Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

CNN zet terreurprotest met moslims in scene, NOS knipt 'Dit is voor Allah' uit getuigenverslag

Even je foon/laptop/tablet een kwartslag draaien om in de twisted dimension van de mainstream media terecht te komen. Wat je ziet is een CNN-ploeg die in London een microbijeenkomst van een handjevol Not In My Name-hijabi's zodanig dirigeert en regisseert, dat het lijkt alsof er Heel Veel hijabi's staan. Ze schuiven er voor de vorm zelfs nog ff wat "Asian" politiemensen bij. Ff indikken, mensen! Bordjes omhoog! Licht, camera, FAKE NEWS FROM THE LYING MEDIA! Hoofdletters ja, want dit is niets minder dan kwaadaardig. De BBC deed er ook aan mee. En CNN is niet de enige: "onze" Staatsomroep heeft 'muslims' en 'this is for Allah' uit de getuigenverklaring van Gerard de Cockney geknipt. Bewijs in deze video: Gehele getuigenis van Gerard, gewoon met inclusief Allah hierrr. De NOS knipte ook nog de opmerking 'islamitisch' van Theresa May uit haar verklaring. Nog eentje? Sure, doen we een Bonus Buzzfeed, want ook in de berichtgeving van de Amerikaanse deugmillennials had de islamitische aanslag van afgelopen nacht niets met de islam te maken: Maar deel vooral allemaal heel gretig die waanzinnige complottheorie van total loser Livestro hoor, waarheid wurgende & feiten fuckende deugmediamensjes! En dan morgen in het Mediaforum op Grindpad FM weer janken dat niemand jullie nog serieus neemt, omdat mensen graag de FEITEN willen, zodat ze zelf een mening kunnen vormen in plaats van een gewenst wereldbeeld opgedrongen te krijgen. UPDATE: De CNN-verslaggeefster in kwestie is Becky Anderson, hieronder te zien in een rant (zonder vermelding van de islamitische motieven van de aanslag), op dezelfde locatie als in de video bovenaan het topic, maar zonder de demonstranten. Dus eerst staat ze daar alleen, en dan is er ineens een demonstratie? This gets weirder by the minute. Waren de demonstranten, figuranten? UPDATE: Hier de video nog eens horizontaal. UPDATE 5 JUNI: En zo zag het toneelstukje er op televisie uit bij CNN:

Reaguursels

Inloggen

cnn is fake news.daar is niks nieuws aan, dat doen ze werkeljk al jaren. Acteurs inhuren, nep bom aanlagen verslaan, het gaat maar door. De NOS kan er ook een handje van.

PeetCapone | 06-06-17 | 03:23

LOL. CNN die de persvrijheid van China bekritiseert ( = ongevraagde bemoeizucht ) staat met deze censuur repro gigantisch voor lul in China en dat laten zij weten ook. Zie op www.wenxuecity.com/news/2017/06/05/629... ( klein stukje naar beneden scrollen a.u.b.

Professor Kluns | 05-06-17 | 18:12

Aluhoedjes praat toch dit!? Het is tijd dat de mensen begrijpen in wat voor farce we eigenlijk leven..

En deze staged verslagen zijn echt geen incidenten hoor

Koning één oog | 05-06-17 | 17:30

Aluhoedjes praat toch dit!? Het is tijd dat de mensen begrijpen in wat voor farce we eigenlijk leven..

En deze staged verslagen zijn echt geen incidenten hoor

Koning één oog | 05-06-17 | 17:30

Misselijkmakend. En met welk doel?

xspalm | 05-06-17 | 15:42

Als het klinkt als een moslim, als het bidt als een moslim en als het aanslagen pleegt als een moslim dan is het een moslim. Dat onze "politiek correcte staatsomroep" een ander beeld wenst te schetsen doet niks af aan het feit dat iedereen onderhand wel weet dat de wereld wordt geterroriseerd door moslims. Terreur is het enige handelsmerk van deze extreem agressieve sekte.

De Ana(a)list | 05-06-17 | 13:13

Wat erg dit! Hou alstublieft deze filmpjes een tijdje bovenaan op geenstijl. Dit moet iedereen zien

Rest In Privacy | 05-06-17 | 12:33

joh, dit is er slechts 1 in een hele lange rij. Maar fijn dat het nu eindelijk doordringt. Heeft werkelijk niemand zich ooit afgevraagd hoe het mogelijk is dat bij protesten in diverse zandbakken de jurken met prachtige ( in het engels!) geprinte teksten staan te demonstreren? Of eenzefde vrouw die op 3 of 4 verschillende locaties in verschillende maanden voor haar gebombardeerd huis staat te jammeren? Enz enz. Dat is geen complotdenken maar gewoon realiteit.

pfffft! | 05-06-17 | 12:27

Het meest gruwelijke is nog wel dat op 19 mei, Theresa May als reactie op de recente aanslagen, plannen introduceerde voor een ‘nieuw’ Internet, een Internet waarover de regering ‘volledige controle’ heeft, een soort VaraJoop.nl in het groot dus, alle onwelgevallige informatie wordt dan uit het WWW gehaald en/of aangepast.
Deze plannen van May sluiten ongetwijfeld naadloos aan bij de denkbeelden van EU-Brussel’ wat betreft het vrije internet, dit onzalige plan van May zal onze ‘Wereldleiders’ in Brussel beslist als muziek in de oren klinken, een bevolking die alles weet, daar moeten ze in Brussel niets van hebben.
Door haar angst voor een vrij internet en haar ‘pak de boodschapper’ oplossing, is May wat mij betreft gezakt en totaal ongeschikt bevonden als PM.

Gags Beasley | 05-06-17 | 12:16

CNN/BBC/NPO.... allemaal linkse framers. Allemaal zieke geesten die de waarheid niet willen accepteren. Je zou toch een enorme hengst voor hun kop willen geven.

ILF2 | 05-06-17 | 11:56

Katie Hopkins, ook een lichtje in deze inktzwarte duisternis m.youtube.com/watch

Ben Adam | 05-06-17 | 11:54

Mohammed Saïd al-Sahaf:
"There are no American infidels in Baghdad. Never!"
NOS:
"Dit heeft niks met onschuldige Moslims te maken!"
Gelukkig gaat Junker letten op nepnieuws op sociale media.
http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/juncker-wil-geen-nepnieuws-meer-zien-424233/
(geen woord over reguliere media.... Goh..)

Is dit nog nieuws? | 05-06-17 | 11:43

.. zet 3 gematigde succesvolle moslims in de studio en het is weer goed. Nog 2 specialisten erbij op gebied van mensenrechten, meneer Pechthold erbij om het deugen compleet te maken. Zo moet je dan tegenwoordig gaan slapen. Stelletje lafbekken.
@ Tirade | 05-06-17 | 11:24
Ik citeer Geert:
""Voor de regerende elites van West-Europa is het beschermen van de rechten van zogenaamde asielzoekers belangrijker dan het beschermen van hun eigen burgers.""
pvv.nl/

telelezer | 05-06-17 | 11:38

Zow, dat is wel erg fucking schaamteloos van CNN / BCC.

hotmint | 05-06-17 | 11:36

Altijd dat gelul over Godwin.
Het facisme/nazisme is gewoon de beste manier om metaforische vergelijkingen te maken met de islam.
Sterker nog, het is niet eens metaforisch, het is gewoon één op te vergelijken.
Islam is facisme.
Moslims zijn nazis.
Je hoeft niet zelf te vechten of te moorden om een totalitaire ideologie te verspreiden.
Je bent een aanhanger ervan en je knijpt een oogje toe voor de verschrikkingen die in naam van jou ideologie zijn uitgevoerd.
Kruipt vervolgens in de slachtofferrol en dwingt daarna de groep waarin de echte slachtoffers zijn gevallen hen niet te zien als behorende tot de vijand en dwingrt en eist vervolgens meer symphatie en begrip voor hun levenswijze.
En zo dringen ze zich steeds verder op in de vrije maatschappij en krijgen ze telkens meer macht.
In plaats van hun invloed in te dammen en hun macht te beperken na een aanslag krijgen ze zo juist meer invloed.
En de MSM werkt hier keihard aan mee.
De omgekeerde wereld.

klinkklaar | 05-06-17 | 11:34

.. maar dat iemand echt afgemaakt wordt, omdat hij de extreme islam tegenspreekt hebt ik hier in het westen nog niet zien gebeuren...
@ laatmaargaan | 04-06-17 | 22:38
-
Bent u (1)blind of (2)doof of wellicht (3)een "Deugmensch" ?(1 & 2 zijn inherent aan 3)
-Pim vermoord
-Theo vermoord
-Doodsbedreigingen aan Wilders die zonder bescherming allang door uw moslim vriendjes griwelijk afgemaakt zou zijn
-Men begint nu ook Thierry te bedreigen
- de redacteuren van Hebdo in Parijs afgemaakt
-doodsbedreigingen aan andere cartoonisten
- doods-fatwa voor Salman Rushdie
-enz

telelezer | 05-06-17 | 11:32

10 jaar geleden was ik nog normaal npo- en omroep-minded. 's Avonds ging ik voor n praatprogramma als Nova, Witteman en hoorde daar verschillende meningen aan. Maar er is dus iets veranderd. Ik negeer dit soort programma's nu systematisch. Duidelijk dat de gemiddelde fatsoensmens niet weet hoe het moet omgaan met de onwil van de islam in den vreemde. Het moet persé goed gepraat worden. Je leest in krant en op internet dat moslims elkaar niet aangeven, dat ze allah en zijn geweldscultus boven de grondwet achten, maar dat zet 3 gematigde succesvolle moslims in de studio en het is weer goed. Nog 2 specialisten erbij op gebied van mensenrechten, meneer Pechthold erbij om het deugen compleet te maken. Zo moet je dan tegenwoordig gaan slapen. Stelletje lafbekken.

Op deze manier wordt de nederlandse bevolking uit elkaar gesplijt. Zij die alles accepteren en verklaren vanuit onze zachte humanistische cultuur. En zij die wel durven zeggen, willen weten hoe het zit. Namelijk ene allah, ene mo en hun boek, die de mensen vergiftigen met onverdraagzaamheid. Een extra politieman, extra bevoegdheden voor opsporing, het zal allemaal niet helpen. Enige wat echt helpt is eerst de kraan dicht. Dus moslimbeperkende maatregelen. Mensen zien niet in dat als je 100 zielige syrische gezinnen 'redt', je honderd generaties verder nog steeds met gespleten groepen zit. Velen in de uitkering. Salafisme in het land. Je hoeft geen professor te zijn om te snappen dat de kleinkinderen van de moslims die we nu zogenaamd ons land verder in de problemen zullen brengen met nog meer criminaliteit, daardoor nog minder stageplaatsen, daardoor nog meer extremisme etc etc bedankt goedmens voor je slappe houding en het vernielen van dit land.

Er bestaat n oplossing. Vanaf nu alleen nog maar migranten binnenlaten die zich wel vermengen met autochtonen. De rest nooit toelaten. Vormt op lange termijn nl grote onrust. Kijk voor grap maar bij landen waar islam ooit binnenkwam. Nooit gemengd.

Tirade | 05-06-17 | 11:24

Opmerkelijk en merkwaardig hoe het NOS-journaal omgaat met de reden voor de aanslag. Of die uit de weg gaat. Ik had er gisteren ook al aandacht aan besteed.
georgeknightlang.wordpress.com/2017/0...

Het was me ook opgevallen dat van het bovenstaande fragment met ooggetuige Gerard die het NOS-journaal op 4 juni liet zien zijn uitspraak over ‘This is for Allah’ was weggemonteerd. Het begon er precies na. Terwijl de presentator in de studio uitgebreid met de correspondent in Londen delibireerde over de daders en de achtergrond van de daders. Het werd er ongemakkelijk en journalistiek dubbelzinnig van. Het leek op het spelletje ‘Geen Ja en geen Nee’ met het verschil dat het deze keer presentator en correspondent verboden was door de hoofdredactie om de woorden ‘Moslim’ of ‘Islam’ in de mond te nemen.

Zo werd het eerder absurd toneel of een stukje ouderwets cabaret dan een volwassen journalistiek verslag over een belangrijke actuele gebeurtenis dat alle feiten gedegen op een rijtje zette. In mijn ogen onnodige koudwatervrees van het NOS-journaal. Een en ander geeft mij vooral te denken over de politiek-filosofische bagage van de hoofdredactie en de ambitie en durf om voorbij te gaan aan de heersende politieke correctheid. Een dikke onvoldoende voor de hoofdredacteur van het NOS-journaal.

Als je het zo opvat kun je inderdaad stellen dat de NOS door het wegvluchten voor de harde werkelijkheid aan nepnieuws doet.

George Knight | 05-06-17 | 11:24

Walgelijk, wat zit er nog meer in de beerput wat nog boven komt drijven?

Menno76 | 05-06-17 | 11:21

Ook deze man heeft in mijn ogen gelijk:
www.youtube.com/watch?v=fJ_oR5rhpN4
@ Pindakaas Piet | 05-06-17 | 09:43
-
Dank voor de link. Deze man vat het inderdaad briljant en ook beschaafd samen.
De man hieronder (Tommy) vat het weliswaar niet zo beschaafd maar ook zeer goed samen (n.b.: hij is door de landverraders-elite voor het gerecht gesleept wegens haatzaaien)
youtu.be/3ChjfFx_zLU?t=4

telelezer | 05-06-17 | 11:18

Wat ik eigenlijk het meest zorgwekkend vind, is dat het nu heel duidelijk is wat het Ministerie van Informatie achterhoudt voor de dolende, bewust onwetend gelaten schaapjes.
Echter, wat wordt er nog meer voor ons achtergehouden en wat wordt juist heel erg naar voren gebracht (hoewel dat wel duidelijk is als het Propaganda Journaal of Nieuwzeer weer eens goed nieuws brengt over de moesliems)?

Johnny_Longbone | 05-06-17 | 10:54

Godwin modus aan: in de tweede wereldoorlog kwamen velen in verzet tegen de invasie van ons mooie landje door een vijandige, kwaadaardige mogendheid. Dit uitte zich initieel oa. door het verspreiden van pamfletten en schrijven van teksten op muren en gebouwen waarmee men de 'medelanders' waarschuwde voor het grote gevaar. Later werd er ook actief en met gevaar voor eigen leven hard opgetreden tegen de bezetter, de poppenregering van Mussert en landveraders. Als de huidige poppenregering de situatie niet serieus neemt, dan dreigt de geschiedenis zich te herhalen.

ff serieus nu! | 05-06-17 | 10:53

De stank die uit de Franse doofpot kwam was zo erg, dat iemand even onder de deksel ging.
Wat trof de Franse elite aan?
-
Een stinkend dossier over Sarah Halimi een joodse vrouw. Waar alle aandacht werd opgeslurpt door dat ene slachtoffer, die zij dat hij anaal verkracht was. Nota bene de Franse PVDA kneus Hollande kwam in het ziekenhuis kijken en uiteraard de bijbehorende relletjes op straat. Hoe staat het eigenlijk met die zaak?
Wat slecht uitkwam zo vlak voor de verkiezingen, was mevrouw Halimi. Leest u maar even op tpo.nl (onderwerp opzoeken, was enkele dagen terug).
-
Je hebt overigens nepnieuws, zie nieuws item hier. Het ergste soort is manipuleren, dat zie je hier.Dan kun je ook nog iemand beschadigen en als untermensch afschilderen, zie PvdA en VARA coryfee Marcel van Dam op YouTube (met Pim Fortuyn).
En dan heb je ook nog het bewust weglaten van feiten, de Volkskrant staat er vol mee (??).
-
Dit is eigenlijk de vastlegging van het failliet van de mainstream media en een trieste constatering bij een nog triestere gebeurtenis.

bananabanana | 05-06-17 | 10:40

Stel je voor dat je de waarheid vertelt die niet helemaal past bij je eigen wensdenken.
@ Johnny_Longbone | 05-06-17 | 10:27
-
Livestro probeert uit de door hem bijeengeschraapte citaten een dwaalleer te distilleren: "De veronderstelling dat je subjectieve intenties kunt afleiden uit objectieve gebeurtenissen"

telelezer | 05-06-17 | 10:32

Als het niet zo triest (en kwaadaardig) was, zou het gewoonweg lachwekkend zijn om te zien in welke bochten de MSM zich wurmt om maar policor te blijven. Stel je voor dat je de waarheid vertelt die niet helemaal past bij je eigen wensdenken.

Johnny_Longbone | 05-06-17 | 10:27

En maar proberen het volk dom te houden.
De islam is uit op vernietiging....
Dat mag het volk dus niet weten.
Dat soort media werkt dus mee aan de vernietiging.
Handig voor straks in de rechtzaak.

Wajehie | 05-06-17 | 10:21

Het is tegenwoordig belangrijk verschillende nieuwsbronnen te raadplegen. Heeft iemand de NOS al om een reactie gevraagd?

Mannes | 05-06-17 | 09:50

Triest. Meer dan 40 dodem en gewonden en dan gaan ze een handjevol nep moslims filmen die zogenaamd tegen dit soort aanslagen is.

ff serieus nu! | 05-06-17 | 09:45

Gisteren al opgelet bij het Deugjournaal (en bijvoorbeeld vergeleken met RTL Nieuws). In de 12:00u uitzending was het zo pijnlijk zichtbaar hoe omzichtig iedere link met moslims, allah, ramadan oid, omzeild werd. Echt nul (0!) keer werd een woord van dergelijke strekking genoemd.

Overigens verbaasde het me wel weer dat tijdens de Staatspropaganda van 20:00u, een paar keer moslim in verband werd gebracht met terreur. Bah, de racisten!

Johnny_Longbone | 05-06-17 | 09:42

-weggejorist-

Ray Skak | 05-06-17 | 09:38

-weggejorist-

Ray Skak | 05-06-17 | 09:38

-weggejorist-

Ray Skak | 05-06-17 | 09:38

-weggejorist-

Ray Skak | 05-06-17 | 09:38

Iedereen die deze islam in onze westerse wereld tolereert, wegkijkt of vergoeilijkt, zal achteraf bezien aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan.
Kijk naar Indonesie, nu een islamitisch land.
Kijk naar Turkije, eens een parel aan de Bosporus.
Ik snap mensen niet die bij hun volle verstand nog meer immigranten op willen nemen (er staan er nog 30 miljoen klaar). Ze vluchten voor oorlog, zie ze daar al eeuwen lang maken. Miljarden ontwikkelingshulp, educatie enzv. de afgelopen 60 jaar hebben niets geholpen. Nu komen ze met hulp van Europeese instanties, de EU en de politiek ons de kelen doorsnijden enzv.
Ik ben lekker weg, mij zul je nog weinig in Europa zien.

Ray Skak | 05-06-17 | 09:38

Wedden dat die twee 14-jarige meiden in Achterveld en Bunschoten slachtoffers zijn van de oproep van IS (ISLAMITISCHE STAAT) aan Moslims om willekeurige burgers te doden? Duik daar eens op svp Geenstijl!

Jan Gordelroos | 05-06-17 | 09:34

Goh, en hoe lang roept deze aluhoedjedragende onderbuiker al niet dat CNN als bron niet deugt en dat de NL overtikmedia als NOS minstens net zo onbetrouwbaar zijn? Nu je dan eindelijk bewijs hebt dat je met eigen ogen kunt zien, wellicht kun je dan ook snappen dat alle berichtgeving waarbij CNN als bron wordt gebruikt, partijpolitieke en global government propaganda is. Denk hierbij aan 'climate change', 'Trump', 'open borders' en noem maar op. Er wordt een doel nagestreefd en het doel heiligt alle middelen, ook als deze omelet wat gebroken eieren oplevert.
Rest nu te wachten op dat de Jihadi's allemaal tegelijk aanslagen gaan plegen, dit waren slechts vingeroefeningen. Als die 23000, waarvan 3000 daadwerkelijk nageplozen worden, massaal in actie komen, gaat geen CNN poppenspel de situatie nog redden. En dan heb ik het enkel over de UK.

Rest In Privacy | 05-06-17 | 09:32

Noord Korea praktijken door de staatsomroep. Wie NOS journaal kijkt en het ook geloofd neemt zichzelf bij de veter! Wie vertrouwen heeft in de Nederlandse politiek, en dan met name de gevestigde orde, neemt zichzelf bij de veter!
Wie vertrouwen heeft in de rechterlijke macht neemt zich zelf bij de veter!
De overheid is helaas doorwrocht van rottende plekken die telkenmale worden vervangen door nieuwe rottende plekken. Dat rottingsproces is inmiddels uitgegroeid naar EU-niveau. Nog een paar jaar en ik ben weg uit Europa en ga genieten van mijn pensioen.

Rest In Privacy | 05-06-17 | 09:28

Ik roep op voor demonstratie voor het NPO gebouw in Hilversum!

Indig0 | 05-06-17 | 09:20

Ook de ongecensureerde speech van May is voor Paul Weston aanleiding om een paar werkelijke maatregelen te suggereren:
www.youtube.com/watch?v=fJ_oR5rhpN4

Poesmobiel | 05-06-17 | 09:18

Wat mij dan weer opviel tijdens dat benefietconcert, was het feit dat The Black Eyed Peas hun tekst werd gecensureerd.

Tijdens het nummer Where is the Love, ging de muziek uit, waar normaal "The big CIA" werd genoemd.

Niks bijzonders zou je zeggen, maar wel degelijk opvallend tijdens dit concert.

Opco Engering. | 05-06-17 | 08:48

Donald Trump zei het al. CNN is fake news. Net als bijna alle andere media. Vooral de NPO en de BBC hebben diep gewortelde verlangens naar de zegeningen van de pislam.

Nivelleermarionet | 05-06-17 | 08:43

Gisteren in het Journaal van 8 uur werd de term 'gevaarlijke mensen' gebruikt en ze hadden een snowflake gevonden die 2 minuten lang met een gelukzalige grijns mocht uitleggen dat 'dit bij het leven in de grote stad hoort'. En dat ie het niet anders zou willen qua vrijheid van meningsuiting en democratie. Ik moest me inhouden om niets naar de tv te gooien. Alsof democratie een beleving is waar je voor kiest. denk aan de 18-jarige Amerikanen die voor je uit de boot zijn gesprongen de dood tegemoet. Omaha beach keertje bekijken
.
En oh ja nog een boodschap voor NPO godfather Gelauff: wegwezen leipo, je maakt meer kapot (ons land bijv.) dan je denkt met je staatsvriendelijke wens-tv. Nokken met die handel asswipe

flat out | 05-06-17 | 08:40

Gelukkig is GeenStijl er nog... advertentie boycot en aanval op bestaan overleefd. De echte horzel. Stop Fake media.

Rest In Privacy | 05-06-17 | 08:37

Bereidt u zich alvast maar voor op een volgende tsunami aan exoten: www.telegraaf.nl/buitenland/28309998/_... Een week na het bezoek van 'you know who' en de verkiezingsoverwinning van de gematigden, een relatief begrip uiteraard, in Iran.

Bedankt POTUS! Persoonlijk vind ik een stevige dosis fake news op zijn tijd zo langzamerhand een verademing.

Rest In Privacy | 05-06-17 | 08:36

als je zon pittig kapsel hebt, moet je wel hele roze nikes aan om de vergissing te voorkomen dat je een knul van 13 bent. verder een mooie weergave van de linksgekte en wegkijkcultuur.

jackindeboxstift | 05-06-17 | 08:22

Journalisten kun je tegenwoordig ook (net als advocaten) in het rijtje dubieuze beroepen zetten.

Rest In Privacy | 05-06-17 | 08:19

-weggejorist-

joppo0 | 05-06-17 | 08:14

Het Duitse ARD en ZDF maken het ook bont, die beweren dat Trunp schuldig is en die arme Islamisten gediskrimineert werden.

Lijkt Groen links wel.

joppo0 | 05-06-17 | 08:14

Filmpje nog eens bekeken. " We are here at this beautiful sight" hoor ik de Cnn cloon zeggen. Te grappig. So self destructive.

Ben Adam | 05-06-17 | 08:09

Bij papieren media als AD, Volkskrant en NRC is dit allang mainstream; moslims zijn onze vrienden en Trump is de duivel. Blijkbaar gaan de multimediale 'journalisten' nu ook meedoen.

Goldfinger | 05-06-17 | 07:52

Om een afgewogen mening te kunnen vormen, heb je nieuws nodig, gezien vanuit verschillende standpunten.
Meningen zijn er genoeg (nos), maar gelukkig is er internet met GS of TPO. De nos liegt, verzwijgt en is de roeptoeter van denhaag en presenteert MENINGEN alsof 't nieuws is.
Maak 'ns gebruik van de zoekfunctie op de nos.nl en zoek 'ns op moslims of islam. De resultaten zijn bedroevend.

Anjin Mohammed | 05-06-17 | 07:31

Moslim mokkels die echt willen protesteren zouden voor camera die kopvodden van hun hoofd moeten trekken en roepen: wij doen niet meer mee,wij zijn geen moslima's meer.

swassannuf | 05-06-17 | 07:19

Volgens mij betalen we (werkende Nederlanders that is) zo'n 1 miljard euro voor de instandhouding van de "publieke" zenders. Ik zit momenteel in een land waar de publieke zenders vrijwel geen staatsteun ontvangen, maar het niveau van de informatievoorziening hoger ligt. Ze vertellen hier gewoon de waarheid... helemaal gratis! Ik zeg opheffen die hele slinkse, gutmensch, inclusive indoctrinatiezooi. Laat Matthijs van Nieuwkerk en c.s. maar eens echt gaan werken!

benjeallanggek | 05-06-17 | 07:14

Hoogstwaarschijnlijk werken er bij de NOS al een roedel moslims, die moeten toch ook aan een baan geholpen worden.

succesvol | 05-06-17 | 03:58

Een paar hooddoekjes met kindertjes is niet meer voldoende om de maatschappelijke onrust te temperen.

Het is blijkbaar al niet meer mogelijk om als ongelovige een geweldig leuke plek als de Borough Market te bezoeken, of om een concert van de artistieke pioniers Rammstein bij te wonen. Nee, in de mooie zomerdagen van Europa moet men op de hoede zijn voor de horde van Mohammed. "Want dat hoort er nou eenmaal bij."

De elite vanuit Brussel zoekt de limieten op, maar de rek is te groot: het elastiek van de vrijheid staat op het punt te breken. Critici van de huidige gang van zaken worden nu nog opgespeurd en vervolgd, tot op het niveau van parlementariërs. Zij leven enerzijds in angst voor de barbaren die de samenleving willen kapen, en anderzijds voor de machtswellustelingen die hen de mond willen snoeren.

Deze periode zal de boeken ingaan als een zwarte bladzijde voor het vrije Westen. Ik kan nog enkel berusten in het feit dat dit tijdelijk is. Tegelijkertijd is het betreurenswaardig om zo te moeten leven. Een duidelijke kentering zou veel hoop bieden aan een inmiddels getergd Europees volk.

Bulloch | 05-06-17 | 03:41

Aan het begin van het filmpje heel duidelijk te horen: "What's this about, Brexit?"
Echt onvoorstelbaar dat er zo veel nikswetende lamlullen rondlopen, dat is best ernstig.

warmeballen | 05-06-17 | 03:29

Aan het begin van het filmpje heel duidelijk te horen: "What's this about, Brexit?"
Echt onvoorstelbaar dat er zo veel nikswetende lamlullen rondlopen, dat is best ernstig.

warmeballen | 05-06-17 | 03:29

We cannot and must not pretend that things can continue as they are. Things need to change and they need to change in four important ways.
First, while the recent attacks are not connected by common networks, they are connected in one important sense. They are bound together by the single evil ideology of Islamist extremism that preaches hatred, sows division and promotes sectarianism.
It is an ideology that claims our Western values of freedom, democracy and human rights are incompatible with the religion of Islam. It is an ideology that is a perversion of Islam and a perversion of the truth.
Defeating this ideology is one of the great challenges of our time, but it cannot be defeated by military intervention alone. It will not be defeated by the maintenance of a permanent defensive counter-terrorism operation, however skillful its leaders and practitioners.
It will only be defeated when we turn people's minds away from this violence and make them understand that our values - pluralistic British values - are superior to anything offered by the preachers and supporters of hate.

Flappie2006 | 05-06-17 | 02:43

Blijkt die "gek" die toen bij de NOS inbrak nog gelijkt te krijgen ook. Wat een wereld leven we toch in.
Goebels is er niks bij.

spoofzor | 05-06-17 | 02:11

CAÏRO - Terreurgroep Islamitische Staat heeft de aanslag in Londen van zaterdagavond opgeëist. Dat meldt persbureau Reuters zondag op basis van media gelieerd aan IS.
I rest my case........

Selfdestroyer | 05-06-17 | 02:04

Basil Fawlty | 05-06-17 | 01:41

Fake! Overigens geschreven door good ole' Prince.

Basil Fawlty | 05-06-17 | 02:03

Desondanks lijken die hijabsjouwers me wel oprecht. In scene gezet of niet, die moslima's protesteren net zo goed. En daarvoor, hulde.

His Lordship | 05-06-17 | 01:50

@Manneke Pislam | 04-06-17 | 23:41 Manneke Pislam | 05-06-17 | 00:17
Er is geen goed of kwaad. Er zijn alleen machtsblokken. Een deel handelt in ons belang, een deel ook niet. Voor de rest gaat de mensheid door herhalende cycli heen. Dogma's komen en gaan altijd. Alleen hebben we nu aan islam een hele hele zware kluif. Gaat dit verkeerd, dan gaan we terug naar de Middeleeuwen en komen we er waarschijnlijk NOOIT meer uit.

Jostifiel | 05-06-17 | 01:46

@NACademicus | 05-06-17 | 01:22
-
Wij weten toch al jaren aan welke kant de NOS staat? Waarom zou u daar nog over wakker liggen?
-
Bij de woorden 'vrachtwagen', 'brug' en 'slachtoffers' wist IEDEREEN toch alláng uit welke hoek de baard waaide?

bisbisbis | 05-06-17 | 01:42

Jan Dribbel | 05-06-17 | 01:29

Geensceneerd news de CNN is er meester in. Bekijk dit CNN nieuws eens mbt aanslag Fort Lauderdale:

www.youtube.com/watch?v=fdKEeaaDG3k

cocktailsmaak | 05-06-17 | 01:42

Becky Anderson is trouwens een van de grootste Clinton ass-kissers die er is. En nu? Hoe wind waait is haar zogenaamde mening. Alexander O'Neal heeft daar ooit een mooi nummer over gemaakt. Fake! www.youtube.com/watch?v=Bf-bY0nOTvE

Basil Fawlty | 05-06-17 | 01:41

Triest en helaas niet onverwacht om te zien hoe CNN ongeneerd de boel manipuleert. "U moet effe zo staan want dan ziet het er goed uit op tv." Ontmaskeren noemt men dat.

Basil Fawlty | 05-06-17 | 01:35

Pienow | 05-06-17 | 01:17
Zelf geloof ik niet dat dit in elkaar gestoken is.
Die verslaggeefster stond er uren en dan kunnen een paar doeken, want het zijn er maar een paar, daar gaan staan met een bordje om te tonen dat de aanhangers van de maangod best vreedzaam zijn.
Maar met zoveel complot-gelovigen kan je van iedere gebeurtenis een complot maken.

Jan Dribbel | 05-06-17 | 01:29

De NOS noemt niet EEN keer het woord "islamitisch" tijdens het 8 uur journaal. Vieze censuurplegende oplichters. Ècht misdadig!!!! En dat van publiek geld. Een apenland, dat zijn we verworden.

NACademicus | 05-06-17 | 01:22

Moskee belt pers, zet wat vrouwslaven neer en hoppa, goed nieuws. Mooi om te zien zo

Pienow | 05-06-17 | 01:17

@Manneke Pislam | 04-06-17 | 23:41
Als het echt uit de hand dreigt te lopen heb je aan de bitcoin niet veel, denk ik. Stel, men saboteert het internet + alle andere communicatiemogelijkheden, dan kun je niet meer bij je digitale munt.

Rest In Privacy | 05-06-17 | 01:16

Het is een mooie dag voor Shula Rijxman: het NOS journaal heeft over de aanslag in Londen nul keer het woord islam of moslim genoemd.
En wat fijn dat dit een lang weekend is, dan is er geen actualiteiten-rubriek waar een onverlaat per ongeluk het woord moslim of allah laat vallen.

Jan Dribbel | 05-06-17 | 01:13

@cocktailsmaak | 05-06-17 | 01:08 Goeie quote. Ik was vergeten wie het ook alweer zei.

knutsel | 05-06-17 | 01:12

Iets constant verzwijgen is een vorm van indoctrinatie.
Godfried Bomans

cocktailsmaak | 05-06-17 | 01:08

Tja, het nieuws moet verbindend zijn, aldus Shula Rijxman; u weet wel opperbazin van de NPO. Dus niet verbazingwekkend dat het gebeurt.

"Met ijzersterke pluriforme content voor een breed publiek"

"En laten we ons publiek ook de andere kant van het verhaal zien. Die diversiteit brengt alleen de publieke omroep. En die verbindende rol in onze samenleving wil ik samen met de omroepen en de programmamakers blijven vervullen"

Ja, ja.
Dixit Shula Rijxman
Smerig! Evocatus

Evocatus | 05-06-17 | 00:50

Ik riep een jaar geleden hier in de comments dat het compleet uit de hand zou gaan lopen met aanslagen door kansparels en het gewoon niet meer goed zou komen. Ik werd door een paar reaguurders voor gek verklaard maar kijk eens waar we nu staan met zijn allen.
Een paar honderd doden verder. Het valt al op als er een week geen aanslag is geweest.
Ik neem het alle links-naïeve idioten zeer kwalijk en daarom hoop ik ook met heel mijn hart dat Groen Links met hun ideologische dodelijk naïeve standpunten niet in de regering komt. Dan zijn we gewoon af als maatschappij. We zijn nu al aan het verliezen maar met 4 jaar GL erbij, dat kunnen we als maatschappij niet dragen.

Dirk III | 05-06-17 | 00:45

Bloemetjes,
teddybeertjes,
knuffels,
zingen
en de religie (die niet genoemd mag worden) niet kwetsen
dan komt het helemaal weer goed.

meneer Q | 05-06-17 | 00:45

CNN = Covert News Network, ter promotie van de Arabische wereld in Europa.
Message to CNN: like ISIS, get lost.

Zoetwaterpanharing | 05-06-17 | 00:41

@Prof. v.d. Neuq | 04-06-17 | 21:50
.
Het is nog erger: de Islam is een veroveringsideologie, Islamieten zijn soldaten van Allah. In elk leger geldt kritiek als defaitisme, de gelederen verlaten is desertie en beide zonden worden zwaar bestraft, de laatste als het even kan met de dood.
.
Voor de Islam is afvalligheid erger dan het zijn van ongelovige, Jood of Christen; vandaar dat niemand die achterlijke religie ooit afzweert, of de daden die in naam ervan worden gepleegd, fel veroordeelt.
.
Tja, en de MSM beuzelt maar lekker door over de "uitwassen" van de Islam en 'vreedzame Moslims', ik weet al lang beter dankzij het werk van o.m. Hans Jansen (GHZZ)

Brou Is Back | 05-06-17 | 00:35

Don't mention the religion.
"De Religie Die Niet Genoemd Mag Worden"

meneer Q | 05-06-17 | 00:35

We leven binnenkort in een nieuwe wereld waarin de oude dogma's totaal verworpen of weerlegd zijn.
Manneke Pislam | 05-06-17 | 00:17
Hoe dan? Leg uit. Niet negatief bedoeld maar ik vrees dat de race reeds gelopen is. Mensen vinden het allemaal maar moeilijk en lastig en jij de persoon die erover begint "zwaar op de hand". Ik zie gewoon niets in mijn directe omgeving die er op wijst dat iemand ook maar bereid is dit een halt te gaan toeroepen bang als ze zijn voor het " rechtse" frame.

Dirk III | 05-06-17 | 00:30

Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-06-17 | 00:08
Bedankt, ik hoop dat ik niet te irritant zal zijn.

Zulum | 05-06-17 | 00:21

We leven binnenkort in een nieuwe wereld waarin de oude dogma's totaal verworpen of weerlegd zijn.

Manneke Pislam | 05-06-17 | 00:17

Hemmenaar7 | 05-06-17 | 00:07
Exakt dezelfde situatie onlangs in Rotterdam.

de honden blaffen... | 05-06-17 | 00:16

DerUnterMensch | 05-06-17 | 00:05

Dat klopt, ik had beter beide kunnen bestempelen als: Zowel de NOS als de heer Wilders dragen vrijwel niks positiefs bij aan onze samenleving.

Al lijkt me het op die manier wat te veel eer geven aan deze persoon en organisatie.
Zoals de engelsen zeggen, zelfs een kapotte klok geeft twee keer per dag de juiste tijd aan.

Zulum | 05-06-17 | 00:13

Zulum | 04-06-17 | 23:59
Goed gedaan! Je doet je best! Wel voortaan even een 't' schrijven waar jij 'd' deed. En minder wollig taalgebruik gaat straks ook in jouw voordeel werken als je een blijvertje bent. En nooit meer smileys gebruiken! Dat laatste is iets voor, door en van domme mensen. Welkom hier en leuk dat je meedoet!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 05-06-17 | 00:08

Het maakt niet uit; ik reken alles wat er mis is in deze wereld sowieso standaard aan de Religie van Vrede toe, wat het Nationaal Propaganda Orgaan ook moge knippen, dan zit je er eigenlijk nooit ver naast. Behalve die vermoorde meisjes in de bible belt, dat is waarschijnlijk het werk van een blanke loser, alleen vanwege het feit dat er in Bunschoten en omstreken nog weinig van het kalifaat te merken is.

Brou Is Back | 05-06-17 | 00:08

@Zulum | 04-06-17 | 23:59
Ik gaf wat positieve voorbeelden. Ik zei niet dat hij niet alleen negatieve effecten bewerkstelligde. Dit omdat jij zei ‘Mijn punt was dat de NOS en Geert niks positiefs bijdragen aan ons land‘.
Dat punt klopt dus niet.

-

Overigens zeg je nu weer wat anders ’De NOS laat ons ook weten dat er bijvoorbeeld een aanslag gepleegd is, een aspect wat ook als gedeeltelijk nuttig kan worden afgeschilderd.’

-

Dat zijn nogal tegenstrijdige opmerkingen.

DerUnterMensch | 05-06-17 | 00:05

DerUnterMensch | 04-06-17 | 23:50

Dat hij niet exclusief negatieve effecten bewerkstelligd lijkt me geen reden om hem als een positieve factor te benoemen.

De NOS laat ons ook weten dat er bijvoorbeeld een aanslag gepleegd is, een aspect wat ook als gedeeltelijk nuttig kan worden afgeschilderd.

Het grote probleem is datgene wat er niet verteld wordt, door hem en de NOS.

Zulum | 04-06-17 | 23:59

Mooi plaatje maken als nieuws of een teddybeer in de puinhopen leggen is al zou oud als de weg naar Rome vraag is hebben ze de moslims ook opgetrommeld? bordjes laten mee nemen? Dan zou dat echt heel fout zijn. De manipulerende montages van de nos... tja niks nieuws onder de zon. Deze hebben de laatste jaren wel extreme vormen aangenomen.

P-unit | 04-06-17 | 23:57

Nanker Phelge | 04-06-17 | 23:36
Lucky tv, DWDD?
You must be joking.

de honden blaffen... | 04-06-17 | 23:51

@ Zulum | 04-06-17 | 23:45
Onder Rutte 1 hadden we met dank aan Geert wel de bezuinigingen die er nodig waren maar geen lastenverzwaringen. Terwijl alle andere keren zogenaamde bezuinigingen in feite lastenverzwaringen waren. Ondertussen is dat weer voor een groot deel teruggedraaid, maar dat was toch een groot voordeel.

-

Daarnaast zorgt Geert er ook voor dat de hele politiek dingen zegt en aan pakt die zonder hem waarschijnlijk nooit gebeurde. Dingen waarvoor Geert in het begin nog als racist en xenofoob werden uitgemaakt zijn nu algemeen geaccepteerd. Maar wel zaken waarvan het positief is dat het nu beleid of bespreekbaar is. Verder kun je het hem niet kwalijk nemen dat hij niet zijn gehele beleid kan uitvoeren. Dan heeft hij eerst een absolute meerderheid nodig.

DerUnterMensch | 04-06-17 | 23:50

De NOS zal zeggen dat het helemaal geen framen is. Ze zullen zeggen dat ze voor elk nieuwsitem maar een minuutje hebben of zo. En dan moet er dus noodzakelijk geknipt worden. Dat de daders "this is for Allah" riepen volgens Gerard, is niet relevant, want deze uitspraak was nog niet door andere getuigen bevestigd. (was al heel snel bekend trouwens uit andere bronnen)
Kortom het knippen geschiedt onder tijdsdruk en de getuigenverklaring van Gerard was niet relevant, daar waar het ging om de Allah uitspraak.

Graaf van Egmont | 04-06-17 | 23:49

Zulum | 04-06-17 | 23:45
Ik begreep jouw punt. Maar begrijp jij het zelf? En waarom moeten wij antwoorden? Zoek het zelf uit!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 04-06-17 | 23:48

Jan-Joris-Jaap-Joop | 04-06-17 | 23:39

Mijn punt was dat de NOS en Geert niks positiefs bijdragen aan ons land, voor zover ik dat heb begrepen.

Graag hoor ik of ik me erin vergis overigens.

Zulum | 04-06-17 | 23:45

Maar ze gebruikt wel Trump’s ‘losers’, dat dan wel weer.

DerUnterMensch | 04-06-17 | 23:45

Walgelijk! En komt er nog bij dat het vrije internet aan het verdwijnen is zodat media hun gang kunnen gaan met het sturen van nieuws.

lady blabla | 04-06-17 | 23:44

Ik ben echt geschokt door dit filmpje, heb het al op Elsevier onder een topic van Afshin Elian geplaatst. Het is zuiver kwaadaardig van CNN, het zijn in- slechte en manipulerende schoften die hun eigen waarheid opdringen aan een groot publiek. Ze dienen achter slot en grendel te verdwijnen.

lanexx | 04-06-17 | 23:44

En dan nog die pretenties.

dihydrogenmonoxide | 04-06-17 | 23:43

Toevallig kwam ik zelf hier ook een voorbeeld van tegen. Dit keer over een totaal ander onderwerp, namelijk het optreden van Justin Bieber op Pinkpop. Ja echt een totaal ander onderwerp, maar het blijft interessant hoe totaal anders het wordt gepresenteerd in verschillende media.
Samengevat, NPO en lokale media vonden het tenenkrommend en afschuwelijk. De Telegraaf had gemengde gevoelens en de Volkskrant was lovend, ze vonden het spannend, uitmuntend historisch Pinkpopfeest voor de geschiedenisboeken.

-

Hier is het niet, zoek de verschillen, maar zoek de overeenkomsten. Overigens lijkt in dit geval de Volkrant het meeste op Fake News te zitten. Zo is er geen kritisch woord over het playbacken.

-

Bron: NPO: 3voor12.vpro.nl/artikelen/overzicht/2...
Lokaal nieuws: www.limburger.nl/cnt/dmf20170604_00041...
Telegraaf: www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/2830942...
Volkskrant: www.volkskrant.nl/muziek/spannend-en-s...

-

Dit is natuurlijk niet zo spannend. Maar het toont wel aan dat je niet op de media af kunt gaan. Tenminste niet op alle media.

DerUnterMensch | 04-06-17 | 23:42

We zitten blijkbaar duidelijk in een soort krampachtige eindstrijd betreffende de gevestigde orde (deepstate,banken, koningshuizen). Er is een geopolitieke strijd gaande tussen de goeden en de kwaden. Koop zilver op 17 dollar en crypto's zoals bitcoin en ethereum. En een goed vuurwapen.

Manneke Pislam | 04-06-17 | 23:41

Moeder Savannah post op facebook: rust zacht.

Dus ......

MarcS | 04-06-17 | 23:41

Kunnen ze deze beelden ook tonen in het Ramadan journaal? Dat maakt het vasten wat gemakkelijker.

donkeyman | 04-06-17 | 23:40

Zulum | 04-06-17 | 23:33
Wat bedoel jij met "is... ;)"? Ga eerst eens gewoon Nederlands schrijven! Misschien dat jij dan wel mee kan doen.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 04-06-17 | 23:39

@Eppo | 04-06-17 | 23:20 :
"Maar wel constant Trump dit en Trump on de media dat terwijl die man keihard gelijk heeft.
Ergo, nog maar weinig media spreken de waarheid, maar hoelang nog?
Wanneer stopt dit en wie stopt dit?"
-
En precies hierom had Trump het over zijn "War against the media". Juist vanwege alle leugens! Ziehier het keiharde bewijs.
Trump is volgens mij keihard bezig om alles schoon te vegen en alle corruptie weg te werken. Complete legioenen aan corrupte kopstukken staan hierdoor op hun achterste benen en doen hun uiterste best om Trump onderuit te halen, wetende, dat hij hun straks onderuit haalt. Trump krijgt dus de volle laag en dit zie je nu in de media. Ik hoop dat hij het volhoudt, want met zulke acties wordt het altijd eerst slechter voordat het beter wordt.

prakkie | 04-06-17 | 23:39

Kan LuckyTv of een andere megool niet een heel grof anti Islam item van het NOS journaal faken na een willekeurige aanslag, zodat ze als één van de weinige nieuwszenders viraal gaan alszijnde redpilled news en daar zelf hemmal niet blij mee zijn. Zou ik lolze vinden.

Nanker Phelge | 04-06-17 | 23:36

Carlitros | 04-06-17 | 23:30
Kritische rapporten onder de mat plaatsen.
Als het om geld gaat (wapenleveranties) verdwijnt alles in de prullenbak.
Ook wel cilindrisch archief genoemd.
In Nederland doen ze dat niet........ hiet vergeten we wel eens wat, bonnetjes enzo.

Jan Dribbel | 04-06-17 | 23:36

Wat een walgelijke propaganda, in het bijzonder van de nos - van uw en mijn belastingcenten

duh! | 04-06-17 | 23:36

Henry Mens heeft gelijk! CNNis de VARA van de USA

Professor Kluns | 04-06-17 | 23:35

En dom links maar zeggen dat Trump gek is. Trump heeft gelijk. CNN = Fake news. Worst ever.

nerugaer | 04-06-17 | 23:35

Oprisp | 04-06-17 | 23:32

Oh echt? Ik dacht nederlandse propaganda omroep.

Suncatcher | 04-06-17 | 23:34

Jan-Joris-Jaap-Joop | 04-06-17 | 23:30

Het is niet te hopen dat de NOS veel populairder is... ;)

Zulum | 04-06-17 | 23:33


Zulum | 04-06-17 | 23:28
Echt, jeetje die Wilders toch. Potjandorie! Wilders is stom, en dat zegt de TV ook, dussss.

Mark_D_NL | 04-06-17 | 23:33

Dit kan echt niet!
-
Waren het niet de Volkskrant, NRC Handelsblad en de politieke partijen D66 en Denk die Geenstijl een hak willen zetten?
Maar wie zorgt er dan voor het informeren van de mensen, die willen weten hoe het echt zit? Mensen die niet van de Chamberlain media houden.
-
Waarom komt dit niet eens aan bod in de avondvullende deugshows?
Item hoe maak en frame je nepnieuws. Zijn dit figuranten die net als DWDD en Pauw gasten betaald krijgen? Om je nepnieuws en valse eigen opinie aan de man te brengen (vrouwen natuurlijk ook,want ja GS reageerders worden anders weer afgeschilderd als vrouwonvriendelijk).

bananabanana | 04-06-17 | 23:33

Gewoon alternatieve sites lezen en dan met een kritisch en logisch denkvermogen gaan filteren, kom je redelijk dicht bij de realiteit, MSN is echt voor de hersenloze

Oetiohnegentechnik | 04-06-17 | 23:31

@Parsons | 04-06-17 | 23:06
must see indeed

INH.30CL | 04-06-17 | 23:31

-weggejorist-

INH.30CL | 04-06-17 | 23:31

@AntiGratisArbeid | 04-06-17 | 21:45 :
"Je vraagt je af welk belang zij hebben om op deze wijze te handelen terwijl zij, neem ik aan, op de opleiding hebben geleerd om altijd kritisch te kijken vooral vanwege het feit dat iedereen zijn/haar eigen (verborgen) agenda heeft."
Bij de MSM is het eigenlijk heel simpel: Ze worden betaald door de politiek. En je weet: wie betaalt, bepaalt. Ergo: de politiek dicteert, wat de MSM over het volk uitstort aan info. Kortom: MA-NI-PU-LA-TIE.
Zoals ook al is aangehaald in dit draadje: NOS bijvoorbeeld, schreef in het jaarplan, dat er nog enkel POSITIEF over moslims bericht gaat worden. Dit is pure massa-manipulatie en censurering van de berichtgeving. Dit doet de NOS echt niet uit zichzelf! Hier zit de politiek achter, met hun eigen verborgen agenda's. En zo gaat het in alle landen, ook in de USA. OVERAL bepaalt de politiek wat de massa aan informatie te verwerken krijgt.

prakkie | 04-06-17 | 23:31

@Parsons | 04-06-17 | 23:06
must see indeed

INH.30CL | 04-06-17 | 23:31

Zulum | 04-06-17 | 23:28
Geert is hier niet echt populair. Jij zeurt.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 04-06-17 | 23:30

Ik heb 35 jaar lang gewerkt in de visuele media en heb zelf ook wel eens de waarheid een handje geholpen. Dit is een schrijnend voorbeeld van hoe de media het beeld omkeren, dit is niet te verkroppen.

donkeyman | 04-06-17 | 23:29

Wollah: De moderate moslim als betaalde figurant,
bedoeld als sympathie-opwekker en slaapmiddel.
CNN kon geen echte vinden?

Een NOS die een speech van May zit te modereren kan echt niet!

MistaRazista | 04-06-17 | 23:28

Ach medelanders, in elk geval hebben we onze rechtse held Geert.

Die zal ons vast uit de penarie helpen met al die bergen waterdichte plannen van 'm...

Zulum | 04-06-17 | 23:28

"Het is niet waar dat "genoeg mensen" weten wat voor hel islam voortgebracht heeft en zal voortbrengen. De MSM-censuur werkt eenvoudigweg te sterk, al zou er elk half uur een islamitische aanslag plaatsvinden, ergens in Europa."
-dysdiadochokinese | 04-06-17 | 23:14


Dit dus.

CoJoNes | 04-06-17 | 23:26

Zouden de complottheorieën dan toch gewoon waar zijn, Joshua? Rest me nog de vraag: waarom? Waarom moet de waarheid verborgen blijven voor het gepeupel?

Bamberger Reiter | 04-06-17 | 23:26

Door het maken van "nep" reportages en censuur wordt gepoogd de publieke opinie te vormen. Drama!

Plofkrakeling | 04-06-17 | 23:25

@Jan Dribbel | 04-06-17 | 23:12
Jep. Maar ze heeft meteen een baan aangeboden gekregen bij ik meen Infowars en of Fox en of Dailymail.

Hou het redelijk bij allemaal maar niet alles tot in detail.

't Is hoe dan ook een topwijf.

Parsons | 04-06-17 | 23:24

Die May is ook niet alles.
In de korte tijd dat ze regeert zijn er 20.000 politie agenten wegbezuinigd.
Jan Dribbel | 04-06-17 | 23:04

Kom eens met bronnen dan kunnen we deze beschuldiging a.h. adres van mevr. T. May toetsen.

Veluwse-Eikel | 04-06-17 | 23:24

Goh, dat iedereen zo verbaasd of verontwaardigd is dat de NOS na tientallen jaren nog steeds cruciale beeldvormingbepalende feiten weglaten uit hun partijdige nieuwsberichten...

Het doet me denken aan zo'n religieuze groep, hoe heten ze ook al weer?

Zulum | 04-06-17 | 23:21

Terwijl je kinderen/naasten/vrienden/collega's worden doodgereden, opgeblazen, opengesneden of neergeschoten worden roept de politiek ach en wee, ontkent het echte probleem en kijkt weg en door de staatsmedia worden we tot slot nog belazerd ook.
Maar wel constant Trump dit en Trump on de media dat terwijl die man keihard gelijk heeft.
Ergo, nog maar weinig media spreken de waarheid, maar hoelang nog?
Wanneer stopt dit en wie stopt dit?

Eppo | 04-06-17 | 23:20

Ah! De "Betaalde Boe-Roepers" zijn er weer! Het was al weer een tijdje stil rondom dit onderwerp. Dan zijn straks ook de "Betaalde Lijken" weer terug natuurlijk. Of zijn die gewoon nooit weggeweest?

prakkie | 04-06-17 | 23:20

Hm. Vraag me af hoeveel kopieen van het Syrische paspoort van Rubberen Mark er inmiddels rondgaan. Wellicht een aandacht puntje voor de AIVD, MI5 en Europol.

Van de Daily Mail pagina:
www.dailymail.co.uk/news/article-45709...

Scrol naar beneden voor:

A doctor from the Royal London Hospital, Malik Ramadhan, told The Guardian the member of public was a man who was shot in the head but that he is 'absolutely not dying' and is expected to make a full recovery.

Carlitros | 04-06-17 | 23:20

De Publieke Omroep is al geïnfiltreerd door de terroristen!

Ikreaguuralzesjaar | 04-06-17 | 23:19

En wie zijn CNN, BBC en NOS dan wel? Mainstream onnozele eikeltjes of hardcore onbesneden witte maensen haters? Of...? Misschien dat ze gewoon hun werk doen! Weet je, ook zij krijgen salaris uitbetaald en werken dus in opdracht.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 04-06-17 | 23:19

I fucking hate them. Them zijn nos, mekkas en ongedierte

Bill Cosby | 04-06-17 | 23:19

OJ Simpson werd voor zijn moordzaak ook vrijgesproken, mede omdat er verwijt van discriminatie van de zwarte gemeenschap op de loer lag.

Feitelijk gebeurt het nu weer, alleen op grote schaal, en durft niemand zijn handen te branden aan de politieke godsdienst extremisten.

Tee Of Cup | 04-06-17 | 23:19

@McMarx | 04-06-17 | 23:06
Dammit!

Kaft | 04-06-17 | 23:19

NOS = Niet Objectieve Subsidie

g[E]ulden | 04-06-17 | 23:17

@WatZalIkErvanZeggen | 04-06-17 | 22:49

Bijna helemaal waar. Vanmorgen had ik een kort gesprek met mijn buurvrouw. Bij het opstaan had ze het nieuws uit Londen net gehoord. Afschuwelijk vond ze het. Ik zei cynisch, hopende dat ze het zou begrijpen; " al die aanslagen sinds, pak 'm beet, 9/11, zijn wel uitgevoerd in naam van de religie van de vrede." Haar reactie was; "Pfff, ik vind het allemaal maar ingewikkeld hoor. Ik heb zo te doen met al die moslims die wel vrede willen." Daarna wensten we elkaar een fijne zondag toe. Waar wil je beginnen om mensen uit hun safe-space te halen, wetende dat deze mensen hun "informatie" van CNN, het journaal en hun vrienden halen die dezelfde propaganda als zoete koek naar binnen proppen? Het is niet waar dat "genoeg mensen" weten wat voor hel islam voortgebracht heeft en zal voortbrengen. De MSM-censuur werkt eenvoudigweg te sterk, al zou er elk half uur een islamitische aanslag plaatsvinden, ergens in Europa.

dysdiadochokinese | 04-06-17 | 23:14

Parsons | 04-06-17 | 23:06
Na de Manchester aanslag had ze ook kritiek.
Is daarna direct ontslagen bij BBC radio wegens: niet politiek correct.

Jan Dribbel | 04-06-17 | 23:12

#fakenews

litebyte | 04-06-17 | 23:12

Ik wil weten wie bij de NOS dit nieuws framed? Wie geeft hier de opdracht toe? Wat is die opdracht?

donkieshot | 04-06-17 | 23:08

@Kaft | 04-06-17 | 23:00
Toch opnieuw wel bijna 40.

Rest In Privacy | 04-06-17 | 23:06

Mooi dat dit zorgvuldig vooropgezette fake news wordt ontkracht met een simpel tweetje.

Zuurbes | 04-06-17 | 23:06

Het achterhouden van informatie valt zeker onder de noemer "verbinding". Nou lijkt mij het lastig om met elkaar te verbinden als de enige informatie over "de te verbinden partij" onjuist is. We worden dus geacht om met elkaar te verbinden op basis van leugens. Hoe ziek is dat eigenlijk?

knutsel | 04-06-17 | 23:04

Die May is ook niet alles.
In de korte tijd dat ze regeert zijn er 20.000 politie agenten wegbezuinigd.
Vooral bij de zwaar bewapende politie.
Maar, ja, wegbezuinigen is een rechtse hobby.

Jan Dribbel | 04-06-17 | 23:04

Hallo! Den haag!! Zeg hier s wat op? Stelletje imbecielen!!!
Nog effe en dan brandt NL en jullie staan erbij en kijken er naar!!!

Het houdt niet op. Niet vanzelf...

xyoxyox | 04-06-17 | 23:03

Heeft iemand de NOS al aangesproken op hun werkwijze hier?
HijgentHert | 04-06-17 | 22:34
.
De NOS op hun bizarre censuur aanspreken is niet nodig dat lezen die leugenachtige Staatsomroep smeerlappen hierzo zelf ook wel hoor.
Koeienflat | 04-06-17 | 22:41
.
Uiteraard leest de NPO mee, dat is het punt niet. Ik wil juist weten wat zij zeggen als ze wordt gevraagd hoe het zit: ontkennen ze of geven ze toe of geven ze geen antwoord.

Rest In Privacy | 04-06-17 | 23:03

Kots.
Doodeng, maar ook effectief, want nog altijd zijn er veel te veel mensen die hun informatie alleen uit de MSM halen. Die krijgen dus stelselmatig deze propaganda voorgeschoteld.

Je zag het net ook bij dat benefietconcert in Manchester: we moeten liefhebben, we mogen woede en haat geen kans geven, dit heeft niks met God of Allah te maken.' Bam bam bam, telkens weer dat mantra in die koppies. Ja, dat werkt. Gelukkig gaan er dankzij internet steeds meer ogen open, maar het probleem blijft gigantisch.

Lewis | 04-06-17 | 23:03

Ik vrees dat het bij RTL4 nieuws er niet veel beter aan toe gaat.

Wasbakplasser | 04-06-17 | 23:02

@Taxi!! | 04-06-17 | 21:46
Da's wel laat ja maar, beter laat dan nooit.
Ik ben overigens al vroeg begonnen met geen Taxi's meer te nemen.

Rest In Privacy | 04-06-17 | 23:01

Dit is wel weer mijn WTF momentje voor vandaag. Hoor het ze nog zeggen "This Is CNN". Ha, wat een grap
En aan die bende taxpoet verbrandende amateurs van de NPO maak ik geen woorden meer vuil.

Kaft | 04-06-17 | 23:00

@ ristretto | 04-06-17 | 22:42

Jij bent al een tijdje niet meer in het vissersdorp geweest denk ik. De echte Spakenburger is, ook letterlijk, aan het uitsterven. 50 jaar geleden zag je er nauwelijks buitenlanders, en dan bedoel ik niet alleen echte buitenlanders, maar ook alles wat van buiten Spakenburg/Bunschoten komt. Met andere woorden: zo'n hecht dorpje is het niet meer. Helaas

Overigens hoop ik van harte dat er nog wel saamhorigheid is en dat ze de daders te pakken krijgen. Want ook mijn vaderhart huilt de laatste tijd teveel.

Taxi!! | 04-06-17 | 23:00

@wijnvlek | 04-06-17 | 22:47
Iets weigeren duidt op het pogen onder een verplichting uit te komen. Je mag ook vrijwillig dat besluiten. Hoe lang nog weet ik niet...

Rest In Privacy | 04-06-17 | 22:59

De NOS / NPO is echt een hele foute organisatie. Het feit dat ik gedwongen word om deze walgelijke groep mensen te financieren valt me zwaar. Wanneer wordt deze toestand nu eindelijk eens opgeheven?

a1a2a3 | 04-06-17 | 22:58

Ik kijk sinds de zomer van 2015 geen televisie meer. Een aanrader!!!

Dat zou iedereen moeten doen. Ben er helaas erg laat achter gekomen. Maar beter te laat dan nooit

Taxi!! | 04-06-17 | 21:46

Goh, dat had ik met een kunstgebit.

Ernst Oosters8389 | 04-06-17 | 22:58

Johan zou zeggen: "Je gaat 't pas zien als je het door hebt."

Afgeschminkte Bassie | 04-06-17 | 22:57

@Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:52
Dat de man nog leeft! Nou ja, ik wens hem er nog heel wat jaartjes bij en dat ie nog een grote carnavalskraker mag gaan maken.

Rest In Privacy | 04-06-17 | 22:56

Alle stijllozen volg mij hierheen : over.nos.nl/ombudsman/klachtenprocedu...
En dien een klacht in ! Tja , als we de Bastille niet gaan bestormen dan maar op zijn 2017ns :P

Kim-Jung-Un | 04-06-17 | 22:56

Dear PM May, start by saying:'There is no allah, there is no god, it's make believe. It's just a tool to keep the people dum and afraid for obvious reasons.'

Go_Vegan | 04-06-17 | 22:53

McMarx | 04-06-17 | 22:45

Nee, hij reed erg rustig en dat vond ik vreemd voor zo'n auto, dus ik keek naar binnen tijdens het inhalen.

Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:52

Leny Riefenstahl zou zo stagiare bij de NPO kunnen worden.

Tikkie Terug | 04-06-17 | 22:50

Wat de NOS ook niet uitzond uit de toespraak van May:
Er zullen ongemakkelijke gesprekken volgen met de politiek correcten. Met hen die tolerant zijn voor de intoleranten.
De NOS moet gedacht hebben, dat zijn wij, dus knippen we deze zin eruit.

Jan Dribbel | 04-06-17 | 22:50

Damage

WatZalIkErvanZeggen | 04-06-17 | 22:50

You are being lied to. Constantly...
Dit is damanage control in de koppies van de overheden. Bang over wat er met een bevolking gebeurt als blijkt dat de zoveelste zogenaamde medelander = moslim tuig, weer hun ware aard hebben getoond. Geloof mij nou maar dat vrijwel iedereen behalve de meest wensdenkende deugdruif een hartgrondige hekel heeft aan wat moslim immigratie met onze samenleving heeft gedaan.

WatZalIkErvanZeggen | 04-06-17 | 22:49

You are being lied to. Constantly...
Dit is damanage control in de koppies van de overheden. Bang over wat er met een bevolking gebeurt als blijkt dat de zoveelste zogenaamde medelander = moslim tuig, weer hun ware aard hebben getoond. Geloof mij nou maar dat vrijwel iedereen be

WatZalIkErvanZeggen | 04-06-17 | 22:48

Links, progressief denken ten voeten uit. Men meet zich aan de werkelijkheid te corrigeren, in plaats van die te beschrijven. Men is zo verdomd overtuigd va het eigen gelijk dat de werkelijkheid aan dat gelijk wordt aangepast. En men vindt dat dit volstrekt legitiem is. Dat laatste is nog het ergste.

Schoorsteenveger | 04-06-17 | 22:48

Ik weiger nog langer NPO te kijken

wijnvlek | 04-06-17 | 22:47

@Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:40
Was ie zeker aan het spookrijden?

Rest In Privacy | 04-06-17 | 22:45

Wie dit soort media in 2017 nog serieus nam of zelfs maar bekijkt is wel erg traag van begrip.
Dit is al jaren aan de gang. Blijft droevig om te zien.
Ik hoop met heel mijn hart dat dit soort media volk toevallig vooraan staan als de volgende truck of bom komt.
De geschiedenis zal de NOS, BBC, CNN, et al. niet vergeten als medeverantwoordelijke.

onverantwoord hard | 04-06-17 | 22:42

Als dat met die baarden en de zwarte polo moslims blijken te zijn die iets met die meisjes te maken hebben is de shit echt aan. Die spakenburgers gaan dit niet pikken. Grefo's tegen moslims. Vissers tegen riffers. We shall see. Stick to the facts.

Dit is al jaren mijn punt. De slogan " Het nieuws van alle kanten " is een regelrechte leugen. Aantoonbaar.

ristretto | 04-06-17 | 22:42

NOS staat onder censorship van het Kalifaat der Lage Landen...

de honden blaffen... | 04-06-17 | 22:41

Heeft iemand de NOS al aangesproken op hun werkwijze hier?
HijgentHert | 04-06-17 | 22:34
.
De NOS op hun bizarre censuur aanspreken is niet nodig dat lezen die leugenachtige Staatsomroep smeerlappen hierzo zelf ook wel hoor.

Koeienflat | 04-06-17 | 22:41

@Q.Bert | 04-06-17 | 22:22
Geen idee maar, als het zo is dan rijdt ie waarschijnlijk in een dikke limo.

McMarx | 04-06-17 | 22:36

Niet zo lang geleden kwam ik hem op de snelweg tegen in een Cayenne.

Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:40

@Prof. v.d. Neuq | 04-06-17 | 21:50

Die lafheid zou een reden kunnen zijn, als ze verder hun mond hielden.
Hier zijn ze zeer welbewust op TV de gewelddadige islam aan het vrijpleiten met 'het is maar een enkeling en wij zijn de echte slachtoffers'.
Veel walgelijker dan dat kan ik het niet verzinnen.

Islam draait om onderwerping, en onderdrukking als je dat niet wil, maar dat iemand echt afgemaakt wordt, omdat hij de extreme islam tegenspreekt hebt ik hier in het westen nog niet zien gebeuren.
En ook een man, zoals Dibi, heeft het nu hij openlijk homo is, makkelijker als toen hij het uit angst voor de islam, verborgen hield.

Die 'angst' voor de extreme islam, lijkt mij dus meer een handig excuus, dan de echte reden.

laatmaargaan | 04-06-17 | 22:38

Het wordt tijd dat de NOS en de gehele NPO in deze vorm opgeruimd gaat worden, dagelijks gieten ze het linkse vergif over onze natie uit. Het zijn de linkse politici die deze gierput aansturen, geholpen door de VVD en linkse kerk.

Chinook Elsevier | 04-06-17 | 22:38

Het is echt te erg voor woorden dit. Geert en Thierry, doe er wat aan! Stekker uit die communistische brainwashers aub.

Banana008 | 04-06-17 | 22:38

@Q.Bert | 04-06-17 | 22:22
Geen idee maar, als het zo is dan rijdt ie waarschijnlijk in een dikke limo.

Rest In Privacy | 04-06-17 | 22:36

@Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:21
2 mannen met een baard.

Q.Bert | 04-06-17 | 22:22

Dat wist ik niet, wel dat de zwarte auto waarschijnlijk een Polo is.

Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:35

Heeft iemand de NOS al aangesproken op hun werkwijze hier?

Rest In Privacy | 04-06-17 | 22:34

Morgenavond zal als steunbetuiging aan Londen de Union Jack op de Essalammoskee geprojecteerd worden.

Eshek | 04-06-17 | 22:34

Maar hoe gaan we de mensenmassa overtuigen?

Andersdenkend | 04-06-17 | 22:30

Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:21

Maar dat mag niet want dan ben je een enorme racist. Gebrek aan stageplaatsen, dan krijg je dit...

eerstneukendanpraten | 04-06-17 | 22:29

Vanmiddag hoorde ik een CNN medewerkster onverbloemd haar mening geven over dit moslim-tuig: het is uitschot, het laagste van het laagste.
Een BBC medewerkster zou direct worden ontslagen.
Zou dit minder politiek correcte de invloed van Trump zijn?

Jan Dribbel | 04-06-17 | 22:27

Ik zeg nog tegen huisgenoot: "Die May noemt de islamachtergrond van de terreur niet eens. Waarom zegt Rob Trip dan wat hij zegt?"... Wat is die NOS toch ziek, gewoon kernfeiten proberen weg te maken. Leugenaars!!

Joris Draaksteker | 04-06-17 | 22:25

Hoe snoeihard moet er nog aangetoond worden dat deze omroepen niet van deze planeet zijn? D.Trump.... Hoe gelijk heeft deze meneer?

Mr_Pikibelly | 04-06-17 | 22:23

@Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:21
2 mannen met een baard.
Leeft vader Abraham eigenlijk nog ?

Q.Bert | 04-06-17 | 22:22

Dat wordt een hip youtubekanaal: film de filmers.

LuckyGirl | 04-06-17 | 22:21

Volgens recent onderzoek vindt 75% van de Nederlandse moslims de leefregels uit de Koran (laat dat boek branden in de hel) belangrijker dan onze grondwet. Opdat wij niet vergeten...

eerstneukendanpraten | 04-06-17 | 22:21

Vandaag op het radiojournaal het bericht dat de politie (i.v.m. de 2 dode meisjes) zoekt naar een kleine zwarte auto met 2 mannen die meisjes hebben lastig gevallen en zelfs geprobeerd hebben om er een klem te rijden.

Dat deze 2 heren licht getint zouden zijn werd er niet bij verteld. Terwijl het om een hele urgente zaak gaat.

Ben-Bataaf | 04-06-17 | 22:21

Sorry Joris. Wellicht nu met een betere duiding als volgt: Is er een onderzoek beschikbaar, soortgelijk als www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/... ,waarin gegevens zijn verzameld over de standpunten die leven onder de bevolking met westerse normen en waarden?

ArtikelKaas | 04-06-17 | 22:20

It's a bloody shame!
*Op pianovleugel gaat spelen doen*

Rest In Privacy | 04-06-17 | 22:20

du Roi Soleil | 04-06-17 | 21:59
Helaas niet alleen de NOS, maar o.a. ook EenVandaag, Nieuwsuur

CoffeePatch | 04-06-17 | 22:19

Dulacs | 04-06-17 | 22:03
Volgens twitter (zoek op elst) opgelost. Loos alarm.

"Jongetje Elst is terecht. Bleek om grap te gaan die verkeerd is geïnterpreteerd door jongetjes. ^RL"

P.redgleuf | 04-06-17 | 22:18

Vrouwtje wilde NOS-hoernaal kijken. Zei al dat het mij zou benieuwen of de woorden moslin en allah genoemd zouden worden. Na 20/25 minuten dus idd 0,0 keer! Mij verbaasde het dus niet.

Tikkie Terug | 04-06-17 | 22:17

Taxi!! | 04-06-17 | 22:13
Idd gelukkig.. ... ik zou in de tussentijd maar een gele vw tegen zijn gekomen. Trouwens kidnappen met een gele auto....... moest ook wel een grap zijn.

Dulacs | 04-06-17 | 22:17

Het nieuws zo verdraaien dat het totaal ander nieuws wordt. Iedere dag weer! Griezelig allemaal.

Arnold9638 | 04-06-17 | 22:17

Nog niemand? Vooruit dan maar: ene Goebbels had voor een dusdanige manier van valse beeldvorming ongetwijfeld bewondering gehad.

J.van-Bontekoe | 04-06-17 | 22:15

Prof. v.d. Neuq | 04-06-17 | 21:45

Geenstijl is ook niet vrij van censuur maar the best we got.

Marcello Christiani | 04-06-17 | 22:15

@Dulacs | 04-06-17 | 22:03

Gelukkig niets aan de hand

Taxi!! | 04-06-17 | 22:13

Taxi!! | 04-06-17 | 22:07

Eye-opener, huh? De NOS geëxposeerd als leugenachtige bende. Vrijwel al onze gevestigde media zijn niet te vertrouwen.

Prof. v.d. Neuq | 04-06-17 | 22:13

Maar nou we het toch over de nos hebben.
.....
Door belastinggeld betaalde NOS-moralist wil TPO kapotmaken, faalt, verwijdert stiekem tweet

media.tpo.nl/2017/06/04/belastinggeld-...

komtdatschot | 04-06-17 | 22:12

Het volk wordt dom gehouden door valse berichtgeving en grootschalige afleiding. Het feit dat het NOS hiermee wegkomt is buitengewoon bedroevend voor een "vrij" land als Nederland. Ik hoop dat Thierry en Geert de aanval op de NOS gaan hopen naar aanleiding van dit bericht. De meeste mensen in Nederland leven in een cocon van hard werken, veel belasting betalen en af en toe een reisje. Nederland lijkt soft maar als er hier wat gebeurd hebben we de poppen aan het dansen want steeds meer mensen "ontwaken". Het water is al bijna aan de kook..

Bobdesloper | 04-06-17 | 22:12

Wacht maar tot er een kabinet is met D'66, die dan zeker de portefeuille OCW zal claimen, dan wordt het nog stukken erger.
Dit is nog niets, D'66 zal dit soort gebeurtenissen zo draaien dat u nog de schuld op de koop toe kijgt, en natuurlijk Trump en Poetin, want die hebben het altijd gedaan.

Memek | 04-06-17 | 22:11

Maar wel vermelden dat "de verdachten" mannen zijn.

TheseDays00 | 04-06-17 | 22:11

Ben benieuwd hoelang het gaat duren voor GS verboten ist. Het demoniseren is al in volle gang.

Gravin v Kippenbouth | 04-06-17 | 22:11

Maar nou we het toch over de nos hebben.
.....
Door belastinggeld betaalde NOS-moralist wil TPO kapotmaken, faalt, verwijdert stiekem tweet

media.tpo.nl/2017/06/04/belastinggeld-...

komtdatschot | 04-06-17 | 22:11

Extremisme, in welke vorm dan ook, moet worden bestreden. Je moet niet zelf het monster worden dat je wilt bestrijden.
Bij een ziekte is het voor de genezing essentieel te weten met welke aandoening we hier te maken hebben. De lijst islamitische aanslagen blijft wereldwijd stijgen. Er is dus, om maar een vervelend eufemisme te gebruiken, sprake van een patroon. Niet dat het zal helpen en ik wil het ook niet veroordelen, maar ik verbaas me over de -schijnbare- gelatenheid van nabestaanden, partners, vrienden en kennissen van al die vele duizenden onschuldige mensen die zijn afgeslacht de afgelopen jaren.

dysdiadochokinese | 04-06-17 | 22:11

@ Prof. v.d. Neuq | 04-06-17 | 21:55

Idd. Ik ben veel beter en breder geïnformeerd dan voorheen. Men lacht hier n Nederland vaak om, bijvoorbeeld het Russische staatsjournaal maar de mensen hebben niet door dat hier hetzelfde gebeurt.

Het (hele) filmpje van die Engelsman had ik al gezien. Het verbaasd me dan ook totaal niet dat de nos het heeft veranderd naar de pechtold standaard.

Taxi!! | 04-06-17 | 22:07

CNN, de staatsomroep, knippen en plakken totdat het polcor en multiculti proof is.

Schweinchen Dick | 04-06-17 | 22:06

ronduit kwaadaardig. evil. we leven in orwell's wereld.

Ir. Wilhelmus | 04-06-17 | 22:04

Ja, zie je wel. Ik zag die speech van May bij de NOS en ik miste inderdaad het woord islamic en muslim die ik volgens mij wel eerder had gezien in de webversie. Dus ik ging twijfelen en dacht dat ze die moeite toch wel niet zullen nemen. Maar dit is heel bizar en heel eng.
Wil de echte NOS editor opstaan en de klok luiden.

Barbarous_Relic | 04-06-17 | 22:03

Waarom denkt men dat de globalisten alle vrije media de digitale kerker in willen gooien? Omdat ze het publiek datgene vertellen wat het establishment niet wil dat u hoort. Ze trekken nu alle registers open om vrije media de mond te snoeren. Door adverteerders te bewerken, door met algoritmes te klooien. Van alle kanten is er een oorlog gaande om ze de nek om te draaien.
.
De informatie-oorlog was ook een van de thema's die dit weekend op de uiterst geheime Bilderbergconferentie in Amerika is besproken, net als Trump en Rusland. Alleen de agendapunten zijn bekend, maar over de daadwerkelijke inhoud natuurlijk niks. Dat mag ook niet naar buiten komen. Al 55 jaar niet.

Nehemia | 04-06-17 | 22:02

Je weet dat dit gebeurd, maar het is toch schokkend om het bewijs te zien. Elke keer weer.
ik ben heel blij met vrije pers, die niet bang zijn voor feiten, zoals Geen Stijl.

het is echt een ernstige zaak dat op allerlei manieren geprobeerd wordt het vrije woord monddood te maken. Sites verdacht maken, het internet meer, meer, meer inperken, zodat burgers minder, minder, minder te horen krijgen.

Nuuk | 04-06-17 | 22:01

@Gravin v Kippenbouth | 04-06-17 | 21:59
Oeps, misleid.

Gravin v Kippenbouth | 04-06-17 | 22:01

Duidelijk is dus dat het niet gezegd mag worden dat moslims mensen vermoorden omdat ze anders mensen gaan vermoorden omdat ze niet fijn vinden dat er gezegd wordt wat ze doen.
Ik vraag me af wie er nou meer schuldig is, de daders zelf of de mensen die ze faciliteren, hierheen halen en hun gedrag goedpraten/afschermen van fatsoenlijk juridisch aanpakken.

Dezenaamhier | 04-06-17 | 22:00

"omdat mensen graag de FEITEN willen, zodat ze zelf een mening kunnen vormen in plaats van een gewenst wereldbeeld opgedrongen te krijgen."

Op Jolo kom je niet langs de Joris van dienst met zulke uitspraken.

Mark van Leeuwen | 04-06-17 | 21:59

@CoffeePatch | 04-06-17 | 21:55
Dat stuk van de NOS is werkelijk om te kotsen. Ook de uitspraak "Het hoort er gewoon bij in een grote stad"
Bizar gewoon. Het wordt volkomen gebagatelliseerd. Terwijl de NOS wel compleet hysterisch wordt wanneer er in een dorp in Nederland wat zwarte pieten rondlopen. "Dat kan echt niet meer" is dan hun reactie. Maar losgeslagen moslims die met machetes voorbijgangers kelen? "Dat hoort er bij in een grote stad".
Aartsleugenaars en pure slechte mensen, volledig onder invloed van Soros c.s.. Dat is de NOS.

du Roi Soleil | 04-06-17 | 21:59

Je moet je als journalist kapot schamen, om de werkelijke feiten niet naar buiten te durven brengen,
en te werken voor zulke media bedrijven.

Free will | 04-06-17 | 21:59

Waardeloos dit. Laten we hopen dat genoeg mensen dit doorzien...

nicknamee85 | 04-06-17 | 21:59

Deze valse berichtgeving is echt een groot probleem want de meute wordt grandioos misleidt.
Dit hele gebeuren met de moslimterroristen zou het begin van een low-grade civil war kunnen zijn, ware het niet dat Europa alleen maar jankt, kaarsjes aansteekt en benefietconcerten organiseert.
MSM moet zich schamen. De NOS en de NPO voorop.

Gravin v Kippenbouth | 04-06-17 | 21:59

En net daarom gebruik ik GeenStijl als de enige newsfeed.
Met kudo's voor de redactie.

Notenkraker | 04-06-17 | 21:58

De burgemeester van London heeft gezegd dat aanslagen voortaan bij het leven in een grote stad horen.
De burgemeester is zelf moslim.
Hoe ik dat weet? Nou omdat het nadrukkelijk op zijn verder beknopte wikipedia-pagina staat.
-religie: islam
-2e moslim die in het Britse kabinet kwam.
-Eerste moslim minister.

nl.wikipedia.org/wiki/Sadiq_Khan

Ik dacht dat we religie in de politiek ver achter ons gelaten hadden maar de bij de successen van deze man wordt telkens nadrukkelijk trots zijn geloof erbij gehaald.

keestelpro | 04-06-17 | 21:57

Ziehier het bewijs dat Donald Trump gelijk heeft. CNN is fake news.

Upharsin | 04-06-17 | 21:57

Iedereen kan zich hier wel heel druk maken om de sturende en gekleurde nieuwsberichten van de Nationale Propaganda Omroep en CNN, maar in Den Haag zitten er een paar clowns om tafel om dit land te gaan besturen die veel bezorgder zijn om de CO2 uitstoot van de witte bestelwagen van Ali dan om de plat gereden lijken die er onder vandaan komen. Dat is pas verontrustend.

Texacoballletje | 04-06-17 | 21:56

Fakenews? Het zal toch niet...

Yamapama | 04-06-17 | 21:56

-weggejorist-

ArtikelKaas | 04-06-17 | 21:56

@Dr_Johnson | 04-06-17 | 21:53 Je bedoelt tot de sugar rush erin knalt?

knutsel | 04-06-17 | 21:55

Taxi!! | 04-06-17 | 21:46

Ik heb vanaf 2006 al geen TVboer meer. Sindsdien ben ik stukken beter geïnformeerd. Aangaande jou: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

Prof. v.d. Neuq | 04-06-17 | 21:55

Dan zal al hun berchtgeving over Trump dus ok we luit de duim gezogen zijn.

down | 04-06-17 | 21:54

Is de zon al onder? Dan zijn we weer even verlost van die moslimproblematiek.

Dr_Johnson | 04-06-17 | 21:53

Jeugdjournaal ook weer van de week; minutenlang namen ze de tijd om (de linkse versie van) het klimaatakkoord van Parijs uit te leggen, maar mbt vluchteling Farhad uit Afghanistan bleef de uitleg beperkt tot "Er waren mensen in Afghanistan die slechte dingen deden."
i.imgur.com/JlrRcLF.jpg

Prof. D.A.H. Vintik | 04-06-17 | 21:53

Ja hehe, er wilden natuurlijk duizenden moslims komen, maar vanwege het negatief framen in films en op tv hebben ze allemaal afgezegd.

Franker | 04-06-17 | 21:52

Een goede gelegenheid voor Thierry en Greet om de handen ineen te slaan en in de 2eKamer op te komen voor een betrouwbare, objectieve nieuwsvoorziening van de publieke omroepen voor de Nederlandse bevolking.
Waar is de staatssecretaris!?1 Waar is de minister!?!
Thierry!?! Greet!?!

Aristotalloss | 04-06-17 | 21:52

Wij blanke West-Europeanen moeten gewoon kapotstuk, dit wordt nu wel duidelijk.
Alles ten faveure van woestijn en rimboevolk.

Ommezwaai | 04-06-17 | 21:52

Wie een beetje kritisch is weet al lang dat 'reguliere media' de nummer 1 verspreiders van 'fake news' zijn. NPO Trouw, Volkskrant en NRC brengen nieuws op een manier zoals zij vinden dat de wereld eruit zou moeten zien. Dat geneuzel van Mark Zuckerberg over fake news op Facebook is ook om je kapot te lachen. Isis kan heel Londen opblazen; het enige wat ik op mijn timeline zie is lollige pandafilmpjes, transgender feelgood meuk en anti-Trump troep. Fake news is in feite 'al het nieuws uit 2e hand' Al het nieuws waar je niet zelf bij bent geweest. Alles waarvan je niet het fijne weet. Televisie en internet en social media en Geenstijl: het is 1 grote potpori van subjectief drama. De enige waarheid is je persoonlijke waarheid en zelfs die bestaat slechts uit denkbeelden.

Axelvon | 04-06-17 | 21:52

Dit is niet nieuw, het gebeurt al vele jaren. En het is niet alleen de media, maar ook bijvoorbeeld de VN en de EU met hun valse berichtgeving over de oorlog in Syrië.
www.youtube.com/watch?v=ddNl-ehRc58&a...

XaleX_2 | 04-06-17 | 21:51

Daarom ben ik ook zo blij met internet,maar ook dat zal zijn langste tijd hebben gehad als het aan het vierde rijk te Brussel ligt.

komtdatschot | 04-06-17 | 21:51

laatmaargaan | 04-06-17 | 21:45

Volgens mij heeft dat een andere reden, namelijk dat een critische moslim in de ogen van vele andere moslims gezien wordt als een afvallige. En dat is nog erger dan een Jood of een Ongelovige (met hoofdletters, ja). Hun kop zou er namelijk als eerste af gaan. Ziehier de ware aard van de islam. Religion of peace? My ass.

Prof. v.d. Neuq | 04-06-17 | 21:50

Fout in de huidige oorlog dit.

027 | 04-06-17 | 21:48

CNN, net als ABC, MSNBC, Washington Post, Politico, CBS, BBC, Newsweek, zijn niet te vertrouwen en daarom zijn hun kijkcijfers ook zo dramatisch. Bijna niemand gelooft ze nog op de Democratische sneeuwvlokken na dan.

THE WIKILEAKS LIST: At Least 65 MSM Reporters Were Meeting with and/or Coordinating Offline with Top Hillary Advisors
www.thegatewaypundit.com/2016/10/wikil...
.
"Washington Post: fake-news partner with the CIA"
jonrappoport.wordpress.com/2017/02/28...

Nehemia | 04-06-17 | 21:48

O ja, en Salafistische moskeeën sluiten. Wegens terroristisch oogmerk.

omanders | 04-06-17 | 21:48

BBC, NOS, CNN zijn infoganda kanalen. Verkoop verhaaltjes voor Policor en de Islam verpakt als betrouwbaar nieuws.

Mark_D_NL | 04-06-17 | 21:48

De enige kortetermijnoplossing is:

1) Alle Saoedische en Glofstaat geldstromen naar islamitische stichtingen verbieden. Ook de niet-verdachte.

2) Da'awa-centrums als terroristische organisaties aanmerken.

3) Alle buietnlandse imans toegang tot het land ontzeggen.

omanders | 04-06-17 | 21:47

Als de Lügenpresse haar zin krijgt worden alle objectieve media (Geenstijl, TPO, etc) de mond gesnoerd, zodat er voortaan onbeperkt gelogen kan worden zonder dat iemand hier nog iets tegenin kan brengen.
Het liefst brengen ze Facebook ook nog onder censuur, zodat zelfs het liken van een niet-Extreem-linkse mening strafbaar wordt.

du Roi Soleil | 04-06-17 | 21:46

Ik kijk sinds de zomer van 2015 geen televisie meer. Een aanrader!!!

Dat zou iedereen moeten doen. Ben er helaas erg laat achter gekomen. Maar beter te laat dan nooit

Taxi!! | 04-06-17 | 21:46

Marcello Christiani | 04-06-17 | 21:36

Ook op geenstijl wordt censuur gehanteerd, in de vorm van Joris die me niet toelaat om te schrijven wat ik werkelijk vind en wil met een bepaalde bevolkingsgroep. Dat snap ik tot op zekere hoogte ook nog wel, in de zin dat dit blog niet lang meer bestaat als met het zou laten staan (iets met wettelijke kaders en zo). Maar toch.

Prof. v.d. Neuq | 04-06-17 | 21:45

Heeft SOROS de NSB (herstel NOS) ook al in z'n portfolio?

Leefbaar | 04-06-17 | 21:45

CNN?
Het zijn de zogenaamde 'gematigde' moslims die dit doen, en niemand anders.
Zij weten dat ze nog geen 1% van 'de' moslims uitmaken, en doen dit niet om te zeggen dat ze er niets mee te maken hebben, maar om de 99% die wel achter terrorisme staat vrij te pleiten, zodat die hun gang kunnen gaan.

Zal ik het nog een keer zeggen?
De 'gematigden' zijn het ergste.

laatmaargaan | 04-06-17 | 21:45

Verrassend?

Neen, gelet op de politieke correctheid van de MSM.

Dit zie je niet alleen bij aanslagen door mensen met een Islamitische achtergrond maar dat de MSM als een stelletje lemmingen achter de klimaathysterie aanlopen zonder één kritische vraag te stellen.

Je vraagt je af welk belang zij hebben om op deze wijze te handelen terwijl zij, neem ik aan, op de opleiding hebben geleerd om altijd kritisch te kijken vooral vanwege het feit dat iedereen zijn/haar eigen (verborgen) agenda heeft.

AntiGratisArbeid | 04-06-17 | 21:45

Kijk Nehemia, dit vind ik nog zieker dan het misbruik van een CNN reportage voor complotdenkers.
De werkelijkheid is altijd nog weerbarstiger.

Graaf van Egmont | 04-06-17 | 21:44

Het is ondertussen gewoon crimineel zoals die huichelachtige communistische bende in Hilversum ons aan het voorliegen is.
De bezem door de NPO en hoofdredacteur van het kafkaëske, pravdaëske NOS-journaal Marcel OnGelauffwaardig, vanavond nog opflikkeren!!!

Aristotalloss | 04-06-17 | 21:44

Zolang die moslima's daar voor de camera niet ter plekke hun hoofddoek afwerpen uit protest geloof ik niets van hun actie.

Hettiet | 04-06-17 | 21:43

Ik mis niks want kijk geen TV. Kan ik ook niet misleid worden.

Rest In Privacy | 04-06-17 | 21:43

De plaatselijke Iman met zijn harem.

Croxifoxio | 04-06-17 | 21:42

Het viel me al op dat de NOS de rauwe "racistiesche" bron publiceerde. Vond het al niets voor ons politburo.

Goh. Nou zit ik wel in de spanning?
Is het overigens al zeker dat het een bewuste aanslag was met terroristisch oogmerk?
En wie zouden daar nu achter kunnen zitten.
Het heeft vast iets te maken met GeenStijl?

Rommelende Onderbuik | 04-06-17 | 21:42

Walgelijk die censuur en dat verdraaien van de werkelijkheid.

Muggenmepper | 04-06-17 | 21:41

Dit is toch precies wat de NOS heeft aangekondigd enige maanden geleden?
Uitsluitend positief berichten over islam, moslims en "vluchtelingen was de boodschap.

Mediondng | 04-06-17 | 21:41

Duidelijk toch. Velen hier weten het al heel lang en schrijven het (enigzins) van zich af.

De msm is net zo verantwoordelijk voor de aanslagen als de aanslagplegers zelf........

Taxi!! | 04-06-17 | 21:41

Niet alleen waren alle verwijzingen naar de islam uit de speech van May in het NOS journaal verwijderd, maar ook werd May beticht gebruik te maken van campagnetaal.

CoffeePatch | 04-06-17 | 21:41

Zo word toch gewoon duidelijk wat de achterliggende agenda van de media (en politici) is. Hieruit kunnen wij concluderen dat we van hen niets meer hoeven te verwachten.
.
En ik altijd maar denken dat die aluhoedjes een beetje koekoek waren.

TempusEdaxRerum | 04-06-17 | 21:41

NPO is Josti-band. NPO is zanger Rinus. NPO is rapper Sjors. Een hoog koedie koedie koedie gehalte maar volstrekt niet meer serieus te nemen. De weldenkende generatie heeft de tv al tijden de deur uit gesodeflikkerd. Wat rest zijn wat restanten van Het Weesuis Van De Hits of andersoortige Achterwerk In De Kast-parafernalia.
Het paard is terminaal. Laat et lekker sterven.

Hector_Popfeauteau | 04-06-17 | 21:41

W.t.f. CNN, wat is dit voor NSB propaganda?

Banana008 | 04-06-17 | 21:40

Dee paniek is weer terug, zie ik.

omanders | 04-06-17 | 21:40

Geweldig hoe leeg die straat verder ook is...
Alsof de ECHTE moslims het niet mogen zien.

keestelpro | 04-06-17 | 21:40

Wordt het niet VVS opgenomen, wordt het wel VVS uitgezonden ...

mrfreeze | 04-06-17 | 21:38

Blij dat GeenStijl niet gecensureerd wordt, al zou men hier graag wat aan doen.

Marcello Christiani | 04-06-17 | 21:36

Een beetje de waarheid verdraaien!
En m'n nekwervels als bonus...

keestelpro | 04-06-17 | 21:32

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland