Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NOS zegt onterecht sorry voor PVV-verslaggeving

gelauffsmoes.pngHet keurige programma dat pizzabakkende holocaustfans opvoert als bezorgde medelanders, heeft nu iets Heel Ergs gedaan. Nee, maar echt Heel Erg. Het NOS-journaal heeft namelijk iets aardigs gezegd over de opkomst bij het campagnefeestje van Greet en dat mag natuurlijk niet van iedereen en de Volkskrant. Maar wij van GeenStijl zouden wij van GeenStijl niet zijn als wij die factcheck van de Azijnbode niet even dubbel zouden factchecken. Met dank aan ons stijlloos spitwerk is er beeldmateriaal opgedoken waaruit onomstotelijk 100% zeker blijkt dat die bijeenkomst in Spijkenisse drukker werd bezocht dan een willekeurige Reichsparteitag van een willekeurige partij in een willekeurig land in de geschiedenis. Ook wel een on-ge-lo-fe-lijke men-sen-mas-sa. BEWIJS na de 'Lees verder'. Zomaar wat vrouwelijke PVV-fans wachten op komst Geert Wilders. Op achtergrond voorbijganger met paarse shawl. fleurvicky1.jpg
Toevallige PVV-supporters aanwezig bij politieke manifestatie Geert Wilders. fleurvicky2.jpg
Willekeurige aanhangers Partij voor de Vrijheid kijken naar Geert Wilders. fleurvicky3.jpg
Enkele PVV-kiezers zwaaien Geert Wilders uit. fleurvicky4.jpg

Reaguursels

Inloggen

GeenStijl is inderdaad een jammerlijke dom-linkse spreekbuis van GeenPijl geworden.

De invloed van Mediahuis en/of de Mol is reeds merkbaar.

Net als toentertijd bij Hives: "Doei Hives ik ben naar FB toe" zullen ook binnenkort de GS panelen volstaan met: "Doei GS ik ben naar XXX toe" zodra zich voor GS een echt objectief alternatief aanbied"

TriestGeval | 21-02-17 | 13:35

Gelukkig is de berichtgeving van GS altijd onpartijdig en volkomen waarheidsgetrouw.
Zie ook de reacties. ;))

mallekater | 21-02-17 | 08:08

@vanBarchum

TL:DR : Ik ben niet dom.

Maar dan langer.

Frye | 21-02-17 | 07:36

Sja, geenpeil.. leuk idee, totaal verkeerde moment. Het is nu tijd om voor 'radicaal het roer om' te kiezen, en niet om aan de democratie te gaan morrelen. Door Geenpeil is, vind ik, Geenstijl vleugellam geraakt en is het allemaal tijdens deze verkiezingen niets meer dan een natte scheet.

Ik had zó veel power van dit forum verwacht, en erop gehoopt, maar het mocht niet zo wezen. Alle power komt voornamelijk uit de commentaren, dat is wel goed om te zien. Maar niet voldoenend genoeg.

Met uitzondering van de tegels van Pritt vind ik het hier jammerlijk genoeg momenteel niet zo veel aan, hier. De andere auteurs zijn toch best wel een beetje linksig en gewoon niet echt des GeenStijls; mijn mening, sorry als dit bij iemand in 't verkeerde keelgat schiet.

Wat het grootste gemis voor mij is, zijn de onafhankelijke, met vurigheid en passie geschreven epistels van Van Rossum. Maar ja, die is nu (ondanks de stortvloed aan afradingen vanuit de panelen) toch aan het Geenpeilen geraakt. Qua aksie aksie is er verder niet echt veel meer van over.

Mijn hoop was dat we hier onze variant van the_donald (op reddit) zouden vinden. Zouden máken. Die plek is geweldig; er is zó veel goeie energie doordat zij pal achter hun president staan. Ik benijd ze, wij hebben zoiets niet. Vooral doordat in Nederland mensen in stilte voor de partij van hun keuze opkomen.

Maor wat zou ik het geweldig vinden als dat stopt, en wij in Nederland ook wel van de daken kunnen schreeuwen (voor de nieuwe Nederlanders, de SJWs en de feministen: dat is een spreekwoord, ik bedoel het dus niet letterlijk) welke leider volgens ons het beste is. Dat we daar trots op zijn, en ons niet laten intimideren door etiketten zoals "racist", "fascist", laat staan als dom of minderwaardig mens. Dat zijn we niet. We zijn goeie lui met kotsbeu van jaren lang bureaucratie, en politiek en juridisch gekonkel, oneerlijke niouwsvoorzieningen en een linksdraaiend mediakartel.

We weten allemaal dat buitengewoon veel normale mensen op de PVV gaan stemmen. Heel veel normale mensen! Mezelf incluis. Ik, omdat ik wil dat er wat verandert, en dat onze minpres die iemand is die al 12 jaar de problemen benoemt zonder blad voor de mond te nemen. Een man die, ondanks al die shit hij 12 jaar lang over zich uitgestort heeft gekregen, en met gevaar voor eigen leven alles doet wat hij kan om het Nederlandse in dit land Nederlands te houden, en overal waar dit al verdwenen is, Nederland er weer in terug te brengen.

Wilders is niet perfect - dūh, niemand is perfect - Maar ik ken geen ander die zo bedreven is, zo ontiegelijk de rug recht houdt, zo lang al de kar trekt en zo sterk zijn mannetje staat om te doen wat hij juist vindt: Nederland Nederlands te houden.

Er zijn min of meer gelijkgestemde partijen partijen die ik ook heel cool vind; meerdere partijen spreken in elk geval een betere waarheid dan de waarheid van het het partijkartel waarin PvdA, GL, ChristenUnie, CDA (sorry, Omtzigt), VVD - geenpeil hangt ergens totaal onduidelijk en houdt GeenStijl veel tammer dan volgens mij had gehoeven, maar ik bedoel, al die partijen zoals VNL, FVD, en wie weet zelfs de SGP en PvdD. Die laatste zijn op sommige punten namelijk ook wel erg oké.

Punt is, er is veel fantastische energie, maar behalve op Twitter wordt die niet gekanaliseerd. Hopelijk komt daar nog verandering in. Want we zijn met veel, veel mensen hoor. Tijd om er trots en open voor uit te komen. En een tegengeluid te produceren tegen de links-populistische kerk, die momenteel veel vocaler is, en tegelijkertijd veel te amsurd om ooit nog in te kunnen geloven.

Nou ja. Moest't ff kwijt. Wel weer heel fijn dat ik dat hier kan zonder meteen bang te hoeven zijn voor de Van Joles met jorisknopjes. Onze jorisen / G-Unite enz. zijn namelijk veul beter.

vanBarchum | 21-02-17 | 00:28

Straks na de verkiezingen gaat Geert gewoon weer doen waar hij het beste in is: Boos en verongelijkt huilie huilie doen vanaf de zijlijn. En dan gaan we weer over tot de orde van de dag.

erikrugzak | 21-02-17 | 00:00

Ik was er ook en ben door 11 cameraploegen en persjongens uit Nederland, Rusland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Japan geïnterviewd.

Was het druk? Ik vond van niet, nagenoeg alle TK kandidaten waren daar, verschillende Provinciale Staten leden en wellicht slechts 200 geïnteresseerden of sympathisanten.

TriestGeval | 20-02-17 | 22:31

Marie Curieux 1819
Ja, ik weet het nog. Ik had echt te doen met Emile Roemer in die verkiezingen van 2012. Het leek zo goed te gaan, maar hij klapte dicht. Werd Emile toen niet geridiculiseerd omdat hij een blauw jasje of blauwe stropdas tijdens één van de debatten omhad als teken dat hij bij de grote jongens hoorde? Hoe dan ook. De SP wordt altijd gepasseerd als het om regeringsdeelname kan gaan. Het is dan ook geen regentenpartij die het lobbycircus van de PvdA en de VVD hebben.
.
"Roemer wil wel maar kan niet"
Het kan verkeren. Roemer verprutste zijn verkiezingscampagne door gestuntel en onzeker defensief optreden. Hoe het politieke spel te spelen tijdens de verkiezingsdebatten was en is hem nog steeds vreemd. Van de SP-leider, met zijn ontwapenende onschuld en naïviteit, werd gehakt gemaakt.
.
Vervolgens werd hij in de media geslachtofferd, met als resultaat een dramatische 15 zetels tijdens de verkiezingen in 2012. De droom van de SP op een definitieve doorbraak in de landelijke politiek was in één klap de grond in geboord."

politiek.tpo.nl/column/sp-moet-snel-op...

Nehemia | 20-02-17 | 18:46

Ondanx alle pogingen van gl en andere linxe loserpartijen zal de kiezer maar over 2 (nogal met elkaar verbonden) onderwerpen zijn stem uitbrengen:
-meer of minder eu?
-meer of minder islam?
Dat zal des kiezers hoofdbreken zijn na het gordijntje te hebben dichtgetrokken.
En dan wordt stemmen eigenlijk weer heel eenvoudig........

pennestront | 20-02-17 | 18:39

KomodoVaraan | 20-02-17 | 17:28
Ghe, wij doen dat ook. Maar wij stemmen met zo'n 30 man VVD en gaan de 15e wel op de PVV stemmen.

Marie Curieux | 20-02-17 | 18:24

Nehemia | 20-02-17 | 16:32
Naast wat er in de VS gebeurde met de peilingen, bent u de peilingen in 2012 vergeten?

Eerst stond de SP heel hoog in de peilingen. Vervolgens nam de PvdA wat standpunten over van de SP en steeg de PvdA in de peilingen. De VVD stond er ook goed voor dus gingen mensen door beïnvloeding van de peilingen strategisch stemmen omdat ze ze de PvdA of de VVD niet als grootste partij wilden. Daardoor gebeurde nou juist wat de 'rechtse' en 'linkse' kiezers niet wilden: beide partijen werden de grootste en haalden samen zoveel zetels dat ze een coalitie konden vormen.

Marie Curieux | 20-02-17 | 18:19

Links, eat your heart out!
De tijd van het barbaarknuffelen is voorbij.
Jullie hebben kunnen oefenen op Trump; begin maar vast te janken over Wilders I.
En: trekhaken en dakdragers. Leuke investering voor de snelgeldverdieners!
Byebye NL wordt weer van ONS!

pennestront | 20-02-17 | 18:14

propper1000 | 20-02-17 | 16:28
Allemaal bullshit. Buiten de nog nooit vertoonde hoeveelheid pers uit binnen en buitenland en zware beveiliging waren er ook veel PVV aanhangers aanwezig. Iig veel meer dan bij de aftrap van de campagne van fractieleiders van andere partijen.

En wie nu nog in peilingen gelooft, heeft een gaatje in zijn hoofd. Dat rijmt ja, ook dat nog ;)

Marie Curieux | 20-02-17 | 18:02

leb3609 | 20-02-17 | 17:06
haha ik zit met nog een paar maatjes ook in een peilingen panel. Steevast zeggen we dat we PVV gaan stemmen, en Witte Reus ook een beter wasmerk vinden enzo. Maar natuurlijk ga ik nooit PVV stemmen de de was wordt door een lekker lichtbruin reeruggetje met kek stempeltje uit Thailand gedaan.

KomodoVaraan | 20-02-17 | 17:28

Peilingen pvv kloppen niet, veel mensen durven immers niet toe te geven dat ze erop stemmen. De Volkskrant is al jaren partijblad van de PvdA, en de npo staatsomroep naar noord Koreaans voorbeeld, dus het verbaast mij allemaal niets.

leb3609 | 20-02-17 | 17:06

accijnstoerist | 20-02-17 | 14:25
Hoe lang erop gewacht?

Pedronegro | 20-02-17 | 16:37

Marie Curieux 1515
Daar zeg je wat. Gezien alle spookpeilingen in de VS tijdens de verkiezingen die Trump als kansloos bestempelden, kan het ook hier een doordacht en gemanipuleerd spelletje betreffen. De leugenshow in Den Haag is al een voortdurende voorstelling dus het zal me niks verbazen dat er ook in deze een strategie gevolgd om te voorkomen dat de PVV de grootste wordt.

Nehemia | 20-02-17 | 16:32

Pijnlijk verhaal. onze geert krijgt de mensen niet meer in de benen. Heeft dit iets te maken met de dalende peilingen??

propper1000 | 20-02-17 | 16:28

@kommabijmebinnen | 20-02-17 | 13:51 ,
nou ik ga komend weekeinde naar Parijs en zal ter plekke eens navragen hoe het er mee staat aldaar.
Ik kom ook nog in St-Denis en overnacht in St-Ouen,
het is er blijkbaar aldoor maar burgeroorlog maar op de een of andere manier nooit wanneer ik er ben.
Ik mag graag naar een potje rellen kijken maar eigenlijk na de kroningsrellen e.d. nooit meer echte rellen gezien.
Beetje stenen gooien en rondrennen, meer is het meestal niet tegenwoordig, man wat een luie jeugd.

vander F | 20-02-17 | 16:03

De NOS weet ook wel hoe het balletje gaat rollen als de PVV veel meer invloed gaat krijgen.
Dan kon men in Hilversum wel eens een paar (TV)zenders kwijtraken..

Ommezwaai | 20-02-17 | 15:39

Roodharigen. Daar zouden er veel meer van moeten zijn.

Rottevanger | 20-02-17 | 15:38

De NOS preekt allang alleen nog maar voor eigen parochie en die slinkt dagelijks verder. Geen mens met genoeg intelligentie en die dus relevante, objectieve informatie blieft over het politieke spectrum in Nederland zal als enige informatiebron dan ook de NOS gebruiken. Dat weet intussen iedereen wel die geboren is na 1955. Deze excuses zijn daar het levende bewijs van dat ook de NOS dat heeft geaccepteerd. Het is een beetje een sneue club geworden van extreem conservatieve mensen die net doen alsof ze progressief zijn. In hun hart willen ze terug naar de jaren 50. Excuses van de NOS omdat ze in hun bubble de "verkeerde" berichtgeving geven. Echt werkelijk ironischer en evidenter kan het niet worden.
Dutchbeaurouge | 20-02-17 | 14:15
Ik heb iemand in mijn familie die al stug 50 jaar lang op de PVDA stemt en alleen naar het NOS journaal kijkt en DWDD. En als ik ze dan uitleg dat die PVDA van vroeger niet meer de PVDA van nu is (PVDA regeert immers gewoon met de VVD) dan nog blijft ze er op stemmen uit traditie. Ze is wel boos dat ze nog nooit een bloemetje van de PVDA heeft gehad terwijl ze al 50 jaar contributie betaalt. De oude generatie valt niet meer te veranderen, verandering moet vanuit de jongere generatie komen.

XaleX_2 | 20-02-17 | 15:28

Ik vind Rob Trip een gluiperd. Presenteert zichzelf als een betrouwbaar anker in een oceaan van informatie, non-informatie, fake news, tweets, leugens enz. Maar ondertussen. Zo wist hij na een item over het overlijden van Marten Fortuyn niet hoé snel hij naar het volgende onderwerp moest. Terwijl de ongeschreven wet in medialand is dat je bij een overlijdensbericht even een gepaste stilte in acht neem vóórdat je aan het volgende item begint. Denk daar even aan als u dat deughoofd met die trekkende mondhoekjes weer op uw scherm ziet. Want praten met trekkende mondhoekjes, dat doen alleen mensen die iets achter de kiezen hebben...

Zenzeo | 20-02-17 | 15:25

Marie Curieux | 20-02-17 | 15:08

Als GS volledig los gaat op de NOS dan wordt Geenpeil niet meer genoemd bij de NOS tijdens de verkiezingen... of zo iets (hypothese).

XaleX_2 | 20-02-17 | 15:20

Ali B bij DWDD ?Natuurlijk, de haakneus die in staat is zichzelf in z'n haakneus te zeiken!

PopeyeKamper | 20-02-17 | 15:18

Nehemia | 20-02-17 | 13:36
"Problematisch is dat de PVV aan het inzakken is qua zetels in de virtuele peilingen. Dit volk heeft aan een paar teugen uit de gifbeker van de regentenpartijen kennelijk niet genoeg. Ad fundum luidt het credo. Masochisme heeft diepe wortels."

Het is veel problematischer dat mensen afgaan op peilingen en nog steeds niet weten dat peilingen als doel hebben om de kiezers te manipuleren. Trap er niet in!

Marie Curieux | 20-02-17 | 15:15

De NOS opende hun berichtgeving met dat Wilders te vroeg aan het 'pieken' was en dat de VVD steeds meer inloopt op de PVV (suggererend dat de PVV campagne op een fiasco zal uitdraaien, ala CNN over Trump) .... en pas toen lieten ze de beelden van Greet in Spijkenisse zien. En dan nog gaan ze zuur zeiken bij de Volkskrant. Veel negatiever en suggestiever kon de NOS niet zijn.

XaleX_2 | 20-02-17 | 15:15

15:08 Oepsch, excuses voor de witregels. Dat heb ik regelmatig bij wat langere tegels. Geen idee hoe dat kan. Iemand?

Marie Curieux | 20-02-17 | 15:12

LOL, die reactie van de NOS op het jaloerse gejank van 'deugend' Nederland over de beelden van en commentaar op het bezoek van Wilders aan Spijkenisse.

Mij viel echter iets anders op in het topic: "Het keurige programma dat pizzabakkende holocaustfans opvoert als bezorgde medelanders, (...)" waarin het linkje slechts verwijst naar een tweet van Bart Schut.

Gezien de ophef die dinsdag j.l. op Twitter ontstond nadat burgerjournalisten (gewone burgers die op onderzoek gaan omdat de rest van het journaille het voortdurend af laat weten) had ik van GS een voor het staatsjournaal dodelijk topic verwacht. Immers, Rachid el Hajoui, een Pizzabakker van Marokkaanse afkomst die in het journaal mocht janken over het verharde klimaat in Nederland, de toenemende discriminatie (allemaal de schuld van Wilders natuurlijk) en de angst die onder moslims leeft - hij was n.l. zo bang dat hij met Ramadan niet naar de moskee durfde - bleek een twitteraccount te hebben met tweets over Joden waar de honden geen brood van lusten.

Helaas, geen woord hierover op het een paar maanden geleden nog zo bovenop het nieuws zittende GS en nu, bijna een week later slechts een linkje naar een tweet.

Wat is er aan de hand? Zitten de nieuwe Sherlocks van GS te slapen of is het handiger om nu geen al te nare topics over dit soort kwesties te schrijven om GeenPeil niet in de wielen te rijden.

Beide lijkt mij het geval en dat vind ik erg jammer.

Marie Curieux | 20-02-17 | 15:08

@komtdatschot.... helemaal eens, per definitie vragen om hertelling van de stemmen door fris team. Links deinst nergens voor terug, stemhokjes telling wordt voor 25% bevolkt door linksche menschen. En dat tellen heb ik dus geen vertrouwen in.

effedenke | 20-02-17 | 15:08

Jammer dat ze zo gezakt zijn in de peilingen. Op 18 maart weten we het.

Moestuinier | 20-02-17 | 13:16

Het is ook de bedoeling van de gutmenschen dat andere mensen denken dat de gemanipuleerde peilingen van de gutmenschen op enige waarheid berusten.

De meest betrouwbare uitslag is het stemhokje al ben ik wel weer beducht voor stemfraude,want wat dat betreft deinzen de gutmenschen en Brussel nergens voor terug om hun macht te behouden.
Maar goed,we zien het allemaal wel.

komtdatschot | 20-02-17 | 14:53

Grappig wat mij opviel was dat er zoveel bewaking nodig is en dat het vilgende item over de samenwerling op links gaat pvda, goorlinks en stalinistische poeperts. Oftewel framing van een zogenaamde 2 strijd waar elke mediarukker zo opgewonden van wordt. Waren ze maar onpartijdig

flat out | 20-02-17 | 14:50

Zoals ze die bijeenkomst omschrijven is alsof ze een willekeurige bijeenkomst voor een partij omschrijven.

Een paar aanhangers van de lokale binnenslandse garde, vooral leden die doen als fans, veel pers en ook veel buitenlands.

En de daadwerkelijke Nederlandse aanhangers die geen leden zijn? Die zijn op werk natuurlijk.

niemand specifiek | 20-02-17 | 14:43

Tja ongekleurd nieuws brengen is niet de gewoonte bij linksmenschen.

doskabouter | 20-02-17 | 14:35

Nehemia | 20-02-17 | 13:31
kaboem,.... haha en dan aan de andere kant van dat raam.

accijnstoerist | 20-02-17 | 14:25
de PTT heeft net de grenzen dicht gegooid voor buitenlandse stembiljetten ivm mogelijk fraude vanuit Rusland.

KomodoVaraan | 20-02-17 | 14:31

NOS deed dus een " Volkskrantje " en overdreef de opkomst bij een manifestatie, maar nu een keer aan de andere kant van het politieke spectrum.

Castor12 | 20-02-17 | 14:25

Vorige week mijn stembiljet voor het buitenland ontvangen en mijn stem voor de pvv is al op de bus.

accijnstoerist | 20-02-17 | 14:25

NOS, helaas nog steeds de enige bron van informatie voor velen, gezellig met zijn allen op de bank naar het Acht-uur-journaal kijken nadat ze eerste gebrainwashed zijn door DWDD De Vries en later zich laten intimideren door Humberto en Nieuwsuur en Pauw. Allemaal om hun onderbuik gevoelens te laten elimineren, want ze weten wel dat er wat aan de hand is en dat Greet misschien wel gelijk heeft, en Trump het best wel goed ziet. Maar ja al die meneren en mevrouwen van de televisie en de krant en Radio 1 zeggen dat het enge foute figuren zijn en zij maken Wilders en Trump constant belachelijke dus gaan ze maar op Pechtold en de Kotsbeu Snotneus stemmen, bijvoorbeeld.

Zwizalletju | 20-02-17 | 14:25

Dat bepaalde media Wilders, uit zelfbescherming, klein willen houden kan ik nog wel begrijpen. Maar dat zowel binnenlands en buitenlands nieuws bewust niet wordt gemeld of zo wordt gebracht dat het hem niet in de kaart speelt, vind ik een vorm van censuur die je alleen in bananenrepublieken tegenkomt.

Spare Rib | 20-02-17 | 14:22

De NOS preekt allang alleen nog maar voor eigen parochie en die slinkt dagelijks verder. Geen mens met genoeg intelligentie en die dus relevante, objectieve informatie blieft over het politieke spectrum in Nederland zal als enige informatiebron dan ook de NOS gebruiken. Dat weet intussen iedereen wel die geboren is na 1955. Deze excuses zijn daar het levende bewijs van dat ook de NOS dat heeft geaccepteerd. Het is een beetje een sneue club geworden van extreem conservatieve mensen die net doen alsof ze progressief zijn. In hun hart willen ze terug naar de jaren 50. Excuses van de NOS omdat ze in hun bubble de "verkeerde" berichtgeving geven. Echt werkelijk ironischer en evidenter kan het niet worden.

Dutchbeaurouge | 20-02-17 | 14:15

Gelauff NOS-rectificaties niet meer ...

Watching the Wheels | 20-02-17 | 14:15

BBmetR | 20-02-17 | 13:42
Ik meen eigenlijk dat de pvvfractie dapper heeft meegestemd bij het ouderen-bashen...

drastic | 20-02-17 | 14:13

Maar gaan ze bij de NOS ook hun excuses aanbieden, in datzelfde item over het feit dat ze een poging doen om de PVV de grond in te boren (ten behoeve van de VVD, tweestrijd creëren zodat we straks nog eens opgescheept zitten met 4 jaar Mark -nog meer afbraak- Rutte), door maar te blijven herhalen hoe diep en bovenal snel, ze gezakt zijn in de peilingen (zonder enig bewijs te laten zien).

Oh, ga ze dat dan weer net niet doen. Wat gek. (note: geen PVV stemmer)

Boris die Sauertopf | 20-02-17 | 14:04

@Pedronegro - Dat zullen zijn gorilla's wellicht niet zo'n strak plan vinden. Volkert kan ook dronen.

ViagraFalls | 20-02-17 | 13:59

@botbot | 20-02-17 | 13:55
Niks goedkope smoes, PVV-beleid werd tijdens de gedoogperiode gewoon niet uitgevoerd door het onwelwillende zootje ambtenaren.

sinar2 | 20-02-17 | 13:58

Ieder boerelul loopt tegenwoordig 300m hoog met een drone te kutten voor een kek bird-eye-view kiekje maar het PR-team Greet komt niet verder dan een 50 cm selfiestick van de Action en een krukje van de Hema. Shame on you Geert!! Zo wordt het nooit wat.

Pedronegro | 20-02-17 | 13:56

sinar2 | 20-02-17 | 13:50
Goedkope smoes, rechtse partijen oa. CDA,SGP of CU hebben dit probleem niet.
Dan moet men toch eens bij zichzelf te raden gaan.

botbot | 20-02-17 | 13:55

Fout. Beide zijn slachtoffer van journalisten die zich als activisten gedragen.

solcama | 20-02-17 | 13:54

solcama | 20-02-17 | 13:46
Dimmen en samenwerken, Trump en Geert zitten samen in een slachtofferrol van o wat bericht de journalistiek toch slecht over ons.
Gemakshalve vergeten de heren dat zij gezien hun lompe uitspraken dit over zichzelf uitroepen.

botbot | 20-02-17 | 13:53

Er zouden meer mensen naartoe komen als ze dat durfden. Je zal maar op zo'n foto staan en op internet komen.

zwarte_weduwe | 20-02-17 | 13:53

Dit kan echt niet. Iedereen nu ontslaan bij de NOS.

MistaRazista | 20-02-17 | 13:52

Heeft de NOS al een topic over de burgeroorlog thans die in buitenwijken van Parijs woedt uitgezonden? Is er in het NOS journaal al aan de orde geweest dat Frankrijk door anarchisten onder de voet wordt gelopen? Nee he? Krijgen we daar nog excuses voor?

kommabijmebinnen | 20-02-17 | 13:51

@botbot | 20-02-17 | 13:44
Ze zijn tot niets in staat omdat ze beiden tegengewerkt word door het linkse leger aan ambtenaren. Ambtenaren die loyaal beleid van een gekozen overheid zou moeten uitvoeren maar dit willens en wetens frustreert.

sinar2 | 20-02-17 | 13:50

Hedenavond natuurlijk weer bij dwdd! liefst afbranden, Wilders, Trump, lekker belachelijk maken, met aan tafel die gil- nicht (geen idee hoe hij of zij heet), Ali B, en P. de Vries. Wat een kouwe kouwe douche gaat dat worden binnenkort voor die luitjes, en wie zullen ze dan de schuld gaan geven.....

Wienerschnitzel mit | 20-02-17 | 13:50

*ze, niet je

Tobi | 20-02-17 | 13:50

Gisteren bij Lubach was het oom anti-PVV, werkelijk schrijnend. Nu zou je kunnen denken dat hij probéérde een leuk PVV-item te maken maar dat de inspiratie ontbrak en de PVV-soufflé-creatie reeds ruim voor het einde totaal was ingezakt.

Poging tot humor.

Toch leek het verdacht veel op een poging de PVV niet te wíllen begrijpen.

Nu heb ik het wel gehad met dit soort te makkelijke aanvallen. We keven niet in tijden dt je je dit moet denken te kunnen permitteren. Kijk naar die tippelzonedokter van de PvdA en met Rottenberg, beiden erkennend dat Fortuijn wel een goede analyse had. Maar hun geweten sussend dat hij toch geen oplossingen had. Hetgeen onzin is.

Hetzelfde gisteren bij Lubach. Wat een onzin. Denk eens na voordat je je positie te gemakkelijk prostitueert voor het cultureel marxisme!

Devadip | 20-02-17 | 13:49

hey, Kluns johannes, Trump heeft meer bereikt dan jij ooit zult doen !

Kim-Jung-Un | 20-02-17 | 13:47

@botbot | 20-02-17 | 13:44
Maar Trump heeft geen Fleur.

solcama | 20-02-17 | 13:46

KlunsJohannus | 20-02-17 | 13:33
Geert en Trump hebben dezelfde overeenkomsten ze zijn beide populist zetten een grote mond op en zijn niet in staat om iets nuttigs voort te brengen, dat mogen anderen voor ze doen.
Wel iedereen in het harnas jagen dat lukt ze prima.

botbot | 20-02-17 | 13:44

Ach, 'ongekend' dekt de lading op zich wel aardig
als je er tenminste mee bedoelen dat nos-reporterje geen idee had want een 1- voor rekenen had

Tobi | 20-02-17 | 13:44

-weggejorist-

*101# | 20-02-17 | 13:43

Kunnen we die verkiezingen niet nu vast houden?

JTKDM | 20-02-17 | 13:43

Zo'n lief gezond meisje en dan één van de weinigen (zo niet de enige) die zich in de 2-kamer vol inzet voor ouderen, zieken en eenieder die door de gevestigde partijen onder het kleed worden geschoven.

BBmetR | 20-02-17 | 13:42

Niet verkeerd die Fleur, maar ze redt het niet bij Ancilla. Die zou ik wel willen aankruisen in het stemhokje.

Zegtnietzoveel | 20-02-17 | 13:41

It's huge.

bisbisbis | 20-02-17 | 13:40

Rutte: Fleur op.

Dutch_Holland | 20-02-17 | 13:40

Ik zeg Fleur voor de Minister President Post:)

Rest In Privacy | 20-02-17 | 13:40

Geert haalde gisteren ook de Televaag van Sydney... met foto!

BotteDiplomaatMetBal | 20-02-17 | 13:39

Iedereen die aan het linkse subsidieinfuus ligt, is natuurlijk des doods dat de PVV de baas wordt in Nederland.

Dutch_Holland | 20-02-17 | 13:39

Waar kan ik het excuus van de NOS vinden op NOS.nl? Wanneer je er zelf niet bij bent geweest, is het moeilijk te beoordelen hoeveel "fans" er echt waren. Wilders trekt in ieder geval meer bezoekers dan de gemiddelde lijsttrekker. De vraag is wat hij nu eigenlijk wil bereiken? Hij heeft migratie en de islam op de kaart gezet, maar veranderingen bereik je alleen maar met beleid en het nemen van verantwoordelijkheid. Hij vindt het parlement nep, is solistisch bezig (enige partijlid), dus in feite hij alleen op de troon zitten zonder democratische inspraak. Gelukkig brengt hij nu al de nodige nuances aan. Het is niet goed dat Wilders volledig afgekraakt wordt, maar de beste man mag wel wat meer realiteitszin tonen. En oh, oh, die NOS en publieke omroep toch. Nee, dan is de commerciële tv een zegen voor de mensheid.

Mannes | 20-02-17 | 13:38

Sodeju, elke keer als ik denk dat Fleur er gewoon niet nog leuker kan uitzien bewijst ze me wwer dat dat zeker mogelijk is. Die glimlach... *smelt*
.
<3 Fleur.

ViagraFalls | 20-02-17 | 13:36

Problematisch is dat de PVV aan het inzakken is qua zetels in de virtuele peilingen. Dit volk heeft aan een paar teugen uit de gifbeker van de regentenpartijen kennelijk niet genoeg. Ad fundum luidt het credo. Masochisme heeft diepe wortels.

Nehemia | 20-02-17 | 13:36

Er waren meer PVV- aanhangers aanwezig dat dat er leden zijn van de NPO.

Uw Psychiater | 20-02-17 | 13:34

NOS, van een treurig niveau. De PVV dien je zwart te maken, uit te sluiten, te framen of dood te zwijgen. Zomaar de werkelijkheid laten zien over de PVV en/of Geert Wilders is verboten in journalistenland. Snap dat dan, stelletje onbenullen. Vanavond gewoon weer lekker verder gaan met fact free Trump bashen, het land 'verbinden' door moslims in een slachtofferrol te duwen en het partijkartel te faciliteren. Wat denken jullie wel, stelletje amateurs.

KlunsJohannus | 20-02-17 | 13:33

Wat een mooi fijnbesnaard gezichtje heeft die Fleur ook. Een paar rode jarretelgordels zouden haar niet misstaan.

Nehemia | 20-02-17 | 13:31

Hoe zuurder de Volkskrant, hoe mooier mijn dag.
Bedankt!

Maya de Blij | 20-02-17 | 13:31

Goh, die rooie dame is wel een lekkertje!

Toetsiemonster | 20-02-17 | 13:25

@keestelpro | 20-02-17 | 13:16
Exact, spijker, kop en raak.
Van Ruttemekut, Arrogander en Klavertje hebben ze over de grens nog nooit gehoord.

JanvandeBiertent | 20-02-17 | 13:25

wow

ongekend

die mensen zijn zoo fucked up. met open mond gelezen dat volkskrant stuk.

Ja, en nu? | 20-02-17 | 13:21

Ze kwamen zelfs helemaal uit China, blijkens foto 1. Helemaal in extase dat ze de glote leidel in revende rijve te zien klegen. Ze vergeten zelf foto's te nemen. Of het rolletje is vol, natuurlijk. Dat hebben ze nog gewoon in China. Camera's met fotorolletjes.
5 dagen transsiberië express om Wilders te kunnen zien. Best goed.

Stormageddon | 20-02-17 | 13:20

Wat is die Fleur toch lekker.
@Captain Pervert | 20-02-17 | 13:10
Collega van Fleur springt natuurlijk uit haar vel als ze dat leest.. (Geert bellen om de boel te sussen.. ). Doe nou een beetje voorzichtig zo in verkiezingstijd ;).

nickolaas | 20-02-17 | 13:20

Dit moet toch de natte droom zijn van al zijn politieke tegenstanders. Gratis en voor niks zoveel exposure, niet alleen in Nederland maar over de hele wereld! Terwijl zij in muffe zaaltjes in den lande wat bejaarde leden moeten toespreken of een zaal met klappende sneeuwvlokjes moet huren of met verwelkte rozen op druilerige zaterdag door een troosteloos centrum van een middelgrote provinciestad moeten banjeren. Geert lacht zich kapot.

Basil Fawlty | 20-02-17 | 13:19

Fake News van de Fake-nieuwszender NOS.... Van de Volkskrant verwacht ik niets anders.De redactie bestaat voor 100% uit D'66 en Partij van de Acht zetels aanhangers.Idem dito voor het NRC Handelsblad = 100 % Partij vd Afrikanen.... Redactie statuut.

FrieslandDashond | 20-02-17 | 13:19

Dat zijn foto's van sint intocht.

van stampij | 20-02-17 | 13:19

Ik herinner me nog van zo niet heel erg lang geleden op het Malieveld een mensenmassa. LOL, en hier viel het behoorlijk vies tegen allemaal. Trololol.. NOS mensen, gaan jullie je eens heel diep schamen. Volk verlakkers!

Mr_Pikibelly | 20-02-17 | 13:17

Jammer dat ze zo gezakt zijn in de peilingen. Op 18 maart weten we het.

Moestuinier | 20-02-17 | 13:16

De NOS kan zeggen wat ze willen of zwijgen wat ze willen, de pers-aandacht die de PVV krijgt, ook internationaal, is veelzeggend. Men kan in de landelijke media zoveel anti-PVV propaganda maken als ze willen maar internationaal heeft de PVV het meeste aanzien blijkbaar.

keestelpro | 20-02-17 | 13:16

Volkskrant haalt vervolgens 6000 demonstranten op het Malieveld aan waar zelfs NOS van zegt dat er überhaupt maar 5000 aanmeldingen waren op Facebook. Over schadelijk gesproken.

jip_86 | 20-02-17 | 13:16

Dit maakt m'n dag weer goed.
Maar zie ik 't nou goed, heeft Fleur nou ook al een kogelwerend vest aan?

hotnot | 20-02-17 | 13:15

Je Gelaufft het niet.
Excuses omdat het propagandakanaaltje van linksdraaiend Nederland eindelijk eens iets doet waar het voor is opgericht.

JanvandeBiertent | 20-02-17 | 13:13

Nou mooi. De NOS zegt sorry. Omdat ze het over de hoeveelheid mensen in Spijkenisse had die beroepshalve op Greet afkomt. Heel boeiend.
.
De NOS hoeft wat mij betreft hierover niks te rectificeren. Wat ik wel graag zou willen zien is een excuus vanuit de NOS voor vijftig jaar propaganda over de zegeningen van de multiculturele samenleving, voor de EU en voor het hallelujahcircus voor de vluchtelingentsunami.
.
Op kosten van de belastingbetaler wordt diezelfde belastingbetaler ieder dag weer voorgelogen door alle publieke zenders. Nieuws van alle linker kanten. Daar mag nu wel eens een oprecht sorry voor worden uitgesproken.
.
En daarna de boel opheffen.

Glasgow Argus | 20-02-17 | 13:12

Wat is die Fleur toch lekker.

Captain Pervert | 20-02-17 | 13:10

Nu de peilingenbureaus nog samen met het ANP voor het doelbewust framen van een neergaande trend voor de PVV. Net op tijd ingezet voor 15 maart. Opdat heel Nederland weer vier jaar deugt.

de Voorzittert | 20-02-17 | 13:06

-weggejorist-

blikjegrolsch | 20-02-17 | 13:05

De propaganda machine draait op volle toeren

BJtheman | 20-02-17 | 13:04

'NOS zegt sorry'.

Gaat nog wel een paar keer voorbij komen dit jaar.

Nacho_Vidal | 20-02-17 | 13:03

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen