Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Waarom zo spastisch over plan achter islamisering?

admoslimastenigtzee.jpgJa, daar kon je de klok op gelijk zetten natuurlijk. En hoe doen ze het toch altijd, die moslima's? Net als in die onhebbelijke videocolumn van een NPO-moslima, heeft ook AD-moslima Hanina de gave om haar sarcastische insteek op een of andere manier van werkelijk elke humor te ontdoen. Waarschijnlijk omdat hetgeen ze sarcastisch als probleem neerzet, namelijk het plan achter islamisering, zich helemaal niet leent voor sarcasme, omdat er daadwerkelijk een plan achter islamisering zit. En dat altijd met die godvergeten moreel verheven glimlach. Misselijk. "Vergeef me, collega's, maar ik heb besloten mijn masker af te zetten en een volledige bekentenis af te leggen. We zijn genadeloos door de mand gevallen, verzetten heeft geen zin. Het stond er duidelijk: 'Achter de islamisering van Europa schuilt een plan.' Met rode wangen van schaamte las ik het boek van Machteld Zee, zo betrapt had ik me nog nooit gevoeld." Enfin, u snapt het, de hele column gaat door op de toon die na zin 1 al niet leuk meer was. Waar komt die weerstand tegen de notie dat islamisering bewust wordt aangestuurd, nou eigenlijk vandaan? Is het werkelijk zo vreemd dat proponenten van een expansiegerichte en juridisch-monotheïstische leer zich bewust inzetten om hun invloed te verbreiden in gebieden met een hoge islamitische concentratie? Achter christelijke zending naar Afrika & Co zat toch ook gewoon een plan? Daar doen we ook niet moeilijk over, dus waarom schieten we in een spasme als het de islam betreft? We wilden het eigenlijk zelf onder elkaar zetten, maar blogger Carel Brendel was ons voor. Check bijvoorbeeld gewoon eens de 2,5 minuut durende video onderstaand, van Yusuf Al Qaradawi, de meest invloedrijke soenitische schriftgeleerde. Hij is gewoon eerlijk. "De vreedzame verovering is gefundeerd in deze religie, en daarom verwacht ik dat de islam Europa zal veroveren, zonder haar toevlucht te nemen tot het zwaard of oorlog. Zij zal dit doen door middel van dawah [islamitische missie, red] en ideologie. (...) De boodschap van de islam is een boodschap van mondiaal evenwicht, en daarom geloof ik dat de volgende verovering zal plaatsvinden door middel van dawah. Maar uiteraard moeten de moslims in actie komen om deze wereld te veroveren." En wat te denken van het uit 1982 daterende Moslimbroederschap-document (PDF+vertaling), dat in 2011 bij een Zwitserse politie-inval werd ontdekt. De echtheid ervan wordt niet betwist, en Moslimbroederschap-expert Lorenzo Vidino, door deugmedia als de Volkskrant gewoon geciteerd als terrorisme-expert, schrijft er zeer uitgebreid over in zijn boek The New Brotherhood in the West. Het document staat bekend als "The Project" en stippelt gewoon helder uit hoe er te werk gegaan dient te worden. Dus waar doen we nou zo moeilijk over. Ja: islamisten islamiseren systematisch en planmatig, en waarom zouden ze ook niet? En dan kun je A4'tjes vol sarcasme schrijven, het doet niet af aan de realiteit.

Reaguursels

Inloggen

Ja, waarom zouden we moeilijk doen over Islamisering, sharia gezeik en andere hinderlijke gevolgen van de overmatige instroom van onaangepaste figuren die daarnaast ook nog eens niet bereid zijn zich aan te passen maar wel een grote bek hebben?

Tja, waarom zou dat nou toch zijn, meisje?(Als je tenminste een meisje bent want dat wordt achter al die gordijnen niet erg duidelijk.)

Waar we spastisch over doen is dat jouw soort( Ja, moslims die niet willen integreren en zich aanpassen zijn jouw soort) denkt het god- en allahvergeten recht te hebben hier eisen te stellen en anderen de maat te nemen.

Best brave Hanina(m/v), wanneer je de onrust daarover niet snapt wordt het tijd onder je moslim-monoliet uit te kruipen en om je heen te kijken, en dat dan niet alleen in je eigen kring.
Even checken waar je precies bent en daarna snappen dat praatjes van opgefokte moslims hier niet bijdragen aan begrip en acceptatie.

mallekater | 12-10-16 | 13:55

Merkwaardig hoe een piet 4000 jaar geleden aan een Antiliaanse accent en gouden oorbellen en grote rode lippen is gekomen.

Kaan78 | 12-10-16 | 11:01

Schoorsteenveger,

Je verhaal wordt er niet duidelijker op.

jezusisonzin | 12-10-16 | 09:44

jezusisonzin | 11-10-16 | 21:28
Individuën? Hersenspinsels? Ik zou me eens wat beter oriënteren als ik jou was. We hebben het hier over lieden die zichzelf als leider beschouwen en door hun aanhang ook als leider worden beschouwd. Als je zo goed denkt te weten wat culturele verschijnselen zijn, dan weet je ook dat in andere culturen de vraag wie als leider wordt gezien anders is dan hier. Sals Rutte hier het verdomt om iets met het referendum te doen, dan zeg je ook niet dat dit het handelen van een individu is. Rutte handelt terzake als minister-president, vanuit een bepaalde machtspositie dus.
Ik ga het je niet allemaal voorkauwen, kijk zelf maar wie deze heren zijn en welke invloed zij hebben. Hun geschriften en toespraken afdoen met hersenspinsels getuigt van naïviteit.
En wat het dragen van hoofddoeken betreft, noem het een cultureel verschijnsel of niet, feit blijft dat bepaalde cultuuruitingen een andere lading kunnen krijgen als volksmenners de betekenis wijzigen en de symbolische werking gaan beïnvloeden. Neem het dragen van een bruin hemd, of het gebruiken van een swastika.
Als een vrouw met een kopvod over de straat loopt, dan hangt er geen bord om de nek met de tekst "ik doe dit vrijwillig" dan wel "ik word hiertoe gedwongen". Desondanks, in beide gevallen wordt er met een religieus symbool gevlagd. Dat domme AD-wijf heeft het niet duidelijker kunnen zeggen. Voor haar betekent het "Ik ben moslima. Dat je het weet." Hoef ik helemaal niet te weten, mens, ben ik helemaal niet in geïnteresseerd. Wat me wel interesseert is dat als in een bepaalde omgeving het aantal doeken een grens passeert, de machtsverhoudingen verschuiven. Hier wat leesvoer:
hoofddoekjes.blogspot.nl

Schoorsteenveger | 12-10-16 | 09:25

We kunnen niet alleen de onterechte aanvallen van ... op Sinterklaas ontkrachten, maar ook over de onzin over agressieve Kruisvaarders, die zich alleen verdedigden en steden hielpen onder het juk van de islamisering uit te komen toentertijd. Luister eens naar Riv Hans Jansen. Mijn God wat een wijsheid had die man.
www.youtube.com/watch?v=D28ORG6Cyrs

Theo-Pim-Riv | 12-10-16 | 09:13

Hoe erg het ook is, wanneer ik belangjaste of behoofddoekte meiden zie kijk ik weg.
Burka en nikaabdames willen niet gezien worden dus zie ik ze niet, met alle risico's van dien.
Met geen van deze mensen(want zekerheid dat het vrouwen zijn heb je niet) ga ik een gesprek aan.
Uitzendingen van DWDD of Pauw waar klaaggekleurden overmatig zitten te janken over hun trieste lot... ik zap door.
Hoe noemde Obamaklaver dat ook weer?
"Ik ben het kotsbeu".

mallekater | 12-10-16 | 08:59

Een belangrijke reden voor de verkrampte discussie is de monoculturele grondhouding van Islamitische etnische groepen die op termijn de huidige politieke elites gaat verdringen. Gegeven de grote aantrekkingskracht die Islam heeft op eenieder die twijfels heeft over zijn etnische identiteit trekt de multiculturele jeugd, afkomstig uit gemengde relaties van niet-Islamitische niet-Westerse immigranten met Europeanen, uiteindelijk over naar de mono-culturele (Islamitische) kant en vormt daarmee de tegenstander van de toekomst van de huidige (indigene) multiculturalist. Een drama-in-the-making, want dat is de groep die de "eigen" bevolking in feite heeft opgegeven voor een maakbaarheidsideaal dat zich niet laat maken. De rabiate multiculturalist van nu zal mettertijd zijn koers moeten verleggen met 180° om zijn huidige geprivilegieerde positie te kunnen behouden: het ideologische conflict van de toekomst ontvouwt zich "as we speak". De multiculturalist zal zich ontpoppen als een niets ontziende systeemhater die zich lijnrecht plaats tegenover een bevolking van mengrassen onder leiding van een nog te vormen elite die als belangrijkste kenmerk heeft dat de huidge multiculturalist er geen deel van uitmaakt. Een onverwachte bijwerking van uit de hand gelopen wensdenken in combinatie met materialistisch globalisme.

kindapaas | 12-10-16 | 04:45

Islam verwerpt de scheiding tussen kerk en staat, een belangrijk principe in veel westerse staten.
Wat moslims roepen over de Islam, namelijk dat Islam is een religie van vrede is, en de wrede werkelijkheid van 270 miljoenen doden blijkt zover in discrepantie met dit reclameverhaaltje dat je om moslim te zijn dus voortdurend pathetisch moet liegen.
Ik zou Islam een verschrikkelijke ziekte willen noemen.
Een ongeneeslijke ziekte!
Maar kun je een verschrikkelijke ziekte verbieden/genezen/uitbannen of terugdringen tot waar zij hoort, de private levenssfeer, als je haar niet mag ontmaskeren voor wat zij is?
Islam is een wrede en wraaklustige totalitaire levensdoctrine, een verschrikkelijke ziekte en als deze verschrikkelijke ziekte weigert zich te gedragen zoals wij wensen? Namelijk als een te genezen ziekte maar als zij nu eens een ongeneeslijke ziekte blijkt?
Wat je ook probeert of doet, zij blijkt niet te genezen.
Zouden we dan niet leefregels opstellen en iedereen daaraan houden opdat wij zo min mogelijk hinder van deze ongeneeslijke ziekte en de mensen die er aan lijden ondervinden?

Flappie2006 | 11-10-16 | 23:45

Dus meneer de Uil wil ons Europeanen redden van het materialisme.
*hoofdschudden doet*

atheïstisch stemvee | 11-10-16 | 23:44

Flappie2006 | 11-10-16 | 23:06
Kortom: de islam is een plaag.

Jan Dribbel | 11-10-16 | 23:15

Why do muslims want to be REFUGEES from muslim countries?
www.youtube.com/watch?v=LHg1QQ-ldzE
Head to Head - What is wrong with Islam today?
www.youtube.com/watch?v=f1eI7itIaJU
Ex-Muslim Author Ayaan Hirshi Ali: Radical Islam Is A Cancer That Needs To Be Cut Out
www.breitbart.com/london/2015/07/22/ex...
Islam is de ideologie van oorlog
Islam is de ideologie van vrouwenhaat en onderdrukking
Islam is kwaadaardig
Islam is verwerpt democratische wetgeving
Islam is bedrog, bedriegend en bedreigd
Islam is racistisch
Islam is slavernij
Islam is terreur
Islam is achterlijk
Islam is totalitair en specifiek voor Europa een bedreiging van onze vrije en democratische samenleving.

Flappie2006 | 11-10-16 | 23:06

Moslims zijn overal als minderheid begonnen. In Turkije bestonden ze niet. In Egypte bestonden ze niet. In Syrië en Jordanië bestonden ze niet. In Afghanistan bestonden ze niet. In Afrika bestonden ze niet. En kijk eens wat een bende ze er nu van maken. Dus mensen die denken dat het wel losloopt. Met 15 miljoen op 500 miljoen, wat een reageerder schreef, domineren ze toch al aardig de actualiteit en de politieke agenda.

Heiner | 11-10-16 | 23:04

Gelukkig is door mijn liberale en humanistische levensinstelling de kans 0% dat ik in de eventuele Islamitische hemel kom. Wat een hel moet het daar zijn met al dat asociale bekrompen volk.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 23:01

Het grote islam konijnen veroveringsplan,
het duurt echt nog maar heel even,
stond al beschreven in de timmer-Koran,
we gaan het met VVD enzo nog beleven?

Maar voordat ik dan naar de kloten ga,
toch even snel porkie vreten in de keuken!
En als het mogelijk is nog voor de sharia,
zuipen en ongetrouwd -niet polygaam- neuken.

Jan, Leiden | 11-10-16 | 21:40

Pieter V

Wat is het belang van Merkel dan?

jezusisonzin | 11-10-16 | 21:29

@ Pieter V | 11-10-16 | 21:00

Ik hád al het idee dat ik iets vergeten was, maar dát was het dus.

Waarvoor dank ;-)

HypoPseudo | 11-10-16 | 21:29

Schoorsteenveger,

Het hebben strategieën van individuen is geen vooropgezet pan. Dat zijn hersenspinsels die ook nog een aantal mensen aanspreken. De hoofddoek is een islamitisch verschijnsel maar komt ook voor bij andere geloven. Zie de christenen in in het midden oosten, Griekenland en verder op de Balkan en de hindoes.

De hoofddoek is een cultureel verschijnsel en is in onze ogen iets om vrouwen mee te onderdrukken. Het punt is alleen, dat die vrouwen die niet anders weten, dit misschien niet zo zien.

Honderd jaar geleden werd er ook vreemd tegen vrouwen in de westerse wereld aangekeken, die broeken aanhadden. Onze cultuur is daarin veranderd, maar zolang iemand het vanuit zijn cultuur een normaal verschijnsel vindt, zie ik het probleem niet.

Het wordt pas een probleem als die die zelfde vrouwen verplicht worden vanuit hun omgeving om de hoofddoek te dragen tegen de eigen wil en niet eerder.

jezusisonzin | 11-10-16 | 21:28

@jezusisonzin | 11-10-16 | 19:33

"Ik kan met niet voorstellen, dat er een vooropgezet plan is om het westen te islamiseren. Daarbij heb je toch een zekere mate van intelligentie bij nodig en dat ontbreekt wel ietwat."

Dat is een duidelijk gebrek in voorstellingsvermogen van uw kant.
Intelligentie is voor beide plannen niet vereist en al zekerr niet gewenst. Gewoon doen wat je wordt bevolen, Befehl ist Befehl of zoiets.

Het plan van islamitische kant is al 1400 jaar oud en in detail beschreven in de koran en de hadiths.
Een soort van Mein Kampf voor moslims en kan door iedereen gelezen worden. Heeft u dat al eens gedaan? Ik wel!

Het plan van de EU dictators heet Coudenhoven-Kalergi plan en heeft als doel de cohesie van de oorspronkelijke Europese bevolkingen te breken middels massa-immigratie van vooral ons vijandig gezinde elementen.

Mevrouw Merkel is dan ook al onderscheiden met een vetleren medaille voor haar verdiensten op dat gebied.

Pieter V | 11-10-16 | 21:11

Nou, dat is weer duidelijk dan:
Islam is vrede.... ;-)))))))

hotmint | 11-10-16 | 21:11

@HypoPseudo | 11-10-16 | 19:14

1) U bent de generaties van inteelt nog vergeten in uw betoog.
2) Hun opdracht is ons te overmeesteren en hun krankzinnigheid op te dringen, dan krijgen ze 77 maagden in de hemel van een imaginaire Allah.

Pieter V | 11-10-16 | 21:00

@Der Schnitzeljäger | 11-10-16 | 19:01

Dat Europa dan Europa niet meer is , is precies wat ze willen.

Pieter V | 11-10-16 | 20:51

@Tinus Trekveer | 11-10-16 | 18:53

Graag even het bewijs, maar dan niet die scheet van Tinus Trekveer.

Pieter V | 11-10-16 | 20:50

jezusisonzin | 11-10-16 | 20:31
Je zei dat je je niet voor kon stellen dat er sprake is van een vooropgezet plan. Ik haal een artikel aan waarin overduidelijk wordt aangetoond dat figuren als Khurram Murad, Yusuf al-Qaradawi en Tariq Ramadan terzake wel degelijk strategieën hebben ontwikkeld, en die ook hebben uitgeschreven.
Of die plannen kans van slagen hebben is een heel ander verhaal.
Ronduit stuitend is de dommigheid van moslima's die met een grote bek roepen dat ze een hoofddoek dragen om ons ongevraagd te laten weten dat ze zich aan De Verhevene wensen onderwerpen, maar vervolgens met nog een grotere bek roeptoeteren dat deze onderwerping in het geheel geen consequenties heeft en dat we hen er vooral niet op aan mogen spreken. Domme wijven die zich laten gebruiken door die engerds door dag in dag uit te vlaggen. Hoofddoeken zijn de fasces van de salafisten.

Schoorsteenveger | 11-10-16 | 20:49

@kzegje | 11-10-16 | 17:54

Leg eens even uit?

U heeft het over de onvoorstelbare som aan kapitaalsoverdracht van autochtonen naar allochtonen, de EU en "ontwikkelingssamenwerking"?

U heeft een IQ van uw schoenmaat? OK, u leeft op grote voet, laten we zeggen 60?

Pieter V | 11-10-16 | 20:48

@Leipniz | 11-10-16 | 17:49

Oh, en dat ongeveer 10 jarig mocrotuig dat al 25 jaar geleden luidkeels op straat riep: "wacht maar tot wij her straks de baas" hoefde natuurlijk nooit aangepakt te worden en dat wordt dat schorem nog steeds niet.
Dat schorem had het natuurlijk niet van hun ouders toch?

Wat willen die Limburgse politici nu bewijzen? Dat ze volledig geschift zijn? Dat wist ik al, dat zijn namelijk alle politici, anders hadden ze wel een echt vak geleerd iets waar de samenleving iets aan heeft.

Pieter V | 11-10-16 | 20:45

@schoorsteenveger,

Dat iemand iets roept, wil nog niet zeggen dat het de waarheid is. Hitler noemde joden parasieten en dat geloof jij toch ook niet? Hoop ik?

Als er sprake zou zijn van dominantie van de islam, dan zouden vele functies reeds bezet zijn door moslims. We hebben welgeteld 1 moslim die burgemeester is van een grote stad en in zijn optreden minimaal seculier te noemen.

Ook militair hoeven we niet echt bang te zijn. Zolang Turkije nog steeds hulp nodig heeft van Nederland en Duitsland om primitieve raketten uit de lucht te schieten, is die dreiging ook minimaal te noemen.

Wat overblijft zijn zelfmoordaanslagen en aso gedrag door moslims. Het 1e is vanzelfsprekend gruwelijk voor de slachtoffers en nabestaanden, maar geen werkelijke dreiging. Dat aso gedrag is iets dat wij allemaal gedogen. Als een groepje marokanen de boel onveilig maken, dan is het aan de politie om hard op te treden. Daarnaast kun je als burger ook zelf optreden.

jezusisonzin | 11-10-16 | 20:31

@marcoplarco | 11-10-16 | 15:37
Ik dacht dat het was alshetmaargeilismagalles.

Pieter V | 11-10-16 | 20:30

@ikzalhandhaven | 11-10-16 | 16:28

Het beste wat er kan gebeuren is dat ze idioten zoals u op hun manier even duidelijk maken waar de islam voor staat.
Ik hoop het vurig.

Pieter V | 11-10-16 | 20:28

@ikzalhandhaven | 11-10-16 | 15:58

Tja alleen idioten luisteren naar wat andere idioten zeggen.
De slimmeriken kijken naar het gedrag van moslims, al meer dan 1400 jaar!

Pieter V | 11-10-16 | 20:24

Wat jammer nu. De Israeli's weten wel hoe met dit soort, samenleving splijtend, tuig van de richel om te gaan.

Pieter V | 11-10-16 | 20:20

@ PG4161 | 11-10-16 | 19:48

Mooi!

Je moet echt wel de werkelijkheid ontstegen zijn om te geloven dat ooit de hele wereld zal devalueren en onderworpen zal zijn aan 'hun' begeerde achterlijke middeleeuws conservatieve iedeologie.

En mocht het hiér in Europa zover komen, dan emigreer ík naar een ander continent.

HypoPseudo | 11-10-16 | 20:06

jezusisonzin | 11-10-16 | 19:33
"Ik kan met niet voorstellen, dat er een vooropgezet plan is om het westen te islamiseren."
Zelfs het woord "islamisering" wordt letterlijk gebruikt.
Die AD-doek heeft er ook geen notie van, dus je bent in goed gezelschap.
www.hudson.org/research/9789-dawa-and-...
"This juristic reasoning clears the way for new methods of dawa and dialogue and for influencing the society from within. Using all forms of media for dawa purposes had already been encouraged by Banna,61 but Qaradawi additionally encourages Muslims to study and strive for important positions in media, the arts, and the human sciences and social sciences in order to influence European society from “above.” He calls this process an “Islamization” of these arts. In addition to Qaradawi’s call to Islamize the arts and sciences, he also attempts to Islamize the understandings of Western political concepts such as feminism, democracy and civil and human rights. For instance, in a fatwa on the status of women in Islam, he declares that Muslim women are not inferior to Muslim men, but he adds that this is based on the Islamic comprehension of equality before Allah, but not on the Western comprehension of gender equality."

Schoorsteenveger | 11-10-16 | 19:54

Al dat domme gelul over 'wij zullen Europa veroveren', 'wij zijn de baas', 'wij zullen heersen' e.d.
Zolang deze onwetenden met hun hart vol haat geen constructieve bijdrage willen leveren aan de Schepping zal de aarde tot in lengte van dagen hun vechtkooi blijven, terwijl de rest allang vertrokken is naar verder ontwikkelde oorden - ergens in dit onmetelijk grote universum.

PG4161 | 11-10-16 | 19:48

Ik kan met niet voorstellen, dat er een vooropgezet plan is om het westen te islamiseren. Daarbij heb je toch een zekere mate van intelligentie bij nodig en dat ontbreekt wel ietwat,

Tot nu toe is eigenlijk wel het tegenovergestelde gaande. Het westen dringt haar levenswijze op aan bijvoorbeeld de islamitische samenleving. Het probleem hierbij is echter, dat het westen zich in 2000 jaar heeft ontdaan van het tribale denken naar een nationaal denken. Het grootste gedeelte van de islamitische samenleving niet en dat levert ook de problemen op zoals in Libië, Irak en syrie.

Die imam heeft gelijk, dat in het westen een bepaalde verdorvenheid is. Echter ondanks die verdorvenheid, ben je als burger beter af in onze samenleving, dan in een islamitische samenleving. Als deze man daarheen een probleem heeft, dan gaat ie maar terug waar hij vandaan komt en probeert hij daar zijn paradijs te schapen. Het feit dat man het heeft over een vooropgezet plan, zegt meer over de wens van de gedacht van deze man, dan de werkelijkheid.

Het enige geluk van deze man is, dat hij in het westen is en waar hij het recht en de mogelijkheid heeft om zoiets te roepen. Maar zelfs dat begrijpt deze man niet. Dit is nu het gevolg van generaties lange inteelt.

Dat ieman zo'n man hier serieus neemt, verbaast mij dan wel weer.

jezusisonzin | 11-10-16 | 19:33

Sorry hoor, maar toen het verwijtende gezwam van die puntbaard aanving over ons verwerpelijke 'materialisme' en 'losbandigheid'...
... ben ik gestopt met kijken.
Dat kan ik écht niet serieus nemen van een paternalistische Midden-Oostenvariant-sinterklaas die zelf 300 jaar achter ligt op de moderne westerse wereld en uitsluitend in een, door theologische dogma's verzadigde, wolk leeft.

Wíj materialistisch en losbandig?? Haha!

Júllie moslims archaïsch, seniel en middeleeuws-conservatief.

Wat ik mij steeds afvraag:
Waarom willen die de zandbakbewoners zich altijd maar bemoeien met onze westerse waarden, op óns grondgebied komen en die óns opdringen. (en niet te vergeten; op óns geld parasiteren) Dat doen wij wederkerig namelijk niet.

Wij óns ding, hullie het húnne.
Dus; blijf lekker dáár of pleur vanaf hier op dáárheen. Iedereen blij!

HypoPseudo | 11-10-16 | 19:14

Voor een zeer degelijke beschrijving van wat er aan plannen rond dawa leeft, verwijs ik naar:
www.hudson.org/research/9789-dawa-and-...
Hanina is gewoon te dom om te begrijpen waar ze deel van uitmaakt. "Ik ben moslima. Dat je het weet." Dat is deel van het plan, dat domme wijven zonder protest mat kopvodden lopen te vlaggen.

Schoorsteenveger | 11-10-16 | 19:10

Als ze het al zou lukken Europa te veroveren: tegen die tijd is Europa Europa niet meer, dus veel plezier in uw nieuwe zandbak. wel benieuwd wat ze daarna gaan stukmaken.

Der Schnitzeljäger | 11-10-16 | 19:01

Dat plan is al zo oud als de islam zelf. De wereld onderwerpen aan de waanzin van de profeet heet jihad, en dat is de opdracht voor elke moslim.

Fijnstoffer | 11-10-16 | 18:58

Bullshit, binnen 3 generaties in het westen stappen ook die mensen vaak van hun geloof af. Is bewezen.

Tinus Trekveer | 11-10-16 | 18:53

@Alexander des Burgus | 11-10-16 | 18:29
Toch neig ik er naartoe om de zaak een extra handje te helpen om naar de verdommenis te gaan.
*Overweegt om voor het eerst op de VVD te gaan stemmen*
Gewoon uit spektakelzucht.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:39

THE TWELFTH POINT OF DEPARTURE
To know how to turn to self-criticism and permanent evaluation of worldwide Islamic policy and its objectives, of its content and its procedures in order to improve it. This is a duty and a necessity according to the precepts of shari’a.
---
Verrassende en hoopgevende passage, vooral als ze daar mee beginnen, in plaats van er mee te eindigen ;-)

Hyd Rogen | 11-10-16 | 18:39

@Bert Konterman | 11-10-16 | 16:36
Tja, de mens is en blijft een kortzichtig geëvolueerde chimpansee. Achteraf gezien hadden we in Europa de babyboom door moeten zetten. Niet houdbaar voor op de lange termijn, maar als iedereen ter wereld aan het verhongeren is, dan blijven er meer van ons over. Nu kunnen we in aantal niet op tegen de oprukkende Islam en zal uiteindelijk binnen een paar decennia onze beschaving van de aardbodem verdwenen zijn. Zo snel kan het gaan: Overname, kernmerkende/belangrijkste gebouwen tegen de vlakte gooien, geschiedenis herschrijven en een complete beschaving is verdwenen. De Wereldwijde Verlichting die we nu als mensheid beleven lijkt me geen eeuwig leven beschoren. Aan alles komt een end. De Verlichting van de 17de/18de eeuw duurde ook maar ongeveer 150 jaar nl.wikipedia.org/wiki/Verlichting_(st...), waarbij gezegd moet worden dat de tijdsduur korter per land gezien en de periode vanaf 1750 al een periode was waarin religie vat kon krijgen op de wetenschap. Oftewel we moeten hier in Europa onze vrijheden ooit weer met geweld gaan beschermen (als de gristelijk-atheïstisch-spirituele massa de sprookjes van Allah wilt verwerpen, dat ik eigenlijk niet zie gebeuren vanwege het vermogen de verworven vrijheden weg te kunnen relativeren). De makkelijke tijd, waarin we decadent het islamprobleem konden weghonen en zorgeloos vrij konden leven, denken en werken lijkt z'n beste tijd in ieder geval gehad te hebben. Nu moeten we alleen wel als samenleving voor die waarden opkomen.

Alexander des Burgus | 11-10-16 | 18:29

Europa is nu nog Dar al-harb (Huis van oorlog) en als het volledig geïslamiseerd is spreekt men van Dar al-islam - te weten Huis van 'vrede' waar de Islam de dienst uitmaakt. Dar al-dawa is een methodiek om aardig ver te komen (dan nog zonder geweld), maar uiteindelijk als de rest er niet aan wil om zich te bekeren, zullen ze gedwongen worden om djizja (religieuze belasting die op ongelovigen, christenen en joden wordt geheven) te moeten betalen. Uiteraard staat het ze ook vrij omdat op te heffen wanneer ze dat willen, want het is altijd tijdelijk van aard en kan al dan niet verlengd worden. Bent u christen dan zal er mogelijk in het dan geldende kalifaat een N op uw huis geschilderd worden. Die N staat voor Nasrani of Nazarene. Weigering om je te bekeren kan in de meest orthodoxe kringen de ultieme consequentie hebben. Zoals bekend beslist de agressieve minderheid altijd over de meerderheid. Zover is het natuurlijk nog niet, maar bij tien procent muzelmanconcentratie is er al sprake van een omslagpunt (zie Zweden).

Nehemia | 11-10-16 | 18:22

Die rochel- en kotsgeluiden van dominee Yusuf. Ik verdraag t niet!

Ars Vivendi | 11-10-16 | 18:20

Het is al erg dat er een plan zit achter de islamisering van Europa, nog erger is het dat er veel te weinig tegenkrachten zijn.

miss error | 11-10-16 | 18:08

Ik weet nog dat ik in 1995 in Madrid woonde, vlakbij de grootste zendingsschool (zendelingenopleiding) ter wereld. Maar die leidde moslimzendelingen op.
En maak mij wijs dat er niet al HEEL LANG een plan is voor de systematische islamisering van het avondland, vanuit het oosten.
Dat is meer dan twintig jaar geleden he!

Lefgozer | 11-10-16 | 18:02

@Hetkanverkeren | 11-10-16 | 17:52
Wat een kudtmuziek.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:01

Het is weleens vaker in de geschiedenis gebeurt dat hele volksstammen overheerst werden,omdat ze egoïstisch en hebzuchtig waren.

kzegje | 11-10-16 | 17:54

Alle reaguursels niet gelezen hebbende: gammelegammeleégammele. Iets als dit dus:https://www.youtube.com/watch?v=YlHbiB8ofJo Overigens kreeg ik een Russisch intermezzo op youtube. Soit.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 17:52

Ik ben zooooo islammoe! Weg, op-zouten met die mekka-griezels, opbokken!

Nederlanddraaitdoor | 11-10-16 | 17:51

Vanmorgen las ik in Dagblad de Limburger dat D66 en SP in de Provinciale Staten eindelijk werk willen maken van de radicalisering.
Hoera! Eindelijk optreden dus tegen die salafistische... wacht even, daar gaat het niet over.
Het Limburgse verbond van wegkijkers vindt rechts-extremisme veel gevaarlijker. Daar moet alle aandacht naar uitgaan. Naar 10-jarigen die op school roepen dat buitenlanders terug naar hun eigen land moeten (shock!)
Van wie zouden ze dat hebben? Juist, van hun tokkie-ouders, die toe zijn aan een verplichte cursus "Deugen Voor Beginners."
Zalig het land dat problemen ziet waar ze niet zijn, en werkelijke problemen onopgelost laat.

Leipniz | 11-10-16 | 17:49

Fijn dat het eindelijk weer eens wordt bevestigd. Men werd al snel voor aluhoedje versleten als je vertelde dat de islamisering een doelbewust plan is.

Nehemia | 11-10-16 | 17:43

Moslims en humor, ik heb die combinatie nog nooit gezien.

The_Black_Knight | 11-10-16 | 17:31

Ze nestelen zich in de linkse kliek omdat daar de naïeve theedrinkers, de politiek correcte helden maar ook de gefrustreerde spinsters zich bevinden. Nep-feministen die het naderend onheil bij gebrek aan eigen leven van harte toejuichen.

Jack Jersey | 11-10-16 | 17:31

I am offensive and i find this muslim.

GerMonster | 11-10-16 | 17:16

Bill Cosby | 11-10-16 | 16:49
Yep, omdat die wel meer dan 1.7 kind nemen en de kufar niet. Bovendien alles waar je mee wilt stoppen, zijn nou juist onze verworvenheden in een democratie. Een ieder gelijk. Dus laat je ze binnen ga je uiteindelijk nog sneller verliezen. Doe de wiskunde.

deEerlijkeLeugenaar | 11-10-16 | 17:15

Waarom wordt er zo spastisch gedaan door "intellectueel" links, over zaken, waar de Saudisch zelf helemaal niet geheimzinnig over doen.

Veritas Splendor | 11-10-16 | 17:12

@Berbaar,

Er was maar één idioot nodig met een plan om de hele wereld te overheersen, de rest liep er achteraan ergens 1935 en verder. Dat is ook meteen het probleem van dit stukje, doen alsof het plan zoals in het boek beschreven staat bekend zou moeten zijn bij de hele moslim bevolking, en dat idee wat je dus zelf aangepast hebt tot iets ridicuul, en dan dat belachelijk maken. Dus of ze staat achter die plannen en trekt zoals gewoon een rookgordijn op, of ze is te dom voor woorden om dit te begrijpen. Aan haar stukjes te zien gok ik op het laatste, maar ik vrees het eerste. Religie werkt verder net als bedrijven, alleen de top weet precies hoe ze hun missie willen bereiken.

Ignore | 11-10-16 | 17:09

@ ikzalhandhaven | 11-10-16 | 16:28
Waarom staat er dan bij alle 4 de (sunni) shariascholen eigenlijk de doodstraf op apostasy (geloofsafval) als ze zo verschillend zijn? leg me dat eens uit, svp. Of zijn ze op de relevante punten misschien niet zo héél verschillend?

J.Morika | 11-10-16 | 17:03

-weggejorist-

Flappie2006 | 11-10-16 | 17:03

Halloo halloo ze hebben een verborgen agenda... ik blijf het toch zeggen.

santadomenica | 11-10-16 | 17:00

@Nu iets anders | 11-10-16 | 15:37

Inderdaad het meer dan misdadige Coudenhoven-Kalergi plan dat door de EU-dictators is geadopteerd en nu met grof geweld middels massale illegale immigratie aan de ons wordt opgedrongen door dat hele criminele EU zooitje.

Dat is met nadruk inclusief de zelfbenoemde keizerin van de EU, aka Angela Merkel die zonder mandaat daarvoor zelf afspraken maakt met de Turkse dictator waarna al die Brusselse dictators braaf ja knikken.
Bovendien worden de de geldende EU-regels en verdragen door haar met voeten getreden, gewoon genegeerd of buiten werking gesteld.

De EU is gemuteerd tot een dictatuur van het ergste soort.

Pieter V | 11-10-16 | 16:59

Uitstekend verhaal van Carl Brendel. Discussiëren met argumenten. Veel opzoeken en uitzoeken. Nog een stap verder dan Dr. Zee. Lezen dus. Complimenten!

stafpilot | 11-10-16 | 16:55

Alsof de gemiddelde kufar zonder enige vorm van religieuze bewustwording zich laat overmeesteren door een stel koekenbakkers met een achterhaalde en domme ideologie die doordrenkt is met gif. Gif in de vorm van haat, achterdocht, schijn en willekeur. Het is van een totale idiote orde om te denken dat deze grote groep, de Mekka's, met een gemiddelde iq die lager ligt dan de gehele groep 1 van een basisschool, van de verlichte en heldere Europeaan wint. Maar de last die wij ervan hebben, dat is pas erg. Je bent constant met die groep bezig die eigenlijk niets voorstelt... en in dat opzicht is het best knap wat deze haatdragende religieuze groep binnen onze manier van leven doet, constant de roep om aandacht. Laten we ze eens stelselmatig negeren, stoppen met funden in de vorm van bijstand en kinderbijslag en tevens een verlichte vorm gaan prediken plus uiteraard totale scheiding staat en godsdienst, geen scholen met enige religieuze uiting dan ook. Dan kan GeenStijl zich bezighouden met leuk nieuws.

Bill Cosby | 11-10-16 | 16:49

Moslims kunnen veel plannen hebben, maar zonder de medewerking van onze regering komen ze nergens. Helaas krijgen ze meer medewerking van de regering dan ze hadden gehoopt. We halen ze zelfs zelf naar Europa.

PS: Sinds wanneer mogen moslima's schrijven? Of is dat gewoon een van de vrijheden binnen de Westerse samenleving waar ze wel graag gebruik van willen maken?

Rukbever | 11-10-16 | 16:43

litebyte | 11-10-16 | 16:19:
Roodkapje moet ook niet letterlijk overgenomen worden.
Daarom heeft een volwassen mens geen nood meer aan sprookjesboeken, bijbels of korans.
Er zijn geen goden, boze wolven, vliegende paarden, telekinese, toekomstvoorspellingen, 72 maagden, spoken, geesten of teletubbies.

Notenkraker | 11-10-16 | 16:38

een 'plan' of evil mastermind of niet, grote groepen lieve en aardige moslims ten spijt en ondanks de onderlinge verdeeldheid: De geschiedenis leert dat waar Islam z'n intrede doet uiteindelijk al het andere moet wijken. Kan 1000 jr. duren hoor, maar het lukt iedere keer. Is Turkije altijd Islamitisch geweest? Pakistan? Libanon? Egypte? Maleisie? Marokko? Maleisië? Indonesië? Bosnië? Nee, allemaal ooit 0% Islam. Het verdukken van andere culturen, met of zonder geweld, zit in de ideologie gebakken.
Relativisten zullen zeggen, 'goh kijk naar Syrie of Irak, als er zo'n goed plan achter zou zitten dan maakten ze elkaar niet af'. Dat maakt dus niet uit. Want het resultaat na alle oorlog in Syrië zal zijn: minder christenen, Joden, Yezidi's etc in de regio, meer islam.
Kortom: Allah wint. Ja, veel Moslims verliezen ook maar het leven van een individu is binnen Islam iets anders, je bij een militie aansluiten of in een brak bootje stappen is iets anders als je ervan overtuigd bent dat het gods wil is of je sterft of niet. Dus dat plan? Dat heet gewoon 'Islam'.

Bert Konterman | 11-10-16 | 16:36

Hé, is dat de kerstman??

Roken Toegestaan | 11-10-16 | 16:36

wat is je plan als je in deze tijden maar aanfokt wat kinderen betreft? dat kan nooit de kant van een vredige en verheven beschaving opgaan

eriksweet | 11-10-16 | 16:32

litebyte | 11-10-16 | 16:19
Wat er in de koran staat wordt niet door alle moslims letterlijk overgenomen. Er zijn talloze moslimstromingen die allemaal hun eigen kijk op de islam hebben en die verschilt onderling nogal. Zelfde verhaal als het christendom. In rechtse kringen wordt de inhoud van het boek nogal eens gelijkgetrokken aan de opvatting van alle moslims. Dat verband kun je wel trekken, maar is compleet onzinnig.

ikzalhandhaven | 11-10-16 | 16:28

Waarom? Omdat Hanina een uitvoerend poppetje is die een toverspreuk door moet geven. De aansturing hierachter komt uit de Koran zelf en wordt door imams, financiers en geleerden vandaan. Het plan staat gewoon op papier (ontkennen of sarcastisch gaan zitten doen heeft geen zin, je hoofddoek doe je ook om die reden om. Weinig eigen keuze aan: je doet het omdat je je met de islam wilt identificeren) en heet Koran met uitleg van geleerden en leiders. Niks meer, niks minder.

TheseDays00 | 11-10-16 | 16:28

keestelpro | 11-10-16 | 14:48:
Ow ja, met duizenden tegelijk komen ze op straat om hun vredelievendheid te tonen, en hun afschuw over hun 'soldaten' te uiten.
Bij de islam moet alles kapot: mensen, gebouwen, sociale structuren, clitorissen en voorhuiden.
Waarom staan er in sommige landen zo weinig hotels? Of zoveel hotels leeg? Of bestaat het woord 'hotel' niet eens?
Eén (1) antwoord.

Notenkraker | 11-10-16 | 16:23

Gaat toch maar eens het boek Mijn Strijd lezen of ik daar nog wat ideetjes uit kan pikken voor later, als het echt nodig is.

Keyboardspeler | 11-10-16 | 16:20

@ikzalhandhaven | 11-10-16 | 15:19

De koran in zijn huidige vorm biedt te veel ruimte voor relifascisten zoals dit exemplaar om er bij mede-relifascisten en mentaal minder bedeelde stakkers die lijden aan relifrenie er (... naar interpretatie) misbruik van te maken - in de vorm van het zaaien van verdeeldheid en haat en het aanzetten tot geweld.

De koran zou dan ook in zijn huidige vorm verboden moeten worden om in het openbaar uit voor te dragen, net zoals mein kampf.

litebyte | 11-10-16 | 16:19

@omanders | 11-10-16 | 16:11

Let wel: Niet om moskeeën te bouwen voor mede-Qatarezen of mede-Bahreini's. Nee, het gaat om Marokkanen en Turken. Er wordt doelbewust door rijke Arabieren een islamitische infrastructuur gebouwd in Europa.

omanders | 11-10-16 | 16:14

"Vergeef me, collega's, maar ik heb besloten mijn masker af te zetten"

Ze had beter kunnen besluiten haar hoofddoek voorgoed af te zetten.

EnNouJijWeer | 11-10-16 | 16:12

Als er geen plan achter islamisering zat, waarom wordt er dan zo ontzaglijk veel geld vanuit de Golf en Saoedie-Arabie in Nederlandse moskeeën gestoken?

omanders | 11-10-16 | 16:11

Natuurlijk weet jij niks van een plan Hanina. Dat is een mannenzaak.
VerenigingVanDieven | 11-10-16 | 15:59

Islam is er voor de mannen. Het is mij een raadsel waarom er in de 21ste eeuw zich nog vrouwen aan willen onderwerpen.

orange pekoe | 11-10-16 | 16:07

En dan een hoofdoek dragen om zgn. zo zedig mogelijk over te komen, maar wel de vagina in je gezicht aanzetten met rode lippenstift om seksueel aantrekkelijk te zijn.

orange pekoe | 11-10-16 | 16:05

We moeten gewoon een tax op kinderen ofzo , of gewoon iedereen max 2 kinderen.

1989 | 11-10-16 | 16:04

Walgelijk, die column van Hanina. Dan leest ze een onderzoek over hoe sharia-rechtbanken vrouwen onrecht en geweld aan doen en dan is een slappe sarcastische grap alles wat ze te bieden heeft.

Nou Hanina, wat vind je van die sharia-rechtbanken ?

orange pekoe | 11-10-16 | 16:03

-weggejorist-

Memek | 11-10-16 | 16:01

Natuurlijk weet jij niks van een plan Hanina. Dat is een mannenzaak.

VerenigingVanDieven | 11-10-16 | 15:59

Graaf van Egmont | 11-10-16 | 15:41
Waar haal je vandaan dat ze niet willen integreren? Omdat een paar moslims dat hebben gezegd? Volgens mij ben jij ook niet meer heel goed tot kritiek in staat of wel? Je neemt zeker zeer divers nieuws tot je en bekijkt alles kritisch.

ikzalhandhaven | 11-10-16 | 15:58

Ja hé, nog even en ik begin te geloven dat er achter de islamisering een plan zit!

Nuchternederland | 11-10-16 | 15:58

En toch lukt Al Qaradawi's plannetje aardig...
Dickk | 11-10-16 | 15:27

Ja al 15 miljoen moslims op 500 miljoen inwoners in de EU. Gaat hard. al 3%!!

ikzalhandhaven | 11-10-16 | 15:56

Wij houden simpelweg onze soort niet in stand (denataliteit). De kiezers van morgen worden toch echt nu en straks geboren, maar wij nemen steeds minder kinderen en importeren dus die totaal anders denkende grote groepen. Simpeler kunnen wij het ze niet maken. Kijk ook even naar de rangschikking van de landen volgens geboortecijfer dan kan je zelf uitrekenen wat er gebeurd als ze hierheen komen.

deEerlijkeLeugenaar | 11-10-16 | 15:52

maar natuurlijk gaat de Islam Europa veroveren.... een middeleeuws geloof met beperkinge spreekt mensen erg aan, maakt de wereld een stuk vrolijker met al die vrolijke hoofddekseltjes, de vrouwen worden weer netjes op hun plek gezet, baarden zijn in en iedereen zit erop te wachten..... whahahahahahahahaha.... dit gelooft toch niemand? Ja, alleen als het je wordt opgedrongen maar laat de mensen vooral zelf kiezen.... weg-met-opdring-godsdiensten

Mcmanaman | 11-10-16 | 15:52

De waarheid blijft vervelend. Ook toevallig dat zij het ook "The Project" noemen. Net als de Federale Staten van Europa.

van heinde en verre | 11-10-16 | 15:49

Waarmee mijn hartgevoelde geloofsbelijdenis compleet naar de flamoes gaat. Het zal ook een keer niet.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 15:45

Kinnesinne redactie. Of vinden jullie dat GS de enige blog is die sarcasme als middel mag gebruiken.

peter1953 | 11-10-16 | 15:42

Nu we dit allemaal weten, zou GW de eerstvolgende keer dat het weer verweten wordt een hele bevolkingsgroep weg te zetten, moeten antwoorden dat hij die groep niet weg zet, maar apart zet. Immers, ze willen niet integreren. Waarom zouden wij Nederlanders ze dan nog faciliteren? Willen ze speciaal onderwijs of nog meer moskeeën, laat ze de eindeloze geldstromen uit het MO aanboren en ons niet lastig vallen. Hé en niet raar opkijken dat elke werkgever zijn reet afveegt met een diploma van een islamitische school hè?

Graaf van Egmont | 11-10-16 | 15:41

Ik en mijn antigeloof onderwerp mij.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 15:40

@Kris | 11-10-16 | 15:21 Assemachailismagalles?

marcoplarco | 11-10-16 | 15:37

"Der Mensch der fernen Zukunft wird Mischling sein. Die heutigen Rassen und Kasten werden der zunehmenden Überwindung von Raum, Zeit und Vorurteil zum Opfer fallen. Die eurasisch-negroide Zukunftsrasse, äußerlich der altägyptischen ähnlich, wird die Vielfalt der Völker durch eine Vielfalt der Persönlichkeiten ersetzen. Denn nach den Vererbungsgesetzen wächst mit der Verschiedenheit der Vorfahren die Verschiedenheit, mit der Einförmigkeit der Vorfahren die Einförmigkeit der Nachkommen."

"In ihm [Urbanmensch Mischling] heben sich die entgegengesetzten Charaktereigenschaften, Vorurteile, Hemmungen, Willenstendenzen und Weltanschauungen seiner Eltern und Voreltern auf oder schwächen einander wenigstens ab. Die Folge ist, daß Mischlinge vielfach Charakterlosigkeit, Hemmungslosigkeit, Willensschwäche, Unbeständigkeit, Pietätlosigkeit und Treulosigkeit mit Objektivität, Vielseitigkeit, geistiger Regsamkeit, Freiheit von Vorurteilen und Weite des Horizontes verbinden."

Aldus de racistische uitlatingen van de inspirator van de EU in 1925. Merkel kreeg in 2010 de naar hem vernoemde prijs. Hij had ook een plan.

Nu iets anders | 11-10-16 | 15:37

Omdat de Jinn hier van generatie op generatie geen "volmaakte bezetenheid" tot stand weten te brengen onder de schuilnaam van de zogenaamde schepperT of diens 99 aliassen. O als lichtekooi beschilderde kortzichtige die in het openbaar sprekend opschudding veroorzaakt.

hallevvezool | 11-10-16 | 15:35

@Spartacus | 11-10-16 | 14:21: "Ja: islamisten islamiseren systematisch en planmatig, en waarom zouden ze ook niet?"
.
Beestje doet wat beestje doet www.youtube.com/watch?v=NzLeiTS-Pqo Interessanter zijn degenen is om te focussen op degenen die dit welbewust geïmporteerd- en vanaf dan willens en wetens gefaciliteerd hebben. Nederland had dit helemaal niet nodig en de Nederlanders hebben er bepaald ook niet om gevraagd.

ben kokhals | 11-10-16 | 15:31

Moest op een puppy passen. Wat een aandacht. Mensen willen het aaien, knuffelen, fotograferen, snoepjes geven, geven tips over de opvoeding, vlooienbanden, slechte voeding, betere riemen,borstels kammen en sterilisatie.
Hondje heeft de kracht om diepe gevoelens van vertedering op te roepen. Verder dan vriendschap. Dit is liefde. Dat voelt iedereen.
Niet dus. Want er waren ook moslimoeders die hysterisch hun kroost toeschreeuwde weg te rennen van dit vieze ding. Alsof ik met een roze plofkap liep.
Ik heb geen belerende praatjes nodig nodig van zo'n vreetzakkerige tweezitsbank met oogjes.

RickTheDick | 11-10-16 | 15:29

Lees het boek Eurabië van historica Bat Ye'or (pseudoniem) maar, met een voorwoord van wijlen ons aller Hans Jansen.
Islamisering in ruil voor constante oliestroom, tijdens oliecrisis begin jaren 70 onder de tafel afgesproken, onderbouwd met feiten.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 15:28

Het zij middeleeuwse apen, als je die de sleutel van de stad geeft komt er niks van terecht. Kijk maar naar het midden oosten. Ze kunnen niks... Ze kunnen niet regeren, ze kunnen niet samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, etc. Maar minder jarige meisjes neuken dat kunnen ze dan weer wel... Dat we uberhaubt naar klootjesvolk luisteren...

Sceptic | 11-10-16 | 15:28

ikzalhandhaven | 11-10-16 | 15:19

En toch lukt Al Qaradawi's plannetje aardig...

Dickk | 11-10-16 | 15:27

ikzalhandhaven | 11-10-16 | 15:19
En jij hebt niet door dat die 2500 geleerden er afstand van nemen, met een bepaald doel?
Zoals ook alle critici van Machteld Zee, afstand van haar nemen met een bepaald doel?
Dan ben je nog dommer dan ik al dacht en vraag me af, wat je aan het handhaven bent?

Graaf van Egmont | 11-10-16 | 15:26

-weggejorist-

GeenTheeDrinker | 11-10-16 | 15:26

Ik ga het even helemaal op de persoon spelen. Ik vind Hanina Ajarai een lelijk en onsmakelijk uitziende vrouw, die nog geen intelligent verhaaltje op papier kan zetten. Ik kan me ook niet voorstellen dat ze kinderen heeft. Van wie dan?
/sarcasme modus off

Graaf van Egmont | 11-10-16 | 15:23

Een beetje off-topic, maar van dit soort berichten wordt ik zo moedeloos.... Stuur die mensen gelijk met het de eerste vlucht retour afzender! Waarom eerst een asielaanvraag laten doen terwijl ze uit een veilig land komen?
www.telegraaf.nl/binnenland/26786674/_...

Gies van Agt | 11-10-16 | 15:23

ag aggelmet sichi dachachgachmachet... duidelijk toch?

Kris | 11-10-16 | 15:21

Hoi GeenStijl,
Jullie zijn wel een beetje gekkies geworden hoor.
Die Qaradawi is veroordeeld door 2500 islamitische wetenschappers vanwege zijn uitlatingen. Zo'n onomstreden machtsfiguur is hij dus helemaal niet. Maar kritiek op islamkritiek is niets voor GS meer volgens mij.

ikzalhandhaven | 11-10-16 | 15:19

@Enter Yeti | 11-10-16 | 15:03
De overname van Europa is ze anders vrij aardig aan het lukken. Die golfstaten samen met de VS hebben zelfs de islamisering richting Europa in een versnelling gezet door Syrië overhoop te gooien.

head_pend_jervin | 11-10-16 | 15:19

Wolf in schaapskleren.

nemoj me jebat | 11-10-16 | 15:19

Natuurlijk willen islamieten dat Europa een islamitisch continent wordt. En zijn ze in meer of mindere mate bereid om zich daarvoor in te zetten.
Geen reden om islamieten te vrezen; die doen gewoon hun ding; lekker voorspelbaar.
Waar wij wel voor moeten vrezen is de politiek correcte politici en hun achterban + hulpslaafjes in de media.
Zij brengen de islam naar hier.
Vrees niet de sprinkhaan maar hij die de sprinkhanen kweekt en loslaat.

jemagookniksmeer | 11-10-16 | 15:18

De beste oplossing is subiet de kinderbijslag afschaffen. Op de tweede plek komt: seculier onderwijs krijgt nog 0 subsidie. Subsidie naar welk religieus te linken organisatie wordt het beste ook meteen helemaal verboden.
Een beetje lullig maar wat mij betreft krijg je ook geen cent als je weinig, tot nooit hebt gewerkt.. Die centen gaan dan naar 55+ ers die tenminste dertig jaar hebben geploeterd. Of naar de mensen die ineens overbodig zijn, lees te duur, omdat de werkgevers liever oost Europese slaven in dienst nemen.
Blijf vooral lekker geloven. Maar betaal het vooral zelf, en hou je vrouw als slaaf achter je eigen voordeur. Zodat ik het niet weet en niet hoef te zien.

geen koning | 11-10-16 | 15:17

Column Hanina gelezen.

Ik denk dat het de eerste en enige column van haar hand is, waarin ze eerlijk is.

gaffelbaard | 11-10-16 | 15:16

Die geleerde schijnt nogal gemakkelijk te denken over zijn dawah. Nou, dan zit je in Europa, Nederland bijvoorbeeld. Hoe wil je die Katholieken, protestanten, hervormden en miljoenen atheïsten en agnosten overhalen om de baard te laten groeien, een jurk aan te trekken en hun vrouwen en dochters in de keuken te verstoppen?
Dat kan alleen met het zwaard dus. Ikzelf ben daar tegen bewapend en meer dan klaar voor.

Graaf van Egmont | 11-10-16 | 15:15

Daarom: pvv
Jaren PvdA, D66 & VVD heeft er voor gezorgd dat de persoon die mij K k Kaas en zichzelf strijder van Erdogan noemt applaus krijgt bij de DDWD & dat politie geen hulp meer krijgt

Weeraanmelden | 11-10-16 | 15:13

Heb die nou een kerstmuts op? hahaha

dood aan religie

Maximus89 | 11-10-16 | 15:13

Anderhalf jaar geleden na een avond flink doorhalen hier in Oz, vanuit een strip club regelrecht de taxi in bestuurd door een moslim. Probeerde mij over te halen om ook moslim te worden, want dat was zijn taak meegekregen vanuit de moskee.. zieltjes winnen..
Ondanks de niet geringe hoeveelheid alcohol hem een vriendelijk nee verkocht, hij had toch het stuur in handen.

RockinChair | 11-10-16 | 15:12

Tja, ik had het stuk van Brendel net al gelezen bij Bert en Bas. Niks nieuws verder, was hier in de panelen tien jaar geleden allemaal ook al te lezen.

Stormageddon | 11-10-16 | 15:11

Castor12 | 11-10-16 | 15:07
Wilde ik net gaan zeggen. Als de olie op is, of wij hem niet meer willen, droogt de geldbron op en zullen de islamieten in Nederland die "verovering" van Europa zelf moeten bekostigen. Ik weet nu al wat de uitslag wordt: blijf zitten waar je zit en verroer je niet.

Graaf van Egmont | 11-10-16 | 15:09

Die lui uit de zandbak kunnen werkelijk waar he-le-maal niets. Alles wat ze in de Golfstaten opgebouwd hebben is met know-how uit Het Verderfelijke Westen en met arbeid uit de lage-lonen landen neergezet. Dus waarom die knakkers denken dat ze Europa over kunnen nemen is me volkomen onduidelijk...
Enter Yeti | 11-10-16 | 15:03
.
Kunnen ze niet. Maar dat hoeven ze ook niet.
.
Je hoeft niet de hele structuur en organisatie van een samenleving te vervangen om het te domineren. Het is genoeg als voldoende bestaande functionele systemen zich onderwerpen.
.
And als je ziet hoe makkelijk het deugvolk zich onderwerpt, is dit schrikbarend voorstelbaar.

quantumcollider | 11-10-16 | 15:09

Wegens grove domheid is het voor hen niet te begrijpen, ze ratelen hun ideologische waanzin uit zonder te beseffen dat ze laten zien dat het allemaal te hoog gegrepen is om een echte discussie aan te gaan,
En die Hanina zit daar als excuus Truus voor een links vod.

lanexx | 11-10-16 | 15:08

Maya de Blij | 11-10-16 | 14:30
.
Niet vergeten dat het interview met Machteld Zee ook in het AD stond. En dat één van de betere journalisten van Nederland, Wierd Duk, ook bij het AD zit. Op zich opvallend dat ze beide geluiden daar laten horen. Top is die krant zeker niet, maar dat is al een verbetering.

adanteh | 11-10-16 | 15:08

@R van Perzie | 11-10-16 | 14:52

De officiële naam is De Middenweg, maar die is in onbruik geraakt sinds Jan Eikelboom daar voor Nieuwsuur een zeer misleidende reportage maakte: www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/12/...

Prof. D.A.H. Vintik | 11-10-16 | 15:08

Nuttige idioten zijn het, de ontkenners en wegkijkers.

TheBigKirth | 11-10-16 | 15:07

Ze moeten wel opschieten die mossels, als de olie straks op is dan is de koek ook op want verder dan een beetje in de grond graven en op te pompen wat er al zat is dit complete volk nooit gekomen .

Castor12 | 11-10-16 | 15:07

Draai de zaak eens om: die negertjes die in de missie door ons bekeerd werden, waren die zoveel slechter af?
En geef eens toe, wie wil er nou niet eens lekker zijn vrouw voor haar brutale bek slaan, of er twee bijvrouwen bijnemen?

Graaf van Egmont | 11-10-16 | 15:06

Tja. Wat moet je er nog van zeggen. Columniste die zelfs jaar slachtofferrol slecht speelt. Voegt niets toe behalve bevestiging van hetgeen we al wisten.

Infidel66 | 11-10-16 | 15:04

Die lui uit de zandbak kunnen werkelijk waar he-le-maal niets. Alles wat ze in de Golfstaten opgebouwd hebben is met know-how uit Het Verderfelijke Westen en met arbeid uit de lage-lonen landen neergezet. Dus waarom die knakkers denken dat ze Europa over kunnen nemen is me volkomen onduidelijk...

Enter Yeti | 11-10-16 | 15:03

komtdatschot | 11-10-16 | 14:43

Islam is een enorme verrijking inderdaad, maar dan meer richting een onvermijdelijke apocalyps. Wie vrij is van zonde werpe de eerste atoombom. En moslims zijn altijd vrij van zonde want Mohammed de geyteneuker vergeeft alles!

eerstneukendanpraten | 11-10-16 | 15:02

De hele islam wordt aangestuurd door de profeet, en de islamisering niet? Ontkent de moslima hier niet haar eigen geloof?

Feynman | 11-10-16 | 15:02

De meesten willen het niet klaar.Dat zal er ook nooit van komen klaar.Nederlanders doen niks ,wel bla bla bla maar doen niks.Maart 2017 de goede partij kiezen,die dit alles niet wil.

altijdfeest | 11-10-16 | 15:02

eerstneukendanpraten | 11-10-16 | 14:54

Het is eerder een virus.
Een bacterie is nog wel weg te krijgen met een grote schoonmaak.

J. Jarig | 11-10-16 | 15:01

Ach het bagatelliseren van de "gewone" moslims is begonnen. Zij willen alleen maar een leuk leventje. Volgens mij is dat patroon reeds bekend en beproefd. Zij wisten van niks.

roze_bril | 11-10-16 | 15:00

Over 50 jaar hebben we Hassan van Oranje als Koning.

rechtsdwalendeautist | 11-10-16 | 15:00

Eens met Djengo123 | 11-10-16 | 14:42

Zullen we stoppen met het islamiseren van de media en gewoon er even niet over schrijven.

Ga het eens over wat nuttigs hebben. Kankeronderzoek, ofzo.

polt | 11-10-16 | 14:59

Europa veroveren zonder het zwaard te heffen? Daar hebben sommigen wat op gevonden. Iets met bommen mompelt.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 14:58

In mijn beleving kan je de islam het beste omschrijven als een criminele organisatie.

StijlvolRechts | 11-10-16 | 14:57

@komtdatschot | 11-10-16 | 14:43
U was me voor. Het gaat er ook niet om wat de gewone Ahmed en Fatima in de straat vinden, het gaat om de kleine radicale voorhoede van de islam. De islamitische onderwerping volgt niet per referendum of meerderheid van stemmen, heeft de geschiedenis geleerd, maar via grof geweld en daarna moeten ook Ahmed en Ingrid knielen. Wie dat niet ziet is een dwaas.

Piet Karbiet | 11-10-16 | 14:57

Uiteindelijk zullen de moslims de keuze krijgen. Willen jullie terug in de tweede klasse of de derde klasse?

Mokum Kosher | 11-10-16 | 14:57

En dáárom wil Geert nederland de-islamiseren neem ik aan? Ik ga er toch nog eens over nadenken.

sokkenpluisje | 11-10-16 | 14:57

@Bigi Bana Boy | 11-10-16 | 14:49
Soennieten, sjiieten en wat al dan niet meer nemen inderdaad ieder hun eigen versie van de islam mee. Er zijn nuance verschillen maar het blijft uiteindelijk dezelfde totalitaire islam die niets naast zich tolereert.
En ze nemen ook hun onderlinge conflicten mee maar wat overheerst is hun gezamenlijke minachting voor niet-moslims. En ze zullen inderdaad niet de hele dag denken aan het onderwerpen van niet-moslims maar ze hebben wel de hele dag hun superioriteitsgevoel. En dat merk je aan details zoals het bijna altijd agressief bejegenen van de seculiere overheid zoals politie. Koos Spee heeft daar zelfs laatst nog over getwittert.

sinar2 | 11-10-16 | 14:56

We zijn in de laatste vijftig jaar van enkele honderden naar bijna een miljoen moslims in NL gegaan, terwijl de Islam al 1400 jaar bestaat. Hoe leg je dat uit vraag ik me dan af. Voodoo Immigratie?

kindapaas | 11-10-16 | 14:56

Hij moet nodig naar een KNO arts

arc-en-ciel | 11-10-16 | 14:56

Als we dit op zijn beloop laten nemen de moslims ons niet over maar een linkse dictatuur die de moslims gebruiken als afleiding om een totalitaire staat in te voeren.

GerMonster | 11-10-16 | 14:55

Islam is een bacterie.

eerstneukendanpraten | 11-10-16 | 14:54

@Berbaar | 11-10-16 | 14:49
Ja, ahmed en fatima hebben op HUN manier een leuk leven. Maar hun manier past niet echt bij de manier die Nederlanders ervaren als leuk leven. En wie gaat zich aanpassen?

Mark_D_NL | 11-10-16 | 14:53

Prof. D.A.H. Vintik | 11-10-16 | 14:39
De Jan Eikelboom moskee in Rotterdam? Bestaat die dan???
Is dat in de Diergaarde Blijdorp ofzo?

R van Perzie | 11-10-16 | 14:52

Vergeet ook het Plan 'Oil for Immigration' uit 1975 niet: www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1...
Voor olie zetten wij hier de deuren open om dat prachtige geloof te promoten. Daarvoor hadden we namelijk net olieboycoten gehad vanuit het Midden Oosten (Om Israel). Moeten wij eens doen; Saoedie-Arabie boycotten wegens hun inhumane strafrecht, slavenhandel of vrouwenonderdrukking. Maar neen, dat zou neo-koloniaal racisme en xenofoob zijn.

Piet Karbiet | 11-10-16 | 14:52

Ze is niet eens moslims, die met make-up volgeplamuurde harses is volledig haram.
Verder is de 2e generatie moslims al volledig ontkerkt (ontmoskeed?), gaat alleen nog met ramadan (kerst equivalent).
Dus plan heeft weinig kans van slagen.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 14:52

Genocide jegens de blanke lijkt me een veel relevanter onderwerp.

netniet | 11-10-16 | 14:51

Om een masterplan te hebben, zul je eerst een eenheid moeten vormen. En iedereen met een beetje basiskennis van de islam weet dat er allesbehalve eenheid binnen die club is. Ja, naar ons toe willen ze dat graag uitstralen met dat gewauwel over broeders en zusters, maar in werkelijkheid ? Dus er zijn ongetwijfeld vele plannen om ons te onderwerpen, maar ik geloof niet zo in de islam als monoblok met één leiding en één centraal masterplan. Waarme ik overigens gevaarlijke en invloedrijke clubjes bepaald niet wil bagataliseren. Geloof ook trouwens niet dat de gemiddelde Westerse moslim iedere dag opstaat om zijn hele dag te gaan besteden aan het ondererpen van Westerlingen. Je vijandsbeeld kan ook doorslaan vrienden.

Bigi Bana Boy | 11-10-16 | 14:49

Geinige column wel in het AD.
Ach er zullen best islam idioten met een plan voor islamisering rondlopen maar voor Ahmed en Fatima, die hier gewoon een leuk leven proberen te hebben, is dat de ver van hun bed show.

Berbaar | 11-10-16 | 14:49

Lees dat soort stukjes niet. Maar wat ik ervan begrijp is deze Moslima zo ver geïndoctrineerd dat ze vrijwillig meewerkt aan haar eigen onderdrukking?

Mark_D_NL | 11-10-16 | 14:48

'Islam is vrede, of anders...' is een veelgehoorde cynische opmerking maar slaat de spijker op z'n kop.

Je kan deze oneliner in tweeën opdelen om de gehele islam te begrijpen:

-'Islam is vrede' geld voor de meeste vreedzame moslims.
-'Of anders...' geldt voor de moslimterroristen.

Zo werkt de islam als eenheid, als een mierenkolonie.
De vreedzamen zijn de werksters, de gewelddadigen de soldaten.
De meeste moslims schijnen het grote systeem waar ze onderdeel van zijn niet te zien.
Maar is de angstaanjagende werkelijkheid.

keestelpro | 11-10-16 | 14:48

Een individuele mier heeft ook geen idee van enig 'plan' om een nest te bouwen, voedsel te vergaren of een rivaliserende nest te vernietigen.

Sterker nog, geen enkele mier is zich bewust van een plan om ook maar iets te doen.

Maar door gewoon hun natuurlijke aandrang te volgen en een beetje mee te doen met hun mede-mieren, weten ze erg complexe taken te volbrengen.

Hanina heeft wellicht geen benul van enig plan, maar door haar gekozen doctrine te volgen en met haar mede-moslims te klagen over rascisme en islamofobie, werkt ze gewoon mee aan de islamisering-taak van haar islam-mierennest.

quantumcollider | 11-10-16 | 14:47

Het grote plan der islamisering heet oil for immigration

Resolutie van Straatsburg (1975); “De EEG belooft om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen en de moslims de ruimte te geven om hun cultuur naar Europa te brengen.” De tekst benadrukt ‘de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden’.”

www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/de-...

komtdatschot | 11-10-16 | 14:43

Goed dat GS Het Project van de Moslim Broederschap weer eens op de kaart zet. En dat dit niet fake is maar een huiveringwekkende blauwdruk voor de verovering van Europa. Ieder nuttige idioot en gutmensch die dit ontkent is rijp voor Het Tribunaal.

Piet Karbiet | 11-10-16 | 14:43

Wat zou het fijn zijn als het op GS eens een dagje niet over de islam ging, maar goed. Heur column niet gelezen, alleen al op basis van de foto met hoofddoek geen zin in. Ik vind het steeds aanstootgevender als ik een vrouw met zoiets zie, of "erger" (bijv. een heel gewaad). Vandaag zat achter de enige open kassa in de AH ook een meisje met zo'n ding op. Met tegenzin bij afgerekend. Meisje vriendelijk en kundig, maar daar gaat het mij niet om. Ik wil daar gewoon niet mee geconfronteerd worden en overweeg serieus een brief aan de AH.

Djengo123 | 11-10-16 | 14:42

Laten we hopen dat Trump de president wordt en het zo goed doet dat hij ook een tweede termijn mag volmaken. Clinton heeft haar ziel al verkocht aan het grote geld in Saudi Arabië.
We mogen dan misschien niet in oorlog zijn met 'de islam' maar we zijn wel in oorlog met de mensen die een islamitische expansie nastreven in Europa en het Westen!
Actie, actie, actie!

Aristotalloss | 11-10-16 | 14:41

@DolfWeerwolf | 11-10-16 | 14:34
Ik schaam me helemaal niet voor die kruisvaarders en tempeliers. Nooit gedaan. Is iets van de laatste jaren. Gelukkig weten steeds meer mensen hoe dit precies zat. Zoals u.

Piet Karbiet | 11-10-16 | 14:39

Enige van de moskeeën voor wie de 'Pontiff of Terror' de geestelijk leider is:

Blauwe moskee, Amsterdam-Slotervaart
Jan Eikelboom-moskee, Rotterdam-Blijdorp
Essalam moskee, Rotterdam-Feijenoord
Imam Malik moskee, Leiden-Merenwijk
Al-Balagh moskee, gehuisvest in Buurtcentrum (!) Vogelvlucht te Leiden-Boshuizen
www.wsj.com/articles/countering-the-po...

Prof. D.A.H. Vintik | 11-10-16 | 14:39

Zeer zorgwekkend, die videoboodschap van die Al Qaradawi.
Als men in het Westen ((Europa + USA, Canada, Australië enz) nou nog niet wakkergeschud is, dan weet ik het ook niet meer.
Wellicht wil men in het Westen wel geïslamiseerd worden. Je zou het bijna gaan denken....
Wordt wakker en "wapen" u? (uiteraard vreedzaam..... ;-)

R van Perzie | 11-10-16 | 14:35

Als bij de gutmensch uiteindelijk de oogkleppen opengaan zal het te laat zijn , veel te laat .

likmegaties | 11-10-16 | 14:34

Wat mijn inziens ook een probleem in Europa is, is dat we ons zo schamen over ons verleden. Bijvoorbeeld over de kruisvaarders. Terwijl de kruisvaarders juist een reactie waren op de Islamitische invasie in Europa en tevens omdat Christelijke pelgrims op een gegeven moment de toegang tot Jeruzalem ontzegd werd door de Islamitische overheerser.

De schaamte voor ons kruisvaarders verleden is onterecht, we zouden er juist trots op moeten zijn.

DolfWeerwolf | 11-10-16 | 14:34

Moslims nemen NERGENS NIKS over. Hooguit ontregelen ze wat. Maar iets substantieels voor elkaar krijgen... dacht het niet.

epidermalehegemonie | 11-10-16 | 14:33

-weggejorist-

litebyte | 11-10-16 | 14:32

-weggejorist-

DolfWeerwolf | 11-10-16 | 14:31

Vrouwen die proberen grappig te doen is per definitie al een dikke 'NEE', moslima's die proberen grappig te zijn daarentegen: -72 schapenreeten.

Kapitein Stijlvol | 11-10-16 | 14:31

Hanina denkt dat zij moet weten dat zij onderdeel is van een plan. Zij is gewoon de usefull idiot. Die niks door heeft en alle bevelen slaafs volgt en dat op een uiterst fanatieke manier doet.

roze_bril | 11-10-16 | 14:31

Het AD,
Leest iemand dat echt nog?

Maya de Blij | 11-10-16 | 14:30

Relifascisme, het grootste gevaar voor de 21ste eeuw.

litebyte | 11-10-16 | 14:30

Echt een kinderachtige reactie van mevrouw die stampvoetend de trap oploopt na afpakken van een lollie omdat ze te dik wordt.

ikdenkwat | 11-10-16 | 14:29

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen