achtergrond

Geenstijl

Stijlloze sporters gevonden!

En roept u maarrr...Daar gaan we weer! Weten jullie het nog? Wij zijn op zoek naar een sportteam dat na de zomer onze stijlloze clubkleuren wil verdedigen. Zwetend (vrouwelijk) roze op het veld en de voltallige redactie met een biertje langs de lijn! Wij bieden de sporters in ieder geval een mooi roze tenue en veel publiciteit alhier, maar daar blijft het niet bij. Alleen met wie gaan wij in zee? Natuurlijk hebben jullie daar ook wat over te zeggen. Onze SlamDunk! maakte een selectie van vijf kandidaten en de poll wordt deze week misbruikt om jullie te laten kiezen. Eindelijk eens een referendum dat er écht toe doet!



De kandidaten:

Uit het ruime aanbod van kitesurfers, skateboarders, parachutespringers, breakdancers, armworstelaars en andere rariteiten kozen wij voor een heuse Lumberjack. Het houthakkersteam van Karst Klein doet mee aan wedstrijden hakken & zagen en laten wij daar nou ook van houden! Bovendien past ons logo natuurlijk prima bij deze 'sport'.

In de categorie reguliere sport hebben wij een voorkeur voor de combinatie van sport met vrouwelijk schoon. Getuige eerdere comments zijn jullie het hier roerend mee eens. Drie damesteams zijn daarom ook kandidaten om het meest stijlloze team van het seizoen 2005/2006 te worden. Allereerst de volleyball vamps van VVC. Stijlloos grote chicks die volstrekt ten onrechte nu gesponsord worden door een doperwtenfabrikant.

Dan de brute basketballsters van JRC. Dames met benen tot in de hemel en al ervaring met pikante feauteaux in de Aktueel! (wie dumpt die link even?) en tot slot de ruige rugbysters genaamd: Eempanthers. Hun clubkleur is al roze, rugby voor chicks is natuurlijk lekker stijlloos en de dames lopen zelfs al wat op de zaken vooruit.

Of gaan wij voor Olympische roem? De beste skeletonner van Nederland ziet zichzelf al op een roze sleetje uitkomen op de Olympische Winterspelen in Turijn. Stijlloos sleetje rijden met 120 km/per uur! Om het nog makkelijker te maken even in Suske&Wiske-taal: Kies voor:
  1. Lelijke Lumberjacks
  2. Volleyball Vamps
  3. Brute Basketballsters
  4. Ruige Rugbymeiden
  5. Stijlloos Sleeën
Dan kunnen wij deze zomer met de winnaars stevig onderhandelen over lage decolletés, roze motorzagen, strakke broekjes, ons plekje in de scrum, het merk sigaren, de premies en niet te vergeten: de blootfoto’s...

SlamDunk!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.