achtergrond

Geenstijl

Zwembadjihad. Deze kut. Deze stomme Rutgerskut

Zwembadjihad door Marokkaanse kutmarokkanen. Een verschijnsel dat al sinds vorige eeuw school maakt in de slag om de publieke ruimte. Iedereen weet het. Velen zagen het van dichtbij. Maar niemand verkondigt het, want voor je het weet ben je weer een RACISTISCHE XENOFOBE DIVERSITEITSHATER die ongetwijfeld met zijn ene vinger in de dijk zit en met de andere hand PVV stemt. Sta d'r eens bij stil dat er in dit vrije, democratische kutland anonieme medewerkers van een zwembad voor nodig zijn om anonieme brieven op anoniem papier aan quasi-anonieme lokaalpartijen te richten om dit probleem aanhangig te maken. En dan worden de raketschilden van de ontkenningsreflex weer opgetuigd. Natúúrlijk zegt die laffe kutwethouder van die laffe kut-PvdA dat er helemaal niks aan de hand is. En natuurlijk duikt de laffe lokale kutomroep een of andere laffe kut van een laffe kutstichting op om laffe wijze de schuld te verplaatsen naar mensen, instanties & complete culturen die geen enkele blaam treft. Alles om die Marokkaanse kutcultuur maar te kunnen sparen. Dus dan krijg je zulke citaten van de kutrutgersstichting, de postbus51 voor puistenpubers met kutvragen over witte afscheiding & pijpen:
Rutgerskut: "Het probleem zit hem vaak in de cultuur van de sportvereniging of een zwembad. Dat er toch een soort sfeer is van 'alles mag en alles kan' en er zijn daar heel onduidelijke gedragsregels, waardoor jongeren niet weten waar ze zich aan moeten houden en wat de sancties zijn als je er overheen gaat."
GS: NEE KUT. Het probleem zit niet in "de cultuur van de sportvereniging of het zwembad" of in een sfeer van "alles mag en alles kan". De gedragsregels in onze vrije westerse cultuur bestaan wél maar het zijn ongeschreven edoch algemeen bekende normen die niet-Marokkaanse kinderen gewoon van huis uit meekrijgen opdat ze niet bij de ingang van een zwembad eerst de tien geboden van 'niet ongevraagd in tieten knijpen' en 'geen intimiderend groepsgedrag op andere zwembadbezoekers toepassen' hoeven te lezen. Dat. Weten. Ze. Al. En ze weten dat er sancties volgen van badmeester, schoolmeester en/of ouders als ze zich daar niet aan houden. "Handen af van vrouwen die er niet om vragen om betast te worden" is een regel die in een ontwikkelde cultuur niet meer in veelvoud op kleedkamers & kassaloketten gespijkerd hoeft te worden. BEHALVE voor Marokkaanse kutmarokkanen.
Rutgerskut: "Het is niet iets van 1 bepaalde culturele groep."
GS: JAWEL KUT. Het is voornamelijk & meestal iets van Marokkaanse kutmarokkanen, met her en der een uitzondering richting Turken, kampers en - vooruit - overmoedige roomblanke puistenpuberklootzakjes.
Rutgerskut: "Het is heel belangrijk om te kijken naar jongens in de puberteit met name, hè, dat stuk waarin ze als groep naar elkaar kijken en dat ze dan weten 'Hee, om een echte vent te zijn hoef je niet vrouwen lastig te vallen en hoef je niet over grenzen te gaan'."
GS: OMG KUT. Wat een enorme jaren 70 feminiestiese dooddoener met dikke plukken haar onder de meurende oksels. Wist-u-dat: moderne millennials tegenwoordig meestal zichzelf feminiseren? Knotjes in hun haar, enorm geëmancipeerd, snel huilen, u kent het wel. Maar in ieder geval is binnen de Nederlandse onderwijscultuur het 'macho' al lang uit de mannelijke machocultuur geciviliseerd. Maar de vraag is vooral: Hoe vaak heb je die zin op een groep elkaar opfokkende Marokkaanse kutmarokkanen losgelaten en indien überhaupt, hoe vond je het zelf gaan, mmmhhh?
Rutgerskut: "Het is heel belangrijk dat het management van een zwembad, of van een sportvereniging, beleid ontwikkelt en zegt: 'Wij staan hier voor, wij vinden veiligheid heel belangrijk', en dat dan vervolgens ook via medewerkers en via gedragsregels doorgeeft."
GS: GOED PLAN KUT! Als je aan het einde van je argumenten bent, kaats je de bal gewoon door een hele gang vol open deuren terug naar degenen die óók niet verantwoordelijk zijn voor het gedrag van de Marokkaanse kutmarokkanen. Als er na decennia van toenemende kutmarokkanenterreur nog "beleid ontwikkeld" moet worden waarin open deuren een open deur genoemd worden, en dat in een samenleving waarvan het autochtone alsook het wél aangepaste deel van de nieuwkomers al die open deuren al lang een keer ingetrapt hebben, dan loop je *ietsje* achter in het maatschappelijke debat. De gedragsregels ZIJN er al, en bijna iedereen kent, herkent & érkent ze. Het gaat er om dat die ene specifieke groep van Marokkaanse kutmarokkanen hem ook een keer gaat snappen. En zo niet, dan kankeren ze maar op van het zwembad en de sportvereniging - om het eens in hun eigen dialect te zeggen. Maar ja. Rutgerskut trekt het liever breder en geeft iedereen de schuld en een stukje verantwoordelijkheid. Behalve de verantwoordelijke schuldigen. Want dat ies rassies. Bah. Nou ja. In dat geval wensen we je veel zwemgenot deze zomer. Kut. En sorry hoor, voor het vele smijten met vleeswaar. Niet netjes en zo zijn we niet opgevoed. Maar godverdomme wat hebben we het kotsbeu om dit moeras van opzichtige onwil om iets écht op te lossen keer op keer op keer door te moeten waden.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.