Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

BELGISCHE PREMIER MICHEL: 'BLIJF THUIS' - 14 doden op Zaventem - 20 doden bij metro Maalbeek

Hier verder na de (zelfmoord-) aanslagen op Zaventem en in het centrum van Brussel. Roundup: Er zijn minstens 20 doden te betreuren na de zelfmoordaanslag op de luchthaven en bij de explosies bij metrohalte Maalbeek. Exacte slachtoffercijfers zijn nog onduidelijk en variëren sterk. De Belgische premier Michel zegt ondertussen 'blijf thuis', maar in tegenstelling tot onze premier spreekt Michel zijn eigen landgenoten aan. Het openbaar vervoer ligt plat, Zaventem blijft tot morgenochtend gesloten en aan de grenzen BE/FR en BE/NL is verscherpte controle. Ook in Nederland zijn de veiligheidsmaatregelen op stations en openbare plekken opgevoerd. NS rijdt niet meer naar BE. Om 11u30 sprak onze eigen premier zijn routineuze afschuw uit:
UPDATE 11u18: VIER DADERS OP DE VLUCHT (HLN) - vandaar binnen blijven dus.
PERSALARM 11u43: Islamitische Staat eist verantwoordelijkheid aanslagen op (Rudaw)
UPDATE 12u15: 11 14 doden, 81 gewonden op Zaventem. 15 20 doden bij metrostation Maalbeek, en 55 gewonden. Onderstaande Brusselse conducteur twittert deze foto van 'zijn' verwoeste metrowagon: OEKRAINE: "Het is de schuld van de Russen." Joe. ONDERTUSSEN IN HOOFDDORP: Wordt het station ontruimd en loopt er een AT op het perron. Aanleiding onduidelijk, anders dan "Dreiging terror aanslag". Ondertussen op een school in Amsterdam (Nederland, Europa), doet de dochter van Mariska Hulscher verslag van het gedrag van haar klasgenoten.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist en opgerot-

Bon-vivant | 23-03-16 | 17:47

-weggejorist-

Vedor | 22-03-16 | 16:28

Ja menschen, morgen loopt Merkel met een treurig gezicht voorop in de stoet, schouder aan schouder met.. en daarachter onze Mark en daarom heen een kordon ME en strijdkrachten die hun leven ervoor in de waagschaal mogen stellen. Overmorgen nog meer 'slachtoffers' van de godsdienst en cultuur van de vrede binnenhalen. Net als de afgelopen 20 jaar, 20 jaar mensen in 20 jaar tijd!!Over een maand weer een 'trip to hell'voor burgers op meerdere plaatsen.

fikkieblijf! | 22-03-16 | 16:07

Ben kokhals 1454u

Sorry hoor, maar mijn opa heeft de vrijheid van ons land wat mij betreft niet bevochten om een bepaalde groep mensen in onze maatschappij uit te sluiten van het debat. Er zijn namelijk ook genoeg moslims die gewoon in vrede willen leven.

Toekomstig eerwraak slachtoffers hebben ook meer profijt bij een debat, dan bij overdreven harde maatregelen.

Laten we eerst maar eens beginnen met een open dialoog. Dus niet dat VARA gelul, NOS gelul, PvdA gelul, maar open en toegankelijk voor iedereen.

Vrijheid bestaat alleen bij de gratie van het debat, dus wat u zegt over dat overslaan zou wellicht door u nog eens heroverwogen moeten worden.

Dr.Tatta.Macamba | 22-03-16 | 15:17

@Dandruff | 22-03-16 | 15:07 "Verdrinken die hufters [Syriegangers] het liefst in varkensstront"
.
Doe ze cadeau aan de Syrische militairen. Dan kunnen zie lui eerst nog even aan de tand voelen.

ben kokhals | 22-03-16 | 15:16

@Zoltar | 22-03-16 | 12:48 "We zijn met meer? Even checken: In Rotterdam ... niet-westerse allochtonen (55.2%). Eh nee dus."
.
En niemand die daar geschokt van is, dat Rotterdam weggekoloniseerd wordt, net als de andere grote steden. Als het aan het Rutte-regime ligt gaat dat ook gebeuren met de kleinere steden en dorpen die nog niet verloren zijn. Allemaal. Waar zijn die lui in Den Haag in godesnaam mee bezig, en wie denken ze wel niet dat ze zijn. En waarom pikken de mensen dat.

ben kokhals | 22-03-16 | 15:10

Toontje-lager | 22-03-16 | 14:45,

Het lijkt me vrij misdadig Syriëgangers naar Syrië te sturen en ze daar oorlogsmisdaden te laten plegen.
Verdrinken die hufters, het liefst in varkensstront.

Dandruff | 22-03-16 | 15:07

Dr.Tatta.Macamba | 22-03-16 | 14:27
Goed stuk! U zegt als het ware wat ook ik denk. Alleen dat debat mag van mij overgeslagen worden. Genoeg geluld. Het enige wat de regering zou moeten komen vertellen is dat de mouwen zijn opgestroopt, dat alle boefjes met een reserveland als eerste eruit gaan, samen met de Syriegangers, het AZC-geintje wordt teruggedraaid en de visumplicht is aangescherpt. Om te beginnen. Anders kunnen ze beter naar huis gaan, want dat hypocriete gekwijl is niet om aan te horen.

ben kokhals | 22-03-16 | 14:54

Het zijn in ieder geval óf de Russen, óf de Joden. De islam heeft er 100% zeker niks mee te maken.... Juist.

Rutte is echt niet bekwaam voor het premierschap. Hoop dat de volgende beter voor Nederland is.

Doper | 22-03-16 | 14:48

Deel van de Oplossing Syriëgangers allemaal terug naar Syrië en al dat rattentuig wat sympathiseert of ook maar iets van IS op laptop telefoon wat dan ook uitzetten naar Berberstan

Toontje-lager | 22-03-16 | 14:45

Deel van de Oplossing Syriëgangers allemaal terug naar Syrië en al dat rattentuig wat sympathiseert of ook maar iets van IS op laptop telefoon wat dan ook uitzetten naar Berberstan

Toontje-lager | 22-03-16 | 14:45

En daar is de brigade nietsnutten weer hoor!

Rutte:zelfde afgezaagde ingestudeerde politiek correcte geneuzel. Geschokt, gedachten zijn bij de nabestaande, wij zijn met meer, bla,bla,bla

Hallo meneer de premier, wanneer gaat u eens uw verkiezingsbeloften inlossen!!!
Wanneer gaat u nu eens eindelijk wat doen tegen deze Islam terreur!!!

Pechtold: terroristen proberen ons te verdelen. We moeten de eenheid bewaren.

Hallo meneer de veilingmeester, over welke eenheid heeft u het eigenlijk? Uw collega Wilders is voor u niet eens een serieus te nemen gesprekspartner, welke eenheid dan? U wilt niet eens de dialoog aan gaan, hou eens op met uw geveinsde eenheid gelul.

Voorzitster eerste kamer: aanval op onze vrijheid, democratie, en rechtsstaat.

Hallo mevrouw de voorzitster, welke democratie, en welke rechtsstaat?

Eerwraak vele malen per jaar in Nederland. Heb je kritiek op de islam dan ben je een racist.
Woningovervallen met dodelijke afloop voor de bewoner(s). Schilderswijk rellen. Enz, enz,enz

Vraag je je af hoe het toch komt dat de politiek maar niet ingrijpt, maar wel alle energie stopt in het demoniseren van collega Wilders, dan ben je een laag opgeleide islamofobe racist.

Nellie kroes: persoon met verband om zijn of haar hoofd, maar ja, die persoon kan ook gevallen zijn.

Serieus, hoe veel harder wegkijken voor de realiteit is er volgend jaar nodig mevrouw kroes?
En het jaar daarop, en in 2019? Is het mischien niet eens verstandiger om uw politiek correcte mond te houden en eens na te gaan denken of u en uw collega's wel goed bezig zijn.

Oekraïens veiligheids figuur: Poetin heeft het gedaan.

Hej Pechtold, val (spreekwoordelijk) dood, steék die eenheid van je maar in je achterwerk. En hoepel in godsnaam op uit de politiek, je bent totaal ongeschikt politiek correcte sukkel.

Rutte nu weer geneuzel over beschaving , en onze manier van leven.

Hej Rutte, in een beschaving zet je mensen die de islam terreur zat zijn niet weg als islamofobe racisten. In een beschaving bescherm je onschuldigen, en bevecht je de daders.
In een beschaving waak je er voor dat er geen parallelle samenlevingen ontstaan, en zet je de burgers die die ontstane parallelle samenleving benoemen, niet weg als racisten, terwijl je de werkelijke racisten laat rellen in oa de Schilderswijk.

Ik heb nieuws, de wiegen van de daders stonden weer in de haatpaleizen van de haatideologie islam. Een groot deel van de Nederlandse en Europese staatsburgers willen een maatschappelijke dialoog over de invloed van de islam in onze maatschappij. Zouden u en uw collega's de politiek correcte gijzeling van onze democratie eens op willen heffen, en de verkiezingsbeloften eens na willen gaan komen! En dan heb ik het niet over die duizend euro nep premier dat u er bent.

30 jaar vrije toegang tot onderwijs, positieve discriminatie, vrijheid van geloof, subsidies voor islamitische instellingen en organisaties, buurtvaders onzin, kickbokstrainigen. Enz, enz,enz.

En toch blijft de terreur maar door gaan. Wanneer gaan we nu eindelijk eens echt een maatschappelijk debat hebben? Het is nu wel een keer genoeg geweest.
Ik kan het politiek correcte geblaat niet meer aanhoren. Het is alsof je de herhaling van de herhaling van de herhaling krijgt voorgeschoteld, elke keer dezelfde afgezaagde teksten. Beschamende vertoning, democratische rechtsstaat onwaardig

Dr.Tatta.Macamba | 22-03-16 | 14:27

Jetta Klijnsma (PvdA = Partij van dwangArbeid) heeft de perfecte oplossing hetgeen in de participatiewet is geïmplementeerd: iedereen aan de dwangarbeid voor nop waarbij de bazen er met de poen vandoor gaan op kosten van de belastingbetaler.

ProAsfalt | 22-03-16 | 11:43

Yep. Nog even en het bewaken van stations en vliegvelden (gewapend met een aardappelschilmesje vermoed ik) wordt óók al een 'tegenprestatie' voor de participatiewet.

Dit gezegd hebbende, wanneer gaat er eens onderscheid gemaakt worden tussen de zeer werkwillende werklozen die volledig depressief gepest worden, en de achterlijke religieuze klapharken die alleen hun handje willen ophouden en tegelijkertijd er voor zorgen dat hun ploflim-vriendjes warm worden opgevangen na alweer zo'n "incidentje"?
Is het nou echt zo moeilijk om het kaf van het koren te scheiden? Als ik hier zo om mij heen kijk (ja, mijn woning grenst aan een zogenaamde 'prachtwijk' met 'kansenparels') zou dat niet zo heel moeilijk moeten zijn.

Oh nee... oeps... discrieminasie !!1!!

EefjeWentelteefje | 22-03-16 | 14:16

Je kon erop wachten..

Het heeft niks met islam te maken, het waren 'gestoorde geesten'. Schrijft Kuzu. www.facebook.com/KiesKuzu/posts/90757...

Tuurlijk ....
Weet u hoeveel terroristen hier in NL door de rechter naar het gekkengesticht (TBS-kliniek) werden gestuurd?

Nul!

Deze terroristen zijn geen gestoorde geesten. Het zijn islamieten ie heel goed wisten wat ze deden en dat bij hun volle verstand hebben gedaan.

gaffelbaard | 22-03-16 | 14:13

Het engst zijn de mensen die op een dag als vandaag zeggen dat de rechtstaat moet worden opgeheven. Met Greet aan het roer naar een totalitair regime. Overigens is het niet een origineel idee van hem, hij kopieert de ideeën van Erdogan.

Harry uit Rotterdam | 22-03-16 | 14:11

Hollande roept als rooie moraalmensch weer eens op tot solidariteit.
Maar met wie?
MissDD | 22-03-16 | 14:00
Zijn eigen ego.

ET007 | 22-03-16 | 14:11

Knokploeg op die Oekraïense inlichtingenchef af sturen.
Hoe DURF je dergelijke uitspraken te doen ter gunste van je eigen agenda.

Overigens; enige reden dat ik niet door het land trek om Abdeslammetjes kapot te scheuren en een stofzuigerslang in hun strot te douwen is omdat ik geen stofzuiger heb.

R0BB3RT | 22-03-16 | 14:07

DasNouJammer | 22-03-16 | 11:27
Hoop toch dat de mensen de Hema laat stikken met hun voorjaars chocolaatjes.
Oprotte met de Islam uit het Westen!

ET007 | 22-03-16 | 14:07

Klasse werk ingenieurs en artsen uit 1001 Nachten!
Fijn dat ook de Moslims zich erg betrokken voelen.
Ga verdomme terug naar jullie zandbak en neem meteen de Koning en Flut kabinet mee.
We gaan misschien economisch terug naar 1936, maar qua gedrag gaan we toch terug naar de tijd van de neanderthaler.
En dan wilt de partij Denk ook nog af van integratie.
Dit is toch een f****ng grap toch?
Geef mij een duit geld dan ga ik wel weg, want van dit klote land blijft weinig over als er niks gaat gebeuren.

ET007 | 22-03-16 | 14:03

Heb die kleautzak nog niet eens afgeluisterd, we weten het inmiddels, ze zijn geschokt, het is vreselijk, en zoveel meer superlatieven die ze kunnen verzinnen, inclusief de Keuning. Man man, met de dag wordt het erger.
Please laat die EU klappen, en doe die grenzen nou eens dicht, en elke week een Moskee afbreken, dan komen we een klein stapje verder.en die 25% criminele moslims het land uit, dan gaan die overige 75% vanzelf.

watmagjenogwel | 22-03-16 | 14:01

-weggejorist-

MissDD | 22-03-16 | 14:00

Of dit waar is weet ik niet, maar deze tweet wil ik niemand onthouden!

'Feestelijke halal lunch op partijkantoor van #Denk om de aanslagen te vieren. #Kuzu en #Ozturk heten u welkom! #Brussel'
twitter.com/Wellofgrief/status/712231...

gaffelbaard | 22-03-16 | 13:59

Nou sorry hoor, maar wat de fuck had je dan verwacht dat er zou gebeuren als je bommen gooit op hun huizen? Denk je nou werkelijk dat zij niets terug gaan doen?

Het is oorlog, daarin vallen slachtoffers. Face the brutal facts.

Rutte speelt natuurlijk weer lekker de plaspop.

Pret pook | 22-03-16 | 13:58

Nou sorry hoor, maar wat de fuck had je dan verwacht dat er zou gebeuren als je bommen gooit op hun huizen? Denk je nou werkelijk dat zij niets terug gaan doen?

Het is oorlog, daarin vallen slachtoffers. Face the brutal facts.

Rutte speelt natuurlijk weer lekker de plaspop.

Pret pook | 22-03-16 | 13:58

-weggejorist-

MissDD | 22-03-16 | 13:50

Weer een hoop dode en gewonde burgers.
Weer een domme en niks zeggende speech van Koning en MP.
NIEUW: Het is de schuld van Rusland, aldus Oekraine.
Wie gaat er vanavond wandelen met een kaarsje en een pen in de lucht? Misschien mogen de mannen dan ook weer een rokje dragen. Wat een land!
Maar er is hoop. Mensen komen langzaam tot inzicht en zien mogelijkheden zich te organiseren.

ET007 | 22-03-16 | 13:50

@ henkdekanarie | 22-03-16 | 13:41

Dat vind ik nou, zonder een spoortje van sarcasme, oprecht een van de betere ideeën die ik de afgelopen jaren heb gehoord. PRAAT Goddomme eens een keer met 'onze jeugd', ja ook die van buitenlandse komaf. We hebben toch altijd het hoogste woord? Waarom hier dan niet over, praat erover en schiet niet gelijk in een policor-stuip als een onwetende jongere zegt dat het 'hun eigen schuld is want militairen in [willekeurige land]'. Ook daarover valt te praten. Dat achterlijke stilzwijgen in de hoop dat het dan maar overgaat...

Bisschop Berenbaffer | 22-03-16 | 13:49

Als je zo tegen het Westen bent, waarom ben je dan hier?

teevee | 22-03-16 | 13:42

Jongeren in de tram: lekker voor ze, is hun straf voor Belgische soldaten in Syrië die onschuldige moslims vermoorden.
Volgens mij wordt het tijd om op het vmbo in de klas elke week een uurtje de krant voor te lezen. Die kinderen krijgen alleen nog maar verknipte informatie binnen via vriendjes op straat, complottheorieën op Facebook, dubieuze moskeeën, thuis staat de Arabische televisie aan etc.

henkdekanarie | 22-03-16 | 13:41

Aboutaleb: "wij buigen niet!" En zo is het, wij knielen richting Mekka, meer niet.

Carlitros | 22-03-16 | 13:39

@ monteur | 22-03-16 | 11:02
Ja de bestuurslagen zijn het probleem. Dadelijk wil je nog zeggen dat de EU de oplossing is? Sommige mensen.. werkelijk.

DerUnterMensch | 22-03-16 | 13:39

Laat we niet te snel de daders in de hoek van de islam zoeken mensen.De daders kunnen ook Jehova getuigen geweest zijn!!Laten we eerst de deskundige mening van Peter R de Vries afwachten.

De gelukszoeker | 22-03-16 | 13:33

Lees dit dan: twitter.com...

Quote:"Misselijkmakende reactie. Niet de gewelddadige uitwassen van de islam, maar Wilders veroorzaakt terreur! #Brussels"

En dan nog "De Witte" heten ook met z'n poepbruine spray-tan kop.
Makro777 | 22-03-16 | 13:13
dat is een reactie op de quote van ene Niemeijer, die zegt dat wilders hiervan de oorzaak is en niet de oplossing. Volgens mij wil dhr de witte de waanzin van deze tweet aangeven

pietpaardenlul | 22-03-16 | 13:30

HEE RUTTE, KLOOTZAK. Het is geen aanslag op onze manier van leven of onze normen en waarden. Nee, we zijn in oorlog met de Islamitische Staat. Wij gooien bommen, en zij slaan terug uit de naam van Allah in de hoop medestanders te vinden bij Nederlandse moslims. En dat lukt ze.

baskb | 22-03-16 | 13:30

Oekranie wijt Brussel aan Rusland, voor wie nog twijfelt over wat te stemmen op 6 april.

michelr | 22-03-16 | 13:28

Oh, wat erg die aanslagen, maar vergeet mij niet hè.
Oh wat erg, maar kijk eens naar mijn nieuwe profielfoto.
Oh wat erg, maar kijk mij eens medeleven tonen.
Zum kotzen.
Cuyahoga | 22-03-16 | 11:19

Helemaal met je eens. Ook een erge vind ik de post 'Pray for Belgium'.
Er moet niet gebid worden maar gevochten en gearresteerd. Ook die scholieren die op de schoolbanken staan te dansen van blijdschap en scanderen dat er maar veel K* doden mogen vallen.
Ik wil het leger in aktie als de politie het niet afkan. de geheime diensten weten echt wel wie gevaar kan opleveren, te beginnen met de teruggekeerde Syriegangers. AKTIE!!

Rimfree | 22-03-16 | 13:22

Een tragedie voor alle slachtoffers en hun familie en vrienden.

Helaas vrees en voorzie ik dat er meer en meer van dit soort wraakuitoefeningen plaats gaan blijven vinden, ook in ons land. Wraak voor onze kritiekloze (Nederlandse) deelname aan een op valse voorspiegelingen aangegane oorlog tegen en in Irak.

Ik roep al sinds onze deelname aan de invasie van Afghanistan dat J.-P. Balkenende en W. Bos oorlogsmisdadigers zijn. Want dat zijn ze! Zij hebben het parlement enkel voorstanders van die invasie voorgeschoteld. En de leugens die geleid hebben tot de oorlog in Irak kent iedereen.

Zolang nagelaten wordt deze 2 ‘voorbeelden’ voor de samenleving voorgoed achter de tralies op te sluiten is ieders deelname aan wat voor strijd dan ook volledig valide.

“Wat U niet wil dat U geschied doe dat vooral een ander niet aan!”

Balkenende en Bos en een ieder die hun oorlogszuchtige bijdragen prima vindt maar de reacties die door die oorlogen in ons gezicht ontploffen wel veroordeeld is de rechtstaat niet waard!

pasop | 22-03-16 | 13:18

Lees dit dan: twitter.com/dennis_dw/status/71224575...

Quote:"Misselijkmakende reactie. Niet de gewelddadige uitwassen van de islam, maar Wilders veroorzaakt terreur! #Brussels"

En dan nog "De Witte" heten ook met z'n poepbruine spray-tan kop.

Makro777 | 22-03-16 | 13:13

-weggejorist-

EefjeWentelteefje | 22-03-16 | 13:10

Ik zag de rood aangelopen vleespet van Samson. Zag hij dit echt niet aankomen? Dan is hij gezakt voor het politicus diploma want dan moet je toch kunnen vooruitkijken... Oh wacht!

Dirk III | 22-03-16 | 13:08

Wij zijn met meer? Goh Rutte wat dom lullen zeg! Gooi die grenzen dicht, en het tuig eruit!

Koffieleut | 22-03-16 | 13:06

@telelezer | 22-03-16 | 12:23

Het gaat nu niet om wilders. Het gaat dit keer om een populsitische debiele idioot uit de Ukraine die misbruik maakt van de ellende van anderen.

Dop in Osaka | 22-03-16 | 13:03

-weggejorist-

Carlitros | 22-03-16 | 13:02

Wat een schande. Ik heb nog geen enkele politicus aandacht zien schenken aan de ECHTE slachtoffers van deze aanslagen..... de moslims. Ik eis kamervragen!!!!

Carlitros | 22-03-16 | 13:02

In de verte hoor ik nu de minaret over de wijk schallen. Toch wrang

Gen. Maximus | 22-03-16 | 12:59

MP zegt wij zijn met meer !! vanochtend voor deze aanslag waren wij inderdaad met meer !!
Jetstream | 22-03-16 | 12:55
Er zijn ook veel meer schapen en gnoes dan jakhalzen en hyena's.

Sans Comique | 22-03-16 | 12:58

Den Haag ontsteld? Wij wisten allemaal dat dit zou gebeuren! Den haag stelt ons, het Nederlandse volk bloot aan gevaar! Dat heet hoogverraad!

Lexus01 | 22-03-16 | 12:57

MP zegt wij zijn met meer !! vanochtend voor deze aanslag waren wij inderdaad met meer !! laat de angst niet zegevieren inderdaad als je dood bent is er geen angst meer , probleem opgelost "toch" MP .

Jetstream | 22-03-16 | 12:55

Ik hoop dat de moeder de dochter vermanend heeft toegesproken en dat ze zich voortaan onthoudt van dergelijke ongenuanceerde uitspraken op een publiek platform.
Moeder wil het verhaal niet in Pauw vertellen anders krijgt de dochter nog meer gedoe op school (Spreek uit; Schowl) Van wie krijgt zij dan meer gedoe en waarom mag de rest van Nederland dit dan niet weten? Het beroep van journalist en redacteur is per definitie een gevaarlijk beroep. met al die mensen die aan de schandpaal worden genageld maak je geen vrienden. Als je die verantwoordelijkheid niet aankan, moet je de conclusie trekken dat je niet geschikt bent voor het vak. Vroeger bestond er nog zoiets als een beroepsethiek, het dienen van de waarheid en dergelijke. die is vervangen door een beroepsmores.Ons kent ons, en bijt niet de hand die je voedt. Stuit mensen niet tegen de borst, tenzij je zeker weet dat je slachtoffer geen familie heeft die je komt zoeken. Ga nooit tegen de hogepriester van de Linkse kerk in, dan wordt je geëxcommuniceerd.
Maar ja, we zijn niet allemaal Lois Lane.

Sans Comique | 22-03-16 | 12:55

Verbiedt bepaalde religieus rechts extremistische organisaties, verplicht aanpassingen in de leer uit de koran. Zodat bepaalde passages in de koran niet meer kunnen worden misbruikt en aan interpretatie voor geweld onderhevig zijn.

Biedt wettelijk geen ruimte voor het propaganderen van niet-westerse ideeën op het gebied van vrouwenrechten, homoseksualiteit Zet in op de-islamiseren.

M.a.w. maak goed duidelijk dat conservatieve (haat en verdeeldheid zaaiende) religieuze denkbeelden geen plaats meer heeft in een moderne westerse samenleving, dat dit wettelijk geregeld gaat worden.

Dit soort impopulaire politieke maatregelen zijn nog veel belangrijker dan het sluiten van grenzen.

Dop in Osaka | 22-03-16 | 12:54

Dit zat eraan te komen, die gasten komen steeds meer in het nauw en nu die 'topterrorist' is gepakt gaan ze even snel hun plannen in uitvoering brengen.

MarcelNederland | 22-03-16 | 12:50

isitsoornot | 22-03-16 | 12:47
Peter Vandermeersch heeft het gisteren allemaal al uitgelegd, het is onze eigen schuld...

Snap je!? | 22-03-16 | 12:49

'Wij zijn met meer'. En zij binnenkort met minder, minder, minder.

Koosboos | 22-03-16 | 12:48

En bij de VARA zitten vanavond de linkse rakkers weer ze drammen dat het mooie mensen zijn die moslims,waar neer zien het in den haag dat die twee culturen
niet bij mekaar passen.

gerrit5042 | 22-03-16 | 12:48

We zijn met meer? Even checken:

In Rotterdam (regio 3071) woonden op 1 januari 2010 18790 mensen, waarvan 10380 niet-westerse allochtonen (55.2%).

Eh nee dus.

Zoltar | 22-03-16 | 12:48

Ongetwijfeld is men op de redactie van Pauw en DWDD koortsachtig op zoek naar 'deskundigen' en de vaste gasten om vanavond te kunnen laten vertellen dat het allemaal is veroorzaakt door achterstelling, discriminatie en racisme, en natuurlijk dat het allemaal 'koren op de molen' van Wilders is.

isitsoornot | 22-03-16 | 12:47

@Lepenseur | 22-03-16 | 11:04
En het einde van 20+ onschuldige Mensen. En dat dan weer met dank aan Links.

Mark_D_NL | 22-03-16 | 12:44

kom er maar in, merkel.

Aoxomoxoa | 22-03-16 | 12:43

Op de Belgische tv: Het heeft niets met de islam te maken, aldus een islamitische bobo.

Schietmijmaarlek | 22-03-16 | 12:43

wat staat er nog meer in het script? ik vrees chaos tijdens de spits: op de weg, op het spoor op het vliegveld...

ganzo | 22-03-16 | 12:42

Rutte geneuzel in 4 minuten :" ... extra waakzaam .. extra voorzorgsmaatregelen ( 4 x).. extra maatregelen ..( 2x).. extra patrouilles... extra controles."

Rutte aan het eind : "wij zijn met meer".
Ik had hem meer een flinke vent gevonden als ie erachter aan had gezegd : "nog wel "!

daytripper | 22-03-16 | 12:41

Kijk dat vond ik op joop.nl en het was niet weggejorist
--
Alex Lefering 19 maart 2016 at 21:46
Daar stond hij,
de eenzaamheid straalde van hem af,
maar, als steeds, ongebroken
blijft hij bij de mening
die hij altijd al gaf.
Tegenover zijn rechters,
het waren er drie,
ageerde hij fel
tegen de hypocrisie.

Veel aangiften vals,
opgehitst door burgervaders,
moskee en politie,
zelfs door het kabinet,
een behoorlijke schoffering,
van Jan met de pet.
Een groot deel van het volk
is in alle staten,
het is duidelijk een voorbeeld
van meten met twee maten.

De politiek in dit land
is corrupt en ernstig ziek,
die plucheplakkers in Den Haag
kunnen niet tegen kritiek.
Die voelen zich
behoorlijk ver verheven
boven de bezorgde burger,
die hen dat niet zal vergeven.

In plaats van zich de bezorgdheid
van het volk aan te trekken,
proberen ze nu
onze spreekbuis te nekken
door al zijn uitspraken
uit de context te trekken.

Het zal ze niet lukken,
Geert zal niet voor ze bukken.
Met gevaar voor eigen leven
blijft hij zijn waarschuwing geven.
Het volk is niet dom.
Dat denken alleen de regenten,
die daar in Den Haag zitten
voor macht en centen.
Die in de Kamer ons land frustreren
en het verdommen van fouten te leren.

Wie had dat ooit gedacht,
dat ons land, zo mooi en uniek,
door de regering is verworden
tot een bananenrepubliek . . .
-

jan huppeldepup | 22-03-16 | 12:40

Laten we beginnen met het wegnemen van de motivatie van zelfmoordmoslimterroristen. Zorgen dat ze weten dat ze na hun daad niet in het paradijs komen met de 72 verse dames.
Hoe? Door ze in varkenshuid te wikkelen en zo te begraven. Dat maakt ze in de ogen van allah voor eeuwig onrein.

lightpole | 22-03-16 | 12:39

Zijn de felicitaties van Erik van Muiswinkel al binnen eigenlijk?

Snap je!? | 22-03-16 | 12:39

kanon0503 | 22-03-16 | 12:18

Ik lees net op de npo dat de grens tussen belgie en frankrijk gesloten is. Maar dat had toch geen zin??? We worden aan alle kanten belazerd.

doskabouter | 22-03-16 | 12:39

Deed Rutte nu een integrale oproep om door het volk gelynched te worden? ok....

Rest In Privacy | 22-03-16 | 12:36

Rutte: "Dit is moord met voorbedachte rade."
Pleonasme sukkel; moord is doodslag met voorbedachte rade, net als groen gras en haat islam.

Tjemig | 22-03-16 | 12:36

Onze aandacht gaat uit naar alle slachtoffers die bla bla bla......

Wanneer is de volgende terreur aanslag uit islamitische hoek?

En zo gaat het maar door.

phman68 | 22-03-16 | 12:34

Ik zat net in tram 14 van Bos en Lommer (020Gaza) naar het centrum. Verbeelde ik het me nu of zag ik allemaal lachende en opgetogen gezichten bij de gehoofddoekten :((

von Trier | 22-03-16 | 12:34

Fijn he al die middenoostelijke regime's ontmantelen in de naam van de zaligmakende democratie. Nou krijgen we die zelfde shit hier.

Hiesjes | 22-03-16 | 12:34

Hoe staat het met de luchtbruggen van verse moslims ?
Heeft Groenlinks krullebol Sargentini al gezegd dat er geen greintje bewijs is ?
Vragen .. vragen ..

daytripper | 22-03-16 | 12:32

Rutte: Wij zijn met meer, dat herhaal ik maar even.
Hitler: Wir sind mit mehr, wolt ihr den krieg ??

Dit soort uitspraken en de juiste combinaties in Europa hebben ervoor gezorgd dat anderen het probleem moesten oplossen voor de zittende regeringen, ánderen die de noodzaak van ingrijpen wél inzagen.

Als het er op aan komt laten opnieuw de regeringen het afweten en nemen zij NIET hun verantwoordelijkheden !

LinkseWreker | 22-03-16 | 12:30

Is er al een reactie van de *kuch* president van Europa?
Het zal hem en mede zonnekoningen toch niet zijn ontgaan daar in Brussel ?

daytripper | 22-03-16 | 12:29

"We blijven alert en als het nodig is dan zullen wij extra maatregelen afkondigen en zullen er voor zorgen dat Nederland goed beschermd blijft"
Aldus de premier die bewust onze grenzen wagenwijd open laat staan voor IS en vooral niemand uitzet die IS toe loopt te juichen, omdat hij zijn vriendjes Merkel en Erdogan niet teleur wil stellen.
Bedankt Mark!

Schietmijmaarlek | 22-03-16 | 12:28

Ik wens Tusk, Juncker, Schultz, Verhofstadt, van Rompuy, Rutte, Merkel en nog vele andere verlichtte personen van onze EU leiding, vooral veel vrede en barmhartigheid toe.

Borrom | 22-03-16 | 12:27

Zoals al verwacht: Gelukkig heeft het niks met Islam te maken.

The_Black_Knight | 22-03-16 | 12:26

Dit is het einde van Links.
Lepenseur | 22-03-16 | 11:04

@Lepenseur. Ja , dat had je gedacht ... er komt nu veel blabla : ".. afschuw.... staan voor onze democratische waarden ... schouder aan schouder.... blablabla .
Realiteit : komende zondag 2 zetels meer voor Wilders... en dan snurken we weer verder .. TOTdat!! ja totdat..

daytripper | 22-03-16 | 12:24

Rutte 4: Het is een laffe aanslag op onze manier van leven. Doe er dan wat aan!!! Lafaard!!!
Trek met ingang van 23-032016 om 00.00 uur alle dubbele paspoorten in en stel een meldplicht in voor alle veroordeelden Marokkanen.
Overigens vind ik aanslag plek 1000% verkeerd gekozen. Als het toch een keuze was dan maar het EU parlement.

Musset | 22-03-16 | 12:23

""Dat fascistische tuig in Ukraine maakt even op een misselijke manier misbruik van de situatie.... gadverdamme.""
@ Dop in Osaka | 22-03-16 | 12:18
Maar het is toch allemaal de schuld van Wilders..?

telelezer | 22-03-16 | 12:23

"Wij zijn met meer?"
Nou, als het aan Trutte ligt niet lang meer, want dat volk fokt als de konijnen.... ze worden onderweg hierheen al zwanger.

mallekater | 22-03-16 | 12:22

Reden te meer om elke vorm van samenwerking met die Oekraine keihard kort te sluiten.

mallekater | 22-03-16 | 12:19

Ik citeer: Jan Boule | 22-03-16 | 12:13
""(..) De ellendelingen in de nationale en Europese politiek is het te wijten dat de huidige situatie is ontstaan. Zich onaantastbaar wanend in hun bastions te den Haag en Brussel gelijk de Franse adel eind 18e eeuw in hun versterkte landhuizen, laten ze de situatie volledig uit de hand lopen. Handjeklap met een Turkse nationalist , defensie praktisch wegbezuinigend en een politie corps dat amper daad- slagkracht heeft laat men alles op haar beloop. Er komen dagelijks meer Arabieren binnen dan er Nederlandse baby's worden geboren, we zitten over de 17 miljoen mensen op een graspol dat Nederland heet. En daarbij wordt de gewone Nederlander dag-in-dag-uit geknot, gekort , voor racist uitgemaakt en gewaarschuwd vooral niet tegen "Öekraïne "te stemmen. Op elke 14 juli wordt gevierd in Frankrijk dat 30.000 mensen van adel ( Max Gallo) het hoofd verloren onder de guillotine eind 18e eeuw beschuldigd van dezelfde zaken als onze politici. Het volk mort.""
@ Jan Boule | 22-03-16 | 12:13
Zulk een briljant betoog verdient geciteerd te worden; hetgeen ik bovenstaand dan ook deed.
+ 1000

telelezer | 22-03-16 | 12:19

Die "Ukraine's intelligence chief" is ook een smerig stuk vreten zeg… wel makkelijk, roepen dat het met Rusland te maken heeft terwijl IS de aanslag heeft opgeëist. Hoe hard kun je een "nee" stem op 6 april voor je kop krijgen?

Maar die aanslagen beginnen echt steeds meer linke soep te worden. Nu al dreigingen in Nederland, en de overheid is foetsie. Ze doen niets, weten niets, willen niets… grenzen sluiten is er nog stééds niet bij, een definitief antwoord op IS is er nog stééds niet. Slaap maar rustig verder hoor Rutte! Lummel.

kanon0503 | 22-03-16 | 12:18

Dat fascistische tuig in Ukraine maakt even op een misselijke manier misbruik van de situatie.... gadverdamme.

Dop in Osaka | 22-03-16 | 12:18

@Mark_Pugner | 22-03-16 | 12:11
Inderdaad. En de Georgia Guidestones natuurlijk.

Lagonda | 22-03-16 | 12:18

telelezer | 22-03-16 | 12:11
Ongesteld, dan zeggen ze wel vaker warrige dingen.
Denk je nu echt dat lieden die even de grenzen open gooien voor tientallen miljoenen Turken dat die hier mee zitten?

bakoenin | 22-03-16 | 12:16

Scholen worden weer extra beveiligd, kinderen mogen het gebouw voorlopig niet verlaten (Antwerpen).

bergsbeklimmer | 22-03-16 | 12:16

""Ook PvdA-leider Samsom toonde zich diep geschokt.""
www.telegraaf.nl/binnenland/25448941/_...
De waardeloze huichelaar..!
De WARE schuldigen van al deze moorpartijen en overige islam ellende, niet alleen in NL maar ook in de rest van Europa, zijn de laffe "Deugfascisten" die "dat andere geloof" binnen blijven halen.
Maar nu de onschuldge "geschokte" spelen.
Wat een smerige politiek

telelezer | 22-03-16 | 12:15

@sannepindakaas

Zo zie je maar weer met welke religie je te maken hebt.

Wil je deze tip ook doorgeven aan de politie in Amsterdam svp ? het wordt tijd dat deze mensen worden opgepakt.

LinkseWreker | 22-03-16 | 12:14

chicago river | 22-03-16 | 11:57
Een onwaardige opmerking van de slechtste premier die dit land ooit heeft gehad.

Glasgow Argus | 22-03-16 | 12:13

Je kunt geen bruggen bouwen, handreikingen geven aan lieden die onze beschaving willen vernietigen.
Vuur moet je soms met vuur bestrijden.

Desmoulins | 22-03-16 | 12:13

Zoals men nu in Frankrijk nu zegt : "vous avez voulu du multicultarisme? Vous aurez Molenbeek, ça rime avec Houellebecq". De ellendelingen in de nationale en Europese politiek is het te wijten dat de huidige situatie is ontstaan. Zich onaantastbaar wanend in hun bastions te den Haag en Brussel gelijk de Franse adel eind 18e eeuw in hun versterkte landhuizen, laten ze de situatie volledig uit de hand lopen. Handjeklap met een Turkse nationalist , defensie praktisch wegbezuinigend en een politie corps dat amper daad- slagkracht heeft laat men alles op haar beloop. Er komen dagelijks meer Arabieren binnen dan er Nederlandse baby's worden geboren, we zitten over de 17 miljoen mensen op een graspol dat Nederland heet. En daarbij wordt de gewone Nederlander dag-in-dag-uit geknot, gekort , voor racist uitgemaakt en gewaarschuwd vooral niet tegen "Öekraïne "te stemmen. Op elke 14 juli wordt gevierd in Frankrijk dat 30.000 mensen van adel ( Max Gallo) het hoofd verloren onder de guillotine eind 18e eeuw beschuldigd van dezelfde zaken als onze politici. Het volk mort.

Jan Boule | 22-03-16 | 12:13

BillyDanzig | 22-03-16 | 12:09

Rutte immiteert Obama. Net als hij soms Verhofstadt immiteert met zijn irritante lichaamstaal.

doskabouter | 22-03-16 | 12:13

Wat moet Pinokkio hier nu weer bij.
Die wil tientallen miljoenen Turken vrij reizen in Europa geven.

bakoenin | 22-03-16 | 12:13

Ze laten iedereen maar binnen en zoeken niet of nauwelijks uit wie er binnen komen. IS zit er tussen dat blijkt nu wel weer. En nog stop de stroom met zoekers niet. Tegelijkertijd doet Rutte aangeslagen maar onderneemt geen actie. De verhoogde controle is zinloos. IS en andere extremisten spelen het slim. Wij denken alleen in hokjes. Zodra de controle weer verslapt slaan ze toe. Ik ben bang dat het IS leger wat al in ons land is steeds groter wordt.

doskabouter | 22-03-16 | 12:12

@ProAsfalt | 22-03-16 | 12:00

Steeg. De VVD gaat onmogelijk winnen.


@Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 12:08

Trump is wat de VS maar ook de wereld nu nodig heeft.
Logisch gevolg.
Zijn speech gisteren voor AIPAC was een openbaring.
Zelfs de VN zal niet meer onfeilbaar zijn, mocht hij de president worden.

Desmoulins | 22-03-16 | 12:12

Wederom een glimp van het totale failliet van de EU op alle fronten, alleen voordat ze dat zelf inzien moeten we nog tienduizenden doden hebben.

MichelDenHaag | 22-03-16 | 12:11

Ja hoor, je kon erop wachten: de hypocrieten van de Haagse Apenheul zijn "ontsteld"
www.telegraaf.nl/binnenland/25448941/_...

Ontsteld..????
Ergo:
Ofwel: 1: ze zijn volkomen doof en blind en te dom om in te zien dat dit ging gebeuren
Ofwel 2: ze zijn een stel hypocriete leugenaars die allang wisten dat dit kon gebeuren omdat Wilders ze al jaren lang waarschuwt, maar om laaghartige politieke winst hun bek houden en het volk in levensgevaar brengen om hun Brusslse meesters te slijmen

telelezer | 22-03-16 | 12:11

Kunnen die vervelende tweets hier achterwege blijven. Geenstijl wordt zo onoverzichtelijk als wat

geengemaar | 22-03-16 | 12:10

Tsja, dat krijg je als ze tot in het midden oosten wanhopig zijn omdat ze geen stageplek vinden in onze vrije westerse samenleving.

henkdekanarie | 22-03-16 | 12:10

De tijd voor zogenaamde verbindende politieke correctheid is over. Het werkt niet bij dit soort extreem religieus rechts extremisme, net zoals bij andere vormen van militant links en rechts extremisme, je moet de voedingsbodem daarvoor verbieden, weghalen - uitroeien.

Dat is een keuze of je dat wel of niet wil als samenleving. Keihard optreden tegen religieus rechts extremistische organisaties, wat voor je politiek electoraat misschien nadelig kan zijn. Of er weer een stille tocht door dit maal Brussel om houden en als politiek beleidsmakers voorop lopen met het vingertje omhoog dat er niet moet worden toegegeven aan geweld.

Dop in Osaka | 22-03-16 | 12:10

Echt irritant dat Rutte na elke paar woorden pauseert.

BillyDanzig | 22-03-16 | 12:09

Nice, dat de Russia did it -kaart alweer getrokken wordt. Je vraagt je af waarom er geen aanslagen in Rusland zijn terwijl Rusland IS echt aan het uitroeien was. Doet allemaal toch wel erg aan Gladio denken, een paar decennia geleden. En dat hoofdkwartier is ook wel erg dicht bij trouwens.

Mark_Pugner | 22-03-16 | 12:08

Het zoet van Balkenende smaakt naar bitterzuur gal.

Piet Karbiet | 22-03-16 | 12:08

Graag per direct de hele sharia driehoek in Den Haag preventief ruimen.

Lafayette | 22-03-16 | 12:08

Trump, 5 minuten geleden: *Do you all remember how beautiful and safe a place Brussels wss. Not anymore, it is from a different world! U.S. must be vigilant and smart!*
twitter.com/realDonaldTrump

Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 12:08

Hoofddorp nu ook al afgesloten?
Er ligt daar zeker een 'wanhopige wijk' in de buurt, want anders gebeuren dit soort dingen niet. Het zullen wel lokale Aziaten zijn die wanhopig zijn geworden nadat hun snackbar waarin ze 80 uur per week draaien in zwaar weer is komen te staan. 'Wanhopigheid' is wat alle aanslagen gemeen hebben. Niet islam ofzo.

Vage_eddie | 22-03-16 | 12:07

Zojuist deze comment op het Noord-Koreaanse blog joop.nl geplaatst:

"Laatste nieuws: het zijn nu officieel drie aanslagen. Nog niet officieel bekend is uit welke hoek deze aanslagen komen, maar daarover bestaat slechts bij een klein groepje hardnekkige wegkijkers twijfel."

Account voor 24 uur geblokkeerd.

Savanne Rotsmoel | 22-03-16 | 12:07

Het nieuwe overheidsbeleid van passend toewijzen van sociale huurwoningen zal er natuurlijk ook niet aan bijdragen om diversiteit in achterstandswijken te bewerkstelligen. Meer no-go wijken liggen met een dergelijk beleid op de loer, met potentiële kruitvaten tot gevolg.

spamzuiger | 22-03-16 | 12:07

Wanneer Rutte zegt: blijf thuis, krijgt hij de wind van voren, want je mag moslimimmigranten natuurlijk niet vragen thuis te blijven.
Het gevolg is echter dat je je eigen bevolking moet zeggen dat ze beter thuis kunnen blijven......

mallekater | 22-03-16 | 12:06

Ome Pat Condell heeft ook weer net een nieuwe trouwens. Voor die, die het nog niet wisten.

HMCuiteraard | 22-03-16 | 12:06

OEKRAINE: het zijn de russen, Maar natuurlijk. 6 april blijft Nee

endtotrolling | 22-03-16 | 12:05

chicago river | 22-03-16 | 11:57
En weer een lousy spindoctor/premier scriptwriter ontmaskerd. Die wordt er de komende verkiezingen sowieso uitgemieterd. ´Wij zijn met meer´ heeft gewoon een heel infantiel toontje. Een toontje dat je hoort op het schoolplein, tussen lieden van groep 4, of 5. Niet na aanslagen als deze.

chicago river | 22-03-16 | 12:04

@Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:53
Autochtonen worden gewoon opgeofferd om de islamisering van Europa te faciliteren. Dit in opdracht van Brussel en Merkel.

sinar2 | 22-03-16 | 12:04

Getverdemme, ik word kotsmisselijk van de niet-gemeende, obligate, voor de bühne perfect en goed gearticuleerde "afschuw" van onze premier. Wat een walgelijk mannetje is dat, ik schaam me kapot dat dat onze premier is. Elk nadeel heeft zijn voordeel - mocht ik onverhoopt iets verkeerds hebben gegeten, dan haal ik dit fragmentje erbij om er zo snel mogelijk oraal weer vanaf te komen.

smoelwerk | 22-03-16 | 12:04

@monteur | 22-03-16 | 11:09
Wat wij fout doen? Nou dit dus: de fout altijd weer bij ons zoeken. Er zijn ook 3e generaties allochtonen van de Italiaanse en Spaanse gastarbeiders. Die zijn alleen nog te herkennen aan de achternaam.

Peter_K | 22-03-16 | 12:03

Mega miljoenen gaan weer uitgetrokken worden voor bomveilige BMW's, persoonlijke beveiliging en noem maar op voor onze EU leiders natuurlijk.
Stel je voor....

HotPotato | 22-03-16 | 12:03

Waar blijft de woede, Rutte? Een normaal mens is woedend, maar jij niet.
*verbied islam*

Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 12:02

En natuurlijk doet onze regering verder niks . Wat extra politie sturen naar Schiphol en een paar treinstations, phew ....

Waarom niet NU alle Syrie gangers opgepakt ?
Geen nieuwe asielzoekers meer toelaten !

Er komt een keer een echte revolte tegen dat niets doen van deze slappe "regering ".
De tijd van praten is gvd nu wel een keer voorbij

FrankOngerust | 22-03-16 | 12:02

Nou ja met dabk aan de gutmensch. Welkom zielige vluchteling(gelukszoekers). Hier kon je op wachten natuurlijk. Nou nu is het gebeurt. Al bijna in je achtertuin. Tsja wie is er nog blij met de slinksche naieve gutmensch. Een pvda een vvd en die EU. Iets oplossen kunnen ze niet. Rutte heeft zijn toespraakje al klaarliggen en het wordt met dit kabinet glas plas was. Maar hier komt hij ook. Let maar op. Ja we zijn maar speeltjes van de hoge heren.

tweetybird | 22-03-16 | 12:01

Het erge vind ik ook dat er bij deze aanslag vast vele mensen op VlaamsBlok hadden gestemd bij de vorige verkiezingen. Deze mensen hadden altijd gewaarschuwd voor islamitisch geweld in haar land België en continent Europa.
Ze waren voor vermindering van islam in België. En terecht!1
Toch werden deze mensen weg gezet door vrijzinnig liberale mannetjes als Verhofstadt, Pechtold, en noem als die liberaal-communisten maar op. Vlaams Blokkers zijn immers angsthazen, rascisten, tokkies, fascisten en IQ-lozen volgens dit politieke straattuig.
En als ze stemmen, stemmen ze om een signaal af te geven, en niet om de leiders weg te stemmen en een ander pad in te slaan. *rofkots*

Sodemieter op Verhofstadt, met je "open samenleving'.

rectormagnificus | 22-03-16 | 12:00

En uitgerekend op 22 Maart ... toch al zo'n verdachte datum.

Lagonda | 22-03-16 | 12:00

Voor iedereen die zegt: die moslims moeten weg.

Tja, probeer er maar eens achter te komen die goed of die fout is.
Daar kom je niet achter. Dus of ze blijven allen hier, of je moet ze allen het land uitzetten.

Het land uitzetten dat gaat never nooit niet gebeuren want dan zijn de bazen hun gratis arbeiders kwijt net zoals de grenzen sluiten ook nooit gaat gebeuren want dan stokt te komst van gratis arbeiders.

Het is heel simpel: zolang u op de idealistische partijen (meestal linkse hoek, PvdA, D'66, GroenLinks) stemt die menen de mensen overal ter wereld te moeten redden en het klimaat dan wel u stemt op de bazenpartijen die alleen opkomen voor de bazen/multinationals (VVD, D'66, PvdA, CDA) verandert er helemaal geen ene reet.

Zo simpel is het.

De VVD stijgt ondertussen alweer flink in de peilingen.
Het is maar wat u/ het volk wilt.

ProAsfalt | 22-03-16 | 12:00

"Als de groep IS strijders of radicale moslims echt zo groot was in Europa dan zouden er in elke hoofdstad nu bommen ontploffen. DAN zou je voor totale chaos zorgen. Maar zoveel vrijwilligers hebben ze niet, zeker in Europa niet, die hun leven voor IS willen beeindigen. Kijk maar naar Abdesalam, die verwende snotaap, die durfde op het laatst ook niet meer.
John nie | 22-03-16 | 11:05 "

Dus? Laat iedereen toch maar binnen?

De Islam heeft een meerjarenplan, en een heel lange adem. De strijd om de wereldmacht mag best wel even duren. Teveel aanslagen zou de ogen van de inboorlingen kunnen openen, ook nu wordt immers gezegd dat Parijs door de wanhoop in de Molenbeekse wijk komt, en dat er extra geld naar die buurt moet zodat er weer kleine winkeltjes begonnen kunnen worden door de sloebers. Natuurlijk weer allemaal shoarmatentjes of belhuizen.
Ik zou zeggen dat deze aanslag iets te vroeg kwam (we zijn nog niet van Parijs bekomen) en te dicht in dezelfde buurt. Maar het was onvermijdelijk.

Sans Comique | 22-03-16 | 12:00

De beveiliging van de Koninklukke familie zal wel weer extra verhoogd zijn. Terwijl de jihadisten als sinds de moord op Saddat in 1981 geen royalties meer afknallen maar burgers.

Piet Karbiet | 22-03-16 | 11:59

Het gaat een EK worden zonder supporters denk ik. Je kan niet meer de veiligheid garanderen van al die mensen.

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:59

Het enige wat telt in onze samenleving is minder islam.
Minder politici die de islam promoten. En veel harder optreden tegen jihadstrijders. De islam is tegen onze manier van leven en hoort hier niet thuis. Wie dat nou nog steeds niet beseft en op de islam meewerkende partijen stemt werkt rechtstreeks mee aan de toekomstige aanslagen die ons keihard zullen treffen. We zijn in oorlog met de islam. Punt!

dijkbewaker | 22-03-16 | 11:57

Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:53
Los daarvan. Het ´wij zijn met meer´ is gewoon een zieke opmerking na dit type aanslagen met 30 of meer doden. Plus zoveel gewonden. Een politicus onwaardig.

chicago river | 22-03-16 | 11:57

Vijf voor twaalf.
Moment van de waarheid voor Jean Kloot den Drincker en de vette varkens in Brussel.
Nemen we zo een fles Bourgogne de man bij de lunch, of houden we het, gezien de omstandigheden, bij één glaasje.

Cuyahoga | 22-03-16 | 11:57

Hoogste tijd voor een totaal islamverbod in Nederland.

Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 11:57

Weinig gebieden zijn de afgelopen 40 jaar demografisch zo veranderd als West-Europa. En nóg zijn ze boos. Het is nu weer wachten op de gematigde moslims die meer islamisering gaan afdwingen bij links Nederland. En zal het de komende decennia blijven gaan. Tot de laatste kerktoren om is.

de Voorzittert | 22-03-16 | 11:56

minder, minder, minder. het is ook gewoon een keer genoeg. alle maatregelen genomen die noodzakelijk zijn ? dan was dit vandaag niet gebeurd. dat pappen en nag houden door een zooitje tuig dat de politiek gekaapt heeft moet een halt toegeroepen worden. dit land heet nederland, dit land is vertegenwoordigd door een dominate bevolkingsgroep, nederlanders. het tuig dat dat af probeert te breken hoort in het gevang.

netniet | 22-03-16 | 11:56

Godverdomme, krijgen we een terreur lente. Waren we net van die ene aanslag bekomen komt de volgende al. En nu iedereen preventief fouilleren zeker. Man, zelfs als ze 1op1 burgers gingen beveiligen, dan zou het nog niet veilig zijn. Nahja, 6 maanden terreur propaganda... net begonnen... Begin maar vast je Harddisk en telefoontje te decrypten, want dat wordt zo de standaard.

Escovanity | 22-03-16 | 11:55

Ik ga maar naar Roemenië, gesubsidieerde banen voor het oprapen straks, geen last van ploflims, mooie natuur, lekker wijven en goed eten.

Dhr. W. Anhoop | 22-03-16 | 11:55

-weggejorist-

marcoplarco | 22-03-16 | 11:55

Nou, op de Rotterdamse basisscholen zijn het er inmiddels inderdaad meer.

Piet Karbiet | 22-03-16 | 11:54

En AT5 probeert Sanne nu voor haar karretje te spannen. Uiteraard om objectief verslag te doen.*kuch* Op Twitter wordt ze dan ook gewaarschuwd voor AT5. Hoe zou dat nu komen?

Bijtendehond | 22-03-16 | 11:54

Ik vind het tijd voor een staatsgreep.

QuantumHolo | 22-03-16 | 11:54

Rutte is niet slap, het kan Rutte gewoon geen fuck schelen. Hij zit hoogst waarschijnlijk nu al te prakkezeren hoe hij dit voor het komende referendum kan spinnen. Die man (en een ieder die zich op dit moment in de politieke slangenkuil van de VVD en PvdA staande houdt) is gewoon een sociopaat. Er is geen andere verklaring. De enige die ik kan verzinnen is dat door de innige band van de media met de politiek beide de zicht op de realiteit volkomen verloren hebben.

Sans Comique | 22-03-16 | 11:54

Zelfs als moslims vanaf nu compleet zouden stoppen met terrorisme en criminaliteit zouden ze aan de hand van de gebeurtenissen afgelopen dagen/maanden/jaren nooit volledig geaccepteerd worden in de westerse samenleving. Is ook logisch natuurlijk, dit soort gebeurtenissen zorgt bij elk gezond mens natuurlijk voor negatieve associaties. De moslims zullen de onderste laag van de sociale ladder de komende decennia niet ontstijgen en dat hebben ze volledig aan zichzelf te danken. Alle moslims gewoon terugsturen en opnieuw proberen met Grieken, Spanjaarden of Portugezen o.i.d als we nog arbeiders nodig hebben. Dit is inclusief de welwillende, is nu misschien even lastig maar dat hebben we er binnen 5 jaar uit.

gewirwar | 22-03-16 | 11:54

*Er zijn geen aanwijzingen dat er in Nederland een terreuraanslag op handen is. Dat zei minister-president Mark Rutte tijdens een speciaal belegde persconferentie na de aanslagen in Brussel*... oogjes dicht en snaveltjes toe allemaal...

Gies van Agt | 22-03-16 | 11:53

In 2001 werd er door sommigen al een feestje gebouwd na de aanslagen op de twintowers. Sindsdien duiken, er na elke aanslag in een westers land, berichten op dat er moslims een feestje aan het bouwen zijn.
Ben persoonlijk niet heel verbaast over de reactie van Sanne's schoolgenootjes.

mvdwarsligger | 22-03-16 | 11:53

sinar2 | 22-03-16 | 11:50
Dat "wij" met meer zijn is ook totaal irrelevant. Enkele tientallen terroristen kunnen een land als nederland simpel ontregelen. Met enkele honderden kan je dit land bezetten.

Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:53

@Tostiman | 22-03-16 | 11:49
Ho ho, wacht eens even.

Lang niet elke islamitische gelovige is zo. Minimaal de helft houdt zich aan de wet en werkt volgens de criteria van Jetta Klijnsma (PvdA = Partij van dwangArbeid).

Dus luitjes het land uitzetten gaat never nooit niet gebeuren want dan schreeuwen de bazen moord en brand.

ProAsfalt | 22-03-16 | 11:52

QuantumHolo | 22-03-16 | 11:49
.... minder dan 2% moslims.

QuantumHolo | 22-03-16 | 11:52

'Wij zijn met meer'. Klopt, maar sinds vandaag toch weer met een m/v of 40 minder. Net zo lang totdat 'zij' met meer zijn.

Gezwel | 22-03-16 | 11:52

Een betere aanleiding om alle middeleeuwse randdebielen het land uit te flikkeren zou ik niet weten.

vhKarelkruizenruiker | 22-03-16 | 11:51

Commentaar zo even van Pechtold: We moeten de eenheid bewaren. Klaver: wij zijn sterker.... En meer van de bekende dooddoeners. Rutte : Wij zijn met meer???? Nou en? Totaal irrelevant. De politieke elite geeft niets om de eigen mensen. Met volledig verstand hebben ze willens en wetens de islam hier massaal binnen gelaten en gefaciliteerd. Syriëgangers lopen gewoon vrij rond met of zonder bomgordel maar met het hoofd vol met jihad. Met de zgn vluchtelingen kunnen duizenden jihadstrijders meekomen.
Voor een groot deel is de bevolking zelf verantwoordelijk door niet op de juiste personen te stemmen die echt willen aanpakken. Die worden gedemoniseerd en worden buiten de politieke macht gehouden. Tegen alle jankers zou ik willen zeggen: Stem de volgende keer op partijen die de islam willen aanpakken. Weer zal de reactie zijn: Alle moskeeën worden extra beschermd tegen wraakacties van rechtsextremisten. Krankzinnig gezien de islam ideologie de moordacties juist aanbeveelt zoals de grote voorganger Mohammed zijn bloederig spoor heeft achtergelaten om verheerlijkt te worden.

dijkbewaker | 22-03-16 | 11:50

Rutte: "we zijn met meer".
Oftewel: we nemen de doden maar op de koop toe, we moeten gewoon accepteren dat de islamisering van Europa met geweld gepaard gaat en dat is jammer maar de overheid wil dat gewoon.
En het tempo waarin de islamitische asieleisers binnenstromen zijn we binnen 20 jaar ook niet meer met meer.

sinar2 | 22-03-16 | 11:50

'wij zijn met meer'.

Ja, daar hebben de slachtoffers, verminkten en nabestaanden echt heel veel aan.

Eerste logische stappen zou zijn: grenzen dicht, gelukzoekers per direct retour en noodwetgeving om als de wiedeweerga terug te gaan naar <2% moslims. Of denk ik nu te rationeel met mijn boerenonderbuikverstand?

QuantumHolo | 22-03-16 | 11:49

Hier past eigenlijk maar 1 reactie : Als die booslims moeten assimileren of wegwezen !
Keihard aanpakken, genoeg is genoeg !

Genoeg van al die nietsnutten die bijstand en huursubsidie etc krijgen: Verplicht aan het werk ( papiertjes rapen , bossen planten en bossen schoonmaken. Dan hebben ze geen tijd om al dit aanslagen te beramen en uit te voeren.
Weg met alle hoofddoekjes en burka's : wie niet met ons is, is tegen ons. Ik ben ze echt zat ...... Bah....

FrankOngerust | 22-03-16 | 11:49

@John nie | 22-03-16 | 11:05
Maar als het een aanslag is, zijn het bijna altijd en vooral de laatste jaren, onze nieuwe licht getinte islam aanhangers.
Lijkt me dan ook het handigst om deze mensen niet meer toe te laten en liefst ook uit te zetten. beter voorkomen dan genezen zeg ik maar

Tostiman | 22-03-16 | 11:49

@Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 11:44
Even daarvoor wist Pinokkio ook nog te vermelden dat wij in een democratie leven.

koosnaam | 22-03-16 | 11:49

Lewis | 22-03-16 | 11:44

Heeft niets met laf zijn te maken. Groot gelijk.
U moet er toch niet aan denken..

Crosskabouter | 22-03-16 | 11:48

-weggejorist-

Qwrk_II | 22-03-16 | 11:48

Ik neem aan dat de Belgische regering zijn verantwoordelijkheid neemt en iets doet aan de desolaatheid van Molenbeek!/Vander meersch mode.
Of zou dit het eerste verzet tegen de overheersing van Brussel zijn?

miko | 22-03-16 | 11:48

OT: servertje van maroc.nl rookt. Ben benieuwd wat voor euforische juichverhalen daar momenteel worden geplempt.

Gezwel | 22-03-16 | 11:48

Tijd voor een Europese lente.......

Madrox | 22-03-16 | 11:48

Ga mijn kinderen maar eens van school halen.
De overheid is er niet voor hen.

Piet Karbiet | 22-03-16 | 11:48

Prijs de dag als de slapste piemol uit de politiek, Mark Rutte, afgevoerd gaat worden. Die komt weer geen spát verder als met een uitgestreken smoelwerk staan blaten over "laffe aanval" en "rechtstreekse aanval op onze vrijheid" ja GVD DOE ER DAN WAT AAN MAN!!! Maar ipv daarvan halen ze ze zelf, nota bene tegen betaling van 6 MILJARD belastingpegels hier naar binnen. Om dan dit soort kletspraat in de kiezer zn gezicht te gaan spugen. Nog even en Franzl Timmermans staat weer met tranen in zn oogskes te stotteren wat een prachtig land we hebben. Huichelachtiger dan sit gaat het voorlopig niet worden. Ik word letterlijk fysiek ziek van zoveel slapheid.

Dutchbeaurouge | 22-03-16 | 11:48

@Snackbar van Allah | 22-03-16 | 11:42
"Het station in Hoofddorp is dinsdagochtend ontruimd na een mogelijke dreiging. Reizigers worden via bussen vervoerd."
Hoop toch dat ze die reizigers even controleren, alvorens ze met bussen te vervoeren.

mvdwarsligger | 22-03-16 | 11:47

Zal de rest van mijn leven anti-islam stemmen. Al combineren ze het met 90% belasting betalen: mijn stem hebben ze.

de Voorzittert | 22-03-16 | 11:47

Onze minister president “Er zijn extra maatregelen genomen in Nederland”….klinkt als mosterd na de maaltijd….Zoals altijd. Zucht.... Mijn medeleven aan alle slachtoffers

Wereldburger 2 | 22-03-16 | 11:47

Is Brakke Al-Dinges al geliquideerd als reactie? Nee? Schiet daar dan eens even mee op.

Tubantia83 | 22-03-16 | 11:47

Lewis | 22-03-16 | 11:44
Ik begrijp je volkomen, en vind het eerder verstandig dan dat je zwicht voor terreur. Als onze regering en politie niets voor de burgers - die hun salaris betalen - overhebben, moet je zelf maar je maatregelen nemen. Hou je kleine meid maar lekker binnen vandaag!

Snap je!? | 22-03-16 | 11:47

hovawart | 22-03-16 | 11:42
Hij glanste van oor tot oor van de media aandacht. Wat een naar kind is dat en waarom speelt hij in godsnaam in rol in de nationale politiek? Ik kan mijn ogen niet geloven als ik tv kijk.

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:47

In NL zijn 6 miljoen aanslagen op handen. Zo rond 1 juli.
lulleficatie | 22-03-16 | 11:41
Denk al een stuk eerder. Rokjesdag 2016 wordt legendarisch

hurenisvoorpaupers | 22-03-16 | 11:46

We zijn met meer? Daar wordt aan gewerkt, op meerdere manieren..

TheseDays00 | 22-03-16 | 11:45

-weggejorist-

kuuliejoek | 22-03-16 | 11:45

-weggejorist-

kuuliejoek | 22-03-16 | 11:45

Misschien ben ik te cynisch, maar ik vraag me af wat voor wetgeving er nu doorgedrukt wordt in Den Haag, nu de aandacht is afgeleid. Ook las ik net "Station Hoofddorp ontruimd na mogelijke dreiging". Maar berichten van de overheid (en in hun verlengde de oude media) vertrouw ik niet meer. Help.

Sans Comique | 22-03-16 | 11:44

Rutte: *Wij zijn met meer en die mogen geen van allen "minder" zeggen*.

Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 11:44

Door een Jetlag ben ik net wakker.
Zie het nieuws. Sjonge sjonge, niet te geloven, wat een tuig is het toch.

Maar ben wel gerustgesteld , want gelukkig heeft dit niets met de Islam te maken. Gelukkig niet. Volgens Judith tenminste.

edelweiss | 22-03-16 | 11:44

@ Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:42
Ik woon in een grensstad, zal je vertellen dat ik mijn dochter, die vanmiddag de stad in wil, mooi thuis hou vandaag. Later deze week kan het ook wel.
Sommige mensen zullen me laf vinden, of zeggen dat ik zwicht voor terreur, dat moet dan maar.

Lewis | 22-03-16 | 11:44

ProAsfalt | 22-03-16 | 11:39

Eens!

Ikhebeenvraag | 22-03-16 | 11:44

-weggejorist-

sparrow | 22-03-16 | 11:44

-weggejorist-

sparrow | 22-03-16 | 11:44

Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:38
Ik was toch wel weer benieuwd wat hij te zeggen had, maar het was weer het oude draaiboek wat opgezegd werd, om te kotsen die man.

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:43

Ik maak me ernstige zorgen over de schoolgenoten van Sanne? Dit zegt wat over de moslims, die dit toejuichen! Mark Rutte zou dit eigenlijk moeten horen? Sanne, opnemen met je iphone en laat het horen aan iedereen.

HdJ& | 22-03-16 | 11:43

Persconferentie over, de olifant wordt weer met oogkleppen op ontweken. HET IS ISLAM, LUL!!

marcoplarco | 22-03-16 | 11:43

Rutte, lazer op. Ga bij H3b voor de klas staan ofzo.

stijlvollezak | 22-03-16 | 11:43

Geen zorgen.

Jetta Klijnsma (PvdA = Partij van dwangArbeid) heeft de perfecte oplossing hetgeen in de participatiewet is geïmplementeerd: iedereen aan de dwangarbeid voor nop waarbij de bazen er met de poen vandoor gaan op kosten van de belastingbetaler.

ProAsfalt | 22-03-16 | 11:43

Premier Rutte reageert; Wij zijn met meer! En met zijn beleid zijn we straks met minder

geertje4g63 | 22-03-16 | 11:43

Lees net op twitter dat men vraagt om het sluiten van de Scholen in Noord_Brabant. In verband met de gevluchte Islam Terroristen? Klopt dit? Lijkt mij niet onverstandig.

Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:42

Eerste reactie van een lachende GroenLinks-voorman Klaver, wat een empathie.

hovawart | 22-03-16 | 11:42

Greet heeft al gereageerd, rustig maar effectieve duiding. www.pvv.nl...
ecologiste | 22-03-16 | 11:02
.
Ik heb meerdere keren geklikt op het filmpje maar er gebeurt helemaal niets...

Lupuslupus | 22-03-16 | 11:42

In NL zijn 6 miljoen aanslagen op handen. Zo rond 1 juli.

lulleficatie | 22-03-16 | 11:41

Zijn er al Moslims op straat gesignaleerd om dagelijks ,voor elk slachtoffer, de komende weken een stille tocht te houden?

Of gaan ze al toeterend en juichend de (web)straten op?

QuantumHolo | 22-03-16 | 11:41

Wat een loze speech van Mark. Hij had ook een bladzijde uit de Allerhande kunnen voorlezen. Even nietszeggend.

marielle | 22-03-16 | 11:41

Ik word kotsmisselijk van dat gelul van Rutte... wat een enge gluiperige voorspelbare kloothommel is het toch. geschokt... ja Geert heeft dit ook helemaal nog niet verteld natuurlijk. Noch heeft hij iets gezegd over het binnenhalen van hordes aanhangers van de middeleeuwse doodcultus

Snap je!? | 22-03-16 | 11:41

Het grote aftellen is begonnen. En Rutte blijft bagatelliseren.

Antitheïst | 22-03-16 | 11:40

@i-Wonder | 22-03-16 | 11:38
Onder de succesvolle lobby van de bazen & de multinationals.

Gratis arbeiders voor alles.

ProAsfalt | 22-03-16 | 11:40

Laatste explosie was gecontroleerd.

Station Hoofddorp ontruimd.

overVecht | 22-03-16 | 11:40

Tijd voor de bevolking om zich te bewapenen. Overheid kan zijn burgers niet meer beschermen, de vijand is onder ons.

stijlvollezak | 22-03-16 | 11:40

Afstemmen? Gewoon sluiten die grenzen, of moeten er eerst slachtoffers vallen op Nederlandse bodem?

endtotrolling | 22-03-16 | 11:40

Rutte: Wij zijn met meer.
.
De import van apothekers, raketgeleerden etc nog wat opschroeven en ook dat is verledentijd.
.
Grenzen dicht NU!!

Veni_Vidi_Vici | 22-03-16 | 11:39

Rutte moet ook zo nodig weer even benoemen dattie voorzitter van de EU is. Kan die kleuter terug naar de JOVD?

Piet Karbiet | 22-03-16 | 11:39

Geweldig om al die gratis arbeiders hier naar toe te hebben gehaald die vervolgens weer nieuwe gratis arbeiders produceren.

Alleen jammer dat die nieuwe gratis arbeiders nergens aan de bak komen om welke reden dan ook en zich dan maar bezigen met criminele bezigheden variërend van verkrachtingen, woningovervallen tot en met aanslagen.

Alsof de werkloosheid nog niet hoog genoeg is, zijn de grenzen wagenwijd open gezet om nog meer gratis arbeiders het land binnen te laten die in wezen nergens aan de bak komen.
Sterker nog, er wachten 45 miljoen gratis arbeiders uit Oekraïne hier te mogen werken. Allemaal gratis.
Goed voor de bazen en de multinationals.
Alleen jammer dat de lasten voor rekening komt van de maatschappij.
Roemer (SP) leest dit overduidelijk in het associatieverdrag. Samson (PvdA = Partij van dwangArbeid) ontkent dit.

Bazen en multinationals zijn nog erger dan junks. Verslaaft aan gratis arbeiders.

ProAsfalt | 22-03-16 | 11:39

Tja..... wij zijn met meer.

bixiers | 22-03-16 | 11:39

Wij zijn met meer.... Wat een domme opmerking zeg. Hoe lang nog, Mark?

marielle | 22-03-16 | 11:38

@Patje2011 | 22-03-16 | 11:35
Daar luister je toch niet eens meer naar. Rubberen Rutte die weer loopt te blaten.

Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:38

Groenlink, PvdA, D66 en de VVD spreken hun afschuw uit. Maar dit is mogelijk door het beleid om 1 miljoen vluchtelingen toe te laten. En daar zijn PvdA, D66 en de VVD voor verantwoordelijk.

i-Wonder | 22-03-16 | 11:38

En met welke effectieve maatregelen ter bevordering van de veiligheid komt de VVD (met haar zogenaamde prioriteit op veiligheid)? Uiteraard: geen!

Ikhebeenvraag | 22-03-16 | 11:37

God god niet te doen dit.
.
Benoem eens wat er aan de hand is lamme zak.

fifi23 | 22-03-16 | 11:37

@Mesmer | 22-03-16 | 11:34
Dan kom je op een wachtlijst. Je kan beter de Auto instappen en naar Slovenie, Servie of Kroatie rijden. Dan heb je binnen een mum van tijd een goed en degelijk wapen. Wel even oefenen, wel zo veilig!

Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:37

Rutte vindt het triest dat er zoveel mensen zijn overleden :-(

marielle | 22-03-16 | 11:37

Erg jammer dat onze hooggeschoolde en universitair opgeleide parlementariers niet begrijpend kunnen lezen.
Want dan konden ze hier commentaar op geven;
zlj13051967.wordpress.com/2016/03/19/...
Nu is dat niet mogelijk en zullen ze dat dan ook niet doen.

Dostranamus | 22-03-16 | 11:37

De werkelijke omvang van het probleem wordt duidelijk uit de tweets van dat meisje die stelt dat er op haar school om de aanslagen gelachen wordt. Zulk soort berichten duiken na élke aanslag op de laatste tijd.
Simpelweg stellen dat het probleem slechts zit bij een 'paar sterk geradicaliseerde eenlingen die aanslagen plegen' is dus volstrekt krankjorum: Er is een veel BREDERE basis jongeren die misschien zelf geen geweer op durft te pakken, maar wel openlijk met dergelijke aanslagplegers sympathiseert, tegen ze opkijkt en als het er op aankomt alles dat westers is HAAT.

Vage_eddie | 22-03-16 | 11:37

En het volgende scenario ligt al klaar: onschuldigen gijzelen om de vrijlating van Abdelsalam te eisen.
Of dreigen met aanslagen op nog onbekende plaatsen indien A. niet vrijgelaten wordt.

B. Randnetel | 22-03-16 | 11:36

Terroristen: Blijf Thuis!

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:36

Marxisme en islam: twee handen op één buik!
Tijd om met de bezem door Brussel te gaan!

Aristotalloss | 22-03-16 | 11:36

Rutte op tv, wat een kneus, hij heeft net van te voren met enge Jesse Klaver zitten oefenen om niet in de lach te schieten.

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:35

Rutte trapt ff paar open deuren in, deze speech lag al maanden klaar zo te horen....

konthoofd | 22-03-16 | 11:35

@Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:34
Aangezien er 4 Islam Terroristen en Moordenaars op de vlucht zijn.

Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:35

Dit is in de woorden van Bill Clinton: Colleteral Damage - burgers die omkomen in een oorlog/gevechtshandelingen die niet door de VN zijn goed gekeurd. Het was juichen in Kosovo, het is nu huilen in Europa. Met dank aan de Navo en alle leugens.

millercenter.org/president/speeches/sp... en zoveel van deze speech bleek onwaar. Want Moslims die peacefully en dus democratisch tegenstand bieden. Dat is een westerse droom.

Nobeltje | 22-03-16 | 11:35

De Schriftgeleerden Farizeeërs en Inquisitie tegen Wilders hebben ook gereageerd:
PvdA-fractievoorzitter Diederik Samsom zegt geschokt te zijn. „Mijn medeleven gaat uit naar de slachtoffers en de nabestaanden. Het is goed dat het kabinet onmiddellijk bekijkt welke gevolgen dit kan hebben voor Nederland. Onze vrije en open samenleving is kwetsbaar, en dat vraagt om waakzaamheid van iedereen, met name van inlichtingen- en veiligheidsdiensten.”

,,Afschuwelijke berichten uit Brussel'', twittert CDA-fractieleider Sybrand Buma. ,”Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers. We zullen vastberaden onze samenleving moeten verdedigen.'”

,”Afschuwelijk. Gedachten zijn bij de slachtoffers, hun ouders, broers, zussen. We weten nu nog weinig. We zullen nooit zwichten voor terreur'”, reageert Jesse Klaver van Groen Links.

Alexander Pechtold van D66: „ aten we stilstaan bij de slachtoffers en bij de nabestaanden die dit grote verlies moeten verwerken. Dit geweld roept een diepe, diepe afschuw bij mij op. Terroristen proberen ons te verdelen en angst te zaaien. Dat moeten we niet laten gebeuren. Laten we eensgezind de rust en kalmte bewaren.” www.telegraaf.nl/binnenland/25448941/_...

ecologiste | 22-03-16 | 11:35

Die meelmuil van een rutte nu met een persco! Ik kan die vent z'n kop niet meer aanzien, met z'n voorspellende lulpraat!

diashaliz1968 | 22-03-16 | 11:34

Ik geloof dat ik ook maar lid van een schietvereniging ga worden.

Mesmer | 22-03-16 | 11:34

De mensen in Noord-Brabant/Limburg mogen ook wel even gaan nadenken. En wat veiligheids maatregelen gaan treffen.

Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:34

en hier komt markie - Ik lach alles weg - Rutte helemaal niks vertellen.

fifi23 | 22-03-16 | 11:34

Het Nederlandse doekje voor het bloeden, Mark Rutte...

ElMatadero | 22-03-16 | 11:34

Zou dan nu het Turning Point zijn gekomen?

Iedere vorm van import religie onder overheidscontrole. De overheid bepaald wie waar en wat preekt en niet in een vreemde taal. Iedere ondergrondse preek of wat dan ook keihard aanpakken en eruit. Bevalt het niet dan is daar de deur. De keus is aan uw.

Smept | 22-03-16 | 11:34

Dit zag geen geheime dienst aankomen. Treinstations worden nu spontaan extra bewaakt. Het moet ons een schijngevoel van veiligheid geven. Een maatregel tot echte veiligheid neemt onze politiek niet. Politiek, erken dat het islamitisch geweld is. Erken dat islamitisch geweld plaats vindt in landen met hoge concentraties islam in de bevolking, zoals België, Frankrijk en Nederland. Boven een bepaald percentage (al bij kleine marge) van de bevolking loop je als samenleving een exceptioneel risico op aanslagen.
We hebben er nu niks aan dat treinstations worden beveiligd, we moeten overgaan tot uitzettingen. Stante Pede! Het percentage islam moet naar beneden hier. Dat is pas veiligheid. Dat beveiligd niet alleen onze stations, maar ook onze voordeuren en families.

Wil je een "open samenleving" (open grenzen, onbeperkte migratie import (aanslagen zijn hier inherent aan)) of wil je een veilige samenleving? Dat dit niet te combineren valt bewijs het verleden. Er moet nu een keuze worden gemaakt, en handel adequaat.
Ik kies voor veiligheid!

rectormagnificus | 22-03-16 | 11:33

Stap voor stap verandert de islam Europa in een oorlogsgebied.
Stap. Voor. Stap.

De islam is puur fascisme.
Maar dan nog veel erger dan het fascisme van Mussolini en dat van de nazi's.

Daarom moet de islam niet alleen verboden worden.
Maar ook verdreven uit Europa.

Punt.

Peter Emile | 22-03-16 | 11:33

yeahhhh, 'schokkend'

Goed geluld, Rutte!

marielle | 22-03-16 | 11:33

@Wonderful-Life | 22-03-16 | 11:23
"Heeft ie inmiddels al gezegd, dat het "helemaal niets met de islam te maken heeft"?!"
Het heeft in ieder geval niets met hoofddoekjes te maken. Onder die snoerend strak gespannen lapjes in de favoriete kleuren van de Profeet - zwart, bruin, blauw en voorjaarsgroen - kun je geen springstof van betekenis verbergen.

dedeurs | 22-03-16 | 11:32

Komt die wanhopige Belg van het NRC vanavond weer bij DWDD langs?

ElMatadero | 22-03-16 | 11:32

Er zijn er blijkbaar 4 op de vlucht.
Tip mijnerzijds: Franse grens afsluiten en Molenbeek omsingelen.

Terroristen kunnen niet opereren zonder lokaal netwerk van ondersteuners.

En mag ik er dan aan toevoegen dat ze wat mij betreft alle moslims terug sturen naar Woestijnen? Gewoon om het zekere voor het onzekere te nemen?

De Droit | 22-03-16 | 11:32

Overigens als die link van HNL klopt, dan komen of zitten die 4 al hier, denk ik.

starbuck280 | 22-03-16 | 11:32

Piet Karbiet | 22-03-16 | 11:18
Iran in de jaren 70 zelfde verhaal. Rokjesdag all year round. Blote blousjes. Totdat die islamitisch tollende ayatollah verscheen. (ik weiger hoofdletters voor deze mensen)Maar ik vertel je denk ik niets nieuws. Hoe dan ook, dus binnen 50 jaar kan het hard gaan.

Wij, W-N-Europa, stormen er met pakweg Fyra-vaart met incl. Fyra-railsrampen er ook op af.

chicago river | 22-03-16 | 11:32

endtotrolling | 22-03-16 | 11:27
Het heeft geen zin meer, ze zijn al onder ons.

Harry uit Rotterdam | 22-03-16 | 11:32

@DutchMountain | 22-03-16 | 11:25
Er is iets vreemd aan die Jesse Klaver. Er klopt iets totaal niet. het lijkt wel of hij continu onder invloed is van een soort Drugs. Maar hij wordt 24/7 in de gaten gehouden.

Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:32

Het einde van links en rechts dan graag. Beetje middendoor. Dat gezeik van twee kanten schiet ik ook geen donder mee op. Ene keer moet ik rennen voor mijn leven bij een moslimterrorist, de andere keer bij een rechtsextremist. Zouden die woorden daarom rijmen?

Stijl-vol | 22-03-16 | 11:32

Gelukkig zijn dit maar incidenten en is er geen structureel probleem met de islam.

panadol | 22-03-16 | 11:31

-weggejorist-

aardv@rk | 22-03-16 | 11:31

kneuterzak | 22-03-16 | 11:28
Mogelijk gecontroleerde ontploffing

Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:29

nieuwe ontploffing wetstraat.

kneuterzak | 22-03-16 | 11:28

Worden de moskeeen al extra bewaakt?

marcoplarco | 22-03-16 | 11:28

In NL worden nu de bouwvoorschriften aangepast. Naast aardbevingsbestendig moet er voortaan ook explosiebestendig worden gebouwd.

lulleficatie | 22-03-16 | 11:28

We are at war people! En niet alleen met IS, Al Qaida of Islamitische terroristen. Maar ook met een contigent aan verraders (NSB''ers) die nog steeds de Islamitische bevolking uit alle macht blijven beschermen. We are at war!

Indoneesje | 22-03-16 | 11:28

Mag ik een advies geven aan het gerecht in België? Sluit even alle grenzen. Dan blijven de daders tenminste binnenslands (en dus ook buiten het onze). Scheelt bovendien qua opsporingstijd. Dan heb je de daders misschien wel vandaag nog te pakken i.p.v. over 4 maanden.

Tubantia83 | 22-03-16 | 11:28

Ik kan dat gelul van Rutte niet meer aanhoren. Sorry.

Bigi Bana Boy | 22-03-16 | 11:28

Sluit die grenzen,en heel erg snel.

endtotrolling | 22-03-16 | 11:27

Er is geen oplossing, die een beetje symphatiek is. Veel verder dan grenscontroles, muren en massale detentie van potentiële ploflims kom je niet.
tipo | 22-03-16 | 11:14
=
Je hebt gelijk, men moet dit ook gewoon gaan beschouwen als verkeersongevallen waarbij per jaar ongeveer 600 doden en 30.000 zwaargewonden vallen.

meneer Q | 22-03-16 | 11:27

Het "Vrolijk Voorjaar" van de HEMA maakt mij vanochtend nog veel bozer dan ik al was.

DasNouJammer | 22-03-16 | 11:27

Die conducteur gaat nog een hoop gedonder krijgen met zijn Twitterfotootje. Hij belemmert hiermee het door de overheid geplande downplayproces.

dedeurs | 22-03-16 | 11:27

Het is tijd voor nieuwe Hugo Boss pakken, die van de man zelf dan he.

WC Papier | 22-03-16 | 11:27

en dan dat leugenachtige volk van die Marokkaanse Moskeeën die van deze aanslagen met afschuw kennis hebben genomen..... Pinoccio had dit zelfs niet beter kunnen verzinnen.

Stijlloser | 22-03-16 | 11:26

Wat een ramp!!!En voor de mensen die familie, vrienden verloren hebben sterkte.En nu vol gas achter de daders aan.Maar hopen dat ze weer niet van IS zijn.

vanrechteren | 22-03-16 | 11:25

Hoor ik Jesse Klaver (GroenLinks) nou net op BNR zeggen dat zijn gedachten uitgaan naar "de broers, zussen" die getroffen zijn? De analogie met het in Islamitische kring gangbare "broeders en zusters" is stuitend!

DutchMountain | 22-03-16 | 11:25

De lente is nu ook begonnen in Europa. Arabische lente wel te verstaan.

lulleficatie | 22-03-16 | 11:25

En geen enkele journalist die dadelijk vraagt aan Rutte: wat gaat u nu doen om uw bevolking te beschermen, ook in de toekomst? Concrete plannen, geen retoriek?
Volgend jaar uiterlijk zijn nieuwe verkiezingen. Dan zullen deze gebeurtenissen worden opgerakeld en dan hoop ik dat bovenstaande vraag gesteld gaat worden. En het antwoord zal zijn: niets. Er wordt niets gedaan omdat men niet durft. Intussen sluit Oostenrijk het land af en draait de handel gewoon door. Men durft niet door te pakken, bang voor een 40-45. Intussen kan het volk gokken of het veilig is of niet want er wordt toch geen zinnig woord over gesproken.
De integratie van moslims is duidelijk mislukt in deze gevallen. Tuurlijk, een groot deel is wel geintegreerd maar hoe ga je dit objectief meten? Ik zou me druk beginnen te maken als ik een booslim was. Ik zou terug gaan naar mn zandbak, maar Rutte importeert er nog een flink aantal.
Mensen, we hebben het paard van Troje zelf binnen laten halen en nu zitten we met de vijand in ons midden. Het is wachten op de volgende knal. En de daarop volgende. Want het houdt niet op, niet vanzelf.

Dat is wel vreemd... | 22-03-16 | 11:24

Bijzonder om te zien dat een handjevol ploflims een land lam leggen. Doen ze dat morgen nog een keer komt de bevoorrading van winkels en tankstations serieus in gevaar. De derde dag kunnen we haring en wittebrood gaan uitstrooien boven Belgistan.

hurenisvoorpaupers | 22-03-16 | 11:23

Goh. Lopen nu wel een hoop lone wolves rond op het Europees continent. Je zou eerder moeten spreken van meerdere roedels.

chicago river | 22-03-16 | 11:23

Heeft ie inmiddels al gezegd, dat het "helemaal niets met de islam te maken heeft"?! Want dat is precies wat de westerse leiders doen, na elke islamitische terreuraanslag, gaan ze gelijk de islam verdedigen. Man man man. Walgelijk.

Wij hebben echte leiders nodig, sterke slimme leiders.

Wonderful-Life | 22-03-16 | 11:23

Ik kan me dat gesprek nog herinneren met die Belgische filmmaker in DWDD.
Niks aan de hand in Molenbeek.
Of die NRC man die uit België komt.Allemaal,net als die politici, zo politiek correct dat ze nu niet begrijpen wat er gebeurd

www.nieuwreligieuspeil.net/node/6424

pejoar | 22-03-16 | 11:22

Piet Karbiet | 22-03-16 | 11:18
En Libanon was rijker dan Zwitserland. Financieel centrum van het midden oosten. Tien jaar later totaal in elkaar geschoten, een grote rokende puinhoop.

Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:22

En nog steeds durft de linkse wegkijk-elite het beestje niet bij de naam te noemen. Dit is het resultaat van bijna 70 jaar PvdA- beleid. Dankjewel Merkel, Klaver, Roemer, Pechtold en Samson.

Uw Psychiater | 22-03-16 | 11:22

West-Europa is verloren. Teveel Moslims, terroristen, sociaal democraten, socialisten en feministen

shenkie7 | 22-03-16 | 11:21

Maelbeek, 30 doden

Methylfenidaat | 22-03-16 | 11:21

Mijn medeleven aan de nabestaanden.. Vreselijk dit...

nStilgar | 22-03-16 | 11:21

Call on the attacker | 22-03-16 | 11:18 | | Reageer+ |
Strak plan, kunnen we gelijk die gevangenissen tot het nokkie vullen en die wat we gesloten hebben weer heropenen.

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:20

Zou Abdelsalami nu nog strafvermindering kunnen krijgen? Iedereen die hij wilde verlinken is ondertussen opgeblazen of ondergedoken in zandbakistan.

Sadomassochristus | 22-03-16 | 11:20

Welkom in de werkelijkheid.

En nu is het genoeg! | 22-03-16 | 11:20

Ondertussen zijn hondderduizenden kortpittige kapsels en ander stemvee bezig met hun nieuwe feestboekprofiel.
En dan maar hopen dat je de eerste bent van de fitness- cupcake- en/ of weightwatchersclub.
Deze bijvoorbeeld:
pbs.twimg.com/media/CeJGrfQWwAAcua7.j...

Oh, wat erg die aanslagen, maar vergeet mij niet hè.
Oh wat erg, maar kijk eens naar mijn nieuwe profielfoto.
Oh wat erg, maar kijk mij eens medeleven tonen.
Zum kotzen.

Cuyahoga | 22-03-16 | 11:19

We worden aangevallen maar mogen niet terug vechten, tijd VOO actie

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:19

Het mag best wel een pietsie minder.

Hemmenaar7 | 22-03-16 | 11:18

Om wanhopig van te worden...

jip_86 | 22-03-16 | 11:18

@Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:07
.
En tot 1975 was Beirut het Parijs van de Levant.
Tot een bepaalde bevolkingsgroep haar intrede deed.

Piet Karbiet | 22-03-16 | 11:18

Kan er wellicht een zware straf worden gezet op het in het openbaar ondersteunen van terroristische aanslagen waarbij doden vallen (iets van medeplichtigheid na de daad of iets dergelijks)? Zodat jonge Marokaantjes niet telkens in juichen kunnen uitbarsten na een dergelijke bloederige aanslag?

Het irriteert nogal, namelijk.

Call on the attacker | 22-03-16 | 11:18

30 doden bij Maelbeek... geen wonder als je dat treinstel ziet...

Tubantia83 | 22-03-16 | 11:18

Rutte : We zijn in oorlog met de wanhopige Islam.

dogbitedog | 22-03-16 | 11:17

Dappere scholiere om dit aan te kaarten. Hopelijk pakt het schoolbestuur dit nu eens over en grijpt hard in...
Harry40823960 | 22-03-16 | 11:13
Ik vrees dat gezien het klimaat op dergelijke scholen de jongedame eerder een schorsing tegemoet kan zien wegens 'haat zaaien', helaas niet als vervroegde 1 aprilgrap.

Kapitein Stijlvol | 22-03-16 | 11:17

Judith Sargentini relativeert de boel. Easter-egg-gate is inderdaad het onderwerp waar we het eigenlijk over zouden moeten hebben.

33 minuten geleden gepost: mobile.twitter.com/judithineuropa/sta...

Haal die ingeplande posts er eens uit, dom wijf.

Harry40823960 | 22-03-16 | 11:17

Mijn diepste medeleven voor de slachtoffers. Maar he, er is ook goed nieuws er komen 1000 nieuwe banen bij om reaguuders te monitoren op bepaalde woorden. bijv. moslim of minder minder.

hurenisvoorpaupers | 22-03-16 | 11:16

Elke moslim en/of islamiet die openlijk geen afstand neemt en nu staat te juichen mogen als eerste linea recta naar hun land van herkomst.
Deze willen en zullen zich niet aanpassen, oprotten dus.

InAnumPerRegimine | 22-03-16 | 11:16

Nou, even een voorspelling net zoals ik de vorige keer na de aanslag in Frankrijk deed:
1: politiek roept geschokt te zijn
2: tijdelijk verscherpte bewaking op vliegvelden en ov
3: allerlei linkse programma's die hun afschuw uitspreken en roepen dat mensen hier niet de moslims voor moeten veroordelen
4: stille tochten waar nagenoeg nergens een getint persoon te zien is. (Behalve als een moslimcrimineel zoals in amsterdam wordt vermoord. Dan stikt het er ineens van)
5: 1 week later is iedereen weer alles vergeten
6: op naar de volgende aanslag en islamellende. En vooral op die zwakke partijen blijven stemmen, opdat er niks veranderd.

En ik ben geen nostradamus maar dit is precies zoals het zal gaan.

Henk de Nippel | 22-03-16 | 11:16

Rutte moet helemaal zijn muil houden. Het enige wat die weet is de enige man vervolgen die hier tegen is en voor zijn mening bewaakt moet worden.

jan-lul-de-behanger | 22-03-16 | 11:16

Links, politiek correct Nederland maakt zich alleen zorgen dat dit slecht zal afstralen op de toch al zo zielige moslims en hoe dit de anti-islambrigade in de kaart speelt. Slachtoffers maken zij zich niet druk om.
Hoe veelvuldiger de misdaden die uit naam van de islam worden gepleegd, des te harder zij door hun zullen worden geknuffeld.
Hun naïviteit, het ontkennen, wegkijken en pogingen om dit soort misdaden goed te praten zijn ronduit stuitend en eigenlijk misdadig.
Maar haal er gerust nog tienduizenden extra binnen, vrijwel ongecontroleerd en voor het overgrote deel bestaande uit relatief jonge moslimmannen.

wooky | 22-03-16 | 11:16

Het heeft eeuwen geleden ook even geduurd voordat men hier op stoom was, nadat men eindelijk groen licht uit Rome kreeg. En op stoom kwam men. Dat kan nog steeds.
Blijf dus vooral de slapende beer porren met die hebgrage, monotheïstische vingertjes.. en kotsen op je Postbus 51-peetvaders en schutsheren van de linkse kerk. Die kunnen namelijk door (tergend langzaam.. dat wel) voortschrijdend inzicht of simpel lijfsbehoud ooit de neiging om het blijven verdedigen van het monster dat ze zelf baarden gaan onderdrukken. Dan lijkt de wereld er hier opeens een stuk eenzamer uit te zien, hoezeer je ook samenklontert met je consanguine broeders. Een wereld waarin je ineens omringd wordt met drietanden en oplichtende toortsen. Het huis weer op orde.

Slogra | 22-03-16 | 11:16

Die foto van die metro... lijkt mij reëel... en doet mijn maag omkeren.

Tubantia83 | 22-03-16 | 11:15

Is het al fissa in Molenbeek?

Harry Turtle | 22-03-16 | 11:15

@Lewis | 22-03-16 | 11:08

15-03-2017 Historische datum... Nog even blijven zitten met die ongein. Laat die moslims maar onrust stoken ze openen de Doos van Pandora. Europa en haat jegens bevolkingsgroepen is geen goede combinatie.

Lepenseur | 22-03-16 | 11:15

België moet er mee leren leven, dat ze het nieuwe Israël zijn geworden. Huisarrest voor alle Belgen is dan niet de weg, maar gewoon doorleven en een ploflim als aanvaardbaar risico accepteren. Er is geen oplossing, die een beetje symphatiek is. Veel verder dan grenscontroles, muren en massale detentie van potentiële ploflims kom je niet.

tipo | 22-03-16 | 11:14

Ik zou het toch wel chic vinden als de politiekcorrecte goegemeente eens de verantwoordelijkheid voor hun aanslagen zou opeisen. Doen ze natuurlijk niet. Als er een kenmerk binnen de politiekcorrecteling prevaleert dan is het wel intense lafheid.
.
Toch ligt daar voor het zinnige deel van onze bevolking de oplossing. Maak van politiekcorrectelingen maatschappelijke paria's. Laat hoon en minachting in elke interactie hen ten deel vallen.
.
Een stem op VVD, PvdA, D66, CDA, GL en consorten is een stem op meer Islamterreur. Die partijen en hun aanhang en stemmers zijn het probleem.

Parel van het Zuiden | 22-03-16 | 11:14

Eindelijk een negatief reisadvies voor Brussel. Dat hadden ze al jaren geleden moeten doen.

Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:14

Na Tokyo, New York, Madrid, Londen, New Delhi, Parijs, Jakarta, Istanbul en Moskou is Brussel doelwit. We leven in een wrede wereld.

Harry uit Rotterdam | 22-03-16 | 11:14

@Kaas de Vies | 22-03-16 | 11:10
Ik heb ook een oproep voor Rubberen Rutte

Rot eens echt op!

Mark_D_NL | 22-03-16 | 11:14

@de Voorzittert | 22-03-16 | 11:09
D'r paaseieren (Referentie aan de term "Easter Egg", verborgen functionaliteit in programmas, hier verborgen ploflims tussen de allochtonen) zijn ontploft op Zaventem en in de metro.
Waarschijnlijk is ze enorm trots op dergelijke ploflims: zorgen voor veel werk (ziekenhuizen, beveiliging, politie, bouwvakkers)

InAnumPerRegimine | 22-03-16 | 11:14

Dappere scholiere om dit aan te kaarten. Hopelijk pakt het schoolbestuur dit nu eens over en grijpt hard in...

Harry40823960 | 22-03-16 | 11:13

Blijf thuis en lees de Heilige Koran. Dan begrijpt u beter wat er aan de hand is.

Fijnstoffer | 22-03-16 | 11:13

Rutte gaat zo een toespraak houden en zeggen dat ook dit niets te maken heeft met de islam.

drs.Nee | 22-03-16 | 11:12

Geen mens is illegaal.
Dus we kunnen grenzen wel sluiten.
Maar terroristen en oorlogsmisdadigers niet uitzetten in dit land, dankzij jarenlange PVDA retoriek in onze wetgeving.

monteur | 22-03-16 | 11:12

Rutte zal eerst z'n afschuw uitspreken,waarna hij gespeelde boze woorden zal roepen over terroristen en barbaarse daden.
Zondag wacht hij af of zijn eenakter het juiste resultaat heeft opgeleverd in de peilingen van de Hond.
En de Nederland stemmer zal aan zijn verwachting voldoen vrees ik.

deraderendraaien | 22-03-16 | 11:11

Poeh, ik voel het hier negatief afstralen...

Ad Hominem Tu Quoque | 22-03-16 | 11:11

Half Europa op slot NA een aanslag in Brussel. Goeie reactie, iedereen bang. Het is overduidelijk een lokaal "revenge"-dingetje daar in Brussel. Er gebeurt vandaag niets meer. Behalve dan dat er nog meer mensen wakker gaan worden en het licht ineens wel zien. "Hé? Islam is niet iets moois? Maar, maar ze zeiden van wel! Vrede en zo toch?" Tijd voor revolutie, alleen eventjes niet tegen de politiek. Die wachten toch wel op het pluche. Eerst die invasie stoppen. En dan een kruistocht. Dan de plucheplakkers die er vast dan NOG STEEDS zitten opruimen.

HMCuiteraard | 22-03-16 | 11:11

Kan Rutte wel leuk zijn afschuw uitspreken, maar hij heeft zojuist de floodgates opengezet met vluchtelingen naar Europa dankzij die deal van hem met Erdogan, not to mention de omgekeerde floodgate van ons geld richting Turkije. Lekker bezig Rutte! Je bent medeverantwoordelijk. Sluit de grenzen of neem je verantwoordelijkheid voor de aanslagen de komen gaan.

Old_Spice | 22-03-16 | 11:11

@Lewis | 22-03-16 | 11:08
In hun eigen voet schieten doen ze ook.

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:10

Ik heb ook een oproep voor de premier

LOS HET ÈCHT OP!

Ik hoop het... maar denk dat ze weer gaan wegkijken.

Kaas de Vies | 22-03-16 | 11:10

Rutte komt om 11:15 uur met een verklaring. Trefwoorden: *geschokt*, *afschuw*, *medeleven* en *moskeeën bewaken*.

Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 11:10

Even gemist maar is Nonkel Frituur de dans ontsprongen?

de Voorzittert | 22-03-16 | 11:10

Die mensen zijn ziek.

tijgertje60 | 22-03-16 | 11:09

En onze politici zitten als een konijn in de koplampen...

lulleficatie | 22-03-16 | 11:09

Nou Samsom, die luchtbrug was zowiezo al een kudt idee, maar nu...

John nie | 22-03-16 | 11:09

Bent u voor of tegen het direct sluiten val elke haathut in een straal van 2000km?

marcoplarco | 22-03-16 | 11:09

Ik vraag mij wel af wat we als maatschappij fout doen als 3e generatie allochtonen, sympathiseren met de daders, in plaats van de slachtoffers. Zeker omdat bij de slachtoffers ook ongetwijfeld mede-moslims zullen zitten.
.
En ik ben ook heel benieuwd naar de reactie van islam-ratten als Kuzu en Ozturk van Denk. Waarschijnlijk gaan zij heel hard zijn best doen om deze aanslag niet actief te veroordelen, als hen gevraagd wordt.

monteur | 22-03-16 | 11:09

Nu nog de avondklok instellen.

Rest In Privacy | 22-03-16 | 11:09

En dan 4 maanden later komen ze er achter dat alle andere terroristen slechts 80 meter verder van de woning waar adeslam woonden in Molenbeek hun aanslagen plande. Je verwacht het niet. Ruttemekut zal wel weer zijn steun betuigen aan het Belgische volk en indireckt Wilders de schuld geven. Voor de rest rast mast plas tot het volgende incident.

jan huppeldepup | 22-03-16 | 11:09

De religie van vrede dames & heren! Benieuwd naar Vara's DWDD vanavond !

Madrox | 22-03-16 | 11:09

Nu ben ik geen kenner, maar iets zegt me dat de carrosserie van dat metrostel er niet erg 'verrijkt' uitziet.

Kapitein Stijlvol | 22-03-16 | 11:08

Heeft Nederland al verstandig gereageerd door de grenzen te sluiten en het leger in staat van paraatheid te brengen? Of slaapt de nepregering door?
*stempt allen pvv*

Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 11:08

@ Lepenseur | 22-03-16 | 11:04
Vooralsnog worden de voorspelbare stellingen betreden en klinken de vertrouwde geluiden. Eén voor één worden er wel mensen wakker, maar als groep blijven de politiek correcten (het is veel breder dan alleen links, wat dacht je bijvoorbeeld van de VVD?) in dezelfde kramp schieten, altijd maar weer.

Lewis | 22-03-16 | 11:08

De echte oorzaak voor deze aanslagen ligt natuurlijk bij Europese regeringen en rechters die dit godsdienstgestoorde tuigh (nog steeds!!!) hier naar toe halen.

meneer Q | 22-03-16 | 11:07

Het aparte van deze aanslagen is natuurlijk dat ze zo verschrikkelijk onverwacht komen. Een lone wolf. Zo uit het niets.

de Voorzittert | 22-03-16 | 11:07

-weggejorist-

marcoplarco | 22-03-16 | 11:07

Ze moeten eens kijken welke Noord Afrikanen vandaag, toevallig, hun vliegreis haddeen geannulleerd.

John nie | 22-03-16 | 11:07

Brussel is het Beiroet van Europa.

Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:07

Toch moeten we beter naar Erdogan luisteren. Die voorspelde dit vorige week al. Toeval?

Mark_Pugner | 22-03-16 | 11:06

Haal nog maar veel meer booslims binnen hoor, volgens Jesse Klaver en c.s kunnen er in Nederland nog wel veel meer bij hoor !

FrankOngerust | 22-03-16 | 11:06

"zijn routineuze afschuw"
+1
Helaas :-S

Peter_K | 22-03-16 | 11:06

@John nie | 22-03-16 | 11:05
Het tegenargument: veiligheidsdiensten in andere Europese landen werken beter dan in Belgie.

kapotte_stofzuiger | 22-03-16 | 11:06

Jij bent wèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèlkom....

Godsammekraken | 22-03-16 | 11:06

De zelfdoding van Europa gaat nog nare trekjes krijgen. Onze weg-met-ons voorgangers die de wurgkoorden staan aan te trekken zijn allemaal erg begaan met de getroffenen...

belo | 22-03-16 | 11:05

Als Abdeslam hiervan wist dan geen deal, whatsoever!

Einde van de Domheid | 22-03-16 | 11:05

Lepenseur | 22-03-16 | 11:04
Links (en VVD incluis) hadden allang ter verantwoording geroepen moet worden nu we al bijna 2 decennia de verrijking van onze samenleving mogen beleven.

dalskog | 22-03-16 | 11:05

Michel. Goeddoemme. Ga zelf naar huis. Neppremier.

Lewis Lewinsky | 22-03-16 | 11:05

En u kunt allen rustig gaan slapen?

T0matenplukker | 22-03-16 | 11:05

Als de groep IS strijders of radicale moslims echt zo groot was in Europa dan zouden er in elke hoofdstad nu bommen ontploffen. DAN zou je voor totale chaos zorgen. Maar zoveel vrijwilligers hebben ze niet, zeker in Europa niet, die hun leven voor IS willen beeindigen. Kijk maar naar Abdesalam, die verwende snotaap, die durfde op het laatst ook niet meer.

John nie | 22-03-16 | 11:05

Dat hebben de Belse ploflims dan weer bereikt, het openbare leven ligt stil. Kan wat kosten.
Ideetje voor de regering, kort de uitkeringen van alle moslims tot de teller weer zwarte cijfers laat zien. Blijkbaar genieten terroristen veel steun in de moslim gemeenschap, dus een kleine bijdrage om de kosten in de hand houden is nooit teveel gevraagd.

Jan van de Biertent | 22-03-16 | 11:05

De Belgische regering mag ook thuisblijven. Niet meer terugkomen, aub.

Glasgow Argus | 22-03-16 | 11:05

Wij zijn in oorlog .. al doen onze leiders het af als incidenten. Over een jaar of 20 is het hier net als in Libië, Irak en alle andere gezellige moslimlanden .. want wij doen helmaal niets!

NLislamfree | 22-03-16 | 11:05

Laat de islamietjes lekker thuis blijven. Ze zijn (nog) met minder en naar hun werk hoeven ze ook al niet.

Godsammekraken | 22-03-16 | 11:04

Dit is het einde van Links.

Lepenseur | 22-03-16 | 11:04

Ja, en die "afschuw" had hij al routineus klaarliggen (hoeft alleen maar op enter te drukken) omdat ie weet dat er meer zullen gaan volgen door deze religie-gestoorden.

meneer Q | 22-03-16 | 11:04

Politici die hun afschuw uitspreken maar niets doen om hun eigen burgers te vrijwaren van deze terreur en dit geweld. Dat zijn dus landverraders die er alleen voor zichzelf staan.

dalskog | 22-03-16 | 11:03

-weggejorist-

marielle | 22-03-16 | 11:02

"Bent u voor of tegen het sluiten van grenzen"

kapotte_stofzuiger | 22-03-16 | 11:02

Belgisch onvermogen..
In alles...

Logisch met al die bestuurslagen.

monteur | 22-03-16 | 11:02

Leuk man, al die islamitische cultuurverrijking in Europa.

Le Roi | 22-03-16 | 11:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl