Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

'Molotov-cocktails naar synagoge = kritiek op Israel'

Duidelijk: volgens het gerechtshof van Wuppertal kan het gooien van Molotov-cocktails naar een synagoge beschouwd worden als 'kritiek op Israël'. Zeg, gerechtshof in Wuppertal, zijn jullie niet iets vergeten? Bijvoorbeeld dat er zo'n 90 jaar geleden al een hoop kritiek op Israël was. Dat ze in Duitsland zelfs een heel clubje hebben opgericht voor kritiek op Israël. Dat dat clubje toen behoorlijk enthousiast aan de slag is gegaan met kritiek op Israël en dat dat toen best een rommeltje is geworden. Dat jullie toen andere landen zijn binnengevallen om daar kritiek op Israël te kunnen leveren. Dat op dit moment zelfs extreme deugoma's zoals Hanneke Groenteman bang zijn dat kritiek op Israël weer aan het oplaaien is. En dat kritiek op Israël aan ongeveer 6 miljoen mensen het leven heeft gekost. En dat de internationale gemeenschap, om iets te doen aan al die kritiek op Israël, toen iets heeft opgericht: Israël. Stelletje schaamteloze Volksgerichtshof-rechters.

Reaguursels

Inloggen

So what. Wij - de Joden - zijn dat gewend. er wordt van alles over ons gezegd. We liegen, we stelen, we vormen een wereldwijde Internationale bende, we stinken, We hebben overal een vinger in de pap, We zijn gierig. maar we zijn wel het enige niet islamitische land in het midden oosten, We zijn ook een democratie en in de Arabische wereld wordt met afgunst gekeken naar onze economische successen. en dat zonder een druppel olie. so fuk alle haters. Ze zijn gewoon jaloers.

chocolaatje-8 | 15-01-17 | 21:13

Nathan Jassup 0848
Kun je nog even voor alle duidelijkheid uitleggen wat je bedoelt met het feit dat aboroginals al sinds millenia in Australie en indianen al sinds vele millenia in de VS wonen en of je daaraan kunt ontlenen dat Joden dus geen recht zouden hebben in hetMO te wonen?
HET IS MAAR EEN VRAAG.

mallekater | 15-01-17 | 14:17

Oeps verkeerd artikel! Sorry!

Lexus01 | 15-01-17 | 13:08

Vooral Groen Links groot laten worden! Dan kan Jesse Feras nog meer van zijn Marokkaanse broeders binnen halen!
Bij GL denk ik vooral aan de GL advocate B. Bohler, die Volkert v.d Graaf verdedigde!
En denk ik ook aan GL politicus W. Duyvendak en aan Rara de linkse terreur organisatie!
Wij kunnen beter de dijken doorsteken als de Nederlanders zo stom zijn om op GL te stemmen!

Lexus01 | 15-01-17 | 13:07

Het woord Palestijn is waarschijnlijk afgeleid van Filistijn. De Filistijnen behoorden tot de "zeevolkeren" die rond 1200 v. Chr. alle handelssteden rondom de oostelijke middellandse zee teisterden. Uiteindelijk nestelden ze rond het gebied van het huidige Gaza.

De naam Palestijn hebben niks te maken met Arabieren en de Filistijnen verdwenen uit de geschiedenis toen het gebied opging in opeenvolgende grote rijken.

De joden als volk zaten voornamelijk in Judea (de naam zegt het) en Israel, een koninkrijk wat voornamelijk lag in het noorden van wat nu Israel is, en Libanon.

Judea wisselde van hand tussen verschillende grote mogendheden na de invasie van de Filistijnen. Maar we gaan fast-forward naar de Romeinse tijd.

De Romeinen werden de joden van Judea een beetje zat op een gegeven moment, met enig regelmaat braken er opstanden uit, meestal om religieuze redenen.
In 135 n. Chr. werd de zoveelste joodse opstand neergeslagen, en de provincie gefuseerd met Syrië. De nieuwe naam werd Syrië-Palestina. Dat de Romeinen de naam Palestina juist kozen weet ik niet, vermoedelijk om de (op de vlucht geslagen joden) te straffen.

Nog altijd niks met Arabieren te maken. Daarvoor moeten we honderden jaren vooruit gaan, toen de Arabieren in 638 n. Chr. binnenvielen. Het bleef in Arabische handen tot 1517, toen het onderdeel werd van het Ottomaanse rijk. Zij bleven de Romeinse naam van de provincie houden.

Interesse naar het gebied van Europa verdween na de hoge middeleeuwen (de tijden van de kruistochten) en de Europeanen richten zich meer op elkaar en later de kolonieen. Ook binnen het Ottomaanse rijk verloor het gebied aan betekenis en nam de bevolking sterk af.

In de 19e eeuw merkte Mark Twain op, toen hij het gebied bezocht, dat er geen kip woonde in het heilige land. Waar nu de miljoenen joden en arabieren vandaan komen wordt uitgelegd door fukallahalhollandi | 14-01-17 | 14:53

Nog een toevoeging. Het gebied werd na WOI een mandaat gebied samen met het gebied in het huidige Jordanië, onder de naam Palestina-Transjordanie, en bestuurt door de Britten. Voor degene die zeggen dat die arme Arabieren bedonderd zijn geworden en geen eigen land kregen na WOII, ze kregen dus wel degelijk hun eigen land, Transjordanie.

Graaf_van_Hogendorp | 14-01-17 | 21:35

Goed, zal het voor iedereen even uitleggen. Joden woonde onder anderen in Palestina, voorheen Ottomaans rijk.

voor WWII was er al een beweging gaande binnen het jodendom om het gebied waar hun voorouders ,volgens het boekje/rol papier, woonde te herbevolken. (terug naar het vaderland)

In het einde van de 19e eeuw begon de beweging naar Palestina (toen nog ottomaans) dat toen nog heel dun bevolkt was en de bevolking was meerendeels arabish (er woonde toen nog geen 750.0000 mensen in geheel palestina) inclusief joden, christenen, shiite, druze in de minderheid.

Door het kopen van gronden (voornamelijk slecht verbouwbaren grond) van Arabische groot grondbezitters, die de grond verkochten onder de voeten van de boertjes die de grond pachten van de arabieren en er dus door dezelfde grootgrondbezitters van af gegooid werden, (De joden die de grond hadden gekocht deden daar niet aan mee.) kregen de joden dus grotere stukken grond in bezit.
(huidige "geschiedschrijvers"draaien dit om en zeggen via geweld verworven etc)

Toe er grote gebieden woestijn en bergen werden gekoloniseerd creëerde de joden irrigatie systemen en welvaart (zetten de woestijn in bloei volgens geschiedschrijving)

Deze welvaart trok vanuit de wijde omgeving mensen aan die daarin wilde delen, dus ook arabieren en de algemene populatie in Palestina (Ottomaans) groeide enorm, ook religieuze minderheden. (zoals boven vermeld) in deze tijd was er geen animositeit tussen joden en arabieren zoals nu.

Deze groei van de algemene bevolking was constant tot de wereldgemeenschap rond 1920 plannen gingen opstellen voor het verdelen van het toen nog Ottomaans rijk.

Na de Balfour Declaratie vonden een klein gedeelte van de arabieren in Palestina, en een heel groot deel buiten Palestina ~lees sultans, mufti's en gelovige in omringende landen die joden verachtten ~ dat het land waar de joden wilde settelen (dat ze al gedaan hadden via het kopen van land en de opbouw van welvaart) van hun was want ze woonde er ook, ondanks dat ze geen grond in bezit hadden en er niet woonde. (er is geen religieuze of historisch claim op dat land vanuit Arabisch optiek ~ zie bv koran)

Door de houding van Duitsland rond 1936 tot 1939 wakkerde het antizionisme (anti joods zijn eigenlijk) aan in de Palestijnse gebieden, de Arabische leiders van die tijd grepen dit aan om op te roepen tot een heilige oorlog en boycot tegen de joden en de Britse bezetters van Palestina.
Geheel in lijn met de Duitse boycot en vervolging van joden in Duitsland.

Een lang broeiende en bloederige Arabische opstand gevoed door anti joods sentiment en haat jegens de bezettende macht, Brits, werd even bloederig neergeslagen door de Britten in 1939.

In de bovengenoemde periode is door de aanzuigingskracht van welvaart de complete van origine "Palestijnse" bewoners verguist. van de 750000 (4/5e Arabisch) bewoners voor het "zionisme" verdubbelde de bevolking. (voornamelijk Arabisch) deze bevolking groei kwam dus voornamelijk door migratie vanuit omliggende gebieden vanwege de modernisering van agricultuur door joodse kolonisten.
(vraag tegenwoordig aan iedereen in palestina of hun voorouders er woonde, je zal misschien een persoon op de 1000 vinden die deze link heeft, joods of Arabisch)

na 1939 tot 1948 groeide de bevolking nog meer maar deze keer waren het voornamelijk joodse mensen die vervolging, tijdens, en de slechte herinneringen aan WWII, na de oorlog, ontvluchtten.

De rest van het verhaal na 1945 zou men moeten kennen.
Hoe Palestina werd verdeeld zou men moeten kennen.
Hoe concessie na concessie vanuit de joodse kolonisten aan de Arabische bevolking tot niets leiden, zou men moeten weten.
En hoe een anti zionistisch sentiment in de huidige samenleving compleet absurd is.. zou men moeten weten.

Waarom Israël altijd kritisch word bekeken is omdat Israël, net als Nederland, een drager is van "westerse"(ik noem het humanistisch) samenleving en omdat de moralen en humanistische regels strikter zijn voor landen die dit uitdragen.

groetjes.

fukallahalhollandi | 14-01-17 | 14:53

"Israël bestaat pas sinds 1948. Hoezo 90 jaar geleden kritiek op Israël?"
@ Handsomeboy | 13-01-17 | 21:34
.
de israelies wonen daar al 3000 jaar maar zjn er uitgeflikkerd tijdens het Ottomaanse Rijk, maar in de 20ste eeuw teruggekeerd.
Zie ook deze link
pamelageller.com/2017/01/israel-legal-...
en deze
en.wikipedia.org/wiki/Israel
en deze
"The first record of the name Israel (as ysrỉꜣr) occurs in the Merneptah stele, erected for Egyptian Pharaoh Merneptah c. 1209 BCE (VOOR Christus dus)
upload.wikimedia.org/wikipedia/common...

telelezer | 14-01-17 | 14:44

Israël bestaat pas sinds 1948. Hoezo 90 jaar geleden kritiek op Israël?
Handsomeboy | 13-01-17 | 21:34

Wow, scherp! Sarcasm is a bitch, is het niet? Gezien het aantal reacties hier met een soortgelijke strekking kan men dan ook weinig anders dan concluderen dat het niveau dalende is. De reaguurderspanelen zijn inmiddels verworden tot een quasi juichafdeling van de PVV en dan niet het snuggerste deel daarvan.

Terence Hill | 14-01-17 | 13:18

Duittsland, ach, wir haben es noch immer nicht gewusst, want denazificering, niet echt een succes, je kan half duitsland niet in 1 keer achter de tralies zetten, en veroordelen.Dus, een oplawaai is geen kus, en een duitser is geen rus.

cat22 | 14-01-17 | 13:13

Drie stomdronken Palestijnen hebben molotovcocktails naar een deur van een synagoge gegooid. Daarbij is beperkte schade ontstaan. De meerderjarige daders (2) zijn in hoger beroep tot voorwaardelijke straffen van 2 jaren veroordeeld. De daders ontkenden uit anti-semitische motieven gehandeld te hebben (zij zijn tegen Israël), het tegendeel kon niet bewezen verklaard worden. De daders verklaarden spijt van hun daad te hebben.
Tot zover de feiten (die niet duidelijk uit het topic voortkomen). Inderdaad kan de vraag gesteld worden sinds wanneer een synagoge representatief voor de staat Israël is. Maar zijn er niet veel domoren die die nuance niet zien?
En Ronaldo, ben jij niet ook iets "vergeten"? Namelijk dat:
- er 90 jaren geleden geen staat Israël bestond?
- de NSDAP niet uitsluitend uit anti-semitische redenen is opgericht?
- "dat clubje" Polen (of andere Europese landen) niet is binnengevallen vanwege "kritiek op Israël" ? (maar om redenen als: voormalig Duits gebied terug te pakken, "lebensraum", etc.)
- de internationale gemeenschap heeft de staat Israël niet opgericht, dat hebben de Joden toch zelf gedaan? (de staat Israël erkennen uit schuldgevoel is iets anders).
En vanwege dit vonnis zijn de rechters nu nazis van het ergste soort ("Volksgerichtshof")?
Is dit topic "tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend"?

NoblesseOblige | 14-01-17 | 12:28

@ TheEgg | 14-01-17 | 09:46
Dan bent u wellicht een beetje over datum? Het is niet dat de 'grap' al een paar keer was uitgelegd, of dat uw comment nou zulke frisse of vernieuwende perspectieven bood.

You-On-A-Gin | 14-01-17 | 12:13

Ik had ongeveer hetzelfde willen zeggen als @endofdays om 09:24 uur, maar dat is nu dus niet meer nodig...

J.Morika | 14-01-17 | 12:02

Die slinkse rechter begrijpt het juist heel goed. Moslim = Goed, alles andere = Slecht.

Goed opgelet bij DeugRecht colleges.

Poekieman | 14-01-17 | 11:50

@Franker | 13-01-17 | 22:05
.
"Linkse anti-Semieten" is een beetje een pleonasme; de grootste anti-Semiet (en vriend van de groot-mufti van Caïro), ene Adolf H. was voorzitter van de NSDAP, de zusterpartij van de Nederlandse SDAP, voorloper van de PvdA. Hoe Asscher ooit zover gekomen is, is me nog steeds een raadsel.

Brou Is Back | 14-01-17 | 11:49

Zoals ik al eerder reaguurde, leeft het Volksgerichtshof hier in Nederland verder als de rechtbank die Wilders het zwijgen op probeert te leggen. Religies zoals de Islam en het Socialisme houden nu eenmaal niet van andersdenkenden....

Brou Is Back | 14-01-17 | 11:34

"openlijk een openlijk pro-Israelstandpunt uitdraagt"
@mezelf 10:58
een openlijk = een pontificaal pro-Israelstandpunt uitdraagt

nickolaas | 14-01-17 | 11:27

postmodernismisdead | 14-01-17 | 10:45
Tijd voor een openbaring dan...
gezellige boekjes allemaaal

guillaume | 14-01-17 | 10:59

@Xirdalan | 14-01-17 | 10:33
Met het risico op cross-posten van wat ik net in het 'vlag-topic' @Pritt Stift | 13-01-17 | 17:29 postte..
Israel zelf is inmiddels ook wel een beetje klaar met die 'extreem-rechtste partijen' (inclusief die dus racisme en onverdraagzaamheid uitdragen). Een Europarlementariër van een Oostenrijkse partij - die openlijk een openlijk pro-Israelstandpunt uitdraagt - is onlangs als lid van een delegatie geweigerd in Jeruzalem en dit is officieel beleid sinds kort. Een en ander lijkt een gevolg van de recente Amerikaanse presidentsverkiezingen in de VS, waar dus ook nogal extremistische clubs zich op min of meer dezelfde manier manifesteerden, zoals we dat in Europa al een jaartje of 10 kennen. Daar waren allerlei partijen die Israël vanuit de VS steunen (al dan niet voor- of tegen nederzettingen), dus over het algemeen 'not amused' over.
Hier wat citaten van de Israelische president daarover: "In a letter sent to Vienna’s Jewish Community and given to The Times of Israel by the president’s office Wednesday, Rivlin says he will “never condone” meetings between representatives of Israel and “European parties of the far right that are tainted with a history of anti-Semitism, Holocaust denial … or the promotion of racial hatred or intolerance.”

The president said he is “against any meetings by official representatives of Israel with representatives of such groups.” " www.timesofisrael.com/rivlin-says-isra...
"Helaas zijn veel Joden zelf de grootste dhimmi's en linkse voorstanders van het multiculturele drama wat zich nu aan het ontwikkelen is, " @Xirdalan | 14-01-17 | 10:33 De tijd dat Israël hier in Europa iets minder kritisch leek soms over zijn 'bedgenoten' als het ging om 'steun' is dus ook wel iets aan het kenteren zo lijkt.. (en die partijen zullen rond deze tijd denk ik 'de memo' wel aan het ontvangen zijn, dat ze ook in Israël geen uithangbord voor dat soort types willen zijn.. ).

nickolaas | 14-01-17 | 10:58

Molotov op synagoge is kritiek op Israel. Ok. Juist ja. Ik begrijp dat de duitse rechters een synagoge als een soort diplomatieke vestiging van de staat Israel beschouwen, en dus niet als een gebedshuis van een religie. Dus wat nu als er een roomse kerk in de hens gaat? Kritiek op het vaticaan? Deze uitspraak stelt religie gelijk aan de staat, en daarmee heeft de rechtsprekende macht in duitsland de trias politica effectief om zeep geholpen. Laten we wel wezen: dit is e moeder van alle Godwins, want daar is het damals ook allemaal begonnen en is het inderdaad een rommeltje geworden met 6 miljoen slachtoffers. Just sayin'

Suske | 14-01-17 | 10:53

De katholieke kerk heeft al 2000 jaar kritiek op Israel. Wie denkt dat de Kristallnacht het gevolg is van 10 jaar Hitler aan de macht is blind en dom. Het begint in Mattheus en wordt afgemaakt in Johannes.

postmodernismisdead | 14-01-17 | 10:45

Helaas zijn veel Joden zelf de grootste dhimmi's en linkse voorstanders van het multiculturele drama wat zich nu aan het ontwikkelen is, ga ze maar na; Job Cohen, Hanneke Groenteman, Sonja Barends, Clairy Polak, Hedy d'Acnona enz.
*
Stuk voor stuk zijn het van die linkse PvdA typetjes die d.m.v. keihard drammen, emotionele chantage en de nodige Godwins ("dat nooit weer!"), wegkijken (rooibos thee drinken), en grenzeloze naïviteit ("verrijking van de samenleving") de huidige spanningen in de samenleving gecreëerd hebben.
*
Shalom!

Xirdalan | 14-01-17 | 10:33

Ik heb ook kritiek op bepaalde dingen, dus.....!?

BigShow | 14-01-17 | 10:33

In rooms-rode kringen is hetanno nu meer dan bon ton om Israël de maat te nemen. Door de belastingbetaler rijkelijk gefinancierde NGO's als Cordaid en Icco bedrijven buitenlandse politiek door zich in te zetten voor een BDS van genoemd land. Buitenlandse politiek is voorbehouden aan het ministerie zou je zeggen. Ook talloze organisaties met een ANBI-status stellen zich tot doel daar waar het kan Israël in een kwaad daglicht te stellen zich beroepend op het poly-interpretabele "internationaal recht" als mot-miracle. Kijkend naar The Rights Forum (Anbi-status , d.w.z de belasting betaler betaalt mee) van van Agt dan zie je dezelfde teneur.Onder het mom van een rechtvaardige oplossing is het slechts Israël die de boosdoener is. Kijkend naar zijn scribenten dan zijn dezen allen vooringenomen en pro het terroristische Hamas en de niet gekozen Palestijnse Autoriteit, ook nog eens elkaars rivalen. Eén van deze figuren is een zekere Martin Siepermann die tevens verbonden is de club aan "Wij Blijven Hier", een club die tot doel heeft het "authentieke moslimgeluid" te verkondigen. Zo reilt en zeilt men in ons land.

Jan Boule | 14-01-17 | 10:15

@TheEgg | 14-01-17 | 09:46
Leuk gevonden, ik moest lachen.

necrosis | 14-01-17 | 10:12

Het is maar goed dat PVV'ers geen rechter mogen worden, die hadden die jonge mannen in de bloei van hun leven natuurlijk heel erg zwaar gestraft waardoor ze later geen werk meer zouden kunnen krijgen en zouden radicaliseren.

Barre_de_k | 14-01-17 | 10:11

TheseDays00 | 14-01-17 | 09:55
Nazi's is een stevige beschuldiging, maar dat er weer antisemieten met een actieve anti-joodse agenda aan de macht zijn, is volstrekt duidelijk. Net als toen in de vorm van wolven in schaapskleren. De expliciete uitnodiging van Merkel aan de Syriërs, het meest antisemitische volk ter wereld, geeft aan dat Duitsland nog altijd anti-joods is. Tuurlijk de methodes zijn niet vergelijkbaar, want het laatste restje joden dat er nog woont, zal binnen 10 jaar uit zichzelf zijn vertrokken naar Israël. Dit vonnis is dat ook deel van de intimidatie-agenda van de Duitsers, meer niet. Want als je het echt in juridisch opzicht serieus zou nemen, zou dat betekenen dat elke kritiek op een willekeurig moslimland zou kunnen ontaarden in een aanslag op een moskee. De rechter zegt dan alleen: u bent te ver gegaan.

De echte Stolwijker | 14-01-17 | 10:05

Sinds Lodewijk A met het serieuze plan kwam om huizen te bouwen langs het Ij en het Noordzee kanaal voor Somalische asielzoekers begreep ik al dat hij totaal geschift was.

blauwe zander | 14-01-17 | 09:58

@ Malle kater, is de NS niet iets voor jou? Die sporen wel ;-) (alhoewel niet op tijd maar ja)

Rest In Privacy | 14-01-17 | 09:55

Als het zo kan worden uitgelegd zijn de nazi's gewoon al aan de macht.

TheseDays00 | 14-01-17 | 09:55

Totaal bizar. Wie waren het eigenlijk, extreem links/rechts of mensen met cultuur en schaamte

Bokito ergo sum | 14-01-17 | 09:53

Hoe uit men islamkritiek eigenlijk in Duitsland?

Muggenmepper | 14-01-17 | 09:50

@mallekater | 14-01-17 | 07:46
Zit jij hier wel op de goede site? Joop lijkt me wel iets voor jou - daar doen ze niet sarcastisch over haat.

Pierre Tombal | 14-01-17 | 09:47

@miko | 14-01-17 | 00:32
Tik je een eitje open, heb je inhoud. Tik je een miko open, staat er alleen een holle frase.

TheEgg | 14-01-17 | 09:46

Dus de Kristall Nacht was eigenlijk ook gewoon kritiek op de Joodse bevolking.

blauwe zander | 14-01-17 | 09:46

brandstichting en geweld moet altijd veroordeeld worden

High-Roller | 14-01-17 | 09:34

En als je in de UK bacon op een moskee plakt dan krijg je 12 maanden gevangenisstraf en die gast is nu ook overleden in de gevangenis.
www.jihadwatch.org/2016/07/uk-two-jai...
Roep je openlijk om de sharia in te voeren of alle ongelovige honden af te maken dan is dat geen enkel probleem voor landverraders bij de politie rechterlijke macht en de politiek.
Hier legt Tommy Robinson uit hoe het er in Engeland aan toe gaat en hoe gevangenissen eigenlijk ISIS trainingskampen zijn geworden.
www.youtube.com/watch?v=weGxSWl5oA8
Dit gaat over SJW Lily Allen maar even stukje doorspoelen dan heeft hij het over de ellende in GB.

endofdays | 14-01-17 | 09:24

israel betond al voordat de romeinen het gingen bezetten en toen woonden er al lang joden en heette het israel,en het roomse rijk het palestina noemde naar pale stones vale stenen,dus als een clubje wat de UN heet israel pas laat officieel erkent is dat soms geschiedenis.

pedro300 | 14-01-17 | 09:12

D66 rechters in Duitsland?

Rest In Privacy | 14-01-17 | 08:54

mallekater | 14-01-17 | 07:48
"Vast staat dat de Joden al meer dan tweeduizend jaar in dat gebied woonachtig waren, en dat ze wat dat betreft dus wel degelijk recht hebben er te wonen."

Ze hebben net zo veel rechten als de Aboriginals en Native Americans(Indianen).

Nathan R Jessup | 14-01-17 | 08:48

Heeft Bezopen66 tegenwoordig ook rechters in Duitsland?

jochum1980 | 14-01-17 | 08:46

Waarom een Molotovcocktail op een synagoge gooien kritiek op Israël is een raadsel , het kan een babaarse uiting van onvrede zijn maar net zo goed een legale goedkope sloopactiviteit met toestemming van de beheerders in deze.

Koeienflat | 14-01-17 | 07:52

Nathan Jessup.
Vast staat dat de Joden al meer dan tweeduizend jaar in dat gebied woonachtig waren, en dat ze wat dat betreft dus wel degelijk recht hebben er te wonen.
Ze hebben echter niet het recht anderen van dat land te verdrijven en hun bezittingen te confisqueren.
Maar dat is al een algemeen aanvaard punt.
Dus daarvoor hoef je een synagoge niet te bekogelen.

mallekater | 14-01-17 | 07:48

Geklets natuurlijk.
90 Jaar geleden bestond de staat Israël nog niet in de huidige vorm, dus de Endlösung van Hitler was bepaaldNIET gericht tegen Israël maar tegen joden=zondebok.
Antisemitisme bestond toen dus al wel en dat is dit natuurlijk ook, want wat voor zin heeft het een Duitse synagoge te bekogelen met molotov-cocktails wanneer je iets hebt tegen de regering van een land dat meer dan 3000 km van je verwijderd is?

mallekater | 14-01-17 | 07:46

-weggejorist-

D.Trumph | 14-01-17 | 07:42

@Graaf van Egmont | 13-01-17 | 23:08
"God heeft de Joden ooit land beloofd volgens de Bijbel"

God bestaat niet dus kan hij niets beloven.

Nathan R Jessup | 14-01-17 | 07:37

Een duidelijke voorbeeld van kriteik op Joden was bijvoorbeeld hun gouden tanden eruit trekken en opslaan in de kluizen van de Deutsche Bundesbank.......

Memek | 14-01-17 | 07:09

Nazis en Moslims waren toen ook al dikke vrienden.

Zzzzooooffff | 14-01-17 | 06:18

@Nehemia | 14-01-17 | 01:32
Dat is juist en het vreemde is en blijft dat niettemin geen enkele politicus een volledig federale koers durft uit te dragen zoals het oorspronkelijke Pan-Europa concept waar op zich niet echt iets mis mee was.
Het Verdrag van Lissabon geeft er alle ruimte voor maar er zit kennelijk iets in dat ze tegenhoudt deze enige logische vervolgstap te maken.
Vermoedelijk is men bang voor de gevolgen van mogelijke aanpassingen aan de afzonderlijke grondwetten als gevolg van de verplichting Europese richtlijnen op te volgen, wat de werking is van het Costa-arrest dat verdragsonderdeel is geworden. Ik kan me bijvoorbeeld goed voorstellen dat koningshuizen geen belang hebben bij EU richtlijnen die hun voortbestaan zouden kunnen verhinderen door instelling van een federale structuur van uniforme lidstaten.

kindapaas | 14-01-17 | 05:06

-weggejorist-

STnick | 14-01-17 | 04:34

Oh-oh. Wanneer de Duitsers vergeetachtig worden, dan word ik nerveus...

STnick | 14-01-17 | 04:34

Geef ze hun geld terug. Of laat zien wat je hebt gedaan.

Ohja | 14-01-17 | 03:39

Ok kennelijk hebben hulp instanties 198.000 opgehaald om kamp Moria in Griekenland winterproof te maken, na alle extra moneyz there, did not ever happen heb op facebook gezien (ok niet de beste bewijsbron maar het was met filmpjes en foto's en mensen die er waren) doen geen fuck; blijkbaar is 198.000 3 tenten en een zeil waard... Wat de F*CK doen ze eigenlijk met dat geld dan? Gooi er iemand in. Of die lui helpen of het geld terug naar de goedgelovige donateuren. Vind je t gek dat veilig niet veilig genoeg is maak waar de fuck blijft donateuren geld precies?? Er was best wat en 3 tenten en een zeil maakt geen 198.000 waar, of ik ben verkeerd geïnformeerd of iets anders is FOUTST.

Ohja | 14-01-17 | 03:36

@Lewis Lewinsky
Pff Asscher kan lullen wat hij wil, fuck face Klaver gaat de swamp drainen. Staat in de telegraaf. Hij gaat voor het premierschap.

RickTheDick | 14-01-17 | 02:02

cocktailsmaak | 14-01-17 | 01:38
En ze hebben de Publieke Omroep 100 miljoen beloofd:
tpo.nl/2016/10/24/schokkend-pvda-wil-1...
Dus die Publieke Omroep gaat u van uw belastingopbrengsten helemaal dood bombarderen met PvdA propaganda.
Als compensatie hebben ze ook voor de verpleeghuizen nog ergens 100 miljoen weten te vinden.
Waarschijnlijk bij justitie of het leger.

de honden blaffen... | 14-01-17 | 01:57

Ik heb kritiek op Marokko, Turkije, Algerije, Tunesië, Libië, Egypte, Syrië en nog een heleboel landen in die buurt. Hoe kan ik dat het beste uiten? Met een Molotov-cocktail?
En waar moet ik die dan naar toe gooien? En mag dat dan in Duitsland? Vragen, vragen.

Elessir | 14-01-17 | 01:56

In plaats van zijn prestaties van zijn regeringsjaren aan te wijzen.Ach sorry Ascher, ik zou er ook geen een kunnen benoemen, komt hij met nepnieuws aangaande de heer G. Wilders. Hij gaat dezelfde kant op als pechtold die hij tracht te kopieren. Ja wat moet je dan? Als je alleen maar in jou leven flopt op alle posities die je hebt bekleed.

Nalika | 14-01-17 | 01:53

Oprisp | 14-01-17 | 01:36
Dat ken hij niet doen, zonder een aanzienlijk deel van de achterban naar Denk te zien overstappen.

de honden blaffen... | 14-01-17 | 01:48

de honden blaffen... | 14-01-17 | 01:19
Denk je dat die vergelijking van hemzelf komt? Nee, bij de PvdA wordt een een script gevolgd dat is uitgezet door een reclamebureau dat betaald wrdt van uw belastinggeld. Kan nu nog want ze hebben veel zetels, dus veel subsidie.

cocktailsmaak | 14-01-17 | 01:38

de honden blaffen... | 14-01-17 | 01:19

Ik vraag me echt af wanneer die Asscher eens binnen de PvdA openlijk stelling neemt tegen de discriminatie en vernedering van joden door moslims. Gezeik tegen Wilders kennen we al

Oprisp | 14-01-17 | 01:36

-weggejorist-

Nehemia | 14-01-17 | 01:32

Miko 26
Kijk om je heen miko. Het landschap in Europa verandert. Nu claim ik niet dat u en ik over tien jaar noodgedwongen de djellaba moeten aantrekken, maar immigratie is altijd het doel geweest. Zoals Timmerfrans een half jaar geleden oreerde in een Brusselse speech: 'De homogeniteit in Europa moet verdwijnen. We gaan vol inzetten op diversiteit (lees islamisering). Daar word ik als 'boze blanke witmans' natuurlijk niet heel erg happy van. Het is zich allemaal aan het ontvouwen. Wie kan het nog ontkennen? Sylvana?

Nehemia | 14-01-17 | 01:32

Het oorspronkelijke idee na het verval van het Britse Mandaatgebied Palestina op te delen en Betlehem en Jeruzalem onder VN bestuur te plaatsen was achteraf gezien zo'n gek idee nog niet. Het waren de Arabieren geloof ik die niet mee konden leven en een oorlog begonnen. Niet lief.

Croisantneuf | 14-01-17 | 01:28

Ascher heeft zelf geen ideeën om de massa-immigratie te stoppen en de totaal mislukte multiculturele samenleving aan te pakken. Daarom wijst hij net als andere politici naar boeman Wilders. Wilders heeft tenminste glasheldere oplossingen.

Grrraaien | 14-01-17 | 01:23

Oprisp | 14-01-17 | 00:57
Asscher vergelijkt in dat artikel, Wilders 1 op 1 met tuig, (wiens religie niet genoemd mag worden), dat vuurwerkbommen naar politieagenten gooit.
Mijn conclusie; rijp voor het gesticht.

de honden blaffen... | 14-01-17 | 01:19

@de honden blaffen... | 14-01-17 | 00:45
Thx. Lodewijk Asshole is inderdaad een asshole. Een vuile leugenaar ook.

*Lodewijk Asscher: Wilders steekt de Grondwet in de fik*
www.trouw.nl/tr/nl/39683/nbsp/article/...

Lewis Lewinsky | 14-01-17 | 01:13

LibertasSimplex | 13-01-17 | 23:48
Wijf van Obama

Jesse Klaver en Sylvana?

Arachne | 14-01-17 | 01:12

@ Oprisp | 14-01-17 | 00:57

Als je bovenstaand stukje leest over die Wuppie rechter zou ik zeggen: Goed bezig Geert !

Grrraaien | 14-01-17 | 01:10

Orakel1958 | 14-01-17 | 01:02
Het zit in de familie; hoe red ik het vege lijf.
Veel verder denkt hij niet.
Overigens een zeer menselijke eigenschap, maar pretendeer dan niets.
Een hol vat.

de honden blaffen... | 14-01-17 | 01:07

Ik ben benieuwd wat onze Joodse diamantairszoon Lodewijk Asscher denkt als hij een bericht zoals dit leest. Of als hij het hek rond de Cheider school ziet staan. Hoeveel willen hij en de zijnen nog tegen beter weten in weglullen? Zou hij beseffen dat niet één Islamitische medelander op hem gaat stemmen? Waarschijnlijk zelfs Abouthaleb niet? Hoeveel waarschuwingen kan een mens negeren? De les van de 2e wereldoorlog is dat dit er wel heel veel zijn. Wordt wakker Lodewijk. Anders ziet het er voor jou en de jouen beroerd uit.

Orakel1958 | 14-01-17 | 01:02

de honden blaffen... | 14-01-17 | 00:45

Wilders valt rechters aan en steekt de grondwet in de fik!

Oprisp | 14-01-17 | 00:57

WirMachenMusik | 13-01-17 | 23:53

Ik denk dat met de NLdse Breitbart versie GS alleen maar goed is vind. Concurrentie houdt de boel scherp.

cocktailsmaak | 14-01-17 | 00:55

miko | 14-01-17 | 00:14

Voor de Joden in ieder geval niet de arabieren of Palestijnen van nu. De naam Palestina dat afgeleid is van de Filistijnen, betekend niet dat de Palestijnen de tegenwoordige Filistijnen zijn. Al hebben ze wel de neiging om alles naar de filistijnen te helpen.

Van Urk | 14-01-17 | 00:53

Was de mens maar wat meer zelfkritisch in het leven. Hadden we dit gezeik niet. Vrijwel geen enkel gezeik eigenlijk.

En ja, de rechtelijke macht mag zich zelf wel eens te rade gaan, want dit gaat nergens meer over.

Abject | 14-01-17 | 00:46

Mr.Robot777 | 13-01-17 | 22:56

Zucht. Als Russen 3000 jaar onafgebroken hier een gemeenschap gehad hadden dan ik het volkomen logisch gevonden als ze aanspraken maakten op ons gebied. Dat is namelijk het geval: Joden woonden al voor de oprichting van de staat Israël in Israël. De Romeinen hebben toen indertijd het gebied Palestina genoemd maar werd niet bewoond door de huidige Palestijnen van nu, maar door Joden.

Van Urk | 14-01-17 | 00:46

@TheEgg | 14-01-17 | 00:11
Nee jij bent af,voor een zwitsal geboren is begint het met een ei.

miko | 14-01-17 | 00:32

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-01-17 | 23:30
Doen ze het licht toch aan?

miko | 14-01-17 | 00:31

Ok,moskeeën in de fik steken is dus "kritiek op"

roflastc | 14-01-17 | 00:27

@Nehemia | 13-01-17 | 22:58
Je kunt ook gewoon grappig zijn ? In plaats van lachwekkend? ;-)

miko | 14-01-17 | 00:26

@Zyprexa20mg | 13-01-17 | 22:16
Mijn god,hoe is het zover kunnen komen dat dit soort volk hier de zaak komt bevuilen. Als ik Joris wat had je een ban!

miko | 14-01-17 | 00:24

Volgens de wiki's is israel 70 naar christus gesticht iek schweer. Ssssssssssss

repu077 | 14-01-17 | 00:22

Ach ik lees het al, wéér die gebruikelijke Arische types met kramp in de linker arm: "Am frühen Morgen des 29. Juli 2014 begaben sich die alkoholisierten Angeklagten -der 26 Jahre alte Mohamad E., der 31 Jahre alte Ismail A. sowie der 20 Jahre alte Mohammad A." Echte Born Deutschen!

Alkoholisiert, dus GEEN (echte) islamieten, want die drinken geen alcohol. Dus heeft het opnieuw, echt en waarachtig NIKS met de religie der vrede te maken, maar alles met extreem rechts, want anti joo. eh.. Israël!
Het is de schuld van de blanke, rechtse Europeaan die onvoldoende geld wilde spenderen aan onderwijs en integratie. De arme rekels dachten dat "een vurig betoog" iets met Molotov cocktails te maken had. Daarbij is het terecht dat Israël terecht gewezen wordt: al die zielige vrijheidsstrijders die zomaar neergeschoten worden, vanwege keukenmesjes, illegaal vuurwerk (hoezo "bom"??) stuurfoutjes met KLEINE(!) vrachtwagentjes enzo... Heus, zonder Israël zou er echt geen enkele onschuldige islamiet sterven!!

zo... nu copy-pasten naar joop.nl..... kijken waar ik het meeste bijval krijg. :)

klimgek | 14-01-17 | 00:19

@dubbelq | 13-01-17 | 21:52
En wie zat er voor de joden??

miko | 14-01-17 | 00:14

Israël bestaat nog geen 90 jaar, dus Ronaldo is af. Dat Israël knuffelen wordt ook behoorlijk vermoeiend.

Blijft nog over: Een brandbom naar een moskee is een terreurdaad, en daar wordt 4 jaar cel tegen geëist Gelijke monniken, gelijk kappen (hur, nou zit ik al op drie religies), 4 jaar cel waarvan 1 voorwaardelijk, klaar. Die brandbom naar de moskee was immers ook maar gewoon kritiek op IS.

TheEgg | 14-01-17 | 00:11

Heel fijn: de doodschoppers van de grensrechter kunnen hun opgelegde schadevergoeding niet betalen.
www.ad.nl/home/doodschoppers-grensrech...
Het is toch weer teleurstellend dat Allah dat bedrag niet heeft kunnen inzamelen.

Jan Dribbel | 14-01-17 | 00:10

WirMachenMusik | 13-01-17 | 23:53
Uhm, geen idee wat je lult maar het lijkt dom. Probeer nog eens!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-01-17 | 23:59

-weggejorist-

Dr.Dushkind | 13-01-17 | 23:58

-weggejorist-

Slasausbenen | 13-01-17 | 23:55

De frequentie van artikelen over joden, Israel en islamieten in GS doet vermoeden dat als de komst van Breitbart naar continentaal Europa ook Nederland insluit, GS concurrentieel zijn/haar borst(en) nat mag maken.

WirMachenMusik | 13-01-17 | 23:53

Yes, wie can
Wie is er terrorist, buitenlands agent, milieufascist, hysterisch munchhausenmensch
In de fractie van wie
Wie loopt er te kloten met een stekkerdoos
Wie zend Nederlandse militairen, na het schandalige debakel Screbrenicaas, zonder mandaat en zonder de wapens naar Afghanistan
Wie lult er maar wat over niets en windmolens
Het belangrijkste woord in dit alles is wie

Yes wie can
of worms of wie

En dan met die passie he. Die passie van dat wijf van Obama
Zo moet Jesse Klaver het aanpakken
Man ik zou het wel weten hoor.

LibertasSimplex | 13-01-17 | 23:48

... hoewel hun eigen volk hatend nazaat nou ook alweer niet zo lekker is. 't Is een best wel belangrijke vraag voor ons: Mag je nou wel of niet moskees, synagogen, kerken, clubhuizen, overheidsgebouwen e.d. met vuur bestrijden?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-01-17 | 23:47

Grrraaien | 13-01-17 | 22:18

Dat heb ik minstens drie keer per dag wanneer ik de moeite neem het nieuws te lezen.
Maar ik mag ook niet stoppen met lezen, want dan ben ik een weg kijker,
Ik kan het niet goed doen. :)

Dus misantroop zijn, it is.

Robertdoesniro | 13-01-17 | 23:47

In Wuppertal mag je een synagoge in de fik steken. Maar wedden dat het gerechtshof aldaar helemaal Adolf zou zijn gegaan als er een moskee aangestoken zou zijn?! Leer mij die rechtertjes, geboren zo rond '55, kennen. Het wordt tijd voor verandering. En gelukkig gaat dat vanzelf. Nog even en alle babyboomers zijn minstens kreupel danwel ...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-01-17 | 23:38

The famous Yiddish actor Boris Tomashefsky was celebrated for his bedroom exploits as well as his stage virtuosity. After a sexual bout with a local whore, he presented her with a pair of tickets to the evening performance of his play.
The lady looked with scepticism at the tickets and said, "With these you can buy bread?"
"If you're looking for bread," the actor said, "screw a baker"

Duitsers kennen geen humor. Belachelijke uitspraak.

Oprisp | 13-01-17 | 23:38

@VincentTheSaint | 13-01-17 | 22:20
Precies, gij is mij voor.

ProAsfalt | 13-01-17 | 23:33

We zien in Engeland dat de sharia razendsnel om zich heen grijpt. Veelwijverij (polygamie) is in Engeland toegestaan en of gedoogd en sinds kort kan elk bruidje apart een uitkering ontvangen. Toch leuk voor Hassan. Over verdienmodel gesproken.

Nehemia | 13-01-17 | 23:33

Kristallnacht, iemand?
Papenblok | 13-01-17 | 23:13
Nou neuh, niet echt. U?

Is er ook moslimhumor? Een of andere site of iets? www.awordinyoureye.com/

Oprisp | 13-01-17 | 23:31

Duistert en Joden, dat blijft een moeilijke combinatie.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 13-01-17 | 23:30

Morgen dan maar een paar ambassades opblazen... Zo'n afkeer van Panama en Liechtenstein...

Papenblok | 13-01-17 | 23:30

@Mr.Robot777 | 13-01-17 | 22:56
Het is jammer dat Lupuslupus spoorloos is dus dan moet ik het maar doen: Jezus heeft toch duidelijk gezegd dat het koninkrijk wat hij beloofde niet van deze wereld was.

VerenigingVanDieven | 13-01-17 | 23:27

Ummm, mag je van de Duitse rechtbank dan ook kritiek hebben op criticasters van Israel? Met een Desert Eagle of zoiets? Dat wordt dan toch echt een "rommeltje".
.
PS Mooi geschreven topic.
PPS Ik kom niet uit Israel, ben maar een kaaskop.

hotmint | 13-01-17 | 23:26

Zou Jesse Klaver ook aan de coke zitten net als vele andere Marokkanen ? Wat een sukkel met overmoed zeg.

Grrraaien | 13-01-17 | 23:14

-weggejorist-

Papenblok | 13-01-17 | 23:13

Ik denk dat ik maar eens wat totempalen in de fik ga zetten want ik heb er best wel kritiek op dat indianen vaak halfnaakt in films werden afgebeeld en zo, of zo iets.

destemmert | 13-01-17 | 23:12

Mr.Robot777 | 13-01-17 | 22:56
Bekijk de bijbel ook eens als een historisch boek, dan zie je de geslachten en waar ze woonden.

botbot | 13-01-17 | 23:10

Mr.Robot777 | 13-01-17 | 22:56
Dit soort shit krijg je nou eenmaal als de politiek zich met religie gaat bemoeien. God heeft de Joden ooit land beloofd volgens de Bijbel en de politiek heeft dit gegeven gefaciliteerd, na de tweede wereldoorlog. En het was rechtmatig want het was een beslissing van de nog jonge VN.

Graaf van Egmont | 13-01-17 | 23:08

Oké we verhogen de belastingen
Oké we hebben kritiek op Israel met aanslagen op Joden
Oké yes we can of worms

Het belangrijkste woord hier, is "wie"

Jesse Klaver, VMBO

LibertasSimplex | 13-01-17 | 23:08

De geschiedenis wordt continu herschreven, aan alle zijden. Zojuist zie ik ene Eva Schloss, overlevende van Auschwitz, van wie voor de camera van KRO-NCRV wordt geschetst dat ze haar moeder niet meer heeft gezien na een scheiding in Auschwitz, terwijl haar moeder na de Tweede Wereldoorlog hertrouwde met Otto Frank... ja, inderdaad, de vader van...
Overigens is het van de zotte dat een gerechtshof überhaupt oordeelt dat een aanslag op een gebedshuis welker religie dan ook kan worden afgedaan als "kritiek op". Het getuigt van onverdraagzaamheid, onverdraagzaamheid waarbij onze wereld niet gebaat is.

Tubantia83 | 13-01-17 | 23:07

Dronken Palestijnen. Dan weet je in ieder geval dat het met de Islam niks te maken heeft. En het zijn nog prutsers ook. Wie had anders verwacht?

Graaf van Egmont | 13-01-17 | 23:04

@Lewis Lewinsky | 13-01-17 | 22:59
Dat artikel is inmiddels een jaar oud.

Lewis Lewinsky | 13-01-17 | 23:03

Men probeert de de Jodenhaat niets eens meer te verbergen.

Statler en Waldorf | 13-01-17 | 23:01

@Mr.Robot777 | 13-01-17 | 22:56

Bent u niet blij dat er een snippertje beschaving, genaamd Israël, bestaat te midden van al die barbaren ?

Grrraaien | 13-01-17 | 22:59

♫ Zeg ken jij de muzelman - de ♫ muzelman - de muzelman? Zeg ken jij de muzelman? Die komt sharia brengen. ♫

Nehemia | 13-01-17 | 22:58

Dubbelq | 13-01-17 | 22:31

Waarop is dat gebaseerd? Op de bijbel. Jezus was de eerste makelaar want die beloofde de Joden een eigen landet huisjes enzo. Tja, zo kan ik het ook. Historisch gezien zullen ze er vast wat te zoeken hebben gehad maar de staat Israël is op een onrechtmatige manier tot stand gekomen. Stel dat Rusland 3.000 jaar geleden geheel in Nederlandse handen was. Zouden we dan nu nog het recht kunnen claimen dat Rusland eigenlijk aan ons (Nederland) toebehoort? Of gaan we terug naar de indeling van landen onder bijvoorbeeld het Ottomaanse Rijk?

Mr.Robot777 | 13-01-17 | 22:56

@CoffeePatch | 13-01-17 | 22:06
Dat lijkt me wel. Tenzij er meerdere aanvallen met mototov-cocktails zijn geweest in 2014 op de synagoge van Wuppertal.

Lewis Lewinsky | 13-01-17 | 22:45

Merkel kan weer tevreden zijn.
De afbraak van het avondland gaat onverdroten voort.

Jan Dribbel | 13-01-17 | 22:44

Doe je dit in Nederland naar een Moskee, dan krijg je 4 jaar cel !

Dreddie27 | 13-01-17 | 22:43

@Slipsnifter | 13-01-17 | 21:50


Jesse Klaver is een geschenk van de goden. Stel, onze Polder-Trudeau wint zoveel dat hij werkelijk de grootste linkse partij wordt dan moet de VVD kiezen of ze met hen in een coalitie willen zitten. OF ze moet het cordon sanitaire laten vallen. Met de PvdA in een kabinet is tot daar aan toe: Die verraden hun achterban wel. Maar GL?

omanders | 13-01-17 | 22:41

Ik mag toch hopen dat als Syrië en Irak dit jaar bevrijdt worden ze hier massaal teruggestuurd worden of is dat ijdele hoop? Ik denk niet dat de Joodse gemeenschap hete tranen gaat huilen als ze weer verkassen om hun land op te bouwen. Ik vrees dat niemand terug gestuurd gaat worden. Past niet in de agenda.

Nehemia | 13-01-17 | 22:37

@bowlfabriek | 13-01-17 | 22:18

Volgens mij zeg ik dat ook, alleen het historische besef ontbreekt enigszins heb ik het idee. Ze hebben niet zomaar een land ergens gekregen, dat is wel ergens op gebaseerd. Dus doe nog zelf maar even je huiswerk.

dubbelq | 13-01-17 | 22:31

Een broodje ham bij een moskee is de doodstraf, een molotovcocktail is bijval en begrip bij dwdd en bij Humberto Tan

sjoerdploert | 13-01-17 | 22:26

Oh de daders waren Palestijnen. Als het neonazi's waren geweest gingen ze gewoon een jaar of 5 de cel in, nu mag het gewoon want moslim / buitenlander

raskol | 13-01-17 | 22:21

Volgend jaar heet het geen kritiek, dan heet het zelfverdediging. Ik ben benieuwd hoe rekbaar de realiteit is.

VerenigingVanDieven | 13-01-17 | 22:20

-weggejorist-

Slipsnifter | 13-01-17 | 22:20

Laat die rechters eens even snel de Dachau Blues horen! Varkenskoppen op een Moskee kan nog net, toch?

BenBack | 13-01-17 | 22:20

Molotov-cocktail naar een moskee en je mag een paar jaar de cel in. Maar gooi je er één naar een synagoge of kerk, dan ben je een legitime criticus..

VincentTheSaint | 13-01-17 | 22:20

Toen waren het socialisten, nu weer.
Het socialisme heeft de grootste massamoordenaars van de 20e eeuw voortgebracht. Erg vreemd dat het socialisme niet verboden is maar Jood zijn blijkbaar wel.

General McAuliffe | 13-01-17 | 22:19

Soms denk je dit moet nepnieuws zijn maar in Europa is men zo gek dat je echt het onderscheid niet meer kunt maken.

Grrraaien | 13-01-17 | 22:18

@dubbelq als je nu zelf je huiswerk op orde hebt,er staat toch dat israel 90 jr geleden niet bestond.en daar is geen woord van gelogen ,tuurlijk het gebied wel ,maar zo ken ik er nog een paar.belgie bestond voor 1830 ook niet maar het gebied wel waar alles begonnen is.oostenrijk bestond voor 1800 ook niet,pruisen bestond vroeger ,nu niet meer oja sealand is ook een soort van land ,het gebied bestaat overigens wel al heul lang ..

bowlfabriek | 13-01-17 | 22:18

Die synagoge was natuurlijk ook wel provocerend bezig, want zionistisch, Joods complot, Haram, ies geen koeltoer, hij stond op toekomstig Palestijns/Islamitisch gebied enzovoorts enzovoorts.

Graaisnaaiert | 13-01-17 | 22:17

Toch maar voor alle duidelijkheid, 90 jaar geleden bestond Israël nog helemaal niet.

Zyprexa20mg | 13-01-17 | 22:16

Wat een vonnis.
Maar goed dan moet het andersom dus ook kunnen.
Duitsers die molotovcocktails gooien naar een moskee omdat ze kritiek hebben tegen een islamitisch land

Lilia2 | 13-01-17 | 22:15

Ik neem aan dat dit inderdaad 2 kanten op werkt, dus een moskee in de fik is ook een vreedzaam teken van kritiek, geen terrorisme. Het zal nog flink gaan branden in Europa dankzij een volledig ontspoorde rechterlijke macht.

Grrraaien | 13-01-17 | 22:14

We zitten in neo-liberaal tijdperk betekent dat iedereen voor zichzelf dient te zorgen, gaat het mis pech gehad wij als liberalen blijven net als in 40-45 wegkijken.
Zie het zo alles waar wij niet aan kunnen verdienen is niets en niets aan de hand.
Groetjes van Mark.

Flatuleerder | 13-01-17 | 22:13

Dit geeft wel weer dat we gegijzeld worden door de linkse kliek. Molotov naar Joden = no problem, naar moslims = 4 jaar.

Lyin Ted | 13-01-17 | 22:11

Auschwitz word inmiddels vertaald naar zware kritiek ?

Castor12 | 13-01-17 | 22:10

Morgen maar even naar het 4e Deutsche Reich reizen, daar een moskee platwalsen en een flatgebouw waarin voornamelijk Turken wonen in brand steken. Ik heb namelijk kritiek op Saoedi Arabie en Turkije.

Admiraal_de_Ruijter | 13-01-17 | 22:09

-weggejorist-

rattenvanger XL | 13-01-17 | 22:07

Ook in Duitsland is de rechterlijke macht van boven tot onder geïnfiltreerd door de linkse antisemieten.
Maar consequent redenerend;als je een moskee in de fik steekt dan is dat ook geen haatmisdrijf maar verzet tegen Marokko of Turkije (afhankelijk van welke mogendheid de betreffende moskee financiert).

Franker | 13-01-17 | 22:05

Doe dit met een gebedshuis van de mohamedanen en het loopt heel anders af. De joden mogen dan rijk heten, de saudis zijn blijkbaar rijker.

Pierrepoint | 13-01-17 | 22:01

Dit gaat het morele troskompas sylvanus sterk veroordelen.

RickTheDick | 13-01-17 | 21:58

LOL Stelletje Isreal/Joden fanboys. Tis Allemaal tuig, want gelovigen...

Jan Hagel | 13-01-17 | 21:56

De moffen willen hun karwei klaarblijkelijk alsnog afmaken.

blauwe zander | 13-01-17 | 21:55

Molotov - kritiek op Israël? Het is pure terreur. Ik hoop dat de keppeldragers beseffen dat ze door de heersende dhimmitude in Europa steeds minder veilig zijn als ze dit soort kwaad als molotovs gooien gaan bagatelliseren en min of meer legitimeren, want kritiek kun je uitleggen als - hun uiting van agressie is te begrijpen. Gruwelijk.

Nehemia | 13-01-17 | 21:55

Slipsnifter | 13-01-17 | 21:50
Premier van Utopia.

de honden blaffen... | 13-01-17 | 21:54

Niemand?
Laten we een mars tegen kritiek houden.

atheïstisch stemvee | 13-01-17 | 21:52

@Badderbeest! | 13-01-17 | 21:48

Hoezo bestond Israël 90 jaar geleden nog niet? Ga eens je huiswerk doen. Misschien niet als onafhankelijk land maar toch is het gebied waar het land nu als erkend land ligt toch al heel lang de plek van de joden waar alles is begonnen.

dubbelq | 13-01-17 | 21:52

Jeff Hawke | 13-01-17 | 21:37
Of een broodje ham, nog erger zelfs.

Draak uit Brabant | 13-01-17 | 21:51

@Badderbeest! | 13-01-17 | 21:48: neem er ook nog 1 !

Handsomeboy | 13-01-17 | 21:50

Dan kunnen we dus ook moskeeën in de fik zetten om kritiek te leveren op IS

Ajeto | 13-01-17 | 21:50

@Jeff Hawke | 13-01-17 | 21:37
Vergeet ook niet dat dit geduid werd als een terroristische aanslag en niet als iets zoals kritiek op de islam ofzo.

lulkoekhapper | 13-01-17 | 21:49

Jeff Hawke | 13-01-17 | 21:37
In Duitsland waarschijnlijk ook. Nou, laten we in maart maar verstandig gaan stemmen.

BlowingBubbles | 13-01-17 | 21:48

90 jaar gelee bestond Israël helegaar nog niet

Badderbeest! | 13-01-17 | 21:48

@dakarswordfish | 13-01-17 | 21:38: Jezus, ik ben echt toe an een borrel.
@keestelpro | 13-01-17 | 21:40: Ik heb een off day.

Handsomeboy | 13-01-17 | 21:45

Het is wel Jodendag vandaag op GS zeg.
Het volk weet echter dat als het er op aankomt, er geen vrienden zijn.
En dan zal de omliggende woestijn best wel eens kunnen worden verglaasd.

kadoendra | 13-01-17 | 21:44

Dingen uit de bijbel bestaan niet echt..

Neut | 13-01-17 | 21:42

@dakarswordfish | 13-01-17 | 21:38
Triest dat het uitgelegd moet worden.
Dan is de grap er af.
Alhoewel Jodenhaat gewoon niet grappig is.

keestelpro | 13-01-17 | 21:40

Handsomeboy | 13-01-17 | 21:34

Ronaldo gaat sarcastisch mee met de motivatie van de rechtbank om de verwerpelijkheid van hun vonnis aan te tonen

dakarswordfish | 13-01-17 | 21:38

Als je hier een Molotovcocktail naar een Moskee gooit krijg je vier jaar gevangenis...

Jeff Hawke | 13-01-17 | 21:37

In Nederland daarentegen is het gooien van een molotov in de algemene richting van een moskee de enige vorm van terrorisme die ons land kent. Aldus het OM in ieder geval.

Zoiets | 13-01-17 | 21:37

Die 4 Israëlische soldaten konden ook slecht tegen kritiek toen er een vrachtwagen over hen heen reed.
Over mensen heen rijden om kritiek te uiten is sowieso een onsympathieke manier om de discussie aan te gaan.

keestelpro | 13-01-17 | 21:36

Israël bestaat pas sinds 1948. Hoezo 90 jaar geleden kritiek op Israël?

Handsomeboy | 13-01-17 | 21:34

Maarrrrr de toon mensen! Let op de toon!

Godsammekraken | 13-01-17 | 21:33

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen