achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Schutters schieten vijf agenten in Dallas dood - alle daders opgepakt of neergeschoten

Gruwelijke beelden van een agent die van dichtbij geëxecuteerd wordt. De United Shootings of America zijn voor de derde dag op rij opgeschrikt door een dodelijke schietpartij met agenten. Deze keer in Dallas, en deze keer waren de agenten het slachtoffer. Aan het einde van een vredige demonstratie tegen politiegeweld zijn twee mannen politie-agenten gaan afslachten. Het resultaat is vier dode agenten en een aantal gewonden. Kortom, daar is het nu chaos. En daarom: rigoreuze gun control. Dan worden agenten minder snel afgeslacht en zijn agenten zelf minder triggerzenuwachtig als ze donkere mannen aanhouden, wetende dat de kans dat er een pistool aanwezig is klein is. Maar nu eerst even deze zoveelste zinloze slachtpartij verwerken, inclusief achterlijke tweets van voormalige congresleden. Op moment van schrijven is politie in een stand off met een schutter in een parkeergarage, die niet echt meewerkt en meer mensen wil doodschieten. Voor live verslag kijkt nu naar CBSN of volg APJ Valk.
UPDATE 08u55: Vijfde agent gedood. Laatste shooter nu ook neergeschoten heeft zichzelf neergeschoten. Video onder: Ooggetuige filmde heftige shootout tussen daders en agenten.
LIVESTREAM CBS 11 Local Dallas:
Periscoop-persco: Meest recente update van Dallas police, ± half 8 Nederlandse tijd: UPDATE 09u20: Eerste agent geïdentificeerd - een OV-agent. Innocent: Man die ten onrechte als verdachte/dader werd aangemerkt door Dallas PD (die zijn foto uren laten nog steeds op hun twitter hadden staan), vreest voor zn' leven.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.