Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Waarom GeenStijl NIET bij het 'media-overleg' is

walgelijke_cartoon534.jpgOngeveer NU begint in het Amsterdamse Stadhuis het "Media Overleg" van burgemeester Eberhard van der Laan met diverse (hoofd)redacties van diverse mediapluimages (Hoi Bert! Hoi Bel! Hoi Sjuul! Hoi Philippe!) GeenStijl is daar ook vriendelijk voor uitgenodigd. Maar die uitnodiging hebben we vriendelijk naast ons neergelegd. We geloven best dat Eberhard een toffe peer is, en willen best een keer een pils & peuk met de man doen in een café op de Nieuwmarkt. Maar van bestuurder Van der Laan, van een partij die verantwoordelijk is voor deze hele -in krap 40 jaar tijd ontstane- tiefuszooi, en die zich thans laat souffleren door een aantoonbaar foute Koeweitse trekpop met dubbele agenda als Yassin ElForkani (hele dossier) hebben wij eerlijk gezegd weinig te verwachten. We regelen het zelf wel. Plus wat VanRossem zegt: "Dood aan terreur. Leve de vrijheid. En dat is niet onderhandelbaar". Barman, schenk nog wat -Fanta- in voor Marco Kroon. Het is verdoemme bijna vrijmibeau.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

habramar | 10-01-15 | 16:36

Van der Laan is toch lid van de Partij v d Berbers. Nou die kun je en mag je NIET vertrouwen, dat is een trekpop van Turkije en Marokko. Zo een overleg is linksmench-gut-overleg, om hun BLUNDER-POLITIEK goed te praten.

habramar | 10-01-15 | 16:31

Begrijpelijk maar ook jammer.
Jullie hadden misschien aan de brave man kunnen vragen wat hij van plan was te doen voor jullie veiligheid.
Die vraag in verschillende vormen herhalen en de reacties van de MSM-voormannen daarop registreren.

Fransg | 10-01-15 | 13:59

@Zure Sigaar. Kenelijk (uw woord, niet het mijne) heeft u geen hoge pet op van de mensen die hier hun mening geven. Dat is prima. Neemt u lekker plaats in uw gemakkelijke zetel, binnen of buiten, en steek lekker uw zure sigaar op. Sluimer weg in dromenland.
Maak u verder niet druk over hoeveel reaguurders van GS de straat op gaan. Die reaguurders hebben gisteren kunnen zien hoeveel moslims en lima's de straat opgingen met borden "not in my name".
Ook ik was niet op straat, ik zat thuis met dichtgeknepen keel en tranen in mijn ogen.
Verbijsterd te wezen, over het feit dat er hier op aarde dergelijke beesten rondlopen. Beesten die mensen afknallen vanwege tekeningen, cartoons, humor en sarcasme.
De beelden van de genadeloze executie van die agent op straat staan nog op mijn netvlies gegrift.
Meer dan 30 jaar vierde ik al mijn vakanties in Frankrijk, prachtig land en aimabele mensen. Een land vol prachtige kunst en cultuur.
Tot zo'n tien jaar geleden. Het straatbeeld veranderde in rap tempo. Natuurgebieden veranderden in slums, dorpen werden getto's vol vuilnis en de criminaliteit steeg er tot ongekende hoogte. Sinds 2005 ben ik er niet meer geweest. Ik wilde er niet meer naar toe.
Frankrijk was Frankrijk niet meer. Net zo als Nederland geen Nederland meer is. Zweden nog geen schijntje meer is van wat Zweden ooit was, en Duitsland dreigt eveneens die kant op te gaan. Hoe het er in VK voorstaat weet iedereen inmiddels.
Zelfs Queens en Koningen laten hun onderdanen in de stront zakken. Dus tijdelijk zittende presidenten zal het al helemaal aan de reet roesten wat er gebeurt met de toekomst van hun land.
In Europa is meer nodig dan een groepje brave kaarsjesdragers met bordjes "jesuischarlie".

appelvink | 10-01-15 | 03:12

@quantumcollider | 09-01-15 | 16:33
Alsof dat nog niet duidelijk is.
Gekkie.
Jackanders | 09-01-15 | 16:36
.
Klagen op een website is 1 ding.
Dat recht in het gezicht van de heersende elite zeggen is heel iets anders.
.
.
.
Gekkie.

quantumcollider | 10-01-15 | 01:11

Met dit kabinet en deze burgemeesters. Nou dan had ik mij ook afgevraagd waar ik veiliger zat. Op de redactie van geenstijl of op dat overleg. Ik denk op de redactie van geenstijl. Als ik zo een jozius in de schilderwijk zag die zelfs niet zag dat de jihad vlaggen achter hem langs paradeerde. Geloof mij maar die herkennen nog geen terrorist als die allah snackbar roept en met een machinegeweer voor hun neus staat. Ze herkennen nu al nooit de strijders van de pislam want ze roepen constant dit heeft niks met islam te maken.Nee ik heb niet zo'n vertrouwen meer in burgervaders.

tweetybird | 10-01-15 | 00:52

Dit drama in parijs is wederom het bewijs dat extremistische moslims met zelfs minder dan een milimeter aan haatbaardgroei levensgevaarlijk zijn.
Dankzij het linkse geitenwollensokkensukkelpappenennathoudtheeindemoskeebeleid van de pvda hebben die haatbaarden vrij spel hier. Het is dat frankrijk met 88.000 man die 2 haatbaarden (terwijl ze incognito waren zonder baard omdat hun bivakmuts anders niet zou passen) heeft afgeknald.
Als die gasten direct naar ons land hadden gevlucht zouden ze hier dankzij onze linkse knuffelpartijen per direct een woning, uitkering, subsidie voor terroristische aanslagen en de allerbeste advocaten toegewezen krijgen want het "ies coeltoer"
Gisteren op het nieuws "vandaag de dag" was er een intervieuw waar naar buiten kwam dat de haatbaarden die terug zijn gekomen uit Syrie zelfs meteen een woning toegewezen kregen met alle bijbehorende subsidies en uitkeringen, terwijl wij, hardwerkende, geboren en getogen Nederlanders onde de pestpleuris moeten werken en onderaan de lijst voor betaalbare woonruimte staan en jaren moeten wachten.

Binnenkort gaat het ook fout in ons land en het ergste is dat die aanslag gesubsidieerd is door ons belastinggeld dat dankzij ons linkse pappen, nathouden en theedrinkbeleid heeft kunnen gebeuren.

Ronnie L5042 | 10-01-15 | 00:49

GeenStijl is net zo belangrijk als luis in de pels als Charlie Hebdo. Ik geef GS groot gelijk om zich te distancieren van de laffe politiek correcte MSM/overheid.

frisenfruitig | 09-01-15 | 23:56

Zure Sigaar | 09-01-15 | 22:08

Nee dan die 18000 zelfbevredigers op de Dam.Waren overigens wel opgeroepen door de burgervaders in verschillende steden.
Je volgt het nieuws blijkbaar slecht
Nog geen 2% van de Amsterdamse bevolking.Goh zeg wat een succes was dat en wat een allochtonen waren er

En als GS dan zo weinig invloed heeft waarom worden ze dan zo vaak aangehaald in de Volkskrant, bij joop.nl en elders.
Dit is geen aktiezender maar een nieuwsforum.
Dat het volk niet in opstand komt hier in tegenstelling tot Spanje of /Griekenland lig misschiem m,eer aan de verdeeldheid in dit land of mogelijk de lamlendigheid van de Nederlander.
En nee, niet half Nederland hangt aan de lippen van Geert Wilders maar hij is of wordt met de PVV wel de grootste partij ondanks het tegengas van de politiek en culturele elite in dit land die de media in stevig handen heeft.
En hebben de vakbonden dan zoveel aanhangers, nee maar worden wel nog steeds, ten onrechte, als onderhandlingspartner beschouwt.
Hoeveel leden hebben die politieke partijen als PVDA en VVD eigenlijk? Maar maken wel de dienst uit als he tgaat om de baantjescaroussel in de hogere echelons...
Ik ben blij met GS als giftige luis in de pels van het establishment.

Oh en ik ben geen PVV-stemmer noch uiterst rechts maar kan mij wel vinden in de anti-policor houding van GS.

knerf | 09-01-15 | 22:53

Goed zo GeenStijl, en ga zo door.
Niet huilen met de door Koeweit en SA betaalde wolven in het bos. Laat dat maar over aan veilingmeesters en burgemeesters, hoernalisten en presentatoren van de Verenigde Arabieren Reetlikkende Aandachtshoeren, oftewel de VARA en de Nationale Propaganda Omroep.
-
Stinkendrijke islamitiesche oliesjeiks hebben half Europa opgekocht en omgekocht. Mijn zoon komt regelmatig in Londen en spreekt daar mensen die weten van de hoed en de rand. Als ik de verhalen hoor begrijp ik waarom de moslims kost wat kost de hand boven het hoofd wordt gehouden. Geld, eigen hachje, baan= bukken voor de geldschieter.
-
De dames von Amsberg met kopvod in Saoedische moskeet. De kruipende Frans de zwans Timmermans met een sticker-excuus in z'n zweethanden. De junk Juncker met hooggeplaatste Jurken in Brussel op de foto. Is allemaal niet te rijmen met westerse vrijheid, democratie, vrouwenrechten, mensenrechten enz. Wel met geld, heul heul veul geld.

appelvink | 09-01-15 | 22:45

Eberzacht zit daar natuurlijk ook als tweekoppig monster. pvda Politiek is zoooo onzuiver omdat men de hete adem van de afrekening -sorry, verkiezingen- al voelt. Wat hij daar allemaal gaan zitten zalven in dat stadhuisoverleg is allang gesouffleerd door didi, of welke loser daar tegenwoordig denkt de electorale dienst uit te maken. Alleen het partijbelang zal een rol spelen. Overgoten met een sausje van beschaving, begrip, beheersing en nog meer van die kletsika.
De slappe thee aldaar zal geheel naar de smaak zijn van Blowjob C.
Zolang er nog geen vette cartoons op die voorpagina's staan hoeven de aanwezige bomenkillers zich echt niet druk te maken.
Seyss-Inquart en NSB zijn in deze leuke zoektermen. 1939 was het jaartal...............

pennestront | 09-01-15 | 22:22

van wat er op GS leeft en hoe er over de islam gedacht wordt.
Nee hoor, naiveling,
knerf | 09-01-15 | 21:36
*
Stel je maar niet teveel voor van de invloed van GS op het Nederlands gedachtengoed. Tel de individuele reaguurders in dit topic maar eens na. Voor een groot deel de usual suspects en nog een handjevol Zwitsals en toevallige passanten. Alles bij elkaar misschien 75 lieden die tijd hadden om hier iets te plempen. Bij mij in de straat wonen meer mensen.
Entertainment meneer! Meer verschaft deze site niet of nauwelijks. Vorig jaar was de GeenPeil actie het enige dat het nieuws haalde (goede actie overigens). Maar verder doe je er goed aan niet al teveel waarde te hechten aan wat er in deze panelen rondgaat. Hoe vaak wordt er hier niet tot actie opgeroepen c.q. de straat op te gaan? En hoeveel door GS geïnduceerde demo's hebben we gezien? Maar wel zagen we gisterenavond ettelijke duizenden de straat op gaan zonder dat daar door beroepsblaters was opgeroepen.
Ook een Geert Wilders, de somtijds ongekroonde koning, zoniet de redder des Vaderlands, van de GS reaguurders wist een anderhalf jaar geleden slechts een luttele 2K mensen op de been te brengen. Maar als je de reacties in deze kolommen zou moeten geloven had half Nederland aan de lippen van Geert moeten hangen. Nee maatje, GS stelt betrekkelijk weinig voor in het opinielandschap van Nederland. En uiteraard zal dat wel weer liggen aan de linkse staatsomroep en media van dezelfde signatuur maar kenelijk is de behoefte aan radikalinski's in dit land toch ook weer niet zo groot dat een volksopstand op handen is of dat er rekening moet worden gehouden met wat de gemiddelde reaguurder denkt.

Zure Sigaar | 09-01-15 | 22:08

Gevonden:
.
www.telegraaf.nl/binnenland/23539855/_...
.
www.nu.nl/amsterdam/3969722/van-laan-p...
.
Waarom moeten media zichzelf bedruipen en worden de moskeeën op kosten van de belastingbetaler beveiligd? Vreemde actie en duidelijk hoe de vork weer eens in de steel zit.
.
@GeenStijl: Goed bezig! Waarschijnlijk hebben jullie een vooruiziende blik gehad met moslimappeaser Eberhard van der Laan. De Nederlandse politiek (pvvda/d66/sgp/cu en niet te vergeten GL) is door en door verrrot en laten zich eens te meer duidelijk kennen als verraders van het volk.

Lum-chan | 09-01-15 | 21:43

Gevonden op SN:
www.spitsnieuws.nl/binnenland/2015/01/...
.
the elvis fan.
09 jan 2015 | 20:55
Ben weer bezig met de VVD lastig te vallen met: AMSTERDAM - Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam heeft vrijdagmiddag met meer dan twintig mediavertegenwoordigers gesproken over de gebeurtenissen in Parijs. Hij wilde weten hoe zij de aanslag op Charlie Hebdo hebben beleefd en waar ze behoefte aan hebben.En als laatste zei hij dit:**Over mogelijke extra veiligheidsmaatregelen deed hij geen uitspraak.Dat is in principe ook hun eigen verantwoordelijkheid**.Dus de echte Nederlanders kunnen kapot vallen terwijl het kabinet wel moskeeën gaat beschermen? Wanneer komen jullie nu eens uit die ivoren toren om te leren hoe het echte leven is bvb Rutte die nog steeds met zijn voeten onder de tafel van zijn mama zit.
.
Ben nog aan het kijken of ik meer bronnen hiervan kan vinden

Lum-chan | 09-01-15 | 21:37

Zure Sigaar | 09-01-15 | 20:18
Die policor confraters moetn nu wel o pde hoogte zijn van wat er op GS leeft en hoe er over de islam gedacht wordt.

Nee hoor, naiveling, die policor elite wil maar één ding: dat anderen, in casu, GS, zich ook gaan matigen in haar toon over de islam.

"Media-overleg", hoe verzinnen ze het...
Laat die policorgekkies het NOS-journaal maar uitnodigen en vragen hoe het komt dat deze Staatsomroep in haar Journaal van 20.00u. er in slaagt om niet één keer het woord islam of moslims te gebruiken toen het over de moordpartijen ging in Parijs.

knerf | 09-01-15 | 21:36

En wat zeggen we dan "mediaas"? nou? Dan zeggen we "Ja meneer Smarties @ | 09-01-15 | 16:29"
En toen plempte Smarties nog even de 18:18 post.
Nota-bélen nog es an toe zeg, Chappeaux.

hallevvezool | 09-01-15 | 21:07

Fuck die klote zooi allemaal mooipraters

mdk5441 | 09-01-15 | 20:54

Zure Sigaar | 09-01-15 | 20:18, Geachte afgevaardigden,
GS hÉÉft daar géén confraters ! De z.g.n confraters kunnen de duiding extragratis in deze panelen waarnemen, dat geldt ook voor de diensten en notabélen. GS is zo'n beetje hoeder der natie. Omdat de poppenkast (EU)poppenkast is, het land een gestolen wingewest is en de media buiksprekers zijn die hele volkstammen als onderbuikers wegzetten.

hallevvezool | 09-01-15 | 20:38

knerf | 09-01-15 | 19:47
*
Excuus, ik drukte me ongelukkig uit met 'publicatie'. Ik doelde op het media-overleg dat v.d. Laan met de georganiseerde pers houdt. Jammer dat GS er niet bij wil zijn, men had daar aan confraters de eigen GS mening kunnen duiden.
En verder; ik word niet door de AIVD onderhouden noch stem ik PvdA. Typisch toch dat als je hier niet met de wolven meehuilt dat je gelijk in een bepaald kamp wordt gedrukt.

Zure Sigaar | 09-01-15 | 20:18

Zure Sigaar | 09-01-15 | 19:16

Wat betaalt de AIVD jou nou? Of wordt je gewoon door de PVDA gestuurd?

"Het verschil van aanpak van publicatie"
Welke publicatie dan? Berichtgeving over islamieten?
En jij denkt dan dat die brave policor elite wel het standpunt van GS en haar reageerders wil delen en in de toekomst eindelijk man en paard gaan noemen?
Nee hoor, autoriteiten willen altijd dat "ondergeschikten" zich aanpassen aan hun morele opvattingen...

knerf | 09-01-15 | 19:47

Zure Sigaar | 09-01-15 | 19:16

Maar wat moet GS nou "delen" zoals je schreef?

Je blijft die vraag maar uit de weg gaan.

En wat wou je nou met dit wat je schreef:

"Het verschil van mening over de aanpak van publicatie. Niks mis mee toch?
Zure Sigaar | 09-01-15 | 18:01 "

knerf | 09-01-15 | 19:40

@Gerrit gordijnstok | 09-01-15 | 19:15
Hoe onderscheid je varkensvet van bijvoorbeeld vaseline? En weet een Moslim uberhaupt hoe Varkens vet eruit ziet?

Mark_D_NL | 09-01-15 | 19:23

knerf | 09-01-15 | 18:25
*
Nee hoor. Ik ben er nog. Maar een mens moet af & toe ook wat eten.
En om op jullie vragen terug te komen: het staat elke burger vrij zijn eigen huis en haard of dat van een ander te beschermen binnen de grenzen die de wet daartoe stelt.
Ik kom hier gaarne omdat ik mij graag op de hoogte houd van wat zich in een samenleving afspeelt. En geregeld reageer ik dan. Niet dat ik denk dat het enig verschil maakt want zelf kom ik hier ook met mijn eigen vooroordelen waar ik niet zomaar van af stap. Bovendien, het wordt voor jullie toch ook vervelend als je hier alleen gelijkgestemden tegen komt...
Wat betreft het media overleg: GS had er zijn minst kunnen horen hoe de autoriteiten dit willen aanpakken. Je er aan conformeren is iets anders.

Zure Sigaar | 09-01-15 | 19:16

Zo is dat!
fuck dat hele zooitje daar!
Tip:
Smeer je deurknop in met varkensvet!

Gerrit gordijnstok | 09-01-15 | 19:15

Toch zullen we wel als bevolking in NL een standpunt in moeten nemen en ons daar naar moeten gedragen:
A) aankomende vertrekkende jihadstrijders verliezen feitelijk hun vrijblijvende status en overtrede de grondwet.
B) terugkerende jihadstrijders hebben volgens de grondwet hun nederlanderschap verloren en mogen dus niet terugkeren. Willen ze dat wel dan rest het gevang, de enige optie voor oorlogsmisdadigers.

Flexibiliteit, zachtheid, naiviteit etc moeten voorlopig uit het woordenboek van onze veiligheidshandhavers

Tee Of Cup | 09-01-15 | 19:13

@Smarties | 09-01-15 | 18:18
Inderdaad, zo ging dat toen. Frappant ook dat er tijdens de dagen van het Neurenberg tribunaal tot heden de IG Farben top (de eerste multinational ter wereld) nooit is verhoord of vervolgd voor hun financiëele en persoonlijke steun aan Hitller. Men is daar altijd buiten schot gebleven en is verder achter het 'democratisch toneel' aan de touwtjes blijven trekken. Dezelfde poppetjes en hun nazaten gingen daarna ongehinderd door oder andere firma-namen zoals BASF en Ciba Geigy.

afdankert | 09-01-15 | 19:09

Klasse. Ik word kotsberoerd van al die rechtse ballen en wegkijkers. Jarenlang alles maar wat aankijken, pappen en nathouden, cognac drinken, goed verdienen aan de gastarbeiders en ga zo maar door. Dan is dit het resultaat en vervolgens maar net doen alsof het zo onverwacht kwam. Voor Henk en Ingrid, Jan Modaal en de man in de straat is nog lang niet duidelijk dat dit daardoor is gekomen.

CleaudeSacke | 09-01-15 | 19:07

@CleaudeSacke | 09-01-15 | 19:01
Van der Laan is door niemand gekozen, gek. Hij is benoemd door de koning, die ook door niemand gekozen is.

Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 19:06

CleaudeSacke | 09-01-15 | 19:01

Zo kom je ook even overvliegen van Joop.nl of heeft Groen Links je gestuurd?

De man heet van der Laan met een "n" dus.
En verder is de PVDA al sinds de 2e WO verantwoordelijk voor wat er in Amsterdam gebeurd.
Inclusief theedrinken en wegkijken.
Landelijk gezien zijn natuurlijk ook de VVD, CDA en D'66 verantwoordelijk voor het immigratiepartij.
En laten we de knuffelpartij Groen Linlks niet vergeten..

knerf | 09-01-15 | 19:06

Van de Laar is democratisch gekozen. VVD is verantwoordelijk voor de in 40 jaar opgebouwde tiefuszooi, ken je geschiedenis. Die baard vertrouw ik ook niet, maar wil best naar em luisteren, als ie wat goeds te vertellen heeft. Jullie drijven het weer op de spits.

CleaudeSacke | 09-01-15 | 19:01

Zou Charlie Hebdo ooit 'media-overleg' voeren? Bij voldoende vrijheid (van meningsuiting), is er geen enkel 'media-overleg' nodig. Is het zelfs noodzakelijk dat dat helemaal niet plaatsvindt.
Als een kopstuk van de autoriteiten 'media-overleg' nodig vindt, is vrijheid kennelijk al ingeleverd.

Zoetwaterpanharing | 09-01-15 | 18:52

Klasse. Ik word kotsberoerd van al deze salonsocialisten en wegkijkers. Jarenlang alles maar wat aankijken, pappen en nathouden, theedrinken, weggeefreisjes en ga zo maar door. Dan is dit het resultaat en vervolgens maar net doen alsof het zo onverwacht kwam. Voor Henk en Ingrid, Jan Modaal en de man in de straat was al lang duidelijk dat dit eraan zat te komen.

Omkoal | 09-01-15 | 18:28

afdankert | 09-01-15 | 18:20

Hij is al weer weg. Terug naar joop.nl of naar z'n ministerie....

knerf | 09-01-15 | 18:25

Zure Sigaar | 09-01-15 | 18:04
Dus u bent zelf dus zo'n reguurende toetsenbord-held waar u het eerder over had en bang is dat ik nat word in de regen, laat staan zelf ergens voor durft te staan? Wat komt u hier eigelijk doen? Uzelf moed inpraten of de boel trollen?

afdankert | 09-01-15 | 18:20

Al met al resumerend is het toch wel een bijzondere eeuw geweest. 1914-2015.
De eerste wereldoorlog, wat de start van het parabellum betekende voor de tweede wereldoorlog. Te hoge schuldlasten o.a. geëist door de Fransen. Waardoor de Duitse bevolking honger leed, ellende had, vernederd werd, en een dictator koos. Gesteund door Duitse multinationals, IG Farben o.a.. Die een tweede WO veroorzaakte met nog meer ellende. Hitler noemde zich een nationaal socialist. Gezien zijn carrière kan ik hem nauwelijks nationaal noemen. Een feit is dat Hitler een adoratie had voor de Islam, killing machines noemde hij ze, alhoewel hij ze wel 'Unter' beschouwde. De groot mufti van Jaruzalem was altijd van harte welkom, als je de moslims kunt gebruiken tegen de jodenstrijd, waarom niet? Na WOII besloten wij Hitler extreem rechts te noemen, what is in a name?. IG Farben mocht in '56 mee doen aan de oprichting van de u allen bekende EU. Door de EEG, pre-eu, is in '75, onthoud oprichting '56, het verdrag getekend om de moslims, in ruil voor olie, zonder slag of stoot hier een woonruimte te geven. De NSB gaf zich zonder slag of stoot over in de WOII, u allen bekend. Wat doen de wegkijkers? Zij geven de macht net zo makkelijk weg aan de doodseskaders van de islam of Nazi's of Djehngis Khan. Denkt u nu echt, dat als er nog Nazi's aan de touwtjes trekken, dat ze dat doen via de Duitsers?
Denkt u nu echt dat de AFA, vechttroepen op straat, veel verschillen van de Hitler knokploegen? Zij noemen zich internationaal, maar zoals gezegd, Hitler was internationaal. Hitler gebruikte ook knokploegen in zijn pre-oorlogse jaren om angst te zaaien onder zijn bevolking, toevallig beiden in het zwart op straat gaan? De AFA gebruikt dit kledingsstuk al 30 jaar, dezer dagen iedereen. 30 jaar geleden was dat indrukwekkend. Tijden veranderen.
Hitler noemde zich nationaal, waarom zie ik in de uitwerking daarvan dan zo weinig verschil, met internationaal? Kim jung-il is nationaal. Een autarkisch land. De Nazi's zijn kapotgemaakt op het slagveld, maar politiek gezien zijn ze nog springlevend. Pro islam, anti jood, zwarte kostuums en steeds meer geweld, bagatelliserend nu of NSB-er. Zie het als een toneelstuk, alleen met ander poppetjes. Maar wel hetzelfde verhaal. Deze oorlog komt veel sluipender, gedeeltelijk door Internet, omdat mensen zich beter kunnen informeren, dus geen schreeuwboodschappen op een plein, Hitler was daar goed in! Dus moet het via camouflage plaatsvinden, een deja vu gevoel bij burgers moet voorkomen worden. Maar door alle mediastormen.... als je er echt een aantal dagen afstand van neemt en de recente geschiedenis kent. Het is een deja-vu. We are doomed.

Smarties | 09-01-15 | 18:18

Zogenaamde open "discussies" met burgervaders en andere politieke kopstukken zijn per definitie een farce.

Aanschuiven verplicht je tot niets anders dan na afloop een "gezamenlijk" ingenomen standpunt te verdedigen of een "unaniem" besluit uit te dragen. Het vooringenomen standpunt of afgedwongen besluit van die burgervader/politicus dus...

Nooit intrappen, dus hulde geenstijl!

ox | 09-01-15 | 18:17

Zure Sigaar | 09-01-15 | 18:01

En dan nog dit:
Publicatie van wat?

knerf | 09-01-15 | 18:08

Zure Sigaar | 09-01-15 | 18:01

Hoe weet jij dat? Waar staat dat of zuig je dat uit je sigaar?

knerf | 09-01-15 | 18:06

afdankert | 09-01-15 | 17:38
*
Als je daar als goedwillende burgerwacht je plicht wil doen dan zal geen autoriteit je een strobreed in de weg leggen. Dus op naar de burelen van GS, zou ik zeggen! En neem een paraplu mee want het regent

Zure Sigaar | 09-01-15 | 18:04

En als Ahmed straks met zn AK komt: niet zeuren.

MrWorf | 09-01-15 | 18:03

knerf | 09-01-15 | 17:32
*
Het verschil van mening over de aanpak van publicatie. Niks mis mee toch?

Zure Sigaar | 09-01-15 | 18:01

Hulde. Van dat hele clubje wegkijkende boel-bij-elkaar-houders valt niks meer te verwachten.

Bigi Bana Boy | 09-01-15 | 17:51

@Zure Sigaar | 09-01-15 | 17:22
Jammer dat u zo zuur reageert, ik zou mij daar anders wel voor aan willen melden. Vrees alleen dat we daar dan door onze 'beschermende' overheid weg zullen worden gehaald, want die zien GS liever vandaag dan morgen vedwijnen. En hoe toevallig komt deze recente ontwikkelingen hen nu zo passend uit. "Eerst een probleem scheppen, daarna de oplossing bieden.." Waar hebben we dat allemaal al eerder gezien?

afdankert | 09-01-15 | 17:38

Sukkels. Altijd praten. Juist op deze plekken. Niets weerhoud je ervan om een biertje bij te pakken. Had je meteen kunnen vragen naar openbaarmaking van financiële geldstromen. Schijnt tamelijk belangrijk te zijn hoe nieuws wordt weergegeven.
Dat geldt ook voor GS natuurlijk. En Joop.nl en Telegraaf etc. etc.

Haagse Tokkie | 09-01-15 | 17:34

Toch jammer dat jullie er niet bij zijn, ben wel benieuwd wat voor afspraken daar gemaakt worden.

gnidegna | 09-01-15 | 17:32

Zure Sigaar | 09-01-15 | 17:24

Jammer genoeg ga je mijn eerste vraag uit de weg.
Uh, dus wat moet GS delen met dat policor zootje?

knerf | 09-01-15 | 17:32

Goeie reactie GS Laat Eberharts cultuurkamer maar links liggen.

Psycheltjes | 09-01-15 | 17:30

knerf | 09-01-15 | 17:22
*
Lieverd, ik heb van mijn leven nog nooit een stap op Joop gezet. Hier is het toch veel leuker!?

Zure Sigaar | 09-01-15 | 17:24

afdankert | 09-01-15 | 17:02
*
Ga toch weg, man. Er gaat geen hond de straat op om GS te bewaken. Lekker oproepen tot opstand en actie vanachter het toetsenbord is wat de gemiddelde reaguurder prefereert.

Zure Sigaar | 09-01-15 | 17:22

Zure Sigaar | 09-01-15 | 17:19

Uuh, politieke correctheid delen soms?
Hoe was het bij joop.nl?

knerf | 09-01-15 | 17:22

Zwaktebod van de GS, inderdaad. De bek overal van vol hebben en een mening durven uitdragen maar liever in je eigen gelijk blijven zwelgen dan kijken of je iets kunt delen.

Zure Sigaar | 09-01-15 | 17:19

Lamlullen die dit soort terreur nog goedpraten, zoals die GL hufter, die moeten opgepakt en berecht worden voor hoogverraad. En dan met nieuwe rechters, want d(66)eze zijn stuk.

marcoplarco | 09-01-15 | 17:13

Er zitten hier weer een hoop figuren van Joop.nl commentaar te leveren.
Het zijn net sprinkhanen..

knerf | 09-01-15 | 17:09

Sinds wanneer worden burgemeesters in dit land benoemd om zich - in welk opzicht dan ook- te bemoeien met de pers???
bisbisbis | 09-01-15 | 16:59

Bravo! Zeer juist opgemerkt!

Bovendien zijn dit soort sessies uitsluitend bedoeld als samenzwering om geiten en kool te sparen, zodat er geen escalatie van dingen zal zijn. Want dat is immers de grote angst van bestuurders en politici. Greep houden op de massa. Alles voor "Unity in Diversity", al is het nog zo onhoudbaar.

Vigil | 09-01-15 | 17:08

macmiep.nl | 09-01-15 | 17:00
De fiere leeuw in het Nederlandse wapen kan vervangen worden door een kruipende hond.
De Nederlandse mentaliteit heeft totaal niks meer te maken met die van een leeuw.

ZZP-er | 09-01-15 | 17:05

Verder hoop ik dat de GS redactiebunker door een eigen GS-G9 commando-eenheid word beveiligd, want het is inmiddels oorlog in het (on)vrije westen. Wellicht zouden wij reguurders ons bij GS moeten aanmelden voor een ploegendienst kantoorbewaking, vanwege het (nog) vrije woord?

afdankert | 09-01-15 | 17:02

Waarom niet gaan om daar vervolgens iedereen onderuit de zak te geven? Dan weet je ook gelijk hoe slecht het gesteld is met de overige media in Amsterdam. Daar kan je dan weer een lachwekkende column over tikken. Lijkt mij nuttiger dan vanuit Noord een middelvinger opsteken.

waarisdelol | 09-01-15 | 17:00

Groot gelijk. Het zal vast gaan van "Jongens, hou je ff rustig, geen negatieve berichten over de Islam a.u.b., anders zou het hier ook wel eens mis kunnen gaan, blah blah blah."
Het is al tekenend dat geen van de kranten ook maar 1 'gevoelig liggende' spotprent van C.H. durfde te plaatsen. Plaats er dan verschillende, want C.H. dreef de spot met IEDEREEN. Toon dát dan aan als je die profeet cartoons niet aandurft.

Rest In Privacy | 09-01-15 | 17:00

Sinds wanneer worden burgemeesters in dit land benoemd om zich - in welk opzicht dan ook- te bemoeien met de pers???

bisbisbis | 09-01-15 | 16:59

Ik begrijp het standpunt van GS, maar zie het toch als een gemiste kans om ook een inbreng te hebben in de te nemen stappen of tenminste volledig op de hoogte te zijn en te kunnen berichten over de ideeën en plannen van Van der Laan.

zeauzitdat | 09-01-15 | 16:59

Knallen bij drukkerij. Twitters.

Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 16:58

Waar gaat er daar over gepraat worden dan? Hoe men een hele discussie zonder de woorden `moslim` en `islam` kan voeren? Het is gewoon een hele grote groep wegkijkers, landverraders en moslimknuffelaars bij elkaar.
Goed dat GS hier niet aan mee doet. Men moet nooit heulen met de vijand.

WitteGrunneger | 09-01-15 | 16:58

Jackanders | 09-01-15 | 16:48

Ergens (waar weet ik niet meer) las ik dat hij ook weer de media mede de schuld gaf van de moordpartijen gisteren

knerf | 09-01-15 | 16:58

Waarom niet gaan? Ik vind dat een beetje vreemd. Dan onttrek je je aan de discussie. Je kunt tenminste gaan om te horen wat ze te zeggen hebben.

IJzer Oxide | 09-01-15 | 16:57

Het gaat los!
Explosie en rook nu.

Dhr. de Wit | 09-01-15 | 16:57

@J.R. Thorbecke | 09-01-15 | 16:53

Het is toch goedverdoeme niet te geloven..... GroenLinks nitwits zijn toch echt gruwelijk van het padje af..... Het Bram wordt het niet tijd om je schaapjes in het gareel te krijgen en te houden..... tijdelijk twitterverbodje misschien?

Fatwabuster | 09-01-15 | 16:56

Moskeen, Imams en gelovigen hebben totaal geen sleutel in handen voor de oplossing van dit probleem. Ik zou dan ook graag een scheiding van kerk, media en staat zien.

Duifmans | 09-01-15 | 16:56

@m@rkus | 09-01-15 | 16:17

Het gebeurt nu en is relevant, dat is een kenmerk van nieuws. Geenstijl wijst hulp van de overheid af en daarmee "bescherming" van dat instituut. Dat is een statement van Geenstijl, dat ze geen vertrouwen hebben in de zittende bestuurders en dus de overheid. Dat is weer nieuws, want het is relevant voor de huidige situatie.

Dus ja, het is nieuws. Iets interessanter nieuws dan die bizarre voorgeprinte aangiftes. Dat hoorde m.i. thuis op wtf.nl. En had daar mogen blijven.

decadent degeneraat | 09-01-15 | 16:55

Al dat geneuzel in de msm en bij de policor commentatoren over meer geld voor beveiliging en extra beveiligingsmaatregelen raakt echt kant nog wal.

Je steekt toch ook niet eerst je stad in brand en zegt dan, er moet meer geld naar de brandweer.

Het probleem moet worden voorkomen c.q. opgelost. Dus niet de stad in brand steken en niet Europa vol plempen met vijandige paupers die maar 1 ding willen; rijk worden ten koste van de westerse blanke man, dood of levend.

p.s. het heeft niks met religie te maken maar met afgunst en haat.

Elessir | 09-01-15 | 16:54
-weggejorist-
frank4444 | 09-01-15 | 16:53

Beetje triest dat Geenstijl niet in staat blijkt over politieke meningsverschillen heen te stappen en met een burgemeester en andere media om de tafel te zitten. Misschien begrijp ik het verkeerd maar het lijkt mij een beetje geval van koppigheid en semi-extremisme om in tijden waar eensgezinsheid en verstand de boventoon zouden moeten voeren als een klein kind weg te blijven van zo'n overleg.

anomien | 09-01-15 | 16:53

Abject | 09-01-15 | 16:46

Schitteren door afwezigheid.

Eurotokkie | 09-01-15 | 16:48

@knerf | 09-01-15 | 16:43
Die Pechtold is gevaarlijker voor de staatsveiligheid dan 150 teruggekeerde jihadgangers bij elkaar.
Gladjanus 2.0

Jackanders | 09-01-15 | 16:48

@Fatwabuster | 09-01-15 | 16:47
Yep. Die nuancering bedoelde ik.

Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 16:48

Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 16:43
Aha. Dank! To-taal niet aan gedacht. Misschien omdat de keurige redacties van NRC en Volkskrant me niet direct de grootste islamdoelen lijken. Maar goed. Je weet het niet, tegenwoordig.

chicago river | 09-01-15 | 16:48

Zeer begrijpelijk dat GS niet aanwezig zal zijn. Toch ben ik benieuwd naar het achterkamertjes-overleg met regenten en de 'niet-controlerende pers', de pers die dit land en haar burgers (al jaren) weigert de juiste info, vragen, en achtergronden te geven, deze te benoemen of te onderzoeken... Het publiceren van het aldaar besprokene lijkt me dan ook van nationaal belang, zeker indien uitgenodigde partijen een geheimhouding moeten ondertekenen.

afdankert | 09-01-15 | 16:47

@Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 16:43

Nuance is vwb de bewaking van Charlie Hebdo op zijn plaats..... deze politieagenten zijn als honden geëxecuteerd door de islamo fascisten

Fatwabuster | 09-01-15 | 16:47

Niet gaan is altijd mis, al ging men maar om wat stennis te schoppen, dan wel wat lastige vragen te stellen.
Zonde. Dan maar over op de VrijMiBo.
Misschien iets met Arabische en Marokkaanse tieten om alsnog een statement te maken?

Abject | 09-01-15 | 16:46

m@rkus | 09-01-15 | 16:38

U begrijpt geloof ik wel vaker dingetjes niet.
Bent u overkomen vliegen van joop.nl?

knerf | 09-01-15 | 16:46

-weggejorist-

eerstneukendanpraten | 09-01-15 | 16:45

-weggejorist-

eerstneukendanpraten | 09-01-15 | 16:45

@chicago river | 09-01-15 | 16:42
Extra politiebescherming.

Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 16:43

Die Pechtold was vanochtend op het NOS -journaal te zien.

Een bruinverbrande kop die goed liet zien dat de heren politici het maar druk hebben tijdens het Kerstreces.
Verder had meneer in het kader van de profilering zich een belachelijke coiffure laten knippen.
Hij zag er nu uit als een vroeg oud geworden twintiger.

knerf | 09-01-15 | 16:43

Peter Emile | 09-01-15 | 16:41

Hulde!, duidelijk.

vmk | 09-01-15 | 16:43

@m@rkus | 09-01-15 | 16:17
Dit is nieuws omdat GS hiermee bescherming van de overheid afwijst.

Charlie Hebdo heeft wel bescherming door de politie aanvaard. Maar daar hadden ze dus geen fuck aan. Dit ter nuancering.

Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 16:43

GeenStijl en PowNed zijn eigenlijk het meest satirische, en maatschappijkritische, dat ons land te bieden heeft. Moedig van jullie, GS. Blijf scherp. Blijf allert. En pas goed op jezelf. Met of zonder Eb-Al-Erhard.

Jimmydepimmy | 09-01-15 | 16:43

Media overleg? Hoe-zo ´media-overleg´. En ´landelijke´ (dag)bladen in conclaaf met de burgemeester van Amsterdam? Wat precies moet er ´afgestemd´ worden dan? Taalgebruik, brongeheim? Wat heeft een Remarque te bespreken met de burgemeester? Of zit de aivd er ook op een stoeltje tussen. Gaat volledig boven mijn pet dit.

chicago river | 09-01-15 | 16:42

Ik was altijd het gesprek aangegaan met mensen waar ik het inhoudelijk misschien mee oneens ben maar die wel verantwoordelijk zijn voor mijn veiligheid. Anders zal er sowieso nooit wat veranderen. Maar goed dat ben ik. Gemiste kans.

kicktherabbit | 09-01-15 | 16:41

Onder leiding van vadertje PvdA, met Aboutaleb, Van der Laan, Samsom en talloze andere PvdA-burgemeesters en prominenten voorop, kortom, met talloze vertegenwoordigers van de partij die als geen ander zijn voeten baadt in de giftige bron die 'islam' heet, zwaaien we met zijn allen met potloodjes, zijn we allemaal Charlie en roepen we allemaal dat De Religie Die Niet Genoemd Mag Worden oké is.

Want stel je voor dat het gefantaseerde ideaal van de Multiculturele Samenleving eraan gaat tijdens een poging onze vrijheid te verdedigen; dan maar liever die vrijheid inleveren, anders gaat het masturbatie-object van de multi-kul aan barrels.

Want de Religie Die Niet Genoemd Mag Worden heeft immers helemaal niets van doen met de bloedige stadsguerilla die zich momenteel, te midden van en ten koste van argeloze burgers, afspeelt.

De zelfde argeloze burgers die, als ze het wagen kritiek uit te oefenen op de Religie Die Niet Genoemd Mag Worden, door vertegenwoordigers van die zelfde PvdA weggezet worden als nazi's, onderbuik-Tokkies en extreem-rechtse haatzaaiers. En áls ze al niet door vertegenwoordigers van die partij - en andere policor partijen - monddood worden gemaakt, dan komt er wel een gebivakmutste aanhanger van De Religie Die Niet Genoemd Mag Worden met een Kalasjnikov langs om het karwei alsnog te klaren.
In letterlijke zin.

Peter Emile | 09-01-15 | 16:41


MarcS | 09-01-15 | 16:37

Het is vrijdagmiddag, help me even wie je bedoelt met HC.

eerstneukendanpraten | 09-01-15 | 16:40

Wat voor heldendaden hebben die 'verzets' kranten dan gedaan ? er Duitsers mee doodgeslagen ?

vmk | 09-01-15 | 16:39

@Schoorsteenveger | 09-01-15 | 16:20
Alleen voor media, schoorsteenvegers kunnen gewoon door met hun werk.

MarcS | 09-01-15 | 16:39

aardappelninja | 09-01-15 |

Lol... Wellicht heb ik het inderdaad niet goed begrepen...

m@rkus | 09-01-15 | 16:38

@Eurotokkie | 09-01-15 | 16:26
Zal de vlam daardoor in de pan geschoten zijn? Doordat de Koran niet meer in de TK staat? Scherp, heel scherp

MarcS | 09-01-15 | 16:38

@eerstneukendanpraten | 09-01-15 | 16:19
HC had ook politiebescherming, kijk eens wat er van die arme man geworden is.

MarcS | 09-01-15 | 16:37

@Skunk57 | 09-01-15 | 16:34

Oh ja? Dan duidelijker taal gebruiken.... was me namelijk niet opgevallen, Lullo.... ;-)

Fatwabuster | 09-01-15 | 16:36

Sinds wanneer is de televaag een (ex)-verzetskrant? Volgens mij zijn ze na WOII veroordeeld voor meeheulen met de vijand.

Argwanus | 09-01-15 | 16:36

@quantumcollider | 09-01-15 | 16:33
Alsof dat nog niet duidelijk is.
Gekkie.

Jackanders | 09-01-15 | 16:36

Geen Stijl, baken van licht in inktzwarte donkere medianacht....

FW Ta-183 Huckebein | 09-01-15 | 16:34

@Fatwabuster | 09-01-15 | 16:28

Dat zeg ik. Lullo.

Skunk57 | 09-01-15 | 16:34

Pardon. Correctie:

Wellicht zou GeenStijl van deze uitnodiging gebruik kunnen maken om Van der Laan eens goed in het gezicht te kunnen zeggen wat jullie van het beleid vinden.
.
Zomaar een idee.

quantumcollider | 09-01-15 | 16:33

Met zo'n overheid ben je echt op jezelf aangewezen, helaas. maar eigenlijk is dat altijd zo geweest, alleen de PvdA heeft de overheid voorgesteld als een orgaan zoals een moeder voor haar kinderen. Het is gewoon een roverheid die zeker niet effectief is, een waterhoofd dat veel te veel geld wegslurpt en de burger uiteindelijk met lege handen laat staan. Zelfredzaamheid is het devies en laat je niet naaien door die sosjale types van de sosjale akademie die voor ons willen zorgen. Ja voor zichzelf zorgen dat kunnen ze als de beste kijk maar naar de woningcorporatues, de hele zorgindustrie de jeugdzorg en noem maar op. Van der Laan cs wonen niet in een arbeiderswoninkje.

ecologiste | 09-01-15 | 16:33

Het is oorlog, ondanks dat Nederlandse Politici, uitgezonderd de PVV, ons anders wil doen laten geloven.
ProAsfalt | 09-01-15 | 16:15
.
__
.

De score tot nu toe:
www.thereligionofpeace.com/index_files...
.
Alleen het aantal aanslagen met dodelijke afloop is hier aangegeven.
Dus niet de mislukte, de verijdelde en die waarbij alleen gewonden vielen.
Dus het werkelijke aantal zal tig keer meer zijn.
Uit dat aantal blijkt pas de echte intentie, namelijk oorlog tegen alle, in hun ogen, niet-moslims.

Rest In Privacy | 09-01-15 | 16:33

Wellicht zou GeenStijl van deze uitnodiging gebruik kunnen maken om Van der Laan eens goed in het gezicht te kunnen zeggen wat jullie van het beleid.
.
Zomaar een idee.

quantumcollider | 09-01-15 | 16:33

@Kwatz | 09-01-15 | 16:30

Ze hebben in plaats van MOSLIM een nieuw woord geïntroduceerd:

Barbaars en Barbarij

Fatwabuster | 09-01-15 | 16:32

Hulde, GS!

Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 16:31

@eerstneukendanpraten | 09-01-15 | 16:19
De boel bij elkaar houden. Pappen en nathouden. Af en toe een oogje dichtknijpen. Vooral geen statements maken. Niet teveel kwetsen.
En bij de volgende aanslag weer meelopen en selfies maken om je hypocriete betrokkenheid aan heel de wereld te tonen.

Harry Turtle | 09-01-15 | 16:31


Eurotokkie | 09-01-15 | 16:21

Zweden is nog veel erger, daar is islamkritiek strafbaar maar ze hebben daar niet voor niets het "Stockholmsyndroom" uitgevonden...

eerstneukendanpraten | 09-01-15 | 16:30

De enige passende vrijmibeau is een cartoon van mohammed met tieten.

marcoplarco | 09-01-15 | 16:30

Juist wel naar dit overleg moeten gaan en de aanwezigen daarna op een drinkgelach (let op kan nu nog, strax onder het Kalifaat ist het verbooten) trakteren en dan samen met Juul de horlepiep; www.youtube.com/watch?v=Uz1Jwyxd4tE

Coyote | 09-01-15 | 16:30

Damage controll.. meer niet!

vmk | 09-01-15 | 16:30

Ook zo knap hoe bij al die persco's het woord MOSLIM wordt vermeden....

Kwatz | 09-01-15 | 16:30

Ook zo knap hoe bij al die persco's het woord MOSLIM wordt vermeden....

Kwatz | 09-01-15 | 16:30

Ik dacht dat VVD en de voorlopers van CDA net zo goed medeverantwoordelijk zijn voor de huidige tiefuszooi! Ze wilden perse goedkope arbeidskrachten (net als nu) voor o.a. tuinbouw binnenhalen. Zij zijn ook de degenen die voor de gezinshereniging hebben gestemd.

Brainless talent | 09-01-15 | 16:30

Het is wel zeer ironisch dat alle media vertegenwoordigers aanwezig zijn op deze bijeenkomst, die totaal NIETS TE VREZEN HEBBEN! En de dappere strijders van GS, dit aan zich laten voorbijgaan. Dat is nou mediamensjes, het verschil tussen ballen hebben of je als een loopse teef aanbieden voor diensten voor een ieder met een grote muil. Lees je mee Wijnberg?

Smarties | 09-01-15 | 16:29

@B.midd | 09-01-15 | 16:21
mijn welgemeende EXCUUS hier voor zat ff FLINK mis ik bedoelde Trouw van daag koffie zonder brandy en suiker (snap niet dat ik me hier heeft vertikt) het waren land veraders de telegraaf

witchmaster | 09-01-15 | 16:29

@frank4444 | 09-01-15 In de UK toch, paar maanden geleden?

Vogelbeest | 09-01-15 | 16:29

@Skunk57 | 09-01-15 | 16:27

Goed lezen lullo..... GS wil geen onderdeel zijn van het spel en dus niets te maken hebben met hypocriete engnekken!

Fatwabuster | 09-01-15 | 16:28

Dat zo'n Pechtold niet bezwijkt onder zijn eigen huichelachtigheid. Dat is op zich ook al een teken aan de wand.

Lauwe Koffie | 09-01-15 | 16:27

Als je niet mee wil praten en luisteren zet je jezelf buiten spel. Geert-Jan van der S., lees je mee??

Skunk57 | 09-01-15 | 16:27

Eberhard van der Laan is echt de beroerdste niet, een van de weinige realistische PvdA-ers. Maar nadat hij die herdenkingsbijeenkomst op de Dam gisteravond toch weer zo nodig tot een multiculturele PvdA happening van Job Cohen-achtige proporties moest maken is hij toch wel een beetje gedaald in mijn achting. Onbegrijpelijk dat Mark Rutte zich ook nu weer voor dit PvdA-karretje heeft laten spannen.

Outsider-Inside | 09-01-15 | 16:27

m@rkus | 09-01-15 | 16:17 | | Reageer+ |
Wat bedoelt u nou? U leeft in de veronderstelling hier op een nieuwssite te reaguren oid?

aardappelninja | 09-01-15 | 16:26

Muxje | 09-01-15 | 16:20
Ik denk over de Koran die weer terug moet in de 2e kamer en of de media daar positief over kan berichten.

Eurotokkie | 09-01-15 | 16:26

Met kereltje Pechtold gaan we de oorlog wel winnen. Wat een kerel!!

denoorman | 09-01-15 | 16:26

Het politbureau wil graag vertellen tegen de media hoe ze zich dienen te gedragen zodat het politbureau niet in een kwaad daglicht komt te staan?

Beaulefermier | 09-01-15 | 16:25

Waarom moet je voor Marco dat vieze nazidrankje bestellen??

Dutch Peanut | 09-01-15 | 16:25

GS is/was TMG = Telegraaf.
Als de redactie wil weten wat er op dat "media overleg" is besproken, komt men dat toch wel te weten.

Mastermattie | 09-01-15 | 16:25
-weggejorist-
frank4444 | 09-01-15 | 16:25

Hulde aan GeenStijl!

Lauwe Koffie | 09-01-15 | 16:25

De kultuurkamer eiste niet dat jullie aanwezig moeten zijn?
Stelletje slapjanussen,dat was vroeger beter geregeld.

Halve Duitser | 09-01-15 | 16:25

@ProAsfalt | 09-01-15 | 16:21

Is Peggold tegenwoordig de persvoorlichter van Aboutaleb? Mensen die voor anderen denken te spreken zijn over het algemeen enorme engnekken.....

Fatwabuster | 09-01-15 | 16:25

@ProAsfalt | 09-01-15 | 16:21
Peggold zei op radio 1 ook dat we ons niet moeten laten gijzelen door de incidenten in Frankrijk.

Woordkeusje weer, hoor, van Peggelmans.

Lewis Lewinsky | 09-01-15 | 16:24

De Saudische blogger Raif Badawi, die vorig jaar werd veroordeeld tot tien jaar cel en duizend zweepslagen wegens het beledigen van de islam, krijgt vandaag zijn eerste ronde zweepslagen. Tijdens een openbare geseling krijgt Badawi vijftig zweepslagen voor een moskee in Jeddah. De overige slagen worden verdeeld over een periode van vijftig weken.

Badawi zette een aantal jaar geleden het online discussieforum 'Bevrijd Saudische liberalen' op. Via het forum konden Saudiërs zich kritisch uitlaten over verschillende onderwerpen. Het koningshuis en de islamitische autoriteiten zagen het forum als aanstootgevend en probeerden de website meerdere keren uit de lucht te halen, maar Badawi zette hem altijd opnieuw online.

Heeft onze minister van buitenlandse zaken hier al protest aan getekend ? sorrie dit is ff tussen door de islam is toch maar een groot goed

witchmaster | 09-01-15 | 16:23

Kan iemand mij misschien vertellen wat dat Heilige Boek doet met de nu nog onschuldige kinderhoofdjes op Islamitische scholen?

HP de Tijd lezer! | 09-01-15 | 16:23

Dhr Peggold ontkent zojuist op Radio 1 dat dhr Aboutaleb zijn uitspraak meent en wel om reden dat deze uitspraak uit emotie zou zijn gedaan.

Maar het Nederlandse Volk blijft massaal op D'66 stemmen.

ProAsfalt | 09-01-15 | 16:21

Een weblog als geenstijl heeft in principe geen kantoor nodig. Gewoon vanuit huis werken en video meetings met de redactie kan prima. Voor de noodzakelijke interactie is een wekelijks drankgelag in een favoriet drank lokaal voldoende.

denoorman | 09-01-15 | 16:21

witchmaster | 09-01-15 | 16:16
Ik neem aan dat u ipv De Telegraaf, Vrij Nederland bedoelt?

Russ Meyer | 09-01-15 | 16:21

@witchmaster | 09-01-15 | 16:16

De Telegraaf een ex-verzetskrant? En nu heel snel terug in je hoek..

B.midd | 09-01-15 | 16:21

@frank4444 | 09-01-15 | 16:19
Door mee te overleggen keur je toch nog niets goed van waar de mensen met wie je overlegt voor staan?

Lewis | 09-01-15 | 16:21

eerstneukendanpraten | 09-01-15 | 16:19
Nederland zal als eerste een knieval maken voor de Islam.

Eurotokkie | 09-01-15 | 16:21

Al die linkse klote partijen die de laatste 4 decennia vergeten waar ze voor moesten staan janken nu gigantische krokodillen tranen, ze hebben al lang hun idealen ingeruild voor het knuffelen van de verkeerde mensen en het werkvolk kan de schijt krijgen.

Tomura | 09-01-15 | 16:21

Had wel gegaan, dan hadden jullie erover kunnen berichten. Maar wel verstandig de beveiliging zelf te regelen.

maggoo | 09-01-15 | 16:21

Hee Pritt, wat was exact het thema van dit zogenaamde "Media Overleg"? Waarom vindt wie dat waarom een overleg nodig is? Misschien heb ik wat gemist, maar die informatie heeft mij niet bereikt.

Schoorsteenveger | 09-01-15 | 16:20

Waar gaat dat hele media-overleg trouwens over?

Muxje | 09-01-15 | 16:20

Maar wat zal in Godsnaam de teneur van het overleg moeten zijn? Geen spotprenten meer waar mossels boos van zouden kunnen worden. Zet een politiepost voor de deur van de burelen. Beperk kritiek op de islam. Benoem een salafistische hoofdredacteur. Alleen nog vrouwen in burka op de burelen. Geen alcohol meer in de onderste la bij de hoofdredactie. Iedere dag een nieuwe koranvers op de voorpagina. Ik zou het niet weten...

eerstneukendanpraten | 09-01-15 | 16:19

Ook van der Laan is een huichelaar die het woord "islam" niet in zijn mond durfde te nemen gisterenavond.

Bovendien had meneer het over "een aanslag op ons allen".
Hoort u het hypocriete in deze boodschap? De "samen" mantra en het "schouder aan schouder" gelul.

Vooral geen man en paard noemen...

Heel goed, GS om niet bij die enge club aan te sluiten.

knerf | 09-01-15 | 16:19

Sterk standpunt. De regenten zijn weer druk bezig met wat ze altijd doen: het probleem ontkennen en er een dik rookgordijn omheen hangen.
Meneer "Yassin ElForkani (hele dossier)" zal vast wel de geruststellende mededeling komen dat het allemaal niets met de islam te maken heeft en dat de terroristen slechte moslims zijn.

Voor zulke voorspelbare boodschappen hoeft een (echte) journalist niet naar het gemeentehuis te gaan. Lakeien van het ministerie van propaganda natuurlijk wel.

Jan Passant mk2 | 09-01-15 | 16:19
-weggejorist-
frank4444 | 09-01-15 | 16:19

@donjon 16:03: Mooie metafoor, maar een munitiedepot zijn we nog steeds niet; dat soort depots zijn namelijk berekend op de opslag van explosieven. Nederland is een gewoon doorsnee woonhuis... waar bepaalde kamers inmiddels volgepropt zijn met illegaal zwaar vuurwerk.

Muxje | 09-01-15 | 16:18

Bij een media overleg is er de heren en dames journalisten kenden heel veel drank nodig, vooral sterke drank. Gelukkig is de bijeenkomst rond borreluur. Als de drank op is, dan is het overleg ineens voorbij en vertrekken de media spoorslags naar het dichtsbijzijnde dranklokaal!!

denoorman | 09-01-15 | 16:18

Pas op die Van der Laan ia zo link als een loden deur. Herinner jullie dat stiekeme overleg nog met Lodewijk Ascher en wat winkelketens over Onze Zwarte Piet.. Die moet binnen 4 jaar kapot. Nu wil Van der Laan de kranten op 1 lijn hebben aangaande berichtgevingen over de Religie die niet Benoemd mag worden...

HP de Tijd lezer! | 09-01-15 | 16:18

Kwestie van vertrouwen dat verloren is..

vmk | 09-01-15 | 16:17

En? Waarom is dit nieuws?

m@rkus | 09-01-15 | 16:17

veel respect voor GeenStijl dat men de uitnodiging laat liggen , je bent immers waar voor je staat en dat kan je niet van iedereen zeggen ook niet en vooral niet van de EX-VERZET bladen zoals de Telegraaf en het Parool die staan al decinia.s niet meer achter de grond waar op ze zijn ontstaan voor mij is geenstijl het nieuwe verzet blad hier voor HULDE

witchmaster | 09-01-15 | 16:16

Klagen kun je beter achteraf doen. Gewoon gaan, anders worden jullie uitgemaakt voor beroepsklagers. Borrelen kun je daar toch ook?

Pen | 09-01-15 | 16:16

Ik kan alleen maar hopen dat de redactie van Geenstijl AK47's gereed heeft liggen, want van de Nederlandse Overheid moet je het niet hebben plus het feit dat een tweetal politieagenten bewapend met klapperpistooltjes ook niets uithaald.

Het is oorlog, ondanks dat Nederlandse Politici, uitgezonderd de PVV, ons anders wil doen laten geloven.

ProAsfalt | 09-01-15 | 16:15

Weet je trouwens wie er fel tegen de missie in Afghanistan was?

Einde van de Domheid | 09-01-15 | 16:15

Tja.
Fout #1: Jaren '60. De grote industrie masseert de overheid om goedkope arbeid naar NL te halen (want vakbonden, want Nederlandse arbeiders zijn te lui, te verwend, te duur).
Fout #2: Jaren '70. Links NL is eerst fel tegen (want slechts voor autochtone werkgelegenheid) maar later vóór, want nieuw stemvee. En o wee degene die moeite heeft met de slecht integreerbare, snel werkloze, rap criminele en intens discriminerende (want heaumeau's zijn kut, Jeauden moeten deaud en vrouwen moeten hun muil houden), want die is fascist.
Fout #3: Anno nu. Hele woenstijndorpen zijn leeggetrokken via gezinshereniging en mensensmokkel. En de Grote Industrie blijft voor. Want goedkoop. En de lasten betalen ze toch lekker niet, die betaalt de belastingbetalende burger.
===
Alle grote politieke partijen hebben een enorme dikke laag boter op de kop.

Zeddegeizot | 09-01-15 | 16:15

Het moet gewoon allemaal minder.
Minder Marokkanen in Opsporing Verzocht , ooh wacht.
Minder Marokkanen in Wegmisbruikers , ooh wacht.
Minder Marokkanen op Geenstijl , ?

Eurotokkie | 09-01-15 | 16:14

pechtold zegt nu dat Van Aartsen NIET op de hoogte was van het onderzoek naar Geenstijl betreffende de spotprent. Is dit nieuws?

New Quacka | 09-01-15 | 16:14

@Pritt

Ben van menig dat geenstijl zelf vaak erg tendentieus is, vrijwel altijd bewust mensen nodeloos wil kwetsen en daarnaast nogal behoorlijk ongefundeerd uit de hoek kan komen.... desalniettemin een STAANDE ovatie voor dit standpunt!

ox | 09-01-15 | 16:14

Volgens Hollande zijn er al vele aanslagen verhinderd.... dus het is al langer oorlog daar met de moslims! Maar ze vertellen het ons niet. Ook Rutte spreekt van " meerdere voorkomen aanslagen hier".. Dus ook hier worden we aangevallen, maar ons niets verteld. Hoe lang moeten we dit nog pikken, alvorens er een echte burgeroorlog komt tegen die verderfelijke extreme islam aanhangers ?

070 | 09-01-15 | 16:13

Volgens Hollande zijn er al vele aanslagen verhinderd.... dus het is al langer oorlog daar met de moslims! Maar ze vertellen het ons niet. Ook Rutte spreekt van " meerdere voorkomen aanslagen hier".. Dus ook hier worden we aangevallen, maar ons niets verteld. Hoe lang moeten we dit nog pikken, alvorens er een echte burgeroorlog komt tegen die verderfelijke extreme islam aanhangers ?

070 | 09-01-15 | 16:13

De huidige politici zullen zich nu en in de toekomst nog een flink achter hun oren krabben. Zij faciliteren terreur en zaaien haat. Daar sta je dan tussen het volk en de terreur in met je bestuurlijke kwaliteiten en dito netwerk.

toetanchamon | 09-01-15 | 16:13

"We regelen het zelf wel."
Juist, de overheid is niet de oplossing, maar het probleem. Als die de afgelopen jaren echt pal voor vrijheid, democratie en vrijheid van meningsuiting hadden gestaan en elke keer duidelijk grenzen hadden aangegeven in plaats van wegkijken en de fluwelen handschoen methodiek, zaten we nu met een stuk minder ellende opgescheept.

Nog nooit zoveel hypocriete holle retoriek als de speeches van onze volksvertegenwoordigers gisteren gehoord.

Harry Turtle | 09-01-15 | 16:12

Triest. Van der Laan is altijd voor rede vatbaar ondanks zijn betreurenswaardige partijkeus.

Maar GeenStijl hoeft zich hoe dan ook geen zorgen te maken. Zelfs de stomste moslimextremist gaat het kuikentje met de gouden keutels toch niet slachten.

Theo van Deursen | 09-01-15 | 16:10

Vanuit het raam van mijn afdeling met uitzicht op de Stopera is nog weinig activiteit bij de firma v/d Laan waar te nemen. (Mar ja, tegenwoordig kijk je makkelijk om Sjuul heen).

Brulboei_61SB | 09-01-15 | 16:10

Komen er nu aanklachten tegen GeenStijl omdat ze dingen willen regelen? Vragen.

Steilloos ten Onder | 09-01-15 | 16:10

@Kouseband | 09-01-15 | 16:07

De engerd is bij Jinek niet van het pluche af te rammen... lijkt wel een PVDA-ert

Fatwabuster | 09-01-15 | 16:09

Vanwege Wijnbergen en andere piepzakken.
En vanwege de nieuwe definitie van zelfmoordterrorisme:
"Wegkijken".

hallevvezool | 09-01-15 | 16:09

Wat moet ik hier nou aan toevoegen? VrijMiBo?!

Glas Koning | 09-01-15 | 16:09

Marco Kroon, dat is het tegenovergestelde van wat Rutte ziet als hij ooit eens besluit in de spiegel te kijken.

Jackanders | 09-01-15 | 16:08

@Mastermattie | 09-01-15 | 16:03
Of ze moeten weer even op een lijn komen omdat de headlines out-of-sync beginnen te lopen (zie vorig topic)

Mastermattie | 09-01-15 | 16:08

El Forkani is een pafferige, enge kasthomo met dat zeikerige, verwijfde kutstemmetje. Moet zich lekker achter de moskee laten pijpen of aftrekken door Abou el Doorn i.p.v. zich met van alles nog wat te bemoeien.

Kouseband | 09-01-15 | 16:07

-weggejorist-

Brulboei_61SB | 09-01-15 | 16:07

+1 voor shoutout naar Kroon! Die man is gewoon een held en getracht kapot te maken door de linksche kliek. Sterph!

Koning één oog | 09-01-15 | 16:06

Jullie regelen het zelf wel? Kalashnikovs naast de laptops?

Life_Of_Slice | 09-01-15 | 16:06

Ik ben dat gezever van politici ook helemaal zat. Mooie woorden en stoere taal maar ondertussen leveren ze de vrijheid via de achterdeur in. Backstabbers van de burgers, loopjongens van terreur. Geen woorden maar daden! Laat maar zien wat je waard bent Everhard. Zet een cartoon van Charlie Hebdo op de voorpagina van de gemeentegids of hang een spandoek met een cartoon van Charlie Hebdo op het gemeentehuis op op de elektronische borden in de stad.

The real McCoy | 09-01-15 | 16:06

Zittende in de Linksch Elitair Vervormde kerk, wegkijkend en onder het genot van een kopje thee, luisterend naar het volle orgel dat middels het afwisselend spelen van de policor Symfonieën: "Ik ben een Marokkaan", "De boel bij elkaar houden" en "Islam is vrede", probeert het establishment het oorverdovende Requiem van de Multiculturele Samenleving buiten de afbrokkelende muren en buiten gehoorafstand van hun gedesillusioneerde gemeenschap te houden.

Rudjen | 09-01-15 | 16:06

Nee hè. Waar zou dat nu voor zijn? dat overleg hadden ze beter op de Wallen kunnen houden.

XHannibalX | 09-01-15 | 16:05

Ik snap de overweging, al was ik wel gegaan als ik jullie was.
Keep up the good work, GeenStijl.

Lewis | 09-01-15 | 16:04

Geenstijl neuqt Eberhard de trekpop.

Kapitein Stijlvol | 09-01-15 | 16:04

GeenStijl waarschuwt hier al jaren voor. Wordt daarvoor verketterd.
Nu komt het uit waar GeenStijl voor waarschuwde. Wordt nog steeds verketterd.
.
Ik kan me voorstellen dat de moedige boyz & girlz nu zeggen van: rot maar lekker op.

Rest In Privacy | 09-01-15 | 16:04

Gelukkig hangt er bij geenstijl een varkenskop aan de deur. Ze hebben niets te vrezen.

likkerbarendlekker | 09-01-15 | 16:03

-weggejorist-

Mastermattie | 09-01-15 | 16:03

@Redactie.... de enige en juiste reactie! Doe de groeten aan Marco Kroon!

Fatwabuster | 09-01-15 | 16:03

"We regelen het zelf wel."
Blij dat te horen.

Spittertje | 09-01-15 | 16:03

Charlie Hebdo (CH) stond in de traditie van de radicale godsdienstkritiek in Frankrijk. Katholieken waren vanaf het begin het ultieme mikpunt van spot. Ook met rechts-radicalen werd de spot gedreven en er verschenen grote stukken over hun organisaties en personen. Links was CH zonder meer, maar het blad bewoog zich vooral na 9/11 meer en meer in de godsdienstkritiek tegen de Islam (en ook het Jodendom). Het blad vond een geestverwante in de Italiaanse schrijfster Oriana Fallaci , die ook vanuit links de Islam (en de immigratie) bekritiseerde. Het werd een satirische Alleingang, want de linkse partijen in Frankrijk hadden namelijk de multicultuur en de islam omarmd.

Nu zowat de hele kernredactie van CH is uitgemoord worden er krokodillentranen geplengd door dezelfde politieke partijen. Het geloei over vrijheid van meningsuiting en republikeinse waarden is niet van de lucht, en dat terwijl deze zaken al decennia-lang zwaar onder druk staan door de opkomst van de islam in Frankrijk door de massa-immigratie uit Afrika. Deze partijen deden niets om deze ontwikkeling te stoppen en keken weg. In Nederland bekritiseerde de D’66-Minister Brinkhorst Islam-critica Hirsi Ali dat zij een sigaret opstak in een munitie-opslag. Maar wie heeft West-Europa veranderd in een munitie-opslagplaats?

Uit: vrijetribune.nl/2015/01/hypocrisie-ron...

Rest In Privacy | 09-01-15 | 16:03

Nu huilen ze met de wolven..

yamahaha | 09-01-15 | 16:02

Islam is vrede.

HoogToontje | 09-01-15 | 16:02

Marco to the motherfucking Kroon. Hell Yeah.

Mijntje69 | 09-01-15 | 16:02

Activeer je reaguurders.

Kaas de Vies | 09-01-15 | 16:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl