achtergrond

Geenstijl

Stijlloze sporters gezocht II

chearleaden is een sport!Oké, oké, misschien was de posting op 1 april wat ongelukkig, maar het was geen grap. Wij zijn namelijk écht op zoek naar een sportteam dat na de zomer onze stijlloze clubkleuren wil verdedigen. Op onze weg naar wereldheerschappij mogen wij de sport natuurlijk niet vergeten. Zwetend roze op het veld en wij op de eretribune met een dikke sigaar en een biertje! Gelukkig was de datum voor een hoop reaguurders geen barričre om zich te melden. Als we met iedereen in zee zouden gaan dan was roze dé kleur volgend seizoen op de sportvelden. Allemaal zien ze in dat sponsoring door GS een garantie is voor publiciteit. Omdat het ons in principe niet uitmaakt in welke sport we investeren zijn de reacties ook heel divers:Veel amateur-teams zoals het 7e voetbalteam van Zwart-Wit '63 en het 6e-klasse tennisclubje van Rick willen graag iedere zaterdag in stijlloos roze de wei in. De beste skeletonner www.skeleton.nl van Nederland ziet zichzelf al op een roze sleetje op de Olympische Winterspelen in Turijn. Xela wil wel een roze skateboard, maar vergat een mooie foto van zichzelf te mailen. Bovendien kun je je afvragen of skateboarden een sport is.

Datzelfde geldt voor de kitesurfers en parachutespringers die zich meldden. Zeker stijlloos, maar niet echt de sport die wij zoeken. Roeien is dat wel en een dozijn stijlloos roze boten op de Nederlandse wateren dat lijkt ons wel wat, maar de aangeboden boten van Triton en Okeanos hebben toch het nadeel dat ze vol zitten met lelijke koorballen. Ook de ijshockeyers van het Haagse Wolves www.wolves.nl zijn niet om aan te zien, maar zij boden de redactie in ruil voor sponsoring wel hun kewle chearleaders aan. Die hebben het dus beter begrepen!

Immers: mooie dames en de clubkleur roze zijn een absolute pré. De volleybalsters uit Vught en basketballsters uit Boxtel komen meer in de richting. De basketballsters hebben zelfs al ervaring met pikante feauteaux in de Aktueel! De Eempanthers hebben weer het grote voordeel dat hun clubkleur al roze is en dat wij rugby voor chicks wel lekker stijlloos vinden. Dit is slechts een selectie van de sporters die zich aanmelden, maar wij zijn er nog niet uit. De Chileen opperde gisteren bijvoorbeeld nog om de hersenloze hooligans van Ajax en Feyenoord te sponsoren. Tja. Erg stijlloos en veel publiciteit natuurlijk, maar de kans dat de heren in roze gaan lopen rellen is klein. Bovendien zal het Oudhollandse ME-er-van-paard-af-trekken nooit Olympisch worden. Maar goed, het is pas april dus we hebben nog even. En jullie beslissen natuurlijk mee! Plemp vol die comments of stuur een E-mail!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.