achtergrond

Geenstijl

Dag Lucas!

dood aan links!Het duurde even voor het bij ons begon te dagen. Maar na slechts acht bijdragen op GeenStijl is het einde oefening voor LucasDeLinkseLul. Meneer heeft het namelijk sinds kort te druk met netwerken, leren sigarenroken en invullen van zijn JOVD-lidmaatschap. Tja, GeenStijl opent deuren, dat begrijpt Lucas als geen ander. Dan is hard werken ook helemaal niet zo nodig... Dus maakt u zich geen illusie, LLL loopt tegenwoordig in krijtstreep over de Keizersgracht. Het goede nieuws is dat hij van zijn uitkering af is. Sterker nog, de afgelopen maand maakte hij voor het eerst van zijn leven kennis met de belastingdienst. Lucas is uit de kast.


Dag vriendjes, dag vriendinnetjes
Ik moet zeggen dat mijn honderdvijftig jaar links zijn in een klap verdampte toen de eerste blauwe envelop links naar binnen gleed en rechts geopend werd. Zoveel? Zoveel duizend euro's voor subsidieclubjes en lamme uitkeringstrekkers? Al mijn zuur verdiende pleuri's down the drain!
Ik heb mij de afgelopen maanden het schompes genetwerkt en ingelikt om aan de macht te komen en mijn zakken te vullen. Als redactielid van GeenStijl praat dat toch wat makkelijker. Maar nu blijkt dat al dat geld linea recta in de zak van zielige Marokkaantjes, lesbische leefwerk-clubjes, milieufascisten, opvangtehuizen voor honden met spataderen en mensen met 'pijn aan hun rug' verdwijnt.
Een schande is het! Dat hebben ze me nooit verteld bij de SP. Ook Femke Halsema heeft mij nooit verteld dat het verdomd veel pijn doet als al die nullen op je bankrekening afgedragen moeten worden aan jonge zelfstandige vrouwen met een neppe burnout die werken bij nader inzien iets voor mannen vinden.
Oprotten met je subsidieclubjes. Opstaan uit die rolstoel en werken! Je kunt het dus je wilt het! Als je goed zoekt vind ook jij die leuke goedbetaalde baan heus wel. Ik besef nu terdege hoe dit mooie, prachtige land stukgemaakt wordt door de Den Uyls en Wouter Bosjes met hun sinterklaasmentaliteit.
Ja, reken maar dat ik nu aan de andere kant sta. Ik begrijp nu dat wij ons jaren en jarenlang ons uit de naad gewerkt hebben voor luiaards, laffe slakken en natuurlijk de buitenlanders en drugsgebruikers. Want die kosten het meest hè, de buitenlanders en de drugsgebruikers. Eigenlijk zijn die de schuld van mijn belastingenveloppen.
Ik ben woest! Woest op het (s)linkse volk dat mij jarenlang voor de gek heeft gehouden, woest op de rooie sinterklazen. Ik wil rechtser dan rechts worden. Zal ik mijn hoofd kaal scheren? Zal ik JOVD-lid worden? Zal ik de Nederlandse vlag kussen? Ik doe goedverdoemme alles om die blauwe envelop maar minder zwaar te laten worden.
LucasDeLinkseLul draagt rechts. LucasDeRechtseRukker, LucasDeRechtseVuller, LucasLovesHansvanBaalen, LucasvanDam. Rechts zo die gaat, op naar het liberale genot en het paradijs van de vrije markt. Dood aan krakers en de belastingdienst! Het ga jullie goed...
LucasDeLinkseLul

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.