achtergrond

Geenstijl

Ghanees stopt gember in dochter. Krijgt fopstraf

Cultureel dingetje: "gingering up". Dit is kennelijk een Ghanees gebruik waar lastige puberdochters gember in hun doos/reet geduwd krijgen als straf. Deed een slecht geïntegreerde Ghanees hier in Nederland bij zijn dochter. Krijgt ie dan 100 uur schoffelen voor. Aanvankelijk wilde het hof in hoger beroep strenger straffen dan in eerste aanleg en dan het OM had voorgesteld: ze vonden de man namelijk geheel terecht een perverse sadist en hoopten met een hogere straf andere Ghanezen er van te overtuigen dat gember in de flamoes stoppen geen pedagogums verantwoord dingetje is. Uiteindelijk zagen ze er toch maar vanaf omdat het zielig zou zijn voor de sadist, die dan zijn baan zou verliezen. Zucht, dit land. De D66-rechters kunnen wel wat gingering up gebruiken in de omgang met achterlijke culturiërs.

Huiveringwekkende verklaring van het slachtoffer alhier: 

"Op zondagmorgen 21 september 2014 kwam ik thuis tussen 10 en 11 uur. Mijn vader zat in de huiskamer. Ik groette hem vier maal. Hij reageerde niet, het enige dat hij zei was dat ik een prostituee was. Hij maakte een handgebaar waaruit ik opmaakte dat ik de woonkamer moest verlaten. Hij zei: “Clear off”. Ik ben naar mijn kamer gegaan. Ik werd wakker doordat hij mij aan mijn T-shirt omhoog trok bij mijn nek van achteren. We gingen naar de huiskamer en hij bleef me vasthouden bij mijn nek. Ik kon niet anders dan hem volgen. In de hal liet hij me los. Ik zag dat hij naar de badkamer ging. Hij kwam terug met blauwe handschoenen aan. Ik hoorde hem zeggen: “Ik ga gember in je vagina en anus doen”. Hij liep toen naar de keuken. Hij kwam terug en zette mij op de bank in de hal. Ik stond voorover gebukt en hij duwde mijn hoofd op de bank. Hij hield mijn handen op mijn rug. Hij deed mijn broek en onderbroek naar beneden. Hij probeerde gember in mijn anus te stoppen, maar dat lukte niet. Hij duwde mij op de bank. Hij pakte gember en deed het in mijn vagina. Met zijn vinger duwde hij het in mijn vagina. Daarbij kwam zijn hele vinger in mijn vagina. Hij deed ook gember in mijn anus. Mijn anus is klein en daarom deed het erg pijn. Hij deed zijn vinger in mijn anus. Ik was aan het huilen en schreeuwde: “Aaaaahh!”. Hij vroeg me daarna om naast hem te gaan zitten. Ik huilde nog steeds. Ik moest tv kijken, de autoraces. Daarbij zei hij dat ik het tegen niemand moest vertellen. Als ik het zou vertellen, bijvoorbeeld tegen mijn zusje of iemand van Jeugdzorg, dan zou hij het nogmaals doen en dan zou hij ook pepers toevoegen. Terwijl ik op de bank zat voor ongeveer 30 minuten, voelde ik veel pijn in mijn anus. Het was een brandende pijn. Na die tijd zei hij tegen mij naar de badkamer te gaan. In de badkamer heb ik mijn beste vriendin gebeld, [naam 1] . Ik heb haar verteld wat er was gebeurd. Ik waste me en maakte mijn anus schoon. Ik haalde een rond stukje gember uit mijn anus. Er kwam ook bloed uit mijn anus. Er zat bloed op het gember en ik verstopte het stukje gember.

Mijn vader vroeg mij om beltegoed te halen en hij gaf 20 euro. Ik ben naar buiten gegaan. Ik heb [naam 2] gebeld en haar alles verteld. Ik heb toen [naam 1] gebeld en ben naar haar toegegaan. Toen ben ik naar het politiebureau gegaan. De dokter kwam en heeft mij toen bemonsterd en mijn anus en vagina gecheckt."

INSTANT UPDATE: feiten delen uit de zaak is "onmiskenbare racistische stemmingmakerij" aldus een van de Reddertjes van Kangoeroeland van De Volkskrant die graag in feiten fascisme zien.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Dealtje! Vakantieman Volkert mag emigreren

Hij hoeft alleen nog iedere 8 weken een huiswerkopdracht aan de juf te sturen.

@Ronaldo | 02-10-18 | 12:07 | 0 reacties

Goedemorgen! Hier is weer uw wekdienst

Vandaag Prinsjesdag. Het wordt 22-29 graden. FC Barcelona speelt tegen PSV, Glennis Grace staat in de finale. Bert & Ernie zijn homo, en Klaas Dijkhoff ex-katholiek

@Pritt Stift | 18-09-18 | 08:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.