Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Docent maatschappijleer: "Vluchtelingen deel van Allahs plan tegen grote vijanden als Amsterdam"

islamitischeengnek.jpgDocent maatschappijleer worden. Wie droomde er niet van. @Kasim Tekin in ieder geval wel, en het lukte hem gewoon. Wat een inspiratie. Tegenwoordig werkzaam (mirror) op de christelijke (!) scholengemeenschap Het Baken te Al-Mere, om kinderen op open wijze te begeleiden in hun maatschappelijke beeldvorming. En ja, het is echt deze Kasim Tekin, cross referenced (mirror) en alles. Als de maatschappelijk betrokken vent die het is, pent hij af en toe ook zijn eigen bespiegelingen neer. En hoe (mirror). Even kort samengevat voor TL;DR: 'Die vluchtelingen zijn allemaal heel zielig maar ze zijn onderdeel van Allah's plan voor de kolonisatie van het Westen. "En zo kennen we nog tal van voorbeelden waaruit blijkt dat de verplaatsing van grote groepen moslims (of anderen) onderdeel is geweest van een groter plan waarvan men destijds het effect nog niet had kunnen inzien. Wie had bijvoorbeeld eind negentiende- en begin achttiende eeuw, in de laatste honderd jaar van het kalifaat, ooit nog durven dromen dat de machtscentra van ‘grote vijanden’ van het moslimrijk, hoofdsteden als Amsterdam, Londen, Parijs en Berlijn zouden worden versierd met de honderden, al dan niet duizenden moskeeën, gebedshuizen, scholen en stichtingen waar Allah wordt aanbeden en van waaruit wordt opgeroepen tot Zijn religie? Wie had destijds durven beweren dat in deze steden ooit kerken zouden worden opgekocht en omgebouwd door moslims en dat zij invloed zouden kunnen uitoefenen op het beleid van deze landen? En wie had zich ooit durven voorstellen dat moslims in Europa zich vaak sterker vast zouden houden aan hun religieuze identiteit dan het gros van de bevolking in landen die al eeuwen door moslims worden bewoond?" Nou, weer wat geleerd. Trouwens, hier knuffelt hij (links) met haatimam Haddad, en ohja, ISIS=Israel. Zeg (ouders van kinderen) @Baken Poort, willen jullie dit subversieve tuig voor de klas hebben staan? Zo ja, waarom? Kamervragen: Die je wist dat zouden komen. Update 18-09-2015 Oh, 't was een stagiair.

Reaguursels

Inloggen

De reactie van de school aan de ouders/verzorgers van de leerlingen:

"Poort is een relatief kleine school met een warme sfeer. Wij staan erom bekend dat we elkaar kennen, en dat gaat verder dan alleen kennen van naam en gezicht. Over veel thema’s wordt met elkaar gesproken en van gedachten gewisseld. In die sfeer wordt het ook opgemerkt als iemand controversiële opvattingen heeft of verspreidt. Wij hebben geen signalen opgevangen dat er zoiets aan de hand was met deze stagiair."

Vreemd dat niemand van die school ooit op zijn twitter of facebook heeft gekeken, dan weet je gelijk genoeg.

Of zijn tronie heeft opgemerkt pal naast die van haatsjeik Haitham al-Haddad, bijv. op Geenstijl, Powned,
of De Telegraaf: www.telegraaf.nl/binnenland/22376909/_...
of Omroep Flevoland: www.omroepflevoland.nl/Nieuws/110865/a...
of zelfs JOOP: www.joop.nl/media/detail/artikel/25906...
etc.

Prof. D.A.H. Vintik | 20-09-15 | 04:20

Het is daarom niet gepast het gezonde medelijden een kans te geven uit te groeien tot een wanhopige passieve houding. Wie weet wat deze nieuwkomers voor goeds met zich meebrengen en wat Allah met hen van plan is. Ons lest slechts geduldig te zijn en te vertrouwen op Zijn Wijsheid. Ons lest wanhoop geen kans te geven en niet passief toe te kijken maar te doen wat we kunnen doen om deze mahajiroen op de beste manier te ontvangen en hun pijn te verlichten zoals het echte ansaar past te doen. Als we deze drive om te helpen omzetten naar daden en ervoor kiezen onderdeel te worden van Allah's plan zullen we met zijn wil wellicht ooit als gemeenschap de vruchten ervan mogen plukken. en dan zal duidelijk worden dat ondanks alle verdriet die we hebben ''all sacrifices will appear of little consequence.''

Moge Allah alle vluchtelingen bijstaan, ze genadig zijn en vergeven voor hun zonden. Moge Allah hun situatie vergemakkelijken en ons in staat stellen ze daar bij te helpen. moge allah ons helpen onzze rol als ansaar te vervullen en onze banden met deze muhajiroen te versterken. en moge allah ons allen doen verenigen in de hoogste rangen van het Paradijs, opdat dit Zijn plan met ons alle moge zijn.

Citaat

De voortdurende oorlog in Syrië heeft niet alleen aan meer dan 200.000 mensen (volgens het Syrische Observatorium voor Mensenrechten ruim 240.000) het leven gekost, het is ook de oorzaak voor een ongekend hoge aantal vluchtelingen. Ruim 4 miljoen mensen zijn het land ontvlucht, nog eens ruim 7 miljoen mensen zijn ontheemd in eigen land. Het wereldwijde vluchtelingendrama is inmiddels uitvoerig besproken vanuit westers perspectief. Maar hoe staat de islam eigenlijk tegenover vluchtelingen?

Van alle bestaande kaders kent de islam wellicht de meeste rechten aan een vluchteling toe. Veel mensen weten dat niet, ook moslims niet, omdat bijna alle islamitische landen de westerse kijk op vluchtelingen hebben geadopteerd. Niet voor niets deden de Verenigde Naties in 2012 een dringende oproep aan islamitische landen om hun vluchtelingenbeleid te baseren op de islamitische wet. "De islamitische wet en traditie kennen het principe van onvoorwaardelijke bescherming aan degenen die asiel zoeken", zei Hoge Commissaris Antonio Guterres van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR destijds.

Het discours over vluchtelingen kent een belangrijke plek in de ontstaansgeschiedenis van de islam. Profeet Mohammed was zelf een vluchteling toen hij samen met zijn aanhangers de vervolging in Mekka ontvluchtte en in Medina terechtkwam. Dat moment, bekend als hijra, markeert ook het begin van de islamitische jaartelling. De islam kent de vluchteling die huis en haard verlaat omwille van God dan ook een hoge waardering toe. De eerste groep Mekkanen die een nieuw leven opbouwden in Medina worden muhajiroen genoemd en worden geroemd in de Koran, evenals de gemeenschap in Medina, de Ansar, die hen verwelkomend opvingen. In de Koran staat:

De gelovigen die hun land zijn ontvlucht en zich hebben gewijd aan de strijd voor God en zij die de profeet een schuilplaats hebben verleend en hem hebben ondersteund, zij zijn waarlijk gelovigen en zij zullen vergiffenis ontvangen. (8:74)

De islam houdt er een brede definitie van een vluchteling op na. Een vluchteling is niet alleen iemand die zich uit angst voor vervolging in het thuisland naar een islamitisch land gaat, je hebt ook recht op asiel als je je hebt bekeerd tot de islam en je wil vestigen onder islamitisch bestuur of als je als niet-moslim wil genieten van de bescherming in een islamitisch land. In het islamitische recht wordt, wat betreft het recht op asiel, geen onderscheid gemaakt tussen gelovig of niet-gelovig. In de Koran staat:

En indien één van de afgodendienaars jou om bescherming vraagt, verleent hem die opdat hij Gods woord hoort en leidt hem daarna naar een veilige plaats. (9:6)

Voorwaar de engelen zullen tot hen die ze doen sterven, terwijl dezen hun eigen ziel onrecht aandoen, zeggen: "In welke toestand bevonden jullie je?" Zij zullen antwoorden: "Wij waren in het land machteloos." Zij [de engelen] zullen echter zeggen: "Was Gods aarde dan niet groot genoeg om daarop te verhuizen?" Zij zijn het wier tehuis de hel zal zijn en dat is een kwade bestemming. (4:97)

Nutcase14 | 19-09-15 | 12:17

wtf waar maakt iedereen zich druk om

Chil Persoon | 19-09-15 | 11:11

Ach man. Resulaten behaald in het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst... En dat merken we dagelijks.
--
Mannetje.

stanpan | 19-09-15 | 10:58

OMG

Oempalol | 19-09-15 | 10:35

En... de slaven in de koloniale periode hadden het zo slecht nog niet. Ze hadden onderdak en voedsel. Aldus Tekin. Lekker. Hoeveel ziektes hadden die slaven wel niet en werden ze mishandeld?

Oempalol | 19-09-15 | 10:27

'Docent Baken blijkt stagiair te zijn'

"Hij heeft zijn stage hier gedaan en is ook hier afgestudeerd. We hebben het er met het team over gehad en we hebben eigenlijk nooit gemerkt dat, en of hij aan het radicaliseren was in die periode. Wat hij daarna heeft gedaan weten we niet", zo laat Grada Huis namens Het Baken in Poort weten.
www.dichtbij.nl...
Prof. D.A.H. Vintik | 18-09-15 | 12:15
.
Bedankt Prof.

Poreknak | 18-09-15 | 20:22

Als Allah dit kan: www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q dan heeft ie echt geen vluchtelingen nodig om Europa te 'veroveren' ter meerdere eer en glorie van zichzelf.
Allah's plan is vrede en gelijkheid voor iedereen. Dat bereik je alleen door samenwerking, niet door haat en vernietiging.

PG4161 | 18-09-15 | 16:52

Hopelijk hebben we goed geluisterd naar onze grootouders hoe ze het ondergrondse verzet tijdens WW2 georganiseerd hadden. Die kennis gaan we heel hard nodig hebben.

bft | 18-09-15 | 13:26

'Docent Baken blijkt stagiair te zijn'

"Hij heeft zijn stage hier gedaan en is ook hier afgestudeerd. We hebben het er met het team over gehad en we hebben eigenlijk nooit gemerkt dat, en of hij aan het radicaliseren was in die periode. Wat hij daarna heeft gedaan weten we niet", zo laat Grada Huis namens Het Baken in Poort weten.
www.dichtbij.nl/almere/regio/artikel/4...

Prof. D.A.H. Vintik | 18-09-15 | 12:15

@gaffelbaard
Helaas, lees de dat boek, en dan vooral die 5 boeken van die struik rover aka pedofiel (u weet wel, die naam die wij in het vrije westen niet mogen zeggen op straffe van de dood) ...
.
Helaas staat het daar allemaal

Ralph1707 | 18-09-15 | 12:14

Die klootzak onmiddellijk ontslaan.

Aboe la | 18-09-15 | 11:53

Dinsdag bij Margreet Spijkers op WNL zat ook Jack de Vries aan tafel. Aan de orde was of op school aandacht moet worden besteed aan de Nederlandse cultuur. Dat vond Roos Schlikker prima zolang maar niet op de nationalistische trom geslagen wordt. Want trots op Nederland past niet. Jack betreurde het verdwijnen van maatschappijleer als gevolg van bezuinigingen. Van maatschappijleraren zouden de scholieren krijgen bijgebracht dat de islam een gewone godsdienst is en niet zo afschuwelijk als scholieren door de media krijgen voorgeschoteld. Jack is dus horende doof en ziende blind. Vreemd dat juist hij als CDA-er voor maatschappijleer pleit, want alle maatschappij leraren waren extreem links.

haidewietska | 18-09-15 | 11:30

Het mooie van Al-mere (mooi gevonden) is dat het in een polder ligt. weg afsluiten en weer teruggeven aan het water als het te bond wordt daar.

dolffie | 18-09-15 | 11:25

Het is tijd dat religie op school helemaal verboden wordt. lekker thuis in sprookjes geloven.

BennieB1 | 18-09-15 | 11:20

-weggejorist-

WatZalIkErvanZeggen | 18-09-15 | 10:59

-weggejorist-

Davidov | 18-09-15 | 10:39

lol @ Al-mere

Davidov | 18-09-15 | 10:39

Dit soort ontwikkelingen hoort allemaal bij de ondergang van onze samenleving en is onderdeel van de Islamisering van het westen met als doel een groot Islamitisch kalifaat

Daphinda | 18-09-15 | 10:07

Pommetje_Horlepiep | 18-09-15 | 09:04

Ik denk dat het heel normaal is geen leerlingen toe te laten als zij en/of hun ouders de identiteit (christelijk) van de school niet delen.
Dus... wat doen islamieten eigenlijk op een christelijke school? Religieuze scholen zijn immers bijzonder onderwijs, en geen openbaar onderwijs.

gaffelbaard | 18-09-15 | 09:58

'Die vluchtelingen zijn ... Allah's plan voor de kolonisatie van het Westen'

Nee. Niet Allah's plan maar, het plan van religekke islamieten. Da's 1.
2.
Deze man moet op staande voet worden ontslagen.
3.
Volgens zijn twitter account ('Alleen geaccepteerde volgers hebben toegang tot de Tweets ...') heeft hij iets te verbergen. Zullen wel anderssoortige haatboodschappen zijn. Twitter moet deze man zijn account moeten verwijderen.
4. Recht op vrijheid van meningsuiting? Ja. Valt dit daar ook onder? Nee. > vervolgen dus, die man!

gaffelbaard | 18-09-15 | 09:53

Een kennis van mij wil binnenkort naar Spanje emigreren. Ze vindt het land mooi en wil er graag onderdeel van worden. Ze heeft zelfs haar zoontje al Marcos genoemd, opdat hij zich later echt Spanjaard zal voelen. Waarom zien we deze mentaliteit zo weinig bij lui die hiernaartoe zijn gekomen?

Ramsesz | 18-09-15 | 09:46

Ik ken de school maar "Christelijk" is alleen hoe de school heet. Het baken (vlak bij het station) is voor 80% allochtoon van niet westerse afkomst dus ik vind het niet heel raar dat deze mafkees daar les geeft.

Pommetje_Horlepiep | 18-09-15 | 09:04

Wel slim bedacht, eerst rotzooi trappen in eigen land, dan allemaal naar Europa hobbelen en vervolgens daar de zaken even islamiseren.
Zo gaat dat dus, de Islamisering van Europa, langzaam maar grondig.
Want die Islam afzweren doen ze echt geen van allen.

mallekater | 18-09-15 | 08:56

ach dit soort mensen gewoon negeren..

TerrorSam | 18-09-15 | 08:25

Tsja, een aanzienlijk deel van onze eigen autochtone bevolking is onvoorstelbaar naïef en stekeblind.

Bigi Bana Boy | 18-09-15 | 08:19

Toch goed dat deze man voor de klas staat en zich zo uit? Hij verkondigt een grote waarheid over hoe moslims de wereld veroveren. Dat dit ook geweldloos kan. Dat daarbij geweld (nog) geen optie is, dat verhaaltje houdt hij nog even 'geheim'; dat is de volgende fase. Deze man had 30 jaar geleden lezingen moeten houden in ons parlement.

De waard zijn gast | 18-09-15 | 07:57

Tja, oncapabele bestuurders maken het hem ook erg erg gemakkelijk, 3000... in Allahs feesttenten in Nijmegen..
De burgemeester Bruls heeft eerder Venlo failliet gemaakt en nu in Nijmegen mag hij daar onverantwoord baasje spelen.
Wat een dom land.
Op naar de chaos.

grindbak | 18-09-15 | 07:21

We worden van binnenuit veroverd door de islam. En we krijgen dat niet meer weg!

Twee Jeetjes | 18-09-15 | 07:20

Als de school hem wil ontslaan dan is het weer huilen natuurlijk en wordt er rascism geroepen. Vervolgens is er een D66 rechter die het ontslag terugdraait met een flinke schadevergoeding natuurlijk. Want zo rolt dit land.

Zzzzooooffff | 18-09-15 | 06:41

In de samenvatting kan ik geen echte onwaarheden ontdekken. Wel is de boodschap is niet plesant.

Rest In Privacy | 18-09-15 | 04:33

Dat is nu ook jihad.

sprx | 18-09-15 | 02:14

@Myrkie
.
Dit is zijn maatschappij, en hij begrijpt het prima, van uit zijn perspectief. Tis alleen zeg maar niet de onze. Maar we stemmen steeds op partijen die het niet willen horen of zien omdat ... tja, wie zal het zeggen, geld?mooie functie of een veilig heen komen als het straks mis gaat? want dat gaat het! ... en bijna niemand wil zich echt in de materie verdiepen wat deze mensen beweegt.
.
Politieke revolutie = zeer welkom

Ralph1707 | 18-09-15 | 01:07

Tja, hoe was het ook al weer in dat liedje "Je bent welkom, we willen uw verhaal horen" ...
.
Nou, voor de zoveelste keer, hier heeft u het, het verhaal. Dit keer niet van wilders, maar van een knuffel (vul in afkomst van persoon).
.
En ze zeggen dit al 100 jaar.Allemaal op YouTube te vinden, niks geheim aan... Zijn vader zei het, zijn overgrootvader zei het en nu leert hij het weer aan zijn kinderen...
.
en wij horen het aan.... en maken een lied over hoe welkom ze zijn ....

Ralph1707 | 18-09-15 | 00:50

Waarom wordt maatschappijleer gegeven door iemand die de maatschappij niet begrijpt, haat draagt voor de maatschappij en bovendien niet welkom is in de maatschappij?
Islam is een kanker en het is tijd voor chemo.

Myrkie | 18-09-15 | 00:42

@Patatter | 18-09-15 | 00:07
Dat is waar het uiteindelijk altijd op neerkomt ja.

Slipsnifter | 18-09-15 | 00:40

Ook al sisst de salafist.. met zo'n leraar leer je wel de maatschappij in de randstad goed kennen. First hand knowledge enzo.

waragainstclimate | 18-09-15 | 00:32

Wat is het probleem. Hij vertelt de waarheid. Als we wijlen Hans Jansen erbij halen heeft deze docent gelijk. Europa is al geannexeerd. Indien er een moskee is gevestigd in een dorp of stad is maakt deze onderdeel uit van het moslimrijk. De waarheid is niet altijd even leuk.

EmilioEsteves | 18-09-15 | 00:22

Allochtoon dus onschuldig en wij moeten ons aanpassen aan hen.

Rest In Privacy | 18-09-15 | 00:07

HaarAltijdGoed | 17-09-15 | 22:40

Dat moet je zeker doen, je zou het land er zeker mee helpen
In mijn ogen ben je een nationale held !

De gezellige Syrier | 17-09-15 | 23:48

@ Slipsnifter | 17-09-15 | 22:11

ja, toen ik het las geloofde ik het verhaal dat er een bataljon Marokkanen was die mede een deel van de Zeeuwse provincie hadden bevrijd.

Dat bleek later anders te liggen. Ben ik man genoeg voor om dat toe te geven. Zouden meer mensen moeten doen, toegeven dat ze af en toe ongelijk hebben gehad.

De Treinende Rechter | 17-09-15 | 23:21

Reken maar dat hij niet de enige docent maatschappijleer is die er zo over denkt. Aan de andere kant: Almere, het Baken... dan kun je ook niet anders verwachten. Inmiddels denken heel veel mensen precies zoals deze figuur, onder wie ook veel (nog) niet-moslims van pvda, d66-huize.

Rest In Privacy | 17-09-15 | 23:10

koolteer | 17-09-15 | 22:33

Onze kat hebben we geleerd veganistisch te eten

HaarAltijdGoed | 17-09-15 | 23:08

Wanneer gaan ze deze alles vernietigde sekte verbieden?

Claudia M. | 17-09-15 | 22:56

@rode peper | 17-09-15 | 20:23

Ken hem maar een paar maanden. Je zou zijn opvattingen ook wel wat radicaal bestempelen, vooral in een linkse milieu als Nederland. Maar tijden veranderen en op dit moment hebben we gewoon realisten nodig.

heldheino | 17-09-15 | 22:52

-weggejorist-

HaarAltijdGoed | 17-09-15 | 22:48

@koolteer | 17-09-15 | 22:33
Die hebben ze op 6 Mei 2002 doodgeschoten.

Slipsnifter | 17-09-15 | 22:48

Gezien de gebeurtenis met een ijzeren kruis en de grote moskee in Mekka op 11 september jl., lijkt het me waanzin om nog langer op de ondoorgrondelijke wegen van de betreffende tovenaar op z'n wolk te vertrouwen.

Meer van deze end times lolbroeken laten infilteren, alsjeblieft.

Slogra | 17-09-15 | 22:46

-weggejorist-

Myrkie | 17-09-15 | 22:44

Mensen word wakker. Een kleine greep uit reacties op vluchtelingenstroom naar NL/Europa (van "gematigde" moslimjongeren op Marokko.nl & facebook):

"Nl moet miljoen illies huis vestigen. Nl bestaat niet meer rdam noord is marokkaans, adam west ook. Lekker voor jullie hoere.n moeders.
illlies komen via kroatie + marokko gaat zijn grenzen open gooien zodat alle afrikanen wegblijven uit marokko"

"Mooi zo..... zijn moslims straks in de meerderheid,dat betekent meer moskeeën bouwen en islam uitbreiden in Nederland en Europa."

"700 is weinig man insallah komen shab west afrika ook nog. Senegal etc moeten niet alleen france gaan maar ook nl."

"Nl hoort bij islamitisch liga. Inshallah komen er nog veel meer aan. Buitenlanders openen bedrijven en laten hun afkomst werken en nlrs werkloos in wat eigen land was"

"Ik hoop inchallah dat er zoveel komen dat we niet meer in de minderheid hier zijn.Hier hebben ze niet op gerekend chaos is door hun zelf veroorzaakt."

"Inchallah zullen er meer moslims naar Europa komen . en hoe meer Syrische vrouwen hoe beter voor mij . 4 vrouwen zou niet gek zijn .

4x 8 kinderen =32 tbarkallah ."

"De maatschappij kleurt MEER en MEER. Wilders wilde minder, minder en ALLAH geeft hem nu MEER en MEER echt hè."

Zal ik doorgaan??

Wat zeggen jullie? allemaal verzamelen in een Word-documentje en de heuglijke boodschap bij Pechtold/Klaver/Roemer door de deur gooien?

HaarAltijdGoed | 17-09-15 | 22:40

Gemeente Haarlem gaat 350 vluchtelingen opnemen in de voormalige gevangenis 'de koepel',grenzend aan de grootste tokkiebuurt van deze stad. Dat gaat me nog een feest worden daar.

Rest In Privacy | 17-09-15 | 22:39

En dan nu de metafoor du jour uit huize Teer, zoals gisteren uitgelegd aan mw. Teer. (Ze is werkzaam in het onderwijs, dus onderhevig aan permanente linkse doctrine)

Mijn stulpje grenst aan een fors weiland. Dat weiland wordt bevolkt door een enorme kolonie spitsmuizen. Na de uitzonderlijk zware regenval afgelopen weken zoeken de muizen een prettiger leefomgeving. Als ik ze vrijelijk mijn huis over laat nemen, dan wordt mijn huis onbewoonbaar en mijn voorraadkast leeggevreten. Die muizen hebben geen besef van mijn en dijn, ruimen niks op en geven geen enkele positieve bijdrage aan ons gezin. Er is hooguit af en toe een klein muisje waarvan je denkt 'aah schattig'. Maar ook die wordt groot en fokt verder.
Dus heb ik Tijger. Een forse cyperse kat die gemiddeld drie muizen per dag om zeep helpt. Het huis blijft muisvrij, de populatie in het weiland heeft er weinig last van. En ik kan blijven leven zoals ik wil. Daar heb ik tenslotte al twintig jaar keihard voor gewerkt.

Nederland is ons huis. De migranten zijn de muizen. Maar waar is onze kat?

koolteer | 17-09-15 | 22:33

Dan ook de hele tijd de reclame van de overheid tegen discriminatie op alle tv zenders ,daar gebruiken zij oa ook hun vlaggenschip moslim Abu uit Rotterdam voor de man die zijn dochter liever niet met een Hollandse jongen ziet thuiskomen ,over discriminatie gesproken.

blauwe zander | 17-09-15 | 22:33

ach, men kan alles verwoorden, de daden zullen tellen, zo ook die van de 'migranten' .

Eddie the computer | 17-09-15 | 22:25

@De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:46
Niet stom, heel vaak zelfs jammer.

Mark_D_NL | 17-09-15 | 22:23

Dat is het meest frappante aan de hele zaak: op hoeveel verschillende manieren moslims zelf ook zeggen waarmee ze bezig zijn, NIETS lijkt door te dringen tot die kneuzen in de tweede kamer. Ik blijf dat raar vinden.

Wachtmeester R | 17-09-15 | 22:22

Er staan ook vast nog wel wat wegbezuinigde bejaardenhuizen leeg.
Geluxzoekers erin en al die ontheemde bejaarden een verzoek sturen wat eerder deaud te gaan.
He Mark?

pennestront | 17-09-15 | 22:15

@De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:29
Dat is gelul gebleken?
Dat er sowieso mensen waren die geloofden in dat lulverhaal dat de Marokkanen ons in 1945 hebben bevrijd van de Duitsers doet me huiveren..
En ik weet dat ze er zijn, dat soort mensen... geloofde jij het in eerste instantie?

Slipsnifter | 17-09-15 | 22:11

@De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:29
Ik wil niet terug naar de jaren `50, en al helemaal niet naar de middeleeuwen.
Helaas heb ik weinig te willen..

Slipsnifter | 17-09-15 | 22:07

Confronterend, duuselijk en helder, nodig deze jongen uit om een stukje te schrijven op GS.

NB-Stb | 17-09-15 | 21:59

Overigens luidt de meest recente tweet van werkgever Het Baken: "en dan nu lekker slapen". Ha.

63116114 | 17-09-15 | 21:56

@ Mark_D_NL | 17-09-15 | 21:42

het was alleen om te pareren dat een moslim geen Wiskunde of Scheikunde zou kunnen geven. Of neem jij aan dat ze daar allemaal te stom voor zijn?

De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:46

-weggejorist-

iB€€R | 17-09-15 | 21:43

@De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:16
Ach man. Resulaten behaald in het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst... En dat merken we dagelijks.
--
Mannetje.

Mark_D_NL | 17-09-15 | 21:42

@De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:16
Ach man. Resulaten behaald in het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst... En dat merken we dagelijks.
--
Mannetje.

Mark_D_NL | 17-09-15 | 21:42

@nlnl | 17-09-15 | 21:17
Het is sowieso een gotspe dat deze man les geeft op een *christelijke* school. Dezelfde dag dat hij werd aangesteld waren mijn kinderen daar uitgeschreven. Zéker weten.
Maar zo gaat het in Engeland al jaren: moslims sturen hun kinderen naar christelijke scholen en zodra ze in de meerderheid zijn is de school overgenomen. Geen Kerstfeest meer, geen Pasen, Hemelvaartsdag etc.
Ik begrijp die nep-christenen niet hoor (want dat zijn het). Weten ze dan niet dat in het M.O. al bijna al hun geloofsbroeders en -zusters zijn vermoord? Maakt hen dat niet uit?

Lupuslupus | 17-09-15 | 21:40

63116114 | 17-09-15 | 21:15
Ja dit dachten ze ook tijdens de koude oorlog , ben namelijk opgeroeid in die tijd , mijn kijk op de wereld is iets anders ,misschien te maken met leeftijd ( 1965 ).
Hoe dan ook , zoals ik het nu zie maken Moslims het zichzelf alleen maar moeilijk om in het westen te blijven wonen.

Eurotokkie | 17-09-15 | 21:39

Deze man is tenminste eerlijk en ziet het helderder dan 80% van de Tweede Kamer.

du Roi Soleil | 17-09-15 | 21:36

Laffe moslim hond heeft snel zijn tweetjes afgeschermd.

Ouwe-RukkerT | 17-09-15 | 21:36

Dit kan niet anders dan voorop gezet zijn door PVDA, VVD, D66, links enz. + in samenwerking met de EU.

1. Nederland wordt geassimileerd door wat er binnenkomt
2. Het nederlands leger is en wordt ontmanteld.
3. Politie is en wordt nog steeds ontmanteld.
4. Financieel wordt Nederland ontmanteld, zodat zij niet meer zelfstandig dit kan oplossen of eruit kan komen.
5. De politiek probeert zo veel mogelijk dit soort zaken buiten de pers te houden (TV + radio is meestal staats gerelateerd)

Er wordt getracht Nederland afhankelijk te maken van de Eu.

elcidisback | 17-09-15 | 21:34

@ Slipsnifter | 17-09-15 | 21:19

dat is gelul gebleken.
Maar ga eens even terug naar de jaren 50 en kijk hoe de mores hier was tav Homo's bijvoorbeeld.

De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:29

Al-mere. Briljant. Dat toont al aan dat e.a. al sinds 1970 loopt qua voorbereiding.

P.redgleuf | 17-09-15 | 21:28

@De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:16
En vergeet niet dat ze ons bevrijd hebben in 1945.

Slipsnifter | 17-09-15 | 21:19

@elcidisback | 17-09-15 | 21:15
Ja, het gas gaat er nu goed op.

Slipsnifter | 17-09-15 | 21:18

500 jaar verlichting, 200 jaar ontwikkeling van de democratie, 100 jaar vrouwenemancipatie, 30 jaar homo-emancipatie hebben ons ver gebracht maar binnen een jaar of 20 zijn we dankzij drs. Geschiedenis Mark R. terug in de middeleeuwen. Zoals iemand elders al aangaf: jaarlijks worden er 140k kinderen geboren (waarvan een niet onaanzienlijk sws al moslim) en het tempo van afgelopen weken halen we 200k gelukszoekers binnen; dan heb ik de 10% gelukszoekers er al afgehaald.

Overigens gotspe dat een christelijke school een dergelijk verknipt figuur juist maatschappijleer laat geven. Mijn kinderen zouden niet naar die lessen mogen. Het is toch geen madrassa! Leest u mij riggengraatlood PvdA/D666-bestuur?

nlnl | 17-09-15 | 21:17

@ Mark_D_NL | 17-09-15 | 20:14

ga eens even wat dieper in de geschiedenis ventje. Wiskunde, Alchemie/Scheikunde, daar deden ze echt ook aan in de islamitische bloeiperiode van 800-1200.

De Treinende Rechter | 17-09-15 | 21:16

@Eurotokkie | 17-09-15 | 20:29
Ik vraag me af waar u het optimisme vandaan haalt. Het culturele en intellectuele Westen dat we kennen is lange tijd met hand en tand verdedigd in woord en daad. Nu wordt het door naïeve culturele leeghoofden onder onze ogen langs de kaasschaaf gehaald. Levensgevaarlijk fascisme wordt door gefaciliteerd, mensen die in de gaten hebben wat er gaande is en vreedzaam waarschuwen worden te vuur en te zwaard bestreden. Ik zie op de lang termijn geen vreedzame uitkomst van deze ontwikkelingen.

63116114 | 17-09-15 | 21:15

@Vageling | 17-09-15 | 21:02
Ik denk als je er valium in stopt dat je een wereldwijf op de bank hebt zitten ;)

toetanchamon | 17-09-15 | 21:15

@Slipsnifter
maar nu op grote schaal !

elcidisback | 17-09-15 | 21:15

@Veldmaarschalk Sorry | 17-09-15 | 21:10
Ja, dan kunnen ze opeens wel hard werken, onze ambtenaartjes..

Slipsnifter | 17-09-15 | 21:13

Kasim de poldergrond is ijs en ijskoud.

Real Dutch Meat | 17-09-15 | 21:10

@elcidisback | 17-09-15 | 21:06
Zo gaat het al tientallen jaren..

Slipsnifter | 17-09-15 | 21:10

In Den Haag gaat het anders daar krijgen 700 asielzoekers (statushouder is hetzelfde) versneld een woning.

Dus de nederlander kan wachten op een woning totdat hij een ons weegt.....

En ze krijgen hem gewoon aangeboden, en iedereen moet jaren wachten en reageren op woningen...

ps: ingericht + een Miele !!! hahahahahahahahaha

elcidisback | 17-09-15 | 21:06

@charissa | 17-09-15 | 21:01
Nee, gewoon een prima leraar.
Kun je veel beter hebben dat dat taqiyya-gezwets.

Slipsnifter | 17-09-15 | 21:05

@toetanchamon | 17-09-15 | 20:23
Tjah. Dierenpoes moet ik ook niet alleen de lakens ermee delen doe ik weer graag. Maf milfje.

Vageling | 17-09-15 | 21:02

ja maar....
heeft die bal halal gehakt dan ongelijk??

charissa | 17-09-15 | 21:01

Laat me raden, in tegenstelling tot wat de tweet van Mia Sliwinski tot gevolg had ( www.facebook.com/OntslagMia?ref=ts&am... ziek, gewoon heel ziek), zal dit geen Facebook community tot gevolg hebben, die zijn ontslag gaat eisen......

frenkievee | 17-09-15 | 21:00

-weggejorist-

Slogra | 17-09-15 | 20:59

-weggejorist-

Bad Karma | 17-09-15 | 20:55

gentle giant | 17-09-15 | 20:45

Aha ja over dat ongeluk in Mekka , dit hoort zeker ook in het plan van Allah, een kraan boven op een moskee gooien.

Eurotokkie | 17-09-15 | 20:55

Dit gaat me toch tot een knoepert van een politieke crisis leiden, zowel in NL als heel Europa.

Muggenmepper | 17-09-15 | 20:54

@ Lewis | 17-09-15 | 20:49 Wat velen niet weten: Jesse Klaver is een Marokkaan; dus DAAROM wil hij nog (veel) meer hakbars binnenhalen!
nl.wikipedia.org/wiki/Jesse_Klaver

Helaas heeft hij een mooi koppie dus veel verdwaasde dames zullen wel op hem gaan stemmen.

Wat een triest land is dit toch!

telelezer | 17-09-15 | 20:54

Dit soort mensen zou absoluut niet voor de klas mogen staan. Net zo min als een neonazi niet geschikt is als maatschappij leraar. Maar als je dat vind ben je een neonazi. Toch wel vreemd dat Nederland.

VincentTheSaint | 17-09-15 | 20:54

prov1nciaal | 17-09-15 | 20:43
De bedoelingen zijn goed van Wilders hij wil ons waarschuwen alleen de uitvoering verdient geen schoonheidsprijs.
Ik vond Wilders gisteren tenenkrommend , ik zat te kijken met een plaatsvervangende schaamte.

Eurotokkie | 17-09-15 | 20:52

-weggejorist-

Bad Karma | 17-09-15 | 20:51

Nederland is verloren!

telelezer | 17-09-15 | 20:51

-weggejorist-

Agnost lucky7 me | 17-09-15 | 20:51

OT, maar Klaver begint meteen weer met op de man spelen.
Wat een cynische, negatieve man, nou ja, jongeman is dat eigenlijk, zeg.

Lewis | 17-09-15 | 20:49

Tja, what's new? Wij nuchtere reaguurders weten dit al lang. Alleen zitten er helaas een héééleboel 'medelanders' rechtop te slapen. Maar die worden ook wel wakker straks, zodra de moslims niet meer met een kleine minderheid zijn en de eerste aanslagen en onthoofdingen op klaarlichte dag gepleegd zullen worden.
.
Wat was het ook alweer in dat tegeltje dat zo vaak op Internet re-post wordt? Bij 10% aanwezigheid van moslims in een land beginnen ze al massaal eigen wet- en regelgeving (Shariah) en moskeeën te eisen? Dat doen ze nu met een minderheid van niet minder dan 6% al, kun je na gaan hoe gezellig het hier wordt zodra dat 10% wordt...

Le Roi | 17-09-15 | 20:47

-weggejorist-

The real McCoy | 17-09-15 | 20:47

Een christelijke scholengemeenschap die een haatbaard aanneemt? Tijd dat christelijken gaan solliciteren op islamitisch onderwijs. Als ze niet worden aangenomen, aangifte doen van discriminatie. Dit zijn met recht christengekkies. Hoe komen ze er op om een moslimfundamentalist de koran aan christelijke kindertjes uit te dragen!? Knettergek.

The real McCoy | 17-09-15 | 20:47

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:39
Ja hier ontkom je niet aan dat dit soort mensen meeliften onder de vluchtelingen , maar goed dat hij herkend wordt.
En ze staan allemaal wel op een pagina want ze zijn zo trots en poseren zo graag en dit gaat nu tegen ze werken.

Eurotokkie | 17-09-15 | 20:45

@(c)ZWITSUL | 17-09-15 | 20:43
Je kinderen zouden maar op die school zitten. Gelukkig is er een PVV Almere, dus ik verwacht wel wat raadsvragen hierover.

Rest In Privacy | 17-09-15 | 20:45

Gewoon vijfhonderd keer zingen dat ze binnen kunnen komen met hun knechten, en Gario steekt er vanzelf een stokje voor.

Zo, ook weer opgelost.

Jackanders | 17-09-15 | 20:44

ISIS=Israel

wat een mongol... en nog wel een islamitische mongol op een grristelijke sgool.
de pleuris gaat uitbreken.. bewapen jezelf want van die volksverraders kan je niets meer verwachten.

(c)ZWITSUL | 17-09-15 | 20:43

Eurotokkie | 17-09-15 | 20:21
Ik ben inderdaad ook erg somber gesteld. Wilders gaat geen 76 zetels halen en de bevolking zal het allemaal stilzwijgend op z'n beloop laten gaan.
Tot straks ook de steden van rond de 50.000 inwoners voor de helft uit niet-westerse allochtonen bestaat, dan is het gedaan met de leefbaarheid.

prov1nciaal | 17-09-15 | 20:43

Wat voor opleiding volgde Tofik Dibi ook weer?

gentle giant | 17-09-15 | 20:42

En hier hebben we het FD in haar commentaar: "PVV-leider Geert Wilders doet zijn uiterste best om de vreemdelingenhaat in Nederland aan te wakkeren". Het commentaar dat je wist dat zou komen. fd.nl/economie-politiek/1119229/wilder...

Rest In Privacy | 17-09-15 | 20:42

Kan deze man niet eens een presentatie geven in de 2e kamer?

number668 | 17-09-15 | 20:42

@De Voorzittert 19:51
Als de islam het hier voor het zeggen krijgt, word ik terrorist.

VanBukkem | 17-09-15 | 20:41

Ik woon in Almere en ken die buurt en school goed,het ligt aan de churchillweg(Die zich om draait in zijn graf)daar zit in een straal van 50 meter een moskee...
Op de churchillweg woonde ook de moordenaar van Theo van Gogh en zijn wandelende lampenkap.

Ook nog eens 2 leden van de latere hofstad groep en nog 1 of 2 van die gasten die nu dood of nog aan het koppensnellen zijn in die zandbak.

Maar er is vast geen connectie tussen die moskee en zijn directe bewoners.

Sapperderflap1980 | 17-09-15 | 20:41

-weggejorist-

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:39

@Eurotokkie | 17-09-15 | 20:29
De meeste inwoners van Duitsland waren het ook niet met Hitler eens.

Mark_D_NL | 17-09-15 | 20:39

-weggejorist en opgerot-

BoeVier | 17-09-15 | 20:38

Schietmijmaarlek | 17-09-15 | 20:34
Dit is juist goed nieuws aangezien deze gast en nog meer van dit soort idioten bezig zijn met een haatcampagne tegen zichzelf.

Eurotokkie | 17-09-15 | 20:38

@Schietmijmaarlek | 17-09-15 | 20:34
Ik ben Zwanger.

Mark_D_NL | 17-09-15 | 20:37

Religie is waanzin.

En de islam is het meest waanzinnig.

Een paard | 17-09-15 | 20:34

Ik ben toe aan goed nieuws.

Schietmijmaarlek | 17-09-15 | 20:34

Pechtold stelt dat de glans van het kabinet af is en vraagt zich af of ze de rit nog wel willen uitzitten. Opportunist Pechtold ziet een kans zich te profileren en campagne te voeren voor de volgende verkiezingen.

Verder: blablabla, energie, blablabla, werkgelegenheid, blablabla, illusiepolitiek, blablabla, alternatieven. De stream kan weer uit.

BenBinnen | 17-09-15 | 20:34

@Triple2K8 | 17-09-15 | 20:20
En in 1970 besloten we om ze binnen te halen.

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:30

63116114 | 17-09-15 | 20:20
Wel nee dit ligt verder weg dan ooit , Moslims moeten dit nu eenmaal doen volgens de Islam.
Het Westen is superieur en dit steekt natuurlijk aangezien de Islam superieur moet zijn.
Verder moeten ze triomferen en dit doet de Islam ook niet maar het Westen wel.
En de mening onder Moslims zijn zo verschillend welke kant het moet opgaan met de Islam dat ze het nooit eens worden.

Eurotokkie | 17-09-15 | 20:29

@Boris die Sauertopf | 17-09-15 | 20:21
De SP. ja het zijn een stelletje ouwe socialisten waarvan enkele top figuren een naar mijn inziens iets te nauwe band hebben met die rare palestijnen.. Maar ok. het doel heiligt misschien de middelen.

Mark_D_NL | 17-09-15 | 20:29

@prov1nciaal | 17-09-15 | 20:18
Dat is symphatiek, maar laten we maar een voorbeeld nemen aan de uitstekende leraar van dit topic, en de zaken gewoon benoemen zoals ze zijn.
Wel zo duidelijk :)

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:29

De zwaarden en messen worden geslepen door de 5e colonne soldaten om het vuile tuig in het verwerpelijke westen de kop af te hakken,hopelijk ook het schorem in Den Haag die hier verantwoordelijk voor is ,al die walgelijke lachende koppen die vandaag weer alles wegwuifde in het debat ,maar die zullen hem wel smeren , net zoals al die lafaards met smoesjes hun dienstplicht konden ontlopen.Niet één heeft een opleiding gekregen om het land te verdedigen en dat is ook overduidelijk te zien en ik 22 maanden van mijn leven weggegooid om het land wat nu wordt weg gegeven aan de vijand verplicht te leren verdedigen .

blauwe zander | 17-09-15 | 20:27

Wilders weer over #GeenPeil! :)

Rest In Privacy | 17-09-15 | 20:27

@heldheino | 17-09-15 | 19:41 ,

wow nogal een verandering tov zijn videos van 4-5 jaar geleden

rode peper | 17-09-15 | 20:23

O/T Wilders gaat weer beginnen in de kamer

toetanchamon | 17-09-15 | 20:23

-weggejorist-

achingatumadre | 17-09-15 | 20:23

prov1nciaal | 17-09-15 | 20:15
Dat doen we niet. Kijk maar eens hoe ook hier de polls omslaan als rubberen Markie in 2017 weer eens wat beloofd.
Dan zijn de liberale tranentrekkende epistels niet van de lucht, bedrijfsleven en nu vooruit klotsen tegen de plinten op en de duizenden Euro's dalen op ons neer.
Hopeloos volk. Ook de GS figuren.
En ik kan het weten.

bakoenin | 17-09-15 | 20:22

Maar dit is toch geweldig? Iemand die zegt waar het op staat in de klas? We hebben meer van dat soort heldere inzichten nodig. Het begint op de basisschool en uiteindelijk hopelijk ook op de uva.

Boze Blanke Man | 17-09-15 | 20:22

@Berthe | 17-09-15 | 20:17
Samson, Pechtold en Haver kunnen alleen nog maar ranten en oude doodoeners blaten. Doodoeners zoals "haatzaaien" en "groepen tegen elkaar opzetten". Het wordt sleets en maar ze weten gewoon niets anders meer tegen Wilders zijn woorden in te brengen. Ze spartelen nog een beetje, dat is het eigenlijk. Maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Mark_D_NL | 17-09-15 | 20:22

prov1nciaal | 17-09-15 | 20:15
Ja wilders heeft idd opgeroepen tot protest maar ik zie nog niemand op straat , en dit zal ook zo blijven.

Eurotokkie | 17-09-15 | 20:21

Ik... Ben... Zóöö... Allah... Moe! Rot op met die sprookjes verzonnen door een schizofreen.

Vageling | 17-09-15 | 20:21

Wilhelm II | 17-09-15 | 20:07 | | Reageer+ | 0

u did nazi that coming.

hebbuh | 17-09-15 | 20:21

Ben redelijk sprakeloos bij zoveel schaamteloze veroveringsretoriek. Die ligt helaas wel veel dichter bij de realiteit dan de knuffelige prietpraat die vanaf de ivoren torens der machthebbers over ons wordt uitgestort. Apeasement werkt niet. Wanneer dringt het nu eens door?

63116114 | 17-09-15 | 20:20

Heerlijk zon ventje

Elke keer weer proberen te domineren van een wereld
In 600 werden ze terug geschopt
In 700 werden ze teruggeschopt
In 1400 werden ze teruggeschopt
In 1600 kwamen ze tot berlijn en werden ze teruggeschopt
2015 bom erop en terug geschopt

Triple2K8 | 17-09-15 | 20:20

Ondergang van de beschaving.
Tolkien had met zijn boek een vooruitziende blik.
Programmeer zelf maar de spelers in het geheel.

wakker worden | 17-09-15 | 20:20

Dit is dus het probleem van alle import en volgende generaties hier laten opgroeien met hun buitenlandse cultuur, wat hadden we ooit een mooi land, hadden.

Digitaal Smoelwerk | 17-09-15 | 20:20

@heldheino | 17-09-15 | 19:41

Stefan Molyneux heeft een aantal verfrissende en interessante standpunten. Zijn gratis boeken zijn ook echte eyeopeners.

freedomainradio.com/free/

Onze wereld is gebaat bij meer waarheid en meer filosofie.

BenBinnen | 17-09-15 | 20:20

Moeten ze deze man niet een keer uitnodigen voor den D66 bijeenkomstje? Kan hij die blaagjes meteen zeggen dat de ineenstorting van de klassieke beschaving, waarop de donkere middeleeuwen volgden, niet werd veroorzaakt door "de germanen" en dergelijke, maar door de oprukkende islam youtu.be/t_Qpy0mXg8Y

ben kokhals | 17-09-15 | 20:19

Allah bestaat niet , en deze gast is zo gek als een deur.

Eurotokkie | 17-09-15 | 20:19

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:15
We zijn inderdaad al een heel eind op weg. Maar ik wou mijn post niet te negatief afsluiten.

prov1nciaal | 17-09-15 | 20:18

.... Zou je daar dan na 4 (!) generaties nog steeds je kind een Hollandse naam als Kees of Piet geven ? Of zou je denken: misschien integreren we daar beter als ik mijn kind bv. John noem ?
RichardBandler | 17-09-15 | 20:03 |
En DAT is het grote verschil, ze willen helemaal niet integreren.
Zelfs niet door onze hulp, linkse goedheid, lief zijn, geld toe stoppen, aai over de bol, slappe gevangenisstraffen, gratis wasmachine, Iphone etc.
Nee, we laten hen een dubbelpaspoort houden, maken hun uitkering gewoon over naar het buitenland en eisen niet dat men de taal leert, sterker nog: hun gebrekkig gebrabbel is "coole straattaal" of "hartstikke leuk om te rappen". Gatverdamme.

datzouzomaarkunnen | 17-09-15 | 20:18

Ik ben godverdomme helemaal klaar met moslims. Moslims hier, moslims daar, moslims in je brievenbus. Een heel nare en gevaarlijke eigenschap die (groepen) moslims hebben is dat zij heel erg 'vredelievend' kunnen zijn, maar wel overal hun grote neus in willen steken. En wanneer dan uiteindelijk jouw blanke reedt en die van vijf andere blanke gezinnen in een flat de enige niet-moslims zijn.. dan ga je het voelen. Je kleding zal veranderen, je muziek zal veranderen, de tijden waarop je shidt doet zal veranderen. Je zoontje zal niet meer even naa buiten rennen en na etenstijd binnenstrompelen onder de modder. Nee, die zit bang in zijn kamertje te zitten of zelf moslim te worden. Je vrouw zal haar hoofd moeten buigen en geen fuck wat jij eraan kan doen. En over je dochter zullen we het beter maar niet hebben, want er zijn een stuk of 400 moslim jongetjes en mannen in die flat, die haar ironisch genoeg juist helemaal naakt willen zien ipv in een burka. Maar dan wel in de slaapkamer van neef achmed, vastgebonden op een bed en doodsbang voor de gevolgen als ze het iemand verteld. Maar blijf vooral denken dat de moslim man een idioot is.

de grote Anti | 17-09-15 | 20:17

Net een smerige rant gehoord van Samsom die
Wilders in de schoenen wreef dat hij zich normaal gesproken niet bezorgd uitlaat over een dood kind

Berthe | 17-09-15 | 20:17

@Rooddraakje | 17-09-15 | 20:15
Dit is gewoon een incident :)

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:16

En terwijl t gewoon door de mosselmannen zelf word toegegeven kijkt men in Den Haag vrolijk weg.

Rooddraakje | 17-09-15 | 20:15

@prov1nciaal | 17-09-15 | 20:15
"Doen we dit niet dan zal ons land langzamerhand helemaal naar de klote gaan."
We zijn al op de helft.

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:15

Mensen nogmaals: Dit stopt niet vanzelf. Willen we dat deze waanzin stopt dan zullen we er zelf wat voor moeten doen. Enkele avonden grootschalige protesten op het plein voor de tweede kamer zal onze ''volksvertegenwoordigers'' al van gedachte doen veranderen.
.
Doen we dit niet dan zal ons land langzamerhand helemaal naar de klote gaan.

prov1nciaal | 17-09-15 | 20:15

Dit mag echt niet voor de klas staan, schandalig.

Ergea | 17-09-15 | 20:15

@De Treinende Rechter | 17-09-15 | 20:14
Hahah, Een Moslim die Scheikunde of Natuurkunde les geeft. Lol.

Mark_D_NL | 17-09-15 | 20:14

Dit soort wordt in Nederland geknuffeld terwijl docenten die in het openbaar maar iets van sympathie voor de PVV tonen worden weggehoond.

miss error | 17-09-15 | 20:14

Tsja... mijn eerste lessen maatschappijleer kreeg ik van een pater....
Was dat dan zo 'objectief'? Neen. maar toch vind ik het onwenselijk dat iemand met een dergelijk profiel als deze meneer voor de klas staat op dit vak. Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde of de talen mag hij geven, maar dit vak juist niet.

De Treinende Rechter | 17-09-15 | 20:14

@Makleyn | 17-09-15 | 20:09
Het is allemaal zo simpel, en tevens zo onbegrijpelijk dat bijna niemand het inziet.
Nou ja, ze willen het niet inzien, want dan zijn ze xenofobe, natiolistische uberfascisten, dat is ze al van kinds af aan geleerd.

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:13

Zo ja, waarom?
Vrij simpel, omdat de bestuurlijke lagen van Nederland vergiftigd zijn met VVD/PvdA/CDA/D66/GL gutmenschen.
Die gaarne een heel land opofferen en kapot zien gaan omdat zoiets macht geld en baantjes oplevert.
En de MSM ze dan ook nog eens afschildert als bekwame bestuurders.
Sorry beste mensen, ... ja ook u VVD stemmers u heeft te maken met een zelf verrijkend hypocriet zootje wat gaarne u en alles wat u heeft kapot maakt voor een jaar of 20 zorgeloos leven.
Thats it.
Bent u over 2 jaar weer vergeten. Dan gaat u weer vol voor rubberen Markie

bakoenin | 17-09-15 | 20:13

@Makleyn | 17-09-15 | 20:09
Ik word liever door Nederland en West-Europa gekoloniseerd, dan door de islam. Westerse kolonisten brengen tenminste nog wat beschaafdheid mee, islamitische kolonisten brengen alleen maar terreur, dood en verderf mee. Dus als ik moet kiezen, dan kies ik natuurlijk voor de westerse kolonisten.

Wonderful-Life | 17-09-15 | 20:12

Er ligt geen gracht om Bagdad en die vluchtelingen zijn het bewijs dat de Islam als religie faalt!

Einde van de Domheid | 17-09-15 | 20:11


@heldheino

Thanks, veel te lange, maar volledig goed onderbouwde video.Allemaal waar.
Kan toch niet bestaan dat zoiets les geeft op een van ONZE scholen!!
We bestaan niet meer!

Elvi | 17-09-15 | 20:10

Deze booslim begint zijn stukje met een citaat van Sayyid Qutb. Da's dus de grondlegger van de Moslim Broederschap in Egypte. Hij is in 1966 ter dood veroordeeld en opgehangen wegens het plotten van een moordaanslag. Qutb's invloed wordt nog steeds gevoeld: zijn volgelingen hebben aan de wieg gestaan van Al-Quaeda en Islamic Jihad.

mirvink3478 | 17-09-15 | 20:10

Koloniseren, je eigen godsdienst verspreiden en de boel plunderen. Goh, waar hebben we dat vaker gezien? Misschien eens verdiepen in de geschiedenis van Nederland en West-Europa?

Makleyn | 17-09-15 | 20:09

Dit is dus een oud-klasgenoot van me van de HvA waarmee ik meerdere felle discussies heb gehad over Israël. Vond het toen al een aparte vent.

Wilhelm II | 17-09-15 | 20:08

@Straight ahead | 17-09-15 | 19:54
Really?
Ik hoorde 25 jaar geleden al moslims zeggen dat ze "hier over 25 jaar de baas zijn".
Dat duurt dus iets langer, maar het was me al vroeg duidelijk wat die mensen drijft.
Tja, de islam is een veroveringsideologie, einddoel is een volledig islamitische wereld.
Dan is het toch niet zo moeilijk te begrijpen allemaal.
Wij als westerse wereld hadden ons ver van de islam moeten houden, want ieder kind kan begrijpen dat het mengen van die culturen problemen oplevert.
Net zoiets als zeehondjes samen met haaien in een bassin stoppen, dat is ook niet ideaal.
Maar ja...

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:08

Oud-klasgenoot van me op de HvA, vond het toen al een aparte gast. Heb meerdere felle discussies gehad over Israël en dit was altijd drama.

Wilhelm II | 17-09-15 | 20:07

Het probleem is, wij hebben in het westen heel veel landverraders en de islamitische vijand ziet en weet dat donders goed en maakt er intensief gebruik van om beetje bij beetje het westen te veroveren en vervolgens naar de klote te helpen.

Mede mogelijk gemaakt door de landverraders dus, het zijn stelletje sukkels, want ze graven eigen graf, ze zullen ooit zien, hoe de islamitische vijand hun land kapot gaat maken.

Slaap lekker verder.

Wonderful-Life | 17-09-15 | 20:07

Ach ja, des te eerder barst de bom. Dan hebben we het maar gehad.

Madame Poitiers | 17-09-15 | 20:07

Fijnstoffer | 17-09-15 | 19:59
Het zijn de linkse/policore goedmens-dwazen. Worden die niet linkse kerk genoemd. In elke kerk is een God. Moslims en linkse kerk aanbidden heel eenvoudig dezelfde God en bewandelen dezelfde weg.

onnosel | 17-09-15 | 20:05

@Plakkband | 17-09-15 | 19:39
beschaving brengen heette dat. maar wat deze mensen ons nog kunnen bijleren?!

sennholz | 17-09-15 | 20:04

We moeten wel, anders trekt de arabische wereld zijn kapitaal terug uit het europese banken systeem, wat daarna instort.
Dus ervoor zorgen dat niemand dat geld meer kan vorderen, zou een oplossing kunnen zijn, en hun olie zou dan geen wapen meer zijn van ze.

Ongeblustekalk | 17-09-15 | 20:04

Wat ik ook een teken aan de wand vind, is dat de meeste import-moslim-kinderen, zelfs na 4 generaties, nog steeds Mohammed e.d. worden genoemd. Stel je eens voor dat je als Hollander in Amerika bent gaan wonen... Zou je daar dan na 4 (!) generaties nog steeds je kind een Hollandse naam als Kees of Piet geven ? Of zou je denken: misschien integreren we daar beter als ik mijn kind bv. John noem ?

RichardBandler | 17-09-15 | 20:03

En hij heeft gewoon op alle fronten gelijk... alleen ziet slapend nederland het nog niet. Maar die tijd komt nog wel, maar dan is het te laat.. :)

brtnsnwbrd | 17-09-15 | 20:03

Ondertussen in de Tweede Kamer schuiven de VVD en het CDA langzaam richting de PVV.

Borrelende Boris | 17-09-15 | 20:02

-weggejorist-

Jos9595 | 17-09-15 | 20:02

@070 | 17-09-15 | 19:57
Mooi, dan ga ik wel naar Polen.
De bevolking staat me ook wel aan, geen verstikkende policor toestanden zoals hier (en de scandinavische landen zijn nog erger)

Slipsnifter | 17-09-15 | 20:02

@The Motorcycle Boy | 17-09-15 | 19:54

Die arme kinderen zijn vast al gecorrumpeerd.

Stuitend dat een man als deze ongestoord onze kinderen kan brainwashen. Ik ben van mening dat religie en opleiding geheel gescheiden moeten zijn van elkaar zodat jonge mensen zelf een beeld kunnen vormen van wat geloof is en of zij zichzelf daarmee wensen te identificeren.

Prima hoor die godsdienst lessen, maar het wordt gevaarlijk als een leraar zijn eigen ideologie op leerlingen gaat projecteren.

StormRunner | 17-09-15 | 20:01

@BenBinnen | 17-09-15 | 19:53
God bestaat niet? You're ehhhh.... preaching to the choir here :-)

Godsammekraken | 17-09-15 | 20:00

Die lul heeft gelijk qua effect. Maar het is niet Allah die het doet, het zijn de linkse/policorre goedmens-dwazen die het mogelijk maken dat de meest maatschappij verkankerende godsdienst vrij baan krijgt.

Fijnstoffer | 17-09-15 | 19:59

What else is new

Gozaht | 17-09-15 | 19:57

Het wordt nog erger: ondanks het verdeelplan van de EU wil niemand naar bijvoorbeeld Polen of Slowakije.. Daar zijn de sociale voorzieningen karig, en geen gezinshereniging wetten. dus komen ze allemaal hierheen, of blijven hier. De chaos moet nog beginnen. Het einde van Europa zoals we kennen. Miljoenen moslims overspoelen ons. Het Avondland is begonnen.

070 | 17-09-15 | 19:57

Hoe was die slagzin ook alweer?
Ohja!
Het KAN in Almere!

Nutcase13 | 17-09-15 | 19:56

Sorry hoor Kasim Tekin maar die IS-lam is ook helemaal maar uit de duim gezogen: de teksten van de koran die ouder zijn dan de vermeende tijd waarin Mohammed leefde (dus niet geopenbaard door de 'Aartsengel Gabriël' - ROFLOL). En het leven van Mohammed... Ook allemaal uit de duim gezogen; Islam, the untold story:
www.youtube.com/watch?v=zzKk0L6H1ms
(Ontslag in 1.., 2.., 3............)

Aristotalloss | 17-09-15 | 19:56

Als hij een normale leraar maatschappijleer is, dan houdt hij zijn persoonlijnlijke ideologie ver weg van de groep kinderen die hij onderwijst.

Dus, stel de vraag aan de leerlingen...

The Motorcycle Boy | 17-09-15 | 19:54

En wat doet onze politiek er aan? Geen fuck! We zouden eens een week moeten stoppen met belasting betalen, zul je zien dat die grens heel snel op slot gaat.

Glas Koning | 17-09-15 | 19:54

Hoe kijkt de linksmens hier omheen? Het is een moslim tenslotte.

Repetitive Beats | 17-09-15 | 19:54

Tsja.... wat moet je er nog van zeggen. F*cking speechless!

Straight ahead | 17-09-15 | 19:54

@Godsammekraken | 17-09-15 | 19:49

Er is geen enkele logische reden om aan te nemen dat er een god is. En als hij er wel is, dan heb ik nog een appeltje met het/hem/haar te schillen.

farm3.static.flickr.com/2369/254186017...

BenBinnen | 17-09-15 | 19:53

Ik vind het een uitstekende leraar, hij draait tenminste niet om de feiten heen.
Hulde!!

Slipsnifter | 17-09-15 | 19:51

De booslims zijn niet eens meer boos. Ze zijn gewoonweg buitensporig verbaasd over de rode loper die Europa voor ze uitlegt. Paard van Troje zonder het paard. Met geld toe. Onder het mom van tijdelijke vluchtelingen in tijdelijke opvangcentra lekker tijdelijk verblijven in een land naar keuze.
.
Iemand al uitgerekend wanneer de moslims numerieke meerderheden verwerven? Kan niet langer dan 10 jaar duren en dan zal in Europa 1-voor-1 stadsbesturen, regeringen en tal van overheidsorganisaties door islamtisch bestuur worden overgenomen. En de gutmensch zag dat het goed was.

de Voorzittert | 17-09-15 | 19:51

Als ik het goed begrijp is het dus allah die zijn volgelingen in oorlogen stort met als doel dat ze de rest van de wereld gaan bevlekken met hun smeerlapperij. Toen die kraan op de grote moskee van Mekka viel, laatste 9/11, dacht ik het al en nu weet ik het zeker: als allah bestaat heet ie God en heeft ie een bloedverziekende schurfthekel aan moslims.

Godsammekraken | 17-09-15 | 19:49

Religie van de wreedheid.
Waar is "vrede" die ze er altijd maar bijhalen? Het is oorlog, wroeten, kapotmaken, zeuren, altijd maar het zelfde liedje. Kotsmisselijk.

datzouzomaarkunnen | 17-09-15 | 19:49

Ze moeten die 'docent' z'n CV eens goed doorlichten...

De hersenloze | 17-09-15 | 19:48

Een reli-gekkie die onzin uitkraamt. Kasim wordt is bermbom.

Zure prak | 17-09-15 | 19:48

Binnenkort ook op school het nieuwe vak: overleven tijdens een 'burgeroorlog'
Burgers bereid u voor: dit gaat gillend uit de klauwen lopen.

Vluchtig | 17-09-15 | 19:48

lekker man. waar kan ik mijn joodse dochter opgeven voor die school?

verbanden | 17-09-15 | 19:48

Weg met deze man binnen het onderwijs. En het schoolbestuur is ook incompetent nu zij dit types toelaten tot hun onderwijzend personeel.

krelus | 17-09-15 | 19:47

De tolerantie wordt onze ondergang als we er nu niets aan doen

Guuske | 17-09-15 | 19:46

Dit soort idioten worden gekoesterd door suicidaal correct Nederland.

Muggenmepper | 17-09-15 | 19:46

Hij is precies het soort moslim waar de Asschers en Pechtolden van ons Nederland van dromen.

Netjes, goede baan, erudiet. Echter zij willen de schaduwzijde niet zien.

5 eeuwen ontwikkeling, verlichting, wetenschap en vrijheid, worden verkwanseld en verloren, indien deze mensen met deze ideeën inderdaad de maatschappij gaan vormen.

Statler en Waldorf | 17-09-15 | 19:46

Dat ze elkaar overal in de pan hakken is zeker ook Allah's psychotische masterplan,
of is dat nu juist weer de schuld van de Israël ?

Berthe | 17-09-15 | 19:46

Allah bestaat niet, het Vliegende Spaghettimonster daarentegen wel.

eerstneukendanpraten | 17-09-15 | 19:45

Hij weet in ieder geval de dingen beter te duiden dan Den Haag en de Gutmenschen.

Mark Verheijen | 17-09-15 | 19:45

"En zo kennen we nog tal van voorbeelden waaruit blijkt dat de verplaatsing van grote groepen moslims (of anderen) onderdeel is geweest van een groter plan waarvan men destijds het effect nog niet had kunnen inzien."

Iedereen die de koran en hadith heeft gelezen kent de opdracht aan de mohammedanen: de hele wereld dient uiteindelijk onderworpen te zijn aan allah (eeuwige jeuk zij met hem). Ontkenners hebben dan ook een gebrek aan algemene ontwikkeling.

Leest u mee pechtoldoïden?

BenBinnen | 17-09-15 | 19:44

Hij heeft groot gelijk. Kasim is een geweldige profeet. Lees onderwerping van Houllebecq.

ristretto | 17-09-15 | 19:44

Economische en culturele boost van Noord-Afrika? Welke Pabo heeft deze man gezeten?

Petrus de Rewa | 17-09-15 | 19:44

Nice t gaat steeds beter met dit land

Pork & Beans | 17-09-15 | 19:44

Maar anderen beweerden ook al decennia terug dat dit zou gebeuren, doch die zijn altijd weggezet als racist/extreem rechts.
Mijn wijlen moeder had op haar werk altijd problemen als ze dit zei, weliswaar was een deel van haar vakgebied (de geschiedenis van het Midden Oosten, vanaf de prehistorie weliswaar), maar tegenstand kwam altijd uit de plots Russisch sprekende rode hoek op de universiteit.
Nooit met enig weerwoord, anders dan ; jij bent gek/raar/wat een onzin.
Ik ben blij dat ze dit niet meer meemaakt, maar ze krijgt postuum wél gelijk, helaas.

Eddie the computer | 17-09-15 | 19:43

Soms lijkt het wel of er hier in het westen geen moslims wonen die een beetje normaal zijn. Al wat ik zie is onaangepast en crimineel gedrag, ressentiment, superioriteitsgevoelens, religieuze waanzinnigheid en vol haat naar alles wat westers is.

atheïstisch stemvee | 17-09-15 | 19:43

Deze man heeft toch gewoon groot gelijk? Prima leraar.

de Voorzittert | 17-09-15 | 19:41

Hij is dus net iets minder erg dan Pechtold c.s. die keihard liegen over dit fenomeen.

Godsammekraken | 17-09-15 | 19:41

Even in mijn kristallenbol maatschappijleer kijken. Eind volgend jaar moeten tenminste 500 migranten een baan krijgen, want ze moeten integreren en zo leren ze ook het snelst de taal (denkt men). Bedrijven krijgen hiervoor een tegemoetkoming. Ha denken bedrijven goedkope arbeidskrachten, eruit met de halfjaar en jaar contractanten en inhuur.

Futurum | 17-09-15 | 19:41

Christenen en katholieken hebben eeuwenlang missionarissen naar alle delen van de wereld gestuurd. Dat was het Grote plan van God. Het is allemaal even stompzinnig.

Plakkband | 17-09-15 | 19:39

illurmunatie

stijlloos023 | 17-09-15 | 19:39

Weet meneer de maatschappijleraar ook iets over het effect van verlichting en humanisme op een land? En hoe dat zo tot stand is gekomen, met welke inzichten en waarom en zo?

kloopindeslootjijook | 17-09-15 | 19:39

Zielig ?
Sommigen ja.
Meesten : Néé.

Wijze uit het Oosten | 17-09-15 | 19:39

Best wel moeilijk typen met dat kots in me moeselbord.

hebbuh | 17-09-15 | 19:38

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl