achtergrond

Geenstijl

FeauteauF*ck Vrijdag is begonnen!

We gaan weer los, een nieuwe FeauteauF*ck vrijdag is aangebroken! Het onderwerp is duidelijk: Zo’n beetje heel conservatief Amerika heeft opgeroepen tot een boycot van Aruba, dus de negerts op de Antillen kunnen wel wat hulp gebruiken van u creatievelingen. De opdracht is simpel: Creëer een promotiecampagne om al die lege hotelbedden in Aruba weer bezet te krijgen. De winwinprijzen zijn ook niet mis. Vijf splinternieuwe pc-spellen. Het uploaden kan via deze link. Uw zieke en briljante creaties vinden we HIERRR terug.

King Kong
King KongDrievoudig Academy Award winnaar Peter Jackson brengt de film King Kong op zijn eigen spectaculaire wijze tot leven in de bioscoop. Voor de officiële game van de film heeft hij gekozen voor Ubisoft, één van ’s werelds bekendste uitgevers van videogames, en werkte hij nauw samen met Ubisoft’s Michel Ancel (de geestelijk vader van Rayman) aan de ontwikkeling van de game. In de handen van deze samenwerkende creatieve genieën komt King Kong tot leven in een game van formaat op alle platforms. Niet voor niets is deze game al voor release onderscheiden met vele prijzen, waaronder op de E3 ‘beste game van de show’, ‘de beste PS2 game’ op de Games Conventie te Leipzig en is King Kong door het Engelse toonaangevende retailmagazine MCV al aangekondigd als dé game van het najaar!

Brothers in Arms; Earned in Blood
Brothers in ArmsUbisoft bracht in oktober de first person shooter BROTHERS IN ARMS EARNED IN BLOOD uit op PS2, Xbox en PC. Earned in Blood is het vervolg op het succesvolle Brothers in Arms Road to Hill 30, die door de verzamelde gamepers uitgeroepen werd tot de beste Tweede Wereldoorlog shooter aller tijden. In deze intense first person shooter leid jij als Sergeant Joe “Red” Hartsock je peleton. D-day is inmiddels 15 heftige dagen geleden en de aangrijpende gebeurtenissen van de afgelopen dagen, dreunen nog na bij jou en je mannen. Toch moet je verder en is het aan jou om je team te leiden met als doel heel Normandië te bevrijden. Ervaar de echte overwinningen en teleurstellingen die een soldaat voelt op het slagveld. Want niet voor niets heeft Brothers in Arms het predikaat van de meest realistische WO II shooter gekregen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.