achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Damen en heren: Lucasdelinkselul

Ik ben ook een mens!Sinds het vertrek van P. Kouwes hangt het verdriet van GeenKouwes als een rouwkleed over GeenStijl. Gelukkig was daar plotseling onze door velen intens gehate Lucasdelinkselul. Deze vaste reaguurder stuurde ons zojuist ongevraagd een column. En daar wij vandaag toch eieren aan het zoeken zijn, hebben we besloten hem integraal af te drukken.Gewoon om deze eenzaam roepende in de woestijn nu ook eens zijn 5 minutes of fame te geven. Dames en heren: Lucasdelinkselul.Daarom stem ik links

Dank Fleischbaum, voor deze treffende introductie. Nu denken de vaste bezoekertjes natuurlijk dat ik over politiek ga lullen. Dat doe ik immers altijd, ook al heb ik er geen zak verstand van. Maar ik wil dus niet over politiek lullen. Ik heb namelijk alleen verstand van de SP, de partij die het paradijs gaat brengen in Nederland, maar daar mag ik niet over praten. Telkens als ik ‘SP’ zeg, word ik uitgemaakt voor vieze Maoïst, ranzige kraker, ongewassen tuig, luie uitkeringstrekkert, smerige bakbrommert-fetisjist, trieste linnentasjesdragert, Volkertvriendje, Pol Pot de tweede, landveraaier, profiteur en ranzige rukker.

Als ik uitleg hoe mooi en vreedzaam het gaat worden in de SP-heilstaat krijg ik de bloedkanker toegewenst, hoopt men dat ik verkracht wordt door tien Marokkanen, gunnen ze mijn vriendin een onvrijwillige gangbang met Achmed’s en Ali’s en ben ik net zo’n psychopaat als Stalin.

Stalin was overigens erger dan Hitler, dat ik dat wel even weet, en mensen die een Che Guevarra-shirt dragen zijn eigenlijk fascisten. Che was een massamoordenaar moet u weten, en ja, die Joden bij Hitler enzo dat was ook erg, maar onder het socialisme zijn 92 miljoen doden gevallen, zo om en de nabij, dus Marxisten zijn grotere moordenaars. 92 miljoen is veel meer dan 6 miljoen dus het socialisme is veeeeeel fouter dan nationaal-socialisme.

Ik ben ook een massamoordenaar want ik stem SP. Roerganger Jan Marijnissen heeft ooit het woord ‘Mao’ in zijn mond genomen dus Jan moet standrechtelijk worden geexecuteerd. En als we toch aan het executeren zijn dan ook Kok, want die heeft Pimmetje vermoord, iedereen van Groenlinks, want dat zijn de medeplichtigen van alle massamoorden (zoals keihard bewezen door Peter Siebelt in zijn Magnum Opus ‘Eco Nostra’, tevens een literair hoogstandje) en eigenlijk ook Wouter Bos, want dat is een Shell-homo met een lekker kontje.

Zo, moge dat duidelijk zijn, Lucasdelinksekraker, want wij weten wèl hoe het zit. En het wordt tijd dat ik ook eens ga accepteren dat alle moslims fascisten zijn. Sterker nog, één Marokkaan zegt genoeg over alle Marokkanen. Kijk maar om je heen, overal verkrachtingen, moorden en martelingen door de Marokkaanse legers des doods. De Nederlandse grote steden zijn onderhand een Darfur 2. Waar blijft de VN? Waar blijft Wilders? Eindelijk iemand die zegt waar het op staat! Tanks in de straten en ‘veegploegen’ naar Hoog Catharijne, dat willen we zien!

Omdat ik dat dus niet weer over me heen wil krijgen, ik ben namelijk ook maar een mens, met bakbrommert welteverstaan maar wel een mens, praat ik in mijn column niet over politiek. De politiek laat ik liever aan Wilders over, of aan de reaguurders die weten dat Nederland één groot ghetto is, ook al kunnen ze dat niet onderbouwen met cijfers. Waarom zou je ook iets onderbouwen? Het is gewoon een kwestie van oogkleppen af, kop uit het zand, wakker worden en zo nog wat gemeenplaatsen, dan weet je precies hoe ‘het’ zit. Tijd voor daden, zachte heelmeesters moeten weg, zeggen wat je denkt en doen wat je zegt. Enzo. Dat is politiek. En daar kan ik inderdaad niet tegen op, als vuile rooie. Ik denk uitsluitend in termen van ‘land leegroven, onderwijs kapotmaken, bedrijven wegjagen en pedofielen knuffelen.’ Ja, ik ben me er eentje.

Ik heb makkelijk praten natuurlijk: ik woon in een kraakpand (diefstal!) en betaal geen belasting (profiteur!). Ik deel mijn kraakpand met uitgeprocedeerde asielzoekers, de kelder van ons pand is in gebruik als atelier en elke zaterdag verkopen wij Maoïstisch zuurdesembrood ten behoeve van daklozen met spataderen en vrouwen die niet kunnen inparkeren. U heeft mij vast wel eens gezien op het marktplein: vieze dreadlocks, veel staal in mijn oren, legerkleding en drie ranzige herdershonden aan mijn voet. Ik ben dus moreel goed, a la Pronk en van Dam en stukken deugdzamer dan de gemiddelde rechts-stemmer. Daarom stem ik links.

Maar dat ga ik dus hier niet vertellen. Ik kijk wel uit. Ik zeg lekker dat ik VVD-er ben, in een blingbling-bak rijd, twee villa’s met hypotheekrenteaftrek bezit en dat alle asielzoekerts op moeten rotten want incidentele gevallen bestaan niet.

Zo. Heerlijk! Ik voel mij al stukken beter! Lucasderechtsezakkenvullert. Mooi man. Nou alleen nog een ballendispuut (met ontgroening) waar ik me kan aansluiten. Bestaat er al een GeenStijl-dispuut? Of moet ik het doen met de JOVD?

Was getekend, Lucasdelinkselul

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.