Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Youness Ouaali beschuldigd van verduistering. Dus begint hij een godsdienstoorlog

Opiniemaker Youness "Profeet-beledigers mogen dood" "Vanaf nu elke Israelische toerist slopen" "Flikkers zijn vies en zondig" Ouaali wordt voor de Facebook-Shariarechtbank gedaagd. Beschuldiging: het verduisteren van 150.000 euro. Nou, zoals het een cultuur van waarheidszoekers en gedegen redenaars betaamt, wordt er in de repliek niet ingegaan op de beschuldiging, en wordt er vooral modder teruggegooid. Volgens Youness mogen de volgende islamitische stichtingen, in analfabetische volgorde, allemaal kapot: SOS, SadaqTv, Rohamaa en... Al-Yaqeen. En als we Youness mogen geloven heeft GeenSheik.nl er een concurrent bij. Vanaf 05:08 beschuldigt hij Al-Yaqeen ervan zelf iedereen de moeder te Sheikwatchen, en mensen te chanteren en onder druk te zetten bij het bepalen van de sprekers. Enfin, marge-moslims die ruziën in de marge. Who the hell cares. Maar men hoeft maar even meta te gaan, om in te zien dat dit het drama van de islamitische wereld in het klein is. Die lui kunnen met niemand door een deur, en al helemaal niet met zichzelf. Het enige, écht het enige dat een sporadische samenhorigheid bij ze kweekt, is de collectieve vernedering van een florerende staat van 'inferieure en minderwaardige' joden in hun midden. Nou Youness, gaat de undercover GS-broodjesproeverij die 150.000 euro wel terugproeven in het nieuw assortiment van je broodjeszaak? Dan hebben we het nergens meer over.

Reaguursels

Inloggen

En nog zoveel toiletten die moeten worden schoongemaakt.

Ad Hominem | 04-12-15 | 10:41

Is er überhaupt iemand die Youness de clown serieus neemt dan?

xlanoxe | 04-12-15 | 08:06

Youness hier Youness daar
Met jouw zijn we al klaar.

McMarx | 04-12-15 | 00:58

Opiniemakers..... Muahahahahaha...

De gezellige Syrier | 03-12-15 | 23:58

Dit soort dingen dus, overal ter wereld en dat al 1400 jaar, dat geloof is lam .

Castor12 | 03-12-15 | 21:32

Benefiet voor Turkistan? Stadje in Kazakstan, waarom hebben die een benefiet nodig?

bijna_raak | 03-12-15 | 20:50

Begreep ik nou ook nog ergens op zijn Facebook dat ie een pandje in Marokko aan het bouwen is?

nieuwsflits | 03-12-15 | 20:30

Hmzzz verkeerde topic.

roosvrij | 03-12-15 | 20:24

-weggejorist-

roosvrij | 03-12-15 | 20:22

Nou weet ik niet of het toeval is of niet, maar ik moet telkens als ik een topic over deze klootzak lees enorm schijten.

Vrije Nator | 03-12-15 | 20:18

Wat een eigenaardige kerel. Zien we hier nu het probleem in een notendop? Onderlinge problemen en haat die nog op straat uitgevochten gaat worden, met of zonder onschuldige omstanders als slachtoffer + de Kuffar als ultieme zondeok? Hij spreekt dat uit als of we stront zijn. Het bevestigt maar weer eens: we are fucked.

BlowingBubbles | 03-12-15 | 20:15

@Zeeman73 | 03-12-15 | 19:34
Je beschrijft een moslim.

Heinzz | 03-12-15 | 19:43

Ik zie duidelijke kenmerken van aan antisociale persoonlijkheidsstoornis bij deze man.
-Vooral gericht op eigen behoeftenbevrediging.
-agressieproblemen.
-Legt alles buiten zichzelf, bij anderen neer.
-Beschouwd anderen vooral als middel, en vaak als obstakel.
-aan de buitenkant moslim, aan de binnenkant leeg, koel en berekenend.

Kortom, een boef, die onder het mom van islam boevendingen doet.

zeeman73 | 03-12-15 | 19:34

Stelt Spartacus nu dat vóór de Staat Israël de geitenneukers geen probleem waren omdat ze voornamelijk onderling ruzie maakten?
Zwengel de time-machine aan zou ik zeggen.

Taggart | 03-12-15 | 19:26

-weggejorist-

Links is link | 03-12-15 | 19:11

-weggejorist-

Links is link | 03-12-15 | 19:11

Younes ken me niet gebleekte arie likken.
hebbuh | 03-12-15 | 17:43

Beste hebbuh, ik zou het niet doen...
Je weet toch wat ze zegen, 'je geeft ze een vinger en je bent een arm kwijt'?
Je moet er niet aan denken waar hij bij jou (er)uitkomt.

rooiesaus | 03-12-15 | 18:56

FrankOngerust | 03-12-15 | 18:47 Lijkt mij een goed plan. Voor alle religieuze groepen that is. Vrije tijds behoeftes moet men zelf betalen.

Ohja | 03-12-15 | 18:51

STOPPEN met alle subsidies voor alle religieuze groepen.

De multiculti samenleving is allang mislukt en zal niet goedkomen. Goedwillende moslims (en die zijn er óók) vinden hun weg wel

Koop voor dat uitgespaarde subsidie geld maar extra bommen om IS weg te bombarderen ( in Syrie én Irak)

FrankOngerust | 03-12-15 | 18:47

Haha schitterend stukje, Spartacus.
Leuke woordspelingen: =zelf iedereen de moeder te Sheikwatchen=

meneer Q | 03-12-15 | 18:41

tweetybird | 03-12-15 | 18:33

Als hij net zo praat als schrijft heeft zelfs een tolk geen zin. Die verstaat hem ook niet.

tweetybird | 03-12-15 | 18:36

-weggejorist-

hebbuh | 03-12-15 | 18:36

Je bent moslim, je steelt geld, je wordt betrapt en daarom ga je homo's en Israelische toeristen bedreigen en beledigen.

Ik zie het verband niet zo .........

Anjin Mohammed | 03-12-15 | 18:36

En we laten dat inteelt soort maar binnenkomen met honderdduizend te gelijk en nog op onze kosten ook.

henk vintage | 03-12-15 | 18:34

Ik ben gekome tawheed te spreide met swaard tot mensen zegge tawheed of zakaat betalrn jullir viese walgelijke shia en kufr wana bes


Een voorbeeld van het nieuwe stijl nederlands. Als u weet wat hij bedoelt ikke niet. Hahaha volgens mij is het een recept voor bessen taart

tweetybird | 03-12-15 | 18:33

@tweetybird | 03-12-15 | 18:28
Het geeft mij altijd een ontzettende boost als ik weer zo'n achterlijke baard met jurk en mal hoedje zie. Dan herinner ik mij weer hoe geciviliseerd wij Nederlanders zijn en dat ratio uiteindelijk zal winnen van religie.

Dhr. de Wit | 03-12-15 | 18:33

Anders geven we gewoon iedereen zijn eigen gebied. En dan het grensstukkie ook voor hun. Anders krijg je dat gezeik weer. Alles opgelost? (Wat mij betreft kan het ook wel anders maar ik voel me in de steek gelaten door zowel Nederlanders als Moslims als het om samenwerking gaat, daarom vind ik het moeilijk).

Ohja | 03-12-15 | 18:32

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha zo gaat dat bij die moslims altijd. Moskee in Gouda? Geld en goud inzamelen. Mensen onder druk zetten in geloofsgemeenschap. Moslim Omroep? Leiding gaat er met geld vandoor.
Gebeurt natuurlijk ook in onze White Privilege gemeenschap. Maar toch.

nieuwsflits | 03-12-15 | 18:31

tweetybird | 03-12-15 | 18:20 | | Reageer+ | 0
Ali is niet bij hizb-ut-tahrir.nl/ aangesloten, opiniehakbar wel.

thamos | 03-12-15 | 18:30

tweetybird | 03-12-15 | 18:28

De schijf fouten net zijn mij nu niet aan te rekenen. Hard lachen en schijven gaat niet samen.Er is er daar 1 die zelfs hele nieuwe scheldwoorden creeert.

tweetybird | 03-12-15 | 18:30

Dhr. de Wit | 03-12-15 | 18:22

Mooi joh heb effe op dat gebeuren gekeken. Het heeft mee weer een echte boost gegeven. Er zijn er altijd nog die slechter nederlands schijven als ik.

tweetybird | 03-12-15 | 18:28

@De Vrijlansier | 03-12-15 | 18:18
Toch blijven ook dit soort dingen link. Collateral damage is zo gemaakt. Ze zouden maar krakaka doen als je toevallig passeert. Er moet wél oog voor blijven want in de MSM bericht men hier niet over.

Dhr. de Wit | 03-12-15 | 18:27

@tweetybird | 03-12-15 | 18:17
Ha, en zelfs die glazen weten ze nog in te gooien.

Dhr. de Wit | 03-12-15 | 18:22

Ik stel voor dat Ali B de gemoederen sust.

tweetybird | 03-12-15 | 18:20

-weggejorist-

HartvanOranje | 03-12-15 | 18:19

Hij heeft wel een mooie poes.

PrinsesStoepje | 03-12-15 | 18:19

Met wie van zijn haatbroeders deze halalbroodjesstumper overhoop ligt, is niet interessant. Dat hij tot het in elkaar timmeren van Joden oproept en ondanks dat van Justitie kennelijk niets te duchten heeft, dat zou hier het eigenlijke thema moeten zijn.

De Vrijlansier | 03-12-15 | 18:18

Dhr. de Wit | 03-12-15 | 18:15

Een atoombom in een zandbak en je hebt heel veel glas. Instant.😄

tweetybird | 03-12-15 | 18:17

@tweetybird | 03-12-15 | 18:12
Hihi. Wij doen tenminste nog interessante dingen met zand zoals beton maken, glas blazen en computerchips bakken.

Dhr. de Wit | 03-12-15 | 18:15

Jawel.. fair enough... klauw er af hakken dus.
Was het de linker of de rechter?

Boris Badass | 03-12-15 | 18:13

Dhr. de Wit | 03-12-15 | 18:04

Waar doet dat mij dat nou aan denken. Hup een lichtje gaat fikken. Natuurlijk Syrie,irak,afghanistan,libie. En nog wat van die fijne landen.

tweetybird | 03-12-15 | 18:12

Heel veel opiniemakers denken dat islam een gewone middeleeuwse doods- en verkrachtingscultus is, maar laat je niks wijsmaken door de Staatsomroep of al die linkse 'kwaliteitskranten'.
De islam is namelijk géén gewone middeleeuwse doods- en verkrachtingscultus, het is een middeleeuwse doods- en verkrachtingscultus met een hele sterke stammencultuur en de daaruit volgende stammenstrijd.
Niet zo'n goed idee dus, om die stammenstrijd hier met man en macht te stimuleren, maar goed, ik ben dan ook geen politicus, dus ik zal er wel geen verstand van hebben.

Cuyahoga | 03-12-15 | 18:08

Spartacus: "Het enige, écht het enige dat een sporadische samenhorigheid bij ze (de moslims) kweekt, is de collectieve vernedering van een florerende staat van 'inferieure en minderwaardige' Joden in hun midden."

Hoe treffend geformuleerd, helaas raar maar waar.

Waarom durven de NPO en de politiek correcten de discussie niet aan?

Bolder | 03-12-15 | 18:05

Wat een kutfilmpje. De maker had beter een fatsoenlijke blogpost kunnen schrijven.
Maar fijn hoor, al die woestijnstammen die hier hun, al dan niet religieuze, vetes uitknokken.
Daarom ligt er ook veel zand in de woestijn, daar heeft allah (zweetvoet) voor gezorgd zodat ze weinig schade kunnen doen.

Dhr. de Wit | 03-12-15 | 18:04

ik zou de man heel goed volgen; zijn faceboek is een beetje als het land der naïeve dwazen.

rechtsdwalendeautist | 03-12-15 | 18:03

Wat ik mij afvraag zou zo'n nageboorte nou na die geboorte komen of zou die uitgescheten worden. Tegelijk.

tweetybird | 03-12-15 | 18:02

De islam brengt niets dan ellende en het gaat maar door.

smdyasc | 03-12-15 | 18:01

Dat is een enorme kat zeg.
Waar ging t verder over, huichelachtige moslims?
Niets nieuws onder de zon toch?

Tyromancer | 03-12-15 | 17:55

Ik snap er geen ene reet van.
Meneer is boos, men is boos op hem?

0 precies 0 cares.

MarcS | 03-12-15 | 17:55

Weet iemand het adres van Younes??
Bernd Warum | 03-12-15 | 17:45

vast wel .. de AIVD zeker, misschien de DEA ook wel :)

(c)ZWITSUL | 03-12-15 | 17:53

-weggejorist-

Mokum Kosher | 03-12-15 | 17:53

-weggejorist-

Mokum Kosher | 03-12-15 | 17:53

-weggejorist-

Mokum Kosher | 03-12-15 | 17:53

Het rabiate geneuzel van een stel onderling slaags geraakte warhoofden met een woestijnreligie uit het jaar 700.
Het zal je maar interesseren dit.

De Eindbaas | 03-12-15 | 17:52

Ik ben even terug naar bij vorig topic.

Piet Karbiet | 03-12-15 | 17:51

Als ik vroeger ruzie had met mijn zus dan zei stuurde mijn vader ons naar buiten om af te koelen. Zou dat ook bij moslims werken?

marcoplarco | 03-12-15 | 17:50

Ik ben een Kufar, and proud of it - geitenueqer!

funkyd | 03-12-15 | 17:48

Weet je, ik ben al een paar dagen snotverkouden en heb net flesje Port opengetrokken; die ga ik op t gemakje soldaat maken en zal me dan verdiepen in dit (non) Topic.

Salud!

DANNY3960 | 03-12-15 | 17:45

-weggejorist-

Bernd Warum | 03-12-15 | 17:45

-weggejorist-

hebbuh | 03-12-15 | 17:43

Dit filmpje krijgt ongezien de zandtyphus. Waar al die moslims toch druk mee zijn. Morgen een keer een boedhistentopic?

de Voorzittert | 03-12-15 | 17:41

Kijk nou maar uit, straks 'zoekt ie je op en ramt je tanden eruit'
i.imgur.com/S9xr0xM.jpg

Prof. D.A.H. Vintik | 03-12-15 | 17:41

haha dat worden 72 reetridders voor jou, want mag niet van alla hé!

thamos | 03-12-15 | 17:41

Hij spreekt wel lekker geïntegreerd Nederlands.

marcoplarco | 03-12-15 | 17:41

Sterf eens lekker rap af Youness de nep opiniemakert!

Fatwabuster | 03-12-15 | 17:36

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken