Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Prof Pinto - "Dood aan de Islam"

pintodoodaandeislam.jpgPolitieagent Nico G., docent bij regio Rotterdam-Rijnmond, schreef op Facebook: “Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de islam!” De politie beraadt zich op disciplinaire en strafrechtelijke maatregelen tegen de goede man ‘die zich laatdunkend over de Islam en moslims heeft uitgelaten’, las ik als reactie. Lees ik de reactie van de politie wel goed? De twee eerste zinnen van Nico bevatten niets dat je als laatdunkend over de Islam of de moslims kunt noemen. In de derde zin roept Nico ‘dood aan de Islam!’. Let wel, dood aan de Islam, een religie, niet aan de moslims. Gerard van het Reve schreef veel ergere dingen over het Christendom. Hij is daar weliswaar voor vervolgd, maar vrijgesproken. Allicht heeft Reve sommigen gekwetst, hetgeen Nico ook doet bij anderen. Maar dat is nu precies wat zo mooi wordt uitgedrukt met ‘‘Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal het recht om het te zeggen met mijn leven verdedigen”, dat aan Voltaire wordt toegeschreven maar komt eigenlijk voor het eerst voor in het boek The Friends of Voltaire (1906) van Evelyn Beatrice Hall die schreef onder het pseudoniem S.G. Tallentyre. Wat is dan het verwijt aan Nico? Bovendien, Nico schreef het na het zien van een video waarop een vrouw gestenigd werd. Ja, door moslims vanwege hun religie, de Islam. Het pleit dan juist voor Nico om "dood" te roepen aan een religie waarop zoiets barbaars wordt gebaseerd. Waarom Nico vervolgen maar niet de demonstranten in Den Haag die ‘dood aan de joden’ (niet aan het Jodendom) scandeerden? Hiervan zei Jozias van Aartsen met de slappe knieën en met de persoonlijkheid van een garnaal: niets aan de hand, geen overtreding. Ahmed Marcouch, een ex-agent en nu Kamerlid, jawel voor de PvdA, was geschokt door de uitlating van Nico, las ik. Maar niet van de roep om ‘dood aan de joden’ door geloofsgenoten? Pijnlijk vond ik het om te lezen dat Nico spijt heeft betuigd voor zijn uitlating. “Dit was een domme reactie”, schijnt hij te hebben gezegd. Domme reactie? Op het -in de 21ste eeuw- stenigen van een vrouw? Wie is hier dom en achterlijk? Wie moet spijt betuigen?

Reaguursels

Inloggen

Dat we het er hier over hebben wil zeggen dat er blijkbaar een alleenrecht is van moslims op schelden en barbaarse straffen.

erik8041 | 26-10-14 | 07:55

Wie moet spijt betuigen?
Prof. Pinto.
Danish website offers apologies to all “offended” Muslims. Here is what it says:
We’re sorry we gave you shelter when war drove you from your home country…
We’re sorry we took you in when others rejected you…
We’re sorry we gave you the opportunity to get a good education…
We’re sorry we gave you food and a home when you had none…
We’re sorry we let you re-unite with your family when your homeland was no longer safe…
We’re sorry we never forced you to work while WE paid all your bills…
We’re sorry we gave you almost FREE rent, phone, internet, car and school for your 10 kids…
We’re sorry we build you Mosques so you could worship your religion in our Christian land…
We’re sorry we never forced you to learn our language after staying 30 years…
We’re sorry for everything else…
And we’re sorry for having to say sorry…!

okkums reezur | 26-10-14 | 02:25

Bukhari (6:60:79) - Two people guilty of "illegal" intercourse are brought to Muhammad, who orders them both stoned to death. Apparently their act was out of love, since the verse records the man as trying to shield the woman from the stones. Bukhari (83:37) - Adultery is one of three justifications for killing a person, according to Muhammad. Muslim (17:4192) - This hadith clarifies the different penalties for adultery (when the subjects are married), and fornication (when they are not): "in case of married (persons) there is (a punishment) of one hundred lashes and then stoning (to death). And in case of unmarried persons, (the punishment) is one hundred lashes and exile for one year" (See also 17:4191) Muslim (17:4196) - A married man confesses that he has adultery. Muhammad orders him planted in the ground and pelted with stones. According to the passage, the first several stones caused such pain that he tried to escape and was dragged back. Muslim (17:4206) - A woman who became pregnant confesses to Muhammad that she is guilty of adultery. Muhammad allows her to have the child, then has her stoned. The description is graphic: "Khalid b Walid came forward with a stone which he flung at her head and there spurted blood on the face of Khalid and so he abused her." Muslim (17:4209) - A woman confesses adultery and is stoned to death on Muhammad's order. Ibn Ishaq (970) - "The adulterer must be stoned." These words were a part of Muhammad's farewell address to his people on the occasion of his final pilgrimage to Mecca. Islamic Law - "The stone shall not be so big so as to kill the person by one or two strikes, neither shall it be so small that it cannot be called a stone" The victim is intended to suffer. www.thereligionofpeace.com/Quran/001-a...

Benedict Broere | 26-10-14 | 02:07

Je moet als agent niet in zo'n discussie terecht komen. Je kan je namelijk absoluut niet verweren tegen de reacties zoals hierboven. Agent in kwestie zal dat nu wel door hebben. Op zich jammer, het is juist goed dat zemeer van hun werk op social media laten zien. Maar de kans op ongelukken is groot blijkt vaker.

KingScarGill | 26-10-14 | 01:24

Kort. We geven deze man het recht om gewapend over straat te lopen. Geschreven uitspraken als "dood aan x" zijn dan ongewenst in een beschaafde samenleving.

Egbert45068068 | 26-10-14 | 01:21

Verzachtende omstandigheden? Wellicht. Echter, doe even de omdraaitest. Een lichtgetinte Rotterdamse politie agent die zegt: “Ik ben helemaal klaar met die k joden. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan het jodendom!”. Dat wil ik niet. Die man moet normaal en rechtvaardig zijn werk kunnen doen, welke overtuiging of achtergrond dan ook. Want daar zijn er nog al veel van in Rotterdam.
.
Daarentegen is het fucking Facebook ook weer. Hij had het beter in de kroeg kunnen zeggen tegen real-life vrienden. Online hebben we namelijk veel minder rechten en staat een boos opwelbericht aan kennissen, gelijk aan met een spandoek de tweede kamer binnen rennen (al dan niet ongewapend).
.
Sommige mensen hebben een hekel aan de politie gekregen (witte en licht-getinten). Waarom eigenlijk? In een beschaving staat de politie toch in dienst van het volk, ter handhaving van de veiligheid? Overtuigingen die leiden tot zulke uitspraken als Rotterdamse oom agent dragen er niet aan bij. "Hunnie doen het ook!" eigenlijk ook niet, maar het is goed om dat aan de kaak te stellen. Ik denk overigens dat meneer agent niet werkelijk een extremistische overtuiging heeft als deze. Het was gewoon een beetje dom. Maar wel goed om even te checken of meneer geen tweede Breivik blijkt te zijn. (Al sloeg die z'n dingetjes op op USB en niet op Facebook).

Egbert45068068 | 26-10-14 | 01:19

mindless | 25-10-14 | 10:30

""" Joden knallen bijvoorbeeld met regelmaat spelende kinderen af. Pas nog 3 op het strand."""

Die arme kinderen op het strand speelden de hoofdrol in de zoveelste Pallywood-productie.

Ze zijn vermoord door Hamas, koudweg opgeofferd voor de Dode-Baby-Porno van de "Palestijnen".

AJRaalte | 25-10-14 | 17:51

IK denk zeker te weten dat heel Autochtoon Nederland het met deze politie agent eens is BRAVO!!!

Ad Smit581610581009 | 25-10-14 | 17:46

Het stenigen van ISIS is niet alleen propagandamateriaal voor ISIS zelf maar OOK voor de westerse euroregiems. Het laten zien van deze beelden over de barbaarse islam schoont immers het beeld dat de islamisering van onze neofascistische regiems een schone en rechtvaardige taak is van de EUSSR, die immers nog 50 miljoen moslims nodig heeft om de Europese bevolkingen te kunnen ethnocideren. En agressief haar oorlog naar het Oosten van Europa heeft uitgebreid. Simpeler gezegd, deze steniging zou zo maar Zimmerfranz himself bij zn collega's met baard, besteld kunnen zijn. Opdat het debiele volk huivere, maar wee wie er wat van zegt, DIE wordt vervolgd.
Overgens betekent die uitspraak van Voltaire niks anders dan het begin van de cultuurrelativering, de voorloper van ethnocide, daarom haalt Pinto dat erbij

G. Raayer | 25-10-14 | 17:23

Nederland, ge was zoo schoon,
het leven dat was als in een droom.
We waren ver, `k zat in de goede tijd.
In een klap raakten we `t aan de gehandicapte ideologie kwijt.
Het hele grote paard van koraniers staat midden in Holland,
de al logge toon in hun hersens verstikt onze verdraagzame stand.
Mensen zet de thee massaal klaar,
misschien luisteren er een paar.
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden,
ik geloof dat ze dat niet verzonnen.
Gewoon het beest bij de naam noemen moet mogen,
helemaal als je al 50 jaar blijkt te zijn bedrogen.
De fiqh zit er bij alla spirituele gehandicapten standaard in,
er mee leren leven heeft totaal geen zin.
Als rechtgeaarde Nederlandse kraterbewoner blijf ik er bij,
met oorlog om geloof maak je mij niet meer blij.
#plompverloren

WitteGrunneger | 25-10-14 | 17:04

Wat een trieste vertoning dat deze vrouw zo mensonterend aan haar einde is gekomen.Ik vind het prima dat je je,zonder aanzien des persoon,uit. Deze waanzin kan toch nooit genoeg publiciteit krijgen. Moedige daad van deze agent.

artfremd | 25-10-14 | 16:00

@McMarx | 25-10-14 | 14:50
McMarx, je bent een lul in deze om je duiding niet goed op orde te hebben. Excuses, Dat zouden politici en am,btenaren ook eens moeten doen. Ik bedoel: erkennen dat ze het even niet helemaal goed hadden gedaan.

Rest In Privacy | 25-10-14 | 14:55

Pinto de goedprater? En dan wil je medelijden omdat ze iets over de joden hebben geroepen een paar maanden geleden? Boehoe! Cry me a river, Pinto!

Grrrrbachov | 25-10-14 | 14:54

@ZKH EénOog | 25-10-14 | 14:32
Ok, dan heb ik mijn gedachten in verkeerde woorden samen gevat en ben ik het verder wat dir betreft met je eens. Als het zo is dan heh, want ik ga nog wel even nakijken ;-)

Rest In Privacy | 25-10-14 | 14:50

Iedereen mag boos worden over malloten die vrouwen stenigen.
Erger.... vaders die hun dochter stenigen.
En als duidelijk is, dat dat stenigen wordt aangemoedigd door een kudtreligie, dan mag dat ook gezegd worden.
En als je een kudtreligie om die reden deaud wenst, dan ben ik het daar helemaal mee eens.
Vrouwen stenigen in 2014? Doe ff normaal, zeg!

Schietmijmaarlek | 25-10-14 | 14:40

@McMarx | 25-10-14 | 10:46

"... Als agent ben je diender van de politiek en als je zo nodig je eigen mening publiekelijk wenst te ventileren, dan toon je geen goede diender aan de overheid..." - Jij, 09:21

"Ik zeg toch niet dat de politie de diender van de politiek is..."

Zou je me dan uit kunnen leggen, hoe ik de eerste helft van die door jou getikte regel dan wel moet lezen?

En nog iets: de overheid is niet hetzelfde als de staat. De staat zijn wij, de overheid is toezichthouder in onze naam. Althans, dat behoort zo te zijn. Dat onderscheid maken ze zelf inderdaad allang niet meer door hun machtsdronkenschap, maar het is nog triester dat de burger zich hier blindelings bij neer legt.

ZKH EénOog | 25-10-14 | 14:32

Dus volgens Pinto mag je dood aan Nederland zeggen? Daarna kan je een paar van de verschrikkelijke dingen noemen die door Nederland zij gedaan om deze uitspraak te rechtvaardigen. Want je hebt het niet over Nederlands??

Mocro2897 | 25-10-14 | 14:24

@mindless | 25-10-14 | 13:58
Volgens mij werd er een relevante vraag aan jouw gesteld: heb je jouw collega's er werkelijk naar gevraagd. Je reageert daarop als door een bij gestoken. Alsof we hier jouw competentie in twijfel trekken. Geef gewoon antwoord zou ik zeggen.

Rest In Privacy | 25-10-14 | 14:15

ik wil trouwens persoonlijk ook nog wat zeggen: Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de islam.

Kater | 25-10-14 | 14:12

De agent had gelijk. Nederland is nota bene in oorlog met de aanhangers van deze gehandicapte politieke ideologie, dus wat dat betreft vind ik het nog geruststellend dat hij nog geen landverrader is. Waar blijven die joint strijk vechters? Lijkt me een betere investering van al die centjes die we niet hebben. Elkaar de zwarte piet toe schuiven leidt alleen maar af. De vijand slaapt niet. Wat dat betreft flapt van hoog tot laag er wel eens iets uit op de verkeerde momenten, iets van zonde en eerste steen? Dan vind ik zo`n Demmink zaakje aardig wat verontrustender dus het zal allemaal wel gewoon met een sisser aflopen. Morgen staat de beste man gewoon weer zijn plicht te vervullen. Foutje , bedankt.#plompverloren.

WitteGrunneger | 25-10-14 | 14:06

Mam, man, man, wat ben jij dom.
mindless | 25-10-14 | 13:52

ohh sorry zeg al niks meer de linkse elite heeft gesproken. Het domme gewone volk ziet niet wat er overal gebeurd alleen wat de linkse elite verteld is de waarheid. nogmaals sorry

vinzDH | 25-10-14 | 14:01

vinzDH | 25-10-14 | 13:49
Tuurlijk want alle moslims willen vrouwen stenigen en liegen daarover tegen buitenstaanders. Allemaal. Het liefst de hele dag.

mindless | 25-10-14 | 13:58

@mindless | 25-10-14 | 13:52. Je hebt realisten en wegkijkerts. Ik zit in de eerste categorie en jij overduidelijk in de tweede. Geeft niks hoor; iedere gek heeft zijn gebrek. Ja, ik ben dom; liever dom dan zo'n opschepperige blaaskaak als jij! Fijne dag nog!

Maria.1 | 25-10-14 | 13:57

Een agent moet elke schijn van belangenverstrengeling proberen te vermijden. Mensen die oproepen tot de dood en een pistool op zak hebben zijn hiervoor niet geschikt...

da wizard | 25-10-14 | 13:56

@Maria.1 | 25-10-14 | 13:23
Ja. Op onze vorige congres in San Francisco zeiden alle islamitische collega's daarover "Ingraven die smerige kk-hoer en doodgooien met puntige stenen. Dat zal der leren de slet".

Mam, man, man, wat ben jij dom.

mindless | 25-10-14 | 13:52

Wat denk je zelf lieverd? Natuurlijk vinden deze hoogopgeleide, intelligente mensen het geweldig als een groep terroristen een vrouw steningt. Mongool.
mindless | 25-10-14 | 13:02

In hun eigen kringen zullen ze dat idd prima vinden tegen niet gelovige zullen ze het afkeuren, want dat is de ware islam.

Is goed dat overal in deze wereld de islam hun ware gezicht laat zien. In talloze landen worden christenen en niet gelovige uitgeroeid. Het geweld van de islam zal alleen maar toenemen tot dat ze alles hebben veroverd of het westen een keer wakker word en de juiste maatregelen treft. Maar jij spreek ze niet aan op hun achterhaalde spookje

Nee jij zou eerder met ze meeheulen Obama aanhanger..

vinzDH | 25-10-14 | 13:49

@mindless | 25-10-14 | 13:02. Daarbij is het ook niet netjes om mensen die hun (sharia)wet uitvoeren als terroristen te bestempelen. Zo denken wij erover, maar zij zelf niet.

Maria.1 | 25-10-14 | 13:42

@mindless | 25-10-14 | 13:02. Heb je ze dat gevraagd of neem je dat aan? Je mag niet tegen wat in de koran staat ingaan als goede moslim.

Maria.1 | 25-10-14 | 13:23

Maak deze politieagent even commandant van de eerste op te richten militie van de Bataafse republiek. Mensen die het goed zien moet je koesteren. Zo heel veel dappere hebben we niet.

Babels toren | 25-10-14 | 13:02

@Maria.1 | 25-10-14 | 12:57
Wat denk je zelf lieverd? Natuurlijk vinden deze hoogopgeleide, intelligente mensen het geweldig als een groep terroristen een vrouw steningt. Mongool.

mindless | 25-10-14 | 13:02

@mindless | 25-10-14 | 12:52. Als ik jou was zou ik van die collega's wel eens willen weten wat ze van het stenigen vinden! Of màg je daar niet met ze over praten?

Maria.1 | 25-10-14 | 12:57

Lekker ook naar je islamitische collega's toe. Ik heb verschillende islamitische collega's (artsen) en ik zou er niet over denken om zo over hun geloof te praten. En ik zou er ook niet van gediend zijn als zij op hun Facebook zouden zetten 'alle kk-amerikanen moeten dood. Het liefst langzaam en pijnlijk' wetende dat ik zelf Amerikaans ben.

mindless | 25-10-14 | 12:52

Tja, agenten zijn ook maar mensen.
Was onhandig, in zijn functie.
Heeft sorry gezegd. Niet meer doen.
Klaar, en weer aan het werk.

hotmint | 25-10-14 | 12:48

De Nederlandse middenklasse heeft alles te verliezen, en kan het zich niet permitteren om openlijk kritiek te uiten op de islam. Hypotheek, studiefonds, maandelijks uitgaven, geven het legitieme recht om juist niet openlijk met een spandoek op de Dam te gaan schreeuwen dat alle moslims - herstel - extremistische moslims moeten verdwijnen. Je kan je baan en je hele toekomst er mee verliezen.
Aan de andere kant hebben we de schreeuwtoeters in de Schilderswijk (waar zijn die schilders eigenlijk gebleven), deze lieden hebben NIETS te verliezen. De uitkering of studiefinanciering behouden ze toch wel. En dat is het verschil.
Daarom dat dit soort fora ook zo lekker bezocht worden.

Bernard Couperus | 25-10-14 | 12:39

@animalsfordinner | 25-10-14 | 12:20
Als lulhannes Pinto met zijn veilige open-deur-schrijfels de reaguurders extra stimuleert scherp te zijn kan dat ook als een verdienste gezien worden. Toch? /*advocaat van de duivelmodus uit*/

Rest In Privacy | 25-10-14 | 12:38

@Russells Teapot | 25-10-14 | 10:25. Vrees niet; ik begrijp je punt helemaal! Ik ben het er alleen niet mee eens. Als "dood aan de Islam (= religie)" vervolgd moet worden, dan zou "dood aan de Joden (= personen) helemaal vervolgd moeten worden wettelijk gezien. Er wordt dus met twee maten gemeten; zoals gewoonlijk.

Maria.1 | 25-10-14 | 12:36

We leven in een land overgenomen door het grootkapitaal, zelfde kapitaal financiert verdiend aan oorlogen moord en doodslag in Ukraine en ook in Syrie.
Zij zullen alles doen hun handel te beschermen, in dit geval is dit deze politieman die dacht in een democratisch land met vrije meningsuiting te leven.
Wake up het is 2014.

gebrokenvleugel | 25-10-14 | 12:34

Hij heeft het helemaal niet gedaan in dit geval maar waarom zou je je niet laatdunkend mogen uitlaten over de Islam en Moslims. Ze hebben nog nooit een positieve bijdrage geleverd aan de wereld en vormen de grootste bedreiging voor de menselijke beschaving. Dat er mensen zijn die na 1.400 jaar terreur met honderden miljoenen onschuldige slachtoffers dat nog steeds niet willen/kunnen inzien is me een raadsel. Of gezien het gemiddelde intelligentieniveau misschien ook niet.

Elessir | 25-10-14 | 12:24

“Ik ben helemaal klaar met die k zionisten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan het Zionisme!”

Bovenstaande twee zinnen bevatten niks dat laatdunkend is over zionisten. De derde zin gaat over de Zionistische ideologie, dus niet over de zionisten.

Dus lekker blijven hopen en dood dood scanderen. Staat dit land erg goed.

terrormannetje | 25-10-14 | 12:22

-weggejorist-

animalsfordinner | 25-10-14 | 12:20

Nico is de nieuwe martelaar. Hij offert zich (zijn functie) voor de goede zaak. Daar heb ik wel bewondering voor ook al vind ik dat hij er niet verstandig aan deed de uitspraak te doen vanuit het gegeven van zijn functie/beroep.

Rest In Privacy | 25-10-14 | 12:15

Is toch goedverdoemme godsgeklaagd om het stenigen van een overspelige vrouw op welke wijze dan ook te tolereren???
Coyote | 25-10-14 | 12:00
=
Bepaalde politici hier ten lande beschouwen het als een "incidentje".
Het zijn dezelfde figuren die WEL moord en brand schreeuwden over de apartheid in Afrika, maar dat waren ook "smerige blanken".

meneer Q | 25-10-14 | 12:12

dat deze meneer zijn afschuw spreekt over islam is niet meer dan normaal. elk weldenkend mens doet dat, alleen komen die helaas onder de politieke klasse weinig voor. maar ik vind dat een politie-agent niet dergelijk taalgebruik moet bezigen en zich bewust moet zijn van zijn voorbeeldfunctie. anders stel ik voor om wat linksche politici te stenigen.

minimá-armezusvan.. | 25-10-14 | 12:10

Wat ik niet snap in deze hele discussie is dat de aandacht wordt verlegd naar de agent. Waar het hier feitelijk om moet gaan is het doodvermoorden van een vrouw op een uiterst barbaarse wijze. Dit terwijl dat met volle instemming van in ieder geval een deel de Islamitische goegemeente plaatsvindt. Dat die man zich wat te ongenuanceerd uitlaat (is dat werkelijk zo?), te emotioneel reageert voor zijn functie kan hem worden aangerekend. Zullen we ons nu echter weer gaan bezighouden met het feit waarom deze diender in niets ontziende woede ontstak? Is toch goedverdoemme godsgeklaagd om het stenigen van een overspelige vrouw op welke wijze dan ook te tolereren???

Coyote | 25-10-14 | 12:00

Pinto narrows it down. Iedereen met een beetje gezond verstand vindt inmiddels wat Nico schrijft.

Herr Kaloin | 25-10-14 | 11:47

Hoop dat vele agenten nu op de PVV gaan stemmen in de toekomst.

meneer Q | 25-10-14 | 11:47

Het begint hier steeds meer op de DDR te lijken..
elk kritiek woord of afschuw
aangaande bepaalde praktijken die onder de naam van de islam plaatsvinden
worden de kop ingedrukt.

meneer Q | 25-10-14 | 11:45

Die pet past ons allemaal. Oh wacht...

Zaniksmurf | 25-10-14 | 11:29

Was ik nog vergeten: Alle haatbaarden in de bisonkit......

gamlakuk | 25-10-14 | 11:28

Weg met de stinkende kut-klote islamisten. Upkneupen, martl'n.

Gelukkig, ik ben weer even wat agressie kwijt........

gamlakuk | 25-10-14 | 11:26

-weggejorist-

DePoseur | 25-10-14 | 11:11

Ome Geert krijgt met alles gelijk en dat doet pijn. Hulde voor Pinto. De leugen regeert met hulp van de MSM. Achterlijkheid en hoofddoeken worden gepromoot.

frisenfruitig | 25-10-14 | 11:02

spijker op de kop geslagen waarde professor

Ergea | 25-10-14 | 11:02

Ik zo ook liever dood zijn dan dat ik in 1 of ander achterlijk moslimland zou moeten leven..

pastek | 25-10-14 | 10:57

Geert hoef niks meer te doen alles werkt in zijn voordeel Geert man hou je rustig ff geen domme uitspraken nu en je zit op rozen

m.caarels2013 | 25-10-14 | 10:55

301 | 25-10-14 | 10:49
Rustig maar knul. Schreeuw nog een beetje, misschien komt er ooit nog wel eens iets zinnigs uit, Ariër.

asylumstreetspanker | 25-10-14 | 10:54

Wat Nico kort en krachtig verwoord zijn de gedachten van vele dienders. Onderbetaald, gefrustreerd, uitgelachen door dat pestvolk. Heb is gesproken met agent die inbraak bij buren onderzocht. Op de vraag wie het meestal zijn het antwoord: 14 tot 16 jarige mocros. Op de vraag: 'wat te doen bij betrappen?', het letterlijke antwoord: 'proberen kapot te slaan, buiten leggen en dan pas ons bellen'. Tja, als de wetshandhaving zoiets tegen je zegt weet je wel hoe het sentiment in het korps is. Oom agent is het een beetje zat, me dunkt.

De Snaak | 25-10-14 | 10:53

Gelul asylimstreetpreacher, Haifa is haar baan kwijt.
ristretto | 25-10-14 | 10:21
Ze is geschorst en uit de Pv/dA gestapt/gelazert.
Kein Geloel dus.
Iets minder sterke koffie drinken, anders windt dat te veel op.

asylumstreetspanker | 25-10-14 | 10:51

ristretto | 25-10-14 | 10:41

Het kan ook zomaar zijn dat Nico juist door zijn werkzaamheden veel meer in aanraking komt met de negatieve uitwassen van islamieten. Waarom moe Nico bij voortduring de menselijke maat blijven ontstijgen ?

Een VMBO-er in de fabriek is een tokkie maar het opleidngsniveau voor het werk van Nico is dito.

En waar hebben we het nu over ? Gisteren kon je hier nog lezen da een agent die verdacht werd van een poging tot doodslag 'veroordeeld'werd tot een voorwaardelijke taakstraf van 80 uur.

Hier nog een mooi relaas over een agent in Amsterdam:

plein66.nl/thoughts/11577

Agenten als Nico verdienen geen straf maar moesten een openbaar en anoniem forum krijgen opdat wij vrijelijk lering mogen trekken uit hun dagelijkse beslommeringen.

netniet | 25-10-14 | 10:50

Jan Passant mk2 | 25-10-14 | 10:25
Een politicus hoeft dan ook niet neutraal te zijn. Het vergt wat discipline van de agent, maar dat mag ook wel verwacht worden van een politieambtenaar. Zo'n emotionele houding als bij deze agent lijkt mij niet de bedoeling.

Tweespalt | 25-10-14 | 10:50

@Umberto die trotzoni | 25-10-14 | 10:47
Tja, dat is natuurlijk het makkelijkst en minst gevaarlijk. Stel je valt "zo'n" islamiet aan... berg je dan maar...

BarneyBoner | 25-10-14 | 10:49

U provoceert en voegt niets, maar dan ook helemaal niets toe aan het feit dat er niks verkeerds gezegd mag worden, over in dit geval IslamFascisme, waardoor de IslamNederlanders weleens "beledigd" zouden kunnen worden.
Halve zolen die alles wat Israel/Joden/Zionisme te maken heeft uitschelden en dood wensen, mogen en kunnen dat ongestraft doen.
asylumstreetspanker | 25-10-14 | 10:19
---------------------------------

Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend.
Weet je wat ik zo islamietje aan jou reactie vind? Altijd dat ... maar zij mogen het wel zeggen en ikkke nieeeeettttttttttttttttttttttt mehhh mehhh mehhhhh
Laat mij lekker mijn godwin maken.

301 | 25-10-14 | 10:49

Er wordt in nederland duidelijk met 2 of meer maten gemeten, nu gaat er weer een politieman naar de slachtbank!!!, omdat ie publiek ventileert wat een hele grote groep denkt. en de politiek sluit als altijd de ogen als er weer een "hek en breekwerk" filmpje op internet verschijnt, waarbij de ontvanger van dit "genot" het leven laat.
Hypothese >> Moet je eens kijken wat er gebeurd indien, iemand na de juiste verzen te hebben opgezocht in de bijbel een mens richting al en mo of chris stuurt, land..... nee wereld zal te klein worden, al zou dit als je hem richting chris stuurt minder zijn.....
Die slappe politici ipv hier flink tegen van leer te terkken gaan ze los op een ongelukkige nederlander en let wel dit kan ons allemaal overkomen met de huidige normen en waarden.

Umberto die trotzoni | 25-10-14 | 10:47

301 | 25-10-14 | 10:03
U provoceert en voegt niets, maar dan ook helemaal niets toe aan het feit dat er niks verkeerds gezegd mag worden, over in dit geval IslamFascisme, waardoor de IslamNederlanders weleens "beledigd" zouden kunnen worden.
Halve zolen die alles wat Israel/Joden/Zionisme te maken heeft uitschelden en dood wensen, mogen en kunnen dat ongestraft doen.

Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend.
Weet je wat ik zo islamietje aan jou reactie vind? Altijd dat ... maar zij mogen het wel zeggen en ikkke nieeeeettttttttttttttttttttttt mehhh mehhh mehhhhh

Laat mij lekker mijn godwin maken.

301 | 25-10-14 | 10:47

@ristretto | 25-10-14 | 10:41
Knap van die agent dat hij werk en prive weet te scheiden. Of schreef hij het op de politie fb pagina?

BarneyBoner | 25-10-14 | 10:47

@ZKH EénOog | 25-10-14 | 09:35
Ik zeg toch niet dat de politie de diender van de politiek is. Ik zei van de overheid. Voor mij is dat de staat. De politiek is daar wel onderdeel van want zij maakt de wetten waar de politie mede uitvoering aan geeft.

Rest In Privacy | 25-10-14 | 10:46

Ik vraag me af of er *ooit* een moslim is vervolgd wegens vergelijkbare uitspraken jegens joden/christenen/homos/vrouwen. Ik durf de wedden van niet, waarmee is aangetoond dat het OM een politieke actief orgaan is met een uiterst linkse agenda.

très cool | 25-10-14 | 10:46

@necrosis | 25-10-14 | 10:41

Wat vind u dat ik moet leren? Ik heb vooralsnog geen idee op welk deel van mijn teksten de reactie gericht is?

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:43

@mindless | 25-10-14 | 10:30
Overigens wel vrij ongenuanceerd... "Joden knallen met regelmaat spelende kinderen af..."... Die politie agent had het over "die islamieten..." doelend op diegenen die een vrouw dood stenigen. U heeft het over alle Joden...

BarneyBoner | 25-10-14 | 10:42

Draagt shirt vandaag "ik ben ook Nico"

De Snaak | 25-10-14 | 10:42

IK zeg: Bevorderen die Nico!
24/7 een voorbeeldfunctie = het veroordelen van stenigen anno 2014 !

Vozz023 | 25-10-14 | 10:42

@maria, of ik het nou leuk vind of niet, als ik zo'n opmerking zou maken in het debat heb ik geen werk meer. En terecht. Al zou ik wensen dat er wat pragmatischer wordt gekeken naar standpunten is de emotie nog steeds de baas in de discussie. Als ik bv zou zeggen dat ik PvdA, D66, VVD of voor mijn part GL, SP of PvdD zou stemmen heb ik geen enkel probleem. Als ik PVV zou roepen heb ik een Berufsverbot. Ben je een paria. Dat geeft te denken. De hypotheek, gas water en licht moeten ook betaald worden.
De tweede reden is helder. In overheidsdienst dien je zo neutraal mogelijk te zijn. Juist zonder politieke agenda en zonder vooroordelen je werk uitvoeren ten dienste van de burgers. Tja, dat is niet iedereen gegeven om die scheiding goed aan te brengen of uit te voeren. Kijk naar Haifa en nu aan de andere kant van het spectrum naar Nico. Ga ergens anders werken als je je mening niet onder controle hebt.

ristretto | 25-10-14 | 10:41

@kaasfondue | 25-10-14 | 10:35

De kathedralen hoeven niet gesloopt te worden. Het werk van Reve hoeft niet gesloopt te worden. Reve zelf had natuurlijk via justitie wel gesloopt moeten worden.
.
Ik maak er slechts een punt van om bij Reve-verheerlijking even toe te voegen wat voor een zwijn de man was. Ik behoud me daar het recht voor dezelfde literaire vrijheidsgraden te nemen als zwijntje zelf deed.
.
Ik ben overigens inderdaad vrij fundamentalistisch voor wat betreft het bestrijden van pedofilie. Kinderen, kinderen, man. Pedofilie is een misdaad tegen de menselijkheid en zou zo behandeld moeten worden. Maar Taliban? U heeft duidelijk weinig grip op wat de Taliban zijn en voorstaan.

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:41

@Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:34
Als je je kop meerdere malen stoot aan dezelfde steen, waarom leer je dan geen lessen?

necrosis | 25-10-14 | 10:41

@mindless | 25-10-14 | 10:30
Waarom altijd zo negatief? Waarom roept u die Palestijnen niet op van de Gaza een mooi vakantie resort te maken? Man wat kan dat een geld opleveren...
Toch veel beter dan altijd maar in de zut leven en alleen maar iets opbouwen onder de grond om andere mensen af te maken?

BarneyBoner | 25-10-14 | 10:41

Strafrechterlijk vervolgen van de agent is kansloos, want wat hij geschreven heeft kom je dagelijks tientallen keren op internet.
Maar dat hij ontslagen wordt zit er dik in. Was erg dom van hem (of wellicht wilde hij zelf weg bij de popo).

fortz | 25-10-14 | 10:40

Prima column weer van Prof Pinto. Hij zegt gewoon zonder veel omhaal waar het op staat. Ik mag dat wel.

Lauwe Koffie | 25-10-14 | 10:39

Hij heeft volkomen gelijk,als de politie van hogerhand dat tuig niet mag aanpakken maar een autoctoon wel dan is er iets goed fout bij de heren van hogerhand.Allemaal bang van die moslimmetjes???????????????????

roodborstje1 | 25-10-14 | 10:37

Nico? Toch een onhandige uitspraak die 3e zin, het is wel een agent. Een informele waarschuwing is op z'n plaats. Komt ook voor in het bedrijfsleven, dus in publieke functies helemaal logisch. Vervolging? Bullshit.

Demonstranten? Absoluut voor het hekje laten komen.

Vrouwen stenigen? Oog om oog, tand om tand.

Geert Linkers | 25-10-14 | 10:36

Dit land wordt langzamerhand onleefbaar voor vrije denkers, de censuur rukt op, de zogenaamde gutmenschen, smerige hypocrieten als je het mij vraagt, knijpen de vrijheid van meningsuiting de keel dicht.
Juist die ziekelijk correcte kliek die de bovenlaag van de politie vormt gaat dit land slopen van elke uiting van tegengas! Links Nederland is er blij mee.

lanexx | 25-10-14 | 10:36

Hij heeft het duidelijk over "die" islamieten... Niet over alle islamieten.
Verder goed stuk en misschien kunnen we Jozias eens gaan crowd suewen?

BarneyBoner | 25-10-14 | 10:36

Het mooie is dan weer dat islam vooral zichzelf de nek omdraait, want moslims vermoorden voornamelijk andere moslims. Het vervelende daaraan is dat de moslims die vermoord worden het hier nog wel goed zouden kunnen doen, terwijl we degenen die het moorden doen het beste zover van ons vandaan zouden kunnen houden. En wat doet die linkse bende hier? Ze pakken de paspoorten af van degenen die mee willen doen met het moorden, voordat ze het land uit zijn. Want, zo zeggen de lulletjes, als ze terug komen hebben ze gevechtservaring en het intrekken van het paspoort is geen garantie dat ze niet terug kunnen komen, getuige het grote aantal illegalen dat in Europa rondzwerft. Dan ga je er wel heel gemakkelijk vanuit dat ze het kalifaat überhaupt overleven. En daarbij zijn de meeste illegalen in Europa mensen die we "vergeten" zijn op het vliegtuig te zetten. Zijn die ISIS figuren een mooie stok achter de deur om de uitzetprocedures eindelijk eens dusdanig aan te passen dat we niet om de zoveel jaar pardonregelingen voor "schrijnende gevallen" hoeven op te zetten. Zijn die moordlustige idioten toch nog ergens goed voor.

Pierre Tombal | 25-10-14 | 10:36

@mindless | 25-10-14 | 10:30
Hoeveel raketten zijn er vanuit Gaza op Israël afgevuurd?
Of heeft dat er ook niets mee te maken?

necrosis | 25-10-14 | 10:35

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:12
Maar om nou meteen maar uit rancune alle kathedralen te gaan slopen. Is de Taliban niet iets voor u?

kaasfondue | 25-10-14 | 10:35

@necrosis | 25-10-14 | 10:32

Ik heb geen idee waar u het over heeft?

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:34

@Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:27
Als ik onderdelen bestel van merk X, die keer op keer falen, bestel ik geen onderdelen meer van merk X.
Wat snap je daar niet aan?
Heeft niets met gezond verstand te maken, meer net tevreden klanten

necrosis | 25-10-14 | 10:32

Maria.1 | 25-10-14 | 10:18
Dat heeft er niets mee maken want het gaat om het principe. Joden knallen bijvoorbeeld met regelmaat spelende kinderen af. Pas nog 3 op het strand.

mindless | 25-10-14 | 10:30

@Rammstein | 25-10-14 | 10:18
*handkusje blazen doet*

necrosis | 25-10-14 | 10:28

Overigens kan het publiek in Nederland beter gaan wennen aan dit soort uitingen.
.
Die shitzooi in het Midden Oosten gaat nog heel lang duren en het heeft er alle schijn van dat er veel aanslagen, groot en klein, zullen gaan plaatsvinden op Westerse bodem. Georganiseerd, dan wel geinspireerd. Begin van de week twee maal Canada. Gisteren dan weer een echte hakbar met een bijl in NY.

De oogschellen zijn af aan het vallen en steeds meer mensen schrikken van het lelijke ware gezicht van de Islam. Velen voorspelden 'm en hij lijkt nu te beginnen, de backlash tegen het mislukte multiculturele experiment, de geimporteerde Islamonsters, en de Haagse weigering de immigratie met gezond verstand te doseren en in assimilatiebanen te leiden, is aan het beginnen.
.
Helaas is het zo. Laten we vooral niet vergeten die backlash te richten op de kwaadwillende immigranten en de politiek correcte honden in Den Haag die het zover hebben laten komen, en niet de immigrant in brede zin. Kwestie van beschaving.

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:27

@Jan Passant mk2 | 25-10-14 | 10:25
Hoewel het ook politici niet vrij is dingen over de islam te roepen. De linkse rechter werkt daar nog aan.

Jan Passant mk2 | 25-10-14 | 10:27

@Tweespalt | 25-10-14 | 10:22
Ja, politici (de opperbazen van de agent) mogen van alles roepen, agenten echter horen integer te zijn. Dat verschil wordt wel eens vergeten.

Jan Passant mk2 | 25-10-14 | 10:25

swift1.6 | 25-10-14 | 09:55
Jij zou het dus okee vinden als hij daar strafrechterlijk voor vervolgd wordt? Zonder dat hij verder iets gedaan heeft dan zijn mening ventileren?

Tisnietanders | 25-10-14 | 10:25

@Maria.1 | 25-10-14 | 10:21
En jij begrijpt mijn punt niet. Mijn punt is dat hij met die zin aangeeft dat zijn uitspraken wel degelijk tegen de islam als geheel zijn gericht, niet alleen tegen die stenengooiers.

Dat islam een religie is en niet dood kan is een open deur en doet voor mijn argument niet ter zake.

Russells Teapot | 25-10-14 | 10:25

De man verwoord slechts wat een overgrote meerderheid van de Nederlanders inmiddels denkt, en vindt.
Ondergetekende incluis....
Ook ik ben er helemaal klaar mee.

vomit comet | 25-10-14 | 10:23

@ 301 | 25-10-14 | 10:00
Precies als had gestaan "Ik ben helemaal klaar met die al die kanker joden. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de jodendom!” dan was het land te klein geweest en had Pinto hier het hardst staan te schreeuwen.
mindless | 25-10-14 | 10:11

Als men bovenstaande nu zou lezen in boek over Duitsland van voor wo2, zou men zeggen :"wat een vreselijke tijd was dat".

asylumstreetspanker | 25-10-14 | 10:23

Gaap. Wat doctor meester ir prof Pinto toch moet weten is dat er voor een politieambtenaar totaal andere regels gelden dan voor normale burgers, ook buiten werkuren. 24/7 heb je een voorbeeldfunctie, waarin je verstandig moet zijn en je emoties onder controle moet houden. Daarin heeft deze agent hopeloos gefaald en het is dan ook terecht dat zijn functioneren onder de loep wordt gehouden. Zulke opmerkingen passen niet bij het ambt, ongeacht wat je van de islam vindt. Een agent moet zijn roeptoeter opbergen en professioneel blijven. Dat weet deze diender ook, en als hij dan toch zo dom doet dan maakt dit het nog dubieuzer. Als hij agent af is kan hij weer veel meer roepen op z'n Facebook.

Tweespalt | 25-10-14 | 10:22

Zou een politieagent die "dood aan het zionisme" riep vervolgd worden?

Jan Passant mk2 | 25-10-14 | 10:22

@Russells Teapot | 25-10-14 | 10:20. En ik ben het niet met jou eens. Dood aan de islam zegt nl. niks. Islam is een religie en kan niet dood.

Maria.1 | 25-10-14 | 10:21

Gelul asylimstreetpreacher, Haifa is haar baan kwijt.

ristretto | 25-10-14 | 10:21

Hoewel ik niet vind dat deze agent vervolgd moet worden, ben ik het hier niet met de analyse van Pinto eens. In de eerste twee zinnen laat hij zich wel degelijk "laatdunkend" (of eerder hatelijk) uit over moslims:

“Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven."

En dat "islamieten" in deze zinnen niet beperkt is tot alleen die moslims die die vrouw hebben gestenigd, blijkt uit de laatste zin: "dood aan de islam." Niet "dood aan IS" maar aan de islam als geheel. Waaruit je op kan maken dat de eerste twee zinnen ook slaan op de islamieten als geheel.

Maar goed, vervolging gaat te ver. Maar disciplinaire maatregelen kan ik me voorstellen, als politie-agent heb je gewoon een verantwoordelijkheid.

Russells Teapot | 25-10-14 | 10:20

Het is een Haifa. Maar nu door een agent. Opzouten dus en functioneel ontslag. Je bent ambtenaar. Je hebt recht op je eigen mening, maar niet om die zomaar te spuien. Je hebt de keuze om een andere baan te nemen en daarna kan je ongestraft roepen wat je wil.

ristretto | 25-10-14 | 10:19

301 | 25-10-14 | 10:03
U provoceert en voegt niets, maar dan ook helemaal niets toe aan het feit dat er niks verkeerds gezegd mag worden, over in dit geval IslamFascisme, waardoor de IslamNederlanders weleens "beledigd" zouden kunnen worden.
Halve zolen die alles wat Israel/Joden/Zionisme te maken heeft uitschelden en dood wensen, mogen en kunnen dat ongestraft doen.

asylumstreetspanker | 25-10-14 | 10:19

Nederland is op.

duitse herder | 25-10-14 | 10:19

@mindless | 25-10-14 | 10:11. Want Joden doen ook aan stenigen?

Maria.1 | 25-10-14 | 10:18

De Stockholm-syndroom kliniek is vroeg wakker vandaag.

Rammstein | 25-10-14 | 10:18

@Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:12
Daarom: ALLE religie verbieden!

necrosis | 25-10-14 | 10:18

Gerard. Sorry

Jan Passant mk2 | 25-10-14 | 10:18

.. maar goed. Een politieman is maar een nederige ambtenaar en geen Karel van het Reve.
Tegen een politieman kunnen alle officiële en onofficiële wapens die een bureaucratie heeft in stelling worden gebracht.

Wie heeft een goede baan voor deze goede man?

Jan Passant mk2 | 25-10-14 | 10:17

Nou prof., u mag blijven!

Rest In Privacy | 25-10-14 | 10:17

In een publieke functie kun je niet een dergelijke ongenuanceerde uitspraak doen. Ook al heeft hij groot gelijk

3Xniks | 25-10-14 | 10:16

Dat van die langzame pijnlijke dood had hij gewoon niet moeten zeggen. Punt. Ook al begrijp ik best wat hij bedoelt.

Ivoren Toren | 25-10-14 | 10:16

In een publieke functie kun je niet een dergelijke ongenuanceerde uitspraak doen. Ook al heeft hij groot gelijk

3Xniks | 25-10-14 | 10:16

@kaasfondue | 25-10-14 | 10:07

Ik doe die arme pedo te kort? Ik hoop niet veel korter dan we de katholieke kerk deden toen het kindermisbruik aan het licht kwam? Tijdsgeest, hebben prachtige kathedralen met mooie glas in lood raampjes gebouwd, ja dat beeld van de RKK is ook wat breder, hè.

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:12

De halve wereld staat in brand door dat gedoe van die achterlijke moslims en als een agent in R'dam daar iets van zegt, dan wordt hij vervolgd.
Het is te triest voor woorden, wat die stupide bazen van hem hier willen bereiken. Ga zo door, maar het Nederlandse volk zal niet de mond gesnoerd worden. Daar mogen jullie je pet voor opvreten.

vivaldi | 25-10-14 | 10:12

Ja, voor de Gutmenschen die ons land aan den vijand verkwanselen is het weer 1939. En 1984. Nooit eerder in den geschiedenis van den Godwin was die lamme debat-verziekende vergelijking zo treffend & van toepassing!

De islam zal ooit ten onder gaan tegen het gezonde verstand, maar niet voordat grote delen van de wereld eerst in totalitaire achterlijkheid gestort worden.

Ik zie dat laatste als voornamelijk de schuld van Gutmenschen, die in ons land in alle bestuurslagen zitten. Vooral bij de politie. Zij zijn het die zo'n achterlijke ideologie van primitieven in staat stellen dit te bereiken.

Daarom: “Ik ben helemaal klaar met die k Gutmenschen. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de Gutmenschen!”

Oh - en ook de tyfus aan de islam.
Agent Nico G. is een held.

Jan Passant mk2 | 25-10-14 | 10:11

Ik ben ook helemaal klaar met de K islamisten.
Maar ik verwacht deze termen niet van een agent.
Van een gepensioneerde agent of agent die een andere carrièrekeuze gemaakt heeft. Maar iemand die een license to kill heeft of altijd wint als het mijn woord tegen zijne (or hare) is, moet onpartijdig zijn.
Had ik al gezegd dat ik - niet in een vorm van ambtsdrager - helemaal klaar ben met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven.

Weeraanmelden | 25-10-14 | 10:11

@ 301 | 25-10-14 | 10:00
Precies als had gestaan "Ik ben helemaal klaar met die al die kanker joden. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de jodendom!” dan was het land te klein geweest en had Pinto hier het hardst staan te schreeuwen.

mindless | 25-10-14 | 10:11

pedro300 | 25-10-14 | 10:05

Een agent is 24/7 agent alleen wordt hij/zij maar voor 4 uur per dag betaald.
Veder hulde voor die man.

The Dark | 25-10-14 | 10:11

Smuts | 25-10-14 | 10:03

Is wellicht ook gewoon een uiting van het VMBO-niveau van de platte pet.
netniet | 25-10-14 | 10:06

Is gewoon een uiting hoe een groot deel van Nederland er over denkt. Alleen veel durven het niet openlijk te zeggen in dit linkse nazi land.

vinzDH | 25-10-14 | 10:10

Nou, ik ben op het internet ook wel eens uitingen tegen gekomen als krijg tongkanker, kkjood, kkhoer, krijg een vreselijke ziekte, enz. Ik laat het aan iedereen om uit te vinden waar deze uitingen vandaan komen. Maar vervolging is er niet geweest. Mooi voorbeeld van policor en niet zo'n klein beetje ook.

Rest In Privacy | 25-10-14 | 10:09

Wanneer wordt die smerige koran verboden?

Dat was het .... | 25-10-14 | 10:09

-weggejorist-

MarcS | 25-10-14 | 10:07

@ 301 | 25-10-14 | 10:00 - dat is het rare, dat mogen de moslims rustig roepen. Is dan het enige verschil dat deze man en agent is?

Moslim niet vervolgen, agent wel.
Hoofd commissaris niet, agent wel.
Spekman en Samsom niet, Wilders wel.

Voelt alsof de regels tijdens de wedstrijd aangepast worden. Ik durf gewoon niets meer te zeggen.

MarcS | 25-10-14 | 10:07

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 09:52
Achteraf kun je zo ook zeggen dat Jezus een Islamofoob was. Uw prikkelende stelling - of is het een oproep tot de brandstapel - mist niet zozeer grond (er hebben zich zeker bedenkelijke dingen afgespeeld in het leven van de schrijver) maar doet het beeld van Reve (zeker in zijn tijd geplaatst) ernstig te kort.

kaasfondue | 25-10-14 | 10:07

Smuts | 25-10-14 | 10:03

Is wellicht ook gewoon een uiting van het VMBO-niveau van de platte pet.

netniet | 25-10-14 | 10:06

mag een agent nog wel stemmen? ,want een vrije meningsuiting mag ook al niet ,ook niet buiten diensttijd .

pedro300 | 25-10-14 | 10:05

Inderdaad heer Pinto, had wel wat nuance verwacht van een wetenschapper.. Als ik getoeter wil horen dan ga ik wel Feestboek op.. Het woord " gemakzucht " komt in mij op als ik uw bijdragen lees.

Goatboy2014 | 25-10-14 | 10:05

@wakkere_nederlander | 25-10-14 | 09:10
Weet niet. "Zeer snel een langzame pijnlijk dood sterven" heeft wel iets poetisch in zijn schijnbare tegenstrijdigheid...

Smuts | 25-10-14 | 10:03

'die zich laatdunkend over de Islam en moslims heeft uitgelaten’
Dat vind ik dan weer wel een rare opmerking. Ik zou niet weten wat er mis is als je je laatdunkend over een bevolkingsgroep uitlaat.
De agent gaat wel een beetje verder, te ver. Hij had zich er van bewust moeten zijn dat hij, in zijn positie, zoiets niet kan zeggen op facebook.
Ik denk dat het terecht is dat hij op de vingers wordt getikt. Strafrechterlijk vervolgen is dan weer meten met twee maten, gezien het ongestraft kunnen roepen van: dood aan de joden.

B. Randnetel | 25-10-14 | 10:03

Niks mis met hele bevolkingsgroepen helemaal klaar mee zijn toch?
Xeer snel allemaal een langzame pijnlijke dood gewenst... is gas tegenwoordig nog hip Pinto, Punto?

301 | 25-10-14 | 10:03

De politie maakt dagelijks mee hoe de "lieverdjes van de islam" de knuffel maroks van de linkse kerk zich gedragen. Geweld, intimidatie tegen de blanke Nederlanders is geen vreemde, vooral vrouwen en bejaarden zijn slachtoffer. Na de zoveelste in elkaar geschopte medelander van boven de 65+ door dit tuig. kijk ik er niet van op dat een politie medewerker zich niet meer kan beheersen en zich uit op internet.

Hij zal geslachtofferd worden door de politie en als de politie het niet doet zal GL, SP, D66, pvdA wel hun hand opsteken en komt er vast een linkse organisatie hand in hand met een moslim groepering om de man aan te klagen.

vinzDH | 25-10-14 | 10:03

*Ik ben een Nico G T-shirts laten maken gaat*

The Next Subject | 25-10-14 | 10:02

Het is jammer dat "intellectueel" Pinto hier niet wat verder vanaf kan staan. Natuurlijk roept de Islam heftige sentimenten op. Dat zulks een barbarij kan blijven bestaan in de eenentwintigste eeuw, tsja. Natuurlijk mag de persoon zoiets denken, mits juist geformuleerd ook zeggen. Natuurlijk mag de ambtenaar zoiets niet zeggen.
.
Maar de essentie is natuurlijk. Moet hij het zeggen? Is dat niet wat ZIJ (islam red.) doen, en wat WIJ niet doen? Is dit niet een van de primaire aspecten (iedereen waar Islam niet mee eens moet dood) waarom wij Islam barbaars vinden?
.
Overigens mag de politie zich wat mij betreft vooral bezighouden met het aanpakken van (mis)daden en niet woorden. Geen meningenpolitie in dit land!!!!!

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 10:02

Het overeind houden van de beginselen westerse democratische rechtstaat wordt nog een hele klus voor de door ons gekozen seculiere politici. Vooral als deze politici der Verlichting keer op keer blijk geven van een zekere selectieve verontwaardiging ten aanzien van het electoraat welk hun heeft gekozen, als deze in niet mis te verstane bewoordingen blijk geven van de AFKEER gebruiken een godsdienst welk nog in een theocratisch stadium verkeert en dan vooral de rigide toepassing deze godsdienst op haar gelovigen/niet gelovigen. Das politiek gesproken een Verlichte spagaat waarin je je dan als ,,oprecht,, westers politicus bevindt, das zoiets als toentertijd in 1935 keuren we de Neurenberg Wetten af of vervolgen we iedereen in den lande, die het ook maar waagt een bevriend staatshoofd c.q. land te beledigen. Dit terwijl we met de kennis van NU weten vier jaar later begon de Holocaust op joden nu dan ongelovigen?

william7055 | 25-10-14 | 10:01

“Ik ben helemaal klaar met die al die kanker joden. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de jodendom!”

Neen, inderdaad niks mis mee.

301 | 25-10-14 | 10:00

Wonderlijke vergelijking; schrijver versus politie-ambtenaar. Ambtenaren mogen op enkele plaatsen hun mening uiten; in informele niet openbare kring en in het stemlokaal. De techniek biedt tegenwoordig ook mogelijkheden genoeg om - voor zover je niet onder de AIVD-lamp ligt- je mening anoniem kwijt te kunnen op internet. Serieuze klokkenluiders onder ambtenaren die misstanden willen aankaarten in de Nederlandse wegkijkcultuur die hebben het moeilijker, maar ja dat krijg je nu eenmaal binnen 'afgesloten relatief kleine gemeenschappen' waar iedereen van elkaar afhankelijk is voor een baan. Openbaar in ambtenaren-functie een niet-politiek correcte mening geven is 'een beetje dom'.

Haagse Tokkie | 25-10-14 | 09:59

Howel ik groot voorstander ben van een hek om Islamistan en Isis niet snel genoeg uitgeroeid kan worden, vind ik het stukje van ene Pinto te dom voor verdere uitleg.
What's next?

daytripper | 25-10-14 | 09:59

@ZKH EénOog | 25-10-14 | 09:35
Agenten zijn steeds vaker diender van de staatskas, of ze het nou willen of niet.
En met 20 dienstjaren, een hypotheek en een aantal kinderen heb je geen keuze meer....

necrosis | 25-10-14 | 09:57

Strafrechtelijk vervolgen is natuurlijk kansloos tenzij Wilders ook veroordeeld kan worden.
Dat hij van zijn baas een sanctie kan verwachten is terecht.
In mijn werk kan ik het me ook niet permitteren om mijn prive mening op het internet te kwakken . Dat schaadt de relatie met cliënten of ik ze nu aardig vind of niet.
Stel dat een moslim agent twittert dat hij alle KK Hollanders dood zou willen, gaat u dan relaxed de straat op en de interactie aan met de politie ?
Laat onverlet dat haatbaarden met stenigingsdrang een slimme bom op de kokosnoot verdienen cq uitzetting richting zandbak. Maar niet automatisch alle moslims.
Sommige PVV ers zijn aanhangers van het Stormfront maar dat maakt niet alle PVV ers pro nazi. - mompelt iets over deelverzamelingen en generaliseren

Goatboy2014 | 25-10-14 | 09:57

Is weer eens wat anders dan een korpschef die twitterde dat de PVV fascistisch is. Werd overigens afgedaan als onhandige en ongelukkige vorm van communicatie.Dus zie het probleem niet en heb overigens alle begrip voor de uitspraak van de agent. Allochtonencity Rotterdam, je zal er maar (moeten) werken.
.
Dat steningen is overigens ook nog eens discriminerend, mannen worden tot hun middel ingegraven en vrouwen tot hun schouders.Kan je tijdens het stenigen ontsnappen dan ben je vrij ©de koran.

Jan Leul | 25-10-14 | 09:55

Tisnietanders | 25-10-14 | 09:47
facebook prive en huiskamerachtig? Dus als je een dochtertje zou hebben en haar leraar zegt op facebook dat vrouwen/meisjes minderwaardige kuthoeren zijn die je best mag doorneuken tussen de middag, dan heb je daar geen problemen mee, zolang hij zich binnen school maar gedraagt.

swift1.6 | 25-10-14 | 09:55

Er is eigenlijk maar één ding dat er niks mee te maken heeft.

Bokito ergo sum | 25-10-14 | 09:55

@kaasfondue | 25-10-14 | 09:37

Daarnaast was Reve praktiserend pedofiel en is het nog steeds bizar te noemen dat zogenaamd "intellectueel Nederland" aan z'n voeten lag in plaats van hem to veroordelen. Dood aan die smerige kindermisbruiker! was meer op zijn plaats geweest.
.
Had zo een priester kunnen zijn, die gore smeerlap.

Parel van het Zuiden | 25-10-14 | 09:52

Marcouch is gewoon een voorbeeld hoe moslims als een sleeping cel onder het mom van diversiteit infiltreren in sleutelposities in de Nederlandse samenleving en van daaruit proberen een kalifaat te stichten door vooral kritische Nederlanders de mond te snoeren.

Nestorix | 25-10-14 | 09:50

@De Anaalprofeet | 25-10-14 | 09:45
Heel veel probleem-Marokkanen zijn moslim wanneer het ze uitkomt.
DAT is een groot probleem.

necrosis | 25-10-14 | 09:48

De boodschap is luid en duidelijk; waagt het niet om de Nederlandse Staatsreligie te beledigen.

Morgenhout | 25-10-14 | 09:48

@wakkere_nederlander | 25-10-14 | 09:20
Soms is een politieke aanpak niet de juiste, iedereen snapt dat ...... bijna iedereen dan.

Niet voor niets zijn wij daar nu bommen aan het droppen toch? Blijkbaar hebben we consensus over het verafschuwen van dit soort daden. Blijkbaar ook consensus over hoe we dit moeten stoppen, met bommen.

Nu jij nog de echte realiteit aanvaarden, je kunt het.

MarcS | 25-10-14 | 09:48

Fijn dat u er ook bent Prof! Prima onderbouwde mening.
En wat een politiek correct geneuzel hierboven over een ambtenaar, blablabla.
Ten eerste is Facebook een medium in de huiselijke sfeer, de privésfeer. En wat je in je eigen omgeving zegt en vindt hindert geen drol zodra je je werk open en eerlijk doet. Eerlijk gezegd vind ik het een barre inbreuk om het persoonlijk leven van deze man dat zijn werkgever commentaar geeft op wat hij tegen zijn vrienden wel of niet zegt.
Verder is in het allerhoogste geval een tik op de vingers op de plaats, maar zeker geen strafrechtelijke vervolging. We zijn hier geen politiestaat tenslotte. Mensen mogen vinden wat ze vinden en zeggen wat ze zeggen. Mijn eigen overtuiging wordt vaak genoeg door de zeik gehaald hier op GS, (Quid, ouwe atheist dat je bent) en hoewel ik dat bijzonder onwetend vind van de schrijver vind ik wel dat hij dat moet kunnen zeggen. Iedereen heeft het recht om zijn eigen bekrompenheid zonder kans op vervolging te etaleren.
Mocht je dat anders willen zien, dan krijgen we nogal volle gevangenissen namelijk.

Tisnietanders | 25-10-14 | 09:47

@bijna_raak | 25-10-14 | 09:45. Agenten zijn geen robots.

Maria.1 | 25-10-14 | 09:47

@Ashtrey | 25-10-14 | 09:29
Het krijgen/ hebben van kinderen is een keuze....

necrosis | 25-10-14 | 09:46

Hij had toe moeten voegen dat hij het natuurlijk niet over de echte islam en over de echte moslims had. Maar dat lijkt me wel duidelijk.

De Anaalprofeet | 25-10-14 | 09:45

Als Nederlandse agent wordt je geacht je emoties in toom te houden ook als je getreiterd of bedreigd wordt, in de VS kun je taseren. En helaas je bent 24 uur per dag agent. Voor politie is het het beste om elke zweem voor vooringenomenheid tegen bepaalde bevolkinggroepen te vermijden. Anders krijgen we weer committees herstel vertrouwen. Hier een klein beetje maar bij andere items (bv filmen in Haagsche tram) aardig te zien wat een ongebreidelde politiehaat naar boven komt borrelen.

bijna_raak | 25-10-14 | 09:45

@eetvis | 25-10-14 | 09:29
Yasmina praat peop:
www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2014/8...
En in tegenstelling tot de uitlatingen van een staatssecretaris, hebben we hier GEEN islamitische wortels!

necrosis | 25-10-14 | 09:41

Als hij het hat gehad over "helemaal klaar met dit gedrag, tijd dat er tegen opgetreden wordt", was er niets aan de hand geweest.

swift1.6 | 25-10-14 | 09:39

als je ambtenaar wordt weet je dat je een deel van je vrijheid van meningsuiting opgeeft. Je hebt je werk te doen en er voor te zorgen dat je onpartijdig overkomt. Herinner me nog wel hoe er gedacht wordt over een balie meisje met hoofddoek of een agent met een kruisje om, want bevooroordeeld.

swift1.6 | 25-10-14 | 09:38

*deze opmerking is compleet op persoonlijke titel en onder voorbehoud van fouten en eventuele latere wijzigingen in gedachten

....

Ashtrey | 25-10-14 | 09:37

Als Allah zich opnieuw in Levende Stof gevangen geeft, zal Hij als Ezel terugkeren, hoogstens in staat een paar lettergrepen te formuleren, miskend en verguisd en geranseld, maar ik zal Hem begrijpen en meteen met Hem naar bed gaan, maar ik doe zwachtels om Zijn hoefjes, dat ik niet te veel schrammen krijg als hij spartelt bij het klaarkomen.

Nixxor | 25-10-14 | 09:37

Overigens: Reve's woede was niet zozeer gericht tegen het Christendom, al had hij wel particuliere beelden van God die aanstootgevend gevonden werden (God als een muisgrijze ezel die zich door de schrijver gewillig liet sodomiseren).
Reve ageerde veel sterker tegen het klakkeloos bewierroken van Communisme en Socialisme als nieuwe religie (Linkse Kerk). Hij sloot soms brieven af met de leuze: 'Dood aan de Arbeiders!' om het door volksstammen gedachteloos gebruikte 'Dood aan het Kapitalisme!' mee te ontmaskeren als faksistiesj.

kaasfondue | 25-10-14 | 09:37

nog meer vrede en liefde:
"Iran has executed a woman who was sentenced to death for killing her rapist, BBC reported her mother as saying on Saturday.

Reyhaneh Jabbari, 26, was hanged in a prison in Iran's capital of Tehran, despite a campaign organized by human rights organization Amnesty International, urging global intervention to stop the execution.

In 2007, Jabbari was arrested for killing Morteza Abdolali Sarbandi, a former employee of the Iranian Ministry of Intelligence. Jabbari claimed that she was defending herself against Sarbandi’s sexual advances".

Ik heb niemand ( Dries, Gretta, Harry van Bommel ?) daar over horen klagen maar als er een Palestijn van zijn flits valt ergens in een straal van 1500 km van Israel dan is de wereld opeens te klein.

wlodek | 25-10-14 | 09:35

@McMarx | 25-10-14 | 09:21

Een agent is geen diender van de politiek, een agent is een diender van de staat (in een echte democratie is dat dus Het Volk) en een handhaver van de wet, waar ook de politiek in een gezond land niet boven staat. Klein verschil.

ZKH EénOog | 25-10-14 | 09:35

eetvis | 25-10-14 | 09:29
Dat is een beetje een rare opmerking, aangezien het stukje waarop de politieman reageerde duidelijk op een video te zien was en dus overduidelijk bewijs opleverde. Trouwens dat is al heel vaak bewezen. Heb jij ooit een verband tussen zionisme en ISIS ontdekt?

Stargate | 25-10-14 | 09:33

Fijn dat de lat voor een politieman wat hoger ligt dan voor een schrijver. Disciplinerende maatregel is beslist gepast.

AlanTuring | 25-10-14 | 09:30

Slecht stuk. Een agent geniet nu eenmaal niet dezelfde vrijheid als een schrijver of een willekeurige demonstrant om te kunnen zeggen wat hij/zij vind.
Dat kon immers de van haar functie ontheven Yasmina Haifi door haar 'ISIS is Zionisme' ook niet. En dat laatste werd hier met hier met luid gejuich ontvangen. Beetje met twee maten meten dit.

eetvis | 25-10-14 | 09:29

@Stargate 09:25
Het laatste geluid was een smeekbede om geld omdat ze als alleenstaande met twee kinderen geen geld had voor een advocaat?

Ashtrey | 25-10-14 | 09:29

ZKH EénOog | 25-10-14 | 09:27
over my dead body

Stargate | 25-10-14 | 09:28

@wakkere_nederlander | 25-10-14 | 09:20
Helaas wordt Greet regelmatig buitenspel gezet door het kabinet en de benodigde oppositiepartijen, om hun zin erdoor te drukken.

necrosis | 25-10-14 | 09:28

Buigen zullen we in dit land.
Liefst richting 21° 25′ 21.15″ N, 39° 49′ 34.1″ E

ZKH EénOog | 25-10-14 | 09:27

mindless

asylumstreetspanker | 25-10-14 | 09:27

Dit is puur Joods huilie-huilie gedoe over 'maar kijk eens wat hunnie allemaal roepen tijdens demonstraties". De man is notabene politieambtenaar, Pinto!
mindless | 25-10-14 | 09:12
Wat een Arische zeikopmerking, middels!

asylumstreetspanker | 25-10-14 | 09:27

Helemaal mee eens!

Toetsiemonster | 25-10-14 | 09:25

McMarx | 25-10-14 | 09:21
Dat is niet relevant wat jij zegt. Want dan zou inderdaad Jozias van Aarsten ook weg moeten. Dan zouden eigenlijk mark rutte en heel zijn wegkijk kabinet weg moeten en vervolgd moeten worden. Wanneer je een ambtenaar bent heb je recht op je eigen mening tot op een bepaalde hoogte en die heeft hij niet overschreden. Want als je duidelijk bewijs voor je hebt elke dag dan kun je gewoon zelf je afwegingen maken en hij heeft niets verkeerds gezegd. Yasmina haifi ook een ambtenaar deed dat wel, want er is totaal geen bewijs tussen zionisme en ISIS. Overigens wordt zij vervolgd???

Stargate | 25-10-14 | 09:25

dit is typisch (weer) een geval van :

als je de waarheid spreekt, zorg er dan voor een
snel paard bij de hand te hebben.

vanvandaag | 25-10-14 | 09:24

@BlakeMiddle | 25-10-14 | 09:15
Vrijheid van godsdienst zolang je mijn vrijheid van 'ongelovige' niet aantast!
Dat willen mensen nog wel eens vergeten.
Overigens is islam geen geloof maar een politieke ideologie, vergeet dat niet!

necrosis | 25-10-14 | 09:24

Tja de agent heeft wel gelijk, hij sprak zijn gevoel uit, hij mag het alleen niet hard op zeggen zoals zo vele ambtenaren. Het kan je je baan kosten. Dat hij nu vervolgd gaat worden zegt meer over zijn leidinggevende en het OM als over de man zelf.
LG en OM zullen vast en zeker linksdraaiende griezels zijn die punten willen scoren over de rug van de agent. NSB-ers zijn het en niet anders.

dwar | 25-10-14 | 09:23

Islam is vrede.

HoogToontje | 25-10-14 | 09:22

Je mag nou eenmaal niets negatiefs roepen over islamieten. Dus verontschuldigt ie zich maar ff snel want anders is ie op zeker z'n baantje kwijt.

the Raging Potato | 25-10-14 | 09:21

@Stargate | 25-10-14 | 09:18
Dat kan zijn maar de politie is een instrument van de overheid. Als agent ben je diender van de politiek en als je zo nodig je eigen mening publiekelijk wenst te ventileren, dan toon je geen goede diender aan de overheid. Kan ie nog zo gelijk hebben.

Rest In Privacy | 25-10-14 | 09:21

Als agent mag je net de waarheid zeggen want die heeft immers de niet-gekozen burgemeester met zijn lakeien in pacht?

ecologiste | 25-10-14 | 09:21

Ho ho. We weten helemaal niet wat deze vrouw precies heeft gedaan waardoor stenen koppen haar persoonlijke grafsteen werd. Misschien keek ze wel heel verleidelijk naar haar jongere broer terwijl ze getrouwd was met één van haar oudere broers. Laten we derhalve niet te snel oordelen!!!

Ashtrey | 25-10-14 | 09:20

Professor Pinto, het is wel degelijk een domme reactie van deze politieagent.
Als een stel achterlijken 'dood aan de Joden' scanderen dan is de meest waanzinnige reactie om dan terug te roepen 'Nee dood aan jullie, dood aan islam!'.
Dat is het recept van eeuwenlang oorlog voeren in het Midden-Oosten en de rest van de wereld.
Het stenigen van vrouwen is een van de meest tragische en vreselijke uitwassen van de islam maar wat heeft het voor zin om als reactie daarop hetzelfde aan deze misdadigers toe te wensen.

Nee beter kunnen wij het gedachtegoed achter deze wandaden op een beschaafde en diplomatieke wijze buiten spel zetten door middel van politieke regelgeving. Een beetje zoals Greet tracht te doen zeg maar.

wakkere_nederlander | 25-10-14 | 09:20

Pinto heeft alleen de laatste zin gelezen van de facebook-post?

Roer | 25-10-14 | 09:19

uuhm volgens mij is dit pure frustratie woede omdat ie weet wat een prioriteiten er gelegd moeten worden voor het beveiligen van het openbaar vervoer en de synagogen in nederland.

dit zou niet moeten. het is verschrikkelijk dat het zo ver moest komen.

als zijn leiding gevende al eerder de wet toe hadden laten passen en niet wegkeken. dan was dit nooit gebeurd. dan hadden alle mannen die nu in syrie een fissa bouwen gewoon opgesloten gezeten.

001001001 | 25-10-14 | 09:19

Ik verbaas me er niet eens meer over dat iemand erover verbaasd is.

GeFlipt | 25-10-14 | 09:18

Goed stuk heer Pinto. Exact zo is het. Marcouch laat keer op keer zien wat een wolf in schaapskleren hij is.

Maria.1 | 25-10-14 | 09:18

@Kaas de Vies | 25-10-14 | 09:13
Ik herinner me nog een zekere 'grote dame'.....
Overigens terecht dat zij werd aangepakt!

necrosis | 25-10-14 | 09:18

McMarx | 25-10-14 | 09:17
Al die agenten maken dagelijks dingen mee en woren niet ondersteund, dat geeft ze het volle recht om een eigen mening te hebben. Ze worden op dit moment door hun eigen meerderen in de rug gestoken door te dreigen met vervolging. Hoe laag kun je zinken in dit land.

Stargate | 25-10-14 | 09:18

McMarx | 25-10-14 | 09:17
Al die agenten maken dagelijks dingen mee en woren niet ondersteund, dat geeft ze het volle recht om een eigen mening te hebben. Ze worden op dit moment door hun eigen meerderen in de rug gestoken door te dreigen met vervolging. Hoe laag kun je zinken in dit land.

Stargate | 25-10-14 | 09:18

Justitie weet ook wel dat vervolging tot niets leid. Het enige doel is dan ook om angst in te boezemen bij iedereen die de islam ook zien voor wat zij voorstaat, namelijk barbarij. Deze mensen moeten bij voorbaat de mond gesnoerd worden en dat doe je het beste door mensen als Nico als voorbeeld te stellen.

sinar2 | 25-10-14 | 09:17

het zal naar mijn mening niet meer lang duren voordat we ons staan te verdedigen tegen mensen met kapmessen.

Stargate | 25-10-14 | 09:17

@Stargate | 25-10-14 | 09:13
Welja, we laten alle agenten er een eigen mening op na houden. Denk eens even verder wat dat gaat worden met al die MAVO dienders.

Rest In Privacy | 25-10-14 | 09:17

Zolang we niet met een mes rondlopen om koppen af te snijden
zouden we gewoon moeten kunnen zeggen wat we vinden

het moet een afgelopen zijn met dat zogenaamde gekwetst zijn uitbuiten
Mensen die koppen afhakken en verkrachten en daarnaa gekwetst zijn!!???
Really!?? Fuck that!!! Deze man heeft volkomen gelijk

7e55e | 25-10-14 | 09:15

Vrouwen stenigen mag je nou eenmaal niet boos maken, het staat immers in de koran! Vrijheid van godsdienst!

BlakeMiddle | 25-10-14 | 09:15

Geachte Politie agent.
Gewoon het hierboven geplaatste stukje uitprinten en aan uw "meerdere" laten lezen. Ook aan uw eventuele "vervolgers".
Niet meer aan toe voegen.
Succes met uw werk!

Stoned Hengst | 25-10-14 | 09:15

@batvoca2 | 25-10-14 | 09:10
De agent had dan ook beter kunnen spreken van pislam, booslims en deaud. Krijgen ze de politie geen GS-training?

Rest In Privacy | 25-10-14 | 09:14

Wat een hypocrisie. Deze agent staat volledig in zijn recht om dat te zeggen. het feit dat hij een agent is geeft hem jhuist meer recht om dat te zeggen omdat hij ook dingen van dichtbij meemaakt, dat maakt zijn mening meer relevant dan ieder ander. Ook verwoordt deze man een groot gevoel van onvrede in de samenleving, daar zouden we trots op moeten zijn. Het zal wel even wennen worden voor de wegkijk politci maar er zullen steeds meer mensen opstaan die zeggen genoeg is genoeg. Wherever there is opression there will be resistance

Stargate | 25-10-14 | 09:13

Zijn mening mag hij hebben, maar past het bij zijn functie om het op deze manier te uiten?

Kaas de Vies | 25-10-14 | 09:13

Wanneer verschijnt Jozisis voor het hekje?
Zijn 'de-escalerend optreden' kun je in het buitenland niet uitleggen zonder uitgelachen te worden.
Ik snap niet dat hij zijn functie als burgemeester nog mag uitvoeren.
Ik snap überhaupt niet dat de inwoners van Den Haag niet schreeuwen om zijn aftreden.
Ik snap overigens wel waarom Den Haag een ooievaar als symbool heeft.....

necrosis | 25-10-14 | 09:12

Wat een oerdom stukje. "Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven." niet laatdunkend? Last je nakijken Pinto. Dit is puur Joods huilie-huilie gedoe over 'maar kijk eens wat hunnie allemaal roepen tijdens demonstraties". De man is notabene politieambtenaar, Pinto!

mindless | 25-10-14 | 09:12

Wie heeft aangifte gedaan tegen deze agent? Is er uberhaupt wel aangifte gedaan of opereert de politie zelfstandig en is het facebookbericht door een of ander terrorismefilter opgepikt? Zou kunnen want bevat immers de woorden "islam" "islamieten" en "dood"

batvoca2 | 25-10-14 | 09:10

'Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de islam!'

Dat klinkt meer als Marokkaanse straattaal dan als de woorden van een roomblanke politieagent. Trolletje om bestwil?

wakkere_nederlander | 25-10-14 | 09:10

Meneer Pinto, u bent veel te intelligent voor deze maatschappij.

netniet | 25-10-14 | 09:09

Van het Reve heeft wellicht mensen gekwetst maar nooit iemand gedood.
Een heel verschil met islam/ moslims.
Oh, wacht, Boko Haram, al-Quaida en Isis hebben niets met de islam te maken.....

necrosis | 25-10-14 | 09:06

Om deze duiding zat ik niet te wachten. Dat Nico zijn excuses aanbiedt is geheel conform het principe tot behoudt van zijn baan en de rol die hij hierin speelt.

Rest In Privacy | 25-10-14 | 09:04

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl