achtergrond

Geenstijl

FeauteauF*ck Vrijdag!

De FeauteauF*ck is weer begonnen. Dit maal gaan we scholen en andere opvoedkundige instellingen eens een handje helpen. Want het gaat helemaal fout met de jeugd van tegenwoordig. Beetje links inhalen op de snelweg met een scootah, de christelijke hitlergroeten onder lestijd, rappers in elkaar meppen op schoolfeesten en ga zo maar door. De opdracht: verzin iets waarmee docenten hun pupillen feauteauf*ckvisueel in de hoek kunnen zetten. Een vet coole affice waar een afschrikwekkende danwel corrigerende werking van uit gaat. Uploaden kan hierrr, de rest van uw leven andermans creaties bekijken kan HIERRR. Inzenden kan tot vrijdagavond 00:00 uur.
De Prijzen Tijd voor nieuwe prijzen! De winnaars mogen kiezen uit: graw22.jpg Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Heb je een dikke vette Xbox? Dan hebben we Ghost Recon Advanced Warfighter 2 voor je liggen. Game is nog niet eens uit, en toch kun je 'm al winnen. Check de trailer als je niet snapt waar dit over gaat. Dope shit.
lostpica.jpg 6-dvd-box van LOST, seizoen 2 De spannende tv-serie Lost is wereldwijd een gigantisch groot succes op zowel TV als DVD. Het eerste seizoen bracht Buena Vista in december 2005 uit en groeide uit tot de beste verkopende TV-serie van Buena Vista ooit op DVD. De serie wordt wereldwijd door maar liefst 180 TV zenders uitgezonden en heeft alleen al in Amerika meer dan 23 miljoen vaste kijkers. Met recht is Lost al na 2 seizoenen uitgegroeid tot een internationaal fenomeen en een absolute must-see!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.