Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kijkt allen! vvd wint integriteitverlieswedstrijd

supernormale.pngJe verwacht het niet, maar net als voorgaande jaren is de vvd wéér de grote winnaar van de integriteitverlieswedstrijd. Dat de vvd nou eenmaal de grootste club met de meeste bestuurders is en mede daardoor de meeste aandacht krijgt, is geen reden voor de kakkineuze rechtskasteelheren een prachtvoorsprong te nemen op de rest. "Dat kan, jammer genoeg voor de VVD, weer moeilijk als verklaring dienen voor het jaar in, jaar uit hoog scoren als het gaat om dit soort schandalen", zegt hoogleraar bestuurskunde Leo Huberts. Lokale vvd-politici die de boel verkloten, het zijn er inmiddels zo ontiegelijk veel, dat een digitale bulldozer wel een paar uur nodig heeft de rampdossiers van de laatste jaren op een extra servertje te schuiven. Zoals Maasmaffiabaas Jos van Rey, die samen met consiglieri Piet van Pol een ministrafje kreeg voor zijn nevenfunctie als onderkoning van nederpalermo Roermond. Of Rolf Zincken, die volledig tegen vvd-principes in een ondernemer afbeukte. Of Ton Hooijmaijers, die ene met dat vuistdikke prachtdossier. En dit jaar piketdienstburgemeester JP Gebben, die een zeventienjarige deerntje nodig had om zichzelf tijdens een avondje lamstralen weer in de benen te helpen. Enfin, de vvd schaamt zich terecht kapot. Meekijken en vvd'ers uitlachen om hun jaarlijkse zege kan vanaf 18.15 uur HIER.

Reaguursels

Inloggen

Ik ben rechts maar VVD: MH17 de onderste steen, totaal niet EU-kritisch, Jos van Rey, Oekraine referendum, 1000 €......... NOOIT meer.

Rest In Privacy | 23-02-17 | 19:57

Blijkbaar gaan nog steeds veen mensen op Rutte en zijn vvd stemmen.

Voor mij onbegrijpelijk, om met je volle verstand nog immer achter een zo 'n grote leugenaar en praatjesmaker als Rutte te lopen.

De enige reden die ik kan bedenken is dat men zgn. strategisch stemt, om maar vooral Wilders te dwarsbomen.

Wordt het dus weer 4 jaar Rutte ? Willen we dat?

Het gevaar daarvan is weer, dat alle overige linkse partijen ( van cda t/m groen link) slechts marginale partijtjes zullen blijven.

Je ziet het al aan b.v. Pechtold.
Pechtold vind ik een vermoeide man geworden, die uitstraalt dat hij zijn partij ook weer niet groter gemaakt heeft en politiek steeds minder iets voorstelt.
Pechtold heeft te veel achter Rutte aan gelopen als het op het nemen van belangrijke besluiten kwam.

Let op. Blijkbaar gaat de economie thans goed in ons land en is er een overschot.
Maar laten nou de vvd en pvda niet gaan stellen dat zij het zo goed gedaan hebben in Nederland.
Die partijen hebben ons een "sigaar uit eigen doos" gegeven.

De vvd en pvda hebben ons kapot bezuinigd, veel te hoge belastingen laten betalen, ons belasting geld weggesmeten en sociale verworvenheden kapot gemaakt.
De regering Rutte heeft niks voor Nederland betekend.

joost2 | 23-02-17 | 11:09

beste Blok, het is opvallend dat ik het onderzoek de PvdA altijd redelijk goed scoort. Dat komt waarschijnlijk doordat het onderzoek enkel kijkt naar platte omkoping (wat bij Van Reij overigens niet bewezen is), terwijl nepotisme veel meer de PvdA stijl van corruptie is het wel niet gebeurt dat een PvdA bestuurder subsidie verleent aan een door PvdA'ers geleidt clubje dat daar vervolgens vage dingen mee doet?

JoopRe | 23-02-17 | 10:01

Als je wil zien hoe corrupt bestuurlijk Nederland is raad ik jullie aan even te googlen op Billboard Ratten in Pak. Als je op het fotootje klikt kun je het bijbehorende verhaal lezen. Schrik niet over de hoeveelheid corrupten op deze pagina. Succes ermee.

MareJane | 23-02-17 | 07:39

En ja hoor daar gaan we weer. De PvdA verkiezingen drumfanfare roert weer de aloude tamtam en stelt weer eens "al" die frauderende VVD en CDA prominenten in het openbaar bestuur aan de publieke schandpaal. Wat valt daarbij op?

Ten eerste dat de score over de laatste 5 jaar niet de tien haalt en dat in die score in hoge mate hetzelfde rijtje namen voorkomt zonder noemenswaardige aanwas. Natuurlijk is elk geval dat voor de rechter komt er een teveel, echter.

Zijn wij vergeten dat jaarlijks een gestaag aantal zware fraudeurs van PvdA huize de revue is gepasseerd en passeert en dat slechts bij vlagen het topje van die ijsberg het nieuws haalt? Dit wordt veroorzaakt door de doodzwijg cultuur van de linkse media- het gelegaliseerde jatten door in functie benoemde linkse groot graaiers die ongrijpbaar zijn omdat zij niet aan de politieke schandpaal worden genageld zoals gekozen politici maar de bescherming genieten van het door henzelf ontworpen stelsels. De op publiek geld draaiende organisaties die zouden moeten controleren en handhaven gedomineerd worden door de PvdA en het daarom gewoon verdommen om hun werk te doen, pure ambtelijke obstructie dus die geheel straffeloos blijft.

Zijn wij de aaneenschakeling van excessen in de door de PvdA gedomineerde sectoren als Onderwijs- Zorg- Woningcorporaties vergeten? Woning Corporatie Vesta o.l.v. een PvdA baas, miljarden schade, Woning Corporatie Rochdale schade vele tientallen miljoenen en een megalomane directeur -PvdA- die in een Maserati reed op kosten van die club en die zich veilig terugtrok (dacht hij) in zijn 2e of 3e woning in Spanje, de 30 miljoen verspilling van ene mevrouw Elatik, wethouder van de PvdA in 020 Oost, zij moest aftreden en zat binnen 2 maanden weer in het PvdA pluche, de schandalen rond de bouw van megalomane prestige onderwijs paleizen. Slechts een paar voorbeelden die synoniem zijn voor honderden gevallen waarvan het leeuwendeel door de linkse media bewust wordt dood gezwegen omdat die linkse media, zich zelf pervers verrijken met publiek geld. De zelfverrijking binnen de subsidie- zieligen en cultuur industrieën is nauwelijks te benoemen.

Professor Heertjes PvdA alom gerespecteerd econoom schreef jaren geleden al dat niet langer ontkend kan worden dat sectoren als onderwijs- zorg en woning corporaties waar wordt gefraudeerd opvallend vaak onder leiding staan van PvdA prominenten.
Die het adagium hanteren dat het creëren en in stand houden van misstanden veel lucratiever is dan het oplossen daarvan.

Socialisme is een parasitaire doctrine die onze maatschappij honderden miljarden heeft gekost om de genivelleerde socialistische multiculturele heilstaat met de gesel van politieke correctheid op te leggen en waarvan het herstel daarvan ook weer vele honderden miljarden gaat kosten onverlet de kosten van de permanente schade. De import van PvdA electoraat grotendeel kansarm of kansloos kost jaarlijks circa 8,7 miljard.

Pimp de krimp kirde Sharon Dijksma PvdA onlangs toen zij dat "programma" lanceerde voor achterstand gebieden als Groningen en Twente om de malaise daar met bakken gemeenschapsgeld aan te pakken. Gek genoeg gebieden die decennia hebben geleden onder knalrood PvdA bewind waar met geld werd gesmeten maar niks structureel werd opgelost. Denk maar eens aan de verspilling van honderden miljoenen voor het totaal gefaalde megalomane Blauwe Stad project. Pimp de krimp is dus niks meer of minder dan weer onder valse vlag met publiek geld, electoraat kopen want rood bloedt zelfs in die bolwerken dood.

Maar het is verkiezingstijd en zoals gebruikelijk schuwt de PvdA niet om de zoveelste campagne te voeren waarvan je horendol wordt van de leugens waarmee zij hun enorme aandeel in de structurele verkrachting van onze maatschappij en de verkwisting van miljarden, overal waar zij dominant was en nog veel te veel is, ontkennen sterker structureel dood zwijgen.

Socialisme maakt veel meer kapot dan je lief is en brengt u en anderen rondom u ernstige schade toe. Veel groter dan de schade van roken.
Ik schreef eerder hoe we de PvdA uit Den Haag krijgen zal binnenkort blijken, maar hoe krijg je de PvdA uit de maatschappij?

Landgenoten trap er niet in, het is zo demagogisch als de pest om voor de zoveelste keer met veel media tam tam steeds hetzelfde handjevol VVD en CDA prominenten die de laatste vijf jaar en langer geleden in de fout zijn gegaan op te voeren, terwijl de miljarden fraude en schaamteloze zelfverrijking met publiek geld decennia lang door de ongrijpbare 5e colonne van de PvdA schaamteloos en vooral ongestraft, door woekert.

h.a.k. blok | 23-02-17 | 06:39

Bij deze feliciteren wij de VVD met deze schitterende overwinning , zo goed is er nog nooit gelogen , bravo !

alshetware | 23-02-17 | 04:13

beste Verenigingvandieven, ik weet niet wie je bedoelt met "jullie". Ik ben niet met een door jou verondersteld groepje keuzes aan het maken. Ik kijk enkel naar de peilingen en probeer uit te vinden wat voor regering daar uit kan komen.
Zelfs als ik een aanhanger was van Wilders, dan nog zie ik hem niet ene regering vormen. Daar zijn in dit land coalities voor nodig en Wilders is niet in staat met wie dan ook samen te werken. Daarmee schiet hij zichzelf in de voet.Dat heeft niets te maken met de vraag of ik het met hem eens ben of niet.
Je kunt wel op hem stemmen uit een soort van rancune jegens partijen waar je ene hekel aan hebt, maar als je dan het land onbestuurbaar maakt ga je daar zelf ook onder lijden. Aleen al dat idee van het verlaten van de EU is genoeg om dit land economisch kapot te maken.
Geloof me, ik heb ook een hekel aan de elite, maar ik heb er geen zin in om het land aan dat gevoel op te offeren.

JoopRe | 23-02-17 | 01:26

Bij het volgende VVD congres toch eens gaan tellen hoeveel jaar gevangenis-straf er bij elkaar zit.

Jan Dribbel | 22-02-17 | 23:53

@JoopRe | 22-02-17 | 22:29
Laat ik het voor eens en altijd duidelijk maken. Het volk wil Wilders als premier. Elke andere keuze die jullie maken is verraad aan het volk. Wat maakt het uit dat jullie het een prutser vinden? Wij hebben er vertrouwen in. Laat hem maar fouten maken.

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 22:33

beste Verenigingvandieven, dat hoop ik toch wel. Niet dat ik gene kritiek heb op Mark Rutte, want dat heb ik wel. Maar een kabinet met Wilders is uitgesloten, omdat ten eerste die man geen uitvoerbaar programma heeft en ten tweede niemand met hem samen in een kabinet wil zitten.
Als de peilingen iets zeggen - als -, dan zal het haast wel zo zijn dat de VVD de op een na grootste wordt en een kabinet moet formeren.
Wat is het alternatief? Een links kabinet? Dat komt nooit boven de 40 zetels uit.

JoopRe | 22-02-17 | 22:29

VerenigingVanDieven 2039
1789 nadert met rasse schreden. Het gaat toch niet echt gebeuren dat we een Rutte 3 gaan krijgen?

Nehemia | 22-02-17 | 22:25

Het begint allemaal met de "tone at the top", zeg maar "goed voorbeeld doet volgen" en zo.
Oh wacht, probleempje nu: Mark Rutte liegt er lustig op los, alle dagen zonder enige schroom, grote of kleine leugens, hij draait zijn hand er niet voor om. Tja, met zo'n "tone at the top" kunnen wij ook niets anders meer verwachten. Dank je wel Markie voor het compleet kapotmaken van ons geloof in de politiek (u weet wel, zij die alleen maar denken in het landsbelang en zo).

LaatmaarLu? | 22-02-17 | 21:54

beste Verenigingvandieven, dat ben ik met je eens. Toevallig sprak ik vorige week nog iemand van de nationale integriteitscommissie en die was het met mij eens dat waar grenzen zijn overschreden er krachtig opgetreden moet worden.

JoopRe | 22-02-17 | 21:42

@JoopRe | 22-02-17 | 21:23
Nou gelukkig maar dan. Jullie zullen keihard moeten optreden tegen leden die het imago van jullie partij bezoedelen. Vis rot vanaf de kop, zeggen ze.

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 21:28

Ik heb niet gezegd dat de VVD daarmee goed is. Ik ben actief lid en ken vele partijgenoten, die met mij zien wat er beter moet. Dat geeft mij de overtuiging dat het geen partij is van corrupte mensen, want mijn ervaring is anders.

JoopRe | 22-02-17 | 21:23

In een alternatieve realiteit is Rita Verdonk leider van de VVD en premier van Nederland.

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 21:13

@Petskast | 22-02-17 | 21:07
Was onze premier geen VVD'er? Zelden zo'n competent leugenaar gezien. Ik zou eerst hem lozen voordat ik jullie ooit weer serieus neem.

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 21:10

Ah, het VVD-bashen is weer begonnen.
Dit is de enige rechtse partij in Nederland die wél concrete voorstellen heeft en wél bestuurlijke ervaring heeft en wél verantwoordelijkheid durft te nemen en de enige rechtse partij die snapt dat in een parlementaire democratie vaak compromissen nodig zijn.

Petskast | 22-02-17 | 21:07

@JoopRe | 22-02-17 | 20:57
Dat is het andere uiterste. Maar dat maakt de VVD nog niet goed. Werk je voor hen trouwens?

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 21:04

beste Teejee, ik moet je echt tegenspreken. VVDers eisen dat soort posten niet op om dubieuze redenen, maar omdat zij die de belangrijkste vinden en menen daar het beste werk te kunnen doen.
Had je liever gehad dat GroenLinksers over de ruimtelijke ordening gingen? Dan hadden we echt alleen nog maar alternatieve huisjes en fietspaden.

JoopRe | 22-02-17 | 20:57

@Devadip | 22-02-17 | 20:41
You're moving into dangerous territory. Tread carefully.

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 20:44

Meerdere mensen die "uit Europa" aan het kijken zijn op npo2

HipsterBrood | 22-02-17 | 20:41

Een integer politicus lijkt me een bijzonderheid, althans indien ze echt iets willen. Er zit echter nog een wereld tussen een zuiver integer politicus en het opportunistische tuig van GL, PVDA en VVD. En het CDA, remember Balkenende die het EU referendum negeerde en natuurlijk al die zelfverklaarde anti PVVers met Van Agt het hoogst in die boom.

If I may say so.

Devadip | 22-02-17 | 20:41

Ben eigenlijk wel benieuwd of die Ton Hooijmaijers zich al bij de poorten van de gevangenis heeft gemeld, om daar een tijdje op kamers te komen wonen.

Beroep = Boerenlul | 22-02-17 | 20:39

Mark "Er bestaan geen doofpotten" Rutte.
Hij heeft de doofpotten zelfs in een doofpot gestopt.

LuckyGirl | 22-02-17 | 20:37

Dit is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg.

Sjonie01 | 22-02-17 | 20:31

@Nehemia | 22-02-17 | 20:26
Haha. Dit is nog maar het begin. Het wordt nog veel erger. Ze zullen ons geen keuze laten.

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 20:30

We moeten het aanvaarden. De tijd dat men het erg vindt dat een partij door en door corrupt is, is schijnbaar geweest. Tijdgeest gevalletje.

Nehemia | 22-02-17 | 20:26

@LuckyGirl | 22-02-17 | 20:11
We houden hem gewoon aan zijn belofte dat hij Nederland zal verlaten als Wilders premier wordt. Verder mocht-ie maar een keertje komen bij de elite, dat was in 2012.

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 20:25

@LuckyGirl | 22-02-17 | 20:04
Ach, als de straffen maar afschrikwekkend genoeg zijn...

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 20:14

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 19:26:
Vooralsnog houd ik mijn ogen vooral gericht op D'66 komende verkiezingen, sinds Pechtold bij Bilderberg aan mocht schuiven afgelopen conferentie.

LuckyGirl | 22-02-17 | 20:11

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 19:26:
Probleem blijft dat macht altijd corrumpeert.

LuckyGirl | 22-02-17 | 20:04

@litebyte | 22-02-17 | 19:43
En toch wordt erop gestemd, Nederland is gek geworden.

smdyasc | 22-02-17 | 19:56

VVD is een Kloodtzakken partij... Rutte, Van Baalen, Hennis, van der Steur, opstelten en ten broeke.

Het zijn slechts enkele voorbeelden van incompetente leugenachtige corrupte (aka lobbyende) vals-naieve labbekakkende VVD-Kloodtzakken.

Het slechtste en minst gewaardeerde kabinet sinds het einde van de 2de Wrreldoorlog wordt aangevoerd door Kloodtzakkenpartij VVD.

litebyte | 22-02-17 | 19:43

VVD - omdat corruptie altijd beter kan.

Nehemia | 22-02-17 | 19:34

@LuckyGirl | 22-02-17 | 18:36
Integriteit zou de grootste deugd van een politicus moeten zijn, en schending ervan zwaar bestraft.

VerenigingVanDieven | 22-02-17 | 19:26

Makkelijk 5 zetels meer na vandaag. Dit gaat GW wat kosten hoor

LickmyNick | 22-02-17 | 19:24

Vvd en integer is als sylvana hartje zwarte piet.
Verder zijn peilingen en eigenlijk alles wat door politiek beinvloed kan worden doorgestoken kaart.

MinderStijl | 22-02-17 | 19:24

JoopRe | 22-02-17 | 18:21
En die posten eisen ze op om hun sociëteit genoten te helpen die geheel toevallig in leuke management plekken terecht zijn gekomen.


Kom nou, de VVD is inherent corrupt van de bodem tot de top. Het bewijs ligt praktisch voor het oprapen.

TeeJee | 22-02-17 | 19:04

Trump nieuws:https://www.youtube.com/watch?v=QuuXMTSjUes

hebbuh | 22-02-17 | 18:58

Marie Curieux | 22-02-17 | 18:55
Eens!
Mooi gezegd.

Vigil | 22-02-17 | 18:58

Rutte lacht en liegt alles weg, hopelijk nu ook zn kiezers.

Maar wacht, VVD = HRA, dus VVD blijft groot.

Poekieman | 22-02-17 | 18:57

Mr_Pikibelly | 22-02-17 | 18:46
Leuk was dat hè? Mensen die nu nog niet doorhebben dat peilingen als enig doel hebben om de kiezers te manipuleren, hebben het iq van een stoofpeer. Zet u dat maar in de krant ;-)

Marie Curieux | 22-02-17 | 18:55

Gisteren nog het kamerdebat gezien over het Oekraine referendum? En hoe dat afliep? En hoe Rutte en Ten Broeke (beiden VVD) Pieter Omtzigt (CDA) smerig bejegenden? Daarover iets gezien bij de NOS of NPO?
Alleen dat was al (weer) genoeg om te kotsen op de VVD.

Vigil | 22-02-17 | 18:54

En dan nog gaan ze de meeste stemmen krijgen. Ze zie meer in deze club dan in gekke Greet. Dat is dan wel weer lachen.

miko | 22-02-17 | 18:48

Zoals ik het lees gaat het hier om absolute aantallen, weet iemand hoe de verhoudingen procentueel gezien liggen?
Dan heb je volgens mij een reëel beeld.

edj44 | 22-02-17 | 18:46

Marie Curieux | 22-02-17 | 18:44
Peilingen! Bexit... ik ben maar gaan slapen en was verrast! Peilingen! Trump.... Ik ben maar gaan slapen en was verrast!

Mr_Pikibelly | 22-02-17 | 18:46

Maar volgende week stijgen ze weer een zetel in die neppeilingen, ook in die van EenVandaag, dat ook zo policor is als de neten.

Nu wordt Henk Krol weer afgebrand omdat hij terecht woedend werd over de smerige leugens van Asscher. De werkelijke redenen van dat afbranden zijn natuurlijk dat 50PLUS te groot dreigt te worden, iig groter dan de PvdA en zij Wilders niet uitsluiten. Dan moet je kapot bij de NPO.

Hup Krol, laat je niet gek maken door die kwezels. Wie het laatst lacht, et cetera.

Marie Curieux | 22-02-17 | 18:44

Zo, en nu lekker voetbal kijken, toedeledokie!

Jackanders | 22-02-17 | 18:44

Criminelen en bijstandstrekkers stemrecht ontnemen, sowieso, o ja en vvd'ers...

Plassercheese | 22-02-17 | 18:43

VVD, partij van list en bedrog. Jammer dat ze weer de grootste gaan worden alleen maar omdat stemmers de PVV dwars willen zitten. Ja, die kneuzen krijgen dan ook straks de MP die ze verdienen. Weer 4 jaar ellende!

Dinand | 22-02-17 | 18:43

Mwah, integriteit van een partij is niet of er wel eens rotte appels tussen zitten maar vooral hoe het bestuur daar mee om gaat. En dan winnen de vrinden van de PvdA deze wedstrijd toch glansrijk. Yeyden kon gewoon blijven zitten, Baadoud ook, biertje vd roest ook niet geroyeerd, Bert Koenders gewoon minister gebleven na BKB, wethouder in Den Haag Henk Kool ook gewoon blijven zittten na zijn China avonturen. De VVD neemt in ieder geval nog maatregelen tegen foute lieden, maar de PvdA is echt door en door rot. Ik vermoed dat men bij de PvdA denkt dat iemand van de PvdA eigenlijk nooit echt slecht kan zijn. Arrogante regenten.

schoneslapert | 22-02-17 | 18:42

-weggejorist-

Memek | 22-02-17 | 18:41

VVD'ers zijn glijbaanschijters, allemaal!

Jackanders | 22-02-17 | 18:40

En niet vergeten: VVD heeft inmiddels zijn derde MinJus in bijna vier jaar tijd, wanneer krijgt Dijkhoff een trap onder zijn reet?

necrosis | 22-02-17 | 18:39

Ik doe maar een gok, maar volwassen mensen een integriteitscursus geven, is dat niet verloren tijd?
Ik denk dat je een integer mens bent (bezijden zgn. white lies) of niet een integer mens bent.
Punt.
En als politicus mag integriteit nooit in de weg staan van je werk, toch?
Een pedofiel die kinderen in het zwembad begeleidt krijgt toch ook geen cursusje?
Of...?

LuckyGirl | 22-02-17 | 18:36

En dat pal veur de verkiezingen:
Min 4 zetels voor de VVD.
Plus 4 zetels voor PVV.
En zoooo heurt het!

meneer Q | 22-02-17 | 18:34

@wakker worden | 22-02-17 | 18:28
Ondergetekende stemt gewoon weer op Fleur, VVD kan ongezien de typhus achter hun oogballen krijgen.

necrosis | 22-02-17 | 18:31

Daar een vvder moreel verheven is boven het pleps, vraag ik me af waar het pleps zich druk over maakt.
Zo rollen wij al jaren en beschermd door de oranjeband op veiligheid en justitie , kan ons niets gebeuren.
Ook de onderste regionen van de vvders kunnen liegen als een markje, zij het niet zo vet gedrukt.

medelmo | 22-02-17 | 18:28

En de Nederiglander zag dat het goed was, en stemt 15 maart weer op de gevestigde partijen.

wakker worden | 22-02-17 | 18:28

Vreemd dat je in die integriteitsindexen, ook in die van de voorgaande jaren, alleen maar Nederlandse namen tegenkomt en niet één niet-NLse. Ik mis Albayrak (VVD) en Kuzu (PvdA, DENK) en Elatik (PvdA, Amsterdam) en Yazir en Yeyden (CDA en PvdA, Rotterdam) onder andere.

gaffelbaard | 22-02-17 | 18:25

Leo Huberts weet best dat dit ruimschoots wordt verklaard uit het feit dat in de meeste colleges waar de VVD in zit, de VVD wethouders posten bekleden als Woningbouw en Ruimtelijke Ordening. Dat zijn posten waarbij je zoveel te maken hebt met al dan niet malafide aannemers dat het een wonder is dat er niet nog meer corruptie0gevallen zich voor doen. Partij als de PvdA en D66 hebben vooral wethouders zitten op posten als Onderwijs en Sociale Zaken, waar echt niemand gesloten enveloppen te bieden heeft.

JoopRe | 22-02-17 | 18:21

Ik zou graag nader onderzoek zien naar het verband tussen fraude en aantal Limburgers in de partij.

Watapatja | 22-02-17 | 18:15

Het gemiddelde oplossingspercentage van misdrijven in Nederland is rond de 20%, als er een werkelijk serieus gekeken zou worden naar de VVD, zouden ze waarschijnlijk niet eens de helft van hun Kamerzetels kunnen vullen.

smdyasc | 22-02-17 | 18:15

Daar zul je Juffrouw Jannie met het integriteitsbeleid hebben!

NasiGordon | 22-02-17 | 18:11

NeeDDRland is afgegleden naar een bananenmonarchie met kleptocraten in het bestuur en banlieus als buitenwijken van de grote steden..

Wijze uit het Oosten | 22-02-17 | 18:08

Het aantal voortvluchtige criminelen met meer dan vier maanden uit te zitten celstraf is tijdens Rutte 1 & 2 verdubbeld.

Feynman | 22-02-17 | 18:07

Dat ik jaren en jaren op die maffia bende heb gestemd is iets waar ik me diep voor schaam

Professor Bacterie | 22-02-17 | 18:03

Zo ken ik ze weer!

rifraf | 22-02-17 | 18:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland