Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Liveblog. Nasleep moslimaanslag op Charlie Hebdo

Livestream van France24 gaat hierboven verder - in het Engels. De status: 3 daders, 12 doden (waaronder redactiechef Stéphane "Charb" Charbonnier) en vier gewonden in Parijs bij een islamitische terreuraanslag op satirisch magazine Charlie Hebdo in het bijzonder en het vrije woord in het algemeen. De daders zochten hun doelwitten weloverwogen uit, door hen bij naam aan te roepen. Bij hun vlucht executeerden ze tevens een agent, waarbij hun aanvalsstijl, houding en kleding een (Westerse) militaire training doen vermoeden. Ze riepen 'Allahu Akbar' tijdens hun daad, en liepen met 1 vinger in de lucht over straat - het islamitische teken voor '1 God, Allah, en Mohammed is zijn Profeet'. Dit topic wordt aangevuld.
Liveblogs/TV: Reddit, BBC, NOS. Team Allah: Jonge moslims en moslima’s in Westerse landen zeggen “Bien fait!” Geen zorgen, zijn allemaal ongevaarlijke eenlingen, maar op Facebookpagina 'De Zuivere Aanbidding' lezen we commenters die zeggen 'Ho ho ho! Dan hoef je nog niemand dood te schieten om een tekening!' [EDIT: Pagina verwijderd. Hier een screenshot] Sommige jonge/westerse moslims hebben zelf een hashtagclubje opgericht. Oordeel zelf: #JeNeSuisPasCharlie.
...het licht: Britse bangepoepers van The Telegraph blurren Mohamed-omslag Charlie Hebdo. Lafaards. (Origineel)
UPDATE: Daders zijn ontkomen en zijn nog altijd voortvluchtig.
UPDATE: Hoofdredacteur Gérard Biard, vanuit London: " A newspaper is not a weapon of war.”
Live PD: Saaiste spannende stream ooit: AFP live op het plaats delict.
Kwoot: "Als we maar satire blijven bedrijven, zal het shockeffect afnemen. Moslims zullen zeggen: laat die ellendelingen van Charlie Hebdo het lekker uitzoeken. Je kunt ze beter negeren. Zoals ik die enkele gewelddadige fundamentalist negeer. Ik heb meer kans op een fietsongeluk dan dat ik de nieuwe Mohammed Merah (de scootermoordenaar die in Toulouse zeven mensen doodde, red.) tegen het lijf loop." -- Stéphane Charbonnier, redactiechef Charlie Hebdo, 7 januari 2013, VK. Mazzel: Nederlandse cartoonist 'Willem' was nog onderweg naar Parijs en ontsnapte daarom aan de aanslag. FOTOO: "A truck tows the car used by armed gunmen who stormed the Paris offices of satirical newspaper Charlie Hebdo" ANP-30490507.jpg Demo: Vanavond Pegida Parijs, qua vreedzame demonstratie. Foto onder: de eerste deelnemer is alvast begonnen. c4bd26e7-0150-4a58-96c0-6859acf920fe-680x1020.jpeg Cartoon & Capitulatie: Ruben L. Oppenheimer tekent het treffend. Maar Britse lafaards van Financial Times zeggen: 'Eigen schuld, Charlie, moet je maar niet zo stupide doen'.

Reaguursels

Inloggen

Vreselijk, het wordt toch echt tijd ze allemaal terug te sturen naar de woestijn. Maar dat mag natuurlijk niet van "links". Nou, "links", geniet er maar van dan.

De Mentalist | 08-01-15 | 01:49

IS stuurt een commandogcel naar Europa om een redactie te liquideren. Dat is een actie, die veel verder gaat dan een terroristische actie. Dat is een vijandige actie van een andere staat. Ondertussen heeft Joop.nl het volgende geschreven:

Annabel Nanninga en Geert Wilders geven de terroristen precies wat ze willen


www.joop.nl/opinies/detail/artikel/302...

Snappen die mensen wel hoe ernstig dit is? Gaat er iets om in die hersenen van hun? Dit heeft veel verdergaande politieke gevolgen.

Ik kan daar niet bij. Ja en mensen zijn boos. Verassend he? En mensen zijn boos op de apathische houding van de gemiddelde moslim. Het is echt te achterlijk voor woorden dit. En dan dat wijf an Groenlinks, wat een koekwaus. Die zijn in staat om alles en iedereen in de beerput te storten, alles om hun gevaarlijk naieve ideologie maar voor zichzelf te kunnen verantwoorden.

Ik moet denken aan Chamberlain, een politicus die dacht dat er met een man te praten viel die al, tegen alle afspraken in, een land had ingenomen, zijn drang om de volgende Ghandi te worden, heeft Europa gekost. Maar hij kwam uiteindelijk tot inkeer en keek het beest in de ogen.

IS heeft het halve middenoosten overgenomen en voeren een schrikbewind waarbij de Nazi's in het niet vallen en nog hebben we politici die denken dat er met zo een partij te praten valt of dat het een of ander complot is. Koek, koek.

decadent degeneraat | 08-01-15 | 00:54

Stormageddon | 07-01-15 | 18:15

Het enige wat hij in zijn botte hersens krijgt is coke omdat het gat van zijn voorhoofdsholteontsteking nog niet dicht is.

The_Challenger | 07-01-15 | 21:07

>>> Als onze beschaving instort onder islamitische agressie -geholpen door onze eigen politieke correctheid, lafheid en luiheid – dan zal de enige in dit universum bekende plaats met intelligent leven een donkere, vernietigde planeet zijn, bewoond door miljarden mensen – meestal uit inteelt geboren- die in totale ellende leven, geknecht door de vrijheid-hatende, dood-verheerlijkende, wrede en geestdodende sharia. Is er een ergere tragedie denkbaar? <<< NOCOLAI SENNELS ejbron.wordpress.com/2015/01/07/waaro...

Benedict Broere | 07-01-15 | 21:07

Alle zichzelf respecterende kranten met ballen moeten morgen de cartoons van Mohammed plaatsen, allemaal! Als solidariteit tegenover de slachtoffers van Charlie Hebdo die hun leven voor de vrije meningsuiting hebben gegeven. Anders hebben deze lowlife monsters.

agram | 07-01-15 | 20:25

Allah is groot dus iedereen moet dood.

Real Dutch Meat | 07-01-15 | 20:24

Als de Europese Moslimgemeenschap of alleen die in Nederland niet heel snel zelf met een massa-demonstratie komt tegen dit soort onmenselijke acties, dan vrees ik dat mijn generatie nog een burgeroorlog zal gaan meemaken. Ik wil niet alleen lezen op internet dat een of enkele moslims er iets negatiefs over te zeggen hebben, maar dat juist deze hele groep de democratie laat merken dat zij dit ook niet pikken. Zo niet, dan mogen ze van mij per direct allemaal terug naar hun eigen beloofde land. Ik ben er helemaal klaar mee.

salsaparilla | 07-01-15 | 20:02

Wat een drama.
Wel duurt het lang voordat de aluhoedjes een inside job insinueren.

Lampelul | 07-01-15 | 19:52

Net gehoord op de radio, Stan Rijven die vindt dat die aanslag in Parijs de naam van Mohammed besmeurt. (NPO Radio 1, woensdag 07 jan 2015, het programma Kunststof, presentatie: Frénk van der Linden.) programma.ntr.nl/424/kunststof/detail/...
Heeft die islamgekte een kans heel de Westerse wereld naar de klote te helpen?
Als ik dit hoor, dan denk ik van wel.

Benedict Broere | 07-01-15 | 19:40

-weggejorist-

dr.Melfi | 07-01-15 | 19:15

-weggejorist-

dr.Melfi | 07-01-15 | 19:15

zit me af te vragen..... er is een gigantische klopjacht gaande...... als ze nou binnen 72 uur niet worden gepakt.... kunnen we dan weer een dergelijke aanslag verwachten door deze sujetten?

speedyy | 07-01-15 | 19:07

Voortaan geen berichten meer over moslim aanlagen in de media. Nieuwswaarde heeft alleen de dag waarop géén aanslagen zijn gepleegd in naam van die zgn. religie van vrede.

lulleficatie | 07-01-15 | 18:51

> boswachter31 | 07-01-15 | 18:07
Doe eens snel normaal met je gevaarlijke taal, malloot.

Halsje Femkema | 07-01-15 | 18:24

@Bakito | 07-01-15 | 16:18
Ik verklaar geen oorlog, die oorlog is 1400 jaar geleden al verklaard en geen mens die de oorlogsverklaring kan intrekken. Want de islam is namelijk geen democratie, er is nooit over de sharia gestemd en kan ook nooit worden veranderd.

En dat stukkie van Miko Flohr is bagger. Dat heb ik daar al geschreven. Hij heeft ongelijk en praat poep. Als ik ruzie met jou wil dan sla ik jouw op je bek en dan kun jij 100x zeggen dat je geen ruzie met me wilt, dat vrijwaart je nog niet om in elkaar getrimd te worden. Op dat moment heb jij ruzie. Omdat ik dat bepaal. De ruziezoeker bepaalt of er ruzie is en met wie, niet het slachtoffer van de ruziezoeker.

Welnu: de oorlogsverklaring ligt er. In de islamitische doctrine is elk territorium waar de sharia niet geldt en waar geen meerderheid van moslims is, elk land dat niet tot de ummah behoort een "Dar al Harb", het Huis van Oorlog. Zonder dat die landen van enig kwaad bewust zijn, of zelfs maar het idee hebben in oorlog te zijn, zijn ze dat wel. Elk land waar de sharia niet heerst is een potentieel slagveld, dat is de doctrine. (De ironie van de geschiedenis wil dat er meer en vaker oorlog is in landen waar wel sharia heerst).

Het maakt geen flikker uit of 99,9999999% van alle moslims vredelievend is en niets kwaads in de zin heeft: de enkeling die de wil van allah en de profeet uitvoert en zich netjes houdt aan de wetten en voorschriften bepaalt de politieke agenda van de islam.
Nogmaals: Islam is *geen* democratie.
Wat Miko Flohr en die mafketel op joop Merijn Oudenampsen ook schrijven: het doet er niet toe of wij vinden en zeggen dat er geen oorlog is: de moslimfundamentalist, de jihadist vindt van wel en handelt ernaar.

Die klotenklappers bepalen wat er gebeurt, die proberen ons het zwijgen op te leggen, ons voor te schrijven wat we wel of niet over Mohammed en dat flutboekje mogen zeggen. Als je je daar dus niet tegen te weer stelt en vindt dat je niets meer mag zeggen over allah en de islam, omdat ze anders boos worden en aanslagen gaan plegen dan hebben slechts de extremisten aan die kant gewonnen. Wanneer krijg je dat nou eens keer in je botte harses?
www.slate.com/articles/news_and_politi...

Stormageddon | 07-01-15 | 18:15

Ik ben erg getroffen door de moorden bij Charlie. Ik ben al vele vele jaren abonnee en ik ken de tekenaars dus erg goed. Van Wolinski verzamel ik al 30 jaar zijn albums. De kast staat er vol mee. Ik kan wel janken.
Ik had net op 20 dec een lovend stukje over Charlie geschreven op mijn blog(spot) met de titel: 'Charlie Hebdo, satirisch blad met briljante grappen'. Ik rouw verder in stilte.

Vriend over Vijand | 07-01-15 | 18:11

-weggejorist-

boswachter31 | 07-01-15 | 18:07

Het gewraakte toic op barbaren.nl is inmiddels weer gewist, maar een oproep tot het binnenhalen van een illegaal via de Belgie-route is ook schering en inslag.
"Je man via belgie het land binnenhalen HELP
Hallo Allemaal,

Ik hoop dat hier mensen zijn die meer weten of veel van weten over met iemand uit marokko trouwen en het land binnenhalen via belgie.
Ik wil graag weten hoe oud je moet zijn en wat je allemaal op orde moet hebben voor je iemand het land binnen haalt.
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen door me wat meer te informeren.

Shoukraannn &#9829;"
forums.marokko.nl/showthread.php?t=518...

Abject | 07-01-15 | 17:51

Dat ze nog tijd hebben voor aanslagen, zo tussen het bidden door.... Enne was er geen trouwerij vandaag? Zal vast wel ergens een neef zijn die met zijn nicht gaat trouwen?

Rest In Privacy | 07-01-15 | 17:50

-weggejorist-

habramar | 07-01-15 | 17:47

-weggejorist-

habramar | 07-01-15 | 17:47

-weggejorist-

habramar | 07-01-15 | 17:47

@Tinus Teelbal | 07-01-15 | 14:35
Gecompenseerd door extra lange tenen, dat dan weer wel.

GaatDeGoedeKantOp | 07-01-15 | 17:46

www.youtube.com/watch?v=ZcI97n13oAo

Verschrikkelijk. Een vrouwelijke medewerkster had net haar dochter naar de creche gebracht en parkeerde haar auto voor de deur. De mannen hebben haar gedwongen de code in te voeren. Die vrouw heeft ze dus naar binnen gelaten en heeft het overleefd door onder een bureau te kruipen.
.
Volgens haar ooggetuigeverslag spraken de mannen vloeiend Frans en claimden van Al-Qaeda te zijn.

Halsje Femkema | 07-01-15 | 17:41

Zo zie je maar weer; alle moslims zijn stinkende stomme honden met een stink geloof in een stink vent die allemaal deaud moeten.. Haha! Ow neen, nu gaan wij allemaal deaud... Sorry..

watstraksweer | 07-01-15 | 17:23

Bakito | 07-01-15 | 14:34
Wat beesten en jij gemeen hebben is gebrek aan enig schaamtegevoel, waar jullie in verschillen is dat beesten gevoel hebben voor realiteit.

Baronwater | 07-01-15 | 17:12

Hoop dat het westen stopt met 'hulp' aan de Syrische rebellen. Dít is namelijk hun dank..

Cidiood | 07-01-15 | 17:07

De oplossing is natuurlijk satire over de islam verbieden, cartoonisten door arrestatieteams van hun bed lichten dat zal ze leren, caberetiers in Nederland zijn intussen ook de bek gesnoerd. Maar wie of wat moeten beveiligd worden, moskeeen maar natuurlijk, geweld tegen moslims neemt door institutioneel rascisme enorme vormen aan. Als jood of homo kun je in Amsterdam niet over straat lopen, ongesluierde vrouwen worden nagesist, voor hoer uitgemaakt in het gezicht gespuugd, maar dat zijn louter onderbuikgevoelens, racisme en islamofobie.

bijna_raak | 07-01-15 | 17:06

Bakito | 07-01-15 | 14:34

Nou daar kan ik dan heel kort over zijn. Dan moeten jij en een igor en nog wat van die linksche gutmensch kliek eens ophouden met de islam te knuffelen en weg te kijken van wat deze fijne wrede religie overal aanricht. Ze vallen nu zelfs openlijk het vrije woord aan.
Jullie linksche gutmensch mensen zijn mede verantwoordelijk dat het zover heeft kunnen komen met jullie kut gepamper. Jullie lossen geen problemen op maar creeeren problemen en onvrede. En nu gaan roepen wat een drama. Pleur op ,jullie zijn de wegkijkers die iedereen die waarschuwt bestempelt als islamfobie en rechts extreem en pvv tokkie. Voorlopig heeft meneer wilders weer zijn gelijk. Hij waarschuwde hiervoor en heeft hier werkelijk niks mee van doen want dit is werkelijk een aanval van islam extremisten op het vrije woord en vrije meningsuiting. Gisteren bij dat blonde wijf liep zo,n islam meneer nog ye verkondigen hoe erg het wel niet eas dat hij drie maanden niet veilig over straat kon. Pleur op vent wij hebben hier een man die in tegenstelling tot de linksche kutknuffelaars het wel durft te zeggen en die al vele jaren niet veilig over straat kan. En wat doet die linksche kut islam knuffelaars groep in de politiek. Ze demoniseren de man en zetten hem bijna weg als een hitler. En als de man wat overkomt gaan ze ineens roepen wat een drama. Nee vuile klootzakjes jullie hebben dat mede veroorzaakt door de man zo weg te zetten omdat hij waarschuwt en het niet in jullie straatje past. Terwijl de man toch iedere keer weer het gelijk aan zijn kant heeft en zijn zetels nu zelfs per dag groeien. De mensen beginnen in te zien dat zijn waarschuwingen geen sprookjes hehelsen. Ze zijn reeel. Vandaag hebven wij dat weer allemaal kunnen zien. Wij hebven niks tegen de islam maar de extreme aanhangers van die islam maken dat wij iets tegen die islam en die koran krijgen. En dat is de waarheid en heel iets anders als dat jullie het brengen. We worden iedere dag weer met wreedheden geconfronteerd uit naam van islam en koran. Nee dan zullen wij de islam ontarmen. Een koran die zegt dat er op deze wereld geen plaats is voir ongelovige. Nou ik heb nieuws voir jullie linksche kutknuffelaars . Tweetybird is wel goed maar in het geheel niet gek.

tweetybird | 07-01-15 | 17:01

@Glaskoning... tuurlijk
Dus wat doe jij, roll over and die? Dat is echt een goede instelling natuurlijk.
Jij zit liever alleen maar te reaguren hier en te kkren over hoe slecht het allemaal is. Dat is een echte pro-actieve (zover dat kan natuurlijk) manier van aanpakken, chapeau!

paddostoel | 07-01-15 | 16:52

Fatwabuster | 07-01-15 | 16:11

Dezelfde verklaring na de moord op van Gogh:
'Ze vroegen er wel een beetje om'.
Ik negeer de NPO normaal gesproken maar vanavond maak ik een uitzondering. Het idee alleen al dat ik die zelfvoldane, uitgestreken smoelen weer tot mij gericht krijg; misschien toch maar wat kalmerende middelen in huis halen. Op BBC News World hebben ze wegkijken tot een kunst verheven. De gast in Salford heeft gewoon een Palestina-speldje op zijn colbert terwijl hij iedere link met de islam verwerpt.
Het was een reactie op ernstige beledigingen aldus de gematigde moslim. Nu is er echter een cartoonist aan het woord die iedere notie van schuld van Charlie Hebdo op zeer duidelijke wijze naar het rijk der fabelen verwijst. Toch probeert de BBC het richting de kant van het beledigende karakter van de cartoons te linken. Policor-denken is een ziekte.

Desmoulins | 07-01-15 | 16:49

-weggejorist-

commandany Kurtz7541 | 07-01-15 | 16:48

.. Het kudte is dat islam niet hervormd kan worden door Medinaanse verzen te verwijderen... Mekka (64% Koran) is puur religie.. Die vermaledijde 36% Medina (Jihad) kan niet verwijderd worden wegens abrogatie (Naskh (&#1606;&#1587;&#1582;))
En dan is er nog de hadith en sira die puur over jihad gaan.
koran (Tweede Kamer), hadith en sira behoren allen tot de Soenna.. Beetje vervelend voor ons die de vrede liefhebben zonder vrijwillig te moeten bekeren.. (Hallo MvdG!)

RickH | 07-01-15 | 16:48

> Een kluppie geradicaliseerde Paki's die een Mumbai'tje deden wellicht?
.
"Terrorist1 : -Je vais le tuer! (I'm gonna kill him!)
Policeman :-Nan c'est bon chef! (Nah it's okay chief!)
execution
Terrorist1 : -C'était pas un algérien. C'est bon." (He wasnt an algerian, it's alright)

Halsje Femkema | 07-01-15 | 16:47

BSE rundfunk | 07-01-15 | 16:35
Zover dat moslimorganisaties in Frankrijk al weten wie de daders zijn , als dit niet diep genoeg is.

Eurotokkie | 07-01-15 | 16:38

Bakito; zelfs over de ruggen van de doden moet en zal deze reaguurder zich gedragen als een volidioot.

Rest In Privacy | 07-01-15 | 16:38

Fuck it, ik wordt hier alleen maar meer pissiger om, ze kunnen zelfs de daders van de aanslag niet eens traceren en zijn nu genoodzaakt om camera beelden van winkels op te vragen om te kijken waar ze naar zijn gevlucht toen men de auto achterliet. Dus nee ik heb het gehad. Er gaat toch niks veranderen en men blijft wegkijken. Men spreekt van "schande" maar doet niets.

sickstyle | 07-01-15 | 16:38

Een kluppie geradicaliseerde Paki's die een Mumbai'tje deden wellicht?
Je moest eens weten hoe diep die groep in de samenleving aldaar is ingebed.

Rest In Privacy | 07-01-15 | 16:35

tweetybird | 07-01-15 | 16:32
Ja dat klopt wel . maar op de eerste plaats staat hoe kunnen we rechts de schuld geven zonder dat het teveel opvalt.

Eurotokkie | 07-01-15 | 16:34

@Ergea | 07-01-15 | 16:32
Of echt vreselijk naïef.

Lewis | 07-01-15 | 16:33

@tweetybird | 07-01-15 | 16:29
De man is een neger en vermoedelijk homo, die kan je volgens mij helemaal niet uitwijzen, geen enkel land wil hem toelaten.

vanhetvarken | 07-01-15 | 16:33

Dit is te verschrikkelijk voor woorden. Krankzinnig om in een vrij land te worden vermoord voor het vrije woord. En wie voor deze walgelijke weerzinwekkende daad zelfs maar in de verst enig begrip wenst op te brengen die is ..... ja wat ben je dan? Totaal krankzinnig en puur slecht.

Ergea | 07-01-15 | 16:32

U begrijpt wel dat hier de islam terroristen onze vrije meningsuiting rechtstreeks aanvalt. Zeg maar 1 van de eerste zaken in ons grondrecht. Aanpakken dus.

tweetybird | 07-01-15 | 16:32

@knehmoo | 07-01-15 | 16:16
Je maakt toch een 'grap', hè.

Lewis | 07-01-15 | 16:32

Heeft Ahmed Marcouch al zijn verontwaardiging over de daden van zijn geloofsbroeders laten blijken? Of geeft hij nu niet thuis?

ad melkert | 07-01-15 | 16:32

Nu ben ik toch benieuwt waar ik kalasnikovs kan krijgen, met mn vuisten kan ik wel een robbertje vechten maarjah... Liever crimineel in de ogen van ivo dan Deaud!!!

højre vær så venlig | 07-01-15 | 16:31

Ouwe shit, leipe. Het is niet van vandaag alleen...

Barbaar, door woest instinkt geleid (t.w. de wolf), Worgt hij de blanke onnoozelheid (t.w. het lam), TEN KATE, Schepp. 155.

Bad Karma | 07-01-15 | 16:30

@Burt Cokain | 07-01-15 | 16:26
Tx!

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 16:30

O ja en het is duidelijk dat quincy super rassisties is en waar zijn hart ligt. Ik zeg stel een voorbeeld en zet hem uit. Het is een terrorist die haat aan probeert te wakkeren in Nederland Die probeert om ons rassisties weg te zetten en aan te wakkeren om chaos te creeeren. Een staatssgevaarlijk iemand. Beschermt door die linksche gutmensch kliek. Nou we kunnen allemaal zien waar het toe leid. Ik zou zeggen oppakken en op het vliegtuig en weg met die grote boerenlul die haat veroorzaakt.

tweetybird | 07-01-15 | 16:29

ikzalhandhaven | 07-01-15 | 16:26

Heeft verder ook niets met de Islam te maken , ben ik even opgelucht.

Eurotokkie | 07-01-15 | 16:28

Grappig. Die Gario met zijn debiele tweet. Terwijl hij gezien zijn geaardheid en provocaties zo'n beetje de eerste zal zijn die onder een kromzwaard zal eindigen, mocht het ooit tot een kalifaat alhier komen.

brutus68 | 07-01-15 | 16:27

Tja, als 10% van een land haar bevolking, 'opstandig' is, wat wou je daar dan nog tegen doen. Een gelukje, dat je vrij makkelijk kunt zien wie bij die groep hoort. Segregatie gaat nog eens heel groot worden en de muren en hekken industrie gaat een glorietijd tegemoet.

*aandelen HERAS inslaat

vanhetvarken | 07-01-15 | 16:26

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 16:16
Vanuit Rue de Meaux gezien, rijdt je dus recht op de rotonde van Pantin. Wat ik mij er nog van kan herinneren, is Pantin een uit-en oprit naar de Pheripherique. Daar is het dus druk, daar staan stoplichten en het lijkt me dat deze kwibussen niet wilden wachten of opgemerkt wilden worden. Vanaf dat punt kun je dus verwarring veroorzaken. Een gevalletje politie omzeilen. De politie is ook niet achterlijk en zetten dus deze uitvalswegen, zoals Pantin, af.. Kun je twee dingen doen. Metro pakken en iemand anders in de gestolen auto laten rijden. Ik denk namelijk dat ze voor het punt Pantin al een andere richting op gingen.

Burt Cokain | 07-01-15 | 16:26

Ansjo | 07-01-15 | 16:04

Als je werkelijk denkt dat religie de oorzaak van dat alles is, ben je wereldvreemd. Mensen doen al die dingen zelf. Daar hebben ze geen religie voor nodig. Schaf religie af en er wordt een nieuwe manier gevonden.

Macht is de enige reden voor geweld in de wereld. Wanneer je anderen net zoveel gunt als jezelf (in welke vorm dan ook), heb je nooit reden voor onenigheid.

Je roept zelf ook op voor het verwijderen van Moslims uit Europa. Daar gaat het nodige geweld bij gepaard. Geweld roept altijd op tot meer geweld.

ikzalhandhaven | 07-01-15 | 16:26

@ Bert1390 | 07-01-15 | 15:41
Misschien een idee om de hokjesgeest links/rechts voor zowel het blad als GS los te laten en gewoon te beoordelen op wat je er van vindt. Behalve GL dan, die stoppen het in hun naam en verdienen het belachelijk gemaakt te worden (ref.: de GL-wappie twitter.com/actiecarin/status/5528027... van Russ Meyer-comment)

TheseDays00 | 07-01-15 | 16:25

@Eurotokkie| 07-01-15 | 16:21
Bij Porte de Pantin hebben ze een voetganger aangereden. Daarna zijn ze niet meer gezien, inderdaad.

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 16:23

Dat constante linkse gezeik op France24 is echt afschuwelijk om aan te zien. Kijk hoe ze de situatie in hand proberen te houden en de gemoederen te kalmeren. Deporteren die zooi!

sickstyle | 07-01-15 | 16:22

Kan iemand uitzoeken of de spotprent met de groetende Abu Bakr Al-Baghdadi de ronde maakte in radicale Islam-Moslim groepen _voordat_ de aanslag plaatsvond? Dat zou betekenen dat deze spotprent reeds leefde in die contreien, en misschien de druppel was om deze terroristencel te activeren.

Halsje Femkema | 07-01-15 | 16:21

Collega reaguurder Bernard Couperus:

Het paradoxale is dat de meerderheid van de moslims goede mensen zijn, maar zodra er een bepaald percentage wordt bereikt in een samenleving, ontwricht de politieke islam - die op een of andere manier er altijd weer doorheen sluipt - de maatschappij.
Wat doe je nu tegen een vijand die niet eenduidig te duiden is, die je niet met woorden kan overtuigen en die alleen maar één manier kent om jou te overtuigen: met terreur?
Het gaat uiteindelijk om de veiligheid van 90% van de Europese burgers. Veiligheid, vrijheid en vrijheid van meningsuiting is niet meer gratis, er dient voor opgekomen te worden. Met harde maatregelen. Dit aanpakken zal echter nooit gebeuren, ik voorzie dus geen goede uitkomst meer voor Europa. De Europese Intitfada is namelijk geboren, zeker als straks de 'experts' uit Syrië terugkeren.
Maar om een steentje bij te dragen:
-politieke islam verbieden;
- salafistische moskeeën sluiten;
- bepaalde imams het land uitzetten;
- Syrië gangers opsluiten/deporteren;
- Kinderbijslag beperken tot het 3e kind;
- Riante remigratie regeling moslims;
- Streng immigratiebeleid (Australie model);
- Grenzen dicht, ook voor politieke vluchtelingen (opvang over de grens waar ze ook veilig zijn);
- Wet aannemen dat geloof nooit het maatschappelijke leven mag beïnvloeden, dus: terugdraaien gescheiden zwemtijden, geen aparte was/gebedsruimtes in universiteiten, overal alcohol drinken, geen openbare gebeden, geen hoofddoekjes in openbare ruimtes, geen kenmerken van religie bij openbare functies, geen halal-stickers in supermarkten op eten, geen minaretten meer, etc. etc. etc.

@Bernhard: MinderIslam.nl is nog vrij, registreer dit domein en plaats bovenstaande duiding in koeienletters.

demdem | 07-01-15 | 16:21

Zal me niet verbazen als deze moordenaars op weg zijn naar Brussel om daarna eventueel door te stomen naar Amsterdam. Verwacht meer van dit deze week.

popopiepo | 07-01-15 | 16:21

Russ Meyer | 07-01-15 | 16:04

Het is onbegrijpelijk.
Men stuurt aan op totale chaos en angst.
TV5 stuurde ook al van die dubieuze verklaringen de ether in. We gaan richting een politiestaat zonder het ware probleem te benoemen. Ik hoop in ieder geval op samenhorigheid en vastberadenheid in de vorm van een eindeloze stroom van deze prenten binnen vrijwel alle media. Het zal wel bij hopen blijven.
Buigen zullen we.

Desmoulins | 07-01-15 | 16:21

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 16:16
Die gaan gewoon in de menigte op . zeker in Parijs .

Eurotokkie | 07-01-15 | 16:21

Gek iets zegt mij dat de tendens in europa gaat veranderen. Ik wil merkel nog wel horen roepen nazis en extreem rechts. Nee merkel mensen die bezorgd zijn. Ik wil rutte en kornuiten nog wel horen roepen incidentje. Nee meneer Rutte. De pvv met kerstreces kan in een zetel gaan liggen. Geloof mij maar pvv gaat ongelooflijk groot worden al is het maar uit protest dat er niet naar ons geluisterd wordt. Willen we terroristische aanslagen in europa. Nee Nou dan zal er toch wat moeten gaan veranderen. Er moet niet meer weggekeken worden. Extreme islam terroristen moeten er gewoon uit. Net als openlijke aanhangers van IS. Geen moeite meer doen met halve maatregeltjes zoals gaan praten. Openlijk je voor IS uitspreken is oprotten uit Europa. Het is nu tijd om grootscheeps Europees het probleem keihard aan te pakken. De linksche gutmensch hebben geen enkele gronden meer om ze te knuffelen. Dat zullen steeds meer mensen in gaan zien. Ik heb ook altijd gewaarschuwd. Pvda is niet alleen staatsgevaarlijk voor ons autochtone nederlander maar ook voor de allochtone nederlander. Zij houden namelijk de haat in stand en vergroten die ook door het wegkijken en knuffelen. En dat worden mensen zat. De problemen worden voor niemand daar mee opgelost. Zie het maar als zachte heelmeesters , stinkende wonden. Waardoor ook de allochtonen met wel goede bedoelingen hier hinder van ondervinden. Al die linksche gutmensch kliek leven op haat ,discriminatie en rassisme. Het wordt te pas en te onpas gebruikt om een waas op te werpen omdat ze de problemen niet kunnen oplossen. Ze hebben daar ook geen baat bij. Want dat soort partijen heeft juist baat bij heers en verdeel en onvrede in de samenleving. Het geeft hun hun kiesvee. Dus zullen ze het met alle middelen in stand houden. Geeikte methodes is het demoniseren van andersdenkende die het wel durven te benoemen. Het roepen discriminatie en rassisme en het uitvergroten in media en npo. Een voorbeeld ervan was het befaamde t-shirt. En zijn de problemen daarna er mee opgelost. NEE. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat nederland aan de beurt is. Zal ben 8k bang niet lang duren. Net als in Duitsland. Nou dan wil ik die linksche gutmensch kliek nog eens horen. Gaan ze dan ook met t-shirts staan of nog roepen dat het allemasl nazis of extreem rechtse zijn. Nee politieke sukkels wij bevolkingen zien wel de buien hangen en nee veel van ons zijn niet extreem rechts of nazi of pvv aanhanger. Wij zijn gewoon bezorgd om wat er gebeurt. En willen dat er ingegrepen wordt en het niet meer weggewoven wordt als incidentje.

tweetybird | 07-01-15 | 16:21

Gadverdamme, wat is Quincy Gario een borderliner. Zolang hij maar de aandacht opeist. Hoe totaal misplaatst het ook is.

Linkse Zakkenvuller | 07-01-15 | 16:19

En langzaam maar gestaag zal volgens plan een donkere sluier van terreur over Europa gelegd worden. Op naar de chaos waaruit de nieuwe wereldorde in de vorm van het kalifaat zal oprijzen.

r@face | 07-01-15 | 16:19
-weggejorist-
frank4444 | 07-01-15 | 16:19

1400 jaar Jihad, 1400 jaar vrede!
&#1580;&#1607;&#1575;&#1583;&#8206;

RickH | 07-01-15 | 16:18

Stormageddon | 07-01-15 | 16:14
Ook voor jou geld (vooral voor jou geldt) : laat je niet meeslepen in deze massahysterie en je gebruiken in een groter politiek spel. Gebruik je gezonde verstand, anders winnen de extremisten aan beide kanten:

politiek.thepostonline.nl/column/wij-z...

Bakito | 07-01-15 | 16:18

En men roept weer dat het "radicale" of "extremistische" moslims zijn terwijl dit gedrag gewoon wordt voorgeschreven door de Koran

Moi2 | 07-01-15 | 16:17

Zullen we afspreken Quinsy vanaf nu gewoon te negeren? Die zit nu te fappen op alle aandacht met zijn borderline tweets.

Harry Turtle | 07-01-15 | 16:17

@Eurotokkie | 07-01-15 | 16:12

Zou Eva Jinek nou niet denken.... tjezus wat een slap geouwehoer was dat gisteravond met die imam over de vermeende vage dreigingen richting mosketen..... Die moet zich toch behoorlijk te kakken gezet voelen.

Fatwabuster | 07-01-15 | 16:17

In de Rue de Meaux hebben ze de auto van een vrouw afgepakt en zijn daarmee weggereden.

Dus ze hadden geen tweede vluchtauto klaar staan.

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 16:16

edit Op Marokko.nl
Van een kansenparel.
Sinds wanneer hebben jullie gevochten zelf jullie land is bevrijd door onze opa's ,daarom is je oma kaal geschoren moffenkind
upgent | 07-01-15 | 16:15

upgent | 07-01-15 | 16:16

Charlie Hebdo krijgt zo nog meer reclame, dan The Interview door de Sony Hack.

Iedereen gaat nu zien waar dit voor nodig was.

Beide domme acties dus.

knehmoo | 07-01-15 | 16:16

@Desmoulins | 07-01-15 | 16:07
Ik kan alleen maar mijn hoofd schudden en diep zuchten. Of nee, misschien ga ik maar even een luchtje scheppen.

Lewis | 07-01-15 | 16:16

Van een kansenparel.

Sinds wanneer hebben jullie gevochten zelf jullie land is bevrijd door onze opa's ,daarom is je oma kaal geschoren moffenkind

upgent | 07-01-15 | 16:15

Eurotokkie | 07-01-15 | 16:12
En Le Pen want Frankrijk. Maar inderdaad, vooral Wilders. En GeenStijl gaat ook niet vrijuit.

spanarchist | 07-01-15 | 16:15

The Onion: De afbeelding met hierop de Hebreeuwse profeet Moses die Jesus Christus een high-five geeft, terwijl hun erecte penissen grondig worden gemasturbeerd door Ganesha, terwijl deze Hindu God het poepgat van Buddha vuistneukt werd gepubliceerd op 6:45 P.M. Niemand werd vermoord of geweld aangedaan om deze afbeelding. De cartoonist kon zonder levensbedreigende sitatuaties gewoon naar huis. www.theonion.com/articles/no-one-murde...

Halsje Femkema | 07-01-15 | 16:14

Het zijn ongevaarlijke eenlingen die elkaar bij toeval in Parijs tegen het lijf liepen.

Troef | 07-01-15 | 16:14

Hier zijn dus echt geen woorden voor. Wel vermoed ik dat de PVV na vandaag flink gaat stijgen in virtuele zetels...

BozeHenk | 07-01-15 | 16:14

@Bakito | 07-01-15 | 14:57
Nog zo'n mafketel die meent dat de islam een democratie is en dat er bij meerderheid is gestemd over de tekst van de koran en de wetten van de sharia. De meerderheid doet er dus geen flikker toe en is ook niet staat om de "goddelijke" wetten te veranderen bij meerderheid van stem of dat de geweldloze meerderheid in een totalitaire ideologie ook maar iets te zeggen heeft. Er is voor die geweldloze meerderheid maar 1 alternatief: de islam afzweren. Zolang ze dat niet doen steunen ze impliciet het geweld dat door de profeet is bevolen, ook al nemen ze het zelf niet letterlijk. Het punt is nu juist dat mede namens die "meerderheid" er altijd mensen zijn die dat wel letterlijk nemen. Dat is namelijk al 1400 jaar zo.

Stormageddon | 07-01-15 | 16:14

EenVandaag : het is de schuld van wilders
DWDD : het is de schuld van wilders
Nieuwsuur : het is de schuld van wilders
Jinek : het is de schuld van wilders

Eurotokkie | 07-01-15 | 16:12

Ondanks deze misselijkmakende ellende, moest lachen... #halvegario

Coyote | 07-01-15 | 16:12

Ik zou er op deze plaats nog op willen wijzen dat in Keulen rond 2006 twee vooraf geplande, grotere haatbaardaanslagen hadden moeten plaatsvinden, die echter op tijd werden verijdeld of mislukten:
- 2007, de zgn. Sauerland-Gruppe die met zelfgemaakte bommen vliegvelden, stations en Duits-Amerikaanse doelwitten incl. burgers wilde raken. Grof geschatte dodenaantal: 500. Verijdeld dankzij de NSA die de Duitse inlichtingendienst informeerde;
- 2006, de zgn. 'Versuchte Bombenanschläge vom 31. Juli 2006', poging om met meerdere bommen treinwagons op te blazen, o.a. een trein die op de Hohenzollernbrücke (grote spoorbrug over de Rijn) moest exploderen en ontsporen; de bommen explodeerden uiteindelijk niet vanwege een constructiefout. Grof geschatte dodenaantal: 500.
In Bonn ontplofte enkele jaren geleden een kofferbom die op het perron was geplaatst niet. Ook hier was het doel onschuldige reizigers te treffen, waars. waren meerdere tientallen doden gevallen. De dader was 20-jarige, tot de islam bekeerde loone wolfe.

levend fossiel | 07-01-15 | 16:12

Tja, de MSM.. nu vrezen ze nog de islam, zullen ze 'overlopen' om hun hachje te redden??

RickH | 07-01-15 | 16:12

@Desmoulins | 07-01-15 | 16:07
Aha.... inderdaad belachelijk. Verder: Wat Piet Karbiet | 07-01-15 | 16:06 zegt.

Hobbykip | 07-01-15 | 16:11

Wel fucking jammer dat jullie die kutkoewinsie weer een podium bieden.

quackel | 07-01-15 | 16:11

@Desmoulins | 07-01-15 | 16:07

Ik kan niet wachten tot dat de volgende programma's gaan beginnen:

EenVandaag
DWDD
Nieuwsuur
Jinek

Benieuwd hoe het downplayen gaat verlopen.... en uiteraard zal de vinger gewezen worden naar Le Pen en Wilders..... islam is verder onschuldig uiteraard en mosketen moeten worden beveiligd.

*KOTS*

Fatwabuster | 07-01-15 | 16:11

Wederom Marokko.nl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citaat Geplaatst door oef Bekijk reactie
ALS ze terreuraanslagen plegen moeten we ze opjagen, oppakken en bestraffen. Maar vooralsnog zijn het moslim-tuig-terroristen die onze aandacht als eerste verdienen.

Moslims zijn joden niet wij verkrachten jullie in jullie eigen landje

upgent | 07-01-15 | 16:11

MUHAHAHAHA die tweet van Quinso! Hilarisch!!

Beaulefermier | 07-01-15 | 16:11

Schone taak voor De Mossad....

The worlds smartest | 07-01-15 | 16:10

De linkse ratten draaien zich weer in allerlei bochten. Met name de media en de politici. Het is om van te walgen maar de grenzen tekenen zich af en worden steeds duidelijker.

Bad Karma | 07-01-15 | 16:10

Te zot voor woorden.

Geert Linkers | 07-01-15 | 16:10

Bakito | 07-01-15 | 14:34
-
typisch linkse praat weer. Je gebruikt de verkeerde woorden knakker.
-
ramp (de; v(m); meervoud: rampen)
1
groot ongeluk.
-
Terwijl we hier toch overduidelijk te maken hebben met een terroristische moordaanslag vanuit de islamitische hoek.
-
ter·ro·ris·me (het; o)
1
het onder druk zetten van een regering of bevolking door daden van terreur.
-
moord·aan·slag (de; m; meervoud: moordaanslagen)
1
poging tot moord.
-
is·lam (de; m)
1
de godsdienst van de volgelingen van de leer van Mohammed.
-
Misschien moet je een woordenboek voor je verjaardag vragen ?

Badderbeest! | 07-01-15 | 16:09

Geachte Hoofd der Jorissen, Beste geenstijl,

Mag ik bij deze mijn naam veranderen in Charlie Hebdo?

oosteuropijan--> | 07-01-15 | 16:09

De media weet niet hoe snel ze weer moeten roepen dat het de religie v/d vrede is.. ze zijn zo bang dat het straks uit de hand loopt, maar snapt men niet dat het hierdoor juist steeds sterker uit de hand gaat lopen. En kijk die arme Quincy weer van zich laten horen... wat zijn we diep gezakt hier

Bill Cosby | 07-01-15 | 16:09

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:57
Ok dan.. Dan is het alsnog makkelijk om daar de metro te nemen of van daaruit de ring te nemen. Enfin, genoeg over de vluchtroute.. Where are those rotten bastards!!

Burt Cokain | 07-01-15 | 16:08

De volkskrant zal morgen wel weer openen met een snoeiharde spotprent over Pegida. Dat we wel even snappen wie begonnen is.

Enfin, Dat "wir haben es nicht gewusst"-vliegertje gaat i.i.g. niet meer op.

Wir wissen es.

Magdatkandat | 07-01-15 | 16:07

Allah is groot, allah is machtig, en hij heeft volgens mij een klein pikkie...
Tinus Teelbal | 07-01-15 | 14:35

Was allah niet van oorsprong een maangodin?

Brainless talent | 07-01-15 | 16:07

Hobbykip | 07-01-15 | 16:01

Ik ben BBC World News aan het kijken via internet.
Afkomstig van een correspondent ter plaatse in Parijs.

Lewis | 07-01-15 | 16:01

Ja, moslims zijn een ras en satire tegen de islam is een misdaad. We zullen vanavond, vermoed ik, weer bestookt woorden met liegende, heulende verklaringen van de welbekende nuttige idioten.
Dit is een ongekende aanslag. Een directe aanval op het fundament van de westerse wereld. Ik hoop echt op wat licht in de hoofden van de policor-elite maar ik vrees het ergste. Zo zei Pechtold net op Radio 1 dit:
'Het ergste is dat dit afstraalt op de islam'

Desmoulins | 07-01-15 | 16:07

In Amsterdam kan je in djebella of niqaab of hoofddoek rustig over straat, maar probeer dat maar als herkenbare jood of homo. Het zal wel islamofoob zijn om te zeggen dat vrouwen die ongesluierd over straat gaan door de toekomstige ruggegraat van onze maatschappij nu al nagesist worden, uitgemaakt voor hoer en in het gezicht gespuugd, weten daar dan nog een begripvol stukje over te schrijven. Maar goed dringend bewaking van moskeeen nodig want anders ligt er een varkenskop voor de deur en moeten we weer hartjes plakken. Dat zal de terroristen leren.

bijna_raak | 07-01-15 | 16:06

@Hobbykip | 07-01-15 | 15:52
Google eens op "Mohammed tijdens Medina"...
Oh.. en Bakito die het 'eensch' is met putkin.. *proest* Leg jullie kont 'eensch' naar het westen (hoofd naar het oosten!)

RickH | 07-01-15 | 16:06

Persvrijheid is de vrijheid van drukpers, het grondrecht om gevoelens en
gedachten openbaar of kenbaar te maken. Een democratische samenleving kan alleen goed functioneren als er persvrijheid is.
Maar als je deze vrijheid met je leven moet bekopen is er iets goed mis.

jaydie | 07-01-15 | 16:06

@Desmoulins | 07-01-15 | 15:58

Gadver. Charlie plaatst spotprenten over alle religies en andere intolerante gekken. Tekeningetjes. Ik ga er nu eentje maken over de BBC. Of zit er nog een journalist van hen vast bij ISIL ..?

Piet Karbiet | 07-01-15 | 16:06

Desmoulins | 07-01-15 | 15:58
Hopeloos verloren, de BBC. Volledig gecapituleerd voor de fascisten.

harbi | 07-01-15 | 16:05

@vaas klaak | 07-01-15 | 16:03

Gewoon laten gaan, geen hond die die kneus serieus neemt....

Fatwabuster | 07-01-15 | 16:05

We moeten er maar mee leren leven dat er soms gewapenden mannen gehouwen binnen gaan en mensen executeren zoals de nazi's dit hebben gedaan voor en tijdens WOII.

Eurotokkie | 07-01-15 | 16:05

Bakito | 07-01-15 | 16:03

RAT!

Bad Karma | 07-01-15 | 16:04

Je kan wel zeggen verbied de islam maar als je het verbied dan zitten nog steeds die moslims overal in de vrije(re) wereld. Ik denk dat het neer gaat komen op een burgeroorlog want de huidige regeringen willen door hun linkse hippie gehersenspoelde praktijken het gewoon niet zien dat het al decennia de verkeerde kant op gaat. Altijd wordt het uitgelegd dat het aan de autochtone Nederlander ligt. Ik vergelijk de moslims dan ook niet met de joden maar met de nazi's waar iedereen vanaf wilde. Nu moet iedereen gaan inzien dat je geen racist of nazi bent als je vindt dat de islam moet verdwijnen. Die 'mensen' zien hun profeet als het perfecte mens. Een bloeddorstige moordenaar die kleine meisjes neukt. Het zal er op neer gaan komen dat we beginnend van Scandinavie met de bulldozer naar het zuiden alle moslims terug naar Afrika en het Midden-Oosten moeten schoppen. Alle moskeen sluiten. Het is dat of met zn allen buigen voor de achterlijkheid van de islam. Er is volgens mij geen middenweg. Ja hopen dat moslims massaal het licht zien en beseffen dat religie de grootste bullshit is wat er bestaat. De kanker van de mensheid. Religie. Waarvan islam de zwaarste vorm is.

Ansjo | 07-01-15 | 16:04

Desmoulins | 07-01-15 | 15:58
Spreekbuis der policor regenten. Inderdaad gaat je bloed van koken. Hielden ook jaren lang een notoire pedo de hand boven de pik.

Russ Meyer | 07-01-15 | 16:04

Desmoulins | 07-01-15 | 15:58
Relax. Laten wij het hoofd koel houden.

Bakito | 07-01-15 | 16:03

OMFG!!

Vandaag ook iets gebeurd waarvan quinsy zeker weet dat de slachtoffers zwart waren.

EN IS BOOS DAT DAAR GEEN MEDIA AANDACHT VOOR IS

mobile.twitter.com/quinsyg/status/552...

vaas klaak | 07-01-15 | 16:03

@ paddostoel | 07-01-15 | 15:56
.
Hahaha, ik moet altijd zo lachen om jou soort! Sukkels, met sporten en oefenen de strijd met een ak47 aan gaan. Ga zo door, jullie overleven het wel. *proest*

Glas Koning | 07-01-15 | 16:02

@Desmoulins | 07-01-15 | 15:58
Waar staat dat?

Hobbykip | 07-01-15 | 16:01

Desmoulins | 07-01-15 | 15:58

En het spinnen begint...

Oktoberfest | 07-01-15 | 16:01

@Desmoulins | 07-01-15 | 15:58
Onvoorstelbaar. Dus als het om moslims gaat, is satire opeens racisme en haatzaaien. Wat doorzichtig, en wat misselijk makend.

Lewis | 07-01-15 | 16:01

Ik zocht nog wel naar die cartoon waar Mohammed werd gevuistnookt! Oh nee het was toch die met Allah...

drammerd | 07-01-15 | 16:00

Plus een aanslag op een synagoge. Men weet nog niet of de aanslagen verband houden.

Maria.1 | 07-01-15 | 16:00

Dit wordt lastig voor iemand die zijn presidentschap aan moslims te danken heeft.
Regel één voor hem de komende dagen: wat je ook zegt, het woord 'moslim' of 'islam' nooit in de mond nemen.

www.businessinsider.com/muslims-hollan...

menzo | 07-01-15 | 15:59

BBC World News:

''Racism was lurking behind the magazine ...'' en
''6 million muslims were the victim of discimination and racism''

Daar gaat je bloed dus van koken...

Desmoulins | 07-01-15 | 15:58

Heeft geenstijl al een security advisor? Een goede persoonsbeveiliging en een draaiboek voor zulke situaties. Ik houdt mij aanbevolen. Zo'n situatie is nooit uit te sluiten. Maar met een goed plan en regelmatig een test, zoals je ook een brandontruimingsoefening doet, had men veel slachtoffers kunnen besparen.

Mika6101 | 07-01-15 | 15:58

@@Burt Cokain | 07-01-15 | 15:44
Ik lees nu dat de auto van de moordenaars is gevonden in de rue de meaux. Dat is best ver van Porte de Pantin, 2 km.

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:57

Ik en mn aanstaande zijn gelukkig al een tijdje aan het voorbereiden op de komende oorlog.
Veel sporten, oefeningen doen, lesstof tot je nemen verdedigings wapens aanschaffen etc.. noem me maar een 'prepper' we zullen zien wie er uiteindelijk aan het langste eind trekt. Op onze overheid hoeven we niet te rekenen, misschien dat de legertop dit wel in de gaten houd en ingrijpt op een gegeven moment. Alhoewel, hebben we nog wapentuig?

paddostoel | 07-01-15 | 15:56

Heeft joop.nl al op dit incidentje gereageerd?

marcoplarco | 07-01-15 | 15:56

@appeltjesgroeneweide | 07-01-15 | 15:49

Er worden ook wel eens voetbalwedstrijden zonder publiek gespeeld na misdragingen van enkelen.
.
Vreemd toch hoe bipolair bestuur en politiek zijn qua Islam.

Parel van het Zuiden | 07-01-15 | 15:55

Zojuist nog op Radio 1: We weten niet dat het moslimterroristen zijn.

Ze zitten daar nog steeds te leuteren over de vraag waar het geweld toch vandaan komt.

Angelica | 07-01-15 | 15:55

-weggejorist-

Islamofiel | 07-01-15 | 15:55

-weggejorist-

Islamofiel | 07-01-15 | 15:55

En GVD Geenstijl. Kom op maar weer met die cartoons!

Dat geldt overigens voor alle media.

diek | 07-01-15 | 15:53

@Burt Cokain | 07-01-15 | 15:44
Goeie analyse.

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:52

Mohamed was een man geboren met een heel klein kutje, met als gevolg dit soort ellende. Nieuwsgierig wie de volgende weerloze slachtoffers zijn.

Dirk4voudig | 07-01-15 | 15:52

Was Mohammed ook zo laf eigenlijk?

Hobbykip | 07-01-15 | 15:52

Igor Putkin | 07-01-15 | 15:09
Eensch.

Bakito | 07-01-15 | 15:52

Opvallend is dat de MSM dagbladen die allen dit nieuws brengen, hun lezers geen mogelijkheid bieden om hierop te reageren. Dit zowel in NL, BE als BRD. Ook Bild.de doet nu het zwijgen doe na dagenlange aanval op Pegida.

brabantman | 07-01-15 | 15:52

Kaan78 | 07-01-15 | 14:52
Islamofobie bestaat niet, vriendelijke vriend. De angst is namelijk geenszins irreëel.

quackel | 07-01-15 | 15:51

Ik hoor ook nog iets over een aanslag met een autobom?
iemand?

wHiTeHaT | 07-01-15 | 15:50

Ach ja, meer moslim terreur, graag per direct beginnen met alle moskeeën te sluiten, haat predikende imams uit te zetten en eenieder met banden met een fundamentalistisch moslim organisatie retour thuisland te sturen. Als ze rotzooi willen trappen doen ze dat maar in eigen land. Moslims van dat allooi zijn zwakzinninge voldioten met een verwrongen wereldbeeld.

EdammerKaas | 07-01-15 | 15:50

En waarom zouden ze ook, een gemiddeld gratis geld slavernijverleden topic op gs volgt ook met de reactie: waarom zijn wij schuldig voor de daden van anderen. Waarom zouden zij dat wel moeten doen. Mensen, zoek de nuance nog is, ondanks deze trieste gebeurtenissen.

De islam is een religie met veel haat, veel excessen, maar dit maakt het overgrote deel van de volgelingen niet schuldig voor de daden van een ander.
IJS-T | 07-01-15 | 15:14
---
Dat gedoe met slavernij versus 'ik ben ook moslim' is mijn inziens appels met peren vergelijken. Het een speelde in het verleden en het ander is concreet actueel in het hier en nu.
-
Dat tweede gedeelte, over lid zijn maar niet aansprakelijk zijn, ligt een stuk lastiger. Een vredelievende voetbalsupporter wil niet geassocieerd worden met hooligans ook al zijn ze beiden voor/van dezelfde club. En nergens staat in de statuten dat men het hoofd van een ander iemand dient in te slaan.
Probleem is dat dit nu net wel in de Koran en aanverwant materiaal staat. En dan is lidmaatschap opeens beladen. Want je wilt dan wel lid zijn van een club die oproept anderen neer te slaan maar vervolgens is het oke, want je gaat het toch niet doen. Totdat.
Tot zover.

appeltjesgroeneweide | 07-01-15 | 15:49

@Bert1390 | 07-01-15 | 15:41

Dat komt omdat in weerwil van de meer en minder subtiele aantijgingen en insinuaties aan het adres van reaguurders, reaguurders gewoon Nederlandse mensen zijn die avers reageren op geweld tegen eenieder. Mensen die nogal wat vinden maar wat ze vinden verbaal kenbaar maken en niet met geweld. Mensen die inderdaad veel kritiek leveren maar het daarbij houden.
.
In grote tegenstelling tot.....

Parel van het Zuiden | 07-01-15 | 15:49

Bert1390 | 07-01-15 | 15:41
Lijkt me sterk dat het niet geplaatst wordt, want een soortgelijke reactie kwam ik al eerder tegen en dacht: laat lullen. Wtf boeit het of het een links blad is, gast, serieus...? Wat het van oorsprong was, maar al jaaaaren niet meer is, ook niet rechts, dat geheel terzijde.

Latrinalia | 07-01-15 | 15:48

Ik voel me opnieuw machteloos, zoals toen, die dag dat van Gogh werd vermoord. Machteloze woede.

Wobbelplatte | 07-01-15 | 15:47

@Russ Meyer | 07-01-15 | 15:35

Het meest enge is nog wel dat ze er heilig in geloven.
Wie heeft er nog vijanden nodig met zulke landverraders?

Desmoulins | 07-01-15 | 15:47


Citaat Geplaatst door AzrouMaroc Bekijk reactie
Ik wil je graag onthoofden

moslim

Zo wat een held zeg!!!!

upgent | 07-01-15 | 15:47

Bert1390 | 07-01-15 | 15:41
Het is medeleven met doodgeschoten onschuldige mensen. Dat jij die nuance blijkbaar niet kunt maken is veelzeggend.

spanarchist | 07-01-15 | 15:47

Wat kots ik toch van alle hypocriete nieuwszenders en politici die dit veroorzaakt hebben. En ik schijt spetterpoep over alle online stinkmoslims die weer eens hun ware haat-aard laten zien en dit toejuichen. Graag de komende weken den twittert en facialboek afstruinen, opsporen en het land uit flikkeren onder het motto 'instemmen = staatsgevaarlijk'. Weg ermee.

Koettoerk | 07-01-15 | 15:45

Gelukkig kunnen we het weer een dagje over moslims hebben.

Barco van Masten | 07-01-15 | 15:45

Wat zijn het toch een pareltjes op Marokko.nl!!!!!!

Vandaag 13:38 #178 AzrouMaroc MVC Lid

Reacties
545
13-08-2014

Citaat Geplaatst door Mercedes320E Bekijk reactie
Dus Pegida heeft (helaas) gelijk gekregen. Zie Parijs.

waarom? Voor wat tekeningetjes? Hier word dus al zolang voor gewaarschuwd dat er moslims zijn met lange tenen en weinig denkvermogen. Parijs is weer eens een voorbeeld.

de brandbrief van de hoofdcommissaris aan Merkel zal voor haar nu ook wel wat realistischer worden. De kop moet uit het zand!

ejbron.wordpress.com/2015/01... aarstoespraak/

Ik wil je graag onthoofden

moslim

upgent | 07-01-15 | 15:45

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:34
check de metrolijn van Bastille naar Pantin. Precies de route. Vindplaats van de tweede auto is in Sarcelles. Het noorden. Je kunt de vluchtroute gewoon volgen. Het zou me niets verbazen dat de daders de metro in Pantin hebben gepakt en anderen (companen) met een tweede auto naar Sarcelles zijn gereden. Ze zijn meestal niet alleen. Confusion works best. Slimme jongens..., maar wel ontzettende mongolen! *aluhoedje af*

Burt Cokain | 07-01-15 | 15:44

-weggejorist-

marcoplarco | 07-01-15 | 15:44

"Als we maar satire blijven bedrijven, zal het shockeffect afnemen. Moslims zullen zeggen: laat die ellendelingen van Charlie Hebdo het lekker uitzoeken. Je kunt ze beter negeren."

Stéphane Charbonnier heeft in zijn "Kwoot" dus duidelijk de fout gemaakt om onze manier van denken, te projecteren op het denken van moslims.

Echter blijkt dit, zoals Hans Janssen al een tijdje geleden hier neerschreef, een fout te zijn die hij met zijn leven heeft moeten bekopen.

Rest In Privacy | 07-01-15 | 15:44

Godverdomme

Overtwar | 07-01-15 | 15:44

Hoeveel steekjes zijn er los als je je bedreigt voelt door tekeningetjes. Zieke geesten en alle sympatisanten opzouten!

Hoeki Oekema | 07-01-15 | 15:44

-weggejorist-

Bad Karma | 07-01-15 | 15:44

SemperLibertas | 07-01-15 | 15:35

Dat ontken ik niet.
Wij zijn (nog) veel te beschaafd.

Desmoulins | 07-01-15 | 15:44

Glas plas, we slikken het toch. Helaas...

Lepenseur | 07-01-15 | 15:44

@Glas Koning | 07-01-15 | 15:39
Kun je wel doen maar door het beste kabinet van na de oorlog heeft ProAsfalt geen cent te makken.

ProAsfalt | 07-01-15 | 15:43

Islam-klojo's, hoogste tijd voor een grote volksverhuizing en kom NOOIT meer terug svp.

grindbak | 07-01-15 | 15:42

Ik heb mijn pistool maar eens uit de kast gehaald. Dat ligt voortaan binnen handbereik. Blijkbaar is het nodig. De overheid is zich nog van geen kwaad bewust, dus tegen de tijd dat die prutsers wakker worden om hun onderdanen te beschermen wappert hier al een IS vlag.

Snorry! | 07-01-15 | 15:42

@Deempje
Voor maar alleen als ze dat bij IEDEREEN doen, lijkt me heerlijk, geen files meer, geen voetbal meer op tv, geen aso's in de supermarkt, de ideale samenleving! Voor mij dan.

Rest In Privacy | 07-01-15 | 15:41

Geen respect voor hen die nooit respect tonen.
Geen begrip voor een religie die nooit begrip toont.
Geen barmhartigheid voor barbaren.

Piet Karbiet | 07-01-15 | 15:41

Hmmmm mijn berichten worden blijkbaar als stijlloos gezien hier op GeenStijl want ze worden niet eens geplaatst. Toch moet ik hier gewag maken van een historisch moment nl dat de modale GeenStijl reaguur(st)der zijn / haar sympathie en medeleven betuigd aan medewerkers van een blad dat, ondanks dat het ook de Islam zwaar bekritiseerde, tot de Franse linkse kerk behoort.

Bert1390 | 07-01-15 | 15:41

Islam is één grote loony toons.

Mokum Kosher | 07-01-15 | 15:41

De Zuivere Aanbidding: Het zijn de politie agenten die de makers van deze spotprenten verdedigen en die in de weg staan voor Hukm van Allah. Iedereen in het hele gebouw die werkt bij die krant behoort tot hen. scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-x...

Halsje Femkema | 07-01-15 | 15:39

Hey boys and girls van geenstijl. Moet ik voor jullie een offerte uitbrengen voor wat kogelwerend glas?

Glas Koning | 07-01-15 | 15:39

Er zijn ook Nederlandse moslims wordt er gezegd... Dat geloof ik ook zeker... Laten we het kaf van het koren scheiden dan.
Laat ze het Wilhelmus zingen. Kunnen/willen ze dat niet sturen we ze terug naar de grot waar ze horen.
Het is aanpassen aan ons of opzouten.

Deempje | 07-01-15 | 15:38

@Russ Meyer | 07-01-15 | 15:35

Je mag toch hopen dat die snol rap aan de bloedpoep is.... misselijk stuk vreten!

Fatwabuster | 07-01-15 | 15:38

Het zijn niet alleen varkens( daarmee beledig je varkens), IS is de stinkende stront van varkens.....
En deze gasten zitten nog weer veel lager in de hierarchie van het varkenswezen.
Verdomd, je zou ze slachten en direct door een shredder halen teneinde bij het giftig afval te storten, zelfs het vlees is niet te vreten.

mallekater | 07-01-15 | 15:38

Dit is niet zo maar een aanslag. Hier moeten we de diepere betekenis van onderkennen. Mensen die de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel hebben worden afgeslacht in hun dagelijkse werkomgeving. De terroristen geven hiermee een signaal af dat een ieder die niet zo spreekt zoals zij willen, vogelvrij is en op elk moment kan worden afgeschoten. Natuurlijk is dit niet de eerste daad, ook in Nederland hebben wij dit al mee gemaakt. Toch wordt er nog verrekt weinig aan gedaan en schijnen we ons niet te beseffen in wat voor een stadium we zitten. Zij voeren een oorlog tegen onze vrijheid en wij doen niks. Zij profiteren van onze vrijheid door simpel weg op een legale manier onze landsgrenzen binnen te wandelen. Wij doen er niks aan waardoor wij een makkelijk doelwit zijn. Zij willen een einde aan onze democratie, wij doen er niks aan sterker nog we laten het toe. Zij kolonialiseren binnen onze grenzen zonder dat er enige tegenstand is. Zij rekruteren binnen onze grenzen en wij zijn begrijpend. Wij laten ons opfokken door de media wanneer er een politicus is die er iets van zegt. We schoppen tegen hem aan in plaats van dat we zijn woorden ter harte nemen. Wij willen niet iedereen over 1 kam scheren. Hoeft ook niet wanneer er eindelijk eens een sterk tegengeluid zou komen vanuit die hoek. Dat tegen geluid is er niet! In de jaren 80 van de vorige eeuw werd er al gewaarschuwd dat de Islam een ideologie was die de hele wereld haar wetten wilde opleggen. Er is nooit iets aan gedaan. Wanneer iemand er iets van zei dan was hij een racist, degene was een vijand van de vrijheid, een rechts extremist, en werd/wordt weggezet als een Hitler. Er zit veel verschil tussen het bestrijden van een ideologie en het vernietigen van mensen die een bepaald geloof hebben. Dat moeten we niet uit het oog verliezen. Voorlopig hebben we weer een slag verloren in de strijd om de vrijheid. Uiteraard worden door deze aanslag mensen angstig om hun mening te uiten, dat hebben de terroristen vandaag bereikt met deze laffe aanslag! Zij winnen wij verliezen.

Toetsiemonster | 07-01-15 | 15:37

En intussen bezuinigen we op defensie :')

Trekhaas | 07-01-15 | 15:36

NOS meldt dat Charlie Hebdo de laatste tijd al vaak in opspraak was.
Ja het nieuwsframen druipt er werkelijk vanaf, bah.

Eppo | 07-01-15 | 15:36

Voor alle downplayers die vinden dat 'we' dit zelf hebben uitgelokt door te provoceren, herhaal ik nog even mijn tegel uit het vorige topic. (Ik reageerde daar op de uitspraak: '... door al die moslims weg te zetten en provoceren kweek je terrorisme.')
'Met alle respect, maar dat vind ik bullshit.
Ik ben christen. Je moest eens weten hoe vaak christenen door het slijk worden gehaald, soms terecht, andere keren onterecht en over the top. Tuurlijk, soms irriteert dat me, en dan haal ik mijn schouders op. En soms trek ik het me aan, omdat ik de kritiek kan begrijpen, of de hand in eigen boezem steek. Of ik knik omdat ik het er mee eens ben. Maar nog nóóit heb ik bij mezelf gemerkt dat ik radicaliseer of dat ik me door die kritiek anders ga gedragen. Natuurlijk niet, wat een kul, waarom zou ik?'

Lewis | 07-01-15 | 15:36

Good Meuning | 07-01-15 | 14:54
Kom op zeg.
Gewoon even netjes meeblèren met de rest van het schaapvolk en je gewoon netjes door de overheid en de media laten opnaaien a.u.b.

endofdays | 07-01-15 | 15:36

@ Desmoulins

Maar een beetje waarheid schuilt er toch wel in.

SemperLibertas | 07-01-15 | 15:35

Grappig en tegelijkertijd ironisch hoe de mainstream media (BBC,CNN,NPO), na decennia lang hun kop in het zand gestoken te hebben of zelfs actief deel hebben genomen aan het ophemelen van de multiculturele samenleving en/of het onder het tapijt vegen van kritiek, nu ineens lopen te zeuren over "persvrijheid."

Too little too late! Het point of return is allang gepasseerd, iets wat de doorsnee Nederlander/Duitser/Belg/Fransman zich al jaren realiseert.

Xirdalan | 07-01-15 | 15:35

Maargoed dat we dit soort volk verbieden om naar Syrie te gaan. Wie weet wat ze dan doen.

O, wacht.....

Vogelbeest | 07-01-15 | 15:35

Overduidelijk krijsten de laffe moordenaars “allah akbar” en riepen dat ze de profeet hadden gewroken (bron France24).

Het heeft dus duidelijk WEL met de islam te maken. Geef dat nou eens een keer toe heer Rutte en speel niet de verbijsterde onschuld, want IEDEREEN heeft dit zien aankomen!!

Dit gespuis verdient de naam “ beesten” zelfs niet want die doden slechts voor voedsel

telelezer | 07-01-15 | 15:34

@Burt Cokain | 07-01-15 | 15:30
Dank voor je informatie!

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:34

"Het kannetje gaat ter water net zo lang tot het barst" Ik begrijp Israël elke dag een beetje meer! Het is niet dat men wil ingrijpen, op een gegeven moment MOET je wel.

StandPuntHoofd | 07-01-15 | 15:33

Die tering koppen van het nieuws in DIT topic (de live stream), laten niet zien HOE SMERIG die agent wordt neergeschoten.
Ze laten alleen "wat mannen in zwarte kleding die rennen" zien.
Dus als je dat niet laat zien, dan komt het bij de kijker NIET HARD GENOEG AAN.
Laat zien hoe smerig ze te werk gaan..... dit is censuur!!!!!!!!!

wHiTeHaT | 07-01-15 | 15:33

Wat een geteisem nou weer.
Hopelijk vinden ze de daders snel en wat mij betreft vind ik standrechtelijk executeren nu even helemaal prima.

mallekater | 07-01-15 | 15:33

Ivo en Mark zullen morgen nog even een poging doen door te stellen dat deze terroristen en hun fans niets met de Islam te maken hebben....
Tijd voor de reconquista, nu het nog kan.

Lafayette | 07-01-15 | 15:33

Islam, moslims, extremisme, het is allemaal één pot nat, en er is maar één remedie; al dit soort lieden een retour naar het land van herkomst en een algemeen verbod op het praktiseren van de islam. Als je geen respect voor je medemens kunt opbrengen en denkt dat je met repressie, dwang, aggressie en terrorisme je wil door kunt drukken dan pas je niet binnen de Westerse samenleving.

EdammerKaas | 07-01-15 | 15:32

Zijn de daders al opgedoken in Syria? Of hebben we ze tegen kunnen houden?

Vogelbeest | 07-01-15 | 15:32

@Parel van het Zuiden | 07-01-15 | 15:28

NCTB heeft het te druk met het beveiligen van moskeeten.... als HQ GS is overlopen, dan komen die gasten pas in actie!

Fatwabuster | 07-01-15 | 15:31

Het NOS journaal van 15.00 uur weet nog niet zeker wat de motieven zijn van de daders en ook niet zeker of het meer dan 2 daders waren. OMGOTS! Ziende blind en horende doof.

Piet Karbiet | 07-01-15 | 15:31

heeft die demente minister al geroepen dat hij 'geschokt' is?
of is hij dat vergeten...

--sql error-- | 07-01-15 | 15:31

Het wordt hoog tijd voor Pegida demonstraties in Nederland.

rockall | 07-01-15 | 15:30

Mensen die zeggen dat moslims gehandhaafd kunnen worden in Europa hebben bloed aan hun handen.

Johannes26 | 07-01-15 | 15:30

WC Papier | 07-01-15 | 15:26

Kappen met denken, als je logisch nadenkt dan ben je racistisch.

Ik heb hetzelfde, een jaar geleden zou ik anders hebben gedacht, maar na zoveel moorden, executies, en het kruisigen van kinderen, heb ik 0,00 tolerantie voor moslims gekregen.

KaasBaard | 07-01-15 | 15:30

Zouden ze daar wonen? Of zijn ze overgestapt?
Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:26
Het metrostation van Pantin ligt vrijwel naast de Peripherique. You choose. Je kan daar alle kanten op.

Burt Cokain | 07-01-15 | 15:30

SemperLibertas | 07-01-15 | 15:27

Stuk verdriet.

Desmoulins | 07-01-15 | 15:29

NOS geeft de twitter van Wilders al het stempel "bedreigend".
Ach waarom ben ik nu niet verbaasd?

Eppo | 07-01-15 | 15:28

Uhm, moet Pand Noord niet voorzien worden van wat extra beveiliging trouwens? Een snelle google-search trekt nogal wat geinspireerden binnen onze eigen landsgrenzen boven tafel. Enig vooruitzien is wellicht verstandig. Of gaan we achteraf weer een onderzoekscommissietje neerzetten?
#NCTB?

Parel van het Zuiden | 07-01-15 | 15:28

@Kaan78 | 07-01-15 | 14:52
Islamofobie is een links verzinsel.

Roadblock | 07-01-15 | 15:28

Kom op Reaguurders Kolonie!

Klampt u vast aan uw toetsenbord!

Stream het Wilhelmus via Spotify en laat uw nationale ziel ontwaken op GeenStijl, Dumpert en wat dies meer zij!

Met snel breedbandinternet als ons wapen en zure comments als onze hymnes staan wij op tegen de terreur van de Islam!

Het isch genoegh!

Start een actie op Facebook en doe die hashtag op Twitter!

Het Avondland ligt onder vuur en wij zijn het laatste online bastion.

Driewerf houzee!

SemperLibertas | 07-01-15 | 15:27

Zijn er al voorgedrukte formulieren?

zeefert | 07-01-15 | 15:27

Zou haast wensen dat GeenStijl uit piëteit met de slachtoffers vandaag op zwart gaat. Geen nieuws meer, geen items. Niks nada nakkes. Het is nu he-le-maal klaar.
.
En nee, ireeel, keep the press roling. En ja, ik mag toch hopen dat er nu serieus werk wordt gemaakt van de bescherming van het GS-headquarter. No shit.

Coyote | 07-01-15 | 15:27

De mensen die zich zorgen zouden moeten maken zijn zij van de Heilige Linkse Kerk die zich tot doel hebben gesteld het Islamofascisme te faciliteren in de vrije Westerse samenleving. Linksom of rechtsom maakt dit haar werk alleen maar moeilijker. Er is een grens aan wat downplayen kan bewerkstelligen in deze tijd. Dit soort geweld laat sporen na in een samenleving waar geen neo-nsb propaganda tegen is opgewassen.

Ales | 07-01-15 | 15:27

@Burt Cokain | 07-01-15 | 15:24
Zouden ze daar wonen? Of zijn ze overgestapt?

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:26

Een jaar geleden dacht ik:
Mensen met een Nederlands paspoort zijn Nederlander.

Een half jaar geleden dacht ik:
Die Salafisten zijn staatsgevaarlijk en moeten we uitzetten.

Nu denk ik:
Alle moslims moeten weg, liefst goedschiks.

Ben benieuwd wat ik over 6 maanden denk.

WC Papier | 07-01-15 | 15:26

De neergeschoten overledenen zijn nog warm, en de zogenaamde weldenkenden zijn al aan het nuanceren en tegenwerpingen aan het maken. Raar, voor een eerste reactie.
Ik maak me hier zorgen om, vooral omdat het ook mensen in mijn omgeving betreft die ik een gezond verstand toeschrijf, maar als het om moslims gaat schieten ze in een spasme. Dat zijn eigenlijk de joden van deze tijd, en als je kritiek hebt op dat hele pakket van intolerantie, onrecht en wreedheden kijken ze je aan alsof ze water zien branden.

orange pekoe | 07-01-15 | 15:26

De islam is geen religie, het is een sekte die de vernietiging van de westerse wereld nastaat. Dan weten we iig wat we de komende jaren te doen hebben. Kill it with fire.

luckor | 07-01-15 | 15:26

De islam is geen religie, het is een sekte die de vernietiging van de westerse wereld nastaat. Dan weten we iig wat we de komende jaren te doen hebben. Kill it with fire.

luckor | 07-01-15 | 15:26

Igor Putkin | 07-01-15 | 15:09

Is de islam te verenigen met het Westen, ja of nee?

Desmoulins | 07-01-15 | 15:25

Desmoulins | 07-01-15 | 15:23
Twee woorden; Sick fucks.

Russ Meyer | 07-01-15 | 15:24

Dat er nog mensen op Bakito reageren, daar is het hem/haar juist allemaal om te doen.

Apollo | 07-01-15 | 15:24

Pantin betekent marionet, stroman, beïnvloedbaar persoon.
Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:18

en het is een buitenwijk van Parijs, waar je 's avonds niet op straat wil lopen. Tenminste, ik niet toendertijd..

Burt Cokain | 07-01-15 | 15:24

@Haatgenerator | 07-01-15 | 15:21
Ah satire, het mag nog...

RickH | 07-01-15 | 15:23

Ik wordt hier zó ontzettend kwaad over!

Wanneer is het weer Draw Muhammed Day?

Clown Bassie | 07-01-15 | 15:23

Is er eigenlijk beveiliging bij Pand Noord? GeenStijl is dat niet een beetje het NL Charlie Hebdo? Moeten we niet eens aan burgerwachten gaan denken?

trip666 | 07-01-15 | 15:23

Verbaast me dat de NOS de karikaturen wel laat zien, meermaals zelfs. Dat is dan wel weer goed.

Blafzak | 07-01-15 | 15:23

BBC World News:

''They (Charlie Hebdo) were asking for it, but they didn't deserve this.''

MSM anno 2015

Desmoulins | 07-01-15 | 15:23

Die islam waar iedereen over praat. Kan dat niet eens afgeschaft worden?

bft | 07-01-15 | 15:22

@Igor Putkin | 07-01-15 | 15:09

U heeft toch elke keer veel moeite met het erkennen van de consequenties van uw meninkjes, hè. Vergoeilijken, laten voortwoekeren, en ja dan komt dus dit. Vreemd ook dat u moeite heeft met iemand die een punt probeert de maken naar aanleiding van zo'n topic, terwijl u dit soort topics ook gebruikt om een punt te maken. Lijkt haast wel de bedoeling van die topics en de mogelijkheid tot reaguren, zo...
.
Waarom wilt u eigenlijk naast @cuyahoga staan? Om 'm op het juiste moment het pootje te kunnen lichten?

Parel van het Zuiden | 07-01-15 | 15:22

RickH | 07-01-15 | 14:47
Vanaf nu is Le Pen inderdaad zeer machtig.
Oh wacht, je zei...

Haatgenerator | 07-01-15 | 15:21

Igor Putkin | 07-01-15 | 15:09
Ik stel voor dat jij ophoudt met je aanstellen over punten scoren.
En dat we dan samen gaan kijken hou we de islam uit ons land kunnen verbannen, om te beginnen door deze te verbieden.
Dus begin maar met te stemmen op een partij die dat ook wil, misschien weet jij er één?

Cuyahoga | 07-01-15 | 15:21

En de linkse elite zag dat het goed was.

kleinefijne | 07-01-15 | 15:20

vanavond zullen alle politici uit hun holen komen en dit goed gaan praten op de programma's van de Nederlandse Propaganda Omroep. Ze zullen zeggen dat dit eenlingen zijn en dat dit niets met de islam te maken heeft. En het is natuurlijk niet de vraag Of dit in Nederland ook gaat gebeuren maar WANNEER het gebeurt. En dan zullen dezelfde politici zeggen dat het eenlingen zijn en dat dit niets met de islam te maken heeft. Ad infinitum.

jan-lul-de-behanger | 07-01-15 | 15:20

Maiwand de Thuisblijver heeft net een leuk filmpje herpost. Kijken als u uw bloed wat minder wilt laten koken: www.youtube.com/watch?v=VSIlhCLsQug
.
Vraag je ook af waarom Millatu Ibrahim DE te boek staat als terroristische partij, en waarom Millatu Ibrahim NL de kans krijgt van de "vervloekte shaitan" om wel haar haatpropaganda te spuwen. Strekking van 't verhaal: Kaffirs met de Joden en Zionisten vooraan hebben de profeet beledigd en gedemoniseerd en zijn verantwoordelijk voor de haat. "Wij zullen de vijanden van de Islam nog meer gaan haten. Jongeren zullen zich realiseren dat er een strijd gaande is tegen de Islam. Dat er een kruisvaart tegen Moslims aan de gang is. De overwinning inshallah zal nog dichterbij komen."
.
"De vijanden van de Islam zullen in deze wereld vernederd worden en bestraft worden door de handen van de ware gelovigen, en in het hiernamaals zullen ze inshallah de ergste bestraffing krijgen die tot de eeuwigheid zal duren"

Halsje Femkema | 07-01-15 | 15:19

Pantin betekent marionet, stroman, beïnvloedbaar persoon.

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:18

Deze is voor iedere downplayende dhimmie. Voor ieder nieuwsmedium laf of gekleurd genoeg om enige censuur toe te passen. Voor ieder dwaallicht die van islam en fobie één woord durft te maken. Voor moslims die nu ineens de luwte zoeken. Voor moslims die nu van binnen bijzonder blij zijn. Een welgemeende dikke vinger voor je fantasievriend. Voor je pedo profeet. Voor je onvermogen of onwil om die schijt koran niet te kunnen zien voor wat ie werkelijk is. Mijn dikke witte westerse ongelovige middelvinger. Ga dr maar op zitten. En draai rondjes.

vaas klaak | 07-01-15 | 15:18

Als iedereen die cartoons (www.standaard.be... ) op facebook knalt dan gaan die islammelingen het nog druk krijgen.
rara | 07-01-15 | 14:33

NEE, dan gaat facebook het druk krijgen, denk dat ze als een gek aan het Jorissen gaan slaan.

StijlloosInkoppertje | 07-01-15 | 15:18

Blijft kritiek op uitwassen van islam in Frankrijk en Zweden nog steeds strafbaar?

Tobi | 07-01-15 | 15:18

brtnsnwbrd | 07-01-15 | 15:12
Ga je straks ook nog beweren dat het een Zionistisch complot is? Mensen zoals jij, die zijn het allerengst...

kleinefijne | 07-01-15 | 15:17

Ik weet niet wat ik erger vind:
2 mongolen met schietgeweren of
10 miljoen Moslim-immigranten die nu stiekem in het vuistje lachen.

Zeddegeizot | 07-01-15 | 15:17

Maar wat doet Hollande? zijn er al vliegtuigen onderweg naar het centrum van de haat Raqqa?

gebrokenvleugel | 07-01-15 | 15:16

Pas op dat je niet te negatief doet hoor, dan ben je een racist!
Aldus de politiek.

Vogelbeest | 07-01-15 | 15:16

@brtnsnwbrd | 07-01-15 | 15:12
jij denkt "zionistisch complot", nietwaar?

RickH | 07-01-15 | 15:16

Kim Willsher @kimwillsher1
Follow
#CharlieHebdo French Islamic leaders at scene to condemn the attack. "They have hit us all. We are all victims. These people are a minority"

Den Meester | 07-01-15 | 15:16

Bakito | 07-01-15 | 14:57
Dat 'aangedaan' bij jou duurt dus 11 minuten.
En dan kom je met een quote van van Deursen die in al zijn reaguursels met tig moeilijke woorden steeds maar weer zijn riedel oplepelt:

"Daarom zijn fundamentalisten en islamcritici twee handen op een onderbuik. Feeding off each other."

Dus Theo en zijn flufgirl Bakito vinden islamcritici te vergelijken met massamoordenaars.

Soms is het beter om je kop te houden, dit is voor jou zo'n moment.
Weet je, de mensen die dit soort aanslagen plegen hebben net een paar hersencellen meer dan een nijlpaard of een ijsbeer. Die doden ook zomaar omdat ze nou eenmaal een moordzuchtig karakter hebben.
Mensen zoals jij en van Deursen, die dit feest hier allemaal hebben mogelijk gemaakt en goed staan te praten, dat zijn de kankergezwellen in de samenleving.
En daar ben ik zeer door ontdaan, en langer dan 11 minuten.

Cuyahoga | 07-01-15 | 15:16

En WEER krijgt Geert gelijk!

zeefert | 07-01-15 | 15:15

@brtnsnwbrd | 07-01-15 | 15:12
Al met @Good Meuning | 07-01-15 | 14:54 gesproken? Zelfde idiote denkbeelden.

Eigenaar_IJsland | 07-01-15 | 15:15

brtnsnwbrd | 07-01-15 | 15:12
Flikker op met je aluhoedje. Wie zou daar baat bij hebben? Het zijn juist onze 'leiders' die willens en wetens dit tuig binnenhalen en er daadwerkelijk ALLES aan doen om dit te bagataliseren, weg te kijken en islam door onze strot willen duwen. Ik verwacht false flags van onze regering TEGEN moslims, niet DOOR moslims.

Adversary | 07-01-15 | 15:15

Bakito | 07-01-15

Allemaal leuk en aardig dat respect van je maar je verdomt het nog steeds te veroordelen. Vandaar dat je respect ook geen waarde heeft.

rokertje | 07-01-15 | 15:15

Moordenaars zijn het laatst gezien bij metrostation Porte de Pantin. Twitter zegt dat.

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:14

@Igor Putkin | 07-01-15 | 15:09

Droevige reactie, vooral die laatste zin.... waar haal je het gore lef vandaan!

Voor de rest, zie Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:11

Fatwabuster | 07-01-15 | 15:14

De nuance is ver te zoeken. Bien fait op Twitter, te walgelijk voor woorden. Maar plaats je is in de schoenen van een moslim in Nederland. Ik kijk op Facebook bij de reacties op een artikel van het ad met de reactie van Mark Rutten.

Reactie van een aantal moslims: walgelijk wat er gebeurt is.

Reacties eronder van onze medelanders: Rutten oprotten, schop al die geitenhouders met hun moskee maar der eigen land, grenzen dicht.

Sorry maar als ik zo aangesproken zou worden door wie dan ook, zou ik ook nooit meer iets van medeleven richting de ander sturen. En waarom zouden ze ook, een gemiddeld gratis geld slavernijverleden topic op gs volgt ook met de reactie: waarom zijn wij schuldig voor de daden van anderen. Waarom zouden zij dat wel moeten doen. Mensen, zoek de nuance nog is, ondanks deze trieste gebeurtenissen.

De islam is een religie met veel haat, veel excessen, maar dit maakt het overgrote deel van de volgelingen niet schuldig voor de daden van een ander.

IJS-T | 07-01-15 | 15:14

@Bakito | 07-01-15 | 14:38
Zeg trol dat je er bent, jij doet niet anders.

GaatDeGoedeKantOp | 07-01-15 | 15:14

Igor Putkin | 07-01-15 | 15:09
Tot nu toe zijn het je linkse vrinden mw Vos en dhr Folkersma die dit zeer schofterig gedaan hebben.

Russ Meyer | 07-01-15 | 15:13

news.rediff.com/commentary/2015/jan/07...

Ik weet het niet meer, of mijn pc weet het niet meer, of de mevrouw die de tijd noemt weet het niet meer. Ik dacht dat die aanslag vandaag was, en niet gisteravond???

Schaaldier | 07-01-15 | 15:13

-weggejorist-

brtnsnwbrd | 07-01-15 | 15:12

Waar blijven de spotprenten? Publiceren die handel!

Justin-Kees | 07-01-15 | 15:12

-weggejorist-

Dekogelkomtvanlinks | 07-01-15 | 15:12

@Bakito | 07-01-15 | 15:04
Je staat aan de verkeerde kant.

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:11

van gummigalgen | 07-01-15 | 15:02
Dat weten ze best.
Mocht er hier zoiets verschrikkelijks gebeuren, dan staat er dikgedrukt in het draaiboek "Het is de schuld van Wilders".

Russ Meyer | 07-01-15 | 15:10

"Daders zijn ontkomen en zijn nog altijd voortvluchtig."

Denk dat ze al in Nederland zitten.
Daar worden daders immers niet opgepakt.
Vervolgens zullen ze wel met de vliegtuig nu afreizen naar Saoedi-Arabië.

ProAsfalt | 07-01-15 | 15:10

Bakito | 07-01-15 | 14:57
Hoe zou het dan toch komen dat die miljarden moslims niet in staat zijn om te voorkomen dat een kleine groep kennelijk met hun geloof aan de haal gaat? Hoe letterlijk is letterlijk? De vader van die jihadist die onlangs overhoop is geschoten wist de Volkskrant te melden dat hij de daden van zijn zoon veroordeelde, maar desondanks toch meende dat die jongen nu in het hiernamaals beloond werd voor zijn daden. Fundamentalisme is enkel mogelijk als er een systeem voorhanden is dat dit fundamentalisme überhaupt mogelijk maakt en eventueel faciliteert. Het ene systeem leent zich daar beter toe dan het andere. Een systeem dat immuun is voor elke kritiek van buiten is uiterst geschikt. Een systeem dat ad hoc en naar willekeur kan bepalen wat wel en wat niet binnen zijn grenzen hoort is ook uiterst geschikt. Een systeem dat beide eigenschappen in zich verenigt is nóg geschikter. Let maar op, het zal er opnieuw nu over gaan of die lui in opdracht van De Verhevene hebben gehandeld of niet. En de antwoorden zullen wederom velerlei zijn.

Schoorsteenveger | 07-01-15 | 15:09

Cuyahoga | 07-01-15 | 14:46
Ik sta naast je. Wat stel je voor? Nog meer boze reaguursels typen op GS?
Interessant hoe je punten probeert te maken over de ruggen van 12 slachtoffers en dit anderen in de schoenen probeert te schuiven.

Igor Putkin | 07-01-15 | 15:09

dus het is niet eens meer 5 voor 12... maar ruim over 12. Bedankt europees bestuur, elite en schoften. Londen, Madrid, Amsterdam en nu Parijs. Allen komen langzamerhand aan de beurt voor het zwaard van allah

Bill Cosby | 07-01-15 | 15:09

Zo hier uw toekomst Europa. U denkt normaal te kunnen omgaan met dit soort volk; dat het gehoor geeft aan normale assumpties zoals respect en tolerantie. Wat u krijgt is een klein kind dat het vrije woord een kogel door de kop jaagt, omdat zij het argument niet anders kan winnen. Dat vrije woord; wat is dat nog tegenwoordig. Een piet mag niet meer zwart zijn, mensen mogen niet meer hun culturele waarden en tradities verdedigen op pleinen, het aankaarten van structurele en feitelijk problemen met minderheden in dit land - al dit soort uitingen van het vrije woord worden onder de noemer 'racisme' geveegd. Waarom toch altijd weer die stuiptrekking? Bent u nog steeds zo bang voor het spook van WWII? Waar is die trots gebleven toen Europa werd herbouwd na een verschrikkelijk conflict. Waar wij als Europeanen en Westerlingen medeogen hadden voor de Duitsers en ook HEN er weer bovenop hielpen. Nee, zo werkt dat niet met dit achterlijke woestijnvolk. Zij zagen de groene zoden van het vrije Westen en sindsdien denken zijn alleen maar aan ikke ikke ikke en de huichelaars die de macht hebben kijken niet verder dan hun volgende vriendjesbaan lang is.

Geef mij dat shirt maar, zij het bruin, wit, zwart of pimpelpaars. Groot bedrukt met 'IK BEN EEN RACIST'. Ik trek het aan. Ik heb hier genoeg van. Label mij maar; het is uw volledig recht dankzij het vrije woord. Maar ik als vrij persoon ben ook volledig vrij om dat soort onzin volledig aan mijn laars te lappen.

Moge de slachtoffers van vandaag rusten in vrede. Het vrije woord doet dat immers ook al jaren...

Bebaarde Aap | 07-01-15 | 15:08

Fatwabuster | 07-01-15 | 14:57

Ik zeg Amen.

simplie | 07-01-15 | 15:08

Weinig mensen beseffen dat de Derde Wereldoorlog allang is begonnen en wel op 11 september 2001.
Het is een totaal andere oorlog dan we tot nu gewend zijn, zonder tanks, (gevechts)vliegtuigen, soldaten etc. Maar terugvechten zullen wel moeten willen we onze vrijheid behouden.

Steinway | 07-01-15 | 15:07

de overheden van alle landen moeten collectief een boodschap VOOR freedom of speech uitdragen. we moeten de mensen laten wennen aan compleet andere meningen. films over dictators, grappen over moslims, vraagtekens bij Allah, het moet allemaal kunnen. Als dit niet collectief gepropageerd wordt, blijven aanslagen zoals deze zich voordoen.

We moeten ons aansluiten bij groepen als EVERYBODY DRAW MOHAMMED DAY om de media te beschermen

Bald Gefkens | 07-01-15 | 15:06

Ik vind het grappig hoe het franse nieuws alles probeert te vermijden om de Islam niet de schuld te geven: Het is geen Islam maar wel uit Islam, het waren geen Moslims, het waren wel Moslims, alle Moslims in frankrijk verachten deze daad, er zijn bepaalde Moslims in frankrijk die deze daad toejuichen, Moslims in frankrijk zijn niet gevaarlijk, er is een paar weken geleden een terreur dreiging waarschuwing vanuit Islamitische kringen uitgegaan, Magazine Charlie provoceerde Moslims onwijs erg, Magazine Charlie zet alle geloven en mensen voor lul, Magazine Charlie is al eerder gewaarschuwd, Magazine Charlie handelde uit vrijheid van meningsuiting... En zo gaat het nog even door.

WAT IS HET NU?! Allemaal gelul om niets om om het feit heen te draaien dat er een té grote groep binnen Islamitische kringen gigantisch gevaarlijk zijn voor westerse vrijheden en dat geloven gereduceerd moeten worden in macht.

LangeTijdGeleden | 07-01-15 | 15:06

@roze_bril | 07-01-15 | 15:04
Goed gezien, maar dat point of no return is al geweest.

GeFlipt | 07-01-15 | 15:06

RIP voor de verdedigers van het vrije woord en hun bewakers.

Andersdenkend | 07-01-15 | 15:06

mensen die doorgaans op sandalen lopen zijn altijd snel op hun teentjes getrapt.

boterkaaseneieren | 07-01-15 | 15:05

Paradoxaal genoeg ben ik best bereid een beetje vrijheid in te leveren voor meer veiligheid. Helaas lever ik vrijheid in en word het tevens steeds onveiliger......

Andersdenkend | 07-01-15 | 15:05

"Zoals ik die enkele gewelddadige fundamentalist negeer. Ik heb meer kans op een fietsongeluk dan dat ik de nieuwe Mohammed Merah (de scootermoordenaar die in Toulouse zeven mensen doodde, red.) tegen het lijf loop."

Statistiek, altijd lastig. Mind Fucked by Statistics.

janjing | 07-01-15 | 15:05

Hoe lang hebben we dit al voorspeld. Het hele plaatje kun je zo uittekenen.
Alles genegeerd door die politiek correcten. En straks is er een point of no return.

roze_bril | 07-01-15 | 15:04

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:02
Dat dus. Jij accepteert niet dat anderen afwijken van jouw absolute doctrine. Eng.

Bakito | 07-01-15 | 15:04

"Bij een satirische aanval van het Franse weekblad Charlie Hebdo zijn geen doden of gewonden gevallen. Het incident brengt het totaal aantal slachtoffers van satirische aanvallen sinds het begin van de jaartelling op nul."
www.speld.nl/2015/01/07/geen-doden-bij...

tipo | 07-01-15 | 15:03

@Good Meuning | 07-01-15 | 14:54
Ik dacht al meteen; dat moet een PVV'er zijn.
Mafkees.

Jackanders | 07-01-15 | 15:03

@

SwordofWinter | 07-01-15 | 15:03

Als er een krant kritisch was op Le Pen was het Charlie Hebdo. Dus opperdhimmy en nitwit Jolo zit er weer es lekker naast.
Maar verder krijgt Wilders -helaas- steeds meer gelijk...

LJBrinkhorst | 07-01-15 | 15:03

Good Meuning | 07-01-15 | 14:54

Zit dat nou niet ongemakkelijk, zo'n alu-hoedje?

4fmp | 07-01-15 | 15:02

Weet je... ieder weldenkend mens (behalve een hele grote groep binnenlandse en buitenlandse politici) hebben dit zien aankomen. In Den Haag hebben ze bergen boter op hun hoofd als ze geloven dat dit hier niet kan gebeuren. Natuurlijk kan dat. Er zitten nu eenmaal hele zieke geesten tussen die lui. Dit hebben ze zelf niet bedacht hoor!!! Dit is hen opgedragen. Raadt zelf maar door wie?

van gummigalgen | 07-01-15 | 15:02

En Rutte drink gezellig een kopje thee met zijn o zo geweldig aardige moslim buurman en hoort van hem dat het NIETS met de islam te maken heeft.

blauwe zander | 07-01-15 | 15:02

@Bakito| 07-01-15 | 14:57
Jahoor. Steek je kop maar in het zand. Met je ramp.

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 15:02

Good Meuning | 07-01-15 | 14:54

Ga lekker naar joop.nl. Lekker daar met je dhimmi vriendjes kirren en giechelen.

VeelTeSteil | 07-01-15 | 15:01

@Good Meuning | 07-01-15 | 14:54
Ah moslim zijn wanneer het uitkomt dus. Bij aanslagen, geweld en terreur zijn het 'vaak' geen moslims of heeft het niks te maken met de islam. Bij geweldloze discussies zoals het neerzetten van moskeeën of het verkrijgen van religieuze rechten is iedere geboren arabier opeens moslim... Rare jongens.

First Contact | 07-01-15 | 15:01

@Kaan78 | 07-01-15 | 14:52

Ah, moordenaars zijn dus mensen. Mensen die boos zijn zijn dus Islamofobie... Vertelt u eens? Wat doen die islamofoben zoal om Moslims te pijnigen? Ik bedoel, ik heb nog geen Westerse straten en kantoren bezaaid met Moslimlijken gezien, hoor.
.
Maar het is duidelijk. Er zijn weer veel Westerse levens te betreuren maar "islamofoben", hè. Even tussen ons... Bent u werkelijk zo achterlijk of heeft u een agenda?

Parel van het Zuiden | 07-01-15 | 15:01

Ik word echt verdrietig van het kijken naar deze moedige heren en dames van het vrije woord.
Wie dit ook maar durft goed te praten of te bagatelliseren is werkelijk doodziek en rijp voor een gedwongen opname. De vijand is onder ons.

Je Suis Charlie

Desmoulins | 07-01-15 | 15:01

Dit is geen terrorisme.
Dit is een religieuze aanslag.

GeFlipt | 07-01-15 | 15:00

@ Bakito

Er zijn ook heel veel pedos die kinderen niet kapotstuktrekken... what's the point?

Scheepskameel | 07-01-15 | 14:59

deministerpresident | 07-01-15 | 14:44
En wat is daar precies vrij aan?

Ubermug | 07-01-15 | 14:59

@Good Meuning | 07-01-15 | 14:54
Kijk, aan dit soort mensen hebben we de huidige situatie te danken.
De moslims hebben al vele malen laten zien dat ze de wereld naar hun hand willen zetten, desnoods met geweld. Eigenlijk alleen maar met geweld, verstandige en/of zinvolle discussies worden niet gevoerd.
Maar misschien heb je gelijk en is dit na de vele honderden aanslagen de eerste die niet door moslims is gepleegd.

Eigenaar_IJsland | 07-01-15 | 14:59

"Verschrikkelijk. Mijn gedachten gaan uit na de slachtoffers en/of nabestaanden. Laten we met zijn allen het hoofd koel houden en het gezonde verstand gebruiken, zodat zulke rampen in de toekomst voorkomen kunnen worden.
Bakito | 07-01-15 | 14:34 "

Wie zijn "we"? Wat kunnen we doen? Wij de gewone man/vrouw zijn te afhankelijk van de autoriteiten en die hebben een heel andere agenda. Wij kunnen aleen massaal aan het wandelen slaan, maar dan ook echt massaal.

Het gezonde verstand is aan de ander kant ver te zoeken, want dat is misvormd door hun ideologie, althans misvormd in onze ogen. Zelf vinden dit soort mensen dat ze een zeer godswaardig bestaan leiden.

Wat zegt uw gezonde verstand u dat "we" moeten doen?
Salut! Evocatus

Evocatus | 07-01-15 | 14:58

taylor 1000 | 07-01-15 | 14:57
Ja , geef ze alles en je hebt er geen last van.

Eurotokkie | 07-01-15 | 14:58

@Bakito | 07-01-15 | 14:34
God je merkt wel aan alles dat het eigenlijk Bakita moet zijn ipv Bakito. Hoofd koel? Hoofd laag zul je bedoelen!

De Badtegelzetter | 07-01-15 | 14:58

@Good Meuning | 07-01-15 | 14:54
Moehaha. Gekkie. Natuurlijk waren dit moslims.
*NL islamvrij*

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 14:58

Ik denk dat ik nu meer geschokt ben, dan wanneer ze dit op het Binnen hof zouden flikken. Vreemd.

BrutusBosch | 07-01-15 | 14:57

@Good Meuning | 07-01-15 | 14:54

welke medicatie slik jij?

Iemand met gezond verstand, executeert niet bewust journalisten en agenten.... daarvoor moet je de ziekte islam hebben opgelopen!

Fatwabuster | 07-01-15 | 14:57

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 14:54
Er zijn miljarden moslims die de koran minder letterlijk nemen dan jij.

Enfin, ik kan het niet beter verwoorden dan de beste reaguurder van Geenstijl, Theo van Deursen:

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/...

Bakito | 07-01-15 | 14:57

Op joop.nl gaan ze helemaal los, alles is de schuld van le pen en wilders.

taylor 1000 | 07-01-15 | 14:57

@Kaan78 | 07-01-15 | 14:52
"Boeit me allemaal niet zo"
Goed zo, jochie!
Atatürk draait zich in zijn graf om door ongedierte zoals jij!

RickH | 07-01-15 | 14:57

De grootste nachtmerrie is uitgekomen , iedereen wist dat deze zou komen maar niemand heeft er iets tegen gedaan , dank voor de schijnveiligheid in Europa heren
en dames in de politiek.

Eurotokkie | 07-01-15 | 14:56

Het is een noodzakelijk maar niet voldoende stap die nodig voordat er uiteindelijk iets gebeurt en al het tuig terug wordt getrapt waar het vandaan komt. Als we dit nu in duizendvoud gaan meemaken dan is er wellicht een politicus die zijn nek uit wilt steken om er *echt* (niet wilders geleuter) aan te doen.

Andersom dag | 07-01-15 | 14:55

Kaan78 | 07-01-15 | 14:52
"Islamofoben" versus "mensen". Mooi man, die nuance.

spanarchist | 07-01-15 | 14:55

-weggejorist-

Good Meuning | 07-01-15 | 14:54

Geen van de politiek correcten begrijpt waarom.

Nog maar eens het ABC van de islam tonen aan hen:
De A is van afvalligheid waarop de doodstraf staat.
De B is van belediging van allah waarop de doodstraf staat.
De C is van cartoon van Mohammed waarop de doodstraf staat.

Het was deze keer de C, politiek correctelingen. Een afbeelding van Mohammed moet nou eenmaal volgens de islam bestraft worden met de doodstraf. Elke afbeelding, waartoe ook gerekend worden een roman (zie Salman Rushdie) of een film (zie Innocence of Mulsims) over de profeet.
*aan een profeet heb je geen reedt*

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 14:54

Afschuwelijk!

OpoeStrooibos | 07-01-15 | 14:53

Ik dacht er van de week nog aan om misschien weer als vechtsport instructeur voor de politie te beginnen. Maar ik denk dat ik even wacht totdat mijn nieuwe automatische tuinpoort geïnstalleerd is, en mijn wapenlicentie weer verlengt wordt.

Mika6101 | 07-01-15 | 14:53

laten we die kut moskees en elk geval beveiligen. laten we die vieze europese kufars dwars blijven liggen. ik heb in elk geval geen enkele sympathie voor welke mekka dan ook

Bill Cosby | 07-01-15 | 14:53

Tussen de daders zaten vast en zeker van origine progressieve en gematigde moslims.
Kan je nu stellen dat IEDERE moslim een potentieel gevaar is, zeg maar een wandelende geprogrammeerde tijdbom voor het vrije westen?
En zo ja, wordt het niets eens tijd om de Islam als een levensgevaarlijke ideologie te beschouwen?
Mag je dan zeggen: "Weg ermee!"
Of moet ik voor die levensgevaarlijke "gehersenspoelden" begrip opbrengen?

dennis8704 | 07-01-15 | 14:53

Boeit me allemaal niet zo... Zware Islamofoben aan de ene kant die alles aan doen om moslims te pijnigen. En aan de andere kant mensen die denken dat als ze iemand vermoorden een goede daad hebben verricht. Ze zoeken het maar lekker uit. Ik ga even verder met geld binnen harken zolang het nog kan.

Kaan78 | 07-01-15 | 14:52

Als het ware terloops, bijna letterlijk terloops, werd de Franse agent nog even in het hoofd geschoten, zo te zien. Moest nog even gebeuren voordat ze de auto pakten. Soort kers op de bloedige taart van godloffelijke daden.

Evocatus | 07-01-15 | 14:52

@Angelica | 07-01-15 | 14:49
Juiste constatering behalve: islam is geen godsdienst maar een ideologie!

RickH | 07-01-15 | 14:52

Op die 'De Zuivere Aanbidding' Facebook pagina zitten een paar compleet gestoorde lui. Dat mensen zijn vermoord die de spot hebben gedreven met hun profeet, dat vinden de meesten prima. Hun enige zorg is dat er misschien ook mensen zijn vermoord die de islam niet persoonlijk beledigd hebben.

Geesteszieke, achterlijke mensen die leven in een fantasiewereld waarin het geschreven woord van Allah het enige is dat ertoe doet.

Trekhaas | 07-01-15 | 14:50

Tijd voor een jaar van spotten met allah en andere "superhelden"

skeel | 07-01-15 | 14:50

@Bakito| 07-01-15 | 14:34
Ramp? Zoals in tsunami, aardbeving, bosbrand?

Dat is geen ramp. Dit een terroristische aanslag gepleegd door mohammedaanse islammoslims in de naam van de profeet.
*verbied terreur, verbied islam*

Lewis Lewinsky | 07-01-15 | 14:50

Dat wordt een lange en hete nacht in geheel Frankrijk,

EARP | 07-01-15 | 14:50

Peggold is ook aan het woord op Radio 1.

Maar ja, iemand die de Staat der Nederlanden wil opheffen neem ik niet serieus.

ProAsfalt | 07-01-15 | 14:50

@Bakito | 07-01-15 | 14:46

Je moet jezelf niet belangrijker maken dan je bent.... ik reageer enkel op de digitale diarree die jij produceert en daarmee bewust probeert te provoceren!

Maar goed.... ik laat je alleen 'ongedaan' zijn, sterkte!

Fatwabuster | 07-01-15 | 14:50

*-O)):~{>

hallevvezool | 07-01-15 | 14:49

En wederom wordt er in de media weer veelvuldig gesproken over het alles verhullende woord religie in plaats van het woord islam. Want het is deze godsdienst die wereldwijd de vrijheid van anderen beknot en aanvalt.

Angelica | 07-01-15 | 14:49

Tegenactie: Iedereen spotprenten van allah op de sociale media zetten!

Nimby_007 | 07-01-15 | 14:49

-weggejorist en opgerot-

Enskude | 07-01-15 | 14:49

@dogbitedog | 07-01-15 | 14:43

Rutte zit volgens bronnen op Vlieland.

Meeroever | 07-01-15 | 14:49

Deze aanslag zal inderdaad een nasleep hebben. Maar ik vrees dat deze aanslag vooral juist maar het begin is. De frequentie van moslimaanslagen zal alleen maar hoger worden. Bij steeds meer gezinnen zal op een dag pappa 'de coole politieagent' niet meer thuis komen. Dit is het begin. Het moet nu echt radicaal anders in Europa of we zullen de hoge prijs moeten betalen, de prijs die bestaat uit vrijheden en mensenlevens...

vindead | 07-01-15 | 14:48

Ik ben sprakeloos.......

Schietmijmaarlek | 07-01-15 | 14:48

Real men don´t need imaginary friends! And masks, and Kalasjnikovs for that matter! If you are too stupid for debate...

Riina | 07-01-15 | 14:47

Net even een bezoekje aan Marokko.nl gebracht, er wordt nog net niet gejuicht (of ja, door sommigen wel eigenlijk). Wat zijn we toch gezegend met die vijfde colonne.

Little Arithmetics | 07-01-15 | 14:47

Misschien is de pen toch niet machtiger dan het zwaard??
Ik zou graag satire gebruiken om dit voorval te duiden maar dat laat ik maar aan onze cabaretiers over..

RickH | 07-01-15 | 14:47

Fatwabuster | 07-01-15 | 14:41
Nee, ik ben echt aangedaan. Iedereen ontlaadt zijn emoties op zijn eigen manier. Jij moet het kennelijk op mij af reageren met de voor jou typische woede en frustratie. Allemaal prima.

Bakito | 07-01-15 | 14:46

Ook Frankrijk is een Avondland.

Sjaak uit Dordt | 07-01-15 | 14:46

Zo ongelofelijk veel woede raast er door mijn lichaam.

MiGi | 07-01-15 | 14:46

Tik tak tik tak het komt steeds dichterbij.
De oorlog is reeds begonnen.

HaagseSkieldah | 07-01-15 | 14:46

Je zal maar bagatelliserend wegkijker zijn in Frankrijk en dus mede verantwoordelijk voor deze massamoord.
Ik zou mezelf niet meer in de spiegel hoeven te zien.
Misschien een tip voor alle bagatelliserende wegkijkers in Nederland om je te bekeren tot het realisme.
Haal die gutmenschengrijns van je smoel en die schellen van je ogen en wees niet bang om toe te geven dat je leven tot nu toe een aaneenschakeling van foute beslissingen is geweest.
Dan kunnen we misschien deze doodscultus ooit nog een halt toeroepen.

Cuyahoga | 07-01-15 | 14:46

Incidentje 21.254.365 dat niets met de islam te maken heeft.

En de bevolking zal zich laten sussen terwijl de overheden zeggen dat ze het wel een beetje aan zichzelf hadden te danken, net als Van Gogh.

En zo geven we elke keer een beetje meer van onze vrijheden op totdat het EU kalifaat een feit is.

En wilt u dat niet ... dan bent u een racist. Zo, einde discussie!

James Lastig | 07-01-15 | 14:45

Islam is vrede??? Dan was Allah weer eens niet thuis!!!! Oh wacht Allah bestaat niet. Waarom dan moorden? Gewoon omdat het Islam is.

upgent | 07-01-15 | 14:45

Marcouch heeft zeker nog niet negatief gereageerd op al die goedkeurende reacties van zijn soortgenoten?

Morgenhout | 07-01-15 | 14:44

Dat Front National kan wel eens heel groot worden...

Schaamharing | 07-01-15 | 14:44

Morgen verplicht op de voorpagina van IEDERE krant ter wereld die het vrije woord lief is. Een satirische cartoon over Allah, Mohammed of andere islamitische sprookjesfiguren.

deministerpresident | 07-01-15 | 14:44

De zuivere aanbidding heeft zichzelf al weggejorrist.

horsteknots | 07-01-15 | 14:43

Deze aanslag zal toch wel niets te maken hebben met moslims of met de bekende islam idiologie en moslim terreur?? Het zal wel een zionistisch complot zijn of zo. Toch??

denoorman | 07-01-15 | 14:43

Rutte ondergedoken in moskee.

dogbitedog | 07-01-15 | 14:43

Verschrikkelijk. Mijn gedachten gaan uit na de slachtoffers en/of nabestaanden. Laten we met zijn allen het hoofd koel houden en het gezonde verstand gebruiken, zodat zulke rampen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Bakito | 07-01-15 | 14:34

"als jullie nu gewoon doen wat we zeggen en niet meer vrijheid van meningsuiting toestaan (en dus geen "belediging" meer van Allah) dan zullen zulke rampen in de toekomst voorkomen kunnen worden".

dat is wat jij zegt.

Grauwe Veen Spuuter | 07-01-15 | 14:42

Ik woon al jaren in Frankrijk, en Charlie Hebdo is gelukkig deel van het straatbeeld, een laatste sprankje hoop (samen met Le Canard Encainé) van vrijheid van meningsuiting. Hopelijk nemen anderen het stokje over ...

wild geraas | 07-01-15 | 14:42

Weet gewoon niet meer wat ik zou kúnnen zeggen om mijn afschuw en walging over deze zogenaamde "gelovigen" te uiten. Al die klote moslims zijn hetzelfde, wat nou niet generaliseren. Fuk dat. Wat nou niet discrimineren. Fuk dat. Wat nou extreem rechts genoemd worden. Fuk dat. Wat nou begrip hebben voor andere culturen. FUK! DAT!

Beaulefermier | 07-01-15 | 14:42

Où étiez-vous que septième Janvier lorsque la guerre civile a commencé?

Aristotalloss | 07-01-15 | 14:41

@Bakito | 07-01-15 | 14:38

Je meet je na een aantal mislukte en misplaatste reaguursels een andere houding aan.... een houding van respect? Lazer toch op, jij hebt helemaal nergens respect voor.... en al helemaal niet met de slachtoffers van deze islamitische wandaad!

Fatwabuster | 07-01-15 | 14:41

Naar aanleiding van enkele vage internetuitspraken zit Rutte nu in naarstig overleg over moskeebeveiliging.

Dat ondertussen veel moslims deze aanslag op internet toejuichen, zou dat nog voorzichtig ter sprake komen?

Muggenmepper | 07-01-15 | 14:41

Allah zal het ooit allemaal wel goed bedoeld hebben, maar het geloof wat zijn aanbidders hebben verzonnen is pure terreur.

Dima Beeline | 07-01-15 | 14:41

Vanmorgen op het nieuws: NL moslims willen bescherming tegen Nederlanders.

Hoeveel Moslims zijn er in de afgelopen jaren ook alweer in elkaar geslagen of vermoord in Europa?
En hoeveel Homo's en andere Europeanen zijn er ook alweer in elkaar geslagen of vermoord in Europa?

Coffee Party | 07-01-15 | 14:41

@Bakito | 07-01-15 | 14:34
De mohammedanen niet meer kritisch benaderen dan maar?

Dat zal ze leren idd..

Tinus Teelbal | 07-01-15 | 14:41

We mogen niet generaliseren, maar religie moet toch iets tegen te doen zijn. Dat het tot een dubieuze hobby mag verworden.

Noltie | 07-01-15 | 14:38

-weggejorist-

Bakito | 07-01-15 | 14:38

"Moslimaanslag"? Racisten!!11!!
Het is een incident, het zijn eenlingen, en het heeft helemaal niets met de islam te maken! Wanneer begrijpen jullie dat nu toch eens?

spanarchist | 07-01-15 | 14:37

@Bakito | 07-01-15 | 14:34
Met wegkijken zoals jij doet gaat dat niet lukken.

namensmijnhond | 07-01-15 | 14:37

Nogmaals... Op Marokko.nl Worden Nederlanders al bedreigd om te worden onthoofd. Zieke varkens daar!

upgent | 07-01-15 | 14:37

@Bakito | 07-01-15 | 14:34

Dus er mogen geen tekeningetjes meer worden gemaakt.... bedoel je dat?

Fatwabuster | 07-01-15 | 14:36

Bakito | 07-01-15 | 14:34
na = naar (excusé)

Bakito | 07-01-15 | 14:36

Ik ben leeg. Ik heb er zo veel gezien aan gruwelijkheden, terrorisme, al dat werk van "eenlingen". Zonder moeite iemand een kogel door het hoofd jagen en dan je onzichtbare vriendje ermee denken te eren... Je kunt het blijkbaar ook niet uitroeien want na honderden bommen in Syrië komen ze gewoon terug en gaan ze aan de gang in eigen land...

Meeroever | 07-01-15 | 14:36

Allah is groot, allah is machtig, en hij heeft volgens mij een klein pikkie...

Tinus Teelbal | 07-01-15 | 14:35

Verschrikkelijk. Mijn gedachten gaan uit na de slachtoffers en/of nabestaanden. Laten we met zijn allen het hoofd koel houden en het gezonde verstand gebruiken, zodat zulke rampen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Bakito | 07-01-15 | 14:34

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl