Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bassiehof - Zorgen over de veiligheid van Baudet

ANP-1010804.jpgBovenstaande foto werd gemaakt op donderdag 14 maart 2002. Pim Fortuyn werd die dag in Nieuwspoort ‘getaart’ door extreem-linkse types tijdens de presentatie van zijn boek en verkiezingsprogramma in Nieuwspoort. Nog geen twee maanden later lag de LPF-leider levenloos op de stenen van het Mediapark, geëxecuteerd door de extreemlinkse terrorist Volkert van der Graaf. Later zou blijken dat de Wageningse GroenLinks-wethouder Jack Bogers kort na de moord in het geheim contact had opgenomen met Vereniging Milieu-Offensief (VMO) om deze club te melden dat hun medewerker werd verdacht van de moord op Pim Fortuyn. Het lichaam van Fortuyn was nog niet eens koud of een GroenLinkser had het politieonderzoek al in de wielen gereden: later bleek dat VMO delen van de harddisks had gewist voordat de politie onderzoek op Van der Graafs werkplek kon doen. Daar moest ik aan denken toen ik las dat GroenLinks-activiste Anne Fleur Dekker Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet wil taarten. De opiniemaker van NPO/VARA-website Joop twitterde dat op 16 maart, bijna exact 15 jaar na die dag dat Fortuyn door collega’s van haar werd vergast op een taart gevuld met kots en stront. Vervolgens vroeg ze haar volgers haar te tippen waar en wanneer Baudet in het openbaar zal optreden. Dat was niet aan dovemans oren gericht. De enkele jaar terug wegens opruiing veroordeelde Joke ‘Kaviaar’ Kuyt riep vrijdag op om Baudet te gaan bekogelen met taarten gebakken van menstruatiebloed. Citaat: “Dames, meiden, we laten het hem ruiken! Reserveer het bloed van je maandstonde speciaal voor Thierry. Als hij zonodig als een barbaar uit het stenen tijdperk vrouwen meent te mogen bezitten op de sofa van zijn 'Oikos', dan kan hij ons bloed er gratis bijkrijgen (iets anders kan natuurlijk ook). Verzamel het in een emmer. Bak er een taart van. Werp het hem toe.” Joke Kaviaar, 24 maart 2017 (mirror) “Iets anders kan natuurlijk ook.” U leest het goed. Begin dit jaar mijmerde Volkskrant-medewerker en VARA-tafeldame Antoinnette Scheulderman in het openbaar over het snipen van de democratisch verkozen Amerikaanse president Donald Trump. GroenLinks-activiste en NPO-publiciste Dekker krijgt zeer dubieuze bijval voor haar taartactie en dat in dezelfde maand dat GroenLinks-leider Jesse Klaver voor het oog van de camera de veroordeelde activist Wijnand Duyvendak op het podium trok. Deze gebeurtenissen doen onvermijdelijk terugdenken aan die woeste periode van november 2001 tot mei 2002 toen het radikale aksiewezen met goedkeuring van de linkse media Pim Fortuyn opjaagde in een klassieke drukjacht en het werpen van taarten uiteindelijk eindigde in een kogelregen. Zorgen over de veiligheid van Thierry Baudet zijn op zijn plaats.

Reaguursels

Inloggen

Ik heb een reactie van Facebook na mijn klacht over de oproep tot geweld van Joke Malloot: : het is niet specifiek in strijd is met een van onze richtlijnen voor de community...
Ik heb nadere uitleg gevraagd maar zal niets meer horen denk ik. Facebook besteed pas aandacht als het groot in het nieuws komt, anders dikke vinger voor je. Tenzij het een tepel betreft, dan gaan ze los.
TheBigKirth | 27-03-17 | 12:40

Hier van hetzelfde. Ik heb onder het bericht in het commentaar geschreven dat ik het een schandalige houding van FB vind dat ze dit soort shit tolereren. Oproepen tot geweld is schijnbaar helemaal OK en conform de richtlijnen van FB. Schande!!!

Gravin v Kippenbouth | 27-03-17 | 18:37

Wat ik wel weet, dat als het mij zou overkomen, ik de gooier/gooister keihard op zijn/haar bek zou timmeren in zo'n situatie.

Er zijn grenzen (van fatsoen) , als zij zich er niet aan hoeven te houden dan ik ook niet. Niks andere wang toekeren.

Mallepietje1001 | 27-03-17 | 13:52

Links is keihard onderuit gegaan de vorige verkiezingen pvda is weggevaagd slagschip gezonken
Maar daar hoor je weinig over behalve gs
Baudet gaat dalijk samen met de pvv en dan komt baudet en co met oplossingen die de pvv niet heeft maar wel de zetels!

Links is bang van baudet na de verkiezingen weer een rechtse partij erbij maar deze keer met inhoud en oplossingen net als pim daar worden ze zenuwachtig van

Generatie_1984 | 27-03-17 | 13:00

Ik heb een reactie van Facebook na mijn klacht over de oproep tot geweld van Joke Malloot: : het is niet specifiek in strijd is met een van onze richtlijnen voor de community...
Ik heb nadere uitleg gevraagd maar zal niets meer horen denk ik. Facebook besteed pas aandacht als het groot in het nieuws komt, anders dikke vinger voor je. Tenzij het een tepel betreft, dan gaan ze los.

TheBigKirth | 27-03-17 | 12:40

Toen die taarten naar Fortuyn gegooid werden deed de politie niets terwijl ze er wel bij stonden en ze ze zo konden grijpen. Bewust beleid?

Mart6037 | 27-03-17 | 11:12

Ben even naar de Facebook-pagina van Joke Kaviaar gegaan en heb de post met het artikel gerapporteerd. Dit is gewoon oproepen tot geweld.

zwarte_weduwe | 27-03-17 | 11:03

Is dat niet dat mokkel wat Wilders ook stenigen toewenste en in Hilversum het stembureau leidde met de afgelopen verkiezingen?

MoonBeebe | 27-03-17 | 10:56

Baudet is de boodschapper van het slechte nieuws voor links Nederland. Hij legt netjes en beschaafd uit dat links argumenten te kort komt. FvD heeft maar 2 zetels, zelfs minder dan Denk, dat een aanzienlijker veiligheidsrisico voor Nederland vertegenwoordigd en toch wekt hij een enorme aversie op.

van heinde en verre | 27-03-17 | 09:59

Dat jonge broed van de grachtengeurdel plus hun mentoren zijn de fascisten van de toekomst.

Nelis SplitBloes | 27-03-17 | 09:57

Groen Slinks was, is en blijft een extreem linkse pro islam gestoorde club.
Fijn dat ze zoveel naïeve jongeren aan
Zich weten te binden, komen ze later nog op terug.

pannekoekgezicht | 27-03-17 | 09:41

Wat zijn die linkse menschen toch goor. Om te kotsen..........

chrisjuh | 27-03-17 | 08:50

Alle gekkies zitten op links.

a4p | 27-03-17 | 07:54

-weggejorist en opgerot-

NoblesseOblige | 27-03-17 | 01:33

@Dandruff | 26-03-17 | 22:13
Uw reactie is exemplarisch van wat ik bedoel.
Ik ben lui? Waarom de vrij lange reactie van 19:51? U begrijpt niet dat ik, op een abstracter niveau, mijzelf verklaarde?
Nee, ik ben niet onder de indruk van uw argumenten, dat schijnt u niet te kunnen begrijpen. Maar vooruit.

Ik vind dat u zwaar overdrijft met uw "traditie van links geweld". Rara (een klein clubje van mensen) die 30 jaar geleden, en een paar jaar, rottigheid heeft uitgehaald, daarna niet meer. Krakers zijn ook al lang niet meer relevant, hun hoogtepunt was in 1980. En Volkert van de Graaff. En dat is uw bewijs dat compleet links niet deugd?

PVV als nazi's wegzetten? Wie doet dat? Linksgekkies die op hun manier net zo radicaal zijn? En hoeveel zijn dat er? Ik doe dat in ieder geval niet. Weer overdreven onzin van uw kant.
Klagen over het Cordon sanitair? Nee, dat heeft natuurlijk niets te maken met de radicale (en onuitvoerbare, want strijdig met de grondwet en internationale verdragen) standpunten van de PVV. Plus het gedrag tijdens Rutte I. En het onbeschofte en ondemocratische gedrag van Wilders met uitlatingen als "nepparlement" en "fopdemocratie". Wie is nou één van de langst zittende parlementsleden? GW zou beter moeten weten. Maar goed, wat kan je verwachten van een man die een "partij" opricht zonder leden?

En dat gebazel hoe VVD en CDA stelselmatig hun kiezers bedriegen en alleen u dat scherp ziet. En ja, Rutte heeft diverse verkiezingsbeloften gebroken, maar dat doen alle politici. Bovendien moet er in de Nederlandse democratie compromissen gesloten, dus partijen halen zelden alles binnen wat ze beloven. Als u denkt dat GW dat niet zal doen (zou hij ooit de macht zou krijgen) bent u inderdaad een naïeve gelovige. Maar ja, als je verkiezingsprogramma op één A4 zet, en zonder concrete oplossingen, kun je mensen van alles wijs maken. Donald Trump is ook (mede) op basis van kreten en wensdenken gekozen. We zien wat daar van terechtkomt. Maar nee, dat heeft natuurlijk niets met de PVV te maken.

Onzin als "de massamoordenaar Che". Welke massa? U weet niet dat hij heel snel door Fidel Castro buitenspel is gezet en in Bolivia totaal gefaald heeft?

En weer zo'n guilty by association-verhaal omdat een aantal linkse mensen gedeeltelijk voor dezelfde zaken opkomen als bepaalde moslims. Waarbij ik overigens wil niet zeggen dat ik het daarmee eens ben of goed keur.
Ook het verhaal heel-links-deugd-niet-want-ze-nemen-geen-afstand-van-extremisten is weer lekker kort door de bocht.
Alsof GW regelmatig afstand neemt van rechts-extremisten. En ja, ik weet dat hij dat wel doet. Maar worden extremisten niet in de regel genegeerd, als zijnde weinig relevant, door een grote meerderheid van alle mensen? (en dan heb ik het dus niet over islam) En dat vooral ideologische scherpslijpers, zoals u, zich daar op focussen?

Onzin dat er geen afstand genomen is van de CPN. Na de opstanden van Berlijn, Boedapest en Praag en duidelijk was geworden wat voor een moordenaar Stalin was, liep de CPN langzaam, maar zeker, leeg. In de jaren '80 was er vrijwel niets van over. Het eurocommunisme is niet voor niets in de jaren '70 uitgevonden. En ook dat heeft gefaald.

Dat heel wat linkse figuren te weinig afstand hebben genomen van allerlei moorddadige communistische dictatoren, klopt. Heel wat onnozele linkse figuren lieten zich door propaganda inpakken (zoals mensen nu door Donald Trump). En veel feiten werd pas veel later bekend, Mao is een goed voorbeeld. Maar rechts had in de jaren '70 ook de neiging om militaire dictaturen in Zuid-Amerika "minder erg" te vinden. Mijn punt is dat dictatuur=dictatuur, het maakt niet uit of dat links of rechts is: ze zijn allebei fout.
En dat zowel (heel) linkse, en (heel) rechtse, mensen de neiging hebben om de werkelijkheid met oogkleppen te zien. En dus met 2 maten meten.

Dan maakt u de denkfout om allerlei communisten, nationaal-socialisten en socialisten op één hoop te gooien. Nooit van het verhaal van de mensjewieken en de bolsjewieken gehoord? U weet dat niet communisten en socialisten sindsdien tegenstanders van elkaar zijn? Dat die tegenstelling ook één van de redenen was dat Hitler aan de macht kwam? Dat de Nazi's (en Italiaanse fascisten) zowel communisten als socialisten als dé vijand zag? Dat u dat ook doet vind ik zeer bedenkelijk.

De lemma's die ik gegeven heb zouden, na bestudering, duidelijk moeten maken dat er grote ideologische verschillen waren. En ook in de praktijk. Niet geleerd op de middelbare school? U begrijpt niet dat ik geen zin in heb (want veel te lang verhaal) om daar een "college" over te geven? Die informatie is te googelen.
En ja, Mussolini is begonnen als socialist, maar tijdens/na WO I heeft hij daar duidelijk afstand van genomen en het fascisme bedacht. Weer een halve waarheid uwerzijds.

En dan de denkfout (door gebrekkige kennis?) om te beweren dat allerlei 3e wereld dictatoren nationalisten en socialisten waren. In de praktijk waren dat vooral slogans om zieltjes te winnen, mensen zoet te houden en te belazeren. Het ging alleen om macht en onderdrukking, met werkelijk socialisme had dat weinig te maken. Eerder met Leninisme en Stalinisme, mens-verachtende en totalitaire ideologieën.

En zo kan ik doorgaan. 80 - 90 procent van wat u beweert klopt feitelijk niet, zijn halve waarheden, verdraaiingen en overdrijving, door een ideologische PVV-bril (of is dat niet uw partij?) gezien. En dat soort discussies heb ik al eerder met u gevoerd. Nutteloos dus omdat u heel wat zaken domweg negeert, niet wil begrijpen of met oogkleppen ziet. En de illusie dat ik uw mening kan veranderen, of zelfs bijstellen, heb ik dus niet.
Dat bedoelde ik met: u bent immers volledig overtuigd van uw eigen gelijk. Dat ik geen zin had om op uw plempsels in te gaan, had niet met arrogantie te maken, maar meer met een gevoel van futiliteit. Dit is dan ook de laatste keer.

NoblesseOblige | 27-03-17 | 01:19

Speciaal voor de aksiemevrouwen in kwestie.
Een excerpt uit mothering magazine 1983,Vol. 28, pg 76.
-
Pas op, medisch getint.
www.twilightheadquarters.com/placenta....
-
en ja, ik kon zelf ook niet geloven dat zoiets te vinden zou zijn. Het geeft te denken.

Cobalt bomb | 26-03-17 | 23:59

Menstrueren is totaal overbodig. Suffe wijven tuinen er allemaal in.
Maandelijks bloeden en onberekenbaar gedrag vertonen is een bewuste keuze in mijn ogen.

Cobalt bomb | 26-03-17 | 23:53

Populisme komt van het Latijnse 'populus', dat "volk" betekent.
De Volkskrant kunnen we dus voortaan omschrijven als De Populisten Krant.

Ben-Bataaf | 26-03-17 | 23:44

GroenLInks is de nieuwe NSDAP. Klaver de nieuwe hitler. In ieder geval een verkeerd populisme.

ILF2 | 26-03-17 | 23:27

Diep triest deze Joke en haar oproep.
Alles hierover is al zo'n beetje hierboven geschreven.
Over de Leidse Sleutelgaten las ik nog niks.

Hopelijk kunnen jullie in ieder geval nog even glimlachen over de toepasselijkheid van dit lied op deze domme doos:

Joke stop toch met koken
Kom uit de keuken m'n lieve Joke
Stop toch met koken
Kom uit de keuken
Want ik wil gezellig samen met je neu-
tronenbommenstickers op mijn nieuwe tas gaan plakken

www.youtube.com/watch?v=cai1zyYWDiA

Ben-Bataaf | 26-03-17 | 23:13

@NoblesseOblige
Wat begrijp je niet? Keuken-koken-aanrecht..... en Joke Kaviaar moet vooral nooit meer die keuken uitkomen.

ikheberookgenoegvan | 26-03-17 | 22:59

@NoblesseOblige | 26-03-17 | 20:22
P.S.
Misschien moet u zelf even letten op hoe u de stellingen poneert. Als u namelijk stelt dat u tot een "kleine minderheid" behoort die niet mee huilt is de logische gevolgtrekking dat de grote meerderheid, aka de rest, dat wel doet.


Kunt u dat een beetje snappen? Hoop het wel.

Rest In Privacy | 26-03-17 | 22:50

snoes | 26-03-17 | 22:23,

Er stonden er veel meer voor de rechter om minder;
- alleen al tegen Hans Janmaat zijn zo'n 300 processen aangespannen;
- Janmaat is ook meermaals veroordeeld tot geldboetes en (al dan niet voorwaardelijke) gevangenisstraffen;
- ook van Gogh, Hirsi Ali, Fortuyn en Wilders stonden (sommigen meermaals) voor de rechter.

En dat zijn dus stuk voor stuk geweldloze democraten die nooit iemand bedreigd of getaart hebben. Die altijd afstand namen van geweld, en gewelddadige protesten.

Dandruff | 26-03-17 | 22:49

@NoblesseOblige | 26-03-17 | 20:22
Ik hoef niks te projecteren als elke tegel van uwer hand mijn stelling bevestigd.

Rest In Privacy | 26-03-17 | 22:48

NoblesseOblige | 26-03-17 | 22:04,

Je plaatst een hoop nietszeggende linkjes.
Maar uiteindelijk kun je geen significante verschillen noemen; niet qua idealen, en niet qua methoden.

Er zijn honderden christelijke kerkjes (katholiek, protestants, anglicaans, grieks orthodox, etc), en zo zijn er ook honderden socialistische kerkjes.
Met prachtige namen als marxisten, leninisten, marxist-leninisten, stalinisten, bolsjewisten, nationaal-bolsjewisten, nationaalsocialisten, etc.
Allemaal socialisten.
En het was ook de socialist Mussolini die het fascisme heeft bedacht.
nl.wikipedia.org/wiki/Benito_Mussolin...

Zoals gezegd; grote verschillen tussen die honderden kerkgenootschappen kun je niet noemen.
Het gaat om details. En daarom is het ook onmogelijk om niet-Europese dictators als Arafat, Saddam, Assad of Mugabe een plekje te geven.
Want stuk voor stuk;
- waren dat Hitler-fans;
- noemden ze zich socialisten;
- werden ze gesteund door het socialistische Oostblok;
- en door socialistische fellow-travellers in het Westen.

De combinatie socialisme + nationalisme zien we trouwens niet alleen bij alle Afrikaanse en Arabische socialisten, maar ook bij West Europese terreurbewegingen als IRA en ETA. En in Zuid Amerika oa bij de sandinisten en het FARC van de Nederlandse kindermoordenaar Tanya Niemeijer.

Ook het antisemitisme van Hitler is terug te vinden bij linkse terreurbewegingen als de Rote Armee Fraktion, Japanse Rode Leger en de Nederlandse kraakbeweging, en de Inter nationaalsocialisten van hamas-groepie Sunny Bergman.

De Duitse terreurbeweging "Revolutionäre Zellen" separeerde zelfs de joden in een gekaapt vliegtuig in Entebbe; 30 jaar na de holocaust.
En geen socialist ter wereld heeft dat veroordeeld.

Dandruff | 26-03-17 | 22:39

@NoblesseOblige | 26-03-17 | 22:04
Sociaal Democratie en Nationaalsocialisme één op één met elkaar gelijkstellen is inderdaad onzin. Toch zijn er meer overeenkomsten dan links wil toegeven. Het volgende boek van J.A.A. van Doorn was voor mij een eye-opener:

www.trouw.nl/home/de-nazi-s-waren-ook... . Heeft u het gelezen?

Ni fallor | 26-03-17 | 22:34

Straks hebben we nog een politicus met kogelwerend vest en 24/7 bescherming.
Maar die levensgevaarlijke linksextremisten kunnen vrij rond blijven lopen.
Wanneer worden die eens ter verantwoording geroepen ?
Er stond iemand voor het gerecht voor Minder.

snoes | 26-03-17 | 22:23

voor alle duidelijkheid: mijn reactie gaat over reaguurder Noblesse oblige.

Gravin v Kippenbouth | 26-03-17 | 22:18

@Dandruff | 26-03-17 | 18:01
Met u in discussie gaan heeft nauwelijks zin: u bent immers volledig overtuigd van uw eigen gelijk. Ik laat me graag van een tegendeel overtuigen, maar dan wel op basis van goede, intelligente en feitelijke argumenten......

U schrijft veel. Voornamelijk over het gebrek aan kennnis/intelligentie en feitelijke argumenten van derden. U verwijst naar een buitenlandse website en trekt gemakshalve meteen de intelligentie van een reaguuder in twijfel omdat de Engelse taal "te moeilijk" zou zijn. Ik vind u behoorlijk arrogant en eigenlijk ook nogal inhoudsloos. U schrijft veel, maar u zegt weinig want u bent opvallend oppervlakkig.
Noblesse oblige? Ik zie dat niet terug in uw reaguursels en al helemaal niet in uw gedrag.
Doe er wat aan en doe eens wat minder vijandig tegen uw medereaguurders.

.

Gravin v Kippenbouth | 26-03-17 | 22:16

NoblesseOblige | 26-03-17 | 19:51,

Je weerlegt wederom precies 0 van mijn argumenten.
Je verdedigt dat door te roepen dat je lui bent, maar je plaatst wel een reactie van 300 woorden waar niks in staat. Behalve een reeks stropoppen, beledigingen en vooroordelen.

En dat mag, nogmaals.
Want ik ben het met je eens dat je niet beter kunt.
Daarom begin je hier over zaken die niks met deze discussie te maken hebben, zoals PVV en Trump.
Maar doe dan niet alsof je in theorie in staat bent om inhoudelijk te reageren.

Mijn tenen zijn echt niet lang; je mag alles zeggen.
Maar ik wijs jou erop dat dat een zwaktebod is.
Als je over een paar jaar de Cito-toets verprutst kun je dat ook niet afdoen met "de leraar leidt aan tunnelvisie" of "vorig jaar had ik een keer gelijk, over Trump".

Dandruff | 26-03-17 | 22:13

@blauwe zander | 26-03-17 | 21:21
Dat "kijken" was kennelijk niet voldoende. Heeft u met oogkleppen gekeken? Of was het oppervlakkig lezen? Er was echt heel weinig "socialistisch" aan het nationaal-socialisme, vooral na 1933. Tussen fascisme en nationaal-socialisme waren meer overeenkomsten.
Misschien zou u eens de pagina's over Karl Marx, Friedrich Engels, Domela Nieuwenhuis, Pieter Jelle Troelstra, Willem Drees, Benito Mussolini, Adolf Hitler, Alfred Rosenberg moeten bestuderen. En begrippen als klassenstrijd, corporatisme en rassenleer.
En deze lemma's:
en.wikipedia.org/wiki/Socialism
en.wikipedia.org/wiki/Fascism_and_ide...
en.wikipedia.org/wiki/Nazism

NoblesseOblige | 26-03-17 | 22:04

NoblesseOblige | 26-03-17 | 20:38
Toevallig had ik op Wikipedia gekeken en vond juist erg veel gelijkenissen tussen het nationaal socialisme en de huidige socialisten .

blauwe zander | 26-03-17 | 21:21

Fascistisch links is nog steeds dronken van schaamteloosheid. Wat een tuig.

stampertje85 | 26-03-17 | 21:04

En daar doet GS goddoeme aan mee! Plemp ik al sinds geenpeil een slechte verliezer bleek te zijn. Kritiek op iedereen en z'n moeder? Prima. Maar bij ieder topic Thierry op de korrel nemrn kan echt niet in dit klimaat. Genoeg linkse gekkies die Thierry kalt willen stellen.

Sliptong | 26-03-17 | 20:56

@ikheberookgenoegvan | 26-03-17 | 20:48
Koken? Dat mag wel en "taarten" bakken niet? Kan ze niet beter uit de keuken wegblijven?

NoblesseOblige | 26-03-17 | 20:56

@Joke Kaviaar: Ga koken, vies wijf! Enige recht is je aanrecht

ikheberookgenoegvan | 26-03-17 | 20:48

@blauwe zander | 26-03-17 | 19:22
Bent u een "linkse fascist"? Nee? U mag toch ook een mening ventileren?
Hoe zou het zijn als u eerst eens onderzoek doet naar de geschiedenis van fascisme, nationaal-socialisme en socialisme, voordat u die op één hoop gooit? Want ook al zijn er gemeenschappelijkheden, er zijn ook hele grote (doorslaggevende) verschillen. Dat u geen verschil ziet is een teken van ernstige onwetendheid. (Engelstalige) Wikipedia kan u wellicht verder helpen. Of is dat te moeilijk?

NoblesseOblige | 26-03-17 | 20:38

@TeeJee | 26-03-17 | 18:56
U moet niet uw eigen "hokjes-denken" op mij projecteren. Nergens zeg ik dat "iedereen die kritisch is, of een niet-policor mening heeft" automatisch een PVVer is. Dat impliceert u wél.
Gelukkig zijn lang niet alle reaguurders PVVers; dat zou een saaie boel worden.
Je hoeft geen PVVer te zijn om vraagtekens te stellen bij EU, islam of policor. Of past dat niet in uw "denkraam"?

NoblesseOblige | 26-03-17 | 20:22

Anne-Fleur Dekker mocht uitgebrachte stemmen meetellen in Hilversum twee weken geleden. Hoeveel PVV en FvD stembiljetten zijn er daar verdwenen? Worden dit soort mensen niet eerst gescreend?

Dinand | 26-03-17 | 20:03

Walgelijk en inhoudsloos haatzaaien.
-
Klavers grote voorbeeld en goeroe op het gebied van haatzaaien Paul Roserpuller heeft het demoniseren tot grote hoogtes weten te brengen.
Wanneer je eigen verwrongen wereldbeeld keihard onderuit wordt gehaald door een realist en je van je roze wolk af pleurt. Je er geen enkell zinnig argument tegenover kan zetten.
Dan blijft er maar één ding over dit soort smerig en goedkoop bashen.
GroenLinkies worden steeds sneller kwaad met name op verjaardagen als je ze spreekt gewoon doorvragen, wedden na twee vragen begint het stamelen en draaien. Verschil met jaren terug is dat de beestjes gewoon bij de naam genoemd worden en als ze boos worden merk ik steeds vaker dat de meerderheid ze te kak zet (de mensen met een rechte rug komen steeds meer publiekelijk uit voor hun mening).
-
Ik snap overigens wel dat die GroenLinks en D66 zweefeikels graag met CDA en VVD willen regeren.diep van binnen weten ze vaak dat ze er gruwelijk naast zitten. Maar ja, je deugt zo lekker!

bananabanana | 26-03-17 | 19:59

Het demoniseren door de linkse activisten en gutmenschen draait in ieder geval weer op volle toeren..

henkdekanarie | 26-03-17 | 19:58

Misschien kan een tegenactie tegen deze linkse annefleur bakfiets soelaas bieden. flikker haar met bakfiets en al de gracht in mag je niet voorstellen, maar het idee is aantrekkelijk.

Robhal | 26-03-17 | 19:58

@Dandruff | 26-03-17 | 18:01
Met u in discussie gaan heeft nauwelijks zin: u bent immers volledig overtuigd van uw eigen gelijk. Ik laat me graag van een tegendeel overtuigen, maar dan wel op basis van goede, intelligente en feitelijke argumenten.

Nuances, feiten en een bepaalde visie (gebaseerd op goede kennis van geschiedenis en de menselijke psychologie) zijn voor u irrelevant. Alleen PVV'ers zien de waarheid, de rest is blind of dom. Dat 87% van de Nederlanders het niet met u eens is, doet er niet toe. Een tamelijk autoritair trekje.
Alleen de naam al, Partij van de Vrijheid is een gotspe:
men wil allerlei zaken verbieden en een blowtje mag ook al niet.
Dat de PVV "-waarheid", en "-oplossingen" regelmatig kort door de bocht gaat en zelfs contraproductief en gevaarlijk kunnen zijn, mag hier kennelijk niet gezegd worden. Dat er regelmatig zwaar overdreven (" traditie van links geweld") wordt, ook niet. Ik noem dat tunnelvisie.

Een ander voorbeeld was het gejuich voor Donald Trump (ook van GS zelf) vorig jaar, met name van de PVV-aanhangers. Nu blijkt dat hij een incompetente, narcistische leugenaar die een gevaar voor de democratie is (zoals ik toen al aangaf), hoor je bijna niemand meer erover. GS heeft zelfs met een redactioneel commentaar afstand genomen (en je ziet bijna geen topics over DT).

Ik wantrouw fanatieke, gelovige (en vaak tamelijk domme) mensen: in de geschiedenis vaak de grootste moordenaars, als ze de kans krijgen. Vooral degene die zeggen dat hun waarheid de enige is. Zo ook zwart/wit figuren die in wij/zij denken. Dat leidt uiteindelijk altijd tot dictatuur.
Kenmerkend is ook dat men geen gevoel voor humor en lange tenen heeft. Met vaak een Calimero-/ minderwaardigheidscomplex. Bij elke "test" blijkt dat.
Wat mij betreft mogen reaguurders zoals Pennestront, lekker wijf, Pieter V., Peter Emile, etc. op hun nummer gezet worden; ze vragen erom.

En beledigingen? Ook ik ben al voor van alles uitgemaakt, het raakt me niet, want ik weet wie het zeggen. Dat mensen dan "happen" op kritische vragen en opmerkingen, zegt meer over hen dan mij. In navolging van dhr. Hiddema zeg ik dat mensen niet zo snel beledigd moeten zijn. Het staat vrij zwak. Moslims, feministen en "linksgekkies" hebben daar ook last van, zoals ik al zei: "gelovigen".

En dat u beledigd bent, omdat ik uw reaguursels niet de moeite waard vind om daar tijd in te steken, is uw probleem. Kom dan eens een keer met een écht zinnig verhaal. Deze reactie is dan ook verder (voorlopig) een uitzondering.

NoblesseOblige | 26-03-17 | 19:51

Iets anders kan natuurlijk ook , bedoel je zoutzuur, smerige gore tiefus teef .

blauwe zander | 26-03-17 | 19:30

Gezellig zo taart bakken om vervolgens in diezelfde oven de volgende dag de appeltaart van de overwinning te bakken en die gezamenlijk te eten. Zal een taart zijn met dubbele smaak.

Rotterdammert1965 | 26-03-17 | 19:24

Vrijheid van meningsuiting is er alleen voor de linkse fascisten ,ik zie eigenlijk geen verschil tussen het nationaal socialisme en het socialisme van nu.

blauwe zander | 26-03-17 | 19:22

@NoblesseOblige | 26-03-17 | 16:37
Iedereen die kritisch is, of een niet-policor mening heeft, bestempelen als meehuilende PVV-wolf getuigt nou niet bepaald van een eigen kritisch denkvermogen.


Wel van hokjes-denken. Dat wel.

Rest In Privacy | 26-03-17 | 18:56

En dan worden de feministen wel wakker... maar de onderdrukking van de vrouw in de islam baart hen geen zorgen..
Hettiet | 26-03-17 | 15:16

Inderdaad.
Maar psychisch gestoorde feministes zoals Joke Kaviaar komen niet uit hun comfortzone. Het is veiliger en comfortabeler om je gif en gal in een een veilig land als Nederland uit te kotsen.
Joke Kaviaar komt niet op voor onderdrukte vrouwen in onveilige landen omdat Joke Kaviaar een bange, geesteszieke vrouw is.

Gravin v Kippenbouth | 26-03-17 | 18:01

NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:53,

Je weerlegt geen woord van wat ik zei.
Je probeert het niet eens.
Je speelt uitsluitend op mijn persoon.
En daarmee geef je mij feitelijk gelijk; zij het op vrij onbeschofte wijze.

NoblesseOblige | 26-03-17 | 15:41,

Hier verwijt je "Roadblock" dat hij net zo onbeschoft is als jij.
In werkelijkheid spreekt hij jou aan op je onbeschoftheid, en geeft jou een koekje van eigen deeg.
Waarna jij helemaal losgaat; véél beledigender dan Roadblock.

NoblesseOblige | 26-03-17 | 15:54,

Hier beledig je "Raskol".
Omdat die jou verwijt dat jij op de man speelt.
Een beschuldiging die je zelf bevestigt door jouw reactie te posten.

NoblesseOblige | 26-03-17 | 16:37,

Niemand verbiedt jou om met extremistische trollen mee te huilen, en niemand verbiedt jou om een onbeschofte hork te zijn.
Mensen vertellen jou alleen dat extremistisch getrol en onbeschoftheid ons niet overtuigen.
Doe met die informatie wat je wilt.

NoblesseOblige | 26-03-17 | 17:18,

Ook hier overtuigen je beledigingen niet.
Net zo min als je leugentje dat alle EU-referenda overtroefd zouden zijn door verkiezingen waarin de EU geen rol speelde.
Nog los van het feit dat de pro-EU partijen alleen maar hebben gewonnen door de combinatie van lasteren, dreigen en liegen;
- PVV stelselmatig als nazi's wegzetten;
- cordon sanitair, waardoor elke PVV-stem verloren gaat;
- VVD en CDA die zich als "EU-kritisch" alternatief voor de PVV voordoen.

Als de stemmers van CDA en VVD zouden weten hoe "hun" partijen werkelijk over meer economische crises, meer criminaliteit, meer terrorisme, meer dictatuur en meer burgeroorlog denken, dan zouden ze nooit op die pro-EU-partijen gestemd hebben.
Ook de meeste stemmers van CDA en VVD willen welvaart, vrede en veiligheid. Daarom doen die partijen ook alsof ze daar elke 4 jaar gedurende een maand voor de verkiezingen naar streven.

Dandruff | 26-03-17 | 18:01

even ter info
het gooien van een taart lijkt heel ludiek. Ach, een beetje slagroom op je pak.
Maar weet dat er onder die slagroom troep zit als stront en andere smerigheden.

Zo werkt links.

klaaaaz | 26-03-17 | 18:00

Rechts gunt iedereen de ruimte, links daarentegen wordt agressief van andere meningen. Het begint meestal met belachelijk maken maar ontaardt al snel in agressie.

Dutch_Holland | 26-03-17 | 17:42

@alivandewegenwacht | 26-03-17 | 14:41
Woehahaha, ik heb er ook eentje gestuurd:
Op 26 maart 2017 om 17:24 schreef ......................
Goedemiddag,

Op de website jokekaviaar.nl/Maandstondetaart-fasci...

wordt openlijk opgeroepen tot geweld tegen een tweede Kamerlid.
Vriendelijk verzoek ik u tegen tegen deze stuitende website direct gepaste actie te ondernemen.

Op de website www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/... wordt een en ander kenbaar gemaakt aan het publiek inclusief vergelijkingen met Pim Fortuyn, een taart en de uiteindelijke gevolgen hiervan.

Martec001 | 26-03-17 | 17:26

@alivandewegenwacht: Goed bezig!

TheBigKirth | 26-03-17 | 17:25

Het is toch het eenvoudigste en het overzichtelijkste om een hekel te hebben aan ALLE taartengooiers, bommenleggers, messentrekkers e.d., ongeacht hun herkomst en ongeacht hun politieke denominatie. Je kunt af en toe wel leedvermaak hebben als een door jou gehate partij het slachtoffer is, maar daarmee is natuurlijk het einde zoek. Als die Klaver straks een gebakje in zijn gezicht krijgt loop ik mee in de stille tocht.

JvanDeventer | 26-03-17 | 17:19

@kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:23

Hitler was in feite ook gewoon een linkse debiel hoor.
Na de oorlog is dat door links gespind als een rechtse dictator. Bestudeer de toespraken van Hitler maar eens en je zult het snappen.

kloopindeslootjijook komt kennelijk ook pas net op de wereld kijken, niet gehinderd door de kennis van de feiten.

Pieter V | 26-03-17 | 17:18

@Pieter V | 26-03-17 | 16:55
"De AIVD heeft de opdracht om links en islamitisch terrorisme vooral niet te hard aan te pakken." Waar haalt u die "wijsheid" vandaan? Bewijzen graag.
"Samen vormen ze bruinhemden"? Hoe? En net zegt u dat links als eerste aan de beurt is als de islamisten aan de macht komen. Dus het zijn geen bondgenoten? Wat is het nou? En welk bewijs heeft u voor uw bewering?
En welk "geweld"? En "dictators"? U mag het met de meerderheid van de pro-EU partijen (GL, PvdA, D66, CDA, VVD, etc.) oneens zijn, maar ze zijn wel democratisch verkozen.
Bent u nou een slechte verliezer met autoritaire trekjes? Of is uw verhaal samen te vatten tot: gelul van een dronken aardbei?

NoblesseOblige | 26-03-17 | 17:18

Die taartgooiers heetten Pauline van Tuyll van Serooskerke, Margriet Goris en Jelle Goezinnen. Die laatste is onlangs als mensensmokkelaar op de Middellandse Zee gesignaleerd.

bruin1 | 26-03-17 | 17:16

www.facebook.com/joke.kaviaar?fref=ts...
Ik volg haar facebook account wel eens. Een compleet gestoord iemand die een groep vertegenwoordigd die nog geen 0,1 zetel ooit zou bereiken. SP en GL zijn nog veel te rechts. De moeilijkheid is dat zij niet schouderophalend genoegen nemen bij 0,0 aanhang. Ze hebben het Ultieme Gelijk en dus is een parlementaire goedkeuring onnodig voor directe actie (lees: direct geweld). Gevaarlijk dus. Gewoon opsluiten dus, en geen aandacht aan haar getetter geven. "Oproepen tot geweld" is strafbaar, dus een juridische basis voor hechtenis. Klaar.

TB2318 | 26-03-17 | 17:12

@Fisccon | 26-03-17 | 14:55
Alt-right is dus blijkbaar niet zo stom in Nederland. Ik dacht dat de Nederlandse alt-right voornamelijk op Wilders zou stemmen. Natuurlijk verdient die Amsterdamse omhooggevallen corpsbal Baudet kritiek (al is het alleen maar om zijn oppervlakkige retoriek, idem dito voor Hiddema wat betreft de islam), maar ja, veel beter dan hem wordt het niet in de politiek. Rutte is nog veel leger dat betreft. En bovendien nog veel sneakier. En anti-Baudet Jesse Klaver lijkt mij compleet wereldvreemd.

Jostifiel | 26-03-17 | 17:09

Joke Kaviaar, dom wereldvreemd gansje in haar superieure kleine wereldje, terreur rechtvaardigen tegen onheilsprofeet Fortuyn, maar nu Erdogan de statuten van het vrije westen de oorlog heeft verklaard hoor je het hypocriete trutje niet meer.

Jack Jersey | 26-03-17 | 16:56

@PresidenteDeConjovia | 26-03-17 | 11:42

De AIVD heeft de opdracht om links en islamitisch terrorisme vooral niet te hard aan te pakken.

Samen vormen ze de bruinhemden die de vredelievende autochtonen met geweld onder de duim moeten houden ter meerdere eer en glorie van onze dictators in Brussel en Den Haag.

Pieter V | 26-03-17 | 16:55

@Jack Jersey | 26-03-17 | 11:39

Al die linkse Vollidioten zijn het eerst aan de beurt als de islamisten het hier voor het zeggen krijgen.
Bij ongewijzigd links beleid zoals dat al decennia door de linkse Vollidioten wordt nagestreefd is het niet de vraag of de islamitische overheersing er komt maar wanneer.

Linkse debiele wijven die de toekomst van hun eigen kinderen en kleinkinderen de vernieling in helpen omdat ze te achterlijk zijn om de wereld te begrijpen.

Krankzinniger bestaan ze niet.

Pieter V | 26-03-17 | 16:52

Ik ben ook zeer milieu en natuur minnend. Maar die Groen links types lijken door hun activistische manier van handelen het gezonde verstand te zijn kwijtgeraakt! Er is niks mis met een voorliefde voor natuur en milieu! Dat kan ik op een geheel logische wijze betogen met intelligente argumenten. Daar heb ik geen taart voor nodig!

Kennethhagers | 26-03-17 | 16:46

@ Roadblock | 26-03-17 | 16:02
Schelden? Ik stel alleen kritische vragen. Die u altijd kunt ontkennen. Maar kennelijk voelt u zich aangesproken.
De Koreaanse snol ken ik niet; dhr. K. Slet wel (van zijn reaguursels). Er zijn hier idioten die denken dat hij, dhr. Berbaar en ik, één en dezelfde zijn. En nogmaals: ik ken de andere heren niet persoonlijk en ben het ook niet altijd met ze eens. Wel behoren wij misschien tot de kleine minderheid die hier niet met de PVV-wolven meehuilen. En een ander en/of kritisch geluid laten horen. Maar dat is "verboten"?

NoblesseOblige | 26-03-17 | 16:37

Sjah de vvm geldt ook enkel voor links dat weet toch iedereen?

Opportunist | 26-03-17 | 16:37

@kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 11:55

Helaas is links voor wat betreft grof geweld al decennia in de meerderheid.

Pieter V | 26-03-17 | 16:35

Extreem fascisties links heeft haar langste tijd gehad. In Nederland heerst de vrijheid om te zijn wie je wil zijn en te zeggen wat je wil in breed gedragen tolerantie.
.
MAAR vele intolerante stemmen proberen die Nederlandse vrijheid te sturen. Islam mag, kritiek op andere culturen mag niet... Dat is 'zonde': het verwerpen van onze tolerantie, alsof wij intolerantie zouden moeten tolereren. HekjeIKNIET

Appsole | 26-03-17 | 16:33

Links en de islam strijden al heel lang om de 1e plaats waar het gaat om de meest verschrikkelijke politieke doctrine / ideologie die er ooit heeft bestaan.
Toch liggen ze samen in bed met als doel de vernietiging van het vrije Westen.

Rioolratten kun je nog beter hebben dan dit soort agressief en gewelddadig schorem.

Pieter V | 26-03-17 | 16:32

Een deel van Links is net de Islam, ze prediken tolerantie, net als de Islam vrede.
Helaas geld het alleen als je hun ideologie aanhangt

de.suriXL | 26-03-17 | 16:32

-weggejorist-

Roadblock | 26-03-17 | 16:02

Subject: Re: publieke bedreiging tweede kamerlid
Date: Sun, 26 Mar 2017 15:50:41 +0200
From:
To: Postbus Frontoffice NCC <Frontoffice-NCC@nctv.minvenj.nl>

Dank u voor uw antwoord.

Ik citeer: ... "dan kan hij ons bloed er gratis bijkrijgen (iets anders kan natuurlijk ook). Verzamel het in een emmer. Bak er een taart van. Werp het hem toe. Zo verwelkom je een extreem-rechtse sexist als hij zich ergens vertoont. Zo. En niet anders. "

en voorlopig mag deze oproep dan online blijven staan?

met vriendelijke groet

On 26.03.2017 15:31, Postbus Frontoffice NCC wrote:

Geachte heer ..,

Bedankt voor uw e-mail. U geeft in uw e-mail aan mevrouw Arib aan dat u aangifte heeft gedaan vanwege bedreiging en intimidatie van de heer Baudet.

Naar aanleiding van uw aangifte zullen politie en OM beoordelen of er sprake is van een strafbaar feit en, indien dit het geval is, actie ondernemen. Dit zijn de daartoe bevoegde instanties.

Vertrouwend u hiermee van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Nationaal CrisisCentrum (NCC)

alivandewegenwacht | 26-03-17 | 15:57

@raskol | 26-03-17 | 15:35
Wie speelt hier nu op de man? Was mijn eerste "plemp" niet lang genoeg? U houdt alleen van "discussies" waar iedereen het met elkaar eens is? U maakt uit op wie, en hoe, ik op iemand ga reaguren? Of is raskol een afkorting voor raaskallen?

NoblesseOblige | 26-03-17 | 15:54

-weggejorist-

pipokoeie | 26-03-17 | 15:50

"doe het in een emmer "
lol , man man ,

pipokoeie | 26-03-17 | 15:50

Ik zeg: gooien die taart, wordt het misschien ooit een echte vent.
Fisccon | 26-03-17 | 14:55
-
Ook u roept dus op tot geweld..!
Overigens gaat het niet om een echte taart (zoals u ook donders goed weet) maar om een smerige besmethaard van bloed en poep en kots met virussen en bacteria.
Maar ieder weldenkend mens weet allang dat vergoelijken van hun eigen geweld de glansrol is van linkse deugfascisten

telelezer | 26-03-17 | 15:47

@Roadblock | 26-03-17 | 15:26
Dat u niet van kritische geluiden en afwijkende meningen houdt was mij al langer bekend. Het gebrek aan gevoel voor humor ook. Net als uw neiging om dan beledigend te worden. De "roadblock" zit in uw hersenen (voor zo ver u die überhaupt heeft)?

NoblesseOblige | 26-03-17 | 15:41

alivandewegenwacht | 26-03-17 | 14:41
Inmiddels ook een soortgelijk bericht over mevrouw Kaviaar naar de door u genoemde instantie verstuurd.
Tevens een bericht met zelfde inhoud verstuurd naar Meldpunt discriminatie Internet, hoewel die het blijkbaar erg druk hebben met bedreigingen met geweld tegen moskeeen.
www.meldpunt.nl/site/page.php?lang=&am...

Roadblock | 26-03-17 | 15:40

So Kaviaartje gaat nu elke maand een aflevering van Nederland bakt meedoen?
Best wel truttig voor een anarchiste.

Vermoedelijk lijd ze ook onder het projectie: Eigenlijk wil zij Thierry's bloed gaan drinken, maar komt dan met een gebakken projectie: Hem haar bloed laten eten.

En het geheel dan met z'n velen in een wilde krachtvrouwen orgie met een hoog cannibalengehalte.

What a lovely fresh hell is this and above all how does it make the world better?

MistaRazista | 26-03-17 | 15:37

@NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:53

Bedankt voor de zoveelste bevestiging van het feit dat linkse arrogante deugmensjes op de man gaan spelen zodra ze geen argumenten meer hebben (wat, over het algemeen, nogal snel gebeurt bij hen).

raskol | 26-03-17 | 15:35

Als Baudet werkelijk iets overkomt zullen de Kaviaartjes niet thuis.zijn. Die zullen dan hun bebloede handen in onschuld wassen.

Schoorsteenveger | 26-03-17 | 15:33

Thierry Baudet is nou eenmaal een gevaar voor de gutmenschen wereld sinds hij in de 2de kamer zit,dus zal die binnenkort ook wel 24/7 beveiliging nodig hebben vanwege zijn standpunten.

komtdatschot | 26-03-17 | 15:29

@Dandruff | 26-03-17 | 14:46
Uw beperkte tunnelvisie is mij bekend. De oude koeien uit de jaren '80 ook.
NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:53
Nou kan ik mij ook nog wel een paar discussies met u herinneren, waarbij er van uw kant weinig "Noblesse" naar voren kwam, dus ik zou het woord tunnelvisie maar niet al te veel gebruiken.

Roadblock | 26-03-17 | 15:26

Fisccon | 26-03-17 | 14:55
Uit uw woorden begrijp ik dat u deze ceremonie al eens heeft doorstaan?
Veel plezier met de 'not anymore "alt" steumpert' oorkonde met de tekst 'Je bent pas een man als je een menstruatietaart hebben kan'.

Implants | 26-03-17 | 15:19

Fisccon | 26-03-17 | 14:55
De verkiezingen zijn voorbij.
Wat doe je hier nog troll?

Roadblock | 26-03-17 | 15:17

En dan worden de feministen wel wakker... maar de onderdrukking van de vrouw in de islam baart hen geen zorgen..

Hettiet | 26-03-17 | 15:16

nickolaas | 26-03-17 | 14:56
Je kan kletsen tot je 100 gram weegt, maar ultrarechts nederland pleegt nog geen fractie van het geweld wat ultralinks nederland pleegt.
Kijk eens wie er veroordeeld zijn voor de bestorming van het gemeentehuis van Geldermalsen. Allemaal rechtse activisten natuurlijk- Oh wacht..
Kijk eens wie er veroordeeld zijn voor het met brandbommen (en geen rookbommen) bestoken van het restaurant in Kedichem.
Lees eens AIVD rapportage over de risicoanalyse van rechtsradicalen ten opzichte van clubjes als AFA en aanverwanten.

Roadblock | 26-03-17 | 15:16

Fisccon | 26-03-17 | 14:55
nog afgezien van het niet vermelden van je bron heb je geen historisch besef. De laatste die een taart in zijn gezicht kreeg is een zandfabriek begonnen.

boccelullus | 26-03-17 | 15:06

Dandruff | 26-03-17 | 14:46
+1
telelezer | 26-03-17 | 14:50
Hij vergat wel bijvoorbeeld de bestorming van het gemeentehuis van Geldermalsen erbij te noemen.. of komt dat niet voor bij 'rechts' (en is dus nooit gebeurd)? Gouda..

nickolaas | 26-03-17 | 14:56

Ach gut, Baudet zou maar eens een taart op z'n keurig gecoiffeerde hoofd krijgen. Wat een schande. Om een hekel te hebben aan die gladde griezel hoef je echt niet links te zijn. Las vorige week dat Baudet vooral veel aanhang heeft bij de Nederlandse versie van de US "alt-right" beweging, je weet wel van dat zielige volk dat de waarheid niet aankan en zelf met "alt-facts" komt. De "alt" steumperts schijnen iedereen die het tere zieltje van hun held krengt op social media voor rotte vis uit te maken. Want kritiek op Baudet daar houden onze alt-right broeders en zusters niet van. Wat een treurigheid. Ik zeg: gooien die taart, wordt het misschien ooit een echte vent.

Fisccon | 26-03-17 | 14:55

@Dandruff | 26-03-17 | 14:46
Uw beperkte tunnelvisie is mij bekend. De oude koeien uit de jaren '80 ook.

NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:53

Dandruff | 26-03-17 | 14:46
+1

telelezer | 26-03-17 | 14:50

@lekker wijf | 26-03-17 | 14:24
U valt nu door de mand als een ontzettend dom blondje. Die niets van geschiedenis weet. Typisch geval van "de melk horen klotsen, maar niet weten waar de uier hangt".
De NSDAP is niet door Hitler opgericht; hij heeft de naam niet bedacht. En de NSDAP'ers die oprecht in het socialistische deel van de naam geloofden zijn allemaal door Hitler uitgeschakeld. De Nazi's waren al lang gewelddadig voor de Reichskristallnacht (u kunt niet eens de correcte naam of spelling geven); met straatgevechten en de oprichting van Dachau in 1933. 99%? Alsof er niet talloze rechts-militaire dictaturen (met veel bloed aan hun handen) zijn geweest. Nooit gehoord van Mussolini, Franco of midden- en zuid-Amerikaanse dictaturen?
Ga eens kijken op Wikipedia of lees een boek als "The Rise and Fall of the Third Reich van William L. Shirer, voordat u totale bullshit gaat verkondigen.

NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:47

NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:02,

Je kunt niet alles tot in het eeuwige bagatelliseren. Natuurlijk kun je in elke groep extremisten en gekken aanwijzen, zeker als je over de hele wereld gaat zoeken.

Maar Nederland heeft een traditie van links geweld.
Denk aan de aanslag op het huis van Kosto; de aanslag in Kedichem; reeksen brandstichtingen en vernielingen bij Makro's, shell-stations en veebedrijven; krakersrellen; het verjagen van Buikhuizen en Hirsi Ali; de bedreigingen naar islamcritici; noem maar op.
Linkse demonstraties gaan vaak samen met geweld.
En rechtse demonstraties worden vaak verboden, om links geweld te voorkomen.
Toch wordt "rechts" door vrijwel alle linkse populisten als het grote gevaar gezien.

Dus het gaat niet alleen om het geweld van wat gekken, probleem is dat die gekken door links gedoogd worden. Zie;
- Jesse Klaver, die terrorist Duyvendak het podium optrekt;
- hoewel zijn acties leidden tot brandstichting bij een gezin;
- GL-raadslid Bogers die VMO waarschuwde dat Volkert vastzat;
- VMO en Volkerts echtgenote hebben toen belastend materiaal gewist;
- en niemand bij GL die daar afstand van neemt, integendeel.

Ook de column gaat over een heel rijtje linksextremisten die op basis van wat leugens over Baudet om vergaande "actie" schreeuwen. En niemand ter linkerzijde die dat veroordeelt. Waarom zouden ze ook; in die kringen zijn T-shirts van massamoordenaar Che volkomen acceptabel. Voor de oudere linksmensen geldt dat die vaak jarenlang of zelfs decennialang massamoordenaars als Stalin (CPN) of Mao (PSP, SP) hebben bejubeld. Groen Links werd groot onder Pol Pot aanhanger Rosenmüller, en Khomeiny aanhanger Rabbae.
Slechts weinigen hebben daar later afstand van genomen.

Nog steeds is links er trots op om hand in hand met isis-aanhangers en hamas-aanhangers tegen joden, kinderfeesten, democratieën mensenrechten te demonstreren.
Als er in Nederland echt tientallen linksmensen zouden zijn die geweld, slavernij en genocide veroordelen, dan wordt het tijd dat tenminste één van hen ook daadwerkelijk zijn mond opentrekt.
Maar voorlopig blijft het stil.

Dandruff | 26-03-17 | 14:46

Heuj.. nieuw GL-boosmaaktopic hierboven ;) (volgens mij zit iedereen hier redelijk goed in de flow al.. of werkt je in twee topics tegelijk boos maken toch minder ??).

nickolaas | 26-03-17 | 14:44

... en de nationale coordinator terrorismebestrijding is wellicht ook geinteresseerd.....

Subject:publieke bedreiging tweede kamerlid
Date: Sun, 26 Mar 2017 14:38:46 +0200
From:
To: Frontoffice-NCC@nctv.minvenj.nl

Goedemiddag,

Op de website

jokekaviaar.nl/Maandstondetaart-fasci...

wordt openlijk opgeroepen tot geweld tegen een tweede kamerlid.

Vriendelijk verzoek ik u tegen tegen deze stuitende website direkt gepaste aktie te ondernemen.

vriendelijke groet

alivandewegenwacht | 26-03-17 | 14:41

De gedachten van Hitler Duitsland bewonderaar Erdogan en liefhebbend en verbinden links komen aardig overeen 'democratie is een trein die we nemen tot we onze bestemming bereikt hebben'. In Iran was ook zo'n leuk verbond tussen moslim fundamentalisten en links om de sjah ten val te brengen. Geen linkse hond die lering trekt uit het lot van de Mojahedin-e-Khalq, want onaangename feiten en de vervelende realiteit die gaan we negeren, liever een maakbare samenleving, little ponies en regenbogen.

bijna_raak | 26-03-17 | 14:39

Fijn hè, wonen in een land waar je vrij bent om je mening te uiten. Oh, wacht.....
@ Infidel66 | 26-03-17 | 11:04
-
je mening vrij uiten, karakterdeformatie (iemand een racist noemen en vergelijken met Hitler) en oproepen tot geweld (gooien met dingen, enz) zijn wel drie HEEL verschillende zaken!

telelezer | 26-03-17 | 14:35

@NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:23
Ik denk dat ze bij Al Qaida ook gewoon een bedrijfsarts voor je bellen, als ze je echt niet meer kunnen volgen qua plannen..
Volgens mij is er niet eens een Fatwa over die jongen.. hij is gewoon behoorlijk onbekend denk ik - ondanks dat ie de grootste intellectueel van deze tijd is ([hier nog bron invoegen]).

nickolaas | 26-03-17 | 14:32

Brainless talent | 26-03-17 | 14:12
Een kleine bloemlezing van de geplaatste artikelen van mevrouw Kaviaar aka Joke Kuijt maakt duidelijk dat je haar van veel kan beschuldigen, maar niet dat zij "ludiek" of "sympathiek" is.
Haar humorloosheid wordt slechts geëvenaard door het blinde fanatisme, waarmee zij tekeer gaat tegen onze maatschappij, waarin blijkbaar iedereen besmet is door het "fascistische" virus.

Roadblock | 26-03-17 | 14:31

Overigens jammer dat Baudet een slecht debater is. Denk niet dat hij echt ver komt.

Carmelita | 26-03-17 | 14:31

de persoonsverheerlijking Fortuyn
lijkt wel Noord-Korea
alanya666 | 26-03-17 | 13:47
Fortuyn was een ver bovengemiddeld begaafd mens. Jij bent meer van "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg".

Carmelita | 26-03-17 | 14:29

Hitler begon als socialist en dat linkse tuig sloeg alles in elkaar tijdens Kristalnacht. Fascisten hebben links bloed, ondanks dat Hitler voor diens socialisme de term nationaal plakte. Goor volk. En geen spat veranderd. Agressie en geweld komt voor 99% van links. Geen argumenten, geen gelijk en dus slaan ze erop zoals ze al doen sinds de Kristalnacht. Vies, goor, onbetrouwbaar en misselijkmakend links volk.

lekker wijf | 26-03-17 | 14:24

@nickolaas | 26-03-17 | 14:14
Voorlopig is TB een makkelijker te bereiken doelwit dan de Grote Blonde Leider. En IS is altijd op zoek naar publiciteit, ook al hebben ze er niets (bewijsbaar) mee te maken. Zie de laatste aanslag in London.
Wat is eigenlijk uw punt? Dat TB niet serieus te nemen is? Dat het FvD te klein is en geen potentie heeft? Of dat de FSB staat te posten voor de deur om hem te beschermen?

NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:23

-weggejorist-

sjerrybaudet | 26-03-17 | 14:21

Linkse mensen hebben een smerige geest. Walgelijke soort.

lekker wijf | 26-03-17 | 14:19

Joke Kuyt is nooit geboren maar als opgedroogd menstruatiebloed ter wereld gekomen. Zo, op hun eigen nivo even terug duwen.

funkyd | 26-03-17 | 14:17

" is hij een 'prime target'."
@NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:02
Pianoliggende voorman van een splinterpartij ?? - en vervolgens heb je de Russen op je dat omdat je 'hun man' hebt uitgeschakeld misschien ;) (ok, ik chargeer een beetje: "Het Maffiamaatje van Thierry Baudet" www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/... , "Walgelijke NY Times opent de aanval op Baudet, zet hem neer als Russischepropaganda-verspreider" www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/wal... "Baudet wil ratificatie Oekraïne-verdrag alsnog terugdraaien via rechter" www.nrc.nl/nieuws/2017/01/12/baudet-w... "Poetin-lakei Thierry Baudet wil Oekraïne opofferen aan Rusland" www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/poe... = 3min chargeren op Google ;) ).

nickolaas | 26-03-17 | 14:14

Groen links moet mee regeren om de windmolen-maffiapraktihken van Henk Kamp te steunen.

Astroturfer | 26-03-17 | 14:13

Roadblock | 26-03-17 | 13:38

Ik heb het niet over links-activisme. Ik heb het over Joke. Zij denkt blijkbaar dat zij een ludieke sympathieke actie heeft bedacht. Ja, voor links radicalen. Die maandstondetaart actie zal bij het publiek een tegenovergestelde doel bereiken dan wat zij voor de ogen heeft.

Je moet sowieso voor mensen die extreme ideeën op nahouden opassen. Het maakt niet uit in welke vakje je zit. Het maakt niet uit tot welke kamp (links, rechts, moslims, katholiek, protestants, boeddhist, enzovoorts) zij behoren.

Brainless talent | 26-03-17 | 14:12

beste mgtow/ 11.54: De "minder, minder, minder" vraag van Wilders was geen oprechte vraag, maar een poging om de aanwezigen op te jutten tegen Marokkanen (niet zo moeilijk, overigens). Maar je hebt wel gelijk: als Wilders zoiets niet mag zeggen, waarom mogen die linksgekkies dan wel dergelijke dingen zeggen? Het lijkt mij ook relevant dat die Joke Kaviaar een paar jaar geleden als is veroordeeld voor het doen van opruiende uitspraken. Dat maakt haar intussen tot recidivist. Voor mensen die niet links zijn is dat iets dat hen door het OM wordt kwalijk genomen.

JoopRe | 26-03-17 | 14:09

GroenLinks,voor CPN en PPR,crypto-communisten,Leninisten,Marxisten,Trozkisten enz enz.
Het grootste tuig en uitschot van Nederland.Lubbers had het vroeger al over werkkampen..... Wellicht een goed idee de GL stemmer preventief in heropvoedings"kampen" op te sluiten... Mooie droom maar onze Rechterlijke Macht is zo links als de pest... Dat Rutte( van zeer links-liberale huize) met GL wil regeren verwonderd mij niets... Kan mij niet voorstellen dat het CDA in één kabinet gaat zitten met dat linkse uitschot ( beter ware afschot).

FrieslandDashond | 26-03-17 | 14:09

Er zijn gekken en fanatici in deze wereld, sommige zijn links, sommige zijn rechts (bijv. Timothy Mcveigh, Anders Breivik, Thomas Meir, Uwe Mundlos en Uwe Böhnhardt, Alexandre Bissonnette), nog meer moslim, sommige zijn gewoon gek. En je hebt er maar één, met een pistool, bom of auto/vrachtwagen, nodig om ellende aan te richten.

Er zijn dan altijd domoren en demagogen, die dan meteen een hele groep collectief schuldig verklaren: "de linkse kerk", "PVV'ers zijn racisten/fascisten" "alle moslims", "Nederlanders zijn fascisten die schuldig aan Srebrenica" "Mexicanen zijn verkrachters en drugshandelaren" "alle Duitsers zijn oorlogmisdadigers" (of stammen daar van af) etc. .
En zo kan je in de geschiedenis teruggaan en kijken wie het (zogenaamd) gedaan had/schuldig was. Het staat al in het oude testament (Sodom en Gomorra). En was eeuwenlang een excuus om joden ("zij hebben Jezus vermoord") te verdrijven, beroven en/of te vermoorden. Zie ook en.wikipedia.org/wiki/Collective_resp... . Het collectief framen is van alle tijden en een klassieke manier om mensen bang te maken en te verdelen (verdeel en heers dus), en een methode om je "beter/superieur" (dan/aan de ander) te voelen.
De vraag blijft waar individuele verantwoordelijkheid ophoudt en collectieve schuld begint. En of collectieve schuld überhaupt bestaat. Totalitaire regimes maken er in ieder geval graag gebruik van.

Kort door de bocht gaan en "stemmingmakerij" hoort daar ook bij: taarten gooien leidt automatisch tot moordaanslagen, want zie de precedent: Pim Fortuyn. Inmiddels begint dat ook een soort "Godwin" te worden.

De fanatieke (veganist en marxist) Anne-Fleur Dekker zou zich moeten schamen: zij heeft ondemocratische en totalitaire trekjes. Dat zij zichzelf "pacifist" durft te noemen (en zeker na haar oproepen t.a.v. TB), is een gotspe.
Dat Joke Kuyt een gestoord en weerzinwekkend mens is, die een bezoek van de politie verdient, moge duidelijk zijn. Beide dames zijn voorbeelden van een verwrongen vrouwenlogica. Maar daar zit niet echt het gevaar.

Waar Thierry Baudet wél voor moet oppassen, is een radicale moslimterrorist. Als voorman van een islam-kritische partij is hij een "prime target". Wij zijn dat allemaal, als "ongelovige honden", in de ogen van IS (en hun aanhangers).
Gelukkig zijn dat er hier in Nederland niet al te veel, zie het filmpje van Frank Buis www.youtube.com/watch?v=p5NDnT01J-Y .
Maar zoals eerder gezegd: het hoeft er maar één te zijn. Aan de andere kant; dat moet toch voor de AIVD te behappen zijn.
Een leider pakken is nu eenmaal effectiever om mensen monddood en bang te maken. Maar daar heeft Bas Paternotte het verder niet over. Zoals gewoonlijk (zie mijn plemp van vorige week) is het weer net-niet.

NoblesseOblige | 26-03-17 | 14:02

GroenLinks is een beweging van idealisten en idealisten kunnen gevaarlijk zijn. Soms zijn het slechts aandoenlijke dromers, maar vaak zijn het lieden die hun idealen zo belangrijk vinden dat zij intolerant worden, gewelddadig zelfs, jegens eenieder die idealen niet deelt, of niet in dezelfde mate deelt.Verder zie je bij GroenLinks nog veel overblijfselen van het Socialistische gedachtenkader: alles wat Westers is is fout en iedereen die niet-Westers is krijgt bij voorbaat het voordeel van de twijfel, zelf wat ondernemen is fout en criminaliteit komt enkel voort uit maatschappelijke ongelijkheid, zodat je het de crimineel persoonlijk niet mag kwalijk nemen.

JoopRe | 26-03-17 | 14:01

alivandewegenwacht | 26-03-17 | 13:12 +100!

Rest In Privacy | 26-03-17 | 13:59

@Beroep = Boerenlul | 26-03-17 | 13:51
Sterker nog .. Duyvendak werd door Jesse Klaver op 15 maart j.l. het GL-podium opgetrokken om hem te bedanken, omdat hij campagneleider en bedenker zou zijn geweest.

Watching the Wheels | 26-03-17 | 13:56

-weggejorist-

mevr.Kribo | 26-03-17 | 13:55

alanya666 | 26-03-17 | 13:47
Dus omdat deze personen geen uitvoerbare oplossingen hebben volgens u, moet er wat gebeuren?
Uw vergelijkig met Noord-Korea slaat overigens nergens op.

Roadblock | 26-03-17 | 13:53

Lichtelijk verbaasd over de duidelijke connectie GroenLinks-Moord op Pim Fortuyn. Ik wist dat Volkert onderdeel was van de stormtroepen van die club, maar dat zo overduidelijk aantoonbaar is te maken dat GroenLinks in ieder geval onderdeel is van een cover-up spreekt boekdelen. Nog verbaasder dat dit blijkbaar nooit reden is geweest voor serieus (journalistiek of anderszijds) onderzoek. Eén matige documentaire met Katja Schuurman is al wat dit land in 15 jaar heeft kunnen bewerkstelligen, dit in schril contrast met de VS en hun moord op Kennedy.
Wat mij ook verontrust, is het gedrag van de huidige GroenLinks stormtroepen, die blijkbaar menen het recht te hebben om anderen hun mond te snoeren d.m.v. gewelddadige en intimiderende acties. Want vergis u niet, deze nieuwe 'taartgooi-actie' is een bewuste referentie naar Pim Fortuyn en een verkapte doodsbedreiging, laat u niet om de tuin leiden! Anne Fleur Dekker weet dondersgoed naar wie zij refereert als zij oproept tot een vergelijkbare actie.
Welnu, mevrouw Dekker, uw stalinistenpartij heeft een aantal zetels in de Tweede Kamer verkregen, het lijkt mij dat dit de plaats is voor het uitvechten van verschillen van mening, dat heet debat. Ik weet, in Nederland stelt debatteren weinig voor maar de heren Baudet en Hiddema gaan hier wel voor verandering zorgen. Bereid u daar maar vast op voor. Wat zegt u? U heeft eigenlijk geen argumenten tegen de zienswijzen van Baudet en Hiddema? Dat meende ik al op te maken uit de infantiele oproep tot taartgooierij. De ultieme uitlaatklep voor het drammerige jengelkind: dreinen, stampvoeten en gooien met voorwerpen. Het toont onmiskenbaar aan wat voor een bedroevend niveau GroenLinks eigenlijk heeft en dat deze partij van buitenparlementaire dreiners net zo min hoort in de Tweede Kamer als de IRA of de RAF.
Het lijkt mij dan ook tijd dat men deze partij en zijn aangehorigen tot de orde gaat roepen voor de komende kabinetsperiode wordt gekenmerkt door buitenparlementair intimidatiegedrag om meningen te onderdrukken. Get with the programme, in de Kamer hoort de discussie thuis, en dat is heel wat anders als mensen fysiek bedreigen, en dat is wat GroenLinks nu doet.

Rest In Privacy | 26-03-17 | 13:53

Wel een beetje medelijden hoor met Joke Kaviaar; maar wat kunnen wij er aan doen dat er niet één kerel is die op jouw dikke vette en nogal ruikende lijf wil kruipen? Dit schorremorrie krijgt de trekken nog wel eens thuis.Kudo's voor Baudet en Hiddema!!!!

hans6100 | 26-03-17 | 13:53

Die mensen zijn knettergek, leren ze dan nooit?

Watching the Wheels | 26-03-17 | 13:52

"activist Wijnand Duyvendak", nou Bas Paternotte dat is wel een eufemisme. Na het presenteren van zijn boek rezen er vragen aangaande Wijnand zijn verleden. Die heeft hij nooit beantwoord om de storm in de kiem te smoren trad hij onder druk van de partijleiding ineens af. Bij Wijnand Duyvendak hebben we het over de organisaties Onkruit en Rara dat waren gewoon terroristen op Nederlandse bodem.
nl.wikipedia.org/wiki/Wijnand_Duyvend...
Het is volstrekt onacceptabel dat GroenLinks deze man nog vrij laat rondlopen in hun gelederen.

Beroep = Boerenlul | 26-03-17 | 13:51

Ook Pim had in 2002 geen uitvoerbare oplossingen net als Wilders/Baudet in 2017,de persoonsverheerlijking Fortuyn
lijkt wel Noord-Korea

alanya666 | 26-03-17 | 13:47

De scheidingslijn tussen ECO vriendelijk en ECO terrorisme is wel erg dun

TheNox | 26-03-17 | 13:44

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:35
Ik zie wel degelijk iets meer van dit soort gewelddadig activisme ( over de jaren ) van de linkerkant.
De harde kern van de milieu-activisten zijn levensgevaarlijk, zo bleek.

Stortkoker | 26-03-17 | 13:43

-weggejorist en opgerot-

Hardepraat | 26-03-17 | 13:42

Brainless talent | 26-03-17 | 13:23
Je onderschat het links-activisme blijkbaar.
www.aivd.nl/onderwerpen/extremisme/in...
De uiterst gewelddadige kraakbeweging, de internationale socialisten, AFA, en al die andere "bewegingen" waar je steeds dezelfde gezichten in wisselende samenstellingen ziet.
Met als huisorgaan Indymedia,
www.indymedia.nl/node/39180
als Gestapo Kafka,
kafka.nl/
en als Abwehr het Buro Jansen & Janssen.
www.burojansen.nl/

Roadblock | 26-03-17 | 13:38

Het beste is voor deze linkse Goedmensen om te bidden dat Baudet de komende jaren niets, maar dan ook helemaal niets, overkomt. Want anders breekt de hel definitief echt los. Iets met appeltje te schillen en boemerang.

ad melkert | 26-03-17 | 13:37

Stortkoker | 26-03-17 | 13:31
Eens.
Heeft dan ook niets met links of rechts te maken, maar alles met de kwaliteit van de democratie en dus van onze samenleving.
Dat zag je ook bij het treitervloggen van die bestuurster, daar begint het al. Hebben die klootzakjes niet door blijkbaar, want wij en zij.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:35

Stortkoker | 26-03-17 | 13:31
Eens.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:31

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:25
T punt is dat het onmiddellijk tot geweld oproept. Want dat is een taart vol met ( vul hier uw keuze in ) gooien namelijk. Van democratisch gekozen kamerleden blijf je af. Altijd. Doe je dat niet, dan ben je wat mij betreft niks minder dan een staatsgevaarlijk element met een terroristische context. Links of rechts. Religieus of atheïst.

Stortkoker | 26-03-17 | 13:31

Dit hou je toch niet voor mogelijk 'open en bloot'
Het blijkt dus nog gekker te kunnen.
Wat een vullis!!!

watmagjenogwel | 26-03-17 | 13:31

herstel: 'kan' moet zijn 'kunnen' (zinsconstructie was gewijzigd op 1 woord na)

Rest In Privacy | 26-03-17 | 13:25

Stortkoker | 26-03-17 | 13:17
Bijzonder smerig, inderdaad.
Wat is er mis met een goed geschreven artikel in de e-krant, zou je zeggen.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:25

Zeer vrouwonvriendelijk volk, die Groenlinksers. Zij willen de grenzen openzetten zodat migrerende verkrachters en geweldplegers Nederland kan overspoelen.
-
Joehoe, Groenlinks! Kijk eens naar Zweden en Duitsland.
Voorstander zijn voor massa import betekent voorstander zijn van molest, die met name voor vrouwen en kleine meisjes bedoeld is. Enne... ongetwijfeld met het ook allemaal maar kunnen dat kindbruidjes geïmporteerd moeten worden onder het mom van gezinshereniging.
-
Dan krijgen we zo'n Jesse Klaver die een blik Guus-Meeuwis-romantiek opentrekt om de zielige migrantjes te helpen naar Brussels model, wat ten koste gaat van onze nationale samenleving.
En ook dat is vrouwonvriendelijk, alsmede manonvriendelijk.

Rest In Privacy | 26-03-17 | 13:24

Links stinkt, is verrot en intens vies. Ik hoop oprecht dat die bloed/kots/menstruatie-hoeren vandaag of morgen precies hetzelfde wordt aangedaan. Als je intenszieke zaken uitvoert of plant, dan verdien je hetzelfde in het kwadraat terug te krijgen. Het gaan leuke maanden/jaren worden met dit soort vieze walgelijke menstruatiedreigsloeries. En dit enkel om een uit het verband getrokken uitspraakje van een enthousiaste politicus wiens visie je niet deelt.

Rest In Privacy | 26-03-17 | 13:23

WTF????

Je keurt toch ook niet goed om een taart met liters sperma naar iemand/vrouw te gooien? Kennelijk heeft Joke of geen moraal of een denkvermogen van een amoebe.

Brainless talent | 26-03-17 | 13:23

Homer P. Simpson | 26-03-17 | 13:12
"Geschiedenis leert ons dat socialistische idealen onvermijdelijk uitmonden in een dictatuur "
Aangenomen dat al het socialisme meteen tot excessen leidt. Je kan toch ook niet zeggen dat wanneer je een beetje rechts bent meteen joden gaat vergassen of zoiets. Socialisme zit in onze geschiedenis, als je gaat nadenken over wat je wel of niet redelijk vind kwa wonen en leven voor de gewone man, 40-urige werkweek en zo. Behalve de VVD dan, die denken dat alles vanzelf goedkomt. Die gaan pas iets vinden als het mis gaat. Maar dat socialisme is wel iets van vroeger, toen er nog veel arbeiders waren, van voor de mechanisatie.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:23

@raskol | 26-03-17 | 13:19
Ik denk dat Freud in zijn analyses wel raad geweten zou hebben met die mensen..

nickolaas | 26-03-17 | 13:22

Was het niet Oudkerk van de PvdA die misbruik maakte van heroine hoeren? Doe eens taarten dan.

Apollo | 26-03-17 | 13:21

Hou er even rekening mee dat er straks 14 van dit soort extreem links statuur in 'onze' regering zitten. Je weet wel, die regering waar rechts middels een cordon sanitaire geweerd wordt.

marcoplarco | 26-03-17 | 13:21

"Rot lackierte faschisten".

RenHoek | 26-03-17 | 13:20

"Vraag; is er ergens valide link/bewijs over de veroordeling van duyvendak? Heb dit zelf nog niet kunnen vinden."
naitn | 26-03-17 | 11:34
In oktober 1984 werd Wijnand Duyvendak aangehouden bij een inbraak in het militaire MIBO-complex in Dubbeldam. De rechtbank in Dordrecht veroordeelde hem tot 6 weken gevangenisstraf, waardoor hij een strafblad kreeg.
volkertvandergraaf.wordpress.com/2011...

Roadblock | 26-03-17 | 13:19

Overigens, over de term 'ludieke actie': begin deze eeuw was het 'taarten' van politici een vaak gebruikt actiemiddel van aktievisties links. Maar dan ging het om gewone slagroomtaarten. Dat was inderdaad 'ludiek' ja, met als enige consequentie een extra stomerijbeurt.

Bij Fortuijn zat de taart vol stront en kots, wie kan dat nog 'ludiek' noemen? Iemand met stront en kots bekogelen, daar spreekt zoveel intense haat uit, dat is het stadium 'ludiek' ver voorbij. Net als een 'taart' vol menstruatiebloed, het past prima in de haatcampagne tegen Baudet maar met ludiek heeft het niets meer te maken.

raskol | 26-03-17 | 13:19

Nederland is afgezakt, Nederland is een rioolland geworden. Bestuurt door onbekwame mensen. Onbekwame mensen waarvoor onbekwame stemmers gekozen hebben.
Het doet mij pijn.
Ik steun Geert, ik steun Thierry. Er moet goed voor deze wel bekwame en daarnaast moedige mensen gezorgd worden. Wij moeten geen tweede Pim Fortuyn willen in ons arme land.

onnosel | 26-03-17 | 13:19

Leuk altijd hoe links 1 Breivik afzet tegen 1.000 linksgerelateerde aanslagen. Daarnaast had Breivik ideologisch gezien nog gelijk ook, wat natuurlijk zijn verschrikkelijke daad op geen enkele wijze vergoeilijkt.

Toninhocerezo | 26-03-17 | 13:18

@kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:03
"'Tut tut, het gaat alleen nog maar over een idee van gooien van een taart met wat maandelijks afvloeisel van slechts een enkele scheldmevrouw. Waarschijnlijk ook slechts ludiek in de ogen van mevrouw Kaviaar., die ziet het aanzetten tot haat niet.""
Probleem met ludieke taartgooi acties is dat je dus als gekozen Kamerlid onmiddellijk de boel moet gaan beveiligen. Bij elk publiek optreden bestaat immers de kans dat iemand je iets wil aandoen. Dat is ook de essentie van dit soort links jihadisme. Een bijzonder smerige & intimiderende vorm wat mij betreft.

Stortkoker | 26-03-17 | 13:17

plaszak | 26-03-17 | 13:09
K3-tjes hoeven niet te kunnen zingen maar horen toch nog wel een beetje fotogeniek te zijn? Dan valt Anne Fleur helaas in de eerste verkiezingsronde al af.

Disaronno | 26-03-17 | 13:17

#2: Socialisme is het excuus dat luie mensen gebruiken om zelf geen verantwoording voor hun medemens te hoeven dragen: Laat de staat het maar oplossen, dan kunnen wij onze tijd besteden aan moreel boven andere mensen te staan. En laat die mensen het ook gelijk maar betalen ook.
Hypocriet, lui, dom kutvolk dat desnoods naar geweld grijpt om haar zin te krijgen. Daar kots ik nou op.

Nog een woord aan die Jesse Klaver: Het zou je sieren om krachtig afstand te nemen van dit soort extremisme. Dat je jong en dom bent kan niemand je kwalijk nemen, dat je een wapen ter hand neemt wel.

Homer P. Simpson | 26-03-17 | 13:16

raskol | 26-03-17 | 13:07
Kom nou, dit zit je zelf in te vullen om en reden die je zelf maar moet uitvinden. Volkert van der Graaf is gewoon een moordenaar, ook voor 99,9% van de linksmensen, die vinden moord ook niet ok. Vergeet niet dat Groen Links van oorsprong anti-militeristies met pascifisten en zo was.
Blind-fanatiekelingen hebben je overal, zowel links als rechts. En die sluiten zich vaak op in hun angst of haat. Gaan we niet aan meedoen.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:16

-weggejorist-

alivandewegenwacht | 26-03-17 | 13:12

Geachte mevrouw Arib,

Zojuist heb ik aangifte gedaan van

1) concrete bedreiging van een gekozen tweede kamerlid

2) intidimidatie van kiezers

Aanleiding is een artikel van Joke "Kaviaar" Kuyt waarin zijn publiekelijk oproept tot geweld tegen de heer Thierry Baudet.

Vriendelijke verzoek ik u als Kamervoorzitter publiekelijk stelling te nemen tegen het demoniseren van volksvertegenwoordigers.

De bejegening van de heer Baudet lijkt veel op de bejegening die de heer Pim Fortuyn ten deel is gevallen. Het begint bij ontmenselijking van de tegenstander en het verwijderen van de morele rem leidt tot meer geweld dan waar in eerste instantie toe wordt opgeroepen. We leven nu na de moord op Pim Fortuyn, dus iedereen die op deze manier tot geweld aanzet weet welke consquenties dit kan hebben.

De heer Baudet verdient als Kamerlid extra bescherming. Allereerst verbaal door de Kamervoorzitter en zijn 149 collega's. Vervolgens concreet om te voorkomen dat de in het vooruitzicht gestelde acties uitgevoerd kunnen worden.

Als dit gedrag niet officieel vanuit de Tweede Kamer wordt afgekeurd en via Justitie wordt vervolgd, dan is dat een bijl aan de wortel van ons democratische bestel.

met vriendelijke groet

alivandewegenwacht | 26-03-17 | 13:12

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:09
Baudet zegt zelf zich niet te willen vergelijken met Fortuyn. Het gaat hier niet over de vraag of Baudet een Fortuyn is, maar over de vraag of hij op eenzelfde wijze wordt bejegend. Het lijkt erop dat men elkaar vindt in een gemeenschappelijk doel: het demoniseren van Baudet.

Schoorsteenveger | 26-03-17 | 13:12

Socialisten hebben blijkbaar beperkt vermogen tot onthouden: Geschiedenis leert ons dat socialistische idealen onvermijdelijk uitmonden in een dictatuur waar de "minderwaardigen"(alle niet-socialisten dus) gemarteld en gedood worden. Cuba, Sovjet unie, Noord-Korea en gewoon de moord op Professor Fortuyn zijn klinkende voorbeelden wat er gebeurt als democratie alleen mag bestaan als deze naar jouw kant buigt.
De voorspelling ligt voor de hand: Als deze mensen de overhand krijgen eindigen we daar, of, indien gecombineerd met een flinke portie nationalisme misschien zelfs nog een tandje erger.
(Fun fact: wist u dat Hitler het eerste staatshoofd was dat wetten liet maken tegen dierenmishandeling?)

Homer P. Simpson | 26-03-17 | 13:12

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:03
Heeft u zich wel eens op de hoogte gesteld van de gebezigde taal in AFA kringen?
U kunt wel elke keer aan komen zetten met Brevik, maar wat er daar door aantallen mensen regelmatig geroepen wordt, klinkt niet als zoals u dat zo leuk bagateliseerd als enkele "bubbleaar".

Roadblock | 26-03-17 | 13:11

Zolang de linkse ratten door de regerende media als goedmensen worden beschouwd en overal hun zegje kunnen doen,Peter R, Sylvana enz., blijf je als rechts persoon helaas altijd een risico lopen. Met stille goedkeur van Dwdd en dergelijk. Het doorbreken van deze dictatuur wat FvD voor elkaar wil krijgen geeft nog extra brandstof aan het opjutten. Doorbreken zal slagen en dan kunnen we eindelijk een eerlijk debat starten. Weg met de linkse media!!

Edgecrusher | 26-03-17 | 13:11

Volkert is stiekem gewoon een held in de hoofden van veel linksmensen, daar ben ik van overtuigd.
raskol | 26-03-17 | 13:07
Ik zou zo ver willen gaan dat sommigen (wel wat breder dan het onderwerp nertsen) een heel stuk de analyse van Volkert kunnen volgen, maar dus niet de methoden..

nickolaas | 26-03-17 | 13:11

Ben benieuwd of Rutte dit Groen Links-geweld ook verkeerd populisme vindt.

Toninhocerezo | 26-03-17 | 13:11

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:03
Je zegt het helemaal correct. "... alleen nog maar..." En dat doodwensen, dat zit er diep in op extreem-links. RaRa, RAF, dat werk.

Schoorsteenveger | 26-03-17 | 13:10

Ik zie in Anne Fleur wel een leuk nieuw K-drietje.

plaszak | 26-03-17 | 13:09

@solcama | 26-03-17 | 12:47
Bijna iedereen uit mijn omgeving kende Fortuyn of rechtstreeks of met 1 stap ertussen.. en wekenlang wisselde iedereen informatie uit - dat debat was een soort ontlading en daar werden dan ook rake vragen gesteld en die zaal keerde zich ook echt tegen hem (ik was zelf verhinderd). Maar ik heb in die tijd dus heel veel mensen die Fortuyn vanuit heel veel verschillende perspectieven kenden en eigenlijk iedereens ervaring was toch dat ie problematisch was in allerlei opzichten en niet echt een geschikte president (hij wilde in dat Catshuis gaan wonen.. als ie nou gewoon op oppositie had gemikt eerst een paar jaar - zie je nu ook bij Trump, dat speechen en regeren twee verschillende dingen zijn.. en van mensen uit mijn omgeving wist ik wel dat ie kon spreken en indruk maken op een groep mensen, ik heb mensen meegemaakt die hem toch dingen hadden horen vertellen die meer indruk maakten denk ik dan die c'est ca'-meeting). Maar heel veel mensen hadden dus oprecht het gevoel hem toch te moeten stoppen (had men afgelopen jaar ook bij Trump - nog geen grote ongelukken, maar er wordt toch wel beweerd dat we twee weken terug feitelijk door het oog van de naald zijn gekropen in wat het openingsschot van WO III had kunnen worden - die mensen mogen ze wel een lintje geven die vermoedelijk een SCUD-raket hebben neergeschoten afgevuurd vanuit Syrië - het verhaal dat het een luchtdoelraket is daarvan wordt ook beweerd dat het een 'cover story' zou zijn geweest om de bevolking rustig te houden.. christenenvoorisrael.nl/2017/03/israe... (anonieme ooggetuigen) www.israelnationalnews.com/News/News.a... Ik geloof niet dat Trump tot nog toe zijn verwachtingen heeft waargemaakt - maar we hadden feitelijk met een internationale crisis kunnen zitten nu, waarbij Cuba kinderspel was geweest - en Trump is dus geen Kennedy (waarvan toen wel werd gezegd dat ie nog jong was - al had hij dus veel meer politieke ervaring dan Trump en voor Fortuyn gold feitelijk dus hetzelfde.. onderschatting van de functie en dus beperkingen als het gaat om persoonlijkheid/vaardigheden - beiden een narcistische inslag trouwens).

nickolaas | 26-03-17 | 13:09

Nou wacht even, we gaan Fortuyn niet zomaar met Baudet vergelijken. Zou hij willen. Baudet heeft nog lang niet de statuur die Fortuyn had. Pim was het, Baudet wil het.
En we zitten in een andere tijd. Baudet kan veel meer zeggen dan Fortuyn zonder door een minister niet te worden aangeken.
Waarschijnlijk kan mevrouw K. er niet tegen dat Baudet een baan met aanzien en dito salaris heeft of zo. Ook lijkt het nog iets onwennigs uit een tv-serie.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:09

@kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:03

Oneens. Denken dat het die linkse extremisten 'alleen maar' om ludieke acties gaat is zeer naïef. Misschien onbewust, maar naar ik vermoed minimaal ten dele bewust, staan ze ook achter de volgende stap, al zijn de meesten niet koelbloedig genoeg om zelf de trekker over te halen.

Je moet eens kijken hoe fel er vanuit linkse hoek werd gereageerd m.b.t. de vervroegde vrijlating van Volkert van der Graaf. Hoe die rechtse engnekken het in hun hoofd haalden om te pleiten voor volledig uitzitten van zijn straf. Volkert is stiekem gewoon een held in de hoofden van veel linksmensen, daar ben ik van overtuigd.

raskol | 26-03-17 | 13:07

Mocht Baudet inderdaad iets overkomen, laat dan tot in eeuwigheid duidelijk zijn welke personen bijdroegen aan de ontmenselijkingscampagne. o.a. Michael Schaap, Anne-Fleur Dekker, Asha ten Broeke, Meredith Greer, Joke Kaviaar, Francisco van Jole.

raskol | 26-03-17 | 13:03

Schoorsteenveger | 26-03-17 | 12:56
"De wereld zal een betere wereld zijn als Baudet daar niet in rondloopt, zo hebben ze besloten."
Tut tut, het gaat alleen nog maar over een idee van gooien van een taart met wat maandelijks afvloeisel van slechts een enkele scheldmevrouw. Waarschijnlijk ook slechts ludiek in de ogen van mevrouw Kaviaar., die ziet het aanzetten tot haat niet. Iets dat je echter niet moet toestaan met de risico op aids-besmetting, overigens. Onder de linksdenkenden zijn heus niet zoveel mensen die iemand doodwensen. Het is de enkele bubbleaar, links of rechts, die er een goede daad mee denkt te verrichten. Een Brevik bijvoorbeeld.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 13:03

Alle aanslagen kwamen tot nu toe van links en moslims. Wat tegenwoordig hetzelfde is?

Patatter | 26-03-17 | 13:03

Ik vind dat "kaviaarmens" heel wat enger dan Wilders.

Bena | 26-03-17 | 13:03

Mensen,

Hier is actie gevraagd. Je kunt bij de politie online aangifte doen:

www.politie.nl/aangifte-of-melding-do...

Zojuist gedaan:
1) concrete bedreiging van een gekozen tweede kamerlid
2) intimidatie van kiezers

Laten we de politie bedelven onder de aangiftes.

En verder: laten we kamervoorzitter Arib bedelven onder de emails met een verzoek om stellingname en actie.

k.arib@tweedekamer.nl

alivandewegenwacht | 26-03-17 | 12:59

Ze willen voor God spelen. Ze bouwden een moraal, ze plantten de boom van kennis van goed en kwaad midden in een zelf ontworpen aards paradijs van appeltjesgroene velden en menen zelf buiten die moraal te kunnen en mogen staan. Het doel heiligt de middelen, terrorisme en zelfs moord en doodslag zijn als ultiem middel geoorloofd. Wijnand Duyvendak wordt uiteindelijk toch nog als held op het schild gehesen, want in de ogen der zelfverklaarde goden deugt hij, is hij een goeie vent, want hij werkte aan het verbeteren van de wereld. En het wordt nog niet hardop gezegd, maar ook Volkert van der Graaf zal mettertijd de heldenstatus aangemeten krijgen. Om de wereld je wetten op te leggen moet je zelf boven de wet mogen staan, dat is je morele recht, zo vinden ze.
De wereld zal een betere wereld zijn als Baudet daar niet in rondloopt, zo hebben ze besloten.

Schoorsteenveger | 26-03-17 | 12:56

Gravin v Kippenbouth | 26-03-17 | 12:29
"Joke Kaviaar zet in haar column aan tot haat en roept op om tot gewelddadige acties over te gaan."
Dat doet zij eigenlijk haar hele uitkeringsleven al.
vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/ad...
Dit soort types kunnen er evenals Duyvendak niet met hun verstand bij, dat iemend hen misschien ook wel eens zou kunnen "taarten".
www.youtube.com/watch?v=8Yxn6DAP3So

Roadblock | 26-03-17 | 12:55

Facisme is het met geweld bestrijden van een andere mening. Het grappige is, dat zo iemand dan zelf een facist is.

Links en rechts facisme bestaat niet. Het communisme en facisme staan in theorie ver uit elkaar, maar in de praktijk (Stalin en hitler/ Mussolini) lijken ze als 2 druppels op elkaar.

Je kunt zeggen wat je wil van baudet, maar de mening van anderen met geweld bestrijden doet hij niet. Daarnaast is populisme op zich niet erg. Baudet is inhoudelijk veel verder dan Wilders en zal naar mijn verwachting de komende jaren over Wilders heengaan.

Dat Baudet minimaal als een arrogante kwal overkomt is een subjectief gegeven. Net zoals linkse vrouwen altijd lelijk zijn. Sylvana Simons is op zich een mooie vrouw, maar moet niet gaan praten.

jezusisonzin | 26-03-17 | 12:51

"dan wordt het tijd dat de bevolking zelf maatregelen gaat treffen om deze links extremisten permanent de mond te snoeren."
En toch is vrijheid van meningsuiting iets waar ook Fortuyn tegenaan liep. De kon ook zelden z'n punt maken.
Nu heeft DENK een cordon sanitaire opgezet tegen de media. Er is dus geen dialoog mogelijk. En tegelijk wil de Farid Azarkan een mooiere wereld, maar geen woord over Turkije. Van die dingen.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 12:51

Bizar dat GroenLinks als serieuze coalitiepartner wordt uitgenodigd voor onderhandelingen. Het is en blijft een extreemlinkse partij met doodenge elementen die niets moeten hebben van afwijkende meningen en het recht dat andersdenkenden hebben om zulke meningen te hebben cq. uiten.

raskol | 26-03-17 | 12:50

Links dat zijn pas populisten en aanzetten tot haat en geweld. Het is niet goed dat er bedreigd wordt, maar Anne fleur verschuilt zich achter haar kritisch stukje terwijl zij op twittert zelf oproepen om baudet te grazen nemen. Mw kijk eerst een in de spiegel.

franck7020 | 26-03-17 | 12:48

@nickolaas | 26-03-17 | 12:37
Dat was het EUR debat en dat werd gehouden op de dag dat Fortuyn's vader net was overleden. De organisatoren en deelnemers van het debat (plus journalisten, incl,. Wouke) waren daarvan op de hoogte en hebben "ondanks" deze kennis Fortuyn toen ongelooflijk zitten klieren.

Als ik u was zou ik die mensen uit uw directe omgeving geen blik meer waardig gunnen aangezien zij aan Marcel van Dam's bekende kwalificatie voldoen. Maar gelukkig ben ik u niet.

solcama | 26-03-17 | 12:47

We zien allemaal het Fortuyn scenario voor onze ogen weer ontrollen.
Het is inmiddels duidelijk dat de Nederlandse media tot op het bot geïnfecteerd blijken door linkse sympathisanten.
Laat daar eerst de bijl eens in gezet worden.
En als linkse terroristen de dans kunnen ontspringen maar uitspraken van rechtse politici opeens wel tot vervolging leiden is de vrees dat het rot inmiddels zeer diep in de ambtelijke bestuurslaag is doorgedrongen.

Eppo | 26-03-17 | 12:46

Heel heel eng clubje dat GroenLinks, bizar dat er nog geen cordon sanitair omheen is gezet.

schoneslapert | 26-03-17 | 12:45

Ze moeten die vieze taarten toch wel in hun eigen oven bakken. Wat eten deze mensen normaal? Ook eigen maaksels en die in de oven bewerkt?

Rest In Privacy | 26-03-17 | 12:40

Disaronno | 26-03-17 | 12:22
Misschien omdat ze geen of te weinig aandacht van leuke, normale mannen krijgen. Een mooie, intelligente man als Thierry Baudet is voor hen sowieso in alle opzichten onbereikbaar. Daarom maken ze de man in kwestie kapot zodat hij minder kans maakt op geluk met een andere, mooiere of intelligentere vrouw. Pure jaloezie dus.
En verder: negatieve aandacht is ook aandacht. Vooral narcisten zijn er dol op.....

Gravin v Kippenbouth | 26-03-17 | 12:38

@mezelf | 26-03-17 | 12:22
En die jongen is ook wel een beetje een provocateur ("achter deze tafel bedenk ik dan allemaal dingen waar 'linkse mensen' boos van worden").. worden ze boos, laten vervolgens 'rechtse mensen' zich daardoor weer op de kast jagen.
Beetje eelt kweken - wat comments betreft heb ik ook wel proberen naar mijn inzicht de juiste vragen bij Baudet te stellen.. maar dat is nog lang niet: "Hooivork, dit is Baudet - Baudet, mag ik je voorstellen: Hooivork.. ". Hij is ietwat geobsedeerd door 'links' en ik geloof dat het aftasten inmiddels wederzijds is - maar Fortuyn ging er toen destijds wel harder aan toe (mensen uit mijn directe omgeving hebben hem toen trouwens zo mee in de gordijnen helpen jagen, dat ie daarna bij het naar buiten lopen de NOS-journaliste toebeet "ach mens, ga toch koken!" - kostte hem meteen een paar zetels, daarvoor was ie alleen maar gestegen.. maar toen stond iedereen vlijm scherp naar die man herinner ik me nog en gesprekken gingen nauwelijks ergens anders over - bij Baudet is dat lang niet het geval..).

nickolaas | 26-03-17 | 12:37

@Braboblanke | 26-03-17 | 12:15
Goed idee, Heb het net gemeld. Kan Hiddema de zaak niet even bekijken?

Von Mutzenbacher | 26-03-17 | 12:31

Disaronno | 26-03-17 | 12:22
De meeste mensen zijn nu eenmaal niet zo erg mooi om te zien. Als u goed oplet zult u merken dat er op rechts ook veel lelijkerds rondlopen. Misschien dat ze op links nog wat minder schaamtegevoel hebben, maar zelfs daar ben ik niet zeker van. Ik vind die Thieme er trouwens heel verdienstelijk uitzien.

JvanDeventer | 26-03-17 | 12:31

Als iemand "minder, minder, minder"roept, is links er als de kippen bij om deze persoon voor de rechter te dagen vanwege haat zaaien. Blijkbaar mag een dergelijke oproep wel. Ik ben benieuwd hoe links Nederland reageert als er stromen Nederlanders naar het politiebureau gaan om aangifte te doen.

Reintje_de_Vos | 26-03-17 | 12:30

Braboblanke | 26-03-17 | 12:15
Daar ben ik voor, Joke Kaviaar zet in haar column aan tot haat en roept op om tot gewelddadige acties over te gaan. Deze ongepaste inhoud is op zich al wettelijk verboden, laat staan dat het op FB thuishoort.

Gravin v Kippenbouth | 26-03-17 | 12:29

@Braboblanke | 26-03-17 | 12:15
Goed idee, net gedaan.

TheBigKirth | 26-03-17 | 12:24

Hoe komt het eigenlijk dat die linkse activistendames altijd zo spuuglelijk zijn?
Disaronno | 26-03-17 | 12:22

Tsja, zijn ze zo lelijk omdat ze links zijn? Of zijn ze links omdat ze zo lelijk zijn?

sarcastro | 26-03-17 | 12:24

Kunnen ze ook gewoon een vaste rubriek van maken op zondag, 'een nieuwe poging om iemand of een groep te framen op een zo doorzichtig mogelijke manier..' - vorige week ook al zoiets.. (dit keer heb ik alleen de eerste twee alinea's vluchtig gelezen.. ). /next topic!

nickolaas | 26-03-17 | 12:22

Hoe komt het eigenlijk dat die linkse activistendames altijd zo spuuglelijk zijn?

Disaronno | 26-03-17 | 12:22

Goed om te weten dat Rutte met een partij in zee wil die dit soort schorem (m/v) voortbrengt.
Wie was eigenlijk dat linkse wijf die in 2002 de taart naar Pim gooide?
Ik hoop echt dat er voor dit soort untermenschen eens een paar kogels van rechts komen, al was het alleen maar om voor Pim alsnog wraak te nemen na 15 jaar!
--
Ontopic : Thierry, luister naar nummer-2 en koop een pistool... www.youtube.com/watch?v=-fjUuwogZJc

Keyboardspeler | 26-03-17 | 12:20

In de 20e eeuw waren er in Europa 50 (!!!) keer zoveel potentieel gewelddadige linkse organisaties als rechtse organisaties. Links meent een alleenrecht te hebben op fatsoen en ze menen dat te kunnen verdedigen met geweld.

Bytemaster | 26-03-17 | 12:19

Ik moet denken aan button die ik had als jochie. Why do we kill people to show people that killing people is wrong ? Links en rechts geweld is allebei dom en oergedrag.

Observer1961 | 26-03-17 | 12:18

King of the Oneliner | 26-03-17 | 11:22
Het kan alleen maar komen van een zwaar gestoorde vrouw en debiele aanhangers die nog steeds vrij over straat kunnen en niets te vrezen hebben.
En hopelijk houdt Thierry zijn rechtse praatjes, het moet doorbroken worden deze afschuwelijke linkse ideologie in dit land.

lanexx | 26-03-17 | 12:18

-weggejorist-

vluggehenkie | 26-03-17 | 12:16


jackindeboxstift | 26-03-17 | 12:01

Ik hang nergens de elitaire uit. U daarintegen beweert eigenlijk dat u beter bent dan ik omdat u het 'plebs' niet afvalt.
Maar het is niet te ontkennen dat het deel van de 'rechtse' aanhang (en echt rechts zijn ze vaker niet dan wel) dat overal deze nogal onbeschaafde taal zonder onderbouwing (zo beter?) achterlaat op SM representatief is geworden voor de 'rechtse' aanhang. In de ogen van heel veel mensen tenminste.
En dat soort mensen mag net zo hard aangepakt worden als een links persoon die iemand die een rechtse mening heeft standaard wegzet als fasict.

Boerentrut | 26-03-17 | 12:16

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 11:43
"Er is nog een overeenkomst met religie. Mensen die denken dat ze oprecht het goede doen. Totdat de verlichting komt en ze in de spiegel kijken en zich afvragen hoe religie in hun is gekomen."
Ik tel wel meer overeenkomsten, en dan met de salafistische reli-tak. Vooral het geweld=gerechtvaardigd gedeelte wat deze groene jihadi's openlijk verkondigen.
En nog een overeenkomst met de moderne jihad zijn de diverse splitergroeperingen die elkaar vinden in de strijd tegen Het Grootte Gevaar. van de Anti Zwarte Piet club tot de dierenactivisten.

Stortkoker | 26-03-17 | 12:16

De column van Joke Kaviaar waarin ze oproept tot het gooien van een 'taart' naar dhr. Baudet heeft ze trouwens ook op FB gezet. Als we dat bericht nu even massaal rapporteren aan FB als kwalijke content omdat het oproept tot geweld?

Braboblanke | 26-03-17 | 12:15

Welk Kamerlid gaat hiervan aangifte doen en te zorgen dat dit smerige linkse rapaille van de straat geplukt wordt?

lanexx | 26-03-17 | 12:13

Als Baudet iets overkomt dan wordt het tijd dat de bevolking zelf maatregelen gaat treffen om deze links extremisten permanent de mond te snoeren. Permanent hacken van hun sites bijvoorbeeld. Maar ik kan me voorstellen dat ze zelf ook zouden kunnen gaan ervaren hoe het is om steeds over je schouder te moeten kijken. Van de links extremisten steunende rechterlijke macht hoeven we het in ieder geval niet te hebben.

Rheia | 26-03-17 | 12:12

En rondom Groenlinks is geen cordon sanitaire.
Sterker nog ze gaan gewoon mee-regeren!
Het ware kwaad in Nederland schuilt in extreem-links en dit kwaad huist binnen de gelederen van GroenLinks als bij geen andere linkse partij.
pbs.twimg.com/media/C7xR5-uXUAEQXJ4.j...

keestelpro | 26-03-17 | 12:11

Anne Fleur, watch your six.

Fijnstoffer | 26-03-17 | 12:11

Guido | 26-03-17 | 11:59 en ze pakken nu gewoon een terrasje met dit mooie weer

marrretje | 26-03-17 | 12:10

Als het doel is van die Joke om mensen tegen elkaar op te stoken gaat dat niet zo goed als ze zou willen.
Het is vooral vermoeiend.
Jammer dat ze niet even in een paar compacte zinnen kan opsommen wat er mis met Baudet zou zijn, dan hoef je al die verwensende scheldpartijen niet te lezen.
En of er nu een pro-EU politica in de UK wordt vermoord door een rechtse bubblelaar, aanzetten tot haat mag niet. Al was het alleen maar omdat dan de haat wint van de rede. Beetje zonde van de tijd.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 12:09

GroenLinks ging en gaat voor een utopie. Welke? lees hun programma. Zij zijn gezonden om de wereld beter te maken naar hun utopie. GL is er niet voor de Nederlandse burger en onze samenleving. Maar voor de wereld. En daarvoor moeten en zullen slachtoffers voor vallen. Niet onder de Groenlinksers natuurlijk zoals het in een dictatuur betaamt.
Groenlinkse politici in de 2de kamer hadden voor de tweedekamer verkiezingen waar Fortuyn met succes aan mee zou doen hun leden opgeroepen om op de dag van de verkiezingen het huis van Fortuyn te blokkeren zodat hij niet kon stemmen. Dat was al ziek genoeg. Het kwam uiteindelijk niet tot een blokkade. Een andere GroenLinkser had een beter idee.
Bij deze nog het gedicht van Gerrit Komrij na de moord:
" De zittende politicus

Hij heeft nog nooit gedanst. Hij kent zijn doel.
Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel
Zomaar een lach verschenen, maar die nacht,
Nadat de gek de nar had omgebracht,
Kroop hij zijn bed uit, glimmend van de pret,
En maakte hij onbespied een pirouette.
Dank, dank, riep hij, het monster is geveld.
Hij oefende het woord ‘geschokt’ voor morgen
En sliep als twintig ossen kunnen slapen.
Straks is hij, voor de camera, vol zorgen.
Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
En ziet nog steeds het echte monster niet."

forecastle | 26-03-17 | 12:07

Ik kan Anne Fleur en Joke aanraden om zich een stel goed functionerende achteruitkijkspiegels aan te schaffen. Iets met druppels en een emmer.

arc-en-ciel | 26-03-17 | 12:07

Dimph | 26-03-17 | 11:54
Maak u geen zorgen, Dimph. De schoolboekjes worden amper gelezen, want de meeste kinderen kunnen niet meer zo best lezen. En ik heb het gevoel dat ze zich, als ze al aan politiek doen, in hun mening absoluut niet laten leiden door wat een leraar vindt.

JvanDeventer | 26-03-17 | 12:06

Mijn engelstalige vriendin vraagt aan mij waarom iemand 'Grap' heet.

RickTheDick | 26-03-17 | 12:04

Wat een intens geesteszieke vrouw.

Rest In Privacy | 26-03-17 | 12:04

We kunnen nu achteraf janken dat Links de terreurgroep was tegen Pim Fortuyn en Hans Janmaat, maar miljoenen Nederlanders hebben toch weer op die zelfde Linkse troep gestemd.

FreeVogelaar | 26-03-17 | 12:03

Lieve ambtenaren (m/v) van antiradicaliseringsprogramma's. Als u maandag weer aan het werk gaat. Kunnen die Anne Fleur Dekker en Michael Schaap eens besproken worden in het teamoverleg bij u op de zaak?

kaasfondue | 26-03-17 | 12:02

@JvanDeventer | 26-03-17 | 11:59
Doe je best en maak een beginnetje.

Risingson | 26-03-17 | 12:02

@Nacho_Vidal | 26-03-17 | 11:17

Ja dat zat ik me ook al af te vragen. Ik kan me er werkelijk *niets* bij voorstellen. Ga je al je maandelijks opgespaarde ranzigheid in een bakvorm doen en dan lekker een middagje bakken en kokkerellen? En die bakvorm, gaan ze die dan later nog weer voor gewoon eten gebruiken? Echt, dit gaat alle voorstelbare niveaus van ranzigheid te boven. En oh wee als er een pak melk een dag over de houdbaarheidsdatum is, dan wordt het weggegooid want dat is vies. Hoe verzinnen die wijven het.

Stiekem denk ik soms wel eens dat die vrouwen bang zijn. Niet voor Thierry Baudet, maar voor hun eigen reactie op hem. Iemand die je zou willen haten maar die je eigenlijk woest aantrekkelijk vind.... Lastig. Wat doe je dan. Die emoties moeten worden overstemd, dus komt er boosheid voor in de plaats. Hetgeen die tegenstrijdige gevoelens veroorzaakt (Baudet) moet kapot, want dan hoef je je eigen tegenstrijdige gevoel niet meer nader te overdenken.

Ik hoop dat Baudet goede beveiliging heeft/krijgt. En ook voor de niet-gelovigen onder ons, doe maar een schietgebedje voor die man.

Braboblanke | 26-03-17 | 12:02

"... Reserveer het bloed van je maandstonde speciaal voor Thierry. (...) Werp het hem toe. ...”
Is ongeveer hetzelfde als dat wij roepen "Bukake!!!"
(Het geweld komt weer van Links. Zelfs Hitler schijnt gezegd te hebben dat hij zich bij het vormen van zijn knokploeg (SA) heeft laten inspireren door het 'geweld van links'. Niets nieuws onder de zon dus.)

Aristotalloss | 26-03-17 | 12:02

de dames die het doen, zo'n taart bakken, moet je ook oppakken. Ook als ze niet gooien. Want als je zo fanatiek bent dat je bereid bent de lucht van het maken van zo'n taart te doorstaan, ben je levensgevaarlijk.

J. Jarig | 26-03-17 | 12:02

Boerentrut | 26-03-17 | 11:54
wat een aanmatigend stukje hebt u daar geschreven. zogenaamd een beetje de elitaire uithangen en afgeven op het plebs dat volgens u de ondergang van rechts zal inluiden. u verwijt dit plebs gescheld terwijl u ze wegzet met scheldwoorden. beetje vreemd. bent u.

jackindeboxstift | 26-03-17 | 12:01

Pas ook aan zitten denken aan dat roepende ophitsende tuig. Maar van overheidswege valt weinig te verwachten, zeker niet van de achterban van GL. Er zullen er zijn die hem zelfs haten. Ook bij de VVD.

Dit oproepen tot gooien van taarten "of anders" is gewoon een indirecte oproep tot geweld met alleen een fictieve roman en mondelinge toelichting als basis. Als er straks wat gebeurt kleeft er bloed aan de vingers van precies déze vrouwen, wat ze ook zullen beweren. Lekker geweten heb je dan. Het is nooit een moordenaar alleen die schuld heeft, maar zeker ook dit alsmaar straffeloos blijvende opruiende volk.

Jan, Leiden | 26-03-17 | 12:01

@TheBigKirth | 26-03-17 | 11:58
Zonde van die heerlijke, uiterst prijzige delicatesse. Doe het maar met imitatie: snotolf-kuit.

Guido | 26-03-17 | 12:01

Fascisme bestaat in Nederland en het komt de laatste decennia van links. Hoeveel mensen die verkozen zijn, zeggen wat ze denken worden subiet door linksers bedreigd? Wanneer is de laatste keer geweest dat rechts iemand ging bedreigen?

roflastc | 26-03-17 | 12:01

Blijkt maar weer dat Links aanvoelt dat Baudet een grote gaat worden.

Hemelloper | 26-03-17 | 12:00

@hans6100 | 26-03-17 | 11:07
"moeten onderduiken" is een status-symbool, net als vroeger een kogelbrief. Sommige hele slinksen stuurden er eentje naar zichzelf op om "erbij" te horen.

Guido | 26-03-17 | 11:59

Na een opsomming van een aantal linkse organisaties die zich van geweld bedienen cq oproepen tot geweld ( ja, jij ook Anne Fleur ) is mijn accountje op joop.nl geblokkeerd. En...... Duyvendak mag zijn stukje schrijven.

thekolere | 26-03-17 | 11:59

Ik zou graag eens een uitgebreid overzicht zien van de posities en de baantjes waarin de diverse linkse kopstukken zoals Rosenmöller en Duyvendak terechtkomen, zo'n 25 jaar na hun luidruchtige periode. Ik denk dat je verbaasd zou zijn hoe goed sommigen voor zichzelf hebben gezorgd. Mijn eerdere opmerkingen over wereldvreemdheid kloppen dan ook maar ten dele: als het om eigenbelang gaat zijn ze lang niet allemaal wereldvreemd.

JvanDeventer | 26-03-17 | 11:59

Joke Kaviaar is een gestoorde splijtzwam met een totaal vertekend wereldbeeld.
Het oproepen van -en aanzetten tot- geweld, haat of het opzettelijk beschadigen van mensen in welke zin dan ook, is pure psychopathie.
Dir soort mensen zou je verplicht op moeten kunnen nemen in een psychiatrische kliniek, ze zijn een gevaar voor de samenleving.

Gravin v Kippenbouth | 26-03-17 | 11:59

Er bestaat alleen maar extreemlinks.

postmodernismisdead | 26-03-17 | 11:58

Dus roepen "daar moet een piemel in" mag niet, maar een taart met stront gooien dan weer wel. Ok.
Lijkt me trouwens heel goed om Kaviaar van een koekje van eigen deeg te voorzien.

TheBigKirth | 26-03-17 | 11:58

de meest hypocriete mensen zie je bij links,groen links.
als ze zeggen,samen,bedoelen ze meer links bij elkaar.
als ze het over hun betere wereld hebben bedoelen ze een linkse dictatuur die de totale macht heeft en geen andere geluiden wil horen.
tolerantie kennen ze alleen als het hun uitkomt.
en geld verdienen,dat moeten anderen doen,hun geven het wel uit.
een andere mening hebben mag ,zolang hun dat maar niet (hoeven) horen.

pejoar | 26-03-17 | 11:57

Kiwi45 | 26-03-17 | 11:12
Links is extreem tolerant, zo lang ze hun zin krijgen. Het zijn net kleine kinderen.

.

Net zoals de islam de religie van vrede is. Zolang mama niet kijkt natuurlijk. En eigenlijk pas wanneer iedereen HUN knikkerspel speelt en dhimmi kinderen netjes hun knikkers als jizya afstaan.

liggend_streepje | 26-03-17 | 11:56

"Verzamel het in een emmer. Bak er een taart van. Werp het hem toe."
Ik weet wel dat dames ook poepen, plassen en scheten laten. Boertjes laten, alles wat een menselijk lichaam doet. Nu worden mannen wel eens verdacht ietwat kinderachtig om te gaan met deze natuurlijke lichamelijke verschijnselen, maar Joke schiet fucking alles wat wij als kerel aan ranzigheid doen compleet uit het water. Next level insanity.

Kouwe Kees | 26-03-17 | 11:55

Williz | 26-03-17 | 11:06
"Kogels hebben nu eenmaal de neiging om van links te komen. Bommeldingen ook. Of bommen. Of vrijheidsbeperkingen. Of bivakmutsen."
Nou, Brevik was ook leuk bezig met het zauber machen door middel van massaal doodschieten van jonge mensen op een links feestje. Terroristen blinken sowieso niet uit in het denken in welke menselijke waarde dan ook. Of ze nou van links of van rechts komen, ze denken sowieso niet meer na, ze lopen in rondjes.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 11:55

-weggejorist-

mgtow | 26-03-17 | 11:54

Pffffff... Ik word zo moe van die mensen... Ze voelen zichzelf zo moreel superieur dat ze een totaal gebrek aan zelfreflectie ontwikkeld hebben (als dat er ooit al heeft gezeten?)

Dat ze zich moreel superieur voelen is deels te wijten aan ons onderwijssysteem. In de schoolboeken staat vaak wat goed is om te denken en wat niet (uitgevers werken hier goed aan mee dus).

Ik probeer mijn leerlingen een wat kritischere blik de wereld in te laten werpen en verhalen van verschillende kanten te laten bekijken, zodat ze leren zelf na te denken en niet alles voor waar aan te nemen wat ze voorgeschoteld wordt.
Vervolgens weet een collega te melden dat ze mij niet serieus moeten nemen, 'want zij stemt PVV' (omdat ik soms opkom voor een collega die er openlijk voor uit komt dat hij op de PVV stemt is en daardoor vaak hoon een spot ten deel valt?). Vreemde gang van zaken, maar helaas toch heel tekenend. Kritisch en op feiten gebaseerd wordt niet gewaardeerd en dan plaatsten mensen je graag in een hokje. Het 'verkeerde hokje'.

Ik heb de collega in kwestie maar in de waan gelaten. Haha

Dimph | 26-03-17 | 11:54

hans6100 | 26-03-17 | 11:07

AnneFleur moest inderdaad onderduiken vanwege bedreigingen. Nu heb ik het vermoeden dat de bedreigingen aan haar adres bestaan uit een hoop beledigingen en gescheld op Twitter door tokkievolk. Grootmuilen wiens politieke mening is 'alle allochtone terug naar ut buiteland', niet gehinderd door enig verder inzicht, helaas heel vaak PVV aanhangers, maar ik zie ze nu ook tussen de FvD aanhang opduiken (want ze hebben gehoord dat 'Terrie' ook niks van buitelanders mot hebbe).
De bedreigingen van links zijn vele malen enger en gevaarlijker. En bovendien georganiseerd.
Ik heb het hier al vaker gezegd, de PVV (hoewel het voor die partij misschien te laat is) en zeker FvD zouden zich moeten distantieren van dit soort scheldende tokkie volk. Dat deel van de aanhang is er namelijk grotendeels verantwoordelijk voor dat de PVV geen voet aan de grond kan krijgen, en is een stigma wat altijd zal blijven hangen. Ik hoop van harte dat hef de FvD niet zo vergaat.
Want zolang dat scheldende tokkievolk wordt gezien als de mensen die de PVV (en FvD) vertegenwoordigt zullen de bedreigingen van links nooit zo erg lijken als ze daadwerkelijk zijn. Zonder de grootmuil-tokkie tegenhanger zullen de linkse dreigingen weleens gezien kunnen worden voor wat ze werkelijk zijn.

Boerentrut | 26-03-17 | 11:54

Na de georganiseerde moord op Pim is de PVV opgericht om de thuisloze LPF'ers in onder te brengen. Dit alles onder de leiding van de door de politieke elite in het zadel geholpen voorzitter van de vereniging met 1 lid. Tot nu toe heeft deze voorzitter elke collegevorming (minder, minder gaan roepen op de avond dat je gewonnen hebt) en coalitievorming (campagne voeren met een vod van een verkiezingsprogramma) weten te frustreren. Een voorwaar comfortabele positie voor de gevestigde partijen. Immers, de ontevredenen zijn veilig geparkeerd in een partij geleid door een sokpop van de politieke elite.
Je zou verwachten dat alle "linkse" pijlen zich zouden blijven richten op het bashen van deze partij die tegen de wind in toch gegroeid is.
Maar nee: het ondenkbare is gebeurd.

Via een achterdeurtje is de nieuwe Pim het Binnenhof binnengekomen. Een charismatische en intelligente persoonlijkheid die wel eens in staat zou kunnen zijn om het electoraat bij Greet weg te snoepen. De politiek volledig onschadelijke PVV zou op den duur kunnen leeglopen in het intelligente alternatief genaamd FvD. Weg is de veilige positie van de gevestigde partijen.

Ik vrees dan ook dat Bassie gelijk heeft. Net als toen bij Pim begint het met ludieke acties, gevolgd door het demoniseren waarna wederom een ("links"-)gekkie wordt ingehuurd om het vuile werk op te knappen.

De executie van Thierry Baudet is nakende.

boccelullus | 26-03-17 | 11:52

-weggejorist-

Rheia | 26-03-17 | 11:52

volgens mij kun je die anne fleur het best terugtaarten met poep, bloed (iets anders mag natuurlijk ook) vanaf links, want dat oog staat zo naar binnen dat ze onmogelijk iets kan zien aankomen.

jackindeboxstift | 26-03-17 | 11:52

Her is elders al aangekaart, maar links MOET stoppen met alles wat niet in hun richting beweeegt te bestempelen als facistisch, rascistisch of aan te duidden met andere boeman-termen. Het is beter dat ze nu inzien hoe volstrekt gestoord ze bezig zijn, tenminste realiserend dat dit precies is wat ze 15 geleden ook deden.
.
Misschien doen ze het er wel om en zijn het meer dan naïeve idealisten, als je het actieverleden erbij pakt en de verscheidene (antifa-)groepjes erbij pakt wordt het toch wel erg grim. Poten af van politici, zeker die op rechts, want als ze een ondeelbare bres willen slaan in de samenleven zijn ze daar goed naartoe op weg.

HaatAth3ist | 26-03-17 | 11:51

En die terroristische club wil, en mag.., meedoen aan regeren?

070 | 26-03-17 | 11:50

Grappig hoe je door een simpele naam op het verkeerde been kan worden gezet.
Bij "Anne Fleur" denk je aan een Gooisch hockeymeisje en niet aan een opruiend, gevaarlijk en haatzaaiend kreng.

R.B.Scott | 26-03-17 | 11:49

waarom is er dan geen instantie in nederland die dit soort wijven aanpakt? ik prijs de dag dat er echt stappen genomen worden om extreem links aan te pakken. maakt mij niet uit hoe, want het zijn ordinaire terroristen.

jackindeboxstift | 26-03-17 | 11:48

Als Baudet ook zou worden vermoord, net als Pim en Theo, dan zou er wel eens echt gereageerd kunnen gaan worden. Dit land is het zat.

Ramsesz | 26-03-17 | 11:47

Deze Joke is een extreem linkse anarchist. Freedom for all schreeuwt haar website via google, tenzij je het niet met haar enge gedachte goedje eens bent. Oproepen tot geweld; strafbaar. Eng mens!! www.jokekaviaar.nl/

vluggehenkie | 26-03-17 | 11:46

Die Jack Bogers heeft ook een enorm foute rotkop. Dit soort ziek extremistisch gespuis hoort in een gesloten inrichting samen.met Volkert, Jesse, Fleur en Joke.

Rheia | 26-03-17 | 11:46

Ik denk dat het hoog tijd is dat opiniemakers zoals Bas Heijne en Bert Wagendorp zich eens uitspreken tegen het tot geweld oproepende fascistisch links ipv van zich in dit kamp te scharen met onaflatende kritiek op zgn 'heftige uitspraken' als homeopatische verdunning van de Nederlandse cultuur. Waarom wordt dit niet eens eerlijk aangekaart ipv belachelijk gemaakt met spruitjes, En volkse muziek of voetbal of verdacht gemaakt met VOC of multinationals. Trek het van mijn part breder richting Europese cultuur. Of bestaat dat ook niet?
Als je als zelfbenoemd filosoof het - boven de partijen verheven zijn - zo hoog in het vaandel hebt staan; act like it!
Ook Jan Kuitenbrouwer met zijn artikel over de soap opera politici; wel Rutte en Fortuyn noemen maar Operettefiguur Klaver vrijwaren van kritiek. Wat is het intellectuele debat in Nederland toch vervuild door een nauwelijks verholen eenzijdige politieke agenda.

kaasfondue | 26-03-17 | 11:46

Die rechtse praatjes gaan vanzelf wel over, wanneer hij eenmaal stevig lid van het establishment is geworden.
King of the Oneliner | 26-03-17 | 11:22
U heeft waarschijnlijk nog gelijk ook.
Op een dag komt het besef dat van idealen de schoorsteen niet blijft roken.
Nou ja, behalve als het linkse idealen zijn natuurlijk.

jemagookniksmeer | 26-03-17 | 11:46

Ik kom hooguit nog een dag of drie per jaar in Nederland. Langer trek ik het niet eens meer. Zo'n agressief en zuur volk geworden. Ze hebben het zelf niet eens meer in de gaten. Onleefbaar...

duitse herder | 26-03-17 | 11:45

Het fanatisme en geloof van eigen gelijk van deze linksmeisjes is echt eng als je nagaat dat ze zó ver van de realiteit afstaan. Daarnaast lijkt het spreiden van nepnieuws en het verdraaien van uitspraken om je eigen gelijk te halen, echt een dingetje te zijn anno 2017..

Datmagniethe | 26-03-17 | 11:45

Stortkoker | 26-03-17 | 11:35
"het probleem met geradicaliseerd links is dat ze bijzonder slecht tegen hun verlies kunnen. Links is vergelijkbaar met een religie. "
Dat is voor alles dat radicaal is. Radicaal wat dan ook. Dus nooit achter een leider of vlag of groep aanlopen of je opsluiten in een alleen zelfbevestigende bubble. Eigenlijk zijn alle groepen en bubbles een kunstmatig iets, strikt genomen.
Er is nog een overeenkomst met religie. Mensen die denken dat ze oprecht het goede doen. Totdat de verlichting komt en ze in de spiegel kijken en zich afvragen hoe religie in hun is gekomen.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 11:43

Ik neem aan dat de AIVD meeleest met dat ongewassen werkschuwe linksche tuig.

PresidenteDeConjovia | 26-03-17 | 11:42

Straks hebbben we een aan RaRa gelinkte en aan het clubje van Volkert gelinkte links extremist in de regering. Yasser Klaver.

Rheia | 26-03-17 | 11:42

Staatsgevaarlijke gekken die Anne Fleur Dekker en Joke Kaviaar. Die schuwen geen geweld om hun gelijk te halen.

omwenteling | 26-03-17 | 11:41

Buitengewoon verontrustend dit, maar wat kunnen we hier nou aan doen? Van de overheid en msm hoeven we het niet te hebben, want die laten het gewoon stilletjes gebeuren en financieren het in sommige gevallen zelfs. Om nou diezelfde tactieken over te nemen en op hen los te laten zie ik ook niet zitten, dus wat dan?

sarcastro | 26-03-17 | 11:41

Interessant artikel over Boogers die maar 500 euro boete kreeg voor zijn ibstructie in het politieobderzoek naar Volker. libertarian.nl/wp/2003/04/de-zaak-jack...
Een daad waar normaal gesproken maximaal een jaar gevangenisstraf of een biete van 11.250 euro op staat. Dit land is ziek. Het wordt tijd dat we deze links extremusten keihard aanpakken.

Rheia | 26-03-17 | 11:39

Laffe linkse populisten zijn het. Nu het moslimfascisme aanzwelt (juist waar Pim voor waarschuwde) hoor of zie je de Groen-Links heldinnen niet meer.

Jack Jersey | 26-03-17 | 11:39

Duyvendak kwam met zijn 'schelmenverhalen' naar buiten op het moment dat hij zich juridisch verzekerd wist van verjaring van eventuele strafvervolging. De streken van links en rechts ontlopen elkaar niet zo heel veel. Wat mij betreft is het grote verschil de zelfspot die volledig ontbreekt aan de linkerzijde van het spectrum. Dat gecombineerd met een totale verheerlijking van de eigen intenties maakt het totaalpakket misselijkmakend.
En natuurlijk loopt Baudet rond met een stip op zijn voorhoofd. Hij is namelijk niet uit het lood te krijgen met 'argumenten'. Er zijn voldoende in het oog springende overeenkomsten met Fortuyn die garant staan voor ernstige zorgen. Helaas.

w.ravenstein | 26-03-17 | 11:38

Fortuyn was 15 jaar geleden en dat leek meer een soort poltieke kramp. Tegenwoordig zegt de VVD dingen die ze toen niet hadden kunnen zeggen. En Baudet krijgt veel meer ruimte om z'n punt te maken dan Fortuyn toen. En zegt Baudet iets dat niet klopt, dan kan dat in een goed gesprek prima boven water komen.

kloopindeslootjijook | 26-03-17 | 11:38

Asja de Bartsmitcolumniste had er laatst ook weer een haatstuk over neergepend in de azijnbode; de oproep tot geweld droop er van af. Ik moet eigenlijk niet melden dat ik het las, want elke lezer van haar gedrochten is er een te veel. Welnu, in de oorlog lazen de BS óók Volk en Vaderland, om te weten wie ze na bijltjesdag moesten arresteren.

Taggart | 26-03-17 | 11:38

Links zijn de ware fascisten. Het is schuim.

Rest In Privacy | 26-03-17 | 11:38

Ik kwam ‘het’ vanmorgen al tegen bij DDS en na misselijk geweest te zijn - laten we wel wezen het maandelijks ongemak is alles, behalve fris! – heb ik me bedacht dat “ranzig” de lading hier niet dekt. Ik vind dit zo uitermate goor, dat ik er geen enkel woord op kan verzinnen wat in de buurt kan komen deze vunzigheid ook maar enigszins te beschrijven.

Enfin, het minuutje ‘of fame’ van de zoveelste stakker, hebben we hiermee hopelijk weer gehad.

Claudia M. | 26-03-17 | 11:38

@Draak uit Brabant | 26-03-17 | 11:23

Welnee. Als u deel uitmaakt van de juiste religieuze en ideologische groepen en een structureel karakter geeft aan de demonisering mag dat in Nederland. Politiekcorrecten en moslims bijvoorbeeld. Intellectueel en moreel superieur. Hun stem telt dubbel, hun predikers boven iedere wet verheven.
.
Zo was democratische rechtsstaat eigenlijk ook bedoeld, moet u weten. De mensen die deze staatsvorm honderden jaren geleden definieerden en anders beschreven waren niet zo slim als het licht dat nu schijnt. Het kan echter alleen werken als we erkennen dat superieuren meer te vertellen moeten hebben omdat ze nou eenmaal superieur zijn.

Parel van het Zuiden | 26-03-17 | 11:38

GL ontstond als fusie van pacifisten, communisten en linkse christenen. Allemaal mensen met idealen, allemaal wereldverbeteraars. Het is mij meer opgevallen dat pacifisten in het dagelijks leven helemaal niet zo vredelievend zijn, terwijl communisten solidair noch vrijgevig zijn en christenen je zelden de andere wang toekeren. Men leeft tegengesteld aan wat men preekt. Wereldvreemdheid is de gemene deler van dat alles. Ongetwijfeld zal de meerderheid van de GL'ers wel uit fatsoenlijke mensen bestaan, maar er is inderdaad een fanatiek, onverdraagzaam en totalitair trekje aan hun aanhang (de partij zelf heeft slechts brave weg-met-ons ideeën) dat de attentie van de AIVD behoeft.

JvanDeventer | 26-03-17 | 11:37

haat | 26-03-17 | 11:31
-
Ik vind de term "verkeerd" populisme echt héél fout. Geeft mensen een soort vrijbrief om eigen rechter te gaan spelen. Die anderen waar je tegen richt zijn toch "verkeerd". Dus dan ben je een held als je daar iets tegen doet.

osolemio | 26-03-17 | 11:36

bas, het probleem met geradicaliseerd links is dat ze bijzonder slecht tegen hun verlies kunnen. Links is vergelijkbaar met een religie. Deel je hun mening niet, dan is alles gepermitteerd, incluis geweld.

Stortkoker | 26-03-17 | 11:35

Anne Fleur Dekker schijnt de buitenechtelijke dochter van Joshua livestro te zijn.

lady blabla | 26-03-17 | 11:34

Walgelijk hoe elke verstandige uiting over grensen of immigratie limitaties gelijk uitmondt in een zwakke reactie van links dat parallellen met geschiedenis (Hitler) aanwezig zouden zijn, terwijl er zo blindelings exacte en extremere acties herhaald worden die linea recta tot demonisatie en moord hebben geleid.

Vraag; is er ergens valide link/bewijs over de veroordeling van duyvendak? Heb dit zelf nog niet kunnen vinden.

naitn | 26-03-17 | 11:34

Maar wat als iemand Anne Fleur,Joke, Duyvendak en/of GL aanhang nu eens verrast met een baksel volgens eigen recept? Dat moet toch mogelijk zijn.
Het is toch zo dat je een ander behandeld zoals je zelf ook behandeld wil worden.

swapper | 26-03-17 | 11:34

Het beste bewijs voor het feit dat rechts Nederlands terrorisme een links fabeltje is, is dat de Duyvendakjes, Van der Graafjes, Kaviaartjes en Jolootjes nog nooit iets naars is overkomen.

De Vrijlansier | 26-03-17 | 11:33

Dat weet ik nog, ja... Een taart vol met kots. Van die smerige gevaarlijke LINKS extremisten.

Muskatnuss!!! | 26-03-17 | 11:33

En dat gaat regeren. Schaamteloos gutvolk.

de Voorzittert | 26-03-17 | 11:33

Stel nou dat je oproept om je fapsel te bewaren zodat je het in Jessias' haar kan smeren. Ik vraag me af hoelang het duurt voordat de deurbel gaat.

knutsel | 26-03-17 | 11:33

osolemio | 26-03-17 | 11:25
Apart dat ze zelf zijn gekomen met het label 'populist' en daarna komen met het statement dat het verkeerd is. In mijn ogen is het een realist. Daar past geen verkeerd voor. Ik vind het tussen zinnen door hopen op een executie verkeerd eerlijk gezegd.

haat | 26-03-17 | 11:31

Geweld gebruiken, als het ze niet zint. Dat kunnen ze wel heel goed.
Preventief opsluiten, is het enige devies.

mynameistrouble2 | 26-03-17 | 11:29

Als er binnen politiek, bestuur, en media oprecht zorgen zouden bestaan over de veiligheid van discussieopponenten, zouden er geen demoniserings- en lastercampagnes lopen. Die zijn er niet per ongeluk, geen toeval.
.
Die dienen maar een enkel doel. Discussieopponenten en meningen monddood maken. Gewoon dood mag ook.
.
Hearts of darkness.
.
Als burger dit steunen of stemmen gaat u en uw kinderen in de toekomst nog lelijk opbreken. Want nu gebeurt het wellicht in lijn met uw fatsoensmeninkje, later komt u toch ook echt aan de beurt.
.
Symmetrie.
.
Laten we er op hopen.

Parel van het Zuiden | 26-03-17 | 11:28

-weggejorist-

NACademicus | 26-03-17 | 11:28

Joke Kuyt heet ze in het echt.

netniet | 26-03-17 | 11:28

Niveautje weer hoor [kuch] dame...

*plaatsvervangende schaamte voelt*

Claudia M. | 26-03-17 | 11:28

Die verschrikkelijke Thijs Römer vroeg zich ook ooit af "Waar is Volkert als je hem nodig hebt" (gericht tegen Wilders)
Deze Joke Kaviaar, Anne Fleur en ook Michael "hokje onbeschofte kerel" Schaap zijn een gevaar voor de samenleving. Maar ja, ze doen het wel met de goedkeuring van onze minister president want ze zijn wel mooi tegen "het verkeerde" populisme.
Het is eng vlok.

osolemio | 26-03-17 | 11:25

Stuitend dat activistisch links nog steeds niet veroordeeld wordt door de MSM.
@ Bvdb | 26-03-17 | 11:09
.
De MSM bestaat hoofdzakelijk uit (ex) activistsch links.

normanius | 26-03-17 | 11:25

Democratie is nou eenmaal alleen een dingetje van linksmenschen als het ze goed uitkomt.
Bijvoorbeeld als democratisch besloten wordt dat mensen die bijdragen aan de welvaart van een land minder te besteden moeten hebben als mensen die profiteren van mensen die bijdragen aan de welvaart van een land.
Maar als het even wat minder goed uitkomt, wordt de geijkte methode uit de kast getrokken: framen, beschuldigen, isoleren, bedreigen, doodmaken.

jemagookniksmeer | 26-03-17 | 11:24

Dat is toch oproepen tot geweld en strafbaar?
Daar moet overheid en politie iets mee doen. Want als Baudet zelf maatregelen treft om zich te verdedigen is 'ie het haasje.

Draak uit Brabant | 26-03-17 | 11:23

leo de pejo | 26-03-17 | 11:15
Het zijn dezelfde mutsen die met shirtjes van Che lopen. Racisme en ongelijkheid is het probleem voor ze. Noord Korea? Iran? Islam? Laten we eerst eens alle 67 verzonnen genders vastleggen en zorgen dat ze allemaal een apart toilet hebben. Ze willen het gewoon niet zien. Het is echt met terugwerkende kracht ronduit kut dat Fortuyn vermoord is, oprecht een groot gemis voor dit land in deze staat. Nu vertolkt Wilders het probleem en dat is helaas juist het probleem op zich geworden. Mijn hoop is dat Baudet dit beter voor elkaar gaat krijgen. Alle lof voor de inzet en vastberadenheid van Wilders, respect zelfs, maar het werkt gewoon niet en je zag het met de verkiezingen.

haat | 26-03-17 | 11:23

-weggejorist-

marrretje | 26-03-17 | 11:23

De kogels komen nog steeds van links.

Lasmeister | 26-03-17 | 11:22

Een taart van menstruatiebloed.
Dit is nieuw voor mij.
Wat hebben die "dames" toch tegen Thierry Baudet? Een strak in het pak zittende ideale knappe verschijning, bekende Nederlander, goed betalende vaste baan, heeft een prachtig gebit en schone onderbroek ruiend naar lavendel, speelt Mozart met twee vingers in zijn neus, en heeft ook al net de derde druk van zijn boek uitgegeven.
Lijkt mij de ideale schoonzoon.
Die rechtse praatjes gaan vanzelf wel over, wanneer hij eenmaal stevig lid van het establishment is geworden.

King of the Oneliner | 26-03-17 | 11:22

@Lenco | 26-03-17 | 11:20 Precies, twee jaar max.

knutsel | 26-03-17 | 11:21

Bas, ik verkneukel me al met het idee dat de partij van Yasser Feras in een coalitie stapt met VVD/CDA en D66. Deze zullen Yasser & Co op een afschuwelijke wijze door de Neo-Liberale mangelmolen halen. Dat gaat een enorme rel geven binnen de achterban van GL. En dan maar hopen dat de bom barst en we weer verkiezingen krijgen. Dan is ze hetzelfde lot beschoren als de PVD9zetels.

Lenco | 26-03-17 | 11:20

Spreekt voor zich. Ze hebben grote monden over rechts, maar als er een onverdraagzaam volk is zijn het die linkse types. Demoniseren is hun handelsmerk, Fortuyn, Wilders en nu ook Baudet zijn hun slachtoffers. Ze snappen democratie niet echt, walgelijk volk is het. Zie de stukjes die op Joop.nl verschijnen, schande dat dit onder de vlag van de Vara gebeurt. We hebben van Jole een paar keer in discussies gezien, laat mensen niet uitspreken, beschuldigt iedereen van alles en nog wat maar geeft niet thuis als het om feiten uit hun eigen club gaat. Een misselijk geval.

Ruud5 | 26-03-17 | 11:20

Uit het gegeven dat Duyvendak nog steeds een prominente rol in de partij van Groenlinks speelt betekent dat die partij nog lang geen afstand heeft genomen van hun terroristisch verleden. Griezelige gedachte dat zon'n partij misschien ministers en staatssecretarissen aan een kabinet gaat leveren.

watazooi | 26-03-17 | 11:19

Kan die "mevrouw" niet aangeklaagd worden via dit medium voor bedreiging en oproepen tot geweld.
iets met voorgedrukt....
Koekje van eigen deeg.

Zuidlaren | 26-03-17 | 11:18

Stront, pis en menstruatie bloed... Is dat nou de toon van het debat?

Harry Turtle | 26-03-17 | 11:18

@leo de pejo | 26-03-17 | 11:15

Laat dat woord 'pacifisten' maar weg

Ajeto | 26-03-17 | 11:17

Zouden al die soppende huisvrouwtjes en jonge meisjes met exploderende ovaria van hun held Yasser dit soort informatie over de daadwerkelijke achtergrond van Groen (fascistisch) Links wel weten of willen weten? Ik vrees van niet.

JanvandeBiertent | 26-03-17 | 11:17

@ hans6100 | 26-03-17 | 11:07

Op de Joop wordt dagelijks vermeend racisme bestreden zonder inhoudelijk te gaan. Er wordt zo hard ingeslagen op racisme dat je bijna een overeenkomst gaat zien met potenrammers. Je weet wel, mensen die hun homofiele medemens in elkaar beuken om te verdoezelen dat zij zelf ook dergelijke gevoelens ontdekt hebben bij zichzelf.

En oja, ten tijde van Erdogan's uitspraken kort na de weigering van Nederland van een diplomaat waagde de Joop zich niet aan dit onderwerp. Liever wat makkelijkere zaken zoals de witte man en zo.

Mark van Leeuwen | 26-03-17 | 11:17

Kan GroenLinks niet als criminele organisatie worden aangemerkt met zoveel terroristen in de gelederen?

Ajeto | 26-03-17 | 11:17

Hoe heet dat monster in het echt ? Iemand ?

netniet | 26-03-17 | 11:17

Vraag me af wat er in je hoofd gebeurd als je ten eerste al bedenkt om een taart te vullen met kots en stront.

Hoe doe je dat eigenlijk? Je gaat dus bewust in een emmer staan kotsen en schijten, bewaar je dat dan op kamertemperatuur of in de koelkast?

Daarna warm je de oven op, of erna? En hoe doe je dat met ongesteldheid? Doe je dat op de eerste dag als het eruit vloeit? En hang je dan boven die taartvorm?

Op hoeveel graden bak je een taart gevuld met kots, stront en bloed? 180 graden? 200?

Dan is hij gebakken. Moet je voorzichtig zijn met lopen?

En al die tijd wat voor gevoel heb je dan? Trots? Post je het op instagram? Wat denken je collega's en familie van je?

Ik snap dit niet mensen, ik snap het echt niet. Een taart bákken gevuld met kots en stront.

Dit soort mensen moeten voor zichzelf en anderen opgesloten worden.

Nacho_Vidal | 26-03-17 | 11:17

Ik heb nog eens even op haar website zitten kijken maar wat is dit een engnek zeg. Ik hoop dat de pliessie haar in de gaten houden vanwege links terrorisme...

duke_nukem | 26-03-17 | 11:15

Jesse 'Babyface' Klaver is de onschuldige posterboy die jongeren meeneemt in zijn droom naar een bloemetjes- en bijtjeswereld.
Maar al die naïeve studenten die op GL stemden weten niet dat de harde kern van die partij bestaat uit (oud)communisten, pacifisten en extreme milieuterroristen. En die maken wél de dienst uit in de partij.

leo de pejo | 26-03-17 | 11:15

Het is wel duidelijk: als het op (zeer) rechtse politici aankomt is alles geoorloofd voor mensen als Joke, volledig overtuigd van haar eigen gelijk. Voor dit soort mensen is TBS uitgevonden.

Goldfinger | 26-03-17 | 11:14

In wat voor denkwijze handel je als gooien met menstruatietaarten naar iemand, waar je het niet mee eens bent, gerechtvaardigd is? Trump krijgt ook al de volle lading. Ik heb met gemengde gevoelens de hele aftermath gekeken in Amerika. Soms bijzonder komisch, meestal gewoon ronduit beschamend en zelfs crimineel. We leven in een tijdperk waar Madonna gewoon mag zeggen dat ze eigenlijk het Witte Huis op wil blazen. Twee seizoenen terug heel het South Park seizoen ging over die Social Justice Warriors, waar gaat het over dacht ik. Maar wij gaan dit nu dus ook krijgen. Het gelijk komt tegenwoordig niet meer uit de mond, maar uit de loop van een pistool of voorlopig nog uit de oven. Goed bezig dames, soms snap ik die SGP'ers wel. Vrouwen zouden eigenlijk niet meer mogen stemmen.

haat | 26-03-17 | 11:14

Je mag best een mening hebben, maar hij moet wel extreem links zijn.

Zure prak | 26-03-17 | 11:14

Altijd gaat het over Extreem-Rechts maar die hoor of zie je nooit.
Nooit gaat het over Extreem-Links maar die hoor of zie je altijd.

Petrus Poortwachter | 26-03-17 | 11:13

Links is extreem tolerant, zo lang ze hun zin krijgen. Het zijn net kleine kinderen.

Kiwi45 | 26-03-17 | 11:12

-weggejorist-

RenHoek | 26-03-17 | 11:12

Ik zat er al op te wachten dat dit nieuws hier een topic zou worden. Die Joke is zo gek als een deur en Anne-Fleur zou gezien haar leeftijd niet al te serieus moeten worden genomen. Dat die verongelijkte millenial maar een veganistisch kookboek gaat schrijven ofzo. Je weet wel, zonder bloed.

knutsel | 26-03-17 | 11:11

"bijna exact" kan echt niet, Bas.

De Laatste Atlantiër | 26-03-17 | 11:10

Ik vind deze parallel een stuk logischer en realistischer dan de 30-40 parallel die ook vaak getrokken wordt in deze tijd.

Terechte zorgen en terechte woorden van Bas. Geen woord gelogen en geen woord overdreven. Stuitend dat activistisch links nog steeds niet veroordeeld wordt door de MSM. Niet door middel van een hetze, maar gewoon door mensen met deze opvattingen buitenspel te zetten.

Bvdb | 26-03-17 | 11:09

Als links ergens niet tegen kan is het de snoeiharde werkelijkheid of tegengeluid en hun zin niet krijgen. Lekkere keuken ook waar dergelijke taarten gebakken worden. Rob Geus wordt hier waarschijnlijk niet vrolijk van.

Mark van Leeuwen | 26-03-17 | 11:08

En fascistisch links maar klagen over de "extreem" rechtse woede. Ene Anne Fleur die moet onderduiken voor het gepeupel lees ik op het fascistische Joop.Kijk eens in de spiegel Fascisco en fossiele Han vd Horst; dan zie je de echte fascisten.

hans6100 | 26-03-17 | 11:07

Kogels hebben nu eenmaal de neiging om van links te komen. Bommeldingen ook. Of bommen. Of vrijheidsbeperkingen. Of bivakmutsen.

Groen is het nieuwe bruin.

Williz | 26-03-17 | 11:06

-weggejorist en opgerot-

naam01 | 26-03-17 | 11:05

Fijn hè, wonen in een land waar je vrij bent om je mening te uiten. Oh, wacht.....

Infidel66 | 26-03-17 | 11:04

Ze zal wel aangeklaagt worden

1977 | 26-03-17 | 11:04

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen