Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zweden cancelt festival want teveel verkrachtingen

Heuuujj. Als verkracht-me-niet-armbandjes, betonblokken, metaaldetectors, MP5-agenten, snuffelhonden en goede bedoelingen niet meer werken. Als het aantal aanrandingen en verkrachtingen op Zweedse festivals in 2016 met 1000% steeg. Ja, dan maar gewoon de tent sluiten en "de boel bij elkaar houden", zoals Job Cohen zou zeggen. Op het Bråvalla-festival (4-daags, 50K+ bezoekers) voltrokken zich 27 seksuele geweldsincidenten, waarvan vier verkrachtingen. Dat was voor de organisatie reden genoeg om afgelopen zaterdag in een Facebookpost aan te kondigen dat het feest in 2018 niet doorgaat. Niet dat de daders er een boodschap aan hadden, want de dag daarna vond er gewoon nog een verkrachting plaats. Ook op het Zweedse Västerås-festival vonden dit weekend twee verkrachtingen plaats. Saillant: zelfs in officiële politieberichten wordt geen daderprofiel geschetst, ondanks dat er meerdere arrestaties verricht zijn. Gelukkig is PewD woke.

Reaguursels

Inloggen

't Duurt niet lang meer want er gaat een ander windje waaien.. het is genoeg zo. Maak de slapende rechtse terreurcellen maar wakker. Gladio.. vengeanceday.

slootschurftklootzak | 04-07-17 | 11:26

Bilderberg, George Soros, plan van Kalergi : witte genocide.
Allemaal vooropgezet.
"Europa moet bevolkt worden door een subras, beestachtige Untermenschen" aldus het linkse tuig.

metalrabbit | 04-07-17 | 09:45

Cobalt bomb | 03-07-17 | 14:47

Google laat het je zien. Tip: jachtwinkels.

Stokman | 04-07-17 | 07:33

Peter Emile | 03-07-17 | 19:00,
Graaf_van_Hogendorp | 03-07-17 | 20:12,

Helemaal eens.
Bolkestein heeft er ook al eens op gewezen hoeveel linkse politici decennialang als puppy's achter Stalin en Mao aanrenden, en niet alleen in Nederland.
En niet alleen in woord; ook in daad, en betaald door de vijand.
De nooit gekozen maar altijd benoemde EU-apparatschik lady Ashtan bijvoorbeeld, kreeg geld van de DDR om Engeland te ontwapenen. Na openbaring van stasi-documenten bleek ook ons IKV diep geïnfiltreerd door de DDR.

Dat geeft aan dat veel "activisme" geen idealisme was, maar pure sowjet-strategie. Ondermijning van onze veiligheid, door ons van binnen uit te ontwapenen.

Dat beseffende kun je meer conclusies trekken.
De linksmensen die West Europa wilden ontwapenen hadden namelijk meer "idealen", zoals;
- gedogen criminaliteit want "straffen werkt niet";
- legaliseren drugs want "suiker is ook ongezond";
- ongecontroleerde import van laagopgeleide immigranten;
- stelselmatig propageren van een "weg-met-ons" mentaliteit.
Merk op dat deze "idealen" in de socialistische heilstaten onbespreekbaar waren. Criminaliteit, drugsgebruik, massa-immigratie en zelfhaat maken een land kapot. En socialistische dictators weten dat; daarom werden wij daarmee opgezadeld.

En veel van de linkse politici, journalisten en activisten die bovenstaande "idealen" hier predikten, moeten dat ook geweten hebben. Want ze spraken er nooit de USSR op aan. En ze spreken er nog steeds de islam niet op aan; toch ook bepaald geen religie die pacifisme of milde straffen predikt.
Dit is gewoon een héél vuil spelletje geweest.

Dandruff | 03-07-17 | 22:45

"Zijn Zweedse mannen nu echt van die watjes dat ze echt niets terug doen?"

Kennelijk ja, dus. Dat móet ook haast wel als je ziet tot wat voor absurde vormen de braafheid & politieke correctheid in dat land heeft toegeslagen.

En dat geldt overigens voor vrijwel alle westerse landen, dus ook voor Nederland; overal is de feminisering volledig doorgeschoten, we zien een jonge generatie van doetjes & watjes opgroeien, jonge mannen met knotjes die zich uitsluitend onledig houden met duurjjjzaamheid, hun 'safe space', papa-dagen en 'biologies' vreten en die bij de minste geringste tegenslag naar de psycholoog rennen om uit te huilen.

Het westen heeft zijn weerbaarheid verloren.
De politie is door schaamteloze bezuinigingen vleugellam gemaakt, ligt aan de ketting van de politieke correctheid en dwingt geen enkel respect meer af.

Peter Emile | 03-07-17 | 19:00
Nog even over laatst, over de rol van (s)links. In de jaren '70 financierde de DDR en de Sovjet-unie niet alleen communistische bewegingen, maar ook pacifistische bewegingen. Dit in combo met de Frankfurterschule en het pompen van miljarden dollars door miljardairs als de Rockefellers en de Rothshields (met onbekende agenda, overigens via zetbaasjes als Soros) heeft de totaal overwinning van (s)links en bijbehorende policor gegarandeerd in de politiek, media, onderwijs en "kunstenaars" sector.

"Rechts" heeft de strijd snoeihard verloren. Sterker nog alle conservatieve en zelfs echt liberale stromingen (dus niet het pseudo-marxistische VVD laat staan het marxistische D66 maar echt liberaal) dreigen vernietigd te worden in de totale policor krieg. Op een na, pervers genoeg: islam.

De Sovjet-unie en diens vazal de DDR hebben het misschien niet overleefd - hun nalatenschap is groot en ze hebben de totale overwinning alsnog behaald. De vernietiging van het westen en het liberalisme. A new age is dawning...

Graaf_van_Hogendorp | 03-07-17 | 20:12

En ach, voor hen die wat cijfers willen hebben, zie bijgaande link -->https://nl.gatestoneinstitute.org/5770/zweden-verkrachting

De Ana(a)list | 03-07-17 | 19:08

Zweden is reddeloos verloren, al jaren. En wij gaan ze vrolijk achterna....

De Ana(a)list | 03-07-17 | 19:06

@Mark_D_NL | 03-07-17 | 12:13

"Zijn Zweedse mannen nu echt van die watjes dat ze echt niets terug doen?"

Kennelijk ja, dus. Dat móet ook haast wel als je ziet tot wat voor absurde vormen de braafheid & politieke correctheid in dat land heeft toegeslagen.

En dat geldt overigens voor vrijwel alle westerse landen, dus ook voor Nederland; overal is de feminisering volledig doorgeschoten, we zien een jonge generatie van doetjes & watjes opgroeien, jonge mannen met knotjes die zich uitsluitend onledig houden met duurjjjzaamheid, hun 'safe space', papa-dagen en 'biologies' vreten en die bij de minste geringste tegenslag naar de psycholoog rennen om uit te huilen.

Het westen heeft zijn weerbaarheid verloren.
De politie is door schaamteloze bezuinigingen vleugellam gemaakt, ligt aan de ketting van de politieke correctheid en dwingt geen enkel respect meer af.
Het zelfde geldt voor het leger, dat op elke missie rekening moet houden met volstrekt onrealistische mandaten, ingegeven door vooral vrouwelijke politici die geen enkel benul hebben van hoe het in een oorlogssituatie er aan toegaat. Helemáál al niet, als die oorlogssituatie zich afspeelt in barbaarse contreien in Afrika en het Midden-Oosten.
Oorlogsschepen, tanks, gepantserde voertuigen, vliegtuigen, ja zelfs de persoonlijke uitrusting van onze soldaten is uitverkocht, afgeschaft en in de ramsj gedaan. Onze militairen in Mali moeten om kogelvrije vesten bedelen bij hun Amerikaanse collega's. Driekwart van onze luchtvloot staat aan de grond wegens gebrek aan onderdelen, waar geen geld voor is. Het aantal overgebleven oorlogsschepen van onze marine - ooit een wereldmacht op zee - is op de vingers van twee handen te tellen.

Bovendien heeft overal de feminisering toegeslagen: in het onderwijs, in de politiek, bij de politie, in het leger, bij de brandweer. Hoe wil je in godsnaam respect afdwingen bij een Turkse of Marokkaanse sportschool-macho als je er een volstrekt onvoldoende getrainde, vrouwelijke agent op afstuurt met zo'n blond paardenstaartje en een veel te dikke reedt?

Bij de brandweer kunnen vrouwen de zware - lichamelijke -
eisen ook al niet aan, trouwens. In plaats van dat te accepteren - vrouwen zijn nu eenmaal anders gebouwd dan mannen - gaan ze zeiken over 'ongelijke behandeling' daar waar ze juist gelijk worden behandeld. Het is ook nooit goed.

Als je al die westerse samenlevingen overziet, dan kun je alleen maar constateren dat er op grote schaal sprake is van degeneratie, zwakheid, lafheid, afbraak van weerbaarheid en een alles overheersende angst om ook maar íets te doen dat niet helemaal politiek correct is. Dat wil zeggen, volgens de mores van de bloemetjestijd van de jaren '70. Wat er destijds bij iedereen ingeramd is vindt nu, ruim 40 jaar later, nog steeds op grote schaal zijn neerslag.

Er moet écht iets gebeuren met de magnitude van een zware aardbeving, om het tij te keren. Als we blijven volharden in ons gedrag van over-gefeminiseerde weekdieren, worden we zonder meer overlopen door de barbaren. Het begin van dat proces is nu al, en ook al op alarmerende schaal, in heel West-, Noord- en Zuid-Europa waar te nemen.

Peter Emile | 03-07-17 | 19:00

In de ogen van een moslim is een westerse vrouw een kafir. De Koran definieert de kafir als diegenen die door Allah worden gehaat. Een moslim is nooit de echte vriend van een kafir. Kafirs mogen tot slaaf worden gemaakt, verkracht, onthoofd, tegen samengezworen, geterroriseerd en vernederd. Een kafir is geen volwaardig mens.

Croisantneuf | 03-07-17 | 18:51

Naieve hipsters moeten nu niet zeuren. Zij hebben het achterlijk moslimtuig als helden binnengehaald. Nu krijgen ze de rekening.

Jack Jersey | 03-07-17 | 18:37

Vikingen waren al aardig gefeminiseerd voor hun tijd. Maar dat sausje van feminisme en socialisme heeft Scandinavië de das omgedaan. Totaal niet meer te redden. De enige oplossing is een coup+burgeroorlog daar, maar ik denk dat de gemiddelde Zweed te druk is met z'n IKEA/Hipsterlifestyle.

Admiraal Balthasar | 03-07-17 | 18:32

Komt er ook extra camera beveiliging bij de Ikea vestigingen? Hoop niet dat Zweeds gedrag een exportproduct wordt!

bananabanana | 03-07-17 | 17:48

#lastnightinsweden, kom er maar in (ze nemen het daar blijkbaar wat al te letterlijk).
-
Zweden is ondertussen een eng land aan het worden.
-
Nog geen week geleden was de Zweedse ambassadeur er als de kippen bij om het getroetel van de terugkerende jihad strijders te nuanceren. Ze krijgen geen nieuwe identiteit, maar alleen een nieuwe naam en een ambtenaren job. Tja, het verschil kan maar benadrukt worden. De man spoort echt niet en is de binding met de realiteit helemaal kwijt.
-
Wat het als slachtoffer nog erger maakt is het politiek correcte gedraai en het niet mogen zeggen waar het op staat. Alleen het topje van de ijsberg komt naar buiten. De Zweedse doofpot is een beerput zonder bodem.
-
Stel dat je het voor wil zijn wordt je door zo'n naïef meiske voor racist uitgemaakt en daarna gaat het achterbaks genoeg om buiten het zicht plaats te vinden, doelbewust.
Het GroenLinks beleid begint daar zo hard te meuren dat ieder1 in de hele wereld het begint te ruiken, maar zelf ruiken ze blijkbaar nog niks.
Het Zweedse PvdA/GroenLinks/D66 beleid richt het land onherstelbaar ten gronde, ze vernietigen vrijheid waar ze voor het naïeve kiezerspubliek dit promoten. Maar door zelfcensuur en het niet willen zien van het probleem en de bron het tegenovergestelde bewerkstelligen. Laat staan een oplossing gaan bieden, anders dan doelbewust wegkijken en de zieners veroordelen.
-
Maar om geen onderscheid te maken, blijkbaar kunnen die Zweden op een festival niet meer normaal doen. Dus lijkt me het raadzaam een 'inreisverbod' in te stellen voor ALLE Zweden bij festivals. Om te voorkomen dat die Zweden uitwijken naar veilige festival landen en daar de boel komen verzieken.

bananabanana | 03-07-17 | 17:41

Als er geen daderprofiel gemeld wordt, weet ik genoeg. Gooi de grenzen maar verder open. En de EU zal vallen.

Voor-de-5e-keer | 03-07-17 | 16:52

Juul Tankuul | 03-07-17 | 16:07,

Volgens mij doelde Sjefke op een schietpartij vanochtend in Avignon.

Verder, als je (kennelijk) geen Frans spreekt kun je ook op Nederlandse media volgen wat er in Frankrijk allemaal gaande is.
Google bijvoorbeeld eens op "banlieus", "ni putes, ni soumises", "antisemitisme", "joodse kleuters geëxecuteerd", "dader als held vereerd op Facebook", "Bataclan", "vrachtwagen Nice", "Charli Hebdo", "agenten levend verbrand", "gehandicapte vrouw levend verbrand", "studente levend verbrand", "vriendin levend verbrand" of "poging actrice levend te verbranden".

Er zijn natuurlijk nog een paar miljoen probleempjes in het snel islamiserende Frankrijk, maar misschien moet je ook niet teveel informatie in één keer opnemen.

Dandruff | 03-07-17 | 16:27

-weggejorist-

bisbisbis | 03-07-17 | 16:26

@Juul Tankuul | 03-07-17 | 16:07
U was niet bekend mat Calais? Of met hoe Parijs en met name de banlieus verworden zijn tot iets dat je niet langer herkent als Frankrijk?

www.elsevierweekblad.nl/buitenland/ach...

nos.nl/artikel/2149194-moslimmannen-we...

Ik zou hier nog linkjes kunnen plaatsen until the cows come home maar iets zegt mij dat dat in uw geval nutteloos is... #wegkijkenisookeenvak

Sjefke7807 | 03-07-17 | 16:18

Sjefke7807 | 03-07-17 | 14:41
vertel! Wat is er in Frankrijk gaande? Ik woon er ondertussen ruim 10 jaar en ben benieuwd wat iemand vanuit NL denkt te weten wat er hier gaande is?

Juul Tankuul | 03-07-17 | 16:07

Dus als er 10 reageerders weggejorist worden sluit GS natuurlijk ook de tent.

kwark001 | 03-07-17 | 12:08

Wat een onzin. Hier worden de regels tenminste gehandhaafd.
Europa staat strak van de regeltjes. maar handhaven, ho maar! Zeker als het policor gezien niet zo goed uitkomt. Maar als een hardwerkende autochtoon een poot kan worden uitgedraaid, dan is ongeveer ieder regeltje ineens van toepassing.....

Andersdenkend | 03-07-17 | 16:03

Dat de verantwoordelijken ook verkracht moge worden ,het is niet te geloven dat er niet eens keihard wordt ingegrepen,eigenlijk stemt de regering er mee in anders werd het tuig wel aangepakt het zal je kind maar zijn dat door een stel wilden wordt verkracht.

janmetdepet | 03-07-17 | 16:03

@Bijtendehond | 03-07-17 | 15:40
Omdat de verkrachters mohammedaanse analfabeten waren.

Lewis Lewinsky | 03-07-17 | 15:55

Het verwijfde polcor Zweden waar 'wegkijken' het belangrijkste werkwoord is bij politici is helaas al verloren. Alleen een burgeroorlog kan volgens mij nog blijvende verandering brengen in de totaal naar de verkeerde kant doorgeslagen multiculti facininatie van de linkse kerk en de 'weg met ons' mentaliteit.

Schweinchen Dick | 03-07-17 | 15:41

nikolaos | 03-07-17 | 15:33,

Niet zozeer "veel vrouwen". Die laffe beschuldiging komt steeds van een relatief klein groepje linkse mannen en vrouwen. Waarvan de meesten nog subsidie krijgen om "racisme" te schreeuwen ook.
Het is hierboven al meermaals gezegd; de linkse policor is een auto-immuunziekte.

Alle andere problemen zoals EU, islam of OnlyBlackLiesMatter richten alleen maar zoveel schade aan omdat we te ziek zijn om die relatief zwakke ziektekiemen uit te schakelen.

Dandruff | 03-07-17 | 15:41

Lewis Lewinsky | 03-07-17 | 12:37

Omdat het niet in het Arabisch maar in het Knäckebrøds was?

Bijtendehond | 03-07-17 | 15:40

Kop in het zand ,en maar van dat tuig het land inlaten. Dat is de politiek vandaag de dag .
Oprotten met die lapszwansen in den Haag .

fleurtje | 03-07-17 | 15:38

@Fotzenhammer | 03-07-17 | 14:14
Schandalig stuk in Trouw. Inderdaad geen woord erover dat de daders buitenlandse moslims zijn.

Lewis Lewinsky | 03-07-17 | 15:35

-weggejorist-

Bijtendehond | 03-07-17 | 15:34

Zijn Zweedse mannen nu echt van die watjes dat ze echt niets terug doen?
--
Dood aan de EU!

Mark_D_NL | 03-07-17 | 12:13

Nou, als die mannen wat doen dan is de kans groot dat het een gekleurde dader betreft en dan heb je weer mensen, waaronder veel vrouwen, die "racisme!" zullen krijsen.

nikolaos | 03-07-17 | 15:33

@watmagjenogwel | 03-07-17 | 14:50
Daar heeft u volkomen gelijk in. Nergens is het "perfect", en dat zou ik ook niet willen. Ik zou al genoegen nemen met wat minder 1pers-KOMO's in mijn nabije omgeving, wat minder Kansenparels op het nabijgelegen winkelpleintje die in het Arabisch danwel een afgrijselijk verkrachte versie van het NL spreken. En alle ergernissen die erbij horen. Wat dat betreft waren die 3,5 week in de hooch op een heuveltop bij mijn oom al een verademing. En dat terwijl ik daar geen beschikking had over;

Stroom, stromend water, een werkende douche/wc of Wi-Fi. Zelfs de telefoon werkte alleen "als de wind goed stond"...

Sjefke7807 | 03-07-17 | 15:14

Moeten ze ook maar een armlengte afstand houden die domme Zweedse wijvon.

Julius Pace Car | 03-07-17 | 15:05

Wanneer cancellen we het land Zweden wegens teveel verkrachtingen?

Parel van het Zuiden | 03-07-17 | 15:04

On topic.
Meerdere mensen wezen er al op dat Zweden ook vrijwillige seks als "verkrachting" brandmerkt, als een vrouw de dag daarna (!) spijt krijgt.
Volslagen belachelijk en immoreel natuurlijk.

En dan ga ik mij afvragen; is dat nou alleen extreme domheid en extreme kwaadaardigheid?
Of zit er een nog kwaadaardiger bedoeling achter, namelijk; de statistieken over "verkrachting" vervuilen?
Ondanks de strenge Zweedse censuurwetten is het al zeker 10 jaar bekend dat Zweden een gigantisch probleem heeft met zeer gewelddadige verkrachtingen, waarbij de daders vrijwel allemaal niet-Europees zijn.
nl.gatestoneinstitute.org/5770/zweden...
De beste manier om dat te verhullen is natuurlijk om daar een paar blanke jongemannen tussen te zetten, op basis van nep-aanklachten.

Dat klinkt wat vergezocht, maar feitelijk doet het erg denken aan de "rel" rond Dumpert en GeenStijl. Zogenaamde "feministes" die geen stelling durven nemen tegen reeksen echte (groeps-) verkrachtingen, komen wel in het geweer tegen een woordgrap ("reeten") en een puberale zinnetje ("zou u haar doen").
Een heel mens-eigen zinnetje bovendien; zo herkenbaar dat daar diverse reclamecampagnes op gebaseerd zijn;
www.youtube.com/watch?v=YkIbvVfeqDg

Dat de "aanklagers" zich wel druk maken om een grap maar niet om de toen spelende zwembadjihad en andere reeksen (massa-) aanrandingen en erger, kan niet alleen stupiditeit zijn.
"Complot" is een groot woord, maar er is wel degelijk een neiging om echte verkrachtingen te legaliseren. Spraakverwarring (Newspeak, iemand?) helpt daarbij.

Dandruff | 03-07-17 | 14:59

Sjefke7807 | 03-07-17 | 14:41
Inderdaad, alles wordt weggewuifd, bezocht m'n familie 2 weken geleden en toen ik de problemen, ook in nederland, aanhaalde kreeg ik als antwoordt: het valt wel mee, wat kunnen we er aan doen, we hebben het niet slecht...
Zelf heb ik allang de moed opgegeven hier nog tegen in te gaan, namelijk je krijgt voor de voeten geworpen dat het aan jezelf ligt.
Betreft dat, ben ik blij dat ik weer ver weg van de ergenissen ben. Hoewel, mijn motto: het paradijs op aarde bestaat niet.
Het is overal wat.

watmagjenogwel | 03-07-17 | 14:50

Lupuslupus | 03-07-17 | 12:28
Waar koop je dat>? als ik vragen mag?

Cobalt bomb | 03-07-17 | 14:47

Dandruff | 03-07-17 | 14:38
Kennelijk moeten we er mee leren leven.
Het zij zo.

watmagjenogwel | 03-07-17 | 14:43

@van Oeffelen | 03-07-17 | 14:33
Ja! Weet u nog dat Trump toen wereldwijd door alle Linkse media voor paal werd gezet omdat hij dat zei? Well, that hasn't aged so well on them now has it? Want uiteindelijk heeft hij het dus gewoon bij het rechte eind gehad. Het merendeel van de Nederlanders heeft geen idéé wat er in o.a. Zweden en Frankrijk gaande is. Alleen mensen die er daadwerkelijk op regelmatige basis komen voor bv werk o.i.d., of mensen die op sites als GeenStijl komen hebben nog enige sjoege. De rest wentelt zich in zalige onwetendheid tot het te laat is.

Sjefke7807 | 03-07-17 | 14:41

@LolaBabooshka | 03-07-17 | 14:21
Dr woont bijna geen Jood meer in Malmo heb ik van vrienden vernomen. Degenen die het financieel op kunnne brengen zijn weg. Alleen nog wat oudjes over in principe.
De kanarie in die koolmijn is reeds lang overleden.

Rest In Privacy | 03-07-17 | 14:40

Sjefke7807 | 03-07-17 | 14:00,
watmagjenogwel | 03-07-17 | 14:23,

Iedereen ervaart dat zo.
dks is er trots op dat hij ooit het scheldwoordenboek heeft gelezen, of in ieder geval een aantal regels daaruit.
Dat is zijn enige prestatie in zijn leven, en dus is al zijn "argumentatie" daarop gebaseerd.

Overigens worden veel van zijn scheldpartijen achteraf wel verwijderd, ook zijn pleidooien voor de daders van de aanslagen in Manchester. Joris kan ook niet alle discussies tegelijkertijd volgen.
Uiteindelijk gelden de regels ook voor hem, ook al is hij de langst aanwezige trol op GS.

Dandruff | 03-07-17 | 14:38

Gewoon links blijven stemmen mensen.

En thee drinken natuurlijk.

Allahu akbar!

Komt allemaal goed.

Poekieman | 03-07-17 | 14:37

Je moet ook gewoon te veel geld vragen voor een festival.
Ooit een mocro of asielzoeker gezien op Lowlands? Ik niet.

LonelyWanker | 03-07-17 | 14:36

Sweden, of all places, can you imagine what's going on in Sweden ....

van Oeffelen | 03-07-17 | 14:33

Je bewapenen als burger tegen terreur is in ons land verboden, sterker nog, ze krijgen hier zelfs op onze kosten een uitkering.

FreeVogelaar | 03-07-17 | 14:27

Sjefke7807 | 03-07-17 | 14:00
Zouden wij de enigen zijn die dat zo ervaren?
Normaal verblijf ik in ZO-Azie, maar 2 weken geleden was ik in NEEderland.
Omdat mijn ww zich in de webrowser bevind, moest ik met een oud pseudoniem in NEEderland inloggen.
Tot op de dag van vandaag ben ik me niet bewust wat ik toen verkeerd heb gezegd, maar plotseling was ik weg gejorist en opgerot.
En dit individu wordt alsmaar getolereerd.
Het kan verkeren.

watmagjenogwel | 03-07-17 | 14:23

Het is niet te hopen dat een groot deel van de werkende beroepsbevolking plannen heeft om Zweden te verlaten, want wie moet er dan de primitieve mens onderhouden? In de landen van herkomst is het hen nooit gelukt om een sociale samenleving op te bouwen, laat staan een verzorgingsstaat. Maar waar ook ter wereld men zich gaat vestigen, de bloedzuigers komen je achterna zodra je eigen land leeg gevreten is. Zodra er grote groepen autochtonen/belastingbetalers het land dreigen te verlaten, zal de overheid t.z.t. wel met drastische maatregelen komen om een verhuizing voor de autochtoon financieel onmogelijk te maken.

LolaBabooshka | 03-07-17 | 14:21

Ik zie al die leiders het steeds weer zeggen, wij zullen nooit buigen voor terrorisme, zie hier de eerste knieval....

Met de politie structureel onder bemand en nu massaal op vakantie, het leger wat langzaam afgebroken wordt en de leraren die onderbetaald worden gaat mijn aluhoedje steeds meer kriebelen. Dat je een van die onderdelen verneukt als regering kan ik wel begrijpen, incidentje, maar op 3 verschillende departementen het zo vreselijk slecht doen is geen toeval meer.

Deug-niet | 03-07-17 | 14:21

-weggejorist-

Oepsie1234 | 03-07-17 | 14:18

Waarom zo'n festival verbieden? Het is onder de rapefugees bekend dat Zweden het perfecte land voor is om straffeloos je pielemuis in roomblanke meisjes te steken. Dan kan je net zo goed alle cafe's sluiten en parken betegelen, want na een avondje stappen kan het zo gebeuren dat je van je fiets getrokken wordt en in een parkje kennis maakt met de gevolgen van Merkel's multicultifeest.

Broekpaling_bezitter | 03-07-17 | 14:17

-weggejorist-

Fotzenhammer | 03-07-17 | 14:14

@FreeVogelaar | 03-07-17 | 13:39
Zoekt u op de jijBuis maar eens op "Sweden - Rape". De filmpjes die je dan onder ogen krijgt zijn met geen pen te beschrijven wat daar op dit moment aan de hand is. Hele wijken zijn veranderd in Mogadishu aan de Noordpool. Busdiensten weigeren nog langer te rijden op lijnen die daar heen gaan, post wordt niet meer bezorgd en het ambulancepersoneel heeft een tijdje terug om scherfvesten(!) gevraagd omdat er met van alles, tot aan handgranaten toe!, naar ze werd gegooid als ze daar hun werk kwamen doen. En politie zit met de handen in het haar en smeekt om hulp, welke hulp dan ook.

Sjefke7807 | 03-07-17 | 14:07

@De Koreaanse Slet | 03-07-17 | 13:25
Wat een onzinpropaganda heb je weer naar zitten luisteren. De wet is in 2006 inderdaad breder getrokken maar er wordt wel degelijk een onderverdeling gemaakt in ernstige (verkrachting) en minder ernstige gevallen (aanranding etc.). De statistieken wijzen erop dat alle criminaliteitscijfers op dat gebied aan het stijgen zijn: www.bra.se/bra-in-english/home/crime-...

P.S. Wat doe je hier eigenlijk nog?

IslamPislam | 03-07-17 | 14:04

Je zou toch verwachten dat de echte Zweden deze muzelmannen tot gruis slaan, maar in dit gefeminiseerde land zijn de Zweedse balletjes alleen nog bij de Ikea te vinden.

Nehemia | 03-07-17 | 14:04

@watmagjenogwel | 03-07-17 | 13:43
Daar zegt u zowat. Ik herinner me recentelijk de nachtelijke rant van DKS (ik denk dat het topic ging over de toen net gebeurde Manchester aanslag) nog. Wat die daar toen allemaal tegelde richting mede reaguurders, wat níet weg gejorist werd, was echt alle goede smaak en fatsoen voorbij. Ik verwelkom verschillen in opvatting en gedachten graag. Dat houdt de discussie levendig en vaak komen er ook nog de nodige goede plannen voor een aantal prangende problemen uit. Maar deze persoon is per definitie behept met een enorm ego, superioriteitsgevoel en ook nog eens volkomen van de realiteit losgezongen. Als hij/zij het niet op argumenten of feiten kan winnen dan komen de Godwins, de scheldkanonnades en de ad hominems.

Sjefke7807 | 03-07-17 | 14:00

Maar wanneer we nu aardig zijn tegen hun dan zijn ze straks toch ook aardig voor ons?
Of zoiets!
Ja toch?

Gags Beasley | 03-07-17 | 13:56

@ De Koreaanse Slet | 03-07-17 | 13:25
Two wrongs don't make a right.

TheseDays00 | 03-07-17 | 13:54

Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel blij ben met de ondergang van Zweden met warpsnelheid. Wanneer eenmaal kritische massa van crimigranten en islamieten is bereikt, verloopt de ondergang niet meer lineair, maar exponentieel.
.
Een goede case om van te leren. Een waarschuwing. Ook hier zal het niet lang duren voor dat proces begint.
.
En ja. It couldn't have happened to a better country. De zogenaamde politiekcorrecte heilstaat, kapot aan politiekcorrectheid. Mooie symmetrie.

Parel van het Zuiden | 03-07-17 | 13:52

Bokito ergo sum | 03-07-17 | 13:39
In de jaren 50 vorige eeuw werd Scandinavie niet genoemd, expliciet alleen Noorwegen.
Maar misschien in de jaren erna is men tot veranderd inzicht gekomen... who knows. En dat 1000 jaren na dato.

watmagjenogwel | 03-07-17 | 13:47

-weggejorist-

watmagjenogwel | 03-07-17 | 13:43

@Julia | 03-07-17 | 13:24
Politieke correctheid is dan ook een eufemisme voor lafheid.

Panos88 | 03-07-17 | 13:43

@watmahiernogwel, heel Scandinavie en rond de Baltische zee

Bokito ergo sum | 03-07-17 | 13:39

@Sjefke7807 | 03-07-17 | 13:34
Ik heb het onderstaand bericht gelezen, zelfs als de helft op waarheid berust is dat nog veel te veel.

"Scandinavische land telt al 61 islamitische no-go zones –met eigen wetten, banken en rechters- waar de staat de controle over heeft verloren – Politie behandelt slechts 8 van de 100 verkrachtingen, 13 Zweedse vrouwen worden iedere dag ongestraft verkracht zonder dat er onderzoek naar wordt gedaan."

FreeVogelaar | 03-07-17 | 13:39

@De Koreaanse Slet | 03-07-17 | 13:25
*zalfje tegen de nekkramp van het wegkijken aanreiken doet*

Sjefke7807 | 03-07-17 | 13:34

Verkrachters snel een nieuwe identiteit geven! Anders komen zij nooit meer aan werk of stageplaats. Zeer zeker niet straffen, want dan staan zij geregistreerd.

LolaBabooshka | 03-07-17 | 13:27

Dutchie1966 | 03-07-17 | 12:08

Zweden heeft inderdaad de strengste regelgeving in deze. Het zal de cijfers flink doen aan zwepen. In Nederland is een ongewenste tongzoen een klap in het gezicht van de dader en iedereen gaat naar huis. In Zweden kan een meisje terecht de dader aanklagen voor verkrachting. Want dat is het ook. Aan de andere kant denk ik dat vele andere festivals soortgelijke of ergere cijfers produceren als het gaat om ongewenste intimiteit. Vroeger op Dynamo bleven onze 'meisjes' uit Amsterdam maar al te graag zo dicht mogelijk bij ons groepje want het stikte van dronken geile boeren en Duitsers (wellicht ook boeren) die ze overal wilde betasten en meer.

Dus ja... maar er zullen ongetwijfeld weer eens Afrikanen bezig geweest zijn.

De Koreaanse Slet | 03-07-17 | 13:25

@watmagjenogwel | 03-07-17 | 13:22
Wat dacht u van drie jaar gevorderd avond B.L.O.

FreeVogelaar | 03-07-17 | 13:25

Mark van Leeuwen | 03-07-17 | 13:18
Politiek correcte grens is dat men door zal krijgen dat men in de minderheid zal komen. En dan blijven er 2 opties over, of je gaat door het leven als een groep met minder recht,vrijheden,veiligheid etcet onderdrukking dus... of je kiest ervoor om maar toch mee te gaan want ja anders krijg je toch zo'n kutleven. En ik denk persoonlijk dat men voor het laatste zal kiezen omdat de gemakkelijkste weg is. Men zal doorgaan met politiek correctheid tot de dood. Ondertussen dragen ze hun dochters op hoofddoeken te dragen want dan zijn ze veiliger en doen ze zelf mee met de iftars,ramadans,suikerfeest en bekeren zich uiteindelijk tot de islam. Zie je in mindere mate eigenlijk nu al gebeuren.

Julia | 03-07-17 | 13:24

Het is al lang geleden dat ik onderwijs heb genoten, maar ik kan me nog goed herinneren dat de Vikings uit Noorwegen kwamen.
Waarom verkeren zovelen in de veronderstelling dat ze uit Zweden, of soms uit Denemarken kwamen?
.
Ander, alternatief onderwijs genoten misschien??

watmagjenogwel | 03-07-17 | 13:22

fikkieblijf! | 03-07-17 | 13:16
Een islamitisch kalifaat dus, waar uiteindelijk de autochtone Zweed in de minderheid zal komen.Ondertussen denkend dat moslims heus wel dezelfde rechten,vrijheden zullen geven aan de Zweedse minderheid. Wat een lachertje.

Julia | 03-07-17 | 13:20

Kijk, in belgie worden ze al wakker, nu Nederland nog. Ik ken geen "vluchteling" die niet op vakantie gaat naar zijn levensgevaarlijke thuisland. Nou heb ik wel jaren tussen die lui gewoond, en de Regering nooit, dus ben ik wel bevoorrecht geweest.
www.elsevierweekblad.nl/buitenland/ach...

FreeVogelaar | 03-07-17 | 13:20

Ja, waar ligt de politiek correcte grens eigenlijk? We gaan het meemaken en zien.

Mark van Leeuwen | 03-07-17 | 13:18

Wachtend op de zelfbenoemde feministen die hier schande van spreken in 3...2...1.... onee wacht, my bad.
Asha? die bladert door een speelgoedfolder.
Neelie Kroes? die zit bij de plastische chirurgie.
Jinek? Die kirt dat er meer vrouwen in talkshows moeten komen.
Herzteberger? Die struint GeenStijl na op seksistische witte mannen en is ondertussen met E-nummers bezig.
Deze en de rest van de so called feministen hebben het over dat 'witte' mannen zo vreselijk zijn blablabla zich omgevend met moeilijke woorden zodat ze 'slim' overkomen en zogenaamd hoogopgeleid zijn.
Ondertussen lopen ze te kirren dat het toch echt zo geweldig is om buitenlanders binnen te laten, want diversiteit is key en het is zo geweldig die andere culturen en (vnml) mannen.
DONDERSGOED wetende dat deze vnml islamitische mannen TOTAAL andere denkbeelden hebben over vrouwen, over hoe vrouwen zich horen te gedragen, over hoe mannen zich tegenover ONGELOVIGE vrouwen horen te gedragen, ze nemen een rapecultuur mee en minachting tegenover (ongelovige) vrouwen. Maar daarover moet je je bek houden want dan ben je een xenofoob,nazi,islamofoob... nee.. dan lekker gemakzuchtig de 'witte'man als hoofdschuldige en dader aanwijzen... wel zo makkelijk en hoef je minder terug van te wachten.
Neej, dan heb ik toch meer respect voor de vrouwen die in 1910-1920 meer vrijheid wilden.

Julia | 03-07-17 | 13:16

2 vliegen in 1 klap en dat allemaal onder de noemer van veiligheid garanderen en borgen.. je schaft gewoon alle meetings, bijeenkomsten en festivals af.. behalve dan de Ins Allah bijeenkomsten, protesten en bedevaartfiles.. die gaan we op en top bewaken.. door naffers!

fikkieblijf! | 03-07-17 | 13:16

@Henk de Vries2074 | 03-07-17 | 13:00
Dat is dan weer helemaal waar, links is de auto-immuunziekte die onze beschaving klaar heeft gemaakt voor de spreekwoordelijke longontsteking.

Panos88 | 03-07-17 | 13:14

En plotseling heb je het. Je gaat extra brede anti-verkrachtingsarmbandjes verkopen. In het Arabisch, Berber, Eritrees... oh wacht dat kan veel simpeler natuurlijk. Met pictogrammen want de meesten kunnen toch niet lezen. Plaatje 1 is een bleek blondmeiske. Plaatje 2 een enorme gezwollen tintknuppel in een rode cirkel met een streep erdoorheen. Het verbodsbord dus. Hè shit krijg je weer gezeik van COA-medewerksters die wél een tintpikkiër willen. En IQ-uitgedaagde arabieren die de pictogrammen verkeerd-om interpreteren. Ja nou hoor verzin dan zelf maar wat.

Nivelleermarionet | 03-07-17 | 13:08

Ik zeg niks ... want Joris staat op scherp en word ik " opgerot" .... lol
Gelukkig kan ik nog wel denken.

daytripper | 03-07-17 | 13:07

Ik gun dat natuurlijk niemand, verschrikkelijk, maar als het dan toch gebeurd hoop ik dat het de dochters zijn van de politiek verantwoordelijken. Kunnen ze hun dochter uitleggen waarom ze het land, en hun leven, willens en wetens kapot hebben gemaakt. Wat een landverraders ook daar.

Grrraaien | 03-07-17 | 13:05

Verschroeide aarde.
Zweden heeft niet de luxe van een inundatieoptie.

hallevvezool | 03-07-17 | 13:04

Als er ergens een volk is dat de kop diep in het zand steekt, dan zijn het de Zweden wel. Of ze worden natuurlijk dom gehouden door een propaganda omroep.
Een jaar geleden voor mijn werk naar Zweden geweest, 's avonds tafelen met wat mensen en werd me gevraagd hoe ik over de vreselijke man met de blonde pruik in Nederland dacht... Ik heb ze gevraagd wat zij ervan wisten. Toen kreeg ik het antwoord dat Wilders ultra/extreem rechts is en zeer gevaarlijk zou zijn... Ik heb hen maar even uitgelegd dat ze nergens bang voor hoeven te zijn en dat zij verkeerd geinformeerd waren door de Zweedse media. Helaas kreeg ik niet het idee dat ze me geloofden....

mood | 03-07-17 | 13:03

Als de werkelijkheid dag in, dag uit de theorie logenstraft, dan klopt er iets niet natuurlijk.
Aan de werkelijkheid.

Dus. We interpreteren de werkelijkheid verkeerd. We zien iets over het hoofd.
Kan niet anders.
Die feiten kloppen niet. Al die cijfers liegen.
Het móet meevallen.

Want onze rechtsstaat is bijna perfect.
We doen ons best. Onze instelling deugt.
Er is huisvesting. Geld. Zorg. Aandacht. Er zijn datingtips in de Volkskrant.
Het is zomer, de lucht is blauw, de vogeltjes fluiten. En alle mensen zijn gelijk.
Iedereen die niet in de vluchtelingenbusiness werkzaam is werkt zich een slag in de rondte om Ziekenhuis Europa in de lucht te houden.
Europa: het enige vakantie- en kuuroord ter wereld dat betaald wordt door het personeel, niet de vermoeide reiziger. U wordt zelfs opgehaald, spring gewoon in de Middellandse zee, tandenborstel kan je thuislaten.
Alle voorwaarden zijn er.

We doen toch nog te weinig. We ménen het niet genoeg. Dat voelen onze gasten.
Wij zijn slecht.
Héél slecht.

Magdatkandat | 03-07-17 | 13:02

@glebber | 03-07-17 | 12:55
Ja heel gek dat normale mensen niet meer naar een festival willen komen waar jaar in jaar uit vrouwen loslopend wild zijn.

Panos88 | 03-07-17 | 13:01

Gewoon iedereen dezelfde waterdichte boerka's verkopen met tentstokken en haringen. Minimaal een armlengte aanhouden tussen de tentjes.

Rest In Privacy | 03-07-17 | 13:00

linksmensen zijn nog veel erger,enger en vooral gevaarlijker voor de wereld die wij kennen/kenden dan booslims.

Henk de Vries2074 | 03-07-17 | 13:00

@Julia | 03-07-17 | 12:47 Zweden is een door en door "gesocialiseerd" land. Inde jaren 70-80 is een socialistische heilstaat doorgevoerd, gelijkheid opgelegd met een Noord-Koreaanse propaganda. Onwillige stemmen werden afgekapt, neergesabeld en kaltgestellt. Ook de Noord-Koreanen weten niet beter dan dat hun leider de beste van de hele wereld is. Waarmee ik maar wil zeggen: de Zweden weten niet beter, en komen in gewetensnood op het moment dat ze "slechte gedachten" krijgen. Niet lang meer: of het wordt de eerste islamitische staat in Europa, of de pleuris breekt uit.

Alexis de T. | 03-07-17 | 12:59

Peter_K | 03-07-17 | 12:54
Je moet het ook niet aan de grote klok hangen...
--
Hoe dacht je dat het NL verzet in 40-45 te werk ging. In het openbaar? nee die haddden geheime structuren. En die gaan er ook in NL komen, zijn er al. Snelle geheime acties, zonder dat er ook maar ieamd door heeft wat er gebeurd en door wie... Politie in NL staat al met 10-0 achter.

Mark_D_NL | 03-07-17 | 12:58

Dit is slechts het begin. Praat eens met moslims wat het doel hier is? Dat is dat wij moslim worden. Ze bedoelen dat NIET slecht. Ze denken echt dat het goed is. Ik heb het hier over de normale, niet de extreme. Dus ook de normale denken dat, maar dan zonder geweld.

Patatter | 03-07-17 | 12:56

@LangeTijdGeleden | 03-07-17 | 12:15
In de top tien? U bedoelt dat ze wereldwijd alleen Lesotho in Zuid-Afrika nog voor moeten laten gaan;

www.gatestoneinstitute.org/5195/swede...

Als u de statistieken er even op naslaat is het werkelijk schrikbarend en c.o.m.p.l.e.e.t. van de pot gepleurd wat daar gebeurt. En mét medewerking(!) van de Zweedse Autoriteiten. Want in Zweden is het;

* verboden om de etniciteit van de dader te registreren

* verboden om hun religie te registreren

* zelfs al worden keiharde feiten en bewijzen aan de rechtbank(!) voorgelegd, dan worden deze als niet ter zake doende opzij geschoven en als haat zaaien aangemerkt

Iedere kaar als je denkt dat het niet gekker kan weten ze je op de één of andere manier wéér te verrassen. En dan niet in de positieve zin. #flabbergasted

Sjefke7807 | 03-07-17 | 12:56

Mijn god, Geenstijl wordt na 2.5 dag ook wakker.
Grappig: hier meldt de politie dat ze zeer tevreden zijn over dit jaar. Slechts een tiende deel van het aantal incidenten van vorig jaar.
www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/r...
De cynicus hier in Zweden vermoed dat het een effectieve manier is om een verlieslijdend festival PR technisch pijnloos een spuitje te geven.

glebber | 03-07-17 | 12:55

@Koonkluk Huis | 03-07-17 | 12:40


De ouders van een door een Afghaan verkracht en vermoord meisje uit Freiburg deden een oproep om toch vooral immigranten niet verantwoordelijk te houden.


De vader van de door een asielzoeker gedode vrouw uit Baflo schrijft samen met de moordenaar een boek.

omanders | 03-07-17 | 12:55

@Mark_D_NL | 03-07-17 | 12:13
Als je wat terug doet dan staat de politie ineens wèl klaar.

En ook is er dan de pers om er breeduit over te rapporteren.

Peter_K | 03-07-17 | 12:54

Landen als Hongarije en Polen hebben geen last van de huidige verkrachtings epidemieën. Timmerfrans en overig Eurofiel tuigh is er alles aan gelegen om ook daar de inwoners te trakteren op de zegeningen van de islamitische gelukzoekers invasie.

koosnaam | 03-07-17 | 12:53

@Pimol | 03-07-17 | 12:15
Uh, Zweeds Lapland?

Mocht je toch Finland bedoelen, dat ligt ten noordoosten van Zweden en niet in Zweden. Overigens speelt de verkrachtingsproblematiek hier een stuk minder.

Met de hartelijke groeten uit Helsinki.

Kees Maf | 03-07-17 | 12:53

Misschien is het voor Zweden wel handig om de dames uit voorzorg allemaal te kopvodden aangezien het al te ver is uitgezaaid, het is wachten tot er uiteindelijk echt verzet komt of men zich er allemaal bij neerlegt en bekeert .
Een goeie waarschuwing voor de rest van Europa dat hard de zelfde kant op gaat.

Castor12 | 03-07-17 | 12:52

@keespeop | 03-07-17 | 12:13


bron daarvoor?

omanders | 03-07-17 | 12:52

Zolang het alleen de dochters van gewone burgers zijn zal het hun totaal worst wezen.
Koonkluk Huis | 03-07-17 | 12:40
.
Misschien een ideetje voor de ouders van de verkrachte dochters om zèlf eens aan de bel te trekken (en daarmee bedoel ik een rel te veroorzaken) waar niemand meer omheen kan?

"O o wat vreselijk, mijn/onze dochter is verkracht". Wat dacht je ervan om dat aan de grote klok te hangen - kranten, buurtkranten, t.v.-stations, ombudsmannen, facebook, youtube, instagram enz. enz. - samen met andere ouders i.p.v. in je safe-space te gaan zitten jammeren?

De vloek van deze samenleving is dat men alleen maar jammert en zelf helemaal *niets* doet.

Lupuslupus | 03-07-17 | 12:50

De documentaire "The Sword of Islam" uit 1987 (!) liet toen al geen misverstanden bestaan of de intenties van de aanhangers van deze religie. Nu, na 30 jaar, blijkt hoe de maker (David Darlow) het bij het rechte eind had. en.wikipedia.org/wiki/The_Sword_of_Is...

DasNouJammer | 03-07-17 | 12:48

Alexis de T. | 03-07-17 | 12:06
Moet idd pijn doen ja, de Zweden zullen zich afvragen waar ze de mist in zijn gegaan. Zijn het soms getraumatiseerde zielige allochtonen? Hebben ze niet een eigen plekje? Hebben ze niet genoeg scholing, subsidie gehad, zijn ze racistisch bejegend... het zal vast komen door andere xenofobe Zweden, die meisjes hebben er natuurlijk zelf wel om gevraagd, tsja.. ze hebben natuurlijk een andere cultuur ze hebben het vast verkeerd begrepen etcetc.
Alles om maar niet de schuld bij de daders te leggen!

Julia | 03-07-17 | 12:47

Ach ja, hun land en toekomst mag dan volledig naar de klote zijn, ze "deugen" tenminste wel, daar in zweden.
Was 12 jaar terug serieus bezig met emigratieplannen naar zweden, vanwege de ruimte, de natuur en omdat de islam daar zo weinig invloed had.
Heel blij dat ik het niet heb gedaan, nooit gedacht dat het tij zo snel zou keren.

Slipsnifter | 03-07-17 | 12:46

@Koonkluk Huis | 03-07-17 | 12:40

Zelfs dan niet.
Dochter krijgt op lazer, te frivool gekleed, op verkeerde plek, was man ..... absoluut niets met afkomst, origine, cultuur of geloof te maken.

MarcS | 03-07-17 | 12:45

Cultureel achterop huppelende import diets maken wat een begrip als "lichamelijke integriteit" nu eigenlijk inhoudt, dàt ligt toch wat gevoelig hoor.
-
In plaats daarvan gaan wij 'verkracht-me-niet-armbandjes' uitdelen.
-
Strak plan.

Herbert_von_Caravan | 03-07-17 | 12:45

Waren het niet de Zweedse vrouwen die tegen beter weten in met bordjes "welkom" hun verkrachters stonden op te wachten?

doskabouter | 03-07-17 | 12:43

Te laat - te laat. Zweden wordt een moslimstaat.

Nehemia | 03-07-17 | 12:43

Tsja, wanneer je als land barbaren binnenlaat en iedereen welkom heet, en dan ook nog eens zo idioot denkt dat je als land gewoon op dezelfde weg kan gaan zoals voorgaande eeuwen, dan heb je onder je regenboog toch wel een trap gehad van de roze eenhoorn. Ze hebben er zelf voor gekozen, 3ewereld kirrend binnenlaten is uiteindelijk op de blaren zitten en de wetten,regels,gedragingen van de 3e wereld ondergaan. Veel succes ermee!

Julia | 03-07-17 | 12:43

@Lewis Lewinsky | 03-07-17 | 12:37

Ligt aan de taal, welke Zweed kan NL lezen?

MarcS | 03-07-17 | 12:42

Raar dat dit naar buiten komt. Normaal gesproken probeert de politie dit onder het tapijt te vegen. Denk aan München, Hamburg, Calais, en de misdaad door vreemdelingen /immigranten / gelukszoekers / "vluchtelingen" in Nederland. Het OM helpt vrolijk mee, door aangiftes door de shredder te halen.

En nu is het genoeg! | 03-07-17 | 12:41

Wegkijkende politici zullen alleen gaan bewegen als hun dochters massaal slachtoffer worden van verkrachting door immigranten. Zolang het alleen de dochters van gewone burgers zijn zal het hun totaal worst wezen.

Rest In Privacy | 03-07-17 | 12:40

Want leuker gaat het er namelijk niet op worden voor de meeste,westerse vrouwen.
roberto9715 | 03-07-17 | 12:30
.
Ik - als Westerse - vrouw heb daar helemaal geen probleem mee, ik zorg wel voor mijzelf. De overheid dwingt mij daar toe door het geweldsmonopolie - *de overheid draagt het zwaard niet tevergeefs* staat er in de Bijbel - niet uit te oefenen ten behoeve van de burgers maar heeft het geweldsmonopolie allang in handen van criminelen gelegd.

Dus daarom kun je 2 dingen doen: je overgeven òf jezelf zo goed mogelijk beschermen. Is eigen keuze die b.v. niets te maken heeft met leeftijd want ik ben ook geen 18 meer maar met mijn 2 honden èn pepperspray voel ik mij redelijk veilig.

Het grote probleem is dat velen nog steeds rekenen op de overheid terwijl die - in mijn beleving - eerder de vijand dan de dienaar van het volk geworden is. En dat al 40 jaar lang dus allen die jonger dan 40 jaar zijn weten niet beter. Want hun sneeuwvlok-ouders houden hun klep daarover stijf dicht.

Lupuslupus | 03-07-17 | 12:40

Peppa9 | 03-07-17 | 12:37
Sstt.... stil nou... straks wordt dat weer opgevat als stemmingmakerij volgens de gutmenschen.

Is dit nog nieuws? | 03-07-17 | 12:38

Moeten wij blanke mensen niet op de Unesco Werelderfgoedlijst komen?

Dutch_Holland | 03-07-17 | 12:38

Heel vreemd dat polsbandjes met de tekst *niet aanraken* niet werken. Wie had dat kunnen denken?

Lewis Lewinsky | 03-07-17 | 12:37

Hoe zat dat alweer in Keulen, daders zijn vervolgens in het geheim over een aantal Nederlandse AZC verdeeld.

Peppa9 | 03-07-17 | 12:37

Het is maar goed dat de Vikingen dit niet meer mee hoeven te maken.

Bertie Wooster | 03-07-17 | 12:35

@ Lupuslupus | 03-07-17 | 12:28
Je hebt gelijk, ze moeten het maar zelf aanschaffen, het is ook hun eigen probleem......

TheseDays00 | 03-07-17 | 12:33

Verder weten ze in Haren nog wel wat voor effect het heeft op de kijkers thuis als je op FB aankondigt dat het feessie niet doorgaat...

F. von Zeikhoven | 03-07-17 | 12:33

Ja sorry hoor maar dan hadden ze maar een hoofddoek moeten dragen!

sinar2 | 03-07-17 | 12:32

Von Sokkenstopfen II | 03-07-17 | 12:19
Lets see. Ik heb niet al te veel vertrouwen meer in mijn mannelijke NL medemens. Omdat het grootste deel leeft van de Staat/EU, dus niet snel de hand gaat bijten die hen voed. En Nederland zit vol met Hypotheek slaven dus die gana ook niet snel aan de rol.
--
De EU/NWO hebben het slim gespeeld. Zet mensen financieel vast en ze houden hun mond wel en blijven rustig.. En dat klopt. Zie Nederland.

Mark_D_NL | 03-07-17 | 12:31

Als ze de festivalnaam in Wastelandparty hadden veranderd, had je daarna nooit meer last gehad van verkrachtende getintiërs...

F. von Zeikhoven | 03-07-17 | 12:31

Maar al is de linkse leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald dit wel.
Moonwarrior | 03-07-17 | 12:09

Dit zou de spreuk van het komende decennium mogen worden.
Helaas trouwens.Want leuker gaat het er namelijk niet op worden voor de meeste,westerse vrouwen.

roberto9715 | 03-07-17 | 12:30

Links standpunt: *Dat is dus gewoon overlevingssexualiteit. Niets aan de hand*.

Lewis Lewinsky | 03-07-17 | 12:29

Not_from_your_tribe | 03-07-17 | 12:25
joop.vara.nl/opinies/nederland-niet-w...
Jan, Klaas of Piet is ook al not-done: Noemt uw kinderen Thang Wong Kling! Aldus de Joop...

Is dit nog nieuws? | 03-07-17 | 12:28

*We moeten verkrachting meer zien als masturbatie*. Heeft David van Rukbroek dit inzicht al gedeeld?

Lewis Lewinsky | 03-07-17 | 12:28

Pepperspray uitdelen aan vrouwen misschien?
TheseDays00 | 03-07-17 | 12:17
.
Misschien zouden vrouwen die pepperspray zelf kunnen aanschaffen?

U begrijpt toch zeker wel dat een overheid die barbaren binnenlaat en hen vervolgens de hand boven het hoofd houdt de bevolking niet gaat voorzien van pepperspray??

Ik rij volgende week gewoon weer (een half uurtje) naar Dld en koop daar een nieuwe voorraad. Mijn vorige busje pepperspray heb ik helaas in de zak van mijn spijkerbroek laten zitten toen ik die in de was deed. Wil het niet uitproberen maar grote kans dat het busje nutteloos is geworden. Dus vandaar. 'k Ga dan meteen boodschappen doen dus het benzinegeld verdien ik makkelijk terug.

Lupuslupus | 03-07-17 | 12:28

-weggejorist-

Not_from_your_tribe | 03-07-17 | 12:25

Von Sokkenstopfen II | 03-07-17 | 12:19 Pek en veren riep men vroeger .nu niet vanwege Joris.
Zacht langzaam opgewarmd asfalt en de huidbedekking van een duizend watervogels gaarne plaatsen op het lichaam van de niet zo goed functionerende politici?

medelmo | 03-07-17 | 12:24

Domste land ter wereld

Bokito ergo sum | 03-07-17 | 12:24

Pimol | 03-07-17 | 12:15 je bedoelt waarschijnlijk finland ?
Vertel hoe goed het daar gaat en waarom.

medelmo | 03-07-17 | 12:21

In zweden hadden ze vroeger schepen van hout, en mannen van staal, maar nu is het ander om.

FreeVogelaar | 03-07-17 | 12:21

Hoe zat dat ook alweer in "Keulen"? Iets met nieuwjaar enzo?

Is dit nog nieuws? | 03-07-17 | 12:20

@Von Sokkenstopfen II | 03-07-17 | 12:12
Hier halen ze(Links) op kosten van bejaarden en belastingbetalers massa gelukzoekers binnen, die komen voor gratis geld en seks. Mag wel wat kosten van de overheid, verhogen ze de eigenbijdragen in de zorg gewoon. Wel minder geld voor hulpverlening thuiszorg, het moet toch ergens vandaan komen. De Hollanders slik het wel, klopt, zie de uitslag verkiezingen maar. Nee, hardwerkend Hollander leert het nooit!

FreeVogelaar | 03-07-17 | 12:19

@Mark_D_NL | 03-07-17 | 12:13

Het is niet alleen in zweden, maar in elk westers land ter wereld waar de policors ons allen tegenhouden om zelf
het recht in eigen hand te nemen, dus als er een keer
een oorlog van komt, dan moeten die ook snoeihard
aangepakt worden!

Von Sokkenstopfen II | 03-07-17 | 12:19

Daarom moeten ze in Zweden -en bij uitbreiding Scandinavië- doen waar ze in grossieren: wat meer metalfestivals op poten zetten.

Notenkraker | 03-07-17 | 12:18

@ nos88 | 03-07-17 | 12:08
Inderdaad vreemde reactie, "politie moet deze walgelijke feiten stoppen", alsof de politie dus seksuele misdrijven begaat... "daders oppakken", iets met kalf/put en te laat voor de slachtoffers. Bizar als hij het zo heeft gezegd. Pepperspray uitdelen aan vrouwen misschien?

TheseDays00 | 03-07-17 | 12:17

Een tipje van de sluier; welk land ligt in het noordoosten van Zweden?

Pimol | 03-07-17 | 12:15

In 2018 gaathet feest gewoon door. Door wetswijziging is er geen sprake meer van verkrachting en slachtoffers maar zijn er louter nog onvrijwillge sperma ontvangers.

netniet | 03-07-17 | 12:15

De eerste editie van het Festival werd gehouden in 2013. Het doel was ‘mensen aanmoedigen om voor elkaar te zorgen, haat en geweld te stoppen en muziek te laten overwinnen’.
nieuws.tpo.nl/2017/07/03/muziekfestiva...

Dommelsch | 03-07-17 | 12:15

Zweden staat trouwens in de top 10 landen wereldwijd waar meeste verkrachtingen plaats vinden... Sinds de immigratiestroom uiteraard.

LangeTijdGeleden | 03-07-17 | 12:15

Zweden is de glazen bol voor Nederland. De enige reden dat het in Nederland nog niet gebeurd is dat de programmering niet in de smaak valt; nog niet.

Meh | 03-07-17 | 12:14

Zweden is volgens de politiechef verloren er zijn 61 no-go zones en als je af en toe die documentaires ziet vraag je je toch af waar al die vikingen zijn gebleven........

aveenhuysen | 03-07-17 | 12:14

In de reacties "Het waren voornamelijk 3 etnische mannen die constant achter jonge meiden aan zaten en die ook gearresteerd zijn".

LangeTijdGeleden | 03-07-17 | 12:14

4 van de 50.000 maar? is toch nie veel :p

miknic | 03-07-17 | 12:14

Zijn Zweedse mannen nu echt van die watjes dat ze echt niets terug doen?
--
Dood aan de EU!

Mark_D_NL | 03-07-17 | 12:13

13 no-go zones, 60 'sensitive areas' en nu ook no-go festivals. Maar niet praten over waaróm want daarmee zou je 'extreem rechts' in de kaart spelen, een gevalletje 'Argumentum ad Consequentiam' (drogrede).

wingload | 03-07-17 | 12:13

Er zijn asielzoekers als vrijwilligers ingezet bij dat festival. Een van de donkere mannen zei tegen een meisje:"jij slaapt in mijn tent vannacht" dat meisje werd bang en zei dat ze maar naar haar tent moesten gaan. Bij haar tent aangekomen vroeg ze hulp van haar blanke Zweedse vrienden maar die durfden niks omdat de "vrijwilliger" hulptroepen had opgetrommeld. De blanke Zweden werden door de "vrijwilligers" van het festival met stoelen belaagd en het meisje is verkracht door meerdere "vrijwilligers".

keespeop | 03-07-17 | 12:13

-weggejorist en opgerot-

Von Sokkenstopfen II | 03-07-17 | 12:12

Hulde aan Mumford & Sons trouwens, die heeft nadat het vorig jaar ook al uit de hand was gelopen gezegd dat de organisatie de tyfus kon krijgen.

Panos88 | 03-07-17 | 12:10

Toen Trump hier wat over zei viel de halve wereld erover en werd alles ontkend. Maar al is de linkse leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald dit wel.

Moonwarrior | 03-07-17 | 12:09

Ik hoop, dat al die wegkijkers/politiek correcte idioten, in de toekomst als oorlogsmisdadigers bestraft kunnen worden...

saintinel | 03-07-17 | 12:09

Wir schaffen das af?

AlexMM50 | 03-07-17 | 12:09

Nu ben je in Zweden al een verkrachter als de vrouw in kwestie er voor en tijdens de daad mee ingestemd heeft maar achteraf denkt dat het misschien toch niet zo'n goed idee was.

Julian Assange much?

Dutchie1966 | 03-07-17 | 12:08

Heel goed, de oplossing is die haram festivals op te doeken.

Goed signaal.

Parsons | 03-07-17 | 12:08

Net zoals Tinder volgens naïeve Volkskrant lezers, die een relatie hebben met een Syrische apotheker, is Tinder alleen om vrienden te vinden en zijn dit geen verkrachtingen maar is het gewoon lekker knuffelen.

Dutch_Holland | 03-07-17 | 12:08

Sailant detail #2;
Bij geen enkele overtreding wordt een daderprofiel geschetst in Zweden, niet alleen in dit geval.

Hierdoor is ook statistisch gezien heel lastig te achterhalen hoe het met de criminaliteit zit per afkomst.

Wekkerklok | 03-07-17 | 12:08

"Ach wat vervelend nou, even de tandjes op elkaar nog dames."
.
Wat een ongelofelijk zwijn van een premier hebben die Zweden trouwens, die durft ook nog eens de politie de schuld te geven; www.trouw.nl/home/muziekfestival-zwed...

Panos88 | 03-07-17 | 12:08

Dus als er 10 reageerders weggejorist worden sluit GS natuurlijk ook de tent.

kwark001 | 03-07-17 | 12:08

Je weet dat je fout zit als je je eigen jeugd geen veiligheid kan bieden. Dan kan je nog zo politiek correct zijn, maar dat moet pijn doen.

Alexis de T. | 03-07-17 | 12:06

Muziek is haram. Doel bereikt. Next.

Lex Trumbauer | 03-07-17 | 12:03

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen