achtergrond

Geenstijl

Het is weer FeauteauF*ck Vrijdag

Die Donner toch. Hij vindt de drie liquidaties van afgelopen week “buitengewoon zorgwekkend”. Onze minister is vooral geschokt over het geweld waarmee de criminelen worden omgelegd. En daarom, jongens en meisjes, heeft hij het Openbaar Ministerie opdracht gegeven alle oude zaken nog eens door te nemen om te kijken of en wat de verbanden zijn. Laten wij Donner een handje helpen. We noemen een automatisch geweer, een vliegticket, een vluchtauto en een afspraak met John van den Heuvel. Jawel, het is weer tijd voor een ouderwetse FeauteauF*ck Vrijdag. Want de filmrechten zijn al verkocht, nu alleen het officiële affiche nog. Aan jullie de schone taak deze te ontwerpen. Vijf winnaars ligt een DVD te wachten. Je kunt kiezen uit de toepasselijke titels Killing a Beatle (Nog een dode John) danwel het Bernini Mysterie. Uploaden doe je hier, de altijd weer verrassende creaties staan hierrr… UPDATE: En er kan weer worden gestemd. Mogen wij de bordjes zien...

Killing a Beatle
killingbeatle.jpgOp 8 december 2005 is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische John Lennon werd vermoord. De uitzonderlijke DVD KILLING A BEATLE toont u het leven van deze bijzondere Beatle. Afkomstig uit Liverpool, groeide de rasartiest John Lennon met ‘The Beatles’ uit tot een wereldster van formaat. De documentaire brengt de wereldwijde gekte rondom ‘The Beatles’ en de speciale rol van Lennon binnen deze immens populaire popgroep nauwgezet in beeld. Natuurlijk ontbreekt het einde van de groep en de invloed die Lennon’s vrouw Yoko Ono daarop had, niet. In Killing a Beatle vertelt Mark Chapman, zijn moordenaar en ooit grootste fan, voor het eerst zijn complete verhaal. Van adoratie tot haat.
Het Bernini Mysterie
bernini.jpgDan Brown veroverde met zijn boek “De Da Vinci Code” in één klap de wereld. Zijn boek over verborgen boodschappen en complotten rondom de Katholieke kerk intrigeerde miljoenen lezers en werd een kaskraker van jewelste. Met “Het Bernini Mysterie” prolongeerde Dan Brown zijn faam. Ook “Het Bernini Mysterie” voert de lezers een wereld binnen waar verhulde boodschappen in kerken en op Romeinse beeldhouwwerken een grote rol spelen en waarin een mysterieus kerkelijk genootschap opnieuw tot leven komt. Het doel van dit genootschap is de verwoesting van het Vaticaan. De DVD documentaire “Het Bernini Mysterie”, van de makers van de documentaire “Cracking the Da Vinci Code”, geeft een gedetailleerd beeld over de Illuminati, een geheim genootschap van wetenschappers uit de tijd van de Renaissance. Ontdek wat feit of fictie is van dit mysterieuze genootschap dat de basis vormt van Dan Brown’s spannende thriller.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.