Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nog 1 x dan. Nigel Farage Brussel Bewaarvideo

Het zijn vrolijke tijden. PvdA kapot. Labour kapot. Vrij Nederland kapot. GeenPeil Referendum een succes. Brexit Referendum een succes. Beurzen weer omhoog. Daarom doen we 'm gewoon nog keer. Die historische toespraak van Ome Nigel in het hol van de leeuw natte dweil te Brussel. Nu met extrahandige ondertitels met dank aan The Sun. Speech kreeg vanochtend welgemeende kudos van Bremainer Piers Morgan op de Engelse RTL. De verbinding prekende fatsoensmillennials die grotendeels niet zijn gaan stemmen, uiten zich vervolgens zeau op sociaalmedia.
¡Viva El Populismo! faragehaat.jpg

Reaguursels

Inloggen

Marxisten haten democratie, tenzij het in hun voordeel is. Dan is het 't grootste goed wat we hebben. Doorzichtige list.

Admiraal Balthasar | 01-07-16 | 14:14

Ofzo2 | 29-06-16 | 20:46
ben kokhals | 29-06-16 | 21:55
Heren, het pond staat ook een week na de door de UK burgers zelf toegebrachte schade 10% lager. En ja, dat is erg voor de Britse bevolking.

En ten aanzien van de aandelenkoersen van de FTSE 100. Is echt wel te begrijpen, ik zal het uitleggen dat dit geen positief Niels is. Even de basics: de FTSE is een index die in Ponden staat genoteerd, de AEX in Euro's, en de Dow Jones in US Dollars. Neem een aandeel als Royal Dutch Shell (koninklijke Olie).
Sinds vorige week is dit aandeel in Nederland (Euro) maar een procentje gestegen, in New York in USD is het aandeel 2% gedaald. In de UK echter is het aandeel in Ponden 7% gestegen. Hoe kan dit? Nou dat kont door het zwakke pond. Een grappig neveneffect is dat de FTSE 100, een ponden index, omhoog wordt getild door de "gestegen" koers van het aandeel. De stijging zegt dus niets over de kracht van de Britse economie, deze staat er dramatisch voor. Je zou de FTSE 250 wel kunnen gebruiken als aardige benchmark voor de zwakte van de UK economie. Hierin zitten meer bedrijven die vooral actief zijn in de UK.

Harry uit Rotterdam | 30-06-16 | 21:18

ik ben er van overtuigd dat deze EU met deze leiders de vluchtelingenstroom moedwillig in stand houdt of bewust niet eerder heeft aangepakt. De support voor de politieke unie moet natuurlijk komen uit gutmenschen, immigranten en een gebrainwashde jeugdige generatie

gelachewoar | 30-06-16 | 13:21

Altijd leuk, die doodswensen. Dat is dan hetzelfde volk wat een willekeurige moord op een linkse politicus probeerde op te blazen tot FAKSISME!!!111!!11!

Komt die volgende Breivik? Die kan dat hele rijtje in één keer opruimen. En ja, als ze dat soort praktijken zelf goedkeuren, dan zeg ik hier toch niets aanstootgevends, of wel soms?

Piet van het Padje | 30-06-16 | 12:14


@ fabtastic | 30-06-16 | 10:14
Het idee van de Eu was nooit meer oorlog en de best mogelijke economie voor iedereen. Er is geen oorlog en de gemiddelde Nederlander heeft het dubbele te besteden na aftrek vaste lasten sinds de jaren 80.

Ho ho. U leeft denk ik toch in een andere wereld. Nooit meer oorlog was het idee achter de EGKS. Dat is opgegroeid tot de EEG welke onderlinge Europeese handel stimuleerde, en met groot success. De ellende is begonnen toen men de economisch unie veranderde in een politieke unie. 1992, weet u nog wel? Hoe politieker de EU werd, des te zwaarder de belasting voor de economie en europeese stabiliteit.

En nu?

DANKZIJ, niet ondanks, de EU is Europa het enige werelddeel met een krimpende economie (in de EU lidstaten nochthans. In de niet-EU lidstaten gaat het prima voor de wind).

DANKZIJ, niet ondanks, de EU is de sociale onrust en maatschappelijke onvrede zo groot dat het nog maar de vraag is of dat geweldloos gereduceerd kan worden (in de EU lidstaten nochthans. In de niet-EU lidstaten gaat het prima voor de wind).

DANKZIJ, niet ondanks, de EU is er weer oorlog in Europa. Balkan 92-95 waar de EU NIETS gedaan heeft. Georgië/Ossetië 08 waar de EU NIETS gedaan heeft. Oekraïne 14-16 waar de EU (doelbewust!) een burgeroorlog heeft ontketend. Turkije 16 dat openlijk IS steunt en de Koerden afslacht, en de EU die Turkije alles geeft wat het maar hebben wil, inclusief EU lidmaatschap. (voor de EU lidstaten nochthans. De niet-EU lidstaten zijn niet bij deze oorlogen betrokken).

Nederland is groot (en rijk) geworden met handel. Dat was vroeger. Vóór de EU. Sinds de EU is het rap bergafwaarts gegaan. Het "Champagne en kaviaarbuffet in Brussel" waar u het over heeft is alleen maar open voor een handjevol volgevroten zelfverrijkers (zoals Timmerfrans) hoor. In de rest van de EU wordt het steeds sneller rats, kuch en bonen. Het VK stapte uit de EU, en de EU voorspelling was hel ende verdoemenis tot het einde der tijden. We zijn nu krap een week later en de Britse beurzen blijven maar stijgen. En in Nederland? In Nederland zijn we in minder dan een week miljarden pensioengeld kwijtgeraakt, EU plannen zijn gesmeed om private bankensector over te nemen, de opheffing van ons leger is een stuk dichterbij gekomen, en als slagroom op het toetje is het resultaat van een democratisch proces (referendum over het associatieverdrag met de Oekraïne) zo de prullenbak in gesodemieterd. Nee, als we Nederland een toekomst willen geven is het overduidelijk wat er moet gebeuren. #Nexit.

a9b2b1 | 30-06-16 | 10:54

Afgezien van of je voor of tegen een Brexit bent: wát een mega-idioten, die lui die oproepen tot moord. En laten we het over totaal mankgaande vergelijking met Hitler maar niet eens hebben. Wat. Dom.

Joris Draaksteker | 30-06-16 | 10:37

Zorgelijke ontwikkelingen dit, maar die bedreigingen zijn bepaald niet nieuw en komen voor in beide kampen. Ik verbaas me dat niemand tot dusver de moord op Jo Cox in herinnering heeft gebracht, is toch niet heul lang geleden. Verder alles wat Roer zegt over populisme en nuance, je kon m'n boer/zus/weetikveel zijn. Ik denk overigens dat veel van deze 'fatsoensmillennials' geheel terecht het idee hebben dat een deel van hun toekomst om zeep is geholpen met dit referendum. Maar goed, ze hadden inderdaad wel in grotere getale moeten gaan stemmen, interessant lesje democratie voor ze.

Melkor | 30-06-16 | 10:36

-weggejorist-

fabtastic | 30-06-16 | 10:14

Het idee van de Eu was nooit meer oorlog en de best mogelijke economie voor iedereen. Er is geen oorlog en de gemiddelde Nederlander heeft het dubbele te besteden na aftrek vaste lasten sinds de jaren 80. Toen kon de stratenmaker niet 2 weken per jaar naar Thailand om de locals te democratiseren.
Waarom wordt er dan zoveel gezeken? Denkt iedereen echt dat de gemiddelde Nederlander zonder Europa nu vier weken per jaar naar Thailand had gekund?

Sinds wanneer is het not done om aan de lange termijn te denken? Wat is er mis met de Roemenen uit het moeras te trekken zodat iedereen daar op de lange termijn beter van wordt? Ja, het is nu even Kudt, het kost geld en er zitten ook (wake up call) malloten in Brussel. Gelukkig hebben we geen enkele malloot in Den Haag. Of,.. hoe moeten we de Porno konings, brievenbus pissers, mishandelende uit de partijkas jattende drugs gebruikers noemen?

De Jan Rozen kunnen geweldig ouwe hoeren maar van kortzichtigheid is geen enkel land op de lange termijn beter geworden. Die Focking Brexit losers hadden niet eens een plan voor na het referendum! En wat doet Farage nog in Brussel? Get de fuck out to your fish and chips you money grabbing xenophobe, blijf weg van ons Champagne en kaviaarbuffet in Brussel.

Lange termijn mensen, lange termijn. Dáár is Nederland groot mee geworden.

fabtastic | 30-06-16 | 10:14

Doet me denken aan Frans Bauer in concert.. feel the love

Lefgozer | 30-06-16 | 09:28

Gezellige fans heeft hij ook vooral.

Lefgozer | 30-06-16 | 09:28

This browser does not support video playback.
Wat moet ik doen om de video's te bekijken ?
Ik heb internet explorer 11.

ikkrijgjewel | 30-06-16 | 09:22

@Sinister-President | 29-06-16 | 20:21

Ik wel, maar toen mocht je pas stemmen als je 21 was.
Ook dat was een leeftijd waarop je geen flauw benul had maar de tot op het bot verwende 18-jarigen van nu hebben helemaal geen benul van wat zich in de wereld afspeelt.

Als je de godganselijke dag flauwe kul zit te wauwelen op je FB of twitter account heb je ook geen tijd om je met serieuze zaken bezig te houden.

Pieter V | 30-06-16 | 08:48

De jokkebrok.

Maar vooruit, laten we eens afwachten hoe het verder gaat.

De beurzen staan hoger dan voor de Brexit, men komt tot de ontdekking dat door de devaluatie van het Pond diverse handelsbranches een stuk goedkoper en winstgevender af zijn, we zijn bijna weer helemaal als vanouds.

De heisa binnen het VK?
Och, de jeugd had gewoon moeten gaan stemmen dan hadden ze nu geen berouw hoeven hebben.
Je moet overigens wel lef hebben je ouders en grootouders voor rotte vis te schelden omdat je door eigen laksheid je zin niet hebt gekregen.
Wanneer dat remain zo belangrijk voor je was had je misschien TOCH even naar het stemlokaal moeten gaan......

De Schotten... ik weet het niet, hebben ze mankracht genoeg om hun grenzen hermetisch af te dichten?
Zelfde geldt voor de Ieren.....

Ze zullen dan ook aan de Euro moeten , ik kan het ze alleen maar afraden, zeker nu het Pond Sterling zo laag staat.

Het is ons pakkie an niet meer.

mallekater | 30-06-16 | 07:53

Als we verzanden in discussies over links tegen rechts. jong tegen oud, moslim tegen christen, spelen we de kliek die zich elites noemen in de kaart.
Order out of chaos is hun motto, en niet voor niets.
Mijn woede en energie richt zich op die lui achter de schermen en alle meelopers in Den Haag en Brussel die geen ruggegraat hebben en een mening dioe te koop is.

OudeNederlander | 30-06-16 | 07:38

@ daytripper | 30-06-16 | 06:31
Het zij u vergeven. Hoewel incorrect was uw conclusie een stuk aannemelijker.

Ikzelf kan maar geen genoeg krijgen van Isabella Adinolfi (Italië, Movimento 5 Stelle, EFDD). Zij is de dame die twee stoeltjes achter Farage zit, nummertje 80. Moet je vanaf 04:10 haar gezicht in de gaten houden. Zodra de vertaling doorkomt begint ze te grijnzen, welke grijns gedurende de rest van Nigel's speech alleen maar groter wordt. Kwas meteen ferlief.

a9b2b1 | 30-06-16 | 07:07

@a9b2b1 | 30-06-16 | 03:46

Dank voor uw correctie en mijn welgemeende excuses

daytripper | 30-06-16 | 06:31

-weggejorist-

Gab3 | 30-06-16 | 06:15

Zie de idioten op 1 min 6 sec,(nr 77 en 78) voor all-in 6 ton per persoon per jaar, als "volksvertegenwoordiger" omgedraaid zitten met de rug naar een briljant spreker.
Need to say more ?
daytripper | 30-06-16 | 02:38

Euhhh, de dames op stoeltje 77 en 78 zijn geen Europarlementariër, maar doventolk voor Helga Stevens (België, NVA (Nieuw Vlaamse Alliantie)) die op stoeltje 119 zit.

Beetje prematuur, Daytripper...

a9b2b1 | 30-06-16 | 03:46

Pfff... Jankorgel Nigel Farage is naast Euromuiter Boris, één van de liegebekken die het volk als lemmingen van de krijtrotsen af laat donderen in een gapende afgrond. Gigalomane stupiditeit die geleid heeft tot de grootste sektarische economische zelfmoord-actie ever...

Het onderstreept dat referenda een spel-drempel en ogentest nodig hebben. Bijvoorbeeld dat je pas als je 'Oekraïens associatieverdrag' goed kunt spellen en na lezen verdragstekst enkele vragen kunt beantwoorden, je mee mag stemmen.
SlagBijNieuwpoort | 30-06-16 | 00:41

Weet je wat jij moet doen? Je eigen geraaskal op een veilige plaats opslaan (bv in the cloud of zo) en over 5 jaar weer lezen. Wie weet,ben je dan genezen. Er is dus hoop voor de toekomst.
Op dit moment ben je zo gebrainwasht dat ik op korte termijn geen genezingskansen zie.
En ja, laat ik 1 voorbeeld geven: ik heb het verdrag gelezen en toen al geconstateerd dat de Gutmensch-media systematisch de militaire "samenwerking ( art 4) onder de tafel veegden.
Voorts zou ik nog 25 punten kunnen noemen waarom het onzin is dat je de EU-economen/waarzeggers nakakelt dat de Uk in een afgrond zou vallen.Gewoon ff rustig wachten, nat washandje op het voorhoofd en je zult zien dat het goedkomt.
Jij bent nu nog van de categorie als de presentator van EenVandaag die eergisteren vreugdevol kakelde : "bier voor Engelsen 30% duurder".

daytripper | 30-06-16 | 03:31

Farage wil graag een mooie deal sluiten met de EU, zodat de Britten de EU verlaten maar wel in de vrijhandelszone blijven zitten. Om dat voor elkaar te krijgen heeft ie de steun nodig van alle 27 overige lidstaten. Dan is zo'n speech natuurlijk niet zo handig, to put it mildly.

Bart3470 | 30-06-16 | 02:59

Zie de idioten op 1 min 6 sec,(nr 77 en 78) voor all-in 6 ton per persoon per jaar, als "volksvertegenwoordiger" omgedraaid zitten met de rug naar een briljant spreker.
Need to say more ?

daytripper | 30-06-16 | 02:38

@SlagBijNieuwpoort | 30-06-16 | 00:41
Ik heb geen enkele moeite met het spellen van Anusciatieverdrag Anuskraïne. Ik raad je aan de driehonderd blazijden van dit zogenaamde handelsverdrag op te rollen, en dat kun je beter maar zo stevig mogelijk doen, om redenen die zodadelijk duidelijk zullen worden, en de aldus verkregen rol in te brengen in je anus om daarna de volgende zin uit te spreken: *Het is maar een handelsverdrag*. Succes!

Lewis Lewinsky | 30-06-16 | 02:04

Nu mag er alleen zaken gedaan worden met de rest van Europa wanneer UK of VK ook de grenzen openzetten.
Het hele pakket of niets..... Ha, ha ,ha... Maar daarom is er juist een Brexit gekomen. De Britten willen de grenzen terug en geen massastromen van gelukszoekers meer op hun eilandje. Dus als de Eu dat vol wil houden: Geen spullen meer uit het eiland. B&W speakers of ander goede Britse elektronica, buizenversterkers, auto's en wat al niet. Afgelopen. Dus zal het land gedwongen worden om elders de spullen te slijten. En daar zullen ze weinig problemen mee hebben gezien hun handelsinstelling. Handel met Rusland, India, en alle landen waar 1 land veel makkelijker handelsoverleg mee kan plegen dan met 27 landen vol met tegenstrijdige meningen. Ik zie een grote toekomst voor de Britten, en wacht op onze toekomst wanneer de Merkels en Junckers van deze wereld in het bewaakte rusthuis zitten en we weer een beetje normaal gaan doen in dit werelddeel.zoals de EEG bijvoorbeeld.

dijkbewaker | 30-06-16 | 01:55

SlagBijNieuwpoort | 30-06-16 | 00:41

Bij dat oorlogsgeweld klappen op het hoofd gekregen? Door vrijblijvend enige kreten uit Uw duim te zuigen en vervolgens hier te plempen komt U niet al te snugger over. Duimzuigen en Zwitsal hoort dan wel weer bij elkaar in Uw levensfase.

Bezorgde_Burger | 30-06-16 | 01:11

Pfff... Jankorgel Nigel Farage is naast Euromuiter Boris, één van de liegebekken die het volk als lemmingen van de krijtrotsen af laat donderen in een gapende afgrond. Gigalomane stupiditeit die geleid heeft tot de grootste sektarische economische zelfmoord-actie ever...

Het onderstreept dat referenda een spel-drempel en ogentest nodig hebben. Bijvoorbeeld dat je pas als je 'Oekraïens associatieverdrag' goed kunt spellen en na lezen verdragstekst enkele vragen kunt beantwoorden, je mee mag stemmen.

SlagBijNieuwpoort | 30-06-16 | 00:41

In Italië is in oktober een referendum dat kan het lont in het EU kruitvat zijn:
steekmug | 29-06-16 | 19:34

Raar. Ik hoor daar helemaal niets over bij de BBC/CNN/JohnOliver/NPO/Gazomaardoor.

a9b2b1 | 30-06-16 | 00:36

Tot op heden gaat het bijster goed in de VK in tegenstelling tot Brussel.
Brussel krijgt harde klappen in tegenstelling tot de VK.
Sjonge sjonge wat heeft die Boris Brussel te pakken zeg.

botbot | 30-06-16 | 00:23

Farage +++

bitvakker | 29-06-16 | 23:40


In deze draad www.joop.nl/opinies/niets-met-de-islam... op Joop vroeg Han van der Horst aan de reaguurders:

"Wát moet er dan met de islam gebeuren? Wat is de uiteindelijke oplossing en hoe wil je die bereiken? Wat stel je voor? Wat moet er gebeuren met de moslims en hun kinderen? Graag concreet en niet in de vaagste termen. Wie moet wat doen en met welke middelen? Trek eens de consequenties uit al die krachtige taal en al je spijkerharde conclusies. Zie die onder ogen."

Dit was mijn reactie:

De kern van het probleem is de morele superioriteit die links zich heeft eigen gemaakt. Geheel ten onrechte. Links heeft nooit verantwoording genomen voor alle geweld en onmenselijkheid die - voortgekomen uit de fundamenten van hun ideologie - de twintigste eeuw globaal tot een groot menselijk drama hebben gemaakt. Zelfs de erkenning dat de nazi ideologie een tak van deze stam is wil men niet erkennen; framen dat doodgewoon als extreemrechts.

Dat mag allemaal, laat echter zien dat in linkse kringen zelfreflectie en bezinning op het verleden een marginaal verschijnsel is. Het enige wat men in staat is te bedenken is dat het allemaal - helaas - mislukte experimenten waren. Het ware socialisme of ander -isme daarentegen nog geen echte kans heeft gehad. Het liefst - overtuigt van de onfeilbaarheid van de ideologie - roepend dat conservatie of andere krachten de boel gesaboteerd hebben.

Nu, door het inherente gebrek van links iets te leren van het verleden zijn we met zijn allen weer in de eind-fase van een groot - ideologisch gestuurd - sociaal/maatschappelijk experiment aangekomen, Eigengereid en overtuigt van eigen gelijk alle signalen en waarschuwingen van rationele mensen negerend dat het dramatische verkeerd zou lopen. Verantwoording nemen zit er echter niet in. We herhalen gewoon de de bewezen methode: anderen de verantwoording in de schoenen te schuiven. Dat is wat Han van der Horst hier doet.Op een laffe wijze anderen met de problematiek van alweer een faal van de ideologie opzadelen.

Maar let op! Als een effectieve aanpak wordt voorgesteld staat meneer weer als eerste vanuit zijn morele superioriteit te roepen dat het niet mag en kan. Daar pas ik voor.

Trouwens Han, je spuugt mensen niet eerst in hun gezicht om ze daarna om oplossingen te vragen. Maar ook dat is in linkse kringen goed gebruik. Net als hun leiders afvallen en die als zwart schaap voor alle falen verantwoordelijk maken. Waar is die collectieve verantwoording dan gebleven? Die vraag is eenvoudig te beantwoorden: als een persoon faalt hoeft de ideologie niet onderzocht te worden. Zo is de cirkel dan weer rond. Kameraden verenigd U, we beginnen met schone handen aan het volgende experiment opdat mensen weder in diepe ellende gestort kunnen worden.

Bezorgde_Burger | 29-06-16 | 23:39

Begin maar met preppen. Spullen in de UK of Polen bestellen, komt er ook wat extra geld in het laadje van onze vrienden die aan de goede kant staan.

drs. P | 29-06-16 | 23:36

-weggejorist-

Cobalt bomb | 29-06-16 | 23:19

-weggejorist-

Cobalt bomb | 29-06-16 | 23:15

Nigel Rock's!

e.l.vis | 29-06-16 | 23:01

porkchops | 29-06-16 | 22:48
Voor de duidelijkheid wij kennen elkaar niet he? Dit was geen 1-2'tje. Je maakt namelijk volledig helder waarom kloven slecht zijn. Vijanddenken en geen echt contact hebben, kan de pan uit escaleren. Met geweld en oorlog aan het einde van de lijn als je ver genoeg doorzet.

Roer | 29-06-16 | 22:55

-weggejorist-

porkchops | 29-06-16 | 22:48

Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 21:10
Kwam hier jaren terug best intensief meedoen. Scherpt de geest van mij (ook). Kom ook nog altijd bijna dagelijks kijken. Weet ik beter wat er overal speelt.

(Vind het dwarse, stoute, ironische, relativerende hier wel leuk. De hardheid en het elkaar napraten in vijandbeelden vind ik naar, met van die gifverspreidende woorden als gutmensch, 'grappig' gebruik van bijvoeglijk naamwoorden met als doel iets te besmeuren. Ik word ook door een aantal plempers gelijk in zo'n vijandbeeld geduwd, dat dan gewoon niet klopt. Dat niet nieuwsgierige en alles simpel willen houden stoort me wel. Dan krijg je gewoon kampen die elkaar veroordelen en zichzelf geweldig vinden. Ieder zijn eigen taal. Kloven worden dan groter.)

Roer | 29-06-16 | 22:39

MI5 zal wel overuren draaien om al die mensen met doodsbedreigingen aan Farage op te pakken.

KayakFun | 29-06-16 | 22:37

Gelukkig zal het in dit land een stuk genuanceerder toegaan wanneer onze nieuwe MP Geert Wilders dit land mag vertegenwoordigen. Eindelijk zal er ook rust komen onder alle Linkse en extreem linkse figuren in de politiek, in de media op onze scholen, als burgemeester vermomd, of gewoon in het park en de straat. Want onze linkse en extreem linkse medemensen zijn de meest aardige democratische mensen die ik ken. Altijd respect voor een ander zijn mening. Houdt van oranje tulpen maar nog liever zwarte dan witte. Met veel belangstelling zullen ze de inauguratie rede van Geert Wilders volgen en voor hem applaudisseren als vriendelijk gebaar en om alle onvriendelijkheden tegen hem in verleden geuit als een gedane zaak af te sluiten. Het is immers een nieuw begin voor Nederland. De EU is in elkaar gestort. Met een Nieuw Nederland begint er een nieuw Europa zonder de extra toplaag van feodale heerser. Zoals Farage nog uitgescholden wordt zal het met MP Wilders niet gaan. Links en extreem links weet wanneer het verloren heeft en begint eindelijk door te krijgen dat men het hele leven lang het verkeerd heeft gezien. Uniek voor deze nogal starre groepen met een vermolmd idealisme die voor een groot gedeelte nog nooit gewerkt hebben of voor werkgelegenheid hebben gezorgd. Het is mooi dat ze nu tot inkeer gekomen zijn en eindelijk iets van hun leven willen maken.
Ook deze mensen zijn nodig in onze maatschappij, mits ze een beetje positief in het leven staan en niet anderen blijven belasten als compensatie voor hun eigen onkunde en mislukkingen. Dat is moeilijk voor links en extreem links. Ik spel het probleem: ZELFKENNIS... Kijk in de spiegel als links of extreem links mens zijnde en zeg: Ik kan echt wat! Dat is een goed begin om stapjes vooruit te maken. Dan leer je als Links en extreem links mens dat er meer is in het leven dan tegen mensen met een andere mening aanschoppen omdat ze wellicht gelijk hebben, maar nog meer om je eigen minderwaardigheidscomplex te overwinnen. Velen zijn u reeds voorgegaan. Overigens zien we in andere Europese landen hetzelfde fenomeen bij links en extreem links. Mooi, heel mooi mag ik wel zeggen om al die positieve veranderingen te zien.

dijkbewaker | 29-06-16 | 22:33

Op korte termijn wordt Italie het nieuwe Griekenland, met wat mazzel breekt ook daar, terecht, de pleuris uit en dan volgt Italie in navolging van VK.

gelachewoar | 29-06-16 | 22:29

Het VK lacht in zijn vuistje. Ben benieuwd wanneer de storm losbarst in Nederland en de rest van de netto betalers wanneer duidelijk wordt hoeveel men meer moet bijdragen om Juncker van zijn dagelijkse drankvoorraad te voorzien omdat netto betaler Engeland wegvalt.

www.knack.be/nieuws/belgie/wie-zal-het...

Plebejus | 29-06-16 | 22:22

De linkse kerk laat het masker vallen, die tweets mogen wel eens gelinkt worden aan de betreffende IP-adressen, die doodsbedreigingen, wat een laffe honden. Wat een innerlijk intens lelijk en verachtelijk volk schuilt daar onder zeg!

Batavi Magistralis | 29-06-16 | 22:04

@Roer | 29-06-16 | 19:29
Ach ik vind dat gedram en geherhaal wel tijdsbesparend heur.
MH-17, Oekraïne, Brexit en EU topikkies sla ik hier tegenwoordig meestal over want herhalio, net zoals de plempsels trouwens.

Berbaar | 29-06-16 | 22:02

Niet elke overwinning betekent vooruitgang. GB is inmiddels nog meer verdeeld dan voorheen. Ik ben benieuwd naar hoe het verder gaat. Farage noemt het beestje bij de naam en heeft hier en daar ook zeker een punt. Maar of hij in eigen land de partijen uiteindelijk weet te verbinden betwijfel ik.

slootschurftklootzak | 29-06-16 | 22:02

@Harry uit Rotterdam | 29-06-16 | 21:28 "Nigel de leugenaar. Ondertussen is de koopkracht van de Britten met 10% gedaald, gaat Farrage hier ook nog even sorry voor zeggen?"
.
Over die NHS kwestie heb ik laatst iets geplempt hier, en nog maar een keer dan:
"De besparing zou hij om te beginnen in eigen land willen besteden: "we should spend that money here, in our own country, on our own people". Daarnaar gevraagd stelt hij: "I would like that money to be spent helping the communities in Britain that your government damaged so badly by opening up the doors". Voorbeelden? Ja, bijvoorbeeld aan "schools, hospitals and GPs [artsen]". Niks beloftes."
En wat de pond betreft zie Ofzo2 | 29-06-16 | 20:46
Waarom blijven de grootkapitaal-groupies dezelfde kletspraat (NHS, pond) herhalen?

ben kokhals | 29-06-16 | 21:55

witchmaster | 29-06-16 | 21:11
Ik volg je niet, je gaat te snel. Denk dat je me probeert te beledigen met een karikatuur die je van me maakt.

Roer | 29-06-16 | 21:54

Harry uit Rotterdam | 29-06-16 | 21:36,

Jouw leugen is in dit draadje inderdaad pas 25 x weerlegd.
Daar kun je natuurlijk best 25 x overheen lezen.
De afgelopen dagen is dit sowieso pas 10 miljoen keer uitgelegd, en voor sommigen is dat inderdaad veel te weinig.

Maar goed, nog maar eens speciaal voor jou;
- die poster was niet van Farage zelf;
- die poster beloofde ook geen geld aan de NHS;
- maar stelde enkel we *kunnen* dat geld aan de NHS uitgeven;

En even voor iedereen die nog niet in de brugklas zit;
- pakweg 99% van alle politici doet dat soort beloften regelmatig;
- daar maken maar weinigen een punt van;
- maar nu dus wel, terwijl het niet eens Farages eigen woorden zijn;
- kennelijk heeft Remain geen betere argumenten dan dit bedrog;
- en zijn de staatsmedia wellicht niet zo objectief als sommige zwakbegaafde papegaaien beweren?

À propos, nog even voor iedereen die pas in groep 4 zit; "notoir liegen" is iets anders dan "dezelfde mening hebben als iemand anders die iets zei dat verkeerd begrepen werd".
In groep 5 wordt wel van mensen verwacht dat het verschil daartussen duidelijk is.

Dandruff | 29-06-16 | 21:53

@Harry uit Rotterdam | 29-06-16 | 21:36
Et tu Harry uit Rotterdam? Zie @WtW | 29-06-16 | 19:56

Watching the Wheels | 29-06-16 | 21:53

@max de weezel | 29-06-16 | 20:11
In die toespraak van Juncker van gisteren zegt Jean-Claude dat Cameron gezegd zou hebben dat immigratie de Brexit-stem zou hebben veroorzaakt, wat Juncker weerlegt door te zeggen dat juist de UK altijd groot voorstander was van de "free movement of workers". Kijk en daar gaat het mis, ze zagen mensen als grondstof, fuel for their economies, en dat is een hele verkeerde benadering, zie vanaf 18.30 min. video.consilium.europa.eu/en/webcast/7...

Watching the Wheels | 29-06-16 | 21:45

@Windvaan | 29-06-16 | 21:24

Jouw respect is wel erg makkelijk te winnen !
'Frog-faced wanker' lijkt me de Engelse variant van 'menselijk kikkermeisje'. Onvervalste rifspeak.

Slogra | 29-06-16 | 21:45

@Roer | 29-06-16 | 20:43 "Haha. Fortuijn redelijk."
.
Jazeker. Kijk de video's maar met interviews. Probleem was dat zijn onderbouwde bezwaar tegen massaimmigratie en zorgen over islamisering bij regresief links compeet in het verkeerde keelgat schoot: Dreigementen, demonisering, poeptaart, oproep tot de doodstraf nota bene op Indymedia www.indymedia.nl/nl/2002/03/2764.shtm... en uiteindelijk moord.

ben kokhals | 29-06-16 | 21:44

Dandruff | 29-06-16 | 19:49
Het is inmiddels toch echt wel duidelijk dat Farrage een notoire leugenaar. Zie mijn post van 21:28 als je een leuk bewijs wilt zien. Nigel wordt gefileerd, goede journalistiek, heerlijk om te zien.

Harry uit Rotterdam | 29-06-16 | 21:36

@Roer | 29-06-16 | 20:05
Als je populist bent, terwijl je een verkiezing verloren hebt en al aan de macht bent ... ik denk dat ik dat net even erger vind. Farage moet iets doen om enig effect te bereiken, met argumenten alleen kom je nergens bij dat ondemocratische spul. Het is gevestigde partijen niet verboden om beleid te maken dat zo nu en dan ook eens een keer in het belang van de meerderheid van de bevolking is.
.
@max de weezel | 29-06-16 | 20:11
Wist niet dat hij ook eerlijk was geweest over immigratie. Het is wel in lijn met de rest. Je kunt geen garanties geven, hij zit zelfs niet in de regering, maar je kunt wel streven naar een aantal nieuwkomers dat de maatschappij aan kan en niet ontwricht. Heel verstandig dat hij ook wil zorgen voor banen voor nieuwkomers die al binnen zijn. Je kunt mensen niet alleen maar binnen laten, huisvesting, banen, inkomen, voorzieningen, het land moet het aan kunnen en je moet niet alleen voor de laatste binnenkomers zorgen, maar voor iedereen perspectief bieden anders krijg je juist polarisatie, racisme en meer van die onzin.

Watching the Wheels | 29-06-16 | 21:34

Nog zo'n hoogtepunt van Nigel in een interview bij ITV/Good morning Brittain. Ja, er heeft een bus rondgereden met daarop de belofte dat er 350 miljoen pond per week naar de NHS kan wanneer de UK uit de EU zou stappen. Hij komt er niet uit, stottert, moet erkennen dat van die claim geen rest klopt.

www.independent.co.uk/news/uk/politics...

Nigel de leugenaar. Ondertussen is de koopkracht van de Britten met 10% gedaald, gaat Farrage hier ook nog even sorry voor zeggen?

Harry uit Rotterdam | 29-06-16 | 21:28

"Heb trouwens ook van hem genoten als hij zat te narren en sarren (...)"
@Roer | 29-06-16 | 20:46
Laat ik dat nou net weer iets vinden waar-ie minder goed uit de verf komt. De zure linkse bekken zijn altijd weer onbetaalbaar, maar met algemeenheden als 'niemand van jullie heeft ooit een fatsoenlijke baan gehad' red je het niet. Ongetwijfeld het resultaat van 17 jaar lang met autistische saboteurs en nepotisme te maken hebben, dat wel.
In die zin was what's-his-face Schulz z'n circle jerk-reactie wel tekenend: 'Ladies and gentlemen. Jullie gedragen je als UKIP. Niet imiteren. Daar zijn jullie te verheven voor.' Dus niet.

Slogra | 29-06-16 | 21:28

@Roer | 29-06-16 | 20:36 "Was ooit GroenLinks ... Zou nu op piratenpartij stemmen."
.
Prima toch? Dat kan je zonder vrees en consequenties tegen een gemiddelde PVV'er zeggen. Hoewel aan groenlinks een behoorlijke godwin kleeft, en een breed spoor van humanitaire rampen. Maar dat is geen reden iemand te excommuniceren. Omgekeerd is dat veelal anders. Als je tegen een doorsnee groenlinkser zegt dat je PVV stemt, ben je nog niet jarig. Hetzelfde sfeertje hangt er om de brexit en bremain. Als je tegen een bremainer zegt dat je een brexitter bent, dan ben je nog niet jarig www.youtube.com/watch?v=IEyBaBEQLM4

ben kokhals | 29-06-16 | 21:23

-weggejorist-

witchmaster | 29-06-16 | 21:11

Roer | 29-06-16 | 20:58
Succes met de nuttigheden thuis! Ik waardeer de andersgestemden alhier, anders wordt het ook zo'n eng clubje ;)

Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 21:10

Tzt in GB vestigen als de huizenprijzen gedaald zijn.

Rampstad | 29-06-16 | 21:10

Zwitserland en Noorwegen zitten niet in de EU en het zeer goed met ze. IJsland wilde NIET in de EU.

Rampstad | 29-06-16 | 21:07

Misschien kunnen wij reaguurders van land wisselen met die UK Volkerts?

BlowingBubbles | 29-06-16 | 21:03

Roer | 29-06-16 | 20:53,

*gaapt*

Ach, het bekende anti-Wilders riedeltje weer;
- "Wilders ziet de realiteit, maar heeft geen oplossingen";
- "partijen die de realiteit ontkennen hebben die oplossingen wel".
Natuurlijk.

En deze, natuurlijk;
- Wilders heeft tot nu toe altijd het recht van spreken van zijn tegenstanders verdedigd";
- "maar Wilders tegenstanders' verdedigen de vrijheid van meningsuiting niet, dus is Wilders gevaarlijker".
Erg aannemelijk weer, allemaal.

De EU kondigde een aantal jaren geleden aan trollen te gaan inzetten tegen weblogs die te EU-kritisch waren.
Van de honderden miljarden die de EU bij elkaar steelt kunnen toch wel wat betere tekstschrijvers betaald worden?

Dandruff | 29-06-16 | 21:03

@Roer | 29-06-16 | 20:53
Dan zou hij 76 zetels moeten winnen volgend jaar. Gaat niet gebeuren. Het wordt de grootste oppositiepartij sinds tijden. Wat mij gisteren wel opviel is dat een aantal andere politici (Zijlstra, Klaver, Pechtold) zich ook ruwer is gaan uiten. Wat dat betreft is Wilders wel een trendsetter.

atheïstisch stemvee | 29-06-16 | 21:01

D.Turpin
Je kan van Farage vinden wat je wilt maar hij past zeker niet in een rijtje met wezenloos links. Hitler was zoals je misschien weet tegen kapitalisme, democratie en ja, ook tegen het communisme. Ik zie hier een duidelijke overeenkomst met het socialisme en, hoe verrassend, de EU!!

kaplaarzenverkoper | 29-06-16 | 20:59


Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 20:53
Ik heb dus het idee dat types als hij dat nodig hebben. Dat het conflict zelf ze ook voedt. Maar dat neemt niet weg dat kip en ei ook andersom kunnen werken: door de aanvallen en er alleen voor staan (in het begin) word je scherper en harder in je opstelling.

Dank voor de discussie en de andere invalshoeken allemaal.

Roer | 29-06-16 | 20:58

Moet me even thuis nuttig maken. Plezier nog hier.

Roer | 29-06-16 | 20:54

Roer | 29-06-16 | 20:46
Ongetwijfeld heeft hij dat gedacht, het blijft politiek... En dus een schimmig spel. Toch heb ik al een hele lange tijd geen politicua gezien die zo met de onophoudelijke stroom aan klappen weet om te gaan. Ik bedoel, afgelopen maandagochten werd hem nog gevraagd in een ontbijt talkshow hoeveel pints hij al op had vandaag. Lager dan laag, maar gewoon laconiek en vooral fustig reageren op zoveel onrecht. Ergo, geen glibber.

Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 20:53


Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:43
Ik snap deels de onvrede achter op Wilders stemmen. Ik zie in hem alleen geen oplossing. Hij verwijdert groepen, gelooft te sterk in zijn eigen gelijk. Denk zelfs - gutfeeling - dat hij daardoor doodeng is als ie de macht krijgt. Dat hij zich kan ontpoppen tot een Poetin, Berlusconi, Erdogan. Iemand die de rechtsstaat gaat eroderen, omdat hij te veel gelooft in zijn eigen belang/geijk. Alsof zijn mening belangrijker is dan universelere principes als gelijke rechten, onafhankelijke wetenschap en rechters et cetera.

Roer | 29-06-16 | 20:53

Bij de weg, ik zag in een filmpje van een demonstratie tegen de brexit dat er allemaal afa leden rondliepen.

hoofdleeg | 29-06-16 | 20:49

@max de weezel | 29-06-16 | 20:31
Tjemmig man, komt demagoogje weer om de hoek kijken.

Gelukszoekers kosten alleen maar geld. Dat begrijpt mijn neefje van 3 nog wel. En nee, het zijn geen tandartsen en hoogopgeleiden. Wel worden de gelukszoekers uitgenodigd door Europa, vooral om de lonen te verlagen en om de nationale staten te ondermijnen. En nee, dat zeg ik niet, dat zeggen de elite heren zelf:
themolesite.wordpress.com/nl-migrants...

La Bailaora | 29-06-16 | 20:47

Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 20:37
Zou hij dan niet stiekem ook hebben gedacht: het doel heiligt de middelen? Heb trouwens ook van hem genoten als hij zat te narren en sarren en rake dingen zei in e EU. Hoe hij Brexit heeft aangepakt en soms schoffeert vind ik niet prettig.

Roer | 29-06-16 | 20:46

Hihi, de engelse beurs is vandaag bijna boven get punt gesloten als voor de brexit. De DOW nog maar een half procentje eronder. Wat nou MSM met je bloedrode beurzen en gegil van hel en verdoemenis. Al na een paar dagen is alles genormaliseerd. Shame on you voor de valse stemming makerij. Zou me meer zorgen maken over de balancesheet van de ECB en zuid-europese landen en wie al die shit mag gaan betalen. De Engelsen in ieder geval niet. #Nexit, voordat het te laat is en we meegaan in het faillisement van de EU met al ons hebbe en houwe.

Ofzo2 | 29-06-16 | 20:46

@Roer | 29-06-16 | 20:36
Dank voor je antwoord.

Ik stem op Wilders.

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:43

ben kokhals | 29-06-16 | 20:39
Haha. Fortuijn redelijk. De puinhopen van paars gebruiken als retoriek, weglopen als hij wordt aangesproken opnieuw dat niet uitkomt. Om er een paar te noemen. Ik zit te tikken op een tablet en dat is kudt trouwens.

Roer | 29-06-16 | 20:43

@kaplaarzenverkoper | 29-06-16 | 20:35
O my. Dus Farage met Hitler vergelijken kan niet (kogel van links alert...), maar met Jesse Klaver is dat no problemo. Ook mooi voor die communistische verzetgroepjes. Allemaal vermoord door een hun eigen makker?

D.Turpin | 29-06-16 | 20:41

Dus geen bestuurders meer die een wietpas verzinnen en doorduwen of een gezamenlijke munt zonder uitgedacht financieel systeem. Maar dat soort ideeën eerst open en transparant met grote groepen doorakkeren en verbeteren en onderbouwd kiezen. Dat kan tegenwoordig: met bijeenkomsten met verslagen en gewoon online. Fuck de schimmige onderzoekjes, de commissies en de lobby die je al helemaal niet ziet.

Roer | 29-06-16 | 20:40

@Roer | 29-06-16 | 20:23 "... maar zij groeien van conflict en strijd"
.
Mar zij zoeken "conflict en strijd" (polarisere) niet op. Populisten zeggen gewoon wat ze vinden, en dat is niet altijd politiek correct. Daar worden hun politiek correcte tegenstanders pisboos van en reageren met "conflict en strijd" (polarisere). Fortuyn bijvoorbeeld was de redelijkheid zelve, en zie eens wat een "conflict en strijd" er tegen hem losbarstte. Was polariseren trouwens niet een kern-strategie van de marxisten, de provo's, de PvdA, enzovoorts? De klassenstrijd is toch een "conflict en strijd" om van te groeien?

ben kokhals | 29-06-16 | 20:39

D.Turpin | 29-06-16 | 20:18,

Ai, stond ik op je tenen?
Ik heb het niet over een paar tweets.
Waarom denk je dat een Wilders wel al ruim 12 jaar onder moet duiken, maar extremisten zoals Dibi, van Bommel en Pechtold niet?

Dan kun je wel stropoppen over de "vijand der mensheid" opzetten.
Feit is inderdaad dat het socialisme de enige religie is die gedurende bijna een eeuw meer slachtoffers maakte dan de islam. Geen enkele andere religie kreeg dat ooit voor elkaar.

Feit is ook dat grote groepen "fellow travellers" vanuit het vrije Westen al die massamoorden verheerlijkten. De massamoordenaar Che Guevara werd een T-shirt held waarvan vlaggen en buttons in elke studentenflat hingen.
Sommigen, zoals filmmaker Joris Ivens maakten zelfs gebruik van Stalins politieke gevangenen om propagandafilms te maken voor Stalin.
"Onkruid" noemde Ivens die politieke gevangenen.
Naar Ivens zijn een filmprijs en diverse straten genoemd.

En iedereen vind dat oké; slechts weinig socialisten hebben afstand genomen van hun verleden.
Integendeel; nu het socialisme al decennialang geen genocides meer heeft gepleegd, lopen al die fellow travellers achter de islam aan.
En achter de EU, natuurlijk.

Maar hun belangrijkste "methode van overreding" blijft gelijk; lastercampagnes die uitmonden in intimidatie en geweld.

Dandruff | 29-06-16 | 20:38
-weggejorist-
Sinister-President | 29-06-16 | 20:37

Roer | 29-06-16 | 20:31
Nee hoor je inzicht in de mens, danwel je inzicht in de betekenis van het woord glibber is abominabel te noemen. Immers, Nigel ging een strijd aan, waarbij hij werkelijk op alle fronten werd tegengevochten. 17 jaar lang strijd, waarvan het overgrote deel zonder een sprankje hoop op slagen. Meen je dan echt dat hij dat glibberig voor eigen gewin deed. Zo ja, dan wil ik graag zijn glazen bol overnemen...

Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 20:37

@Roer | 29-06-16 | 20:31
Mijn idee, richt uw pijlen op de persoon die namens de eü alle eü-lidstaten met zich meetrekt in de ultime, natte, droom van de junckrTs.. Het eü über alles gespuis bv.

en définitive | 29-06-16 | 20:36

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:25
Ik heb geen passende partij. Was ooit GroenLinks omdat ze vernieuwend waren en echt wilden nadenken. Heb het al lang moeilijk met verkiezingen. De gevestigde orde doet het niet goed. Zou nu op piratenpartij stemmen. Ook vaker zoiets gedaan. Wil dat het democratischer, platter en toegankelijker wordt. Dus informatie verZamelen en delen met grote groepen, geen trucs en spelletjes en bestuurders transparanter laten kiezen.

Roer | 29-06-16 | 20:36

ben kokhals | 29-06-16 | 20:14
Kort, krachtig en je hebt geen ongelijk. Sommige dingen moet je laten zoals ze zijn. Maar de wereld staat niet stil. We kunnen eenvoudig niet terug in de tijd. Onze kapitalistische samenleving is dynamisch en draait gewoon door. Nieuwe problemen en nieuwe kansen. Ik heb geen zin in figuren die opeens zomaar wat niews verzinnen, maar ik zit ook niet te wachten op figuren die alles bij het oude willen laten.

D.Turpin | 29-06-16 | 20:35

D.Turpin
Gehehe
Socialisten zijn fout! Beginnend bij Hitler kunnen we het stelletje eigenpijpers langs gaan tot aan Jesse klaver. Dom, egocentrisch en destructief. Ze schrikken er niet voor terug ongelimiteerd te moorden als dat het "gewenste resultaat" oplevert.

kaplaarzenverkoper | 29-06-16 | 20:35
-weggejorist-
Sinister-President | 29-06-16 | 20:31


en définitive | 29-06-16 | 20:25
Ik vin dat een afschuwelijke man. Dat ik Farage een glibber vind, wil niet zeggen dat ik dus proJuncker ben toch?

Roer | 29-06-16 | 20:31

La Bailaora | 29-06-16 | 20:28

The reality is, we don't yet know the reduction in migration which will be brought about by Brexit , but its effect on the economy could be profound.

www.mirror.co.uk/news/uk-news/what-hap...

max de weezel | 29-06-16 | 20:31

@La Bailaora | 29-06-16 | 20:21
Ze doen nog steeds hun best :(
Het lijkt mij toch wel een instabiel zooitje aan het worden. Problemen binnenin ...

SyntaxError | 29-06-16 | 20:31

dysdiadochokinese | 29-06-16 | 20:24
De nieuwe fascisten zijn de anti-fascisten... En dat begint overduidelijk steeds meer vorm te krijgen.

Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 20:29

@max de weezel | 29-06-16 | 20:19
Geloof jij altijd zulk dom demagogisch geouwehoer? Moet wel anders zou je het niet linken.

"Je kunt niet meer trouwen met iemand uit de EU, huilie huilie".

Alsof een Zwitser of een Noor niet met een Nederlander mag trouwen.

Man oh man oh man, die Eurofielen moeten wel heel erg desperaat zijn.

Maarre, tussen jou of mij, het zou ook nog maar eens zomaar kunnen dat de EU het onmogelijk gaat maken om Engelsen te laten trouwen met EU leden. We hebben namelijk al gezien tot waartoe ze in staat zijn, bv. referenda naast zich neerleggen, etcetera.

La Bailaora | 29-06-16 | 20:28

@Roer | 29-06-16 | 20:13 "... religies moet je wantrouwen, zeker mensen met macht die er profijt bij hebben..."
.
Moet gelijk aan de Paus denken die vindt dat moslim-immigranten "must breed" [sic] met europese vrouwen om de dalende geboortecijfers om te keren www.infowars.com/pope-francis-likens-j...

ben kokhals | 29-06-16 | 20:28

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:18
Wist ik. De islam staat anno 2016 eenzaam aan de top als het gaat om te wantrouwen religie.

Roer | 29-06-16 | 20:28

@Roer | 29-06-16 | 20:23
Wat heb je eigenlijk gestemd bij de laatste verkiezingen?

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:25

Die verongelijkte Britse jongeren toch.
Slechts 36% van de stemgerechtigde tussen 18 en 24 jaar heeft een stem uitgebracht. 68% was te beroerd om te komen opdagen.
.
Ik ben razend benieuwd in welke groep de mensen zitten die zojuist hun doodsbedreigingen hebben uitgebracht.

Parel van het Zuiden | 29-06-16 | 20:25

Tsja Millenials... wij nemen ze niet aan. Snappen niks en denken dat alles aan komt waaien. Domme jeugd.

FinFucker | 29-06-16 | 20:24

Reken maar dat deze doodsbedreigers er zelf van overtuigd zijn zich juist voor het aardse pacifisme in te zetten. En dat mag best een paar leventjes kosten volgens hen. En dat het dom en wanhopig gedrag vanwege eeuwigdurend gebrek aan betere alternatieven en intellect is, geeft ook helemaal niks. Richt de frustratie daarover juist bij je tegenstander in plaats van introspectie.

dysdiadochokinese | 29-06-16 | 20:24
-weggejorist-
Sinister-President | 29-06-16 | 20:24

@roze_bril | 29-06-16 | 20:17
Ze zullen nog van heel veel de schuld krijgen. Sowieso het bewijs dat de EU niet tot vrede, maar oorlog leidt. Ook het slechte weer zullen ze, net als Putin, veroorzaakt hebben.

La Bailaora | 29-06-16 | 20:24

Voor de duidelijkheid. Ik ben euroscptisch. Het functioneert nu slecht met ver-weg-technocraten, lobby's, belangenspel in plaats van inhoud, weinig democratie, eendimensionaal denken. Ik ben ook populisten-sceptisch en heb moeite types als Farage, Wilders en DENK die schoppen en schelden, een stukje waarheid claimen en geen moeite doen om het te verbinden, maar puur preken voor eigen parochie. Ja veel politici doen dat, maar zij groeien van conflict en strijd en zullen dat zoeken en veroorzaken waar ze maar komen. Niet heel anders dan de agitatiepropaganda van Stalin en eh ik maak de Godwin toch maar net niet.

Roer | 29-06-16 | 20:23

Hee las ik dit gisteren niet al op Infowars.com?

Rest In Privacy | 29-06-16 | 20:23

Dear Nigel,
you are a true present-day freedom fighter, a beacon of light in an age of darkness. May you live happily ever after.
Sincerely yours,
Gerrit Van Duyvenbode, Holland.

Rest In Privacy | 29-06-16 | 20:23

Goed gesproken, Nigel Farage!
*And now for something completely different, Neeeexiiiit*

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:22

heeft, whatever.

Jackanders | 29-06-16 | 20:22

@SyntaxError | 29-06-16 | 20:15
Soros en co. hebben hun best gedaan hoor, neem dat van mij aan.

La Bailaora | 29-06-16 | 20:21
-weggejorist-
Sinister-President | 29-06-16 | 20:21

Dat kan nog wat worden als Trump in november zou winnen.
(Ik heb Farage overigens wel een stuk hoger dan die oranje clown.)

Roderick Random | 29-06-16 | 20:21

Sinister-President | 29-06-16 | 20:16
En toch denk ik dat de extremistische drang om overeenstemming te voelen met je vrienden afneemt... En je idealistische wereldbeeld wel zeker. Bij de meesten dan he... Jolo hoort daar uiteraard niet bij.

Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 20:20

Links is dom en rechts verderfelijk.
@D.Turpin | 29-06-16 | 20:06
.
Weten we dat ook weer.

Piet Karbiet | 29-06-16 | 20:19

Ze gedragen zich als een stel stampvoetende kinderen die een zak knikkers verloren hebben.
Treurig rancuneus tuig is het.
Dat er nog maar veel knikkers naar de voor hun verkeerde kant op mogen rollen.

Jackanders | 29-06-16 | 20:19

@SyntaxError | 29-06-16 | 20:15
De machthebbers gaan er alles aan doen om Engeland te boycotten. Als dat niet zo was, dan zou Engeland direct floreren. Als ze een vrijhandelsdeal kunnen sluiten verandert er verder niets, behalve dat ze gelukszoekers kunnen weren en ze houden 350 miljoen per week in hun zak.

Kan direct de Britse economie worden ingepompt.

La Bailaora | 29-06-16 | 20:19

de mening van die 18-jarigen doet er niet toe. eerst maar eens belasting betalen, daarna pas een mening.

Wutbürger_ | 29-06-16 | 20:19

Italiaanse banken hebben 360 miljard aan slechte leningen, op korte termijn moet er 40 miljard worden overgemaakt vanuit solvabele landen om de boel even te redden.

www.youtube.com/watch?v=2p2IbWlT_jo

mysteryposter | 29-06-16 | 20:19

Roer | 29-06-16 | 19:58,

Ah, je hebt alle objectieve berichtgeving hierover gemist?
Welnu;
- die poster was niet van Farage zelf;
- die poster beloofde ook geen geld aan de NHS;
- die stelde enkel we *kunnen* dat geld aan de NHS uitgeven;.

En even voor iedereen die nog niet in de brugklas zit;
- pakweg 99% van alle politici doet dat soort beloften regelmatig;
- dus je kunt je afvragen waarom de media daar nu ineens wèl een punt van maken;
- terwijl het niet eens Farages woorden zijn;
- zijn de staatsmedia wellicht niet zo objectief als papegaaien beweren?

Dan jouw argument dat je bovenstaand stuk niet helemaal had gelezen; volgens mij wordt er hierboven duidelijk door heel wat mensen getwitterd dat Farage vermoord moet worden.
Dat zijn geen loze dreigementen, Farage en zijn gezin zijn al eens door krakerstuig uit zijn eigen stamkroeg verjaagd. En ook bij openbare discussies kreeg hij al meermaals met agressieve axievoerders te maken.

Dat komt niet uit de lucht vallen; net als de vermoorde Fortuyn en van Gogh, en de verjaagde Hirsi Ali wordt Farage stelselmatig zwartgemaakt. Door hoernalisten, maar óók door politici en andere bekende nitwits.

Dandruff | 29-06-16 | 20:18

@Dandruff | 29-06-16 | 19:45
En je punt is? Laat me raden. Socialisme = fout? Ok, dus je hebt de vijand der mensheid gevonden en bepleit nu dat..? Je hebt weer eens wat bewijs gevonden (een paar lullige tweets) dat je standpunt over socialisten de juiste is?. Wel eens bedacht dat andere politieke stromingen ook bloed aan hun handen hebben? Jaja, ik weet, dat praat niks goed. Maar ik wil je wel zeggen dat niet elke socialist zo enorm fout is als jij wilt beweren. Plus dat je min of meer haat loopt te zaaien als je deze nuance weglaat uit jouw verhaal.

D.Turpin | 29-06-16 | 20:18

@La Bailaora | 29-06-16 | 20:14
Hebben zie Britten eigenlijk al een "Iron Dome" o.i.d.?

SyntaxError | 29-06-16 | 20:18

@Roer | 29-06-16 | 20:13
Even wat feiten over islam:

1. Op afvalligheid staat de doodstraf. In negen islamistische landen staat dit ook in de wet.

2. Op het beledigen van de profeet staat de doodstraf. In een aantal islamitische landen staat dit ook in de wet.

En ja die doodstraffen worden ook uitgedeeld. Door offieciële rechtbanken.

Noem nou eens drie andere religies waarvoor iets soortgelijks telt. Religies die doodstraffen eisen op afvalligheid en belediging en het ook voor elkaar hebben gekregen dat die straffen wettelijk zijn. Succes.

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:18

@La Bailaora | 29-06-16 | 20:07

Check. Maar dat gevaar, daar hoor je niemand over. Nee de expert economen zien liever de problemen die de Brexit veroorzaakt. En dit probleem gaan ze weer achteraf verklaren, net als de kredietcrisis die ze niet aan zagen komen. En dat moment is al heel dichtbij. Draghi kan al niks meer en zit sneu de politieke leiders aan te kijken die niks doen. De Brexit had al dat zetje kunnen zijn, misschien gaat dat nog gebeuren. Maar elke trigger op de financiele markten kan dit veroorzaken. Dat de Brexit daarvan de schuld zou krijgen voor het verzaakte EU-beleid ligt voor de hand.

roze_bril | 29-06-16 | 20:17

@La Bailaora | 29-06-16 | 20:11
Vele beursgenoteerde bedriven staan met een diepterecord sinds 13-6 al weer ver boven jan. En ja Rutte, nu jij weer- met het verdampte geld.*

en définitive | 29-06-16 | 20:16

“To quote a friend, ‘Today is like waking up to find out the Nazis won the Second World War’” − Dr. Helen Williams, universitair docent politicologie bij de Universiteit van Nottingham

Zoveel triestigheid, armoe, leegheid; en dat nog wel voor een academicus. Symptomatisch voor de onderliggende ziekte die zich door alle lagen van de westerse maatschappij verspreid heeft. En Europa is de zieke man (vrouw mag ook) van de wereld aan het worden, waarvoor heel snel medicatie moet komen. Medicatie die begint bij het aftreden van de voltallige Europese commissie. Maar die ouwe taaien houden de poot stijf. Vol op ramkoers!

Slogra | 29-06-16 | 20:16
-weggejorist-
Sinister-President | 29-06-16 | 20:16

@La Bailaora | 29-06-16 | 20:11
De meute geloofde de doompredikers, maar het lijkt een soort "millenium bug" dingetje.
Mocht het in de G.B. nu straks echt beter gaan dan voor de brexit, valt het hele fundament onder de EU/Euro ...
Het blijft een spannend verhaal ...

SyntaxError | 29-06-16 | 20:15

@D.Turpin | 29-06-16 | 20:06 "... de ene [wil] een vlucht naar voren en de ander zou graag terug willen naar hoe het ooit was."
.
Je bedoelt doormacheren naar een internationale dictatuur, of herstel van soevereine democratie. Tsja, moeilijk kiezen.

ben kokhals | 29-06-16 | 20:14

-weggejorist-

niv01 | 29-06-16 | 20:14

@max de weezel | 29-06-16 | 20:11
Als de EU Engeland niet meer dwars kan liggen, dan gaat Engeland heel eenvoudig de grenzen bewaken. En dat kan heel makkelijk. Zeker met een eiland.

Een 2e heel effectieve manier is gewoon illegalen niet allemaal cadeautjes geven. Moet je zien, willen ze ineens niet meer naar Engeland. Komen ze allemaal naar Duitsland en Nederland.

La Bailaora | 29-06-16 | 20:14

Ik denk dat we in deze tweets een goede representatie van het "remain" kamp aantreffen.
Klaarblijkelijk van hetzelfde slag als de gelijkgezinden aan deze kant van het kanaal.
Ik heb het al heel vaak geroepen: de Islam is niet de grootste bedreiging voor onze samenleving.
Politieke correctheid (in casu vertegenwoordigd door mensen die oproepen tot moord) is dat wel.

jemagookniksmeer | 29-06-16 | 20:14

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:09
Met de aantekening: religies moet je wantrouwen, zeker mensen met macht die er profijt bij hebben en zeker ook idioten die er rechten aan ontlenen om zich meer te voelen dan anderen of hen wat op te dringen of aan te doen.

Roer | 29-06-16 | 20:13

Ik lees nog steeds dat teleurgestelde eurofielen hun boosheid proberen te ventileren, door een Brexit campagneslogan zeer letterlijk te vertalen (Let's) en vervolgens iets menen bewezen te hebben.
Ik heb één simpele vraag voor die mensen: zijn jullie ook zo teleurgesteld in het feit dat al die Bremain beloftes vanuit de EU niet zijn uitgekomen? Die oorlogen en andere rampspoed? Of lezen jullie dan een stuk genuanceerder?

Zelf wacht ik nog steeds op dit soort beloftes uit 2005. Net als dat ik nog steeds wacht op de Change We Can Believe In, een sociaal rechtvaardiger Frankrijk, een duidelijk immigratieplan van Frau Merkel, of dichterbij; duizend euro voor iedere werkende.

atheïstisch stemvee | 29-06-16 | 20:13

@roer|29-06-16|19:26
Ik kan mij de ongeruste vader heel goed voorstellen. Van het EU kamp komt weinig meer dan drammen, dreigen, kinderachtig gedrag, kleineren en afstraffen. Dat is de manier van de EU om met het volk om te gaan of liever gezegd het volk onder de duim te houden.

miss error | 29-06-16 | 20:13

Jongeren zijn kuddedieren... Altijd al zo geweest, zal altijd zo blijven. Het probleem is dat in het overgrote deel van de 'objectieve' media de pluriformiteit compleet verdwenen is. De mening van de journalist is veel te veel een ding geworden in de mainstream media en iedereen is veel te snel op de teentjes getrapt... Het nieuwe scheldwoord, want dat is het, populisme, is daar het ultieme voorbeeld van.
En als dat niet werkt, dan zijn het racisten. Las vandaag een Mooi kwootje van Henk Fraser. "Vroeger speelden we gewoon een partijtje, de donkere jongens tegen de blanken. Dat kon toen nog gewoon."
Mooie tijd was dat toch. Het is gewoon zoals het is en dan is iedereen dus juist gelijk!

Lood om oud ijzer | 29-06-16 | 20:12

@Watching the Wheels | 29-06-16 | 19:56

Het gaat wel om iets meer als verlegen zitten om een antwoord als het gaat om de 350 miljoen. Het gaat ook om het niet kunnen garanderen dat de immigratie effectief kan worden teruggedrongen.

max de weezel | 29-06-16 | 20:11

D.Turpin | 29-06-16 | 20:06
He een gelijkgestemde. Dit is precies waarvan ik ook hoop dat het verandert. Hoop dat GeenStijl stopt met het opjutten van het rechtse kamp met opkloppen van dingen of dingetjes zonder het overzicht te bieden.

Roer | 29-06-16 | 20:10

@Van Duyvenbode | 29-06-16 | 20:09
Moet je een doekje gast? :D

SyntaxError | 29-06-16 | 20:10

Terwijl de schuimbekkende remainers vast denken dat ze modern en links en tendy en hip zijn, doen ze juist de CIA, de tax-free eurograaiers en het grootkapitaal (banksters en de 0,0001%) een groot genoegen. Wat een grap (als het niet zo ziek zou zijn).

ben kokhals | 29-06-16 | 20:09

Nigel, congratulations on a job done well. You are my hero.

Rest In Privacy | 29-06-16 | 20:09
-weggejorist-
Sinister-President | 29-06-16 | 20:09

@Roer | 29-06-16 | 20:05
Ach gut. Islam is gewoon een religie. Bedoel je dat?

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 20:09

@Sinister-President | 29-06-16 | 20:07
Inderdaad. En weet je, laten we eens kijken of die accounts worden geblokt. Of de autoriteiten er wat aan doen.

La Bailaora | 29-06-16 | 20:09

Nigel Farage voorspelde correct de problemen in Griekenland en andere PIIGS landen, waar ze alleen op de been kunnen blijven doordat de Europese bank de schulden opkoopt.

Nu voorspelt hij een systeemcrisis van de Europese bank, wanneer die niet meer verder de schulden van de PIIGS landen kan opkopen. Dan zijn de PIIGS landen niet de pineut, maar de EU als geheel.

Nederland gaat dan 100% meebetalen aan schulden die ze nooit aangegaan zijn. De britten niet meer.

La Bailaora | 29-06-16 | 20:07
-weggejorist-
Sinister-President | 29-06-16 | 20:07

Lewis
Oeps

Roer | 29-06-16 | 20:07

vroeger werden tegenstanders van de elite, dankzij het ophitsen van de massa door de kerk op de brandstapel gezet. later werden de tegenstanders door SA-mensen kaltgestellt. blijkbaar is dit spelletje in al die jaren niets veranderd. natuurlijk worden de SA-mensen of religieuzen niet aangeklaagd, aangezien deze mensen handelen in naam van god/socialisme/etc=elite. geschiedenis herhaalt zich x op x. het verbaast me nada niets meer.

blabla9899 | 29-06-16 | 20:07

Dat zijn behoorlijk radicale uitspraken van deze door en door deugende hoog opgeleide jongeren. Zou deze intellectuele voorhoede nog weten welke wereldoorlog begon met een moord?

Stijlicoon | 29-06-16 | 20:06

Gaan we weer. Kogel van links en zo. Pritt heeft o schokkend een aantal tweets weten te verzamelen die de hoop uitspreken dat Farage er op een dag niet meer is. Als je wilt kun je inderdaad veel bagger vinden op het net. Zou het me veel moeite kosten om gelijksoortige tweets te verzamelen van rechtse mensen? Dacht het niet. Wat veel meer aandacht zou moeten verdienen is de verharding tussen twee kampen in de westerse wereld die raar genoeg bij benadering even groot zijn: Een naief progressief kamp en een even naief conservatief kamp. Bij gebrek aan ideeen wil de ene een vlucht naar voren en de ander zou graag terug willen naar hoe het ooit was. Het schelden over en weer is niet van de lucht. Links is dom en rechts verderfelijk. Ik zie dit somber in eerlijk gezegd. Ondertussen zullen er velen zijn die weten te profiteren van onze verdeeldheid.

D.Turpin | 29-06-16 | 20:06

VVD kapot.

postmodernismisdead | 29-06-16 | 20:05

Watching the Wheels | 29-06-16 | 19:50
Dat cameron het ook doet maakt het van Farage niet minder erg.

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 19:54
Ja best ver. Heb het absoluut niet op religies ruimte geven en zeker de islam niet. Houd ze liever allemaal zover mogelijk in de privésfeer en de invloed op de maatschappij zo klein mogelijk. Ben voor debat en gesprek op basis van feiten en meningen. Een religie is niet meer dan een mening. Niet te gewichtig over doen dus, dat doen gelovigen vaak zelf al te erg.

Roer | 29-06-16 | 20:05

Zei het gister al: Dit booh geroep is nog niks vergeleken met de Turkse en Oekraiense parlementsleden die we straks mogen verwelkomen. www.youtube.com/watch?v=w67np9rD1c8

Piet Karbiet | 29-06-16 | 20:04

Ik vind helemaal mooi, heb m al drie keer gekeken. Wat een prachtvent.
Op Youtube staat t in HD.

crankshaft | 29-06-16 | 20:03

Het oproepen tot geweld komt wederom van links. Hebben de linkse Eu-knuffelaars al afstand genomen van hun agressieve achterban? Kan de politie eventjes IP-adresjes achterhalen en deze geweldplegers arresteren?

Uw Psychiater | 29-06-16 | 20:03

Als je dit soort dingen over juncker, schulz, trutte of timmerfranz twittert komt ome agent je wel effe intimideren. Nu links het zegt moet het kunnen en hoopt men stiekem dat iemand het ook zal uitvoeren.

kaplaarzenverkoper | 29-06-16 | 20:03

@Lewis | 29-06-16 | 20:02
Ja ja, duidelijk. (Sorry Joris.)

Lewis | 29-06-16 | 20:03

Zooo, die doodsbedreigingen zeg... gelukkig weet de politie wie ze zijn en zullen ze snel worden opgepakt.
Toch?

Professor Superhirn | 29-06-16 | 20:03

Het barst hier ook van de zure verliezers, prachtig!

Gags Beasley | 29-06-16 | 20:02

@Roer | 29-06-16 | 19:58
Hij kan niet beloven. Als ie dat doet snapt elke randdebiel met 2 hersencellen dat dat niet kan. UKIP heeft maar 1 zetel. Alleen de Conservatives zouden kunnen beloven.

Pas na de verkiezingen volgend jaar kan ie wat bereiken mocht ie stemmen winnen. En dan zal er meer geld dat nu naar Brussel verdwijnt simpelweg naar de NHS gaan.

La Bailaora | 29-06-16 | 20:02

-weggejorist-

Lewis | 29-06-16 | 20:02

@Roer | 29-06-16 | 19:48
Je zult @Lewis Lewinsky bedoelen.

Lewis | 29-06-16 | 20:01

potverdrie, hij heeft eigenlijk gelijk.

ik snap ook dat de britten het niet trekken, die snappen politiek. Eigenlijk zijn het teveel culturen bij elkaar waarbij corruptie in veel landen gewoon een normale zaak is, belasting betalen een optie is... die landen hebben hun 'mensjes' gestuurd die de EU moeten gaan vertegenwoordigen, en dat doen ze op de manier die bij hun bekend is.. ik heb dat niet nodig, laat die mediteraneese mafklappers maar bij elkaar in een cluppie gaan om hun eigen economie te verkloten, laat die oostblok landen maar lekker oostblokken, waarom moeten wij met hun samen gaan? ik wil niet veel zeggen maar ik acht ons redelijk superieur als land, en ik ben niet eens nationalistisch.. wij hebben best veel zaken prima op orde, moeten andere landen daar van meeprofiteren? wat krijgen wij ervoor terug? meer inspraak of macht? neen... nou, wat doen we daar dan nog?

hugeau | 29-06-16 | 20:01

Piet Karbiet | 29-06-16 | 19:51,

Linkse jongeren, en ouderen, hebben wel degelijk internet.
Helaas mogen socialisten alleen hun führer napraten.
Socialisten die zich schuldig maken aan het gebruik van feitenkennis en logische gedachtegangen verdienden volgens Stalin een nekschot, en in de praktijk werden ook in NL zelfdenkende socialisten keihard aangepakt (aanslag Kosto).

Dandruff | 29-06-16 | 20:01

Er blijft in de grote medias (en bij velen in deze panelen) een enorme ontkenning bestaan over wat er een week geleden in de UK heeft plaatsgevonden. En twee maanden daarvoor in NL.
Een groeiende groep mensen heeft meer dan genoeg van een Brusselse machine die continu geld afpakt, fuck democracy doet en intussen de eigen zakken belastingvrij vult. Ik ben daarom ook uit Europa weg, omdat ik niet geloof dat die situatie gaat veranderen, simpelweg omdat te veel mensen in slaap zijn gesukkeld en er niks tegen doen.

Guy Veropzoudten | 29-06-16 | 20:00

En dan moet Geert Wilders voor het hekje verschijnen voor 'minder minder minder', en dan aanschouwen we de bovenstaande tweets...

La Bailaora | 29-06-16 | 19:59

En bovendien. Eenieder die het kinderachtige boe-geroep door andere eu-parlementsleden als intelligent acht dan wel het gedreig van Juncker maar ook Merkel moet zich toch achter de oren krabben. Of het is fantastisch om in de EU te zijn en is het verlies aan GB of ze het nu snappen of niet. Dreigen en bang zijn dat andere landen zullen volgen komt niet echt over dat je staat achter je gelijk. Zeg dan tegen GB: veel succes, we zullen vrienden blijven, onze handel onderling maximaliseren maar je zult zien dat je het mis gehad hebt

Ofzo2 | 29-06-16 | 19:59

750 dik betaalde (nep) parlementariërs en 1 echte parlementariër , Farage.
Farage , de enige die doet waarvoor hij is aangenomen , de rest zit er voor spek en bonen bij - wachtend tot ze weer naar huis mogen , de zaken gevuld
En uitgerekend Farage wordt door deze 750 nietsnutten als paria behandeld - HEMELTERGEND.
Het E.P. schorriemorrie mag wat mij betreft vandaag nog met hooivorken , pek en veren verjaagd worden en achterna gezeten worden tot het eind van de aarde.

enorme sukkelzak | 29-06-16 | 19:59

Dandruff | 29-06-16 | 19:49
Oh we zijn nu aan het ontkennen dat hij geld had beloofd en dat later terugtrok? Hij noemde het een foutje in de campagne. Kan gebeuren he. Grote posters, maar dat was dan gewoon niet zo handig.
Maar leg me maar uit dat hij niet loog.
En toon dan ook maar gelijk aan dat hij systematisch door 'zijn tegenstanders' wordt bedreigd. Hoeveel tegenstanders heeft hij en hoeveel bedreigen hem systematisch?

Roer | 29-06-16 | 19:58

De beste Engelse column over de jammerende ponces (mietjes) van Remain is van Julie Burchill. Niet vrij van leedvermaak, maar als ik de agressieve, democratie hatende, "gewone" mensen verachtende woede van de verliezers zie mag dat voor een keertje.
blogs.spectator.co.uk/2016/06/brexit-d...

Roderick Random | 29-06-16 | 19:56

Het EP is doodsbang dat ondanks al het geschreeuw op TV en in kranten over de desastreuze gevolgen van de Brexit enorm veel mensen zien dat er helemaal geen desastreuze gevolgen zijn, en door heel deze Brexit het nutteloze van het EP beseffen. Al dat gegil over die desastreuze gevolgen die niemand merkt behalve mensen die steenrijk zijn van andermans geld zonder dat er merkbare desastreuze gevolgen zijn, versnelt alleen maar de ondergang van de EU. Het EP gilt zichzelf recht de afgrond in.

Martec001 | 29-06-16 | 19:56
-weggejorist-
Sinister-President | 29-06-16 | 19:56

Beste idealistische kuthippies: Iemand dermate demoniseren zodat je niet meer naar hem/haar hóeft te luisteren is schuilen voor de waarheid en een belediging voor je eigen intelligentie en nuance. Je daalt per minuut zeg maar sneller op de IQ-meter dan een gabber op Thunderdome '95 op een dieet van baco's en XTC. Gefeliciteerd met jezelf!

BillyLeeTuttle | 29-06-16 | 19:56

@max de weezel | 29-06-16 | 19:46
O toch weer? Flauw zeg! Speel je nou dat je niet door hebt dat ze hem in de val lokken of ben je werkelijk voor de gek te houden? "Let's fund our NHS instead" zegt niet dat al het geld daar naartoe gaat, dat bepaalt de regering. "Let's take back control" staat er op de bus, zodat de regering er weer over gaat, that's all www.google.nl/search?q=bus+350+millio...

Watching the Wheels | 29-06-16 | 19:56

@Roer | 29-06-16 | 19:29
Het zegt wel degelijk iets over déze linkse mensen.
Maar waar het natuurlijk vooral om gaat, is 'populistisch rechts' consequent wordt neergezet en geframet alks haatzaaiend en niet deugend, terwijl je de uitwassen van de andere kant zelden of nooit belicht ziet in de mainstream pers.
Daarom is het niet alleen goed maar zelfs broodnodig dat dat hier wel gebeurt.
Maar dat snapte jij vast allemaal ook wel.

Lewis | 29-06-16 | 19:55

Wow... Aan die tweets te zien is de gelobotomeerde Soros-Jügend compleet aan het flippen en kortsluiten. Als jihadies die een spotprentje van mohammed onder ogen krijgen.

ben kokhals | 29-06-16 | 19:54

@Prinsemarij | 29-06-16 | 19:09
Waar ie zeker 'racist' en 'fascist' wordt genoemd. Daar zijn ze in de EU meester in als een mening ze niet zint.

La Bailaora | 29-06-16 | 19:54

Farage = Held!

Gerrit gordijnstok | 29-06-16 | 19:54

@Roer | 29-06-16 | 19:48
Zit ik er ver naast, dan?

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 19:54

Euh mensen die hem dood willen hebben nu zijn dus 17 jaar te laat. Retarded on so many levels.

Rest In Privacy | 29-06-16 | 19:53

Voorgedrukte formulieren klaar? En als de VN zich zorgen maakt over zwarte peet en racisme, wanneer dan ook eens actie inzake democratisch gehalte in de EU?

Progresievelng | 29-06-16 | 19:53

roze_bril | 29-06-16 | 19:45
Ik reageerde sarcastisch op gutmenschen een vergelijkbare kudt-term. Maar kan me voorstellen dat dat niet goed overkomt. Dank voor de feedback.

Roer | 29-06-16 | 19:52

het is echt een sekte...

wlodek | 29-06-16 | 19:52

Die 'leugens' van Farage over de NHS zijn nu toch wel voldoende aangetoond? Of hebben linkse jongeren thuis geen internetz?

Piet Karbiet | 29-06-16 | 19:51

+s

Watching the Wheels | 29-06-16 | 19:50

Ach (s)links. Het afvalputje van een maatschappij.

Mr_Pikibelly | 29-06-16 | 19:50

@Roer | 29-06-16 | 19:43
Noem eens een leugen @Roer, ik heb hem er nog niet op kunnen betrappen. En begin niet over die NHS zonder goed te lezen of luisteren. Ik vind hem niet verkeerd. Hij wil problemen oplossen in plaats van in stand houden en vergroten. En een meerderheid van de kiezers blijkbaar ook. Ik zou me meer zorgen maken over de spelletje die door de Conservatieven en Labour gespeeld worden. Cameron nog in actie gezien vandaag? Staatsman of populist? Zeg het maar www.bbc.com/news/uk-politics-36663181

Watching the Wheels | 29-06-16 | 19:50

"This browser does not support video playback"
.
Dat heeft niets met mijn browser te maken die alles gewoon normaal afspeelde maar eerder met een hip nieuw geïmplementeerd pluginnetje wat nergens door wordt ondersteund denk ik. Keer op keer goed werkende software updaten met bugs en ellende, het is een trend tegenwoordig. Of doet de GS hier even een Pownedje?

Acar_ketimun | 29-06-16 | 19:50

Wat farage in zijn pink heeft,heeft dat hele zooitje in den haag niet in dr hersens .

fleurtje | 29-06-16 | 19:50

Roer | 29-06-16 | 19:43,

Om te beginnen lieg je dat Farage zich zou hebben schuldig gemaakt aan leugens en volksverlakkerij.
Jij kunt daarvan geen voorbeeld geven.

Bovendien mis je de point; Farage roept niet op tot het doden van zijn tegenstanders. Zijn tegenstanders doen dat wel, en ook vrij systematisch.

Dandruff | 29-06-16 | 19:49

Parel van het Zuiden
En Farage doet dat dus ook. Geen haar beter en geen haar slechter. Maar hier wordt ie verheerlijkt. Kennelijk mag het wel als het in je straatje is?
@Ongeruste
Dan had ik dat verkeerd en ben ik blij dat ik het check.
@Lewis
Hoezo ben ik een islamvriend? Is het al zo gepolariseerd in je hoofd? Je denkt liever in duidelijke vijandbeelden?

Roer | 29-06-16 | 19:48

En geef Farage een Nederlands paspoort om lid te worden van ons parlement of voorzitter van de Tweede Kamer, met zijn unieke talent qua speechen. Wanneer Turken en Marokkanen dat mogen, waarom hij niet?

070 | 29-06-16 | 19:47

Voor de nuance, hier nog even de video van de dag ervoor, waar hij niet zo fantastisch uit zijn woorden komt :
metro.co.uk/2016/06/24/farage-says-350...

Ik ben benieuwd naar de plannen van Nigel

max de weezel | 29-06-16 | 19:46

Jammer dat dit mooie stukje van Farage ontbrak:
'I know that virtually none of you have never done a proper job in your lives, or worked in business, or worked in trade, or indeed ever created a job. But listen, just listen'.
www.independent.co.uk/news/uk/politics...
Toen greep schoft Schultz wel in.

Piet Karbiet | 29-06-16 | 19:46

This browser does not support video playback.

Thomas333 | 29-06-16 | 19:46

op

roze_bril | 29-06-16 | 19:45

@Roer | 29-06-16 | 19:43

Hou dan zelf ook met domrechts.

roze_bril | 29-06-16 | 19:45

Ik vind het nogal meevallen met die linkse haat, en oproepen tot geweld.

In het verleden pleegde elk socialistisch bewind altijd genocides.
En in het vrije Westen werden al die genocides gewoon verdedigd door zogenaamd "geëngageerde" linkse "idealisten".

Tegenwoordig pleiten de meeste socialisten natuurlijk nog wel voor een genocide op de joden, maar dat is deels ook om moslims te behagen. En het verzoek aan alle oude blanken om te sterven was een uitdrukkelijk verzoek; geen oproep tot genocide. Hoewel dat verzoek uiteraard kracht zal worden bijgezet door bejaarden te laten verhongeren; vandaar dat onze pensioenen "weg" moeten.

Tegenwoordig predikt nog nauwelijks 60% van de socialisten echt genocide.
Dat is een goed teken.
Vandaar dat niet één van alle linkse haat-twitters hierboven oproept om familieleden, leeftijdsgenoten, dorpsgenoten of volksgenoten van Farage te vermoorden. Zelfs het vermoorden van Farages vrouw en kinderen wordt niet besproken, en waarschijnlijk alleen stiekem goedgekeurd.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het socialisme nu dus op het beschavingsniveau van de Spaanse inquisitie. Over 500 jaar kan je met een socialist een inhoudelijke discussie, zonder te worden mishandeld of vermoord.
Er is hoop.

Dandruff | 29-06-16 | 19:45

roze_bril
Ik ben geen gutmensch en ook niet standaard links. Heb wel een schijnhekel aan opruien en de onderbuik voeden. Of linkse mensen het doen, Pritt hierboven met generaliseren naar links, Farrage met zijn campagne met leugens en angst of de EU-technocraten die naar niemand luisteren behalve anderen met macht. Is mij om het even wie het doet. Het blijft kudt en slecht voor de lange termijn. Gewoon feiten, geen trucs en geen conclusies die niet kloppen. GeenStijl is in die zin een rare club. Af en toe scherp en nieuwe thema's of invalshoeken en af en toe smerig, laag en verzurend, vergiftigend met verbanden en verbindingen die er niet of nauwelijks zijn. Zoals heel anti-Farrage associeren met doodsbedreigingen. Waarom lees ik hier niks over zijn leugens en volksverlakkerij?

Roer | 29-06-16 | 19:43

@Ongeruste vader
Kennelijk ben jij van dat kamp. Vind je het van jouw kamp wel goed als ze dreigen en geweld verheerlijken?
Roer | 29-06-16 | 19:34

Nee. En dat zeg ik toch ook nergens?
Of is dat weer zo'n aanname van een linksmensch die het weer es beter denkt te weten dan de rest?

Ongeruste vader | 29-06-16 | 19:42

Ik zeg het gewoon nog een keer:
Ik zie het gewoon heel simpel. Als jij en ik willen samenwerken betekent dat niet automatisch dat ik je mijn huissleutel hoef te geven, noch mijn bankpas met pincode en al helemaal niet dat als ik mijn muren een andere kleur wil schilderen ik jou toestemming hoef te vragen.
De EEG was prima. Werk samen daar waar er gezamenlijke interesse is maar niet onder deze politieke en monetaire unie. Waar is dat in vredesnaam goed voor?!!!

Ofzo2 | 29-06-16 | 19:42

Dank jullie wel. Een historische en heerlijke speech voor dat nep parlement met die vreselijke zure eurofielen. Ik geniet er steeds weer van.

Nuuk | 29-06-16 | 19:42

@Roer | 29-06-16 | 19:29
Dingetjes opblazen? Dat is meer iets voor jouw vrienden van de islamclub, toch?

Lewis Lewinsky | 29-06-16 | 19:42

Maar nu worden de politiekcorrecten, in lijn met de verwachting, pas echt gevaarlijk. Ze zullen geweld niet schuwen. Precies wat altijd de bedoeling was van het demoniseren van hun discussieopponenten.
Parel van het Zuiden | 29-06-16 | 19:37
.
Voordeel is dat we nu overduidelijk gewaarschuwd zijn dus onze maatregelen ter zelfbescherming kunnen nemen.

Lupuslupus | 29-06-16 | 19:41

Huflind | 29-06-16 | 19:37

Herstel, "dikke Duitser" had moeten zijn "volgevreten vette parasitaire anti-democratische schreeuw fascist". Kut autocorrectie.

Huflind | 29-06-16 | 19:41

Het zal wel net als bij Van Muiswinkel en Jolo een gebbetje zijn. Een gebbetje dat hun hele achterban en volgers wel direct begrepen. Allemaal.

Piet Karbiet | 29-06-16 | 19:40

Maar nu worden de politiekcorrecten, in lijn met de verwachting, pas echt gevaarlijk. Ze zullen geweld niet schuwen. Precies wat altijd de bedoeling was van het demoniseren van hun discussieopponenten.

Parel van het Zuiden | 29-06-16 | 19:37

Goh, geen voorzitter die tot orde roept als Farage aan het woord is? Ow nee, hij preekt natuurlijk niet het woord van die dikke Duitser. Schaamteloos.

Huflind | 29-06-16 | 19:37

De links-politieke moordenaars (zoals Volkert vd.G de moordenaar van Pim Fortuyn) lopen klaarblijkelijk al plannen te smeden.
Nog meer anti-Europa politici die tegen de EU beschermt moeten worden, fictie word realiteit, de EU is een monster dat iedereen zal verteren en onmondige slaven zal maken van alle bewoners van de EU.
Een superstaat met zo veel geld voorhanden is gevaarlijker dan de door Saoedi-Arabie gesponsorde IS-terroristen, wat staat ons nog te wachten................................ zucht
succes Pays-Bah. voormalig koninkrijk der nederlanden,

hovawart | 29-06-16 | 19:36

@Roer | 29-06-16 | 19:23

Moewhahahahaha. Pathetic. Het ja-kamp benadert elk referendum in Europa met angstzaaien en demonisering vanuit overheid, gevestigde politiek, leibandmedia, buitenlandse mogendheden, banken, en dan heeft het Nee-kamp het nu gedaan hoor.
.
#omgekeerde wereld!

Parel van het Zuiden | 29-06-16 | 19:35

Ongelofelijk zeg, die tweets.
Het laatste piepkleine restje beschaving dat ze nog LEKEN te hebben was een vernisje en dat is nu helemaal weg, foetsie.

Lupuslupus | 29-06-16 | 19:35

@Ongeruste vader
Kennelijk ben jij van dat kamp. Vind je het van jouw kamp wel goed als ze dreigen en geweld verheerlijken?

Roer | 29-06-16 | 19:34

@roer, heerlijk hoe je reageert. Want wij zaten precies zoals jij ook al jaren te praten als er weer een paar PVVers uit de band waren gesprongen. Kudt is dat he? Daar komt dat dom rechts van je ook vandaan. Maar jij hebt geen moeite mensen anders te behandelen dan hoe jezelf benadeld wilt worden.

roze_bril | 29-06-16 | 19:33

@Ongeruste vader
Net zoals hun domrechtse tegenhangers
Roer | 29-06-16 | 19:26

Die zijn niet lief, die zijn gewoon realistisch.
Altijd.

Ongeruste vader | 29-06-16 | 19:31

Wat een hoop Volkertjes daar op kwetter.
Hier ook overigens.
Tiefstraalt lekker op!
Sore losers.

Piet Karbiet | 29-06-16 | 19:29

Dus Pritt verzamelt tweets van uitschot en dat zegt dan alle over linkse mensen? Jullie zijn hier gek geworden. (Dus Nederland is racistisch want Sylvain Simons krijgt duizenden racties (terwijl er miljoenen Nederlanders zijn?). Ga alsjeblieft ouderwets redeneren in plaats van dingetjes opblazen en alleen nog je eigen menig bevestigt willen zien.

Roer | 29-06-16 | 19:29

Iedereen die dit gezien heeft en dat bij elkaar geraapte zooitje volk in die zaal ziet zitten wat elkaar niet kan verstaan zonder tolk,die heeft nog niet in de gaten dat die u vertellen wat u wel en niet meer mag.Van uw geld.

van stampij | 29-06-16 | 19:29

Farage: "In my view a net migration range of 30,000 - 50,000 net per year would be an ambitious and sensible level to aim for. It would mean that companies in this country would need to invest more in training British youngsters rather than relying on cheap foreign labour. Yes, in some cases, this means paying British workers higher wages. It would also mean that where there are genuine skills shortages we would retain the ability to plug those gaps effectively." www.thetimes.co.uk/redbox/topic/brexit... en dat noemen ze dan een "rechtse" man, terwijl het gewoon degelijk duurzaam beleid zou zijn. Eerst zorgen dat de problemen opgelost zijn, daarna pas problemen vergroten.

Watching the Wheels | 29-06-16 | 19:29

Deze bloeddorstige millenials zijn natuurlijk ondertussen allang door de hermandad van hun doorgelegen bed gelicht
en worden as we speak ge-waterboard wegens terroristische emobedreiging van een democratisch West-Eurpees land, toch

Tobi | 29-06-16 | 19:28

Die linkse fascisten haten democratie. En juichen voor Fidel Castro waar de bevolking na meer dan 50 jaar " revolutie " nog steeds gras eet van de honger. Ik neem aan dat al die haat spuwende Volkert dan der G. adepten opgepakt worden door de politie?

070 | 29-06-16 | 19:27

Matige speech, Farage mag idd terug naar GB. Gaat ie daar maar lekker uitleggen waarom dit zo cool is. We zullen het zien de komende tijd...

suqmadic | 29-06-16 | 19:27

@Ongeruste vader
Net zoals hun domrechtse tegenhangers

Roer | 29-06-16 | 19:26

Kijk, zo kennen we eurofiel links weer... doodsbedreigingen en geweld zijn daar blijkbaar de norm. *puke*

saintinel | 29-06-16 | 19:25

Ik heb de speech nog niet bekeken maar dat twitter -uitschot mag van mij morgen naar Syrie uitgewezen worden om een wereldje waar mensen te pas en te onpas elkaar vermoorden omwille van mening of levensstijl te gaan ervaren.
.
Bah, bah, de diepten die politiekcorrecten weten te bereiken. De zwijnen van onze tijd...

Parel van het Zuiden | 29-06-16 | 19:25

Wat zijn ze toch lief, die gutmenschen. Zolang het maar in hun straatje past.

Ongeruste vader | 29-06-16 | 19:24

Hij beschuldigt de EU van liegen. Wat een malloot. Heeft zijn eigen volk bang gemaakt en voorgelogen.

Roer | 29-06-16 | 19:23

De nieuwe iDolf (Apple).

Watching the Wheels | 29-06-16 | 19:23

Schandalig twitter.com/JenBitesPeople/status/748... , hoe kun je zo'n aardige correcte man als Farage met a Dolf vergelijken? Zouden ze nou echt niet door hebben dat "hun vrienden" zelf iets te ver zijn gegaan met hun ondemocratisch "beleid"?

Watching the Wheels | 29-06-16 | 19:22

-weggejorist-

mottuj | 29-06-16 | 19:22

Als ze slim waren hadden ze geluisterd. Dan hadden ze een 2e exit kunnen voorkomen. Maar het enige wat eruit komt is boe geroep en hoon. Zure losers.

Yohean | 29-06-16 | 19:21

Dat is het werkelijke karakter van Eurocraten. Iedereen vermoorden die iets anders wil dan zij.

bakoenin | 29-06-16 | 19:19

Mijn God, wat zijn die nee-stemmers daar minderwaardige viezeriken, allemaal.

langzullenweleven | 29-06-16 | 19:17

De ironie gaat aan het tuig in het EP voorbij. De ineenstorting van de fascistische EU in 2016 gebeurt dankzij de Europese verzetsheld Farage.

smdyasc | 29-06-16 | 19:17

@Prinsemarij, ja dat had ik ook graag willen zien. Ze zullen hem wel om de oren hebben geslagen met argumenten wat betreft Griekenland en Spanje.

roze_bril | 29-06-16 | 19:16

Zou die Farage eigenlijk wel aangifte doen van al die doodsbedreigingen tis tenslotte een Brit.

william7055 | 29-06-16 | 19:14

Oef. Schandalig en extreem gevaarlijk die lui.
Ik neem aan dat ze allemaal op audiëntie mogen bij de politie? Hier komen burgeroorlogen van namelijk.

squadra | 29-06-16 | 19:13

@Prinsemarij | 29-06-16 | 19:09
Heb jij ze niet of kun je niet linken???

miko | 29-06-16 | 19:13

Het ergste van alles vind ik nog het boegeroep op de woorden van Farage, die hier gewoon de waarheid sprak.
Zullen de Europesche vrindjes van de PVDA, VVD, D66 en GL wel zijn die dit deden.
Ohh, wat verlang ik naar verkiezingen, die gevestigde kliek flink afstraffen.
Daarna bijltjesdag houden op het Malieveld en alle landverraders berechten!

Keyboardspeler | 29-06-16 | 19:12

Geen woord van Gelogen....

Francis Urquhart | 29-06-16 | 19:12

Wow al die deaudbedreigingen. Straks 8 uur journaal maar weer eens kijken. Daar zullen ze wel mee openen.

roze_bril | 29-06-16 | 19:11

-weggejorist-

brrr_ | 29-06-16 | 19:11

Laat ik nou hebben geconstateerd dat deze zichzelf ingenomen droplul gisteren door deze en gene in datzelfde parlement toch aardig te kakken is gezet. Kun je die filmpjes misschien ook even laten zien?

Prinsemarij | 29-06-16 | 19:09

Irritant! Waarom kunnen steeds meer filmpjes niet meer door IE afgespeeld worden?

-edit: omdat IE al een paar jaar niet meer ontwikkeld wordt, en de rest van het internet wel-

Schietmijmaarlek | 29-06-16 | 19:09

De vredelievende en tolerante linkse minderheid heeft gesproken.
Zulke lieve mensen, zo begaan met het land, en als je het er niet mee eens bent moet je dood.

MyCatIsDoingThis | 29-06-16 | 19:08

-weggejorist-

brrr_ | 29-06-16 | 19:07

Goed nieuws indeed!

Commando Z | 29-06-16 | 19:07

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl