19

Ik dacht i.d.d. zo rond de 50!!

great bay | 21-08-06 | 16:20

imprezza 21-08-06 @ 16:06
* Vind jij dat mensen altijd rechten hebben op een land als ze daarmee de geschiedeniss misbruiken?*
Achter je vraag gaan een aantal veronderstellingen, die ik (denk ik) niet deel. Misbruik is per definitie onjuist, zodat je vraag niet echt een vraag is. Je vraag is waarschijnlijk, waar een beroep op de geschiedenis niet langer rechtvaardig is. Een helder antwoord kan ik je niet geven. Ieder argument dat partijen geven, bouwt voort op iets wat daarvoor is gebeurd, welke gebeurtenissen uiteraard ook een oorzaak hebben. Het vergt eerlijkheid en moed om een discussie over zo'n moeilijk probleem aan te gaan. Teneinde een oplossing te bereiken moeten partijen denk ik wel praktisch nadenken en voorkomen al te veel geschiedenis er bij te halen. Anders gezegd, de geschiedenis kan een rechtvaardiging inhouden, maar niet altijd een oplossing.
Niemand heeft verder 'altijd' rechten. Ieder recht vindt zijn beperkingen in de belangen en rechten van anderen. Je kan altijd wel een situatie bedenken waar het recht van de een moet wijken voor dat van een ander.

Der Icebear | 21-08-06 | 16:20

@stem des volks

Als ik jou was zou ik boekworm worden.

Danny1000 | 21-08-06 | 16:19

Gemiddelde IQ van GS bezoeker is 40 dus daar zit Charlene net boven.

Rechtse_Rukker | 21-08-06 | 16:19

KUthoereeeeeehhhhhh

Puntplompzak | 21-08-06 | 16:18

"@Hongkong, zie jij nou werkelijk geen praktisch argument om geen relatie met een niet-nederlander aan te gaan? Doe eens even net alsof je een pappa bent en zeg wat nuttigs.

Multikuli 21-08-06 @ 15:51"

MIJN DOCHTER GAAT NIET MET EEN BUITENLANDER. juist, net zo bekrompen als de gemiddelde conservatieve moslim papa. bedankt voor de tip!

HongkongTfoeï | 21-08-06 | 16:18

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 16:18

owja, jij kent mij? :) je hebt nog veel te leren, het zij je vergeven.. maar gedraag je voortaan wat netter tegen de dames, wil je? byebye

stealless | 21-08-06 | 16:17

@ Charlene Je veroorzaakt wel een nieuw record reacties. Die heb je alvast in je zak. Een glansrijke carriere is niet afhankelijk van je opleiding lieverd maar mee of je een beetje redelijk iq hebt. Je hebt GS gevonden dus je zit i.i.g. boven de 60. Ik wens je veel succes met je opleiding en die carriere. Ik heb wel een baan voor je als je klaar bent!

great bay | 21-08-06 | 16:16

@ Traag 21-08-06 @ 16:00
Heb je msn opgeschreven, voor als ik me bedenk.

glyce | 21-08-06 | 16:15

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 16:15

Ik vind Fins persoonlijk ook een geyle taal.

De Zwits | 21-08-06 | 16:13

Hallo, HALLO, Ik hoorde dat hier een vrouw aan het reaguren was!! Wat is haar nick. Dan reageer ik ook even op haar!

TeenEnKaas | 21-08-06 | 16:13

@Charlene:

Gewoon een rijke vent trouwen, veel slimmer.

Lobo | 21-08-06 | 16:12

@Charlene 21-08-06 @ 15:53
@NoClass
Het ging er meer om dat ze zich in een tijdsbestek van 2 maanden door 3 verschillende had laten neuqen zonder met 1 een relatie te hebben gehad.

Daar kan jij nog eens een voorbeeld aannemen.

Rechtse_Rukker | 21-08-06 | 16:12

@ FUCK DUCK 21-08-06 @ 16:11
Een glansrijke carriere krijgen en blanke mannen neuqen...

NoClass24 | 21-08-06 | 16:11

@Danny1000 21-08-06 @ 15:22

Danny, jongen - alle-oe-weer een enorm geestige comment van je. Tussen haakjes schrijf ik er de Nederlandse vertaling bij.

Ik ken mensen die hebben de hoogste opleidingen alles (alles kan weg, hoort hier niet) gehad maar op het moment als (dat) ik vraag kook is (eens) een ei dan zitten ze met hun (de) handen in hun (het) haar.
Die mensen krijgen liever alles op papier dus dan zou ik voor hun (hen) een handleiding moeten gaan samen stellen (samenstellen = één woord).
ze (Ze - aan het begin van een zin een hoofdletter, Danny) zijn sterk op papier maar niet in de praktijk.

Mischien moet je iets meer om je heen kijken dat IQ niet altijd alles is.

Danny, je bent echt geestig. Super, zo slecht als jij Nederlands schrijft, dat ziet een mens niet vaak. En wat IQ betreft, ik zou als ik jou was maar niet op zoek gaan naar een slimme vrouw. Je merkt het waarschijnlijk niet eens of iemand al dan niet slim is, maar zo'n vrouw ziet denk ik niks in jou.

En wat Charlene betreft. Er zijn zoveel Marokkanen, Turken etc. die alleen maar met een Marokkaan of Turk etc. willen verkeren. Waarom zou Charlene dan niet voor een Nederlander mogen kiezen. Omdat het niet politiek correct is om dat te zeggen? Nou, mijn zegen heeft ze hoor.

stem des volks | 21-08-06 | 16:11

Wie neuqt er nu met een neger gatver. He Charlene neuqen ben puur Nederlands

Spreek Nederlands!!! | 21-08-06 | 16:11

@ Charlene
Als je klaar bent met je opleiding, wat wil je daarna gaan doen dan???

FUCK DUCK | 21-08-06 | 16:11

@great bay
Het niveau hier omhoog brengen? Dat zal lastig worden, ook al zijn niet al mijn posts foutloos. Ik scheld niet, en ik kraak ook geen mensen af vanwege hun mening. Zoals sommigen hier dat wel doen >_>
Ik wil het zelf gaan doen, omdat het een hele goede opleiding is met veel persoonlijke begeleiding (niet zoals op HS of INHOLLAND) waardoor ik een glansrijke carriere zal krijgen.

Charlene | 21-08-06 | 16:10

Houden jullie eens op met je fixatie op de eerste de beste vrouw die zich hier als zodanig kenbaar maakt.

Der Icebear | 21-08-06 | 16:07

@FUCK DUCK
hahah 'minderwaardig', je kent de term vermoedelijk omdat de dames die veelvuldig voor jou gebruiken? Dat je je afvraagt waarom ik me tegen jou keer getuigt al evenzeer van minderwaardigheidsgevoelens. Maar ik zal het aan je lutserige verstand proberen te peuteren wat ik mis vind aan jou:
Je bent de eerste die een vrouwelijk deelneemster hier begint te smeken 'neuqen'( jaja heel grappig), dan blijf je doorsmeken en smeken en je krijgt, logisch, NUL op het rekest en dan ga je haar vervolgens grof beledigen. Ik zie me dan al voor me hoe je daar achter je pc zit.. Moet wel zo'n frusti zijn die je lachwekkend rond de verkeerde doelgroep ziet rondhijgen tijdens een avondje uit.. of die bij een knipoog van een receptionist al een natte broek heeft.

stealless | 21-08-06 | 16:07

@der icebear

Met alle respect:

Vind jij dat mensen altijd rechten hebben op een land als ze daarmee de geschiedeniss misbruiken?

respect

imprezza | 21-08-06 | 16:06

@ Charlene Goed zo...... als je daarmee klaar bent en je komt terug dan kan je tenminste het niveau een beetje omhoog brengen hier. Ook nagedacht waarom je die opleiding wil gaan doen of is of moest je!!

great bay | 21-08-06 | 16:06

@Charlene 21-08-06 @ 15:50
Als je zelf maar weet dat je geen slet bent.

Seaudebeau | 21-08-06 | 16:05

@controle

Volgens mij staat die filmpje nog op internet over die negert en die amerikaanse vrouw, ik zal m wel eve opzoeke dan zie je het nog een x als je me niet gelooft.

imprezza | 21-08-06 | 16:05

imprezza 21-08-06 @ 15:54
In geloof niet in de goddelijke oorsprong van dat verhaal, het is een culturele connotatie. Die mensen moesten op een gegeven moment ergens en de landen waar ze vandaan kwamen hadden een slecht track-record waar het hun bescherming betrof. In Europa was men al lang blij dat ze vertrokken. Wat hoe dan ook niet leuk is, is iemand iets beloven wat ook van een derde is. Als ik ergens in geloof is het het recht van de Palestijnen om hun eigen staat te verwezenlijken, naar ik hoop naast Israel.

Der Icebear | 21-08-06 | 16:04

@impreza 15:57
Dan heb ik wat anders in herinnering. Dat stenen gooien is trouwens een beetje zwak, zijn eerder kiezels dan stenen. Leuk ritueel trouwens, ieder jaar vallen er tientallen doden bij.

controle | 21-08-06 | 16:03

@great bay
Volgende week naar Inter College, Bachelor business administrations..

Charlene | 21-08-06 | 16:02

en dit allemaal moeten wij gaan geloven ?

donderwolk2 | 21-08-06 | 16:02

vind dat je niet mag discrimineren op IQ trouwens. Kunnen die arme stakkers ook niks aan doen...

stijlvolle kansloze | 21-08-06 | 16:02

@ Charlene Nee je hebt me niet goed begrepen. Lees de huisregeltjes nog eens een keertje! Ga je nog een vervolgopleiding doen of laat je het hierbij?

great bay | 21-08-06 | 16:02

@ Braaklander 21-08-06 @ 15:59
Het haagse boekje !

NoClass24 | 21-08-06 | 16:01

@FUCK DUCK
Ik word frigide van jouw domme gepraat, of had ik dit opwindend moeten vinden. Geeft niet hoor, je bent toch vrij onbeduidend.

Charlene | 21-08-06 | 16:01

glyce 21-08-06 @ 15:44
Vertrouwd me voor geen meter LOL. U valt op foute mannen? :)
Ik houd me niet echt bezig met mailbommen enzo, bovendien is dit IP-adres zelf zo lek als een mandje.
Ik denk niet dat er een IP wordt meegezonden bij online MSN: webmessenger.msn.com/

Traag | 21-08-06 | 16:00

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:59

@Fuck Duck * Maar je ken zelf geeneens Nederlands *, is dat volgens het groene, of volgens het witte boekje?

Braaklander | 21-08-06 | 15:59

Owww, het is maar een boekie... en ik maar denken dat het echt was...

LifeCatcher | 21-08-06 | 15:59

@ great bay
Ik doe mijn best, ik had een 7,3 voor mijn nederlands examen havo. Maar in plaats van te zeuren over mijn schrijven, kan je beter over het onderwerp discussieren (en dit geldt dan vooral voor FUCK DUCK, die gewoon boos is omdat ik niet met hem wil neuqen)
@NoClass
nee waren 3 Nederlanders.

Charlene | 21-08-06 | 15:58

@Yellowflower, gaat hij niet, hij praat zijn imam na. Nederlandse vrouwen zijn een tikje te hoog gegrepen voor marokjes, doen de negers het toch beter.

Multikuli | 21-08-06 | 15:58

@controle

Ja die heb ik ook gezien en die man ging vol trots DOOR!

Het ging zo: er waren aparte kamers voor landen, zoals elke land had zijn eigen ruimte, ja dit is apartheid, en ik kan je zeggen die arabieren zijn Stinkerds!
dat had nix met de islam te maken, ik kan je nog meer dingen als voorbeeld geven: je kan bijv. in nederland aparte hadj tickets kopen, maar vaak word je daar hard bij ngenaait, door arabiertjes.

Heb je ook gezien hoe die negert stenen ging gooien naar die pilaren?? die man heeft helemaal nix overwogen om te stopppen met de islam.

imprezza | 21-08-06 | 15:57

@ stealless
voel je je minderwaardig t.o.v. mij ofzo??? zielige prutser

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:57

controle 21-08-06 @ 15:53
Negerts motten ze bijna nergens hoor. Falasha's in Israel worden over het algemeen niet echt getrokken en veel christenen halen er ook den neusch voor op. Zelfs hun zoenen zijn tegenwoordig verboden.

Der Icebear | 21-08-06 | 15:57

@de melkboer21
Natuurlijk is er geen enkele nuttige oorlog. Maar waarom vechten ze in Ierland tegen elkaar? Niet om geld, puur om het geloof terwijl ze nog in dezelfde god geloven ook!
En zoals je zelf aanduid, zou zonder het geloof veel minder mensen enthousiast zijn voor een oorlog. Ze hebben dan geen duidelijke drijfveer, dus zouden er minder oorlogen gevoerd worden. of in ieder geval minder heftig.

Charlene | 21-08-06 | 15:56

@ FUCK DUCK 21-08-06 @ 15:54
Lol ! En je hebt nog een punt ook !

NoClass24 | 21-08-06 | 15:56

@Crazyfrog. Met wat voor Nederlandse vrouwen ga jij dan om? Niet met het meest intelligente deel gok ik zo.

Yellowflower | 21-08-06 | 15:55

@ Charlene Misschien moet je dan de huisregels nog een keertje lezen lieverd. Gelieve a.b.n. te schrijven!!!

great bay | 21-08-06 | 15:55

Nederlandse vrouwen moet je goed pakken, zijn toch allemaal hoertjes.

Crazyfrog | 21-08-06 | 15:55

@ Charlene 21-08-06 @ 15:53
Wel met negers hoop ik dan ?
Anders is het inderdaad een hoer.

NoClass24 | 21-08-06 | 15:54

@der icerbear

Okeoke respect, hier volgt mijn volgende vraag:

geloof jij in het beloofde land fabeltje???

met alle respect

imprezza | 21-08-06 | 15:54

@ charlene
Je gaat liever deaud dan dat je neuqt met een buitenlander.. OK, prima..
Maar je ken zelf geeneens Nederlands, dus waar haal je de arrogantie vandaan om dat te zeggen??
Kom maar terug als je wel nederlands ken lullen....

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:54

@crazyfool 15:29
Ik had al in jouw naam gereageerd (15:01), maar achteraf was het niet zo'n goeie. Jouw reactie was namelijk nog obligater dan mijn vermetele poging. Sorry, ik kan me dus blijkbaar echt niet tot jouw niveau verlagen.

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 15:54

@FUCK DUCK
alsof iemand jou serieus 'neemt', ik heb medelijden met de eerste meid/vrouw die per ongeluk iets te lang jou kant op lacht........ zielig lutsertje

stealless | 21-08-06 | 15:53

@NoClass
Het ging er meer om dat ze zich in een tijdsbestek van 2 maanden door 3 verschillende had laten neuqen zonder met 1 een relatie te hebben gehad.

Charlene | 21-08-06 | 15:53

@imprezza 15:50
Goeie. Zag laatst op National geographic een docu over de hadj. Kwam daar een neger die vertelde dat hij ook zo in de islam4all geloofde. Blijkbaar dachten de arabieren daaro daar anders over. Hij was daarna helemaal over zijn toeren en overwoog al de islam te verlaten. Go figure.

controle | 21-08-06 | 15:53

Nederlandse vrouwen moet je goed pakken, zijn toch allemaal hoertjes.

Crazyfrog | 21-08-06 | 15:53

imprezza 21-08-06 @ 15:43
Ik ben atheist, ik wou dat ik ergens in kon geloven, maar het is te belachelijk voor woorden om primitieve veehoudersethiek te gebruiken om je leven zin te geven.
FUCK DUCK 21-08-06 @ 15:45
Een willekeurig bewijs dat religieuzen het niet begrepen hebben, valt af te leiden uit het gebod 'eert uw vader en moeder'. Alsof het de ouders op deze wereld zijn, die worden mishandeld en misbruikt door hun kinderen. Het zijn de ouders die het gebod hadden moeten krijgen om hun kinderen in ere te houden.

Der Icebear | 21-08-06 | 15:52

@NoClass, in de Bijlmert toch ook, of is dat geen NH meer (ja politiek correct is geloof ik Amsterdam Zuid-Oost, maar da's niet mijn sterkste punt).

Braaklander | 21-08-06 | 15:52

@ great bay
Laat mijn slechte Nederlands nou eens met rust! Ik wéét dat ik er niet zo sterk in ben. Tevens boeit het mij hier ook echt helemaal niets of het goed of fout geschreven is!

Charlene | 21-08-06 | 15:52

Charlene 21-08-06 @ 15:45
tsssk tsssk, meisje meisje... heb jij wel eens van een nuttige oorlog gehoord?
Oorlog gaat alleen om macht & geld en wordt door de scheinheiligen gevoerd met godsdienst als drijfveer om de miljoenen kansleauzen te mobiliseren...

de melkboer | 21-08-06 | 15:52

@ Charlene 21-08-06 @ 15:50
Dat zeggen die vrienden dan op msn nadat ze bij de kinderdisco gespot was met jan terwijl ze met harry had ? Ik spreek er Schande van.

NoClass24 | 21-08-06 | 15:52

@Hongkong, zie jij nou werkelijk geen praktisch argument om geen relatie met een niet-nederlander aan te gaan? Doe eens even net alsof je een pappa bent en zeg wat nuttigs.

Multikuli | 21-08-06 | 15:51

bottehond 21-08-06 @ 15:47

.. jammer dat ze niet altijd even consequent is..

deze_hier | 21-08-06 | 15:51

-edit en ga er zelf ook maar spelen -

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:51

@Seaudebeau
Dat geloof ik graag, maar uiteindelijk werkt het tegen je zoals ik gemerkt heb.
Iemand die ik ken had "gewoon" sex en haar vrienden vinden dr nu een slet omdat ze met verschillende jongens gewoon sex had...

Charlene | 21-08-06 | 15:50

@ bottehond ga ook eens lekker ergens anders qotsen!

great bay | 21-08-06 | 15:50

@imprezza

QFT!

GutterMouth | 21-08-06 | 15:50

@MK

zover ik weet staat de Islam open voor elke kleur, de islam kent GEEN nationaliteit, daarintegen betwijfel ik het bij de christenen, want die hebben behoorlijke kloof tussen zwarten en witten, terwijl je in een moskee mensen tegenkomt van elke kleur en van andere rassen.

Islam kent geen nationaliteit en staat open voor elke menselijk wezen.
Christendom kent geen nationaliteit en staat ook open voor elk menselijk wezen. (maar wel twijfelachtige op het gebied van zwarte Christendom en Witte Christendom), ja die bestaat.
Jodendom staat bijna NIET open voor elke menselijk wezen, staat alleen open voor mensen die stammen van het uitverkorne volk, je hebt gelijk er bestaan marokaanse joden, en amerikaanse joden. maar ze hebben iets gemeen en dat is hun geschiedeniss, ze hebben natuurlijk wel joods bloed ;).

imprezza | 21-08-06 | 15:50

@Seaudebeau. Ik vind het heel verstandig van Charlene als ze zegt dat ze pas met een jongen naar bed gaat als ze een enigzins stabiele relatie met 'm heeft. Zouden meer mensen moeten doen.

Yellowflower | 21-08-06 | 15:48

@ charlene

Bemoei je je niet met Hunnie? Je FOK verleden begint toch door te schemeren....! Je bemoeit je niet met hen schatje

great bay | 21-08-06 | 15:48

@Der Icebear, ik zou voor lief nemen dat Charlene half zo oud is als ik, maar nu ik weet dat ze ongelovig is haak ik af. Dat is toch intelligent? Ga ik nooit een slechte relatie met haar krijgen.
Diverse niet gelovigen op GS willen ongezien allerlei lichamelijke activiteiten met haar ontplooien. Dat lijkt mij niet intelligent.
Ik denk dus dat u uw mening dient te herzien op basis van de feiten.

Braaklander | 21-08-06 | 15:48

@ HongkongTfoeï 21-08-06 @ 15:47
Dit gaat die op M smit geilende breezah niet snappen hoor...

NoClass24 | 21-08-06 | 15:48

@ imprezza 21-08-06 @ 15:45
Ik doel meer op spam, mailbommen etc...

glyce | 21-08-06 | 15:47

Charlene 21-08-06 @ 15:39

Laat je niet jennen door het kantoorvulgus, sweetheart. Ik vind je een tof wijf. Goed gebekt en je gaat niet opzij voor een stel gheyle toetsenbord- hyena's. Klasse!

bottehond | 21-08-06 | 15:47

Charlene. als je liever sterft, wat toch wel een redelijk beladen uitdrukking is, dan dat je met iemand een relatie aan gaat, dan kan je mij niet vertellen dat je diegene niet stom vind maar dat je er gewoon niks mee hebt. die haat moet toch gevoed worden. (het is een vorm van haat ja als je liever dood gaat, ook al heb je dat zelf nog niet helemaal door)

HongkongTfoeï | 21-08-06 | 15:47


Laat FOK! het snel weer doen, krijg wat van die vooringenomen multicultdruipende tyfuspluisjes.

Multikuli | 21-08-06 | 15:46

@ Braaklander 21-08-06 @ 15:38
Buiten NH doen meiskes Negerts :-).

NoClass24 | 21-08-06 | 15:46

@imprezza
Wat is je argument voor "atheisten zijn de domste"
Ik denk dat ze de verstandigaste zijn. Zij veroorzaken tenminste geen nutteloze oorlogen.

Charlene | 21-08-06 | 15:45

@glyce

Je hebt nix aan een IP adres, als je adres van iemand wilt weten kan je het alleen via de provider opvragen, maar die krijg je niet.

imprezza | 21-08-06 | 15:45

@ der Ice bar
kom maar met bewijzen dan

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:45

als het niet kan dansen maakt het bij mij 0,0 kans. Moet wel zeggen dat de ouders van mijn niet 100% hollandse vriendjes altijd gezelliger waren dan die van mijn puur nederlandse vriendjes (gewoon aanschuiven en mee-eten, verjaardagen die echt op een feestje lijken i.p.v. rond de koffietafel op een klapstoel met kaas-augurk-boterhamworst en meer van die dingen)
@ Charlene afleiding-van-Charles-volledige-naam-Charlene-Clair-dochter- van-Cornelia-dochter-van-Ron...'liefde bedrijven' 'maanden relatie'? Gewoon sex hebben is leuker hoor en minder stressvol

Seaudebeau | 21-08-06 | 15:45

@Danny1000: Daar heb je gelijk in. Doe mij maar een lekkere uitsmijter.. ;-) @ Imprezza: Hoe goed ben jij met een Galil en of Uzi? Als je 100% score haalt, mag je jood worden hoor. lol. Maar even serieus. Wat jij zegt klopt niet hoor. ER zijn stromingen die openstaan voor niet joden die jood worden en dan ook als jood worden geaccepteerd. De Joodse staat Israel beschouwt die mensen ook als Israeliers en joden. Kijk, je hebt altijd mensen die vasthouden aan regeltjes. Dat geldt voor joden, moslims en andere geloven, rassenen kleuren.

Mokum Kosher | 21-08-06 | 15:44

@ Traag 21-08-06 @ 15:23

Hoe goed ben jij met IP adressen???? Je mag me dan wel fascineren, maar ik vertrouw je voor geen meter.

glyce | 21-08-06 | 15:44

@der icebar

Ja dus niet, Atheisten zijn de domste, en ik kan het bewijzen:

vraagje aan jou, ben jij een atheist??

met alle respect

imprezza | 21-08-06 | 15:43

@ de melkboer
Applaus! met jou kan ik praten

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:43

@HongkongTfoeï
Het heeft er toch niets mee te maken of ik ze stom vind of niet?
Ik bemoei me niet met hun, net zoals zij zich niet met mij bemoeien.
Ik heb er gewoon niets mee.

Charlene | 21-08-06 | 15:43

TeenEnKaas 21-08-06 @ 15:41

LOL

great bay | 21-08-06 | 15:42

@Charlene

WPWW JA TOCH???

AriSche Rass 4 life tochhhh??

hardcoreSletje

imprezza | 21-08-06 | 15:42

imprezza 21-08-06 @ 15:38
Doe eens beetje slimmer. Joden zijn niet dommer of slimmer dan andere religieuze mensen. We is het zo dat religieuze mensen dommer zijn dan atheïsten.

Der Icebear | 21-08-06 | 15:42

HongkongTfoeï 21-08-06 @ 15:39
Mischien houdt ze niet van gouden tanden.

TeenEnKaas | 21-08-06 | 15:41

Crazyfrog/fool 21-08-06 @ 15:29
Steek jij je vieze gluiperige piemeltje dan maar in een of ander vies stinkvarken met een snor op der smoel en een baard op de kudt.. kneus!

de melkboer | 21-08-06 | 15:41

@stijlloze kansloze
Feliciteer ik je en voorzie een glorieuze carriere.

Charlene | 21-08-06 | 15:39

Charlene is geen racist. ze houdt gewoon niet van strontbruine overgedimensioneerde sabels.

Montgomery Burns | 21-08-06 | 15:39

charlene. dus je sterft liever dan dat je een relatie aan gaat met een buitenlander. maar je vind buitenlanders niet stom. haha.... vind je ze gewoon niet zo lekker ruiken dan.

HongkongTfoeï | 21-08-06 | 15:39

Charlene 21-08-06 @ 15:24
'Hardcore?? dat is ongeveer net zo erg als hip-hop en R&B...'
dat jij niet van een bepaalde muzieksoort houdt, waar anderen misschien wel van houden, zal mij aan mn reet roesten schatje...

deze_hier | 21-08-06 | 15:39

@ multikulti
Charlene moet niet zeiken, ze heeft hier genoeg aanbiedingen gekregen hoor....

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:39

Zo, een meisje laat weten dat ze ook een mening heeft en we zitten alweer op 262 reacties.....! Zie je wel dat vrouwen... eeeh sorry meisje veel leuker zijn dan onthoofde kinderlijkjes uit Libanon...! Ik zie een nieuwe poll aankomen!

great bay | 21-08-06 | 15:39

@NoClass, wonen staat er een beetje los van, maar daar ken ik de meiskes inderdaad. Zal dat provincie gerelateerd zijn? Hoe doen ze dat dan buiten NH?

Braaklander | 21-08-06 | 15:38

@Fuck

Natuurlijk zijn ze slimmer, ooit een joodse vuilnisman gezien??? nee denk het niet he ;), god heeft ze deze eigenschap geven omdat ze vroeger het uitverkorne volk waren, maar ze hebben die positie misbruikt en daardoor gaan ze ervoor boeten en hebben ze hun positie kwijtgeraakt, dat staat ook in de bijbel ;).

Echte joden bestaan bijna niet meer, je hebt ze nog wel, maar dat zijn er weinig.

imprezza | 21-08-06 | 15:38

Red onze roomblanke dochters uit die graaiende klauwen.

imprezza 21-08-06 @ 15:34
Als jij geen jood bent, wat doe je hier dan?

monfer | 21-08-06 | 15:38

@charlene, mijn iq is hoog. (volgens velen) wat nu?

stijlvolle kansloze | 21-08-06 | 15:37

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:37

LOL@ Traag
Wanken is voor tossers..

PietdePaljas | 21-08-06 | 15:37

@Hongkong
Nee hoor, ik hoef er alleen geen relatie mee. Maar een hoop buitenlanders denken er exact hetzelfde over.

Charlene | 21-08-06 | 15:36

Zit iedereen nou charlene voor aan te vallen. Is ethnisch-bewust een partner kiezen alleen voor de niet-blanke mens acceptabel?

Multikuli | 21-08-06 | 15:36

@ imprezza: wat is er mis met joden? Hun intelligentie zeker?

wijsvinger | 21-08-06 | 15:36

En wat is er mis met joden?? (afgezien van 020/ajax joden dan)
de meeste joden zijn slimmer als jullie

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:35

he charlene, vind jij buitenlanders ook zo STOM

HongkongTfoeï | 21-08-06 | 15:35

@FUCK DUCK
heeft er ook eens een meisje op jou geantwoord jongen? hoevaak heb je er al op gefapt? sukkel

stealless | 21-08-06 | 15:35

@HongKong
Nee ik was op het Rita kamp..

Charlene | 21-08-06 | 15:34

@wijsvinger

jij bent zeker ook een jood?? damn het zit hier echt vol mee :P

imprezza | 21-08-06 | 15:34

@Dirrek 21-08-06 @ 15:09
inderdaad... zijn ze te dom voor.
@Confucius 21-08-06 @ 15:25
Lol :-)
En voor de rest maakt het wel heel ten dege uit of je normaal word opgevoed. Als je je blaag een beetje goed in de gaten houdt en oplet wat voor vrienden ze er op nahoudt. Dan zal ze niet ingaan op dat achterlijk gelul van die pipa's, maar ze gewoon hard uitlachen.

Hellsmurfje | 21-08-06 | 15:32

@FUCK DUCK 21-08-06 @ 15:25
n00b, fappen is voor wankers :)

Traag | 21-08-06 | 15:32

@ imprezza: en gelijk hebben ze, die joden. Het geeft immers een grotere garantie op het voortbestaan van de groep.

wijsvinger | 21-08-06 | 15:31

charlene, was jij niet op dat nieuw rechts zomerkamp?

HongkongTfoeï | 21-08-06 | 15:29

Groot gelijk, wie wil er nou een kaaskop of jood (even lelijk)?

Crazyfrog | 21-08-06 | 15:29

@ Swedish Chef

Het lijkt me handig dat je ze post dan kunnen sommige slimme mensen eindelijk een eitje bakken hebben ze tenminste hun doelstelling voor het jaar weer behaald

Danny1000 | 21-08-06 | 15:28

@ imprezza

voor jou niet vrees ik. Jood worden is, naar ik heb begrepen, nog een aardig intellectuele bezigheid.

Ion Susai | 21-08-06 | 15:28

@ Danny: ik KAN, je/jij KUNT

wijsvinger | 21-08-06 | 15:28

@charlene

Oo oOO we hebben te maken met een braaf koshere meisje, haar gevlecht enal, iemand intresse??? 0906-kerk

imprezza | 21-08-06 | 15:28

@ Braaklander 21-08-06 @ 15:25
Laat me raden jij woont ergens in noord holland ?

NoClass24 | 21-08-06 | 15:26

@MK

Ach het was ook algemeen bekend dat het jodendom behoorlijk racistisch was :D,
het jodendom zal nooit mensen kunnen uitnodigen om zich te bekeren tot een jood omdat dat niet officieel mogelijk is.

imprezza | 21-08-06 | 15:26

En die Antilliaanse meisjes worden zeker allemaal zwanger vóór hun 18e verjaardag van al dat nee-zeggen...

Confucius | 21-08-06 | 15:25

Ik ken maar weinig blanke meisjes die met een buitelander gaan. Het principe is wel steeds hetzelfde: relatie als minderjarige, met 18 een auto cadeau, en vervolgens is afbreken relatie geen optie meer.

Braaklander | 21-08-06 | 15:25

@Danny1000 21-08-06 @ 15:22

Ik heb nog wel wat goede ei-recepten liggen... met zweedse gehaktballetjes!

Swedish Chef | 21-08-06 | 15:25

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:25

@imprezza
Hardcore?? dat is ongeveer net zo erg als hip-hop en R&B...

Charlene | 21-08-06 | 15:24

@charlene

ohh jaa jou kwam ik laats tegen op die hardcore party, je snuifde je als een gek

imprezza | 21-08-06 | 15:23

@imprezza: Ik mag trouwen wat ik wil en dat zal ik ook zeker doen. Ik zal je het volgende zeggen.... Ik ben niet voor die regel (wet) die zegt dat een joodse man alleen met een joodse vrouw mag trouwen. Ik vind het ziek en zeer kwetsend. Maar als je dan een leuke vrouw ontmoet en ze blijkt joods te zijn dan zeg ik ook weer niet meteen nee. Eerst even kijken wat haar vader Schlomo er van vindt. ;-)

Mokum Kosher | 21-08-06 | 15:23

Nope, niet fake. Geprobeerd? Ik ben online nu :)

Traag | 21-08-06 | 15:23

@Honkong
En waarom is dat hersenloos? Het is de waarheid...

Charlene | 21-08-06 | 15:22

@Mokum Kosher :

Laat ik het zo zeggen

Ik ken mensen die hebben de hoogste opleidingen alles gehad maar op het moment als ik vraag kook is een ei dan zitten ze met hun handen in hun haar.
Die mensen krijgen liever alles op papier dus dan zou ik voor hun een handleiding moeten gaan samen stellen.
ze zijn sterk op papier maar niet in de praktijk.

Mischien moet je iets meer om je heen kijken dat IQ niet altijd alles is.

Danny1000 | 21-08-06 | 15:22

"Wat een gelul... Ik ben blank en ik sterf nog liever dan dat ik ooit wat begin met een buitenlander!

Charlene 21-08-06 @ 13:40"

hatsaaa weer een nominatie voor meest hersenloze post 2006. hahahaha en inderdaad @ hobbit. i like big butts and i cannot lie :D

HongkongTfoeï | 21-08-06 | 15:21

@Danny1000: Wat wij hier dus eigenlijk zeggen is: " Beste Danny, je mag ze hebben, want geen enkele Nederlander bij zijn volle verstand, wil zo'n afgekloven vmbo meid." Even voor een nachtje is okay, maar om mee te trouwen? Nee, dat laten we aan de buitenlanders over. Win win situatie toch?

Mokum Kosher | 21-08-06 | 15:20

@MK

Mag jij alleen maar met een joodse trouwe???

Joden zijn behoorlijk radicaal als het om hun zogetehere ''joodse'' ras gaat.

imprezza | 21-08-06 | 15:20

@Swedish Chef 21-08-06 @ 13:43: Een van de allereerste wavfiletjes die ik ooit heb gehad ; D

Je weet toch, swa!

Lemau | 21-08-06 | 15:20

@PAPAisGEIL
Leer eerst eens normaal posten en typen, daarna praten wij verder over wie of wat ik ben. Voor nu fap lekker verder op je fantasietje.

Charlene | 21-08-06 | 15:20

@Mokum Kosher
Ik had ooit een zwart vmbo-vriendinnetje. Lief, leuk en mooi, maar ik hield het idd niet lang met haar uit. Ieder grap uitleggen gaat erg irriteren, net als saampjes op de bank naar RTL4 kijken.

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 15:19

@ Traag 21-08-06 @ 15:12

IK MEEN HET, echt niet cynisch.
Enne, die msn; fake?

glyce | 21-08-06 | 15:19

Een beetje meid met verstand denkt daar wel anders over!!!!!!!
Die buitenlanders willen toch alleen maar neuqen met Nederlandse meisjes om ze daarna te dumpen om met een maagdelijk (hahahahahahah) eigen meisje te trouwen. Sukkels

Dyna2005 | 21-08-06 | 15:18

@stem des volks

Jullie kunnen nog zulke goede eigenschappen hebben maar toch komen ze naar ons toe. Dan zal ik als ik jou was mezelf maar de vraag stellen wat doe ik verkeerd ;)

Danny1000 | 21-08-06 | 15:18

@Danny1000: Ik snap je betoog niet helemaal? Ik ga er vanuit dat buitenlandse mensen ook seks hebben. Maar hoe lekker zo'n vmbo meisje ook is, je houdt het toch echt niet lang met haar uit. Ik niet ben ik bang.

Mokum Kosher | 21-08-06 | 15:16

@imprezza en gezontverstant
Jullie hebben beide gelijk!

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 15:15

CHarlene is een lonsdale breezah uit venlo die ooit in het sloterparkbad in haar borsten is beatst door de marokaanse concierge????

PAPAisGEIL | 21-08-06 | 15:15

CHarlene is een lonsdale breezah uit venlo die ooit in het sloterparkbad in haar borsten is beatst door de marokaanse concierge????

PAPAisGEIL | 21-08-06 | 15:15

Negers zijn ook geiler...
Je moet er alleen geen relatie mee hebben dan vervelen ze snel.

NoClass24 | 21-08-06 | 15:14

@stem des volks
als ik een leuke jongen ontmoet laat ik hem altijd een IQ test doen. Logisch toch?

Charlene | 21-08-06 | 15:13

@Charlene: Je bent toch niet joods he? Want als dat zo is dan ..... MK :-)

Mokum Kosher | 21-08-06 | 15:13

@Mokum Kosher :

Dan stel ik mijzelf nu de vraag wat denk jij wat voornamelijk buitenlandse mensen alleen maar doen ? seks hebben ofzo.
Je kan in gedachten hebben wat je met een vrouw wel of niet wilt gaan doen.
je kan hierbij denken aan:

Normale manier zoals man/vrouw
of voor alleen sex.

Over de kwestie alleen maar sex hebben/praten:

Als je met elkaar al niet goed kan praten dan kom je al niet snel verder.

Danny1000 | 21-08-06 | 15:13

-weggejorist-

Traag | 21-08-06 | 15:12

@Beaubeau
Helaas.. geen korfbal en ook niet gereformeerd. Ik doe niet aan geloven. Geloof brengt alleen maar veel onnodige problemen en oorlogen.

Charlene | 21-08-06 | 15:12

zit naar de foto te kijken die bij het artikel is geplaatst maar heb m'n twijfels over de 'blankheid' van de BreAZeH....

manna | 21-08-06 | 15:11

Zijn Belgen ook buitenlanders?

Knotje | 21-08-06 | 15:10

"Nederlandse meisjes zeggen ja tegen dingen waar Antilliaanse meisjes nee op zeggen". Eh, werken ?

Dirrek | 21-08-06 | 15:09

Danny1000 21-08-06 @ 14:58

Ha ha, een droomvrouw - dan ga je toch niet naar het IQ kijken. Haha. Wat versta jij dan over droomvrouw jongen??? Ik val pas op iemand als ik er mee kan lachen - en daar is gevoel voor humor en een zeker IQ voor nodig. Om jou kan ik wel lachen, maar of ik dat ook met jou zou kunnen?? Je bent zeker ook al geen vrouw. Haha, wat ben jij dom zeg - echt grappig.

stem des volks | 21-08-06 | 15:09

@ Traag 21-08-06 @ 14:57
Nee, niet cynisch. De commentaren en verhalen waar jij mee komt; echt prachtig! En nee, da's ook niet cynisch.

glyce | 21-08-06 | 15:09

@FUCK DUCK 21-08-06 @ 15:06
n00b, waarom fappen in gezelschap?

Traag | 21-08-06 | 15:07

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 15:06

@ sjaakdeslinksesul 21-08-06 @ 15:01:
Moet wel van iemand zijn die een grote voorkeur heeft voor het besnuffelen van lullen...

gezontverstant | 21-08-06 | 15:05

@stem des volks

slechte ervaringe gehad met een negert?

imprezza | 21-08-06 | 15:04

"De negersletjes van nu, zijn de bijstandmoeders van later"

DonJoe | 21-08-06 | 15:04

Danny1000 21-08-06 @ 14:48

Wat kan een Nederlandse man zijn vrouw dan niet geven, wat een Antilliaan wel kan?? Een intelligent gesprek?? Eerlijk verdiend geld?? Trouw?? Gelijkwaardigheid?? Daar moet je toch niet voor bij een Antilliaan zijn, lijkt mij. Maar jij zult wel menen dat 'een vrouw iets geven' flink rampetampen is -tja, ieder z'n wereldbeeld.

stem des volks | 21-08-06 | 15:03

@sjaak

crazzZy?

achja je moet hem niet zo serieus nemen

imprezza | 21-08-06 | 15:03

LOL@imprezza
Mag jij raden van wie dit is:
Die hoertjes willen een besneden lul omdat die onbesneden kaaslullen stinken. Ik ga alvast mijn kromzwaard uit het vet halen. P.S. maar besneden joodse lullen stinken nog erger!

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 15:01

't is altijd leuk om te zien om zo'n (ex) breezahtje te zien lopen met een halfbloed zwart kindje.. die meiden hebben vaak geen idee wat ze met kroeshaar aanmoeten en dat arme kind loopt er dan vaak bij met een fokt op kapsel..
Een zwarte moeder laat haar kinderen altijd met een perfect kapseltje rondlopen...

Swedish Chef | 21-08-06 | 15:01

@Danny1000: Wat jij beschrijft zou kunnen, maar mijn ervaring is dat je na drie maanden van geile neuk seks, je toch ook wel eens een gesprek met dat meisje wilt. Als dat dan niet echt gaat, is de relatie al gedoemd te mislukken. Of wil je de komende 60 jaar alleen maar bla bla horen?

Mokum Kosher | 21-08-06 | 15:01

Nederlandse meisjes zeggen ja tegen dingen waar Antilliaanse meisjes nee op zeggen

Zo is het maar net. Op vragen als:

Heb je je school afgemaakt?

Heb je werk?

Ga je studeren?

Maar Antilliaanse meisjes zeggen ook wel eens ja op vragen waar Nederlandse meisjes nee tegen zeggen. Zoals:

Heb je een uitkering?

stem des volks | 21-08-06 | 15:00

@FUCK DUCK: Ik denk dat Charlene op korfbal zit. Een gereformeerd racistisch mutsje.

Beaubeau | 21-08-06 | 15:00

@FUCK DUCK 21-08-06 @ 14:50
Zou je eens een beetje fatsoenlijk willen spellen en met je dikke vingertjes van de caps-lock af willen blijven?

Lash | 21-08-06 | 15:00

Roku aan het woord:

Ach die stereotype marokaanneuken zal binne een paar jaar wel voorbij zijn, dit is wat je noemt een hypeee, want het is tegenwoordig stoer (als breezah) als je thuiskomt met een buitenlandse, ik Kots erop.

Die meisjes kunnen hun geschiedeniss niet.

imprezza | 21-08-06 | 14:59

@ OpenMind

mij best, maar dat is dan helaas weer niet realistisch.

Ion Susai | 21-08-06 | 14:58

@Mokum Kosher

stel:

je komt een dame tegen ze is je droom vrouw alles.
Ga jij dan kijken naar d'r IQ of wat ze nog meer te brengen heeft.
als je kiest voor het IQ Dan zal je waarschijnlijk met iemand later krijgen die 24/7 alleen maar in de boeken zit.

En over de kwestie van Mattie's op de hoek.... Het is vallen en opstaan

Danny1000 | 21-08-06 | 14:58

@Der Lehrer: Wahnsinn!

Mokum Kosher | 21-08-06 | 14:57

@glyce 21-08-06 @ 14:53
Cynisch?

Traag | 21-08-06 | 14:57

Goede ontwikkeling.. Goede ontwikkeling.

Romanov | 21-08-06 | 14:56

@Danny1000: Scherp! Maar ik denk dat het IQ van die meisjes over het algemeen niet erg hoog ligt. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Je moet wel heel erg van pijn houden als je als blank meisje echte liefde zoekt bij de mattis op de hoek.

Mokum Kosher | 21-08-06 | 14:54

Nee dan rusland. Daar heeft men niet alleen mooie vrouwen, daar weten ze ook precies wat je moet doen als je een swa met een blanke vrouw ziet lopen. Leve de globalisatie en het oostblok.

geytennöker | 21-08-06 | 14:54

Mokum Kosher 21-08-06 @ 14:36
Hmm, je bent coulanter dan ik. Ik vind het ook stom als er niet minstens EEN taal is die je goed beheerst, zowel in spraak als geschrift.

Swedish Chef 21-08-06 @ 14:45
Haha, niet hopen! We weten beide dat dat niet het geval is, al was het maar omdat, zoals zelfs in het artikel staat, ze gedumpt worden na gebruik. Verder komt er een moment van bezinning, als het duidelijk is dat het leven met een werkeloze, drugsgebruikende lamstraal (blank, fin of zwart) toch niet helemaal aan het ideaalbeeld van een relatie beantwoordt. Het is alleen te hopen dat ze het licht zien voordat ze zwanger zijn.
Zullen we verder trouwens in het West-Germaans praten, Zweedse chef? Anders ga ik op het Duits over en dat wordt voor de meesten hier toch al lastiger.

Danny1000: spelfouten is één woord.

Der Lehrer | 21-08-06 | 14:53

Michiel smit kom er maar in...

j010 | 21-08-06 | 14:53

@ Traag 21-08-06 @ 14:48
You fascinate me!

glyce | 21-08-06 | 14:53

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 14:50

@ Der Lehrer 21-08-06 @ 14:44
Dat geldt ook voor vrouwen; ik moet geen vent die al half antillianië heeft volgeblaft.
Maar ik moet zowieso geen vent die de halve vrouwelijke populatie van een land heeft volgeblaft...

glyce | 21-08-06 | 14:49

@ Mokum Kosher : zoals je al zelf zij Oorzaak en gevolg ;)

daar gaat deze topic over ... De gemiddelde nederlandse man kan zijn vriendin niet genoeg geven waardoor ze naar buitenlanders gaat..

Oorzaak ------> gevolg

Danny1000 | 21-08-06 | 14:48

@Lobo 21-08-06 @ 14:21 & glyce 21-08-06 @ 14:34
Nope, niet in het ziekehuis gelegen, ook niet naar Ikea geweest. (Lobo, vrouw is dood, en heb geen dochter)
Gewoon geile 3-io gehad. Met leuke, mooie, jonge vrouwen. Naar eigen zeggen met "De meest ontdeugende zusters van Nederland". Iets wat ik niet ontken.
Ik zit nog lekker na te genieten met m'n schrale l*l, dus nix kan me raken. :)

Traag | 21-08-06 | 14:48

@ Danny: het gaat gewoon over fouten in z'n algemeen

wijsvinger | 21-08-06 | 14:48

@sexpack 21-08-06 @ 14:45

Swedish Cock
Ik moet toegeven dat de grap dan wel beter was overgekomen!

Swedish Chef | 21-08-06 | 14:47

@Danny1000: Oorzaak en gevolg mijn beste vriend. ;-)

Mokum Kosher | 21-08-06 | 14:46

Ik hou van vrouwen die initiatief tonen... zucht

sexpack | 21-08-06 | 14:46

@Der Lehrer 21-08-06 @ 14:44

once they go black...... they never go back!

Swedish Chef | 21-08-06 | 14:45

@/\/\addog
Goed plan, ik schakel over naar een volgend artikel, kijken of de reaguurders daar professioneler zijn ;) Care to join me? :P

Charlene | 21-08-06 | 14:45

@ Swedish Chef

Je hebt gelijk! Ik wilde eerst Cock schrijven :)

sexpack | 21-08-06 | 14:45

@ Mokum Kosher :

Dan vraag ik me af waar deze topic over gaat ?

Spel fouten of Blanke meisjes willen graag buitenlanders

Danny1000 | 21-08-06 | 14:44

Het wordt tijd dat de kamer weer terugkomt van ferkansie, want het nivoo hier wort steetds kansloozer.
Als al die VmBOours nou is naar Fok gaan, dat knapt alvast op.
Jullie zijn gewoon jaloerz op Charlien!

Deense Postbode | 21-08-06 | 14:44

OpenMind 21-08-06 @ 14:37
Dat idee had Alexander de Grote al.

Mokum Kosher 21-08-06 @ 14:39
Amen

Onderwerpgerelateerd: er zijn genoeg Nederlandse mannen die er aardig vies van zijn als hun nieuwe vriendinnetje te kennen geeft dat ze zich vroeger als geit heeft laten gebruiken. Die zoeken dan wat anders. Misschien iets om over na te denken voor de BrEeZaHtjes?

Der Lehrer | 21-08-06 | 14:44

Charlene 21-08-06 @ 14:40
Volgende draad maar weer... ;-)

/\/\addog | 21-08-06 | 14:43

Dat Trouw daar mee komt !? Leest nog iemand dat?

bad to the bone | 21-08-06 | 14:43

Gelukkig is er ook heel veel buitenland waar geen Antillianen en Marokkanen zijn en je een gezin kan stichten en je dochters gezond laten opgroeien.
Overigens blijf ik erbij dat verbanning uit Nederland een waardevolle aanvulling als straf voor geweldsdelicten tegen personen en/of persoonlijke bezittingen in het wetboek van strafrecht zou zijn.

koerbagh | 21-08-06 | 14:42

Just get a life ....

Danny1000 | 21-08-06 | 14:42

@/\/\addog
Ze schakelen nu over naar een man ;) Het discussie-niveau ligt enorm hoog. Maar vergeef ze, het is maandag, eerste werkdag weer etc etc... Ze hebben het zwaar.

Charlene | 21-08-06 | 14:40

@sexpack 21-08-06 @ 14:37

da's inderdaad wel een goeie "Swedish Dick"...
want dick betekent toch lul in het engels.... Ohhohhh, dat is een vies woord!

Swedish Chef | 21-08-06 | 14:40

ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar het eerste mes die wat over zijn vriendin hadden gezegd...

mag ik een sterk touw alstublieft?

sexpack | 21-08-06 | 14:40

Ok Joris geef nu maar toe dat jij Charlene bent..... lol

great bay | 21-08-06 | 14:40

PAPAisGEIL 21-08-06 @ 14:37
De meeste Nederlanders hebben dan ook geen mes op zak.

TeenEnKaas | 21-08-06 | 14:39

@Danny1000: Wat heeft goed taalgebruik nou te maken met BLACK DICKS en lekkere snolletjes? Het gaat toch om je eigenwaarde? Een goed taalgebruik geeft je een goed gevoel. Althans mij wel. Als je voetbal speelt, wil je toch ook je best doen en beter zijn dan de andere ploeg? Waarom zou je met je taalgebruik in het dagelijkse leven genoegen nemen met minder? Is het te moeilijk of is het een kwestie van gemakzucht?

Mokum Kosher | 21-08-06 | 14:39

MHAHAHAHA :S
Flauw.....

t.men | 21-08-06 | 14:39

Charlene 21-08-06 @ 14:31
Neerlandsch hoop in bange dagen ben je!
_
@ all: Moet dat? Met z'n allen tegen één en dan nog een meisje ook, pfff, flink hoor jongens...

/\/\addog | 21-08-06 | 14:38

@Ion Susai 21-08-06 @ 14:25
als iedereen nu verplicht een buitenlandse of buitenlander partner neemt,
Dan bestaat er over 2 generaties geen rasicme meer ... voordeeltje

OpenMind | 21-08-06 | 14:37

Swedish Chef 21-08-06 @ 14:35
Begin jij maar!!

TeenEnKaas | 21-08-06 | 14:37


wat een "fukkin" FOK (contaminatie) niveau deze draad zeg ..

rundfunk rudi | 21-08-06 | 14:37

@St eenmans
Als je kan lezen staat daar Charlène. Das is de Franse voor van Charles...
Ik heet Charlene, dat spreek je heel anders uit...

Charlene | 21-08-06 | 14:37

oh sorry... Swedish Dick

Ik zweer jou PAPAisGEIL: mijn sexpack is echt de grootste

sexpack | 21-08-06 | 14:37

Dit komt om dat nederlandse mannen hun vrouw niet verdedigen als iemand haar naroept op straat. een antilliaan pikt dat niet. zag laatst nog een swa 3 marokaanen weg jaagen met een mes die wat over zijn vriendin hadden gezegd (opmerking tegen elkaar: zij is wel jong)

PAPAisGEIL | 21-08-06 | 14:37

@sjaak,

*bloos*
hun en zij door elkaar halen triggerde me, sorry. Ik ben een neuroot betreffende grammaticale fouten.

Aars | 21-08-06 | 14:36

Om voor eens en altijd een punt achter die taaldiscussie te zetten.... Brak Nederlands mag gebruikt worden, als je laat doorschemeren dat je de regels wel kent, maar niet gebruikt. (Duf is dat wel) Gewoon brak Nederlands spreken of schrijven zonder dat je weet dat je het fout doet, mag in principe ook wel, want niet iedereen is gezegend met een taalcortex in de hersenen. Maar brak Nederlands spreken en schrijven en dan boos worden als je er op wordt gewezen is echt dom. Je bent nooit te oud om te leren. Dus kom niet aan met: " je snapt me toch?" Daar gaat het namelijk niet om. Voor mensen die hun hebben zeggen, heb ik één eis! Zeg voortaan ook mij(n) heeft en ons hebben. Wees wel consequent. ;-)

Mokum Kosher | 21-08-06 | 14:36

*ziet het niveau nu eGt hard achteruit gaan*
www.auparc-hotel.ch/images/breezer.jpg...
Hierrrrrr en dan weer allemaal op je cita / scoetert klimmen en naar je loverboy of dushi oppleurten!

de melkboer | 21-08-06 | 14:36

Ik zweer jou Charlene: mijn sexpack is echt de grootste!

sexpack | 21-08-06 | 14:35

Ik kondig vanaf nu een CharleneBash stop aan! We gaan nu PAPAisGEIL bashen!
Klaar voor de start?! ........ NU!

Swedish Chef | 21-08-06 | 14:35

@ Traag 21-08-06 @ 14:29

Heb je in het ziekenhuis gelegen? Ah, wat zielig!! Kwamen die zustertjes op je bed om je de dwangbuis aan te doen????

glyce | 21-08-06 | 14:34

@Aars
Ik kan me vregissen maar loop jij niet altijd te janken over de onterechte stigmatisering van bevolkingsgroepen en het kuddegrdag op GS? Maar een niet-drinkend meisje met zijn allen een breezah noemen is zeker wel fun!

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 14:33

Ik vraag me af of een seksuele voorkeur racistische kantjes kan hebben. Als je nu eenmaal valt op lang, discrimineer je dan kort? Als je valt op zwart, discrimineer je dan wit? Als je valt op vrouwen, discrimineer je dan mannen? Het lijkt me allemaal niet.
Het is iets anders als je niets wilt met een bepaalde categorie mensen omdat 'hun allemaal slecht/dom/lui zijn'. Maar goed, als dat ertoe leidt dat goede, intelligente en actieve mensen uit zo'n categorie niet terechtkomen bij domme, beperkte en wat-dan-ookfobe mensen, lijkt me dat nog niet zo erg...

gezontverstant | 21-08-06 | 14:33

@Mokum Kosher

Liever bij die groep horen dan bij de rest .... Because When you go BLACK you won't turn back ... Het is niet voor niets zo neer gezet.

Sorry vriend verschil moet er wezen kan je ook niks aan doen

Danny1000 | 21-08-06 | 14:32

Hun en zij is geen typfout, het is grammaticale invaliditeit.
Typisch voor de breezah generatie.

Aars | 21-08-06 | 14:32

Ziekelijk Ion Susai.
Bekrompen en ziekelijk onzin. De 'donkere' mensen die hier in NL zitten zijn voornamlijk trash. De ontwikkelde en opgeleide mensen blijven namelijk in eigen land, al het gore troep zit hier. Als wij alle bouwvakkers naar Spanje sturen denken ze ook dat alle Nederlanders white trash zijn.
Beetje wereld reizen maken en wat meer kennis opdoen zou goed zijn voor jullie beeldvorming wat betreft de verschillende soorten mensen op deze wereld. Ziekelijk

Rechtse_Rukker | 21-08-06 | 14:32

@charlene 14:28
"Zij", niet "hun" breezah muts

Aars | 21-08-06 | 14:31

@Hertog Joris
datttt. Typfoudt. Ik heb geen typcursus gevolgd. Vergeef mij.

Charlene | 21-08-06 | 14:31

Schrijf ik nou conto-versieel? (dubieuse tekesten die centen in het laatje brengen)

Jan Boel | 21-08-06 | 14:30

@my first punksong 21-08-06 @ 14:28

Alsof jouw stem enig verschil maakt in onze schijndemocratie.

Lobo | 21-08-06 | 14:30

-weggejorist-

TeenEnKaas | 21-08-06 | 14:30

@The Hedge
Leuk dan hun van fok overschakelen naar GS, maar ik val dus niet in die categorie.. En mijn nick is prima, ik schaam me er niet voor.

Charlene 21-08-06 @ 14:28

leuk dan hun?

Hertog Joris | 21-08-06 | 14:29

@Montgomery Burns 21-08-06 @ 14:27
Nope, twee heerlijke jonge zustertjes (geen zussen).
Lekker hoor, ik zou ze zo doen :)

Traag | 21-08-06 | 14:29

Maakt ook niet uit wat je schrijft, als het maar contoverieel is. Zo kun je schrijven: ''Trouw lult maar wat''. Dan neem je dit gelijk aan, schrijf je: Wat lult Trouw nou? En vervolgens een artikel over de ontblanking van onze blonde deernes, dát verkoopt.

Jan Boel | 21-08-06 | 14:28

@wijsvinger

Ik wil de democratie helemaal afschaffen. De gemiddelde stemmer heeft een IQ van 100 toch? Laten we die drempel iets verhogen, zeg naar 125. Dan kunnen de slimme mensen weldoordachte beslissingen maken.

my first punksong | 21-08-06 | 14:28

@The Hedge
Leuk dan hun van fok overschakelen naar GS, maar ik val dus niet in die categorie.. En mijn nick is prima, ik schaam me er niet voor.

Charlene | 21-08-06 | 14:28

@Danny1000: Ik snap wat je bedoelt. Maar ik snap dan nog steeds niet waarom je niet correct Nederlands gebruikt. Wil je zo graag bij die groep horen? Denk er maar eens over na.

Mokum Kosher | 21-08-06 | 14:28

@glyce 21-08-06 @ 14:18
Ik was al bang dat ik jalourzie bespeurde....

Traag | 21-08-06 | 14:27

@Traag
Waren dat die twee varkentjes van Lowlands, toevallig ?

Montgomery Burns | 21-08-06 | 14:27

Dit zijn ook meestal de meisjes, die m.b.v. allerlei hulpverlenende instanties met veel pijn en moeite weer in het normale leven teruggezet moeten worden, wanneer blijkt dat hun vriend/eega toch wel een heel eigen kijk heeft op de samenleving en het huwelijk en ze zich dan hiervan zo snel mogelijk weer van los willen maken. . In het algemeen is het dan al te laat, het meisje is vaak al met handen en voeten gebonden aan zo'n leegloper. Bij het toch verlaten van deze , veelal ergelijke nietsnutten, gaat ook het gekwetste 'eergevoel" een woordje meespreken, waarbij je je kunt afvragen wat men zich bij het begrip " eergevoel" moet voorstellen. Het gaat dan van kwaad tot erger, moord en doodslag zijn dan normale vervolg trajecten.
Ouders veel sterkte met zo'n wereldvreemde dochter.

Een kritisch AVROlid | 21-08-06 | 14:26

de allochtonen zijn idd de grootste rascisten hier... Ik word regelmatig uitgemaakt voor kaaskop, maar ach, dat is dan volgens die gasten "dissen" maar als je iets terugzegt als geytenneukert dan is het gelijk rascitisch..

Hertog Joris | 21-08-06 | 14:26

@FUCK DUCK
Dat gaat je niets aan, je gaat off topic. Het gaat hier toch om de discussie over het artikel?

Charlene | 21-08-06 | 14:26

Charlene 21-08-06 @ 14:21

Je moet het maar zo zien..... het merendeel van de reaguurders wordt geil van internetplaatsjes dus als er zich een lief jong meisje voordoet op GS dan valt iedereen daar overheen.

Gelukkig hebbie geen sugababesprofieltje je stijgt in mijn aanzien!!!

great bay | 21-08-06 | 14:26

Lieve Charlene,
maak je niet zo druk joh... FOK! is deaud, en nu zitten er hier wat teveel van die luitjes.
Met al die info die je geeft ben je nu geen anoniem lafbekje [(c) (tm) J.Travoo] meer, misschien nu je nick maar ff aanpassen zodat je net als de rest ook een lekker anoniem lafbekje [(c) (tm) J. Travoo] bent?

The Hedge | 21-08-06 | 14:25

@ my first punksong: kanonnenvlees bedoel je? Hmm, zit wat in. Daarom is het wenselijk dat de weldenkenden de macht in handen krijgen. Ik ben groot voorstander van het afschaffen van de kinderbijslag, een voor de westerse beschaving funest verschijnsel. Ook het stemrecht moet worden afgenomen van zowel vrouwen die laag zijn opgeleid als heaumeaux, want die stemmen alleen op iemand die 'lekker' of 'cewl' is.

wijsvinger | 21-08-06 | 14:25

-weggejorist-

Ion Susai | 21-08-06 | 14:25

@charlene
Welke sport beoefen jij dan op zo'n hoog nieveau?

FUCK DUCK | 21-08-06 | 14:24

@swedish chef
Ik ben er bekend mee, doen ze altijd bij mij;)
En waarom nu weer naar de yes site? Laat mij gewoon fijn hier nutteloze discussies voeren.

Charlene | 21-08-06 | 14:24

@Charlene 14;18
"Rascist is een groot woord, maar ik ken ook zat allochtonen die nooit een Nederlander zouden willen. Zijn die dan ook rascist?" Ten eerste maak je het woord groter dan het is en ten tweede, ja veel allochtonen zijn de grootste racisten die hier in 0031 rondlopen.

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 14:24

ik zie ineens een verband tussen de xenofobie die heerst bij vele reaguurders van GS en dit bericht ;)

De dikke vandaal | 21-08-06 | 14:23

Nee was geenstijl jargon

Hertog Joris | 21-08-06 | 14:23

Zoals Jimmy Pop het al zo mooi zei:

I'm white which goes with everything but I can come in any color,
And I'm looking for the kind of girl that reminds me of my mother,
But it's hard to find a girl with a viper tattooed on her tushy,
And how many girls do you know that can play the harmonica with their pussies?
Like em' easy and hot and sweet like a Rice Krispie Treat, gee,
You know what I really want in a girl?
Me

glyce | 21-08-06 | 14:22

Ja maar Ja, als ik in Spanje of Zuid-Frankrijk ben, neuk ik ook alles wat los en vast zit, en raad es, Francaises en Spaanses vallen op blonde Hollanders, in veel gevallen..... vooral als je een zakkie wiet, of een paar pillen "real Dutch XTC", bij je hebt.....
Of dat nou op de Antillen anders zou zijn, betwijfel ik....

Tomahawk33 | 21-08-06 | 14:22

sjarlientje!!!!
niet zo happen joh ! ! !
Je bent vast een lieve meid!

F5 nu maar niet meer want je raakt er toch alleen maar opgefokt van en daar doen we het om!
Gewoon fijn naar de yes site gaan! Hou je een veel beter gevoel aan over.

www.yes.nl

Swedish Chef | 21-08-06 | 14:22

Het is maar een klein clubje breEzaHs en overrijpe muurbloempjes dat chijlt op gekleurden. Die zwartjes worden gewoon door hen gebruikt en vv , dus wots zu problum? Dankzij MTV en de rest der wormen en maden vervaging. Dat dan weer wel.

Deense Postbode | 21-08-06 | 14:22

Charlene 21-08-06 @ 14:18: geen mening of vooroordeel maar feit. je schrijfstijl in betreffende comment was breezah. punt.

zakje pinda´s | 21-08-06 | 14:22

@great bay
Och... ik kan de kritiek aan, net als Rita.
En geen Sugababes aanwezig hoor...

Charlene | 21-08-06 | 14:21

@Traag 21-08-06 @ 14:12

Zaterdag met de vrouw naar Ikea en zondag in bed met je dochters Jetix kijken, klinkt niet echt als een spannend weekend..

Lobo | 21-08-06 | 14:21

goeie dag zeg,
lijkt wel weer een ordinaire Rotterdamse volksbuurt ruzie!
maarja, ik ga ff blikbier halen in m'n opel ascona.

UncleBenz | 21-08-06 | 14:21

Het was once you go black it never grows back Wazaaaa ;)

Multikuli | 21-08-06 | 14:21

In het artikel van pritt bespeur ik enige jaloezie. Arme pritt, is eros jou niet gezind? Verder vind ik het niveau opmerkelijk laag.

tiswat | 21-08-06 | 14:21

zoals jim morrison al zei: this is the end.

mr. spock | 21-08-06 | 14:21

Rechtse_Rukker doet VMBO zo te zien

Hertog Joris | 21-08-06 | 14:20

Gelukkig heb ik geen kinderen. Als m'n roomblanke dochter met een gangsta-hiphopper thuis zou komen, haalde ik het samoerai-zwaard van de muur...

pek en veren | 21-08-06 | 14:20

@ Mokum Kosher

het gaat er om dat je de boodschap begrijpt

Danny1000 | 21-08-06 | 14:20

Charlene je bent gewoon nog nooit goed geneukt, ik bied me aan.

Rechtse_Rukker | 21-08-06 | 14:19

tja, klassiek geval........... opposites attracts............

ik val dan ook meestal op allochtone, niet-intellectuele vrouwen
wars van sex-appeal.

iL Plagiatore | 21-08-06 | 14:19

Tsja, iedereen kent het spreekwoord; Once you go black, you never go back!

Wazaaa! | 21-08-06 | 14:19

@glyce 21-08-06 @ 14:16
Helemaal mee eens, een beetje liev doen voor Charlene anders kan je van mij een maatje 48 krijgen, in je gezicht.

Traag | 21-08-06 | 14:18

@ Traag 21-08-06 @ 14:12
Ach ja, wat boeit het mij ook eigenlijk...
Jongen, gefeliciteerd!

glyce | 21-08-06 | 14:18

@glyce

Met het kansloze niveau hier voel ik een antwoord in de trand van "pijpen" aankomen...
Veel kansloze rukkerts hier =)

my first punksong | 21-08-06 | 14:18

@Aars
Rascist is een groot woord, maar ik ken ook zat allochtonen die nooit een Nederlander zouden willen. Zijn die dan ook rascist?
@zakje pinda's
prima, je mag je mening hebben. Of je vooroordeel.
@Leandroz
Veel mensen hebben een reactie op mij, moet ik ze dan negeren?
En ik geloof niet dat ik naar de AH moet om mijn centjes te verdienen, dat laat ik aan jouw slag mensen over...

Charlene | 21-08-06 | 14:18

Zweed, heb je nog wat vriendjes? Lijkt me zalig door een stel Vikingen uitgewoond te worden.

Deense Postbode | 21-08-06 | 14:18

SBS is kudt, en ik ben het volledig met je eens Charlene!!! Hulde hulde

Hertog Joris | 21-08-06 | 14:16

@ Iedereen

Is er eindelijk eens een vrouw hier die:
a: Blank is
b: Jong is
c: Een goed figuur heeft (want sport op hoog niveau)
d: Op de hoogte is van GeenStijl jargon
Gaan jullie d'r een beetje afzeiken!! Ik begrijp het niet meer, wat moet een vrouw doen om jullie te pleasen? Nou?

glyce | 21-08-06 | 14:16

Ik zie toch een probleem voor charles opkomen hier.....! Toch maar ander accountje opmaken. Je haalt je de ellende van allah reaguurder op je neq....... en geloof me.... dat wil je echt niet!

Iemand al een linkje naar haar Sugababe site-je...!

de melkboer 21-08-06 @ 14:04 lol erg goed laatste zinnetje... idiote msn taal. En maar zeiken dat ze NL zo moeilijk vinden om te leren!

great bay | 21-08-06 | 14:16

@:Adormin:

Zuid europese vrouwen denken aan 1 ding en dat is het salaris waar hun ook profijt van hebben. Stel jij zou ook laag opgeleid zijn dan zouden ze je niet eens zien staan dus Think before you act. !!!

Danny1000 | 21-08-06 | 14:16

Charlene 21-08-06 @ 14:12
Ik zou je bijna ten huwelijk vragen. Bijna. Dancing on Ice is inderdaad zwaar poep.

Roberto Fransisco | 21-08-06 | 14:15

@charlene: kick nederlands? niet dat dat er wat toe doet trouwens want manier waarop je deze woorden gebruikt blijft breezah.

zakje pinda´s | 21-08-06 | 14:14

@Aars
Ik ben nog nooit op fok geweest... En ik zit hier al meer dan een jaar...
Maar bedankt voor je advies though...
@TeenEnKaas
dank je, en het zijn jongetjes. Mannen gedragen zich volwassen..

Charlene | 21-08-06 | 14:14

@charlene
Moet jij met je 18-jarige kont niet snel op een AH-kassastoel gaan zitten zodat je dit weekend weer lekker out kan gaan op breezerts in plaats van hier zo achterlijk veel te reageren? Hou eens op met die vervuiling, ga je slipje bevuilen ofzo.

Leandroz | 21-08-06 | 14:14

@SjaRli3n..
Okay... okay ik neem het terug je bent geen br33zah! Laat ik nou net een foto van jou en je vriendinnen hebben gevonden..
www.bistum-dresden-meissen.de/img/erbr...

de melkboer | 21-08-06 | 14:13

Dus? Ik val op buitenlandse vrouwen. Indische typen en latina's doen het bij mij altijd erg goed. Marokkaans mag ook. En Turks is helemaal goed. Die buitenlandse vrouwen zijn ook allang blij dat zij van die losers van mannen uit hun eigen groep af zijn. Win Win situatie toch? Maar als het mijn dochter zou zijn.. HAHAHAHAH

Mokum Kosher | 21-08-06 | 14:13

@charlene
Wat een gelul... Ik ben blank en ik sterf nog liever dan dat ik ooit wat begin met een buitenlander!

Charlene 21-08-06 @ 13:40

Bah wat ben jij een naar mens, trouwens.
Nog liever br33zah dan een rascist.

Aars | 21-08-06 | 14:13

Ach ja, als je op een kansloze verkrachter valt zonder opleiding en geen toekomst en van zichzelf denkt dat ie heel wat is en denkt dat ie groot geschapen is (mythe dat de zwarte man dat is, komen uit een cultuur waar opscheppen en overdrijven een kunstvorm is) dan wens ik je een leuke toekomst als kansloze tienermoeder toe. Mij maakt het niet uit omdat ik de blanke meisjes en vrouwen ook nooit wat heb gevonden. Ik ben al jaren happy met de latina´s en zuid europese vrouwen en die moeten niet veel hebben van de zwarte buitenlandse man, maar juist wel van de blanke buitenlandse man :) Zo komt het toch weer allemaal weer goed :)

Adormin | 21-08-06 | 14:13

@glyce 21-08-06 @ 14:07
Dit weekend zijn er wel meer vol van mij geweest :)
Laat mij toch ook even blij zijn dat ik een geil weekend heb gehad. Vrijdag een leuk vrouwtje en zaterdag en zondag lekker de hele dag in bed gelegen met 2 meiden.
Lekker toch?

Traag | 21-08-06 | 14:12

@gezontverstant:Mensen die laag opgeleid zijn kunnen meer lol hebben in hun leven dan mensen met hogere baan aangezien hun konstant bezig zijn met werken of scholing

Danny1000 | 21-08-06 | 14:12

@ Swedish Chef: praat niet over nöken, maar blijf in je keuken.

wijsvinger | 21-08-06 | 14:12

@Roberto Fransisco
Dancing on ice vind ik een commercieel kudt progamma, typisch iets voor BrEeZaHz die ook naar Talpa kijken.
Dus nee.

Charlene | 21-08-06 | 14:12

Af een toe een negerinnetje is best te doen hoor Roberto.

Multikuli | 21-08-06 | 14:12

@charlene
let maar niet op fuck.
Ik denk echter wel dat je je misschien toch meer thuis zal voelen bij bijvoorbeeld fok.nl of de nationale handbalbond.

Aars | 21-08-06 | 14:11

Maar ze kenne ook beter voetballe he?

PAPAisGEIL | 21-08-06 | 14:11

Lachen toch. Wat een zelfdestructie. Ik gun die meisjes allemaal een baby van iemand van een vreemde cultuur. Staan ze straks te huilen als vrouw dat hun man het kind naar zijn land heeft meegenomen en dat het land van herkomst het goed vindt en zij voor altijd het kind kwijt is. Blanke mannen hebben geen rechten op hun kinderen, maar de gekleurde medemens wel. Verder is het goed dat de kleurtjes zich gaan mengen aan hoog tempo. Geraken wij af van dat gezeur allochtoon/autochtoon. Ik zelf wil ook al drie jaar geen blanke vrouw meer die alleen maar voornaamlijk met zichzelf bezig zijn. Voor mijn part verhuizen de vrouwtjes die iets exotisch willen allemaal naar die landen. Doei....

Vreugdevol | 21-08-06 | 14:11

Charlene 21-08-06 @ 14:09
Trek je maar niets van hen aan hoor! Het zijn gewoon een stelletje gemene mannen!

TeenEnKaas | 21-08-06 | 14:10

@gezontverstant: Nee dat vinden de laag opgeleide breezahs

Hertog Joris | 21-08-06 | 14:10

@wijsvinger

Helaas leert de evolutie ons ook dat zwakke diersoorten veel meer kinderen krijgen dan sterke om hun lagere overlevingskans te compenseren.

my first punksong | 21-08-06 | 14:10

O ja, en Charlene (mits waarheid) for president!

wijsvinger | 21-08-06 | 14:10

@FUCK DUCK
Op GS zijn meestal alleen maar stijlvolle mensen. Helaas ligt het niveau vandaag enorm laag...
-edit komt door FUCK DUCK. Gaat ons zeer binnenkort verlaten. -

Charlene | 21-08-06 | 14:10

Charlene..
Geen scooter ..
Geen alcohol ..
Niet rookt...
Ook niet neuqen...
Nog geen 19..doemaar een buitenlandse...

OpenMind | 21-08-06 | 14:09

Charlene 21-08-06 @ 14:05
Sport op hoog niveau? Was jij toevallig op tv zaterdag bij Dancing on Ice?

Roberto Fransisco | 21-08-06 | 14:09

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 14:09

@zakje pinda's
Volgens mij zijn dat allemaal nederlandse woorden.. Goed, het zijn wel een soort stopwoorden, maar nog steeds geen Breezer.

Charlene | 21-08-06 | 14:09

Het zijn toch meestal wel de minder intelligente en emotioneel zwakkere meiden die een relatie met een ***** of ******* hebben. Misschien is het wel gewoon een vorm van natuurlijke selectie: de intelligentere autochtonen hebben dan een grotere kans op het voortbrengen van succesvol nageslacht. Survival of the fittest toch?

wijsvinger | 21-08-06 | 14:08

@ Traag 21-08-06 @ 13:41

Je bent wel erg vol van jezelf...

glyce | 21-08-06 | 14:07

kick? haten? geen breezah zei je?

zakje pinda´s | 21-08-06 | 14:07

OMG wat doen jullie nu allemaal kick tegen mij. Beetje haten omdat ik normaal ben en mij niet laat neuqen en jullie zo iemand niet kunnen krijgen.
Ga lekker naar Sugababes en neuq ff een sletje... Get over your frustrations please..
@FUCK DUCK
Ik sport op hoog niveau, ik studeer en geniet van mijn leven op een gezonde en stijlvolle manier.

Charlene | 21-08-06 | 14:05

@Charlene 14:01

De ouders zijn niet de maatschappij. Er zijn dus meisjes die in de Nederlandse maatschappij uitgroeien tot hoeren omdat ze hun papa niet kennen en er zijn vrouwen in dezelfde maatschappij die zich normaal gedragen omdat hun mama wel een fatsoenlijke kerel kon uitzoeken. What goes around, comes around...

my first punksong | 21-08-06 | 14:05

het is statistisch bewezen dat wie je ouders zijn (dus met de daarbijbehorende informatie als sociaal economische klasse etc) van grootste invloed zijn in het bepalen hoe jij het in de toekomst gaat doen....

Daarin moet my first punk song gelijk krijgen.

Noodles | 21-08-06 | 14:04

@Charlene 21-08-06 @ 13:59
Schatje je bent eGt nog nat achter de oortjes. Ga je nou niet als een volwassen meisje voordoen want je kindertaal verraadt je.
Laat me raden.. ze hebben je gedisssst (je weet tog) bij FOK en nu denk je hier een beetje kEwl te doen?
Moehaahaa .. NoW Pi3pz AlL e3n KuZzie voOr ChArL3nE.. hihii X-&gr33tz..

de melkboer | 21-08-06 | 14:04

Trouw gaat ook aardig richting BrEeZaH niveau.

Voor de zoveelste keer zeg ik: Buitenlanders zijn mensen zonder Nederlands paspoort, men moet hier dus spreken over allochtoon of autochtoon.

Dank u.

stijl mag. | 21-08-06 | 14:03

-weggejorist-

FUCK DUCK | 21-08-06 | 14:02

@sjarlien
Is dit een uitnodiging?

Swedish Chef | 21-08-06 | 14:02

Vroeger ... ja vroeger was de jeugd de weg goed kwijt, maar tegenwoordig is dat dankzij Henk Henk echt niet meer nodig.

Roberto Fransisco | 21-08-06 | 14:02

@ gezontverstant

Dat is allang algemeen bekend ;) vandaar dat ze de warmte ergens anders zoeken

Danny1000 | 21-08-06 | 14:02

@my first punksong
je hebt het over opgroeien, dan zijn ze toch al op de wereld dan worden ze toch gevormd door de maatschappij (ouders, school omgeving etc) dus dan is het toch níet aangeboren. En natuurlijk zijn mensen met een laag IQ vatbaarder voor dit soort onzin dan mensen met een hoog IQ.

Charlene | 21-08-06 | 14:01

Het aantrekkelijkste van Antilliaanen zijn de gouden tanden die ze dragen. Het is net geel maar dan anders

TeenEnKaas | 21-08-06 | 14:01

Wat een enorme schok: Nederlandse mannen zijn dus minder lekker en spannend dan andere. Dit is echt nieuws.

gezontverstant | 21-08-06 | 13:59

St-Eenmans 21-08-06 @ 13:54
Neem van mij aan: NIET AAN BEGINNEN! Veel te lui in bed. Behalve Braziliaans \0/

Roberto Fransisco | 21-08-06 | 13:59

het vmbo is idd ook niet meer wat het geweest is...

prestodegekste | 21-08-06 | 13:59

@melkboer21
het is echt, niet egt. Dus volgens mij ben jij hier degene die BrEeZaH taal uitslaat en het breezergedoe ontstond toch echt na mij hoor... En áls ik een BrEeZaH was geweest, had ik dan op GS gezeten?
@ Montgomery Burns
Ik ben een vrouw van bijna 19, die geen scooter wilde, geen alcohol drinkt en niet rookt. Bijna klaar is met haar rijbewijs en dan fijn auto gaat rijden. roar, maar als jij graag wilt geloven dat ik een jongen ben, als je daar geyl van word, be my guest.

Charlene | 21-08-06 | 13:59

@Swedish Chef LOL

zakje pinda´s | 21-08-06 | 13:59

Ach, in 1960 zeiden ze hetzelfde...

bL@@TeRik | 21-08-06 | 13:58

SOA Dragers zijn het...

HozZeS | 21-08-06 | 13:58

@ charlene
Al 18? en nog engels kunnen spreken ook?? WOW! jij ben echt goed (met kip)

FUCK DUCK | 21-08-06 | 13:58

Charlene 21-08-06 @ 13:53
Hoi Charlene,
Wim Heitinga en ik hebben vanavond niets te doen.
Kunnen we bij jou een kopje koffie halen?

TeenEnKaas | 21-08-06 | 13:57

@Charlene 13:55

Beezer is WEL redelijk aangeboren. Een beetje IQ voorkomt een hoop ellende. Opgroeien in een normaal gezin nog meer. Wie je ouders zijn heeft een erg grote invloed op je leven...

my first punksong | 21-08-06 | 13:57

Ach, al vele generaties lang wordt geroepen dat de jeugd nu echt de weg kwijt is. SOAtje meer of minder vergaat NL niet van hoor. En het voordeel van bijv. Chlamydia is dat je er als breezahsletje onvruchtbaar van wordt. Er zijn dus ook positieve kanten aan het verhaal.

Lobo | 21-08-06 | 13:56

@Swedish chef
En nu heb je een jeugdtrauma en neuq je alles wat los en vast zit ?

Charlene | 21-08-06 | 13:56

Ze zijn uitgekeken op autochtonen en ik geef ze nog gelijk ook ....

Danny1000 | 21-08-06 | 13:56

@charlene
Misschien ben je wel een puber jochie dat van z'n pappie & stiefmammie geen scooter mag, en zich dus daarom maar voordoet als "belegen" meisje op internet. Geeft niks, knul, volgend jaar krijg je vast wel een scootert.

Montgomery Burns | 21-08-06 | 13:55

@Charlene 21-08-06 @ 13:53
Ik ben 18 dus ik ben de br3eZaH fase ontlopen...?!!?? Moehahaaaa!!
Die is egt goed...!!!
*veegt de tranen van de wangen*
*geeft charlene een nieuwe br3eZaH*

de melkboer | 21-08-06 | 13:55

@Roberto Fransisco
Breezer is niet aangeboren, het word gevormd door de maatschappij. Overal zien ze die crap en denken ze dat het stoer is en gaan zich daar naar gedragen. Ik zeg alle 12 tot 16 jarige in een kamp of speciaal progamma stoppen om BrEeZaHz te voorkomen :D

Charlene | 21-08-06 | 13:55

Mijn vader zei tegen mij toen ik 12 jaren oud was de wijze woorden..
"jongen, alle vrouwen zijn h%^*ren........ ook jouw moeder"

Swedish Chef | 21-08-06 | 13:54

Betekent dit dat ik als blanke man nu meer kans maak bij negertsvrouwen met dikke konten?

St-Eenmans | 21-08-06 | 13:54

Ik vind het gewoon een triest verhaal.

Tamme lul | 21-08-06 | 13:54

@FUCK DUCK
Tevens spreek ik ook niet af met mensen via internet... ik ben 18 dus ik ben de breezerfase ontkomen... Luckily..

Charlene | 21-08-06 | 13:53

Vertel mij wat met die Nederlandse dames; heerlijk. Nu zie ik er natuurlijk ook goddelijk Argentijns uit.

Maar eerlijk gezegd. Van die bananentaaltjes moet ik niet veel hebben. Spraak- en IQ-gebrek is aangeboren bij bepaalde typetjes. Latino Spaans is veel sexier.

Roberto Fransisco | 21-08-06 | 13:52

Ach ja, teveel BrEeZahhZ tast de hersenen aan.
Dat blijkt.

GutterMouth | 21-08-06 | 13:52

@ charlene
Ik woon in Nieuwerkerk a/d IJssel... du slekker dichtbij....
zullen we dan de liefde maar gaan bedrijven????

FUCK DUCK | 21-08-06 | 13:52

Mij is geleeerd, als een meisje nee zegt bedoeld ze ja.................

belspel | 21-08-06 | 13:52

@Boswachter: "Buitenlanders hebben een veel groter geslacht."

Wat hebben vrouwen er nou aan dat ze wat geitjes de neq doorsneijden? Uiteindelijk willen ze toch alleen een grote penis...

my first punksong | 21-08-06 | 13:51

Maar even serieus. Het gaat inderdaar neerwaarts met een deel van de Nederlandse jeugd. kijk maar hoe meisjes en jongens tussen de 11 en 16 jaar erbij lopen (voorbeelden zijn te vinden op Sugababes en Superdudes). Dramatisch gewoon, ik heb medelijden met ze...

Charlene | 21-08-06 | 13:51

@charlene

Ik kom uit Urk, mag ik je uitwonen op mijn kotter

Visboertje | 21-08-06 | 13:51

Gebeurt dit ook in ALmere?

Visboertje | 21-08-06 | 13:50

Sja wat wil je, al die Curacaose meisjes zijn gelovig. Die hebben daar nog normen en waarden no swa ;) Oh trouwens, niet alleen blanke meisjes willen graag buitenlanders, blanke jongetjes ook kan ik je vertellen :D I like big butts and I can not lie.

hobbit | 21-08-06 | 13:50

@De Vrolijke Kaafir© 21-08-06 @ 13:48

ROFLOL Of ga je wel eens naar normale feestjes, ipv die rainbowparties?

KaiserSoza | 21-08-06 | 13:49

@Lobo
Charlene is een engelse naam, afleiding van Charles. En mijn volledige naam is Charlene Clair. mijn moeder heet Cornelia en mijn Vader ron. Dus alsjeblieft kom niet met het verhaal dat ik niet Nederlands zo zijn.. En ik woon in Capelle aan den IJssel :P
@ FUCK DUCK
Tevens neuq ik ook niet met Nederlandse jongens... Tenzij ik natuurlijk al enkele maanden een relatie met ze heb, maar dan is het de liefde bedrijven...

Charlene | 21-08-06 | 13:48

Vinden jullie het gek? Buitenlanders hebben een veel groter geslacht. Dat is algemeen bekend.

Boswachter | 21-08-06 | 13:48

@charlene
Ik ben zweed! nöken?

Swedish Chef | 21-08-06 | 13:48

"Nederlandse meisjes zeggen ja tegen dingen waar Antilliaanse meisjes nee op zeggen"
Zoals de vraag: "werk jij voor je geld?" bijvoorbeeld.

De Vrolijke Kaafir© | 21-08-06 | 13:48

Ik mag graag naar tropische snoepjes kijken, liefst onder de 65 kg, en langer dan 1.70m anders OD ik.

KaiserSoza | 21-08-06 | 13:47

Met als gevolg.....

Try before you die, aflevering5, hoe pel je een Antilliaanse banaan.

Dhr. M.c. Farmer | 21-08-06 | 13:47

Binnenkort op BNN!
'Bananen plukken doe je zeau!'

Mhr. Meeuw | 21-08-06 | 13:46

"Ze praten ook allemaal stoer, van swa en dushi."

Alsof alleen de meisjes dat doen. Het is gewoon ERG hoe er op die wijze wordt gesproken door de jeugd.

Ventilatorje | 21-08-06 | 13:45

Tel ik als Limbabwaan nu ook mee als buitenlander?

die hofstadtgruppe | 21-08-06 | 13:44

Heudebiskideu
Burdeheudebiskideu
Wee-deu behurdiwurkbeu
Bork-bork-bork!

Je weet tog!!!

Swedish Chef | 21-08-06 | 13:43

Zo nederlands klinkt de naam "Charlene" anders ook weer niet (tenzij je in Helmond of Purmerend woont).

Lobo | 21-08-06 | 13:41

@ charlene
Ik ben geen buitenlander! neuqen?

FUCK DUCK | 21-08-06 | 13:41

sera bo boka macamba sushi, ze vragen zelf ervoor, matahaboe!

PAPAisGEIL | 21-08-06 | 13:41

" Nederlandse meisjes zeggen ja tegen dingen waar Antilliaanse meisjes nee op zeggen"
Helemaal mee eens! Dit weekend drie vrouwen gehad en ze waren allemaal Nederlands. :)

Traag | 21-08-06 | 13:41

Wat een gelul... Ik ben blank en ik sterf nog liever dan dat ik ooit wat begin met een buitenlander!

Charlene | 21-08-06 | 13:40

sera bo boka, ze vragen zelf ervoor no, matahaboe!

PAPAisGEIL | 21-08-06 | 13:40

Ze mogen die vmbo-wijven hebben hoor. Nou ja, het liefst niet teveel onnozele kinderen uitpoepen samen en dan hebben ze mijn zegen...

my first punksong | 21-08-06 | 13:39

Hee swa... neuqen?

-edit: je bedoelt: Hey smaatje!-

poktor | 21-08-06 | 13:37

Logisch.

donek | 21-08-06 | 13:37

Ken er maar 1 eigenlijk, godzijdank kom ik niet uit de stad.

Multikuli | 21-08-06 | 13:37

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen