Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

De Volkskrant is een k*dtkrant

Kasteel BroertjesVandaag in de AzijnBode. Hét *kuch* echte verhaal over de martelpraktijken van Nederlandse militairen in Irak. Inderdaad, dat verhaal dat VIJF dagen voor de verkiezingen door de linkse kerkpers zonodig de publiciteit in gemasseerd moest worden. Onze Jongens zouden in Irak geborneerde pseudo-terroristen gemarteld hebben. Niets van waar, één grote hoax, allemaal humbug bedoeld om de VVD te beschadigen, aldus MinDef-minister Henk Kamp, die van plan is de hoaxende ex-generaal juridisch te vervolgen. Want later bleken de 'martelpraktijken' niet meer dan wat gedoe met skibrillen, bekertjes water en een mopje muziek. Enfin. Lees hier de veels te lange - en daarmee hoogst verdachte - uitleg van sensatie-journalist Jan Hoedeman, die het beschuldigende vingertje laat wijzen naar Generaal X. Want bronnen beschermen is natuurlijk een groot goed, maar wanneer de PvdA, en Ton Heerts in het bijzonder, daarmee in diskrediet wordt gebracht, gaan bij de Volkskrant alle journalistieke principes overboord. Dat u dat als klokkenluider in uw achterhoofd houdt...

Reaguursels

Inloggen

Kyokushinkai 12-02-07 @ 23:21
Populist is trouwens volks, concervatief komt dus voor janmetdepet op. Je snapt het. Dat xenofoob is ook zo’n prachtige kreet, uit de azijnbode, niet ? ik zou er geen probleem mee hebben als men niet constant de dominee wil gaan uithangen en mensen dingen wil gaan opleggen, dwingen om zo te doen, denken als het hun uitkomt en een loopje nemen met de werkelijkheid. En dat gebeurde en gebeurt. Vrijblijvend kennis nemen ergens van is dan geen sprake meer van, objectiviteit e.d kent men over het algemeen niet. Een voorbeeld ? de dubbelspraak, het cultureel marxisme, het cultuurrelativisme. Lees de definitie nog eens. Trouwens voor de record, ik kijk naar alle zenders (voornamelijke buitenlandse) lees in alle kranten, zo’n eng wereldbeeld als jij schetst met je strikte verdeling in rechts/links boeit me niet.

saidfred | 13-02-07 | 01:14

ikhier 12-02-07 @ 21:44> Je mist mijn punt totaal. Punt was: je hebt linkse én rechtse media. Dus niet als rechts-xenofoob-populist gaan huilen als links ook vertegenwoordigd is in de media. Deal with it en lees en kijk lekker rechtse media als je alleen kennis wilt nemen van wat in je straatje past. Wel beetje raar overigens dat je die 'linkse complotkrant' Volkskrant (lul jij maar lekker GS na met je Azijnbode, doe eens zelf nadenken) ineens wél gelooft als het nieuws dat ze brengen wél in je straatje past.

Kyokushinkai | 12-02-07 | 23:21

@ Kyokushinkai 12-02-07 @ 19:15
"Telegraaf RRechts, SBS6, RTL4, Tien, RRRRECHTS, GeenStijl RRRRRRECHTS, AVRO, KRO ,NCRV, TROS RRRRRECHTS" je maakt wel een eeerg nauwgezette scheiding, niet een beetje overdreven ? als een azijnbode zelf aangeeft dat 80 % van het journaille de voorkeur geeft aan sp of gl en een snufje pvda,cda is dat dan ook een complottheorie ? pleur toch op joh. nog even en mao is een humane weldoener.

ikhier | 12-02-07 | 21:44

En dominee Cojones, ga lekker ergens anders zieltjes winnen voor je geloof, je zit hier al jaren zanikend te prediken voor eigen parochie. Zelfs in stukjes over boterkoek moet je ons weer jouw geloof door de strot duwen. Gaaaaap.

Kyokushinkai | 12-02-07 | 19:17

Folkert Meinhof 12-02-07 @ 14:27 Ach gossie.. Voordat je echt gaat huilen: Telegraaf RRechts, SBS6, RTL4, Tien, RRRRECHTS, GeenStijl RRRRRRECHTS, AVRO, KRO ,NCRV, TROS RRRRRECHTS. Pleur toch op met je zielige complotherorieën.

Kyokushinkai | 12-02-07 | 19:15

De Volkskrant LLINKs? Pauw & Witteman Links, Nova Links, Barend & van Dorp Links, Jack Spijkerman Links, LLINK links, Hans Laroes links, etc etc. Vrijwel de hele Nederlandse media is links. Er valt in Nederland niks te kiezen, links wordt je met de paplepel door de strot gedrukt...

Folkert Meinhof | 12-02-07 | 14:27

Ok CoJoNes, tenminste één ding duidelijk dan voor nu, libertariër it is.
Enniewee, blijft een interessant onderwerp, zie je.

anarchez | 12-02-07 | 04:23

@anarchez dus mijn laatste comment.

CoJoNes | 12-02-07 | 01:43

Ik heb daar altijd wat moeite mee,zoals ik al schreef, maar omdat je aandringt; Noem me een lbertariër.
Voor wat betreft het ikke ikke, it's all in teh eye of the beholder.

CoJoNes | 12-02-07 | 01:42

ikhier 11-02-07 @ 23:51

En het Europeesch Hof meende de jurisdictie te hebben om de Raad van State te diskwalificeren als een anti- immigratieinstrument van de SStaat... Zouden de VUgristenbroeders van de nieuwe regering daar aan gedacht hebben toen ze afspraken de Raad van State te laten beoordelen of de reedsch aangekondigde knieval voor een nieuwe grondwet deur het volk beoordeeld moet worden middels een referendum of niet. ... Ik zou bijna zeggen: Nederland, Let op Uw zaeck!

bottehond | 12-02-07 | 00:04

In Nederland is de Trias Politica nooit zuiver toegepast. Zo maakt in Nederland de regering deel uit van de wetgevende macht.

De kiesgerechtigden kiezen de leden van parlement tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer. De uitvoerende macht, de regering, is verantwoording schuldig aan de wetgevende macht, door middel van Ministeriële verantwoordelijkheid. De rechterlijke macht (Raad van State, Rechtbanken, Gerechtshoven en Hoge Raad) controleert de totstandkoming van wetten en regelgeving.

Een belangrijk handvat waarmee het parlement invloed kan uitoefenen op de regering is de, ongeschreven, vertrouwensregel. Dit wil zeggen dat als het parlement geen vertrouwen meer heeft in de regering het parlement de mogelijkheid heeft een motie van wantrouwen in te dienen en zo de regering te dwingen om op te stappen als de motie wordt aangenomen. Verder bestaat deze vertrouwensregel ook tussen de regering en de Eerste Kamer.

De verenigbaarheid van een functie als lid van de Tweede Kamer en als rechter kan dubieus zijn in het licht van de Trias Politica. Zo zijn in Nederland Boris Dittrich en Aleid Wolfsen rechters en tevens Tweede Kamerlid, Boris Dittrich is rechter met buitengewoon verlof bij de Rechtbank te Alkmaar. Ook in Nederland wordt het principe van de openbaarheid van uitspraken niet meer als leidend principe gezien en wordt de privacy (8.1 EVRM) conform bovengenoemde uitspraak van het EHRM in het algemeen als dominant principe boven de openbaarheid gesteld.

Verder kan er kritiek uitgeoefend worden op de scheiding van machten binnen instituties in Nederland. Een voorbeeld is de functie van de Nederlandse Raad van State, die zowel in de wetgevende macht als rechtsprekende macht ingedeeld kan worden. Nederland heeft de Raad van State moeten onderverdelen in twee afdelingen aangezien deze zich bezig hield met rechtspraak én advies gaf bij de totstandkoming van wetten. Na een uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens zag de Nederlandse staat zich gedwongen om binnen de Raad van State een Afdeling Bestuursrechtspraak in het leven te roepen om dit probleem op te lossen. Luxemburg werd in deze uitspraak (Procola arrest) op de vingers getikt omdat zij eenzelfde indeling had voor haar Raad van State. wat betreft belangenverstrengeling, nepotisme, ambtsmisbruik of simpelweg fraude en oplichting zijn de socialisten onbetwist de winnaar.

ikhier | 11-02-07 | 23:51

De Volkskrant heeft weinig meer met Trias Politica te maken (voor de erudiete reaguurder).

tomba | 11-02-07 | 22:53

@anarchez 11-02-07 @ 19:58
Ergens ontbreekt er een r..;)

Trouwens.... on topic.... zo'n kudtkrant is de VK ook weer niet.
Sigmund, Gummbah....
Oude media, nieuwe media wat is het verschil.
Je leest wat je wil lezen en neemt het allemaal niet te serieus.
Alleen, GS doet et niet zo lekker in de kattebak.

anarchez | 11-02-07 | 20:08

@bottehond 11-02-07 @ 17:38

Egwaar botte, je maakt m'n zondag.
Joke gebruiken om een punt te maken.
Hilarisch.
Vos, haren, streken.

@CoJoNes 11-02-07 @ 11:33

Je bent slim genoeg om te weten dat je nogal simplificeert in je comment, maar goed, dit is GS, laten we niet te moeilijk doen.
Hoewel, even tussendoor, een vraag aan jou.
Ben jij links-liberaal, rechts-liberaal, sociaal liberaal, klassiek liberaal of libertariër of anarcho-kapitalist?

Praktisch elke ideologie (ook het liberalisme/libertarisme dus) wordt binnen de kortste keren gepeverteerd door het menselijk tekort.

En, wat kort door de bocht, vandaar de behoefte tot regulering.
De vrijheid van de één wordt beperkt door de vrijheid van de ander.

Wat het geperverteerde liberalisme/libertarisme ons oplevert is duidelijk, ikke, ikke en de rest kan stikken.

En toch, ben het voor een groot deel met je comment eens.

Deep down moet je wel een idealist zijn.


anarchez | 11-02-07 | 19:58

Volgens mij heeft het gros van de reaguurders hier nog nooit een krant gelezen, laat staan de Volkskrant En vervolghens wel als een stelletje bewolde wezens achter de ïntelligentsia" van gs aanlopen en nablaten, zalig zijn de armen van geest zullen we maar zeggen

DirckII | 11-02-07 | 18:48

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 04:35
Je bent nogal een Ignashov-fan. Terecht, want het is goede vechter, maar niemand komt in de buurt van Dordtenaar (proud to be one!) Peter Smit. Meneer kwam als buitenlander in 1991 even de Thaise kampioen verslaan. In Thailand! Nooit vertoond, het is alsof een Zambiaan Erben Wennermars eruit schaatst. De Thais hebben lang ontkend dat er beelden van deze partij bestaan, zo vernederd voelden ze zich, maar dankzij YouTube hoeven ze zichzelf niet langer meer voor de gek te houden.
Helaas werd Peter anderhalf jaar geleden door een paar lafbekken neergeknald, maar dat is een bekend verhaal. Wie twijfelt over de hardheid van deze man, moet weten dat hij Rob Kaman bevocht met een zwaar gehavende enkel. Toen hij hoorde dat hij tegen Kaman kon aantreden, de Amsterdammer probeerde Smit continu te ontlopen, zaagde hij het gips van z'n gebroken enkel af en begon direct met trainen. Het heeft hem z'n carrière gekost, maar Smitje sloeg wel de ongenaakbaar geachte Kaman tegen de vlakte!
Ziehier het, volgens de Thais, niet bestaande gevecht (slechte beeldkwaliteit, maar wat een sfeer): www.youtube.com/watch?v=nNdOq_92bZY

Wie vecht er hier smerig? Go Smit!

Murdockyoufool | 11-02-07 | 17:40

Jan Hoedeman heeft er wel een handje van om de boel een sflink op te manipuleren. De man bedrijft politiek volgens een onduidelijke roeping. In dit stuk (scroll) doet joke kaviaar uit de doeken waarom zíj een hekel heeft aan het hoedemannetje:

www.vrijeboeken.nl/Kaviaar/aanklachtva...

bottehond | 11-02-07 | 17:38

Murdockyoufool 11-02-07 @ 17:00

Hmm? Ow... euh... ach ja... mijn woordkeuze is niet altijd even diplomatiek. Tsjek mijn nick... hehehehhe.... Het ging mij er om dat sjaak aangehaalde uitspraak deed en jij het leek terug te voeren op de persoon van de hoernalist. No offence ment, heur.

/Q/

En een politiek gekleurde redactie die wil scoren is de slechtst mogelijke combinatie en ik denk dat er weinig kranten rotter zijn dan de VK.

sjaakdeslinksesul 10-02-07 @ 21:33

/UQ/

bottehond | 11-02-07 | 17:29

wis en waarachtig is dit een doofpotaffaire om de pvda te beschermen.
- teveel gedetailleerde informatie.
- de zondebok is al met pensioen. toeval.
- geen enkel smetje op heerts
dit is gewoon het goednieuws- journaal, allemaal propaganda. ton hat es nicht gewust......

manna | 11-02-07 | 17:24

@bottehond 11-02-07 @ 11:14
We zijn het dus eens, maar wat bedoelde je dan met die naïeviteit? Je begon erover naar aanleiding van mijn post over de vermeende werkwijze van Azijnreporters... dusss... op welk naïef gedrag van mijn kant je dan doelt, is me een raadsel.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 17:00

Hup, Geenstijl, de luie stoel uit! De Volkskrant huist al meer dan een week niet meer aan de Wibautstraat. Zorg even voor een foto vanaf de nieuwe locatie: INIT, waar ook Trouw, Parool en de Amsterdamse redactie van het NRC huizen.

vet | 11-02-07 | 16:11

Nee lekker sociaal van die lui zeg.
Beetje mensen zwart maken in de hoop dat de PvdA de verkiezingen wint.

Smerige PvdA-ers ook altijd ... gadver wat een klote mensen zijn die socialisten toch.

FrAgFo0d | 11-02-07 | 15:40

@redactie:
Krijgen we trouwens binnenkort ook eens een leukje itempje over waarom de Televaag er zoveel aan gelegen is om Maxima als Koningin naar voren te schuiven?
Jullie zitten dicht bij het vuur, dus zet 'm op!

Auke | 11-02-07 | 15:36

@ bottehond 11-02-07 @ 13:14
Maakt voor de gw niet uit of ze de uitslag naast zich neerleggen: t beestje moet toch unaniem worden aangenomen en de fransozen liggen als altijd weer een beetje overdwars. Dus voor een Europese gw hoeven we voorlopig nog niet te vrezen. Dat komt pas in juni als onze oosterburen de vernieuwde plannen voor een europese grondwet nieuw leven in blazen (dat was nl. een van de doelstellingen).
Uit het feit dat ze ons nu op gaan lichten blijkt idd weer eens dat toekomstig balkenende 4 ook dan weer niet heel geloofwaardig over zal gaan komen.

GJudge | 11-02-07 | 15:09

@ All

Wát een toeval! De azijnbeaude komt gisteren met haar flauwekul- uitleg, vanavond zembla er over heen met "kogels in zuid- iraq"... U voelt hem al aankomen? Sjonge... klaas de vries eischt een iraq- onderzoek.

Dat zembla dit "uitzoekt" is op zichzelf prima. Maar indien men zich blijft beperken tot politiek instrument van bepaalde denominatie blijf ik ze onbetrouwbaar, onethisch en niet serieus te nemen.

OT: merkwaardig dat niemand veel woorden vuilmaakt aan het feit dat het nieuwe kabinet het referendum inzake de europeesche grondwet naast zich neerlegt. Daar hebben walter en jpb iets héél anders over gezegd. Oplichtersbende vóór men aangetreden is. En ze komen er mee weg!

bottehond | 11-02-07 | 13:14

@botte
Troost je met de gedachte dat ze over jou niet echt anders denken. Fact of the matter: Ze kunnen er niet meer naast zitten. Als het er op aan komt, zal ik er alles aan doen om voor hun vrijheid in te staan, terwijl zij er alles aan zullen doen om de vrijheid van anderen te beperken.

CoJoNes | 11-02-07 | 12:05

CoJoNes 11-02-07 @ 11:33

Great post. Ik vrees voor sommige harnekkigen paarlen voor de zwijnen. No matter what.... Zij wenschen jou te zien als:

www.youtube.com/watch?v=Zi-S0cVx2p0

bottehond | 11-02-07 | 11:59

@ bijtertje1001 11-02-07 @ 11:27

Goh, laat dat nu nèt een artikel zijn dat mede door Arendo Joustra, de huidige hoofdredacteur van het tegenwoordig ultrarechtse hetzblad Elsevier, werd geschreven. (Elsevier, 22-1-1994)

luldebehanger | 11-02-07 | 11:41

Als ik nou een Wildersverheerlijkende, Verdonksteunende, Finhatende, Onooglijke nerd was, kwam je met zoiets weg. Niet bij mij.

FReeForever 11-02-07 @ 03:11

Holy sh*t... mot jij je naam niet veranderen in FreefightForever?

bottehond | 11-02-07 | 11:36

@alle self proclaimed 'niet rechtserts'

Het getuigt van een enorme kortzichtigheid en gebrek aan inzicht in de ideologische materie om liberalen en libertariërs überhaupt als links/rechts of progressief/conservatief te bestempelen . De belangrijkste waarde van het liberalisme is de volledige vrijheid van het individu. Daarmee plaats de échte liberaal zich volledig buiten het politieke spectrum.

Het liberalisme wil juist andersdenkenden beschermen tegen de dictatuur van de meerderheid, omdat het individu de kleinst denkbare minderheid is. Zowel links als rechts als conservatief en progressief willen de minerheid hun idealen door de strot drukken, zogenaamd omdat ze democratische gelijk aan hun kant hebben. Een overheid is niets anders dan een delegatie burgers, overheidsdwang is feitelijk dus gewoon burgerdwang.

De angst die de mainstream heeft tegen het libertarisme is voor mij dan ook onbegrijpelijk, omdat het en samenleving zou opleveren waarin iedereen écht gelijkwaardig is, gelijke kansen heeft en niet belemmers kan worden door ongefundeerde mores ingegeven door ideologiën (inclusief religies).

Libertariers zijn van mening, dat ze niet het recht hebben andere mensen te beperken in hun vrijheid en keuzes. De gevestigde orde bestaat bij gratie van het beperken van vrijheden en het dwingend voorschrijven van leefregels.
Leg mij nou eens uit, waar die heftige angst voor vrijheid vandaan komt? Waarom altijd maar weer die enorme drang om te reguleren en te behouden wat slecht is?

CoJoNes | 11-02-07 | 11:33

Dezelfde Jan Hoedeman die ooit bij Elsevier weggestuurd werd bij omdat er aan zijn integriteit getwijfeld werd? Hij publiceerde een interview met Hans Janmaat die wijselijk een bandje liet meelopen. Achteraf bleek dat Jan Hoedeman alle schokkende citaten uit zijn duim had gezogen. Wie zegt dat die dat nu niet weer opnieuw heeft gedaan...

bijtertje1001 | 11-02-07 | 11:27

Wat zijn er toch weinig topics, is er geen nieuws meer? en de azijnbode afzeiken is iets van vorig jaar of nog eerder....

Karel Kruizenruiker | 11-02-07 | 11:26

.. zapper 11-02-07 @ 11:17
Eerdmans viert al enkele maanden vakantie op onze kosten.

Karel kwakbol | 11-02-07 | 11:18

Heeft Eerdmans vakantie? Ik heb zin om iemand op z'n zondags af te zeiken.

..zapper | 11-02-07 | 11:17

WillemIII 11-02-07 @ 10:21
Leuk, alleen al omdat er nauwelijks een touw aan vast te knopen is :-)

Bijstandskoning | 11-02-07 | 11:14

Murdockyoufool 11-02-07 @ 03:01

Even over die eerste zin, amice. Ik ook niet. En over die pvda scanner: denk ik ook niet. Dus.

bottehond | 11-02-07 | 11:14

@Willem III
Ik vraag me serieus af, wie hier nou de conservatief is. De sociaal democratie en de christen democratie zijn nou niet echt toonbeelden van progressieve politieke stromingen. Maar ik zal dat ongetwijfeld wel weer helemaal verkeerd zien.

CoJoNes | 11-02-07 | 11:08

Peking Eend 11-02-07 @ 10:42

rpg-rocket propelled grenade ik heb nog nooit spelletjes gespeeld.

skafloc | 11-02-07 | 10:47

Kunnen we die Ignashov niet inhuren om een demo te geven in een ring met Heerts, Hoedeman en die oetlul van een hoofdredacteur van die kudt krant.
De tweede ronde tegengas in die ring, die heeft het maar over onbetrouwbaar maar ondertussen als een echte PvdA apparatsjik blind voor de waarheid blijven proberen zijn kameraden vrij te pleiten. De vk, PvdA en tegengas kunnen lullen als brugmanski maar de conclusie blijft een bewuste politiek gekleurde actie om dit onzin verhaal nog onvolledig en zonder wederhoor ook te publiceren. De laatste week voor de verkiezingen waren deze viezerikken in paniek want ondertussen waren die 60 zetels als sneeuw voor de zon verdwenen.
Dus los laten die Ignashov op dat tuig.

capo | 11-02-07 | 10:43

skafloc: nee dankje, ik speel geen spelltjes meer

Peking Eend | 11-02-07 | 10:42

rpg anyone?

skafloc | 11-02-07 | 10:39

@ bottehond 10-02-07 @ 22:49
Ik weet dat het eng is om te merken dat niet iedereen de zuurheid en op het zielige af rechtsheid met de moed der wanhoop omarmt... maar helaas voor u dolgedraaide conservatieve leeghoofden; sommige mensen hebben wel een leven :-)

WillemIII | 11-02-07 | 10:21

kutverhaal geen stijl, eerst Heerts afbranden en omdat et een populistisch grafverhaal is wat niet klopt gaan we de volkskrant ( is gewoon een kutkrant) nu afzeiken. Het zou ook eens sieren om gewoon toe te geven dat je een waardeloos stuk heb geplaats waarin je Heerts voor landverrader en weet ik wat heb uitgemaakt

perebolter | 11-02-07 | 09:52

Grappig trouwens dat er om die tijd [4:47] nog gechat wordt hier, dat er nog hordes wakker zijn. Ach, die belspelletjes zullen niet voor niets bestaan... Het belspelletje is eigenlijk het bewijs dat we een echte 24-uurs economie hebben

Peking Eend | 11-02-07 | 09:42

Grappig dat K1... in maart weer lekker kijken in Osaka

Peking Eend | 11-02-07 | 09:39

Ik lees de daklozenkrant,en de seventeen natuurlijk!

jerkhoff | 11-02-07 | 08:17

@hierboven
kung-fu is masterlijk. geen beer die van een goede kung-fu-er wint

Ali Bi | 11-02-07 | 04:47

Omdat ik nog wakker was een leuke illustratie, Ignashov (muay thai) vs. Pettas (Kyokushinkai)
Oeh huge nose to the knee! www.youtube.com/watch?v=A4ojll1iMts

LibertasSimplex | 11-02-07 | 04:35

Dat laatste: eens. Van zo'n kraanvogelhouding op 1 been met die vingers zo heel ingewikkeld. Paar keer goed indraaien en hup terug naar nummer 69 met sambal, nee 1tje. M'n vrouw is dood (vrij naar de grote eenling)
Maar dat iste: die eerste minuten he. Weleens Ignashov bezig gezien? 1ste gelegenheid knie er vol op, elleboog, gaat ie liggen worstelen schop naar het hoofd. Erg effectief. Al levert dat stoerdoen vroeg of laat een keer een nederlaag op. Dapper dus ook.
Welterusten. Ik moet naar bed ;)

LibertasSimplex | 11-02-07 | 04:18

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:51
Een pure thai-/kickbokser legt het af tegen een jiu-jitsukampioen als hij 'm niet in de eerste minuten aan gort weet te slaan en te trappen. De vermoeidheid komt, de jiu-jitsumeneer springt naar zijn benen en trekt hem naar de grond. Einde verhaal. Aan de andere kant zullen niet veel 'staande' vechtsporters een kickbokser van gelijk gewicht kunnen verslaan. Ze hebben het wel geprobeerd, maar het lijdt altijd tot een afgang. Met name voor de sierlijke Kung Fu-mannetjes. Kraanvogelstijl... ja, dikke lul, snoeiharde lowkick op dat dijbeen en klaar.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 04:05

@Murdock
MMA, heb ik het ook totaal niet mee. Mannen die met hun kruis op de anders' tong gaan liggen drukken.
Het schijnt knapper te zijn. Al heb ik de grote Ignashov weleens (op tv) menig groot beestachtig worstelaar eenvoudig naar de tiefus zien knieen. Uiteidenlijk liep ie dan tegen een Japanse worstelgrootheid aan, en verloor ie es een keer, maar, vlgns mij ook is Muay Thai de mooiste en meest pure vechtkunst die er nog is

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:51

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:42
@Koerbagh
Truste. 'k Ga ook eens in bed in liggen.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 03:48

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:37
Thaiboksen is zeker mooier, als sport en als vechtkunst. Kyokushinkai-wedstrijden zijn naar mijn mening minder interessant om te zien. Omdat stoten naar het hoofd niet is toegestaan, hangen vermoeide vechters wat tegen elkaar aan. Maar MMA slaat alles. Die fokking saaie grondgevechten... je reinste beeldvervuiling. Kost veel kracht en is zeer knap als je die klem- en verwurgingstechnieken beheerst, maar fuck... twee mannen in veel te krappe broekejs die op elkaar liggen? Neeheee.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 03:45

koerbagh 11-02-07 @ 03:37
Welterusten man.
@mense libertas is ook @ de rust, en gaat ondanks lutserige tegenstand toch eens zijn zelfafgevraagde 'neerbuigendheid' overdenken. Vermoedelijke uitkomst: not neerbuigend enough. Maar vrijdenker he. Altijd twijfelen. Vlgns 'Code Anarcho-Liberal'
Revolutie eh heerscht! Cellen! *vuist omhoog*

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:42

Links = ...... voer voor de wormen ......... VK ......... deaud ..........

nattedoek | 11-02-07 | 03:40

Murdockyoufool 11-02-07 @ 03:28
Hier hetzelfde. Korte beetje comment wat ie wel moest waarderen kwa kie-oh-ke-sjinkaai, afgesloten met 'Osu' (of schreef ik ush?)
En hij begreep er geen hol van

Muay Thai is btw toch veel mooier. Maar dat vinnik he

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:37

ROFLMAO @ LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:33
Beter wordt het niet meer vannacht! Ik neem nog een borrel en ga weer eens de slaapmat opzoeken.
Ciao all!

=out

koerbagh | 11-02-07 | 03:37

koerbagh 11-02-07 @ 03:28
Ja.
"Dank je wel voor de bijdrage die je toch een stukje geleverd hebt, en daar hoef je helemaal niet zo bescheiden bij te kijken terwijl je op de grond ligt, want je hebt echt een hartstikke goede prestatie neergezet, geleverd hebt aan mijn opvattingen direct gerelateerd aan een stukje bewegingsleer. Ik mail je nog"

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:33

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:22
Hahahaha, en de tegenstander vangt de high-kick op met een welgemeend 'kind, ik heb er de kracht niet voor' (in koude rauwe neusklank). Natuurlijk is kyokushinkai geen kyokushinkai-beoefenaar. Nooit geweest. Heb 'm al eens eerder begroet en ook toen begreep hij er niets van.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 03:28

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:22:
Helemaal als je het nekje hebt horen knakken...
"Dank voor een fijne kumite man... we bellen, keej?"

koerbagh | 11-02-07 | 03:28

Murdockyoufool 11-02-07 @ 03:09
Schijnbeweging rechtse low kick naar boven gezwiept in een rechtse draaitrap die helemaal doordraait vol in de nek, gevolgd door een lijzig langzaam uitgesproken 'ik ga je zien man, we bellen of zow, okeehee, doehoeii'
zou ook een hele coole zijn.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:22

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:13:
Ik vind het ook erg leuk als mensen boos op me worden... Ik vind het nu ook erg jammer dat meneer de karateka in ruste al gaat slapen... ik kreeg er net lol in...

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 03:14:
*Ahem*... Ik heb het woord demonisatie nergens genoemd...
Mag ik jou even citeren in verband met je comment "verlagen tot niveautje koerbach"

"Nou jij hebt gewonnen hoor, kleuter."

Dat getuigt inderdaad van incasseringsvermogen, tsjonge! Neem je eigen advies ter harte: Niet huilen.

koerbagh | 11-02-07 | 03:22

FReeForever 11-02-07 @ 03:11
Meneer 'ik train allang niet meer' heeft niks dan zwakte geboden.

LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:16

Daar voeg ik slechts een vermoeide zucht aan toe.

FReeForever | 11-02-07 | 03:19

Kyokushinkai 11-02-07 @ 03:14
Insgelijks goed weekend. Jammer dat je niet geknokt hebt, maar moet je ook maar net zin in hebben natuurlijk.
Ongezien de tiefus, wat 'gegroet' betekent.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:18

FReeForever 11-02-07 @ 03:11
Meneer 'ik train allang niet meer' heeft niks dan zwakte geboden.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:16

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 03:11:
Niks wedstrijd, gewoon eerlijk de regels van het spel volgen. Dat zijn niet mijn regels, maar de regels van het debat. Vals zijn mag, maar dan consequent. Je kan niet een ander betichten van iets dat je zelf een paar minuten eerder hebt gedaan. Dat is vragen om een dergelijke repliek.

koerbagh | 11-02-07 | 03:16

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 03:04 idd het is uitdelen en incasseren. Dus ook niet huilen en 'demonisatie' roepen als de andere kant eens uitdeelt. Maar jij bent volgens mij best een geschikte vent die zich niet verlaagt tot he 'niveautje Koerbach'. Ik wens je nog een fijn weekend toe :)

Kyokushinkai | 11-02-07 | 03:14

koerbagh 11-02-07 @ 03:07
Haha. Oh. Da's kudt dan zon koekie. Daar heb mijn soort dan weer geen verstand van.
Ik vind het overigens vaak erg leuk om boos op je te worden. Lang niet altijd btw

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:13

Kyokushinkai 11-02-07 @ 03:05: zwaktebod. Als ik nou een Wildersverheerlijkende, Verdonksteunende, Finhatende, Onooglijke nerd was, kwam je met zoiets weg. Niet bij mij.

FReeForever | 11-02-07 | 03:11

koerbagh 11-02-07 @ 03:05> sinds wanneer waren wij bezig met een wedstrijd? Nou jij hebt gewonnen hoor, kleuter. Ik ga pitten, veel plezier met het GS topic doorspeuren op verdere onregelmatigheden. Vertel mensen die je erop betrapt dat ze zich niet aan jouw braindead regels houden maar dat ze zich moeten schamen. Dat zal ze leren zeg. Weltrusten!

Kyokushinkai | 11-02-07 | 03:11

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:49
Osu! Maarre, bij het kickboksen zou een fijn potje sparren met de sensei in het verschiet liggen als je rechts-links-rechterlowkick zou uitleiden met 'toedeloe'.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 03:09

@Heat 11-02-07 @ 03:04:
Dat was f*cking briljant. Ik heb er erg om gelachen. Jammer van dat hardnekkige "Libertas" cookie op je PC.

koerbagh | 11-02-07 | 03:07

@FReeForever 11-02-07 @ 03:03> I rest my case. Dit soort reacties is dus precies wat ik bedoel. Ik ga mn energie er niet aan verspillen. Veel plezier met GS namekkeren. Denk vooral niet zelf na.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 03:05

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 03:01:
Niet tegen je verlies kunnen, dat is pas kinderachtig

koerbagh | 11-02-07 | 03:05

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:57Kee, allang fair enough maar dit: Ben het totaal niet met je eens. Heb vorige maand een tijdje onder andere nick geschreven bijvoorbeeld, af en toe een voor GS tegendraadse opvatting verkondigd, kreeg fucking veel tegenstand, ook persoonlijke aanvallen, maar vond dat geen moment rot. Sterker nog: leuk. Beetje verbaal knokken
Niks mis mee toch.
Wordt niks door de strot geduwd. Wie zoiets toelaat is een mietje

LibertasSimplex | 11-02-07 | 03:04

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:57

Van azijnzeiken ga je dood. Lutser.

FReeForever | 11-02-07 | 03:03

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:57:
Dus eh... de regelmatige aanvallen op Michiel Smit, de Lonsdalers, Dion Graus, Fleur Agema, Corpsballen etc. vallen ook onder aanvallen op "het linkse complot"?

koerbagh | 11-02-07 | 03:03

@korbach> 'jij bent begonnen, jij, jij''. Klein kind.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 03:01

@bottehond 11-02-07 @ 02:45
Naïef? Neuh, ik zie geen beer -of een polikor-complot of een baarddragende hatert- achter elke boom. Natuurlijk heb ik Theo's film over Pim F. gezien, aardig in elkaar gezet. Mijn post aan Sjaak ging echter over de beweegredenen van de doorsnee-journalist. Iedereen heeft z'n politieke voorkeur, maar je gelooft toch niet dat elk van het ANP geredigeerd berichtje bij de VK door de PvdA-scanner gaat? Schei uit. Ik weet hoe de zaken op een redactie verlopen. De Azijnbode kan politiek correctheid niet ontzegd worden, ies zelfs beschreven in hun eigen bijbel, het Stijlboek, onder meer als het om de aanduiding van land van herkomst in politieberichten en rechtbankverslagen gaat- maar het gemiddelde verhaal in de Augurken Gazette bevat geen diepere politieke boodschap.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 03:01

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 02:52 Ik haat jou niet hoor. Ik zet me af tegen het dwangmatige enge politiek correct politiek incorrecte op GS, waar al jaren gehuilt wordt tegen 'het grote linkse complot', waar al jaren wordt gehuild over kranten, allochtonen, linkse mensen, ambtenaren. En hoe weinig ruimte hier is voor mensen die niet alles namekkeren wat GS dicteert. Gebeurt het omgekeerde, dan heet het ineens 'demoniseren'. Als jij je dan aangesproken voelt en geroepen voelt mij persoonlijk aan te vallen, dan krijg je een reactie daarop. Thats all.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:57

koerbagh 11-02-07 @ 02:54
Tjesis, da's een mooie! En hij klopt nog ook. Nice one. 10 kudoos

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:57

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:52:
Je lult jezelf er niet onder uit. Feit blijft: jij ben begonnen met iemands reactie "calimero-achtig" te noemen terwijl je daar nota bene zelf mee bent begonnen. Dat krijg je dan terug. Zo simpel is het.

koerbagh | 11-02-07 | 02:57

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:49:
Een shita tsuki onder de gordel wordt echter nooit geteld. Een kin geri als antwoord wel.

koerbagh | 11-02-07 | 02:54

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:49
:)
Maar waarom die haat dan. Bedoel, ben ook jouw shrink niet he

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:52

@koerbagh 11-02-07 @ 02:48 Wat daar staat is hoe iemand zichzelf voor lul zet. Door expres moeilijke worden te gebruiken om te laten zien hoe intelligent jij bent en hoe dom andere mensen zijn om zo je gelijk ergens in proberen te halen verandert daar niets aan.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:52

@murdock> ik train niet meer, maar de Japanse betekenis vinnik idd nog altijd erg kewl. En een 'toedeloe' na een mawashi geri doet het errug goed hoor ;)

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:49

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:44:
Dus wat staat daar: De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Een argument in isolatie citeren zonder je eigen stompzinnigheid waar het betrekking op heeft is een zwaktebod.

koerbagh | 11-02-07 | 02:48

Mas Oyama hield het er ook op dat je zo sterk mogelijk je punt moet maken

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:45

Murdockyoufool 11-02-07 @ 02:08

Jij bent eigenlijk best naïef. Heb je die film van de niet zo goddelijke Dikzak over de goddelijke kale gezien? Apocalyptische film, als je hem in het door "ons" ( lees o.a. Azijnbeaude) onderschatte historisch perspectief plaatst. Het Onderwerp en de Maker sterven beiden vanwege dezelfde politieke, intellectuele en psychologisch- ethische dictatuur, die door haar eigen enthousiaste tifosi natuurlijk als Heilsleer ervaren wordt! Zo'n moord... een dubbele... roept NOstradamus-achtige associaties op... De Gebroeders de Witt en de matties Peppi en Kokki, Pin en Theo. De vorige keer hadden de Oranjes de hand in die zaak... Gaf bea een licence to kill? Zoals Maurits de Volkschheld ooit deed. In "Holland" ongekend sedert eeuwen! Het gaat goed met Nederland? Qua afvalverwerking zeker, of qua APK- trouwheid..... Nuf f*cking said.

bottehond | 11-02-07 | 02:45

@koerbach> "Ik scheld verder helemaal niet, ik wijs je slechts op een drogreden en een lachwekkende manier van de discussie aangaan."

quote koerbagh 11-02-07 @ 02:22
@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:19:
Moehahahahahahahahaha.... En uw reactie @ 02:12 dan? Dat is calimero in het kwadraat. Grobbekuiken. Je bent nog te dom voor de duvel te dansen.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:44

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:30
Is u werkelijk een volgeling van Mas Oyama of vond u de nick gewoon erg kewl? Toedeloe... zo niet kyokushinkaikan.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 02:41

Kyo
Als je het niet wilt uitleggen dan moet je niet zeuren
Dus CoJo, ik hoor dat je een rechtsxenofoob gedachtengoed door onze strot zit te duwen.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:41

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:34:
Ik heb in een openbare discussie het volste recht me te gaan bemoeien met de abjecte discussietechniek van iemand. Ik scheld verder helemaal niet, ik wijs je slechts op een drogreden en een lachwekkende manier van de discussie aangaan. Dat is mijn volste recht op een openbaar forum en als je daar moeite mee hebt doe je er goed aan je eigen hint op te volgen, te verdwijnen, je zelf diep te schamen en je roes uit te slapen.

koerbagh | 11-02-07 | 02:41

@Libertas> misschien lijken we dan wel op elkaar. @Koerbach> toedeloe!

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:39

@Libertas> ik ben je shrink niet ;) Maar ik vind je toon idd neerbuigend, maar nu al een stuk minder.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:38

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:34
Nou, zo dan maar, aandachtsnicht in karatepak. Ik zit nou al een eeuwigheid te vragen wat je eis dan wel helemaal is, en het enige dat je doet is om je heen schelden op het mannetje.
Dat maakt je een betweterige vervelerd.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:37

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:33:
Maakt geen ene fuck uit. JIJ begint met schelden. Op wie doet helemaal geen moer terzake, en dan verwijt je mij dat ik ga schelden als je op een idiote manier het topic binnenstormt. Ik zeg je gewoon dat de pot de ketel verwijt.

koerbagh | 11-02-07 | 02:36

@koerbagh> hint: ben niet met jou in discussie, en wil ook niet in discussie met schuimbekkende schelderts die andere mensen ook nog eens gaan vertellen wat ze moeten doen. Hint: toedeloe!

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:34

koerbagh 11-02-07 @ 02:22

Ik dacht eerst dat er stond: shopliftertTV, maar juist op tijd bedacht ik dat dat een mooi staaltje was van zelfbegoocheling. Zie je: ik ben me daar nog van bewust, dat er een heaup lekkere marokkaansche kale sletgleufjes tussen zitten, imho van harde welkom! DePest is dat die linksig- gristelijke- establishment verstrengeling een hekel aan ons heeft omdat wij doen en zeggen waar vwe zin an hebben... Ergo: VrijdenkerTs in álle soorten en maten: van niet- riscomijdende gematigd willend zijnde moslims tot swingers met een hanenkam... Besef dat het uitsluitend dáár over gaat.

bottehond | 11-02-07 | 02:34

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:30
Zonder enig sarcasme: ik wil graag van je weten wat je neerbuigend aan me vindt, en aanmatigend.
Een harde sarcastische opmerking was mijn comment in mijn ogen, wat ik nl nooit finaal hatelijk bedoel. Je mag gewoon teruggeven wat mij betreft. Maar het kan, dat ik die indruk wek. Daarom mn vraag

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:33

@koerbach> dat was een reactie op iemand anders... vrind. Doe nu eerst maar eens goed lezen voordat je je al schuimbekkend in andermans discussies mengt... vrind.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:33

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:30:
Wie is er met het neerbuigende toontje begonnen? Hint: Libertas was het niet.
Als je serieus genomen wilt worden als gesprekspartner moet je toch even anders binnenkomen.

koerbagh | 11-02-07 | 02:32

@Libertas> als je wilt praten kap dan eerst eens met dat aanmatigende neerbuigende toontje, right?

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:30

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:26:
Wie begint te schelden? Wie noemt als eerste een ander een "calimero-achtige" reactie? Hint: ik was het niet. Dat je andere mening hebt boeit me niet, maar het kleineren van een ander ben je echt zelf mee begonnen, vrind.

koerbagh | 11-02-07 | 02:29

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:24
Heb liever gewoon een reply. Of een grap terug. Zo belangrijk is het niet, zo'n *kuch* doctrine. Ook die van jou niet.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:28

@koerbagh> weer een die mijn stelling bevestigd. Een andere mening dan de politiek correcte op GS? Dan beginnen de namekkerende schapen meteen te schelden.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:26

@koerbagh: werkt net zo min.

FReeForever | 11-02-07 | 02:25

FReeForever 11-02-07 @ 02:05

wat mot je

LibertasSimplex 11-02-07 @ 02:05

echt. ik heb een vreemd leven volgens mijn broer.

bottehond | 11-02-07 | 02:24

@ Libertas> dat bedoel ik dus. Neerbuigend, zelfingenomen en arrogant tegen andersdenkenden. Maar zelf wel huilen over het 'grote linkse complot' in de media, nietwaar? Rot voor je. Echt.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:24

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:21
Kun je niet ingaan op mn kritiek op je comment? Want zo'n vaste doctrine hang ik simpelweg niet aan

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:22

@Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:19:
Moehahahahahahahahaha.... En uw reactie @ 02:12 dan? Dat is calimero in het kwadraat. Grobbekuiken. Je bent nog te dom voor de duvel te dansen.

koerbagh | 11-02-07 | 02:22

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:19 wat een Calimero-achtige reactie. Voel je je soms aangesproken?

Relax, dude... je mag meedoen, heur. Stinksjinees!

bottehond | 11-02-07 | 02:22

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:19
Nee, maar dat door de strot geduwd worden. Da's zielig. Dat je geen schijn van kans had, eigenlijk zelf geen keus. Echt. Vind het rot voor je

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:21

@Libertas> en hoe lang zit jij nu al op GS mensen die een andere mening dan de gangbare xenofoob-rechts doctrine aanhangen te kleineren?

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:21

@Libertas> wat een Calimero-achtige reactie. Voel je je soms aangesproken?

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:19

Kyokushinkai 11-02-07 @ 02:16
Ah. U is slachtoffer zie ik. Wat zielig

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:18

En ook weer dezelfde nablaters (zoals Cojones) die bij elk topic hun kans zien om je voor de zoveelste keer hun xenofoob-rechtse gedachtengoed door de strot te duwen. En dan nog zeiken over linkse propaganda. GAAAAAAAAAAAAAAAP....

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:16

@FReeForever 11-02-07 @ 02:11:
Klik eens vanuit een ander topic op die link...

koerbagh | 11-02-07 | 02:13

bottehond 11-02-07 @ 02:01
Je zou zeggen dat je dat vereren vrij moet kunnen begrijpen. Maar ja, ben ook maar een stomme leek

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:13

Gaan we weer. Nee de Telegraaf is een lekkere krant, daar klopt zeker wel alles.
Begint een beetje eentonig te worden, steeds maar weer het bashen tegen dezelfde mensen. Kom eens met wat nieuws, oude media! Het is alweer jaren politiek correct om politiek incorrect te zijn, jullie beginnen achter te lopen.

Kyokushinkai | 11-02-07 | 02:12

@eflezm
'Ze stukje', ja hoor, 'k neem er nog eentje.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 02:12

@koerbagh: ik kom nergens anders dan #.

FReeForever | 11-02-07 | 02:11

CoJoNes 11-02-07 @ 01:38
In een gulle bui bouwvergunningen aanvragen. Gewoon bouwvergunningen

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:11

@FReeForever 11-02-07 @ 02:05:
Klik op de link "Stamcafé" in de header en verbaas u waar u uitkomt...

koerbagh | 11-02-07 | 02:09

@sjaakdeslinksesul 10-02-07 @ 21:33
He he, late reactie, maar dat maakt allemaal geen fuck uit. De journalisten van het Financieele Dagblad zijn over het algemeen erg kundig, maar o zo braaf. Nee, het is niet gek dat je -weet bij god niet wat je doet, iets bij de pliesie of zo, does Anne G. ring a bell?- geen last van deze bureautijgers hebt. En een journalist die ze stukje laat nakijken is geen knip voor z'n neus waard. Zoiets doe je hoogstens als het gaat om technische details en dan mag alleen de interviewkandidaat ernaar kijken, de informatietegenhouders, pardon, voorlichters, dienen hun dikke neus eruit te houden.
De VK-journalist -ik ken er eentje oppervlakkig en die lijkt oké- zal best een pompeuze hufter zijn, hem is jarenlang voorgehouden voor de beste krant van Nederland te werken. Aan de andere kant heeft een journalist allebehalve de verplichting om aanpassingen door te voeren. Het is alleen wel zo eerlijk als ie you dat recht in je gezicht zegt (toch nog dat achterbakse katholieke kantje). Daarnaast geloof ik niet dat politiek door het achterhoofd van de Azijnverslaggever spookt als hij op zoek is naar een aardig verhaal. Het weglaten van de aanpassingen, waar jij over verhaalt, lijkt me meer een kwestie van gemakzucht. Je hebt een prachtverhaal in je hoofd, brengt zo'n voorlichtert nuances aan... dacht 't niet.

Murdockyoufool | 11-02-07 | 02:08

@botte: excuseer de mate van newbie-zijn in mijn vraag, maar kan ik concluderen dat het GSSC momenteel dit topic gebruikt?

FReeForever | 11-02-07 | 02:05

bottehond 11-02-07 @ 02:01
you're fucking kidding me? Echt? Man

LibertasSimplex | 11-02-07 | 02:05

zeker niet als hij vereert verkeert schrijfd.

bottehond | 11-02-07 | 02:04

LibertasSimplex 11-02-07 @ 01:47

Bij vroegere werkzaamheden ben ik eens uitgenodigd om consiglieri in Soprano- zin te worden... had ik best oren naar.... ik zou binnen een jaar de hele penose als penose- councellor voor al Uw persoonlijke lastigheden geweest zijn. Helaas werd die dude afgeschoten.... Tsja... wie Nietzsche en Machiavelli en ook Reve vereerd kan eenvoudigweg niet deugen in burgerlijke context.

bottehond | 11-02-07 | 02:01

Eva Vos van Groenlinks... Wat een kudtwijf....

ennu? | 11-02-07 | 01:59

LibertasSimplex 11-02-07 @ 01:47

Dat is en blijft negeragitprop en voor jou persoonlijk pure speculatie, want mijn teef wil geen Dobermanns' .....

bottehond | 11-02-07 | 01:55

CoJoNes 11-02-07 @ 01:38
Alle betaalde btw aftrekken

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:55

koerbagh lol

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:52

botte
Heb soms (jammer genoeg) een erg goed geheugen. Was maar een absurd geintje, van die mason-hendsjeek. Ooit eens iets gelezen hier op GS, te goed geheugen, en dan het er gelijk ongefundeerd uitplempen
Filmpje gezien btw? Hilarisch

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:50

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 01:47:
Grotere neus?

koerbagh | 11-02-07 | 01:49

bottehond 11-02-07 @ 01:41
Jouw vooroordelen zijn wat dat betreft volkomen terecht. An I'm proud. Ben een erg beschaafd mens, met nou eenmaal een grotere

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:47

LibertasSimplex 11-02-07 @ 01:33

Ja daar sla jij natuurlijk weer op aan, op die bling bling en dat pimpgedoe... bevestig alle vooroordelen nou een sniet, lulhannes! We doen zo ons best je te civiliseren.... Moewhahahahahaha! Hi 5.... "Brother" ... hehehehhehehe

bottehond | 11-02-07 | 01:41

@bottehond

vrouwen die vechten brrrr zoo from the block

Rabarberke | 11-02-07 | 01:40

Co Jones is out. veel plezier nog.

CoJoNes | 11-02-07 | 01:39

@Rabarberke 11-02-07 @ 01:37:
Dat was toch gewoon 1 van de cocker-spaniels van Pim?

koerbagh | 11-02-07 | 01:38

Consequent je woonlasten, eten, energie en internet fiscaal aftrekken als produktiemiddelen. 60 euro in mindering brengen omdat je tegen de PO bent.

CoJoNes | 11-02-07 | 01:38

@koerbagh

haha ja zou ook kunnen

nee ik bedoel dat kleine blonde mannetje met snor dat in een tuinierspecial op tv niet zou misstaan

Rabarberke | 11-02-07 | 01:37

Het UWV lastig gaan vallen, met aanvragen voor uitkeringen voor niet bestaande kwalen. Stukje patience-ontmoedigingsbeleid

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:35

koerbagh 11-02-07 @ 01:25
Ha schitterend! Botte? Hendsjeek lol

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:33

@Rabarberke 11-02-07 @ 01:29:
Wouke van Scharrenburg?

koerbagh | 11-02-07 | 01:32

De orde van de Razende Rozenrukkers. Wedden dat je binnen de kortste keren dat clubje rent-a-crowd ziet opduiken, datzelfde gajes wat altijd achter pim fortuyn aanliep... met die onvermijdelijke malloot die altijd hekking-style in beeld wist te kruipen.

Rabarberke | 11-02-07 | 01:29

Ik heb nog wat bruine hemden waar ik niets mee doe dus die mogen jullie wel hebben.
Maar goed, ik ga eens wat pron op de satelliet kijken.

De Intrigant | 11-02-07 | 01:29

Cojo
Een man of vrouw (?!) (Diana Woei? Marjon de Bottehond?) die gewoon eens durft te zeggen dat het tiefuskoud en nat is, met kans op hagel en windstoten, zoals altijd rond deze datum. En dat mogelijk het klimaat geen fuk veranderd is. Infiltratie

Rabarberke 11-02-07 @ 01:22
lol

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:27

@libertas

precies je tatoeert gewoon een omgekeerd opgeknoopt skelet als cel logo op je voorhoofd en je vraagt vervolgens aan de oma van de jarige hoe stout zij is op een schaal van 1 op 12.

Rabarberke | 11-02-07 | 01:26

Rabarberke 11-02-07 @ 01:16

Woefword! Als je ziet hoeveel invloed slinterkluppies als afa en wakkerdier hebben en je past jouw stelling daar op toe, dan weet je genoeg. Ergo: kom maar op met dat GS- www.foxmovies.com/fightclub/ ... is een groeimarkt! Over 10 jaar hebben we hier eauk tribale toestanden... denk aan: de VVD- LandSSturm... de pvdAllochtonengladiatoren. De Woedende Zwerm Roze Bijen- Squad....

www.gizoogle.com/media/pink-pimp.jpg

bottehond | 11-02-07 | 01:25

@Rabarberke
Dat betekent op zoek gaan naar een inside man bij het KNMI.

CoJoNes | 11-02-07 | 01:24

En dan de anarchistische verstoring van de dienstregeling van de NS als cel-toelatingsexamen voor nieuwkomers.

Rabarberke | 11-02-07 | 01:22

CoJoNes 11-02-07 @ 01:19
Nee, geen buttons! We moeten ons wel blijven onderscheiden van de vijand.
Denk aan wat meer geheimzinnigheid. Kun je op zo'n verjaardag ook wat mooier samenzweerderig fluisterend uit de hoek komen

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:22

@bottehond 11-02-07 @ 01:19:
Barbarossa?

koerbagh | 11-02-07 | 01:21

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 01:16:
Die krengen hebben af en toe een fikse karate/jiu jitsu/kickbox - trap nodig.

koerbagh | 11-02-07 | 01:19

bottehond 11-02-07 @ 01:16
Zwolle. Een einde stad. Het De Haag van Overijssel

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:19

Maar ik wil geen buttons op m'n Paul Smith pakken. Of applicaties ofzo, dat vind ik zo ordinair.

CoJoNes | 11-02-07 | 01:19

en niet te vergeten mn zachte aard

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:18

ALR, anarcho-libertijns rapaille. Een nieuwe dimensie in debatteren.

Rabarberke | 11-02-07 | 01:17

@Rabarberke 11-02-07 @ 01:16:
Ah, jij kent Sharon Dijxma ook uit de campagnetijd...

koerbagh | 11-02-07 | 01:17

Godver amn, dan heb je nog eens een verhaal op de verjaardag van je buurman: Ik ben lid van een radicale anarchistische organisatie met cellen.

CoJoNes | 11-02-07 | 01:17

@koer
Dan ben ik netjes achter een kopieeermachine toch meer in overeenstemming met mijn liberale geweten

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:16

Precies, koerbagh, van die lui die zaterdags op de grote markt achter zo'n kraampje folders uitdelen en als je niet het fatsoen hebt om even stil te staan en te luisteren je in dat steegje met een fietsslot aftuigen.

Rabarberke | 11-02-07 | 01:16

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 01:11:
Elke radicale beweging heeft een knokploeg nodig...

koerbagh | 11-02-07 | 01:13

CoJoNes 11-02-07 @ 01:03
Kan een beetje kickboksen. Maar om nou te zeggen dat ik daarmee onze idealen er door wil raggen is ook ietwat aan de radicale kant gesteld

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:11

LMAO@Rabarberke 11-02-07 @ 01:10

CoJoNes | 11-02-07 | 01:10

Gesponsord door Roel Pipa

Rabarberke | 11-02-07 | 01:10

CoJoNes 11-02-07 @ 01:03 vander F 11-02-07 @ 01:04 Rabarberke 11-02-07 @ 01:04
ROTFLOL!

LibertasSimplex | 11-02-07 | 01:09

Geenstijl blijft bommetjes gooien op VK:
www.geenstijl.nl/feauteaufuck/manches/...
Wordt een beetje achterhaald.

Ben in ieder geval blij dat eerdmans vrijaf heeft gekregen.
Ok even ontopic.
Bij iedere provider hang je binnen 2 minuten vast aan een contract.
Wat Rabarberke zegt haalt niets uit.
Een slimme mens zit echt niet achter de telefoon bij een ADSL-aanbieder.
Ik heb 3 keer exact hetzelfde probleem gehad.
Bij voorbaat gezegd dat ik alle instellingen heb doorlopen, modem gereset en de laatste firmaware heb etc etc.
Ok meneer. Dan gaan we eerst uw instellingen van u modem doorlopen.
Doe hem eerst maar resetten.
Afschieten die handel.

De Intrigant | 11-02-07 | 01:08

@Rabarberke
Prank call, prank call. Ik ken jou niet en heb dat nooit gezegd.
BTW iemand een vliegbrevet?

CoJoNes | 11-02-07 | 01:07

CoJoNes 11-02-07 @ 01:01

Voor elke guurder, 100 reagluurders (als GS-statistieken beetje kloppen).

v Maerlant | 11-02-07 | 01:05

@cojones

Een soort al Qaeda zeg maar

Rabarberke | 11-02-07 | 01:04

@libertas,
anarcho liberaal nodigt nou ook niet uit tot een rijk verenigingsleven.

vander F | 11-02-07 | 01:04

Hoe heette die generaal? Nei- Singh Varma of zeau?

bottehond | 11-02-07 | 01:04

En als liberaal heb je natuurlijk een gigantisch geweldsprobleem. Supersoakers misschien en waterbommetjes.

CoJoNes | 11-02-07 | 01:03

jaja 10 mbit, die mag je dan met zijn 20en delen, waarvan 5 gamers, 5 pornodownloadrs, 5 illegale mp3 servers, 4 bejaarden met virussen en jij zei de gek.

Rabarberke | 11-02-07 | 01:02

@Libertas
Eén versnipperde nationale cel, lijkt me momenteel het hoogst haalbare. Ze staan niet echt te dringen.

CoJoNes | 11-02-07 | 01:01

@libertas

daar hoef jij ook geen verstand te hebben maar die vmbo-chipset aan de andere kant van de lijn wel.

Rabarberke | 11-02-07 | 00:58

van der F Cojo
In cellen? (dat klinkt revolutionair). I'm in. Lache

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:57

De Volkskrant en der Völkische Beobachter.

Treffender kunnen de overeenkomsten niet zijn.

Bunt | 11-02-07 | 00:57

@CoJoNes 11-02-07 @ 00:54
Een soort Loesje nieuwe stijl dus?

HY78 | 11-02-07 | 00:57

generaal Cees Neisingh en een oud-journalist Ewoud Nysingh, die eigenaar van een communicatiebureau is die achternaam voor t gemak anders geschreven of is t puur toeval juist met hem een gesprek te voeren. Ben benieuwd wat de functie van de generaal binnen dat communicatiebureau is.

fanta | 11-02-07 | 00:56

Rabarberke 11-02-07 @ 00:50
Ik ben zo'n randdebiel he. Helemaal op IT-gebied.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:55

@koerbagh

neem viasat

Rabarberke | 11-02-07 | 00:55

@vander F
OK. Anarcho liberale actie dan maar doen?

CoJoNes | 11-02-07 | 00:54

@CoJoNes 11-02-07 @ 00:50,
hoor je mij politieke partij zeggen?

vander F | 11-02-07 | 00:54

koerbagh 11-02-07 @ 00:49
Volstrekt en ook nog helemaal met je eens

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:53

CoJoNes 11-02-07 @ 00:47
10Mbit, ik geloof iets van 49 euries telefoon tv en internet, goeie klant dus, maar beschouwd als iets lastigs

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:51

@vander F
Neneneeee, geen politieke partij, dat werkt niet.

CoJoNes | 11-02-07 | 00:50

ping [Standaardgateway] wel te verstaan

Rabarberke | 11-02-07 | 00:50

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 00:43:
Ik heb ook bij planet (van kpn) en tele2 gezeten: het is allemaal kudt met peren. Met ADSL heb je het nadeel dat je hoe dan ook afhankelijk bent van de kpn - die beheren het vaste telefonie-net, en heb je ruzie met kpn kun je adsl bij een ander dus ook schudden. Dan moet je wel kabel en dan heb je weer een met een monopolist te maken. Vrije markt? Bollocks! Voor de overheid... ja... die hebben de boel verpatst en de winst opgesoupeerd aan betuwelijnen enzo, maar de vrij markt voor de consument is er niet. Het is één grote oplichtersbende, maar het mag allemaal van de NMA.

koerbagh | 11-02-07 | 00:49

Oh god gaan we weer agendas trekken...
nou goed, roep maar wat.

vander F | 11-02-07 | 00:48

@koerbagh

Ja daar kom je met "Oom Jan leert zijn neefje basic tcp/ip networking skills zo achter"

ipconfig /all
ping <Standaardgateway>
nslookup geenstijl.nl
tracert geenstijl.nl

En dat allemaal in Ms/DOS

Rabarberke | 11-02-07 | 00:48

@koer @Libertas
Ik heb Versatel 20Mbit, met telefoon en tv. Ik zeg het niet graag, maar nog nooit een centje pijn. Ik bel 2 keer de helpdesk tot nu toe en guess what? Ze nemen in één keer op, da's schrikken.
€50 per maand en geen hossels.

CoJoNes | 11-02-07 | 00:47

Heren, dame ook, ligt het aan mij of lullen we de godganse tijd in rondjes. Volkskrant is kudt, links is kudt, collectivisme is kudt, de hele politiek zuigt, islamisme rukt op. Gaan we nog een keer de agenda's trekken en er wat aan doen?

CoJoNes | 11-02-07 | 00:45

@bottehond 11-02-07 @ 00:38
dat zijn toch meer monojones.

daskapitalist | 11-02-07 | 00:44

koerbagh 11-02-07 @ 00:37
Ja, ik lees het al, en ik probeer me niet in te leven om niet een rode waas voor mn ogen te krijgen. Overstappen is dus ook eng.
Verschrikkelijk man. Hoe krijgen ze zoiets voor elkaar. Kudtlui

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:43

bottehond 11-02-07 @ 00:33
Een en dezelfde. Melkert is dus een maoistische mol uit Kazachstan.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:41

@botte
hehehe, da's een van der vliesbreukje volgens mij.

CoJoNes | 11-02-07 | 00:40

Generaal Pardon, Generaal X... het is toch wat met die linkse rakkers.

Kopje thee, iemand?

Bushokje | 11-02-07 | 00:37

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 00:32:
Ja, zo hebben ze mij ook 2 weken aan het lijntje (of liever gezegd: juist niet aan het lijntje) gehouden.
"Ja meneer, wij zien uw modem hier, dat doet het gewoon, er is niks aan de hand, het zou het allemaal gewoon moeten doen... Misschien moet u de software opnieuw installeren."
Ze waren zelf wel zo slim om me een nieuw IP te geven, maar... ze waren vergeten de DNS en Gateway instellingen aan te passen. Het heeft 2 weken en 4 referentienummers (inclusief 10 uur bellen met de helpdesk, waarvan 9 uur wachten) geduurd voor een medewerker met iets meer verstand er achter kwam wat het probleem nu eigenlijk was. En de fout lag uiteraard bij hun...

koerbagh | 11-02-07 | 00:37

Rabarberke 11-02-07 @ 00:35
Hahaha, terugmartelen

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:36

"Volgens mij zijn de headers van 't tcp envelopje gefragmenteerd. Zou de MTU te laag staan? Wat vindt u? Ja ik heb er geen verstand van ik lees ook maar wat uit zo'n boek van mijn buurman/vader/zoontje"

Rabarberke | 11-02-07 | 00:35

Wat het altijd goed doet als je de helpdesk aan de lijn hebt is een stukje voorlezen uit "Advanced low level assembly TCP/IP programming" en dan vragen 'ligt het misschien hier aan'?

Rabarberke | 11-02-07 | 00:34

Wel zonde, van die hondenzeik, zo'n vod brengt toch al gauw 200 euro op.

Rabarberke | 11-02-07 | 00:32

koerbagh 11-02-07 @ 00:29
Of dat bij @home ook zo is? Bij upc is tip nr twee altijd: bij ons doet ie het gewoon, het ligt dus aan uw computer, ws software, gooi alles maar van de harde schijf. Opnieuw installeren, dan moet ie het doen.
De ene keer dat ik zo stom was dat op te volgen, bleek dat betreffende meneer eerst had moeten nagaan of ie niet eerst gewoon m'n IP moest resetten. Marteling.

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:32

@lukic

gde se bre

Rabarberke | 11-02-07 | 00:30

CoJoNes 11-02-07 @ 00:27
Da's niet eerlijk. You blew Ad's cover. Remi Poppe

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:29

@LibertasSimplex 11-02-07 @ 00:18:
Dat is in de handleiding van @home ook de eerste tip als er een storing is... Kun je niet internetten, ga dan naar: support.home.nl...
DUH!

koerbagh | 11-02-07 | 00:29

Het wordt dan ook tijd dat alle nutsbedrijven en internet providers geprivatiseerd worden.

Ik heb zelden zo'n niet-functionerende bende als Essent Kabelcom gezien (@home). Niet voor niets stond die hut te koop voor weinig.

Het is b.v. standaard dat als je daar een abonnement afsluit de aansluiting het bij installatie niet doet zodat je naar dat 0900 nummer moet bellen waarna je 20 minuten aan het lijntje wordt gehouden teneinde vlak voor het ontploffen een of andere idioot met de geestelijke vermogens van een gedegenereerd pantoffeldiertje aan de lijn te krijgen die je dan vertelt dat je een paar uur moet wachten totdat de server de gegevens heeft verwerkt (het mac adres, dat je zelf op moet lezen). Alsof goddome die kutgegevens niet vóór dat je het modem krijgt verwerkt kunnen worden.

Zélfs een tent als KPN, die toch exemplarisch is voor stompzinnigheid als het om communicatie gaat, doet het beter.

Maar goed, als je bedenkt dat de hele ICT afdeling van Essent bestaat uit ingesourcede ex-sociologen, dropouts en herintreders die ooit in de boomtijd van de ICT blind werden aangenomen bij ICT bedrijven als CMG en Stink Rollade, dan verbaas je je ook niet over 't 'service level'

Rabarberke | 11-02-07 | 00:28

Lukic 11-02-07 @ 00:22

Als je weggejorist bent heb je de gentlemans' agreement bij registratie gebroken. Als je de regels van FightClub niet kunt handelen mot je niet janken als joris even zeau doet:

www.portlandmercury.com/blogtown/files...

jeauris is ons extern geheugen en gedelegeerd beschermerT tegen ons zelf. Waarden en Normen avant la lettre. Dus niet zeiken, lutser.

bottehond | 11-02-07 | 00:27

@botte
Die Melkert was toch van hetzelfde clubje als jij? De PPR? Of zit ik er nu volledig naast. Vertel eens, had jij in die tijd ook een snor?

CoJoNes | 11-02-07 | 00:26

@Rabarberke 11-02-07 @ 00:14
sm(s) melkert aan.

daskapitalist | 11-02-07 | 00:24

Als ad M. terugkeert in de 0031 politiek voorspel ik een GS- feauteauceaupulatie over de kelders van zijn ministerie.

bottehond | 11-02-07 | 00:22

Whahaha... wat een sukkels hier.

Geenstijl censureert berichten als die hen niet zinnen. Ze mogen zelf alles zeggen, maar als hun eigen bezoekers wat te kritisch worden... oh wee. Jeetje wat triest! Misschien moet ik maar niet meer reageren en alleen maar de filmpjes bekijken. Meer is Geenstijl toch eigenlijk niet meer tegenwoordig. Gewoon een soort dertien in een dozijn filmpjes site. Ondertussen voor de vorm een beetje overal tegenaan schoppen, maar dan zo simpel, platsvloers, burgerlijk en volks als diegene en datgene waar ze zo tegen in verzet komen.

Lukic | 11-02-07 | 00:22

De Volkskrant een azijnbode.. gelukkig hebben we de nationale Telehoax, voor eerlijke, oprechte en vooral vaderlandsch lievende berichtgevingen.

Het stuk was inderdaad langdradig en van geen enkel belang meer. Ze hadden beter een hele pagina kunnen besteden aan de lol die we strakjes gaan beleven als ze de papavervelden in Afghanistan gaan platgooien
Zo als de russen toen al zeiden: we hadden de steun het verzet kunnen breken als we hun papavervelden niet hadden platgegooid.

Peking Eend | 11-02-07 | 00:20

Ik bedoelde de militairen in Irak, niet Iran. Het is vrij laat in de Karpaten.

Rabarberke | 11-02-07 | 00:19

koerbagh 11-02-07 @ 00:14
upc-helpdesk. Da's marteling. Als je daar niet meteen alles vertelt wat je weet draaien ze je met verzonnen verhalen helemaal gek.
Het ergste dat ik daar ooit mee heb meegemaakt, op een vraag hoe iets nou zat, want internet deed het al een week niet: "Ja meneer Simplex, dat moet U zelf maar even nagaan op onze website."

LibertasSimplex | 11-02-07 | 00:18

Rabarberke 11-02-07 @ 00:11

Ik heb zelden iemand zo'n treffend beeld op zien roepen over het kernprobleem met onze bemoeizucht met de arabische wereld en de islam. De apologeten (en hun puppets, onze jongens ter plaatse) nemen die mensen niet serieus. Een grote vergissing. Worlds apart.... Hulde, Babsch....

bottehond | 11-02-07 | 00:17

@bottehond

Het is niet helemaal mijn stijl maar een niet al te lang stuk touw en een hoge boom zou Melkert helemaal niet verkeerd staan.

Rabarberke | 11-02-07 | 00:14

@Rabarberke 11-02-07 @ 00:11:
Tsja, ik ervaar de helpdesk van @home als marteling, maar daarmee is het dat nog niet. Dat heten hooguit, naar goed Nederlands gebruik: "excessen", meer niet. Bovendien ging het over Irakezen en heeft de Taliban er geen flikker mee te maken.

koerbagh | 11-02-07 | 00:14

gut gut gut, ben je een beetje op je rechtse chileense puberpikkie getrapt?

topcat | 11-02-07 | 00:13

koerbagh 11-02-07 @ 00:07

Je zou denken: de Westersche mensch leert. Maar neen! Men behandelt de islam nog steeds, nee: in toenemende mate met dezelfde argeloosheid als destijdsch.... So far for USIntelligence...

bottehond | 11-02-07 | 00:13

Bovendien hebben Nederlandse militairen die bevolking daar wel degelijk gemarteld. Je zal als arme iraniaan toch bezocht worden door zo'n stel onbeholpen vmbo'ers en vervolgens de hele dag naar stompzinnige haringhumor moeten luisteren. En dan die imbeciele schouderklopjes met quasi uitbundige lach van zo'n militair. Als dat geen martelen is.

Ik denk dat zou iranier na zo'n middag hollandse leegte echt weer terugverlangt naar die vertrouwde 50 stokslagen die hij dagelijks van de Taliban kreeg.

Rabarberke | 11-02-07 | 00:11

Geenstijl en journalistieke principes? Kom op, jongens, neem gewoon je verlies en erken dat je je in je zucht naar bloed gewoon hebt laten meeslepen door dat bruine hetzblad Elsevier. Misschien dat jullie in navolging daarvan nog een beetje kunnen stoken in de kwestie Jacques Tichelaar vs. Sharon Dijksma?

luldebehanger | 11-02-07 | 00:09

Rabarberke 11-02-07 @ 00:05

Uhu... je interactie met een topic.... het werkt inderdaad als een seaurt communicerende vaten, gelijk je dedain veur ad M., met dit verschil dat (V)at niet aan de knoppen zit en jij wel... Imagine wat je allemaal met hem kon doen. En hij zou je vorstelijk betalen!

images.google.nl/imgres?imgurl=http://...

bottehond | 11-02-07 | 00:09

Rabarberke 11-02-07 @ 00:05

Over voorkennis gesproken.

v Maerlant | 11-02-07 | 00:09

@Rabarberke 10-02-07 @ 23:59:

[vlunk-mode on]
De Sjah kon z'n buitenlandse schuld niet meer betalen en neigde teveel naar Europa en Rusland; dat vond George Bush (toen CIA directeur) niet zo leuk, dus die begon een banneling baardmans in Parijs te financieren om een volksopstandje te regelen. Later werd Bush kandidaat vice-president en het bleek uit opiniepeilingen dat als ze die coup nu goed planden dat dan Reagan gekozen zou worden ipv Jimmy Carter. Dus hebben ze die baardaap naar Perzië laten gaan, de Amerikaanse ambassade laten bezetten en in ruil voor wapens (Iran-Contra schandaal) net zo lang vastgehouden totdat de verkiezingen voor Reagan-Bush in de tas zaten. Het was een geo-politiek machtsspelletje met inzet: het Witte Huis. Het heeft nog al wat consequenties gehad... Op z'n Amerikaans: It backfired... a bit.
[/vlunk mode off]

koerbagh | 11-02-07 | 00:07

Dit topic heeft een negatieve invloed op mijn manieren.

Rabarberke | 11-02-07 | 00:05

@tzakje

Om de vis in weg te gooien zeker zodat het geheel alleen naar Volkskrant stinkt.

Een beetje kat weigert op de Volkskrant te schijten.

Rabarberke | 11-02-07 | 00:03

Rabarberke 11-02-07 @ 00:00

Ik wist dat je het in je had, Babs. Zelden zo'n fierce basher van vrouwelijken kunne als you tekeer zien gaan, dear.

bottehond | 11-02-07 | 00:03

@bottehond
daar zou ik mijn hond nog van afschoppen.

Rabarberke | 11-02-07 | 00:00

vander F 10-02-07 @ 23:55

www.youtube.com/watch?v=CQSkbZa2vYQ

Dat zijn perzischen en wel BUITEN iran.... de mooiste vrouwen van de wereld kwamen en komen uit Persia....

bottehond | 11-02-07 | 00:00

@koerbagh
ja de wereld was leuk en het platteland van iran een puinzooi. hoe dacht je dat anders die pinguins aan de macht zijn gekomen daar?

Rabarberke | 10-02-07 | 23:59

@bottehond 10-02-07 @ 23:49:
Ach ja, toen Iran nog Perzië heette en de Sjah roeleerde en de wereld nog leuk was.

koerbagh | 10-02-07 | 23:53

@ bottehond Neuh, vanavond Michel de Hey

024_kicksass | 10-02-07 | 23:50

Zodat de gemiddelde schlemiel zich desgenoemd ernstig beledigd voelt.

Rabarberke | 10-02-07 | 23:50

Melkert heeft de betekenis van het woord schlemiel nieuwe inhoud gegeven.

Rabarberke | 10-02-07 | 23:47

@vander F 10-02-07 @ 23:44
iigv geen bomen waartegen je kunt aanskieen.

daskapitalist | 10-02-07 | 23:46

024_kicksass 10-02-07 @ 23:33

Ziet er kickass uit... Zijn de jongere studenten daar eauk van die zwartlederen hanekammigen?... Aan dat feest te zien niet allemaal... heheheheh

bottehond | 10-02-07 | 23:42

Anyway... het is nu wel duidelijk waar Rouvoet die 5 dagen abortus-bedenktijd vandaan heeft. Hadden Hoedeman en Broertjes ook nog maar even 5 dagen nagedacht en gewacht met dat artikel.

koerbagh | 10-02-07 | 23:41

Karel kwakbol 10-02-07 @ 23:30

Gezien het voorgenomen beschavingsoffensief van de roodgristelijke brigade zouden ze me misschien best als voorbeeld willen stellen. Lol... maken we GS- teevee, botte bij de rechterT... tsssk: alsof ik die klaas boehoe raspoetin iets aan zou wíllen doen. De man heeft geesten die hem 's nachts bezoeken.... de béste straf vvoor de medeplichtigheid aan de Pinkill.. net zo'n goede straf als ad "doorgeladen pistool" melkert (we zijn weer OT!) vrijwillige (?????) verbanning naar New York koos:

www.geenstijl.nl/mt/archieven/007888.h...

www.geenstijl.nl/mt/archieven/003698.h...

(Yo! Waar ben je sterrenneukert?)

bottehond | 10-02-07 | 23:38

@vander F 10-02-07 @ 23:24:
Ja, maar daar hebben ze geen pistes hè... en geen après-skihut enzo... Dat wordt nooit wat daar.

koerbagh | 10-02-07 | 23:32

bottehond 10-02-07 @ 23:07
Ik heb begrip voor je terughoudendheid als het gaat om het kwetsen van andere mensen.

Karel kwakbol | 10-02-07 | 23:30

zet de bass op max

024_kicksass | 10-02-07 | 23:25

@koerbagh 10-02-07 @ 23:15,
er lag laatst ook een aardig pak sneeuw in het Midden Oosten,
Jordanie was het niet?
verdomme meer sneeuw dan in Nederland tot nu toe...

vander F | 10-02-07 | 23:24

@CoJoNes 10-02-07 @ 23:11:
Sneeuw? In de Alpen? You're kiddin', right? Op 3000 meter valt een beetje, maar als je wilt skieën moet je volgend jaar naar Antarctica (... of Snowworld.) De alpen zijn vanaf volgend jaar definitief ijs- en sneeuwvrij.

koerbagh | 10-02-07 | 23:15

@koerbagh
Heeft het KNMI al bekend gemaakt wanneer de eerste sneeuw in de alpen valt voor het seizoen 2007/2008? Die gegevens moeten ze al een maand of 10 in hun bezit hebben.

CoJoNes | 10-02-07 | 23:11

Mooie tekst, toch niet naar dit email adres
www.klaasdevries.nl..

Karel kwakbol 10-02-07 @ 22:05

Natuurlijk niet. Die lutser zou stante pede in dikke Boehoe uitbarsten en naar de pliesie rennen. Zijn "gevoel voor humor" is legendarisch.

bottehond | 10-02-07 | 23:07

@CoJoNes 10-02-07 @ 22:57:
Nee... het weer is en blijft kut, en wordt alleen nog maar kutter. Klimaatverandering enzo, de Volkskrant weet er alles van. Hun wetenschapsredactie heeft er samen met de klimaatwetenschappers consensus over bereikt. Overmorgen slagregens en woei, dan wordt het opeens lente met hittegolven en de wandelvierdaagse is nu al afgelast.

koerbagh | 10-02-07 | 23:07

@draaitafel
Jezus, hij daalt nu pas in. There are many imitators, but we are the true creators.

CoJoNes | 10-02-07 | 23:05

Is het weeralarm al opgeheven?

CoJoNes | 10-02-07 | 22:57

bek vol chips. luid kraken

LibertasSimplex | 10-02-07 | 22:56

de grote Anti 10-02-07 @ 22:54

Neuj! Lapzwans dekt niet wat ik over dat seaurt denk.

bottehond | 10-02-07 | 22:56

Jezus @botte @ 22:49.. Kan je dan niet gewoon zeggen dat je hem een lapzwans vind?
Whaha..*pong,daar ging de kurk van mijn literfles huiswijn.*

de grote Anti | 10-02-07 | 22:54

WillemIII 10-02-07 @ 22:33

Moewhahahahahahahahahahaha..... "de gemiddelde 0031-er..." ... haha... dude... JIJ bent een extremitische geweaune mainstreamnederlander.... je ingebeelde progressiviteit en tegendraadschheid is reedsch 15 jaar volledig geinstutionaliseerd. Niet te geloven, wat een onbenul ben jij! Hahahaha!

bottehond | 10-02-07 | 22:49

@CoJoNes .. hehehe je blijft leuk .. echter de kans dat ze die grap van jou hebben gejat blijft erg klein .. niet dat iets het totaal uitsluit maar toch ..

Draaitafel Demagoog | 10-02-07 | 22:47

WillemIII 10-02-07 @ 22:19

Yo. Aspergerbroer van folkert van der graaf.... fascisten bij defensie... ben jij 17 of zeau?

bottehond | 10-02-07 | 22:47

@Willem III
Bedankt, dan maar. Denk ik.
Ik zal het advies van iemand die het heeft over fascisten bij het Ministerie van Defensie zeker ter harte nemen. Je onderbouwing trok me over de streep.

CoJoNes | 10-02-07 | 22:47

*dimt het licht iets*

de grote Anti | 10-02-07 | 22:47

trekt een fles wijn open

LibertasSimplex | 10-02-07 | 22:45

*neemt nog een handje popcorn..*

de grote Anti | 10-02-07 | 22:44

CoJoNes 10-02-07 @ 22:39
Cojones, ik wil je duidelijk maken hoe je jezelf lijdzaam naar de slachtbank van de middelmatigheid en onbenulligheid leidt.

WillemIII | 10-02-07 | 22:41

@Willem III 10-02-07 @ 22:33
Wil je iets duidelijk maken, of is het je zoveelste brainfart?

CoJoNes | 10-02-07 | 22:39

Tweede Kamer/politiek en waarheid hebben niet zoveel met elkaar gemeen hoor. Behalve dat geroep om 'waarheid' dmv het instellen van allerhande commissies (waarbij stiekem vooral uitgerangeerde vriendjes mooie schnabbels beleven) in de politiek nogal eens door het beeld hobbelt is politiek vooral een machtsspel, waarbij de waarheid vaak als eerste sneuvelt. Mannekes als Bos en Balkie hebben al niet eens meer door dat ze tegen zichzelf liegen.

WillemIII | 10-02-07 | 22:39

@CoJoNes 10-02-07 @ 22:33
Jazeker, die F&S grap is inderdaad overgenomen, althans daar lijkt het heel sterk op. Daar had ik het ook niet over.

HY78 | 10-02-07 | 22:38

@ Herman Flipsen 10-02-07 @ 22:33
Ach ja... Haaksbergen...

WillemIII | 10-02-07 | 22:35

@WillemIII 10-02-07 @ 22:26
Ik wou dat ik dat deed. Maar het wordt gedaan door onze objectief geachte opinievormers alsmede onze Tweede Kamer.
Mijn misvatting kan de wereld nog wel overheen stappen, hoor, geen probleem.
Maar dit soort koffiebekertjes-marteling etc lijkt erg veel op het al te veel door specifiek getrimde ogen kijken naar de wereld. Nee, ik weet niet eens hoe je Srebrenica schrijft, laat staan dat ik een verhandeling ga houden over commissies, die zichzelf in slaap hebben laten sussen, en achteraf zichzelf vrij willen pleiten van blaam door het instellen van "parlementaire enquettes" enzo. Ik stel alleen vast dat iets soortgelijks morgen weer kan gebeuren omdat we zelden of nooit iets wensen te leren van fouten uit het verleden. Da's alles.

HY78 | 10-02-07 | 22:34

@ CoJoNes 10-02-07 @ 22:32
Ach wat druipt er toch een hoop haat af van de gemiddelde Nederlander.

WillemIII | 10-02-07 | 22:33

@WillemIII 10-02-07 @ 22:30
Was in Haaksbergen, dus ik gok TC Tubantia publiek...

Herman Flipsen | 10-02-07 | 22:33

@HY78
Nee, het is uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Wat betreft de waarheidsvinding; zoals al veel aangegeven, is Hoedeman een ghostwriter van de PvdA, die onder één hoedje (alaaf) heeft gespeeld met Melkert na de moord op Fortuyn. Hij heeft het verhaal over een doorgeladen pistool naar buiten gebracht, terwijl die gebeurtenis op z'n zachtst gezegd twijfelachtig is.
De volkskrant doet niet aan waarheidsvinding, ze schrijven zelf, dat de waarheid besloten ligt op hun redacties. Een kritisch klimaatstuk scheen ook niet te stroken met de opvattingen van de wetenschapsredactie.
Let wel: Dit is dus een stel 2e rangs journalisten, die voor een handjevol abonnees één keer per week 3 pagina's vol mogen copy-pasten.

CoJoNes | 10-02-07 | 22:32

@ luisindepels 10-02-07 @ 21:57
Waarschijnlijk Telegraaf publiek dat het niet begreep. Overigens ook dan onbeleefd om weg te lopen. Nat spetteren met water is veel beter.

WillemIII | 10-02-07 | 22:30

Denk je dat die kudtmilitairen eindelijk eens goed hebben gedaan, blijkt het niet waar.. bummer..

..zapper | 10-02-07 | 22:30

@CoJoNes .. heb je dat vaker dat je denkt dat alles om jou draait ? zal ik lfo - lfo voor je opzetten om je uit de droom te halen ? ;)

Draaitafel Demagoog | 10-02-07 | 22:27

HY78 10-02-07 @ 22:25
Ga nu niet net doen of je een verhaal vertelt over een waarheid... die overigens niet bestaat..!

WillemIII | 10-02-07 | 22:26

Lijkt me tijd om het begrip "waarheidsvinding" eens opnieuw te definieren.
Het is lollig om oprecht te proberen om "waarheid te vinden", maar alleen als je zonder eigen agenda's, vooropgezette onderzoeksuitkomsten of partijpolitieke ogen naar de uitkomsten kunt kijken.
Waarheid is een groot goed, maar alleen als je ook echt van plan bent om iets uit die waarheid te leren.
Ik hoor en zie de laatste jaren een beetje te vaak de schandalen, kennelijk opgezet enkel en alleen om een paar koppen te laten rollen, maar zonder de oprechte wil om iets met het waarheids-onderzoek te gaan doen.

/OT
CoJoNes 10-02-07 @ 22:19
Pathetisch liefdesleven....... Hoor ik TopGear ??

HY78 | 10-02-07 | 22:25

CoJoNes 10-02-07 @ 22:04
Fokke en Sukke hebben niets met humor te maken Co... dus als zij een grap van je gejat hebben dan hou ik m'n hart vast

WillemIII | 10-02-07 | 22:20

Ach we moeten maar zo denken: die fascisten bij het ministerie van Defensie kunnen wel wat tegen'gas' gebruiken... ook al wens je natuurlijk niemand een kuitenbijterige linkse journalist toe.

WillemIII | 10-02-07 | 22:19

@Draaitafel
Nog erger dus! Ze exploiteren mijn pathetische liefdesleven ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Zwarte Kip, doe er wat aan!

CoJoNes | 10-02-07 | 22:19

@CoJoNes .. tuurlijk !!! en nu is het opeens een grap .. geloof je het zelf ?!?!

Draaitafel Demagoog | 10-02-07 | 22:16

@bottehond 10-02-07 @ 21:34
Rommelig en egocentrisch stuk van De Vries. Opvallend hoe dit een paar maanden na de verkiezingen al weer helemaal achterhaald is. De Vries had wel gelijk vrijdag dat Verdonk aan bangmakerij doet. Bij Pauw & Witteman kletste ze uit haar nek over het generaal pardon, waaruit nogmaals bleek, dat ze de wet niet kent die ze 4 jaar heeft uitgevoerd. Grappig was het lesje modern strategisch management dat ze kreeg van Albeda.
Afgelopen zondag in De Telegraaf bleek al dat Verdonk verbitterd en gefrustreerd is. Ze houdt het nooit 4 jaar uit in de Tweede Kamer.
Maar zoals je al zei, off topic.

tegengas | 10-02-07 | 22:00

De Volkskrant is een k*dtkrant
Was dat niet een liedje van die zuurpruim die laatst wegliep omdat het publiek niet genoed lachte?
......... díe ja.....

luisindepels | 10-02-07 | 21:57

Karel kwakbol 10-02-07 @ 21:37

Ik ben op de uitnodiging ingegaan om de roedel van roofdier klaas een e- card te sturen:

www.denhaag.pvda.nl/fotoboek/view_phot...

www.kiesklaas.nl/ (tsjek die aanbevelerTs dan!)

Tekst van de E- card:

De laatste van de bende die (politiek en moreel) verantwoordelijk is voor de moord op Fortuyn heeft nog steeds veel invloed. Waar anderen beseften een zekere mate van verantwoordelijkheid te dragen en opkrasten bleef de vries stoicijns zitten. Dat lijkt slim, maar wie geen verantwoordelijk wenst te dragen voor zo'n ernstige en ingrijpende gebeurtenis komt vroeg of laat in zijn nachtmerries het onverwerkte lijk tegen. Dat de vries in huilen is uitgebarsten toont aan dat de man vooral tegen zichzelf gelogen heeft over zijn aandeel. Zo'n kruik gaat net zo lang te water tot hij breekt. Mooi zo. Ik heb een hekel aan mensen die een ander zonder blikken of blozen de maat nemen terwijl ze zelf bergen boter op hun hoofd hebben. Daarnaast hebben we hier van doen met een gewetenloze oude machtspoliticus, die vooral zichzelf bewierookt wenst te zien. De pvda zou er iets minder slecht op worden indien de vries zijn bullen zou pakken. Uitstekende opmerking van Eerdmans, die dagelijks geconfronteerd wordt met een man die het cynische "bussiness as usual" uitstraalt, terwijl hij actief meedeed aan het demoniseren van Fortuyn en bovendien de beveliging (al dan niet bewust) . Ik ben geen pim- vereerder, verre van. Maar deze schandvlek op de Nederlandsche parlementaire geschiedenis is voor mij het ultieme bewijs dat het establishment zo vastgerot zit aan de macht, dat ze de facto ongeschikt zijn geworden voor de publieke zaak. De vries is daarvan een symbool.
De enige goede quote van walter bos is: "klaas de vries is een roofdier".

bottehond | 10-02-07 | 21:54

@CoJoNes
ach, ook de BN'ers zijn de snoepreisjes nog lang niet zat...
Laat ze al die EU-landbouwsubsidies maar in de produktie van lijnzaadolie gooien, hebben de Fransen niets aan, maar het is wel goed (c.q. beter) voor het milieu.

Herman Flipsen | 10-02-07 | 21:45

Rust ze Fred
@CoJoNes 10-02-07 @ 21:24
Neem Afrika, wij zien ze als luie negers, die alleen hun lul achternalopen en daarom aan AIDS kreperen. Maar in wezen zijn het geboren handelaars, die via hun familienetwerken moeten overleven en het lukt ze vaak nog ook, veel beter dan het ons zou afgaan. Dat ze nauwelijks aan werken toekomen, is omdat ze alle tijd kwijt zijn aan het bijhouden van aan wie men nog wat schuldig is en van wie men nog wat krijgt. Ze hebben dus niet geleerd om te produceren en waarom zouden ze ook, als je winst maakt wordt het toch gejat door iemand met een hogere positie.

sjaakdeslinksesul | 10-02-07 | 21:42

@Herman
Helemaal met je eens maar er zijn zat dingen die nu in wezen al veel goedkoper uit bijv. Afrika kunnen komen. Veeteelt kunnen die jongens best goed, veel andere ;andbouw producten idem dito. Maar zolang Frankrijk draait op Europese landbouwsubsidies, heeft Novib nog wel even bestaansrecht.

CoJoNes | 10-02-07 | 21:39

ik begrijp er geen hol van !

Draaitafel Demagoog | 10-02-07 | 21:38

bottehond 10-02-07 @ 21:24
Ik verwachtte bij het kijken naar P&W op een bepaald moment dat Klaas zou gaan zeggen: "Wat zijn ze ondankbaar bij de PvdA, ik heb er toch voor gezorgd dat Pim ....." .
Ok, toegegeven ik had al een biertje op.

En om elke lutser voor te zijn.
@karel, biertje teveel zeker.

Karel kwakbol | 10-02-07 | 21:37

@CoJoNes
eerlijke concurrentie is een utopie i.c.m. ontwikkelingslanden.
De achterstand die in dergelijke landen heerst, vooral op het vlak van de kennis, is enorm en niet in te halen.
.
Anderzijds maken de -in Europa geldende- regels het onmogelijk, om eerlijk te concurreren met ontwikkelingslanden, wat de kosten betreft.
Echter ik deel je visie wel, dat er zoveel mogelijk eerlijke concurrentie zou moeten zijn
Ontwikkelingshulp zou zich i.m.o. dan ook meer moeten toespitsen op scholing en daarmee kennisoverdracht, zodat je een structurele oplossing voor de problemen in die landen kan zorgen.

Herman Flipsen | 10-02-07 | 21:35

tegengas 10-02-07 @ 21:23

Dat mag je vinden, al getuigt dat niet van goede smaak of een realistisch beeld over deze vrouw. Het onophoudelijk spervuur aan onzinnige kritiek heeft in ieder geval een bizarre hoeveelheid onnutte debatten en on top dat verdoemde generaal pardon opgeleverd. Wat dat betreft ware het een zegen geweest als Verdonk dat departement niet gehad zou hebben, maar bv. Hendrikje Kamp (we zijn weer OT!). Nadat ze Pastors om zijn terechte vergelijking tussen de houding van het establishment in 1939 en het huidige inzake nazisme resp. islam had gekapitteld voor haar eigen politiek gewin werd me duidelijk dat zij eerst zicvhzelf en daarna misschien nog eens de goede zaak dient. Ik ben klaar met haar. Uitsluitend om díe reden. Verders nog een aardige: tsjek dit dan ... maar met name de LAATSTE zin.

www.klaasdevries.nl/renderer.do/menuId...

bottehond | 10-02-07 | 21:34

@Murdockyoufool 10-02-07 @ 21:13
Kan ik niet zeggen van het FD. Integere en goede mensen daar. En die ene van de Telegraaf die een collega van me ooit te woord stond (was geen GS-redactielid) blonk vooral uit in onwetendheid, maar nam wel alles keurig over en liet het later checken. Bij de regionale bladen zijn ze al dolblij als je hun telefoontje wilt beantwoorden. Maar die lui van de VK liegen gewoon keihard tegen je over wat ze in het stuk gaan zetten en de aanpassingen die ze beloven te doen en dan nalaten.
Iedere krant zal wel zijn eigen cultuur hebben, waarin bepaalde type mensen gedijen. En een politiek gekleurde redactie die wil scoren is de slechtst mogelijke combinatie en ik denk dat er weinig kranten rotter zijn dan de VK.
@Fred V 10-02-07 @ 21:13
Onze manier van hulp schenken houdt die toplaag daar in stand, dat is het trieste ervan.

sjaakdeslinksesul | 10-02-07 | 21:33

de (zondags)rust, Fred.

CoJoNes | 10-02-07 | 21:31

Ik wens iedereen verder een prettige avond, goede nacht en goede zondag toe. Ik ga lezen.

Fred V | 10-02-07 | 21:29

Cojones, mee eens!

Fred V | 10-02-07 | 21:26

/OT @Sjaak @Fred
En als er geen duidelijke toplaag is, dan hebben we altijd de NGO's nog wel. Ontwikkelingshulp is big business, de NGO's zoals AZG en Novib halen jaarlijks bakken vol met geld op, en ze hebben stuk voor stuk strijkstokken waar je u tegen zegt.
Ik ben helemaal voor eerlijke concurrentie, zodat de lokale bevolking behalve te eten ook nog een gevoel van eigenwaarde krijgt.

CoJoNes | 10-02-07 | 21:24

@bottehond 10-02-07 @ 21:21
Verdonk is toch een "abject mensch?"
*duikt onder zijn bureau*

tegengas | 10-02-07 | 21:23

Karel kwakbol 10-02-07 @ 21:11

Promoten is wat eufemistisch... klaas www.geenstijl.nl/mt/archieven/018254.h... de vries houdt zaterdag het pvda establishment eigenhandig in gijzeling. Grotesk. "Een mevrouw uit Rotterdam..." jaja... je nicht zeker, klaas. Rotterdam nog wel! De man hunkert naar ontschuldiging over de Pin- assassination, maar beseft niet dat een biecht hem beter zou bekomen! Grappig dat klaas boehoe Rita Verdonk navolgt in het uitdagen van het vpartij- establishment. Hij vond haar tog een abject mensch?

bottehond | 10-02-07 | 21:21

tegengas 10-02-07 @ 21:06
Die onzorgvuldigheden van Zweikstra vallen wel mee in vergelijking tot die van Hoedeman. Bovendien heeft hij er ook geen vijf maanden over gedaan omdat stukkie te schrijven.

Karel kwakbol | 10-02-07 | 21:18

Rabarberke 10-02-07 @ 21:15

Tsja... je principes houden je weer klein en ongeinformeerd, dear.. grijns. Bedenk dan maar dat ik hem ook heb gelezen... hehehehehe... moet tog helpen?

bottehond | 10-02-07 | 21:16

@bottehond

Als Roel Pieper ergens in investeert, dan ben ik de laatste die voor revenuen gaat zorgen.

Rabarberke | 10-02-07 | 21:15

Mee eens, sjaak. Het is jammer dat er in veel landen een rijke toplaag is waar veel van het geld blijft hangen. En soms bestaat die toplaag uit een despoot, zoals bijvoorbeeld de koning van Swaziland, die een zeer decadent leven leidt ten koste van vele arme onderdanen die werkelijk van de honger omkomen. Maar ook ik ben zeker voor ontwikkelingshulp en eerlijke handel. Maar als er geld gegeven wordt, dan zou het mooi zijn als de mensen, voor wie het bedoeld is, er profijt van hebben.

Fred V | 10-02-07 | 21:13

@sjaakdeslinksesul 10-02-07 @ 20:42
Ze schrijven wat ze willen om te scoren bij de lezers en bij hun collega's...? Nee, daar kun je journalisten van dagblad De T. of NRC nooit op betrappen. Ook verslaggevers van regionale kranten laten hun eigenbelang never ever zwaarder wegen dan het belang van een zo evenwichtig mogelijk stukkie... Wakey wakey, dude: alle krantenmannen gaan voor 'het verhaal'. Een journalist is nu eenmaal geen notulist. Godzijdank.

Murdockyoufool | 10-02-07 | 21:13

bottehond 10-02-07 @ 20:41
Ik heb die uitzending gezien, dus ook hoe Klaas overloperT Erik Jurgens zat te promoten op het punt van Irak.

Karel kwakbol | 10-02-07 | 21:11

NB is out.
Vlees eten...
Have nice night.

Natte Bever | 10-02-07 | 21:10

CoJoNes 10-02-07 @ 20:57
Ja, opheffen van handelsbeperkingen doet meer goed voor arme landen dan geld schenken zodat ze van onze subsidieboeren voedsel kunnen kopen. Ook geld geven is overigens niet fout, als je maar nadenkt of het eigenlijk iets creeert in het land zelf. Niet dat ik er erg veel verstand van heb, maar het lijkt me dat dat nu veel te veel het geval is: er is een pot geld en die moet op.

sjaakdeslinksesul | 10-02-07 | 21:06

@Karel kwakbol 10-02-07 @ 20:46
Als ik zeg dat het in grote lijnen een gedegen artikel was, waarvan de inhoud goed gecheckt en gerecheckt was, betekent dit, dat inderdaad niet alles klopt, maar dat wisten we al. De kritiek zal ook nog wel zal voortduren. Er zijn nog 2 officiële onderzoeken onderweg, dus we kunnen onze lol niet op.
Gezien zijn spelling, denk ik dat Zweikstra ook hier op GeenStijl post. Hij wordt in de reacties bovendien op enkele onzorgvuldigheden in zijn blog gewezen.

tegengas | 10-02-07 | 21:06

Fred V 10-02-07 @ 21:02
Nee, uiteraard niet dankzij mij.
Vind het wel fascinerend dat u zichzelf 'vrij' noemt.
Daar mag wel een tekening bij, zeg maar.

Natte Bever | 10-02-07 | 21:06

Natte Bever, ik ben al vrij. Niet dankzij u.

Fred V | 10-02-07 | 21:02

@Joris
Goed zo, wegjorissen die hap.
Had het niet gelezen, maar... u is weer wakker.
Keep the good work up en donder die VK nu maar in de hoek.
Nog suggestie voor andere wervingsactie?

Natte Bever | 10-02-07 | 20:59

@sjaak
Ontwikkelingshulp... da's interessant in combinatie met je uitspraak over de voordelen van marktwerking. Je bent ook voor het opheffen van handelsbarrières?

CoJoNes | 10-02-07 | 20:57

-edit foei -

michaelangelo | 10-02-07 | 20:56

Sjaak, dan zijn we het aardig eens op een aantal vlakken. Dank voor je reactie.

Fred V | 10-02-07 | 20:56

Fred V 10-02-07 @ 20:46
Als u goed leest, leest u niet dat ik denk dat u beschaafd bent.
Denk ook niet gelijk het tegenovergestelde.
U lijkt mij wel zeer, zeer braaf.
En daar kunt u volgens mij wel even iets aan doen hier.
Hoppa, een stukje bevrijding! Werp uw ketenen van u! En meer van dat gelul.

Natte Bever | 10-02-07 | 20:56

@Fred V 10-02-07 @ 20:43
Ligt eraan. Als het gaat om herverdeling van inkomens, onderwijs, zorg, wegwerken sociaal-economische achterstanden en ontwikkelingshulp wel. Niet als het gaat om het aankweken van eigen verantwoordelijkheid, repressie naast zachtere maatregelen of de voordelen van marktwerking boven bureaucratie, dan ben ik eerder rechts of pragmatisch zo je wilt, omdat de oplossingen van rechts bewezen hebben te werken. En al helemaal niet als het om het cultuurrelativisme van links gaat, dat is gewoon een gotspe.

sjaakdeslinksesul | 10-02-07 | 20:53

@koerbagh 10-02-07 @ 20:11
De PvdA hield het tenminste bij de reacties op de dag van publicatie. Dat heeft ze ook geschaad, denk ik, maar het Kamp had ze bij een adequate nog veel meer pijn kunnen doen. Vergelijk de reactie van de PvdA maar eens met de onverwacht volwassen reactie van SP die zaterdagavond in Nova (als ik me goed herinner).
Kamp, Van Baalen en Rutte zijn tot de verkiezingen hun boosheid blijven spelen, en wezen naar de PvdA. Een beginnersfout; wie naar een ander wijst, wijst naar zichzelf. Daarmee hebben ze eerder zichzelf schade berokkend.

tegengas | 10-02-07 | 20:50

Rabarberke 10-02-07 @ 20:36
Als je die kat laat steriliseren wordt het een trouwe lezer van de Volkskrant.

Karel kwakbol | 10-02-07 | 20:48

Natte Bever, waarom ben ik dan volgens u beschaafd?

Fred V | 10-02-07 | 20:46

tegengas 10-02-07 @ 20:31
"och was het in grote lijnen een gedegen artikel waarvan de inhoud goed gecheckt en gerecheckt was."

Er zijn mensen die daar iets anders over denken.
www.volkskrantblog.nl/bericht/107232

Karel kwakbol | 10-02-07 | 20:46

CoJoNes 10-02-07 @ 20:41
Zat Bottehond niet bij de Gristenunie dan?
Moet wat posts gemist hebben...

Natte Bever | 10-02-07 | 20:44

zometeen is het niet meer gezellie hier....

Herman Flipsen | 10-02-07 | 20:44

Ik vind de Volkskrant als kattenbakvulling zelfs een belediging voor de kat.

Rabarberke 10-02-07 @ 20:36

Game, Set and Match voor Babsje. Babs, dear... heb je Opinio al een keer gelezen?

bottehond | 10-02-07 | 20:43

Fred V 10-02-07 @ 20:39
God, nu herinner ik me opeens weer dat u Gristenunie-achtig was. Ik ken niemand uit de beschaafde wereld die Trouw of het Nederlands Dagblad leest. Maar ze bestaan. Kennelijk.
Dacht overigens dat het Nederlands Dagblad alleen maar de berichten van het ANP overnam - las ik ooit ergens. Ook Heldring was er dol op, naast z'n fascinatie voor spelfouten.
De wereld is wonderlijk.

Natte Bever | 10-02-07 | 20:43

Sjaak, ben jij wel links?

Fred V | 10-02-07 | 20:43

Tweemaal beroepsmatig en tweemaal in mijn directe omgeving met journalisten van de VK te maken gehad en het waren lechte ratten. Ze schrijven wat ze willen schrijven, niet om het echte verhaal te vertellen maar om te scoren bij de redactie/lezers; de conclusies stonden bij voorbaat al vast. De hoofdredactie zal wel niet veel beter zijn.

sjaakdeslinksesul | 10-02-07 | 20:42

@gezellie
Jij vraagt aan bottehond of ie wat tegen de islam heeft?
Whoehahahaha
Nieuw hier?

CoJoNes | 10-02-07 | 20:41

Azijnbode, een kutkrant sinds 16.46 en ondertussen komkommeren op GS. Beetje azijn is best lekker hoor met komkommer.

spooky | 10-02-07 | 20:41

Karel kwakbol 10-02-07 @ 20:22

Hij kent me, heb ik me laten vertellen. Ik hoop dat hij zijn plannetjes doorvoert. Die idioot is dermate megalomaan dat hij al gezegd heeft dat hij desnoods eigenhandig een onderzoek tot stand gaat laten komen inzake iraq. Dan keldert het kabinet dus stante pede. De jonge partijbaronnen wilden hem deaud (walter noemt hem een roofdier) en ze krijgen er op het congres a.s. zaterdag een 100 kg zware raspoetinboemerang voor in hun face. Linkje naar gisteren: maar niet voordat ik je nog mededeel dat zowel hansje hogervorst als klaas de boehoe vries een paarsche stropdas droegen gisteren op de SStaatSSteevee.

pauwenwitteman.vara.nl/

klik op: 9 februari. TOPteevee én een burgeroorlogsverklaring aan de pvda. Smullen, dus!

bottehond | 10-02-07 | 20:41

@bottehond
Gaat de Europese grondwet volgens jou dan wel over Turkije? Is er volgens jou wel iets mis met de Islam? Wil je kinderen wel laten opgroeien in een wereld waar bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet? maw: wat is je punt?

gezellie | 10-02-07 | 20:40

Zo is het Rabarberke! Ik lees liever Trouw of het Nederlands Dagblad. Die zijn dan ook weer gekleurd op hun manier......

Fred V | 10-02-07 | 20:39

@Rabarberke
LOL!
Ik zie die verongelijkte blik van de kat er ook bij!

CoJoNes | 10-02-07 | 20:38

Rabarberke 10-02-07 @ 20:36
Met uw slotzin heeft u mijn sympathie voor het leven gewonnen.
Voor wat het waard is.

Natte Bever | 10-02-07 | 20:37

@fred V

Er is niet zoiets als een objectieve krant, omdat de waarneming op zich al subjectief is en de weergave van feiten altijd aan waarneming en interpretatie onderhevig is, hoe je het ook wendt of keert. Zo is wat wij zien als objectieve verslaggeving van de oorlog in Irak in de ogen van veel arabieren een propaganda van het troebelste water.

Ik vind de Volkskrant als kattenbakvulling zelfs een belediging voor de kat.

Rabarberke | 10-02-07 | 20:36

Fred V 10-02-07 @ 20:33
Koele berekening. NL vergrijst.
Helemaal gek zijn ze daar niet.
Okee, dat laatste neem ik terug.

Natte Bever | 10-02-07 | 20:35

Overigens wel zielig dat de PvdD zulke lijstduwers nodig heeft.

Fred V | 10-02-07 | 20:33

gezellie 10-02-07 @ 20:18

Sarcasme en cynisme is more like iit. tsjek dit:

www.franstimmermans.nl/renderer.do/men...

quoot

Dijksma: “Grondwet gaat niet over Turkije.”
Dijksma, verontwaardigd: “Wat is er mis met de Islam. Ik wil die er best bij hebben. Het oorlogsbeleid van Bush heeft verdeeldheid gezaaid. Ik wil mijn kind niet laten opgroeien in een wereld waar bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet worden. Maar, nogmaals, de Grondwet gaat niet over de toetreding van Turkije.”

quoot

bottehond | 10-02-07 | 20:33

koerbagh 10-02-07 @ 20:26
Het was gisteren bij P&W een gênante vertoning zoals Klaas de Vries zich in de slachtoffer rol zat te manoeuvreren om toch nog een plaatsje hoger te mogen komen op de lijst.

Karel kwakbol | 10-02-07 | 20:33

knevelandries 10-02-07 @ 20:28
Kreidler?
U moet wel zo onderhand tegen de 80 lopen, niet?
Kras, dat u nog reaguurt...
And say Hi to Willem.

Natte Bever | 10-02-07 | 20:32

@koerbagh
Da's een mooi lijstje van Klaas. Overzichtelijk ook, iedereen die daar z'n handtekening zet legitimeert de eerste politieke moord in de Nederlandse parlementaire democratie. Klaas de Vries heeft liters bloed aan z'n handen.

CoJoNes | 10-02-07 | 20:32

Ik ben het er overigens wel met veel geenstijlers over eens dat de VK geen objectieve krant is. En nogmaals als de waarheid bewust verdraaid is, dan moeten de verantwoordelijken hiervoor berecht voor worden wegens smaad en/of laster. Toch denk ik niet dat hierdoor de uitslag van de verkiezingen erg beinvloed is.

Fred V | 10-02-07 | 20:31

@Karel kwakbol 10-02-07 @ 20:13
Dat hoor en wederhoor is er wel degelijk geweest. Defensie had meer ruimte moeten krijgen, wordt ook vandaag in de Volkskrant erkend. Toch was het in grote lijnen een gedegen artikel waarvan de inhoud goed gecheckt en gerecheckt was. Niettemin was het artikel in november, zeker voor Volkskrantbegrippen, zwaar aangezet en de vlag dekte de lading niet, dat klopt.
De stukken hier op GeenStijl waren, en zijn nog steeds, ongenuanceerde verdachtmakingen aan de PvdA en de Volkskrant. Jij en ik kennen GeenStijl al langer dan vandaag, maar kijk eens hoeveel idioten er weer intrappen?

tegengas | 10-02-07 | 20:31

Fred V 10-02-07 @ 20:22
Het arme meisje was lijstduwer, met nog wat fossielen.
Wel is MT in de kamer gekomen en die heeft, no matter what, heel aardige indianentietjes, om wijlen oom Gerard te citeren.
Enneh, Natte Bever is geen vaginist of hoe heet het, maar eet op z'n tijd vlees, al heef-ie een voorkeur voor vis.
Neemt allemaal niet weg dat de VK een K-krant is. Het enig amusante aan die krant is de ingezonden brievenrubriek waarin je slachtofferig Nederland kunt horen zeiken over 1,005% loonsverhoging of horen janken over dingen waar ze verder toch niets aan kunnen doen.
Hoogst amusant zelfs.

Natte Bever | 10-02-07 | 20:30

@Bever
Helaas. Je zou aan mij een goeie hebben. Ik ga nu op mn kreidler, met Bert van Leeuwen achterop, naar Big Willem. Bert had nog een paar vraagjes voor 'm.

knevelandries | 10-02-07 | 20:28

Die gasten moeten niet zeau dom lullen. Onze jongens doen daar prima en gevaarlijk werk. En dan is het verhaal ook niet eens waar. Schande. Die vent moeten ze zelf eens martelen.

Eurocanna | 10-02-07 | 20:28

@Karel kwakbol 10-02-07 @ 20:22:
Uit je linkje...:
"Klaas de Vries wordt gesteund door:
Kirsten Verdel
Lid Provinciale Staten Zuid-Holland"

Die Kirsten... zal ze de Osdorp Posse mailinglist weer gaan misbruiken, nu voor agitprop tbv Klaas?
www.geenstijl.nl/mt/archieven/041795.h...

koerbagh | 10-02-07 | 20:26

Bottehond, azijnbeaude? Leg eens uit.

Fred V | 10-02-07 | 20:25

Natte Bever, dan ben je wellicht een uitzondering. Maar je hebt gelijk: dat ''in ieder geval" had ik moeten vervangen door "waarschijnlijk". En is je kandidaat in de kamer gekomen? Overigens smaakte het gehakt me weer prima.

Fred V | 10-02-07 | 20:22

@bottehond 10-02-07 @ 20:05
Dat het stuk in de Volkskrant geen hoax van de PvdA was, is al voldoende weerlegd. Je wilt toch niet zeggen, dat je ineens Fleischbaum en De Chileen gelooft, Botte?
Dat Klaas de Vries de leden mobiliseert om hoger op de lijst te komen was toch al een paar weken bekend? Van mij mag hij ook met pensioen, al zei hiij gisten bij P&W ook wel weer goede dingen.
Gisteren nog met iemand over gehad, dat ik Dijksma geen geschikte kandidaat vind voor het fractieleiderschap omdat ze op mij overkomt als iemand die alleen maar aardig gevonden wil worden. De kunst is echter flink de wind eronder houden in de fractie en zaken te ritselen in achterkamertjes met andere partijen. Tegelijk is het van levensbelang om sympathiek over te komen, juist ook bij mensen die niet op je stemmen.
Dus niet geschikt. Ik denk dat ze staatssecretaris van volksgezondheid en ouderenzorg of zo iets wordt.

tegengas | 10-02-07 | 20:22

bottehond 10-02-07 @ 20:05
Hoewel de verleiding erg groot was om jouw naam hier in te vullen www.kiesklaas.nl/ heb ik me toch nog kunnen bedwingen.

Karel kwakbol | 10-02-07 | 20:22

@Karel
De Volkskrant heeft er een handje van. DE ombudsman geeft in dit stuk zelf, onomwonden aan, dat de VK censuur toepast en slechts artikelen plaats die passen binnen de interne consensus. Alles wat daarbuiten valt wordt gewoon weggejorist. De VK is Anja Meulenbelt in het groot en met betalende abonnees die kritiekloos het Woord van Broertjes tot zich nemen, als het woord van God in een ouderling.
www.volkskrantblog.nl/bericht/101591

CoJoNes | 10-02-07 | 20:21

Pure laster van de Volkskrant. Mensen zijn hiermee bewust beschadigd, etisch zeer onjuist van de Volkskrant. Als de Volkskrant een trotse jap was dan ging het harakiri worden maar helaas.

xtraluts | 10-02-07 | 20:21

Fred V 10-02-07 @ 20:09

Is er iemand die in deze zegt dat de azijnbeaude de slechte uitslag bij de verkiezingen veroorzaakte? Dat is in het geheel de issue niet. Het gaat er om dat een oude media deaude beaum, i.c. de azijnbeaude, die pretendeert een goed en leidend opinierend medium te zijn én door velen ook als zodanig gezien wordt genadeleaus in haar eigen mes valt. En als in deze affaire, waarbij de azijnbeaude flink in haar hemd staat, blijkt dat de azijnbeaude niet te vertrouwen is als bron van informatie, hoe beoordeelt men dan de rest van de berichten en artikelen. Dáár gaat het m.i. over. De azijnbeaude had iets uit te leggen, faalt daar vopzichtig in en zakt almaar verder weg. Die courant heeft een serieus imago- probleem. Om te zeggen dat ze nu ingedeeld kunnen worden bij de zembla's van medialand ( politieke manipulatieinstrumenten) vind ik te ver gaan gezien de pogingen van de Azijnbeaude om een serieus te nemen courant te worden. Ze zijn op de goede weg. Ik hoop dat deze affaire er toe zal leiden dat de Azijnbeaude op de ingeslagen weg voortgaat.

bottehond | 10-02-07 | 20:20

@gezellie 10-02-07 @ 20:12:
Dan blijft als een paal overeind staan dat de lekkende ex-commandant van de marechaussee boter op z'n hoofd heeft, want die had MOETEN weten dat er WEL aangifte was gedaan, want dat is namelijk de verantwoordelijkheid van zijn organisatie. Dat hij het persoonlijk niet wist, prima, maar als hoofd van de organisatie die de aangifte moet doen bij het OM had hij het gewoon moeten weten. En ook een generaal b.d. weet heel goed wie hij had moeten bellen om dat even netjes uit te zoeken alvorens met zo'n idioot als Hoedeman te gaan lullen.

koerbagh | 10-02-07 | 20:20

een krant die zichzelf onder de loep legt... kan de sponser van deze site wat van leren...

Kerby | 10-02-07 | 20:20

@ bottehond
"roofdier" klaas dikke boehoe de vries, de samenzweerder in de het moordcomplot tegen Pin? Maar goed: over het kaliber politici dat de dienst uitmaakt in de pvda: sharon de huiskamerpotvis" Hoe noemde je dat ook al weer, oh ja ironie. Proest!

gezellie | 10-02-07 | 20:18

knevelandries 10-02-07 @ 20:13
U heeft geluk. Ik mag van Joris geen zieltjes meer winnen voor de EO of voor de Hell's Angels.
Gelukkig slaapt-ie soms, dus dan wil er nog wel eens wat tussendoor glippen.
Zo is het toch, Joris, ouwe lognazi dat je er bestaat!

Natte Bever | 10-02-07 | 20:15

Fred V 10-02-07 @ 20:09
Dat 'in ieder geval' klopt niet.
Stemde vroeger VVD, maar heb dit keer op de PvdD gestemd.
En nog wel op Georgina Verbaan, die het toch al zo moeilijk had met haar tietwerk.
Ik zeg u, het stemgedrag van mensen is raadselachtig.
En dat Rutte niet uit de verf kwam, lijkt mij het understatement van het jaar. Die komt trouwens nooit uit de verf, maar dit terzijde.

Natte Bever | 10-02-07 | 20:14

@Bever
Ik weet. Was flauw, maar heb echt nix met jongerendagen. Scusa.

knevelandries | 10-02-07 | 20:13

tegengas 10-02-07 @ 19:59
Ik vind dit stukje van GS minder tendentieus dan het verhaal van de Volkskrant van november j.l. Zeker als je kijkt naar wijze van opmaak op die bewuste dag. Voorpagina breed, met de grootste kwaliteitsletters die ze tot hun beschikking hadden.

En wat betreft integer en consciëntieus en waarheidsbevinding.
Dit schrijft Thom Meens ombudsman van VK

..... maar ik heb wel mijn bedenkingen bij de gang van zaken. Wat mij betreft is de termijn van hoor en wederhoor niet nageleefd. Ik geloof er niet in dat je vijf maanden aan een stuk kunt werken en dan om zeven uur in de avond commentaar kunt vragen op een publicatie voor de volgende ochtend.
Hier had defensie meer tijd moeten krijgen, zeker gezien het onderwerp.

www.volkskrantblog.nl/bericht/106715

Karel kwakbol | 10-02-07 | 20:13

@koerbagh
Als iemand het had moeten weten was dat het OM en die vertelde tegen de VK dat er geen aangifte gedaan was. Generaal X idem dito (later heeft hij dat ontkent omdat Kamp niet zo blij was met zijn lekactie). Dat lijken me twee bronnen die kunne weten hoe het zit.
Dat vervolgens na publicatie het OM pas echt gaat zoeken en blijkt dat er wèl aangifte is gedaan kun je de VK niet kwalijk nemen. Als je dan toch boos wilt zijn op iemand wees het dan op het OM, die hadden meteen goed moeten nadenken of er sprake was van aangifte en dat moeten melden aan de VK

gezellie | 10-02-07 | 20:12

@tegengas 10-02-07 @ 19:59:
En wat is de oorzaak van de ellende? Een hoogstwarschijnlijk politiek gemotiveerde stukje broddelwerk van Hoedeman en Broertjes. Aangezien die beiden vuistdiep in de PvdA zitten is de overtrokken reactie van de PvdA niet meer dan begrijpelijk.

koerbagh | 10-02-07 | 20:11

Laten we ook niet vergeten dat de VVD ook zetels verloor omdat Rutte tijdens de campagne niet erg goed uit de verf kwam. Wellicht dat een aantal VVD-zetels naar Wilders zijn gegaan (in ieder geval niet naar de partij voor de dieren...).

Fred V | 10-02-07 | 20:09

@gezellie 10-02-07 @ 20:02:
In 5 maanden tijd krijg je dat wel boven water. Als het ministerie dat in 2 dagen lukt, dan moet een journalist dat in een half jaar tijd ook wel lukken. Kwestie van de verkeerde mensen vragen. Bovendien was zijn hoofdbron Cees Neisingh (generaal X) nota bene voormalig commandant van de marechaussee. Als er iemand is die weet wie je moet bellen voor zoiets, dan moet hij het zijn.
't Blijft gewoon prutswerk.

koerbagh | 10-02-07 | 20:06

tegengas 10-02-07 @ 19:59

Dat had de pvda kunnen zeggen. Eerst een hoax organiseren en dan doen alsof je boven alle partijen staat. Dat men dat niet deed, maar in tegendeel inderdaad hysterisch reageerde is een aardige indicatie omtrent het kaliber en politiek instinct van de partijbonzen. Heeft de azijnbeaude vandaag iets gemeld over de aangekondigde Putsch van "roofdier" klaas dikke boehoe de vries, de samenzweerder in de het moordcomplot tegen Pin? Maar goed: over het kaliber politici dat de dienst uitmaakt in de pvda: sharon de huiskamerpotvis wil fractieleiderT worden. Zou mooi zijn, dan wordt de pvdafgunst zéker gedecimeerd door Jan Tomaat.

bottehond | 10-02-07 | 20:05

@koerbagh 10-02-07 @ 19:35
Dat stukje van mij van 19:59 had ik aan jou moeten posten.

tegengas | 10-02-07 | 20:03

@koerbagh
Het OM was zelf "vergeten" dat ze de zaak onderzocht hadden. Als het OM het niet wist, het ministerie het niet wist, generaal X het niet wist, hoe had Hoedeman het dan kunnen weten?

gezellie | 10-02-07 | 20:02

knevelandries 10-02-07 @ 19:53
Mag ik even inkoppen?
Was het niet knevelandries die schreef dat Kennedy al zei... etc.
Alles al rond met de Jongerendagen?

Natte Bever | 10-02-07 | 20:01

Als ik het eenmaal voor het zeggen heb dan is het klaar met dat gelazer.
maar goed... ik ben natuurlijk zwart en kan me dus iets beter identificeren met de doelgroep.

Barack Obhama | 10-02-07 | 20:01

de grote boze wolf 10-02-07 @ 19:46

Grote Boze Swami... zijn Uw verzamelde werken reedsch in leder gevat verkrijgbaar?

bottehond | 10-02-07 | 20:00

De woorden integer en consciëntieus en waarheidsbevinding heb ik uit het commentaar van de hoofdredacteur Broertjes. Als jij het toch een bedenkelijk stuk vindt, moet je dat maar aan hém mailen.
Ik heb al bij eerdere berichtgeving hier op GS te kennen gegeven me niet voor te kunnen stellen, dat de publicatie minister Kamp in diskrediet zou kunnen brengen. Kamp is een van de beste ministers en ook ik heb Kamp hoog zitten. Hij raakte echter in paniek en is er nog dagen over blijven jammeren. Bij de PvdA, die hysterisch en onvolwassen reageerde, was het tenminste de volgende dag over. De PvdA had zijn gezag enorm kunnen versterken door eerst te zeggen: "Het ziet er verontrustend uit, maar laten we eerst de reactie van de minister maar afwachten." En na de reactie van Kamp, tegen de avond pas, hadden ze moeten zeggen: "Laten we maar een commissie benoemen." Nu heeft de PvdA zich gediskwalificeerd.
Ik verdedig dus noch de PvdA, noch de Volkskrant. Ik veroordeel alleen de onbezonnen reacties hier op het zoveelste tendentieuse stukje over deze zaak hier op GS.

tegengas | 10-02-07 | 19:59

LibertasSimplex 10-02-07 @ 18:34
Als ergens het 'nomen ist omen' van toepassing is, dan wel op (de nagedachtenis van) Dorrestein.
Volgens mij was-ie ook nog goed in de oorlog.
Kudt, kortom.

Natte Bever | 10-02-07 | 19:57

De volkskrant.
Hou toch een sop.
Ik word zo kotsmisselijk van dat linkse ge-azijnzeik. Het enige goede dat ze ooit voortgebracht hebben was Harry Lockefeer. Maar dat alleen alleen omdat ie aan de RUG verbonden was... Tsja nu ligt ie op zn rug.

@koerbagh
Zoals president Kennedy al zei: 'was het Homerus niet die schreef: 'originaliteit is het mooiste dat er is.'''

knevelandries | 10-02-07 | 19:53

Telegraaf fout tijdens twee wereldoorlog
Volkskrant fout tijdens Irak oorlog

Denk dat ik maar lidt word van de Tina

Dillinger | 10-02-07 | 19:50

-weggejorist-

de grote boze wolf | 10-02-07 | 19:46

@CoJoNes

heeft ie ook zeker. Maar dan moet men nu niet gaan doen of de Volksrant fout zat -de Telegraaf wel in de oorlog-. Dat is helemaal geen feit. Lekker wegkankeren op de Volkskrant omdat pappa VVD het niet eens is met wat er staat.

WieWeet | 10-02-07 | 19:39

Telegraaf, Leo Riemens, Kulturkammer..................

metalgrandpa | 10-02-07 | 19:37

Aanvulling @mezelf @ 19:35
... weten.

(dyslectische mensen hebben wel vaker last van zinnen die te lang)

koerbagh | 10-02-07 | 19:36

LINKSE K*TKR*NT die onze democratische rechten met dit soort foute gekleurde berichtgeving probeert te verraggen. En vervolgens is het 4 jaar niet te herstellen.

BitchSuperSoaker | 10-02-07 | 19:35

@tegengas 10-02-07 @ 19:25:
Die rectificatie staat dus hier. Niettemin, als het NIET politiek gemotiveerd was, waarom moest het prutswerk (want dat blijft het) na vijf maanden onderzoek (binnen een week zou je al moeten weten dat er niks aan de hand was) dan toch 5 dagen voor de verkiezingen in de krant. Dan kun je ook nog wel een maandje wachten en je wat beter informeren bij het OM. De zak was helemaal rond, want de helft stond er niet in. Gelul. Volkskrant is en blijft een kudtkrant, en Hoedeman en Broertjes prutsers en PvdA spin-doctors. Dat laatste is verder niet erg, mar geef het gewoon toe en doe niet schijnheilig onder het mom van "integer en consciëntieus". Als je de helft van het verhaal (namelijk de bevindingen van de Militaire Inlichtingendienst, het OM het Ministerie van Defensie) verzwijgt dan is het niets meer dan prutswerk en warschijnlijk met bedenkelijke motieven. Als je er dan iets mee had gewild dan had Hoedeman een stuk moeten maken over theorie en praktijk van de geweldsinstructie voor de Zaterdagbijlage. Maar nee, de insinuatie moest worden gewekt alsof Henk Kamp martelen door onze jongens toestaat en in de doofpot stopt. Het gaat niet om Geen Stijl, het gaat om de Volkskrant. Geen Stijl is 100% onbetrouwbaar, dat zou je zo langzamerhand wel moeten.

koerbagh | 10-02-07 | 19:35

Als het waar is dat er echt gemarteld is, zou dat erg triest zijn. Aan de andere kant heeft het waarschijnlijk weinig zin om de krijgsgevangenen beleefd en vriendelijk te vragen waar de terroristen toch zouden kunnen uithangen. Oorlog kost levens en veroorzaakt veel leed. Gewoon niet aan beginnen of niet zeuren als de kwaal erger is dan het middel.
.
Maar als het waar is dat er bewust gelogen is, dan moeten die lui gearresteerd worden wegens laster en / of smaad.

Fred V | 10-02-07 | 19:28

@WieWeet 10-02-07 @ 19:16
Da's dom en laag trappen, omdat ik dat zelf ookal aangeef. Beetje Volkskrant.
WieWeet: 0 points en mag niet meer meedoen.

CoJoNes | 10-02-07 | 19:28

@Jeremia

Ja, je hebt gelijk... zielig hondje.

WieWeet | 10-02-07 | 19:28

@WieWeet
Kamp (Defensie) heeft intern een onderzoek laten doen naar wat er geburd is, naar aanleiding daarvan heeft defensie besloten het OM niet in te schakel om tot strafvervolging over te gaan.
Dat Kamp dan reageert op aantijgingen van de VK, vind ik logisch en ik vind ook dat ie daar het volste recht toe heeft.
Wat betreft m'n laatste opmerking, begrijp ik dat ie een beetje los en vreemd staat, ik bedoelde eigenlijk kort aan te geven, dat omdat Kamp zo vierkant achter z'n personeel staat, z'n reactie is zoals ie is.
Het is ook erg vervelend, om achteraf te horen dat je inspanningen in Irak zinloos zijn geweest, vandaar denk ik zijn bezwaar tegen een onderzoek.
Begrijp me goed: Mijn standpunt is gekleurd, want ik heb zeer veel waardering voor Henk Kamp.

CoJoNes | 10-02-07 | 19:26

@koerbagh 10-02-07 @ 19:08
De Volkskrant is 5 maanden met dit artikel bezig geweest. Dus dat haastwerk kun je niet langer verdedigen. De Volkskrant zei toen en herhaalt nu te hebben gepubliceerd omdat de zaak rond was.
Er is erkend dat er tegen de geweldsinstructie is gehandeld; er was dus wel degelijk een zaak. De Volkskrant geeft wel toe, dat ze martelen beter tusssen aanhalingstekens hadden kunnen zetten.
Het gaat mij er echter helemaal niet om, om de Volkskrant te verdedigen. Het gaat mij erom dat er nu al voor de derde keer leugens en verdraaiingen hier op GeenStijl staan. Waar blijft de rectificatie van de de valse beschuldigingen aan Heerts, dat hij de klokkenluider zou zijn?

tegengas | 10-02-07 | 19:25

WieWeet 10-02-07 @ 19:16
Je kunt zeggen wat je wilt, maar met de telegraaf weet je wel zonder er naar te hoeven kijken wie de volgende afvaller in de X factor is en hoe het met het in elkaar getrapte hondje gaat.

Jeremia | 10-02-07 | 19:21

"Want later bleken de 'martelpraktijken' niet meer dan wat gedoe met skibrillen, bekertjes water en een mopje muziek."

Nix martel hoax, ik heb ooit een programma gezien waarin generalen aan marteling werden blootgestelt om te kijken hoelang het duurt voordat ze dingen los gingen laten.

Dit testten ze op de meest gebruikte manier van marteling, namelijk precies op deze manier! En wonder boven wonder ze sloegen allemaal door. Wat er daar gebeurt is is gewoon martelen in zijn puurste vorm.

Ozo'Marnus | 10-02-07 | 19:21

Opperazijnpisser Broertjes heeft onomwonden de naam van de bron prijsgegeven, en daarmee een belangrijke regel in de journalistiek met beide voeten getreden. Met deze meer dan onverantwoorde actie heeft hij de journalistiek -en de onder hem werkende mensen daarbij inbegrepen- forse schade toegebracht. Het verbaast me dan ook hooglijk dat de redactieraad van de Volkskrant nog niet in opstand is gekomen. Broertjes dient per direct te worden ontslagen.

Reykjavik | 10-02-07 | 19:20

Oja, Telagraaf is een betrouwbare kwaliteitskrant, met hun horoscoop en hun roddelrubriek.

WieWeet | 10-02-07 | 19:16

Bijstandskoning 10-02-07 @ 19:04

Jouw kennelijke lijfblad is dodelijk ziek geweest, herstellende, maar functioneert nog verre van onbevooroordeeld. Tsjek dit:

www.volkskrant.nl/buitenland/article39...

nederkrant.wordpress.com/2007/01/21/me...

Dus stop maar weer met als een pauw rond te paraderen op het draadje, je zou nog liegen om de agitprop van jouw vrinden te verhullen. Laat het maar een secht tot je doordringen. Zal je goed doen, eerlijk nadenken. Zou je beter staan dan het gemakzuchtig verdedigen van je reedsch verregaand ondermijnde politiek/ maatschappelijke standpunt.

bottehond | 10-02-07 | 19:16

@CoJoNes

ja, maar waarom wordt het verhaal van Kamp, die de verdedigende positie heeft, als waarheid beschouwd. Dat De Chileen nou een concentratievermogen heeft van een 5 jarig kind en daardoor het commentaar van de Volkskrant niet kan bevatten is ook nouwelijks een argument. Er is niet niets gebeurd in Irak.

Dit is is gewoon een circelredenatie. Rechts is onschuldig omdat Rechts zecht dat Rechts onschuldig is.

En wat heeft het er nou mee te maken dat Kamp achter 'zijn mannen' staat. wat ook nog wel dubieus is, want hij wil persé géén onderzoek naar of het wel verstandig was om die oorlog in te gaan. DAT WIL HIJ VASTSTELLEN IN HET REGEERAKKOORD. Dat is nou verdacht! hij jaagt zijn mannen een orlog in en wil niet weten of het goed was of niet.

WieWeet | 10-02-07 | 19:15

De Volkskrant geeft onzorgvuldigheden toe, maar blijft erbij consciëntieus en integer gehandeld te hebben en op waarheidsbevinding uit te zijn geweest. Dat kun je van GeenStijl niet zeggen.

tegengas 10-02-07 @ 19:01

Als dat zo was hadden ze zich niet gehaast om een onzorgvuldig verhaal, slecht onderbouwd, waar zowel de raadgever (Heerts) en de *kuch* "anonieme" bron, als het ministerie en het OM zich van distantiëren vlak voor de verkiezingen in de krant te willen krijgen. Kortom, niks "consciëntieus en integer". Volksverlakkerij en sensatiezucht onder het mom van waarheidsvinding. De waarheid is: het is onderzocht door de verantwoordelijke instanties en er was gebleken dat er GEEN zaak was. En juist DAT valt nergens in dat oorspronkelijke kut-artikeltje te lezen. Dat is niet integer maar gewoon keihard liegen van Hoedeman en waarschijnlijk uit poltieke motieven.
Dat Hoedeman niet beter weet: soit. Maar dat de hoofd- cq. eindredactie dergelijk prutswerk dan publiceert neigt naar incompetentie en poltiek gemotiveerd gerotzooi en smeerlapperij. En dat mag best hardop gezegd worden.

koerbagh | 10-02-07 | 19:08

Ach ja, kutter dan Televaag kan het natuurlijk niet.

Turrukje | 10-02-07 | 19:07

Het generaal X verhaal van Hoedeman, wordt nu zelfs door de Volkskrant onderuitgehaald.

De bronbescherming vervalt, wanneer de bron zelf in de openbaarheid meldt dat hij aan de publicatie heeft meegewerkt. In het geval van Heerts en Neisingh hoeft de krant dus niet langer te zwijgen, sterker nog: mag de krant niet langer zwijgen.

www.volkskrantblog.nl/bericht/106715

Karel kwakbol | 10-02-07 | 19:06

Jeremia 10-02-07 @ 18:55
Liever niet, de VS zijn geen echte democratie.

tegengas 10-02-07 @ 18:41
Zielig en lachwekkend tegelijk zijn alle rechtse kuddedieren die weer zonder kennis van zaken gaan schelden op de PvdA en de Volkskrant.

Het is weekeinde, ze moeten iets te doen hebben. Op 'Finnen' schelden gaat ze misschien nu vervelen.

Speciaal voor alle rechtse papegaaien, heb ik een pica van een lieve oude man (niet kijken, anders val je dood neer): www.volkskrantblog.nl/pub/mm/tempest/2...

Bijstandskoning | 10-02-07 | 19:04

Hebben ze bij de Volkskrant ook al eens bekeken of de Irakese terroristen zich wel keurig aan de conventies houden? Volgens mij laten die ook nog wel eens een steekje vallen. Of valt dat niet onder goede propaganda journalistiek?

WaarDeWindWaait | 10-02-07 | 19:04

@LibertasSimplex 10-02-07 @ 18:43
Eerst beschuldigt GS Heerts ervan de klokkenluider te zijn. Dat is al zelfs door het Ministerie weerlegt. Zijn rol was duidelijk alleen als deskundige.
Duidelijk is, dat Heerts zich uit het onderzoek van de Volkskrant had moeten terugtrekken toen hij kandidaat werd voor de Tweede Kamer (Bij begin van het onderzoek was hij nog geen kandidaat). Ik veroordeel ook de hysterische reactie van de PvdA na publicatie van het eerste artikel in de Volkskrant; dat heb ik al trouwens al eerder gedaan.
De Volkskrant geeft onzorgvuldigheden toe, maar blijft erbij consciëntieus en integer gehandeld te hebben en op waarheidsbevinding uit te zijn geweest. Dat kun je van GeenStijl niet zeggen.

tegengas | 10-02-07 | 19:01

SuperG 10-02-07 @ 17:00
Dillinger 10-02-07 @ 18:13
De Telegraaf is geen krant maar een feauteaublaadje voor mongeaulen.

De Azijnbode is een kudtkrant. De Azijnbode is een kudtkrant. De Azijnbode is een kudtkrant. De Azijnbode is een kudtkrant. De Azijnbode is een kudtkrant. De Azijnbode is een kudtkrant. De Azijnbode is een kudtkrant. De Azijnbode is een kudtkrant.

Aktivist | 10-02-07 | 19:00

Wat is het probleem? Ze brengen gewoon nieuws naar buiten. Dat doen journalisten wel vaker.

EnigeEchteGSRukker | 10-02-07 | 18:57

Volkskrantredactie, stelletje amateurs. Ga naar de USA toe en leer van de komende verkiezingscampagne van de republikeinen (fox) hoe je met laster, leugens en kwaadsprekerij je politieke vijanden demoniseert.

Jeremia | 10-02-07 | 18:55

Juist na een reconstructie van de Volkskrant (vlucht naar voren, is beter) gaan bij een zelfstandig denkend mens alle alarmbellen rinkelen, lijkt me. Het trackrecord van de Volkskrant gebiedt je bijna dat te doen, als je tenminste écht wilt weten hoe het zit.

CoJoNes | 10-02-07 | 18:53

tegengas 10-02-07 @ 18:41
Het blijft een reconstructie van De Volkskrant.

LibertasSimplex | 10-02-07 | 18:43

Het is toch treurig dat GeenStijl zelfs na de reconstructie in de Volkskrant gewoon zijn leugens en verdraaiingen blijft herhalen.
Zielig en lachwekkend tegelijk zijn alle rechtse kuddedieren die weer zonder kennis van zaken gaan schelden op de PvdA en de Volkskrant.
Maar als ze morgen voor een enquête worden gevraagd, beweren ze weer glashard, dat ze GeenStijl maar met een korreltje zout nemen.

tegengas | 10-02-07 | 18:41

Die azijnbeaude krijgt weer te veel aandacht.
Ook negatieve publiciteit is publiciteit!

Pokkepoedel | 10-02-07 | 18:35

Natte Bever 10-02-07 @ 18:09
Zou het Dorrestein nooit zijn opgevallen dat ie geeuthanaseerd was?

LibertasSimplex | 10-02-07 | 18:34

@WieWeet
Jij snapt het niet helemaal. De bedoeling was om Kamp en dus de VVD zwart te maken (Volgens de VVD). Als er dan één persoon is die conclusies mag trekken, is het Kamp wel. Bovendien heb ik zelden een minister van Defensie gezien, die zo vierkant achter z'n mannen staat als Kamp.

CoJoNes | 10-02-07 | 18:34

ja, leuk van Minister Kamp. maar hij is ook gewoon VVD-er. dus laat hem maar even niet de conclusies trekken

WieWeet | 10-02-07 | 18:31

volkskrant?

monstrera!!! | 10-02-07 | 18:31

Dus, een oud-marechaussee in de politiek weet dat er een periode is geweest waarin wel iets te vinden zal zijn dat vast niet helemaal duidelijk lijkt te zijn afgehandeld, Azijnbeaude erbij, beetje graven, en hop. Moeilijk te weerleggen insinuaties in dienst van de PvdBos

LibertasSimplex | 10-02-07 | 18:27

Hebben we nu de gehele dag 3 f#cking topics gehad?
(nou ja, twee en een half)
Zit de redactie weer op Bora Bora ofzeau?
-edit tis weekend, ga eens naar buiten -

Ajakkes | 10-02-07 | 18:26

K*dtkrant. Volgens mij zou dit de uitlaatklep kunnen zijn voor extreem links.

Gigantic Titanic | 10-02-07 | 18:23

Toen die rotzooi voor het eerst op tv kwam zei ik al tegen iedereen die het wilde horen dat het een hoax was. Fijn dat de door de media geindoctrineerde linkse achterlijke honden nu ook eens de waarheid onder ogen moeten zien.
TOLD YA SO!!!!

Jarhead | 10-02-07 | 18:19

@Alex J 10-02-07 @ 18:09

Daar is geen linkje voor, regels schrijven voor dat je een krijgsgevangene niet mag :

• het opzettelijk doden, martelen of onmenselijk handelen van krijgsgevangenen
• het opzettelijk veroorzaken van hevig lijden, ernstig lichamelijk letsel of ernstige schade aan de gezondheid.

Nou als je schade oploopt van een beetje water, een bril en geluid dan ben je wel een behoorlijk mietje.

Belangerijker is de vraag, waren het wel krijgsgevangenen, de opstandelingen voldoen zoals CoJoNes al eerder zei niet aan de regels van de Conventie van Geneve en kunnen zodanig dus ook geen beroep doen op de status van Krijgsgevangen

Dit is een erg grijs gebeid en men moet eerst maar eens de status van die gevangenen bepalen voor dat men weet welke wetten/regels er op los gelaten kunnen worden.

Kloothommel | 10-02-07 | 18:15

Als de Volkskrant jullie hadden overgenomen.. had je dan een andere krant te pakken genomen?

Vind het allemaal beetje vaag.. vooral die insinuerende kop want het gaat uiteindelijk over iets anders in eerste instantie..

Telegraaf is jaren geleden ook heel fout geweest .. hoor je ook niemand meer over

Dillinger | 10-02-07 | 18:13

Gedwongen gesprekken voeren over menstruatieproblemen -> irritatie en desorientatie

LibertasSimplex | 10-02-07 | 18:10

Respect my Authorita 10-02-07 @ 18:05
Wat ik al begreep van CoJoNes. Jaap Fischer is niet te vergelijken met Dorrestein.
Dorrestein is al 20 jaar dood.
Gaat u hem dat vertellen?

Natte Bever | 10-02-07 | 18:09

@Kloothommel 10-02-07 @ 17:59
geef eens een linkje waar staat dat dat is toegestaan.

Alex J | 10-02-07 | 18:09

ik spreek een fatwa uit over Ton Heerts....

Luudde | 10-02-07 | 18:09

@CoJoNes 10-02-07 @ 18:00

dat vroeg ik me dus ook al af, alle gemelde 'martel praktijken' diende je vroegers als aspirant-militair zelf ook te ondergaan.

Bril/blinddoek voor desorientatie
Geluid voor iritatie/desorientatie
water om wakker te blijven (of iemand gewoon om de 5 minuten te laten staan/zitten)
Geen kleding (behalve onderbroek) voor het ongemak -> irritatie
Veters aan elkaar geknoopt om wegrennen te voorkomen.
Handen op de rug om het opstaan/zitten te bemoeilijken -> irritatie.

Kloothommel | 10-02-07 | 18:07

Neisingh was nog wel in functie tijdens die affaire najaar-eind 2003, maar was verlengd in functie met oog op het regelen van zijn opvolging. Joh, ik dacht uit zijn opmerkingen te hebben moeten begrijpen dat ie niet meer in functie was toen.
Die Hooksbode toch

LibertasSimplex | 10-02-07 | 18:06

CoJoNes 10-02-07 @ 18:03
Laten de VK-journalisten propaganda-piepultjes zijn, de TG-journalisten oriënteren zich toch in hoofdzaak op de rancuneuze kleinburger. Maar... is wel humoristischer - ik lach me vaak al een breuk om die koppen, dat je die in een krant durft te zetten.
Verder eens: spaar de bomen!

Natte Bever | 10-02-07 | 18:06

@Natte Bever.... Het was ene Joop Visser.
lirama.net/song/51125

Respect my Authorita | 10-02-07 | 18:05

Kan er voor media als de Volkskrant geen netcoordinator aangesteld worden...

widtvoet | 10-02-07 | 18:05

Hoewel de Televaag een ontiegelijke bef krant is, zijn de journalisten 10 keer meer integer, dan de propagandaschrijvers bij de Volkskrant. Papieren media zijn sowieso belegen en overbodig, maar dat er nog dagelijks bomen sneuvelen voor 'De Nieuwe NSB-er' is een grof schandaal. Groenlinks, doe er wat aan!

CoJoNes | 10-02-07 | 18:03

/ot
f^ck dit hoernaal. obama als eerste bericht in het nos hoernaal. slow news day? obama is trouwens helemaal niet afkomstig van afrikaanse slaven. afrikaanse amerikanen zien hem dus ook als buitenstaander.

daskapitalist | 10-02-07 | 18:02

@Kloothommel
In dat geval: Waar hebben we het dan over!

CoJoNes | 10-02-07 | 18:00

@CoJoNes 10-02-07 @ 17:52

Dat je er zelf voor kiest om je zelf buiten de conventie van Geneve te plaatsen ontslaat Nederland niet van het feit om zich aan die zelfde conventie te houden.

Waar jij op doelt is alleen van toepassing tijdens een gevecht en niet tijdens gevangenschap.

Dergelijke 'martel praktijken' zoals vermeld zijn trouwens gewoon toegestaan volgens de conventie van Geneve.

Kloothommel | 10-02-07 | 17:59

CoJoNes 10-02-07 @ 17:54
Zijn ze nog steeds rooms-gluiperig (sorry voor het pleonasme) van aard?
En nu is Harry Lockefeer ook nog deaud.
Wat een dag!

Natte Bever | 10-02-07 | 17:56

@daskapitalist 10-02-07 @ 17:51
Ok: het overwegen van een aangifte
Als 'ie zo sterk staat, moet ie gelijk aangifte doen.

Alex J | 10-02-07 | 17:55

@Natte Bever 10-02-07 @ 17:53
Zelfs de overlijdensberichten zijn politiek correct.

CoJoNes | 10-02-07 | 17:54

CoJoNes 10-02-07 @ 16:59: Nee man, metal gear solid op de ouwe trouwe MSX, iedere bad guy is bij konami oftewel chinees danwel Mr./General etc. X. :)

void_ptr | 10-02-07 | 17:54

CoJoNes 10-02-07 @ 17:52
Dat het een krant is voor en door azijnpissers.
Maar dat is al eens gezegd.
Nou ja, niets dus.

Natte Bever | 10-02-07 | 17:53

@RmA
Voor de 1000e keer: Nee dat was Jaap Fischer

CoJoNes | 10-02-07 | 17:53

Rechts gepiemel van de Chileen. Werd er laatst niet een GeenStijltettert in dezelfde Azijnbode geïnterviewd? Met het logo van GeenStijl op de voorpagina en een paginagroot interview met een enorme foto? En dan nu vól van je af staan zeiken en zelfs zeggen dat de Volkskrant een kudtkrant is? Ai, dat valt tegen.
Ik zal zeggen als Volkskrant: De dikke lul aan de chilenen.

De Maatschappik | 10-02-07 | 17:52

Volgens de geneefse conventie heft terroristisch tuig meer rechten dan een gemiddelde EBI-klant. Terroristen vallen niet onder de Conventie van Genève, ze hebben er zelf voor gekozen zich daar buiten te plaatsen.
En de Volkskrant? Tsja, de Volkskrant, wat moet je daar in godsnaam nog van zeggen.

CoJoNes | 10-02-07 | 17:52

@Alex J 10-02-07 @ 17:49
hoe kan kamp uberhaupt dreigen met vervolging? of bepaalt de minister tegenwoordig wie wel en niet vervolgd kunnen worden?

daskapitalist | 10-02-07 | 17:51

Respect my Authorita 10-02-07 @ 17:48
Nee, dat was z'n ook zwakzinninge zuster.

Natte Bever | 10-02-07 | 17:50

Oh, en als minister Kamp zo'n sterk verhaal heeft, moet ie niet dreigen met juridische vervolging, maar dit direct doen.

Alex J | 10-02-07 | 17:49

Was het niet Hans Dorrestein die ooit eens een prachtig treffend lied hierover schreef? "De Volkskrant, De Volkskrant, De Volkskrant is een kutkrant"...

Respect my Authorita | 10-02-07 | 17:48

Bijstandskoning 10-02-07 @ 17:45
Heb niet meer van u gehoord of er nog sneeuw gevallen was in Dokkum. Kunt u niet een linkje plaatsen?
Verder is uw comment weer fantastisch. Dat dan weer wel.

Natte Bever | 10-02-07 | 17:48

Bravo , Chileen!

Waarom zouden we ons houden aan een verdrag wat we in een ver verleden hebben ondertekend?

en.wikipedia.org/wiki/Third_Geneva_Con...
artikel 17

'Niet martelen' is zeau 1949!

Alex J | 10-02-07 | 17:47

Lekker snel, Elsevier schreef hier al 3 weken terug over.

bribrab | 10-02-07 | 17:46

Ach, het martelverhaal heeft de VVD in ieder geval ruim voldoende zetels gekost om hen van regeringsdeelname uit te sluiten. Dat dan weer wel.

Zo jammer! 10-02-07 @ 16:47
Ga je Telegraaf lezen.

Bijstandskoning | 10-02-07 | 17:45

Kan de redactie voortaan tautologieën in de koppen vermijden?
Dat zou heel fijn zijn.

Natte Bever | 10-02-07 | 17:45

bottehond 10-02-07 @ 17:33
En ik maar denken dat u een SP-stemmert was...

Natte Bever | 10-02-07 | 17:42

www.nrcombudsman.nl/artikel/466/en-nu-...

Degenen die het voor hoedeman opnemen dienen zich te realiseren dat de man een onwelriekende reputatie heeft verhalen te verzinnen en te verdraaien. Dat wordt in hoernalistieke kringen besmuikt een "hoedemannetje" genoemd. Herinnert U zich nog de hoax van hoedeman als zou melkert een doorgeladen gun opgestuurd hebben gekregen? Het opnemen voor deze beroepsmanipulator is daarom tegelijk een diskwalificatie voor degene die hem steunt. Tis maar dat U het weet.

bottehond | 10-02-07 | 17:42

Goed verhaal van de Volkskrant. Lekker kort...

Moltie | 10-02-07 | 17:40

Marechaussee GORE JUDASSEN .....................................

Kwatz | 10-02-07 | 17:38

Lukic 10-02-07 @ 17:33

Je snapt het niet. GS groeit gewoon mee met de tijd. Dat jouw politieke vrinden nu de meeste aanleiding geven om virtueel anaal gepentreerd te worden bevalt je niet? Dikke boehoe.... De tijden veranderen. Je mag je wel een swat kritischer betonen, reactionaire luiwammes!

bottehond | 10-02-07 | 17:36

Er zijn dus wel degelijk dingen gebeurd die door Henk Kamp keihard ontkend zijn... of het nu martelingen zijn of niet is strikt technisch nog de vraag, maar wel degelijk ondervragingen (die niet tot de instructies behoorden!) en gebruik van methodes die niet geoorloofd zijn volgens de Conventie van Geneve (wakkerhouden en water smijten (ik ben niet naief genoeg om te geloven dat dat bij een bekertje gebleven is nee)).
.
Daarmee heeft de Volkskrant dus toch gewoon een keiharde zaak !...

Prikker | 10-02-07 | 17:35

Hoedeman verzint wel vaker een verhaaltje op verzoek van de PvdA PvdA-spindoctors Pieter Broertjes weet dit, maar plaatst ze gewoon als kwaliteits hoax.

Karel kwakbol | 10-02-07 | 17:34

@Lukic
Wegwezen dan en laat ik je ook nooit meer zien. Ongezien de tyfus, stakker!

CoJoNes | 10-02-07 | 17:34

martelinging met luide muziek? ja, okee... als het skihutmuziek is of ''muziek''van de Toppers dan is het marteling ja.... voor de rest vind ik het nog wel meevallen... typisch holland.. storm in een glas water geneuzel

Dr. Anus | 10-02-07 | 17:33

Kortom: Meneer Hoedeman, het is een warrig en onzinnig verhaal, net zoals dat hele martelhoax verhaaltje. Ga een echt vak leren.

koerbagh 10-02-07 @ 17:15

Ga een echt vak leren? Ga een vak leren waar je wel talent voor hebt lijkt me eerder. Of: ga een sdeaud, nog beter, tog?

Arme azijnbeaude: hun voorzichtige schreden op het pad van de ontvlechting met die onbetrouwbare tyfuspartij de pvda wordt ze niet makkelijk gemaakt. Heerts mot eigenlijk afgevoerd, genocideontkennerT albayrak houdt zich muisstil en beoogd minister abu thaleb heeft niet alleen opzettelijk gelogen over de as soena moskee, maar blijkt ook te liegen over de rampzalige leerachterstand van leerlingen op zijn zwarte scholen. liefst 1400 leerlingen werden onttrokken aan de cito toets om de toch al desastreuze resultaten op te vijzelen. Volgens abu de leugenachtige omdat de 1400 nog maar kort in 0031 waren. Gelogen! Van de "onderwijskrant" azijnbeaude zou je dan een diepgaand onderzoek naar de rol van abu de leugenachtige verwachten. Het hemd blijkt echter nog steeds nader dan de rok.

bottehond | 10-02-07 | 17:33

-edit doe jij het licht uit..-

Lukic | 10-02-07 | 17:33

Heeft een van die zeikerds over dit soort praktijken eigenlijk zelf ooit in een oorlogssituatie gezeten? Dit gezeru komt m'n neus uit. Als je dit allemaal niet wil moet je niet aan oorlog beginnen. Dat is geen vriendelijk tik spelletje of iets, daar gaan echt mensen dood en vrij gruwelijk ook nog. Ik vind het niet gek dat iemand dan af en toe stoom moet afblazen egaal of dat wel zo netjes of niet. Als je net je beste maat's ingewanden hebt lopen opruimen mag je blij zijn dat men ze niet ter plekke neerschiet.

void_ptr | 10-02-07 | 17:32

.. links heb alleen maar kutstreken....

HennyHenny | 10-02-07 | 17:28

Beetje gezwollen taalgebruik allemaal.~de VVD te beschadigen~, kan die dan nog verder beschadigt worden......

morse | 10-02-07 | 17:15

Waarom blijft Hoedeman Neisingh "Generaal X" noemen terwijl:
"De voormalig bevelhebber, generaal-majoor Cees Neisingh van de Marechaussee, zegt dit voor de camera. Neisingh stelt in RTL Nieuws dat hij met de Volkskrant en vice-voorzitter Heerts van de FNV op 19 oktober 2006 heeft gesproken over het OM-onderzoek: 'Daar is gezegd dat er niks is uitgekomen, want dat was mijn wetenschap op dat moment eigenlijk ook.' "

en dan:
"Generaal X wil ons ontvangen op 19 oktober, maar hij kan pas ’s avonds, omdat hij op zijn kleinkinderen past."

Dus Heerdts en Hoedeman spreken Neisingh op 19 oktober. Noem hem dan ook consequent Neisingh, want hij komt er blijkbaar zelf voor uit dat hij deep throat is, dan is die overdreven bronbescherming niet meer nodig.

Wat ik dan niet snap is dit:
"Op 26 oktober 2006 ontvang ik van een bron twee nota’s, geschreven door
generaal-majoor Cees Neisingh, bevelhebber van de Marechaussee"
Als bevelhebber van de marechaussee is Neisingh dan toch zelf verantwoordelijk voor het niet doen van aangifte? Of zijn X en Neisingh niet dezelfde?

Kortom: Meneer Hoedeman, het is een warrig en onzinnig verhaal, net zoals dat hele martelhoax verhaaltje. Ga een echt vak leren.

koerbagh | 10-02-07 | 17:15

Volkskrant bashen is zooooo 2005

nuckin*futs | 10-02-07 | 17:13

fabeltjeskrant

punkass | 10-02-07 | 17:12

PFF, zie je wel, toch terecht opgezegd..

wilmeister | 10-02-07 | 17:06

Wat zijn ook alweer de journalistieke principes, Chileen. Zou je ze even voor ons op een rijtje willen zetten?

CoJoNes | 10-02-07 | 17:05

Die "kudtkrant" weet anders precies hoe wij moeten denken.
Ies makkelijk, onze eigen Pravda.

kuttekrap | 10-02-07 | 17:02

Geen fan van Volkskrant maar de Telegraaf, DAT is pas een KUTkrant

Sjaaq | 10-02-07 | 17:01

gs,

verbeter de wereld, begin bij jezelf....

Sebastianos | 10-02-07 | 17:01

En trouwens, als de Volkskrant een kutkrant is, hoe zouden jullie het krantje van concurrent en jullie werkgever de Telegraaf dan willen typeren?

SuperG | 10-02-07 | 17:00

Generaal X, ik vind het een beetje een Command & Conquer vibe hebben.

CoJoNes | 10-02-07 | 16:59

*gaapt*

stretch | 10-02-07 | 16:58

Gna gna wat een raketwerper niet kan doen met de waarheids bevinding van journalisten geen valse nieuwtjes meer schijven jochies anders stuurt kamp een leopard 2 langs

van de kraats | 10-02-07 | 16:57

Waariom citeren jullie er dan iedere dag uit?

SuperG | 10-02-07 | 16:57

De Volkskrant is minstens zo betrouwbaar als de PvdA!

widtvoet | 10-02-07 | 16:56

Irak heeft mij alleen geleerd dat 12 miljard dollar 360 duizend kilo weegt.

Tjop Tjong | 10-02-07 | 16:53

Ik stel voor de hele Volkskrant redactie tegen de muur te zetten en de rest van de linkse pers te verbannen naar Rottumerplaat.

Lafayette | 10-02-07 | 16:53

het verhaal wordt ook niet makkelijker op: neisingh en nysingh? hoe verzin je het!

daskapitalist | 10-02-07 | 16:50

Kunnen we het weer gewoon over kut hebben.

Jerolimo | 10-02-07 | 16:50

brrrrrr Linkse mensen zijn best eng......"martelen" moet best kunnen als het verantwoord gebeurt.

bloke | 10-02-07 | 16:49

De volkskrant is een k*dtkrant (heb het maar gewoon over een kutkrant hoor) is net zo'n kop als: 'Sneeuw is koud en wit!'

bidlip | 10-02-07 | 16:48

De naam zegt het ook VOLKS krant.

Zo jammer! | 10-02-07 | 16:47

Nare krant. Nare politieke kleur. Naar gebouw ook.

Joost Maghetweten | 10-02-07 | 16:46

Is de Volkskrant niet een synoniem voor WC-Papier?

Kloothommel | 10-02-07 | 16:46

Hoax roepen mocht niet, en nou doen jullie het zelf!

OzitdatzO | 10-02-07 | 16:44

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl