achtergrond

Geenstijl

Rotterdam. ErdoTurken met vlaggen de straat op

vlagturkeninlimos.jpg De 'uitslag' van het Turkse referendum is binnen. Met nog minder dan 1% van de stemmen te tellen is het JA-kamp volgens het Turkse staatspersbureau niet meer in te halen. Terwijl overal bewijzen voor een rigged verkiezing opduiken en de oppositie moord & brand schreeuwt, kraait Erdogan victorie. En dat is reden voor mensen die in Nederland wonen om de straat op te gaan. Met vlaggen van de jongste dictatuur van de wereld. Bovenstaande pica is uit Rotterdam Zuid. Moslimbroedergroeters verzamelen zich met andere mensen DIE NOG STEEDS NIET SNAPPEN IN WELK LAND ZE WONEN bij het Turkse consulaat. Voorlopig is het volgens de Staatssusomroep nog 'een handjevol'. Maar u staat erbij, u kijkt ernaar en u betaalt er aan mee.
UPDATE 21u42: Nee echt gezellig hoor. UPDATE 21u48: Eerder vandaag hingen spandoeken met vlag, Erdobakkes en MinPres Marketing aan de Erasmusbug. Gelukkig weggehaald nu. UPDATE 22u03: Soort islamitische muisaap die een staartje uit mouw krijgt. Ondertussen wil Erdo als eerste daad doodstraf invoeren. UPDATE 22u26: Zunne grote vlag jonguh. UPDATE 22u40: Turkse kiesraad meldt: overwinning voor JA.
UPDATE 23u18: TOETERVERBOD! UPDATE 23u35: Groot deel Nederturkstemmen geteld. Al bijna 80.000 Vijfde Colonners.78duizenderdopijpers.png

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.