Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zwembadjihad. Deze kut. Deze stomme Rutgerskut

Zwembadjihad door Marokkaanse kutmarokkanen. Een verschijnsel dat al sinds vorige eeuw school maakt in de slag om de publieke ruimte. Iedereen weet het. Velen zagen het van dichtbij. Maar niemand verkondigt het, want voor je het weet ben je weer een RACISTISCHE XENOFOBE DIVERSITEITSHATER die ongetwijfeld met zijn ene vinger in de dijk zit en met de andere hand PVV stemt. Sta d'r eens bij stil dat er in dit vrije, democratische kutland anonieme medewerkers van een zwembad voor nodig zijn om anonieme brieven op anoniem papier aan quasi-anonieme lokaalpartijen te richten om dit probleem aanhangig te maken. En dan worden de raketschilden van de ontkenningsreflex weer opgetuigd. Natúúrlijk zegt die laffe kutwethouder van die laffe kut-PvdA dat er helemaal niks aan de hand is. En natuurlijk duikt de laffe lokale kutomroep een of andere laffe kut van een laffe kutstichting op om laffe wijze de schuld te verplaatsen naar mensen, instanties & complete culturen die geen enkele blaam treft. Alles om die Marokkaanse kutcultuur maar te kunnen sparen. Dus dan krijg je zulke citaten van de kutrutgersstichting, de postbus51 voor puistenpubers met kutvragen over witte afscheiding & pijpen:
Rutgerskut: "Het probleem zit hem vaak in de cultuur van de sportvereniging of een zwembad. Dat er toch een soort sfeer is van 'alles mag en alles kan' en er zijn daar heel onduidelijke gedragsregels, waardoor jongeren niet weten waar ze zich aan moeten houden en wat de sancties zijn als je er overheen gaat."
GS: NEE KUT. Het probleem zit niet in "de cultuur van de sportvereniging of het zwembad" of in een sfeer van "alles mag en alles kan". De gedragsregels in onze vrije westerse cultuur bestaan wél maar het zijn ongeschreven edoch algemeen bekende normen die niet-Marokkaanse kinderen gewoon van huis uit meekrijgen opdat ze niet bij de ingang van een zwembad eerst de tien geboden van 'niet ongevraagd in tieten knijpen' en 'geen intimiderend groepsgedrag op andere zwembadbezoekers toepassen' hoeven te lezen. Dat. Weten. Ze. Al. En ze weten dat er sancties volgen van badmeester, schoolmeester en/of ouders als ze zich daar niet aan houden. "Handen af van vrouwen die er niet om vragen om betast te worden" is een regel die in een ontwikkelde cultuur niet meer in veelvoud op kleedkamers & kassaloketten gespijkerd hoeft te worden. BEHALVE voor Marokkaanse kutmarokkanen.
Rutgerskut: "Het is niet iets van 1 bepaalde culturele groep."
GS: JAWEL KUT. Het is voornamelijk & meestal iets van Marokkaanse kutmarokkanen, met her en der een uitzondering richting Turken, kampers en - vooruit - overmoedige roomblanke puistenpuberklootzakjes.
Rutgerskut: "Het is heel belangrijk om te kijken naar jongens in de puberteit met name, hè, dat stuk waarin ze als groep naar elkaar kijken en dat ze dan weten 'Hee, om een echte vent te zijn hoef je niet vrouwen lastig te vallen en hoef je niet over grenzen te gaan'."
GS: OMG KUT. Wat een enorme jaren 70 feminiestiese dooddoener met dikke plukken haar onder de meurende oksels. Wist-u-dat: moderne millennials tegenwoordig meestal zichzelf feminiseren? Knotjes in hun haar, enorm geëmancipeerd, snel huilen, u kent het wel. Maar in ieder geval is binnen de Nederlandse onderwijscultuur het 'macho' al lang uit de mannelijke machocultuur geciviliseerd. Maar de vraag is vooral: Hoe vaak heb je die zin op een groep elkaar opfokkende Marokkaanse kutmarokkanen losgelaten en indien überhaupt, hoe vond je het zelf gaan, mmmhhh?
Rutgerskut: "Het is heel belangrijk dat het management van een zwembad, of van een sportvereniging, beleid ontwikkelt en zegt: 'Wij staan hier voor, wij vinden veiligheid heel belangrijk', en dat dan vervolgens ook via medewerkers en via gedragsregels doorgeeft."
GS: GOED PLAN KUT! Als je aan het einde van je argumenten bent, kaats je de bal gewoon door een hele gang vol open deuren terug naar degenen die óók niet verantwoordelijk zijn voor het gedrag van de Marokkaanse kutmarokkanen. Als er na decennia van toenemende kutmarokkanenterreur nog "beleid ontwikkeld" moet worden waarin open deuren een open deur genoemd worden, en dat in een samenleving waarvan het autochtone alsook het wél aangepaste deel van de nieuwkomers al die open deuren al lang een keer ingetrapt hebben, dan loop je *ietsje* achter in het maatschappelijke debat. De gedragsregels ZIJN er al, en bijna iedereen kent, herkent & érkent ze. Het gaat er om dat die ene specifieke groep van Marokkaanse kutmarokkanen hem ook een keer gaat snappen. En zo niet, dan kankeren ze maar op van het zwembad en de sportvereniging - om het eens in hun eigen dialect te zeggen. Maar ja. Rutgerskut trekt het liever breder en geeft iedereen de schuld en een stukje verantwoordelijkheid. Behalve de verantwoordelijke schuldigen. Want dat ies rassies. Bah. Nou ja. In dat geval wensen we je veel zwemgenot deze zomer. Kut. En sorry hoor, voor het vele smijten met vleeswaar. Niet netjes en zo zijn we niet opgevoed. Maar godverdomme wat hebben we het kotsbeu om dit moeras van opzichtige onwil om iets écht op te lossen keer op keer op keer door te moeten waden.

Reaguursels

Inloggen

Als je nou eens van Rutgerskut een Ruttekut maakt, op zijn Vlaams een RutteFlamoes,!? Dan weet iedereen wat we bedoelen en dan weet je ook wat je van Rutte verwachten mag!!! Niets dus, geen kut, geen vuile achterkant, geen pielleke. Niets dus...

Use less | 23-04-17 | 16:28

Dit soort domme, naïeve wijven, waar dit land vol mee zit, wordt onze ondergang nog eens. Je hoopt bijna op een oorlog; dat zou ze leren! Dan is het huilen geblazen en moeten wij mannen aan de bak om de naïeve meisjes te redden van de horden aanrandende wilden...

Brou Is Back | 23-04-17 | 11:07

Want het ging volgens deze schat ,om het feit dat het zwembad geen duidelijke regels had.
Waar het omgaat is dat bepaalde personen vanuit religieuze of culturele overwegingen van huis uit geen opvoeding hebben genoten ,noch vrouwen en mannen als gelijkwaardig zien en zo behandelen.
Dat mocht niet van omroep west.

Maar natuurlijk draaide deze gl mevrouw het verhaal om ,en legt de schuld bij het zwembad neer.

alphapapatango | 23-04-17 | 00:14

Ik deed een reactie doen ,op youtube.. Waarin ik deze vrouw een ongelooflijke draai om de oren met de waarheid gaf ;en ongeveer 6 uur later waren ineens alle reacties uitgeschakeld op youtube door omroep west.
En ook bij de video van die griet die zegt dat ze is lastig gevallen in het zwembad ;ook hierbij waren ineens alle reacties uitgeschakeld.

Dus omroep west doet vrolijk mee met het wegkijk-festijn.

alphapapatango | 23-04-17 | 00:11

mooi gesproken,van Rossem, gewoon doorgaan.

etwaboy | 22-04-17 | 19:20

Maar toch.... wel goed van die Rutgerstichting!! ze maken toch wel even een van hun hooggeplaatste, vet betaalde deskundigen vrij om het ons allemaal even duidelijk te maken: het ligt toch écht helemaal aan onszelf!!! Ineens zie je het dan in de juiste proporties hè. Dank, dank, dank Rutgerstigting en Rutger tante.
Als 's ooit gedacht aan gratis uitreiken -bij de ingang van elk zwembad-van grote zwarte lakens aan elke ongelovige vrouw en meisje va. 6 jaar?! Verplicht goed strak inpakken en die arme Marocjes zijn Ineens van hun cultuurbepaalde dwangneuroses af. Hallelujah!
Waar kan ik doneren aan deze club van verlichte geesten? Is hun subsidie verhoging al in orde??

Theemutz | 22-04-17 | 17:22

"DESKUNDIGE", HAHAHAHA! mevrouw heeft ervoor gestudeerd mensen... Wat moesten we toch zonder dit soort intellectuele en verlichte geesten?

stampertje85 | 22-04-17 | 16:20

Deze mevrouw smacht ernaar door een horde geile moslimjongeren verkracht te worden.... e i n d e l i j k eens aandacht van meerdere jonge mannen tegelijk......

mallekater | 22-04-17 | 16:13

Van Rossem | 21-04-17 | 19:33 | Hulde voor het niet beschimpen van het democratisch geselecteerde "staats""hoofd" van een "bevriende"natie"".

Anjin Mohammed | 22-04-17 | 09:41 Zodat degene die jij mandateert kan aangeven dit met toestemming van de stemgerechtigden gebeurt, en helemaal niet omdat een oliemaatschappij betaalt om meer meer meer bloedvergieten te blijven importen.

De ongesluierde die in het openbaar met kammerrah ondermeer tegen mannen met wie zij geen bloed- of huwelijksband heeft praat, en die met haar woorden maatschappelijke onrust in de ummah veroorzaakt, is een ongelovige heks die met haar zonden een kuil graaft voor haar eigen steniging.

Iedere tijd gespendeerd aan het om lijfsbehoud moeten bestuderen van de barbaarse veroveringsdoctrine, is tijd verloren die besteed had moeten worden aan het opbouwen van een leven, een gezin en de maatschappij.

hallevvezool | 22-04-17 | 12:46

Ik vraag me altijd af: Zijn er ook getuigenverklaringen van meisjes/vrouwen die door NL jongens fysiek belaagd zijn. En waar zijn die dan. Al die politiek correcte linksen komen met voorbeelden van "verbaal wangedrag" van NL jongeren. Of één of ander facebook-relaas. Verder hebben ze niks. En soms iets van jaren terug, of van horen zeggen. Dat van "Het is een algemeen probleem van de maatschappij" En ondertussen zijn er keiharde lichamelijk-fysieke aanvallen van ... het moet toch gezegd.... Marokkaanse getinte jongeren....
Het is net zoiets als dat je voetbalvandalisme gaat afdoen als sportvandalisme, en je gaat op zoek naar korfbalhooligans.

TB2318 | 22-04-17 | 12:39

Ik wilde eerst typen dat daar een "pimmol"in moet maar gelukkig weerhielden kots neigingen en de daarop volgende trip naar de mediamarkt voor een nieuw toetsenbord me om die vieze gedachte dat deze behaarde schubbekut iets met geslachtsverkeer zou kunnen doen van zulks.

Haar kinderkes zitten ook op zo'n 90% "wat ies jau prublem "school?

DeviousDick³ | 22-04-17 | 12:31

Mag ik er vanuit gaan dat de Nederlandse overheid dit soort gezwam subsidieert als zijnde een bijdrage aan maatschappelijk onderzoek?

Albert5000 | 22-04-17 | 12:11

-weggejorist-

ploppy | 22-04-17 | 12:07

Gs, ik geloof het gewoon niet. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat dit soort zwaar gestoorde imbecielen uberhaupt vrij rondlopen.

ploppy | 22-04-17 | 12:07

Meesterlijk stuk! Bedankt!

Asimov6 | 22-04-17 | 12:02

Ik ben als 13-jarige 1 keer lastig gevallen door een knul.
Mijn vader heeft 1 keer uitgehaald.
We hebben nooit meer iets van de jongen vernomen. :-)

Het is godsgeklaagd dat vaders en/of moeders niet veel eerder aan de bel hebben getrokken.

Maar ontkennen dat er iets gebeurd of dat het wel meevalt, is nog veel erger.
Je blijft met je poten van een ander af.

Vergis ik me of hebben wij een wet die zegt dat sex met een minderjarig meisje verboden is.
Met andere woorden, deze jongens zouden zomaar strafrechterlijk vervolgd kunnen worden.
Maar ja, bij het politie management zitten dezelfde linkse slaplullen.

ceadomile | 22-04-17 | 11:22

Goed verwoord Van Rossem. Blijf.Het.Zo.Doen.
De kracht van de boodschap is de herhaling. Maar wat duurt het jaren en jaren voordat er iets binnenkomt bij die sufkuttende wegkijkers.

Knoopsgat | 22-04-17 | 11:16

ziekelijk pvda kutwijf. het hele land gaat naar de kloten dankzij dit soort ongedierte.

william2190 | 22-04-17 | 11:14

En deze malloten ( maar altijd net gek genoeg!)worden voor het grootste gedeelte en vaak geheel door ons zuur verdiende belastinggeld onderhouden. Groot onderzoek naar al deze idiote subsidislurpers; is de wens van Kobus en.....

mevr.Kribo | 22-04-17 | 10:29

Een verfrissende duik zou haar goed doen.

Tochtstrip | 22-04-17 | 10:20

Wat 'n linksche, alles wat blank is hatende, kuttekop.

meneer Q | 22-04-17 | 09:59

Je was boos, he Van Rossem? Ik kan het me zo goed voorstellen. Zeer goed geschreven, inderdaad geen speld tussen te krijgen. En dan de eindzin: "Maar godverdomme wat hebben we het kotsbeu om dit moeras van opzichtige onwil om iets écht op te lossen keer op keer op keer door te moeten waden."
En daar zeg je het. De 'opzichtige onwil om iets echt op te lossen'. En dan moet je je toch gaan afvragen waarom dat is. Waarom autoriteiten in binnen- en buitenland zich als een wokkel in allerlei bochten wringen en draaien om maar niet de vinger te leggen op de zere plek. Waarom de grenzen openstaan voor islam maar niet voor hoogopgeleide Aziaten. Waarom willen wij dit 'schaffen'?
Is het omdat het EU project gestoeld is op Nazi-leest? De mufti was indertijd een groot bewonderaar van Hitler en de huidige moslim jodenhaat heeft alles te maken met de collaborerende mufti en de inactie na de oorlog om dát anti-semitisme aan te pakken. Je ziet nu links steeds anti-semitischer worden. Jeremy Corbyn van de Britse Labour partij is niet van plan iets aan het anti-semitisme in zijn partij te doen, is het iets socialistisch om stiekem een hekel aan Joden te hebben?
Onze samenleving krijgt steeds meer trekjes van de Weimar republiek. Zoals toen de bruinhemden de straten onveilig maakten, hebben we nu 'Antifa' en moslimjeugd om ons te intimideren. De autoriteiten doen niets. In 1998 niet en nu niet. Iedereen en zijn 'moeder' zijn schuld behalve degenen die werkelijk blaam treffen. Wij mogen dagelijks nu horen hoe wij niet deugen vanwege onze huidskleur, wij horen dit van andere 'witten' die zich beter en verhevener voelen dan wij. Wij zijn een soort untermensch aan het worden. De stukken van het schaakspel worden strategisch geplaatst voor maximaal effect. Het is makkelijk voor links om zo idioten mee te krijgen. 'Ik ben nergens voor verantwoordelijk, het is de maatschappij' was het in de jaren '70, nu is het 'ik ben nergens voor verantwoordelijk, het is omdat ik niet wit ben'. Ik hou hun terminologie even aan.
De haat wordt aangewakkerd, in de moskee en in de burelen van de Antifa beweging, de achterkamertjes van links. Nergens oplossingen, alleen maar verdeeldheid zaaien en dan roepen dat je aan het verbinden bent.
Wij stemmen rechts, wij krijgen een links kabinet. Dit is echt niet zomaar, dit is een samenzwering.

Rest In Privacy | 22-04-17 | 09:57

Marokkanen overlast duurt pas 20 jaar en het eind (d666 in het kabinet) is nog lang niet in zicht. Waarom stem ik eigenlijk nog ?

Anjin Mohammed | 22-04-17 | 09:41

Walgelijk deze kut. Ik kan alleen nog maar met mijn hoofd schudden en kotsen.

Megazand | 22-04-17 | 09:37

GS, zouden jullie dis soort eencelligen niet willen betitelen met het woord 'kut'. Kut krijgt hierdoor voor mij een hele nare bijsmaak.

De_ontwarrende_man | 22-04-17 | 09:16

Dat verhaal moet die droogmuts eens vertellen tegen Theo Hiddema, die trekt haar verbaal helemaal aan gort!

Net als Theo ooit deed bij strontvliegen Pauw en Witteman die de zelfde onzin uitkraamden.

joppo0 | 22-04-17 | 09:09

Geef haar een abonnement en verplicht haar twee keer in de week te gaan zwemmen. Evaren is ook leren en ze kan gelijk haar ideeën in de praktijk brengen. Praters hebben we al teveel, kosten teveel geld en het brengt onzin voort. Doeners zijn harder nodig en als ze dan zo overtuigd gemotiveerd is kan ze daar vast haar ei kwijt

Mark van Leeuwen | 22-04-17 | 08:46

Prachtig van Rossem, geen speld tussen te krijgen.

ratelaar | 22-04-17 | 08:45

Valt me nog mee dat ze de slachtoffers niet de schuld geeft.
TheBigKirth | 22-04-17 | 08:22

dat doet ze wel namenlijk;
Het (vrouwelijk)personeel dat dagelijks uitgescholden, lastig gevallen en geïntimideerd wordt. En daarbij geen bescherming krijgt van de werkgever tegen deze agressieve werkplek.
De aangerande blanke meisjes, die laat ze volledig buitenwege.. oftewel komt ze niet voor op. Heeft ze al afgeschreven.Komen niet meer binnenkort.
De autochtone puberjongens worden direct door haar aangewezen als medeveroorzakers van dit 'beeld'van jongens en jonge mannen.

als ouder van een autochtone puber kom ik op voor mijn zonen in die leeftijd;
a; ik maak bezwaar door het generaliseren van tuigvolkjongens en mijn (blanke autochtone) zonen die geen meisjes aanranden of overlast veroorzaken in zwembaden.

sterker, ze komen er niet want; 'er zijn groepen lichtgetinte leeftijdsgenoten die het 'verstieren' voor de hele jeugd in die leeftijdscategorie'..

fikkieblijf! | 22-04-17 | 08:44

Schijten in dat bad !
Wij niet zwemmen.... zij ook niet zwemmen !
Dan maar alternatief oplossen !

A3an | 22-04-17 | 08:30

Wegkijkkut, het woord van 2017 ?

Bari Oomsma | 22-04-17 | 08:26

Ze hebben eigen scholen, moskeeen, voetbalclubs, buurthuizen enz. Dus waarom geen eigen zwemtijden ?Probleem opgelost.

Bari Oomsma | 22-04-17 | 08:23

Valt me nog mee dat ze de slachtoffers niet de schuld geeft.

TheBigKirth | 22-04-17 | 08:22

Wauw, de complete disconnect met de werkelijkheid. En door dit soort mensen was dit in mijn tijd aan de hand en nu nog met de volgende generatie kut marokkanen.
Bij Den Hommel was het altijd raak in de glijbaan met opstoppingen, toen hebben ze er glas in moeten zetten.
youtu.be/L2sROxc525k
Maar sla Google er maarop na.
1998: www.trouw.nl/home/op-vrijdagavond-is-...
In Amstelveen:
"De meesten van hen kwamen uit Amsterdam en waren van Marokkaanse komaf."
Over Den Hommel in Utrecht:
"Deze vrijdagavond is het betrekkelijk rustig in Den Hommel. De zes medewerkers hoeven maar af en toe in te grijpen. Als een paar jongens proberen zonder te betalen binnen te komen, omdat ze “alleen maar even komen kijken”, verschijnt de beveiligingsbeambte in uniform op het toneel. Hij is sinds twee weken weer de hele avond in Den Hommel vanwege de problemen die Marokkaanse jongeren er veroorzaakten. Geen kwajongensstreken, maar het zware werk: bedreiging, mishandeling en aanranding en verkrachting van meisjes in het zwembad."

mennie | 22-04-17 | 08:05

Was dat vorig jaar ook niet zo'n 'wijze beleidsdame'in Duitsland die de massa aanranding van een flinke groep bejaarde pubers afdeed met ''een armlengte afstand' houden lethargie.. hoe gaat het met die k*ttekop nu later is gebleken dat er honderden vrouwen op dat plein zijn lastiggevallen/aangerand/bestolen door Marocs.

tijd om de NL jonge meiden op school een cursus taikwando/karata aan te bieden, zich goed te leren verweren/verdedigen betaald door dit soort tuig..

Tot die tijd zou een 'vadergroep'als vrijwillige badmeesters ook preventief kunnen werken in de zwembaden..

fikkieblijf! | 22-04-17 | 07:57

We hebben gestemd, beste mensen, we hebben gestemd. De democratie heeft bepaald dat dit de mensen zijn met wie we het in ons land moeten doen. Tot het te laat is.

gersman | 22-04-17 | 07:41

Daarom wordt een kabinet met Groen Links en de VVD zo leuk. In de tweede helft van dit jaar gebeurt er een aanslag. Dat blijkt islamitisch terrorisme (duhuh). Wil de VVD zich van zijn sterke doortastende kant laten zien. Dat doen ze namelijk altijd veilig achteraf, nooit op het moment dat we dat nodig hebben. Maar dan gaat Groen Links dus mekkeren dat het aan ons ligt, dat het niets met de islam te maken heeft en dat maatregelen niets zullen oplossen. Geweldig toch, zo'n landsbestuur. Rutte II in het kwadraat.

Stijlicoon | 22-04-17 | 07:37

Hoe was ook al weer de naam van die ene GS schrijfster die zulke mooie synoniemen had voor het woord klabanus. Die mis ik!

bft | 22-04-17 | 07:36

Dit gezeik hebben ze overal last van, hier in het zwembad dus ook. Alleen niemand pakt ze aan. Ook hun eigen cultuur niet. Toch maar eens tijd om ook weer een badkaart te pakken!

schimanski70 | 22-04-17 | 07:36

Het lijkt wel of er een enge virus rondwaart in dit linkse land, een stinkende politiek correcte, feministische (mannen zijn al in de ban gedaan) deken die het hele land in haar greep heeft.

lanexx | 22-04-17 | 07:33

"Het probleem zit hem vaak in de cultuur van de sportvereniging of een zwembad"

Het lijkt me een zelfde soort redenatie als korte rokjes de schuld geven van een verkrachting.

Rommelende Onderbuik | 22-04-17 | 07:33

Nou hebben marokkaanse jongeren natuurlijk ook hun grenzen, maar wat zou er gebeuren als je deze trien met 20 van de afrikaanse pubers in het diepe gooit?

Jacq1958 | 22-04-17 | 06:36

Enkele reis Kandahar. Kan ze daar gezellie "opbouwwerk" doen.

EnNouJijWeer | 22-04-17 | 03:24

o ja, uiteraard hebben ze erf een lesprogramma voor:

Hoe verander je het gedrag van deze jongens.
Rutgers, het kenninscentrum op het gebied van seksualiteit, heeft een
speciaal programma gericht op deze jongens....

Tja dat zal vast echt werken dat programma als er zulke onbenullen rondlopen als deze deskundige.

Moneytron | 22-04-17 | 03:23

Onmiddellijk opheffen die Rutgerstichting en dat wijf op straat schoppen met haar gratis inkomen.

Het is nogal verwarrend voor die jongelui wat wel en niet mag.
Dus als er nergens duidelijk staat dat je meiden niet in hun kruis mg grijpen, bespugen of uitschelden dan mag het dus kennelijk wel.

Hoe achterlijk kun je zijn.

Moneytron | 22-04-17 | 03:20

Deze gedachtegang is krankzinnig. Je blijft met je poten van een ander af tenzij met toestemming. De setting supermarkt, bibliotheek of zwembad maakt geen donder uit.

We hoeven toch gvd niet overal basis gedragsregels te gaan ophangen?? Er zijn in het zwembad onduidelijke gedragsregels?? WTF?. Hoe komt ze er bij?

piswoest

Joffri | 22-04-17 | 02:20

Weet je wat kut is dat er geen kut aan gedaan wordt dat is pas kut !! alleen maar blablabla en ik heb niet op de eeuwige onsterfelijke zittende blablabla partijen gestemd .

Jetstream | 22-04-17 | 01:30

Weet u wat hier het werkelijke probleem is?

Er zijn genoeg fatsoenlijke mensen die zouden willen ingrijpen bij dit soort misstanden, maar het feit dat ze weten dat als ze dat op adequate wijze zouden doen, zij zich een uur later bevinden op een geplastificeerde achterbank met geschakelde stalen LIPS-polsarmbanden, terwijl de dader weer sissend, spugend en scheldend vrij rondloopt, weerhoudt hen ervan.
Chiant | 21-04-17 | 21:49

Das wel de kern van het probleem ja, crimineel tuig moet je als “Justitie” vooral niet “provoceren”, maar als een normale burger het in zijn hoofd haalt zijn familie te verdedigen dan gaan de handschoenen uit en zal “Justitie” je wel eens eventjes duidelijk maken dat dergelijk opstandig gedrag niet gewenst is; bajes + strafblad > werkeloos = de goot.

Ravian | 22-04-17 | 01:23

Je moet deze jongens niet op het verkeerde been zetten door eerst met ze te flirten en vervolgens af te wijzen. Dat snappen ze niet.
koter | 21-04-17 | 20:49

Zo hé, als een meisje een keertje in de richting van “deze jongens” heeft gekeken dan heeft ze met hen “geflirt”, en dan is het uiteraard begrijpelijk dat ze haar vervolgens even aan een inwendig onderzoek komen onderwerpen.

Heb je jezelf als eens afgevraagd of het misschien ook iets te maken zou kunnen hebben met het feit dat in hun geloof/cultuur alle westerse vrouwen als hoeren beschouwd worden, en dat het aanranden/verkrachten van deze “hoeren” door hun geloof/cultuur als de normaalste zaak van de wereld wordt gezien, beste koter?

Dit achterlijke commentaar, en alle andere uit jouw koker afkomstige commentaren die ik tot nog toe in dit topic heb zien passeren, maken wel heel erg duidelijk dat jij geen flauw benul hebt waar je over praat, mafklapper.

Ravian | 22-04-17 | 01:09

"Het probleem zit hem vaak in de cultuur van de sportvereniging of een zwembad."

Ik heb als jongetje en als jongen en als jongere heel wat baantjes getrokken in het AMVJ, waar ooit nog Johnny Weismuller zaliger het water kliefde.

Meneer Servaas was daar de badmeester en reken maar dat er niets aan zijn oog ontsnapte, maar zijn oog hoefde ook niet iets te vinden, want het soort rituele rotgeintjes die ik op de video zie gebeurde niet. Ach, wel eens omarmingen in het water en zeer close "zwemmen" Maar groepsbedreigingen en groepsdwang bewezen met de beelden; niks daarvan.
Salut! Evocatus

Evocatus | 22-04-17 | 00:58

Kunnen we die leuke griet van Pownews niet even een undercovertje laten doen?

Behangdelul | 22-04-17 | 00:57

Sorry voor de Godwin, maar dit soort mensen stond in '40 te verkondigen dat de Nazi's ook echt niet van die slechte jongens waren.
Goldfinger | 21-04-17 | 19:50

Inderdaad, en omdat die lieden na de oorlog geen rekenschap hebben hoeven af te leggen zitten we er nu weer mee.

Ravian | 22-04-17 | 00:38

@Lupuslupus

Gelijk heb je. De islam is een achterlijk misantropisch, middeleeuws vrouwen hatend instituut. Daar behoed je je kinderen voor. Dat is 'het cultuurverschil' waar de Rutgers dame verder niet op in gaat en dus haar verhaal compleet nietszeggend maakt. Als de haat voor de Nederlandse cultuur er met de paplepel ingegoten wordt dan is de enige beleidsmatige oplossing : Geen turk of Marokkaan komt ooit nog dat zwembad in. 'Mohammed is een hoerenzoon' roepen in de microfoon anders gaat het deurtje niet open.

Croisantneuf | 22-04-17 | 00:34

Van Rossem, je hoeft je absoluut niet te verontschuldigen voor het gebruik van de geuzenaam KUT. KUT heeft namelijk verzaakt om bij haar betoog de gedragsregels op te noemen wanneer men erop zou willen reageren. Dus keurig gedaan richting KUT. Het is bij deze volledig de schuld van alles en iedereen. Wat een KUT trouwens, ik krijg er rillingen van.

klamme.vla | 22-04-17 | 00:20

Heb het niet uitgeluisterd, kon het niet aan, wat een links gezwets. Wat een bizar mens!

Radijsje | 22-04-17 | 00:19

Werkt die mevrouw in de Efteling? Daar hebben ze namelijk heel veel sprookjes! Jezus, wat is zij de weg kwijt zeg....... Onder welke steen hebben ze die vandaan getrokken?!

Jodelahiti | 22-04-17 | 00:15

-weggejorist-

chrisjuh | 22-04-17 | 00:14

-weggejorist-

jo jo ! | 22-04-17 | 00:11

als we straks naar de kloten zijn, is deze mevrouw daar mede verantwoordelijk voor. Heel NL weet dat het de Marokkanen zijn, maar mevrouw met het Tariq Aziz syndroom blijft gewoon glashard ontkennen.

tsjajaja | 21-04-17 | 23:56

Beroeps deskundigen, zijn feitelijk nog erger dan de overlastplegers (goh, ik hou het netjes). Want het gaat voor hen alleen om het geld. Het zijn de aaseters die leven van het leed van de slachtoffers.

Duck Twacy | 21-04-17 | 23:37

Dandruff | 21-04-17 | 23:14

Welles

codedelight | 21-04-17 | 23:29

Ja het oude Zuiderparkbad bedoel ik. Wist niet dat het zwembad op de Loevesteinlaan weg is. Kwam daar altijd langs omdat mijn tante daar in de buurt woonde.

Wist helemaal niet dat er een nieuw zwembad in het Zuiderpark is. Kom eigenlijk zelden nog in Den Haag. Mijn broer en zus die er nog wonen komen mij altijd bezoeken i.p.v. ik hen. Naar het graf van mijn ouders op Oud Eik en Duinen hoef ik ook niet meer te gaan, als je daar iets neerzet (een plant, een kerststukje, een bos bloemen, is het de volgende dag gestolen....
Lupuslupus | 21-04-17 | 21:08

Sinds 2000 is het nieuwe zwembad in het zuiderpark opgeleverd er een wedstrijdbad een recreatiebad een peuterbad enz enz na deze oplevering is het zwembad aan de Loevesteinlaan waar ik heb leren zwemmen in 2001 gesloopt.

vinzDH | 21-04-17 | 23:25

codedelight | 21-04-17 | 22:55,

Nee, Trump deed dat niet.
Daarom is hij de afgelopen decennia ongeveer 0 keer aangeklaagd.

Dandruff | 21-04-17 | 23:14

Lupuslupus: goed heel goed! Deze groep moet compleet uitgerookt worden... weg ermee ben strijdvaardiger dan ooit.

Bill Cosby | 21-04-17 | 23:14

Woede bij zoveel achterlijke wegkijk-kutpraat die er alles aan doet de problemen erger te maken, maar de rust hervinden bij het commentaar, zakelijk en beleefd. Prima werk.

Friedrich Frayek | 21-04-17 | 23:13

Wat een wijf zeg. Vindt je het gek dat we een slappe maatschappij gekregen hebben. Dit doet me zo denken aan de 'leraren' van mijn middelbare schooltijd 40 jaar geleden (ja, ouwe zak). Toen ik gewoon mijn spreekbeurten al over kernenergie hield en daar op weinig waardering voor kon rekenen. Maar wat zou het mooi geweest zijn als ze wel geluisterd hadden. Uit die sfeer komen dit soort ambtenaren voort. En het zijn er teveel en ze hebben het voor het zeggen. Wat ben ik blij dat wij hier zoveel sterker aan het worden zijn. Het gaat anders worden, wat ik je brom!

Gele Beer | 21-04-17 | 23:07

Als ze niet in het zwembad is aangerand is ze geen deskundige

HaaiBaai | 21-04-17 | 23:04

Ach, de meeste linkse vrouwen vinden dat jonge-mannenoverschot wel best zo. Totdat het te laat is.

Rest In Privacy | 21-04-17 | 23:03

Deze Rutgerskut komt waarschijnlijk heel weinig in een zwembad en is zeker geen lid van een zwemclub of vereniging. Regel 1: gewenste en ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan.
Uiterst ergerlijk dat zo'n miep een platform krijgt om haar verzinsels te berde te brengen.

Ulle Ruttelflut | 21-04-17 | 22:55

Och, Trump deed het ook en kijk eens waar die beland is.

codedelight | 21-04-17 | 22:55
-weggejorist-
tintel | 21-04-17 | 22:54

Ok Joris, jij je zin

Islam is liefde

Bofkut | 21-04-17 | 22:53

Nee hoor, was al die tijd gewoon thuis. Maar beetje kalm aan gedaan wegens persoonlijke omstandigheden.
Lupuslupus | 21-04-17 | 22:40

Goed dat je er weer bent, hopelijk is alles weer op orde.

rattenvanger XL | 21-04-17 | 22:49

-weggejorist-

Bofkut | 21-04-17 | 22:44

@Lupuslupus,

Fijn dat U terug bent en het goed met U gaat.
Geniet al weer een paar weken van uw reacties.
Groetjes,

A3an | 21-04-17 | 22:42

Lupes lupes is back, ben je ff in nieuw zeeland wezen kijken of zo?
rattenvanger XL | 21-04-17 | 22:37

Nee hoor, was al die tijd gewoon thuis. Maar beetje kalm aan gedaan wegens persoonlijke omstandigheden.

Lupuslupus | 21-04-17 | 22:40

... wat een leeg subsidie-antwoord.... van een lege subsidie-doos

@janmetdepet | 21-04-17 | 22:10
Vroeger had je de kerk en de priester of pastoor die zwom regelmatig met zijn gore gggristelijke vingertjes of meer in de onderbroekjes van koorknaapjes en andere jeugdigen.

Zouden ipv deze islamtards mentaal debiele rechts extremistische kaalkopjes dit gedrag vertonen, dan stonden de kranten vol... nu wordt het gezien als schuld van het zwembad. Dit kan alleen in NL.

litebyte | 21-04-17 | 22:38

Probleem is dat je op die dingen dus niet zo hard wegholt, mocht het toch fout gaan...

Dames: laat je niet intimideren, maar stamp er op. Meteen!
EefjeWentelteefje | 21-04-17 | 22:24
.
Klopt. Je rent niet weg op hoge hakken maar trekt een van je schoenen uit en slaat de hak in die kop. Flink hard natuurlijk.

Lupuslupus | 21-04-17 | 22:37

Lupes lupes is back, ben je ff in nieuw zeeland wezen kijken of zo?

rattenvanger XL | 21-04-17 | 22:37

moab dr op. dit wegkijk "het is ingewikkelder dan dat" snotkutje doet vrouwen en blanken verraden met een hoofdletter V. ontslaan, zonder uitkering graag. Ze weet maar al te goed wie of wat. Wij weten het ook, tolerantie tegen de intolerante is klaar. zij ook

rattenvanger XL | 21-04-17 | 22:34

Akelig dan wel dat je dochter waarschijnlijk in andere gezinnen gezien wordt als een varken. En slet, een gebruiksvoorwerp want draagt geen hoofddoek.
Croisantneuf | 21-04-17 | 22:24

Ik heb mijn kinderen al lang geleden stevig ingeprent dat ze nooit, maar dan ook helemaal nooit met een moslim thuis hoefden te komen. En de reden 'waarom niet' natuurlijk luid en duidelijk uitgelegd.

Lupuslupus | 21-04-17 | 22:32

@koter | 21-04-17 | 19:59

Nee, dat moet nu net niet, want daarmee geef je aan dat het gedrag normaal is. Dat is het verkeerde signaal.

decadent degeneraat | 21-04-17 | 22:28

@Lupuslupus | 21-04-17 | 22:24

En dat is voor ieder normaal opgevoed kind ook de volstrekt normaalste zaak van de wereld. Maar ook hier: helaas.

EefjeWentelteefje | 21-04-17 | 22:25

Kort samengevat: het is volkomen kut.
Dit wereldvreemde vrouwtje woont in Plopsaland.
Gezellig tussen de trollen.
Daar zakt mijn kabouterbroek van af.
*plop*

Jan Dribbel | 21-04-17 | 22:25

Dit is gvd het prototype waardoor we met z'n allen naar de klote gaan. Stel je voor bij deze KUT komen al die ontspoorde gastjes en die krijgen daar een luisterend oor.
Lees ; die krijgen te horen dat het niet aan hun ligt maar aan de vage regels van het zwembad WTF...
Dat vuile gore krakers- en provo tuig uit de jaren '70 zit nu tot in de haarvaten van ons bestuur, rechtelijke macht en politiek. We zijn zo fucking reddeloos verloren !

de schaamte voorbij | 21-04-17 | 22:24

Hoge hakken kan best. Maken betere gaten dan stalen neuzen.

@Lupuslupus | 21-04-17 | 20:34

Probleem is dat je op die dingen dus niet zo hard wegholt, mocht het toch fout gaan...

De eerste klap is doorgaans een daalder waard, en een trap tussen de ballen, daar schrikt dit minne volk zo enorm van (vooral als die trap afkomstig is van een vrouwtje van 1.58 meter), dat je dan ook nog ruim de tijd hebt om 'm te smeren voordat de hele horde achter je aankomt.
Helaas, zelf meegemaakt.

Wat ook goed werkt: zelf de eerste klap uitdelen.
Ooit gedaan tijdens een festival, toen ik - destijds jong en aantrekkelijk - door zo'n mafklapper in mijn kont werd geknepen. In een reflex me omgedraaid en 'm met m'n vuist op z'n neus geslagen (die gothic outfit van destijds, met allemaal zilverwerk om mijn vingers, werkte prima als boksbeugel). Het trolletje wist niet meer waar hij kijken moest...

Dames: laat je niet intimideren, maar stamp er op. Meteen!

EefjeWentelteefje | 21-04-17 | 22:24

Ach, die goede oude tijd. Vroeger stonden er inderdaad ook nooit verbodsbordjes dat je vrouwen niet mocht aanranden en mensen niet mocht bedreigen.
wolfjemidas | 21-04-17 | 22:19

Weet u welke bordjes er toen stonden? "Laat niet voor t aangenaam verpozen de eigenaar de schillen en de dozen".

Hint: ruim de rotzooi achter je reet op.

Lupuslupus | 21-04-17 | 22:24

al dit dom wegkijkvolk wat een over modaal inkomen heeft en woont in witte D66 wijken zouden moeten worden strafrechtelijk aangeklaagd worden voor het feit dat zij strafbare feiten door de kanspareltjes faciliteren met hun wegkijk opinie. ik hoop van harte dat hun kinderen niet worden lastig gevallen door onze kanspareltjes. want hoe gaan ze dat tegen hun kinderen uitleggen dat het hun eigen schuld is dat deze jongeren zich zo mogen gedragen.

Rest In Privacy | 21-04-17 | 22:24

toch wel lastig. Mijn dochter is nog te jong om serieus met het andere geslacht bezig te zijn maar dat moment gaat toch komen. En dan mag ik me er niet mee bemoeien. Dan moet ik erop vertrouwen dat het goed komt. Ik hoop dat ik mijn kinderen voldoende bewust opvoedt en hoop dat ze verstandige keuzes gaan maken. Akelig dan wel dat je dochter waarschijnlijk in andere gezinnen gezien wordt als een varken. En slet, een gebruiksvoorwerp want draagt geen hoofddoek.

Croisantneuf | 21-04-17 | 22:24

Ach, die goede oude tijd. Vroeger stonden er inderdaad ook nooit verbodsbordjes dat je vrouwen niet mocht aanranden en mensen niet mocht bedreigen. Toen kon je nog lekker de beest uithangen. Tegenwoordig staan overal die verbodsbordjes....

Teken aan de wand: op youtube zijn de reacties voor die video uitgeschakeld. Ze wilden waarschijnlijk geen reacties op die video hebben, want ik heb wel een idee dat die vrouw totaal de grond in was gestampt. disclaimer on:(Verbaal dan hè) disclaimer off.

wolfjemidas | 21-04-17 | 22:19

stemburo's waren open vorige maand.. niks mee gedaan..? spijt van nu..?
zandloper | 21-04-17 | 21:44

Ik heb op 15 maart netjes - zoals vele malen voorheen - PVV gestemd. Daarvoor op Pim en weer daarvoor op Hans Janmaat. Ik was mijn handen - terecht - in onschuld.

Gelukkig zijn mijn kinderen volwassen - en goed opgevoed - dus na mij de zondvloed. Ik ben er helemaal klaar mee.

Met de kinderen van de meer dan 1 miljoen PVV-stemmers heb ik wèl medelijden. Met de rest zeer zeker NIET.

Lupuslupus | 21-04-17 | 22:18

O ja en kankerhoer roepen tegen onze dochters en vrouwen kwam ook niet voor toen er nog geen tuig van dat soort hier was.

janmetdepet | 21-04-17 | 22:12

Kleine correctie van een taalnazi:
Het is te allen tijde.
*kusje en topkwaliteit hondenkoekjes*
necrosis | 21-04-17 | 21:37
.

Heb het in mijn oren geknoopt. *kusje terug*.

Lupuslupus | 21-04-17 | 22:11

Laat al die goedpraters hun tienerdochters eens een avondje zwemmen tussen dat besneden tuig. Kijken of ze het nog zo onschuldig vinden. Koter, volgens mij ben jij ook van het besneden soort.

Badnews | 21-04-17 | 22:11

O ja stomme trut hoe verklaar je dan dat zoiets niet gebeurden toen er nog geen Marokkanen waren.

janmetdepet | 21-04-17 | 22:10

GVD, toen ik 14 was ging ik naar het zwembad om te zwemmen en keek ik eventueel vol bewondering naar mooie meisjes die er ook waren. Van de glijbaan en daarna patat eten. Dit speelde toen nog helemaal niet. Ja, in Tropicana, maar daar ging je om die reden dus ook niet naartoe.

Ramsesz | 21-04-17 | 22:10

dat wijf moet zelf eens goed lastig worden gevallen aan dr kut. Dan snapt ze wel wat meisjes moeten doormaken in zo'n zwembad

-Wil- | 21-04-17 | 22:09

En zo's mar krek, Van Rossem.

zwarte_weduwe | 21-04-17 | 22:09

Wat een stom wijf ze praat het gewoon goed,en beschuldigd ook nog eens de dood normale Hollandse jeugd van zulke praktijken.
Volgens haar moeten er duidelijke gedragsregels aan het personeel worden doorgegeven,maw nu mogen ze hun gang gaan.

Nou zet op de deur van elk zwembad dat men geen meisjes mag aanranden dan is het opgelost uitzonderingen daar gelaten want Moslims hebben er toch schijt aan

janmetdepet | 21-04-17 | 21:59

Ook al ligt het probleem recht voor haar muil en raakt ze het bijna met haar neus, en worden er 20 Marokkanen vingers tegelijk in haar wolharige Gerrit gestoken in het buitenbad en moet ze haar hele femine familie er voor opofferen dan nog zal deze wegkijk kut het niet willen zien en stoïcijns blijven ontkennen .
Daarom weg met dit vullis, die tijd is zo langzamerhand voorbij .

Castor12 | 21-04-17 | 21:52

Weet u wat hier het werkelijke probleem is?

Er zijn genoeg fatsoenlijke mensen die zouden willen ingrijpen bij dit soort misstanden, maar het feit dat ze weten dat als ze dat op adequate wijze zouden doen, zij zich een uur later bevinden op een geplastificeerde achterbank met geschakelde stalen LIPS-polsarmbanden, terwijl de dader weer sissend, spugend en scheldend vrij rondloopt, weerhoudt hen ervan.

En het wrange is dat dat de diender in kwestie zich 's avonds bij zijn vrouw aan de keukentafel hoogstwaarschijnlijk beklaagt over het feit dat hij wederom die dag in opdracht van "meerderen" de verkeerde in de boeien heeft moeten slaan.

Chiant | 21-04-17 | 21:49

Over religie,cultuur,hoofddoekjes en de terreur..
https://m.youtube.com/watch?v=qTFer4QjMbE

Ben Adam | 21-04-17 | 21:45

stemburo's waren open vorige maand.. niks mee gedaan..? spijt van nu..?

zandloper | 21-04-17 | 21:44

Er hadden nog wel wat meer scheldwoorden in de tekst gemogen

dr.andus | 21-04-17 | 21:43

@Lupuslupus | 21-04-17 | 21:21
Mijn Marokkaanse bovenbuurvrouw heeft mij diverse malen gevraagd haar zoon toe te spreken:"naar u luistert hij" Naar mij niet.
Het heeft geholpen. Sindsdien is het rustig boven.
En dat ondanks dat ik een vrouw op leeftijd ben.

Von Mutzenbacher | 21-04-17 | 21:42

@Lupuslupus | 21-04-17 | 21:16
Kleine correctie van een taalnazi:
Het is te allen tijde.
*kusje en topkwaliteit hondenkoekjes*

necrosis | 21-04-17 | 21:37

Te vies om aan te pakken -

Michael Boss | 21-04-17 | 21:36

-weggejorist-

A.C.H.M.E.D | 21-04-17 | 21:32

Kijk dan, gewoon op straat een mohammedaanse jongeling, 12/13 j? " schaars geklede vrouwen moet je mishandelen ".

https://m.youtube.com/watch?v=qwUhk3XkG1Q

Ben Adam | 21-04-17 | 21:24

Nu wel Frans, ik heb het laten bezinken, maar over mijn lijk. Wen er maar aan.
padbuffel | 21-04-17 | 21:16

MOOI!! Precies mijn idee.

Lupuslupus | 21-04-17 | 21:23

Vaak grijp ik zelf in en vreemd genoeg accepteren ze dat van me. Ik weet niet waarom want vriendelijk ben ik niet.
Von Mutzenbacher | 21-04-17 | 21:14

Als u vriendelijk was hadden ze u uitgelachen. U hebt bij dat tuig de juiste toon te pakken. Waarvoor hulde. Waren er maar meer zoals u.


Lupuslupus | 21-04-17 | 21:21

Het grappige is dat het advies van deze Rutgerskut volledig tegehgesteld is aan de raad van die Sportfondsenlul uit 1998. Die man leefde nog in de naïeve wereld van "als je ze maar begrijpt en hun taal spreekt, dan gaan ze wel luisteren". Hij adviseerde nog: "De gemiddelde zwembadmedewerker vindt: ik ben hier de baas en jij doet wat ik zeg. En dat op barse toon. Maar dat kan juist problemen oproepen. Een badmeester moet zich eens verplaatsen in de ander en een aardige toon aanslaan.”
De Rutgeskut heeft bijgeleerd en is die naïviteit inmiddels helemaal kwijt: "Dat er toch een soort sfeer is van 'alles mag en alles kan' en er zijn daar heel onduidelijke gedragsregels, waardoor jongeren niet weten waar ze zich aan moeten houden en wat de sancties zijn als je er overheen gaat."
Maar één zaak is exact hetzelfde gebleven. De Lul én de Kut vinden allebei dat het niet hún schuld is maar ónze schuld. Het moet en zal aan ons liggen. Dat is de zendingsdrang van de gedragsmaffia. Het moet aan ons liggen, want wij zijn de enige partij die bereid is om te veranderen, om vol te houden dat de maatschappij maakbaar is. Wij moeten willen maken, anders deugen we niet. En we moeten vooral willen maken als de ander niet veranderen wil, niet gemaakt wil worden, en gewoon niet wil deugen.
Die jongeren weten verdomd goed waar ze zich aan zouden moeten houden, en ook wat de sancties zijn, maar desondanks willen ze niet deugen. Ze dagen uit, tarten, gaan tot het randje en er overheen. Omdat wij niet deugen.

Schoorsteenveger | 21-04-17 | 21:19

Je wordt wethouder omdat je zo bent. Zo'n kut kan er gewoon niets aan doen dat ze zo is. Ze is nou eenmaal zo. Als je niet zo was ging je in het bedrijfsleven werken.

Rest In Privacy | 21-04-17 | 21:19

Wat een schilderachtig ouderwetse jaren '70 denkbeelden koestert die mevrouw nog. Alles is maakbaar, als je maar goede afspraken maakt. Ja ja, zo was dat toen. Maar dit is 2017 mevrouw.

Hommel | 21-04-17 | 21:18

Las ik vandaag nog ergens dat Fransie T. orakelde dat ik moet wennen aan diversiteit. Er is geen alternatief, wen er maar aan, aldus Fransie T.

Nu wel Frans, ik heb het laten bezinken, maar over mijn lijk. Wen er maar aan.

padbuffel | 21-04-17 | 21:16

Het is niet zo moeilijk hoor, gewoon EEN regel: je blijft ten.allen.tijde van een ander (en diens bezittingen) AF. Hou je klauwen thuis!

Lupuslupus | 21-04-17 | 21:16

Lupuslupus | 21-04-17 | 20:59
Zo mee eens.Die onschuld gun je de huidige jeugd ook. Dat kan niet meer. Vanaf hele jonge leeftijd moet je vooral meisjes bewust maken van alle ellende. Ik doe dat ook in het zwembad waar ik nog wel regelmatig kom. Ik hou het in de gaten wanneer, vooral op vrijdagavond, het gedrag van marokkaanse jongeren de spuigaten uitloopt.Vaak grijp ik zelf in en vreemd genoeg accepteren ze dat van me. Ik weet niet waarom want vriendelijk ben ik niet.

Von Mutzenbacher | 21-04-17 | 21:14

komt u er ook mee weg ?
nee , voor u geen rutgerskut.
sterker nog,
u wordt geacht de complete inhoud van het wetboek van strafrecht te kennen.
inlevereuh
doorlopeuh

nemeton | 21-04-17 | 21:12

@koter | 21-04-17 | 20:16
Ja, sorry, ik oordeelde te snel. Ze is nog erger da ik dacht. Om 'de cultuur van de sportvereniging of een zwembad' de schuld te geven (die niets zegt, zoals ze zelf note bene zegt) is wel compleet idioot. Aangezien die cultuur niet zegt wordt er voor gedragsregels teruggevallen op omvattende culturen. Hebben mensen daarvoor verschillende culturen dan loop je mensen met verschillende regels te mengen. Dat is inderdaad kut.

Expert Homo | 21-04-17 | 21:12

Van welke planeet komt die mevrouw...

EdwinM. | 21-04-17 | 21:11

Het zijn misdrijven. Die praat je niet recht, maar pak je aan.

marchbrown | 21-04-17 | 21:11

Hallelujah

Samui07 | 21-04-17 | 21:11

De totale capitulatie van links Nederland. Submission en omerta, alles om de strijd maar uit de weg te gaan. Deze is echter onvermijdelijk

padbuffel | 21-04-17 | 21:10

Goed stuk Van Rossem. Als dergelijke onnozele figuren zo diep in een eigen werkelijkheid achter een opgetrokken muurtje in een schijnwereld blijven geloven, en dan ook nog het lef (of is het puur domheid) hebben om dit naar de buitenwereld uit te dragen, dan kan je niet duidelijk genoeg zijn en heb je helemaal niets aan valse politiek correcte bewoordingen. Duidelijk en eerlijk zijn, het is zoals het is, ik hou er van!

hallootje kadootje | 21-04-17 | 21:10

De policor kerk is heel empatisch, zachtaardig, begripvol en humaan .... tot ze jou als racist ontdekken. Dan kun je rekenen op een verbeten strijd om jou tot maatschappelijk paria te verklaren, je uit verenigingen te laten royeren of zelfs om je te laten ontslaan. Want zo rolt die deugmaffia.

Bigi Bana Boy | 21-04-17 | 21:10

Man man man. En het erge is: ze gelooft nog heilig in die VU-peop van haar. Alsof die asbakken de regels lezen op een pamflet bij de voordeur. Die gasten wanen zich onoverwinnelijk door hun 'opvoeding'. Als alleen telt hoe masculien je wel niet bent, trek jr je geen fuck aan van die witte honden die allemaal dead moeten.

Sliptong | 21-04-17 | 21:09

U heeft het zeker over het oude zuiderparkbad wat alleen zomers open was omdat het een buitenbad was.
Sinds het nieuwe zwembad in het zuiderpark en het verdwijnen van zwembad aan Loevesteinlaan is het al 1 grote ellende. Dat heeft 100% te maken met de bewoners samenstelling in Den Haag
vinzDH | 21-04-17 | 20:53
.
Ja het oude Zuiderparkbad bedoel ik. Wist niet dat het zwembad op de Loevesteinlaan weg is. Kwam daar altijd langs omdat mijn tante daar in de buurt woonde.

Wist helemaal niet dat er een nieuw zwembad in het Zuiderpark is. Kom eigenlijk zelden nog in Den Haag. Mijn broer en zus die er nog wonen komen mij altijd bezoeken i.p.v. ik hen. Naar het graf van mijn ouders op Oud Eik en Duinen hoef ik ook niet meer te gaan, als je daar iets neerzet (een plant, een kerststukje, een bos bloemen, is het de volgende dag gestolen....

Lupuslupus | 21-04-17 | 21:08

Dus het tuig dat een taakstraf krijgt, krijgt met dit soort mutsen te maken? Geen wonder dat die taakstraffen niets helpen.

spanarchist | 21-04-17 | 21:06

Droge kut, past beter bij dit stuk onbenul.

Mark_D_NL | 21-04-17 | 21:05

Gratenkut!
In mijn tijd werd er twee keer per seizoen geroepen dat de jongens een doorkijkbril hadden. Dat was het. Niemand was in de war over wat wel en niet kon.

Poesmobiel | 21-04-17 | 21:02

@koter | 21-04-17 | 20:59
Gekkie. Je weet dat in islamitische landen de doodstraf staat op je laten verkrachten? Steniging tot de dood erop volgt. De verkrachter gaat vrijuit.

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 21:02

2025:

Zwembadjihad. Deze kut. Deze stomme Rutgerskut.

duitse herder | 21-04-17 | 21:02

Daar wordt je flink van.Helpt je in het verdere leven.
Voordeel: ben nog steeds zuinig en slank!
Von Mutzenbacher | 21-04-17 | 20:38
.
Het is toch ergens goed voor geweest.... En we hebben ondanks de armoe een geweldige jeugd gehad. En nee, het was niet altijd leuk om 'gedragen' kleding aan te hebben maar het was heel en schoon. En als je iets nieuws kreeg was je daar dolblij mee.

Mijn ouders leven niet meer maar ik zal ze altijd dankbaar blijven dat ze zó goed voor ons gezorgd hebben. Ons zoveel in hun vermogen lag, een geweldige jeugd hebben bezorgd.
In de zomer elke zaterdag naar het strand. Op de fiets, mama en papa beiden een kind voorop en een kind achterop.
Op woensdagmiddag met mama naar het Zuiderpark waar we heerlijk op het gras konden spelen. (We woonden 3hoog).Na zijn werk kwam papa daar naartoe en gingen we met zijn allen huiswaarts.

Echt hoor, ik zou met de jeugd van vandaag - met hun ipads en andere troep - onder geen enkele voorwaarde hebben willen ruilen. Wij waren arm wat 'spullen' betreft maar tegelijkertijd o zo rijk. Een hecht gezin met ontzettend lieve ouders die zichzelf wegcijferden voor hun kinderen. (Maar dat laatste begrijp je helaas pas veel later).

Lupuslupus | 21-04-17 | 20:59

Dwaas. Verkrachten is een moslimdingetje, vooral als het om niet-islamitische vrouwen gaat. De moslimpies leren dat al heel jong.
Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:37

Verkrachting is juist in niet-moslimlanden wijdverspreider dan in moslimlanden. Zwaartepunt ligt in Afrikaanse landen met een christelijke meerderheid en Latijns-Amerika. De twee grootste pedo/seksbestemmingen in Azië zijn Thailand (boeddhistisch) en de Filipijnen (katholiek). Dit terwijl Azië veruit de meeste moslims herbergt... met name ook het Zuid-Oostelijke gedeelte waar deze twee landen liggen of aan grenzen.

koter | 21-04-17 | 20:59

Spijker, kop, raak en heerlijk recht voor zijn raap.

XaleX_2 | 21-04-17 | 20:59

Hier nog een wegkijker

"geen bewijs te hebben voor beschuldigingen van aanrandingen door allochtonen in het Haagse zwembad":

www.youtube.com/watch?v=__I0BK-smKM

ron_78 | 21-04-17 | 20:57

@koter | 21-04-17 | 20:49 Kijk nou maar es dat filmpje van JI-HAAT | 21-04-17 | 20:43 en stel jezelf de volgende vraag: Wonen we in Nederland of in Marokko?

knutsel | 21-04-17 | 20:56

Goed artikel Bart, alleen 1 aanmerking: veel te weinig het woord KUT gebruikt!

keestelpro | 21-04-17 | 20:56

ben ik toch echt wel blij dat dit in 'mijn tijd' niet voorkwam. Heb vele woensdagmiddagen genoten in het Zuiderpark zwembad. Het was daar zo druk dat vaak in 'ploegen' moest worden gezwommen. Dan werden er nummers (stonden op het armbandje) opgeroepen om het bad te verlaten om plaats te maken voor de volgende groep. En natuurlijk gehoorzaamde je zonder morren. Jammer was het wel want zwemmen kostte toch een dubbeltje en je had daar dus niet volop van kunnen profiteren.

Lupuslupus | 21-04-17 | 20:01

U heeft het zeker over het oude zuiderparkbad wat alleen zomers open was omdat het een buitenbad was.
Sinds het nieuwe zwembad in het zuiderpark en het verdwijnen van zwembad aan Loevesteinlaan is het al 1 grote ellende. Dat heeft 100% te maken met de bewoners samenstelling in Den Haag

vinzDH | 21-04-17 | 20:53

Ongeloof, ongeloof, vol ongeloof. Wat een typisch voorbeeld van onze gelinkslamiseerde samenleving welke dit hele land gigantisch rap naar de afgrond brengt. Domme,domme doos die alleen maar praat om hun slinkse stichting-subsidie te continueren!!!

F1802 | 21-04-17 | 20:51

Ze straalt het ook gewoon uit: naïviteit.
@ Dutch_Holland | 21-04-17 | 19:46
-
Zou uitermate interessant zijn te zien hoe ze reageert als ze zelf een keer door dit tuig wordt aangerand of beroofd.
Maar dan zal ze dat wel niet gaan rondvertellen.
Het probleem wordt steeds erger erger erger.
En Wilders roept dringend om hulp om NL te verdedigen
youtu.be/e5ES-XFzPf0
maar hij wordt alleen maar gedemoniseerd terwijl het debiele kiesvee zich laat hersenspoelen door de MSM-trawanten van Den Haag en Brussel

telelezer | 21-04-17 | 20:51

Je ziet het al die kralenkop. Man man man wat een land.

Bram van Ojik | 21-04-17 | 20:49

En nog wat, zij doen dingen die ook in hun eigen cultuur niet door de beugel kunnen. Dus het kan geen communicatieprobleem zijn.
kloopindeslootjijook | 21-04-17 | 20:37

Klopt. Maar daar ontstaat ook het interne communicatieprobleem. Van huis uit mogen ze eigenlijk helemaal niks met meisjes doen terwijl de Nederlandse cultuur heel permissief is. Je moet deze jongens niet op het verkeerde been zetten door eerst met ze te flirten en vervolgens af te wijzen. Dat snappen ze niet.

koter | 21-04-17 | 20:49

Het helpt natuurlijk allemaal geen kut, deze litanie, maar het lucht op om eens even fijn los te gaan.
Dank je wel Van Rossem.

AnnaMaria | 21-04-17 | 20:49

Islam volgers passen niet in een moderne ontwikkelde westerse maatschappij, die hebben een dictator als leider nodig zoals momenteel in Turkije. Ze zijn zelfs zo dom om er zelf voor te kiezen beslissingsloos volgens oude geschriften te leven en een ander te laten leiden, een dictator is dan ook het enige dat werkt.

Martec001 | 21-04-17 | 20:49

Kut.

swassannuf | 21-04-17 | 20:49

het wordt hoog tijd dat wij als rechtgesnaarde hollandse mannen eens een kruistocht ondernemen tegen al die klotige kutmarrokanenen en voor eens en voor altijd afrekenenen met die klootzakken. ze hebben maar met hun poten van onze meiden en vrouwen af te blijven.

jan den hollander | 21-04-17 | 20:48

Goldfinger | 21-04-17 | 19:50

Vergeleken met wat komen gaat lijken die ouwe nazis best wel leuke jongens. Dan zullen we Horst Tappart en co missen, denk ik.

swapper | 21-04-17 | 20:48

-weggejorist-

arunt_da_beftekkol | 21-04-17 | 20:47

"Verdedig Onze Vrijheid" zegt Wilders vandaag tegen het Nederlandse volk
youtu.be...
telelezer | 21-04-17 | 20:35
.
Dank voor de link. Daar is geen woord Spaans bij.

Lupuslupus | 21-04-17 | 20:47

Zucht en maar niet het probleem in willen zien. Wordt gewoon eng.
-
Het ligt aan onduidelijke normen en waarden die door het zwembad moeten worden gesteld en uitgedragen.
Ok, moet toevallig maandag naar de bank even op de site checken wat de huisregels zijn. Als het niet wordt uitgesloten, dan rand ik de eerste de beste medewerkster aan. Staat nergens en ze doen het bij mij ook.
Logisch.

bananabanana | 21-04-17 | 20:46

Die gasten weten dondersgoed dat ze iets doen dat niet kan. Het kan ze alleen geen moer schelen.
kloopindeslootjijook | 21-04-17 | 20:34

Dan ligt het probleem dus bij straffen en handhaving. Klaarblijkelijk komt daar weinig van terecht of is men er niet echt van onder de indruk. "Foei, niet meer dan he" gaat het hem niet worden. men moet in Den Haag doen waar Nederland goed in is... forse geldboetes uitdelen. Als je als 14-jarige boetes van 300 euro op de mat krijgt kom je hoogstwaarschijnlijk snel tot inkeer.

koter | 21-04-17 | 20:44

Geweaun de strandpolitie in het Zuiderparkzwembad laten meedraaien.(..)
@ F. von Zeikhoven | 21-04-17 | 20:33
-
Daar is geen geld voor want dat wordt gebruikt om moslims binnen te halen en levenslange uitkeringen te geven; die dan gaan zwemmen in het zwembad.
En de cirkel is rond.
-
Ik ga maar eens een aluhoedje kopen, want de hele rottige moslimtoestand van de laatste jaren riekt sterk naar opzet van Den Haag en Brussel

telelezer | 21-04-17 | 20:43

opdoeken die stichting!!!!

Nee joh het ligt niet aan de verkrachter.... Maar aan het slachtoffer..... Die had maar niet in een vrij land moeten wonen.

Dit is erg.... dit is heel erg Waar haalje het gore lef vandaan om dit te zeggen... schandalig

arunt_da_beftekkol | 21-04-17 | 20:42

Dat ze het zwembad op inburgeringscursus sturen! Beetje aanpassen graag aan de Nederlandse cultuur ja!

Flikkertochop. | 21-04-17 | 20:41

Ik vin het onbeschaamd kut.

Dr.Dushkind | 21-04-17 | 20:41

@Lupuslupus | 21-04-17 | 20:24
Zo herkenbaar, inclusief het zwembad. En ja, het was allemaal niet super. Kleren van je zus of broer, eenvoudig eten maar wel altijd genoeg. Geen snacks. Ook ik werd uitgescholden: eerste kind in de klas met een bril.
Daar wordt je flink van.Helpt je in het verdere leven.
Voordeel: ben nog steeds zuinig en slank!

Von Mutzenbacher | 21-04-17 | 20:38

@MikeLekkerBelangrijk | 21-04-17 | 20:28
Wat is je plan, Mike? Ik ben overigens geen Bataaf. Ik ben een Neanderthaler.
Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:31
/
Roflol!

Lupuslupus | 21-04-17 | 20:38

Ik snap niet dat we onszelf dit aandoen en laten gezellen in ons eigen land door tuig van de richel.
Waarom praat je dat als stichting, politieke partij of als mens goed?

Dan ben je toch niet goed in je bovenkamer?

Dirk III | 21-04-17 | 20:37

@koter | 21-04-17 | 20:35
Dwaas. Verkrachten is een moslimdingetje, vooral als het om niet-islamitische vrouwen gaat. De moslimpies leren dat al heel jong.

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:37

Stevig stukje van Van Rossem. Hij is geloof ik een beetje boos op die mevrouw, want hij noemt haar, eh... kut. Maar ik vind hem wel overtuigend.

JvanDeventer | 21-04-17 | 20:37

Touché GS ... en duidelijke taal hierzo ... want zó is het ... en niet anders dan dat ! De keiharde waarheid ... 'and ríght in your face lelijke tante !!

cinderella4711 | 21-04-17 | 20:37


koter | 21-04-17 | 20:26 - grappig dat hele multiculti is 1 groot communicatieprobleem. We moeten dus ook gewoon stoppen met communiceren en de ovetreders gewoon eens langere tijd opsluiten ipv alles goedpraten.

In Utrecht gaat het ook zo dat 12 jarige blanke meisjes onder toezicht van ogendichtknijpende badmeesters aangerand worden door marokaantjes. Als zo'n meisje al de moed heeft om aangifte te gaan doen wordt het dan afgeraden door de politie, zogenaamd om erger te voorkomen......

Tee Of Cup | 21-04-17 | 20:37

koter | 21-04-17 | 20:26
"Kan gewoon een communicatieprobleem zijn."
En nog wat, zij doen dingen die ook in hun eigen cultuur niet door de beugel kunnen. Dus het kan geen communicatieprobleem zijn.

kloopindeslootjijook | 21-04-17 | 20:37

Haha. Goedzo geenstijl! Veeg de vloer aan met mensen die alle Nederlanders betichten van aanrandingen. Ik word zo giftig van mensen die denken dat ik niet zie wat ik zie en die de hele waarheid verdraaien. Wat denkt ze nu? Dat we gek zijn? Dat we nu opeens denken: JA wat dom van dat zwembad. Hadden ze maar grote borden op moeten hangen waarop staat dat Nederlandse meisjes geen hoeren zijn. Waar is dat uithangbord op deze vrouw eigenlijk? Is het eigenlijk wel een vrouw? Want ik zie geen bordje waar dat op staat. In haar redenering is zij een hoer die door alle mannen verkracht mag worden. En als het dan gebeurt eigen schuld. Had je de regels maar op je voorhoofd, je tieten en je kut moeten tatoeeren. DOMME KUT!!

Rheia | 21-04-17 | 20:36

"Het is heel belangrijk dat het management van een zwembad, of van een sportvereniging, beleid ontwikkelt".

Het management van een zwembad of sportvereniging: drie man en een paardenkop? Vroegâh heette de CEO van een zwembad gewoon 'beheerder' en ik denk dat zulks anno tegenwoordig nog steeds van toepassing is.

Deze mevrouw is het zoveelste voorbeeld van iemand die alle contact met de werkelijkheid heeft verloren. Maar mevrouw wenst wel serieus genomen te worden.

Als ze serieus genómen wil worden moet ze maar eens zo'n zwembad bezoeken. Ik zoek de bijpassende bikini wel uit, want we willen natuurlijk wel het naadje van de Marokkaanse kous weten hè. Empirisch onderzoek: het zou eens wat vaker moeten worden uitgevoerd.

Reinaert | 21-04-17 | 20:36

"Verdedig Onze Vrijheid" zegt Wilders vandaag tegen het Nederlandse volk
youtu.be/e5ES-XFzPf0

telelezer | 21-04-17 | 20:35

Don't mention the islam.
Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:19

Daar heeft het echt totaal niets mee te maken. Strikt islamitisch gezien mogen moslims niet eens in een gemengd zwembad komen. Compleet haram/verboten. Islamitische mannen mogen vreemde vrouwen niet eens fysiek aanraken.... vandaar ook dat incident met die imam een paar jaar terug waarbij hij weigerde Rita Verdonk een hand te geven. Niet alles wat een Turk of Marokkaan doet heeft als motief islam.

koter | 21-04-17 | 20:35

Als er dadelijk een 'gek' zijn magazijn leeg schiet in een moskee dan kijk ik ook weg. Ik ben er gvd he-le-maal klaar mee met alles wat ook maar een beetje met de islam te maken heeft.

Wasbakplasser | 21-04-17 | 20:35

koter | 21-04-17 | 20:26
"Schijnbaar interpreteren deze jongens het gedrag van die meisjes totaal verkeerd"
Die gasten weten dondersgoed dat ze iets doen dat niet kan. Het kan ze alleen geen moer schelen. Misschien omdat ze denken in hunnie en wij. En niet in universele concepten, zoals de westerse moderniteit dat wel doet.

kloopindeslootjijook | 21-04-17 | 20:34

Of leer ze af om op trippelhakjes te lopen. Kisten met stalen neuzen voldoen beter om de testosteronbommetjes hun lesje te leren.
EefjeWentelteefje | 21-04-17 | 20:25
.
Hoge hakken kan best. Maken betere gaten dan stalen neuzen.

Lupuslupus | 21-04-17 | 20:34

@koter | 21-04-17 | 20:26 Nee je moet met je ogen dicht in een bomvol bad gaan zwemmen.
Werkelijk.

knutsel | 21-04-17 | 20:33

Geweaun de strandpolitie in het Zuiderparkzwembad laten meedraaien. Moet je kijken hoe snel het klaar is met die onzin. Of gaan we dit tokkiegedrag komende zomer ook op Scheveningen en Kijkduin (vooruit Duindorp ook) zien)? Wat zeg ik? Duindorperts werven als badmeesters!

F. von Zeikhoven | 21-04-17 | 20:33

Al staat er een mocro in haar bek te pissen, dan nóg mag het niet aan mocro-tuig liggen. Alles, maar dan ook alles om te ontkennen dat het aan MOCRO-tuig ligt. Kramp in de nek van het wegkijken. Wát een droef stuk ellende is dat.

marcoplarco | 21-04-17 | 20:32

Wegkijkende heelmeesters maken stinkende wonden. Deze weg-met-ons-kut blijft nog ontkennen dat er wat aan de hand is als de Europees-islamitische burgeroorlog in volle gang is. Vanuit islamitisch perspectief is deze oorlog al 1400 jaar gaande. Europa is alleen veel te naïef aan het onderwerpen aan de islam.
Islam betekent onderwerping. Europa wordt precies zoals het in de koran en verwante strijdboeken staat veroverd. De haatboeken verplichten dit te bereiken door terrorisme en onderdrukking met alle mogelijke intimidatie, precies zoals het er in dit zwembad aan toe gaat.
Wij moeten intolerant worden tegen deze religieuze intolerantie! De haatislam hoort in Europa NIET thuis.

Antitheïst | 21-04-17 | 20:31

@MikeLekkerBelangrijk | 21-04-17 | 20:28
Wat is je plan, Mike? Ik ben overigens geen Bataaf. Ik ben een Neanderthaler.

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:31

Zeker zelf geen kinderen...

da wizard | 21-04-17 | 20:30

Weer iemand die wegkijkt.

Benoem het gedrag voor wat het is en deze jongens-mannen voor wat het zijn.

Dom wijf!

poepdoos | 21-04-17 | 20:29

Dat zwembad gaat kapot. Binnenkort zijn er geen meiden meer te zien. En gaan die kamelenzeikers ook maar niet meer. Einde verhaal. Eigenste schuld.

Normpje | 21-04-17 | 20:29

Mevrouw deze vakantie een paar keer in dat zwembad laten zwemmen en dan haar nog eens om haar mening vragen. Verschil tussen theorie en praktijk zal onoverbrugbaar blijken te zijn.

jaap932057795966 | 21-04-17 | 20:29

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:26
Wat mij betreft ook. Wij zijn verdomme Bataven. Lang genoeg hebben we geslikt. Zal ik een plan voorstellen? Dit kan niet zo langer. Dit kan gewoon echt niet zo langer.

MikeLekkerBelangrijk | 21-04-17 | 20:28

@MikeLekkerBelangrijk | 21-04-17 | 20:25
Goed gezegd, Mike. Wat mij betreft staan we vanavond nog op.

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:26

kloopindeslootjijook | 21-04-17 | 20:17

Schijnbaar interpreteren deze jongens het gedrag van die meisjes totaal verkeerd. De jongens hebben het idee dat de kleding inhoudt dat de meiden gewillig zijn... wellicht dat er ook nog oogcontact aan vooraf gaat. Oogcontact is in veel culturen eenn indicatie dat je open staat om benaderd te worden. Kan gewoon een communicatieprobleem zijn.

koter | 21-04-17 | 20:26

Tropicana is ook zo gesloten, ook geteisterd door jong marokkaans tuig, die ook niet hun handen konden thuis houden.Wat vroeger, toen het net open was, een mooie zwembad was.

ron_78 | 21-04-17 | 20:26

-weggejorist-

oostvooruit | 21-04-17 | 20:26

Ik weet niet veel van karma maar volgens mij gaat deze mevrouw heel veel spijt krijgen.

Manneke Pislam | 21-04-17 | 20:26

Ik vraag me wel eens af of Geenstijl.nl ook een bepaalde prime-time heeft, dat het grootst aantal lezers de site opzoekt. Misschien is het wel vrijdagavond, wie weet. Maar dat een stuk als dit (en er waren er meer in het verleden), die een groot publiek behoeven, dan ook op dat moment geplaatst zouden worden. Misschien een stuk als dit een paar dagen als "sticky" vastezetten bovenaan? Want het is nodig. Helaas.

Spittertje | 21-04-17 | 20:25

Heeft u dochters? Laat ze karatelessen nemen.
Of leer ze af om op trippelhakjes te lopen. Kisten met stalen neuzen voldoen beter om de testosteronbommetjes hun lesje te leren.

EefjeWentelteefje | 21-04-17 | 20:25

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:19
Lewis, mijn beste. We kunnen niet meer uitgaan van een primair gezag dir hier een einde aan gaat maken, immers, dit is een onderdeel van hun agenda. Wanneer gaan we opstaan? Wanneer gaan we hier wat aan doen? Ook al is het te laat, gaan we toekijken hoe onze cultuur gedecimeerd wordt en niet handelen? Gaan we onze wil laten buigen naar het gezag? Het moge duidelijk zijn dat het gezag ONS niet moet. Ons niet verdedigd. Ons niet zal bijstaan.

MikeLekkerBelangrijk | 21-04-17 | 20:25

@ Lupuslupus / 20:01
Kom d'r maar in, Gerard
www.dumpert.nl...

Tobi | 21-04-17 | 20:06
.
Dank! Geweldig. En Gerard heeft natuurlijk helemaal gelijk, toen waren er nog geen marokkanen (en/of turken). Ook geen meldpunten 'discriminazie'.


Op school werden kinderen toen ook al wel gepest: brillejood (alsof je er iets aan kon doen dat je slechte ogen had) of 'lantaarntje zonder licht, rooie haren en een pestgezicht'. De een haalde z'n schouders er over op (dan hadden ze er geen lol van) en de ander mepte er op los. Gewoon een vechtpartijtje want de volgende dag waren ze weer de beste vrienden....

Maar tegenwoordig is het zo in en in gemeen geworden dat kinderen zelfs zelfmoord plegen vanwege pesterijen. Wat een wereld.....

En nee, vroeger was niet alles beter, we waren thuis hartstikke arm maar moraal hadden we wel EN opvoeding kregen we ook.

Eén keer per jaar bezocht de leraar alle leerlingen thuis (op een woensdagmiddag). Dagen van tevoren zeurde ik al bij mijn moeder: mama er is toch wel een koekje bij de thee als de meester komt? (Want dat was er doordeweeks niet).

Zomaar een paar voorbeelden...

Lupuslupus | 21-04-17 | 20:24

Dit is het probleem dat pa en ma nooit de taal hebben geleerd en nooit of door school, politie etc het juiste verhaal hebben te horen gekregen. Altijd werd het vertaald door de oudste zoon of dochter. Hierdoor is nu nog van generatie op generatie weinig doorgedrongen van de normen die hier gehanteerd worden. Alleen schoonmaken of achter de lopende band en daarna weer naar het theehuis of moskee maakt het ook niet mogelijk dat je een nederlandse krant leest of tv ziet. Ouders krijgen dit nu hierdoor nog steeds niet mee.

dubbelq | 21-04-17 | 20:22

Je moet die ouders flink te kakken zetten . Van huis uit mochten we niet eens goedbedoeld fluiten naar meisjes zoals bouwvakkers dat (schijnen) te doen . Laten we ons eerst op die ouders richten . Zoek ze op en zet ze voor schut .

peerpiet | 21-04-17 | 20:22

Mooi stuk van Rossem, kan de gekrulde teentjes haast zien vanaf hier. Toch mocht ik graag een kanttekening maken. Dat Marokkanen en andere islamieten niet weten dat je van een vrouw af dient te blijven die er niet om vraagt betast te worden gaat niet helemaal op. In een stuk op deze site over dezelfde materie, eerder deze week wisten jullie namelijk te melden dat moslima's die zich in het zwembad bevinden niet worden lastig gevallen. De juiste conclusie is dan kennelijk dat hetgeen deze jongens wordt aangeleerd echt heel veel erger is.

netniet | 21-04-17 | 20:22

Ooooh het is de cultuur van het zwembad! Dan houdt elke dialoog toch op? Dit soort agogen zijn onderdeel van het probleem, zeker niet van de oplossing.

Afgeschminkte Bassie | 21-04-17 | 20:21

Eigenlijk zou men het wegkijken net zo hard moeten bestraffen als racisme..

Wasbakplasser | 21-04-17 | 20:21

Hee kut, jij verwoest ons land met je wegkijk-gedrag.
''Het is niet een groep jongeren''.
-
Jawel, want Floris-Jan en Etienne zitten netjes met de neusjes in de boeken. Zij wel. Zij werken wel aan de toekomst in plaats van de hele dag met je besneden snikkel in een zwembad te lopen geilen.

Alpengeist | 21-04-17 | 20:21

Heeft ze zelf een dochter in dat zwembad zwemmen? Vast niet...

kloopindeslootjijook | 21-04-17 | 20:20

Wat moet er eigenlijk nog allemaal gebeuren totdat men eindelijk toegeeft dat dat naieve diversiteitsexperiment gewoon mislukt is?
Graaisnaaiert | 21-04-17 | 20:18

WEN ER MAAR AAN...

tenslotte zijn wij met meer, aldus Den Haag.. nog wel!

fikkieblijf! | 21-04-17 | 20:19

Don't mention the islam.

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 20:19

DvdK | 21-04-17 | 20:12 | | Reageer+ | 0

Verdeel en heers.
Eeuwenoud elite trucje.

hebbuh | 21-04-17 | 20:19

Wat moet er eigenlijk nog allemaal gebeuren totdat men eindelijk toegeeft dat dat naieve diversiteitsexperiment gewoon mislukt is? Een vrachtwagen hier op de Kalverstraat? Explosies op Schiphol? Een schietpartij op Hoog-Catherijne? Een explosie in een kerncentrale? Zeg het maar, Den Haag, dan weten we in ieder geval waar we aan toe zijn...

Graaisnaaiert | 21-04-17 | 20:18

Toen ik 13 was zat ik ook elke enigszins mooie dag in het openbare zwembad. Je stijve pik verbergend onder je handdoekje zat je te staren naar leuke meiden in hun bikini's. Vervolgens was het de kunst die meiden te charmen met grapjes, leuke verhalen, luisteren naar hun verhalen en je ongelooflijk uitsloven. Aanraken kwam niet eens in je op. (Althans, dat kwam het wel, maar alleen als je 's avonds weer op bed lag te fappen).
Zowel de jongens als de meisjes hadden een superleuke dag en uiteindelijk kwamen daar de verkeringen uit voort.
De regels waren ongeschreven en duidelijk.

Paulus de Bk | 21-04-17 | 20:17

Als ik dit topic integraal als reaguursel had geplaatst was de kans groot dat Joris me zou kicken. Goed stuk trouwens.

Makro777 | 21-04-17 | 20:17

"er zijn daar heel onduidelijke gedragsregels"
Dat zou helemaal niet nodig moeten zijn. Als je een beetje een normaal functionerende empathie hebt.

"Het is heel belangrijk dat het management van een zwembad, of van een sportvereniging, beleid ontwikkelt"
Dat zou helemaal niet nodig moeten zijn. Als je een beetje een normaal functionerende empathie hebt.

"'Hee, om een echte vent te zijn hoef je niet vrouwen lastig te vallen en hoef je niet over grenzen te gaan"
Dat zou helemaal niet nodig moeten zijn. Als je een beetje een normaal functionerende empathie hebt.

etc

kloopindeslootjijook | 21-04-17 | 20:17
-weggejorist-
Sinister-President | 21-04-17 | 20:17

Echt zo'n type dat graag haar moral highground over ons predikt in nietszeggende holle frasen die zijn doorspekt met sleutelwoorden als:
- samen
- met elkaar
- in dialoog
- maatschappelijk debat
Enfin, u kent ze wel die types.

Chiant | 21-04-17 | 20:17

Ze zegt toch dat het in de cultuur zit? En een groot deel van die cultuur wordt bepaald door de Islam.
Expert Homo | 21-04-17 | 20:03

Wat zit er specifiek in die cultuur en over welke cultuur hebben we het?

koter | 21-04-17 | 20:16

Alfredo1996 | 21-04-17 | 20:13
Mijn beste, ik heb slechts 1 ding te zeggen.
Dem feels, bro, Dem feels. :/

MikeLekkerBelangrijk | 21-04-17 | 20:16

@Bennie Boos | 21-04-17 | 19:39
Serieus? Dat kun je toch gewoon aanvechten via de rechter? Ontslagen om een mening, bizar hoor!

Alpengeist | 21-04-17 | 20:16

Ik hoop dat die kut zelf dit heldere betoog ook leest. Maar de berichtgeving en zogenaamde duiding in de media van -kuch- problemen met Marokkaans-Nederlandse jongeren is telkens hetzelfde spelletje. Het is een groot circus met slechte woordkunstenaars die als "deskundigen" s'avonds op tv voor 1500 euro hun sketch komen herkauwen dat de MAATSCHAPPIJ als geheel faalt als Marokkaanse kut-jochies maar weer eens hun dagelijkse haat naar alles wat niet-Marokkaans is hebben geëtaleerd.

dysdiadochokinese | 21-04-17 | 20:16

Je kon er gvd op wachten! Nee hoor heeft niets met cultuur of geloof te maken!
Het komt door de sportclub of zwembad zelf!
Ik sta ondertussen helemaal krom van kwaadheid!
Ik heb me nooit zo willen voelen, maar ik word echt ziek van die Islam..

Alfredo1996 | 21-04-17 | 20:13

Zolang politieke correctheid en de angst om racist genoemd te worden de boventoon blijven voeren in ons land, worden de echte problemen niet benoemd. Als je de problemen niet benoemd, kan je ook niet met passende oplossingen komen. En zal er dus niets veranderen.
.
Dit is een mooi voorbeeld. Iedereen draaid om de hete brei heen, schopt open deuren in en probeert vooral om politiek correct te blijven. "Het echte probleem" lacht in zijn vuistje en kan de eigen gang blijven gaan.

DvdK | 21-04-17 | 20:12

@koter | 21-04-17 | 20:05 Ik heb geen zin om er verder op in te gaan, ik vind het een nutteloze vergelijking.

knutsel | 21-04-17 | 20:11

Volgens de samenvatting van dit stukje proza van haar (Marianne Cense) hand ligt het wel degelijk aan de culturele achtergrond:

"Deze studie behandelt de vraag welke rol de culturele achtergrond van jongeren speelt in hun opvattingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en hun ervaringen op dat vlak. In biografische interviews met 68 jongeren van verschillende culturele achtergronden is ingegaan op de betekenis van seksualiteit in hun leven, hun seksuele zelfbeeld, hun seksuele loopbaan en hun opvattingen over wanneer seksueel gedrag over een grens gaat. Culturele achtergrond blijkt inderdaad een rol te spelen in de opvattingen van jongeren over seksuele grenzen. In seksuele interacties en ervaringen met grensoverschrijdend gedrag speelt cultuur een meer diffuse rol. Genderverhoudingen en de dubbele moraal ten aanzien van seksueel gedrag van meisjes en jongens zijn daarin leidend. Het is heel verschillend in welke risicosituaties jongeren terechtkomen. Er blijkt een samenhang te zijn tussen hun seksuele motivatie en seksueel zelfbeeld en de risico’s die ze lopen."
link.springer.com/chapter/10.1007%2F97...

Ik heb mezelf even de moeite bespaard om het gehele onderzoek op te snorren en te scannen.

Chiant | 21-04-17 | 20:11

Ik mag zo uit werk naar huis. Totdat ik het eerste bord tegenkom dat ik rechts moet rijden, ga ik eens links rijden.

TheseDays00 | 21-04-17 | 20:11

In dat Trouw-artikel uit 1998 van het vorige topic: "Vorig jaar zomer (1997 dus) was de zwarte lijst van De Meerkamp aangegroeid tot 77 namen van jongens die het zwembad niet meer in mochten, omdat ze meisjes hadden betast in hun kruis of op hun borsten of agressief waren geweest."

Hoeveel zouden het er nu zijn vraag ik me dan af. Of hebben ze het maar gewoon opgegeven om aanranders uit het zwembad te weren?

knutsel | 21-04-17 | 20:10

Mag ik niet iemand bedreigen mevrouw? Mag ik ook niet in een meisje d'r broekje zitten? Sorry mevrouw, wist ik niet, zal het nooit meer doen.. Bij ons thuis mag namelijk alles, we worden niet opgevoed met wat goed of fout is.. Zodoende heb ik geen idee.
Suf mens.. ONGESCHIKT X

donkieshot | 21-04-17 | 20:08

Gewoon portiers standje nachtclub bij dat zwembad, doorbitch erbij klaar.

Braadlul | 21-04-17 | 20:08

knutsel | 21-04-17 | 20:00

Als er van beide kanten instemming is vandaar dan de publieke verontwaardiging, afkeuring en roep om maatregelen?

koter | 21-04-17 | 20:05

Dit soort vreselijke policorwijven met een massief eiken balk voor de ogen is niets meer bij te brengen. Kun je als verloren beschouwen. Dit soort mutsen staan in de rij om het deuntje 'je bent weeeeeelkom in mijn land' ten gehore te brengen. Al worden er 500 aanslagen in NL gepleegd met duizenden doden tot gevolg, dan nog... dan nog ligt het zeker niet - absoluut nooit - aan geimporteerd Mohammedaans tuig!
Het vervelende is een beetje dat het barst van dit soort vastgeroeste Pvda feeksen. In alle geledingen van de maatschappij en vaak op bepalende posities. Daar gaan we nog decennia last van houden.

Ad Fundum | 21-04-17 | 20:04

"Het is heel belangrijk dat het management van een zwembad, of van een sportvereniging, beleid ontwikkelt en zegt: 'Wij staan hier voor, wij vinden veiligheid heel belangrijk', en dat dan vervolgens ook via medewerkers en via gedragsregels doorgeeft."

uh, volgens mij was dat de strekking van de anonieme brief van de anonieme badjuffen en meesters.. het management heeft met de plaatselijke 'beleidsmakers'Gemeentewerkers afgesproken dat er niets maar dan ook niets tegen kan worden gedaan dan een verbod van een jaar.. maar ja, daar is geen houden aan met graties 'ooievaars'pasjes voor de cultuur met de minste centen en de minste gemeentelijke taxafdracht.. de autoriteit van een badjuf/meester heeft geen enkele kracht bij een stelletje rifapen die dagelijks schelden als Hoer in hun repertoire hebben.. voor alle ongelovige kuffars..

weet die dame wel hoeveel zonen een traditioneel Maroc gezin telt, en hoeveel neefjes, ooms, broers...

verder dame, als een witte kaaskopjongen/zoon een aanranding veroorzaakt krijgt die geen tig waarschuwingen maar meteen gaat er een belletje naar Halt.. en kan de blanke puistenkop van zijn ouders nog een extra draai om zijn oren tegemoet zijn.. want zo zijn ONZE manieren en niet zoals bij Achmed, Mohammed, Mohamed, Mo, Moohamedd etc thuis..

fikkieblijf! | 21-04-17 | 20:04

Ze zegt toch dat het in de cultuur zit? En een groot deel van die cultuur wordt bepaald door de Islam.

Expert Homo | 21-04-17 | 20:03

Wegkijken en de werkelijkheid ontkennen is blijkbaar ook een vak. Ongelooflijk hoe naïef en wereldvreemd deze mensen kunnen zijn.

Gemeen Mosje | 21-04-17 | 20:03

Van Rossem: Hulde! Dit! Gewoon dit! Maar achterlijke kutten zijn meestal Door kut instinct gedreven en derhalve niet in kut staat om verdomme eens kut rationeel te redenen want kut hormoontjes en kut achterlijke genetica. Kut! (Uitzonderingen daar gelaten. Geld lenen kost geld. In het verleden behaalde garanties bieden geen garantie op de toekomst.)

MikeLekkerBelangrijk | 21-04-17 | 20:02

RK priesters kunnen hun klauwen niet thuishouden bij koorknaapjes en misdienaartjes: de kerk als instituut wordt -terecht- meegenomen in de beschouwingen en het zoeken naar oorzaken.

Jochies uit een Noord-Afrikaanse / Turkse + islamitische cultuur randen al tientallen jaren meisjes en vrouwen aan in zwembaden: je mag het niet hebben over de culturele en religieuze achtergrond van de daders.

Welkom in Nederland, totaal schizofreen door de multikul en politieke correctheid.

raskol | 21-04-17 | 20:02

Al de topics over het marokkaanse tuig in zwembaden gelezen hebbende, ben ik toch echt wel blij dat dit in 'mijn tijd' niet voorkwam. Heb vele woensdagmiddagen genoten in het Zuiderpark zwembad. Het was daar zo druk dat vaak in 'ploegen' moest worden gezwommen. Dan werden er nummers (stonden op het armbandje) opgeroepen om het bad te verlaten om plaats te maken voor de volgende groep. En natuurlijk gehoorzaamde je zonder morren. Jammer was het wel want zwemmen kostte toch een dubbeltje en je had daar dus niet volop van kunnen profiteren.

Ellende? Ruzie? Meisjes lastigvallen? Nooit, echt nooit meegemaakt.

Dat waren - met nu vergeleken - echt gouden tijden. De kinderen van tegenwoordig kunnen hun ouders hartelijk bedanken voor het rampgebied dat ze van dit land hebben gemaakt.

Lupuslupus | 21-04-17 | 20:01

@koter | 21-04-17 | 19:55 Studentes zijn ook wel eens geil, er is dan echter wel sprake van "consent". Dit in tegenstelling tot de aanrandkreek zeg maar.

knutsel | 21-04-17 | 20:00

-weggejorist-

RickTheDick | 21-04-17 | 20:00

Wat een gekut allemaal

Careless_wipper | 21-04-17 | 19:59

Goed stuk van Rossem! Goed om deze trien even in de spotlight te zetten. Ongelooflijk wat een muts! Van de Rutgerstichting nog wel. Die zou beter moeten weten. Dat weet ze ook wel. Ze staat gewoon keihard te liegen!

canis lupus | 21-04-17 | 19:59

Oplossing is simpel je moet jongens en meisjes die midden in de puberteit zitten niet te dicht - halfnaakt - bij elkaar in de buurt houden. Zeker niet in een sterk seksueel geladen sfeer zoals een openbaar zwembad. Gewoon aparte zwemuren invoeren.

koter | 21-04-17 | 19:59

tis echt kut...

Yellow Shark | 21-04-17 | 19:58

Ik meen mij te herinneren uit het artikel dat allochtone meisjes *NIET* werden lastiggevallen. Ze weten prima hoe het heurt.

atheïstisch stemvee | 21-04-17 | 19:58

-weggejorist-

franck7020 | 21-04-17 | 19:58

Mevrouw krijgt hiervoor betaald. Het is de schuld van het management.

franck7020 | 21-04-17 | 19:58

nee mevrouw, het gaat om 99% van gevallen om allochtonen, specifiek met een islamitische achtergrond omdat zij hun cultuur opdringen dominant maken aan de onze. Daarom worden autochtone meisjes als hoeren behandeld

gelachewoar | 21-04-17 | 19:57

Nou weet je, het is een heel complex probleem met geen simpele oplossingen. Daarom doen we maar niks.

roze_bril | 21-04-17 | 19:57

Tot zover de deskundige... totdat zij of haar dochter wordt aangerand, eens kijken of ze er dan nog zo over denkt.

Sweepr | 21-04-17 | 19:56

Blijkbaar is de PVDA dik tevreden met hun 9 zetels, ik zeg jullie bij die club : het kunnen er ook 4 worden (of 1), ga zo rustig door... dan merken jullie het volgend jaar maart wel in diverse gemeenteraden.

Keyboardspeler | 21-04-17 | 19:55

"De gedragsregels in onze vrije westerse cultuur bestaan wél maar het zijn ongeschreven edoch algemeen bekende normen die niet-Marokkaanse kinderen gewoon van huis uit meekrijgen,"

Hoe moeten we de incidenten met Vindicat en andere roomblanke studentencorps dan duiden?

koter | 21-04-17 | 19:55

@ Goldfinger / 19:50
Zo is dat, het beeld van Chamberlain, wapperend met het door 'Herr Hitler' ondertekende vod, verschijnt ineens

Tobi | 21-04-17 | 19:55

Weg-kijk-kut, weg-kijk-kut ♪
Door jouw blinde vlek zit heel het land diep in de put.♪

Jackanders | 21-04-17 | 19:55

Ach mevrouw, onduidelijke gedragsregels, ammehoela. Als mijn moeder erachter zou zijn gekomen dat ik meisjes had aangerand had ze de sharia op me toegepast.

knutsel | 21-04-17 | 19:54

-weggejorist-

François, La Haye | 21-04-17 | 19:53

Een wethouder, die hooguit door afkomst en partijlidmaatschap op die plek belandde en het probleem ontkent wordt gesteund door een soepsidiekut, die vanuit 030 wel even de realiteit in 070 verklaart... (maar zich niét in Zwembad Blauwkapel waagt...)
Gekker moet het niet worden!

François, La Haye | 21-04-17 | 19:53

Van Rossem is op dreef!!!

CornholioNL | 21-04-17 | 19:52

Wel ja joh, we geven gewoon de zwembaden de schuld.
Verschrikkelijk deze wegkijkers, en Nederland zit er bomvol mee.

ron_78 | 21-04-17 | 19:52

Volgens mij herken ik haar uit de ♪♫Je bent weeeééélkom in mijn land♬ video

Botte Hork | 21-04-17 | 19:51

Om te janken dit, weer zo' n deskundige. Meisjes en jongens waar het mee gebeurd dat zijn de schuldige. Nee mevrouw deze vreselijk intolerante mensen die dit veroorzaken zijn schuldig. Aanpakken dat zooitje. Management beleid sta voor je personeel schop dat zooitje naar buiten en dan mag u met deze rare gasten inclusief ouders gaan praten. Net zo hard aanpakken als alle andere sexuele intimitaie. Misbruik in kerk ga maar zo door.

franck7020 | 21-04-17 | 19:51

Bedankt voor de klare taal, Van Rossem!

nemoj me jebat | 21-04-17 | 19:51

@Sinister-President | 21-04-17 | 19:43
Het is allemaal zo kut dat er van mij nog een paar bij mogen.

Von Mutzenbacher | 21-04-17 | 19:51

Even of nóg erger is dat deze tochtige totaalmallotin geld krijgt betaald voor deze onzindiarree

Tobi | 21-04-17 | 19:50

Sorry voor de Godwin, maar dit soort mensen stond in '40 te verkondigen dat de Nazi's ook echt niet van die slechte jongens waren.

Goldfinger | 21-04-17 | 19:50

@Lupuslupus | 21-04-17 | 19:47
Er ontbreken een paar woorden in het stuk van Van Rossem. Namelijk:
I. s. l. a. m.
M. o. s. l. i. m. s.

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 19:50

@Statler en Waldorf | 21-04-17 | 19:42
Helsinki syndroom,... is dat net zo iets als de wet van muphry?

miko | 21-04-17 | 19:49

@Muggenmepper | 21-04-17 | 19:44
Het zijn geen barbaren. Het zijn moslims. Ik herhaal: Mos. Lims.

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 19:48

Gòh Bart, volgens mij ben je niet kotsbeu maar kutboos... -)

A3an | 21-04-17 | 19:48

Prachtige closeread. + veel voor Van Rossem. (Dat mag toch ook weleens gezegd worden).

Lupuslupus | 21-04-17 | 19:47

Niemand? Dan zeg ik het maar: Het is de islam. Ik herhaal: De. Is. Lam.

Het zijn mohammedaanse moslimislamieten, die vrouwen lastig vallen, belagen en betasten.

Steeds weer. Ja, ook in Putten (Veluwe). Ook op Eerste Paasdag. Moslims. Ik herhaal: Mos. Lims.
www.destentor.nl/putten/vrouw-op-klaar...

Lewis Lewinsky | 21-04-17 | 19:47

Zo van Rossem, nou nog even dit superstuk aan al die kutkoppen in Den Haag en al die kutgoedpraters en die kut van Doorn.
Ik sla het even op, om het aan te halen voor de volgende keer!
Want die komt er en dan zijn het weer dezelfde slappe kut excuses.

Von Mutzenbacher | 21-04-17 | 19:47

Ik zou het bijna opwindend vinden, zoveel kut, maar nu ben ik eerst boos.

knutsel | 21-04-17 | 19:46

Ze straalt het ook gewoon uit: naïviteit.

Dutch_Holland | 21-04-17 | 19:46

De barbaren zijn reeds in grote aantallen binnen de poort.

Muggenmepper | 21-04-17 | 19:44

Aan heur haar te zien heeft mevrouw met haar vingers in het stopcontact gezeten. En ja, zo'n stroomschok tast je hersens aan. Dat is duidelijk.

Lupuslupus | 21-04-17 | 19:44
-weggejorist-
Sinister-President | 21-04-17 | 19:43

Je zwembad het vrolijk varken of leerbad op zijn hondjes noemen. leuk hangbuikzwijntje in je water laten zwemmen en je bent klaar. Varkens zijn zindelijk en voelen zich prima thuis in het water.

miko | 21-04-17 | 19:42

Een soort collectief Helsinki-syndroom... moet haast wel. Anders kun je dit niet rationeel verklaren. Die U-bocht van schuld en verantwoordelijkheid, telkens gebruikt door linkse deskundigen, bestuurders en opiniemakers.

Statler en Waldorf | 21-04-17 | 19:42

Jongens van 14 jaar. Wat een opvoeding vab die ouders. Eng wijf

franck7020 | 21-04-17 | 19:41

Je bent deskundig(e) of je bent het niet #ikgeefhetop....

Infidel66 | 21-04-17 | 19:39

De_echte_man | 21-04-17 | 19:37

Ik zei het bij mijn vorige werkgever iets genuanceerder en werd ontslagen.

Maar gelijk heb je wel.

Bennie Boos | 21-04-17 | 19:39

Zieke geesten. De enige communicatie met dat soort varkens dient imho met behulp van een honkbalknuppel of taser te geschieden. Grrr.

Lichtpuntje020 | 21-04-17 | 19:39

Zulke mensen zijn onderdeel van het probleem en zeker niet de oplossing.

StijlvolRechts | 21-04-17 | 19:37

Dit soort domme linkse wegkijk kutten zorgen ervoor dat het alleen maar erger word.

De_echte_man | 21-04-17 | 19:37

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl