achtergrond

Geenstijl

Israel vs Pallies in de straten van Europa

Dat was onaangenaam. Synagogen belegerd in het vrije westen. Omdat de #bornhere Arabierischgewortelde medemensen die wij in groten getale hebben opgenomen in onze mooie, Verlichte maatschappij kennelijk solidairder zijn met de Pallies dan met de mensen waar zij al decennia lang in vrede en vrijheid tussen wonen. Een puur antisemitische aanval op joodse gebedshuizen, want als het ze daadwerkelijk ging om de vergeldingsacties van de staat Israël hadden de pied-noirs hun woede wel op ambassade of consulaat gericht, nietwaar. Maar nee, de joden hebben het gedaan, en daar vlogen stenen door de ruiten. Een affront dat, moeten wij het nog benoemen, nie wieder zou gebeuren. Zo bezweren wij elkaar al zeventig jaar. Maar het gebeurt toch wieder. Waarom identificeren moslimjongeren zich sterker met de ummah, de wereldwijde islamitische gemeenschap, dan met de wereld waarin ze nu alweer heel wat generaties leven?
Jodenhaat Daar tegenover staan de autochtone Europeanen, die al sinds de jaren zestig te kampen hebben met het afbrokkelen van hun identiteit. Door immigratie, maar vooral door de zelfopgelegde politiek-correcte mores die iedere vorm van kritiek op andere culturen en trots op eigen land en cultuur onmiddellijk onder het kopje racisme/fascisme schaarden. Foei! Dat gingen we dus nie wieder doen he!?!?! Nee, wij niet.
En nu moeten we toezien hoe zij het gewoon wél wieder doen in Parijs. En hoe de politie in Frankfurt de jodenhaat door de straten laat schallen, zie hierboven. En hoe de swastika weer terug is in het Nederlandse straatbeeld. Een zelfverzekerde, agressieve minderheid met een sterk gevoel van saamhorigheid tegenover een verdeelde meerderheid die geen andere wapens heeft dan grondwet en beschaving. Hebben ze ons mooi in de tang want uiteraard gaan we niet buigen voor dombootjes die niet met onze vrijheid en grondwettelijke rechten om kunnen gaan door ze dan maar op hun niveau aan te pakken, met geweld en terreur. Wij niet. Nie wieder.
Eigen cultuur afbreken Maar binnen onze rechtsstaat moeten we nu of nooit doen wat we al jaren hadden moeten doen: haatmoskees afluisteren, als synagogen worden belaagd zelf de straat op gaan en er letterlijk omheen gaan staan, ons niet langer door de fatsoenlijke elite laten wijsmaken dat stellingname tegen de islam 'islamofoob' of racistisch is, geen millimeter meer toegeven aan eisen of wensen vanwege geloof of 'cultuur' en al die in Europa gewortelde belangenclubs in ieder geval geen subsidie meer geven. Als we eens zouden stoppen met vrolijk meehelpen onze eigen cultuur af te breken zou dat al enorm schelen. Misschien kunnen we zelfs een beetje trots opbrengen voor onze manier van leven, als we stenen door synagogeruiten vanaf nu weten te voorkomen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.