achtergrond

Geenstijl

FeauteauF*ck Vrijdag!

We hebben weer een smeuiige FFV voor u in de aanbieding. Want Talpa is bijna dood, de fusie met RTL is immers al zo goed als rond. Dat betekent een BN-er overschot! Want wat moeten al die licht verbleekte sterren van Tien straks gaan doen? Übermilf Linda de Mol naar Max of toch iets geyls en geks samen met Ruben Nicolaï bij BNN? Beau terug naar Boulevard? Frits Barend naar de Moslimomroep? En wat te doen met Jack Spijkerman alias de vieze man van Hilversum? Reden genoeg voor hoofdpijn voor John, maar u kunt hem hiervan snel afhelpen. De opdracht van deze week is heel simpel: verzin een briljant tv-format voor types als Beau, Bridget, Linda en al die anderen. OFFF verzin een toepasselijke nieuwe baan voor ze. Help de BN-ers de lente door! Uploaden kan hierrr, andermans creaties bekijken kan HIERRR!
De Prijzen De winnaars mogen kiezen uit: graw22.jpg Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Heb je een dikke vette Xbox? Dan hebben we Ghost Recon Advanced Warfighter 2 voor je liggen. Game is nog niet eens uit, en toch kun je 'm al winnen. Check de trailer als je niet snapt waar dit over gaat. Dope shit. Bovenstaande niet leuk? Dan is de PS2-game Teenage Mutant Ninja Turtles vast iets voor je!


lostpica.jpg 6-dvd-box van LOST, seizoen 2 De spannende tv-serie Lost is wereldwijd een gigantisch groot succes op zowel TV als DVD. Het eerste seizoen bracht Buena Vista in december 2005 uit en groeide uit tot de beste verkopende TV-serie van Buena Vista ooit op DVD. De serie wordt wereldwijd door maar liefst 180 TV zenders uitgezonden en heeft alleen al in Amerika meer dan 23 miljoen vaste kijkers. Met recht is Lost al na 2 seizoenen uitgegroeid tot een internationaal fenomeen en een absolute must-see!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.