Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GS REPO. Allah akbar, een voorbeeldige demo

Kijk, hier ziet u de internationale yell van Mohammed Inc. door de straten van Amsterdam schallen. De Marnixstraat, om precies te zijn, enkele tientallen meters voor het Leidseplein. Kort hierna zien we de enige wanklank van deze Youth For Palestine Gaza-steunbetuiging: op het Leidseplein wordt een man gearresteerd (foto van Maarten Brante na de breek) en even is de sfeer gespannen. Maar verder gedroegen de sympathisanten van de Palestijnse zaak zich buitengewoon keurig. Luidruchtig en bij vlagen oprecht woedend, maar keurig.
arrestatiedemo.jpgKijk, hier ziet u de arrestatie. Een smetje op een verder nette betoging. Maar GeenStijl, dat afgrijselijke ge-Allah-Akbar dan? En die onheilspellende banieren? haatvlagjochie.jpgZoals deze, eerder al zagen wij dit kereltje die van zijn bekeerlingpapa een jihadvlag in de knuistjes geduwd kreeg, maar ook deze knul moet er aan geloven. Nu gaan wijzeurenhier.nl lezende wijspikken lopen miemelen dat zo'n vlag gewoon de geloofsbelijdenis is, de sahada, en dus helegaar geen jihadsymbool, maar ehm. Neen. Daarom ook dat de organisatie de zwarte banieren verbood, mmh?
Voor de speeches werd er benadrukt dat dit geen religieuze bijeenkomst was, en werd een minuut stilte in acht genomen. Voor de slachtoffers in Gaza, maar ook voor de doden van Vlucht MH17. Een minuut stilte die prompt onderbroken werd met allah akbar-spreekkoren, wat de mijnheer in dit filmpje woedend deed afdruipen. "Dan doen we NIET mee he?" zegt hij. recyclehipsters.jpgHipsters. Waren al pro-Palestina voordat dat de hobby van álle verwende linkse jongeren was. Oh wacht. Nouja ideologie recyclen is vast OOK heel goed voor bepaalde milieus. druktedemo.jpgNa de speeches van onder andere Anja "Gazastrook #inmijnbroekje" Meulenbelt ging de tocht door de stad, en zoals gezegd was dat lawaaiig, soms ietwat provocerend, er werden mensen boos en het blijft potsierlijk om types gehuld in Arafatsjaals tegen terreur te horen ageren maar: wat een viering van vrijheid. kindjeprogaza.jpgSerieus? Serieus. Er werd niet gereld, er waren geen swastikavlaggen. Er waren duizenden overwegend jonge, kwaaie mensen die hun god mochten aanroepen, die een land hier ver vandaan mogen steunen ook al zijn ze allemaal #bornhere, die vreedzaam de openbare ruimte opeisten voor hun recht op vrije meningsuiting. (foto Maarten Brante.) Fleuriszegdrwatvan.pngKijk, deze OudWest-bakfietsfamilie vond het ook niet erg aangenaam, dat geHakbar in hun keurige buujrtje. Floris en Annelinde stemmen altijd heet tolerant D66 moet u weten en dachten dat het niet zo'n vaart zou lopen met de islamisering, En nu galmen de spreekkoren tegen de ramen van hun dubbele benedenhuis, tiswat. Maarja, dit is waar een open, vrije democratie toe leidt. Zoals we al zeiden, er ging niks kapot en dat vonden wij gezien eerdere betogingen in West Europa al uiterst verlicht en beschaafd. Wij hebben betere booslims alsdan Frankrijk. Of, ook een optie, ze waren geschrokken van de berichtgeving over de Gaza-demo in Den Haag, en de ophef over de hakenkruizen aldaar. Mooi hoe vrije media die alle feiten laten zien toch ook helpen om een land gezond te houden, nietwaar?

Reaguursels

Inloggen

Warom worden ze niet gwn een keer uit de weg geruimd ze zijn iedereen tot last en dat willen ze maar niet snappen dit was ons land en je zult er steeds minder van gaan zien erg triest

dpac-man | 22-07-14 | 13:29

@harstef
Op die zwarte vlaggen staat de "Shahada", de Islamitische geloofsgetuigenis (->Er is geen God dan Allah, en Mohammed is zijn profeet)
Op zich niks mis mee, maar die zwarte shahada-vlag wordt vaak gebruikt door de wat "minder fijne" moslims, om het zo maar te zeggen. Denk aan types Sharia4holland

HaarAltijdGoed | 22-07-14 | 08:40

Kan iemand eens een vertalinkje doen van die isis-allah-hakbijl- vlaggen. Ik neem aan dat GS toch wel een Marokkaan-omdat-het-moet (of gewoon omdat ie/ze goed is) in dienst heeft die dit soort teksten in nls kan vertalen.

harstef | 21-07-14 | 20:26

Heel dat zooitje op het vliegtuig en daar dumpen, wapens erbij flink hek eromheen, laat ze het maar uitvechten, geen aandacht en zeker geen geld meer aan besteden

Underground Madnezz | 21-07-14 | 19:26

De enigen die het kunnen stoppen zijn de Palestijnen zelf door Hamas eruit te knikkeren.

Maria.1 | 21-07-14 | 19:10

Als men het zo nodig vond om te demonstreren, wat ik op dit moment smakeloos vind gezien de vliegtuigramp, dan had men tegen Hamas moeten demonstreren. En iedereen weet dit eigenlijk best. Maar ja, je kunt je geloofsgenoten natuurlijk niet afvallen...

Maria.1 | 21-07-14 | 18:58

@Feynman | 21-07-14 | 16:20. Het is nooit de bedoeling van Israël om een volk uit te moorden. Het is hun te doen om Hamas; de ware agressor in dit conflict. Iedereen zonder oogkleppen ziet dit. Dat er burgerslachtoffers vallen is ook door Hamas; die lieden verstoppen zich tussen de burgers en verstoppen hun wapens tussen de burgers. Israël heeft 3x de wapens neergelegd en vanuit Gaza gingen de beschietingen gewoon door. En wat doet Obama: die belt Netanyahu dat hij moet stoppen. Waarom belt hij Hamas niet die jarenlang onophoudelijk Israël terroriseert?! Wat is zijn geloof ook weer? En wat zei mocroGS over zijn broeders en zusters? En waarom helpen de omringende landen niet? Zij zien ook wat er in die regio daadwerkelijk gebeurt.

Maria.1 | 21-07-14 | 18:57

Als oprechte moslim kan je beter tegen de Hamas-miljonairs zijn dan tegen Israël.

HaarAltijdGoed | 21-07-14 | 17:15

Die vrouwen die erbij staan kunnen beter voor zichzelf en hun moslimzusters gaan protesteren, die in de gehele Islamitische wereld stelselmatig worden onderdrukt in een systeem van gender-Apartheid.
Maar waarschijnlijk zijn de meesten al zo ver heen dat ze wijs zijn gemaakt dat de onderdrukking daadwerkelijk goed voor ze is: benevolent sexism heet zoiets.
Alle kindbruiden, besneden vrouwen, vrouwen die het huis niet uit mogen, vrouwen die worden gezien als object dat de mannelijke eer alleen maar kan bezoedelen, vrouwen die worden gemanipuleerd om maar vooral zo min mogelijk van hun persoonlijkheid en lichaam te laten zien, vrouwen die zijn uitgehuwelijkt, vrouwen die worden gezien als baar-fabriek en de vrouwen waarvan in de Quran staat dat er meer van naar de hel zullen gaan dan mannen - sji-iet of soenniet - zullen het allemaal over 1 enkel ding eens zijn: Israël moet weg en de Joden moeten lekker dood. Allahuakbar! Die Jodenhaat is best goed te gebruiken in de tot op het bot versplinterde Umma!

HaarAltijdGoed | 21-07-14 | 17:09

Marokkaanse5609:

Ik snap dat er een handjevol moslims is die fel tegen bovenstaande Islamitische terror-groeperingen is. Maar de vraag is waarom daar vanuit Islamitische hoek veel minder hevig, of helemaal niet, op wordt gereageerd. In tegenstelling tot het Israël-Hamas conflict. Het antwoord is overduidelijk: Vurige Jodenhaat. Van jongs af aan aangewakkerd vanuit traditie, geloof en Arabische en Turkse media.

In Syrië zijn inmiddels minstens 115.000 moslims omgekomen. Boko Haram heeft laatst nog een heel dorp moslims uitgemoord en houdt 200 minderjarige meisjes vast.

En dit opgeschoren agressieve Nederland-hatende tuig maakt zich boos om Israël die Hamas bestrijdt. Zogenaamd vanuit diepgewortelde sympathieën voor het welzijn van de Islamitische medemens. Wat een verdomd slechte grap.

HaarAltijdGoed | 21-07-14 | 17:00

Maria.1 | 21-07-14 | 01:57
Als het volledig uitmoorden van een ander volk niet haalbaar is, is stoppen met een oorlog de enige weg naar vrede.

Feynman | 21-07-14 | 16:20

eastender | 21-07-14 | 01:57
Kunt u het stukje met betrekking tot seksisme voorzien van 1 voorbeeld?

Feynman | 21-07-14 | 16:18

Marokkaanse5609 | 21-07-14 | 14:54
.
Mmm, de synagoge naast de moskee? Het volgende laat zich optekenen :
.
In het Islamitische Fez in Marokko vond in 1033 een grote pogrom plaats met duizenden doden. In 1276 werden in dezelfde stad opnieuw Joden vermoord.
1465: Joodse gemeenschap van Fez bijna volledig uitgeroeid.
1907: Pogrom van Casablanca. plundering en vernietiging van het getto in Casablanca, Marokko. Hierbij vallen circa 30 doden
1912: Pogrom van Fez. Circa 60 doden.
Na het uitroepen van de staat Israël in 1948 vonden in de Arabische wereld veel pogroms plaats. In Aden kwamen 80 joden om het leven (Pogrom van Aden), in Caïro meer dan 70, in Marokko 44, in Syrië 70, in Libië een onbekend aantal. Dit leidde tot een golf van vluchtelingen uit de Arabische wereld naar Israël. De laatste pogrom in Marokko was die in 1954 in Petitjean met 12 doden.
.
(..)doordat we in de islam geloven. De grondwet geeft ons dit recht.(...)
Dat moeten we veranderen. Identiek aan Saoedie-Arabie waar alleen in de islam geloofd mag worden. Wij moeten in Nederland het islamitsiche geloof verbieden. De moskeeën moeten afgebroken worden en de gasten die ons het islamitisch geloof op wil dringen moeten eruit gegooid worden wanneer ze een 2e paspoort hebben.
.

Thoth | 21-07-14 | 15:49

Haaraltijdgoed:

Asad, Isis, al Qaeda etc keuren wij als moslims af. De grote geleerden keuren deze mensen/groeperingen ook als dwalenden.

En nog even voor de info: al Qaeda is een groep die door de Amerikanen is opgericht. Osama binladen is een ex-CIA agent.

Marokkaanse5609 | 21-07-14 | 15:27

Telkens verbaast het me weer dat er van die linkse, Nederlandse naïvelingen tussen zitten die oprecht verontwaardigd zijn over de terroristische sympathieën van het lange-tenen volk. Aan de ene kant bewonder ik dat ze zo consequent zijn, aan de andere kant vraag ik me af op wat voor een planeet je moet wonen om nog steeds niet door te hebben hoe de vork in de steel zit. Het roept welhaast Nazi-vergelijkingen op, met Duitse burgers die nooit door hadden dat ze naast een concentratie-kamp woonden.

Piet van het Padje | 21-07-14 | 14:59

-weggejorist-

Marokkaanse5609 | 21-07-14 | 14:54

Ik gun elke PVDA- & D66-stemmer een sterk toenemende islamisering in hun straat, wijk en stad. Ik gun elke wegkijker dit soort fijne prachtige mooie taferelen voor hun eigen deur; de vervuiler betaalt ! Socialer kunnen we het niet maken. Meer Allah, meer Islam. En wordt hun vrouw, moeder of dochter slachtoffer van bepaald gajes, dan lachen we ze gewoon in hun verongelijkte bakkes uit. Als je de rest van een land wilt opzadelen met viezigheid, moet je er juist zelf ook tegenkunnen he. De groenten.

Rest In Privacy | 21-07-14 | 14:20

Als ze nu ook nog leren afstand te doen van hun geloof wordt het nog wel een keer wat met de mensheid.

Coyote | 21-07-14 | 13:33

Islamo-fascistisch tuig. Tegen oorlog zijn is één ding, maar wees dan consequent en keur het gedrag van moslimbroeders van Boko Haram, Assad, Hamas, Al-Qaeda, Jabhat-Al Nusra, Taliban, Andar-Dine, Hezbollah en Al-Shabaab ook maar even af als je toch bezig bent. Ik heb overigens ook het idee dat deze groeperingen wel meer doen dan zich verdedigen zoals Israël. Maar nee hoor, moslims worden en masse afgeslacht door andere moslims, maar geen haan die er naar kraait. Alleen wanneer een Jood een scheet laat of wanneer er een kindertekening van Mo wordt gemaakt gaan de Allahu-akbar schreeuwers de straten op. Zoals het goede booslims betaamt.

HaarAltijdGoed | 21-07-14 | 13:33

Moslims die zich hier van distantiëren in

3... 2... 1. Oh wacht.

LangeTijdGeleden | 21-07-14 | 13:24

Het was weer een zielig zooitje bij elkaar in de demonstratie. Ik hoop dat ze allemaal goed op beeld zijn vastgelegd en daar iets mee gedaan wordt.
.
@Ignorance=Bliss:
Het waren moedige pogingen van je +1 maar, zoals je zelf al aangaf: als een roepende in de woestijn.

Rest In Privacy | 21-07-14 | 13:10

@mocroGS | 21-07-14 | 02:18
Ja maar, Anders Behring Breivik, is toch niet goed snik?

h65485665 | 21-07-14 | 12:42

@Maria.1 | 21-07-14 | 02:12
Jij bent niet alleen paranoïde, maar ook een grote fantast. Jij verzint veel dingen zelf.

h65485665 | 21-07-14 | 12:35

@drielenaar
Geen reden tot bezorgdheid. De grote gematigde en tot nog toe zwijgende meerderheid van vredelievende moslims zal heel hard FOEI roepen tegen die extremos en die zullen met het schaamrood op hun kaken heel snel terugkruipen in hun schulpje.

okkums reezur | 21-07-14 | 12:18

Het paard van Troje begint te lopen!!

drielenaar | 21-07-14 | 11:58

Ach ja. Wat betreft Syrie, Irak en Nigeria, helemaal niks, nada, zero. Die gasten zijn compleet gestoord. In Syrie en Irak steunen ze zelf (75%) de ISIS en al Nustra...
.

Thoth | 21-07-14 | 11:42

Danbolig | 21-07-14 | 10:44
Je bedoelt 1,8 miljoen inwoners.
Anyway. Volgens het CIA factbook heeft Singapore (opp van 687 km2 (iets minder dan het dubbele in oppervlakte) een inwonertal van 5,6 miljoen.

polt | 21-07-14 | 11:06

Wil hiermee niks zeggen: oppervlakte Texel 463,3 km2. aantal inwoners circa 14000
oppervlakte Gaza 360km2 aantal inwoners 1.816 miljoen.

alles volgens Wikipedia.

Danbolig | 21-07-14 | 10:44

het gaat vooruit in nederland

roel martini | 21-07-14 | 10:21

@Jan Leul | 20-07-14 | 23:00

Bij het zien van dit soort ophitsende video's waarbij mensen geindoctrineerd worden om alle joden af te slachten (is dat niet illegaal trouwens?) zou ik al meer respect voor Israel krijgen als ze vandaag of morgen die hele fucking Gaza strook in 1 keer met de grond gelijk maken...
1 waarschuwing: "over drie dagen word dit een zandbak", drie dagen later alles weg... Oog om oog tand om tand.

peterdh | 21-07-14 | 10:16

"Verboden" vlaggen laten dragen door kleine kinderen, slim. Jonger dan 12, niet strafrechtelijk te vervolgen. Slim slim slim. Kinderen, overal handig voor.

Goose75 | 21-07-14 | 10:14

@--sql error-- | 20-07-14 | 22:56

Gericht met scherp schieten... Dat is de enige oplossing, klinkt misschien nu voorbarig, want we zitten nog in thee-drink-en-goed-stevig-gesprek-modus... Maar vertel mij eens hoe je het niet ziet gebeuren dat over een x aantal maanden/jaren gericht met scherp schieten niet de enige haalbare oplossing is?

peterdh | 21-07-14 | 10:10

@matrixbluepill:
Klopt, fijn dat jij wel de juist pil hebt genomen.

sulkava | 21-07-14 | 10:10

islam is echt eng

sulkava | 21-07-14 | 09:57

"dan doen we niet mee he?"
Oh dan pas? Want opkomen voor babymoordenaars die de joden willen uitroeien was nog geen reden genoeg?

The Kwisatz | 21-07-14 | 09:44

youtu.be/VrQ0RX2UTuo
lijkt er veel hierop. alleen dit zou wel het tegengas zijn van het virus islam. Elke actie heeft een reactie.
Noujah World war 3 here we come!

sulkava | 21-07-14 | 09:42

Ik vind het een beetje jammer dat "links-zijn" per definitie als pro-Palestijns gezien wordt. Ook in dit stukje weer. Ik zie mijzelf als linksig, maar kan niet solidair zijn met het lukraak beschieten van Israelische burgerdoelen. Ik haat oorlog, maar nog meer haat ik haat. En dat is nu net waar de leiders in Gaza en hun volgelingen voor staan. Lijkt me eigenlijk een heel links standpunt.

polt | 21-07-14 | 09:38

Erger dan op de onderste foto kun je ze niet hebben.

patat - generatie | 21-07-14 | 09:33

@Obstiopaat | 21-07-14 | 01:06
Het probleem is dat je een Griekse of Marokkaanse nationaliteit niet kwijt kunt raken.

Wat dacht je van een voorwaardelijke toekenning van de NL-nationaliteit zolang je een andere hebt. Problemen met de wet: voorwaarden geschonden, nationaliteit kwijt...

frank87 | 21-07-14 | 09:33

Meanwhile the world is going down the shitter.....

GeargeSears | 21-07-14 | 09:28

@LangeTijdGeleden | 21-07-14 | 08:16
We hebben de vaart er lekker in, we zitten nu rond het jaar 1900.

Slipsnifter | 21-07-14 | 09:21

En niemand die er iets tegen doet. Nou voor mij is de maat vol. Ik ben zeker geen racist, maar het land waarin ik geboren ben en waarin ik leef is "mijn" Nederland. Ik pik het niet meer!!!
Zodra het mij lukt om hetgeen ik daarvoor nodig heb , ben ik bij zo'n HAAT NEDERLAND bijeenkomst.

Eens kijken of zij dan nog zo dapper, wanneer een Nederlander het niet meer pikt.
En gelijk eens zien of de digitale reaguurders in IRL ook eens een keer de straat opkomen.

tto011 | 21-07-14 | 09:17

Het Nederlandse recht op het belijden van een verzinsel wordt nog eens de doodsteek van dit nog vrije land. Religie - en zeker de islam - hoort niet in een moderne samenleving thuis.

Antitheïst | 21-07-14 | 08:59

Echt waar,

Dit jaar mijn eerste vote voor Wilders. Rutte zit altijd te miepen over de toekomst van onze kinderen. Maar zolang er teveel van deze gekkies in NL bij komen, lijkt me dat geen gezonde toekomst

flaskk2.0 | 21-07-14 | 08:49

Alle Israel en Palestina ellende erbuiten, beseffen die mensen niet dat ze steeds meer weerstand oproepen met dat gehakbar. Poepen op Nederland maar wel slinks gebruik maken van alles wat hier mag en waar ruimte voor wordt gegeven. Democratie is niks maar ondertussen er vrolijk gebruik van maken, vrijheid van meningsuiting... wollah!!! Niet onze cultuur maar wat maakt het uit pakken we erbij hoor.

pinkelotje | 21-07-14 | 08:33

@snapdragon | 21-07-14 | 08:07
Waarom moeten die booslims dat hier in Nederland roepen?
Waarom doen ze dat niet lekker in Gaza?
Wat hebben wij met dat conflict te maken?

necrosis | 21-07-14 | 08:29

Op naar het jaar 639 na gristus!

LangeTijdGeleden | 21-07-14 | 08:16

Enkele jaren geleden toen Cohen nog de burgervader was van Amsterdam mochten de duizenden moslim demonstranten nog ongestraft keihard HAMAS HAMAS ALLE JODEN AAN HET GAS roepen en er leek geen einde te komen aan die schreeuwende stoet oa langs de Amstel recht tegenover het stadhuis/stopera

snapdragon | 21-07-14 | 08:07

Nee hoor, volgens nu.nl riepen de betogers slogans zoals "free Palestine" en "wij zijn Palestijnen" en was het publiek een eenheid "ongeacht religie of afkomst. O, en men scandeerde "Shame on you Mark Rutte", en later: "Shame on you NOS, RTL, NRC en alle media". Het publiek scandeerde mee.


www.nu.nl/binnenland/3832865/demonstra...


Niet alleen de NOS verbloemt...

omanders | 21-07-14 | 08:06

@pjisonline | 21-07-14 | 07:29
In de buurt?
Ik weet niet waar jouw huis woont, het mijne woont niet in de buurt van Oekraïne.

necrosis | 21-07-14 | 07:55

Het is allemaal zeer nobel, zo'n demonstratie uit compassie met familie, vrienden en roots ver weg, en het is natuurlijk bijzonder fijn dat het netjes, fatsoenlijk en vreedzaam verloopt, maar ik vrees dat het uiteindelijk totaal geen zoden aan de dijk zet.

Het zou denk ik meer indruk maken, als ze allemaal een ticket kopen, en in Israël zelf gaan lopen demonstreren.

ZKH EénOog | 21-07-14 | 07:53

Hoor ik nou ook takfir roepen voor de allah akbar?

houtvlot | 21-07-14 | 07:47

Wat is dit vreselijk! Laat ze lekker opzouten naar een land waar dit de norm is. Laat mensen zich druk maken om dingen die hier gebeuren en ons raken. Een vliegtuig wat hier in de buurt uit de lucht geschoten is bijvoorbeeld.

pjisonline | 21-07-14 | 07:29

Hoe zou de wereld er toch uitzien als religie nooit had bestaan......
*verder dromen doet*

necrosis | 21-07-14 | 07:26

god bestaat niet. Discuzeuren daarover is net zo dom als ruziën over de enige echte ware kleur van erwtensoep.

P. Peeer | 21-07-14 | 07:06

Mensen niks aan de hand ..... gewoon doorlopen richting het kalifaat

clabamsk | 21-07-14 | 06:54

We staan erbij en kijken ernaar .....

Anoguurder | 21-07-14 | 06:50

verkracht
verkracht
het voelt
alsof
we
zijn
verraden
vergeet
het
nooit

Strotgrondel | 21-07-14 | 06:19

-weggejorist en opgerot-

Enschedeweerschoon | 21-07-14 | 06:11

@duitse herder | 21-07-14 | 05:49
Mooi die cijfers! Een echte herder had allang gebeten!

INH.30CL | 21-07-14 | 05:59

@duitse herder | 21-07-14 | 05:49
Mooi die cijfers! Een echte herder had allang gebeten!

INH.30CL | 21-07-14 | 05:59


Immigratie naar Nederland:

2000 t/m 2009

aantal 1.186.197 - gemiddeld 118.629

2010 - 154.432
2011 - 162.962
2012 - 158.374
2013 - 164.772
2014 - 175.000 (verwachting)

Aantal 810.540 (opleidingsniveau: geen informatie beschikbaar)

* Totaal generaal 2.001.737 immigranten *

Tot slot:
Emigranten komen brengen
Immigranten komen halen

duitse herder | 21-07-14 | 05:49

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:49

Ik constateer iig dat je een antisemitische Limburger bent (correct me if I'm wrong).
In hoeverre je pro-Hamas bent laat me eigenlijk koud.

Net zoals Dries en Gretta me koud laten.

neutron | 21-07-14 | 04:18

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:23

Dom gelul he, dat de reacties lijken op die van Stormfront. Dan moet je toch eens je lees geld terug halen. Want het stikt er tegenwoordig van de maroc's de gewone sukkelige neo nazi is zelfs daar haast niet meer te vinden. Die zijn er uit gebonjourd door lui zoals jij. Je ben ook hypocriet en tracht mensen zand in de ogen te strooien dat je zogenaamd tegen al dat moslim geweld ben. Voorlopig ben je er nog steeds een. Dus fuck up met je schijnheilige gezeik.

dsm_IV | 21-07-14 | 04:17

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:59
Ik heb geen oordeel over jou, ken je tenslotte niet. En er zijn weldenkende mensen die door het geschreeuw heen de waarschuwende stilte juist opmerken. Dat is juist zo verontrustend, die waarschuwende stilte! Inderdaad, je zult je doel niet bereiken tenzij je dat echt wilt en bereidt bent om angst in daden om te zetten!

INH.30CL | 21-07-14 | 03:38

Free Israël .

Heb nog nooit een jood met kanker verwensing naar de tegen partij kunnen betrappen in tegendeel tot moslims hoor niks anders kk varken kk dit kk dat walgelijk.

Ben zelf atheïst maar FREE ISRAEL klein stukje nog IDF.

ministerSinister | 21-07-14 | 03:34

Die gekkies hebben er wel zin an. Ik zie nog niet zoveel mensen door de straten jubbelen van: Jezus Redt! Jezus Redt! Jezus Redt!

JeGroteVoorbeeld | 21-07-14 | 03:18

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:15
Gracias, señor!

ElMatadero | 21-07-14 | 03:17

@ElMatadero | 21-07-14 | 03:14
Truste, stierenvechter.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:15

Ik ga ook de playboy Mansion opzoeken in mijn dromen.

ElMatadero | 21-07-14 | 03:14

@Maria.1 | 21-07-14 | 03:12
Dank voor je geweldige plempsels. Truste!

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:12

Truste allen! *out*

Maria.1 | 21-07-14 | 03:12

@Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:08. Klopt! De ene dag gingen ze nog bij elkaar op de koffie en de andere dag sloegen ze elkaar de hersens in vanwege het "verkeerde" geloof. Gewoon eng!

Maria.1 | 21-07-14 | 03:11

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 03:07
Wat vind je belangrijker, islam of vrede, tolerantie en saamhorigheid?

Ik hoor het morgen wel. Truste!

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:10

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 03:07. Een peuk?! Dat mag niet hoor! Welterusten!

Maria.1 | 21-07-14 | 03:09

@ElMatadero | 21-07-14 | 03:05
I know. In Bosnië is het eeuwenlang goed gegaan tussen de mohammedanen en de anderen. Tot het opeens niet meer goed ging. Toen sloegen die aardige moslimmannen met wie je een drankje kon drinken opeens aan het moorden.

Gaat hier ook gebeuren.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:08

goed mensjes, ik heb hopelijk duidelijk gemaakt dat wij (non-haatbaardi's) er nog zijn en dat wij deze shit niet gaan pikken. Nou, tijd voor een peuk en dan m'n nest in, morgen weer vasten.

Adios

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 03:07

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 03:03. Lieverd, dat hebben wij niet verzonnen! Dat wordt ons steeds medegedeeld. Onder andere door de haatimams die hier mogen prediken en die vertellen dat homo's van de flat gegooid moeten worden en overspelige vrouwen gestenigd moeten worden. Klaag die haatimam's aan; niet ons!

Maria.1 | 21-07-14 | 03:07

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:58
Klopt, maar ik wilde alleen aangeven dat ze niet allemaal hetzelde zijn (overigens de meeste IN Nederland wel).

ElMatadero | 21-07-14 | 03:05

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 03:03
Het is jouw geloof niet, lieverd. Het is het geloof van Mohammed, de antisemiet.

Begin gewoon je eigen geloof. Iets met liefde, vrede en verdraagzaamheid.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:04

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:59. Sorry, maar daar mag je het intolerante deel van je mede moslims voor bedanken.

Maria.1 | 21-07-14 | 03:03

@Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:00

Waarom zou ik mijn geloof moeten opgeven omdat een stel mogolen denkt dat hun interpretatie vd Koran of whatever de enige goeie is en dat bijv. alle ongelovigen gestenigd moeten worden? Het is (ironisch genoeg) alsof iemand naar jouw land komt en jou gaat vertellen hoe je je moet gedragen, dat pik ik GVD niet.

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 03:03

Als een analfabete psychoot als Mohammed een godsdienst kan stichten, dan kan iedereen dat.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:02

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:59
Stap er gewoon uit, kind. Uit die islamclub. Begin je eigen geloof.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 03:00

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:58
;)

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:59

@INH.30CL | 21-07-14 | 02:55

Ik word gewoon moe van al het gehaat, van beide kanten. Ik ben slecht omdat ik een geloof aanhang, ongeacht mijn individuele gedachtegoed, en dat is triest genoeg wat heel veel mensen denken.

Overigens is het zo dat ik nooit mijn doel zal bereiken, wie het hardst schreeuwt wordt het best gehoord, dus mijn stemgeluid zal verdwijnen in een orkaan van intolerante, fascistische "moslims"

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:59

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:55
Zit wat in. Goed dat je me er nog eens op wijst ;-)

WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:58

@ElMatadero | 21-07-14 | 02:54
Als je een blonde vrouw was geweest, dan hadden die gezellige moslimmannen je meegenomen en opgesloten in hun huis. En dan was je nooit meer vrij gelaten.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:58

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:55. Dan heb ik nog gezien dat er op de basisschool! een moslim jongetje tegen moslims zei dat ze geen ware moslims zijn, omdat ze geen hoofddoek dragen. Als de ouders daar gevoelig voor zijn, dan hebben deze meisjes ook weldra een hoofddoek op. Het is sociale dwang.

Maria.1 | 21-07-14 | 02:58

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:51. Ooit was ook ik zeer tolerant. Had ruzie met een collega, omdat hij zei dat er over een aantal jaren alle vrouwen een hoofddoek zouden moeten dragen. Ik heb hem een racist genoemd. Nu denk ik dat dit inderdaad het geval zal zijn over pakweg 20 jaar (als het al niet eerder is).

Maria.1 | 21-07-14 | 02:56

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:47
De dag van de representatie van alle (Klein kuchje) andersdenkenden zal nooit komen, in dat opzicht zal daar de vlag ook halfstok moeten blijven.

INH.30CL | 21-07-14 | 02:55

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:49
Zelfgenoegzaamheid, arrogantie en hooghartigheid strijden in jouw plempsels vanavond om de voorrang.

Dat wilde ik je nog even meegeven. Zie maar wat je ermee doet.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:55

@Maria.1 | 21-07-14 | 02:50

HEEL GOED, door MOSLIMS, niet door de Islam. Haatimams kunnen verkondigen wat ze willen, als ik van mening ben dat haat (jegens homo's of wie dan ook) geen onderdeel is van mijn geloof, dan heb ik daar geen enkele boodschap aan. Wat je hier ziet is puur en alleen kuddegedrag. "Ali zegt dat Homo's slecht zijn omdat die en die dat zegt, dus laten we homo's wat aandoen."

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:55

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:52
Klopt, een blonde man, maar dat terzijde.

ElMatadero | 21-07-14 | 02:54

@ElMatadero | 21-07-14 | 02:50
Dan ben jij geen blonde vrouw.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:52

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:49
Zolang je maar niets zegt over de raketten die op Israël worden afgeschoten door jouw hamasvrienden.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:52

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:49. Door schade en schande wijzer geworden!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:51

-weggejorist-

SCraphy | 21-07-14 | 02:51

@ElMatadero | 21-07-14 | 02:44

Dat is omdat hun voorouders (vaak de opa of vader) terechtkwamen in een ander milieu (NL) met andere normen en waarden. Omdat dit voor velen een culture-shock was, was dit reden om nog strenger te zijn in het geloof en het behouden van eigen cultuur etc., de vijand van integratie dus. Dit idee wordt doorgegeven aan de koters, combineer dit met een samenleving waarin de Multikul-discussie op scherp staat (o.a. door Onze Lieve Geert), en makkelijke toegang tot de propaganda van radicalen all over the world, en tadaaaaaa

In NL opgegroeide, onderwezen Mini-Radicali's

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:51

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:47
Dat kan best zo zijn (dat gevoel heb ik ook), maar de weinige moslims die ik in het verre buitenland heb ontmoet, heb ik positieve herinneringen aan. Met deze moslims kon ik ook goed en oprecht discussiëren.

ElMatadero | 21-07-14 | 02:50

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:47
Je bent lid van een terreurclub, meis. Word toch wakker!

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:50

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:47. En jij noemt je moslim? Je weet wat er door moslims gezegd wordt over vrouwen, homo's en andersgelovigen?

Maria.1 | 21-07-14 | 02:50

Constatering: De gemiddelde tolerantie voor tegenstrijdige gedachten ligt hier ver beneden het peil van dat van de Nederlander met een ietwat hogere dan gemiddelde IQ en creativiteit.
De meesten hier komen blijkbaar niet veel verder dan het simpele cognitieve evenwicht: hekel aan islam dus pro-zionistisch. Zonder zich af te vragen of er ook andere verbanden tussen die twee gedachten bestaan.

WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:49

Die zogenaamde goede moslims zijn *silent extras". Figuranten. En als ze pech hebben, usefull idiots.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:48

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:47

Hear, Hear..

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:48

@ElMatadero | 21-07-14 | 02:44
Ze zijn niet relevant. De dienst binnen de islamclub wordt uitgemaakt door ISIS, El Qaida, Boko Haram, Al Shabaab, Hamas en al die andere moordenaars, rovers en verkrachters.
*islam = terreur*

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:47

@Maria.1 | 21-07-14 | 02:38

Als ik het niet mis heb ben ik even Nederlands als jij dus dat hele "wij, jullie" verhaal kun je lekker in de prullenmand plempen.

IK ben niet tegen homo's.
IK zie vrouwen als mijn gelijke.
en IK heb verder geen enkel probleem met mijn andersgelovige medemens.

Individuen =/= een hele gemeenschap.

Als een stel Haagse Haatbaarden van mening zijn dat vrouwen gesluierd en al op straat moeten gaan, of anders gegeseld moeten worden, dan is dat een zaak vd Haatbaarden in kwestie. ZIJ ZIJN NIET REPRESENTATIEF VOOR ALLE MOSLIMS

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:47

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:41. Nieuwe visies? Bedoel je daar de islam mee? Dat zijn geen nieuwe visies, maar die "visies" brengen ons terug naar de Middeleeuwen. Nee! Dat willen normaal denkenden niet!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:45

Ik wil in deze kwestie @Ignorance=Bliss | 21-07-14 | wel een beetje bijvallen. In het buitenland ben ik ook moslims tegen gekomen die het gedrag van de meeste moslims in Nederland veroordelen. En met die moslims heb ik ook vaker een biertje gedronken. Het sneue is, dat je dit soort moslims zelden in Nederland tegen komt.

ElMatadero | 21-07-14 | 02:44

@Maria.1 | 21-07-14 | 02:40
Paranoia is een blessing in the sky.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:44

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:41
Maar het vermoorden van afvalligen, daar ben jij wel voor?

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:42

@Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:38

Ik ben bang dat ik jou niet meer kan overtuigen dat deze smerige minderheid het verpest voor een tolerante meerderheid. Als je je wereldbeeld niet wilt aanpassen of wilt openstaan voor nieuwe visies, dan zal ik er ook zeker niet de moeite voor nemen om jou op andere gedachtes te brengen.

Just remember, holding on to anger is like drinking poison and expecting the other person to die :)

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:41

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:38. Als jullie geen weerwoord hebben zijn wij dom, paranoïde of we hebben geen klasse. Ik trap er niet meer in! Jammer voor jou!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:40

WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:34

Je hebt ook maar enig verweer voor de feiten die ik benoemde?

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:39

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:30. Je begrijpt het niet? Wij Nederlanders zijn altijd tolerant geweest tegenover anderen. Jullie moslims zijn niet tolerant tegenover vrouwen, homo's en andersgelovigen. Gewoon niet. En jullie misbruiken onze democratie en tolerantie.

Maria.1 | 21-07-14 | 02:38

Maria.1 | 21-07-14 | 02:36
Precies dat bedoel ik nou met meer dan een klasse verschil in argumentatiekwaliteit.

WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:38

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:34
Doe daar dan eens wat aan! Jullie zijn *juist* zo nodig en dat meen ik.

INH.30CL | 21-07-14 | 02:38

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:34
Ow, wacht, jij hebt het over een heel andere islam. Niet de islam van rover, moordenaar en verkrachter Mohammed. Welke islam is dat dan?

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:38

mocroGS | 21-07-14 | 02:34

Natuurlijk, geen eer en als een loser/uitnemer leven in een ander land........... typisch des moslims.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:37

mocroGS | 21-07-14 | 02:34
Hoi Bert/redactie.

Strotgrondel | 21-07-14 | 02:36

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:34. Tuurlijk! Moslims onder elkaar!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:36

Het is heel simpel, moslims ontvluchten hun eigen land, hun cultuur alsmede religie omdat deze primitieve opvattingen van hun leefgebied een hell-hole hebben gemaakt naar een land/cultuur/religie wat deze leefomgeving een paradijs op aarde heeft gemaakt (het westen)

En wat doen ze dan? juist, hun hele leven en al hun inzet vooral spenderen om deze wel geslaagde beschavingen net zoals hun totaal mislukte barbaarse landen te maken.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:35

@mocroGS | 21-07-14 | 02:32
Jij beweert dat niemand in Nederland iets te vrezen heeft van Bouyeri. Dus kennelijk interesseert het je wel. Duh.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:35

Je snapt dat wonen en op vakantie gaan verschillende dingen zijn he?
Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:31

_

Ja, toevallig ben ik hier geboren dus maak ik zelf wel uit waar ik voorlopig verblijf. Daar ga jij of die stink PVV niet over.

mocroGS | 21-07-14 | 02:34

Maria.1 | 21-07-14 | 02:23
In de postings van mocroGS zie ik nog geen fractie van de haat die uit de postings van de overgrote meerderheid hier spreekt.
Bovendien argumenteert hij meer dan een klasse hoger dan de meeste reaguurders hier.

WirMachenMusik | 21-07-14 | 02:34

@Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:29

In spiritueel opzicht voel ik mij heel erg thuis in de islam. En dan bedoel ik niet de islam die je elke dag in het nieuws ziet, dat is vaak deel van het Media-Circus. Ik heb altijd een boodschap meegekregen van tolerantie, vrede en saamhorigheid.

Ja, ik snap dat je dit niet verwacht van de Islam, maar dat is voor velen, waaronder ik, toch de essentie van het geloof.

Wij komen alleen wat minder snel op GS of het acht-uur-journaal

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:34

Bouyeri. Daar hoor ik jou nooit over.
Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:30

_

Wat interesseert Bouyeri mij.

mocroGS | 21-07-14 | 02:32

@mocroGS | 21-07-14 | 02:27
altijd nog vrolijker dan vrouwen stenigen volgens een of andere kudt ideologie!

INH.30CL | 21-07-14 | 02:32

mocroGS | 21-07-14 | 02:29

Je snapt dat wonen en op vakantie gaan verschillende dingen zijn he?

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:31

@Maria.1 | 21-07-14 | 02:27

oh ja want alle volgers van een religie zijn hetzelfde, ongeacht stroming of individuele opvattingen en gedachtegoed.

Jouw reactie bevestigt mijn opmerking over tolerantie btw, dus ik weet niet wat je probeert te bereiken met je steek naar moslims en tolerantie

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:30

@mocroGS | 21-07-14 | 02:27
Bouyeri. Daar hoor ik jou nooit over.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:30

Natuurlijk, je zal wel gek zijn om in een Islamitisch hell-hole te gaan wonen.
Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:23

_

Nee hoor, ga er altijd nog graag naar op vakantie en vele moslims met mij.

mocroGS | 21-07-14 | 02:29

@mocroGS | 21-07-14 | 02:27. Je hoort me er niet over? Nee, je wilt het niet lezen! Vrouwen hebben jarenlang moeten vechten voor gelijke rechten. En die laten we ons niet meer afnemen! Niet door moslims en niet door de SGP!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:29

@mocroGS | 21-07-14 | 02:23
Jij leest alleen wat je wilt weten mocro. En inderdaad Nederland is een vlieg op de wereldkaart en het niet alleen kan. Maar dat zal jou verder een rotzorg zijn.

INH.30CL | 21-07-14 | 02:29

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:27
Waarom ben je dan moslim geworden?

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:29

@Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:24

Zeker niet, heel vrij opgevoed zelfs, met een vader die geen ruk gaf om religie. De islam die ik heb meegekregen is overigens niks zoals die van de Haatbaarden. En het is niet zo dat ik de uitzondering ben op de regel, eerder andersom.

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:27

Maria.1 | 21-07-14 | 02:25

-

Vrouwen onderdrukken doet de SGP, je weet wel waar een vrouw geen lid mag worden.
Daar hoor ik jou nooit over.

mocroGS | 21-07-14 | 02:27

Maria.1 | 21-07-14 | 02:25

-

Vrouwen ondrukken doet de SGP, je weet wel waar een vrouw geen lid mag worden.
Daar hoor ik jou nooit over.

mocroGS | 21-07-14 | 02:27

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:23. Jij als moslim durft te zeggen dat er geen tolerantie is te bekennen?!?! Wow!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:27

Islam die vrouwen onderdrukt (o nee, het is ter hun bescherming; taqyya), die homo's wil doden (want moslims zijn zgn. nooit homo) en die andersgelovigen discrimineert. Brrrrr.

Maria.1 | 21-07-14 | 02:25

@Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:23
Je bent moslim. Gehersenspoeld vanaf de geboorte?

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:24

mocroGS | 21-07-14 | 02:22

Natuurlijk, je zal wel gek zijn om in een Islamitisch hell-hole te gaan wonen.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:23

@mocroGS | 21-07-14 | 02:22. In tegenstelling tot jou haat ik niets en niemand. Ik erger me alleen dood aan die achterlijke islam!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:23

INH.30CL | 21-07-14 | 02:19

_

Gebrek aan kennis, indeed. Ga je eens verdiepen in de VN resoluties.
Je weet wel dat orgaan dat NL op dit moment keihard nodig heeft.

mocroGS | 21-07-14 | 02:23

-weggejorist-

Ignorance=Bliss | 21-07-14 | 02:23

@mocroGS | 21-07-14 | 02:18. Jullie hebben inderdaad niks te vrezen van PVV aanhangers. Zoals Wilders al aangaf: alleen de criminelen moeten het land uit. En daar ben ik het geheel mee eens. Kijk eens naar "opsporing verzocht". Het is geen toeval meer!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:22

mocroGS | 21-07-14 | 02:18

Miljoenen jihadi's en 1 Breivink.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:22

Maria.1 | 21-07-14 | 02:19

_

Ik blijf liever hier met mijn broeders en zusters en daar kan jij niks tegen doen.
Ga maar lekker haten, meid.

mocroGS | 21-07-14 | 02:22

@mocroGS | 21-07-14 | 02:00
Palestijnen hebben nergens recht op, ze menen zich dingen te kunnen toe-eigenen waar ze helemaal geen recht op hebben... Gebrek aan kennis zei je? Kom maar op!

INH.30CL | 21-07-14 | 02:19

mocroGS | 21-07-14 | 02:11
Je bedoelt dat ook Nederlanders geen vrede moeten sluiten met mocro's die in dit land huizen bouwen.

Jan Dribbel | 21-07-14 | 02:19

@mocroGS | 21-07-14 | 02:18
Bouyeri vind jij een fijne kerel, is het niet?

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:19

@mocroGS | 21-07-14 | 02:14. Ga naar Marokko! Geloof me; je zult daar veel gelukkiger zijn tussen je geloofsgenoten! We hebben menige discussie met elkaar gevoerd, maar geloof me: het wordt niks! Ga!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:19

Deze pagina ? MocroGS nl.wikipedia.org...

Morris' nuanceringen bestaan eruit dat hij de vlucht en verdrijving van de Arabieren uit Palestina in de periode rond 1948 niet als een opzettelijke etnische zuivering ziet maar als een logisch gevolg van de oorlog en er grotendeels de Palestijnen en hun Arabische buren er de schuld van geeft. Waar het de hedendaagse Palestijnse vluchtelingen betreft ziet Morris deze als een potentiële "vijfde kolonne" en stelt dat hun terugkeer naar het huidige Israël niet reëel is. Ook stelt Morris dat het logisch was dat de bevolkingsgroepen zo veel mogelijk gescheiden zouden moeten worden en dat een Arabische overwinning in de oorlog van 1948 tot een slachting onder de Joden zou hebben geleid. Tenslotte stelt hij dat de acties die tot de vluchtelingen leidde niet ongewoon waren voor een oorlog en geeft hij verscheidene voorbeelden van vergelijkbare situaties. Morris stelt dan nog:

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:19

Wat moeten de Palestijnen doen?
1. Ze moeten geen, ik herhaal geen, raketten afschieten op Israël.
2. Ze moeten de islam afzweren. Weg ermee. kudtgodsdienst.
3. Ze moeten aan geboortebeperking doen.
4. Ze moeten aan het werk gaan. De handen uit de mouwen steken.
*zow, weer een probleem opgelost*

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 02:18

Vergeet niet dat vóór de Joden er niemand woonde. Pas daarna claimde het samenraapsel dat zich nu Palestijns noemt de grond.

Strotgrondel | 21-07-14 | 02:17

mocroGS | 21-07-14 | 02:11

De waarheid is dat je geen vrede kan sluiten met mensen die je willen uitmoorden.

En jullie islamitische kolonisten in Europa hoeven helemaal geen huizen te bouwen want dat doen wij voor jullie incl. hoersubsidie.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:15

@Pietertje1908 | 21-07-14 | 02:13. Schaam je!!!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:15

En MocroGS komt met Finkelstein aan: Die heeft nog een lange weg te gaan.
eastender | 21-07-14 | 02:09

_

Finkelstein is een van de velen. Ik kan je talloze prominente wetenschappers geven, waarvan jij zeer waarschijnlijk nooit van hebt gehoord.
Begin eerst maar met de nieuwe hostorici:http://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuwe_Historici

mocroGS | 21-07-14 | 02:14

-weggejorist-

Pietertje1908 | 21-07-14 | 02:13

@eastender | 21-07-14 | 02:09. Dank voor je bijval. Volgens sommigen ben ik paranoïde.

Maria.1 | 21-07-14 | 02:12

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:03

_

De realiteit is dat Israël gebieden annexeert, waardoor er nooit vrede mogelijk is.
Je gaat geen vrede sluiten met lui die op jouw grondgebied huizen bouwen.

mocroGS | 21-07-14 | 02:11

@Pier_penspien | 21-07-14 | 02:07. Wat dat betreft: we moeten Rusland boycotten. Alle Russen optiefen (ja onschuldig misschien, maar dat waren de passagiers ook), de Russische ambassade sluiten en geen Russische producten meer kopen.

Maria.1 | 21-07-14 | 02:11

@Maria.1 | 21-07-14 | 02:01 Dat ben ik met je eens dat Feynman het niet snapt. Ik heb de discussies meegelezen. En MocroGS komt met Finkelstein aan: Die heeft nog een lange weg te gaan.

eastender | 21-07-14 | 02:09

@Jan Dribbel | 21-07-14 | 02:05. Moslims geven al lang toe dat zij niet willen integreren. Zij hebben recht op dit en recht op dat. Maar plichten t.o.v. de NL samenleving dat kennen ze niet.

Maria.1 | 21-07-14 | 02:08

Jan Dribbel | 21-07-14 | 02:05

Den-haag word niet voor niks door moslims Jihad-city genoemd.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:07

@mocroGS

Laat maar vallen want het komt er toch wel vaN.....

SCraphy | 21-07-14 | 02:07

Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:50
Ik noem dat al tijden, de bezette gebieden.
De sharia-driehoek in Den Haag, pardon: de Schilderswijk.
Maar het komt goed, D'66 was er in het voorjaar en zagen dat het goed ging in de Schilderswijk.
Vrouwen in het zwart, mannen in jurken.
Isis vlaggen.
Maar het gaat goed, papagaait burgemeester van Aartsen.
Het gaat goed... Ja, met oogkleppen op van hier tot China, het gaat goed met de integratie, want die is al lang geleden afgeschaft.

Jan Dribbel | 21-07-14 | 02:05

@mocroGS | 21-07-14 | 02:00. Gebrek aan kennis is iets wat de moslims valt te verwijten. Zij (en jij ook) kijken eerst naar welk geloof iemand aanhangt en dan pas naar wat rechtvaardig is. Als een vrouw verkracht wordt heeft zij vier mannelijke getuigen nodig dat zij daadwerkelijk verkracht is. Flikker toch op!

Maria.1 | 21-07-14 | 02:05

mocroGS | 21-07-14 | 02:00

Hamas vecht voor de vernietiging van de Joodse staat niet voor een eigen Palestijnse staat.
Moslims willen de Joden in Israel weer de zee indrijven en niet een eigen staat voor de zogenaamde Palestijnen.

Dat is de realiteit.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 02:03

@mocroGS | 21-07-14 | 02:00. De Palestijnen hadden al lang een eigen staat kunnen hebben (nogmaals!). Daarnaast erkennen zij de staat Israël niet.

Maria.1 | 21-07-14 | 02:02

@mocroGS

Alleen je naam al, doet mijn handen jeukenn

SCraphy | 21-07-14 | 02:02

@eastender | 21-07-14 | 01:57. De seksistische reacties zijn me ontgaan :). Ik hou het liever bij het onderwerp zelf. Maar sinds de discussie met Feynman is me wel duidelijk geworden dat hij niets van het conflict begrijpt. En mocroGS heeft gister toegegeven dat zijn "broeders en zusters" op de eerste plaats komen, dus dat is ook duidelijk.

Maria.1 | 21-07-14 | 02:01

@mocroGS | 21-07-14 | 01:45. Feiten van Feynman. Ha, ha. Hij heeft geen feiten. Hij ziet het verkeerd; als beide partijen de wapens neerleggen is het vrede volgens hem. Ja, als je in sprookjes geloofd werkt dat zo. Maar we hebben met de realiteit te maken.
Maria.1 | 21-07-14 | 01:57

_

We hebben het over het recht op een eigen staat. Dat zijn feiten die verifieerbaar zijn. Heeft niks te maken met naïviteit. Eerder met gebrek aan kennis.

mocroGS | 21-07-14 | 02:00

Ach ja... Groot, groot... Alles is relatief.

Albert K. | 21-07-14 | 01:59

Zielige figuren die booslims, ga lekker naar de gaza strook geiteneuqersss

SCraphy | 21-07-14 | 01:59

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:14
Gewoon niets zeggen over de raketten die de mohammedanen uit Gaza op Israël afschieten? Gewoon over zwijgen? Geen woord over de raketten?

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 01:59

@Maria.1 | 21-07-14 | 01:54 De voormalig sympathieke Feynman is bovendien, naast zijn nieuwe arrogantie, een seksist gebleken in zijn reacties op jouw tegels.

eastender | 21-07-14 | 01:57

@mocroGS | 21-07-14 | 01:45. Feiten van Feynman. Ha, ha. Hij heeft geen feiten. Hij ziet het verkeerd; als beide partijen de wapens neerleggen is het vrede volgens hem. Ja, als je in sprookjes geloofd werkt dat zo. Maar we hebben met de realiteit te maken.

Maria.1 | 21-07-14 | 01:57

eastender | 21-07-14 | 01:54

Natuurlijk ;-)

Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:55

@mocroGS | 21-07-14 | 01:45. Zo mocroGS, al terug uit Amsterdam? Feynman is niet de juiste bron; hij is te naïef en snapt er niks van.

Maria.1 | 21-07-14 | 01:54

@Indianaskywalker, mag ik hierbij even mijn instemming betuigen bij je tegels?

eastender | 21-07-14 | 01:54

@Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:46. Dat is ook helemaal uit de hand gelopen door die haatbaarden ja.

Maria.1 | 21-07-14 | 01:53

Israel bezet in ieder geval niet Gaza.
Moslims bezetten ddarintegen, halve steden in Europa en het ergste is, wij, de oorspronkelijke weggedreven bevolking betaald daar zelf ook nog eens voor dmv uitkeringen aan de koloniale hordes.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:50

Maria.1 | 21-07-14 | 01:45

Ik had het over de intifada gisteren in Parijs.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:46

@Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:44. Ze hadden toch toestemming gekregen van Amsterdam?

Maria.1 | 21-07-14 | 01:45

@Maria.1 | 21-07-14 | 01:22
Israël wil geen groot Israël; het bouwt verder op hun eigen gebied; terug (lees goed: terug!) veroverd op Jordanië. Niks Palestijns grondgebied dus!

_
echt knap hoeveel leugens jij in een tegel kan verkondigen.
Maria je bent al talloze malen weerlegt door o.a. Feynman die de feiten uiteen heeft gezet.
Je liegt alles bijelkaar en altijd zonder bronnen, want die bronnen bestaan niet. Israel is de bezetter dat wordt door niemand ontkent, behalve Israel en Maria.

mocroGS | 21-07-14 | 01:45

DE problemen van gisteren kwamen doordat de moslimnazi's toch gingen protesteren terwijl er een verbod was.
Je weet wel, verbod, niet mogen etc. ?

Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:44

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:26. En wat heeft die Amersfoortse Rabbi gedaan dat zijn ruiten moesten worden ingegooid????

Maria.1 | 21-07-14 | 01:43

WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:34
Sorry knul, maar ik heb te lang met Limburgers gewerkt om in hun sterke verhalen te trappen.
Probeer het bij iemand anders!

Obstiopaat | 21-07-14 | 01:43

WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:26

Heb je niet in andere media gelezen dat er twee synagogues zijn aangevallen ?

Nou waar in dit artikel van de dailymail staat dat de JDL daarvoor al moslimnazi's hebben aangevallen?

Dit was wraak/verdediging noem het wat je wil van de JDL als reactie op de pogrom van je mede-standers.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:41

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:34. Over het verzet gesproken. Moslims suggereren dat alle Nederlanders de Joden verraden hebben. Toevallig heb ik nog levende familie die Joodse onderduikers geholpen hebben. Ik vind dit een regelrechte belediging naar diegenen toe die zich met gevaar voor eigen leven voor de Joden hebben ingezet. Hetzelfde geldt voor pedofilie; wij Nederlanders zijn pedofielen volgens hen. Nee! Wij leggen de problemen op tafel en zij doen het schijnheilig stiekum! Homo's bestaan ook niet onder moslims ha, ha! Brrr ik gruwel van al die leugens!

Maria.1 | 21-07-14 | 01:37

Ja, muziekmaker, de Palestijnen worden onderdrukt, verjaagd, vermoord en bestolen door hun eigen zgn broeders. Naar verluidt stal Arafat voor meer dan 1 miljard en nam Abbas zich een publiekspark voor zijn villa, naast zijn bankrekeningen. In zorg, scholing, huisvesting en techniek hebben ze nooit een cent gespendeerd en het gebrek aan investering in intellect maakt dat die palestijnen het ook nog pikken dat ze met een bommetje in het riet worden gestuurd door voorgangers die meer van geld houden dan van de bevolking. De mishandelingen door hamas zijn legendarisch, netals het ombrengen van mensen vanwege bruiloftsmuziek. Hun geliefde broeders in Jordanië en Egypte worden liever niet met de Gaza-tak geconfronteerd, ondanks ruimte zat om ze te verwelkomen. De hypocriete dubbele moraal van de Arabieren maakt dat ze hun heil in het 'gehate' westen zoeken. Als ze hun onheil maar hadden achtergelaten, dan zou het nog meevallen maar ze rellen op de straten van Europa, tegen de autochtone Europese bevolking.

eastender | 21-07-14 | 01:36

Obstiopaat | 21-07-14 | 01:28
Dan hebben ze zich blijkbaar vergist met de namen van mijn ooms op het oorlogsmonument in Eys.

WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:34

WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:14
Na de oorlog zat iedereen in 'het verzet'.
*in Limburg houden ze wel van een biertje zo te zien*

Obstiopaat | 21-07-14 | 01:28

Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:08
Kun je überhaupt wel Engels lezen?
De demonstratie vond plaats rond de Bastille en de betreffende Synagoges liggen daar een stuk vandaan.
---
"But a video shot close to the Place de la Bastille on Sunday, and verified by police before being posted on YouTube, appears to show pro-Israel groups are also actively involved in clashes.
In Paris, CRS riot police did not arrest any of the group, thought to be linked to the Jewish Defence League, despite them openly fighting in broad daylight."
---
Volgens lezerscommentaren van niet aan de demonstratie deelnemende ooggetuigen werden de demonstranten aangevallen op de Place de la Bastille en waren het er niet slechts 150 maar zeker 300.

WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:26

@Uriël Fack
Voor Israel ongeacht de situatie, het feit wil alleen dat dat maangeloof echt op alle fronten haaks staat op waar velen van onze Westerse mensen voor staan. Dat ze de Joden haten, het is niet onverwacht. Ze haten elke niet-moslim maar omdat die verzonnen baardmans toevallig in de tijd nabij Joodse mensen huisde, zijn Joden prioriteit nr1.

Sergeant_Peper | 21-07-14 | 01:23

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:14. Het is een heel ingewikkeld conflict tussen de Palestijnen en Israël. Ik heb me er jaren geleden in verdiept en ben het blijven volgen. Het is niet Israël dat het de Palestijnen moeilijk maakt, maar Hamas. De muur is er neergezet, niet om de Palestijnen te isoleren, maar om de Israëlische burgers te beschermen tegen zelfmoordaanslagen. In het verleden zijn er schoolbussen met kinderen opgeblazen. En dan durven mensen nog te roepen hoe Israël met de Palestijnse kinderen omgaat! Israël wil geen groot Israël; het bouwt verder op hun eigen gebied; terug (lees goed: terug!) veroverd op Jordanië. Niks Palestijns grondgebied dus! Israël heeft al veel concessies gedaan voor de vrede; het laatste was de vrijlating van 104 moordenaars van hun geliefden. Maar nog was het niet genoeg. Nu zijn drie jonge jongens zinloos vermoord. En dat, tezamen met de onophoudelijke aanvallen op Israël, is dat de maat vol is. Ze hebben groot gelijk! Drie maal was er een wapenstilstand; drie maal heeft Israël er zich aan gehouden en drie maal ging Hamas gewoon door met de aanvallen!

Maria.1 | 21-07-14 | 01:22

Maria.1 | 21-07-14 | 01:09
Pim Fortuijn had gelijk toen hij zei: indien bepaalde wetten het mogelijk maken om te discrimineren, dan moeten we Artikel 1 van de Grondwet schrappen.
Artikel 1 is dan namelijk een dode wet.

Obstiopaat | 21-07-14 | 01:17

Maria.1 | 21-07-14 | 00:58
Ik was zeker voor 1967 ook pro-Israel. Omdat ik zo opgevoed werd. Vooral door mijn vader die twee broers in het verzet verloor en zelf ook als zeventienjarige bij de SD in Maastricht 'logeerde'.
Mijn vader begon trouwens als eerste de ogen te openen en te begrijpen wat Israel met de Palestijnen deed. (Overigens daarin ook beïnvloedt door Joodse antizionistische vriend.) Daarna ben ik me pas gaan verdiepen in het Israëlisch/Palestijns conflict. Meer dan veertig jaar maak ik nu mee hoe de Palestijnen onderdrukt, verjaagd, vermoord en bestolen worden. En als ze zich dan verweren in de Westerse pers ook nog als terroristen neergezet worden.
Israel heeft recht op de grenzen van vóór 1967. Maar voor mij is meer dan duidelijk dat de Israelische leiders Groot-Israel willen. Ik kan het niet met mijn geweten in overeenkomst brengen om een andere houding aan te nemen dan de Palestijnen te steunen.
Dit ondanks dat ik zoals velen hier weten ook strijd tegen de islamisering van Nederland en Europa.

WirMachenMusik | 21-07-14 | 01:14

@Obstiopaat | 21-07-14 | 01:06. Een autochtoon mag ook niet met hoofdbedekking op de pasfoto; een allochtoon wel. Over gelijke behandeling gesproken...

Maria.1 | 21-07-14 | 01:09

WirMachenMusik | 21-07-14 | 00:59

Het zou ook raar zijn als ze richting een moskee zouden vluchten he?

Maar goed, de tijdlijn was, Moslimsnazi's en collaborateurs vallen Joodse synagogues aan, de JDL verdedigd deze gebouwen omdat er geen politie was.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 01:08

Pier_penspien | 21-07-14 | 00:53
Iedere Turk, Griek, Marokkaan etc mag de Nederlandse nationaliteit aannemen en tegelijkertijd de 'oude' nationaliteit behouden maar als een autochtoon de Turkse, Griekse, Marokkaanse etc nationaliteit wil aannemen is hij/zij onmiddellijk de Nederlandse nationaliteit kwijt.
Geinig!

Obstiopaat | 21-07-14 | 01:06

Uriël Fack | 21-07-14 | 00:52 De PLO droeg de politieke agenda van de religieuze doelstelling, voorafgegaan door de Egyptische opportunist Arafat: Het is intrinsiek aan het islamitisch geloof dat joden, zoals de politieke tak het noemt, de zee in worden gedreven. Kijk nog even in het hamas manifest, als je geen tijd hebt dan ff art. 7 en 28. Die middeleeuwse teksten geven al aan dat je hier niet kunt spreken van intellectuele gelijkwaardigheid en ook in het kwaad kennen zij hun gelijken slechts in de aanhangers van de jihad.

eastender | 21-07-14 | 01:06

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 00:59. En wat heeft die rabbi uit Amersfoort misdaan?

Maria.1 | 21-07-14 | 01:03

@Jan Dribbel | 21-07-14 | 00:56. Het jammere is dat de Hamas lieden niet echt dood willen, waarschijnlijk toch te weinig vertrouwen in het hiernamaals en de maagden (of waren het druiven). In plaats daarvan offeren zij de burgers op. Waaronder ook kinderen. En die lui met niet meer dan 1 hersencel trappen daar nog in ook.

Maria.1 | 21-07-14 | 01:00

Indianaskywalker | 21-07-14 | 00:25
"Die JDL kwam dus in actie nadat er twee synagogues door anti-joden hordes waren aangevallen."
---
Nee ze vluchtten uiteindelijk richting die synagogen.

WirMachenMusik | 21-07-14 | 00:59

Israël wordt verdorie voortdurend aangevallen. Ieder normaal denkend land zou zich vierkant achter Israël moeten scharen. Maar dat doen zij niet vanwege olie. Bah, bah en nog eens bah!

Maria.1 | 21-07-14 | 00:58

Hamas roept al jaren wij willen dood, want martelaarschap, nu gaan er een paar dood, is het weer niet goed.
De symphatisanten hadden moeten roepen, wij willen meer martelaren.

Jan Dribbel | 21-07-14 | 00:56

jammer, maar te verwachten, dat in keuzefilm van die Freek vele kruisbeelden worden vernield, maar niet een berg korans

(Behind)Doors | 21-07-14 | 00:55

@Uriël Fack | 21-07-14 | 00:52. Ik ben ook pro Israël Ik heb genoeg achtergrond informatie om pro Israël te zijn. Dat heeft niks met moslims te maken. Aan de andere kant vind ik dat de moslims het in ons land behoorlijk bont beginnen te maken.

Maria.1 | 21-07-14 | 00:55

Bill Cosby | 21-07-14 | 00:49

Dat gezeik "over onze rug", "op onze kosten" wordt ook vervelio herhaald. Dat heet "belastingen".

DANNY3960 | 21-07-14 | 00:55

@Pier_penspien 00.40 'Is de Pers veilig in dit land?'
De pers is onderdeel van het probleem. De grote PR machine voor ca 1.4 miljard moslims, die ca 14 miljoen joden het licht in de ogen niet gunnen, wordt betaald door de EU en de Arabische Liga. De NOS en de actualiteiten programma's zijn nu eenmaal niet meer betrouwbaar; men past de tekst zó aan dat terreurorganisaties als hamas en Hezbollah de padvinderij lijken, altijd maar geplaagd in hun goede bedoelingen. De moreel-uitgedaagde journalistiek vraagt voor zichzelf desondanks een plek als vooraanstaande Gutmensch.

eastender | 21-07-14 | 00:55

Bill Cosby | 21-07-14 | 00:49

En een totaal gebrek aan respect voor landgenoten die zijn overleden.

Pier_penspien | 21-07-14 | 00:55

Vóór Israël zijn, alleen omdat je een hekel hebt aan moslims lijkt me geen juiste instelling. Je kunt kritiek hebben op Israël zonder een antisemiet te zijn. Beide partijen gaan zwaar in de fout. Je zou bijna heimwee naar de PLO krijgen. Die aren puur politiek en niet religieus. En heel die fokking religieuze insteek is ook alleen maar een excuus voor honger naar macht.

Uriël Fack | 21-07-14 | 00:52

Waarom de in Syrie vechtende troepen daar vechten en niet in Gaza, is volgens een video van MemriTV, omdat het daar gaat om een vijand die zich ook Moslim noemt, en dat heeft volgens de vele, vele imams voorrang op het vechten tegen andere geloven. Vreemd, zij die je eventueel zouden bijstaan eerst uitmoorden. heel vreemd.

legomuis | 21-07-14 | 00:51

Geweldig stuk weer Nan! Love you!

KoninginWildemina | 21-07-14 | 00:50

op onze kosten al die politie. de overledenen uit Oekraïne zijn nog niet eens geborgen. En ik ook zo enkele van die hufterige links mensen ertussen lopen, totaal geen respect voor wat er 3 dagen geleden is gebeurd. Ik ben er klaar mee. Als ze war willen, dan laat het maar gebeuren.

Bill Cosby | 21-07-14 | 00:49

Er zitten best veel Nederlanders in het buitenland. In de jaren 50 werden mensen gepusht om te vertrekken, omdat we anders over de 10 miljoen inwoners zouden gaan.
Veel van die mensen hebben nu een dubbel paspoort.
frank87 | 21-07-14 | 00:20

Fout Frank, een autochtone Nederlander verliest volautomatisch het Nederlanderschap zodra men een tweede nationaliteit bemachtigt/aanvaardt.
www.volkskrant.nl/vk/nl/2698/Sport/art...

Obstiopaat | 21-07-14 | 00:49

Er wordt soms een beetje lacherig gedaan over dit soort demonstraties. Maar vergeet niet dat het voor deze mensen een bloedserieuze zaak was!
Met duizenden gelijkgestemden een soort van overwinningsparade houden in het land van de ongelovigen. Onderwijl roepend "allahu akbar", allah is groot. Als een waarschuwing aan alle ongelovigen dat er maar één god is, en wij zijn zijn soldaten!
Ze hadden kunnen roepen Free the Palestinians, of Israel go Home, of Stop the Killing of children...
Nee, ze kozen voor de kreet die wij allemaal kennen van terreur filmpjes wereldwijd, onthoofdingen, executies, bomaanslagen, martelingen... Dit dus duidelijk met de intentie van hier zijn wij de strijders van allah.
Ik hoop dat veel reaguurders deze visie met mij delen... Het is een duidelijke waarschuwing van hun latente kracht, de kracht van de paralelle samenleving die onze vrijheid misbruikt voor hun doel. Het doel wat iedere moslim behoort na te streven. Gematigd of extremist er is geen verschil...

number668 | 21-07-14 | 00:47

WirMachenMusik | 21-07-14 | 00:19
In bepaalde kringen ligt de schuld altijd bij de politie, en bij de joden natuurlijk.

de honden blaffen... | 21-07-14 | 00:47

Er hoeft maar één malloot te zijn om een op korte termijn een halve burgeroorlog te ontketenen. Een Amsterdammer die boos wordt op een moslim en het is feest. Deze duizendklapper hierboven heeft doorgaans een kort lontje. *troost* Gelukkig zijn Amsterdammers over het algemeen zo individualistisch ingesteld, dat niemand zich daartoe geroepen voelt.

emocore | 21-07-14 | 00:45

Weg met Palestina. Arabieren hebben genoeg land. Ze doen er niks mee, want ze komen massaal hierheen.

Fort Reunion | 21-07-14 | 00:44

Pier_penspien | 21-07-14 | 00:40

sorry verkeerde link:

"Is de Pers veilig in dit land? Voor de zekerheid maar ff geen plopkap vandaag"

www.youtube.com/watch?v=L2BkR477eRY&am...

Pier_penspien | 21-07-14 | 00:43

-weggejorist-

Pier_penspien | 21-07-14 | 00:40

Als atheist vind ik dit gedrag maar moeilijk te begrijpen. Geloof heeft wel helaas wel wat weg van een computervirus. Toch ben ik niet zo arrogant om de gelovigen als onwetende minderwaardige schepsels te zien want we komen allemaal uit dezelfde DNA oersoep. Ik zou niet weten hoe ik zou zijn als mijn ouders me hadden geindoctrineerd. Wel denk ik dat ik aan die onzin ontsnapt zou zijn. Geloof is aangeleerd omdat het in sommige culturen ondenkbaar is dat je opgroeid zonder zoiets. Je bent al geestelijk verpest voordat het echte denken begint. De gelovigen hebben blijkbaar geen ogen want die begrijpen zelf toch ook dat je geloof anders zou zijn als je door een katholiek gezin geadopteerd zou zijn oftewel er zit geen waarheid in. Er moet helaas wel wat gebeuren op een fatsoenlijke manier want dit land gaat naar de klote. Uiteindelijk gaat iedere beschaving toch wel een keer onder maar het doet me pijn om te zien dat dat hier gebeurt om oneigenlijke redenen. Veroorzaakt door gewetenloze kortzichtige egoistische politici.

Han Jammer | 21-07-14 | 00:39

De pers neemt orders van de EU en manipuleert eindeloos. Neem nou het grondoffensief. In NL en Bel dezelfde berichtgeving die de rol van hamas overslaat. Het wordt ze eenvoudigweg opgedragen. De EU Hadden we Ankie Reches niet gehad, zou het waarschijnlijk nog het nieuws niet hebben gehaald.
De Euro-Arabische overeenkomsten zijn de kanker van deze wereld.

eastender | 21-07-14 | 00:37

Ik krijg weer WOIII visioenen...

emocore | 21-07-14 | 00:36

frank87 | 21-07-14 | 00:18
Klopt als een zwerende vinger, maar ik heb het donkerbruine vermoeden dat van een substantieel deel van de demonstranten één van de ouders wel degelijk buiten Europa geboren is en dat maakt dat men door te trouwen met iemand uit 'van-waar-dan-ook' die persoon wel degelijk naar Nederland kan halen zonder dat men de volledige kosten hoeft op te hoesten.
*de persoon die geïmporteerd wordt komt zelfs in aanmerking voor een uitkering terwijl in een vergelijkbaar geval een autochtoon vijf jaar lang voor alle kosten opdraait*

Obstiopaat | 21-07-14 | 00:29

@Indianaskywalker | 21-07-14 | 00:25. Dat wordt door sommigen dan weer graag vergeten. Net zoals de aanslag op het Joodse museum, het ingooien van de ruit van een Nederlandse rabbi en het extra beveiligen van het Anne Frank museum.

Maria.1 | 21-07-14 | 00:29

@Behangdelul | 21-07-14 | 00:23. Van Van Agt horen we dan meer dan we lief hebben....

Maria.1 | 21-07-14 | 00:27

@frank87 | 21-07-14 | 00:20. Wat die landen doen moeten ze zelf weten. Ik neem aan dat ze niet zo'n last hebben van de dubbele paspoorters als wij hier in Nederland. Nederland moet stellen dat hier maar 1 nationaliteit mogelijk is. Ik heb ook maar 1 nationaliteit; dat is voldoende. Als we naar andere landen gaan kijken kunnen we bijv. een voorbeeld nemen aan Australie; daar kom je ook niet zomaar in.

Maria.1 | 21-07-14 | 00:26

WirMachenMusik | 21-07-14 | 00:19

Die JDL kwam dus in actie nadat er twee synagogues door anti-joden hordes waren aangevallen.

Indianaskywalker | 21-07-14 | 00:25

@Jan Leul | 20-07-14 | 23:54
t klopt wat hij zegt, het Filistijnenland van de Jihad, met maar 1 doel; het vernietigen van Israël.
Het worden woelige tijden....

Boobystrap | 21-07-14 | 00:25

Leeft die kudt van een Greta Duisenbergh eigenlijk nog? Hoor je niet zoveel meer van gelukkig...

Behangdelul | 21-07-14 | 00:23

Goed "gesproken" Annabel. "Onze" mohammedanen zijn echt relatief beschaafd.

Fransg | 21-07-14 | 00:22

@WirMachenMusik | 21-07-14 | 00:19. Wat je waarschijnlijk ook niet hebt gelezen is dat er in Amersfoort een ruit is ingegooid bij een rabbi.

Maria.1 | 21-07-14 | 00:22

'Gaza is dying' - stug, hoor. Ze hebben zich een slag in de rondte geneukt en zijn nu met 1.7 miljoen. In Gaza alleen al. Laat staan wat er over de wereld is uitgewaaierd.

eastender | 21-07-14 | 00:21

@Maria.1 | 21-07-14 | 00:13
Er zitten best veel Nederlanders in het buitenland. In de jaren 50 werden mensen gepusht om te vertrekken, omdat we anders over de 10 miljoen inwoners zouden gaan.
Veel van die mensen hebben nu een dubbel paspoort.

frank87 | 21-07-14 | 00:20

Wat ik nog niet heb gelezen, niet hier en ook niet in NL, Franse en Duitse MSM is dit over de pro-Palestijnse demonstratie van vorige week in Parijs:
"Shocking scenes as 150 Jewish men go on rampage in Paris streets and clash with pro-Palestinian demonstrators"
(Die 150 Jewish man waren van de LDJ die in Frankrijk om haar nietsontziende straatvechterspraktijken bekend staat en desalniettemin door politie en justitie beschermd wordt.)
www.dailymail.co.uk/news/article-26934...
En ook nog niet (wel in sommige Franse MSM) dat de problemen van gisteren voornamelijk bestonden uit dat de Parijse politie plenty gasgranaten tussen de demonstranten gooide waarop de tot dan toe vreedzame demonstranten in paniek alle kanten uitvluchtten.

WirMachenMusik | 21-07-14 | 00:19

Ik snap niet dat geblondeerde tasjesdragers zich hier mee inlaten.

DANNY3960 | 21-07-14 | 00:18

Drie keer is er een wapenstilstand geweest. Drie keer heeft Israël haar wapens neergelegd en drie keer heeft Hamas het bestand geschonden.

Maria.1 | 21-07-14 | 00:18

@Obstiopaat | 21-07-14 | 00:10
Deze demonstranten zijn allemaal geen familie van Gaza-bewoners. Zo'n actie zou dus niet onder die wet vallen.

frank87 | 21-07-14 | 00:18

Flikker toch eens op met die macramé Allah Akbar teringzooivlaggen.

Rien7847 | 21-07-14 | 00:16

En voor politici geldt dit helemaal: dubbel paspoort = dubbele moraal. Kiezen!

Maria.1 | 21-07-14 | 00:15

"De vrijheid vieren". Zo doet gemankeerd volk dat dus.

eastender | 21-07-14 | 00:15

@frank87 | 21-07-14 | 00:11. Dat is dan jammer. Hoeveel nationaliteiten heb jij? Ik denk ook maar 1, net zoals ik.

Maria.1 | 21-07-14 | 00:13

Wat lopen die lui daar met vlaggen uit den vreemde, leuzen uit den vreemde, mentaliteit uit den vreemde, paspoorten uit den vreemde, leugens uit den vreemde? Tijd om op te tiefen. Naar je geliefde gaza, waar Hamas -en hun humanistische bestuur- je zal verwelkomen; het is daar een vrij land, hoor. Daarmee wordt ook ons land weer vrij. Hèhè, wat zal ik blij zijn als onze moslim kolonisten naar huis zijn.

eastender | 21-07-14 | 00:12

@Jan Boule | 21-07-14 | 00:09. Klopt. Ze hebben totaal geen binding met ons. Alles wat ze van ons krijgen is "te danken aan Allah".

Maria.1 | 21-07-14 | 00:11

toch jammer dat er geen martelaar met een israelische vlag heeft gezwaaidhttp://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/gstv_cidi_demo.html

(Behind)Doors | 21-07-14 | 00:11

@Maria.1 | 20-07-14 | 23:56
Daar zijn veel Nederlandse emigranten niet zo blij mee. Maar je zou natuurlijk wel varianten kunnen bedenken dat mensen met een Marokkaans paspoort de helft van de bijstand uit Marokko moeten halen of zo.

frank87 | 21-07-14 | 00:11

Wel op eigen kosten. Ik weet niet hoe het tegenwoordig is, maar vroeger moest je garant staan voor het inkomen van de mensen die je importeerde.
frank87 | 20-07-14 | 23:48

Beste Frank, deze regel geldt nog steeds.... maar alleen voor de personen die vanwege hun afkomst geen beroep kunnen doen op de gezinshereniging wet.
*om voor gezinshereniging in aanmerking te komen moet een van de ouders van buiten de EU komen.*

Obstiopaat | 21-07-14 | 00:10

Heeft iemand Gario al gezien?
Hij past prima tussen die hysterische massa.

Jan Dribbel | 21-07-14 | 00:09

In ogenschouw nemend de vorige demonstratie in Den Haag en vandaag wederom in de hoofdstad kun je niets anders concluderen dan dat de mohammedanen alhier aan het uittesten zijn hoe rekbaar de tolerantiegrens van de van-huis-uit-Nederlander is. Dat in alle provincies er op dit moment talijke families, vrienden en collega's zijn die dierbaren betreuren omgekomen bij de vliegramp, deert het schorriemorrie niet.Dit volk bewijst eens te meer geen binding te (willen) hebben met de samenleving die hen huisvest, opleidt en voedt en wellicht als asielzoeker heeft opgenomen.Met de wekelijkse komst van honderden islamitsiche Eritreërs e.a., wetende dat ze praktisch allen op den den duur de felbegeerde trofee, het Nederlandse paspoort zullen ontvangen, wordt de aanwas van de islam alsmaar groter. Den Haag staat er bij en kijkt er naar zich ringeloren latend door lowrated asieladvocaten en clubs als Vluchtelingenwerk.

Jan Boule | 21-07-14 | 00:09

@DubbelDibbel | 20-07-14 | 23:16
Wat let je, organiseer een demo.

frank87 | 21-07-14 | 00:08

@spanarchist | 21-07-14 | 00:06. Mede daarom snap ik ook niet dat hier een vergunning voor is afgegeven. Alles is aangepast aan onze rouw, maar dit kan gewoon doorgang vinden. We staan wederom voor joker t.o.v. de rest van de wereld.

Maria.1 | 21-07-14 | 00:07

Een pro-Gaza demonstratie, vrolijke Allah Akbar spreekkoren, geen respect voor de MH17-doden in de beste Garianse traditie want voornamelijk dode blanken. Het zal allemaal wel vreedzaam zijn, je moet het allemaal respecteren want hiep hiep voor die multiculti, maar het geeft me een unheimisch gevoel.

spanarchist | 21-07-14 | 00:06

@Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 23:58. Ik zie ze hier ook; de gutmenschen. Noemen zich hoogbegaafd en wijzen de mensen de weg hoe ze een huis en een uitkering kunnen krijgen. Gratis sporten voor alle kids en gratis zwemles. Menigeen heeft het beter als de allochtone Nederlander. En het autochtone gezin hier dat op de voedselbank is aangewezen, daar kijken ze niet naar om; ik kots van die lui!

Maria.1 | 21-07-14 | 00:03

@Maria.1 | 20-07-14 | 23:58
Juist. Veel tijd hebben we niet meer.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 00:01

Maria.1 | 20-07-14 | 23:51
ze krijgen er waarschijnlijk voor betaald vanuit Dyanet.

--sql error-- | 21-07-14 | 00:00

dat dat allemaal mag mag hè, in Nederland, hebben ze ons daar ooit voor bedankt?

(Behind)Doors | 21-07-14 | 00:00

@de honden blaffen... | 20-07-14 | 23:57
Tx voor de info. *De regering van Tunesië heeft moskeeën waar extremistische moslims samenkomen met onmiddellijke ingang gesloten*.

Lewis Lewinsky | 21-07-14 | 00:00

Zucht...

Reykjavik | 20-07-14 | 23:59

@Wybe Wabes Abbema | 20-07-14 | 23:06
Wil je middeleeuwse oplossingen? Stuur alle ontwikkelingsgeld naar de paus om Afrika en het midden oosten tot het christendom te bekeren.
(Misschien wil hij dan ook wel wat relaxter worden over homo-rechten en abortus).

frank87 | 20-07-14 | 23:59

@Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 23:57. We zijn allemaal zo "fatsoenlijk" dat we dit niet doen. Ondertussen wordt onze democratie misbruikt; totdat het te laat is.

Maria.1 | 20-07-14 | 23:58

@Maria.1 | 20-07-14 | 23:56
Goed gezegd. Daar zit de bron van veel ellende.

Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 23:58

Ik voorzie een mooie toekomst voor de snackbar

Rest In Privacy | 20-07-14 | 23:57

@Jan Leul | 20-07-14 | 23:54
Direct sluiten, die moskee in Berlijn.

Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 23:57

Ik zeg het nogmaals: 1 paspoortensysteem! Ik denk dat diegenen die aangepast zijn aan onze democratie hun andere paspoort inleveren en dat diegenen die voor een moslimstaat zijn zullen vertrekken. Menige politicus voorop. Het is de enige manier om onze democratie in stand te houden.

Maria.1 | 20-07-14 | 23:56

De Hoer van Babylon | 20-07-14 | 23:48
Moslims zijn nazi's want de islam is nazi-ideologie.

Jan Dribbel | 20-07-14 | 23:55

Waarom demonstreren in Nederland voor een ander land in een conflict waar Nederland niks mee te maken heeft. Ik zou zeggen lever je paspoort in en ga lekker kogels koppen in de Palestijnse gebieden als het je zo aan het hard gaat. Doei!

a1a2a3 | 20-07-14 | 23:54

@Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 23:09
Precies. Ooit in de Vlaamse steden geweest? Kun je zien wat voor een prachtige bouwwerken de middeleeuwers bij elkaar regelden. Die hadden stiekem een best goed lopende economie.
Deze lui maken vooral dingen kapot.

frank87 | 20-07-14 | 23:52

Wat doen al die Turkse vlaggen daar?

Maria.1 | 20-07-14 | 23:51

@Jan Leul | 20-07-14 | 23:00
He, ik dacht dat de moslims niet geloofde in directe invloed van Allah?
Hoe kunnen ze dan wel bidden dat hij ze even komt helpen?

frank87 | 20-07-14 | 23:50

@ Maria.1 | 20-07-14 | 23:46
.. en zo is het! Jammer alleen dat de gutmensch dit ook anderen opgedrongen heeft.... onvrijwillig dus!

Nederlanddraaitdoor | 20-07-14 | 23:49

Ik dacht nog dat door deze demonstratie vandaag, het stiller zou zijn in mijn ghetto.
Helaas merkte ik geen enkel verschil.

Botte Hork | 20-07-14 | 23:49

@Jackj | 20-07-14 | 22:57
Dat Gaza is zo'n postzegel, dat al deze mensen samen de hele bevolking kunnen huisvesten in hun huis.

Wel op eigen kosten. Ik weet niet hoe het tegenwoordig is, maar vroeger moest je garant staan voor het inkomen van de mensen die je importeerde.

frank87 | 20-07-14 | 23:48

Inmiddels heeft het Anne Frankhuis bewaking nodig, vanwege deze zeer vredelievende mensen.
Nee, het zijn geen neonazi's die het Anne Frankhuis bedreigen, maar moslims.
Weg er mee.

De Hoer van Babylon | 20-07-14 | 23:48

Ze zijn terug en niet teruggefloten
Hetzelfde slag dezelfde vlag hetzelfde lied
Ze zijn terug en niet teruggefloten
Dezelfde steen en toch nog weer gestoten

gladstoned66 | 20-07-14 | 23:48

een ding is mij de afgelopen dagen wel duidelijk geworden, vecht je oorlog lekker uit in je eigen land en als het op moorden aankomt vermoordt dan je eigen landgenoten en niet de onze. En ook wat betreft demonstreren, doe het lekker in je eigen land en niet hier, op pleuren met je geloof, je zandbakken mentaliteit en al andere zaken waar we niets mee te maken willen hebben maar wel mee opgescheept worden en neem verhofstadt en van balen mee.

Meneer Rozenwater | 20-07-14 | 23:48

@Topperke | 20-07-14 | 23:44. Ach welnee, de gutmenschen worden niet wakker. Ze denken dat de moslim vluchtelingen ons dankbaar zijn voor hun veilige plek, hun ingerichte huis en hun uitkering. De vluchtelingen zelf denken dat dit de wil is van Allah en zijn ons geenszins dankbaar.

Maria.1 | 20-07-14 | 23:46

Topperke | 20-07-14 | 23:44
Goedmensen, ontkenners en wegkijkers begrijpen het pas als het te laat is.

Jan Dribbel | 20-07-14 | 23:46

Floris en Annelinde zullen hopelijk begrijpen dat Amsterdam verloren is. Elke autochtone Amsterdammer zou dit als een wake-up call moeten zien.

En toen werd ik wakker.

Topperke | 20-07-14 | 23:44

Ach ja, ook niet alle pro NSDAP/Nazi demonstraties liepen uit de hand pré 1933.....

Nederlanddraaitdoor | 20-07-14 | 23:44

Waar komt dat vreselijke mocro-accent toch vandaan?

Jan Dribbel | 20-07-14 | 23:43

@HaatAth3ist | 20-07-14 | 23:37. Nee het is een doctrine. En met de godsdienstvrijheid is het ook zo gedaan als de moslims straks in de meerderheid zijn.

Maria.1 | 20-07-14 | 23:39

AChterlijk kudtvolk. Wat doen ze hier? Donderstraal een graf-eind op naar die gore kudtzandbak van je. Islam is geen religie, maar een politieke stroming.

HaatAth3ist | 20-07-14 | 23:37

En zo brengen deze gezellige allochtonen niet alleen leuke recpt-ideetjes mee, zoals daar zijn yoghurt met knoflook en lekkere halal gekeelde schapenkotelletjes, maar ook hun conflicten, hun ISIS-vlaggen, hun intolerantie en jodenhaat.
Maar oh wee, als je sarcastische cartoons maakt, dan word je van je bed gelicht.

King of the Oneliner | 20-07-14 | 23:35

@In the morning! | 20-07-14 | 23:32. Niet vloeken s.v.p. ;)

Maria.1 | 20-07-14 | 23:35

Wordt tijd dat de godsdienstvrijheid wordt afgeschaft. Alleen vredelievende religies toestaan. Tot geweld oproepende of tot geweld verplichtende religies domweg verbieden. En zeker in de Dapperstraat.

lulleficatie | 20-07-14 | 23:35

@Meeroever | 20-07-14 | 23:30
Kijk, da's tenminste goed nieuws.

In the morning! | 20-07-14 | 23:32

@ Maria.1 | 20-07-14 | 23:29
PvdA!

In the morning! | 20-07-14 | 23:32

AIVD was ook aanwezig.

Meeroever | 20-07-14 | 23:30

Als de Palestijnen minder energie zouden steken in hun haat zouden ze een prachtige economie kunnen opbouwen. Maar zelfs Egypte houdt de grens gesloten. Het ligt aan iedereen, behalve aan de Palestijnen zelf. Waar kennen we dat ook weer van?

Maria.1 | 20-07-14 | 23:29

Ik word ook schijtziek van dat ge-islaam en al die jurken op straat met vrouwjurk er twee meter Achter. Had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen. Om twee redenen - vroeger was ik naïef, Pim was de eerste die me kritisch leerde na te denken over deze (en andere) onderwerpen. Ten tweede had ik nooit gedacht dat Nederlandse politieke partijen zo veel schijt zouden hebben aan de Nederlandse cultuur, dat het op dit uit zou lopen -- en steeds verder gaat. We stonden ooit pal achter Israel. Nu lopen de idealistische huppelkutjes op te komen voor een vreemd gedachtengoed, vaak nog zo jong, helemaal geindoctrineerd met hoe zielig alles voor de moslims is. Flikker toch op, in Sjaalhoedie Arabië worden vrouwen gearresteerd als ze een stukkie willen autorijden. Das pas zielig.

In the morning! | 20-07-14 | 23:29

Dhr. W. Anhoop | 20-07-14 | 23:24
Mee eens, maar het maakt die booslims niet minder hypocriet.
Gisteren nog (of was het al weer eergisteren?) een heel dorp uitgemoord in noord Nigeria.
Oorverdovend stil aan de kant van de booslims.

Obstiopaat | 20-07-14 | 23:29

Palestijnen zitten in een ideale positie. Ze hebben een vijand die ze de schuld kunnen geven van al hun onvermogen, ze hebben wapens om zich mee uit te leven, en ze kunnen hun verzengende haat botvieren. En ze krijgen miljarden toegestopt om mee te klooien, zonder dat ze hoeven te werken.
Toppositie voor oorlogszuchtige, wrede, barbaarse stomkoppen.

malin | 20-07-14 | 23:28

@Dhr. W. Anhoop | 20-07-14 | 23:24. Zullen we nu een pro Israël demonstratie organiseren dan? Ik denk niet dat deze vreedzaam zal verlopen; niet vanwege de pro Israël demonstranten, maar meer vanwege de anti Israël demonstranten.

Maria.1 | 20-07-14 | 23:27

Ach ja, Amsterdam...
Ooit was het een prachtstad.

Slipsnifter | 20-07-14 | 23:27

Zeker Rammadan? Beetje geïrriteerd door de honger...

Jan Gordelroos | 20-07-14 | 23:26

Ach, een vreemdzaam protest is een teken van een gezonde democratie. Je kunt het oneens zijn met de reden of de wijze waarop het wordt geuit maar eerlijk gezegd verkies ik deze variant boven de agressievere variant die wij al te vaak hebben gezien op de buis. Daarom eens met annabel haar constatering dat de booslims in ons kikkerlandje vooralsnog blaffen zonder te bijten.

Dhr. W. Anhoop | 20-07-14 | 23:24

Dus ze willen een lekkere shariastaat, zoiets hebben ze toch al? Ze doen precies wat ze opgedragen wordt; offeren hun kinderen en vrouwen zonder pardon op, perceis zoals Allah t bedoelt heeft, dus.. wat willen ze nog meer dan?
Israël krijgen ze niet, nee ze willen lekker zonder al die nare obstakels kunnen shoppen, groentjes, pleistertjes, fruitjes, wapentjes en bommetjes, zonder dat die vervelende Israëliërs al die lol vergallen.
Ze willen echt geen democratie hoor, echt.

Boobystrap | 20-07-14 | 23:23

ik hou van israel, ken niemand uit dat land. Maar gewoon omdat ze mijn support krijgen om te strijden.

Bill Cosby | 20-07-14 | 23:22

Even niet vergeten:
1) de meeste zogenaamde Palestijnse vluchtelingen leven in kampen in Libanon, Jordanie en Gaza (voormalig Egyptisch grondgebied) maar worden door de regeringen van Libanon, Jordnië en Egypte als paria's behandeld en hebben aldaar minder rechten dan de arabieren die in Israël wonen;
2) om een bevolkingsaanwas van 500K tot ruim 2,5 miljoen te duiden als genocide getuigt niet van enige verstand van het woord en duiding van 'genocide'
3) Israël houdt diverse grensovergangen met Gaza geopend voor mensen en goederen terwijl Egypte haar overgangen potdicht houdt;
4) De VN en de EU financieren 80% van de overheidsuitgaven van de Palestijnen. niet verwonderlijk dat er ambtenaren op e loonlijst staan die niet bestaan;
5) Hamas overtreedt het volkeren- en het internationaal recht door scholen en ziekenhuizen te misbruiken voor hun aanvallen op Israël;
6) Natuurlijk is een groot deel van de slachtoffers in Gaza kinderen. Immers de demografische opbouw is zo dat ruim de helft van e inwoners als kind te duiden is;
7) Er is in Gaza geen enkel gebrek aan voedsel en goederen want die komen dagelijks met honderden trucks aan. Bouwmateriaal is een bijzondere zorg omdat Hamas dat gebuikt voor constructie van oorlogsmateriaal en tunnels die tegen Israël worden gebruikt en je kan moeizaam verwachten dat Israël haar eigen destructie faciliteert.

juntatiger | 20-07-14 | 23:22

Palestina is slechts een excuus. Het is de macht van angst wat islam het mee doet. Islam heeft zoveel macht en zijn volgers zijn bereid massa mensen te vermoorden, de islam zelf is een terroristische organisatie.

sulkava | 20-07-14 | 23:20

Het beroerde is dat ik sinds de zwartepietengeloel oppas wie er aan de kassa zit, maar nu krijg ik een steeds grotere hekel aan deze roeptoeters, dus moet ik al naar een andere buurtsuper omkijken,want bij die van ons is er bijna geen Hollandse aan de kassa meer te vinden. Op Plein '45 ga ik niet meer naar de markt om indirect Hamas en deze eikels te financieren. Jammer, dan maar iets meer uitgeven, maar nooit bij deze lajelichters.
Ik dacht altijd dat een kleine groep het voor de grote groep verziekt, maar het is andersom. Een hele grote groep haatbaardige mo's verziekt het voor een kleine groep nette,aangepaste moslim.

yuri yankovich | 20-07-14 | 23:20

Fluffie is wegejorist en opgerot.
1) nu weet ik niet wat fluffie geschreven heeft.
2) als mijn naam fluffie was, je weet wel van dat verdwenen konijn, dan had ik mezelf al eerder weggejorist.

Jan Dribbel | 20-07-14 | 23:19

Watching the Wheels | 20-07-14 | 23:09
Nee dat is de voetbalsmurf

Graaf van Egmont | 20-07-14 | 23:17

We moeten pro Israël zijn als we slim zijn. Moslims gaan steeds verder met hun eisen en kijken hoe ver ze kunnen gaan. Als wij hier kritiek opleveren zijn we racistisch en zijn die mensen allemaal slachtoffer van de pijn van dode Palestijnse kinderen. Het is zelf dat smerige geloof wat die kinderen de dood injaagt. Islam is momenteel een van de grootste gevaren in de wereld en als je dat niet ziet ben je dom.

sulkava | 20-07-14 | 23:17

Vreeslijk!Waarom organiseren ze niet een demo tegen die ISIS of Boko Haram beesten die dag voor dag Christenen en andere minderheden (ook moslims) afslachten? waar blijft hun woede over Syrie? Irak enz? Het laat bij mij weinig twijfel over dat antisemitisme de voornaamste drijfveer is.
Lang leve Israel! Am Israel chai!

DubbelDibbel | 20-07-14 | 23:16

Palestijnen interesseert dat krijsende tuig geen barst. Medemenselijkheid is niet voor moslims. Antisemieten.

malin | 20-07-14 | 23:16

Jackj | 20-07-14 | 22:57
+veel

MrPan | 20-07-14 | 23:15

De meeste moslims worden vermoord door medemoslims.
dat gezeik over bezetting Joodse mensen lopen al duizenden jaren rond daar dus wie bezet wie eigenlijk.

wimschopper | 20-07-14 | 23:14

De vrede zij met U.

Rest In Privacy | 20-07-14 | 23:12

Wat ik zie zijn domme Berbers en bergturken die hun minderwaardigheidscomplex proberen te compenseren. Dit uit zich onder andere in nationalisme en religieus fanatisme.

Het is gewoon een schreeuw om aandacht met al die Turkse en Marokkaanse vlaggen. Niet voor Gaza, maar aandacht voor hunzelf. Die jochies in soepjurken hebben echt geen idee waarvoor ze demonstreren..

Trekvogel12 | 20-07-14 | 23:10

Er is helemaal niets keurigs aan Allahakbar. Ook niet als er gedaan wordt alsof dat wel zo is. Vooral niet als dat gesteund wordt door de (inter)Nationaal Socialistische Beweging, die net als de vorige keer weer zo solidair is met den buitenlandsche onderdrukkers-in-spe.

Jan Passant mk2 | 20-07-14 | 23:10

foto 2, ook goed

Watching the Wheels | 20-07-14 | 23:10

@Wybe Wabes Abbema | 20-07-14 | 23:06
Middeleeuwen? Optimist. Deze islam-slaven zijn zo ver nog lang niet.
*allah is klein, klein, klein*

Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 23:09

Het wordt allemaal steeds enger die islam in Nederland. De keuze is aan jullie. Willen jullie naïef blijven of Willen jullie je dochters in hoofddoeken en gestenigd worden als ze naar een anderen man kijkt dan haar eigen man die haar gekocht heeft voor 4 varkens.

sulkava | 20-07-14 | 23:08

-weggejorist-

Lipvis26 | 20-07-14 | 23:07

Ik zie de middeleeuwen weer terugkomen. Het lijkt erop dat wat Nederland al enige tijd achter de rug heeft, door geimporteerde bevolkingsgroepen nog een keer opnieuw moet worden gedaan en beleefd.

Toch leuk, soms verlang ik wel eens naar de middeleeuwen en vraag ik me af hoe het zou zijn om in die tijd te leven en hoe het volk 'in opstand' kwam. Ik denk dat het er ongeveer zo uitgezien moet hebben.

Wybe Wabes Abbema | 20-07-14 | 23:06

Jackj | 20-07-14 | 22:57
meer dan 90% van de slachtoffers van islamitische terreur zijn islamieten, meestal in hun eigen land.
Blijkbaar vinden ze dat niet erg, want daar hoor je ze nooit over.

--sql error-- | 20-07-14 | 23:04

En na afloop was er bingo met het zojuist angeschafte bingo-apparaat van een paar topics geleden. Allah Akbar.

spanarchist | 20-07-14 | 23:01

Liepen de antisemieten van Agt en Duitenberg ook mee met deze Klu Klux Hamas optocht?

Conan de Rabarber | 20-07-14 | 23:00

Die jihadvlag moet wel door minderjarigen gedragen worden, natuurlijk.

Friedrich Frayek | 20-07-14 | 23:00

Allah hakkenbar schreeuwen ze toch ook altijd als ze iemands kop eraf snijden? Sorry hoor, maar ik hou het allemaal niet meer uit elkaar. Ik associeer het één nl. met het ander. Ik mot ze niet, PUNT.

Jan Gordelroos | 20-07-14 | 22:59

Zelfs de meest verstokte D'66-er en zelfs de meest geharde Groen Linksert moet hierdoor toch zo langzamerhand aan het denken worden gezet, zo zou je toch mogen verwachten...

bisbisbis | 20-07-14 | 22:57

Deze demonstranten zijn de mensen die thuis bleven gedurende de Syrische burgeroorlog, ze bleven thuis toen ISIS plunderend door Irak trok, ze bleven thuis toen Boko Haram en Al-Shabaab hun wreedheden in Midden-Afrika begingen en toonden zich niet bezorgd toen de Moslimbroederschap Egypte de vernieling in draaide. Maar ze doen alsof ze om moslims geven. En hier zijn ze allemaal, scheeuwend omdat Israël bezig is Hamas af te houden van het afvuren van duizenden raketten op burgerdoelein in Israel.
.
Echter wanneer Israël het in zijn hoofd haalt zichzelf te verdedigen door terroristen in Gaza aan te vallen die honderden raketten afvuren op burgerdoelen in Israël dan zijn deze demonstranten buiten zinnen van woede.
.
Als de demonstranten echt de intentie hebben om de bewoners van Gaza te helpen kunnen ze beter demonstreren tegen Hamas die voor deze situatie heeft gezorgd door duizenden raketten af te vuren op Israël en de weigering van Hamas te stoppen met deze raket beschietingen en de weigering van Hamas om akkoord te gaan met het staakt het vuren.
.
Het is Hamas die zich verstopt tussen haar eigen burgers en deze burgers als menselijk schild gebruikt en het is Israël die probeert zo weinig mogelijk burgerslachtoffers te maken.

Jackj | 20-07-14 | 22:57

Kristalnacht/dag werd dit jaar in Parijs gevierd:
www.youtube.com/watch?v=KMnlAu_kwkE
Volgend jaar ziet Amsterdam er zo uit, tot die tijd blijven de jaren '60 types met hun PLO sjaaltjes nog denken dat Hamas een pacifistische organisatie is.

--sql error-- | 20-07-14 | 22:56

[!]@Teletubby Lala | 20-07-14 | 22:52
Rot op, Mohammed.

Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 22:56

Wat Nanninga zegt:
#bornhere, maar wel met hoofd en hart altijd maar "daar" zijn
#bornhere, maar wel #buriedthere als ze de pijp uitgaan
#bornhere, maar wel in een totaal andere wereld leven dankzij haatschotels
.
En dan dat milieutasjesfiguur joh. Er waren tijden dat we de tondeuse loslieten op deze landve... genoten, zum kotzen!

Dhr. de Wit | 20-07-14 | 22:56

Alles begint bij de opvoeding. In Gaza wordt de Palestijnse kinderen geleerd, 'alle Joden te doden.' Daarover wordt openlijk gesproken in het kinderprogramma van het Hamas TV-kanaal Al-Aqsa. Op 2 mei vertelden Palestijnse kinderen en poppen elkaar waarom en hoe Joden moeten worden gedood.
.
www.youtube.com/watch?v=AmusqOU95bY

Jackj | 20-07-14 | 22:55

Wat ze eigenlijk roepen en dat doen ze al jaren, waar is Allah's 'snakbar'.....!!

gratias | 20-07-14 | 22:55

Alles begint bij de opvoeding. In Gaza wordt de Palestijnse kinderen geleerd, 'alle Joden te doden.' Daarover wordt openlijk gesproken in het kinderprogramma van het Hamas TV-kanaal Al-Aqsa. Op 2 mei vertelden Palestijnse kinderen en poppen elkaar waarom en hoe Joden moeten worden gedood.
.
www.youtube.com/watch?v=AmusqOU95bY

Jackj | 20-07-14 | 22:54

@Schoorsteenveger
Broederschap verblindt doet blijkbaar wat met de hersenen en tast het pragmatisch denkvermogen aan.

Zware Majesteit | 20-07-14 | 22:54

@Zware Majesteit

De Jordaniers zijn slim en hebben eerst gewacht om naar ons te kijken naar wat de gevolgen zijn van het importeren van grote hoeveelheden laag opgeleide mensen. Vervolgens kwamen ze tot de conclusie dat het geen goed idee is en dat die mensen lekker hun eigen boontjes mogen gaan doppen.

schrale anus | 20-07-14 | 22:52

-weggejorist en opgerot-

Teletubby Lala | 20-07-14 | 22:52

@uwverzekeringsadvis
Kleuters zijn het, ze pissen in hun broekje van angst bij het idee dat ze zelfstandig moeten leven.

malin | 20-07-14 | 22:51

Zware Majesteit | 20-07-14 | 22:48
Wat je je dus afvraagt is wat broeders tot broeders maakt. Nou, inschikken hoort daar niet bij.

Schoorsteenveger | 20-07-14 | 22:49

@thepinkpainter | 20-07-14 | 22:36
Give peace a chance. Mee eens en de meest kansrijke optie in die richting is het uitroeien van Hamas.

Go IDF!

Godsammekraken | 20-07-14 | 22:49

Gaan we nou iedere week zo'n betoging krijgen, of is dit ramadan vermaak?
13 Israelische soldaten dood, 1 soldaat krijgsgevangen gemaakt. Dit laat Isreal toch niet over zijn kant gaan. Gaza kan zijn borst nat maken. Israel go for it!

aajjee | 20-07-14 | 22:49

En deze mensen hebben vanaf half zes vanochtend niet gegeten en gedronken?

PrinsesStoepje | 20-07-14 | 22:48

Afschuwelijk, dat geallahakbar in mijn stad.
*aan een dooie profeet heb je geen reedt*

Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 22:48

Beste medereaguurders, misschien snappen jullie dit. Na WOII ontstond -om kort te gaan- Jordanië als onafhankelijke staat op het historisch grondgebied van Palestina. Israel is ten westen daarvan blijkbaar nogal ondiplomatiek op de kaart gekwakt. Bij herhaling vonden de arabieren Israël blijkbaar geen goed plan, trokken ten strijde en verloren jammerlijk van de Israëliërs die vervolgens een setje bufferzones rondom hun land bezet hielden. Want hee.. dat doen winnaars van oorlogen, en in dit geval steevast oorlogen die ze niet eens zelf begonnen zijn.

Wat ik me nu afvraag: hebben die Palestijnen niet meer dan genoeg ruimte om in Jordanië op te bouwen tot een tof land en iets moois van hun leven te maken in plaats van in Gaza en op de Westbank generatie na generatie kansloos te blijven rellen om iets wat ze toch nooit gaan winnen? Om niks dus eigenlijk?

Zware Majesteit | 20-07-14 | 22:48

Is er nog over Khaybar gezongen?

HoogToontje | 20-07-14 | 22:47

We hebben geen Gristelijk-joodse beschaving alhier, maar een Gutmensch-multikutkul-kalifaat. Jammer, maar vechten voor beschaving is vechten tegen de bierkaai in de nadagen van de verlichting met waarden als democratie, scheiding der machten en juridische gelijkwaardigheid. Teniet gedaan door immigratie en verwende doorgeslagen linschmenschen.

Rommelende Onderbuik | 20-07-14 | 22:47

Geert heeft gewoon gelijk.

stomabeffer | 20-07-14 | 22:46

Eurotokkie | 20-07-14 | 22:41

Ook ik ben geen geboren kaaskop doch woonde 25 jaar in Nederland..... alwaar mijn offspring woont.... Wat een laf gedrag.

DANNY3960 | 20-07-14 | 22:46

Dank, Annabel, voor dit verslag!

Lewis Lewinsky | 20-07-14 | 22:46

Was heks Fatima er ook met haar dubbele paspoort en haar dubbele agenda en met haar media-moslim aanhangers ??

denoorman | 20-07-14 | 22:46

Heb je al dat tuig bij elkaar en dan doet politie/ ME of leger helemaal niks.... Oppakken die bloeddorstige rovende moordende fascistische hufters... Niemand wil dit door zijn straat hebben.. Die demonstraties doen ze maar in Nieuw West bij hun moeder/oom/zus voor de deur, daar wil ik als fatsoenlijke Nederlander niet eens naar kijken laat staan dat ik dat tuig wil horen...

kutjebefandijvie | 20-07-14 | 22:45

Zouden de palestina-sjaal dragende linksmenschen zich al achter hun oren krabben?

Ik kan me niet voorstellen dat ze zich op hun gemak voelen tussen al die hakbars.

Hobbykip | 20-07-14 | 22:44

Er hebben eerder Jodenhaters in de Amsterdamse straten gelopen. Ook toen keken de meeste Nederlanders nog de andere kant op.
Vrijheid is mooi, maar rechten geven ook plichten.

Leffe Blonde | 20-07-14 | 22:44

@malin | 20-07-14 | 22:37
Dat is het lullige idd, de Palestijnen leven net als deze 5 e colonne op onze kosten.
Misschien kan Rutte er nog een persco tegen aan gooien, dat hij/wij dit niet pikken.
Hoewel Rutte is zijn laatste procentje vertrouwen toch al kwijt.

Uw Verzekeringsadvis | 20-07-14 | 22:44

OK ik ben bekeerd .

Allan snackbar !!

Modi | 20-07-14 | 22:42

Mooi toch hoe die policor-meneer teleurgesteld afdruipt met de woorden 'Dan doen we niet mee'. Nee, flapdrol, we doen al jaren niet meer mee. Onze vriendelijke #bornhere-medelanders hebben hun eigen agenda en daar passen alleen Nederlanders op met een kruisje achter hun naam.

FrankVeer | 20-07-14 | 22:41

DANNY3960 | 20-07-14 | 22:33
Ja 2 eeuwen geleden waren we nog echte Hollanders, nu zijn we een stelletje lafbekken geworden.
Blij dat ik geen 100% kaaskop ben. , aan de andere kant wie nog wel.

Eurotokkie | 20-07-14 | 22:41

Waarom nemen Turken zo'n prominente rol in aan Palestijnse kant? En waarom hebben Marokkanen etc vooral de Palestijnse vlag in hun handen en de Turken, de Turkse vlag?

pluk-87 | 20-07-14 | 22:40

Mooie repo. Dank.

Zyprexa20mg | 20-07-14 | 22:40

De islam is een parasiet die langzaam zijn gastheer uitroeit.

StijlvolRechts | 20-07-14 | 22:40

UN.. Leer typen.

shindai | 20-07-14 | 22:39

-weggejorist en opgerot-

fluffie | 20-07-14 | 22:39

Nee hoor, zowel de israeli als de moslims zijn verneukt door de EU.

shindai | 20-07-14 | 22:37

@Feynman | 20-07-14 | 22:33 Excuses my bad, jouw reacties zijn juist constructief geweest. Ik vergiste mij.

Ctrpllr | 20-07-14 | 22:37

Sinds wanneer zijn antisemieten keurig?
Vraag 2: wanneer leren die islamitische slapjanussen op eigen benen staan. Ze klampen zich aan ons vast en kunnen niks zelfstandig.

malin | 20-07-14 | 22:37


Everybody's talking about
Bagism, Shagism, Dragism, Madism, Ragism, Tagism
This-ism, that-ism, is-m, is-m, is-m
All we are saying is give peace a chance
All we are saying is give peace a chance

thepinkpainter | 20-07-14 | 22:36

Ja Jodenhaters die voorbeeldig demonstreren , het zal allemaal wel zo zijn, Allah akbar !!!

Eurotokkie | 20-07-14 | 22:36

-weggejorist-

Lipvis26 | 20-07-14 | 22:36

@Ctrpllr | 20-07-14 | 22:34
Ik heb geen enkele bloeddorstige tokkie nog kunnen aanschouwen, ook die van Feynman niet, kan je het even onderbouwen / aanwijzen / etc etc etc?

Kaas de Vies | 20-07-14 | 22:36

'God is groot' roepen, nou nou. Hoe durven ze.

kicktherabbit | 20-07-14 | 22:35

"dan doen we niet mee he?"

beetje laat of niet? nu komt hij er pas achter wat voor mongolen hij eerst wou aanmoedigen.

DaeHanMinGuk2 | 20-07-14 | 22:35

psssst .... weg ... met... ons...
pssst

Maco3key | 20-07-14 | 22:35

Waarom sturen we het Korps Commando Troepen naar Mali terwijl ze hier na een middagje prijsschieten gewoon naar vrouw en kinderen kunnen?

Godsammekraken | 20-07-14 | 22:34

Geloof is de duivel

Leyolm | 20-07-14 | 22:34

-weggejorist en opgerot-

Ctrpllr | 20-07-14 | 22:34

Ik begrijp die Turkse vlaggen niet. Waarom niet de Papuavlag de Morgenster of de Molukse vlag, heeft ook niks met (020)Gaza te maken.

IndoFortuyn | 20-07-14 | 22:34

@Ctrpllr | 20-07-14 | 22:30
Ziel

TheseDays00 | 20-07-14 | 22:34

Ctrpllr | 20-07-14 | 22:30
Gefeliciteerd met je Fipo, ik hoop dat je leven nu compleet is.

Feynman | 20-07-14 | 22:33

Geen woorden voor, Nederland was Nederland.

DANNY3960 | 20-07-14 | 22:33

The usual suspects en de nuttige idioten.

Godsammekraken | 20-07-14 | 22:33

Even afgezien van het Palestina conflict.... zie ik hier fascisme... of ligt dat aan mij?

Kaas de Vies | 20-07-14 | 22:32

".. geen religieuze bijeenkomst .."

En ook vast geen jodenhaat. Echt alleen maar superbezorgd en zo.

Godsammekraken | 20-07-14 | 22:32

Dealing with Hamas is like dealing with a crazy woman who's trying to kill u – u can only hold her wrists so long before you have to slap her—
twitter.com/billmaher/status/48993099...

--sql error-- | 20-07-14 | 22:32

Allah is groot roepen ze door de straten van Amsterdam. Heb even het gevoel dat we weer in de middeleeuwen zitten.

stipjes | 20-07-14 | 22:32

-weggejorist-

Ctrpllr | 20-07-14 | 22:30

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl