Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE Gay Pride. Botenpotenpoliticusparade!

ANP-33638876.jpg Vroeger, toen de A van PvdA nog voor Arbeid stond en genderneutrale wc's een slechte grap was die nog verzonnen moest worden, was de Canal Parade een manifestatie van seksuele vrijheid, ondeugend homoseksueel hedonisme en slechte dansmuziek met rookmachines en glitterkanonnen, waarmee een klein gidsland zichzelf trots op de borst sloeg en zei: Dit kan in Vrij Nederland & fuck de haters. Die haters waren een paar restanten verstokt-gristelijken en die schudden meewarig het hoofd maar lieten de boel verder maar begaan. Eigenwijs homofobe laagopgeleide provincialen kwamen überhaupt niet in de Randstad en aan de grachten waar de parade passeerde woonden de levendige stadsmensen van weleer die de chronisch verongelijkte leunstoel-Nimby's van nu zijn geworden, die in het hart van een populaire wereldstad de hele tijd kankeren over een beetje herrie & rotzooi in de straat. [EDIT: Inmiddels terroriseren de Nimby's toeristen en ondernemers.] En ook op het water is de echte potten- en potenpret al lang verbannen naar het tweede plan. De hele parade is gepolitiseerd, verdoelgroept en vermarkt. Sponsorboten van telecommerken vol uitbundig heteroseksuele paarse broeken worden afgewisseld door boten vol houterig heupwiegende landelijke politici die hun meest progressieve gezicht opgezet hebben en hun tolerante handjes laten wuiven naar kades die volgepakt staan met zuipende dagjesprovincialen die zich afvragen wie die mensen zijn en waar de boten met in leerstring getooide homo-aapjes blijven waar ze allemaal voor gekomen zijn. Maar ja. VVD, KPN, D66, MinDef, GVB, PwC, BNNVara, ING: tientallen acroniemen glijden voorbij maar nauwelijks een oprechte LHBTQIA te zien met een boten/poten-verhouding van ± 1 op 4 (pdf). Zelfs de Belastingdienst, DNB en de Europese Commissie hebben een boot. For fuck sake's, people, er vaart zelfs een complete vloot van duurzaamheidsdrammers achter de parade aan om de seksuele vrijheid van alle andersneukenden te promoten te zeiken over afval. Eigenlijk heeft die hele botenparade niets meer met de Gay Pride te maken. Alleen de slechte dansmuziek is gebleven. Maar goed. Wat zitten we ook weer ontzettend heterocalvinistisch te zuurdesemen. We lijken Tofik LHTBibi wel. De kanaalparade is altijd al het roze zoethoudertje voor hetero's geweest, als zichtspektakel tijdens een uitbundig nichtenfestival van twee weken in de hele stad. Dus hup, trek iets geyls aan of doe wat uit of hee, kleed je gewoon normaal want dat kan ook en VIER DIE ROZE ZATERDAG en de vrijheid die hem mogelijk maakt <3 <3 <3 <3 <3 EU-sterren? Serieuze vraag: wat heeft die hele optocht nog met een homofeest te maken?

Reaguursels

Inloggen

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 13:25
Prachtig verwoord, en zo waar....

Ed Bever | 07-08-16 | 12:32

@Basil, inderdaad, diep respect.

ristretto | 07-08-16 | 11:47

Respekt voor de schoonmaakdiensten. Voor het eerst hadden ze op de gracht portable prullenbakken inc. mensen die de straat schoonhielden en om half twee vannacht reden de water en veegwagens om de laatste rommel op te ruimen. Vanochtend zag ik de vuilnisboot al varen die de laatste rommel uit de gracht viste.

Basil Fawlty | 07-08-16 | 11:32

Zo moeilijk is het toch niet. Je viert dat je anders bent. In deze Hollandse stamppot worden de begrippen gelijkwaardig en gelijk nogal eens ernstig door elkaar gehusseld.
Er wordt gestreden om gelijkwaardigheid. Voor degene die Pokemon spelen: deze is meer waard dan die. We zijn binnen het concept van mens allemaal gelijk maar totaal verschillend van aard, uiterlijk en afkomst. Het gaat om de gelijkwaardigheid.
En dáár wringt de schoen. De Hollandse mentaliteit van doe maar gewoon dan doe je gek genoeg en mijn homosuele kennissen die getrouwd zijn vinden dat ook. Gelul. Dat is een keuze. Als ik in een veterstring de horlepiep wil dansen moet ik dat zelf weten. Zolang ik niemand echt lastig val en ook niet eis dat iedereen omdat er een godje is hetzelfde moet doen gaat alles prima. Dat heet vrijheid. Dus ga je gang. Vier wat je wil vieren, zolang ik maar niet mee hoef te doen of mee moet doen.
Dat heet tolerantie omdat we niet allemaal gelijk zijn , wel gelijkwaardig.
Religie is een bevestiging dat we allemaal hetzelfde zijn maar niet gelijkwaardig. De man is de baas, de vrouw is minder en de homo is gewoon af of ziek.
Dat heet intolerantie.
Zoals duidelijk is hecht ik aan mijn vrijheid en keuzes. Daar past intolerantie niet bij.

Laten we blij zijn dat er plaats is voor deze diversiteit en het vieren daarvan.

ristretto | 07-08-16 | 11:27

Ik ben absoluut geen homofoob, ik vind dat je moet zijn wat je geaardheid je zegt en zoenen op straat met je partner moet gewoon kunnen!! Laat dat even duidelijk zijn! Maar 1 ding snap ik niet en dat is waarom je 1x per jaar op een boot door de grachten moet gaan om te laten zien 'wat ' je bent (?). Er is toch ook niet een hetro-pride? Het probleem ligt bij degene die geen homoseksualiteit kan verdragen en met dit soort tochten schept dat naar mijn mening meer afwijzing bij die homofobe groep dan, toenadering. VB; (ter info; het is appels met peren vergelijken maar, het principe is het zelfde) Ik heb een afkeer aan een type geloof en als zo'n (extreem)gelovige voor mijn neus (op straat) zijn geloof predikt, uitvoert wat hem wordt opgedragen, mij zijn geloof opdraagt/oplegt en zij gaan allemaal in hun 'gemakkelijke kledij' 1x per jaar door de grachten van 020 varen, neem ik op den duur daar afstand van en zal daarin zeker niet de enige zijn (daarbij zal ik altijd professioneel blijven). Er zijn nou eenmaal dingen waar we niet omheen kunnen 'deal with it' maar, leg het (mensen) niet op!

Ik snap er niks van! | 07-08-16 | 11:25

Dat mensen afwijkend kunnen zijn daar heb ik alle begrip voor, hopelijk hebben ze er ook begrip voor dat ik het vooral niet toejuich laat staan verheerlijkt zie worden.

Het is en blijft een afwijking.

ruud-topper | 07-08-16 | 11:13

Het is inderdaad een valse kermis, met walgelijk gezanik omtrent de verheerlijking van homo's, lesbo's en wat dies meer zij aan populaire apartheden.
Met als ultiem adagio:
Je bent pas echt cool, hip, en acceptabel wanneer je je niet gewoon bekend hebt tot iets anders dan het te doen gebruikelijke huisje, boompje, beestje.

Iets met kotsbeu.

En zeg niet dat dat een een typisch heterostandpunt is.... mijn homoseksuele vrienden, het ene stel getrouwd en de anderen samenwonend al dertig jaar, denken er precies zo over.

mallekater | 07-08-16 | 10:53

Foto met Henny Huisman en Plasterk van vorig jaar. Lekker actueel GS.

ristretto | 07-08-16 | 10:36

-weggejorist-

Ruchhouwer | 07-08-16 | 09:51

Tachtig boten gevuld met gaye roze lullen. Een machtig afschrikwekkend signaal naar IS-mosselmannen om hun terreur buiten neerland's grenzen te houden. Don't you dare, we piss you down!

ljcoster | 07-08-16 | 09:29

Ik heb beslist niets tegen homo's, maar heb deze hele nautische, in roze gehulde 'potencorso', tóch altijd een beetje sneu gevonden.

Maar goed, voor ieder wat wils. En ach, Koningsdag en Parkpop in Den Haag geven óók herrie en rommel.

HypoPseudo | 07-08-16 | 08:26

matrixbluepill | 06-08-16 | 18:12
Ik kan mij wel in je reactie vinden. Wat ik zelf vind van de westerse wereld is, dat er geen uitdaging meer is, het is allemaal sleur, en oppervlakkig leven, geen uitdaging!
We hebben over het algemeen, alles wat ons hartje begeert. Ik zeg wel ééns, laten ze de boel maar plat gooien, kunnen we weer overnieuw beginnen!

Radijsje | 07-08-16 | 01:18

Was saai dit jaar. Waarom? De NCTV had besloten dat er tussen de boten minimaal 500 meter ruimte moest zijn. Maw. Een boot en dan heul erg lang niks. Waardeloos. Begrijp de NTCV maar ik haat het nog meer dat ze diep anaal buigen voor vermeende Islam terreur.

Basil Fawlty | 07-08-16 | 00:20

Henny Huisman ? Die is toch normaal ?

Doe mij maar twee ! | 06-08-16 | 20:25

Ik vond Judith Sargentini best een leuke act opvoeren op de EU boot met die drie opblaasdildo's, dat poedeltje en haar eenwieler. En humor via haar Twitter: Op de EU boot zitten de echte terroristen! T o p w i j f ( en lenig oei oei oei!).

verbanden | 06-08-16 | 19:24

Het is fijn dat GS een platform wil bieden aan alle meningen binnen de grenzen van het redelijke. Als ggggrrristen sta ik niet mee te juichen met alle meejuichers over de gaypride. De redeneer trend is vaak als volgt: als je 'ergens tegen bent' dan ben je blijkbaar een 'hater'. Maar dat is helemaal niet het geval. Integendeel. De grootste homodiscriminatie kom ik tegen in mijn klassen, gewoon onder seculiere kinderen met het meest favoriete scheldwoord "vuile homo". In mijn kerk wordt altijd positief over andersdenkenden, ook over homo's gepraat. Wij vallen niet onder de 'haters, maar onder de gewetensbezwaarden. Althans, een deel van de christenen. Maar blijkbaar mag je dat tegenwoordig niet meer hebben, een geweten, want ja, is aangepraat door de kerk en zo.
Het is heel goed dat GS hier ook de hypocrisie van de seculiere bobo's ook aan de kaak stelt: Enerzijds meeheulen met de homobeweging en anderzijds mondje dicht tegen de islam van wie de homobeweging echte, ECHTE negativiteit en geweld kan verwachten. En ook de seculiere samenleving is net zo wispelturig als de mensheid zelf. De seculiere Westerse mens geeft graag de schuld aan zijn inmiddels diep weggestopte post christelijke wortels. De seculiere wereld - destijds in de politieke vorm gegoten van het atheïstisch communisme - vervolgde homo's omdat het een bourgoise volksziekte was. Nog niet zo lang geleden dachten atheistische linkse politieke partijen er ook zo over:
sptransparant.wordpress.com/gastarbei...
luxetlibertasnederland.blogspot.nl/201...
Niets zo grillig als de mensheid. Vandaag is deze vrijheid modern, morgen weer een andere. Vandaag die mening, morgen weer een ander.
In mijn beleving zit de hele wereldsamenleving op een hellend vlak. Men mist Licht, leidraad en houvast. In mijn beleving is de Westerse wereld ontworteld, ontdaan van zoveel gemeenschappelijke waarden en cultuur. Wat zal de volgende vrijheid zijn die zijn intrede doet in onze samenleving? De Turkse vrijheid? (zie link);
www.epochtimes.de/politik/europa/tuerk...

matrixbluepill | 06-08-16 | 18:12

Zie net de paradebeelden bij het EU-promotieteam.
Wat doet die EU-boot daar op de gay-pride en waarom heet het Euro-pride???
Stop er maar mee. Dit evenement is volledig gekaapt.

Schietmijmaarlek | 06-08-16 | 18:07

gayparade is zo 2003.

jezusisonzin | 06-08-16 | 17:47

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:01
"Dat lijkt me toch sterk, aangenomen dat er veel Fortuyn-mensen bij de PVV terecht zijn gekomen."

De PVV wil een joods christelijke gemeenschap en beide geloven veroordelen seks van mannen onder elkaar. Het is aan de wetgeving dat homofilie geaccepteerd moet worden want volgens de bijbel moeten mannen die seks met elkaar hebben van het flatgebouw gegooid worden. Dat is een.
Verder valt mij op dat de PVV-adept vaak het woord homo gebruikt om te beledigen terwijl ik persoonlijk het geen scheldwoord vind. Maar leg maar uit waarom de PVV-adept een homofilie partner voor hun kinderen als ideaal ziet.

the Jackdawn | 06-08-16 | 17:44

Leuk voor de mensen die dit leuk vinden, en wat fijn zo een mooi weer.
Maar voor mij is dit niets.

En dan die zogenaamde BNers en die hypocriete politici . Is Dijksma al met de boot vergaan ?
Henny Huisman is echt zielig. Weet gewoon niet wat hij moet doen om aandacht te krijgen. Ik wil dit allemaal niet zien.

edelweiss | 06-08-16 | 17:29

Bingowoorden voor vandaag: genderneutrale policor msm holebi gay pride

HetOorAakel | 06-08-16 | 17:20

-weggejorist-

TempusEdaxRerum | 06-08-16 | 17:12

Treurig dat er ooit gevochten is door dappere mannen waarvan vele hun leven hebben moeten geven en dan zoveel jaar later dit het uiteindelijke resultaat is. Het is sneu dat men het probleem van de massa-immigratie, dat al sinds jaar en dag speelt, en een aanstellerig feestje voor nichten niet eens de baas kunnen zijn. Deze dappere mannen hadden zich er waarschijnlijk niet aan gewaagd als ze dit geweten hadden. Treurig.

bw54354 | 06-08-16 | 17:00

Ondertussen in het wel ontwikkelde deel van Nederland wordt gedacht of ze die Amsterdamse overgewaardeerde bouwput niet gewoon moeten lossteken en weg moeten laten drijven. Daar ja immers nig nooit iets goeds uit vandaan gekomen en het landelijk iq gemiddelde schiet dan meteen omhoog.....

Maximus Cesar | 06-08-16 | 17:00

@squadra | 06-08-16 | 16:29
De eerstvolgende ramadan begint pas op 27 mei, dus nog even geduld.

necrosis | 06-08-16 | 16:39

Cultureel marxisme.
Net als Caribisch carnaval in Rotterdam.
Ik wacht op ramadan als immaterieel erfgoed.

squadra | 06-08-16 | 16:29

De wereld staat, dankzij de islam, in brand en je ziet geen enkele linkse politicus die er iets zinnigs van zegt. Het zijn allemaal slechts incidenten en verwarde mensen. En dan hebben het jaarlijks Amsterdamse rariteitenfeest, en dan zie je de zogenaamde Goedmensch politicus ineens weer gereanimeerd op het toneel verschijnen. Als het niet zo erg was zou ik er om kunnen lachen. En dan te bedenken dat deze vorm van refurbished genderkarnaval binnen 10 jaar ook niet meer plaatsvind, wederom met dank aan de islam.

ad melkert | 06-08-16 | 16:12

Flikker toch op met die Hennie Huisman. Sacherein.

Jan Gordelroos | 06-08-16 | 15:44

Wat heel veel homohatende neef-nicht producten uit woestijnië niet begrijpen is, dat als alle homo's ineens heterosexuele stieren worden. Zij hun hele leven lang aan een gedwongen onthouding zijn gebonden. Er is dan simpelweg een betere keuze voor het feminisch geslacht. Een soort buiten de boot vallen.

Smart-dumbass | 06-08-16 | 15:34

Politiek korrekte roeptoeters van RTL+NPO weigerden het woord islam en "COA" in de mond te nemen in een reportage over agressie tegen homo's, lesbische en transgenders.

meneer Q | 06-08-16 | 15:31

mallekater | 06-08-16 | 15:12
Als je bedoelt dat-ie bij een partij hoort die het als basisstrategie ziet om over de rug van de ander hogerop te komen, ja, dan is hij een rugruiter.

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 15:24

De politiek grijpt iedereen bij zijn pik.

Vooral de EU commissie boot doet het goed:
"We all share the same dreams."
En erna het Pride matters boot: Love wins all.
Protest tegen de gebeurtenis in Orlando.
Justitie komt met een boot dat een streep zet door discriminatie.

En het wereldreligieboot van de wereldreligie die ( nog) niet bestaat.Mooi weer daar in 020.Ook in de natuur.
Geen piratenboot die deze boot entered en verzinkt?
Inclusieve de presentator van AT5 die het over de intolerantie van de zwarte kousen kerk heeft.
Of een klein intermezzo met de Godin Kali op een reuze cl.... is- boot. Ook leuk.

MistaRazista | 06-08-16 | 15:22

Inderdaad, praktisch geen mensen van andere persuasies meer te bekennen. Wel veel achterlijke- batten (maar net gek genoeg!) uit politiek en overheid, zelfs een boot van de belastingdienst met, het kan niet anders , het allerlaagste schofterige overheids-tuig aan boord! Kobus gaat nu verschillende vragen over geldverspillingen verzenden aan diverse ministeries in het kader van de WOB.
Onze lieve vrienden Koos en Bunk willen van deze schijnvertoning absoluut niets zien en zijn voor het week-end naar Zutphen vertrokken.
Huilen en grienen doet......

mevr.Kribo | 06-08-16 | 15:17

De met overslaande stemmen van de verslaggevers van het NPO, ik kan het niet meer aanhoren het woord transgender. Niets tegen homo's en alles in hun kielzog, wel tegen de absurde hysterie die hier zo luidkeels schalt, wat een valse kermis!

lanexx | 06-08-16 | 15:13

Is ome Roonook een rugruiter?

mallekater | 06-08-16 | 15:12

Het is al erg genoeg dat ze de politiek en openbaar bestuur besmet hebben, maar moeten de huichelaars van de gevestigde politiek nou elke andere bijeenkomst of (sport)event ook nog eens bevuilen?
.
Feitelijk de enige openbare gelegenheid waar ik die koppen nog zou willen zien zijn de voor de redding van dit land noodzakelijke volkstribunalen. Als lijdend voorwerp wel te verstaan.

Parel van het Zuiden | 06-08-16 | 15:11

De rookworsten unoxboot werd voort getrokken door durexboot en werd het nederlandsvolk weer eens voor de zoveelste keer in de boot genomen door vvd/pvda&co en de anti hollandse traditie. En zo werd een rozedag in stilte moedwillig en met voorbedachterade ontnomen en tot zinken gebracht om een andere religieuze bevolkings groep tegemoet te komen. En is amsterdam en nederland weer een traditie armer. Het volgende op het lijstje van de vvd/pvda/d66/cda/denk is de rozedag op de tilburgse kermis de nudistenstranden en toplessstranden de ongesluirde vrouwen etcetc.

jitro | 06-08-16 | 15:01

Er vaart, zo hoor ik op AT5, ook een "religieboot" mee, met aan boord een Franse openlijk homofiele Imam..... Wat de kennelijke boodschap van die boot nou precies is, daar ben ik nog niet uit.

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 14:59

Och welke traditie wordt uiteindelijk niet een grote commerciële orgie en een podium voor mensen met andere belangen. Alsof kerst, sinterklaas, valentijnsdag, oud&nieuw, koningsdag en pasen nog wel puur traditionele feesten zijn. Zodra mensen of organisaties de kans zien zichzelf te profileren of geld te verdienen is het gedaan.

Zelfs de dag van de arbeid is een commerciële dag, want iedereen werkt gewoon.

Meeroever | 06-08-16 | 14:56

Waar maakt men zich druk over. Gister leerde ik op het journaal dat het vooral mensen zijn die kerken bezoeken die problemen met gays hebben. In mijn ervaring valt er prima te praten met christenen, ook als je het zelf niet bent.

BlakeMiddle | 06-08-16 | 14:54

Stormageddon | 06-08-16 | 14:48

Leuk gevonden, dobberhomo's;)!

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:53

Vaart er ook een canaalboat mee met blinde scheidsrechters ?

alshetware | 06-08-16 | 14:51

Tom Dumoulin stapt al af. Even het tijdritrondje gereden en klaar voor vandaag.

Stormageddon | 06-08-16 | 14:51

Nou, ik heb wel genoeg gezien van de dobberhomo's. Ik ga fietsen kijken.

Stormageddon | 06-08-16 | 14:48

Kaas de Vies | 06-08-16 | 14:34
Kiek maar uut, Gerard Joling schuift zo zijn lippen over je periscoop.

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:48

@Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:05
"Ik heb je alles gegeven,
een huis,
een kind,
een maandsalaris.
Wil jij nu kijken of het eten klaar is?"
.
ROFL ! :-))

LaatmaarLu? | 06-08-16 | 14:44

Is het vluchtelingenbootje ook al voorbij gedobberd?

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:43

necrosis | 06-08-16 | 14:32
Nee da's zijn dubbelganger.

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:41

Persverklaring Amsterdamse Eenheidspartij PvdA

De gelukkige arbeidersbevolking van Amsterdam is bijzonder blij dat dankzij de voortreffelijke leider Eberhardt Altijdhard de stad niet alleen dagelijks de geneugten van de aanwezigheid van al dan niet getinte islamietjes kent, maar ook één keer per jaar het feest van andere homo's tijdens de Anal Parade mag meemaken.

Noot voor de redactie: Het gebruikte toetsenbord mist één letter. S.v.p. deze letter nog invoegen. Verder onverkort plaatsen.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 14:38

@Schoorsteenveger | 06-08-16 | 14:32
Oh, ik dacht dat dat hun verdienmodel was.

Stormageddon | 06-08-16 | 14:37

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:01
De schrijver van dat vod is JW Duyvendak , de broer van Wynand Duivendak: vm Groenlinks kamerlid, groene kmer activist en fervent hater van Fortuyn .

JW Duyvendak is socioloog op de UvA en houd zich bezig met onderwerpen als 'black pete' . De tekst die je aanhaalt was voor de Wiardi Beckman stichting (PvdA).

Oftewel: 1 grote incest bende, en 100% politiek. Geen enkele onderbouwing en geen enkele bronvermelding of verwijzing naar onderzoek. (is ook helemaal niet nodig bij de UvA).

Wutbürger_ | 06-08-16 | 14:36

Ik heb een onderzeeboot, want Islam.

Kaas de Vies | 06-08-16 | 14:34

@Brou Is Back 14:30: Het is als de Dalai Lama: op zich is het allemaal niet zo boeiend, maar *iedereen* wil ermee op de foto. Want dan Deug je.

Muxje | 06-08-16 | 14:34

Stormageddon | 06-08-16 | 14:18
Quin en Sylva hebben het niet zo op Hollanders die zich om het eigen gewin over het water bewegen met overvolle boten.

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 14:32

@Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:23
Rutte zit in Rio, samen met W.A van Buren.

necrosis | 06-08-16 | 14:32

Prima allemaal, maar ik ben er even niet bij; te hoge concentratie deugmensen, linksmensen en andere freaks per vierkante kilometer

Brou Is Back | 06-08-16 | 14:30

Piet Karbiet | 06-08-16 | 14:26
Fuck, straks ga ik alle damessporten nog waarderen! Tnx.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:29

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 14:22
Tragisch ja en zo fukking misplaatst. Arme man pleegde zelfmoord (of werd vermoord, dat is niet helemaal duidelijk). Geniale vent.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:25

die gay's worden nogmaals letterlijk en figuurlijk genomen door die here politici. Staan ze daar betaald te springen op een boot terwijl de homohaat van verweggistanners, in Turkije zo actueel oplopend is. En dat met de idee dat heumoos kopdown van het dak moeten worden geflikkerd volgens de ideologie van de vrede.. Ze moesten zich kapot schamen die politici!om in deze parade breedlachend mee te varen..

fikkieblijf! | 06-08-16 | 14:23

@Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:20
Nee, het is een soort van freakshow. Je moet er ook niet naar kijken voor het spelletje maar hoe die vrouwen met elkaar omgaan. Ze trekken elkaar aan het haar, schoppen elkaar in de kut en dat soort dingen.
Ik vind dat fantastisch. Wat het op de Olympische Spelen doet snap ik ook niet, maar het is wel leuk.

Stormageddon | 06-08-16 | 14:23

Schijnt dat Rutte meevaart onder het pseudoniem W.A. van Buren.

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:23

necrosis | 06-08-16 | 14:15
Zijn er in de verzorgings- en bejaardencentra geen darkrooms waar jij aan je gerief kunt komen? Zou toch eens wat rond google-en, want ik heb het wel een beetje met je te doen.

Je pleurt het dan wel op YT, okee?

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:22

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:05
Neem het tragische verhaal van Alan Turing... Nog in 1952 vervolgd omdat-ie homo was. Een van de grote helden uit de Tweede Wereldoorlog, verguisd en verketterd, terwijl de herkenbare helden toegejuicht werden bij elke parade waar ze, volgespeeld met onderscheidingen, aan deelnamen. "Dat je waarschijnlijk honderduizenden het leven hebt gered, en een doorslaggevende positieve invloed hebt gehad op het verloop van de oorlog doet niet terzake meneer Turing. U bent homo, en dat overschaduwt alles wat u voor onze samenleving hebt betekend."

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 14:22

Piet Karbiet | 06-08-16 | 14:14
Waarom zou een vrouw gaan roeien? Om van mannen te verliezen, om op mannen te lijken?
Net zo afschuwelijk als damesvoetbal.
Ergens toch een soort van paralympics, kijk ik ook niet naar, al gun ik iedereen het beste hoor.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:20

Hoeveel passagiers kunnen er eigenlijk op Paul de Leeuw voordat hij zinkt?

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:18

Ligt het aan mij, of is het wel een heel blank feestje? De PvdA boot lijkt ook wel heel erg vrij van Quin Sigario's en Sylva Nasimonsen.
danielbarkley.com/index.php?action=vie...

Stormageddon | 06-08-16 | 14:18

Hans Klok nog nuchter?

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:15

Wanneer komt er nou eens een parade voor de rijpere oudere vrouw?
Ik voel mij gediscriminaliseerd.

necrosis | 06-08-16 | 14:15

@Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:14
Ja. Die blijft geweldig! Thx.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 14:15

Die gast in dat roze Barbiehemd, die daar links angehaucht langs Plasterk staat is volgens Hennie Vrienten.

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:14

@Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:12
Ik kijk ook damesroeien, heur.

Piet Karbiet | 06-08-16 | 14:14

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 14:12
Geh.
"Toe, bespaar me het gehaspel
van het voorspel en het naspel."

Ook uit de oude doos.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:14

Zie ik net die Richard Groenendijk aan het woord. Hij heeft ooit op een lesbo-boot gestaan en dat was zó mooi. Echt het publiek omarmde de boot. En toen hij onder een brug vandaan kwam stonden er twee gesluierde moslima's met een bord in hun handen met de tekst "wij houden van jullie'. Echt hij kon er nu nog om janken.
* ik ben even weg om te kotsen*

catomar | 06-08-16 | 14:14

Voordat Bulletje verwerkt werd tot PUR-schuim dan hè?! :-p

Sarcastisch varken | 06-08-16 | 14:13

Goh? Hennie H. ook daar? Ik wist niet dat de schat van de andere kant was hihi

Ik vraag me trouwens ook nog steeds af hoe het nou zat met Bulletje... had hij nou homo of wa?

Sarcastisch varken | 06-08-16 | 14:12

Piet Karbiet | 06-08-16 | 14:10
Roeiers en rugby-ers...

Je wilt gewoon een alternatieve Gay Pride kijken;)? Ik hou je in de gaten, haha.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:12

@Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:05
Goed gedicht. Ik weet niet of het waar is, maar het duurt uren voor zij klaar is.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 14:12

necrosis | 06-08-16 | 14:05
En wat hen bindt is dat ze slechts secundaire redenen hebben om mee te feesten. Epifyten zijn het. Gevaarlijker organismen dan parasieten, die meteen als leegzuigers en profiteurs worden ontmaskerd.

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 14:12

Op de BBC is gelukkig wel live roeiboten te volgen.

Piet Karbiet | 06-08-16 | 14:10

@necrosis | 06-08-16 | 14:05
Henny Huilman en Plasterk. Dan zijn alle pvda-stemmers wel zo'n beetje aanwezig.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 14:08

Geef die TofU Dikbil gewoon eens een vaste column op GS. Zo te lezen zit hij op precies de juiste golflengte. En er was trouwens nog iets met bootjes: Dutch Pride, Hollands Glorie, maar hoe zat dat ook alweer. Vast iets met een hele hoop matroosjes (halloooo!!!)https://www.youtube.com/watch?v=9P5O8nZT93Q

Rest In Privacy | 06-08-16 | 14:08

Dat van die EU sterren snap ik dan weer wel. Het hele EU parlement zit tenslotte vol met gemene rotflikkers.

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 14:07

@Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 14:00
Hij lijkt ook wel een beetje op Henny Huisman.
Die vent met die hoed lijkt trouwens verdacht veel op Ronald Plasterk.....

necrosis | 06-08-16 | 14:05

Dat de voormalige Gay-Pride inmiddels niet meer over, voor en door Gay's gaat moge de naamswijziging "Euro-Pride" volledig duidelijk maken..!
afdankert | 06-08-16 | 13:54
Pertinente onzin want dit is in 21 jaar de 2e keer dat Europride in NL plaatsvind. "niet dat ik het pro EU ding steun overigens" Mijns inziens ligt het meer aan de organisatie welke uit commerciële oogpunten steeds verder van de originele doelstelling afwijkt.
.
Dit zie je ook bij het Prinsengracht concert wat jaren lang een kleinschalig en gemoedelijk feestje was maar inmiddels ook zo'n beetje twee weken duurt en door de hele stad plaats vind.
.
Alles voor het geld!

normanius | 06-08-16 | 14:05

Als je kijkt naar de historie (en wie wil dat niet;?), dan is de homo-emancipatie van erg recente datum. Tot voor relatief zeer kort werd het nog als stoornis geclassificeerd.

"Eerst in 1973 werd homoseksualiteit als psychische stoornis geschrapt uit het Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, kortweg DSM, het Amerikaanse handboek voor psychische aandoeningen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schrapte op 17 mei 1990 homoseksualiteit officieel van de internationaal gehanteerde lijst van ziekten, de International Classification of Diseases."

In de VS duurde het zelfs tot 2003 totdat de laatste 14 staten de strafbaarheid moesten opheffen.

Kortom, alleen al daarom gun ik de homosensuelen hun feestje, ook al wordt dat misbruikt door mensen met een andere agenda. ik ga niet naar dat feestje, omdat ik poes-georiënteerd ben maar dat is dan ook alles.
Wat maakt het ook uit waar je hummes insteekt? Juist heel bizar dat je dat niet zelf zou mogen bepalen (bij wederzijds goedvinden).

In a way lijkt het me dat homo's ook wel weer een makkelijker leven hebben, weet niet precies hoe het met lesbo's zit. Homo's kunnen veel vaker neuken dan hetero's, omdat mannen daar niet zo moeilijk over doen. Als hetero zit je altijd maar met vrouwen en die willen maar 1 ding.
Herstel: 2 dingen. Of 3, zoals de dichter zegt:
"Ik heb je alles gegeven,
een huis,
een kind,
een maandsalaris.
Wil jij nu kijken of het eten klaar is?"

Ichneumonidae | 06-08-16 | 14:05

necrosis | 06-08-16 | 13:58

Ghehehehe.

Basil Fawlty | 06-08-16 | 14:05

Amsterdam, de stad van homo's, travestieten, linksen, allochtonen en social justice warriors.

PrachtigeHorizon | 06-08-16 | 14:01

Jan Boule | 06-08-16 | 13:54
Absoluut waar. Dat uitgerekend de politici die hebben toegestaan én gefaciliteerd dat we nu te maken hebben met een politieke ideologie (de islam) waardoor de tolerantie voor homoseksuelen lager dan ooit ligt en je geen gay pride kunt organiseren zonder beveiliging voor iedere vip die er tussen staat wil toch wel wat zeggen. ZIJ zijn de redden waarom het zo gruwelijk mis gaat in Europa, waarom ik nooit meer links zal stemmen (zie overigens dit artikel wat perfect weergeeft hoe ik en m'n vriend erover denken: opiniez.com/2016/08/05/homostrijd-het... ) en de godsgruwelijke zout in de wonde is natuurlijk dat ONZE manifestatie - waar ik nooit fan van was overigens - is gekaapt door gutmenschen, duurzaamheidsdrammers en commerciele deugfappers. Afgrijselijk gewoon. Ik ben er tyfus boos over.

Adversary | 06-08-16 | 14:01

@Vigil | 06-08-16 | 13:59
Het was een prima plempsel, Vigil :)
Nothing on the hand, dus.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 14:01

@necrosis | 06-08-16 | 13:43
Bedoel je die man die kijkt alsof hij net zijn anus heeft laten bleken en nog niet weet of hij honderd procent tevreden moet zijn?

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 14:00

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 13:57
Lewis, bedankt, dat je mij vergiffenis schenkt.

Vigil | 06-08-16 | 13:59

@Basil Fawlty | 06-08-16 | 13:50
Geen idee of Rose getrouwd is met zijn vriend, toen zat ik nog zo'n beetje in de luiers, internet bestond nog niet en op tv had je alleen Nederland 1.
Zo oud ben ik nou ook weer niet.....

necrosis | 06-08-16 | 13:58

@Vigil | 06-08-16 | 13:56
Het waren er maar twee.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 13:57

Vigil | 06-08-16 | 13:54
Te veel typefouten.

Vigil | 06-08-16 | 13:56

NPO tv: u bent een buitenlander, wij willen niet dat u zich Nederlands gedraagt.

duitse herder | 06-08-16 | 13:55

schoorsteenveger 13:25
ik sluit me aan bij de woorden van Basil Fawlty 13:42
toch moeten we dit evenement blijven koesteren maar wel de letterlijk op de golven meedeinende politici met hoon overladen. Deze non-valeurs en hypocrieten zijn er debet aan dat we sowieso teruggeworpen worden ( zijn?) in een tijd van non-acceptatie qua divers seksueel geaarden met inachtneming dat deze non-acceptatie uit islamitische hoek komt zulks verhuld zijnde in alle berichten en politiek wangedrag , zie motie van gisteren van GL, D66 en PVDA om nu de LHBT gemeenschap te paaien. Je moet maar durven.

Jan Boule | 06-08-16 | 13:54

De enige politicus die destijds openlijk uit de kast kwam (op de Gay-Krant hoofdredakteur na) en legitiem op een van die boten had mee gemogen, zou m.i. Pim Fortuyn zijn. Alhoewel ik het mij niet kan herinneren berichten gelezen te hebben dat bovengenoemde daar ooit op te zien was.

Dat de voormalige Gay-Pride inmiddels niet meer over, voor en door Gay's gaat moge de naamswijziging "Euro-Pride" volledig duidelijk maken..! De politieke EU-leugen moet blijkbaar in alle (media)kanalen gepromoot worden om te redden wat er (niet meer) te redden valt..

afdankert | 06-08-16 | 13:54

@Stormageddon | 06-08-16 | 13:49
Boe, jai rassies ;)

necrosis | 06-08-16 | 13:54

Desmoulins | 06-08-16 | 13:32
Toen de VPRO stopte met Gomorra, heb mij wild geergerd. Enfin, ik moet de 2e serie ook nog bekijken. Iig fijn om te weeten, dat ik niet de enige ben, die grote belangstelling heeft voor deze serie.

Vigil | 06-08-16 | 13:54

Sssst... straks hebben die politici, baasjes en bn'ers, die op die bootjes naast leren reetveters staan te grimassen, door dat zij in werkelijkheid de aapjes zijn die wij proestend vanaf de wal staan uit te lachen.

Ramsesz | 06-08-16 | 13:53

Vandaag staat de A van PvdA voor Anus.

Als in: anus, boot, miet. Of islamiet.

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 13:52

Ik vind prima wat je voorkeur is, maar om dat zo te benadrukken, krijg je het tegen over gestelde effect.
Afgeschreven Huisman, moet ook weer aandacht 'trekken'
Geef me aandacht, please!
Henk de Vries2074 | 06-08-16 | 13:42
Helemaal mee ééns!

Radijsje | 06-08-16 | 13:51

necrosis | 06-08-16 | 13:34

Dank je. Mooi detail bljft dat. Inmiddels toch ook getrouwd met zijn vriend. Toch?
Kan me nog herinneren dat ik als mini smurf met oma naar hun film ging en geen haar op m'n hoofd dacht er over na dat het eigenlijk heel nichterig was. Hahaha. Wat een mooie naieve tijd was dat.

eerstneukendanpraten | 06-08-16 | 13:32

Zie bovenstaand mijn beste.

Basil Fawlty | 06-08-16 | 13:50

Ben op de wadden bezig met de Hé-Pride, hèt eerste niet-commerciële heterofestival van Amsterdammers in de provincie!

NACademicus | 06-08-16 | 13:49

Is deze boot er ook bij? www.ontdekdenhelder.com/wordpress/wp-c...
Met de grote kindervriend en zijn negroïde seksslaafjes? Ja, of dachten jullie dat die roe voor stoute kindertjes was?

Stormageddon | 06-08-16 | 13:49

http://www.at5.nl/

stipjes | 06-08-16 | 13:47

Homohaat en import van allerhande volk uit den vreemde gaan hand in hand samen.
Nu nog de NPO/D66 en de PvdA hiervan zien te overtuigen.

Ommezwaai | 06-08-16 | 13:46

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:38
"Ik werd en word nog steeds onderdrukt omdat men mij als afwijking zag, en ik vind dat ik niet onderdrukt mag worden omdat men mij om die afwijking wenst te veroordelen." Dat is wat men zei. Is iets geworden van "Mijn afwijking maakt mij juist tot een beter mens dan degenen die mijn afwijking niet accepteren." De afwijking wordt van iets negatiefs tot iets positiefs gemaakt, van iets minderwaardigs tot een meerwaarde. Het ene is net zo scheef als het andere, als je het mij vraagt. Het gaat om macht, machtsverschillen, en een moraal die machtssystemen in stand houdt, waardoor de een méér macht heeft dan de ander. De definities binnen die systemen, de morele waarde die aan die definities wordt gekoppeld doet eigelijk niet ter zake.

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 13:46

Die live beelden doen het niet?

stipjes | 06-08-16 | 13:45

De politici die allemaal op die boten staan mee te springen zien er ook geen probleem in om massaal homohaters het land binnen te halen en dan het toegenomen geweld tegen homo's te gaan bagatelliseren.

sinar2 | 06-08-16 | 13:44

Wie is die vent links op de pica?
Elton John met een nieuwe pruik?

necrosis | 06-08-16 | 13:43

Ach, het is een mooie afspiegeling van de teloorgang van een ooit best leuk landje.

Henk de Vries2074 | 06-08-16 | 13:42

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 13:25

Ben het met je eens en helaas ook met je laatste zin. Ik til er an sich niet zo zwaar aan. Voor mij en ook mijn nichtenburen is het een aanleiding voor een feestje en ze vinden het prima dat provinciale nichtenvrienden van hun 1 keer per jaar willen "poseren" maar ze hebben een hekel aan de politieke boten. Vinden ze diep hypocriet. En ze hebben vooral een hekel aan de hyporciete D66. De partij die niet het lef heeft om het anti homo probleem te benoemen: nml de islam.

Basil Fawlty | 06-08-16 | 13:42

Is die DENK boot al voorbij gekomen waar in Öztürk en Küzü met tweetjes heftig olieworstelend en barebackend voorbij komen dobberen op die Anal Pride?

Conan de Rabarber | 06-08-16 | 13:40

Het is een dubbel. Als je op die boot gaat staan roep je eigenlijk 'we zijn iets speciaals, iets afwijkends', anders zou niet je op die boot hoeven staan. Tegelijk is het een uiting van levensvrijheid in Nederland. En tegenwoordig een uiting van cultuurverschil dat hopelijk sommige mensen aan het denken zet. En misschien de eerste vraagtekens zet bij wat die mensen normaal moeten denken te vinden. Zie verder het recht te mogen twijfelen.

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:38

@Desmoulins | 06-08-16 | 13:32
Ha! *hand schudt*

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 13:35

@Basil Fawlty | 06-08-16 | 13:21
De Indiaan Felipe Rose was de enige die openlijk homosueel was.

necrosis | 06-08-16 | 13:34

Politici staan popiejopie te doen op de gayboten, maar ondertussen stromen de onuitgenodigde homohaters massaal naar binnen.
www.youtube.com/watch?v=bBN14H1j0lk

Schietmijmaarlek | 06-08-16 | 13:33

@Piet Karbiet | 06-08-16 | 13:29
LOL

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 13:33

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 13:25

Same here. Bijna klaar met wat werk. Zometeen naar de Appie en de slijterij en ik kom mijn woning niet meer uit.
Gelukkig is er wat voetbal op tv. Vriendin is weg en ik moet seizoen 2 van Gomorra nog kijken.

Desmoulins | 06-08-16 | 13:32

Basil Fawlty | 06-08-16 | 13:21

Ik denk die gast in zijn zwartleren pak met zijn enorme hangsnor want die ziet er behoorlijk gay uit. Maar die cowboy heeft ook een snor, moeilijk moeilijk...

eerstneukendanpraten | 06-08-16 | 13:32

@ProAsfalt | 06-08-16 | 13:13
"Wat gaan de bazen hieraan doen?"

Niets. Het is immers hun nieuw geïmporteerde achterban.

Het verweesde zootje zit nu klem tussen Star trek vergezichten en middeleeuwse heksenverbrandingen.

De Pvda en GL zijn volkomen schizofreen.

SapperDeFlap2166 | 06-08-16 | 13:30

Ja zeg ik wil ook een hetero parade met boten vol mannen en vrouwen die de liefde en lust voor elkaar bezingen.
.
Als je tot de andersneukenden behoort, prima maar dat hoef je toch niet in je blootje op een bootje van de daken te schreeuwen ?

GerMonster | 06-08-16 | 13:30

keestelpro 13:12
we mogen ons gelukkig prijzen dat sowieso er ( nog) een Canalpride is. In dit kader is de aankomende braderie van Lille afgezegd. Het is nu de tweede keer in de geschiedenis van Lille dat dit geschiedt. Zo was er in ieder geval al een braderie (lees kermis, optochten , drank- en eetgelagen ) in Lille in 1127 en beschreven door de chroniqueur Galbert de Bruges 10??-1134.
De eerste afzegging was vanwege de mobilisatie september 1939 en de erop volgende bezetting. En de tweede keer , nu dus vanwege de dreiging van een terroristische aanslag uit onmiskenbaar islamitische hoek. Ook hier gaat stapje voor stapje gaat de door de PVDA, D66, GL, VVD en de onnozelen van de CU ( Voordewind vecht bij voortduring beslissingen aan van de rechter aangaande afgewezen asielzoekers) gefaciliteerde expansie van de islam haar voetsporen zetten in de samenleving. Straks bijvoorbeeld geen 3-oktober feesten meer in Leiden ? Zoiets?

Jan Boule | 06-08-16 | 13:29

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:01
U bent tijdreiziger?
@Pedronegro | 08-08-16 | 00:11
.
Ha ha. U ook?

Piet Karbiet | 06-08-16 | 13:29

Nou, misschien dat als Denk op een boot zou staan...

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:27

@tweetybird | 06-08-16 | 13:17
Politici zitten tegenwoordig overal met hun vieze dikke vingers tussen. Zelfs als voorzitter van vereniging van hondentrimsalons moet je een Parteikarte van de VVD of PvdA hebben. Maar wel 'geschokt' zijn als er in een oude stadswijk weer eens een homostel verjaagd wordt.

Piet Karbiet | 06-08-16 | 13:26

Die Gay Pride heeft inmiddels meer van een bezweringsformule dan van een feest. Men haast zich om politiek correct over te komen, om een aflaat te kopen, want de tijden zijn aan het veranderen, en politiek correct zijn is erg, erg ingewikkeld geworden. De politici die zich hier tussen de flikkers en de potten ophouden en nog altijd onwennig staan mee te wiegen zijn dezelfde staatsdienaren die de Religie van de Vrede de hand boven het hoofd houden, ook als die zich in alle toonaarden afzet tegen alles wat met gay te maken heeft, maar zelfs als die zijn volgelingen oproept om te veroordelen, te haten en aan aan het moorden te slaan.
Die Gay Pride is een zwanenzang van een generatie die de illusie had dat met geven en ruimte scheppen, met begrijpen en doorgronden, met vriendelijk verzoeken en gericht opvoeden de bevooroordeelde gelovige als bij toverslag zou veranderen in een authentiek mens die zich dankbaar zou tonen dat hij van zijn ketenen bevrijd was en zijn bekrompenheid achter zich had kunnen laten. Een generatie die inmiddels verdomd goed weet dat dat pure naïviteit was, maar dat nog steeds niet toe wil geven en naar de dans en de alcohol, naar het feest grijpt om zichzelf te verdoven, om de waarheid niet te hoeven zien.
Die Gay Pride is een flinterdun politiek statement geworden, heeft weinig of niets meer te maken met een lang onderdrukte en ontkende groep die zich plots leek te kunnen bevrijden uit een verstikkende Christelijke moraal en als vanzelf zich wist te verbinden met alles wat zich links en vooruitstrevend noemde, zich actief en vol overtuiging verzette tegen de Kerk en de gebiedende God die door die Kerk werd vereerd. Flinterdun, want zeggen dat het allemaal best wel moet kunnen vandaag de dag is impliciet fluisteren dat het eigenlijk allemaal niet meer kan vandaag de daG, maar dat we dat maar moeten accepteren om de lieve vrede te bewaren, een vrede die inmiddels wordt opgeëist door een nieuwe religie die zo mogelijk nog mé´´r bekrompen is dan de religie die we wisten te temmen.
Die Gay Pride is een farce geworden.
Een zucht van verlichting zal er geslaakt worden als we met z'n allen mogen constateren dat er, gelukkig maar, géen aanslag is gepleegd.

Schoorsteenveger | 06-08-16 | 13:25

Ik hoorde op radio 1, een prima zender trouwens, mag ook wel eens gezegd worden, totaal onafhankelijk en compleet ook, daar krijg je werkelijk alle soorten tegenstanders van Trump te horen, echte alle, geen enkele diskriminazi daar, op die voortreffelijke radio 1 dus hoorde ik dat er een boot van de Europese Commissie meevaart.

Hahahaha!

Kudtproject (m/v/?), die hele k'nel p'reedt, als je het mij vraagt.
*hele dag thuisblijft*

Lewis Lewinsky | 06-08-16 | 13:25

Ik mis de boot met de heaumeausensuele rifaapjes met hun immitatie tasjes.

kneuterzak | 06-08-16 | 13:24

Is er ook een turk-mocroboot of zijn ze lekker geintegreerd?

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:24

Voor mij is de echte hamvraag toch mag je op een genderneutrale WC nou wel of niet staand plassen?

bijna_raak | 06-08-16 | 13:23

Ben benieuwd naar de verslaglegging van dit festijn. Iedere moslim zal wel weer uitgebreid in beeld komen. Zal goed zoeken worden voor de cameraman om een hoofddoek te scoren maar de NOS zal er wel een paar betaald strategisch langs de route hebben neergezet. Het woord Islam in combinatie met homohaat zal niet vallen. Terwijl het toch heel duidelijk is Islam = homohaat.

catomar | 06-08-16 | 13:23

Uw Psychiater | 06-08-16 | 13:17

Als ik de timmerlul voorbij zie komen laat ik 't effe weten.

Basil Fawlty | 06-08-16 | 13:22

Toch wel potsierlijk (no pun intended) hoe al die politici daar mooi weer lopen te spelen, maar tegelijkertijd heel het Midden-Oosten leeg trekken om hier in de ghetto's te dumpen. En als de voor de photo-ops zo geliefde flikkers dan een potje gegaybasht worden, ach, dan hebben ze het gewoon aan zichzelf te danken. Racies enzo. Je weet zelluf.

Piet van het Padje | 06-08-16 | 13:21

Pedronegro | 06-08-16 | 13:11
"tijdreiziger?"
Door de roze wormhole.
Dat krijg je als meerdere schermen open hebt staan en te snel wil tpynen. Het viel wel weer in een homo-artikel dus ja, het het feest en zo.. anyway, kan me niet voorstellen dat gezien de anti-islam houding van de pvv en de anti-homo houding bij moslims dat bij elkaar te krijgen is.

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:21

eerstneukendanpraten | 06-08-16 | 13:16

Blijft briljant. Het gerucht gaat toch dat er maar 1 nicht was in die groep en dat was de cowboy?

Basil Fawlty | 06-08-16 | 13:21

Zijn Juncker en Timmermans ook al gespot ? Pechtold kan ,nu de scheiding waarschijnlijk rond is, eindelijk uit de kast komen.
Jesse Klaver zal zich wel vermaken in de gloryhole-room met Plofkip Debilie op de RAPEfugee-boot
en Diederik Samson zal wel op de Frontex-boot aanwijzingen geven hoe je onder een luchtbrug door moet varen.

Uw Psychiater | 06-08-16 | 13:17

Ach ja jammer dat de homo's en lesbieennes hun gaypride niet meer hebben. Het is ingepikt door politici voor campagne en de bedrijven om er mooie sier mee te maken. Tsja een beetje boel triest dus wel!! Het doel is allang het doel niet meer. Namelijk wat meer tolerantie voor die mensen. Nee het is campagne voor politieke partijen. En zelfs de EU gebruikt het om vooral zichzelf te promoten. Nou EU wanneer stoppen jullie met die turken die nu ook sex met kleuters legaal verklaart hebben. Weer zo'n dieptepunt bij die EU. Die nu openlijk pedofielen steunen. Tsja die turken een vies volkje zo blijkt. Wel tegen de homo's maar neuken wel graag een kleuter! Keihard gezegd maar helaas dus nu de waarheid!! Ach ja!! Ik zal maar zeggen heil kabinet en heil EU. Maar ik sla effe over met die gasten!!

tweetybird | 06-08-16 | 13:17

In 2002, toen ik net een relatie had, werden we ook al nageroepen als we hand in hand liepen. Ik weet niet of het nu toegenomen is of niet: we lopen sindsdien nooit meer ergens hand in hand.

teevee | 06-08-16 | 13:17

Toegegeven, ik ben een provinciaaltje die er niet veel mee heeft ik vind het maar een freakshow, maar veel plezier

Bokito ergo sum | 06-08-16 | 13:17

Eerst totaal onnodig een paar honderd duizend rabiate homohaters het land binnenlaten en dan schaamteloos op een heaumeaubootje gaan lopen virtuesignalen dat je zo betrokken bent met onze homosensuele medemens. Braak.

a1a2a3 | 06-08-16 | 13:15

Al volle bak bij mij naast op de Amstel. Is zelfs een tribune gebouwd. Ichneumonidae | 06-08-16 | 13:02 Inderdaad. Maakt niet uit wat je er van vindt van die parade maar aub geen gekloot. Laat die poseurs losgaan en als je het niet leuk vindt? Nou dan kijk je niet naar tv of als je er woont ga je gewoon een paar uur weg. Die bende komt al 18 jaar bij mij langs en moet zeggen. Heb een pleuris hekel aan die politieke hypocriete boten maar hou van die kleine bootjes met 1 of 2 verklede mensen die helemaal losgaan. Kom zelf oorpsronkelijk uit Limburg en ben altijd in voor een feestje. En nee ik heb geen hekel aan rolkoffers. Dat hoort erbij als je in de "grote" stad woont.

Basil Fawlty | 06-08-16 | 13:14

Het importeren van zoveel mogelijk islamitisch tuig en tegelijkertijd pleiten voor dit soort hedonistische treurnis...
Wat een krankzinnig land.

Desmoulins | 06-08-16 | 13:13

"Vrij shocking uitslag van ons @eenvandaag onderzoek onder 1600 NL'se homo's, lesbiennes, biseksuelen, transgenders: "

Mijn gevoel zegt dat dat te maken het met de komst van de gratis arbeiders en (vooral) hun nazaten ervan.

Wat gaan de bazen hieraan doen?

ProAsfalt | 06-08-16 | 13:13

@AmsterdamNL
Ook van de EUSSR dient u te bukken om in de ster genomen te worden.

Ing. eslapen | 06-08-16 | 13:12

Naar een jaarlijkse bijeenkomst van pak 'm beet atheïsten komt toch ook niet geheel politiek correct prominent Nederland?
En het zijn juist veel van deze linkse politici die mede verantwoordelijk zijn voor een steeds grimmiger klimaat voor homoseksuelen in Nederland. Hypocriet is dat!
Over atheïsten gesproken: dat zijn eigenlijk maar beperkte mensen, aldus het linkse gilde van de VK.
www.volkskrant.nl/opinie/atheisten-zij...

keestelpro | 06-08-16 | 13:12

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:01
U bent tijdreiziger?

Pedronegro | 06-08-16 | 13:11

BTW: Corendon hebben ook een boot ingezet zie ik in de pdf. maar dat zijn toch Turken? Als Erdogan dat hoort, gaat de rest van de all-invakanties ook niet door.

Guido | 06-08-16 | 13:10

Omroepen maken tegenwoordig hun eigen bewijs in de vorm van een geregisseerd onderzoekje. Als de schaapjes retweeten elkaar op twitter en zo is het bewijs rond dus het is waar. Ik wordt onpasselijk van dat gezeur als er weer iets op komst is. Volgende maand begint het zwarte-kut-piet gezeik weer. Wat een eng landje zijn wij aan het worden.

doskabouter | 06-08-16 | 13:10

EU is voor homo's.
(sorry homo's)

Tuborg øl | 06-08-16 | 13:10

Hulde, goed stuk van Rossem.

zeertegendradig | 06-08-16 | 13:09

Zie een hoop mensen die beloofden vluchtelingen op te nemen.

i-Wonder | 06-08-16 | 13:09

Zoals elders geplempt: Ik hou niet van naakte mannen met veren in hun reet. Ik voedg er hier aan toe dat ik zal vechten voor hun recht dat te mogen doen. Leve de vrijheid!

Alexis de T. | 06-08-16 | 13:08

Zoals gister opgemerkt: die hele kanaaltrots is voor het grootste deel alleen om gezien te worden, al dan niet met commerciële of politieke belangen. De rest is eigenpijperei.

Als die duurzaamheidsboot de grachten schoonveegt in plaats van erin te pissen, verdient'ie sowieso de hoofdprijs trouwens.

Guido | 06-08-16 | 13:08

Lopen er nog wel Homo's rond op dit event. Of is het weer zo'n event gekaapt door de policor goedmensch en schijnheilige NL nep politici?

Mark_D_NL | 06-08-16 | 13:06

Dat is bij elkaar 85%. Wat vindt die overige 15% dan? Die hoogopgeleide jonge thuisblijvers? Van het dak af?

Piet Karbiet | 06-08-16 | 13:05

Waarom nou uitgerekend een pica bij dit item van een aandachtsgeile uitgerangeerde,gebochelde hetero tv-presentator van programma's voor pedo's van ver terug in de vorige eeuw..?
Vragen,vragen...

R.B.Scott | 06-08-16 | 13:04

Zag daarnet ook een met ballonnen versierde boot vol gay-polities. Muziek op 120 Db, en springen en dansen op Stayin' alive van de Beegees. Hee, dacht ik, tijd niet gehoord, de Beegees;).

Hoop maar dat ze blijven leven, 't zijn verwarde tijden met nogal veel verwarde mensen. Ze hebben ook een politie-sirene aan boord die ze af en toe laten loeien - daar schrik ik dan weer het meeste van.

Ichneumonidae | 06-08-16 | 13:02

Daarom heet het nu ook Europride.

Piet Karbiet | 06-08-16 | 13:02

the Jackdawn | 06-08-16 | 06:23
www.groene.nl/artikel/ook-pvv-ers-hou...
"Acceptatie van homoseksuelen, biseksuelen en transgenders in Nederland – naar de homovriendelijkheid van pvv-­stemmers, dan valt op dat deze het laagst is van alle niet-religieuze partijen. Bij precieze analyse blijkt dat de achterban van Wilders qua emancipatiegezindheid sterk lijkt op laagopgeleide Nederlands-Marokkanen. "
Dat lijkt me toch sterk, aangenomen dat er veel Fortuyn-mensen bij de PVV terecht zijn gekomen.

kloopindeslootjijook | 06-08-16 | 13:01

Een aanslag zal uitblijven want de hakbars weten ook dat ze daar geen flikker mee raken. Letterlijk.

Godsammekraken | 06-08-16 | 13:01

Yep. Virtue signaling to the max!

Godsammekraken | 06-08-16 | 12:57

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com