achtergrond

Geenstijl

Cranky Henkie Krol haat reaguurders

topiccrankykrol.jpgHet is dat pensioenenplannen vol gouden pleepotten van onzorgvuldig administrateur Henk Krol (50 plus korting in de bus) al zo hilarisch en belachelijk zijn dat u alleen op de man kan stemmen als u een rancuneuze haatbejaarde bent, maar gottegot wat zitten er toch een paar pareltjes in het partijprogramma. Nemen we u mee naar pagina 11 van het document:
"35. Internet en sociale media. Anoniem internetgebruik tegengaan door invoering van een digitaal paspoort. [...]Vrijheid van meningsuiting is geen vrijbrief om anderen te beschimpen en om te schelden. Elkaar aanspreken op fatsoen moet normaal zijn. Smaad zwaarder straffen.
Nu weten wij uit betrouwbare bron (okee, mailtjes van woedende 50+ die wegens racistisch vuilbekken weggejorist en opgerot zijn) dat er heel wat van ulieden reaguurders in de doelgroep van Cranky Henkie vallen, maar trap er niet in! Voor u het weet moet u als Mevr. van Dorp uit Habbekutteveen reaguren, in plaats van onder DarkTemplar69 en wordt u bovendien ook nog eens continu sociaal bedrukt door de overige mensen, want sociale controle wordt hét internetthema van 2017, als het aan 50PLUS ligt. Dat moeten we toch allemaal niet willen mensen! Gewoon lekker kankeren over de nakende islamisering en het Coudenhove-Kalergiplan moet gewoon met gesloten vizier kunnen. Het open schijtriool van krankzinnige anoniempjes is van ONS!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.