Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bumperkleven met je scootah

scootermongool de geksteEn we hebben weer een leuk filmpje. Nou ja, eigenlijk zou Veilig Verkeer Nederland ons moeten betalen voor deze viral. Want wat u te zien krijgt, mag dus niet. Sterker nog, het is levensgevaarlijk. Maar wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Want eens moet de dag komen dat deze jongen zich met zijn scooter helemaal plat rijdt. Het liefst op een boom. Maar onder een vrachtwagencombinatie schuiven mag ook. En die dag zullen wij vieren! Niet alleen omdat wij een tiefus-hekel hebben aan scooterrijders op de snelweg, maar ons nog meer ergeren aan het geluid van zo’n opgevoerd tosti-ijzer. Laten we daarom even gezamenlijk bidden dat deze jongen een langzame doch pijnlijke dood zal sterven. Partyflock kan namelijk wel weer wat verkeer gebruiken...

Reaguursels

Inloggen

Heeft dan echt helemaal niemand door dat beeld en geluid niets met mekaar te maken hebben in dit filmpje? (lijkt in het begin wel even zo). U hoort een scootert. maar waar ziet u dat het een scootert is?

Eerik O. | 03-03-07 | 13:09

Ondanks dat ik denk dat het moeilijk is om bepaalde mensen hier wat te leren zal ik het toch maar proberen. Ik ga eerst even wat vooroordelen rechtzetten die ik in replyes heb gezien.

*Er werd niet zonder helm gereden,
*Niet met korte broek aan
*Er werd een motorpak gedragen
*Deze persoon is geen puber

Nu wil ik even wat vertellen over het technisch aspect van scooters. Ik lees hier veel verhalen over slecht werkende remmetjes, niet berekend op bepaalde snelheden en nog meer van dit soort onzin. Voor de mensen die niet in de scooterwereld zitten:
Er bestaan NK scooterraces. Het niveau qua rijden en ook qua techniek zit hierbij op een absoluut topniveau. Denk hierbij aan zaken als geavanceerde remmen met stalen remleidingen, banden die zo enorm veel grip bieden dat ze met een manche versleten zijn, volledig instelbare veringsets die gauw een gemiddeld maandsalaris kosten, tot aan bandenwarmers en dataloggers toe. De snelheden die hiermee gehaald kunnen worden zijn rond de 150km/u. Ja dit kan zonder kromtrekken van frames of andere lulkoek.
Scooters zijn niet de puchjes van vroeger.

Dat is dus ook waarom ik de reactie niet begrijp van mensen die zeggen dat hij geen geld had voor een echte motor. Dat is het hele doel niet. De waarde van de scooters waarmee gereden wordt daar kan je een hele sjieke auto of motor voor de deur laten afleveren. Scooterenthousiasten leven voor hun sport en besteden daar zeer veel geld tijd en moeite aan. Vind je het niet leuk dan is dat jammer.
Overigens wil ik erbij vertellen dat ik de actie niet volledig goedkeur. De scooterscene is al jarenlang diverse keren negatief in de media geweest en dit draagt daar niet positief aan bij vind ik persoonlijk.
Ik vind het merendeel van de mensen hier ook behoorlijk hypocriet, want op een motorfiets of in een auto hadden ze het prachtig gevonden.
Ook de mensen met de zogenaamd stoere reacties van " ik rij em plat of tegen een boom" vind ik wel sterk overdreven. Ik weet zeker dat iedere automobilist een dodelijk ongeval in iedere situatie uit de weg zou gaan, ook in dit geval.
Hier wou ik het maar even bij laten

Mvg, een scooterenthousiasteling in hart en nieren...

DLDK | 03-03-07 | 00:57

k zou 'n klein rukje aan me stuur geve als die gast me rechts inhaalt. nie om m voor z'n donder te rije, maar net genoeg om 'm zo te late schrikke dat ie uit zich zelf tegen 'n boom gaat kleve.

Bjist | 02-03-07 | 18:08

Vind het wel een stoer filmpje op zich. Gaat toch vertieft hard voor een scooter. Maar toch kan ik het filmpje ook weer niet uit staan. Kijk met je scooter op de autosnelweg is natuurlijk zwaar verboden en slaat eigenlijk nergens op (maar toch kan ik daar dan wel om lachen), maar met een noodgang door de bebouwde kom. Daar kan ik echt pissig van worden. Wat mij betreft mag alleen daarom al de scooter in beslag genomen worden.

Lukic | 02-03-07 | 15:25

Idd een kansloze wijk. Met hangouderen..

En in de zomer feest, alle kampoos met een kratje bier onder dr poten in de voortuin.

dirtyrottenimbecile | 02-03-07 | 15:08

Hij rijdt zo de Vliedberg in Vlijmen in! (Kanslozenwijk)

Der Gretel | 02-03-07 | 08:52

Het soort figuren als Noudjuh zijn triest, omdat ze niet snappen hoe kwetsbaar ze zijn. Een motorrijder wéét dat bij wegwerkzaamheden rommel op de weg kan liggen, dat automobilisteren je over het hoofd zien en dat rechts inhalen agressie oproept. Maar het is geen geen excuus om iemand iets aan te doen.

In november 2006 was er een dodelijk scooterongeval in Vlijmen. Een jongen van 16 jaar die met zijn onverlichte opgevoerde scooter aangereden werd. Zijn ouders waren pas verhuisd naar een huis met garage omdat zoonlief fijn aan zijn scootertje kon knutselen: www.omroepbrabant.nl/?type=rss&id=...

Noudjuh zou eens met die ouders moeten gaan praten voor hij weer eens de snelweg opgaat met zijn stoere gedrag. En hij mag zich beseffen dat zijn adresgegevens wel erg gemakkelijk te vinden zijn.

wok | 02-03-07 | 08:42

Tering....

Horsedick | 02-03-07 | 08:25

@N3uk33nd 02-03-07 @ 02:09
Dat je het afkeurt dat een puber op een scooter de snelweg opgaat OK, maar ga niet zelf voor rechter spelen door hem zijn leven te ontnemen.
..
Zullen we anders even de talloze voorbeelden opnoemen dat dit soort teringlijers hun mede-weggebruikers de dood in jagen???
dan zijn we nog een even bezig... zak in de schijt met je manse praatjes.

----TWISTED---- | 02-03-07 | 08:24

Kennelijk een onderwerp voor de wat lagere voorhoofden in de samenleving.

holtor | 02-03-07 | 02:23

@De Regenas
Als iemand je rechts inhaalt betekend dus dat je gewoon HARD moet opzouten met je kutastra van de linker rijbaan..
En mocht je het ooit in de hoofd halen door echt zo'n scootertje in de berm te gaan drukken ros ik je persoonlijk tegen de vangrail, om je vervolgens uit de auto te sleuren en je voor de eerste de beste passerende vrachtauto te smijten. Ik spoel met mijn zeikstraal je bloed wel van de snelweg.

Dat je het afkeurt dat een puber op een scooter de snelweg opgaat OK, maar ga niet zelf voor rechter spelen door hem zijn leven te ontnemen.

N3uk33nd | 02-03-07 | 02:09

Ben benieuwd of ie met kabelremmetjes rijdt... ach, met die snelheid maakt dat wellicht ook niet meer uit... hup, korte broek aan, singletje + achteropsletje, geen helm en lekker smessen.... ressssspect maaaan

spoednik | 02-03-07 | 00:51

@Zeeland Sjort 01-03-07 @ 12:58
Moraalridders? Dat iemand zichzelf wil doodrijden, prima (wel lullig voor de schoonmaakploeg van de ambulancedienst of de brandweer), maar hij zal maar tegen jou aanrijden en voor je ogen over het wegdek worden uitgesmeerd of door je voorruit naar binnen komen... Dan piep je wel anders.

Brouhaha | 02-03-07 | 00:37

Hopelijk komt die mongeaul snel een stevige boom tegen, met 110 km per uur, waartegen het kleine beetje hersens van hem uiteen kan spatten, voordat hij iemand anders doodrijdt. Ik houd zelf ook best van doorrijden maar dit is echt idioot.

Brouhaha | 02-03-07 | 00:33

Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om te rearguuren op het kansloze commentaar gegeven hierboven!
Doe het lekker toch!

Dit is echt weer typerend GS gedrag, we zien een filmpje, het staat ons niet aan en dus wordt alles en iedereen die iets soortgelijks doet over 1 kam geschoren!
Hokjes denken ofzeauw?
Deze jongen is idd niet verstandig, ik ben de laatste om te zeggen dat dat neit zo is, maar bijna iedereen zou denk ik hetzelfde ook willen proberen, al kan ik je uit ervaring vertellen dat een scooter boven de 110 echt lastig te controleren wordt. Aan het bochten werk van deze jongen te zien kan hij het blijkbaar wel(zie afslag op werk!) het is echter levensgevaarlijk wat hij doet in de bebouwde kom! Dat is echt te dom! Ikzelf heb ook een scooter, en jah deze rijdt ook te hard, en nee, dat doe ik neit op de openbare weg maar op professioneel georganiseerde meetings ( daar waar volgens jullie nog meer kansloze lutsers komen die niks kunnen). Daar staan echter jongens, die grof geld investeren in hun hobby en waarvan de meesten meer technische achtergrond hebben dan dat jullie ooit in kunnen denken. Alle middelen worden uit de kast getrokken om hun trots net dat beetje extra`s te geven. Je hoeft er niet van te houden, maar als eens wil kijken wat de echte pro`s doen met vele duizenden euro`s om hun beestje net wat beter/sneller/mooier te maken, controleer dan deze links even!

www.scooter-freaks.nl/forum/showthread...
www.scooter-freaks.nl/forum/showthread...
www.scooter-freaks.nl/forum/showthread...
www.scooter-freaks.nl/forum/showthread...

Wat ik wil zeggen en wat waarschijnlijk ook wel duidelijk is, is dat deze ene uitwas niet betekent dat meteen de hele scooter gemeenschap dom/slecht/idioot en lutser is! Sommige van hen hebben echte kennis en zullen nooit zo dom zijn om hun karretje op de openbare weg te vertonen! Dus denk aub de volgende keer na voordat je meteen alles en iedereen verrot scheld die op een 2 wielig motor voertuig rondscheurd!

MVG

Harm

Harumpjuh | 02-03-07 | 00:05

volgens mij deed ie zeker 180, geen 150...

hoewasdatookalweer | 02-03-07 | 00:01

-edit ook goed, toedels -

omw | 01-03-07 | 23:56

en, is die mongeaul al tegen een boom gereden?

Overigens rijdt ie helegaar niet zo hard. De ducktape om zijn moeders camcorder is gewoon losgeraakt.

en as-if 01-03-07 @ 20:06, weet je wat nog sneuer is dan op een scooter Boet van Dulmen na doen? Iemand verdedigen die op een scooter Boet nadoet.

vlug naar bed jong. Morgen weer naar school! (ik hoop een marathon les Nederlands, je hebt het nodig)

vergruizer3 | 01-03-07 | 23:50

scooter??? Klinkt meer als een bladblazer...

Doc | 01-03-07 | 21:19

Ik zei toch, ik heb geen verstand van scooters, maar wel verstand van mongolen op de weg, ik rij al een aantal jaartjes, en maak denk ik even wat meer kilometers dan jij als ik je zo hoor, het is geen schande om je normaal te gedragen op de weg, en ja, ik rij ook wel eens hard, en nee, ik hou me niet altijd aan de regels, maar dit soort figuren moeten gewoon zichzelf doodrijden en anderen er vooral niet mee lastig vallen, fuck je kutscooter en ik schijt op SBo sprints en al die moederneukers die erbij horen. hard rijden kan iedereen, maar doe het nog een paar keer zoals het filmpje en je ouders krijgen vanzelf een telefoontje van de politie... en fuck je moraalbullshit, dat is gewoon de realiteit... maarja, het verschil is toch dat jouw soort over een aantal jaartjes in een rolstoel zit, en ik vrolijk rond loop en wie lacht er dan het laatste?... juist ik... kneus.

----TWISTED---- | 01-03-07 | 21:12

HARD rechtdoor rijden kun je een AAP leren

Sir Lostalot | 01-03-07 | 20:44

----TWISTED---- 01-03-07 @ 13:02
kneuuuuuus! wat denk je zelf dat is een jongen ven de SBo sprints,, nooit van gehoord zeker? (punt 1 om je bek te houden) maargoed voor jouw onwetende kop(en de rest van bejaard/moraal geenstijl) zal ik het eens uitleggen; scooters zoals die worden er speciaal voor gebouwd! hetzelfde al een motor maar dan wél met een snelheidsgrens! en al dat geouwehoer over takje dit,, en bumperklever dat... nooit een motor achter je gehad? moraalheaumeau dat je er bent, jouw soort moeten ze een neqschot geven... JIJ bent erger,, degene die juist naar die dingen zoekt op de weg,, die er té veel op let en zich eraan ergert,, JIJ maakt sneller een ongeluk dan die jongen op die scooter die wél voor zich uit blijft kijken en wél oplet! dus aub.. sterf. punt

as-if | 01-03-07 | 20:06

moraalridders.

Y788i | 01-03-07 | 19:54

kan die hier in 010 niet bij een pizzeria werken?
krijg ik misschien een keer warm eten

Stinky | 01-03-07 | 19:41

Ik zeg tijd voor een neqschot, zo neemt ie iig niemand anders mee het graf in... kudtmongeaul..

Draexin | 01-03-07 | 19:30

@ iedereen die zegt nep / foto fuck
er is hier niks neps aan
een scooter getuned kan de 140/150 halen.
dumpert heeft geluid verneukt loopt nie meer gelijk
www.youtube.com/watch?v=2Gb9dmFB1WQ
Dat is de goeie

Stoney | 01-03-07 | 19:28

Op zijn alvast bestelde grafzerk staat. Ik was een sukkel die niet werd begrepen. Het leven was te snel aan mij voorbij gegaan. Haastige spoed is zelden goed.

hrimthurs | 01-03-07 | 19:13

is gwoon een motor
maar dan met een scootergeluidje erin gemonteerd

vd | 01-03-07 | 18:45

Net echt, Hij kan zo meedoen aan de videjeauf*ck.
Is opgenomen op een motor met een video shop programma thuis. Hij is alleen vergeten het windgeruis weg te halen tijdens zn draai door het gras.

Captain Iglo | 01-03-07 | 18:17

-edit op zich boeiende comment ware het niet dat hij zoooo kudt geschreven is dat ik mij genoodzaakt zie deze te verwijderen. -

omw | 01-03-07 | 18:02

Bij ons in de straat racete ook altijd zo'n 16-jarig uberpubertje met z'n scootertje. Tot ie terminaal tegen een boom kwam. En gelachen dat we hebben, whahahahahahahahaha. Toen vonden we het zielig. Oh nee, toch niet: wahahahahahahhahhahaha. Sterf allemaal, scootertuig, geen traan zal ik om jullie laten, ik zal dansen op jullie graven.

Montgomery Burns | 01-03-07 | 17:34

Wacht maar als het ventje genoeg bij elkaar heeft gesteelt voor een Golfje. Da's de volgende stap.

Zo jammer! | 01-03-07 | 16:49

@TTS 01-03-07 @ 15:06
Zullen we dan maar net doen of we dit geweldig stoer vinden?

kuttekrap | 01-03-07 | 16:32

ga eens deaud lutser!
reken je even mee?

Een scooter heeft 2 wielen en is gebouwd om max 80 te kunnen rijden 9zoals de mijne deed) een auto heeft 4 wielen en is gebouwd om max 220 mee te kunnen rijden.

Nu ga er dusdanig aan de scooter gesleuteld worden dat ie 150 loopt, dat wil zeggen dat die auto 412,5 km pu loopt...
Behangdelul 01-03-07 @ 14:13

Haha.. Zo`n beroerde onderbouwing heb ik nog nooit gehoord. Wel waardering voor je creativiteit.

Marsnel | 01-03-07 | 16:24

Ben jij niet Deem uit Heusden?!

dirtyrottenimbecile | 01-03-07 | 15:41

@ dr Mabuse
nee dat is IN drunen..

Deem | 01-03-07 | 15:33

@101 01-03-07 @ 14:00
Ik probeer niet grappig te zijn en ben ook zeker niet onwetend, ben gewoon een normaal persoon met een normale manier van redeneren...
En ik hoef jou niet te verbeteren op het gebied van die scooters, want ik heb er niet zoveel verstand van, ik weet alleen wel (en volgens mij weet jij dat niet) dat je je de tyfus schrikt als er zo een k*nkerlijer jou rechts passeerd, en dat ik zo een persoon zeker weten een stomp op zijn smoel zou geven (mocht ik daar de kans voor hebben) als hij met een snelheid van rond de 80 km mij bijna van me sokken rijd in een winkelstraat.
En ik heb het helemaal niet over jou kutscooters want die tijd ben ik al lang voorbij, ik verbaas alleen mij dat jij het hypocriet van ons vind als wij met zijn alleen zo een soort actie veroordelen, heb jij enig idee hoe het is voor een automobilist als je een jongentje zoals in het filmpje onder je auto krijgt?
Daar heb ik het over.
Jou, je zogenaamde vrienden en je hele teringzooi interesseren mij geen fuck.
En ik ben zeker je vriend niet, ook al zou je dat misschien willen, homo.

----TWISTED---- | 01-03-07 | 15:17

Wat een domme reacties allemaal van jullie.....
Net of jij of iemand die hier een reactie post niet een uitdaging aangaat!

Lijkt wel of dit het ergste is wat er kan gebeuren..

Mensen die posten: is een motor met scootergeluiden, pfff, geef dan geen reactie..

TTS | 01-03-07 | 15:06

Huhmh ik woon zelf in Drunen maar als je goed op let, stopt de chauffeur bij de Vlietberg (Vlijmen).

Tja als je die wijk kent.... het lijkt me dat ie daar vandaan komt.

dirtyrottenimbecile | 01-03-07 | 14:53

Ach joh, we zijn allemaal jong geweest. Maar zo hard rijden in de bebouwde kom is inderdaad niet slim. Bovendien: de remmen van zo'n scootertje zijn superfragiel. "Vroegguh" zag je dat al aan de krom getrokken Puch-frames. Die hedendaagse scootertjes hebben ook zo'n dun buizenframepje, alleen dan verstopt onder dikke plastic kappen. Levensgevaarlijk!

Aardvark | 01-03-07 | 14:47

@ pietjeruk

Ga door, ga door!
Als een scooter is gebouwd voor 80 km p/u waarom rijdt de helft in nederland dan al sneller? Waarom zijn er dan gespecialiseerde bedrijven die bepaalde onderdelen maken waardoor je scootert ineens 130 kan laten rijden?

Goed , door de bebouwde kom 80, het is niet netjes nee, maar de reacties hier op hem zijn ook niet netjes, daarbij ook onwetend. (banden,remmen,cilinder,carbs,killswitches,verschillende veren, kortom ALLES is verkrijgbaar, en zonder die troep haal je ook niet zo'n snelheid!)

Blijf me vooral afkraken, vind ik persoonlijk heerlijk, helemaal als 't van typetjes zoals jij komt pietje!

101 | 01-03-07 | 14:47

Nou ik weet wel zeker dat hij een helm op had, daarbij is dit filmpje al zeker 2 jaar oud...

VoosMatroos | 01-03-07 | 14:32

Had ook geen helm op waarschijnlijk...

humrush | 01-03-07 | 14:22

Als ik iemand toch bij mij zo door de straat zie rijden mag ie echt gaan uitkijken. Zo kan ik mijn kleine niet eens meer buiten laten spelen.

Tip voor justitie, die hier ongetwijfeld weer meekijkt. Misschien eens kijken wie er achter de naam arnoudracing.nl zit. Het zou toch niet zo zijn dat je daar toch alle gegevens op een presenteerbladdje krijgt.....

bulldozer | 01-03-07 | 14:16

pietje ruk 01-03-07 @ 14:12

Je hebt een toetoet op je scooter.......

Behangdelul | 01-03-07 | 14:14

101 01-03-07 @ 12:48

ga eens deaud lutser!
reken je even mee?

Een scooter heeft 2 wielen en is gebouwd om max 80 te kunnen rijden 9zoals de mijne deed) een auto heeft 4 wielen en is gebouwd om max 220 mee te kunnen rijden.

Nu ga er dusdanig aan de scooter gesleuteld worden dat ie 150 loopt, dat wil zeggen dat die auto 412,5 km pu loopt... denk best dat dat een moordwapen is. nog eentje; hij rijdt met 80 km pu door een winkelstraat; wat als er iemand oversteekt? of met zijn auto de weg oprijdt?

dat je dit cool vindt is leuk en aardig, maar anders in gevaar brengen zuigt!
en dan hebben we het niet hypocriet over 20km pu te hard... lullo

Behangdelul | 01-03-07 | 14:13

Hah brilliante! Maar volgende keer sneller en nog meer wheelies als inhaalt :)

late_night_call | 01-03-07 | 14:12

@101: dit zijn uitingen van zielige pubertjes die geen vrienden hebben, dag en nacht op hun kamertje zitten, bang zijn voor de boze buitenwereld, niet voor zich zelf durven op te komen. Het zijn vaak hele gevoelige jongens met een gouden hartje...
genoeg of moet ik nog doorgaan?
-edit waar maas je vandaan ? -

pietje ruk | 01-03-07 | 14:12

En nog iets, waarom moet men altijd de bink uithangen op geenstijl? "ja als ik 'm zie rijden dan sla ik 'm , etc etc" Zijn dit geen puberale en obstinate opmerkingen?

101 | 01-03-07 | 14:02

@ Twisted

Haha, je bent grappig en onwetend, zover is duidelijk! Ga mij niet vertellen hoe scooters werken, goeie vrienden en ik ook hebben in dat circuit gezeten, tot pro races toe. Toch grappig dat jij dan mij gaat verbeteren :)

Je nickname zegt al genoeg "Twisted" , vriend dat ben je zeker!

101 | 01-03-07 | 14:00

Ik rij vrij vaak op Den Bosch west maar mocht die idioot achter mij rijden dan duw ik wel even mijn "ho-ijzer" in. Dit heeft niets te maken met gefrusteerde pubertjes. Tis van de zotte dat zo'n figuur speelt met zijn leven. Beetje levens moe die gast.

Steen Geil | 01-03-07 | 13:59

Je gelooft toch zeker niet dat dit een scooter is...

Jan Dijkema | 01-03-07 | 13:52

Kijk... zo moet het eigenlijk:

www.ghostridermovie.net/start.html

Courtesy of: Ghostrider, Part 5, Back to Basics! Nu te bestellen!

PatjePietamientje | 01-03-07 | 13:46

hahaha ik lach me helemaal rot hier! allemaal gefrustreerde pubertjes (inclusief fleish) die geen brommertje mogen/mochten van hun ouders maar het OOOHHH zo graag zouden willen! Ik vind 't echt een strak filmpje! mensen die zo iets doen en het dan ook nog filmen zijn gewoon autodidactische stuntmannen! HULDE!

pietje ruk | 01-03-07 | 13:43

Die filmpjes zijn wel kicken om te zien hoor.

Traag | 01-03-07 | 13:38

ik vind het prima wat hij doet met voorwaarde dat hij zich alleen dood rijdt tegen een boom of anderszins paal of vangrail (met spoed). Je zal zo'n hufer maar van je bumper moeten schraoen zeg, zonde van je tijd en je eetlust. niet te vergeten de lak van je auto.

twinsisterjoyce | 01-03-07 | 13:31

Waardeloos geknutsel. Staat ie bijna stil terwijl hij volgens het geluid als een mongeaul moet optrekken. Kortom: gefilmd op een moowtur.

reuzenpanda | 01-03-07 | 13:30

101 01-03-07 @ 12:48
Ja, ik rijd ook wel eens te hard, maar niet met 80 door een woonwijk. Dat jij dat verschil niet wilt zien zegt meer over jou dan over de zogenaamde 'moraalridders'.

een andere Groninger | 01-03-07 | 13:09

Hey!!! Das... das... das Vlijmen!!! Als ie weg rijdt is het bij het tankstation in Drunen valk langs de snelweg, maar als ie snelweg op een gegeven moment af gaat is het Vlijmen. Ik weet da zeker want veel van me vrienden komen uit Vlijmen. Die rotonde op een gegeven moment, daar zit de Gall en Gall, en stukje half op de rotonde voorbij zit de Aldi, langs de rotonde ligt het pleintje.
Ja ja! Hij s fijn! Eens ff rondvragen of ze die gast kennen.
Anyway... ook nog wat anders... voor de liefhebber: Ghostrider deel 5 is uit!!!
Een biezonderrr prettige dvd! Hahaha!

PatjePietamientje | 01-03-07 | 13:08

@Zeeland Sjort 01-03-07 @ 12:58

A58 ook weer overleeft?

een andere Groninger | 01-03-07 | 13:07

Die jonge rijdt al enige tijd scooterraces...

ervaren coureur... en tis gewoon blits
jammer dat ie et op zo'n raceplee doet, beter had ie een echte brompony uitgezocht

Nijluus'n | 01-03-07 | 13:06

Stel goeddoeners hierzo.. Maar wel grote praatjes dat ze die scooter wel even opvangen met hun auto. Hypocriete kne*zen!

Marsnel | 01-03-07 | 13:05

tegenwoordig zijn die scootertjes kwalitatief zo goed geworden, teminste je kan ze zo goed maken als dat je zelf wil!

@101 01-03-07 @ 12:48

Wat ben jij een ongelovelijke pislul, denk jij nou echt dat die scooters hiervoor gemaakt zijn? denk jij nou echt dat wij allemaal wel eens op deze achterlijke manier de snelweg op gaan? Wat lul jij nou eigenlijk over hypocriet blabla?
Voor wat deze jongen doet zou hij de komende 15 jaar geen rijbewijs meer mogen krijgen, en een boete van een eurotje of € 5.000,- misschien.
Het slaat helemaal nergens op wat jij zegt, jouw domheid spant de kroon.
Als hij op ze bek gaat omdat er toevallig een takje of een steentje op de weg ligt (is vaak al genoeg), dan kost het niet alleen de maatschappij een hoop geld, maar ook die automobilist die 5 seconde later over zijn smoel heen rijdt, omdat ie niet meer op tijd kan remmen, heeft er een hoop gezeik van.
Dit is niet eens stoer, deze jongen zou een paar tikken op z'n bek moeten krijgen.
Dus denk voortaan even verder na voordat je begint over dat WIJ hier hypocriet zouden zijn. met je kwalitatief goede scooters...
HAHA laat me niet lachen.

----TWISTED---- | 01-03-07 | 13:02

Limburger natuurlijk...

blikjegrolsch | 01-03-07 | 13:00

De moraalridders zijn weer op kruistocht als ik de commentaren zo lees.

Zeeland Sjort | 01-03-07 | 12:58

Dit is ie wel degelijk zelf ja.. magoed.. mag lijen dat de pliesie meekijkt.. arnoud van der sanden.. !!

KoningSjef | 01-03-07 | 12:53

Al die oude mannetjes die nu ineens gaan reageren alsof het een doodschande is. Bijna iedereen die een auto heeft, heeft ook al te hard gereden, wees nu niet zo hypocriet over een scooter die te hard gaat.
De onwetendheid spant de kroon, tegenwoordig zijn die scootertjes kwalitatief zo goed geworden, teminste je kan ze zo goed maken als dat je zelf wil!

101 | 01-03-07 | 12:48

Je kan er maar van af zijn...

Green-T | 01-03-07 | 12:47

Als je beetje dat forum leest dat ergens in de reacties wordt gedumpt dan is het niet die Arnoud die over de snelweg rijdt hoor, hij heeft alleen t filmpje gepost. Mja hij schijnt zelf ook geen lieverdje te zijn dus ja... Maaruh wanneer gaat een x zo'n filmpje mis?

Fransheidswaan | 01-03-07 | 12:40

Ik had vroeger ook een scooter, ging ook 80 (poehpoeh). Dit is beschamend voor de heren die in hun jeugd een scootertje hadden, maar gewoon degelijk reden.

Style-ish | 01-03-07 | 12:34

Te vaak Ghostrider gekeken zeker... Alleen de sloeber had geen doekoe voor een echte motor.

Wamoje | 01-03-07 | 12:32

Ies motor.

holtor | 01-03-07 | 12:26

leef er op los, dan word je een knap lijk.

HANS GEERS | 01-03-07 | 12:25

het zooitje loopt wel een keer vast , liefst op een drukke autosnelweg .dan kan de politie zoonlief in een plastic zakje thuis afleveren ....

yelloman | 01-03-07 | 12:24

maar ons nog meer ergeren aan het geluid van zo’n opgevoerd tosti-ijzer.
---
Inderdaad die stinken naaimachines moeten snel van de weg af.
Dan nog liever een oude opgevoerde Honda MB of zo...

da wizard | 01-03-07 | 12:22

als ik er zo eentje in mijn straat zie passeren , dan durf ik wel eens mijn portier opengooien .

yelloman | 01-03-07 | 12:22

onbegrijpelijk & onacceptabel, dit gedrag. Doch, de tekst op de voorpagina van GS vind ik persoonlijk wel wat extreem van aard.

De Kantonees | 01-03-07 | 12:17

Alvast voor eventuele rouwkaarten:
[url]http://www.nic.nl/ace.php/c,727,43,,,,Is_de_naam_nog_vrij_.html?ACE_Id=690a230f0af93a16608f9bd4835a6b51&lang=NL&uitgebreid=CHECKED&domein=arnoudracing.nl&zoek.x=26&zoek.y=8[/url]

Occie | 01-03-07 | 12:16

Ik begrijp dat de jongen een wedstrijdracer is? Naam, alles bekend? Hoelang duurt het voordat hij a; bezoek krijgt van pliesie, b; z'n scooter mag inleveren en c; zijn wedstrijd-carrière in de wilgen kan hangen? Nog voordat hij zich doodrijdt of daarna?

Rest In Privacy | 01-03-07 | 12:14

Ik hoop dat de Darwin-award binnenkort weer uitgereikt gaat worden.

Inquinatus cinaedus | 01-03-07 | 12:05

@Sociopaat. 01-03-07 @ 11:15
Baldadig? Zeker ook wanneer jij onder zijn voorband terecht komt? Denk niet dat jou schedel inslaat is deze 'beetje baldadigheid' op te vangen. lol

Waarom krijgen dit soort kanslozen nog aandacht? Daar doen ze het juist voor.

kenny harder | 01-03-07 | 11:59

dit is gewoon een schakelbrommer

Santtu | 01-03-07 | 11:58

Ja, dat krijg je als je in een gemeente woont met Het Land Van Ooit en De Efteling binnen een straal van 10 Km.....

Dr. LanterFant | 01-03-07 | 11:56

Opmerkelijk: half Noord-Holland klaagt over de overlast van Schiphol, terwijl elke opgevoerde scooter meer lawaai maakt dan een vliegtuig. Nog een feitje: een scooter is twintig keer zo vervuilend als een auto. Bovendien zijn berijders van scooters excessief vaak betrokken bij ongelukken, diefstal en schuldsanering.
Mij dunkt dat het nieuwe kabinet hier eens wat energie in kan steken. Tip: stel katalysators verplicht voor brommers en scooters. Maakt ze stukken duurder, zeker, maar je kunt ook fietsen naar school/CWI.

Onbevlekt blazoen | 01-03-07 | 11:56

@Rui Barros

Dat hij zichzelf door de eiersnijende vangrails op de A nogiets werkt maakt mij geen flikker uit, maar dat hij het nodig vindt om met een noodgang door een woonwijk heen te racen gaat mij gewoon te ver. Verkeer van rechts, zebrapaden.

En over dat scooterforum: Dat ze het daar blijkbaar erg normaal vinden dat er geen verschil is tussen speeltuin en openbare weg geeft alleen maar weer aan dat het IQ van de gemiddelde scooterrijder niet hoger komt dan de maximaal in NL toelaatbare cilinderinhoud van hun mobiele plee.

een andere Groninger | 01-03-07 | 11:55

@ doodvanbierlala 01-03-07 @ 11:39
Ik heb een enorm heet hangijzer...

Gay Niaal | 01-03-07 | 11:55

@Heikneutertje
Michel (..) van het kamp....

Hoeveel clichés kan een mens verdragen op één dag.

CoJoNes | 01-03-07 | 11:54

Heet dat drunen? Met je scooter over de verkeersdrempels?

Dr. Mabuse | 01-03-07 | 11:52

ooooh drunen met je klote scooooooters

Deem | 01-03-07 | 11:51

Ik dacht al Braboland, die huizen zagen er zo Belgisch uit.

Dr. Mabuse | 01-03-07 | 11:49

@Lanterfant, jij hebt ook de A59 herkent! Ooit nog eens een oude BMW 2002 op 200 gezet. Michel (..) van het kamp zat overigens op de scooter; het is een 70cc met 18mm caburateur. Top van 150. Erg goed van die jongen; zelf ben ik net verder dan 110 op een Puch gekomen; in de polder bij Vlijmen.
Alleen die kut Citroen picasso rups die hem links bleef hangen; wat 'n eikel!

Heikneutertje | 01-03-07 | 11:47

Mijn god.. dat is ouwe shit..

Claude Jacque | 01-03-07 | 11:45

Laat dat kereltje toch. Als ie zich zo graag de tering wil rijden moet ie dat vooral niet laten. Alleen dan ook geen stille tochten, gedenktekens en ander soort comedie

Rui Barros | 01-03-07 | 11:45

m'n favo is het inhalen van die blinde bestelbus over de doorgetrokken witte lijn, ik zat te hopen op de grille van een flink DAF o.i.d.

Bjiz | 01-03-07 | 11:42

Zo jammer dat bomen niet kunnen oversteken.

T1NKY | 01-03-07 | 11:42

En dat ie maar snel deaudt is.. wat een mongeaul

Claude Jacque | 01-03-07 | 11:41

@Gay Niaal 01-03-07 @ 11:28

Heb jij een astbest piemeltje dan?

doodvanbierlala | 01-03-07 | 11:39

Das de A59 tussen Drunen - 's-Hertogenbosch.. dus ziet u hier een scootah, rammen die handel...

Dr. LanterFant | 01-03-07 | 11:38

@de Paashaas 01-03-07 @ 11:33

Zelfs al zou dat zo zijn, hij trekt wel ff met 80+ door de bebouwde kom... standrechtelijk executeren langs de kant van de snelweg is mijn oplossing....

Behangdelul | 01-03-07 | 11:38

RIP alvast knul..... gelukkig liggen er niet zoveel hersens op het wegdek als je te pletter valt...

stoeipoessnoezelaar | 01-03-07 | 11:37

LOL@Gay Niaal 01-03-07 @ 11:28
Boefje!

CoJoNes | 01-03-07 | 11:34

Malloot!!

Hij word nog wel s een verkeerslachtoffertje, die poepsnuit, met zijn opgevoerde koffiemolen van m!

Big Ern | 01-03-07 | 11:34

-weggejorist-

de Paashaas | 01-03-07 | 11:33

gaat best rap

Multikuli | 01-03-07 | 11:32

Tss, niet eens op z'n achterwiel.

widtvoet | 01-03-07 | 11:32

Is dit nu een nekschot?

quutje | 01-03-07 | 11:29

Ik wil met een paar vrienden z'n hete knalpijpje wel eens een weekend verkennen...

Gay Niaal | 01-03-07 | 11:28

Wanneer zo'n gek mij rechts inhaald en ik zit alleeen in de wagen, is het zijn laatste keer racen geweest.
Zulke willen graag een gedenkteken langs de weg, wie ben ik om ze dat te weigeren.

De Regenjas | 01-03-07 | 11:27

Dat is nou stoer jongens!

vinpower | 01-03-07 | 11:25

waarom haalt die niet links in, is toch nog genoeg plaats tussen de linkerbaan en de vangrail. ik heb altijd het reservoir van de ruitensproeiers goed gevuld, ben er altijd zo van af.

Maître Corbeau | 01-03-07 | 11:25

Miischien ga ik die bumpersticker met "Ik rem voor bumperklevers" toch maar eens op de kont van mijn auto plakken, want er zit elke dag wel een Audi'tje en een BMW'tje op de weg die zoiets ook bij mij flikt.

Boswachter | 01-03-07 | 11:24

Wat een rasmongol!

vanEL | 01-03-07 | 11:24

Hihi, die verkeersdrempels... dat wordt overgeven.

Dr. Mabuse | 01-03-07 | 11:24

Ik hoop dat ie snel aan een portie schaafwonden overlijdt; is het beset oor alle partijen

collapse | 01-03-07 | 11:23

Eh, is het niet gewoon een motor met een scootergeluid eronder gemonteerd?

collegehengst84 | 01-03-07 | 11:22

Stoerrrrrrr..... nu staat hij met zijn stomme gedoe ook nog op g.s. Goed zo g.s!!! Daar deed hij het voor.......

Muis_1 | 01-03-07 | 11:21

@CoJoNes: Precies. Op de snelweg moet ie zelf weten, maar in de bebouwde kom? Je kind zal net oversteken. Kudt-mongeaul.

Rest In Privacy | 01-03-07 | 11:19

Dat gastje rijdt minstens 80 door de bebouwde kom. Van mij mag ie zich rustig om een eikelboom heen vouwen.

CoJoNes | 01-03-07 | 11:18

Hij reed iig op de meeste stukken niet onnodig links. Hulde daarvoor!

Dood Lijk | 01-03-07 | 11:17

Mooie 70 cc MHR SPEED? :)

_xD_ | 01-03-07 | 11:17

Zat er aan te komen. Eentje die wel wil, maar niet kan. Geen geld voor een BMW om de A2 onveilig te m aken en geen geld voor een Manta om hetzelfde te doen in Zeeland.

Dan maar met de brommer

moskee | 01-03-07 | 11:16

Een beetje baldadigheid. Jongeman is zijn wereld aan het verkennen. Daar hoort het opzoeken van grenzen ook bij. Ik heb meer mijn twijfels bij de gemiddelde GeenStijl bezoeker.

Sociopaat. | 01-03-07 | 11:15

Ach als zo'n knul stilvalt met z'n skootertje wil ik 'm best slepen.

widtvoet | 01-03-07 | 11:12

dom dom dom

RickXX | 01-03-07 | 11:12

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen