achtergrond

Geenstijl

Stijlloze sporters gezocht!

Tot aan het gaatje...Het is prachtig weer buiten, dus sportschoenen aan en trimmen maar. En aangezien trimmen bij de gemiddelde GeenStijl bezoeker hele andere associaties opwekt, leek het onze vaste sportcolumnist een aardig idee te wijzen dat het Nationale Sportweek is. Lekker belangrijk zul je zeggen, welnu SlamDunk! maakt graag even van de gelegenheid gebruik een oproep te plaatsen. Hij is namelijk op zoek naar een team, dat het komend seizoen onze stijlloze clubkleuren wil verdedigen. Dus hockeydames, neemt u even contact met ons op, dan kunnen we dit weekend nog beginnen met de sollicitatieprocedure.
br>

Stijlloze sporters gezocht!

Al spierpijn? Het is nationale sportweek en dus moeten we van NOC*NSF en hamburgerkoning McDonalds allemaal weer actief doen. Grote onzin natuurlijk, maar het zette mij wel aan het denken. Op weg naar onze wereldheerschappij vergeten wij hier de sport nog al eens. Natuurlijk zijn stijlloze politieke akties en opinies onmisbaar en is de merchandise aardig op weg, maar in de sport maak je écht naam. Sport is altijd publiciteit!

Favoriet gespreksonderwerp bij de redactie is het niet. De Chileen is ooit bij de plaatselijke schietvereniging weggestuurd omdat hij steevast de loop van zijn geweer afzaagde. Toen Hoxha nog wél een lichaam had om te sporten was hij te druk met zijn practicum Gynaecologie en ook Fleischbaum staat definitief langs de kant. Hij weigert voor welke sport dan ook zijn rookgedrag (om de drie minuten een peuk) aan te passen. De enige clown die sport is dus de geldschieter van subsidiespons NOC*NSF. Sport is dus vooral mijn job en mijn idee om samen een kewl curlingteam te beginnen staat voorlopig in de koelkast. Ook de miljoenen euri om het te koop staande Gelredome om te turnen in Geenstijls Dome hebben we helaas niet. Nee, een lui plekje op het pluche in de bestuurskamer daar gaan de heren voor. Geenstijl als sponsor! Roze op het veld en de redactie veilig op de eretribune.

Nu is in het verleden al eens een soortgelijke poging gewaagd, maar de tijd was toen kort en de lat lag wat hoog door direct in de topsport te beginnen. Bovendien hebben wij inmiddels meer ervaring in andere takken van sport. Daarom nemen we nu de tijd op zoek naar een sportteam dat in het seizoen 2005/2006 onze stijlloze clubkleuren kan verdedigen. Publiciteit gegarandeerd en dat maakt de zoektocht naar cosponsors weer makkelijker natuurlijk. Welke sport dat maakt op zich niet uit. Kunstrijden, tractorpullen, trampolinespringen, kantklossen, kaatsen, korfbal, eigenlijk alles mag als het maar sport is (paaldansen telt ook). Absolute must: lekker stijlloos en absolute pré: mooie dames en de clubkleur roze. Wat wij bieden - behalve publiciteit - is natuurlijk erg afhankelijk van de sport, maar laten wij eerst eens op zoek gaan! Een leuke buurvrouw met bobslee-ambities? Coach je een talentvol hockeyteam? Een vriendin die modderworstelt? Wat defensie kan, dat kunnen wij beter! Plemp vol die comments of stuur een E-mail.

SlamDunk!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.