Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Julian Constancia is de naam

Met dank aan Julien ConstanciaEn we hebben een daderprofieltje. U was benieuwd naar de verdachte van de moord op de 8-jarige Jesse Dingemans? Dat komt dan goed uit. Want wanneer de pliesie het niet wil zeggen, doen wij het gewoon. Het gaat om de 22-jarige Julian Constancia, een draaideur-crimineel. In Nova wist de burgemeester van Woensdrecht vrijdag al te vertellen dat het een bekende was van de politie, maar hoe of wat precies weigerde hij te vertellen. Welnu, dat bekende van de politie dient u dus gewoon heel erg letterlijk te nemen. Zo geeft zijn pleegvader Gosse als karateka les op het Politie Instituut Openbare orde en Gevaarsbeheersing in Ossendrecht. En het biologische zoontje van Gosse zat weer in dezelfde klas als Jesse. De zaak ligt dus nog gevoeliger dan kon worden bevroed. Julian Constancia wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Wij tekenen u alvast even het scenario uit: verwaarloosd in zijn jeugd, biologische vader kwijt, op zoek naar zijn roots. Enfin; een beetje advocaat weet er wel een draai aan te geven...

Reaguursels

Inloggen

Die vent tussen 4 paarden hangen en langzaam uitelkander trekken.

pete68 | 04-12-06 | 22:44

Stenigen op het dorpsplein die ideaut. Triest hoor. Arm kereltje, als je ergens veilig denkt te zijn is het toch wel de basisschool...
En gaat die intense hufter nu een jaartje of 8 op onze kosten beetje televisie kijken en voetballen?!?! Lang leve de rechtstaat, leve het nieuwe linkse kabinet (die geeft die arme constancia w.s. een vakantie naar Tunesie erbij).

roodwitblauw | 04-12-06 | 20:41

@ Mijn Woord

Sluit ik me helemaal bij aan. DOOD aan alle kindermoordenaars. Zwart, wit, geel, moslim, jood, het maakt niet uit.
Als er een vuurpeloton voor dit zwijn moet samengesteld worden, meld ik me als vrijwilliger.

Dark Angel | 04-12-06 | 20:02

joris?
joris!!!!

krulstêt | 04-12-06 | 18:58

Een draaideurcrimineel. Zoiets snap je toch niet? Als hij gewoon vastgehouden werd, was deze moord niet gepleegd.
Ik sluit me aan bij eppa, heel veel sterkte toegewenst aan de familie en vrienden van Jesse.

Sunlite | 04-12-06 | 16:51

.. de enige schuldige hier is de dader, niet de Koran, niet de Bijbel, niet de Paus, niet God (Allah, Jeweh, hoe je m ook wil noemen), niet Gerard, niet Kanariepiet en ook niet zijn/haar/hun aanhangers.

Laten wij hier met z'n alle de familie van Jesse heel veel sterkte wensen, en niet zo gek doen over allerlei bevolkingsgroepen die niks te maken hebben met de moord op de onschuldige Jesse.

eppa | 04-12-06 | 15:39

karel banaan 04-12-06 @ 10:28
Inhoud, toon en lengte van je bijdrage doen me zwaar aan iemand denken...

Bij een ander ontwerp, en als het niet zo zwaar off-topic is, neem ik graag de handschoen op. Tot een andere keer.

PS. Is dat nu leuk, je zelf zo opwinden tot je er van moet overgeven?

Mas Rob | 04-12-06 | 14:02

-weggejorist-

Shadylololol | 04-12-06 | 12:41

@rabarberke
jij snapt dus echt niet het verschil tussen een losse gek, die tot een gruwelijke moord komt, en een geloof, wat structureel oproept tot geweld? als de man 'allah akbar' schreeuwend, na in de koran gelezen te hebben, de moord had gepleegt, dan had de islam WELZEKER wat uit te leggen.

jij bent niet in staat de correlatie te zien tussen geweld, respectloosheid, moord/terreurplannen en de islam? - dan ben je STEKEblind

waar staat in het (niet bestaande) antiliaanse handboek dat ze kleine kinderen moeten vermoorden? (nergens..) waar staat in de koran dat je tot geweld moet overgaan (overal!), zie je het verschil al?

in saudie arabie lieten MOSLIMS een stel meisjes doodbranden, omdat ze niet zedig genoeg gekleed waren. Dat zijn niet 'zomaar' wat gekken, die je in 'elke' gemeenschap vind. Dat zijn moslims, die deden wat hun kut-boek ze opdroeg: mensen laten sterven in naam van hun geloof! dat is toch heel wat anders, heh, moslimknuffelaar?

theo van gogh is niet vermoord door 'zomaar een gek', maar door een moslim, die deed wat in de koran stond. Vraag. Wat heeft zijn moord met de islam te maken? antwoord: alles. Snap je?

de koran roept op tot terreur. Als een moslim dan ook daadwerkelijk terreur pleegt, hebben de overige moslims wat uit te leggen. Snap jij dat, rabarberke?

een losse gek die een moord pleegt, zegt niets over een gemeenschap. Maar een gemeenschap die LEEFT volgens de regels van de ISLAM echter.... moet niet raar staan te kijken als 'sommigen' uit hun midden tot geweld overgaan, en dat de overige nederlanders dan kwaad kijken naar ALLE moslims..

niemand zal nu kwaad kijken naar 'alle' antilianen.

maar als iemand een MENS vermoord, omdat dat moet van de koran, dan moet je niet raar staan te kijken als we daarna ALLE gelovers in dat kut-boek aankijken voor de misdaden die gelovigen (mede in hun naam) plegen.

moelijk heh? nadenken?

/zet raberberke pet op/
zie je wel! ook niet moslims plegen wel eens een moord!
DUS mogen de islamieten ongestraft hun geweld plegen!

zie jewel! deze man hoeft zich ook niet te verantwoorden over zijn achtergrond! DUS heeft de islam ook niets te maken als met een moslim die doet wat in zijn handleiding staat
/zet rabarberke pet weer af/

barberke probeert aan te tonen dat moord NOOIT iets met de islam te maken KAN hebben. Jammer, van hun handleiding dan, heh, barberke? en jammer, van de slachtoffers van de islam dan heh? en jammer, dat jij daar niets tegen wenst te ondernemen.. neen, dat jij de mogelijkheid schept voor de islam om ons land op grote schaal kapot te maken, (precies zoals in hun handleiding staat) snap jij niet. Dat jij excuses zoekt als een moslim doet als de profeet (en mensen gaat vermoorden), dat jij dan als eerste staat te roepen dat dat NIETS met de islam te maken heeft, het doet mij schrikken.

ben je zo verliefd op de islam, dat je een oogje toeknijpt als ze een medemens vermoorden, maar haat je iedereen die daartegen iets wil doen zozeer, dat je hem/haar (net als volkertje) wel voor de KOP kan schieten (wegens vermeende 'racisme')?

moslims plegen all over da world terreur. En (he! toevallig!) dat moet ook van hun handleiding: ' we shall cast terror into the hearts of the disbelievers' is gewoon een quote uit hun handleiding hoor.. (een van de HONDERDEN die oproept tot geweld)

als nu een moslim een terreur aanslag pleegt, en een paar medemensen omlegt, dan sta jij voorraan om dat goed te praten. BaH! en wij mogen dan niet wijzen op zijn achtergrond, die hem tot dat geweld aanzet heh? anders zijn WIJ het probleem. Yeah Right....

moslims vermoorden mensen in naam van de islam. HALLO? dat vind jij NORMAAL? daar moeten wij 'RESPECT" voor hebben? anders worden ook wij VERMOORD? (braakt al zijn rabarber weer uit)

karel banaan | 04-12-06 | 10:28

karel banaan 04-12-06 @ 09:53

Mooie theorie, Karel, schrijf eens een mooi scenario voor een Baantjer ofzo. Zullen we dan in de tussentijd even het onderzoek afwachten? De werkelijkheid is altijd boeiender en ingewikkelder dan je denkt.

De Ware Vrijheid | 04-12-06 | 10:18

-weggejorist-

krulstêt | 04-12-06 | 10:14

-weggejorist-

karel banaan | 04-12-06 | 09:53

theorie:
man zit aan de coke, en moet vandaag nog scoren
man bezoekt zijn knaapje op school, en spot dan een potje vol poen (voor de armen in afrika ofzo), en wacht tot de knaapjes allemaal naar speelkwartier zijn ofzo. Man zit net rillend van de cold turkie in het potje te graaien, of dat kut-kind van de bankdirecteur komt binnen. Het is maar een kleine gemeenschap. Iedereen kent elkaar. Het kind roept ' Ik ken jou!' en daarna: 'wat doe jij met dat potje poen?' de man trekt zijn mes: ' je houd je smoel heh!' maar het kind probeert weg te rennen terwijl het zegt ' je mag niet stelen, ik ga het tegen sinterklaas vertellen'

waarna de man, totaal de weg kwijt, het kind het zwijgen oplegt, en naar buiten rent, zich afvragend wat ie nou weer gedaan heeft, om aan zijn coke te komen,...

iets anders kan ik er niet van maken. Eerwraak? jaloers? mneee... een cokeverslaafde die gestoord werd tijdens zijn rooftocht? zou kunnen... toch?

karel banaan | 04-12-06 | 09:43

@wiebje 04-12-06 @ 00:00
>Is Joris de Log-Nassi (Goreng) nog wakker op dit tijdstip Met-de-weg???
En ook al weer vroeg op, wat zou deze man slikken?

.HerNihilist | 04-12-06 | 06:56

-weggejorist-

tegenpool | 04-12-06 | 06:09

krulstêt 03-12-06 @ 21:15

Hulde.

cor123 | 04-12-06 | 04:17

@Rabarberke,

We weten dus niet wie het gedaan heeft of/en dat het misschien wel een ongeluk was....(scherpe kastrand, wat jij opperde)............

rosalie 03-12-06 @ 16:48

Nou weet ik het zeker, Rababerke is inmiddels rijp voor Parnassia.
Met zo'n opmerking heb je jezelf op internet onsterfelijk belachelijk gemaakt.

cor123 | 04-12-06 | 04:04

@rabarberke>dat was geen sterke start qua posts, rabarbermeisje.

superjan 03-12-06 @ 12:23

Die is al 'flink' aan het verzuren of eigenlijk bederven. Heriiner dat het ooit anders is geweest, maar oogt als een GL femina.

cor123 | 04-12-06 | 03:48

@HJdeT 03-12-06 @ 21:39
Je hebt gelijk: een nogal dubbele post van mij.
Meneer en mevrouw hebben, en dan nog is dat niet zeker, en tragisch genoeg, al voldoende aan hun hoofd. Ben iets te enthousiast te dom geweest. Niemand anders dan de dader, wie dat ook moge zijn, is verantwoordelijk. Deze mensen niet.
Dus mijn laatste post is feitelijk off-topic.
Vandaar verzoek @MODERATOR: (serieus) doe 's een dikke *-off-topic edit-* over
hettie 03-12-06 @ 21:35
heen plakken, alstjeblieft.
Mijn verontschuldigingen.

hettie | 04-12-06 | 03:18

Wat een commentaar, nauwelijks onderbouwd, alleen door emotie gevuld. Desondanks in deze zaak is de doodstraf, ondanks dat deze sinds 1870 is afgeschaft een goede sraf voor deze misdaad. Een lagere misddaad is moeilijk bedenkbaar. Mijn conclusie is duidelijjk, de zwaarts mogelijke straf voor deze Antiliaan Julien Constancia is volgens on Nederlands recht veel te gering. De doodstraf is hier op zijn plaats. Heroverweging over de invoering van deze straf is dus zeker een reeel gegeven gezien de enorme aanwas van crimininaliteit door niet Nederlanders. Echter, gezien Nedeland in meerderheid gekozen heeft om dit soort figuren eerder te knuffelen dan te veroordelen, verwacht ik nog veel meer van dit soort te verwerpen acties alvorens men gedwongen door een volksopstand radicaal de bakens verzet.

Nestor-F | 04-12-06 | 01:44

Er blijft voor mij nog steeds een uitzondering op de doodstraf: als ze aan mijn kinderen komen.
Dit kunnen we wellicht WEL generaliseren. Ergo, doodstraf voor alle kindermoordenaars. Zowel voor doodslag, moord als misbruik.
Maar pas als wettig en overtuigend bewezen.

Mijn Woord | 04-12-06 | 00:38

-weggejorist-

wiebje | 04-12-06 | 00:16

Ja bottehond,je hebt gelijk, dit topic is niet om grapjes in te maken, dat besef ik nu, en gelood mij dat ik heel dit weekend zeer geschokt en droevig ben doorgekomen over wat daar gebeurd is.

Bisschop Gijsen | 04-12-06 | 00:11

-weggejorist-

wiebje | 04-12-06 | 00:10

Bisschop Gijsen 03-12-06 @ 23:58

De man rouwt. Laat hem. Zelfs een prelaat kan soms beter zwijgen. Imho, natuurlijk...

bottehond | 04-12-06 | 00:04

Is Joris de Log-Nassi (Goreng) nog wakker op dit tijdstip Met-de-weg???

wiebje | 04-12-06 | 00:00

aan krulstêt: U bent boos op God?
God is niet boos op U.

Bisschop Gijsen | 03-12-06 | 23:58

-weggejorist-

krulstêt | 03-12-06 | 23:54

aan bottehond (canis inprobalis) : Oordeelt den mens dan niet, want alleen de Heere ziet in het hart des mensen, en niemand kent des Heeren wegen...

Amen

Bisschop Gijsen | 03-12-06 | 23:48

Heeft iemand nog waxinelichtjes over?

q18 | 03-12-06 | 23:40

Bisschop Gijsen 03-12-06 @ 23:20

Heldere post, Monseigneur. Mooi dat U zich van politiek getinte opmerkingen kunt onthouden. Maar ja... zich onthouden van... is een noodzakelijke eigenschap voor de capo dit tutti herders in een bisdom, n'est ce pas? Helaas (sic) is zoiets voor doodordinaire stervelingen minder weggelegd.
Vraagje: bent U als Roomsch- Katholiek eigenlijk veur de capitale straf?

bottehond | 03-12-06 | 23:37

Heeft iemand nog waxinelichtjes over?

q18 | 03-12-06 | 23:36

@spooky 03-12-06 @ 22:21
generalisatie???
je zou voor de grap eens een retourtje Curacao moeten doen met de klm, kan je lachen om wat er op Hato airport allemaal door de douane komt.
Fucking stevie wonder zou het nog beter doen denk ik.

@bottehond 03-12-06 @ 22:51

Innerlijke beschaving ??? My ass!!!
check de exitpolls van vorige week nog maar even!

De pest van het hele verhaal is dat er nu dus in nieuwbouwwijk "de Hoef"een gezin volkomen naar de kloten zit omdat hun 8 jarige zoontje en broertje door zo'n stomme ( antilliaanse) draaideur crimineel in z'n strot gestoken is.
Waarom zal de tijd wel leren, aai over de bol , nooit meer doen, 240 uur werkstraf in een verzorgings tehuis.
* Krulstêt tekent een puntmuts op een bedde laken en zet de naaimachine op de keukentafel *

krulstêt | 03-12-06 | 23:34

Het lijkt mij een simpele case.
Julien C. is als verslaafde altijd op zoek naar snel geld.
Dus hij gaat een school in zijn woonplaats naar binnen, omdat die op dat moment leeg lijkt en niemand hem ziet.
Maar het lot bepaald dat hij wordt gezien door dat jongetje in de gang...

De politie zal het makkelijk kunnen bewijzen doordat bloedspettertjes op zijn handen en kleren zitten.
Zoniet, heeft hij het waarschijnlijk niet gedaan.

Dat hij ontkent, is ervaren criminelen eigen, dat leert men in de bajes, altijd ontkennen, no matter what.
Als hij zich zou verzet hebben bij zijn arrestatie zou dat als een teken van schuld kunnen worden opgevat.

Het lijkt mij een koele kikker, of een psychopaat.

Maar misschien heb ik het mis.
Het forensich onderzoek zal het uitwijzen.
Het mes, of schaar of schroevedraaier zal eerdaags ook wel gevonden worden daar in de buurt.

Dus we wachten af.

Ik moest heel het weekend denken aan dat jongetje, precies de dagen voor Sinterklaas, en op zo'n school in het rustige Hoogerheide.

Bisschop Gijsen | 03-12-06 | 23:20

krulstêt 03-12-06 @ 21:15

Ik zie het als een teken van innerlijke beschaving dat de bevolking van de gemeente Woensdrecht (zwaai) dit produkt van de multikulturele prutzooi niet uit zijn cel gehaald heeft om hem aan een hoge boom te hangen. Wel vraag ik me af hoeveel de bevolking van ons land zich nog koest laat houden.

bottehond | 03-12-06 | 22:51

@BvEuitbergenopzoom 03-12-06 @ 22:37:
Het fenomeen is van alle tijden. Vóór het internet werd er ook net zo hard geroddeld over daders en slachtoffers van misdrijven. In ingezonden brieven in de krant, in café's, overal. Er is niks nieuws onder de zon, alleen de techniek maakt het wat makkelijker en sneller.

koerbagh | 03-12-06 | 22:49

spooky 03-12-06 @ 20:13

Tsjek de titel van de draad. Ik geef wat extra (accurate) info. Probleem mee? Schrijf de redactie, zou ik zeggen. Die zijn hier de baas en niet jij. Gelukkig. Anders zat ik al in een heropvoedingskamp, het beproefde recept van links. Zou jij niet naar Rolduc gaan of zeau? Je lijkt goffedomme meneer Pastoor wel. Wat een moralist, zeg. Leve de VrijdenkerTs, weg met links!

bottehond | 03-12-06 | 22:47

@ spooky
goed, gekken zijn van alle tijden. maar we zijn het dus wel met elkaar eens dat een verdachte van een zoiets als dit, met naam en toenaam op internet zetten de verloedering van de maatschappij is, ook al is dat onvermijdelijk?

BvEuitbergenopzoom | 03-12-06 | 22:37

@BvEuitbergenopzoom
Dat is een onvermijdelijkheid van het internet, learn to life with it. Alleen meneer is verdachte en geen dader, dat was niet goed van deze tekst vind ik. En de maatschappij verloedert niet door èèn gek, gekken zijn van alle tijden.

spooky | 03-12-06 | 22:25

@Krulstêt
Bedankt voor de tyfus aan mij als theedrinker, is prima als je boos en bang bent. Heel logisch dat je dat bent maar ik denk dat geen politieke partij verzachtend over hem zal spreken. Sommige verontwaardiging gaan door alle lagen van de samenleving en door alle politieke groepen heen. Alleen de generalisatie richting alle antilianen en wat daar mee te doen, dat is politiek bepaald.
@hettie
Jij bent vast ook heel lief of een lieve zus of dochter wellicht, doe ook eens een foto.

spooky | 03-12-06 | 22:21

Sommigen noemen zo`n moord de verloedering van de maatschappij, dat klopt. Maar zo iemand met naam en toenaam op internet zetten met gegevens van familie, noem ik ook verloedering van de maatschappij.

BvEuitbergenopzoom | 03-12-06 | 22:21

@ Drankorgeldraaier 03-12-06 @ 21:59
Als je het over cru hebt, het hart zit in de borststreek en niet in de hals.

HJdeT | 03-12-06 | 22:11

@Bigi Bana Boy 03-12-06 @ 14:15:
Kijk dat is het eerste antwoord waar ik wat mee kan. Kindermoorden komen inderdaad ook bij autochtone Nederlanders voor, helaas dat de allochtonen ons nog altijd met mishandeling, diefstal, drugs en (al dan niet groeps-)verkrachtingen op alle fronten voor zijn.

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 22:02

@ HJdeT: tja steken, hart...beetje cru in dit verband niet?

Drankorgeldraaier | 03-12-06 | 21:59

Is Amanda al terecht?

q18 | 03-12-06 | 21:58

@ hettie 03-12-06 @ 21:35
Dus post je maar even hun foto, om ze een hart onder de riem te steken?

HJdeT | 03-12-06 | 21:39

-weggejorist-

hettie | 03-12-06 | 21:35

@ krulstêt 03-12-06 @ 21:15
Ik kan me je woede begrijpen. Ik ben ook niet voor verzachtende omstandigheden, maar eerst degelijke bewijzen voordat iemand voor jaren de bak indraait. In Nederland zijn te veel gevallen bekend waar dat proces niet klopte. Je hebt gelijk, de 22-jarige heeft de schijn erg tegen, maar dat is nog geen bewijs dat ie het gedaan heeft.

HJdeT | 03-12-06 | 21:34

~Krulstêt woont in hoogerheide.
~Krulstêt krijgt de tering van het gros van reaguurders
~Krulstêt zegt : ongezien de tyfus voor alle linkse kopje thee drinkers.
~Krulstêt denkt: zou nou niemand begrijpen dat een 22 jarige jongen die is verwekt door een Antilliaanse karate vader bij een Surinaamse moeder die , zoals Antiliaanse vaders cultureel gebonden doen , hem zsm smeren zodraa buikje groeit, opgroeit in fucking Den Haag , dan verkast naar Bârrege op Zoooem, daar winkels overvalt , in de bak komt , daarna in een pleeg gezin terecht komt van , what the fuck? alweer karate piepels! Daar ongetwijfeld een vrij harde correctie in het vooruitzicht heeft als hij weer over de schreef gaat .
.
.
.
Wat zou er dus kunnen gebeuren als deze nitwit ( DNA born loser) in een lagere school betrapt wordt door een klein blank jongetje dat zegt : "ôh hô maar jij mag hier helemaal niet komen" !!!! ( al dan niet voorzien van het bijvoegsel : bruine,zwarte of boef)
PANIEK !!!! ZWIJGEN!!!!!!, WEGKOMEN ZONDER BETRAPT TE WORDEN!!!!
.
.
.
vraag 1: retrogratief: kun je überhaupt een punt in deze fucked up levensgeschiedenis aanwijzen waar er nog een reversibele ingreep mogelijk zou zijn geweest???
.
.
.
vraag 2: Als Krulstêts dochtertje nou eens op deze school gezeten had en niet op één 1000 meter daar vandaan,????
Klein meisje, snel klaar met klusjes en zo????
.
.
.
vraag 3:Waar denken jullie aan als jullie morgen vroeg om 08.30 uur de school uitlopen nadat jullie je grootste schat hebben afgeleverd in , wat jullie tot nu toe dachten, de veilige boezem van de klassen van de lagere school , in fucking whatever wijk of stad of dorp????
.
.
.
Ik heb geen plannen gemaakt voor morgen vroeg, ..... ik zal wel zien wat er op m'n pad komt.
..
..
..
tot zover de langste post van Kûlstêt.

krulstêt | 03-12-06 | 21:15

Ik hoop werkelijk op een pijnlijke maar het liefst hoop ik op een fatale straf voor deze klootzak.

Sm@D | 03-12-06 | 21:10

bottehond 03-12-06 @ 20:02

Reisje Tunesie ???

Wishbone | 03-12-06 | 20:37

OoO 03-12-06 @ 19:41

Ik weet niet hoe lang zoiets duurt. Misschien zijn ze wel al begonnen maar zoals Spooky ook al zegt wie weet wat voor wapen er is gebruikt. Misschien moeten ze dat nog uit zien te vinden.

Wishbone | 03-12-06 | 20:35

@ roos
Rustig maar. Was maar en grapje, en GV zit toch in het buitenland.

King of controversy | 03-12-06 | 20:29

King of controversy 03-12-06 @ 20:04

Niet zo raar doen, KOC......

rosalie | 03-12-06 | 20:16

@bottehond
Constancia is ook een export BV in Hoogerheide www.export.nl/nl/branche/748.000.html staat er ergens tussen als zakelijke dienstverlening. Dat hangen als automatisme bij die naam is gefalcificeerd met een google van 1 seconde. Wat wil je bereiken met het zwartmaken van antilianen of een familie, zie je het deel uitmaken van een familie van antiliaanse afkomst en een capuchon dragen als voldoende bewijs om deze gruwelijke misdaad hem toe te wijzen?

spooky | 03-12-06 | 20:13

@ koerbagh
Ik? Suggereren? Welneeee ;)
*gaat nadenken over welke reaguurders zich nog meer niet gemeld hebben in de panelen*

King of controversy | 03-12-06 | 20:10

@King of controversy 03-12-06 @ 20:04:
Je wilt toch niet suggereren dat eh... gevallenverstand eh... op een bepaald politiebureau in het zuidewesten van NL zit?
Hahahaha
Nee, hij is op reis. Hij ging naar het boomloze Tibet om bomen te knuffelen of zoiets. Ik weet het niet meer precies, maar hij is een paar maanden in het buitenland in ieder geval..

koerbagh | 03-12-06 | 20:08

compleet off topic, maar misschien ook niet.
Waar is "gevallenverstand" eigenlijk gebleven?

King of controversy | 03-12-06 | 20:04

@petjesman
Exact "Hu huurt nie in da dorp", zou wel eens een belangrijke reden kunnen zijn zodat men ziet wat men zien wil. Mensen die vrij nadenken vind men in de avond op GS. Een ander schreef het van de week maar het is helemaal waar.

spooky | 03-12-06 | 20:03

De breedvertakte familie van die jongen heeft een bar slechte reputatie. Noem de naam Constancia op een willekeurig pliesiebureau in een plaats waar veel hang- antillianen vertoeven en de pistolen worden getrokken. Neem de tijd eens voor dit ontluisterende artikel. Geert Wilders en Marco Pastors hebben gelijk. De rotte takken uit de antilliaanse gemeenschap dienen gedeporteerd te worden, al denk ik dat de Antillen blij zijn dat ze een zooi van dat geteisem heeft ge- exporteerd naar 0031. Ik weet uit (zeer uitgebreide) ervaring dat die mensen ondanks de enorme inspanningen die pliesie, scholen, kinderbescherming en whatnought onverbeterlijk zijn. Iemand suggesties?

www.tienermoeders.nl/informatie/vrijne...

bottehond | 03-12-06 | 20:02

bwahaha 03-12-06 @ 11:14

Inderdaad.. gevalletje verkeerde man op de verkeerde plaats zou kunnen.
Geen moordwapen gevonden , misschien heeft de politie de eerste de beste allochtoon gepakt die ze konden vinden.
"Hu huurt nie in da dorp"
En loopt de echte dader nog steeds vrij rond.
Een gefrustreerde leraar/lerares met knipsel schaar?

petjesman | 03-12-06 | 19:59

@ OoO 03-12-06 @ 19:45
Verhalen verzinnen kan iedereen, maar alleen als enkel de politie alle feiten heeft kan ie door de mand vallen.
Je kunt een examen vraag ook op duizend manieren beantwoorden, er is echter maar 1 correct antwoord. Als vraag en antwoord voor het examen al bekent zijn, heeft dat examen geen zin.

HJdeT | 03-12-06 | 19:57

@gentle giant
Het lijkt het wilde westen wel met je spreekwoorden, man. Er is geen moordwapen dus met het verbieden van vuurwapens kan Jesse nog een schroevendaaier in zijn keel gekregen hebben. Bij jou gevallen was er een moordwapen en MoB die liep trots te paraderen over zijn daad, dat is wat je noemt een smoking gun. Dit is iemand in een capuchon zonder motief zonder wapen en een ontkennende verdachte.

spooky | 03-12-06 | 19:56

@HendrikJan de Tuinman
Klopt. Alleen op het moment dat de dader argumenten zoekt kan hij in dit soort forums wel veel ideeën opdoen. Probleem is niet dat de politie z'n mond houdt, maar dat er mensen op forums zijn die een verdraaide waarheid kunnen spuien, waar de werkelijke dader natuurlijk ook z'n verhaal naar kan zetten.

OoO | 03-12-06 | 19:45

@ spooky, 19.30 Klopt, de fout zal maar gemaakt worden, maar de bescherming van verdachten kan doorslaan, V. van der Graaf, M. Bouyeri, allemaal slechts "verdachte", aangetroffen met een smoking gun.
Daar tegenover staat de afspraak met het "gepeupel" dat de staat voor hun veiligheid moet zorgen.
Oud Indiaans spreekwoord zegt: If you outlaw the guns, only the outlaw's have guns.

gentle giant | 03-12-06 | 19:45

het enige bewijs lijkt het dragen van een capuchon te zijn?

Vitayalin | 03-12-06 | 19:42

@Wishbone
Als morgen de school weer open gaat mag ik hopen van wel, toch?

OoO | 03-12-06 | 19:41

@ OoO 03-12-06 @ 19:35
Alle info kan de werkelijke dader in de kaart spelen. De dader kan zeggen wat ie wil, maar de politie kent vaak als enige de feiten. Als een dader zich op een of andere manier verspreekt door iets te noemen wat niemand kan weten behalve de dader zelf hangt ie. Als alle feiten op straat liggen werkt die truc niet meer.

HJdeT | 03-12-06 | 19:40

maar wel al eerder vast voor overval , wat doet zo iemand dan buiten ?

tegenpool | 03-12-06 | 19:40

OoO 03-12-06 @ 19:35

Is de sectie al klaar dan ??

Wishbone | 03-12-06 | 19:38

Ze kunnen op z'n minst wel bevestigen hoe het jongetje op het leven is gekomen. Dit om theoriën als omvallende werkstukjes, vliegende scharen en neerstortende kasten teniet te doen.

OoO | 03-12-06 | 19:35

HJdeT 03-12-06 @ 19:32

Nog veel erger, je kan met de verspreiding van info zelfs de werkelijke dader helpen als blijkt dat de verdachte onschuldig is.

Wishbone | 03-12-06 | 19:34

@ OoO 03-12-06 @ 19:19
Tuurlijk is het belangrijk dat er snel info komt, maar de politie kan nu niet deze Julien C al aan de schandpaal spijkeren. Er bestaat een kans dat ie het niet is. Dan help je iemand wel de afgrond in als je zo iemand op voorhand al schuldig verklaart. Daarnaast kun je het onderzoek verstoren met info verspreiding.

HJdeT | 03-12-06 | 19:32

@gentle giant
And if you tolerate this Then your children will be next. En dus als we tolereren dat een verdachte als dader gebrandmerkt wordt zoals nu echt gebeurd dan zijn het onze kinderen die wellicht op de verkeerde plek verkeerde moment zijn met een verkeerde capuchon op. Inderdaad laten we niet tolereren dat onze kinderen zonder proces de behandeling moeten ondergaan die nu hier op GS honderden keren wordt voorgesteld.

spooky | 03-12-06 | 19:30

Niemand weet de exacte details, behalve de politie. Normaliter ga je er van uit dat de politie zijn werk doet, maarja, tegenwoordig weet je dat nooit zeker.
Kunnen alleen maar het onderzoek afwachten. Anders wordt het zo'n de Hond verhaal. Het dader profiel is nu niet echt belangrijk, maar als je Julien C heet ben je nu wel de sjaak.

HJdeT | 03-12-06 | 19:27

King of controversy 03-12-06 @ 19:01

Nee Joran is een Nederlander.Er bestaat trouwens niet zoiets als een antilliaan.Ze hebben allemaal een Nederlands paspoort.
Trouwens Joran zou dan Arubaan zijn, want daar komt hij vandaan , wat niet gelijk is aan een antilliaan .Het koninkrijk der nederlanden bestaat uit :
Hou je vast, Nederland,de Antillen en Aruba al de mensen die uit deze landen komen zijn nederlanders!!
volgend jaar Juli is ook dat weer anders en word het koninkrijk nog groter met nog meer landen.

miko | 03-12-06 | 19:24

And if you tolerate this
Then your children will be next
And if you tolerate this
Then your children will be next
Will be next
Will be next
Will be next
Will be next
@ spooky, ik ga ook op mijn gevoel af, weet niks, maar ik heb wel vermoedens, en daar word ik niet vrolijk van.

gentle giant | 03-12-06 | 19:22

Het probleem in NL is nu dat iedereen elkaar virtueel afmaakt in forums als deze, waarin wordt gespeculeerd over (mogelijke) daders en motieven, met alle mogelijke reaguurfapsels denkbaar om de frustraties maar kwijt te kunnen. Steekwoorden ondermeer Calgon, wasmachines, huurwoning in Haarlem en niet te vergeten WOII, moslims, sharia, Joran v/d Sloot en duitsers. Aanstichter in het geheel is deels ook de 'in het kader van het hangende onderzoek'-mentaliteit van de commissie Bromsnor.

Zolang er niks kenbaar wordt gemaakt gaan mensen speculeren en zouden op den duur wel eens voor eigen rechter kunnen gaan spelen. Informatie gaat sneller dan 40 jaar geleden, dus politie/justitie, wees eens wat eerder en duidelijker open met informatie die op m'n minst 1000 mensen hier alleen al bezig houdt.

OoO | 03-12-06 | 19:19

@rosalie
Ik heb zeker mijn twijfels en zeker vanmorgen al @redactie gedaan met het verzoek dader profiel in verdachte profiel te veranderen. Maar mijn gevoel; tja als ik denk hoe graag men een zwarte wil als schuldige gezien meer dan 1500 comments waaruit dit blijkt hier op GS, sta ik niet te kijken dat die wens een verdachte geschapen heeft. Zien wat men wil zien. Maar nogmaals ik ga op mijn gevoel af en weet niks.

spooky | 03-12-06 | 19:15

rosalie 03-12-06 @ 19:04

Ik twijfel ?? lange jas ?? wat voor kleur ?? wordt die veel verkocht ?? hebben ze nou we of geen bloed gevonden op hem of zijn jas ? Is die richting het huis gelopen dat de sporen richting het huis van zijn familie ging ?? Hij heeft wel een crimineel verleden zoals ik boven al vermelde. Hij had ook een reden om op de school te zijn. (kan twee kanten op inbraak of zijn broertje)

Ik durf in elk geval geen uitspraak te doen......

Wishbone | 03-12-06 | 19:09

@ rosalie
Het kan me eigenlijk niets schelen wie het gedaan heeft, zolang diegene er maar voor boet.

King of controversy | 03-12-06 | 19:07

King of controversy 03-12-06 @ 18:53

Tis goed met oe...punt 4 is niet aan de orde met een aanhouding in deze zaak en herhalen van punten is zwak, zeau....dus ...maar geef es jouw standpunt over deze zaak zonder punten:) gewoon je gevoel laten spreken... je denkt dat ie het niet gedaan heeft.. iemand anders?

rosalie | 03-12-06 | 19:04

King of controversy 03-12-06 @ 19:01

Ik lees net in de AD link dat het spoor naar het huis van de verdachte leide dus daar heb je toch een punt............... Kan zijn toch dat er een artikel ergens staat wat ik gemist heb zoals die van het AD. Misschien is er wel al meer bekend........

Wishbone | 03-12-06 | 19:04

.... maar ja, deze wet is er nog niet door...

Sjeezus Gristus | 03-12-06 | 19:03

Wet Standrecht Ernstige Vergrijpen: "Goed, Julien Constancia heet je dus, prima, je kunt je melden bij schavot 23 en daar helpen ze je verder. Niet schrikken van die crematorium-oven die je daar ziet, want daar voel je niks van nadat je een uurtje of twee in het zoutzuur hebt gelegen."

Sjeezus Gristus | 03-12-06 | 19:02

@ Madcobra
Nee, Joran is een Antiliaan. Een witte weliswaar, maar toch een Antiliaan.
@ Wishbone
Tuurlijk ben ik aan het raden, wat dacht je dan? Dat de politie van Hoogerheide zo'n sukkel als ik in dienst had?

King of controversy | 03-12-06 | 19:01

www.ad.nl/binnenland/article870222.ece...
Van "Nederlandse komaf" is Surinaamse origine.
Uit "de plaatselijke gemeenschap" is sinds heel kort.
"Pleeggezin" wordt moeder en stiefvader.
"Pleegbroertje" wordt halfbroertje.
Dat slavernij verleden hakt er wel erg in he ?
(Dit is cynisch bedoeld voor imbecielen).

gentle giant | 03-12-06 | 18:58

@King of controversy Joraan is een Nederlanders... dus wat is je punt?!

Madcobra | 03-12-06 | 18:57

koerbagh 03-12-06 @ 18:50

nederlander duitser.
groninger fries
het maakt allemaal niet zoveel verschil

miko | 03-12-06 | 18:54

King of controversy 03-12-06 @ 18:37

Is het niet zo dat omdat wij het niet weten dat het motief misschien wel bij de politie bekend is. Als het niet middels hem zelf is misschien wel door een verklaring van een familielid of vriend ? Politie zal dat eerst onderzoeken eer het te publiceren.

Mocht die het gedaan hebben en zich rustig laat arresteren kan ook komen omdat wij niet weten waar en hoe hij is gearesteerd. Ze kunne hem klem gereden hebben op straat en nergen meer naar toe kon.

Geen wapen betekend niet dat er geen bloed op zijn hand of jas is gevonden.

En is die gepakt omdat hij bekend was bij de politie of door de beschrijving en is achteraf pas gebleken dat het een bekende was.

Ontkennen ?? Is dat niet normaal voor iemand die al een keer eerder vast heef gezeten voor een ander zwaar feit zoals een overval?

Het kan natuurlijk zijn dat ik wat gemist heb dan hoor ik het graag van u. Tot die tijd ga ik er maar vanuit dat u ook maar wat aan het raden bent net als alle reaguurder hier.

Wishbone | 03-12-06 | 18:54

@ rosalie 18:51
Jawel, maar dat zag er visueel zo magertjes uit. daarom nog maar 4de punt toegevoegd en punt 2c nog maar eens herhaald ;)

King of controversy | 03-12-06 | 18:53

King of controversy 03-12-06 @ 18:37

de punten 1,2 en 3 lijken me al voldoende.....?

rosalie | 03-12-06 | 18:51

@miko 03-12-06 @ 18:44:
China - Japan, Suriname - Antillen... Niet overdreven gaan nuanceren.

koerbagh | 03-12-06 | 18:50

koerbagh 03-12-06 @ 18:08

Bonsai en koikarpers komen oorspronkelijkuit china!! Dus die mogen dan weer wel!

miko | 03-12-06 | 18:44

Hij heeft vrienden..... kijk maar op www.hyves.nl

recht door zee | 03-12-06 | 18:43

@ Willem III
O ja? Wie heb ik dan publiekelijk aan de schandpaal genageld?
Het enige wat ik zeg, en dat is zeer on-Maurice-de-Hond achtig, is dat ik denk (als in vermoed) dat JC het niet gedaan heeft.
Dat denk ik om een aantal redenen.
1) geen verzet bij arrestatie
2) motief onduidelijk, geen wapen gevonden, verdachte ontkent
3) verdachte alleen opgepakt op basis van vaag signalement.
4) Verdachte was bekend bij politie, waardoor het logisch is dat politie eerst bij deze verdachte aanklopt. Maar dat wil nog niet zeggen dat verdachte daarom ook maar meteen schuldig is.
5) Verdachte ontkent

King of controversy | 03-12-06 | 18:37

@ Rabarberke 03-12-06 @ 18:02
"pak op peenze" en "schup in de moaze"?? Verklaar u nader, ge zijt een Provinciaal?! En wat mag dergelijke schuttingtaal wel niet beduiden?

WillemIII | 03-12-06 | 18:29

Overigens doet meneer King of controversy mij denken aan een Maurice de Hond die op de stoel van de rechter gaat zitten. Het liefst zou hij de guillotine maar alvast bedienen... Wel oppassen hoor koning onbenul, de geur van bloed schijnt verslavend te zijn...

WillemIII | 03-12-06 | 18:26

JC heeft niets gedaan hoor. Hoe komt geenstijl daar eigenlijk bij? Mag ik een fatsoenlijke bronvermelding zien?

WillemIII | 03-12-06 | 18:22

King of controversy 03-12-06 @ 18:09

't Was maar een optie, dat het een ongeluk kon zijn geweest. (je kunt niets uitsluiten in zo'n geval). Maar dat JC de dader niet is, weet ik niet, maar er is geen bewijs nog toch? En hij ontkent en hij was kalm bij z'n arrestatie....

rosalie | 03-12-06 | 18:19

@ Rosalie
Een ongeluk? Hoe stel je jezelf dat voor? Een kast die omdukeld, keeltje doorboord, en vanzelf weer rechtop gaat staan? Een schaar die ongelukkig valt, maar daarna vanzelf terug in het scharenblok, via de wasbak, om het bloed af te spoelen? Dacht het niet. Daar was de politie wel achter gewest na 2 dagen zoeken.
Maar inderdaad, ik denk niet dat JC de dader is.

King of controversy | 03-12-06 | 18:09

@Rabarberke 03-12-06 @ 18:02:
ROFLOL @ origami
Bonzai en koï-karpers kweken lijkt me in dit verband in aanmerking komen voor een ban. En alle Japanse bakplaat-restaurants moeten ook dicht, natuurlijk.

koerbagh | 03-12-06 | 18:08

@debuurman

Als nou de volgende keer een of andere skinhead iemand om zeep helpt, welke welbespraakte redneck gaat dan namens *jou* zijn excuses aanbieden?

Rabarberke | 03-12-06 | 18:05

Ach ze zullen dat 'mes' t.z.t. ook wel ergens in een 'portiek' vinden en de dna sporen op JC's grijze capuchon zullen t.z.t. ook wel 'gevonden' worden.

Rabarberke | 03-12-06 | 18:04

-weggejorist-

DeBuurman | 03-12-06 | 18:03

Niet alleen karate (shotokan, wado-ryu, kyokushinkay, ashihara(?) etc.) moet verboden worden, maar ook kendo, kempo, consecutive step yunnan boxing, pencak silat,bjj, pancrase, taiji-, hsing-i en pakua chuan, origami, thai en kickboxen, escrima, taekopenwondo, wing-sun.

Alleen autochtone vechtsporten zoals geavanceerd rotschoppen, frontaal kopstoten en de groningse stijlen "pak op peenze" en "schup in de moaze" moeten alleen toegestaan worden.

Rabarberke | 03-12-06 | 18:02

King of controversy 03-12-06 @ 17:43

Weet je, ik had zelf ook al een idee bij een ongeluk...je weet het niet....die JC ontkent en er is geen moordwapen gevonden (das misschien logisch; die gooi je zo gauw mogelijk weg), maar een motief is er ook niet nog.....Laten we pas "oordelen" als het omonwonden zeker is dat hij de dader is.

rosalie | 03-12-06 | 18:01

[conspiracy modus on]
Ook deze Antiliaan had connectie's bij justitie. Net als Joran S. Ik vermoed dat er een groot complot achter zit van Venezuela. Venezulela betaalt deze Antilianen met drugs geld, vervoerd door onze Marine (die nog niets van het complot afweet, uiteraard) om ons justitie apparaat te ondermijnen. Dondersgoed wetent dat je daarmee de samenleving kan ondermijnen. Tegelijkertijd betaalt Venezuele ook Antilianen om daden te plegen die inderdaad die samenleving kunnen ondermijnen. Bijvoorbeeld door Amerikaanse meisjes te ontvoeren, Stelselmatig crimineel te zijn, of afschuwelijke moorden te plegen. (zou MoB ook connectie's hebben met Venezuela, vraag je je dan af). Dit alles dus om de Nederlandse samenleving te verdelen. Want een verdeelde samenleving kan niet als 1 opereren.
Het plan van Chavez is dus om de Nederlandse samenleving te verdelen, en om dan de Nederlandse Antillen te veroveren. Het linkse complot strekt zich nog veel verder uit dan menigeen dacht.
[/conspiracy mode]

King of controversy | 03-12-06 | 18:01

@rosalie
>>Voor de rest moet je niet zo afgeven op Nederlanders (Nederland) dat komt >>net zo xenofobisch over als wat de xenofoben doen waar jij je zo tegen afzet.

Yadayadablablaba ga lekker afstoffen of zo. Ik geef op niemand af. Ik houd al die zelfgenoegzame blanke ariers hier een spieghel voor. Het enige dat ik zeg is dat je voordat je hele volkstammen de zwarte piet gaat toeschuiven, je diezelfde zwartepiet uit je eigen arische hol moet trekken.

Ben ik zo voldoende duidelijk rosalie?

Rabarberke | 03-12-06 | 17:56

Heeft ie nou al bekend dan? Er lopen wel meer mensen in een lange jas en een kapuchon. Misschien was ie daar wel om z'n stiefbroertje te halen voor de middagpauze? En wie zij de getuigen eigenlijk? Vind het wel een beetje voorbarig van GS om iemand in dit stadium publiekelijk aan de schandpaal te nagelen.

kleaujeau | 03-12-06 | 17:53

[vooroordeel modus]
Aangezien de moeder, pleeg/stief vader en de biologische vader van de verdachte alle 3 een dan-graad hebben in karate, moet karate maar verboden worden. Het is een maatschappelijk ongewenst verschijnsel. Eigenlijk zouden we Japan de oorlog moeten verklaren.
[/vooroordeel modus]

koerbagh | 03-12-06 | 17:50

@ rosalie 17:38
Inderdaad, het gaat hier over een verdacht van een moord. Daar kan je dus niks over zeggen, behalve dan dat meneer Verdacht is. En wat mij betreft is alles daarmee gezegd, behalve als er dan idioten zijn die dit topic 'uitbreiden' met een links/rechts discussie, met een moslim discussie. Dat is complete onzin, en slaat of gaat inderdaad nergens over. Dat ben ik wel met je eens. En dus vind ik het goed dat er dan weer andere mensen zijn die een moedige poging ondernemen om dat de VBP duidelijk te maken. Klasse.

King of controversy | 03-12-06 | 17:43

@Alice D. 03-12-06 @ 12:03 Ik herinner me nog een andere kindermoord, in Schiedam, waarbij het geheel ontbreken van technisch bewijs (geen DNA sporen van de verdachte) uiteindelijk als 'bewijs' ging gelden. De redenering was zoiets als 'als hij helemaal geen sporen heeft achtergelaten moet hij wel de dader zijn'. Ik heb steeds meer gevoel dat hier weer iemand de bak in gaat draaien omdat hij op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was. Er is al niemand meer die op zoek is naar een motief, moordwapen of wat dan ook. Het feit dat hij van Antilliaanse afkomst is volstaat, net zoals in de Schiedammer parkmoord het feit dat de verdachte een bekende zedendelinquent was volstond voor een veroordeling. Ik twijfel er niet aan dat deze man veroordeeld gaat worden, maar ik twijfel wel aan zijn schuld.

poppermotje | 03-12-06 | 17:41

King of controversy 03-12-06 @ 17:22

Ik ga hier niet een politieke discussie voeren op dit topic, het gaat hier over een verdachte van een moord en dat jij dan de termen "links" "Pechtold" en "uitslag" er bijhaalt is aan jou. Of zelfs "Sf, PvdA"...puzzel maar even door, maar 't slaat nergens op en gaat nergens over.

rosalie | 03-12-06 | 17:38

"die van GS iets maken waarbij vergeleken Sf rechts is."
Had iets moeten worden in de trant van: SF is als het PvdA forum, vergeleken bij GS, maar dan in minder harde bewoordingen, want anders wordt Joris weer boos, en dat moet ook weer niet. Is trouwens ook weer niet waar, want heb gelukkig vele reacties gezien die volkomen terecht werden weggejorist. Al met al ben ik er nog niet helemaal uit, puzzelt U mee?

King of controversy | 03-12-06 | 17:29

Goh, da's makkelijk voor die pleegvader. Verslavingszorg zit 300 meter verder aan de overkant. Dus tijdens elke pauze kan (pleeg)pappa gezellig bij zoonlief langs.

klootzakeersteklas | 03-12-06 | 17:27

Rabarbeke heeft de 2de wereldoorlog er weer bij gehaald,kansloos verloren dus.

NelsonBandana | 03-12-06 | 17:24

@ Rosalie 17:16
Nee, het is nog veel erger. Ik word zo ontzettend chagarijnig van al die mongooltjes hier die van GS iets maken waarbij vergeleken Sf rechts is. Ik word ook zo ongelovelijk moe van telkens maar weer diezelfde argumenten. En dan nog het gore lef hebben om te beweren dat links al 30 jaar hetzelfde liedje afsteekt. Het liedje van rechts is veel veranderd de laatste tijd, wou je zeggen? (zal niet het getal van 70 jaar noemen). Ik heb uit wanhoop zelfs op Pechtold gestemd, kun je nagaan. ;)
[/klaagmodus]
Overigens heb ik niets tegen pubers, maar tegen het uitwassen van pubers. En ik had van jou vooral gezeik verwacht over de getallen in de uitslag, maar goed.

King of controversy | 03-12-06 | 17:22

King of controversy 03-12-06 @ 17:11

Rabarbeke is jouw vriendinnetje? Zo niet, dan geef jij zeker een puberale reactie nu....Ik had jou hoger ingeschat...

rosalie | 03-12-06 | 17:16

Rabarberke vs De Verenigde Belachelijke Pubers
22-8

King of controversy | 03-12-06 | 17:11

Tuurlijk, een scherpe kastrand die een kind de strot doorsnijdt.
Sinterklaas bestaat tenslotte ook!

Deense Postbode | 03-12-06 | 17:03

Rabarberke, een tijdje terug kwam er nog wel eens wat zinnigs uit je toetsenbord. Hoe kan je in Godesnaam een kapot treinstel dezelfde zwaarte toekennen als straatcriminaliteit (intimidatie, mishandeling en overhoop gestoken oude vrouwtjes, je weet wel) of nog erger, een bruut afgeslacht kind van 8 jaar. Een moslim heeft tenminste nog een 'reden' als die iemand zijn strot doorsnijdt. ( Waarmee ik niet wil zeggen dat dan gerechtvaardigd is uiteraard)
Wat dit ondermens echter presteert, slaat alles zogezegd.

Deense Postbode | 03-12-06 | 17:00

Wat zijn jullie toch ook een laag bij de grondse telegraaflezers! Oh wacht nee, jullie zijn de telegraaf. Maar dat terzijde. Waar slaat het op de pleegvader van deze vermeende dader aan de schandpaal te nagelen? En denk je dat de ouders ermee zijn geholpen dat de naam van die zieke gast nu publiek is? Nee hoor, het is enkel om de vieze sensatiezucht van de gemiddelde Nederlander te bevredigen... Yak

yorrit | 03-12-06 | 16:51

@Rabarberke,

We weten dus niet wie het gedaan heeft of/en dat het misschien wel een ongeluk was....(scherpe kastrand, wat jij opperde)
Maar btw., mieren lok je het best met een lokdoosje en de gevolgen weet je dan wel.
Waarom die site van z'n stiefvader en moeder op zwart is......weet ik ook niet..misschien uit medeleven?

Voor de rest moet je niet zo afgeven op Nederlanders (Nederland) dat komt net zo xenofobisch over als wat de xenofoben doen waar jij je zo tegen afzet.

rosalie | 03-12-06 | 16:48

@ De Chileen | 03-12-06 | 09:32
Als je niet op de hoogte bent van de laatste 15 jaar strafprocesrecht, spreek je er dan ook niet over uit. Een slechte jeugd alleen is allang geen overweging meer voor rechters om de strafmaat te beperken.

Billy Peuter | 03-12-06 | 16:38

er is een kind vermoord door een zieke geest.Wie het gedaan heeft weten we niet.
Voor de mensen die weer massaal om de doodstraf roepen,laten we degene die hem uitspreekt dan ook verantwoordelijk stellen voor als het fout is.kijken of er veel rechters zijn te vinden die hem willen uitspreken.Stelletje holbewoners.En wat betreft die statistiek goochelaars hier.Wat is het gemiddelde daderprofiel van een serie moordenaar??In de VS is daar best veel onderzoek naar gedaan en daar komen de Blanke mannen van gemiddelde leeftijd en goed opgeleid als hoofdgroep uit de bus.Had rabarberke toch gelijk wat betreft die piemel

miko | 03-12-06 | 16:30

Vreselijk. Te ziek voor woorden. Als hij tot zo iets in staat is hebben een aantal verantwoordelijken niet zitten opletten. Lijkt wel wat op dat andere drama met dat jochie die sneeuwballen gooide en zo maar neergeknald
werd.Opsluiten die gast en nooit meer vrijlaten. De samenleving ontspoort steeds meer.

nadenkeniseenkunst | 03-12-06 | 16:05

Het is triest dat de links/rechts autochtoon/allochtoon discussie zelfs in dit topic zo'n invloed heeft.
Kijkend naar de feiten kan ik alleenmaar zeggen dat de daad afschuwelijk is en meeleef met de nabestaanden.
De rest is puur speculatie en stemmingmakerij.

Tzakje | 03-12-06 | 15:56

@OoO
Jij bent wakker zo op de middag.

spooky | 03-12-06 | 15:42

@ knuffelpoes 03-12-06 @ 13:56 u bedoelt zeker de donau-monarchie. Die was niet ontstaan uit kolonialisme maar uit huwelijken tussen erfgenamen, waardoor er een soort federatie is ontstaan. U mag mij één koloniale macht noemen die welvarender is dan Zwitserland, Luxemburg of Noorwegen. Zelf kan ik er niet opkomen.

wijsvinger | 03-12-06 | 15:42

Vraagje aan harry... Je was wel erg snel met de initialen van de verdachte (in een andere thread)... U werkt bij de politie?
.

JC dit is toch echt te triest voor woorden.
harry de leipe 01-12-06 @ 13:24

OoO | 03-12-06 | 15:40

@salome @15:04

Geef het maar op. Wishbone gebruikt zijn verstand gelukkig wel.

Rabarberke | 03-12-06 | 15:21

Salome 03-12-06 @ 15:04

Nee ik heb eerder het idee dat het beloond wordt. Hier in west.Geuz/sloter... de Westermoskee,Mallebabbehuis en moslim scholen en in Zuid-Oost de reisjes naar Tunesie e.d . Allemaal met overheids subsidie.

Zolang mijn burgervader Cohen het licht niet ziet of vanuit Den-Haag tot de orde geroepen wordt, zie ik het somber in voor Amsterdam. Dit zal waarschijnlijk wel voor meerdere steden gelden..........

Wishbone | 03-12-06 | 15:15

-edit ik heb genoeg van je, ban -

Salome | 03-12-06 | 15:04

Rabarberke 03-12-06 @ 14:56

Heb ik gedaan en ik sta zeker niet overal achter. Maar weet u, dat heb ik bij de VVD en de SP ook. Je hebt overigens wel gelijk hoor dat er af en toe zeker te heftig gereageerd wordt en dat er te snel met een vinger naar iemand of een bevolkingsgroep wordt gewezen zonder dat er enige aanleiding voor is. Mijn felle reactie op u was dan ook misschien overdreven. Excuus daarvoor, ook ik laat af en toe mij tokkie gevoel even te snel de vrije loop.

En ook ik heb geprobeerd te zeggen mensen laten we nu alsjeblieft afwachten totdat er wat meer bekend is of in elk geval de zekerheid hebben dat de werkeleijke dader nu vastzit. Dat we volgende week niet nog een keer deze discussie krijgen omdat er nog altiijd een waanzinnige rond loopt.

Wishbone | 03-12-06 | 15:02

-weggejorist-

Salome | 03-12-06 | 14:59

@wishbone
Ja die honingpot mag van mij dicht. Maar dat is wat anders dan op fora waar een kindermoord behandeld wordt de schuld bij voorbaat aan de islam toe te dichten zoals gisteren gebeurde.

Dat gaat op obsessief haatverspreiden lijken.

Je mag stemmen op wie je wilt, maar je moet je eens in die lijst verdiepen.

Rabarberke | 03-12-06 | 14:56

Bigi Bana Boy 03-12-06 @ 14:48

Thnx zal er zeker veel plezier aan beleven....

Wishbone | 03-12-06 | 14:55

Salome 03-12-06 @ 14:50

Ik ben het met je eens hoor maar op dit punt hoef ik niet zo nodig naar de schuldige te wijzen die dit hebben veroorzaakt. Nu wijs ik naar de mensen die er wat aan kunnen doen en maar blijven aanmodderen.

Wishbone | 03-12-06 | 14:54

@jimmy 03-12-06 @ 10:43

Racisme

AltijdNuchter | 03-12-06 | 14:53

Het is nu wel overduidelijk.
.
ALS dit de dader is hebben
(1) de (sektarische) multiculturele denkers
(2) de redactie van het staatsjournaal
(3) de redacties van de actualiteitenprogramma's
(4) de redacties van alle kranten behalve de Telegraaf
(5) de linkse stemmers van de afgelopen decennia
weer een dode op hun geweten.
.
Dit is dan wel een ongekend dieptepunt in deze lange dodenlijst.

Faces of Steel | 03-12-06 | 14:53

@Wishbone
Het afsluiten van het honingpotje zou betekenen dat er een beleid is gevoerd dat niet heeft gewerkt. Dat betekent dat degenen die de pot open hebben gezet, de fout in zijn gegaan: sluiten betekent fouten toegeven, en dat is voor de meeste politici te hoog gegrepen. Liever regelen ze steeds meer honing via de autochtone mieren, en daarnaast halstarrig volhouden dat iedereen die het geslurp uit de honingpot met eigen ogen ziet, een schizofrene xenofoob is.

Salome | 03-12-06 | 14:50

Het aardige is dat het merendeel van de stemmers op Geert Wilders dat voornamelijk (of zelfs alleen maar) doet vanwege zijn standpunten betreffende allochtonen. Waar deze über-liberaal nog meer voor staat ontgaat de meesten volledig. En dat is nu net waar ze de mist in gaan want als ze denken dat hij op de bres staat voor WAO/WW e.d uitkeringen, huursubsidies, ontslag bescherming en nog meer van dat verderfelijke linkse verworvenheden dan slaan ze de plank goed mis. En laat dat nou net het soort dingen zijn waar de grotendeels uit de lagere sociale klassen komende Wilders stemmers van afhankelijk zijn. Krijg je er allemaal gratis bij. Veel plezier derhalve met jullie PvdV.

Bigi Bana Boy | 03-12-06 | 14:48

Salome 03-12-06 @ 14:45

Om de realiteit te zien hoef je niet eens zo ver naar rechts te kijken. Gisteren was er zelfs op het linkse journaal te zien wat er op de moslim scholen in Amsterdam onderwezen wordt. En dat speelt al jaren en er is niemand die aktie onderneemt.

Wishbone | 03-12-06 | 14:47

@jan-lul-de-behanger 14:30
Sommigen hebben liever dat je zulke feiten verzwijgt. Het dwingt hen namelijk tot herijken van hun visie op de realiteit, en dat is een inspanning die hun krachten te boven gaat.

Salome | 03-12-06 | 14:45

-weggejorist-

HavanaClub | 03-12-06 | 14:42

Rabarberke 03-12-06 @ 14:35

Misschien een domme opmerking maar om even op uw termonologie door te gaan. Is het niet gewoon beter om de pot honing af te sluiten en buiten het bereik te plaatsen.

Met andere woorden de grenzen dicht totdat de problemen opgelost zijn ? Als de problemen opgelost worden zal dan die dreigende tsunami van nationalisten als een sneeuwpop in de zon verdwijnen ? Oh, en ja ik ben zo'n Nazi die op Wilders heeft gestemd.

Wishbone | 03-12-06 | 14:39

@Salome
IK stel vast dat je in de verleden tijd spreekt, actief beleid tav segregatie in wijken was iets van toen. Rotterdam probeert het nu andersom maar anno 2006 vinden we gelukkig dat de overheid zich niet met de woningkeuzen van burgers te bemoeien heeft. Maar goed ik lul nu net zo offtopic als jij net. Het is wel jammer dat we nog niks horen over het motief; iets meer info maar het blijft speculeren over een heel vervelende zaak waar we te weinig van weten frontpage.fok.nl/nieuws/71049 (eerder genoemd door TRS)

spooky | 03-12-06 | 14:36

@jan lul de behanger

Naja zo'n tsunami van allochtonen is nog te overzien. Waar ik me meer zorgen over maak is zo'n tsunami van nationalistische imbecielen die op allerlei fora roepen dat er een allochtoon gevaar is, terwijl het echte gevaar toch de eigen nalatigheid is.

Als je een pot honing ergens neerzet, gaan de mieren er echt niet in een rondje omheen lopen. Maar moeten we daarom al die mieren de schuld geven?

Rabarberke | 03-12-06 | 14:35

@Rabarberke
Ah, kill the messenger als de grond te heet wordt onder de voeten. Beproefde methode die nog nooit invloed heeft gehad op de realiteit.

Salome | 03-12-06 | 14:32

enkele jaren geleden hadden we in de buurt twee jaar lang een opvang voor allochtone gelukzoekers die via Schiphol waren binnengevlogen en hun passpoort gestolen was in het vliegtuig door een criminele stewardes. Voor die tijd was het aantal diefstallen in de regio vrijwel nihil. Gedurende die twee jaar nam het toe tot recordhoogte. Na sluiting zaten we direct weer op het oude niveau. Zelfs de directeur van het centrum erkende volmondig het verband. Maar van de linkse partijen moest het ontkend worden. Overigens was dit in de buurt van Haarlem, en inderdaad, in die regio hebben allochtonen voorrang bij toekennen van huizen. Niet formeel, maar omdat ze "zielig"zijn en dus geknuffeld moeten worden.
Al met al zal er toch niemand durven beweren dat NL ook maar op enig punt iets beter is geworden van de tsunami van allochtonen, zoals Wilders deze terecht noemde (PS. Ik heb SP gestemd, voornamelijk om tegen JPdeMP te stemmen)

jan-lul-de-behanger | 03-12-06 | 14:30

-weggejorist-

Salome | 03-12-06 | 14:29

speurneus 03-12-06 @ 14:27
Nou, de opvolger van De Cock met c-o-c-k is bekend.

Schoorsteenveger | 03-12-06 | 14:29

julie weten helemaal niks !! die gozert heeft geprobeerd een lening bij de vader van jesse aftesluiten (bankdirecteur) is geweigerd vond ie natuurlijk zwaar onterecht en heeft toen maar wraak genomen respect ja!!
next case

speurneus | 03-12-06 | 14:27

@Spooky
Pssst... je had het net zelf over het voorkeursbeleid aangaande woningtoewijzing allochtonen.

Salome | 03-12-06 | 14:26

@komma

Naja als jij kijkt hoeveel criminelen 's zondags treinstellen verbouwen, dan zie je dat daar 2% allochtoon is en 98% autochtoon. Zouden we alle criminele voetbalsupporters opsluiten, dan ziet het in de gevangenissen er ook anders uit. Zouden we daarnaast alle witteboordencriminelen (waaronder veel bouwbedrijven en ambtenaren) ook opsluiten, dan ziet het er weer anders uit. En natuurlijk de CEO's als Cees van der Hoeven etc.

Rabarberke | 03-12-06 | 14:26

-weggejorist-

Salome | 03-12-06 | 14:25

Ik heb er nog steeds geen woorden voor........

killermiller | 03-12-06 | 14:23

@Salome
Psst, het onderwerp is die jongen uit Brabant waarbij men zo graag wil roepen dat ie antiliaan is. Marokaanse huizen komen vast aankomende week weer.

spooky | 03-12-06 | 14:23

-weggejorist-

Salome | 03-12-06 | 14:23

spooky 03-12-06 @ 14:20

pas op hoor ;-)

Wishbone | 03-12-06 | 14:22

Rabarberke 03-12-06 @ 14:19

Oke mijn fout excuus daarvoor, overigens niet voor het daaropvolgend volgende commentaar.

Wishbone | 03-12-06 | 14:21

@salome

Slik jij iets tegen schizofrenie?

Rabarberke | 03-12-06 | 14:21

@Wishbone 03-12-06 @ 14:14
Ja hoor dat geldt ook voor alochtonen, ik heb zo al een paar Samir A types voor me die zelf een psychologisch en sociaaleconomisch probleem hebben en het projecteren op de samenleving. Goed dat je het zegt ik zou bijna discrimineren.

spooky | 03-12-06 | 14:20

-edit doe goedverdoeme eens on topic blijven lutser-

Salome | 03-12-06 | 14:19

@wishbone
Ja maar daarmee scheer ik niemand over één kam. Het is meer zo van: wie de schoen past trekke hem aan. Mensen die zich aangesproken voelen reageren vaak het heftigst en die bedoel ik dan ook.

Rabarberke | 03-12-06 | 14:19

Rabarberke 03-12-06 @ 14:17

Nee jij bent het grootste voorbeeld daarvan.

Wishbone | 03-12-06 | 14:19

@Rabarberke 03-12-06 @ 14:08:
Recentelijk heb ik een gesprek gehad met iemand die verantwoordelijk is voor de maaltijden in alle Nederlandse gevangenissen. Hij wist mij te melden dat 80% van de maaltijden die in nu in de Nederlandse gevangenissen worden geserveerd bereid moeten zijn volgens de halal instructies.
Ook al zouden de allochtone daders louter verantwoordelijk zijn voor de kleine criminaliteit, hetgeen ik overigens bestrijd, vind je dan ook niet dat de populatie verhouding in de onze gevangenissen wel erg scheef is gegroeid?

kommabijmebinnen | 03-12-06 | 14:18

@mirrorman

Heeft het linkse geluid geen effect zeg je? Ik weet niet hoe snel jouw internet is, maar een dikke week geleden heeft de SP een eclatante overwinning op rechts geboekt. De SP wordt in Nederland gezien als een linkse partij.

De VVD heeft, een rechtse partij, heeft verloren.

De Partij voor de Vrijheid, een samenraapsel van gefrustreerde rechtsliberalen en nazi's, heeft ook gewonnen. Tenslotte raak je 80% NSB'ers uit de oorlog niet in één generatie kwijt.

Rabarberke | 03-12-06 | 14:17

@Rabarberke
Mirrorman had het over dat buitenlanders voorang krijgen bij een woning wat dus niet zo is want met een permanente verblijfvergunning ben je geen buitenlander. Natuurlijk geldt voor nederlanders en eu inwoners een id als alternatief. Dat zijn details, te meer omdat we het over het woningbeleid in Haarlem hadden in een topic over een verdachte uit Brabant.

spooky | 03-12-06 | 14:17

Rabarberke 03-12-06 @ 14:13

Onder die vele reageerders zitten misschien wel de mensen waarop jij reaggeerd en ik zou dus zeggen gebruik het geld van mijn cursus maar voor een cursus begrijpend lezen.

Wishbone | 03-12-06 | 14:16

MiRRoRMaN 03-12-06 @ 14:04

Even goed lezen, ik zei immers toe te geven dat met name Antillianen inderdaad sneller geneigd zijn tot steken. Aangezien ik zelfs Antillianen als vrienden heb (altijd een goede disclaimer ..) weet ik het uit de eerste en onverdachte hand. Dit zijn overigens wel mensen uit de 'betere' kringen want als er één stel racistisch en standgevoelig is dan zijn zij het zelf wel.
Op de Antillen is het inderdaad een verschijnsel wat veel voorkomt en het is dan ook cultureel bepaald.

Wat ik wél probeer duidelijk te maken is dat we nu niet ineens moeten gaan doen alsof kindermoorden per definitie aan allochtonen kan worden toegeschreven. Het mag duidelijk zijn dat Nederlanders zelf ook heel goed in staat zijn kinderen te verkrachten, mishandelen en te vermoorden en dat dit helaas op redelijk grote schaal voorkomt. Ik heb de cijfers niet bij de hand maar weet me wel een groot aantal zaken te herinneren waar de dader gewoon en Nederlanders was.
Het is zelfs zo dat het niet eens sociale klasse gebonden is en dat het zelfs voorkomt in keurige gezinnen met hoogopgeleide ouders. Ik ben overigens bepaald niet iemand die zijn ogen sluit voor de multiculti problemen en alles wat daar bij hoort.

Ik begrijp je woede en frustratie heel goed want die voel ik zelf ook, maar blijf vinden dat je niet de allochtone kaart moet spelen.

Bigi Bana Boy | 03-12-06 | 14:15

Treger 03-12-06 @ 10:42
Tregetrje, je schreef: "Het scenario wat ik het meest aannemelijk acht is paranoide schizofrenie. Bizarre zaak en gebrek aan motief. Gevalletje TBS dit."
Hoe verhoudt zich dit scenario tot het scenario martelaartje B, die van Gogh de keel doorsneed? Jij als expert van binnenuit en als expert op het gebied van nederlandse jurisdictie moet hier toch exact aan kunnen geven wat de verschillen en de overeenkomsten zijn. Ga je van Julien C. ook een martelaartje maken als bijvoorbeeld blijkt dat-ie het allemaal uit een of ander Heilig Boek heeft en vindt dat hij uit naam van de een of andere almachtige heeft gehandeld? Zo niet kun je me dan vertellen waarom niet? Of is zelfbevlekking alleen voorbehouden aan koranlezertjes?

Schoorsteenveger | 03-12-06 | 14:15

MiRRoRMaN 03-12-06 @ 13:43 lijkt me vrij representatief, het projecteren van eigen problemen op een ander dit omzetten in haat zodat het andere gevoelens verdringt. Ja Ik ken de beste man niet maar een keer mirrorman voorzichzelf zijn lijkt me wel eens goed.

spooky 03-12-06 @ 14:12

Geld dat ook voor oze allochtone medemens ??

Wishbone | 03-12-06 | 14:14

@wishbone

D'r ligt vast nog wel wat overtollig integratiebudget waarmee jij nog wat lessen Nederlands Lezen kunt volgen. Als ik 'veel reaguurders' zeg, dan bedoel ik ze niet allemaal en scheer dus per definitie niet iedereen over één kam.

Rabarberke | 03-12-06 | 14:13

@Rabarberke 03-12-06 @ 13:58
Je bedoelt denk ik psychologische problemen met zichzelf denk ik zoals zelfinzicht en eigenwaarde en sociaal economische problemen als een wasmachine uitkering en woning. MiRRoRMaN 03-12-06 @ 13:43 lijkt me vrij representatief, het projecteren van eigen problemen op een ander dit omzetten in haat zodat het andere gevoelens verdringt. Ja Ik ken de beste man niet maar een keer mirrorman voorzichzelf zijn lijkt me wel eens goed.

spooky | 03-12-06 | 14:12

@spooky
Hoezo geldige verblijfsvergunning? Nederlanders hebben geen verblijfsvergunning en ingezetenen van de EU hebben er geen nodig om hier te wonen. Dus iedereen met een verblijfsvergunning is volgens de tekst een per definitie niet-nederlander/niet-eu ingezetene, maar een legale immigrant van buiten de Europese Unie.

Rabarberke | 03-12-06 | 14:10

@mirrorman

Ja, afgezet tegen het milieu waar ze vandaan komen wel. De autochtone gemeenschap kent relatief veel meer hogere milieus waar de misdrijven meer gericht zijn op fraude, oplichting en ga zo maar door. De allochtone gemeenschap kent vooral lagere milieus waar straatcriminaliteit overheerst.

Overigens zijn 's lands leading criminals echt geen marokkanen of moslims, maar gewoon autochtoon gajes.

Maar goed als je met twee kokers op je ogen gebonden alleen naar de reet van een paard kijkt, zie je ook niet dat het beest een hoofd heeft.

Rabarberke | 03-12-06 | 14:08

@ MiRRoRMaN 03-12-06 @ 14:04
Creatief is het zeker om vol te houden dat men steeds rechtser wordt. Kun je het mij nog eens uitleggen hoe het nu zit?

Alice D. | 03-12-06 | 14:07

@MiRRoRMaN
Bij de registratie heb ik niet ingevuld hollander te zijn. Wel lees ik: "urgentie kan alleen worden aangevraagd door een meerderjarig persoon met een geldige verblijfsvergunning." Een buitenlander kan dus GEEN urgentie krijgen. Maar nu ik een vraag wat heeft dit met de antiliaan te maken die nu verdacht wordt. Mijn idee is dat het je persoonlijke frustraties zijn in je eigen leefmilieu die je projecteert op 1 iemand en de antiliaanse gemeenschap als geheel. Je verwijt de linksen dat ze geen antwoord kunnen geven terwijl ik daar nu al de hele tijd mee bezig ben maar jij niet luisteren wil naar iets anders dan wat je horen wil.
@Ion Susai
Niemand heeft gezegd jullie zijn gek ten eerste omdat ik jou niet met koninklijk meervoud jullie aanspreek en ik wel degelijk een antwoord geef.
@Wishbone
Oke ik snap je nu beter

spooky | 03-12-06 | 14:04

@Ion Susai: Ja en dat rechtsen dom zouden zijn en blablabla.... Rechtsen zijn wat dat betreft een stuk creatiever ook dan slinkserts, slinkserts komen al 30 jaar lang met hetzelfde liedje.... Alleen jammer dat het liedje bij steeds minder mensen het gewenste effect heeft.

@Bigi Bana Boy 03-12-06 @ 13:54:
Even om te checken hoor, probeer jij mij nu werkelijk te vertellen dat Autochtone nederlanders net zo vaak steken, stelen, verkrachten en drugs dealen etc als Allochtonen?

Mijn vraag is nog steeds niet beantwoord trouwens.

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 14:04

Rabarberke 03-12-06 @ 13:58

Ook jij scheert iederen over een kam. Bij sommige reaguurders kan het ook zo zijn dat maatschappelijke problemen met allochtonen de oorzaak is van de psychologische problemen. Ben je daarom een tokkie en kennelijk dan pas volwaardig ?

Wishbone | 03-12-06 | 14:03

Aggosj watd sielug; geef die jongen toch een kopje Jasmijn-T, daar knapt hij vast van op.

Deense Postbode | 03-12-06 | 14:03

@Whatever 03-12-06 @ 13:16
Dat waren familie drama's, hoe verschrikkelijk ook er vielen geen random slachtoffers van buiten de familie.

Auke | 03-12-06 | 13:59

Bij veel reaguurders lijken de psychologische problemen met betrekking tot allochtonen, de maatschappelijke problemen met betrekking tot allochtonen te vedringen.

Je voelt je als ondergewaardeerde tokkie kennelijk pas volwaardig als je iets hebt om te haten.

Rabarberke | 03-12-06 | 13:58

@wijsvinger
meest welvarende landen? Ierland, sinds 10 jaar ja, daarvoor was het een kolonie van engeland.
Oostenrijk had de balkan als kolonie, ik weet wel koloniale machten die welvarender zijn dan .at
Dus erg consistent is je redenering niet.

knuffelpoes | 03-12-06 | 13:56

MiRRoRMaN 03-12-06 @ 13:51

Die Feijenoord fans in Nancy waren zeker ook links, allochtoon of beide ?

Bigi Bana Boy | 03-12-06 | 13:54

@ Mirrorman @ 13:51

Precies, en vind je het ook niet altijd zo opvallend dat de redenatie van de linksen altijd stokt bij "jullie zijn gek..." Het is niet zo..." "Dit kun je simpelweg niet zo zeggen..."?

Ion Susai | 03-12-06 | 13:54

spooky 03-12-06 @ 13:50

ok, ik bedoelde meer de tokkies die niets uitvreten van wat voor kleur ook en de vrijwilligers die bijvoorbeeld al jaren in armoede leven van een bijstandsuitkerin etc.

Wishbone | 03-12-06 | 13:53

@Ion Susai
Ontopic blijven, en het onderwerp is de identiteit van 1 persoon een 22 jarige antiliaan met nederlandse nationaliteit. Dat is niet blind wat ik ben, dat is jou verbetenheid als je antiliaanse vriendjes erbij te halen.

spooky | 03-12-06 | 13:53

@spooky 03-12-06 @ 13:50: LOL!!!! Jij probeert een HAARLEMMER te vertellen dat dat niet zo is met het huizenbeleid in Haarlem? Hahahahahaha!!!! Dat verklaart een hoop over je denkwijzen! 1 woord: VOORRANG. Check dat armzalige woningkrantje er maar op na!

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 13:53

@wijsvinger
Nee die landen konden eigenhandig wel een industrie opbouwen. Canada en VS zijn twee grote kolonies van Engelsen, Nederlanders en Fransen.

Rabarberke | 03-12-06 | 13:52

@Ion Susai 03-12-06 @ 13:47: Ach het feit dat die slinksers liever boos worden dan een simpel antwoord te geven zegt denk ik al meer dan genoeg. Ze leven in het zelfde agressieve straatje als het volk dat ze beminnen.

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 13:51

@Wishbone
Vergeef mijn voorbarigheid maar op basis van welke critriria zie jij de opdelen van groepen in deze zin "Je kan ook mensen die in de bijstand(soos,WW,AOW) lopen in verschillende groepen opdelen en de uitkering daar aan aanpassen."
@MiRRoRMaN
De verdachte komt uit Brabant en is niks negatief of postitiefs beinvloed door het huurbeleid van gemeente Haarlem. En die woningen van woningkrant waar ik wekelijks op reageer want kom uit de regio daar heb ik nooit strafpunten gehad als Hollander. En die wasmachine die krijg jij ook als je aan kan tonen dat je het niet bealen kan, dat niet alleen voor donkere mensen.

spooky | 03-12-06 | 13:50

Whatever 03-12-06 @ 13:16

Rowena Rikkers, Venray, Huissen, Hoofddorp ... het is maar wat je details noemt he kameraad ? Het ging hier om volledig autochtone daders.
Ik kan nog veel meer voorbeelden vinden hoor ...
Maar als het om een allochtone dader gaat is het blijkbaar voor bepaalde mensen erger. En blijkbaar is dat dan ook symptomatisch voor de hele 'soort'.

Bigi Bana Boy | 03-12-06 | 13:47

spooky 03-12-06 @ 13:43

Ja en als je dat neit geloofd ga dan even het patijprogramma lezen en kijk eens of die inderdaad een one isseu partij is of dat toch wat meerdere ideen heeft maar er gewoon niet door de media uitgefilterd worden omdat geen kijkcijfers opleverd.

Wishbone | 03-12-06 | 13:47

@ spooky

Ok, jij hoort dus tot de blinde links-stemmers. Het is wel meer dan 1 Antilliaan die iets uithaalt. Zucht... kon ik maar in jouw stijlleaus roze wereld leven.

Ion Susai | 03-12-06 | 13:47

-weggejorist-

Pieter Baan | 03-12-06 | 13:46

spooky 03-12-06 @ 13:43: Vreemdelingen haat? Het zijn toch mede-nederlanders? Hoe kunnen ze nou net een Nederlands paspoort een vreemdeling zijn?

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 13:45

@spooky 03-12-06 @ 13:40: En als allochtonen een hogere uitkering krijgen dan? Ze krijgen altijd wel gratiesch en voor niets voorrang bij huurhuizen, in ieder geval in Haarlem. En een gratis wasmachine en inrichting. Is dat dan ook discriminatie?

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 13:43

@Ion Susai
Jij laat serieus echt je politieke mening bepalen door wat 1 van de 16.000.000 mensen doet; en tegelijkertijd zie ik het verkeerd dat Wilders een one issue partij heeft gebaseerd op vreemdelingenhaat?

spooky | 03-12-06 | 13:43

spooky 03-12-06 @ 13:40

Je lijkt nu Femke kaakklem wel die hoor ook alleen wat ze horen wil.

Dit was gewoon een reactie op een andere reaguurder.

Wie heeft het over ras gehad ??

Jij hebt dus extremere denkbeelden dan ik als dit het eerste is wat er in je op komt.

Wishbone | 03-12-06 | 13:43

@Wishbone
Prima idee maar volgens mij vonden we al dat we het individu die dit deed niet moeten belonen met een gouden handdruk en lintje voor bewezen diensten en getoonde moed. Maar vraagje wat hebben andere AOW-ers en WW ers met deze moord van doen? En het opdelen van groepen mensen naar ras en ze een passende uitkering geven is de eerste stap naar herhaling van zetten van 50 jaar terug.

spooky | 03-12-06 | 13:40

@Ion Susai 03-12-06 @ 13:36: Dat met die kansen, heeft dat met de staatsloterij te maken? Want die win ik zelf ook nooit, misschien heb ik allochtoons bloed in me? Kan ik dan ook een extra toelage in de vorm van een uitkering naast mijn baan krijgen als ik dat heb? Hoor ik dan ook links te zijn?
Sorry voor al deze vragen maar ik snap het echt niet.

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 13:38

@ spooky

nee hoor, behalve dat ik langs die lijn denk, maak ik bij het linkse kader ook onderscheid tussen verschillende zielen. Nl. ten eerste de mensen met een hart en hersens die door dit soort berichten spijt krijgen en volgende keer weer rechts stemmen. En ten tweede de verstokte links stemmers die ofwel blind zijn, ofwel van dit soort dingen een erectie krijgen.

Ion Susai | 03-12-06 | 13:36

@Ion Susai
Zie hier een verklaring, niet meer doen hoor die Calgon, krijg je verzuurde gedachten van en een vertroebelde blik waar je geen individuen maar kampen ziet.

spooky | 03-12-06 | 13:36

@spooky 03-12-06 @ 13:34: Ja maar leg het me nou eens uit, hoe komt het dat het bij geweldsdelicten zo vaak om medelanders gaat? Heeft dat met hun cultuur te maken? Ik stel gewoon een serieuze vraag. Als links zo aggressief is dan voel ik er niet veel voor om me er bij aan te sluiten (tot nu toe dan.)

Of heeft dat met dezelfde agressie te maken? Moet ik voor links een mes aan schaffen voor ik erbij kan?

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 13:36

.. Whatever 03-12-06 @ 13:27

Misschien niet eens een slecht idee.
Mijn idee is alleen dat je slecht gedrag niet moet belonen. Je kan ook mensen die in de bijstand(soos,WW,AOW) lopen in verschillende groepen opdelen en de uitkering daar aan aanpassen.

Je bent actief met scholing, actief bezig in de samenleving(vrijwilligerswerk),actief bezig met het zoeken van werk, je komt niet in aanraking met justitie en er zijn vast nog wel tientallen redenen op te noemen waar je op afgerekend of beloond voor kunt worden.

Wishbone | 03-12-06 | 13:35

@.. Whatever 03-12-06 @ 13:27: En als ik minder tevreden ben dan, kan ik dan ook meer geld krijgen? Of heeft dat dan weer met die kansen te maken?

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 13:34

@MiRRoRMaN
Jank niet zo met zo gooien rotzooi over me heen, ik gaf je serieus antwoord. Moet je aan de gek zelf vragen links noch rechts kan in de ziel van een individu kruipen of de verantwoordelijkheid hebben voor de daden van hem.

spooky | 03-12-06 | 13:34

@ Bicycle.

Ik slik elke morgen een tablet calgon, dus met die verkalking van mijn brein zal het wel meevallen. En het is gewoon een concreet feit dat er sprake is van een blauwdruk van een systeem waarbij criminele Antillianen teruggestuurd worden. Nog een concreet feit is dat de linkse partijen tegen zijn, en de rechtse partijen voor.

Ion Susai | 03-12-06 | 13:30

@Ion Susai
Het terugsturen van criminele antilianen volgt de lijn van luchtbalonnen aangezien ze staatsrechtelijk nederlands zijn net jij en ik. Dus waarom we ze houden; omdat hollanders verbannen niet in de strafwet staat. Overigens stel jij een andere vraag dan Mirrorman. Tenslotte heb ik het idee dat bij jou alles de rechts links lijn volgt bij gebrek aan een ander denkkader.

spooky | 03-12-06 | 13:29

Wanneer het vertrek van de grote multi nationals doorzet, en het emigratie cijfer dito, dan komt het ook wel op orde overigens, met dat verwaarloosde asfalt. En dat zal met een links kabinet wel weer goed komen allemaal. Is het enkel een geschikt gat zoeken zeg maar.
Enfin, genoeg vooroordelen, zul je zien dat ze de verkeerde hebben, dat heb ik altijd zulke dingen. Daarbij is het een incident, had om het even een oer Hollander kunnen zijn. Zal bij een volgend incident wel weer blanke provinciaal zijn toch?

MiRRoRMaN 03-12-06 @ 13:23, dat ze minder kansen hebben e.d. bedoeld Luc. en dat we ze er wat meer moeten geven, of hogere uitkering, opdat ze tevreden zijn, hoe hoog hangt dan weer af van wanneer ze tevreden zijn.

..Whatever | 03-12-06 | 13:27

@ Ion Susai 03-12-06 @ 13:13

Wat jij in je verkalkte brein als links - rechts (lijkt me soms best lekker zo'n simpele kijk op het leven) ziet, heeft meer iets te maken met democratie en grondwet. Antilliaan = rijksgenoot = nederlander. Een nederlander Nederland uittrappen lijkt me wat gek, tenzij je onderscheid op ras en geloof wil maken en daarvoor moet de grondwet terzijde.
En dat is geen links - rechts discussie hoor. Zowel ter linker als ter rechterzijde van het politieke spectrum (maar dan echt aan de buitenkant) is dit een gangbare denkwijze. In NL eigenlijk alleen af en toe (ik zeg niet altijd of vaak) bovenborrelend bij Wilders cs.

Bicycle_Repairman | 03-12-06 | 13:26

@Lucasdelinkselul: Ik krijg van andere slinkse schreeuwerds een hoop rotzooi over me heen, maar ja leg het me eens uit. Misschien kun je me het licht laten zien, ik wil ook met een roze bril op lopen! :) Wordt ik een stuk vrolijker van.

@Ion Susai: Dank je.

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 13:23

Doodstraf. Punt.

Theo Braakspijkers | 03-12-06 | 13:21

Alleen Stijl 03-12-06 @ 13:06
Ho nou! Ik ben een Wilders aanhanger en absoluut geen tokkie. Ik wil gewoon dat alle profiteurs, criminelen, ziek in hun hoofd zijnde elementen (ook blanke pedofielen) en mensen die weigeren normaal mee te draaien in een niet islamitische samenleving, zoals de onze, uit Nederland verwijderd worden.
En vraag nou de volgende keer wel eens om uitleg. Dan kunnen we pas praten.

BigBoobedBlondeBitch | 03-12-06 | 13:17

Bigi Bana Boy 03-12-06 @ 13:10, detail neuqert, het is wel de eerste maal op een school, en ook nog bij het strotje doorgesneden. Overigens begint dat laatste me te vervelen, als dat de vrucht van multi culti moet zijn hoeft het om mij niet. Een illegale steniging lijkt me wel wat, Nederland heb teveel asfalt, jammerlijk. Gelukkig wil links hier ook wat aan doen.

..Whatever | 03-12-06 | 13:16

Zullen we eerst even afwachten of hij het wel gedaan heeft en hem dan laten ophangen?

ALT130 | 03-12-06 | 13:14

Ik vind het best een sterke opmerking van mirrorman. Het voor en tegen omtrent het terugsturen van criminele Antillianen volgt ook respectievelijk de rechts links lijn. Dus links, leg eens uit waarom jullie dit soort lieden zo graag hierhouden?

Ion Susai | 03-12-06 | 13:13

Alleen Stijl 03-12-06 @ 13:06
@MiRRoRMaN
Doe jij es ff normaal mongeaul!
Ik vraag jou en je Wilders-Tokkieskliek toch ook geen uitleg als een 100% blanke Wilhelmuszingert een pedopartij opricht?

Nee jij komt er lekker relaxed in (..) en je schreeuw, we weten allemaal wat dat betekend (...)

..Whatever | 03-12-06 | 13:12

Bom Bini Julien

J.J. ter Hufte | 03-12-06 | 13:12

Ik stel voor dat de ban die staat op racistische reaguurstels voor een tijdje wordt opgegeven, aangezien er WEER een gekleurde medelander het bloed terecht onder de nagels van iedere gezonde geest vandaan haalt.

Ion Susai | 03-12-06 | 13:10

MiRRoRMaN 03-12-06 @ 12:54

Er zijn genoeg gruwelijke voorbeelden te noemen waarbij kinderen het slachtoffer zijn geworden van je blanke autochtone volksgenoten. Voelt dat beter aan nu je dat weet ? Is dat een ander soort misdaad ? Toegegeven, Antilianen zijn erg snel met messen trekken maar ik geloof dat het in dit geval niet zo relevant is.

Bigi Bana Boy | 03-12-06 | 13:10

@ MiRRoRMaN 03-12-06 @ 12:54
Dat is geen sterke opmerking.

Gravin v Kippenbouth | 03-12-06 | 13:09

@MiRRoRMaN

Doe jij es ff normaal mongeaul!
Ik vraag jou en je Wilders-Tokkieskliek toch ook geen uitleg als een 100% blanke Wilhelmuszingert een pedopartij opricht?

Alleen Stijl | 03-12-06 | 13:06

Mas Rob 03-12-06 @ 12:56
grijnssss.... ik probeer ook een punt te maken.... snappie?

BigBoobedBlondeBitch | 03-12-06 | 13:05

stamppot 03-12-06 @ 09:40

Idd, zoals Beavis and Butthead zouden zeggen :
"I'm gonna get mediaeval on your ass"

Bigi Bana Boy | 03-12-06 | 13:05

@Mirrorman: ik wil het best uitleggen maar telkens als ik dat doe ben ik een gore leugenaar een een rooibostheedrinker. Dus de kans dat mijn uitlege enige zin heeft acht ik zeer klein.

Lucasdelinkselul | 03-12-06 | 13:01

@MiRRoRMaN
De enige die je dat uit kan leggen is verdachte maar die heeft denk ik andere besprekingen vandaag of een ander deed het en dan moet je bij hem zijn. Alleen de individuele gek kan een verklaring van zijn gekte geven.

spooky | 03-12-06 | 12:59

BigBoobedBlondeBitch 03-12-06 @ 12:49
#Zulke vragen bedoel je toch?#
Nee, nog eens proberen.

Mas Rob | 03-12-06 | 12:56

Vreemd toch dat de verdachte weer een allochtoon is. Kan een links iemand dit eens uitleggen?

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 12:54

Mas Rob 03-12-06 @ 12:16
Vragen als: waarom is een 22- jarige jongen op een gewone vrijdagochtend niet op de universiteit, gewoon aan het werk of zit 'ie in de gevangenis?
Vragen als: heb ik wel op de juiste politieke partij gestemd als dit soort types de kans krijgen om hele dagen vrij rond te lopen?
Vragen als: het zal toch niet gebeuren dat verdachte straks slachtoffer gaat zijn, ahhhhhhhhh.... hij is zooooooooooo zielugggggg?
Zulke vragen bedoel je toch?

BigBoobedBlondeBitch | 03-12-06 | 12:49

Hoe meer van dit soort zaken gebeuren, hoe reactionairder we met z'n allen worden. Eens zien waar dat naar leidt! Maar goed, hoe voller dit land wordt -en vol wordt 't- hoe meer kindertjes er vermoord zullen worden. Zo gaat dat. Stop veel ratten in een kooi en ze vrete mekaar op. Dus stel een daad en laat je steriliseren! Of doe het zelf.

henkdijkstraal | 03-12-06 | 12:47

@spooky .. onzin .. controle van de mens op zijn omgeving is zo goed als nihil ! dat er meerder sporen dichter bij elkaar gebracht kunnen worden is wel waar maar daar lijkt het niet op als ik die leeghoofdige reacties op dit gebeuren zo lees hier ..

Draaitafel Demagoog | 03-12-06 | 12:45

"Dear Paulina,

I am 17 years old and live in Holland.
In the search page I typed my last name and I saw you had the same last name.
Are you perhaps family of mine?

I await your answer.

Best regrets,

Julien Constancia"

Hij zag toen al de bui hangen (to regret= spijt hebben van)

of was het gewoon een domme negert met een taalachterstand

matazurka | 03-12-06 | 12:44

ariers? die wonen in het huidige iran.

pppender | 03-12-06 | 12:43

@ St. Varken

Is idd nogal cru nu; dat hij iemand de beste spijt heeft doen toekomen.

GrijpgrageGraaierd | 03-12-06 | 12:41

De roots

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons...

Overigens voor de hand liggend, een beetje ariër snijd geen strotten door.
Anyway, je kunt veel zeggen, maar het is toch fijn dat veelal de incidenten toch gelukkig een exotisch stukje achtergrond hebben, voor ons .gs reaguurders dan hé.

..Whatever | 03-12-06 | 12:36

@DickieDick
Haha die "Best regrets".

St. Varken | 03-12-06 | 12:31

-weggejorist-

baksie | 03-12-06 | 12:28

takkewijf 03-12-06 @ 12:23
#Het maakt me niet uit wat de feiten zijn#

En hier leg je onbedoeld de vinger op de zere plek.

Mas Rob | 03-12-06 | 12:25

@haarlemmer olie

Heeft de islamitische gemeenschap al excuses aangeboden voor de veel te duur uitgevallen Betuwelijn?

@Rababerke, Er is een kind van 8jaar vermoord!! En jij begint over inboorlingen, betuwelijn en excuus van moslims...? Je lijkt de advocaat van zo'n figuur wel.
Nogmaals, stop je kop maar in het zand en wacht rustig af op het volgende 'incident'! Bah!

Haarlemmer-Olie | 03-12-06 | 12:24

@rabarberke>dat was geen sterke start qua posts, rabarbermeisje.

superjan | 03-12-06 | 12:23

Mas Rob: Het maakt me niet uit wat de feiten zijn, hij heeft een onschuldig kind vermoord en dat is voor mij reden genoeg om mn zegje te zeggen. Basta. En kom nou niet met: we weten niet of hij schuldig is.

Spooky: Ach stom van mij he, zn buurman heeft dat kind vermoord. Pffff, dat ik daar nu niet aan dacht zeg.

takkewijf | 03-12-06 | 12:23

-weggejorist-

de grote boze wolf | 03-12-06 | 12:22

@ reconquista 03-12-06 @ 12:16: vergeet u de 'peeskamer' niet!

wijsvinger | 03-12-06 | 12:18

@Draaitafel Demagoog
Of het is een utopie dat de maakbare samenleving een verzinsel is, gemaakt om ons er van te weerhouden er iets moois van te maken en een excuus om niks te doen. De goede rails bestaat wel alleen denken piemelhoofie en ik vast niet aan dezelfde rails.

spooky | 03-12-06 | 12:18

-weggejorist-

DickieDick | 03-12-06 | 12:18

Wishbone
Discussies met rabarbeke kan je maar beter niet aangaan, ze is nogal "gekleurd".

doktersnuggles | 03-12-06 | 12:17

Heeft Amnesty International zich al gemeld om te zien of de verdachte wel een kleuren tv op zijn cel heeft.

reconquista | 03-12-06 | 12:16

takkewijf 03-12-06 @ 12:03
Je leest meer in mijn bijdrage dan ik erin leg. Kijk nog eens naar alle reacties op de postings die over de moord gaan. Het merendeel bestaat uit niets anders dan gebabbel. Hoeveel reaguurders hebben niet de moord gebruikt om hun eigen stokpaardjes te berijden? Zonder dat de feiten bekend zijn wordt de misdaad ingepast in het eigen benauwde wereldbeeld. Zou het niet beter zijn om, in plaats van alle antwoorden te proberen te geven, jezelf vragen te stellen?

Mas Rob | 03-12-06 | 12:16

@ Rabarbaark: is het nu nooit opgevallen dat de meest welvarende landen juist geen koloniaal verleden hebben? Luxemburg, Zwitserland, Ierland, Noorwegen, Oostenrijk, VS, Canada, Australie, enz.......

wijsvinger | 03-12-06 | 12:15

@L. Oser .. zegt de term als een kip zonder kop je wat ?
@Piemelhoofie .. er is geen goede rails .. je leeft in doorjezelf bedachte utopie genaamd maakbare samenleving ! veel succes met je leeghoofdigheid !

Draaitafel Demagoog | 03-12-06 | 12:14

-weggejorist-

Wishbone | 03-12-06 | 12:13

-weggejorist-

Wishbone | 03-12-06 | 12:12

@takkewijf
Waar rook is is vuur? Als je rook ruikt en gaat klagen bij de buren want die hebben openhaard en zijn dus schuldig kan het net zo makkelijk zijn dat de overburen het vuur hebben waar jij last van hebt. Teveel fixeren op de buren zorgt er in dat geval voor dat je de bron van de overlast niet meer ziet.

spooky | 03-12-06 | 12:12

@ Rabarberke 03-12-06 @ 12:03: is rabarbaarke misschien de nick van jan pronk?

wijsvinger | 03-12-06 | 12:09

@Rababerke
Dank voor je invulling van je eigen stupiditeit. Je sneert immers hoe moslims excuus moeten aanbieden voor weet ik veel wat (m.a.w.: je zegt terecht dat je de een niet moet aankijken op wat de ander doet) maar vervolgens trek je als een idioot van leer tegen wat onze voorouders hebben gedaan. De Nederlanders die hier op dit moment rondlopen, hebben ruk te maken met wat hun voorouders hebben gedaan. En als je het over geld hebt: NL was tot snot geschoten in WO2 en hebben een financiële donatie moeten aannemen van de VS om er weer bovenop te komen. Ontwikkelingshulp, zeg maar. Die dankzij de arbeidslust en juiste regering ons er weer bovenop heeft geholpen, inclusief de ontdekking van de aardgasbel. Geld dat werd verdeeld onder de bevolking, comme il faut, en wat niet in zakken verdween zoals elders op deze wereld. Geen idee waarom de huidige westerlingen moeten boeten voro het feit dat er elders op deze aarde inhalige mensen lak hebben aan hun medelanders en op hun vleespotten blijven zitten - want daar draait het natuurlijk om. Als immigranten in hun thuisland op vakantie gaan, zie je ze ook patserig doen en rondrijden in luxe huurauto's om de armoedzaaiers ter plekke nog eens even lekker de ogen uit te steken. De armoe daar is vanwege een gebrek aan medemenselijkheid, saamhorigheidsgevoel en sociale cohesie. Dat alles is hier wel, en daarom profiteren daar zoveel immigranten van. Dat hele koloniale gedoe van toen is gewoon een lulsmoes waar niemand nog instinkt - behalve degene die zichzelf een excuus willen geven dat ze op andermans zak leven.
Of je moet natuurlijk weer die casus van collectieve verantwoordelijk puur en alleen voor westerlingen willen laten gelden. En dat impliceert weer dat jij racistisch bent omdat je een verschil ziet tussen westerlingen en niet-westerlingen.

Salome | 03-12-06 | 12:09

-weggejorist-

Piemelhoofie | 03-12-06 | 12:07

@Rabarberke
Leuk hè Rabarberke! Mensen die geschokt zijn over een brute moord op een kind lekker op vingers tikken als ze de onschuldpresumptie en het discriminatieverbod niet in acht nemen. Niet iedereen is zo'n ijskoningin als jij. Sommige mensen laten hun emoties wel eens spelen in dit soort gevallen.

L. Oser | 03-12-06 | 12:07

@ mezelf Alice D. 03-12-06 @ 12:03
verdachte = dader

Alice D. | 03-12-06 | 12:05

@joris .. "-edit doe er eens geen vooroordelen bij halen -" whehehehehe .. das ironisch als je dat schrijft als mod op GS ! LOL !

Draaitafel Demagoog | 03-12-06 | 12:04

@fcdb-er 03-12-06 @ 12:02.... gelijk heb je..... Kunnen ze lekker schaken en dammen met zo'n temperatuur

Miss Dushi | 03-12-06 | 12:03

Mas Rob: waar rook is is vuur. en we babbelen niet, we veroordelen het meteen. Of moet ik soms medelijden met die gozer hebben. Je bent toch wel wijzer hoop ik.

takkewijf | 03-12-06 | 12:03

Oordelen uit het verleden maken veroordelen in het heden.

Mongeaul | 03-12-06 | 12:03

Mij lijkt trouwens dat je na een dergelijke slachtpartij helemaal geen bekentenis nodig hebt, er moet hoe dan ook belastend materiaal bij de verdachte te vinden zijn niet?

Alice D. | 03-12-06 | 12:03

@wijsvingers

Haha de ariers. Ik zie straks tijdens de koopzondag toch voornamelijk holbewoners, meneer de historicus. Als dat die ariers nou zijn, dan zijn ze toch behoorlijk gedegenereerd.

Joden en hugenoten hebben we als dank nagenoeg weggezuiverd.

En zonder de gastarbeiders was dit land ook niets meer geweest sinds de jaren 60. Dankzij dat soort arbeid konden hier de mijnen, de hoogovens en andere industrieen welig tieren.

@haarlemmer olie

Heeft de islamitische gemeenschap al excuses aangeboden voor de veel te duur uitgevallen Betuwelijn?

Rabarberke | 03-12-06 | 12:03

Da's lekker warm, Jan

Lobo | 03-12-06 | 12:02

joggie krijgt houten kist in koude grond en blauwe piel juultje krijgt vloerverwarming met tv en internet in cel... wat een land...

Luudde | 03-12-06 | 12:02

Ik vind een cel met tv / internet en vloerverwarming zo gek nog niet..... als de thermostaat maar op 100 graden Celsius staat.

fcdb-er | 03-12-06 | 12:02

Wat zou er eigenlijk gebeuren als dit kind van een minister was geweest?????

takkewijf | 03-12-06 | 12:01

Het is toch opvallend dat zoveel reaguurders hun mening klaar hebben voordat alle feiten bekend zijn. De meest idiote bijdragen heb ik al mogen lezen.

Wat is bekend?

Feiten:
# er is een jongetje vermoord in een klaslokaal.
# er zijn geen getuigen van de misdaad.
# een verdachte is gearresteerd.

Vermoedens:
# de verdachte is een adoptiekind, van antilliaanse afkomst en komt uit de lokale gemeenschap.
# de verdachte is een bekende van de politie.

Het overige is niets anders dan wilde speculatie. Persoonlijk vind ik het niet erg kies om te babbelen (want dat is het) naar aanleiding van een een zeer recent gepleegde gruwelijke moord.

Mas Rob | 03-12-06 | 12:01

Piemelhoofie 03-12-06 @ 11:56... ga eens deaud

Miss Dushi | 03-12-06 | 12:01

-weggejorist-

Piemelhoofie | 03-12-06 | 12:00

Beertender: Er komt geen doodstraf. Is volgens onze regering ZIELUUUUUUUUUUUG.

takkewijf | 03-12-06 | 12:00

Godver wat ben ik in de war. Mag toch hopen dat de gozer die dit op zijn geweten heeft er helemaal een warboel had daarboven, en dat dit niet bewust gebeurd is.Wie slacht nu een kind van 8 af?
Even kijken wat GS te melden heeft? Ha gelukkig de butler heeft t weer gedaan..........

Alice D. | 03-12-06 | 11:59

@Piemelhoofie
Een eikel met een druiper dus waar continu wat vuiligheid uit lekt.

spooky | 03-12-06 | 11:58

Als er nou onomstreden bewijs is dat ti ut gedaan heeft gewoon op de elektrische stoel ermee. Hoe krijgen we nou die doodstraf ingevoerd....

BEERTENDER | 03-12-06 | 11:58

Enne, oja...... Haal nog ff meer buitenlanders hierheen. Niet mee eens? Kijk dan es een keer naar Opsporing verzocht. Geef mij voor elke crimineel die geen nederlander is een euro geef ik jou een euro voor elke nederlander die crimineel is. Wie wordt er eerder rijk denk je? Maar ach, de politie moet ook aan het werk blijven. Ik hoop dat Verdonk haar poot stijf houdt.

takkewijf | 03-12-06 | 11:58

@ Haarlemmer-Olie 03-12-06 @ 11:20
hier de juiste gegevens.
Nederland heeft 16 miljoen inwonders. 3 Miljoen hebben buitenlandse roots. 1 miljoen westeuropeanen (lees blank) en 2 miljoen ' allochtonen ' ( surinamers, marokanen, turken, antilianen , afrikanen en indonesiers ) Overigens vallen de indonesiers en molukkers officieel niet onder de term allochtonen maar ze hebben een 'kleurtje'.

Dus 2 miljoen van de 16 miljoen hebben een 'kleurtje'. Dat is 12,5%.

De gevangenissen in Nederland bestaan voor 20% uit blanke witte ollanders en 80% uit allochtonen.

Ja, daar schrik je van he? Dat zijn pas eens statistieken en deze zijn waar. Maar het wordt verzwegen door de linkse media. Mevrouw Verdonk was jarenlang gevangenisdirectrice, waarom denk je dat ze zo fel is op een stop van immigranten?

Dus 12,5% van de bevolking zorgt voor 80% van de criminele activiteiten: OPEN DE GRENZEN!!!!!!!!!!!

drbukkake! | 03-12-06 | 11:57

Hoelang gaan we nog door met het onze oren te luisteren leggen aan hun zieltjes.
Ophoepelen met die troep als ie schuldig is. En neem je familie ook maar mee.

Erikje | 03-12-06 | 11:57

-weggejorist-

Piemelhoofie | 03-12-06 | 11:56

@haarlemmer olie

Heeft de islamitische gemeenschap haar excuses al aangeboden?

@Rabarberke
Werd er ook excuses aangeboden na de dood van Theo van Gogh?
Slappe argumenten na een laffe daad, vindt je ook niet?
Ben erg benieuwd wat je nou weer verzint...

Haarlemmer-Olie | 03-12-06 | 11:56

Meteen afmaken die gozer. Geen enkel excuus hiervoor.

takkewijf | 03-12-06 | 11:54

@ Rabarberke 03-12-06 @ 11:34: jammer dat u de geschiedenis naar eien goeddunken interpreteert. Wij stammen niet af van de hunnebedbouwers maar van de Ariërs, die deel uitmaakten van een van de oudste beschavingen. De immigranten die sinds de middeleeuwen naar deze streken kwamen brachten overigens wel iets mee. Vooral de joden en de franse hugenoten hebben Nederland een flinke 'boost' gegeven. Echter de immigranten die sinds de 60-jaren vorige eeuw zijn binnengetzunamied hadden de mentaliteit en de kennis van de stenentijdperkers.

wijsvinger | 03-12-06 | 11:53

@drieluik
Ja vriendjes zijn, tegen zulks overtuigend bewijs kan ik niet op. Daarom zijn sommige mensen putjesschepper en andere rechter.

spooky | 03-12-06 | 11:53

@spooky
Ik heb gewoon even ingelogd met mijn id. Vervolgens heb ik zijn naam ingetypt om te kijken of er meer van hem bekend is. Ik neem aan dat de redactie van GS dat ook al heeft gedaan maargoed. Ik kwam dus zijn id tegen en zag dat hij 1 vriend(in) heeft staan in zijn vriendenlijst. Ken die gozer gelukkig niet. Er zit trouwens een button "niet ok" bij iedere hyves. Als er door meerdere mensen op geklikt wordt dan halen ze de id weg. Ik heb mijn klik al gegeven.

karmahead | 03-12-06 | 11:52

Ik blijf me verbazen over alle ophef. Kindermoord, hetzij gepleegd door ouders of naasten, is van alle tijden. Laten we nou alstublieft niet overdrijven en deze gebeurtenis met droge ogen aanschouwen. Misschien helpt het als justitie aan het begin van het jaar droogjes mededeelt dat het komende jaar 8 kinderen zullen worden vermoord. Dan kunnen we daar rekening mee houden en onze krokodillentranen bewaren voor echt schokkende zaken. Een links kabinet bijvoorbeeld...

doktersnuggles | 03-12-06 | 11:52

@Rabarberke 03-12-06 @ 11:34<br>
Leer je geschiedenis kennen, rijk geworden is Nederland omdat het in staat was schepen te bouwen, veel schepen, meer dan Portugal, England, etc etc deze schepen werden gebruikt om handel te drijven. Een onderdeel van die handel betrof slaven, slaven die werden aangeboden op de Afrikaanse markten, daar werden allerlei typen mensen verhandeld, blank, geel , zwart en alles er tussen in. Voor de kennismaking met de Afrikaanse slavenhandel kenden de Nederlanders geen slaven handel. <br> <br> Dus wat is je punt in deze?<br> <br>Voor dat je nu verder brabbeld, lees eens enkele boeken over een geloof (maakt niet uit, bijbel, koran etc etc), het zal je opvallen dat in die boeken over slaven gesproken word alsof het de normaalste zaak van de wereld is, dat zou toch te denken moeten geven. Ook de tekst van Salome om 11:39 zou toch en lichtje op moeten laten gaan.

3bier1melk | 03-12-06 | 11:50

Stilte 2 minuten stilte, erg hoor.

q18 | 03-12-06 | 11:49

@Salome, Rabarberke bedoelt gewoon dat wij een collectieve ereschuld hebben vanwege ons koloniale verleden, en dat we daarom niet moeten (of zelfs maar mogen) zeiken over immigratieproblemen.

Ik ben het daar helemaal mee eens; de bijbel leert ons tenslotte ook dat vrouwen zondige wezens zijn, en nog steeds medeschuldig zijn aan de feiten waarvoor wij uit het Paradijs geflikkerd zijn. En volgend jaar ga ik een paar weken happy slappen en de hooligan uithangen in Tokyo. Moet kunnen, gezien wat de Japanners mijn grootouders hebben aangedaan.

Muxje | 03-12-06 | 11:49

@karmahead
Dat geeft de vrienden van jou vrienden een hele nieuwe betekenis. In welke graad ben je "vriend" van deze verdachte. Alleen geen vrienden en maar èèn krabbel van iemand die dat wenst nooit gedaan te hebben, schat ik zo.

spooky | 03-12-06 | 11:47

@drieluik

nee buiten de rechtzaal en in jouw dorp is elke verdachte schuldig

Rabarberke | 03-12-06 | 11:47

Ligt de fout nou bij een jongen van 22 of bij de opvoeder, en de overheid?
Als dit ventje al een probleemgeval is, hoe kan het dan zo zijn dat hij ALLEEN een basis-school binnen kán komen!?
Het is onvergefelijk om een kind iets aan te doen, maar dat goldt ook voor hém als kind?
Nu is steeds het probleem antilliaan dit en marokkaan dat, maar de OUDERS en OPVOEDERS van deze kinderen zijn het probleem!

Lucien34 | 03-12-06 | 11:46

@salome

De laatste keer offtopic:

Heb je wel eens van treinkapingen gehoord? Heb je wel eens gehoord hoe Surinamers in de jaren 80 door het gesunde volksempfinden massaal het land uitgetrapt mochten worden omdat er werkloosheid was? Heb je het antisemitisme gemist, aangewakkerd in de 19e eeuw en tot extreem geweld gekomen in de jaren 35-45 - in dat geval omdat de joden juist beter geintegreerd waren in het zakenleven dan de niet-joden?

En keren de berbers zich niet tegen arabieren? Het is haat en nijd. Zelfs moslims keren zich tegen elkaar (sjiiten en soennieten)

Kruip maar gewoon lekker onder je donkere steen.

Rabarberke | 03-12-06 | 11:45

De pleegbroer van Julien was het beste vriendje van Jesse. www.ad.nl/binnenland/article870222.ece...
Hoeveel meer aanwijzingen zijn er nog nodig?
Heel nobel om de verdachte te beschermen, maar we zitten niet in de rechtszaal.

drieluik | 03-12-06 | 11:43

Meneer heeft ook een id op Hyves. Er staat geen foto bij: "23 x sinds 27 april, Hyver sinds 06-10-2006
Naam: Julien Constancia
Leeftijd: 22"

karmahead | 03-12-06 | 11:42

@Rabarberke
Je argument had hout gesneden als wij integratieproblematiek hadden met Indonesiërs, Surinamers en joden. Kolonie, slavernij, Holocaust. Gek genoeg kunnen deze bevolkingsgroepen zich blijkbaar niet in jouw logica vinden. En ik heb ook nog geen zwarte allochtonen gezien die zich tegen de Marokkanen keerden omdat zij hen als slaven hebben verhandeld, noch zwarten die tegen zwarten ageren omdat zij hen als slaven opjaagden en verkochten. Gek genoeg keren de berbers zich ook niet tegen de Arabieren omdat zij hen hebben gekoloniseerd. En wie weet krijgen we nog problematiek met mensen uit de Westelijke Sahara omdat zij gekoloniseerd en bezet worden door de Marokkanen.
Enfin, je begrijpt dat het allemaal niet zo simpel is als jij zegt.

Salome | 03-12-06 | 11:39

Wanneer het wettelijk bewezen is dat hij de dader is, hem echt levenslang opsluiten en geen minuut buiten een 1 persoonscel.
Ook geen tv of andere luxe , heeft hij tenminste tijd om elke minuut van z'n hopelijk lange leven zijn gruwelijke daad te overdenken.

harry de leipe | 03-12-06 | 11:37

nah nog maar eens de dader levenslang opsluiten en sleutel weggooien.
Oke het fenomeen doodstraf
Kijk als er bewezen is dat iemand schuldig is tja is het een optie
maar dit is onmogelijk voor de volle 100% dus slecht idee.
of je moet het een lekker idee vinden dat je het risico loopt om
ontschuldig ter dood wordt gebracht .of een ontschuldige te vermoorden.
Ja als je de verkeerde veroordeeld pleeg je een moord
Voor de lui die deze straf willen invoeren
Geen haalbare kaart.
om de volgende redenen:
we zitten in de eu
er is een grondwet wijziging voor nodig
diverse internationale verdragen verbieden het
Ofwel de partij die het in hun programma hebben staan willen een signaal afgeven of zieltjes winnen.

van de kraats | 03-12-06 | 11:37

@salome

Weet jij wel hoeveel immigranten hier de afgelopen 6 eeuwen zijn gekomen? Percentueel gesproken?

Dit piepkleine land was anders altijd groot genoeg om wereldwijd landen te koloniseren. Dankzij deze activiteiten zij we van achterlijke hunebedbouwers uitegroeid tot een welvarend land.

Ten koste van een hoop wat je nu allochtonen zou noemen. De immigratieproblematiek is zeg maar een soort achtergestelde renteloze schuld die nu geind wordt.

@haarlemmer olie

Heeft de islamitische gemeenschap haar excuses al aangeboden?

Rabarberke | 03-12-06 | 11:34

Bijstandskoning 03-12-06 @ 11:17

Zoals ik al zei,je hoeft het niet met mij eens te zijn

Salvatore Riina | 03-12-06 | 11:34

Grappig, hoe meer aandacht en publieke verontwaardiging er aan deze zaak wordt geschonken, hoe hoger de kans op een volgende soortgelijke moord. Nationale rouw is het beste wat een boze, rancuneuze moordenaar kan overkomen.

doktersnuggles | 03-12-06 | 11:34

Ik had nog een 8 jaar-connectie gevonden: 5 jaar na 11 september + 2 jaar na de moord op Theo + een jaar na de aanslagen in Londen, is samen precies acht jaar. Maar nou heeft het er dus niks mee te maken.

Dr. Mabuse | 03-12-06 | 11:33

-weggejorist-

F. Wood | 03-12-06 | 11:32

Iedereen die deze gast graag dood wilt hebben.
1) deze jongen had waarschijnlijk een reden om in dat gebouw te zijn, z'n pleegbroertje zat daar op school
2) Jesse wordt dood aangetroffen
3) deze jongen was bekende van de pliesie, fantasie wordt wakker en alarmbellen gaan rinkelen
4) maatschappelijke error: pliesie wil zo snel mogelijk hoofdverdachte arresteren en deze jongen was daarvoor een prima kandidaat.
Verplaats je maar eens in deze jongen met de fantasie dat z'n pleegbroertje z'n lunch was vergeten en hij die even langs is wezen brengen en Jesse uberhaupt niet gezien heeft. Denk maar eens in dat JIJ deze jongen bent en vervolgens wordt gelyncht op basis van onderbuik gevoelens. We kennen niet voor niets geen doodstraf en een rechtssysteem waar iemand pas schuldig is, pas nadat dit bewezen is. Godzijdank zeg ik daar nu bij.

..zapper | 03-12-06 | 11:32

Ik blijf het zeggen: een typisch gevalletje cocaine schade. Maar je zult daar niemand over horen omdat coke gebruik in alle gelederen voorkomt.

jaco | 03-12-06 | 11:31

@ Rabarberke 03-12-06 @ 11:24: en hoeveel daarvan zonder voorhuid?

wijsvinger | 03-12-06 | 11:29

Is er al geopperd dat hij wel eens een moeilijke jeugd gehad zou kunnen hebben?

Karel Kruizenruiker | 03-12-06 | 11:27

@Rabarberke

Stop je kop maar in het zand, past nl. bij deze maatschappij...

Haarlemmer-Olie | 03-12-06 | 11:27

@Rabarberke
Je polariseert. We wonen ook in een piepklein land waar in heel korte tijd anderhalf (2?) miljoen immigranten zijn opgenomen die allen huisvesting, medische zorg, scholing kregen én gratis onderhoud mits zij geen werk hebben. Als gevolg daarvan is het voorheen zo arme Rif inmiddels als uitgegroeid tot een van de welvarendste streken van Marokko.

Salome | 03-12-06 | 11:26

Die gast zit gewoon lekker te PS3'en in zijn ultra-moderne "verdachte" gevangenis, immers hij is een verdachte, Jaaaa en een verdachte is nog geen veroordeelde, dus allemaal niet zo zielig doen he!!!, die jongen verdient dit gewoon...

allesofniks | 03-12-06 | 11:26

-weggejorist-

steegneger | 03-12-06 | 11:25

@haarlemmer olie

98% van die criminelen hebben ook een penis, even los van de kleur.

Rabarberke | 03-12-06 | 11:24

@Steegneger,
Waarom wil je zo graag mensen dood hebben, voel je je zo bedreigd?

Treger | 03-12-06 | 11:24

@Elvira:

Het is waar dat het om een verdachte gaat inderdaad, maar of hij het nou is of niet, het doet niet veel af aan de discussie over problemen met de bovenmatig criminele autochtone medemens die het oproept.

Wat me trouwens ook nogal stoort is hoe krampachtig de landelijke mainstream media omgaan met de identiteit van de dader. Er wordt benadrukt dat hij uit de 'eigen gemeenschap' komt. Dat is toch wel behoorlijk misleidend in mijn ogen. Zo maak je het alleen maar erger als het uiteindelijk toch uitkomt.

Gaius | 03-12-06 | 11:22

Doodstraf heeft geen andere functie dan tegemoetkomen aan de wraakzucht van het volk. 2 eeuwen geleden nog te bewonderen tijdens de Franse Revolutie (al werden ze er toen al zelfs misselijk van na een tijdje). Nog altijd te bewonderen (ik citeer Joris Luyendijk, v/h NRC-correspondent in het Midden Oosten) in Saudi Arabië waar het volk op vrijdagmiddag juichend executies bijwoont op een plein dat hierdoor de bijnaam Chopchop-square heeft gekregen.
Ik wil beslist niet in een land wonen waar mensen kraaiend van pret kennis nemen van executies - god verhoede dat dit ooit in Nederland plaats gaat vinden.

Salome | 03-12-06 | 11:22

-weggejorist-

steegneger | 03-12-06 | 11:22

Het volksgericht is hier in volle gang. JC is al schuldig bevonden voordat hij is voorgeleid. Zelfs de meest bloeddorstige straffen passeren de revue.

En dit barbarisme is uiteraard allemaal afkomstig van gezonde, ontwikkelde en hoopopgeleide autochtonen die niet worden gehinderd door enige achterlijke godsdienst. We zitten hier tenslotte in een gecultiveerd land waarin kinderen in de cel belanden en asielzoekers in de hens vliegen, dus waarom ook geen verdachten lynchen?

-Edit: wie riep hier vrijdag op tot executie zonder proces, hypocrietje?-

Rabarberke | 03-12-06 | 11:22

Wat ik zo vreemd vind is dat de meerderheid van de .nl bevolking VOOR de doodstraf is maar dat de Kamerleden zich daar niet aan willen wagen. Daarom stem ik bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer komende maar, april 2007 voor Lijst Verdonk/Wilders

drbukkake! | 03-12-06 | 11:21

-weggejorist-

Haarlemmer-Olie | 03-12-06 | 11:20

F. Wood 03-12-06 @ 11:17: Ik vind dat als Julien schuldig is bevonden, zijn paspoort wordt in genomen en naar GuantanamoBay mag.
Of in 2en scheuren en de ene helft naar Suriname terug en de andere helft naar de Antillen.

RobDrop | 03-12-06 | 11:20

Voor zover ik weet ontkent Julien dat hij de dader is. Zolang het tegenovergestelde niet is bewezen, is hij dat ook niet. Hoe erg ik het ook vind dat Jesse er niet meer is, dit vind ik niet juist.

..zapper | 03-12-06 | 11:20

@Bijstandskoning 03-12-06 @ 11:17

jij gaat uit van de gevoelens van de DADER
-
ik van die van de nabestaanden(:lees slachtoffer(s))

steegneger | 03-12-06 | 11:19

@Steegneger,
U ook voorstander van de Sjaria?

Treger | 03-12-06 | 11:19

@Salvatore Riina 03-12-06 @ 09:55

Ben het weer eens volkomen met je eens!!!!
En dat geld niet alleen voor deze lutser, maar voor al die mageaulen
die dingen doen waar de samenleving van huiverdtdt.....
-
Publiekelijk executeren.......

steegneger | 03-12-06 | 11:18

Salvatore Riina 03-12-06 @ 10:24

Afschaffing van de doodstraf is een vorm van beschaving, dat heeft niets met laks straffen te maken. De rest van je leven opgesloten zitten is wel even zwaarder dan de pijp uit gaan. Veel mensen onderschatten de slopende psychische beproeving van celstraf, en denken zelfs dat Nederlandse gedetineerden bijna in een hotelkamer zetelen.

De doodstraf schrikt bovendien onvoldoende af. Amerika jaagt mensen uit de dodencel bij bosjes over de kling. En toch zijn wildwesttaferelen daar op scholen bijna aan de orde van de dag.

Wie al geschift is, lacht om de dood en moordt er niet minder om. Saddam heeft zelfs de moed om voor het gerecht zijn neus op te halen voor de strop, en om een vuurpeloton te vragen. Daar kopen zijn talloze slachtoffers alsnog niets voor.

Denk hier eens over na: alle beschaafde politieke partijen van links tot rechts in dit land, peinzen niet over herinvoering van de doodstraf. Alleen extremistische religieuze groeperingen als de SGP juichen een doodsvonnis toe.

Herinvoering van de doodstraf brengt Nederland alleen maar dichter bij de door jullie zo geliefde moslimfundamentalisten, bovendien.

Bijstandskoning | 03-12-06 | 11:17

-weggejorist-

F. Wood | 03-12-06 | 11:17

@Gaius
En ik ben het ziek dat mensen al van te voren conclusies lopen te trekken terwijl er niks zeker is. Het is een verdachte, geen dader.

Zoals ik al zei: als hij de dader is, wegstoppen die handel. Maar er is een kans dat hij het niet is, en die kans moet eerlijk onderzocht worden zonder dat de politie en/of rechter zich laat opdwepen door de gemeenschap en statistieken.

Elvira | 03-12-06 | 11:16

-edit of je bent niet erg slim of je humor is kudt -

IgorTheHorrible | 03-12-06 | 11:16

@ bwahaha 03-12-06 @ 11:14

Het zoontje van zijn pleegvader. Niets van hem bij dus...

Je®oen | 03-12-06 | 11:16

@Rabarberke
Je hebt gelijk: ik moet eens ophouden met boeken lezen van racistische Ariërs die werk publiceren onder schuilnamen als Samira Bellal.

Salome | 03-12-06 | 11:15

@ Elvira: O?

Kijk, dat het gaat om een Antilliaanse jongen wil niet zeggen dat álle Antillianen potentiele kindermoordenaars zijn, maar het is misschien wel verstandig om eens te kijken hoe het komt dat de harde cijfers aantonen dat de kans dat een willekeurige Antilliaanse jongen ongeveer 3 keer meer kans heeft om een geweldsdelict te plegen. Ik word een beetje moe van mensen die nog steeds beweren dat dit een ongelovelijk toeval is.

Gaius | 03-12-06 | 11:14

Als ik die pa was van dat kindje zou ik die Julia Constancia zelf maar overhoop steken want justitie in Nederland doet er toch geen fuck aan. Twee weekjes rooibos-thee in het TBS-hotel en hij is weer vrij....

MiRRoRMaN | 03-12-06 | 11:14

Kans is overigens nog steeds groot dat hij de verkeerde man op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats was.
Immers, zijn zoon zat in zijn klas. Alle reden om er te zijn dus.

bwahaha | 03-12-06 | 11:14

@cuba 03-12-06 @ 11:07
Als je nou echt flink bent ga je op winkelcentrum de Amsterdamse poort
staan en je mening daar hardop verkondigen.

ruitjes-14159 | 03-12-06 | 11:13

@Vraagstaart

Leuk he, populisme-nieuwsgeving?

Elvira | 03-12-06 | 11:12

Verdachte = dader = zo zwaar mogelijke straf?
*denkt aan Puttense moordzaak*
Ik las ergens dat de opgepakte verdachte niet voldoet aan de beschrijving van getuigen die iemand zagen vluchten. Doen we "maakt niet uit, we hebben tenminste iemand en doen of hij de dader is" voor het Gesundes Volksempfinden? Of toch maar ff het onderzoek afwachten zodat de heer Constancia als hij *niet* de dader is nog even kan verderleven?

vraagstaart | 03-12-06 | 11:10

@salome

Waar in Urk? Of in Staphorst?

Rabarberke | 03-12-06 | 11:10

@Cuba
Ik weet niet hoor, maar het was geen "roetmop" .

Elvira | 03-12-06 | 11:08

@bwahaa
die theorie zou ook nog eens best kunnen

Rabarberke | 03-12-06 | 11:08

-weggejorist-

cuba | 03-12-06 | 11:07

@amazing mark, is stormfront niet meer jou niveau ?

tafelschuimer | 03-12-06 | 11:07

@Amazing_Mark 11:04

Doe eens even rustig man. Je bent zijn vader niet en het lijkt of je andere problemen hebt..

Fruitvlieg | 03-12-06 | 11:06

@DRUNKEN SAILORRR 03-12-06 @ 11:04

Compleet mee eens!

Kom op zeg. We hebben gisteren met zijn allen al het andere topic over deze jongen verpest terwijl religie er echt helemaal NIET toe deed. Een KLEIN beetje respect voor de nabestaanden misschien, of gewoon voor de samenleving en hou het alsjeblieft ontopic?

Elvira | 03-12-06 | 11:06

Wacht het pieter baan rapport maar af....

Treger | 03-12-06 | 11:06

*zucht*

Salome | 03-12-06 | 11:05

Misschien is het jongetje gestruikeld tijdens het snel naar de klas rennen om dat spul op te halen en is op iets scherps is gevallen.

Rabarberke | 03-12-06 | 11:05

Ik begrijp het niet. Een artikel over de vermeende dader leidt hier tot een politiek debat over geloof en geruzie over en weer. Beperk je tot waar het werkelijk om gaat..... Een jongetje is dood, staat nooit meer op en ziet geen dag meer om te spelen of te leren, lief te hebben of te huilen. De Familie wacht een vreselijke tijd en eeuwig de gedachte over wat er is gebeurd.
De dader gaat ook niet vrij uit. Ook zijn familie moet voor altijd leven met wat er nu gebeurde en zal nooit meer hetzelfde zijn.

DRUNKEN SAILORRR | 03-12-06 | 11:04

@Rabarberke
Als iedereen hier hetzelfde is, waarom worden er dan vrouwen tegen hun zin op straffe van mishandeling, verstoting of dood binnengehouden?

Salome | 03-12-06 | 11:04

oh ja nog een ding
Ik denk dat ie 3 tot 5 jaar cel krijgt en dan loopt ie weer vrij rond. als ik jesse z'n vader was zou ik hem opjagen en dood knuppelen en uitbenen als een varken. Ik hoop dat je voor eeuwig zult branden Hel Julien Constancia

Amazing_Mark | 03-12-06 | 11:04

Mijn opmerking van dat dat kindje zijn klasgenoot niet had moeten pesten werd weggejorist. Ik gok dat GS het morgen zelf opneemt in een posting.

bwahaha | 03-12-06 | 11:03

-weggejorist-

Salome | 03-12-06 | 11:01

@salome

Ik vind ook dat het strafrecht gebonden moet zijn aan afkomst en niet aan woonplaats. Dus iemand uit singapore die hier een kauwgompje op straat gooit gaan we meteen opsluiten en een voetbalsupporter die een trein verbouwt laten we gewoon los lopen.

Een nederlandse fietsendief mag na een half uur weer vrij rondlopen en een moslim fietsendief hakken we zijn hand af.

Heeft de islamitische gemeenschap nou haar excuses al aangeboden?

Rabarberke | 03-12-06 | 11:01

Dit is gewoon erg. Dat kind had een heel leven voor zich kunnn hebben, maar dan komt er een of andere gek binnen, snijdt 'm open en vertrekt weer. Gemeenschap (terrecht) op zijn kop. Basisschool is niet een plek waar dit soort dingen horen te gebeuren. Natuurlijk horen ze dat nergens, ook niet op de middelbare school, maar al helemaal nooit, nooit, nooit op de basisschool.

Wat ook erg is, is dat nog niet eens zeker is of dit wel de echte dader is. Ik hoop niet dat de rechters of politie zich mee laten sleuren door de drama en de emoties van de gemeenschap en eigelijk iemand de schuld in de schoenen proberen te schuiven die er niks mee te maken heeft - het is vaker gebeurd!

Als hij wel de dader is, hoop ik dat hij flink wat jaren achter de tralies - en in isolatie doorbrengt.

Al hoewel - de gevangenissen hier zijn nou niet echt een straf ofzo. Computer, internettoegang, tv...

Elvira | 03-12-06 | 11:01

Amazing_Mark 03-12-06 @ 10:55, en dan ga je weer terug naar de 14e eeuw, hoop ik?

Hutspotentieel | 03-12-06 | 10:59

In de eerste berichtgeving over de moord las ik toch duidelijk: "De keel is doorgesneden". In latere berichtgeving vervangen door: "verwondingen aan de hals". Ik ga er maar vanuit dat die gek Jesse de keel heeft doorgesneden. Hoe gek kun je zijn? Zo gek dus!

stem des volks | 03-12-06 | 10:58

@treger

Misschien was JC wel niet de dader, maar was het de congierce, het hoofd, de onderwijzeres die gepest werd, de scherpe rand op de kast, de agressieve papegaai.

Waar is Hercule Poirot?

Rabarberke | 03-12-06 | 10:58

lang leve de doodstraf

:-) | 03-12-06 | 10:57

-weggejorist-

Amazing_Mark | 03-12-06 | 10:55

@Tafelschuimer
Beslist. En dat moeten wij gaan onderkennen. Ze hebben decennia lang geprobeerd om iedereen in dezelfde mal te wurmen. Maar voor veel jongens van andere afkomst werkt het niet om je als Oom Agent op te stellen, een bak koffie aan te bieden en vriendelijk te vragen 'waarom doe je dat nou toch, jongen?'. Het leidt tot veelplegers die 800 misdrijven op hun naam hebben staan omdat ze hun politieapparaat smakelijk uitlachen, en het gerechtsgebouw uitlopen om prompt hun volgende tasjesroof te plegen.

Salome | 03-12-06 | 10:55

Dit zijn de laatste woorden dit ik vuil maak aan deze klootzak,mocht hij inderdaad de dader zijn. De tijd en energie die ik over heb, besteed ik liever aan iets waar de ouders, zusjes en alle nabestaanden behoefte aan hebben. Al is het op afstand en ingedachten.
Dag dader, mocht je rotte in de hel, je hebt een kind vermoord, puur en onschuldig. Hoop dat je geweten ooit gaat spreken en dat je voor de rest van je leven, op de grond mag kruipen in je eigen shit.
Je bent geen mens, geen beest , je bent niets!!!! Een hoop stront heeft meer waarde.

Mee | 03-12-06 | 10:54

@salome, en zou dat niet komen door de globalisering. 'Het kleiner worden van de wereld'

tafelschuimer | 03-12-06 | 10:52

@Tafelschuimer
Zo zijn er wel meer voorbeelden. Gedoogbeleid aangaande verslaafden had een aanzuigend werking op verslaafden van her en der. Een sterk sociaal uitkeringensysteem had eenzelfde magnetiserende kracht. Er zijn in Nederland veel mooie systemen ontwikkeld die gebaseerd waren op een krachtig saamhorigheidsgevoel omdat wij hier al zo lang met elkaar leven. Je kunt van nieuwkomers niet verwachten dat zij diezelfde associatie hebben met een land waar ze kersvers zijn aangekomen en helemaal niet kennen. Politici hebben lang de fout gemaakt door het iedereen is gelijk-principe (wat ik uiteraard ook vind) te verwarren met het iedereen-is-hetzelfde-principe.

Salome | 03-12-06 | 10:51

Vandaag wordt ergens een jongetje geboren.
In 2014 schrikt NL op door de moord op een 8 jarige jongen op zijn school
De TBS-er, die even aan de aandacht van zijn begeleider was ontsnapt, is de 30 jarige J.C.............

hekkesluiter | 03-12-06 | 10:49

Salome 03-12-06 @ 10:45

Ws van de Concurrent ?

cor123 | 03-12-06 | 10:49

Het klopt wel met die leeftijd op dat gastenboek! (Zit er 1 jaar naast, maar het is natuurlijk ook niet precies 4 jaar geleden)

Koekjezondersuiker | 03-12-06 | 10:48

@ Salome @ 10:45
*waarom*
Omdat je hysterisch off topic aan het zeiken was vermoed ik zo.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 03-12-06 | 10:48

@Salvatore,
Hoezo trollen? ik meen dit serieus. Dit is een psychotische actie geweest. Te onbegrijpelijk gewoon en geen motief. Wat kan deze gast anders bezield hebben?

Treger | 03-12-06 | 10:48

@Tafelschuimer
Ik zie dat bijvoorbeeld in Amsterdam. Ons tolerante gedoogbeleid aangaande prostitutie (het was ooit eerder een gezellig bezoekje aan Tante Miep) heeft geleid tot internationale vrouwenhandel waar ze nu geen raad meer mee weten.

Salome | 03-12-06 | 10:47

@ Salome.

'Het huidige rechtssysteem is ingevoerd gebaseerd op een andere bevolkingssamenstelling'
-
Als je zegt dat een rechtssysteem op bevolkingssamenstelling gebaseerd zou moeten zijn, kan ik daar dan uit concluderen, dat voor de ene bevolkingsgroep andere straffen zouden moeten gelden dan voor de andere bevolkingsgroep ( racistisch ? )

tafelschuimer | 03-12-06 | 10:45

Met alle respect voor wat wordt weggejorist: waarom worden berichten van mij weggejorist die letterlijk van onderzoeksjoernalistieke stukken komen uit NRC Handelsblad van verslaggevers ter plaatse?

Salome | 03-12-06 | 10:45

Treger 03-12-06 @ 10:42

Gaat eens ergens anders Trollen.

Salvatore Riina | 03-12-06 | 10:44

Wat voor reden zou iemand - in hemelsnaam - nu kunnen hebben om een klein kind de keel door te snijden? Dat zou ik nu wel eens willen weten. Zelfs al die ontsnapte pyschopaten/ TBS'ers van de afgelopen jaren hebben geen kinderen vermooord. Laat staan de keel doorgesneden.

jimmy | 03-12-06 | 10:43

@ssoass 03-12-06 @ 10:39
Sorry, het deurtje gaat zo niet dicht.

ruitjes-14159 | 03-12-06 | 10:43

Salome 03-12-06 @ 10:40

Heel vreemd dat deze post verwijdert is,is Rabarberke één van redactieleden

Salvatore Riina | 03-12-06 | 10:43

-weggejorist-

Salome | 03-12-06 | 10:43

Salome 03-12-06 @ 10:30

_O_
Eens.
Het verwijt xenofoob te zijn, wordt je snel toegedicht, teneinde je het zwijgen op te leggen. Maar gelukkig zijn die notoire dogmatici inmiddels sterk in de minderheid en worden nauwelijks meer serieus genomen. Zum kotzen.

cor123 | 03-12-06 | 10:43

Wauw, hebben jullie zijn naam ingetypt in Google en welgeteld 1 hitje weten te vinden. Een staaltje onderzoeksjournalistiek van de bovenste plank, zeg ik je! (gaaaaaap)

Henk Hunk | 03-12-06 | 10:43

Het scenario wat ik het meest aannemelijk acht is paranoide schizofrenie.
Bizarre zaak en gebrek aan motief. Gevalletje TBS dit.

Treger | 03-12-06 | 10:42

Tijd voor CSI Hoogerheide: bij een dergelijk misdrijf moet er wel ergens een bloedspatje op de kleding van de dader terecht gekomen zijn. En dan is het niet zo moeilijk het genetisch materiaal te vergelijken. Ontkennen is vervolgens zinloos. Niet waar De Cock?

Van Druten | 03-12-06 | 10:41

-weggejorist-

Salome | 03-12-06 | 10:40

-weggejorist-

ssoass | 03-12-06 | 10:39

@salome

Je hebt gewoon verloren muts. Het is geen moslim. Wacht gewoon lekker je volgend kans om haat te zaaien lekker af en kruip tot die tijd gewoon onder je steen.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:35

@salome

Amerikanen en israelis blazen evengoed scholen met kinderen op die nergens wat mee te maken hebben. Jij hebt last van selectieve verontwaardiging en dwangmatige xenofobie.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:34

@Paulusdebosbouter
Het huidige rechtssysteem is ingevoerd gebaseerd op een andere bevolkingssamenstelling, die van vóór de volksverhuizingen naar Europa.

Salome | 03-12-06 | 10:33

Paulusdebosbouter 03-12-06 @ 10:27

Wat wil je dan ,slechte jeugd gehad,geen werk,geen vriendin.

Moord op wie dan ook, 2 jaar zitten,3 mannden blaadjes prikken in het park,met kans op herhaling,want als je in een TBS kliniek zit krijg je profverlof en soms kun je die zelf verlengen.

Salvatore Riina | 03-12-06 | 10:31

-edit doe eens ontopic blijven -

Salome | 03-12-06 | 10:30

De hele toedracht is nog niet bekend of er is al een schuldige aangewezen. Als 't een Agatha Christie zou zijn, zou iedereen eens wat beter naar wat er echt gebeurd zou kunnen zijn gaan kijken alvorens the 'usual suspect' als schuldige aan te wijzen. Nu is het menens en gedraagt iedereen alsof ie afkomstig is uit een dementerend dorp.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:30

-weggejorist-

Amazing_Mark | 03-12-06 | 10:30

@Paulusdebosbouter 03-12-06 @ 10:27

Het is heel simpel,je hoort gewoon met je handjes van andermans kinderen af te blijven.. Bij zulke figuren is iedere vorm van een straf nog te laag...

Je®oen | 03-12-06 | 10:30

Oh leuk. GS gaat rechtertje spelen met Google als instrument.

veest van pim | 03-12-06 | 10:27

Toch opvallend dat veel reaguurders wel van de overheid de bescherming van een beschaafde rechtsstaat eisen, maar er geen moeite mee hebben om de meest barbaarse gerbuiken opnieuw in te voeren. Of je doet het recht van de sterkste, of je hanteert het huidige systeem. Daarbij is iemand overigens pas schulidg als dat door de rechter middels wettelijk en overtuigend bewijs is vastgesteld en ligt het geweldsmonopolie bij de overheid.

Paulusdebosbouter | 03-12-06 | 10:27

@dom blondje
je doet je naam eer aan

Rabarberke | 03-12-06 | 10:25

Bijstandskoning 03-12-06 @ 10:16

Tjah hetzelfde lot ondergaan als je slachtoffer lijkt me een uitstekend afschrik middel,en de enige reden dat je er tegen kunt zijn is dat er ooit een fout zou kunnen worden gemaakt (wat ik me ook kan voorstellen) ,er bestaat geen beter straf voor iemand die iemand anders leven op een beestachtige wijze ontneemt,als je dit laag vind ,jammer (en ja het kost de maatschappij minder geld maar dat is een bijkomstigheid)

Je hoeft het ook niet met me eens te zijn.

Salvatore Riina | 03-12-06 | 10:24

-weggejorist-

dom blondje | 03-12-06 | 10:23

@salome

Sterker nog, ik keur gewoon alle misdrijven af. Zonder al die verbijzonderingen die jij in je vraag zet.

De vraag is waarom je specifiek vraagt of ik gewelddadig allochtoon racisme afkeur.

Ik keur b.v. ook autochtoon racisme af zoals jij dat gisteren in verschillende postings liet zien.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:23

-weggejorist-

dom blondje | 03-12-06 | 10:21

@cor123
Ik las goed, maar ik tiep slordig. Ik bedoelde idd Groen Links dogmatiek en schreef per ongeluk GS ipv GL.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:20

@Tafelschuimer
Heel triest. Maar als je schorpioenen in hetzelfde hok stopt als konijntjes, zullen konijnen toch een manier moeten vinden om te overleven.

Salome | 03-12-06 | 10:19

@salome

Waarom vraag je niet wat mijn visie is op mensen die misdrijven plegen op grond van racistische motieven? Die keur ik uiteraard af. Of ze nou allochtoon of autochtoon zijn.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:19

@cor123

Het woord patjakker is voor iemand die mij GS dogmatiek uit geen scheldwoord, maar een kwalificatie.

Rabarberke 03-12-06 @ 10:12

Je leest en schrijft schrijft onstuimig. Er staat GL. Die associatie.

cor123 | 03-12-06 | 10:19

En Bos en Marijnissen zijn blij dat de verkiezingen geweest. Thee drinker erbij en scheelt toch snel een stemmetje of wat voor Joost en Geert

fcdb-er | 03-12-06 | 10:17

@Salvatore Riina 03-12-06 @ 09:55

Mensen die herinvoering van de doodstraf voorstaan, zijn even erg als dat soort moordenaars. (En probeer jezelf niet nog verder te verlagen, door met het afgekauwde belastingargument aan te komen. Alsof mensen beter kunnen worden doodgemaakt omdat ze de samenleving geld kosten).

Het oog-om-oog-redeneren is een van de dierlijke sporen die de evolutie in sommige mensen heeft achtergelaten. Helaas ben jij één van die mensen/dieren.

Bijstandskoning | 03-12-06 | 10:16

Wie het ook is, het blijft een trieste zaak.

Miss Dushi | 03-12-06 | 10:16

Doe is echt nieuws. Stelletje schapen

Miggerd | 03-12-06 | 10:16

@Rabarberke
Wat is jouw visie op allochtonen die misdaden jegens autochtonen plegen op grond van racistische motieven?

Salome | 03-12-06 | 10:16

Onnodig om mensen zo te kwe.... heee.. de kerklokken luiden, tijd om de auto af te sponsen met spe...

Hutspotentieel | 03-12-06 | 10:16

10:12 uit=verwijt

Rabarberke | 03-12-06 | 10:15

@drbukkake

Zullen we jou en je hele familie dan ook maar lynchen? Strafrechterlijk gezien ben je nl. net zo schuldig als die verdachte.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:13

@cor123

Het woord patjakker is voor iemand die mij GS dogmatiek uit geen scheldwoord, maar een kwalificatie.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:12

@cor123

Wat weet jij van niveau, patjakker?

Rabarberke 03-12-06 @ 10:04

:)) Dat degene die het eerst scheldt, de discussie al verloren heeft.
(Nog afgezien van jouw 'humoristische' posts hier)

cor123 | 03-12-06 | 10:10

And If You Tolerate This The Your Children Will Be Next - The Manic Street Preachers.

Eigenlijk zouden ze die man moeten lynchen. Geven we meteen een statement richting alle mensen die denken een kind van 8 even de keel door te snijden. Het is een slachting, alleen schapen worden zo de keel doorgesneden (ok, vooruit dan, schapen en Theo van Gogh)

drbukkake! | 03-12-06 | 10:10

@Rabarberke 03-12-06 @ 10:07

Leuke woordspeling op deze topic; Ik steek de draak....

Je®oen | 03-12-06 | 10:10

@g-unite

Het zal je wel niet opgevallen zijn, maar het is hier nooit anders geweest dat over de rug van een trieste gebeurtenis iedereen zijn xenofobe shit liep te spuien.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:09

@spooky

Als ik hier excuses eis van de islamitische gemeenschap, terwijl het een antiliaan is die niets met de islam te maken heeft, begrijp ik best dat er een aantal idioten zijn die denken dat ik het meen.

Al was het een moslim, dan nog was het onzin om excuses te eisen van de hele gemeenschap.

Ik steek de draak door te overdrijven en doe dit omdat ik nogmaals de achterlijkheid wil betonen van de talloze reacties gisteren van o.a. vinque, hakbarr en nog een paar andere wilderiaanse lamzakken.

Maar ik snap best dat mensen van 'niveau' zoals cor123 dat niet snappen.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:07

Even een mededeling tbv het algemeen nut:
Reaguurders die het nodig vinden om over de rug van een trieste gebeurtenis hier hun xenofobe frustraties te uiten zou ik willen verzoeken hun heil ergens anders te zoeken.

G-unite | 03-12-06 | 10:04

@cor123

Wat weet jij van niveau, patjakker?

Rabarberke | 03-12-06 | 10:04

@Rabarberke
Ja hoor ironie ken ik, zelfs de mensen van gisteren zullen uiteindelijk bij gebrek aan argumenten zeggen dat ze aan het dollen waren, dat het ironisch bedoelt was. Jou kennende weet ik dat je het zuiver ironisch bedoelt en mensen uit de tent lokt maar tevaak zie ik ironie die bittere ernst is. Voor je het weet krijgen we weer een berg statistiek waar uit blijkt dat antilianen principieel geweldadig zijn en wij ariers superieur. En daar heb ik na gisteren wel weer even genoeg van.

spooky | 03-12-06 | 10:04

Bicycle_Repairman 03-12-06 @ 09:59

Chapeau!

Ik ga ook maar eens vanuit m'n favoriete kroeg aanschouwen hoeveel mensen de koopzondag misbruiken.

OoO | 03-12-06 | 10:03

@OoO 09:55

En nu je het zegt, het drama gaat inderdaad verder dan een ordinaire familiedrama. Een gezin voorgoed ontwricht. Een stel kinderen getraumatiseerd. En een gemeenschap op stelten.

Maar goed, ik weet nog niet of het een familiedrama betreft, de werkelijke motieven van de dader zijn mij nog steeds niet bekend. Maar het lijkt er wel op, vandaar de vraag.

Hannalore | 03-12-06 | 10:03

Salvatore Riina 03-12-06 @ 10:01

@my self,voorals nog is het een verdachte,(nog) geen dader.

Salvatore Riina | 03-12-06 | 10:03

@Je®oen 03-12-06 @ 09:58: Wel een goeie hoge boom uitzoeken dan, kan iedereen het zien.
Ik plijt ook wel voor de martelmethode die Balthasar Gerardts heeft ondergaan een tijdje geleden!

RobDrop | 03-12-06 | 10:02

Nou op zijn minst kan de anti-liaanse regering een excuustelegram sturen, ten slotte heeft het anti-lianistische geloof alleen maar ellende met zich mee. Drugsoverlast, geweld, loverboys, verkrachting en ga zo maar door. En van die lianen is helemaal niets meer over na al die anti-liaanse hangjongeren.

Rabarberke | 03-12-06 | 10:02

@Rabarberke
Hou eens op met stoken, je lijkt wel op de mensen waartegen je gisteren aan het ageren was.

spooky 03-12-06 @ 09:55

Het niveau van diens posts is zwaar gekelderd. GL dogmatiek. (Eerder niet gedacht)

cor123 | 03-12-06 | 10:02

Je®oen 03-12-06 @ 09:58

In Iran doen ze nog steeds aan stenigen,ideetje ?

Salvatore Riina | 03-12-06 | 10:01

Hoera,
"We" kunnen ook zondag weer volstorten met politieke statements. Jij ben een dhimmi, nee jij een racist, het is een links complot, het zijn xenofoben hier, wouter boslim, ik heb het toch gezegd , al die buitenlanders, we gaan er aan kapot.

Zo mijn bijdrage voor vandaag geleverd, toedels. Ik ga iets leuks met de kinderen doen en me beseffen dat dit geluk heet.

Bicycle_Repairman | 03-12-06 | 09:59

Tijd voor de middeleeuwse behandelingen... Zet m maar op een plein en laat de omstanders maar bepalen wat ermee gaat gebeuren...

Je®oen | 03-12-06 | 09:58

Tja..... het blijft even gissen maar..... als het hem is, dan is alleen de langste straf goed genoeg, niet zeuren over verzachtende omstandigheden, trauma's my ass, ksssst!

DRUNKEN SAILORRR | 03-12-06 | 09:58

@spooky

Heb je wel eens van ironie gehoord?

Rabarberke | 03-12-06 | 09:56

@Hannalore
Dit is zelfs nog erger dan een familiedrama, omdat hij een ander jongetje te pakken heeft genomen.

OoO | 03-12-06 | 09:55

@Rabarberke
Hou eens op met stoken, je lijkt wel op de mensen waartegen je gisteren aan het ageren was.

spooky | 03-12-06 | 09:55

Het word hoog tijd dat de doodstraf word ingevoerd hier in Nederland,Op de zelfde manier als het slachtoffertje ombrengen is het bindend advies!

Salvatore Riina | 03-12-06 | 09:55

@Neon, je hebt gelijk, publiekellijk speculeren is sowieso niet handig:
1. als ie de dader is wordt er door zijn advocaat geroepen dat hij op voorhand al veroordeeld was en dat dat de rechtzaak beinvloedt.
2. Als ie 't niet gedaan heeft is ie door de samenleving gedemoniseerd en kan centjes voor een nieuwe scooter (of 50) gaan claimen.
Dus: wij niet bashen, hij niet cashen.

Hutspotentieel | 03-12-06 | 09:54

Was de dader van plan het biologische zoontje van zijn pleegvader aan het mes te rijgen.? Dus toch een familiedrama. Triest, zeker wanneer je al die vrolijke comments met politieke lading uit het vorige topic omtrent dit onderwerp leest.

Hannalore | 03-12-06 | 09:53

@redactie
Zou dader profiel even vervangen kunnen worden door verdachte profiel?

spooky | 03-12-06 | 09:53

Als het een bekende van de politie is, is de verdachte dus ook bekend met de manier van verhoren en weet hij dat hij zich kan beroepen op z'n zwijgrecht of gewoon alles kan blijven ontkennen omdat z'n advocaat hem dat heeft voorgehouden in eerdere zaken. Zonder moordwapen hebben ze er dan een bijzonder zware dobber aan.

zebikboss | 03-12-06 | 09:48

@miss dushi

Oh was het gee moslim? Nou dan zal het de dader ook niet geweest zijn toch?

Rabarberke | 03-12-06 | 09:47

@neon
Toen een politieman zijn gezin uitmoordde riep ik ook dat dat een falend politieapparaat was.

Rabarberke | 03-12-06 | 09:46

Maar wat is in hemelsnaam het motief? Is het dus moord en geen doodslag door een jattende junk? Dit is echt te bizar.

Lobo | 03-12-06 | 09:45

@ Rabarberke.... zo te zien aan de achternaam is het een Antilliaan en geen moslim. Diep en diep triest dit. Ik heb zelf een zoontje en ik vind wat heeft plaatsgevonden verschrikkelijk. Bha.... dat zulke gekken loslopen!

Miss Dushi | 03-12-06 | 09:44

(Bovenstaande overpeinzing is natuurlijk verder weer tendentieus, nodeloos kwetsend en voorbarig, want laten we wel zijn: De naam wordt hier gedumpt, maar vooralsnog is er nog geen bekentenis, laat staan een veroordeling. Er is nog altijd een échte kans dat Julien hier geen zak mee te maken heeft.)

Neon | 03-12-06 | 09:44

-edit doe er eens geen vooroordelen bij halen -

baggerboer | 03-12-06 | 09:43

Nee Bijstandskoning, die loser wilde w.s. zijn pleegvader iets aandoen, maar aangezien Gosse die klootzak met twee handbewegingen in tweeën breekt, moest onze held iets anders verzinnen. En dus besloot hij het zoontje van Gosse te pakken. Helaas werd hij door Jesse betrapt in de klas.

Denk ik.

/De Cock

Neon | 03-12-06 | 09:42

Heeft de islamitische gemeenschap al haar excuses aangeboden?

Rabarberke | 03-12-06 | 09:41

Ik zeg middeleeuwse praktijken toepassen op dit beest.

stamppot | 03-12-06 | 09:40

Iemand toevallig nog een werkloze premiejager in de aanbieding die toch niks te doen heeft?

RobDrop | 03-12-06 | 09:38

Benieuwd of dat biologische zoontje het recentelijk aan de stok zou hebben gehad met Dingemans. Nogal extreem gevalletje van 'ik haal mijn grote broer erbij' dan.

Bijstandskoning | 03-12-06 | 09:38

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl