achtergrond

Geenstijl

Geert open die reacties!

Het Lacht!Geert Wilders heeft een weblog. Nou ja, weblog. Meneer durft het niet aan om reacties toe te laten. Op zich wel voor te stellen, want je blijft aangifte doen... Grootste nieuws van dit log is natuurlijk de feauteau van een lachende Geert, dat zagen we nog niet eerder. Jawel, het is natuurlijk een beetje onwennig maar je ziet dat hij zijn best heeft gedaan. Komen we op het volgende punt: Geert, gooi die comments eens open! Zo moeilijk is dat niet: doe censuur vooraf, laat reacties goedkeuren voor ze verschijnen. Zoek een moderator en hup, snel open die comments als je van de powerrrr of the blog gebruik wilt maken. Hieronder hebben we even Geerts posting geplemd. Kunt u een beetje warmlopen en Geert laten zien hoe dat reaguren gaat. En zijn wij straks van alle Limburgers op GeenStijl verlost.


BustoerNEE naar Venlo en Heerlen

De eerste bijdrage aan de weblog www.geertwilders.nl.) Vandaag was een prachtige dag. De eerste dag van mijn bustoerNEE tegen de Europese Grondwet. Om zes uur ging de wekker, om acht uur de bus in om daarna een paar uur met mijn medewerkers en wat sympathisanten te reizen naar Venlo. Om half twaalf - het zonnetje scheen gelukkig – arriveerden we in het mooie Venlo. Hordes journalisten en cameraploegen uit binnen- en buitenland stonden ons op te wachten.

Een raar gevoel, mijn eigen Venlo waar ik tot voor een half jaar geleden nog woonde, en waar ik nu begeleid door vele politieagenten en achtervolgd door bijna nog meer journalisten, door het centrum loop om campagne te voeren tegen de Europese Grondwet.

Een beetje surrealistisch was dat wel, maar ik ben blij weer onder de mensen te zijn, zoals een volksvertegenwoordiger ook hoort te doen! Luisteren naar de mensen in het land is iets dat veel te weinig gedaan wordt door het gros van de politieke kliek in Den Haag die vooral met zichzelf bezig is.

Ondanks dat er veel dagtoeristen uit Duitsland in Venlo waren, heb ik gelukkig veel folders aan Venlonaren kunnen uitdelen. Daarna snel door naar Heerlen, de tweede stop van de tour vandaag. Eerst de mensen die lekker van de zon genoten op de terrassen van het Pancratiusplein langsgelopen en net als daarna bij de woonboulevard veel enthousiaste vriendelijke mensen ontmoet die mijn folder graag in ontvangst namen.

De meeste mensen deelden mijn mening dat de Europese Grondwet verworpen moet worden omdat het veel bevoegdheden ten onrechte van Nederland afpakt en aan de Brusselse bureaucraten worden gegeven en ook de grotere Europese landen als Duitsland, Frankrijk en over een jaar of tien ook Turkije een nog grotere stem geeft ten koste van het relatief kleine Nederland. Samenwerking in Europa is prima, maar daar hebben we de Europese Grondwet echt niet voor nodig.

En het immigratie- en asielbeleid moeten we nooit uit handen geven, zoals met de Europese Grondwet wel dreigt te gebeuren. Nederlanders zijn al eerder voor de gek gehouden met de euro, en ik geloof echt dat ze nu wel hun stem zullen laten horen door tegen de Europese Grondwet te stemmen.

Om acht uur moe maar voldaan thuisgekomen waar ik nog net het NOS 8 uur Journaal zie die verslag maakt van de bustoerNEE. Ik heb er zin in, na Venlo en Heerlen de komende twee weken nog 20 andere steden door het hele land in iedere provincie bezoeken en met mensen praten. Ik hoop echt dat de Nederlandse bevolking op 1 juni in meerderheid tegen de Europese Grondwet zal stemmen. Want dat is goed voor Nederland! (oefenmateriaal afkomstig van geertwilders.nl)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.