Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Theatrale potsierlijke solidariteit: #Illridewithyou

ride.jpgHet Westen worstelt al een tijdje met de integratie van moslims, maar de remedie is gevonden: MEER GIJZELINGEN1!!1! Niets verbroedert incompatibele volkeren beter dan een gloeiende loop op de slaap van een onschuldig (uiteraard inheems, nee niet aboriginal) burgermeisje. Het Westen excelleert in solidair zijn en moslims excelleren in slachtofferschap. Uit dat huwelijk is na de Zweedse "Hijab Outcry" nu het Australische #Illridewithyou geboren. Het komt neer op "Ik ben blank maar moreel zo verheven dat ik zielige moslims bescherm tegen boze blankmannen". Tofik Dibi zoekt nog twee potige hollanders die hem escorteren naar de gaybar. Theatraal? Check, want je bent pas solidair als je hele Twitter volgschap het ook weet. Potsierlijk? Check, want die aanvallen bestaan helemaal niet. Ze worden slechts "waarschijnlijk" geacht door een policor terrorisme-expert. Zou het eigenlijk niet andersom moeten zijn? Aangezien het IS-moslims waren die op straat Australische mensen wilden onthoofden en het nu een IS-moslim is die de gijzeling uitvoert? Waarom zijn er geen islamitische # Illridewithyou's voor bange Australiërs? En bovendien, als men de islamitische gemeenschap altijd zo reflexmatig en krampachtig in bescherming neemt tegen misstanden die voortkomen uit hun eigen culturele en religieuze bronnen, belemmert dit het proces van islamitische modernisering dan niet juist? Uiteraard zijn wij tegen geweld tegen onschuldige moslims, maar aan deze krampachtige, theatrale, narcistische en potsierlijke solidariteit heeft op de lange termijn helegaar niemand iets. Update: Dader geïdentificeerd als Haron Monis. In 2013 veroordeeld voor het schrijven van nare brieven naar families van overleden Australische soldaten. Aangeklaagd wegens zedendelicten tijdens zijn periode als "spiritueel leider". Hier zijn Wiki-page. Update: Weer een paar gegijzelden verlaten de fuif. Vonden het wel mooi geweest.

Reaguursels

Inloggen

Het zijn ook allemaal dezelfde klotewijven: ze stemmen meestal groenlinks, lopen overal in de wereld rond met zo'n piepklein rugzakje en nog vaak lesbisch ook, dankzijhun ongelooflijke lelijkheid/onaantrekkelijkheid.
Je ruikt ze en haalt ze er altijd meteen tussenuit.
Fatsoensrakkers, oud gereformeerden (die zijn de ergste)
Ik generaliseer expres,dus geen gemekker nou!

Foezela | 16-12-14 | 01:53

#Illdiewithyou is already trending worldwide thanks to islam

Professor Pipo | 16-12-14 | 00:31

@iustus | 15-12-14 | 21:45
EDIT: correctie, bedoelde: Dus als een moslims hier iets 'aanricht'(gijzeling etc), niet 'aankruist'(..) dan krijgen we hier precies dezelfde reflex

iustus | 15-12-14 | 21:47

Ach, zo gaat het hier ook toch! Moslims zijn (vaak, niet altijd) verantwoordelijk voor dergelijk gedoe maar ZIJ krijgen een vakje MOSLIMHAAT wat je kan aankruisen. Dus als een moslim hier iets aankruist krijgen we hier precies dezelfde reflex.
Soms weet ik niet wie erger is: de extremistische moslims of de linkse goedpraters..
Er komt straks een moment dat de normale Nederlanders, die zich suf betalen aan belasting, maar een normaal, vrij en open leven proberen te leiden het ZAT zijn. Dat er nationaal iets 'knapt'. Daar is straks een incident voor nodig. Elke keer zo'n gebeurtenis als dit zorgt weer voor wat meer energie naar zo'n momentum... Kwestie van tijd mensen!
De natuur bestaat uit evenwicht, pril, instabiel evenwicht. Dat kan maar zolang scheef lopen, daarna komt er altijd een grote corrigerende actie. Daarna is het weer rust, stabiel, evenwicht en gaat de cirkel opnieuw rond. Zo is het met alles.
Ook dit! Wij lopen al lang scheef, en gaat steeds schever. Op den duur wordt dat gecorrigeerd..
Vraag me niet hoe, maar er is straks steeds minder voor nodig om het te laten ontstaan!

iustus | 15-12-14 | 21:45

Wat doet men bij uitbraken van vogelgriep, varkenspest en Q-koorts?

Inderdaad preventief ruimen. Voor besmettelijk ziektes die de volksgezondheid in gevaar brengen is dat de enige remedie.

Pieter V | 15-12-14 | 20:00

Het rare is...

De afgelopen jaren zijn er in Nederland vele tientallen demonstraties en "ludieke acties" geweest tegen het geven van kritiek op de islam. Veel anti-democraten vinden namelijk dat kritiek op de islam automatisch leidt tot genocide op alle moslims. Als bewijs voeren zij aan dat de traditionele socialistische blinde haat tegen het christendom in de meeste socialistische landen inderdaad leidde tot vervolging van christenen. Voor de traditionele blinde haat tegen christenen in alle islamitische landen geldt hetzelfde.

Maar het probleem was natuurlijk het totalitaire karakter van het socialisme en de islam; niet de (vaak gerechtvaardigde) kritiek op het christendom zelf. Ook anderen dan christenen werden en worden in socialistische en islamitische landen vervolgd.
Kritiek op het christendom in de Westerse, kapitalistische landen daarentegen leidde nooit tot vervolging van christenen. Er is dus geen enkele reden om aan te nemen dat kritiek op de islam hier ineens wèl zal leiden tot het vervolgen van moslims.

Wat goed, waar het om gaat.
Zoals gezegd, er worden hier elk jaar tientallen demonstraties tegen de vrijheid van meningsuiting georganiseerd. Door mensen die vinden dat kritiek op het vermoorden van onschuldige mensen, zou kunnen leiden tot stigmatisering van een religie die oproept tot het doden van onschuldige mensen.
En toch, als je met zulke figuren gaat praten zegt bijna de helft dat zij de dagelijkse reeksen van islamitische moordpartijen bijna net zo erg vinden als de "islamofobe" kritiek daarop.
Maar als de dagelijkse reeksen islamitische moordpartijen bijna net zo erg zijn als de vrij zeldzame kritiek daarop, waarom wordt er dan nooit één demonstratie tegen die dagelijkse reeksen van islamitische moordpartijen georganiseerd?
Omdat daar geen subsidie voor is?

Kennelijk zien ze niet het verband.
De zeldzame kritiek op de dagelijkse reeksen van islamitische moordpartijen zijn het gevolg van de dagelijkse islamitische moordpartijen. Niet andersom.
De beste manier om de zeldzame kritiek op de dagelijkse reeksen van islamitische moordpartijen te verminderen, is dus het aantal islamitische moordpartijen ietsje te verminderen.
Dat kun je alleen bereiken als al die mensen die wekelijks demonstreren tegen democratische landen, tegen democratische politici en tegen universele mensenrechten laten zien dat ze óók bereid zijn om in tenminste 1% van hun demonstraties een spandoek tegen genocide mee te dragen.
Natuurlijk hoeven ze dat niet te menen.
Maar het gaat wel om het gebaar.

Dandruff | 15-12-14 | 18:52

Cor Rupteling | 15-12-14 | 17:43
Mooi hè?
En dat moorddadige, bloeddorstige, fascistische, en als je gelovig bent duivelse isis-handboek over of je homo's te pletter moet laten vallen, 'overspelige' vrouwen half ingegraven met stenen dood moet gooien en andersdenkenden moet onthoofden, staat gewoon in onze 2e kamer. Op het bureau van voorzitster. Mein Kampf is daarmee vergeleken een doktersromannetje.

sjoost | 15-12-14 | 18:18

Misschien een raar idee.. Moeten de australiers niet hun bange niet moslims burgers beschermen en ondersteunen?? Laat de moslims eerst maar eens afstand nemen van de moslim terreur.. Van de moslims spreekt werkelijk nooit iemand zich uit tegen de moslim terreur. Dat klopt niet!

denoorman | 15-12-14 | 18:06

Gijzelnemer is deaud. Rot in hell muslim pig.

Black_Crusader | 15-12-14 | 18:04

@ Capt. Iglo | 15-12-14 | 17:23 - Met dit grote verschil dat in de bijbel wordt vermeld, dat ongelovigen na hun dood niet naar de hemel, maar naar de hel zullen gaan.

Terwijl in de koran wordt opgeroepen om actief mee te helpen om andersdenkenden/andergelovigen naar het hiernamaals te helpen.

Vandaar dat uw vergelijking mank gaat.

Cor Rupteling | 15-12-14 | 17:43

De actie #Illridewithyou is een typisch politiek correct actie en word gestimuleerd door de media. De media geeft schouderklopjes aan mensen die positief hierop reageren.

Ik heb een tijdje naar de media in Australië gekeken en die journalisten daar doen veel moeite om toch vooral te zeggen dat moslims niets met deze actie te maken hebben. Rechts word door de journalisten beschuldigt van haat naar moslims en moslims worden als slachtoffers gepresenteerd door de media.

De boodschap van de media is dus dat moslims zielig zijn en mensen die de islam bekritiseren slecht zijn.

Brenjtje | 15-12-14 | 17:39

Het zoveelste randverschijnsel van het ten onder gaan van de westerse beschaving.
Het is een blijk van totale angst, gebrek aan ruggengraat en lafheid dat mensen zich zo op de knieën werpen voor deze tirannie.

joepie123 | 15-12-14 | 17:25

@ TeeJee | 15-12-14 | 15:43

Het klopt dat er genoeg soera's zijn die stellen dat ongelovige minder zijn, naar de hel gaan e.d. dat is niet anders dan in de bijbel. En er zijn ook genoeg soera's die spreken over ongelovigen en wat daar mee gaat gebeuren alleen spreken de meeste over dat god ze gaat straffen en dat ze in de hel gaan branden e.d. Ook geen gezellige praat natuurlijk maar als het god is en alleen god die de ongelovige gaat straffen dan is het dus niet aan IS om dat voor god te doen. Er staat overigens ook duidelijk in de Koran dat niemand voor god mag praten, iets dat IS op dagelijks basis doet en dus in tegenspraak is met hetgeen zij zeggen te geloven.

Polderjihad | 15-12-14 | 15:54

Kijk dit is precies waarom discussiëren hier geen zin heeft, jullie leggen mensen woorden in de mond of verdraaien hetgeen iemand zegt. Ik zeg namelijk nergens dat er geen problemen zijn met mensen die zich moslim noemen of dat het rechtvaardig is of iets dergelijks dat er willekeurig mensen worden afgeslacht. Ik ontken dus helemaal niks en kijk er ook niet voor weg. Waar ik bezwaar tegen maak is dat jullie die dingen 1 op 1 aan religie koppelen terwijl het een kwestie is van interpretatie. Mensen die wetten breken moeten keihard gestraft worden maar mensen die dat niet doen moeten niet als "dezelfde" gezien worden, dat is alles wat ik zeg.

Sorry voor de late reactie maar er moet ook nog gewerkt worden.

Capt. Iglo | 15-12-14 | 17:23

"Waarom zijn er geen islamitische # Illridewithyou's voor bange Australiërs?"

Ome Gijs | 15-12-14 | 16:57

randverschijnselen

Bernard Couperus | 15-12-14 | 16:36

zeauzitdat | 15-12-14 | 16:20
Het gaat mij erom dat we het niet zozeer over de randverschijnsel zouden moeten hebben maar meer over de stelling dat:
"De Islam is een reëel gevaar voor het voortbestaan van elke Westerse samenleving, ongeacht of deze Islam nu wel/niet door 'gematigde' moslims wordt gepraktiseerd."
-
Mijn grootvader is niet voor niets gestorven voor dit land in de Tweede Wereldoorlog; hij is begraven als verzetsheld op één van de ere-begraafvelden die Nederland rijk is. 33 jaar oud geworden. Strijdend tegen het facisme. Studie van het onderwerp facisme kan maar tot één conclusie leiden: de Islam is het nieuwe facisme.
-
"Laat van dit ogenblik en van deze plaats naar vriend en vijand het woord uitgaan, dat de toorts is overgegaan op een nieuwe generatie Amerikanen... gehard door een oorlog, getuchtigd door een moeilijke en bittere vrede, trots op onze geschiedenis." John F. Kennedy (1961)

Bernard Couperus | 15-12-14 | 16:35

#Illridewithyou is de nieuwe NSB.

Polderjihad | 15-12-14 | 16:27

Niet-moslims vinden het heel makkelijk om het geweld van de moslim terroristen te veroordelen en er afstand van te nemen. Maar ondertussen vinden de moslims in nederland dat ze geen afstand hoeven te nemen van moslim geweld. Ook de moslim elite verzint allerlei excuses om geen afstand te nemen van het geweld!? Zo plaatsen de moslims zich natuurlijk wel in het verdachten bankje en lijkt het min of meer logisch dat mensen de zogenaamde gewone moslims ook niet vertrouwen.. Toch?

denoorman | 15-12-14 | 16:25

@Jimmydepimmy | 15-12-14 | 16:22
Opgeruimd staat netjes

Rest In Privacy | 15-12-14 | 16:24

Cafe word bestormd :-)
Hopelijk die moslim er uit met een deken er over heen

Black_Crusader | 15-12-14 | 16:24

Sorry Joris, errortje om 16.20

zeauzitdat | 15-12-14 | 16:23

Sorry, opnieuw:

@Bernard Couperus | 15-12-14 | 16:15:

Laat me niet lachen. Een universitaire titel (voor wat die tegenwoordig nog waard is) is eerder een garantie om wegkijker te worden dan andersom.
Op de meeste (Necderlandse) universiteiten wordt het 'sociale gutmenschdenken'er keihard ingestampt ten koste van kritisch zelfstandig denken met een inderdaad nuchter, boerenverstand.

zeauzitdat | 15-12-14 | 16:22

Sjezus... zie net op live tv de politie schietend naar binnen gaan... :-/

Jimmydepimmy | 15-12-14 | 16:22

Wen er maar aan mensen, moslims gaan nooit meer weg, het zijn er ook teveel om dat geloof te verbieden. Dan gaat Europa een beetje stuk. Zorg dat je rijk wordt, dan kan je plekjes kopen en bezoeken waar ze niet (mogen) komen, zodat het sjikkie ongestoord in dr bikini buiten kan zitten. Alleen paupers klagen over moslims, hun probleem.
De enige manier is om ze te lokken naar ISIStan. maar zelfs die lol gunnen we ze niet.

Terpen-tijn | 15-12-14 | 16:20

-weggejorist-

zeauzitdat | 15-12-14 | 16:20

@Bernard Couperus | 15-12-14 | 16:15:

Laat me niet lachen. Een universitaire titel (voor wat die tegenwoordig nog waard is) is eerder een garantie om wegkijker te worden dan andersom.
Op de meeste (Necderlandse) universiteiten wordt het 'sociale gutmenschdenken'er keihard ingest

zeauzitdat | 15-12-14 | 16:20

@Bernard Couperus | 15-12-14 | 16:15:

Laat me niet lachen. Een universitaire titel (voor wat die tegenwoordig nog waard is) is eerder een garantie om wegkijker te worden dan andersom.
Op de meeste (Necderlandse) universiteiten wordt het 'sociale gutmenschdenken'er keihard ingest

zeauzitdat | 15-12-14 | 16:20

Stel dat de kop is:

'Neo-Nazi gijzelt 25 mensen in café in Australië'

En vervolgens bieden allerlei verhevenen 'i'll ride with you' aan om andere, o zo zielige, Neo-Nazi's tegen de boze en dreigende lokale bevolking te beschermen. Hoe zou men daar tegen aankijken?

zeauzitdat | 15-12-14 | 16:17

De islam vormt een reële bedreiging voor de Westerse Samenleving. Wie anders denkt heeft of waarschijnlijk geen universitaire titel (of twee, mag ook) of geen gezond boerenverstand of is gewoon blind.

Bernard Couperus | 15-12-14 | 16:15

Die haatbaarden doen toch steeds weer erg weinig om de onze vooroordelen weg te nemen.

Guido | 15-12-14 | 16:13

Kan er verdomme nou niet 1 dag zijn, dat moslims niet in het nieuws zijn?
Neen.
Die tijd is geweest.
Een hele nieuwe generatie groeit op met de liefste religie.
Daarom zijn de Aussies ook zo lief tegen de andere moslims.
De hoofddoekies moeten gered worden, wedden dat alleen een vrouw dat mag doen?
Anders> is er ook maar een enkele aanwijzing dat moslims niet meer veilig over straat kunnen?
Geloof er geen moer van.

Terpen-tijn | 15-12-14 | 16:13

@Bakito | 15-12-14 | 15:37
* legt lul op tafel

rara | 15-12-14 | 16:13

Staat ons ook allemaal te wachten,zodra al die ,door de Gutmenschen verwende kansenpareltjes het seintje krijgen tot de aanval er zijn vast nog honderden wapen opslag plaatsen zoals in Loodrecht dat bij stom toeval ontdekt werd.

blauwe zander | 15-12-14 | 16:12

Beste Gutmensch stick this in your ass:
A fucking muslim in Sydney is dus geen Englishman in New York stupid.

ecologiste | 15-12-14 | 16:11

Nog even en we verklaren ons solidair met zelfmoordterroristen en reizen we mee met ze als ze een bus vol onschuldige mensen willen gaan opblazen.

Schoorsteenveger | 15-12-14 | 16:09

zijn

viridis | 15-12-14 | 16:04

Nadat die man in Canada die soldaat had doodgeschoten begonnen die Gutmenschen ook als een male leuzen van die Aladintempeltjes te halen en laten zien hoe leuk ze wel niet omgaan met moslims.

JeGroteVoorbeeld | 15-12-14 | 16:04

Het zou me niet verbazen als een aantal landen nu toch al bezig is om te inventariseren hoeveel ze in huis hebben van deze "dit is niet onze islam" liefhebbers incl. symphatisanten... i.v.m. when the shit hits the van.

viridis | 15-12-14 | 16:03

@tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:59
LOL!

KoninginWildemina* | 15-12-14 | 16:00

Je kunt een asielzoeker wel uit de woestijn halen maar de woestijn niet uit de asielzoeker.

eerstneukendanpraten | 15-12-14 | 16:00

@KoninginWildemina* | 15-12-14 | 15:54
De eerste twee pics gezien boven? #illrideonyou is mijn perverse porno.

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:59

-weggejorist-

KoninginWildemina* | 15-12-14 | 15:54

#Illridewithyou. Wat een perverse Gutmensch-porno weer.

KoninginWildemina* | 15-12-14 | 15:54

Capt. Iglo | 15-12-14 | 15:24
Je vingers in je oren stoppen en heel hard: "LALALALALALALA" roepen is inderdaad de oplossing.

Polderjihad | 15-12-14 | 15:54

Ook aangeklaagd als medeplichtige voor moord op z'n ex.

knehmoo | 15-12-14 | 15:53

@TeeJee | 15-12-14 | 15:43
Dat heeft natuurlijk helemaal niets met de islam te maken.....
Zo hebben mijn muzakjes ook niets te maken met herrie, dat zijn slecht vooroordelen.
*gnehehe*

necrosis | 15-12-14 | 15:52

Zijn alle (alle!) moslims naar Australië, en iedere Australiër die niks met de Islam te maken wil hebben naar het MO sturen geen oplossing?

Volgens mij ziet de wereld er dan een stuk beter uit.

Polderjihad | 15-12-14 | 15:51

@overVecht | 15-12-14 | 15:41
Ik heb geen kam, aangezien kaal haar zo lekker praktisch is.
En nee, niet uit overtuiging.
Simpelweg omdat moeder natuur mij al jaren slecht bedeeld heeft.
*snik*

necrosis | 15-12-14 | 15:49

Hij moet vast wel een keer poepen of plassen of zou hij net als de meeste geyteneukers een buitenmodel drollenvanger dragen?

eerstneukendanpraten | 15-12-14 | 15:46

Hey, gaat Capt. Iglo-hammed hier verder?


Zeg kapitein, hebt u nu al eens die vele Soera opgezocht over hoe een moslim ongelivgen dient te behandelen? Over het onderdrukken, opjagen en doden? Over het lager in rang staan? Over ongelijke rechten?


Kom op, doe het eens.

Rest In Privacy | 15-12-14 | 15:43

@Bakito | 15-12-14 | 15:37
Ik heb geen last van homofobie.
Als zij accepteren dat ik graag op (of onder) een lief Milfje lig, mogen zij doen wat zij graag willen.
Maar eenzijdige acceptatie is voor mij niet bespreekbaar.
Duidelijk?

necrosis | 15-12-14 | 15:43

Soms iets over één kam scheren gewoon heerlijk om te doen.

overVecht | 15-12-14 | 15:41

Iemand "geen echte moslim" noemen is pure arrogantie en een zeer zwak excuus om de "religie van de vrede" te verdedigen. Vooral van (inter)nationale nieuwzenders is het echt schandalig. Zijn zullen wel even bepalen wat "echte islam" is (en dat is volgens hen helemaal toppie, natuurlijk).

Dat is simpelweg niet hoe gelovig zijn werkt. Je kunt niet van iemand anders zeggen of hij wel of niet "echt" gelovig is. Ten hoogste dat hij blijkbaar op een andere manier gelovig/niet gelovig is dan jijzelf. De enige die zoiets kan stellen is een gelovig persoon zelf.

Dit soort populaire stellingen zijn dus volkomen naief en geven des te meer aan hoe zwak de Westerse wereld zich opstelt tegenover doorgedraaid zandbakvolk. Het is gewoon treurig om te zien in wat voor bochten men zich wringt om maar in de linkse illusie--die van een wereld waarin iedereen blij en "tolerant" samenwoont--te kunnen blijven geloven.

Verraad van je eigen volk is wat het is.

broodje_kruidenboter | 15-12-14 | 15:40

Capt. Iglo | 15-12-14 | 15:38
je bent net zo laf als onze overheid en je gebruikt dezelfde struisvogelpolitiek. ga zo door, jij komt er wel.

kaplaarzenverkoper | 15-12-14 | 15:40

@Capt. Iglo | 15-12-14 | 15:38
Het "volk" zegt en denkt dat al. So whats the point?

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:39

lekker makkelijk als in Australië de moslim populatie onder controle wordt gehouden en Moslims in alle gebieden, waar dan ook, een minderheid zijn en blijven. Ook zijn er in Australië strenge regels omtrent religieuze overtuigingen.

20-30 jaar gelden in NL was het ook zo.

Kijkt australië wel naar europa?

LangeTijdGeleden | 15-12-14 | 15:39

@ mijzelf tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:36
m=n

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:38

@ kaplaarzenverkoper | 15-12-14 | 15:32

Wat heeft dat te maken met wat ik zeg? Als de media gaan roepen: "oohhh de Islam is de vijand", "moslims zijn allemaal gevaarlijk", "moslims zijn een ramp" of dergelijke dingen breekt er paniek uit in het land en daar wordt de situatie niet beter van dus is het logisch dat ze dat niet gaan zeggen dat is alles wat ik zeg.

Capt. Iglo | 15-12-14 | 15:38

-weggejorist-

Bakito | 15-12-14 | 15:37

En weer zo'n bekeerde. Net als in Canada. Dat zijn de ergsten.

Black_Crusader | 15-12-14 | 15:36

@Indoneesje | 15-12-14 | 15:34
EENSCH. Bravo *en diep en instemmemd buigt*

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:36

Een man met een acute moslimse psychose

Islamofiel | 15-12-14 | 15:35

Capt. Iglo | 15-12-14 | 15:24 Wat dus niet gebeurt. Na alle aanslagen in Europa (Spanje,UK,Brussel,Nederland), wonen hier nog steeds moslims, is er niet meer vandalisme en geweld richting moslims dan voorheen, worden moslims niet massaal op de trein/vliegtuig gezet etc. Het is niet eens meer downplayen maar domweg het ontkennen van keiharde feiten. Zolang er mensen zijn die menen dat religieus terrorisme niets met religie te maken heeft zal er religieus terrorisme blijven bestaan. Pas wanneer er massaal druk word gezet om religieus terrorisme daadwerkelijk aan te pakken bij de wortel (lees:ISLAM!!). Pas dan komt er hopelijk een betere wereld. Dat met die eigenrichting in met name het Westen valt behoorlijk tegen. Behoudens een ruit en brandstichting worden er geen bomaanslagen gepleegd op moskee's of islamitische buurten of scholen. En worden er nergens specifiek moslims gegijzeld, onthoofd of vermoord. Iets wat andersom uit naam van de Islam, Allah en Mohammed al vaker is voorgekomen in Europa en elders in de wereld. Opnieuw een hoop slap gelul van jou kant zonder dat je ook maar enige kennis hebt over de Islam.

Indoneesje | 15-12-14 | 15:34

Capt. Iglo | 15-12-14 |
hee daar hebben we onze huis pechtold ook weer.

of je het beesie wel of niet bij het naampje gaat noemen, het zal de toekomst niet veranderen. er komt een burgeroorlog met de islam in het westen.
lees de comments nog eens goed door alexander, iemand vroeg zich af waarom er wel politie bewaking bij joodse gebedshuizen moet zijn maar niet bij moskeeën. duidelijk, er is vele malen meer geweld vanuit de moslimgemeenschap richting anderen dan omgekeerd.

kaplaarzenverkoper | 15-12-14 | 15:32

@Brulboei_61SB | 15-12-14 | 15:27
Maakt het wat uit of je weet dat het Sheik, Ali of Mohammed heet? En wat dacht je van die 25 man die nog binnen zijn? Lijkt mij wat teveel om dat als collateral damage te bestempelen.
Tuurlijk afknallen (niet dodelijk gelijk, mag best even pijn doen), maar dan liefst zonder risico voor de onschuldigen.

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:32

@Brulboei_61SB | 15-12-14 | 15:27
Een vakkundig 'sniper' lijkt me zinvoller, de kans op onschuldige slachtoffers wordt daarmee enorm verkleind.

necrosis | 15-12-14 | 15:32

Brulboei_61SB | 15-12-14 | 15:27
Het verschil met Rainbow Six en het echte leven is dat je het echte leven niet opnieuw op kunt starten wanneer je erachter komt dat er een aantal bommen geplaatst zijn of teveel gijzelaars zijn gedood.

kicktherabbit | 15-12-14 | 15:29

Nu bekend is wie die gek daar op Martin Place is, snap ik niet dat de Aussie Police met een compleet SWAT-team dat cafe binnengaat en deze gek overhoop schiet. Kennelijk bang dat er nog een paar booby-traps geinstalleerd zijn...

Brulboei_61SB | 15-12-14 | 15:27

Capt. Iglo | 15-12-14 | 15:24 en als het nou blijkt dat het altijd Islam is, zo sinds een jaar of 15.. doe je dan niet aan persbreidel, misinformatie en zelfs propaganda? Of blijven we het 'downlplayen' noemen, zelfs als je dochter zich moet bedekken als ze door bepaalde delen van Nederland wandelt? Want dat is de volgende stap, die is al langzaam gezet aan het worden.

mental K | 15-12-14 | 15:27

@necrosis | 15-12-14 | 15:25
Ik zou zeggen ALTIJD, en uw vloek is nog wel heel netjes.

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:27

@tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:23
En ze spelen hun rol goed, want uiteindelijk krijgen ze vrijwel ALTIJD hun zin.
*godverdomme*

necrosis | 15-12-14 | 15:25

Is toch logisch dat ze blijven roepen dat het niks met islam/ moslims te maken heeft. Als ze gaan zeggen het is allemaal de schuld van de islam krijg je zo'n sfeer als onder de reaguurders in je land en daar wordt het zeker niet gezelliger van. Heeft niks met downplayen te maken maar met voorkomen dat mensen eigenrichting gaan toepassen bij de moskee om de hoek.

Capt. Iglo | 15-12-14 | 15:24

Het is goddomme maar een geloof!!! Opzouten met die rotzooi.
Jimmydepimmy | 15-12-14 | 15:20
Fout, het is geen geloof, maar een doctrine in een staatsvorm.

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:23

Opzienbarend hoe elke keer de boel zo gedraaid word dat moslims weer de slachtofferrol krijgen toebedeeld.

sinar2 | 15-12-14 | 15:22

@kaplaarzenverkoper | 15-12-14 | 15:19
En wij maar wachten tot de eerste islamiet zegt dat het niets met de islam te maken heeft (buiten die in australie natuurlijk, maar dat is dan weer een vorm van zelfbehoud). Enige vorm van zelfrelectie is hun vreemd.

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:21

Een echte vredebrengert, die mossel:
Please note that Sheikh Haron is not a member of any organisation or party. However, he
supports his Muslim brothers & sisters, he is against oppression, he promotes peace, he is
against war and any western invasion of Muslim countries. sheikhharon.com/about-sheikh-haron.pdf...

Lepo | 15-12-14 | 15:21

Ik ben zo klaar met dat gehoor geven aan bepaalde wensen die voortkomen uit geloofsovertuigingen... Als de Islam enkel misbruikt wordt door gekkies bij IS, waarom is het dan dat zoveel complete landen en overheden net zo gek zijn? Publieke ophangingen in Iran, onthoofdingen van homo's in Syrië, publieke onthoofdingen van vrouwen en homo's in Saoedie Arabië. Hier valt niet te spreken over terroristen of duivelaanbidders. Dit zijn overheden die op grond van de sharia-wetgeving hun koran naleven. Gedverdemme, wat word ik er boos van....
In het westen, en zeker in nederland, is er decennia hard gevochten voor vrouwenrechten, voor rechten van homo's, voor scheiding tussen kerk en staat etc. Maar als we luisteren naar de wensen en eisen van Moslims, dan kunnen we dat alles net zo goed weer de prullenbak ingooien.
Het is goddomme maar een geloof!!! Opzouten met die rotzooi.

Jimmydepimmy | 15-12-14 | 15:20

humor 2.0! cnn en allerlei Australische nieuwszenders roepen bijna hysterisch dat het echt niets met de islam te maken heeft.
waar is het mis gegaan? hoe lang denken ze de bevolking nog zoet te houden met deze aantoonbare leugens?

kaplaarzenverkoper | 15-12-14 | 15:19

Kaas de Vies | 15-12-14 | 15:07
Gelijke kansen, dat zou het geval zijn als er willekeurige mensen bedreigd worden, dat is hier niet het geval. Je kunt nu met heel gelijkwaardig en correct met atheïstische Australiërs mee gaan reizen maar dat lijkt me vrij zinloos. En wie is jullie? Ik zie dat normale mensen niet meer over straat durven en dat andere mensen ze daarmee helpen. Ik zie niet in wat daar negatief aan is. Tenzij je liever hebt dat ze in elkaar worden geslagen door mensen die te achterlijk zijn om het verschil te zien tussen een Moslim met een kapmes en een gesluierde vrouw met een kinderwagen.

Peyronie | 15-12-14 | 15:06
In feite redeneer je niet anders dan Moslims die Amerikanen aanvallen 'omdat ze bovengemiddeld vaker een bom op je huis droppen dan Moslims'.

maggoo | 15-12-14 | 15:06
Nog nooit last van gehad en ik ben hier als autochtoon toch aardig in de minderheid.

kicktherabbit | 15-12-14 | 15:18

@Desmoulins | 15-12-14 | 15:11
Opvallend dat in Nederland een aantal joodse instellingen permanent bewaakt moet worden met zo'n politiehok voor de deur.
Iets wat niet opgaat voor de mosketen in dit land.

necrosis | 15-12-14 | 15:18

Misschien tijd voor een aktie: I drive over you. Of: I drive with you behind my car on a rope :-)

Black_Crusader | 15-12-14 | 15:17

hij had beter het parlament of iets dergelijks kunnen aanvallen. nu heeft ie dus weer duidelijk laten zien waar moslims voor staan. het moet niet te moeilijk gaan en vooral geen gewapende mannen binnen staan zoals in canada het geval was,

ps canada, australie... de 5 ogen zijn dus niet zo goed in het vooruitzien met al hun technologische oorlog voering tegen de rest van de wereld.

001001001 | 15-12-14 | 15:17

(..)Bourjerdi fled Iran to Australia in 1996 as a refugee(..)
.
Waarom dan? Omdat'ie meer ongelovigen, christenen wil bekeren tot het islamisme of zo? Van mijn mag'ie terug naar Iran....
.

Thoth | 15-12-14 | 15:16

" his liberal interpretation of Islam led to the detention of his wife and children"

Zucht, naar australie vluchten omdat je te liberaal bent en dan in australie radicaal gaan doen? Ik snap het allemaal niet meer

trottle | 15-12-14 | 15:16

@Pierke Smulders | 15-12-14 | 15:13
Zie mijn 14:57 comment.

:

necrosis | 15-12-14 | 15:15

Pas maar op met dat meerijden, zijn allemaal zwartrijders!

Pierke Smulders | 15-12-14 | 15:13

Doen de gutmenschen dit overigens ook bij joden wereldwijd wanneer ze weer eens schuimbekkend hun onvrede over Israël/zionisten/joden laten horen...?
Gelijke monniken gelijke kappen bestaat dus niet in het verwrongen wereldbeeld van de moreel superieure goedzak. Quelle surprise!

Desmoulins | 15-12-14 | 15:11

Volgens Charly Luske zijn er ruim 23,13 miljoen Australiërs op dit moment niet gegijzeld, dus er is helemaal niks aan de hand.
Hou perspectief mensen.

#Illwegkijkwithyou

Cuyahoga | 15-12-14 | 15:10

Kudo's scoren over andermans vervalst slachtofferschap.
Wie is er niet groot mee geworden?

jemagookniksmeer | 15-12-14 | 15:09

Heb wat Engelse tweets gelezen (doe ik normaal nooit) en de gegijzelden/slachtoffers in Sydney zijn allemaal in hun "thoughts and prayers"...
Ongetwijfeld is dat goedbedoeld maar braakgevoelens brengt dat bij deze heidense hond wel naar boven...

kibambam | 15-12-14 | 15:09

Zielig voor de moslims zo'n gijzeling door een moslim.
RAAR.

viridis | 15-12-14 | 15:08

kicktherabbit | 15-12-14 | 15:05

Ook moslims kunnen blank zijn. Linksachtige types hebben niet door dat zij het continu over ras en etniciteit hebben om aan te tonen dat islamkritiek een racistisch fenomeen is dat louter bestaat bij de gratie van boze, blanke mannen. Grenzeloze domheid.

Desmoulins | 15-12-14 | 15:08

@kicktherabbit | 15-12-14 | 15:05
Iedereen gelijke kansen, verpruts je het dan niet gaan schuilen achter trieste meuk zoals afkomst, religie en socialistische denkfouten.

Is dat nou zo moeilijk.

Jullie zeiken altijd over kleur en religie, leg er dan niet zo'n nadruk op elke keer weer.

Kaas de Vies | 15-12-14 | 15:07

@kicktherabbit | 15-12-14 | 14:57

Hahaha, wat ben jij de weg kwijt jongen, hopelijk ben je geen gevaar voor je omgeving.

Zo, en nu ga ik zitten wachten tot de eerste moslim een bemoeizuchtige ozzie helemaal de tyfus schopt. oioioioio.

maggoo | 15-12-14 | 15:06

Hieruit blijkt eens te meer hoe dom sommige blanken zijn. Of ben ik nu ook racisties?

tzaltochniet? | 15-12-14 | 15:06

@mallekater | 15-12-14 | 14:59
Heeft de Australische politie die gijzelnemer nou nog steeds niet getrakteerd op....[Mag ik hier niet zeggen]

necrosis | 15-12-14 | 15:06

kicktherabbit | 15-12-14 | 14:57

"Heeft weinig met potsierlijk te maken. Dan is een oud vrouwtje helpen de weg over te steken ook theatrale potsierlijke solidariteit met bejaarden."

Merkwaardige vergelijking. Als oude vrouwtjes meer dan gemiddeld hoofden zouden afsnijden of mensen in gijzeling nemen, dan had je misschien een punt.

Peyronie | 15-12-14 | 15:06

Dat zijn gewoon andere parasieten die weten dat als de ene groep parasieten wordt aangepakt zij later zullen volgen. De gastheer mag zijn gezondheid niet terugkrijgen anders is het uit met de gratis poen die uit de etterende wonden van de democratie vloeit als groene pus.

Ratatosk | 15-12-14 | 15:05

Kaas de Vies | 15-12-14 | 15:01
Wat hebben we het toch zwaar als blanken he. Ik houd je niet tegen en ik weet wel dat er dan een heel ander stukje hier op GS had gestaan waar je ipv een potsierlijke solidaire moreel verheven blanke gutmensch waarschijnlijk wordt neergezet als een dappere ridder des vaderland die ons arme blanken beschermt tegen een agressieve bezetter. Zo werkt het nu eenmaal, luisteren naar de doelgroep en clicks verkopen.

kicktherabbit | 15-12-14 | 15:05

Even voor alle zielige moslims met licht radicale neigingen,vrees niet als het even kan dan I'll ride over you.

Rechtende Rijder | 15-12-14 | 15:05

kicktherabbit | 15-12-14 | 14:57
Normale mensen durven inderdaad niet meer de straat vanwege moslim idioten, veel vaker dan andersom. Vandaar dat dit potsierlijk is.

mental K | 15-12-14 | 15:04

Wanneer een moslim onschuldige mensen gijzelt dan moeten andere moslims in bescherming worden genomen. Wanneer een moslims word gegijzeld, ook dan zal de moslim in bescherming worden genomen. Begrijpt u het nog?

Indoneesje | 15-12-14 | 15:04

Peyronie | 15-12-14 | 15:00

Die gijzeling heeft niets maar dan ook niets met de islam te maken, eerder nog met een Zionistisch complot om de moslims daar zwart te maken. Want die hebben het al zo zwaar nadat er een paar haatbaarden zijn opgepakt omdat ze plannen hadden om op straat onschuldige burgers te onthoofden. Maar dat laatste komt natuurlijk ook uit de koker van de Mossad, dat spreekt voor zich.

eerstneukendanpraten | 15-12-14 | 15:03

Tofik Dibi zoekt nog twee potige hollanders....
Die is te makkelijk!

necrosis | 15-12-14 | 15:03

Zegt genoeg toch. We got a problem. Called Islam.

Aantastelijk | 15-12-14 | 15:02

Moslims zijn geen ras. Hoe vaak ze het ook blijven proberen met behulp van de wereldwijde policor goegemeente; moslims zijn aanhangers van een ideologie. Dhimmitude is zo ontzettend bon ton. Nuttige idioten die louter dienen om de weg vrij te maken voor infiltranten zoals bijvoorbeeld Marcouch in ons land.

Desmoulins | 15-12-14 | 15:02

Kan mijn moeder van 82 ook wat moslimsbewaking bestellen zodat mocro's niet weer haar tas wegrukken?

sinar2 | 15-12-14 | 15:01

Australiërs, een hopeloos naïef volkje.

kaplaarzenverkoper | 15-12-14 | 15:01

@kicktherabbit | 15-12-14 | 14:57
Ik ga actief blanken helpen in Crooswijk, oh nee dat mag niet, dat is racisme.

Kaas de Vies | 15-12-14 | 15:01

Zit naar het Australische ABC te kijken. Is inderdaad tenenkrommend hoe sterk ze daar bezig zijn met het downplayen van de rol van islam in deze gijzeling. Een blonde mevrouw met depressief gezicht legt steeds uit dat het niks met de islam of Australische moslims te maken heeft.
Moslims lijken daar meer slachtoffer dan de door een islamgekkie gegijzelden in dat café.

Peyronie | 15-12-14 | 15:00

-weggejorist-

mallekater | 15-12-14 | 14:59

Wie wil met mij mee rijden naar de moskee? Ik ben bang voor de boze blankmensen nu.

Ommie de HaatMoker | 15-12-14 | 14:59

bespottelijke poppenkast

Rest In Privacy | 15-12-14 | 14:58

Twittere ergo sum.

Veel mooier was de poging van Uber om price surges toe te passen. Ze trokken hun ballen zo snel weer omhoog dat ze nu aan hun Crocodile Dundee hoedje hangen om vliegen te verjagen.

hangtiet met knoop | 15-12-14 | 14:58

Jiskefet had hier een sketch over, werd maar 1 woord steeds gescandeerd. RAAR!

Waar slaat dit op? Wat maakt die Islam toch het geloof met het besneden gouden pikkie. Interesseert mij dat geloof nou, kap er mee met dat domme gezeik.

Kaas de Vies | 15-12-14 | 14:58

Als normale mensen niet meer over straat durven vanwege een stel idioten is er niks mis mee om ze een handje te helpen. Heeft weinig met potsierlijk te maken. Dan is een oud vrouwtje helpen de weg over te steken ook theatrale potsierlijke solidariteit met bejaarden.

kicktherabbit | 15-12-14 | 14:57

Grass, gas, or ass, nobody rides for free!
*mijn bumperstickerT*

necrosis | 15-12-14 | 14:57

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl