Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Videos. Uitgehongerde vluchtelingen op sterven na dood vlak voor ze de veilige kust bereiken

Even voorstellen. De nieuwe buren. Van het web geplukt door de Amerikaanse oorlogsverslaggever Michael Yon (volg die vent) die de analyse van deze beelden maar aan z'n kat overliet, zodat hij zelf een keer buiten schot bleef. Natuurlijk, we horen u denken: is dit wellicht een amfibische geweergroep zonder wapens? Nee, dat is het niet, en u bent een fascist want dit zijn oorlogsvluchtelingen. Uit het door oorlog verscheurde Marokko. Onderstaand nog een amfibisch landingsvoertuig vol met cultureel-economische stoottroepen. Ditmaal met drie beproefde misleidingswapens aan boord: een vrouw van 80, een jonge vrouw, en een baby. En dat alles om de truc onder het filmpje feilloos via Europese NPO's aan de Europese bevolking op te dringen. Lieve cultureel andersoortige mensen. Blijf eens gewoon op uw eigen culturele grondgebied. Hier komt gedonder van.

Reaguursels

Inloggen

erratum
men leze natuurlijk :... die deze mensen ( moeten) opVangen . excuus.

Jan Boule | 03-11-15 | 15:40

We moeten stoppen met opvangen.
Stoppen met praten over opvangen.
Beginnen met praten over tegenhouden.
Meteen daarna: tegenhouden. Terugsturen. Geen pardon.
Niet goedschiks terug? Dan kwaadschiks.

Maar misschien is het verstandig het verwekelijkte en over-gefeminiseerde West-Europa eerst weer eens te leren wat 'kwaadschiks' is. En vooral: hoe effectief en afschrikwekkend 'kwaadschiks' kan zijn. 'Kwaad' zijn in elk geval steeds meer mensen. Gelukkig.

Peter Emile | 03-11-15 | 14:13

Waarom heten gastarbeiders nu ineens vluchtelingen? Omdat ze toch geen werk zullen krijgen?

ugur | 03-11-15 | 12:19

Japan doet goede zaken dankzij de Arabieren en hun geloofskwestie. Export van duizenden Toyota HiLux pick-up trucks waarmee Isis en "gematigden "zich verplaatsen al dan niet voorzien van snelvuur geschut. Opblaasbare boten à raison van 20.000 dollar worden verkocht bij de vleet en vrijwel alle motoren en zwemvesten zijn van Yamaha. Geen enkele Arabier komt Japan binnen. Dit geldt eveneens voor het grootste moslimland ter wereld Indonesié ( 250 miljoen moslims ) die de angry young moslims niet als doel hebben.
Deze jonge mannen aan wie de oproep van Merkel niet aan dovemans oor is gericht hebben talloze bondgenoten in de media en academische wereld. Ellendelingen als dhr. Peter R. de Vries en dhr. Jelmer Renema ( Joop) bestempelen gewone Nederlanders die deze belligerente mensen tussen hen in ( moeten) ophangen als xenofoob, racist en islamofoob. Allemaal "mots-miracles" op gratuite wijze geuit om gewone mensen te kapittelen en in een hoek te duwen terwijl voorbij gegaan wordt aan het falend beleid van politici. Volksververvanging lijkt er gaande anno nu en aldus wordt de druk op de schaarse (groene ) ruimte - dat er kennelijk voor D66 en GroenLinks opeens niet meer toe doet- en de aanslag op de verworvenheden alhier met de dag groter. De media-paladijnen aan de leiband lopend van de overheid - je bijt nu eenmaal niet de hand die je riant voedt- bagatelliseren ergo ontkennen de rampspoed die gaande is en dat is laf, schandalig en ongehoord.

Jan Boule | 03-11-15 | 11:25

(Cynisme modus aan) Hey, dat zijn de nieuwe redactieleden van Joop.nl

Je kunt aan de gezichten gebitten van dit aanstormend talent echt zien dat ze Europa komen verrijken. Ik ben er 100% van overtuigd dat er minimaal 5 raketgeleerden, 10 artsen en 15 ingenieurs tussen zitten. En uiteraard zullen ze allemaal zo in de zorgsector ingezet kunnen worden als verplegers en verzorgers. Ik bedoel, in hun cultuur is het heel normaal om voor anderen te zorgen en zeker als de hulpbehoevenden een andere geloof hebben of van het andere geslacht zijn. Wat ben ik blij dat ze hier heen komen. Zijn er misschien vrijwilligers die samen met mij Welkom!-spandoeken willen maken van oude lakens? Dan kunnen we ze opwachten aan de Duits-Nederlandse grens. ;-) (Cynisme modus uit)

Novinho | 03-11-15 | 11:22

Ja, slecht van de mannen dat ze hun vrouw en kinderen niet meenemen in een lekke boot, hè?

Woods | 03-11-15 | 11:21

Het failliet van Europa is veroorzaakt door de 'Babyboom'-generatie die nooit een oorlog heeft meegemaakt. Links in alles wat ze vinden, zeggen en denken (H1tl3r en zijn NSDAP waren OOK links maar daarover een andere keer).
En deze generatie heeft de mentaliteit van "na mij de zondvloed". Dat is overduidelijk. Zodra zij de laatste adem uitblazen, hebben zij inderdaad nog nooit oorlog meegemaakt. Dat de generaties na hen geen enkele (veilige) toekomst meer hebben, zal hen volledig aan de derriere oxyderen.
Bedankt baby-boomers...

Nieuwe Bezems | 03-11-15 | 09:56

Wat is een "Flash Plugin"? Die zou moeten starten?

Mata Hari | 02-11-15 | 22:23

Ik kreeg na 8 jaar inschrijven bij de woningstichting een oud flatje met gaskachel die ik zelf moest kopen, tot mijn verbazing krijgen de vluchtelingen in Arnhem een ééngezinswoning en hoeven daarvoor bijna niks voor te betalen, ze zeiden in denhaag toch heel wat anders. ze zouden net als ons moeten wachten, maar nee hoor en zo zal met werk ook wel gaan eerst hun met ruime subsidie en wij kunnen na de kloten lopen van onze regering .

jeroen8325 | 02-11-15 | 22:23

Man, man, man.... Wat worden we toch voor de gek gehouden...

Hans Teeuwen | 02-11-15 | 21:55

Wat een lieverdjes zeg, deze kunnen toch geen kwaad? En dat is toch zielig op zo'n bootje?

Karel17 | 02-11-15 | 21:29

Dit is toch niet om Nederland te islamiseren toch?
Ze zijn allemaal zo vrolijk, lijkt wel of ze het spannend vinden op zo'n bootje.
Vind dat we wel genoeg getinte bonte kraagjes hebben.
Modus Pechtvogel aan: Vreselijk hoe ze de oversteek maken!
Pechtvogel modus uit: Terug met dat gespuis, nu.

Broed Kip | 02-11-15 | 21:23

Wat een zure reacties toch weer allemaal!

Neem eens een voorbeeld aan het enthousiasme en de vrolijkheid van deze kanschenpaerels!
Die zijn wel blij dat ze (bijna) in Europa wonen!

klimgek | 02-11-15 | 20:07

,Maar dit zijn waarschijnlijk nog niet afgestudeerde academici.

Robhal | 02-11-15 | 20:00

@echtezwartjoekel, wel eens over nagedacht dat je het beeld zowel links als rechts kunt manipuleren. En de eerste beelden van 2000 gezinnen die door een weiland lopen moeten mij nog bereiken. Die 2000 mannen in de leeftijdscategorie 20-35 heb ik een aantal maal dubbel, misschien kunnen we ruilen???

El Muñeco | 02-11-15 | 19:46

Jihadisten komen ons kisten. In de naam van Merkel en Allah.

Fijnstoffer | 02-11-15 | 19:35

Is deze, vooralsnog geweldloze, invasie nog te stoppen?!?!
Ik weet het echt niet meer hoor.
De vertreklanden doen er geen moeite voor, de doorvoerlanden niet en ook de ontvangende landen niet. Tja, dan is het vragen om problemen.
Ben benieuwd wanneer de (burger)oorlog gebint in Europa en in welk land. Gaat in eider geval spannend worden het aankomende jaar. Misschien TV-serie van maken?

RaymyJanssen | 02-11-15 | 19:31

Had GeenStijl gehoopt dus; dode vluchtelingen? Anders dan dat kan ik de titel niet interpreteren in de video's is namelijk niks te zien.

Indien het de bedoeling is om aan te tonen dat "de vluchtelingen" enkel gelukszoekend mannen van rond de 25-30 zijn die naar een economische betere leefomgeving op zoek zijn; dan kan je dat inderdaad via selectieve beelden proberen wijs te maken aan de gefrustreerde burger. Net als de propaganda-media voor de tweede wereld oorlog liet zien, met soortelijke stemmingsmakende selectieve beelden; dat de joden al het geld bezaten, roofden van de Arische arbeiders en parasiteerde op de echte Arische landbezitters. Het eind-gevolg van deze media-benadering is alom bekend want de holocaust wordt niet ontkend door GS.

Met een beetje historisch besef weten jullie dat het gevaarlijk is waar jullie mee bezig zijn; door moslims en vluchtelingen dag-in-dag-uit op deze wijze weg te zetten. De gemiddelde reaguurder weet niet beter en denkt straks dat de moslims en vluchtelingen het kwaad zelf zijn en dat deze mensen moeten worden uitgeroeid.

Ja het is een probleem; er zijn grote problemen met zowel de moslim gemeenschap als met de vluchtelingen, er zitten economische vluchtelingen tussen, maar de manier hoe jullie het nieuws manipuleren is erger dan Marcel van Dam dat ooit gedaan heeft met zijn anti-Exota-campagnes.

echtezwartjoekel | 02-11-15 | 19:29

Bejaarde Nederlanders die het land opgebouwd hebben staan wanhopig met tranen in de ogen voor de camera omdat het land dat zij opgebouwd hebben, vakkundig door de politiek naar de klote geholpen zien worden. Gelukkig krijgen we er wat voor terug...

En dan de Nigeriaanse vluchtelingen, op de vlucht voor Islamitisch terreur en slavernij want "Arabs don't like blacks". Prima, maar kan iemand dan uitleggen waarom we ondertussen diezelfde terroristen en slavendrijvers met nog veel meer hierheen halen?
Wat voor idee cq. beleid steekt hier in godsnaam achter?

Maar goed, zonde van de tijd, er is toch geen hond die naar ons luistert, stelletje racisten.

El Muñeco | 02-11-15 | 19:24

kan dat gemekker van die schapen in guccikleren niet meer aanhoren.....

Isnogaanhettype..... | 02-11-15 | 19:17

De islam is onaanspreekbaar gewelddadig intolerant-vijandig-destructief jegens: vrijheid, rationaliteit, humaniteit, vrede, welvaart, vooruitgang, andersdenkenden, niet-islamitische wereldbeschouwing en niet-islamitische cultuur. Het bewijs hiervoor is te vinden in 14 eeuwen islamitische geschiedenis (met 270 miljoen vermoorde andersdenkenden), de inhoud van de islamitische doctrine (vele oproepen tot moord op andersdenkenden), en de recente terreur overal waar moslims te vinden zijn. Informatie hierover komt tot ons via een lawine aan berichten, boeken, website’s, interviews, lezingen, enzovoort. Niettemin is er al decennia een soort sekte van politici, journalisten en wetenschappers, die ons wil doen geloven dat we niet zien wat we zien, dat we niet lezen wat we lezen, en dat we het allemaal helemaal verkeerd begrijpen en geplaagd worden door irrationele angsten en vooroordelen wat betreft de religie van de vrede. En zo komt het dan dat massaal volgelingen van de religie van de vrede worden binnengehaald, en dat we geacht worden te geloven dat dit alles met enig inschikken en integreren wel goed zal komen. Hoezeer er ook mensen zijn die waarschuwen voor een interne oorlog, waarin de moderne open samenleving moet proberen de islam te overleven. Wim van Rooy: www.youtube.com/watch?v=XdkRAz5Iqxg

notamused | 02-11-15 | 19:05

Wat overigens ook irritant is, is dat sommigen beweren dat Duitsland of Nederland heel veel nieuwe inwoners nodig heeft omdat het land lage geboortecijfers heeft.

ikeethetbeter | 02-11-15 | 15:59

Ja dat slaat nergens op dat vergrijzingsargument.
lees dit stuk in die link eens:
www.nrc.nl/handelsblad/2015/09/15/help...

" Het is verder zot dat bij werkloosheidspercentages van 10 procent in Europa en nog 605.000 werklozen in Nederland (raming 2016) voor de verlossing van de vergrijzing naar migranten wordt gekeken. En dan is er de vraag: hoe ziet de arbeidsmarkt op langere termijn eruit. Hoe verhoudt de robotisering zich tot de arbeidsmigratie? Een ander aspect: in de vergrijzing zit banengroei in gezondheidszorg en dienstverlening in brede zin. In zulk werk spelen taalbeheersing en het aanvoelen van sociaal-culturele vragen en verlangens een hoofdrol. Juist daar staan migranten op achterstand. Dat moet hooggespannen verwachtingen temperen."

Paljas | 02-11-15 | 18:57

Snap alleen niet zo goed waarom een raketgeleerde in een gammel bootje stapt.

Rest In Privacy | 02-11-15 | 18:56

Ik ben al bezig met het samenstellen van een noodpakket.. Ik vrees het ergste voor West-Europa.

Wasbakplasser | 02-11-15 | 18:31

Ahgossie, paar extra welkomstpakketjes graag om de hoogopgeleiden warm te onthalen. Begrijp de negatieve reacties niet, deze liefjes komen helpen ons land verder uit te bouwen...

Met dank aan de 'lijders' van het almachtige Europa, u krijgt veel liefs en groeten van uw dienaren uit de provincie Hollandistan.

Bedankt Kabinet, uw mooie posten in Europa wachten reeds op U. Eigenhandig verdiend, bravo!

De Driede Goedste | 02-11-15 | 18:28

En maar volhouden dat het vluchtelingen zijn..
Gelukszoekers met een volle zak voor de westerse dochters. Absurd
En wij werken tot onze 70e hiervoor
Ik stem Wilders

msgambler | 02-11-15 | 18:24

beelden bewijzen het keer op keer... het gelijk van ene Wilders....

arretje | 02-11-15 | 17:53

Kan iemand de woorden in het filmpje voor me vertalen? Wil graag weten wat ze te bespreken hebben.

bobfoc | 02-11-15 | 17:45

Ze hebben niet allemaal een zwemvest om. Uit veiligheidsoogpunt toch wel zorgelijk punt.

postmodernismisdead | 02-11-15 | 17:34

Allemaal gevlucht anders worden daar van een gebouw afgegooid!!

vxd | 02-11-15 | 17:28

Je gaat toch serieus denken dat dit alles een vooropgezet plan is. Misselijkmakend.

blokje om | 02-11-15 | 17:20

www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond...
.
'In oktober kwamen er 218.394 migranten over de Middellandse Zee naar Europa. Nooit eerder kwamen er zo veel irreguliere migranten in één maand naar Europa.'
.
'In Europa bevinden zich nu bijna 7 miljoen ontheemden. Het grootste deel verblijft in Turkije en in Oekraïne.'
.
Nou hou die beide landen dan aub even UIT de EU!!!

Dionah Carlinton Hou | 02-11-15 | 17:10

@r04drunn3r | 02-11-15 | 15:55
Hartelijk dank voor de link! Heb die opgeslagen om op een ander moment te gaan bekijken.

Lupuslupus | 02-11-15 | 17:08

@Arie_R | 02-11-15 | 16:03

Geweldig.

Europeanen denken dat we hier zijn om hen iets af
te pakken, maar dat is niet waar. Velen van ons zijn
studenten of artsen.
Aldus Majid Hussein (tandarts, kernfysicus, neuroloog, filosoof, psychiater, astronaut, meervoudig nobelprijswinnaar en amnesty-persoonlijkheid in belgie)

meneer der meneren | 02-11-15 | 16:40

@Cuyahoga | 02-11-15 | 13:35
Huh? Sinds wanneer heeft Zwarte P. een kapmes?

DKP | 02-11-15 | 16:27

Zien er allemaal vrij goed doorvoed en vrolijk uit, alsof ze op het jaarlijkse bedrijfsuitje zijn.
Allemaal goed in beeld dus ik zou zeggen : Oppakken terug de zee in zonder rubberbootje.

wattenstaafje | 02-11-15 | 16:11

Ik kwam toevallig dit tegen: www.aivl.be/sites/default/files/bijla...

Wat een onzin wordt er verkondigd. Dit soort propaganda is de reden dat we problemen met immigranten hebben. Als iedereen naar de feiten kijkt en we slechts kleine aantallen migranten toelaten die ook wat te bieden hebben en zich aan strikte regels moeten houden, dan is er niets aan de hand.

Arie_R | 02-11-15 | 16:03

Wat overigens ook irritant is, is dat sommigen beweren dat Duitsland of Nederland heel veel nieuwe inwoners nodig heeft omdat het land lage geboortecijfers heeft.

Dan vraag ik me af waarom dat nu in ene een (deel)reden is om asielzoekers binnenhalen voor te staan ?

Men had toch simpelweg kunnen zorgen dat er meer stimulans is om kinderen te krijgen onder de bevolking ? Genoeg methodes.

Nee dat moet met asielzoekers dan in ene ?

ikeethetbeter | 02-11-15 | 15:59

Wij boot onderweg Nedderland stemmen referendum Oekraïne. Nog niet gevonden Rottumeroog. Maar houden goede moed in. Wel waar boot alleen mannen. Vrouwen en kiender wandelen Drielandenpunt. Dan reizen samen Razende Bol. Want veel Nedderlander roepen Razende Bol beste plaats AZC.

Nivelleermarionet | 02-11-15 | 15:58

De schuld ligt vooral bij de linkse landverraders, door hen wordt de islamitische vijand verwelkomd en omarmd, tja, wie is nou dom en achterlijk?! Als ze geen kans krijgen om op Europese grondgebied te mogen komen, hadden ze ook niet gekomen, maar links is druk bezig om heel Europa definitief naar de islamitische Middel-Eeuwen te helpen, dus helemaal richting de afgrond. Europa is helaas een zinkend schip.

Wonderful-Life | 02-11-15 | 15:55

In deze film wordt haarfijn uitgelegd waarom Europa op dit moment overspoeld wordt met extreem religieuzen Moslim mannen.
www.youtube.com/watch?v=U1Qt6a-vaNM

r04drunn3r | 02-11-15 | 15:55

@Mastermattie | 02-11-15 | 15:06
Fantast.

Miele & Cie. KG is sinds de oprichting in 1899 eigendom van de familie Miele (51 procent) en de familie Zinkann (49 procent). Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse Gütersloh.

meneer der meneren | 02-11-15 | 15:53

Ik versta ze niet

Mich2007 | 02-11-15 | 15:49

Jemig, irritant en kut zijn is dus gewoon onderdeel van de Marokkaanse cultuur. Ik dacht dat ze zo alleen maar in Nederland waren.

De Mentalist | 02-11-15 | 15:47

ca12nag3 | 02-11-15 | 15:14 De oplossing is het de vluchtelingenstroom afremmen door zoveel als mogelijk dichtmaken van de grenzen, intern in Europa en extern rondom Europa, plus een therapeutisch realiteitsoffensief richting de politiek correcte weg met ons waan en de niet minder gekke islam waan, plus het werken aan daadwerkelijke verbetering van de leefomstandigheden in Afrika en het Midden Oosten, in vooral ook het stimuleren aldaar van vrijheden en rationaliteit en economische groei. En als dit niet lukken wil, dan hebben we binnen enkele decennia de ISIS-gekte ook rondlopen in Europa, met politie en geheime diensten die steeds minder in staat zijn nog enige normaliteit in veiligheid te garanderen.

notamused | 02-11-15 | 15:47

@harries

Je komt elkaar ook overal tegen {;-)

crassuss | 02-11-15 | 15:40

@telelezer | 02-11-15 | 15:14

Mooi filmpje. Om maar even te zien dat de Jihad niet ver in het verschiet ligt.

Balaverde | 02-11-15 | 15:36

"drie beproefde misleidingswapens aan boord: een vrouw van 80, een jonge vrouw, en een baby ..."

Weapons of mass desinformation.

HeelStijl | 02-11-15 | 15:34

Ik die Gann je weet

groet Haagse Harrie :-)

harries | 02-11-15 | 15:29

@harries

Klopt maar nog veel meer aanwijzingen dan dat, alles komt bij elkaar.... Goed voor het systeem (grote opschoning), vervelend voor zij die in deze tijd leven.

crassuss | 02-11-15 | 15:28

telelezer | 02-11-15 | 15:17 En wat is de redenering hierachter?

notamused | 02-11-15 | 15:28

-weggejorist-

harries | 02-11-15 | 15:21

-weggejorist-

harries | 02-11-15 | 15:20

@ notamused | 02-11-15 | 14:58
zo is het immers precies hetzelfde gegaan in Amerika!
Bijna geen indiaan neer over.

telelezer | 02-11-15 | 15:17

Ook denk ik dat dit probleem echt niet opgelost word door onze grens maar dicht te gooien. Het probleem is continentaal. En ook al weren wij ze, zijn wij straks het indianen reservaat van Kalifaat Europa. De andere Europese landen moeten ook hun beleid aanscherpen en deze gelukszoekers weren.

ca12nag3 | 02-11-15 | 15:14

@Lewis | 02-11-15 | 13:43
Er zijn 0 echte vluchtelingen. Laat me t maar uitleggen. Die lui uit Syrië zijn gevlucht naar Turkije en Libanon. Dus waren al veilig voor geweld. Alleen hun beleid is lik op stuk en er word verwacht dat zodra het rustig in in thuisland, ze dus ook terug oprotten naar huis. Dat zien de heren niet zitten omdat ze dan hun eigen land weer moeten opbouwen. Dus komen ze maar naar Europa omdat wij gekke henkie zijn. En al die mensen wel opvangen.
Kortom geen vluchteling tussen. Turkije en Libanon zijn ze maar al te graag kwijt en beticht ze er ook wel van dat ze ze aansporen de sprong naar Europa te maken. Is het niet meer hun probleem.

ca12nag3 | 02-11-15 | 15:12

Waarom hebben ze dat grote fregat van Fort Europa niet op de film gezet die hen terugschopte uit onze zelf opgebouwde welzijnsstaat?
Oh ja, die was er niet.

deepblue | 02-11-15 | 15:10

The Coudenhove-Kalergi Plan – The Genocide Of The People Of Europe
Heel gek, maar dit soort 'plebsverhalen' ben ik geneigd steeds meer te gaan geloven.

mom van avezaath | 02-11-15 | 15:09

telelezer | 02-11-15 | 14:47 Snappen ze in Brussel niet dat de volgelingen van de religie van de vrede ook Brussel zullen afschaffen? Het betreft een religieuze waan die niet te stuiten lijkt, althans zeker niet door de politiek correcte relativistische nihilistische cultuurrelativistische, ‘neem me niet kwalijk dat we bestaan’, ‘kom binnen en doe alsof je thuis bent’, ‘weg met ons’ waan. Misschien moeten alle bellen blazende hippies eerst uitsterven en fors dood zijn, voordat werkelijk de drang opkomt om de moderne open samenleving te verdedigen tegen de binnenstromende barbarij.

notamused | 02-11-15 | 15:08

-weggejorist-

Lucky77 | 02-11-15 | 15:07

Nooit eerder serieus gedacht, maar een revolutie in deze tijden, in Nederland? Het zou zo'n slecht idee nog niet zijn. Werkelijk geen enkele volksvertegenwoordiger vertegenwoordigt heden ten dage de kiezer nog (met hun zielige jammer-brief), dat is inmiddels wel duidelijk. Sterker, er gebeurt helemaal niets! Compleet apathisch bestuur, zowel nationaal als in Brussel. Wie moet er dan handelen? Als overheid niets doet?

FnurkY | 02-11-15 | 15:06

Godverdomme, ik had die aandelen Miele nooit weg moeten doen.

Mastermattie | 02-11-15 | 15:06

tripledutch | 02-11-15 | 13:39
De culturele en raciale vermenging die men voor ogen had gaat plaatsvinden maar zonder ons, geheel naar beproefd VS model. Ook daar is het met de oorspronkelijke bevolking niet fijn afgelopen. Zodra alle middelen opgebruikt zijn is de Europeesche Mensch overbodig en als we geluk hebben krijgen onze nakomelingen levensruimte in de vorm van thuislanden compleet met townships. Ik ben benieuwd waar die gepland zijn.

kindapaas | 02-11-15 | 15:04

Je staat als continent toch volledig voor gek met dit soort realiteitsfilmpjes? Waar zijn de linksreaguurders, die stomweg dit gewoon vluchtelingen blijven noemen? Naar mijn idee heb je dan geen plaat, maar een betonblok voor je hoofd.

mom van avezaath | 02-11-15 | 15:01

@gaffelbaard | 02-11-15 | 14:48

Je zou er bijna nog je continent voor opgegeven. Als je niet zo van je eigen land zou houden. Niet normaal de informatieoorlog alsof we het allemaal maar normaal moeten vinden.

Balaverde | 02-11-15 | 15:00

WAR IS COMING

En Crassuss is beurshandelaar en die kan het weten want de modellen geven het aan.

Het is gewoon weer tijd en niemand kan het voorkomen.

crassuss | 02-11-15 | 14:59

En toch, de tactiek is bewonderenswaardig. Gewoon massaal naar de EU ‘vluchten’. En de EU geeft geld, huis, zorg en alle vrijheid om uitgebreid te islamiseren. En naarmate de EU-inboorlingen uitsterven en de moslims meerderheden vormen, is het een makkie om een groot mes op tafel te leggen en te zeggen: “Bek houden inboorlingen, wij zijn de baas.” Het is verbazingwekkend simpel. Maar heel de politiek correcte gemeente schijnt het niet te willen weten, kijkt ervan weg, het bestaat niet, religie van de vrede.

notamused | 02-11-15 | 14:58

Op 11 november is st. Sint-Maarten. Vele scholen in Duitsland veranderen de naam van het feest, of gaan het niet meer vieren. Waarom? ... de integratie van asielzoekers beter faciliteren o.O

*hand voor gezicht doet*

www.infowars.com/german-schools-abolis...

mysteryposter | 02-11-15 | 14:58

@ gelachewoar | 02-11-15 | 14:36
De alsmaar groter wordende vloedgolf van moslim immigranten wordt door Brussel geentameerd als ultiem wapen om de cultuur, identiteit, grenzen en welvaart van de autochtone Europese volken te vernietigen, zodat de EU(SSR) de totale macht heeft over nationale volken die ooit bestonden maar niet meer bestaan.
-
Ceterum Censeo Eu Esse Delendam
"Overigens ben ik van mening dat Carthago (de EU) met worden vernietigd"

telelezer | 02-11-15 | 14:47

Immers allemaal de schuld van Wilders

telelezer | 02-11-15 | 14:43

Het is jammer je weet bijna zeker dat dit ooit een grote ellende gaat veroorzaken, en dan druk ik mij zacht uit.

gebrokenvleugel | 02-11-15 | 14:40

''is toch logisch dat ze ook uit niet-oorlogsgebieden komen voor een beter leven? Wat zou JIJ doen!'' aldus de gemiddelde moslim/gutmensch/salonsocialist op tv, facebook e.d.
En de EU in Brussel? Zijn al in winterslaap; snel nog wat druk zetten op de oost europese lidstaten zodat ook zij nog meer quota krijgen, wat geld naar griekenland en italie plus 500 ambtenaren en alles komt goed!

gelachewoar | 02-11-15 | 14:36

Aan deze mensen: blijf weg! We willen je hier niet meer. Oh, btw, je trekt het hier niet.

TheseDays00 | 02-11-15 | 14:35

Jonge, weldoorvoede, fanatieke, islamitische mannen, dat is wat er binnenkomt, dat is al jaren duidelijk.

Slipsnifter | 02-11-15 | 14:30

Moet dat nou echt ? Tja die reclame voor Yamaha dan héé . zijn dat de sponsors ofzo

likmegaties | 02-11-15 | 14:26

Ik ben echt zo klaar met deze onzin over de zogenaamde 'vluchtelingen'. Als morgen besloten zou worden om al die bootjes tot zinken te brengen, dan zou het me echt volledig koud laten.

Banana008 | 02-11-15 | 14:25

-weggejorist-

godverdegodverdomme | 02-11-15 | 14:24

Nog even en er staan gewapende mannen aan de kust om ze op te wachten. Ik verwacht echt nog meer verharding.

Vrije Nator | 02-11-15 | 14:24

tsja. history in the making. mooi hoor. kan het alleen maar toejuichen, al die vieze westerse welvaart maakte alleen maar het slechtste in me los. nee, zie een stukje culturele verrijking wel zitten, dat stukje ontbrak nog in mijn vadsige vunzige vrije denken. en wie wil er nu niet een snackbar op elke hoek van de straat?

verbanden | 02-11-15 | 14:21

Waar blijft de ondertiteling bij het filmpje

Islamofiel | 02-11-15 | 14:20

Bij aankomst Griekenland "vluchteling" labellen en formulier ondertekenen:

[ ] -> ik ben vluchteling
[ ] -> ik ben asielzoeker en ik wil naar: DE, NL, SE, NO

Ben je vluchteling? Dan verblijf je in een kamp aangewezen door de EU, en ga je terug wanneer het kan, of ergens anders geplaatst kunt worden.
.
Ben je asielzoeker? Dan krijg je eenmalig de reis vergoed naar land van keuze, dan kun je daar je asielaanvraag doen.
.
Elke vorm van niet meewerken of liegen: RETOUR.

Rest In Privacy | 02-11-15 | 14:19

Kan iemand vertalen?

Arie_R | 02-11-15 | 14:19

Maar onze politicie landverraders noemen, dat gaat veel te ver hoor ???!!!

metagod | 02-11-15 | 14:17

Als dit allemaal gevluchte families zijn, dan is het homo huwelijk inderdaad ingevoerd in Syrie!?!? Denk dat er wel enkele goede tandartsen en wetenschappers tussen zitten!!

denoorman | 02-11-15 | 14:17

De boot van Sinterklaas komt vroeg dit jaar, ik mis nog de goedheilig man. Frau Merkel is wel helemaal gek geworden om deze lui allemaal uit te nodigen. Ze lijken overigens sprekend op dat scootertuig met bontkragen die onze steden al jaren terroriseren... Misschien vergis ik me??

denoorman | 02-11-15 | 14:16

De boot van Sinterklaas komt vroeg dit jaar, ik mis nog de goedheilig man. Frau Merkel is wel helemaal gek geworden om deze lui allemaal uit te nodigen. Ze lijken overigens sprekend op dat scootertuig met bontkragen die onze steden al jaren terroriseren... Misschien vergis ik me??

denoorman | 02-11-15 | 14:15

waragainstclimate | 02-11-15 | 14:05
Bitter weinig. Met 60 miljoen vluchtelingen wereldwijd hebben ze geen geld meer over om migranten in Europa te onderhouden. Die rekening komt bij de belastingbetaler in Europa en reken er maar op dat die belastingen en de premies omhoog zullen gaan.

Zzzzooooffff | 02-11-15 | 14:10

Nog meer aub! Op naar de oorlog.

sickstyle | 02-11-15 | 14:09

Nah, ik mot ze niet. Dat is wat er uit m'n strot komt als ik dit soort filmpjes bekijk. Gut feeling, ik weet het!

BadLieutenant | 02-11-15 | 14:05

In oktober maakten 218.000 mensen de oversteek naar Europa volgens de UNHCR. www.welt.de...
Zzzzooooffff | 02-11-15 | 13:43
.
Benieuwd hoeveel noodgeld van de UN-landen via de UNHCR in Europa terecht komt voor duurzame opvang.

waragainstclimate | 02-11-15 | 14:05

-weggejorist-

InAnumPerRegimine | 02-11-15 | 14:04

-weggejorist-

InAnumPerRegimine | 02-11-15 | 14:04

Waarom hoor ik eeeheejeebaby hoehaa tijdens dat filmpje?

Schietmijmaarlek | 02-11-15 | 14:03

Gezien de samenstelling van de groep zo'n dit homofielen die voor hun leven vluchten. Vreselijk om te zien.

pvpb | 02-11-15 | 14:00

@InAnumPerRegimine 13:5: Moet je wel weten waar ze vandaan komen. Ook vandaar: grenzen dicht. Nee, geen hek overal, geen illusie dat we ze allemaal gaan tegenhouden, maar wel zorgen dat vreemdelingen die de grens oversteken of die de grens al zijn overgeglipt worden geregistreerd. Kan je ze in elk geval later terugzetten indien nodig.

Muxje | 02-11-15 | 14:00

Die lachen zich de ballen uit hun broek, die softe Europeanen, die aan we eens flink te grazen nemen!!! Lachen jongen...

WatZalIkErvanZeggen | 02-11-15 | 13:58

En dat gezeul met die baby's, doet me denken aan Roma's / zigeuners die altijd een baby / jonge kinderen meenamen naar een gesprek over huurachterstand cq ontruiming van de woning. Puur instrumenteel gebruik van kinderen / baby's.

De eerste keer was ik daar wellicht nog gevoelig voor, maar die gevoeligheid is er na de vierde / vijfde keer ook wel vanaf en komt dan ook nooit meer terug. In dat opzicht is actief werken met "de onderkant" van de samenleving een goede leerschool.

Tarak | 02-11-15 | 13:55

Lekker zingen terwijl hun vrouwen, moeders en dochters als schild worden gebruikt. Moet je eens voorstellen als al die vluchtelingen zouden vechten voor hun land.
Maar ja, het zijn ook geen vluchtelingen maar gelukszoekers.

ET007 | 02-11-15 | 13:54

@jack and friends | 02-11-15 | 13:50
Er is al een repatriëringsregeling met Turkije, maak je daar maar niet meer druk om.

InAnumPerRegimine | 02-11-15 | 13:53

Maar we hebben toch een verdrag met Marokko? In ruil voor heel veel gratis geld mogen we ze toch retourneren? Of heb ik Asher daar laatst niet over gehoord. Naja weten we gelijk wat er gaat gebeuren als Turkije ook zo'n regeling krijgt.

jack and friends | 02-11-15 | 13:50

Maar hier mag de maandelijkse sirenetest niet uitgevoerd worden. Want eng voor tere zieltjes.

Waren die sirenes niet juist bedoeld om te waarschuwen bij de komst van vergif?

marcoplarco | 02-11-15 | 13:48

De lol is er vast snel uit als ze een paar weken in een tentenkamp in Nijmegen moeten vertoeven.

Meneert | 02-11-15 | 13:47

@ Tarak | 02-11-15 | 13:44
Goed hoor, noemen we het een gunst.

Lewis | 02-11-15 | 13:47

Marokkanen hebben geen visum nodig voor Turkije en visa versa ook niet.. De vliegtuigen van Marokko naar Turkije zijn volgeboekt denk ik. En vandaar op het bootje naar Griekenland en zeggen dat je uit Syrië komt. Ja migratiestromen 3.0.

Laat staan als straks Turkse onderdanen visumvrij de EU in kunnen.

Het kan niet op..

Dr. Frambozenjam | 02-11-15 | 13:47

Tijdens WO II werd iedereen die ontsnapte uit bezet gebied, ingezet in de strijd tegen Duitsland. En men deed dat ook gewoon. Waarom kunnen we al deze "vluchtelingen" dan niet inzetten tegen IS?

Ze zijn toch niet te laf om voor hun eigen land te vechten?

Tarak | 02-11-15 | 13:47

F8ck. Weer mijn toetsenbord ondergekotst.

marcoplarco | 02-11-15 | 13:46

@Lewis | 02-11-15 | 13:43

Een vluchteling heeft nergens "recht" op. We kunnen hooguit een gunst verlenen.

Tarak | 02-11-15 | 13:44

De koran zegt het al:

-"Zij die geloven en van hun woonplaatsen verhuizen en met hun bezit en hun persoon voor de zaak van Allah strijden, hebben in de ogen van Allah de hoogste rang. Dezen zullen zegevieren"[9.19]

Islamofiel | 02-11-15 | 13:44

@Muxje | 02-11-15 | 13:40
Klopt als een zwerende moezelman. Dat is ook de truc om onder de nineties te blijven qua aantallen. (toen telden we nakomertjes, tweede en derde aanvragen [omdat geweigerd in bijv Belgie of Duitsland] ook nog mee.)

InAnumPerRegimine | 02-11-15 | 13:44

@Muxje | 02-11-15 | 13:40
Klopt als een zwerende moezelman. Dat is ook de truc om onder de nineties te blijven qua aantallen. (toen telden we nakomertjes, tweede en derde aanvragen [omdat geweigerd in bijv Belgie of Duitsland] ook nog mee.)

InAnumPerRegimine | 02-11-15 | 13:44

Treurig, te beroerd om je eigen land te verdedigen... dit gaat Nederland zowel letterlijk als figuurlijk de kop kosten....

Sateetje | 02-11-15 | 13:44

In oktober maakten 218.000 mensen de oversteek naar Europa volgens de UNHCR. www.welt.de/politik/deutschland/articl...

Dezelfde organisatie zegt dat 300.000 mensen hun kampen in Libanon en Jordanie hebben verlaten op weg naar Europa nadat de organisatie de benefits met 90% inkortte: de.sputniknews.com/panorama/20151030/3...

Griekenland zou overwegen om de grens met Turkije open te gooien om die mensenmassa door te laten. Balkanlanden willen hun grenzen dicht gooien. In tussentijd gaan asielzoekers in Oostenrijk in hongerstaking om hun eis van 2000 Euro per maand kracht bij te zetten.

Zzzzooooffff | 02-11-15 | 13:43

De asielzoekerskwestie is niet zwart-wit. Er zijn echte vluchtelingen en ook een heleboel gelukzoekers.
En omdat de mainstream media ons koste wat kost wil doen geloven dat het leeuwendeel van de immigranten uit zielige vluchtelingen bestaat wier leven wordt bedreigd, is het broodnodig dat GeenStijl dit soort beelden laat zien.
Maar ik weet wat. De NPO en RTL zenden een week lang dit soort filmpjes uit (lees: filmpjes met overwegend gezonde mannen die op geen enkele manier laten merken dat ze ergens voor op de vlucht zijn), dan toont GeenStijl echte vluchtelingen die recht hebben op onze zorg en veiligheid. Deal?

Lewis | 02-11-15 | 13:43

Tegenwoordig kunnen ze met isotopenonderzoek exact zien waar je vandaan komt en via welke route je je hebt verplaatst, laten we aub doen bij deze mensen die van alles beweren, gewoon ff naar de tandarts, rotte tandjes eruit, boren in de nog hele kern en voila; een correcte uitslag, de computer in en meneer al dan niet eruit gooien.

Dionah Carlinton Hou | 02-11-15 | 13:41

Ik krijg altijd een naar gevoel wanneer ik dat gebrabbel hoor.

Huftert | 02-11-15 | 13:40

Wacht maar tot ze kennis gaan maken met onze bruine bammetjes met chocopasta.... en de brakke wifi in de doorvoerkampen.... en de hoeren met gek oranje geverfde haren in het gelijknamige dorp op de hei.
Trauma's , psychologische-, en slachtofferhulp voor die arme drommels.
Hoe staat het tegenwoordig trouwens met het verbod op halal slachten van koeien ,kippen, schapen en geiten?

loze stijl | 02-11-15 | 13:40

Vrouwen en kinderen volgen later nog. Maar geen zorgen: die tellen we niet meer als vluchteling, dus de statistieken blijven netjes binnen de lijntjes. En daar gaat het om.

Muxje | 02-11-15 | 13:40

Er zullen ongetwijfeld enkele echte vluchtelingen tussen die hele stroom mensen zitten maar volgens mij is dat op één hand te tellen want hoe kan het dan dat het voornamelijk alleen maar jonge mannen zijn.
Dit klopt voor geen meter en daarom is iedereen in Europa zo bezorgd, dit heeft niets meer met vluchtelingen te maken!!

pino2 | 02-11-15 | 13:39

Sorry dat feesboek over mokro kank niet lesen.
Iemand een vertaling?
en psssst..... Niet te hard roepen en naar deze video wijzen, dat schijnt je een gore fascist van te worden (Volgens de Joop.nl en politicie nazie in ieder geval)

InAnumPerRegimine | 02-11-15 | 13:39

Ik had een nachtmerrie.. een nachtmerrie dat wanneer de oorspronkelijke 'blanke' bewoners straks in de minderheid raken ten opzichte van de 'nieuwkomers'. Dat we dan niet op de sympathie van de nieuwkomers hoeven te rekenen, daar zij ons als schuldigen zullen zien voor hun decennia lange uitbuiting en platbombarderen. Gevoed door bepaalde media dat wij allemaal racisten zijn gooit extra olie op het vuur. En zodoende zij hun wraak zullen nemen. Weltrusten allemaal.

tripledutch | 02-11-15 | 13:39

@Lewis Lewinsky | 02-11-15 | 13:25
Vergeet groot mufti Merkel niet.

Botte Hork | 02-11-15 | 13:39

Waarschuwing: Schokkende beelden

Cinemaniak | 02-11-15 | 13:39

Nou, daar komen de nieuwe bewoners van Europa.

Muggenmepper | 02-11-15 | 13:39

Las ik net niet ergens, dat als mensen dit gelukszoekers/asieleisers probleem aankaarten en er tegen demonstreren, gelijk in de Neonazi hoek worden gezet? Nou met zo'n polarisatie gaat het helemaal goedkomen. Of is de linkse kerk echt van mening dat men dat eindeloos kan blijven framen? Zonder de consequenties ervan in te zien? Blijf een grote groep mensen maar stelselmatig in een bepaald hokje drukken, en wees vooral Oost-Indisch doof voor argumenten en bezwaren, dan komt het helemaal goed..

Gaul Shaarad | 02-11-15 | 13:38

Hebben ze die ene Marokkaan met een beugel al uitgelegd dat je dat ding hier zelf moet lappen tegen tarieven die een veelvoud zijn van in Marrakesh?

Feynman | 02-11-15 | 13:38

*Bloeddruk pillen strip naar binnen werkt.

ministerSinister | 02-11-15 | 13:38

Is er een reaguurder die noord afrikaans arabische dialect verstaat en wil vertalen wat de heren allemaal te vertellen hebben aan ons?

Zijn ze allemaal aan het opscheppen dat ze Cum Laude zijn afgestudeerd aan de universiteit van Damascus?
Na een toch vol ontberingen heel gemotiveerd zijn ons allemaal gaan onderwijzen met hun onmetelijke kennis?

Hiesjes | 02-11-15 | 13:37

21% van de "vluchtelingen" die de afgelopen maanden de EU binnen kwamen komt uit Syrië. De rest uit een stuk of 20 andere, voornamelijk moslimlanden. We worden voor het lapje gehouden, beste mensen. En niet een beetje ook.

KlunsJohannus | 02-11-15 | 13:37

@Parel van het Zuiden | 02-11-15 | 13:24
Lol

Botte Hork | 02-11-15 | 13:37

@Cuyahoga | 02-11-15 | 13:35
Machete Lives!

Conan de Rabarber | 02-11-15 | 13:37

Onze overheid beschermt de Nederlandse grenzen niet, dus zullen we het beschermen van de Nederlandse grenzen buiten de overheid om moeten organiseren.

Het is heel simpel. De Nederlandse overheid heeft zich met haar culturele en demografische democide beleid tegen het Nederlandse volk gekeerd. Daar kunnen we dus niet op rekenen.

Dit gaat oorlog worden en dit moet wellicht zelfs oorlog worden, omdat het alternatief - culturele en demografische uitwissing - nog veel erger is.

Tarak | 02-11-15 | 13:36

Parel van het Zuiden | 02-11-15 | 13:19
Zelfs in het suicidaal politiek correcte en met immigranten overspoelde Duitsland zijn dit soort cijfers gewoon voorhanden. Dit is pure onwil en hoort bij de misleidingsstrategie die nu al maanden aan de gang is.

KlunsJohannus | 02-11-15 | 13:35

Minder..... Minder.... Minder...
Nederlanders.
IS dus duidelijk de bedoeling...

A3an | 02-11-15 | 13:32

Project-X Europa. Fijn hè?

Dhr. de Wit | 02-11-15 | 13:31

Wir Schaffen Uns ab.

meneer Q | 02-11-15 | 13:31

De islamitische invasie gaat gewoon door. Tot er wat aan gedaan wordt. *stop de asielwaanzin*

Lewis Lewinsky | 02-11-15 | 13:31

OP vice news (dacht ik) stond een filmpje van een verslaggever die meeging met zo'n boot. Van te voren was al gepland dat als de griekse kustwacht in zich was, de baby omhoog gehouden zou worden. Dan zouden ze de rubberboot leeg laten lopen, zodat de kustwacht geen andere keus zou hebben dan de mensen aan boord te halen.

Andreas B. | 02-11-15 | 13:30

Vraag me wel af wat voor baan mutti Merkel in petto heeft voor grandma.

Dionah Carlinton Hou | 02-11-15 | 13:30

Hoe meer zieligerds, hoe meer vreugd.

NACademicus | 02-11-15 | 13:30

Knechten van Merkel.

knier | 02-11-15 | 13:30

Wat een zootje tuig bij elkaar. En lelijk ook nog.

Nilfisk | 02-11-15 | 13:29

Incidentje mensen, geen aandacht aan schenken en gewoon doorlopen...

Gies van Agt | 02-11-15 | 13:29

Ter overname gevraagd. Kapperszaak met bloempot en tondeuze.

meneer der meneren | 02-11-15 | 13:29

Ik wil toch wel graag een vertaling krijgen, iemand?
Misschien moet ik maar Arabisch gaan leren, straattaal kan nooit van zo'n hoog niveau zijn.

Dionah Carlinton Hou | 02-11-15 | 13:29

Ranzige klaplopers. Sorry maar ik kan er met de beste wil van de wereld niks positievers van maken.

Conan de Rabarber | 02-11-15 | 13:28

Het lijkt me echt een gezellig groepje nieuwe buren, veel beter dan het autochtone zeikvolk in mijn wijk.

B.agger | 02-11-15 | 13:28

Zag ik daar Hamza B. niet zitten? Enfin, zij krijgen Badr Hari terug, dus die boot vol tasjesdieven neem ik voor lief.

Generaal P. | 02-11-15 | 13:27

Wir schaffen es! (maar dan op z'n Marokkaans)

Boemibol | 02-11-15 | 13:27

Welkom Welkom, komt allen!

Er is genoeg plek voor iedereen, er zijn genoeg werkplekken en het sociale leven is hier prachtig!

NoNoVio | 02-11-15 | 13:27

Pff, ben ik blij dat het COA beloofd heeft dat ze in mijn dorp zoveel mogelijk gezinnen gaan plaatsen.
Moet er niet aan denken dat het toevallig veel alleenstaande mannen zouden zijn, zoals dit toevallig zo samengesteld gezelschap.
Tenminste, onze NSB'ers van dienst, ook wel 'gemeenteraadsleden' genoemd, hebben beloofd dat ze dat aan het COA gingen vragen, dus het moet goed komen.

Cuyahoga | 02-11-15 | 13:26

Rutte bedankt, Rutte bedankt, Rutte, Rutte, Rutte bedankt.... dat zingen ze? Of mijn arabisch verroest? #zucht

Rico den Hollander | 02-11-15 | 13:26

Marhaban bikum fi Hollanda

waragainstclimate | 02-11-15 | 13:26

testeronbommen in een bootje .. hup Greet

(c)ZWITSUL | 02-11-15 | 13:26

Bedankt, Rutte. Bedankt, Samsom. Bedankt, Pechtold.

Lewis Lewinsky | 02-11-15 | 13:25

Zet de Miele's alvast maar klaar.

eerstneukendanpraten | 02-11-15 | 13:25

Nou, stageplaatsen en baangaranties afgeven dan maar. Anders worden ze boos en hebben wij te weinig respect voor hun cultuur.

Boer in 020 | 02-11-15 | 13:25

Maar, Maar. Zie je dan niet dat die oorlogsslachtofers gewoon opgelucht zijn dat ze uit de ellende zijn... Toch, toch?

Mark_D_NL | 02-11-15 | 13:24

@Mark_D_NL | 02-11-15 | 13:20

Heeft zijn vader gemaakt van granaatscherven en prikkeldraad. Tandartsen, niet voor een gat te vangen, he.

Parel van het Zuiden | 02-11-15 | 13:24

Nou gelukkig hebben wij allemaal vingerafdrukken in ons paspoort, dus er kan ons niks gebeuren.

Maria.1 | 02-11-15 | 13:23

Schijtziek, da's al wat ik nog kan plempen.

BekiekUtMoar | 02-11-15 | 13:23

Daar zitten we nu echt om te springen. Al deze jonge enthousiaste geleerden die de vergrijzing oplossen door zich ongebreideld te vermeerderen met hun nichtjes uit het geboorteland en de economie weer uit het slop helpen, door inzet van hun onmetelijke kennis.
Allahoe akbar nog an toe!

gescheurdrubber | 02-11-15 | 13:23

Een armoedzaaier heeft geen dure beugel... op 0.09.

Mark_D_NL | 02-11-15 | 13:20

Grappig. De overheid volgt zo'n beetje iedere Nederlandse automobilist op onze snelwegen, maar kan een simpele tabel met daarin aantallen opgedeeld naar geslacht, leefstijdsindicatie maar niet ophoesten.
.
Onkunde of achtergehouden onder politieke druk?
Ik denk dat we allemaal het antwoord wel weten.

Parel van het Zuiden | 02-11-15 | 13:19

Vertaling voor hen die de taal niet spreken:
Samenvatting: we komen jullie allemaal de moeder neuqken.

Rest In Privacy | 02-11-15 | 13:17

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl