Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Primeur! Dit is de nieuwe PVV Campagnebus!

AATEAM534.jpgDit is hem dan. De nieuwe PVV-campagnebus die weldra door de shariawijken van Nederland gaat rijden op zoek naar moskeeën, theehuizen en zwembaden met gescheiden uurtjes. Want die moeten sluiten. Allemaal. PVV-kamerlid Machiel de Graaf zei woensdagmiddag tijdens een onschuldig begrotingsdebatje opeens plotsklaps "We willen Nederland de-islamiseren. De enige leegstand waar Nederland beter van wordt, is de leegstand van moskeeën'' (Handig: Lijst Moskeeën in Nederland). Welja. Iedereen boos en geschokt natuurlijk. En terecht. Nog meer leegstand in Nederland = nog meer VVD-projectontwikkelaars = nog meer AZC's = nog meer vechtende asielzoekers. Enfin, we wensen de PVV veel succes met deze nieuwe manier van canvassen. Het AA-team (AntiAllah) van de PVV zal volgens anonieme Haagse bronnen (thanks Pieter) bestaan uit Geert "Hannibal" Wilders, luitenant Martin "Face" Bosma, Dion "Mad Dog" Graus en sergeant Harm "HJ" Beertema. If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the AA-Team.

Reaguursels

Inloggen

Toch interessant om te zien hoe makkelijk reaguurders af willen zien van elementaire grondrechten.

TheStef | 27-11-14 | 08:41

Ik geef ze gelijk. Islam is een totalitaire ideologie en ontwricht de samenleving, weg ermee dus. Dat kan niet radicaal genoeg.

De Anaalprofeet | 27-11-14 | 01:33

Er komen hier nog steeds veel te veel lieden die het hebben over het verbieden van een religie door de PVV. Dan bedoelen ze dus de logische wens van weldenkende mensen om de islam te verbieden zodra dat mogelijk wordt.

De islam is helemaal geen godsdienst maar de meest verschrikkelijke ideologie ooit. Een facistische ideologie die met bedrog, intimidatie en desnoods veel geweld het kalifaat nastreeft. Het kalifaat dat niets anders is dan de wereldheerschappij.

En dat bewijzen de aanhangers dagelijks al meer dan 1400 jaar.
Hoe blind moet je zijn om het niet te zien.

Ernstige cognitieve dissonantie. Vroeg of laat zullen de genoemde lieden het zelf ontdekken. Vraag het eens aan de christelijke Egyptenaren of Libanezen. Oh, wacht waar zijn die nou toch gebleven?

En verder natuurlijk het interbellum revisited.

Pieter V | 27-11-14 | 00:28

@doitdoit | 26-11-14 | 22:01
.
- "Het afschaffen/vervangen/bijschaven van de vorm van democratie zoals we die anno 2014 in Nederland kennen lijkt me minder opportuun dan het terugdringen van de Islam (waarvan jij getuige je eerdere posting (21:14) uberhaupt de prioriteit niet inziet)."
.
- U ziet kennelijk niet in dat het niet mogelijk is om Islam via democratie terug te dringen. De PVV staat volstrekt buitenspel. En volkenrechtelijke organisaties (zoals de EU en VN) maken discriminatie van bevolkingsgroepen niet mogelijk. Om Islam terug te dringen, dient dus eerst de oorzaak van de aanwezigheid in de eerste plaats (etatisme) verholpen te worden. Je kunt wel een been willen amputeren omdat het ziek is, maar als je de onderliggende ziekte die het been in de eerste plaats ziek maakte niet aanpakt zal de rest ook niet te redden zijn.
.
- "Je lijkt me gefixeerd op de tekortkomingen van de parlementaire domocratie zoals we die nu in NL hebben, en ziet (daardoor?) het feitelijk meest prangende probleem van de overname (van Nederland, jaja) door de Islam NIET."
.
Nee, hetgeen ik me realiseer (en u niet) is dat Islam hier niet eens was geweest(!) als er geen parlementaire democratie was... Het is ook dezelfde sociaal democratie die instandhouding en zelfs uitbreiding van het probleem voor de houders van staatsmacht mogelijk maakt... Nogmaals: Zonder de oorzaak aan te pakken heeft symptoombestrijding geen nut. Het meest prangende probleem is dan ook (nog) niet Islam, maar de sociaal democratie.
.
- " Als je nu reageert met: jamaar, het komt allemaal doordat we een verkeerd systeem hebben, dan begrijp je het niet helemaal."
.
Dat is een cirkelredenering die zo krom is als een hoepel. Denk daar maar eens over na.... U heeft grote moeite met oorzaak en gevolg te overzien. En daardoor trekt u volstrekt verkeerde conclusie over hoe dit probleem te tackelen....
.
- "Het BOEIT niet in wat voor systeem we nu zitten. We motten AF van de Islam."
.
Dat boeit dus wel degelijk in wat voor een systeem u zit, aangezien het huidige systeem bestrijding onmogelijk maakte, maakt en zal blijven maken. Was het systeem libertarisch, dan was er morgen geen Islam meer in Nederland. In een libertarische samenleving bepaalt namelijk niet een overheid met wie u samenleeft (laat staan voor wie u betaald), maar bepaalt u dat zelf... En zo zullen grote woongemeenschappen ontstaan waar Islam eenvoudigweg geweigerd wordt, want in essentie zit het gros van de bevolking in het geheel niet op Islam te wachten.... En zolang de bevolking niet dat soort beslissingen KAN maken, maar de overheid dit voor hun doet, zal Islam hier NOOIT verdwijnen. De sociaal-democratie moet weg... In het geheel.
.
- "Is ons HOOFDPROBLEEM. Rechtsom of Linksom, Libertariaans, Confessioneel, via Godsdecreet: het boeit niet. snapUnu?"
.
Wat u niet snapt (en zult snappen) is dat Islam een symptoom is van de werkelijke ziekte: De sociaal democratie. Oftewel een systeem waarin de bevolking er vrijwillig voor kiest om politici (allen van collectivistische schnitt) over hun lijf en eigendom te laten beslissen, in plaats van zelf verantwoording te nemen voor het leven...
.
De aanwezigheid van Islam is klein bier... De big fish to fry is de overheid in de eerste plaats. Islam-importeur, Islam-facilitator en Islam-ambassadeur.

De Libertariër | 26-11-14 | 23:51

Nederland heeft meer dan 500 moskeeën, in de VS zijn er 2000. Dus eigenlijk mogen er hier maar 25 moskeen staan.

Dutch_Holland | 26-11-14 | 22:26

De moskeelijst van Wikipedia is overigens verouderd. In de hiernaast gelegen buurtgemeente staan 2 moskeeën en die staan niet op de lijst.

Maria.1 | 26-11-14 | 22:21

Bijnaraak
Ja hoor, jij, je bent goed bezig jij.
Jouw slappe houding hebben we VEEL meer aan dan aan de PVV.
Heeft ons ook veel gebracht de laatste decennia.

doitdoit | 26-11-14 | 22:05

@Libertarier
Verhelderend, graag gedaan.
Jij ook zo.

Het afschaffen/vervangen/bijschaven van de vorm van democratie zoals we die anno 2014 in Nederland kennen lijkt me minder opportuun dan het terugdringen van de Islam (waarvan jij getuige je eerdere posting (21:14) uberhaupt de prioriteit niet inziet).

Je lijkt me gefixeerd op de tekortkomingen van de parlementaire domocratie zoals we die nu in NL hebben, en ziet (daardoor?) het feitelijk meest prangende probleem van de overname (van Nederland, jaja) door de Islam NIET. Je staart je blind op iets relatief onbetekenends.

Als je nu reageert met: jamaar, het komt allemaal doordat we een verkeerd systeem hebben, dan begrijp je het niet helemaal. Het BOEIT niet in wat voor systeem we nu zitten. We motten AF van de Islam. Is ons HOOFDPROBLEEM. Rechtsom of Linksom, Libertariaans, Confessioneel, via Godsdecreet: het boeit niet.

snapUnu?

doitdoit | 26-11-14 | 22:01

@bijna_raak | 26-11-14 | 21:49

Ik begrijp wel dat U het niet snappen kunt omdat U de realiteit niet kunt pruimen.

Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 21:56

Wat wel kan is anti-islam zijn en oppositie tegen islam voeren, wat niet kan is het recht op vereniging en vrijheid van godsdienst opheffen. Daarnaast vind ik minder minder gebral ook slecht te pruimen, net als kreten als kopvoddentax en knieschoten en vooral de daarachter liggende tokkie mentaliteit zo niet erger. Ik snap ook niet wat de PVV daarmee denkt te bereiken, behalve zichzelf onmogelijk maken als regerings partner en een voortdurende slachtofferrol.

bijna_raak | 26-11-14 | 21:49


De man met de hamer ziet overal spijkers.

Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 21:48

Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 19:59

U bent zelf zonder het te begrijpen al onderdeel van een meer Libertarische Samenleving. En op het ontstaan hiervan heeft u of de Nederlandse politiek geen invloed.

Mark_D_NL | 26-11-14 | 21:21

@doitdoit | 26-11-14 | 21:07

- "Je meldt niets, maar verveelt me ondertussen wel met je ditjes-en-datjes. Zeg eens iets. Poneer eens een stelling."
.
Dat u de inhoud kennelijk niet begrijpt, wil niet zeggen dat ze er niet staat.
.
- "Wat mot je nou eigenlijk met libertariteit?"
.
Invoeruh!
.
- "Blij met de Islam?"
.
Nope.
.
- "Blij met de EU?"
.
Nope.
.
- "Blij met "weg-met-ons"?"
.
Nope.
.
Wat een verhelderende discussie zo!

De Libertariër | 26-11-14 | 21:17

@Omkoal | 26-11-14 | 20:35
.
- "Zwitsal De Libertariër heeft niet door dat juist de islam in Nederland de grootste vijand van het libertarisme is en niet de PVV."
.
Proest!!! Alsof het de Islam is die massa's moslims importeert... Alsof het Islam is, die 60% van het inkomen van iedere Nederlander jat... Alsof het Islam is die een maakbare samenleving met staatsgeweld door de strot jast... Alsof het Islam is, die het bedrijfsleven regeert, dicteet, plundert en onderdrukt.
.
Beste jongen, ik weet niet wat voor een spoken u nog meer ziet, maar de realiteit in de tastbare en waarneembare fysieke wereld is dat Islam in Nederland GEEN ENE KLOOT in de melk te brokkelen heeft. Sterker, de enige reden dat Islam hier überhaupt binnen de landsgrenzen is aangekomen, is niet Islam natuurlijk, maar etatisme.... Oftewel, een groep houders van staatsmacht die het door het volk gegeven mandaat om te beslissen over lijf en goed misbruikte om de massa immigratie door de strot van burgers te rammen... En nou is het probleem natuurlijk niet DAT die macht misbruikt is om tegen het volk te handelen (er was immers nooit steun voor de massa immigratie), maar het eenvoudige gegeven DAT die macht er in de eerste plaats is.... Etatisme. DAT is het probleem.
.
En helaas is uw geliefde PVV niet alleen een vervend liefhebber van etatisme en streeft ze niets anders na dan instandhouding van de macht van de staat, ze is ook nog eens voorstander van een van de meest gruwelijke varianten ervan door naar het fascisme te neigen. Ironisch genoeg is het ook dankzij de PVV en haar geliefde parlementaire democratie dat het voor moslims ooit WEL mogelijk zal zijn om werkelijk iets in de melk te brokkelen te krijgen... Isn't it ironic??
.
De PVV is dan ook een vele malen grotere dreiging voor libertariers dan de Islam in de komende generaties ooit zal kunnen worden.

De Libertariër | 26-11-14 | 21:14

@Libertarier.
Je meldt niets, maar verveelt me ondertussen wel met je ditjes-en-datjes. Zeg eens iets. Poneer eens een stelling.
Wat mot je nou eigenlijk met libertariteit?
Blij met de Islam?
Blij met de EU?
Blij met "weg-met-ons"?

doitdoit | 26-11-14 | 21:07

Daar krijgen de Focwa-plaatwerkers nog een hoop werk aan.

Tonke Franse | 26-11-14 | 20:58

@Frikandel_met_mayo | 26-11-14 | 20:34

Wat moet ik daar nou weer mee...?

Is hier nou niet 1(!) PVV'er te vinden die het voor elkaar krijgt om ook maar een oppervlakkig deukje in mijn betoog te schieten...?

De Libertariër | 26-11-14 | 20:55

@Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 19:59

- "U creëert een eigen werkelijkheid die bestaat uit het poneren van bizarre ideeën en een reutel persoonlijke visies over de PVV."
.
U zou natuurlijk ook mijn stelling kunnen ontkrachten.. Maar dat lukt u niet. Dus vervalt u in veralgemeniseringen.
.
- "Voor U mag het geheel consistent, logisch en consequent doordacht zijn, staat U mij toe dat anders te beoordelen."
.
Het zou leuk zijn om te lezen hoe u het dan wel beoordeeld, in plaats van slechts te lezen DAT u het anders beoordeeld.
.
- "Mijn conclusie is vervolgens dat een inhoudelijke discussie niet zinvol zal zijn."
.
Mijn conclusie is dat u geen inhoud heeft en daarom een discussie uit de weg gaat.
.
- "Naast het begrip intellectuele leegheid bestaan overigens ook begrippen als verkeerde waarneming van de realiteit en overwaardering van de eigen intellectuele vermogens."
.
Natuurlijk bestaan die begrippen. Wat is uw punt...?
.
- "Wat zou de wereld zijn zonder raszuivere stereotypes, die met veel jolijt voorzien van een label, dienen ter bevestiging van de eigen superioriteit."
.
Om mijn superioriteit aan u te bevestigen heb ik geen stereotypes nodig. Slechts de constatering dat ik 20 argumenten heb aangedragen en u welgeteld "0" volstaat...

De Libertariër | 26-11-14 | 20:53

hahahaha .... LOL. In mijn gemeente van ca 30.000 inwoners NUL moskee! Geen één, noppes, nada..... Ik wist het al, maar het is weer zaaaaalig om dit te zien op Wikipedia. Bedankt GS!

Bernard Couperus | 26-11-14 | 20:53

Als er minder legbatterijen zijn, zullen er ook minder kippen zijn. Minder haatpaleizen zal op termijn minder booslims opleveren. Win-win dus. Laat niemand in nederland over pakweg 30 jaar zeggen dat ze niet zijn gewaarschuwd. Nu nog een roepende in de politieke woestijn maar de pvv heeft in mijn ogen als enige de ogen echt open. De rest houdt de stoeltjes lekker warm. En het betaald nog goed ook.

3xminder | 26-11-14 | 20:50

@tipo | 26-11-14 | 19:56

Zo is het, waarde tipo. Zo is het... ;-)

De Libertariër | 26-11-14 | 20:47

Fck!!! 453 haathuizen!! (4 jaar geleden zelfs, en die dingen schieten als paddenstoelen uit de grond!)
Weg daarmee!

G,I. Jane | 26-11-14 | 20:36

Zwitsal De Libertariër heeft niet door dat juist de islam in Nederland de grootste vijand van het libertarisme is en niet de PVV.

Omkoal | 26-11-14 | 20:35

@ De Libertariër  | 26-11-14 | 17:14
Man man, wat een bla bla. Zeker naar Zeitgeist gekeken?

Frikandel_met_mayo | 26-11-14 | 20:34

Volgens mij wil de PVV niet de grootste partij van NL worden. In veel zaken kan ik de PVV best gelijk geven, maar deze opmerking slaat weer helemaal nergens op.
De PVV heeft gewoon het grote voordeel dat alle andere partijen schijnheilig zijn en dat je door hun allemaal genaaid wordt en dat ze na de verkiezingen gewoon doen wat ze willen.

bobby33 | 26-11-14 | 20:29

tekenend.
Vroeger kon je bij de Azijnbode reaguren.
Dat kan niet meer.
De luiken zijn dicht gegooid.
Af en toe poepen ze nog een laffig artikeltje naar buiten, maar ze hebben inmiddels wel door dat ze op het verkeerde paard gewed hebben. Dat van Troje.

doitdoit | 26-11-14 | 20:21

Igor Putkin | 26-11-14 | 16:18

Hmmm volgens mij hebben de nederlandse kerken zich meest al zelf opgelost. Zijn volgens mij nu orkestzalen. Tweedehands marktplaatsen of iets anders behalve kerk. Nou de rest van de religeuse gebouwen nog. Dan wordt het hier weer een stuk leefbaarder.

tweetybird | 26-11-14 | 20:19

de pvv de grootste partij van n.l
dat wordt nog cordon sanitair.
de regering die als een haai met loodsmannetjes regeert.
zal in de toekomst niet meer te vormen zijn.
dan zal er toch wel een zaken kabinet moeten komen.
dit land wordt zo volgepropt met waardelozen,
elk dorp heeft straks een asiel centrum met een voedselbank.

soledad | 26-11-14 | 20:12

Een goed idee.

DebraCadabra | 26-11-14 | 20:09

@the hammer
gegoedlinkst :)
die hou ik erin.
En ja, het zijn mijn kinderen waar ik me zorgen om maak.

doitdoit | 26-11-14 | 19:59

@De Libertariër | 26-11-14 | 18:24

U creëert een eigen werkelijkheid die bestaat uit het poneren van bizarre ideeën en een reutel persoonlijke visies over de PVV. Voor U mag het geheel consistent, logisch en consequent doordacht zijn, staat U mij toe dat anders te beoordelen. Mijn conclusie is vervolgens dat een inhoudelijke discussie niet zinvol zal zijn.

Naast het begrip intellectuele leegheid bestaan overigens ook begrippen als verkeerde waarneming van de realiteit en overwaardering van de eigen intellectuele vermogens. Wat zou de wereld zijn zonder raszuivere stereotypes, die met veel jolijt voorzien van een label, dienen ter bevestiging van de eigen superioriteit.

Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 19:59

@De Libertariër 19:24
Ha! Nu ik de tweets van Wilders en De Graaf lees:
www.dagelijksestandaard.nl/2014/11/pvv...

Dus toch 'controlled opposition'.

Hoogste in de peilingen: Schot in eigen voet. -> PVV-strategie.

tipo | 26-11-14 | 19:56

Briljant Pritt: Dion "Mad Dog" Graus

Supermatthijs | 26-11-14 | 19:50

Dit kun je enkel toejuichen. Je lost er een meerderheid aan problemen mee op in Nederland.
De mooiste, relaxed, evenwichtige, vredelievende landen op deze globe, zijn de landen waar islamieten niet huizen.


Enkel alleen al het idee dat er weer dagen voorbij zouden kunnen gaan zonder gezeik en ellende van deze zwakzinnige ideologie, zou een ieder met liefde voor het leven (en zeker met kinderen) moeten aanspreken.


Van alles wat je kunt doen om de kwaliteit van je leven te verhogen, is het verwijderen van de islam, de meest effectieve.

Een ieder die dat niet ziet, is zwakzinnig, deaud gedebatteerd, seniel, kapot gegoedlinkst.

the_hammer | 26-11-14 | 19:43

Je gooit toch ook geen zeevis in een zoetwateraquarium? Dus ook geen islam in een christelijk biotoop. En de-islamiseren werkt niet. Je moet het gewoon van de ene op de andere dag verbieden en alle moskeeën sluiten.

PowPow | 26-11-14 | 19:31

@Reinier
Ja, je bent een beetje een dromer jij.
WAKE UP!
Niet vergelijken.
De realiteit waarnemen.
Objektief.
We worden overgenomen.
Weg-met-ons.

doitdoit | 26-11-14 | 19:30

we hebben anders al veel te veel van die haatketen als je het mij vraagt. Het wordt naar mening langzaam maar zeker tijd voor een twee opstand, erger dan die in 1572. Maar ja, waar haal je een paar pelotons watergeuzen vandaan. (sorry, ik snap dat dit voor een hedendaagse scholier chinees is).

jan-lul-de-behanger | 26-11-14 | 19:29

@tipo | 26-11-14 | 18:56

Is dit dezelfde tipo als die van DDS? Zo ja, Jansma ici... ;-)
.
En ik geloof dat u en ik deze discussie al eens hebben gevoerd.

De Libertariër | 26-11-14 | 19:24

@Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 18:48
.
- "Ik heb Uw ideeën al eerder gelezen. U hebt recht op Uw opinie maar ik vind ze mild uitgedrukt bizar en kansloos."
.
Bizar... kansloos... Maar ook maar 1 gat er in schieten (eigenlijk zelfs ook maar een poging daartoe doen), is al teveel voor u. LOL!

De Libertariër | 26-11-14 | 19:23

Peter Emile | 26-11-14 | 18:32
Precies wat Emile zegt.
Sowieso anti-Islam stemmen. En dus anti-EU.
Want dat is een Islam-vrindje pur-sang.
Los van 100 andere redenen om tegen de EU moloch te zijn.

doitdoit | 26-11-14 | 19:22

@De Libertariër 17:14
Er zijn ook kerken gesloten in Nederland, omdat mensen van hun geloof vielen. Je kunt wensen dat moskee-en hetzelfde lot ondergaan. Machiel van der Graaf deed dat vandaag. Daar kwam geen overheidsdwang aan te pas.

Uw aannames zijn verder de moeder van alle verneukingen, want zo gaat dat.

tipo | 26-11-14 | 18:56

Eerst de moskeeën dicht, dan hun banen en huizen afpakken (eerst nog een nachtje alle ruiten stukgooien). Dan de moslims in kampen stoppen en dan...

Joh, ik krijg een dejavu..

Reinier44 | 26-11-14 | 18:52

@De Libertariër | 26-11-14 | 18:12

Ik heb Uw ideeën al eerder gelezen. U hebt recht op Uw opinie maar ik vind ze mild uitgedrukt bizar en kansloos.

Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 18:48

ze hebben roosendaal vergeten die met D.... - geld is betaald.

brandewijn | 26-11-14 | 18:47

We kunnen natuurlijk wel met z'n allen lachen om dit nep-busje, maar de islam zou eigenlijk inderdaad bestreden moeten worden. Al was het alleen maar omdat het in wezen tot in de kleinste vezels een anti-democratische, totalitaire doctrine is, ronduit vijandig tegenover de westerse levensstijl, vijandig tegenover andere religies en andersdenkenden, die kritiek beantwoordt met georkestreerde woede, met dreiging, intimidatie en geweld, die dwingelandij, verovering en onderwerping in haar vaandels heeft staan, die zijn volgers aanzet tot primitief macho-gedrag en die er bovendien een uitermate naargeestige dodencultus op na houdt.

Zet al deze ingrediënten eens even op een rijtje:
- Anti-democratisch;
- Totalitair (iedereen dient zich te onderwerpen aan Allah);
- Vijandigheid tegenover een open, democratische en vrije samenleving;
- Vijandigheid tegenover andersdenkenden, anders-gelovigen en andere ideologieën;
- Geen kritiek kunnen velen en het verketteren van critici;
- Dwingelandij, verovering en onderwerping;
- Het verheerlijken van de man en het verlagen van de vrouw tot een wandelende baarmoeder die moet gehoorzamen en in de keuken thuishoort;
Het verheerlijken van de dood, c.q. het koppelen van een helden- of martelaarsstatus aan de dood;

Meng al deze ingrediënten in een Stahlhelm, even roeren, en wat krijg je dan?
Precies.
Puur fascisme.
Fascisme van het zuiverste soort.

En dat fascisme laat wereldwijd op steeds onbeschaamder, steeds brutalere en steeds gruwelijker wijze zijn lelijke smoel zien: In Afghanistan, in Syrië, in Irak, Pakistan, Indonesië, in Jemen, Nigeria, Somalië, Kenia, Mali, Libië, Egypte.

Zelfs in de westerse wereld heeft deze verrotte ideologie inmiddels zijn bloedige sporen van dood, verderf en geweld nagelaten: New York, Londen en Madrid voorop.

En nog, en nog altijd, zijn er talloze mensen, onder wie talrijke politici, die zonder zich te schamen en zonder met hun ogen te knipperen durven te zeggen dat de islam een 'religie van de vrede' is.

De islam is puur fascisme.
En fascisme moet je te vuur en te zwaard bestrijden.
Omdat het fascisme één generatie geleden al eens de wereld in brand heeft gezet, en heel Europa in een puinhoop heeft veranderd.

Na de Tweede Wereldoorlog werd er in Duitsland en in de rest van Europa op initiatief van de geallieerden een 'de-nazificatie-proces' in gang gezet: Nazi’s mochten geen functies meer bekleden, hun gewapende terreurgroepen die aanslagen pleegden op geallieerden en op Duitsers die bereid waren een bestuurstaak waar te nemen in dienst van de geallieerden, moesten onmiddellijk uitgeroeid worden, alle symbolen van het nazisme, zoals hakenkruisen en straatnamen waar Hitler in voorkwam, moesten verdwijnen.
Daarnaast werd propaganda gevoerd, bedoeld om de bevolking te confronteren met de misdaden van het naziregime.

Wat dat laatste betreft: die propaganda wordt momenteel gevoerd door de fascisten zélf, die geestelijke masturbatie beoefenen door de meest gruwelijke gewelds-porno, bedreven in naam van hun Grote Führer Allah, op het internet te zetten.

Zodat we met zijn allen terechte en groeiende walging en afkeer gaan koesteren tegen de volgers van deze ideologie.

Waardoor we hopelijk eindelijk, eindelijk eens daadwerkelijk beginnen met de bestrijding van dit vergif in onze samenleving; een rigoureus de-islamiseringsproces.
En ja, desnoods met beroepsverboden. Én met het elimineren van de leden en kopstukken van de smerige terreurcellen die ongetwijfeld binnen afzienbare tijd overal de kop gaan opsteken.

Korte metten.
En klaar met het pappen, nathouden en met onze vriendelijke, beschaafde tegemoetkomendheid die terecht als zwakte wordt ervaren.

Peter Emile | 26-11-14 | 18:32

@Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 18:16

Hoe typisch! U heeft inhoudelijk uiteraard helemaal NIETS tegen mijn verhaal in te brengen (omdat u weet dat ze berust op logica en consequent redeneren) en bezigt een ad-hominem om uw eigen intellectuele leegheid te maskeren...!
.
Altijd prachtig om die vooroordelen over PVV stemmers weer eens bevestigd te zien.. LOL!

De Libertariër | 26-11-14 | 18:24

(c)ZWITSUL | 26-11-14 | 18:11
.
"huh ? je schiet op de verkeerde 'libertarische' vijanden joh"
.
Een libertariër kent welgeteld 1 vijand. En dat is de mens of groep mensen die geen individuele eigendomsrechten erkent en lijf of goed schendt, oftewel collectivisten. Voor een libertariër is er moreel en praktisch dan ook geen enkel verschil tussen een fascistoïde PVV'er, een socialistische PVDA'er of een liberale "D66'er... Alle partijen (en aanhangers) hebben het verderfelijke etatisme gemeen.
.
Er is niet zoiets als een verkeerde vijand. ;-)

De Libertariër | 26-11-14 | 18:19

@De Libertariër | 26-11-14 | 17:14

Tsja, ook Libertarisme maakt meer kapot dan je lief is, dat is dan ook weer duidelijk. Aftellen maar die hersencellen, 10 9 8 .....

Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 18:16

@Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 17:49
.
- "De houders van de staatsmacht zijn uiteindelijk de burgers, dat ze idioten aan de macht helpen doet daar niet aan af."
.
Het probleem is niet dat er idioten aan de macht geholpen worden.. Het probleem is dat die macht er voor idioten is om te pakken. En die macht berust op de flinterdunne (schijn)legitimatie dat er überhaupt mensen komen opdagen in het stemhokje om zeggenschap over hun lijf en goed uit handen te geven... Ergo: Stem niet en er is geen schijnlegitimatie... en dus ook geen macht.
.
- "De steun voor Uw idee is mijn inziens in Nederland net zo groot als de steun voor het Tenenkaas imperium. Kansloos."
.
De feiten laten een andere realiteit zien, maar die moet je wel willen zien natuurlijk. Voor Europese verkiezingen komt nog niet 1 op de 3 kiezers opdagen... Op landelijk niveau is dit iets van 6 op de tien.
.
Zolang personen als u zich blijven verschuilen achter de gedachte dat niet stemmen niets uitmaakt en gewoon blijven stemmen... Dan zal er ook niets veranderen ook natuurlijk. Pas wanneer sceptici als u even gaan nadenken en realiseren dat het probleem de aanwezigheid van bijzondere macht is (overheid) en niet wie die macht grijpen... Pas dan zult u zich gaan realiseren wat ik (en vele anderen) zich al jaren realiseren: De Staat is het kwaad en stemmen is de strop om uw eigen nek leggen....

De Libertariër | 26-11-14 | 18:12

... en geen individuele eigendomsrechten erkend.
De Libertariër | 26-11-14 | 17:14

huh ? je schiet op de verkeerde 'libertarische' vijanden joh

(c)ZWITSUL | 26-11-14 | 18:11

Ja hier in de wijk: help AA-team!

funkyd | 26-11-14 | 18:08

-weggejorist-

kd1387 | 26-11-14 | 18:04

Bijna meer moskeeën dan kerken. In de tijd van Pim Fortuyn hoorde ik vaak dat je de islam kunt vergelijken met het christendom dat het een kwestie van tijd is dat ze zullen 'matigen'. *mwhoehahaha*

First Contact | 26-11-14 | 17:54

@MarcS | 26-11-14 | 17:35. Ik kom niet uit Gouda, anders had ik het wel gedaan.

Maria.1 | 26-11-14 | 17:51

Alle bussen, trams, metro's en treinen moeten verplicht met die tekst voorzien worden. Geen islamiet die nog gebruik maakt van het openbaar vervoer. Eindelijk weer zitplaatsen voor ouderen, geen tasjesroven meer, geen zwartrijders en het openbaar vervoer hoeft niet meer te stoppen bij al die moskeeen. Dus alles rijdt weer op schema. ( moet nog wel even met de NS besproken worden, want die leven van de vertragingen)

Baronwater | 26-11-14 | 17:50

@Multimediaknaller | 26-11-14 | 17:38
Wat gaat Geert nog eens zijn leven kosten? "Dit" is zo vaag;
- De soep van het busje?
- De uitspraken van D66?

Wat is de echte problematiek in NL volgens u?

MarcS | 26-11-14 | 17:49

Multimediaknaller | 26-11-14 | 17:38

De echte problematiek IS Den Hagistan. Een prachtige truc van de policoren om zichzelf onzichtbaar te maken en Greet trapt daar helaas in. Wat Geert nu doet is symptoombestrijding, de ziekte is onze politiek gekozen door u

rejected | 26-11-14 | 17:49

@De Libertariër | 26-11-14 | 17:21
"De enige logische en morele handeling is om vooral NIET te stemmen."

"I have a dream."

De houders van de staatsmacht zijn uiteindelijk de burgers, dat ze idioten aan de macht helpen doet daar niet aan af. De steun voor Uw idee is mijn inziens in Nederland net zo groot als de steun voor het Tenenkaas imperium. Kansloos.

Bezorgde_Burger | 26-11-14 | 17:49

Dit gaat Blonde Greet zijn dood nog eens worden... Maak je nu eens sterk voor de echte problematiek hier in NL!!

Multimediaknaller | 26-11-14 | 17:38

-weggejorist-

MarcS | 26-11-14 | 17:35

@Maria.1 | 26-11-14 | 17:09
Ja hoor, JIJ! Komaan je kan het ..... ik teken wel.

MarcS | 26-11-14 | 17:35

@DerUnterMensch | 26-11-14 | 17:21
Als je zoals al die andere partijen geen idee hebt hoe je een passend weerwoord moet formuleren dan doe je het toch gewoon zo?
Je rukt alles uit zijn verband, stropop, en vervolgens kijk je heel verontwaardigd naar de partij die het helemaal nooit gezegd of bedoeld heeft.

Zeg maar net als vroeger als men een windje liet ontsnappen. Iets te hard? Dan naar je buurman kijken, het liefst terwijl je meewarig met je hoofd schudt.

MarcS | 26-11-14 | 17:33

@quantumcollider | 26-11-14 | 16:56

In tegenstelling wat je zult denken sluit ik mijn ogen niet voor het gajes wat er tussen zit. Dit moet wat mij betreft voortvarend en keihard worden aangepakt. Niet omdat het moslims zijn maar omdat het onaangepaste hufters zijn. Wat betreft een dreiging vanuit de Arabische wereld heb ik een heel andere mening. Wij hebben daar niets te zoeken, behalve economische belangen.

Skunk57 | 26-11-14 | 17:22

@ProAsfalt | 26-11-14 | 16:26

Alvorens u besluit op welke partij u gaat stemmen en op welk poppetje u gaat stemmen, zou u zichzelf eigenlijk eens de vraag moeten stellen: Waarom zou ik eigenlijk stemmen en wat doe ik precies wanneer ik stem...?
.
Wat u doet met stemmen is uw recht op zelfbeschikking uit handen geven aan diegenen die via een parlementair-democratisch proces de macht grijpen. DAT is waar u in de eerste plaats een handtekening onder zet wanneer u stemt... U stemt in met uw onderdaanschap van de Staat der Nederlanden en verklaart niet langer eigenaar van uw lijf en goed te willen zijn.
.
Een stem op de PVV IS een stem op de VVD. En de PVDA. En D66. En SP. En de rest. Een stem is bovenal en vooral instemming met een systeem van diefstal en onderdrukking.
.
De oplossing voor alle huidige problemen is dan ook niet dit systeem te blijven ondersteunen door te stemmen... De enige logische en morele handeling is om vooral NIET te stemmen.
.
En als op langere termijn genoeg mensen dit maar doen, dan hebben de houders van staatsmacht niet langer de schijnlegitimatie om u te beroven, onderdrukken en dwingen samen te leven met hordes culturele barbaren...

De Libertariër | 26-11-14 | 17:21

? Dit roepen ze toch al jaren. Niets nieuws aan hoor. Of is dit poging 29471938429 om de PVV weer eens op iets aan te vallen dat eigenlijk helemaal niet zo slecht is en ze al jaren roepen terwijl je doet alsof het weer een nieuw dingetje is waarmee de PVV nog een stap verder is gegaan als eerst en wat echt niet kan?

Tja mogelijk dat de achterban van die partijen die zulke aanvallen inzetten dom genoeg zijn om erin te trappen. De PVV-achterban is er ondertussen wel gewend aan geraakt dus het helpt hooguit om mensen vast te houden bij die andere partijen.

DerUnterMensch | 26-11-14 | 17:21

Als christenen mogen kerstenen en islamietjes mogen islamiseren, dan mag de rest de-islamiseren en ontkerstenen.
Niks aan de hand.

Fijnstoffer | 26-11-14 | 17:21

Aboutaleb heeft al een standpunt van Geert Wilders overgenomen. Laten we hopen dat meer partijen standpunten van de PVV overnemen.

Op dit moment word Nederland overspoeld met (vooral) moslim gelukzoekers. Ieder jaar komt er een kleine (moslim) stad bij.


Dat kan nooit goed gaan. Ik hoop dat de mensen nu echt in verzet komen en zich niet meer door politiek correcte bestuurders en media laten overlopen en/of laten bepalen hoe ze moeten denken.

Sweden: Police point out 55 Muslim-dominated areas where “criminals” have taken control of the area
www.jihadwatch.org/2014/10/sweden-poli...

Marteljy | 26-11-14 | 17:17

@Igor Putkin | 26-11-14 | 16:39
Die anderen garanderen wel dat u "Mein Kampf" gewoon overal mag lezen? Of zorgen ervoor dat een of andere cartoonist, iets met Gregory gewoon kan tekenen wat hij wil?
-
au?

MarcS | 26-11-14 | 17:16

@Art Vandelay Ultor | 26-11-14 | 16:11
.
- "Domme zwitsals die meteen over fascisme beginnen kunnen we missen als ebola, trouwens."
.
Ik begrijp dat het een ongemakkelijke waarheid is dat de PVV een fascistoïde beweging is, maar dat maakt dit gegeven niet minder waar natuurlijk.
.
- "Heb De Graaf nergens over staatsdwang gehoord, maar sommige mensen trekken nu eenmaal graag snel conclusies om gesterkt te blijven in een simpele wereldbeeld."
.
LOL! Hoe denkt u dan dat de Graaf het voor elkaar wil krijgen... Aanbellen bij moslims en vragen of ze misschien hun moskee willen sluiten...? Proest! U rationaliseert het feit dat de Graaf staatsdwang MOET gebruiken en WIL gebruiken (zie PVV programma) om de Islam tegen te gaan. Dat u dit niet onder ogen wil zien, doet me vermoeden dat uw morele kompas nog niet compleet uit het lood geslagen is...
.
- "Heb ook oud-reaguurders op de twitters het fascisme aan de PVV zien verbinden vanwege deze uitspraken van De Graaf. Tragisch."
.
Tragisch dat u niet onder ogen wenst te zien dat het onderdrukken van een specifieke bevolkingsgroep (te weten; moslims) door middel van staatsgeweld fascistoïde is... Wat IS, IS.
.
- "Dat mensen uiteindelijk zo legendarisch stompzinnig blijken te zijn blijft toch een wonderlijk iets."
.
Wel, toont u mij dan maar eens ragfijn onderbouwd aan dat de PVV GEEN fascistoide beweging is. Hieronder alvast mijn onderbouwing dat ze dit wel is, aan de hand van de toetsingscriteria van Dr. Lawrence Britt:
.
1)Krachtig nationalisme. De PVV is dol op de natiestaat, verheerlijkt Nederlandse waarden en verketterd enkele niet-Nederlandse waarden.
.
2)Minachting voor de rechten van de mens. Wel, in de ogen van de PVV is de mens die moslim is, minderwaardig aan de mens die niet-moslim is. De PVV noemt Islam structureel barbaars. Hiernaast wenst de PVV speciale "plichten" voor moslims in te stellen (kopvoddentax, verbod gescheiden zwemmen, verbod Koran), waarmee de PVV discrimineert en geen gelijke rechten voor ieder mens hanteert.
.
3) Identificatie van vijanden-zwarte schapen. Hence, moslims.
.
4) Overheersing van de militaire macht. De PVV wenst grof meer geld naar politie en Defensie te schuiven. De PVV heeft zelfs geopteerd voor het inzeten van het leger in wijken waar veel moslims wonen. Ook de verheerlijking van geweld (knieschoten) reken ik tot de niet aflatende zucht van de PVV naar een politiestaat. De bevoegdheden die deze clowns aan de ordehandhavers wensen te geven, bezorgt me rillingen.
.
5)De Staat als ultiem hoeder van het gezin. De PVV is voorstander van een overheid die zich in ieder opzicht bemoeit met het gezinsleven. Niet alleen wil men vergaande interuptie in islamitische gezinnen (beperking onderwijs, Koran verbod), maar dit is veel breder te trekken. De PVV is voorstander van een overheid die de educatie van burgers regelt, schoolgang wil verplichten, diverse toeslagen en subsidies in stand wil houden, is een voorstander van propaganda/correctie centra als Jeugdzorg en wenst jeugdige delinquenten het leger in te sturen. De PVV wenst verder dat de Staat vergaande privacy inbreuken mag plegen op burgers, door af te luisteren, te tappen en internet te monitoren. De PVV ligt tussen u en uw vrouw in, in bed.
.
6. Gecontroleerde massamedia. De PVV is groot voorstander van een publieke omroep. Het is slechts de huidige (linkse) invulling die haar niet aanstaat... Was de staatsomroep minder links, dan zou de PVV hier een uiterst nuttig propaganda middel in zien. Hiernaast dicteert de staat natuurlijk wat er wel en niet gezegd mag worden in dit land, en ook hier is de PVV een groot voorstander van, al is het ook hier de invulling die de PVV graag iets anders zou zien.
.
7) Obsessie met de nationale veiligheid. Niet aflatend wijst de PVV op het risico van de afbreuk van Defensie, het risico dat moslims zijn en het risico dat de EU vormt voor de natiestaat Nederland. De PVV is dan ook voorstander van grove uitbreiding van de politiemacht, Defensie en acht zelfs drones om de bevolking te bespioneren volstrekt acceptabel.
.
8)Religie en regering zijn met elkaar verweven. De PVV hamert doorlopend op de Judeo-Christelijke grondfundamenten waar Nederland op gebouwd is en wenst deze fundamenten als centraal uitgangspunt voor het volledige beleid te houden.
.
9)De macht van ondernemingen wordt beschermd. Dit is het eerste punt waar de PVV afwijkingen vertoont. De PVV wenst multinationals niet te beschermen, maar wenst multinationals naar goed socialistisch gebruik meer vruchten van arbeid te ontnemen.
.
10) Macht van de arbeider/burger wordt onderdrukt. Wel, de PVV is voorstander van de Staat als ultiem verdeler van lijf en goed binnen de grenzen van de Staat der Nederlanden. Door de torenhoge belastingen, het sociale stelsel en het gigantische verzorgingsstelsel dat de PVV voorstaat, is het recht op zelfbeschikking voor ieder individu (niet louter arbeiders) vrijwel non-existent. De PVV ziet burgers primair als staatsonderdanen, die braaf en gedwee ja en amen tegen alle maatregelen vanuit de regering zeggen.
.
11) Minachting voor intellectuelen en kunsten. Glashelder.. De grachtengordel elite en kunstsubsidies komen er bekaaid vanaf bij de PVV. De minachting druipt er van af.
.
12)Obsessie voor misdaad en straf. Leger inzet jegens burgers, agenten die blindelings op burgers mogen schieten (knietjes), drones om te spioneren, animalcops; De lijst is eindeloos, alsmede de publieke gebeden en oproepen van de PVV tot vele malen harder straffen en het uitzetten van buitenlanders die crimineel gedrag vertonen.
.
13)Vriendjespolitiek en corruptie. Dit is een punt waar ik de PVV niet op heb kunnen betrappen. Vandaar ook dat mijn slotconclusie is dat de PVV vooralsnog een fascistoïde(!) beweging is en niet fascistisch.
.
14)Misbruik van de rechterlijke macht voor verkiezingen. De PVV is een groot voorstander van collectivisme, oftewel de situatie waarin de Staat ultiem beslisser EN verdeler van goed binnen het grondgebied is. De PVV laat de burger niet de keuze tussen überhaupt wel bestuurd willen worden door een politieke kaste of vrijgelaten worden... No siree. De PVV is voorstander van een parlementaire democratie, waarin de burger per definitie de rol van staatsonderdaan kent. De burger HEEFT niets te beslissen over lijf en goed, en de PVV doet er via de rechterlijke macht ALLES aan (niet in het minst de Grondwet onderschrijven en de Koning gehoorzamen)om dit mechanisme in stand te houden.
.
CONCLUSIE: De PVV is geen fascistische beweging. Ze mist een geweldscomponent (straattroepen bijvoorbeeld) die het fascisme kenmerkt. Hierdoor zou fascistisch een onjuiste duiding zijn. Wat de PVV wel is, is een fascistoïde beweging, die via staatsgeweld de eigen variant van de maakbare samenleving tot stand wenst te brengen en geen individuele eigendomsrechten erkend.

De Libertariër | 26-11-14 | 17:14

@Nappa | 26-11-14 | 16:36
Succes met het bemachtigen van "Mein Kampf", pedofiel zijn, een pedofielen vereniging op richten. Maar die dingen zullen wel niet tellen in uw ogen? Zo wel, waarom maakte u zich niet sterk voor Martijn dan?

MarcS | 26-11-14 | 17:14

Nappa | 26-11-14 | 16:36
Je draait zaken om. Moslims radicaliseren door moskeebezoek van haatzaaiers, en daar reageert een vooralsnog (!) liberale meerderheid op. En het meerendeel van de klachten gaan weliswaar gepaard met islam, maar duiken veel dieper in de materie. Er is een zekere straatcultuur die op sommige plekken wordt gedomineerd door meer dan alleen ¨schoffies¨.

Er zijn blanke kinderen met z´n 2´en in een klas van 30 kinderen van Turks-Marokkaans-Suri-Anti-afkomst. Simpel gesteld: dat wil je gewoon: niet. Not. Nooit. Zover is het dan wel gekomen en het raast lekker op tempo door zo.

Heb zelf op een wel aardige verdeling 25% van vanalles wat in Ijsselmonde gezeten - leuke klassen. Maar zie de kentering. Wees daar toch niet zo blind voor.

chicago river | 26-11-14 | 17:12

Is er niemand in Gouda die een petitie kan starten tegen de komst van de megamoskee? Dan kunnen wij die massaal steunen.

Maria.1 | 26-11-14 | 17:09

@MarcS | 26-11-14 | 17:08
3 keer? Dat zal ze!

MarcS | 26-11-14 | 17:09

@Koning één oog | 26-11-14 | 16:31
Yep interessante stelling van jou. Hij slaat als een tang op een varken omdat je blijkbaar het debat niet gevolgd hebt en de MSM na-blaat? Misschien dat andere oog ook maar even uit laten steken, dan luister je misschien wat beter.

MarcS | 26-11-14 | 17:08

@Koning één oog | 26-11-14 | 16:31
Yep interessante stelling van jou. Hij slaat als een tang op een varken omdat je blijkbaar het debat niet gevolgd hebt en de MSM na-blaat? Misschien dat andere oog ook maar even uit laten steken, dan luister je misschien wat beter.

MarcS | 26-11-14 | 17:08

@Koning één oog | 26-11-14 | 16:31
Yep interessante stelling van jou. Hij slaat als een tang op een varken omdat je blijkbaar het debat niet gevolgd hebt en de MSM na-blaat? Misschien dat andere oog ook maar even uit laten steken, dan luister je misschien wat beter.

MarcS | 26-11-14 | 17:08

@tipo | 26-11-14 | 16:26
Ja dat kunnen we niet laten gebeuren hoor de PVV de grootste.

MarcS | 26-11-14 | 17:06

@Snowy2000 | 26-11-14 | 17:00. Er wordt een heel vies spelletje gespeeld in Gouda.

Maria.1 | 26-11-14 | 17:05

Het doel heiligt (!) de verdelgingsmiddelen.

James Waspik | 26-11-14 | 17:05

Eindelijk doet er een politieke partij iets! Het veilige en huidige pappen, pamperen en wegkijken bij het al 35 jaar durende onwelwillendheid van mohammedanen heeft niet gewerkt. Het heeft miljarden gekost en het gesar, geterroriseer en geparasiteerd, heeft een no-tolerance attitude gekweekt . Bij mij ook in ieder geval. Steeds het nadeel van de twijfel krijgen, is een reactie op de eindeloze reeks acties van mohammedanen de laatste 4 decennia.
.

.

.

pluizigkroeshaar | 26-11-14 | 16:59

@ Skunk57 | 26-11-14 | 16:39
.
En als we even de hoge criminaliteit onder moslims even vergeten, dan zal jij ook geen last van hun hebben. Die moslims leven in hun eigen wereldje, en omdat jij daar niet in zit heb je daar geen last van.
.
Voorlopig althans.
.
Want zij breiden dat wereldje van hun continue uit. En dan komt er een dag dat JIJ in HUN wereld leeft, en dan zul je merken hoeveel last zij eigenlijk van jou hebben, en wat dat jou gaat kosten, goedschiks of kwaadschiks.
.
Ik nodig je uit een bestaan op te bouwen in de Haagse Schilderswijk, als voorproefje.

quantumcollider | 26-11-14 | 16:56

De pvv begrijpt het niet, meer import betekent dat het kaartenhuis sneller instort en dat gebeurt nu. Dus kom maar binnen mensen in het hol van de leeuw.

Jim Lovell | 26-11-14 | 16:52

@Igor Putkin | 26-11-14 | 16:37
Geen vergunningen verlenen? Doen ze immers met andere dingen ook die onwelgevallig (b)lijken.

MarcS | 26-11-14 | 16:52

Verfrissend, een partij met een duidelijke visie.

smdyasc | 26-11-14 | 16:51

@Abu Koop Dan | 26-11-14 | 16:19
Inderdaad, maar ik denk dat Geert momenteel iets minder genuanceerd uit de hoek zal komen.

MarcS | 26-11-14 | 16:50

Zijn die autootjes er ook al in een Dinky Toy uitvoering? zal heel mooi staan in mijn vitrinekast.

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 26-11-14 | 16:47

Niet zo zeuren over de Islam mensen, de PvdA & D66 Schopt nog wat meer bejaarden uit de zorg, dan kunnen ze met dat geld meer aankomende steuntrekkers binnen halen.

Snowy2000 | 26-11-14 | 16:45

Als Machiel de Graaf de kamer had verteld, dat de PVV minder werkeloosheid wenst, dan had het ANP (en al die GPD-bladen) gekopt:

PVV: "Nu dwangarbeid invoeren!"

tipo | 26-11-14 | 16:45

Zolang de moslims zich niet aanpassen, als ze in westerse landen wonen, zul je partijen als de PVV houden...

LJBrinkhorst | 26-11-14 | 16:45

Nappa | 26-11-14 | 16:36

De Islam past nu eenmaal niet in Nederland en Europa dit is nu toch wel duidelijk.

Eurotokkie | 26-11-14 | 16:42

Machoclown | 26-11-14 | 16:30

"De grootste dreiging is het geloof; politiek of religieus.
Kies je heiland en dat is meteen je laatste vrije keus."

CumGranoSalis | 26-11-14 | 16:41

Het gaat de meeste nay-sayers ook allang niet meer over de islam.
Als je niet inziet dat de islam de kanker is voor deze aarde, dan heb je de laatste 20 jaar onder een steen geleefd, of je bent dom, of je hebt andere belangen.
Het gaat ze vooral om het feit dat de PVV gelijk heeft.
En dat kunnen ze niet accepteren.
Want de PVV dat zijn laagopgeleide tokkies die alle moslims dood willen maken.
Tenminste, dat beeld heeeft het correctvolk gecreëerd.

Wilders is iemand die weerstand opwekt, mensen hebben nou eenmaal een hekel aan iemand die veel chargeert, zich profileert en een grote bek heeft.
Ik zou ook niet met hem een biertje gaan drinken of een avondje kaarten.
Maar dat wil niet zeggen dat hij geen gelijk heeft.
Ik heb hem nog nooit op een leugen kunnen betrappen.

Ik snap dat het lastig is om te realiseren dat je ongelijk hebt, maar dat nooit kan toegeven en dan liever het hele land kapot maakt, zodat de gelijkhebbers ook moeten boeten.
Er zit zoveel zelfdestructiviteit in de mens, dat is genetisch bepaald.
Heb ervaring met gokverslaafden en alcoholisten en die voelen ook een vorm van bevrediging als ze helemaal op de bodem zitten.

Dat gezeur over dwang, hoe dom kun je zijn. Je mag ook niet bellen in de auto.
Mocht vroeger wel. Als je nu belt krijg je een bekeuring. Dat is de dwang die er achter zit.
Als uiting van godsdienst in het openbaar verboden wordt, krijg je een boete als je het toch doet.
Dat kan een geldboete zijn en bij herhaaldelijk overtreden een gevangenisstraf of het innemen van paspoort en uitzetten.
Wat valt daar niet aan te snappen?
Alle wegkijkers dromen ervan dat Geert ooit gaat zeggen dat hij een grote kuil wil graven en daar alle moslims in wil flikkeren en dan een bom erop en dichtgooien.
Maar dat gaat hij nooit zeggen, want dat wil hij niet.
En de meeste stemmers willen dat ook niet, een enkele gek daargelaten.
Ik als PVV-stemmer wil dat mijn kinderen en kleinkinderen in vrijheid kunnen leven. En dat kan alleen in een land zonder islam.
Daarom stem ik op de enige partij voor de vrijheid, omdat dat het beste is wat we hebben.
En I pity alle fools, wegkijkers en goedpraters.

Cuyahoga | 26-11-14 | 16:40

Koning één oog | 26-11-14 | 16:31
Het is geen voorstel van de PVV. Het is een wens. Een wens die de PVV altijd al gekoesterd heeft en niet nieuw is.

Vertrouw nooit het ANP.

tipo | 26-11-14 | 16:40

Soms stap ik s'avonds rond 21.50 nog even de super in voor wat spulletjes, en zie dan bijvoorbeeld een man met een snor, gesluierde vrouw en zelfs kinderwagen (ja echt) erbij rondschoffelen. Waarschijnlijk pakistaans of indisch.. geen idee. Maarja geen probleem, ze vallen niemand lastig en zijn verdacht rustig en vriendelijk.

Maar wat als dat een jaar later 30, 40 of 300 stelletjes zijn die daar op hun pantoffels en slippers rondhangen met duizenden kinderwagens? Ergens moet er iets gebeuren want het moge inmiddels wel duidelijk zijn dat de westerling er niet tegen op kan boksen. Juist ook omdat de inmenging zo geleidelijk en 'vriendelijk' verloopt. Maar dan zit je ineens met een berg shidt waar je niets meer tegen kunt doen.

de grote Anti | 26-11-14 | 16:40

Nappa | 26-11-14 | 16:36
En die partij heet Partij voor de VRIJHEID (sic).

Igor Putkin | 26-11-14 | 16:39

@kaplaarzenverkoper | 26-11-14 | 16:15

Ik heb van de islam of moskeeën geen last.
Maar ga, ik heb dan ook niet dagelijks last van terroristische aanslagen vanuit die hoek. De rest van Nederland wel. Kudt man.

Skunk57 | 26-11-14 | 16:39

@ProAsfalt | 26-11-14 | 16:26
Och de anderen draaien hard aan de stuurtjes momenteel. Ik kom niet meer bij over een maandje of 14-15 als de PvdA, VVD & D66 ook dit soort teksten uit gaat kramen om maar in het gevlei te komen. Raar maar waar, dan staan sommige figuren hier, die nu mordicus tegen zijn, het opeens goed te praten. Dan is het opeens wel acceptabel, alleen maar omdat Lodewijkje of Mark of Pechold t ook zegt, toch?

MarcS | 26-11-14 | 16:38

Art Vandelay Ultor | 26-11-14 | 16:22
' mensen als jij' kan ik niet zoveel mee. Maar soit. Andere vraag, als niet met dwang, hoe dan wel?

Igor Putkin | 26-11-14 | 16:37

-weggejorist-

Nappa | 26-11-14 | 16:36

Fleur draaideur als die verslaggeefster dan maar?

peenindiees | 26-11-14 | 16:36

Wel Anti-Tata en Anti-Kafir busjes laten meerijden ter compensatie, anders worden de booslims boos.

Nivelleermarionet | 26-11-14 | 16:32

Dit soort voorstellen kun je toch niet meer serieus nemen?

Waar is de rechtse flank met constructieve voorstellen en ideeen in Nederland?

De overige partijen voeren in meer en mindere mate enkel het geluid van Brussel..

Vervult de PVV niet gewoon de rol van de gecontroleerde oppositie in de samenleving? Hoe vaak gooit Wilders zijn eigen glazen niet in?

Padum tjss.. Dat is nog eens een interessante stelling

Koning één oog | 26-11-14 | 16:31

De enige waar ik nog wil sneuvelen is Geert Wilders de rest mag van mij ter plekke doodvallen.

Machoclown | 26-11-14 | 16:30

Op een Pro-Islam bus komt meer tekst te staan , bestrijding van Joden , Christenen , Ongelovigen en Homo's..

Eurotokkie | 26-11-14 | 16:28

@tipo | 26-11-14 | 16:26
Exact.

Art Vandelay Ultor | 26-11-14 | 16:27

Het extreem-linkse ANP verdraait de woorden van Machiel de Graaf weer eens.

Machiel de Graaf zegt dat hij wil dat alle moskee-en leeg komen te staan. Dat kan bijvoorbeeld door een gebrek aan moslims, omdat ie iets anders zijn gaan geloven in NL. Hij zegt niet dat hij die moskee-en allemaal door de overheid laat sluiten.

Als het ANP politiek gaat bedrijven, zal de Staatsomroep er vanavond wel een schepje bovenop doen. Tsja, de PVV is de grootste, dus mag alles weer...

tipo | 26-11-14 | 16:26

@De Libertariër | 26-11-14 | 16:03
Zit wat in maar ja,
een alternatief is er niet.
Er is geen enkel ander partij die
1) de klimaatsverandering veroorzaakt door de mens ontkent,
2) uit de EUSSR gedrocht wil stappen
3) een bindend correctief referendum wil invoeren
4) wel voor de gewone arbeider is
5) ontwikkelingssamenwerking wil afschaffen
6) Linkse hobby's wil afschaffen zoals Quincy subsidiëren

Dus kan ik niet anders dan PVV stemmen.

ProAsfalt | 26-11-14 | 16:26

Als je slim bent parkeer je niet naast dit busje. Grote kans dat ie vanacht of zo stontaan uitbrandt.

Osdorpertje | 26-11-14 | 16:26

Denk dat we beter eerst de Linkse zieligheids industrie moeten bestrijden, dan gaat de rest vanzelf over.

Snowy2000 | 26-11-14 | 16:26

@ Igor Putkin | 26-11-14 | 16:18
.
Ik ben echter ook realistisch genoeg om te weten uit welke hoek de grootste dreiging komt.

quantumcollider | 26-11-14 | 16:24

Anarcist | 26-11-14 | 16:20

Ja en achter in de bus zit een douchecabine, toch.

Eurotokkie | 26-11-14 | 16:23

Voordeel van deze benadering is dat de PVV de opinie weet bij te sturen door telkens een beetje uit de bocht te sturen. Nadeel is dat ze de meerderheid der Nederlanders ze toch wat te extreem vinden. Daarmee vervreemden ze veel kiezers en daarmee bestuursmacht van zich.
Tenzij Geert als doel heeft om vanuit de oppositiebankjes en vanachter de Twitter te regeren, missen ze toch het doel.

ole guapa | 26-11-14 | 16:22

De bus zal niet lang rijden in dit land van de vrije meningsuiting ,vrees ik .

blauwe zander | 26-11-14 | 16:22

@Igor Putkin | 26-11-14 | 16:16
Mensen zoals jij beginnen over dwang, niet De Graaf.

Hij zegt: 'We willen Nederland de-islamiseren. De enige leegstand waar Nederland beter van wordt, is de leegstand van moskeeën.'

Daar staat niet: 'We willen vanuit overheidswege alle moskeeën subiet sluiten.'

Art Vandelay Ultor | 26-11-14 | 16:22

@ Igor Putkin | 26-11-14 | 16:18

Absoluut. Is discrimineer niet in mijn afkeer van geloven/gelovigen die mijn vrijheid willen afnemen.

quantumcollider | 26-11-14 | 16:21

Qoopje | 26-11-14 | 16:18
Je kop in het zand steken is de oplossen van al je problemen .

Eurotokkie | 26-11-14 | 16:21

Bus rijdt op gas neem ik aan

Anarcist | 26-11-14 | 16:20

Art Vandelay Ultor | 26-11-14 | 16:07
dat stuk van greet is best wel goed, helaas vatten de gutmenschen en meeste booslims dat als insult en discriminazi op

Abu Koop Dan | 26-11-14 | 16:19

had niet anders verwacht.... veel schreeuwen over problemen maar oplossen is er niet bij

Qoopje | 26-11-14 | 16:18

quantumcollider | 26-11-14 | 16:15
Dus ook de RK kerk en synagogen?

Igor Putkin | 26-11-14 | 16:18

Igor Putkin | 26-11-14 | 16:02 - deze opmerking zou het in pakweg 1990 nog goed hebben gedaan, maar het is inmiddels 2014.

Inka6786 | 26-11-14 | 16:17

Art Vandelay Ultor | 26-11-14 | 16:11
Welke andere vormen van dwang zijn er dan om het gewenste pvv effect te bereiken?

Igor Putkin | 26-11-14 | 16:16

de-islamiseren (PVV) of de-radicaliseren/pamperen (links tuig + VVD) .. ?
De keuze is aan U .. in het stemhokje

(c)ZWITSUL | 26-11-14 | 16:16

Ik zal straks even mijn lijst met synagogen uploaden. Die kunnen in een moeite door tegen de vlakte.
Skunk57 | 26-11-14 | 16:03
niet nodig hoor. in Nederland hebben we DAAR geen last van!

kaplaarzenverkoper | 26-11-14 | 16:15

Dion Graus: "........."
Beertema: "shut up, fool!"

Klinkt realistisch.

Rémy Martin ® | 26-11-14 | 16:15

Als we nu een beginnen met gebedshuizen die gerund worden door buitenlandse mogenheden en conservatieven die geweld tegen andersgelovigen oproepen?
.
Natuurlijk sluit je dan wel voornamelijk moskeeen...
.
En ook de meerderheid van de moskeeen...

quantumcollider | 26-11-14 | 16:15

Gisteren weer genoten van die Frits Sietsema bij Pauw trouwens. Wat een genot *kuch*

Igor Putkin | 26-11-14 | 16:15

Zijn inbreng gezien in het debat, helemaal perfect.
Kan er niets zinnigs aan toevoegen.

Carpe@diem | 26-11-14 | 16:13

Ik wil ook zo'n busje!

eerstneukendanpraten | 26-11-14 | 16:13

Cneasaithe | 26-11-14 | 16:09

Er staat toch netjes Islam-bestrijding en geen ongediertebestrijding.

Eurotokkie | 26-11-14 | 16:12

Domme zwitsals die meteen over fascisme beginnen kunnen we missen als ebola, trouwens. Heb De Graaf nergens over staatsdwang gehoord, maar sommige mensen trekken nu eenmaal graag snel conclusies om gesterkt te blijven in een simpele wereldbeeld.

Heb ook oud-reaguurders op de twitters het fascisme aan de PVV zien verbinden vanwege deze uitspraken van De Graaf. Tragisch. Dat mensen uiteindelijk zo legendarisch stompzinnig blijken te zijn blijft toch een wonderlijk iets.

Art Vandelay Ultor | 26-11-14 | 16:11

Hahahahahahahahahahahahaa....

*zucht*

overVecht | 26-11-14 | 16:11

B.A. mag natuurlijk niet meedoen want die is op het vliegtuig terug naar de VS gezet?

BurgerSpionageNummer | 26-11-14 | 16:10

Nazi-partijgebouwen sluiten we hier in Nederland ook toch zonder blikken of blozen? Het wordt tijd dat we de islam afrekenen op wat het propageert, en niet langer tolereren dat massamoordenaars en fascisten zich achter onze vrijheid van godsdienst verstoppen.

Adversary | 26-11-14 | 16:10

De Islam brengt ons 0,0 niks posiefs, alleen maar ellende, teveel om op te noemen. Elke dag worden we doodgegooid met moord en doodslag van over de hele wereld. De bouw van moskeeën in Nederland neemt snel toe en ze worden steeds groter, hoger, dominanter. Ik zeg kappen met die handel.

rien6139 | 26-11-14 | 16:10

The Mosknee Gang

ecologiste | 26-11-14 | 16:09

.. en Francisco van Jole als Colonel Decker.

Godsammekraken | 26-11-14 | 16:09

Leuk ingepakt Pritt maar Machiel heeft een punt.
Als ze toch eens ietsje slimmer waren bij die club van 'm. De helft van die belachelijke ideeën die er niet toe doen laten varen en die kale idioot van een Fritsma van TV halen.
Nu is het koren op de couscous-molen

Cneasaithe | 26-11-14 | 16:09

Erdogan wil zich graag nestelen in de Haagse politiek via Turkse organisaties maar hier heeft Nederland een stokje voor gestoken , nu is Erdogan kwaad .

Eurotokkie | 26-11-14 | 16:09

Is dat nu een islam bestrijd-ding? Moet daar dan geen grote bullbar vooraan zitten?

nie pleuje | 26-11-14 | 16:08

"HJ"? What happened to Mr. T.?!?!?

Oww wacht....

Godsammekraken | 26-11-14 | 16:07

De meningen hier over de pvv zijn als de menstruatie cyclus in een nonnenklooster.

Jim Lovell | 26-11-14 | 16:07

Nederland zonder moskeeën is natuurlijke een geweldige stap voorwaarts. Zonder gelovige moslims is evident nog beter.

Maar laat het maar natuurlijk verlopen. Bestrijd het gedachtegoed waar we maar kunnen, sluit iedere haatmoskee en deporteer iedere haatimam, maar ga niet vanuit de overheid alle moskeeën sluiten. Dat zal alleen averechts effect sorteren.

Denk overigens ook geheel niet dat de PVV dit wil - en De Graaf heeft dit ook op geen enkele wijze gezegd. Maar laat het maar aan de media over om die spin eraan te geven.

De PVV schetst slechts een zeer welkome toekomstvisie. En stimuleren kan natuurlijk altijd! Zoals Greet ooit zei: 'Moslims, bevrijd uzelf en u kunt alles'. Uitstekend stuk: vorige.nrc.nl/opinie/article2584468.ec...

Art Vandelay Ultor | 26-11-14 | 16:07

*Start A-team intromuziekje*

"I love it when a plan comes together."

LangeTijdGeleden | 26-11-14 | 16:06

De Libertariër | 26-11-14 | 16:03

Geloof prima dan dan graag achter de voordeur waar niet er last van heeft.

Eurotokkie | 26-11-14 | 16:04

En Erdoghan bemoeit zich nu ook openlijk met de Nederlandse politiek....

Coyote | 26-11-14 | 16:04

Ik zal straks even mijn lijst met synagogen uploaden. Die kunnen in een moeite door tegen de vlakte.

Skunk57 | 26-11-14 | 16:03

De Partij voor de VRIJHEID die met staatsgeweld eenzijdig een bevolking burgers wil dwingen om hun geloof niet meer te kunnen belijden.... Een dergelijk prachtige intrinsieke tegenstrijdigheid in de naam van de partij en de handelingen vind je nergens, al moet gezegd worden dat ook de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (Proest!) tamelijk vermakelijk is, en de Partij voor de Arbeid (LOL!) ook om te gieren is.....
.
De PVV is dan ook geen partij die vrijheid hoog in het vaandel heeft staan, maar is een partij die vooral heel erg veel fascistoïde trekjes vertoont. Ik zeg hier bewust fascistoïde, want om waarlijk fascistisch te zijn is er nog een geweldscomponent nodig, waar dit vooralsnog bij een geweldsvoornemen (knieschoten) blijft...
.
En fascistoïde partijen hebben we er helaas al meer dan genoeg van....

De Libertariër | 26-11-14 | 16:03

Mensen wier enige pre-occupatie anti-islam betreft zijn zielig, gefrustreerd en beperkt.

Igor Putkin | 26-11-14 | 16:02

Wat een lijst aan moskeeën, goeie dag zeg zoveel van die indoctrinatie centrums in ons land. En dan nog de illegale moskeeën, koran schooltjes, etc.
Eng, dood eng. Wanneer gaan we er wat aan doen???

dwar | 26-11-14 | 16:01

-weggejorist-

StijlloosInkoppertje | 26-11-14 | 16:01

Willem de Hijger | 26-11-14 | 15:58

Weg hier met die spam van je!

NogSteedsNiet | 26-11-14 | 16:01

Er zit gewoon heel veel in. Islam brengt nou niet echt veel goeds en dus moet de bezem erdoor. Ik ben het ermee eens, eindelijk eens iemand die het zegt!

Waakvlam | 26-11-14 | 16:01

Steeds een beetje te hoge eisen stellen voor de rest van Nederland en langzaam schuift de mening in Nederland een beetje weg van Policor.

WC Papier | 26-11-14 | 16:00

Willem de Hijger | 26-11-14 | 15:58

Je zit 5 lichtjaren off topic dude.

Eurotokkie | 26-11-14 | 16:00

Wat? Mag Machiel de G. niet meespelen?

exkoppijn | 26-11-14 | 15:59

Mensen die niet snappen dat islam-bestrijding het belangrijkste is waar de mensheid zich mee bezig zou moeten houden zijn dom.

Cuyahoga | 26-11-14 | 15:59

Kort maar krachtig.

Eurotokkie | 26-11-14 | 15:59

En dan de moskeet verkeerd natekenen op het busje...

Jim Lovell | 26-11-14 | 15:59

Zo moeten er veel meer gaan rijden...

lilluke halve hoan | 26-11-14 | 15:57

Zit wel wat in.

zeefert | 26-11-14 | 15:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen