achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

De 12 stomste dingen van NSS2014

1. Dat oppakken van bejaarden Doe. Verdomme. Normaal. Natuurlijk zitten we allemaal een beetje in de stress, nee natuurlijk mogen die kadavers niet opstomen naar het World Forum, maar je gaat ze toch zeker niet in een touringcar afvoeren naar het politiebureau. Ga er gewoon rustig voor staan met je brede schouders en laat ze ter plekke rustig demonstreren en liedjes zingen. Arme ouwe hippies.
2. Het doorzoeken van boodschappentassen Hetzelfde als hierboven. Plus en als er nou eens godwins op z'n plaats zijn dan is het hier wel. Je boodschappentassie langs de politiecontrole. Tsjongejongejonge. 3. Al die miljoenmiljard volstrekt inwisselbare filmpjes
Jahaaaa. Helikopters. Wooptiedoo. Wilt u nog meer beeld van helikopters? Hier. Daar. En dan nog allemaal dezelfde filmpjes over Obama die zwaait, Rutte die wat zegt en de lokale bewoners die niet kunnen parkeren. Ok. Superspannend allemaal. 4. Geen alcohol in Den Haag Ah. Het fascisme zet voet aan Nederlandse grond. Voor journalisten is het onmogelijk om een drankje met alcohol te krijgen in het beveiligde gebied. Ingesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, oftewel MinBuZa Timmerfrans. Die bepaalt graag voor de dames en heren journalisten wat ze wel of niet mogen drinken. Terwijl de bobo's zelf natuurlijk wel alcohol atten alsof hun leven er vanaf hangt. Overdag. 5. NOS live verslag Obama in 020 museumpje
Dat ze bij de NOS al collectief ejaculeren als er een mafketel een rondje harder schaatst dan een andere mafketel en dat ze kibbelen over wie er het vaakst over Maxima fantaseert is tot daar aan toe, een twee uur durend live verslag van het bezoek van POTUS aan het Rijks spatie Museum gaat echt een beetje heel erg te fur. En dan klappen al die journoschapen ook nog voor Obama, terwijl die overal hetzelfde zegt qua 'strongest allies'. Hallo Hilversum. Mogen we ons geld terug? #123weg 6. Die hopeloze foto van Timmerfrans met Obama timmerfransssssssss.pngHier valt verder niets aan toe te voegen. Nondeju. 7. Het totale gebrek aan aandacht voor de Backstreet Boys in Rotterdam bekstriet.jpgObama in een museum. G7 in het Catshuis. Kerntop in Den Haag. Het zal allemaal wel, maar vanavond staan de Backstreet Boys in Ahoy. Dat is pas nieuws. 8. Jaha. Het Engels van Rutte. Jullie kunnen allemaal beter Engels spreken dan de MinPres. Nu weten we het wel. Weet je wat het verschil is tussen de MinPres en jullie? Dat jullie vanachter je toetsenbordje staan te bitchen op het Engels van de MinPres, terwijl hij deze dagen Gastheer van De Wereld is. Wie is hier nou de loser? 9. Dat gênante blije gedoe als je wat aandacht krijgt uit het buitenland Gefeliciteerd mevrouw de toch behoorlijk ervaren journalist. Een belangrijke krant in Amerika heeft de kwootjes die u van de stagiair van het PR-team van Obama heeft gekregen ook gekopieerd in zijn krantje. Hartstikke leuk. 10. Mijn god. Dat introductiefilmpje. Hou. Toch. Op.
Mooi zeg. Net de Olympische spelen. Bijna. 11. Het gekruip voor de Chinese overlord
Tiananmen toestanden op de Dam 020, alwaar de Chinese bobo's de aan de gang zijnde demonstraties koste wat kost niet mogen zien. Cameraman Frank Buis stond erbij, keek ernaar en maakte DEZE FOTO van politiebobo's die met Frans Timmermans aan het bellen zijn voor overleg. WFT? Kan dat zomaar? Is Die Dam van ons of van China? 12. Agenten die foto's staan te nemen. Fokking amateurs Er zijn 3000 journalisten mee. Er staan ongeveer een miljoenmiljard camera's. En toch zit iedereen z'n eigen foto te maken op de paupercamera van z'n mobiel. Doe gewoon eens niet. Voor de betere foto's hebben we niet voor niets de GIGAPICA.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.