achtergrond

Geenstijl

ALARM. Onze biefstuk wordt kapot-verduurzaamd

closeuptofu.jpgGodverdomme. Hippies maken onze biefstuk kapot. Gewoon in bar-eetcafé Het Hoekje een biefstukkie met een sneetje wit casinobrood en een bakje compensatiesla met klodder remia thousand islands-saus erop bestellen zal binnenkort niet meer lukken. Biefstuk wordt te duur qua inkoop, en vooral: de consument wil duurzame opties. Wil de consument daar NU mee ophouden? Vreugdeloos quinoaknagen doe je maar thuis in je commune. Of je gaat naar je lokale anti-otoritaire kraakkafé en slobbert een trogje linzenkwak met sojabrokjes mee met de buurt-inloopmaaltijd. Voor een eerlijke daghap in de laagdrempelige horeca voor weinig financieel geld gaan wij geen inheemse boertjes havelaren en geen montessoriknuffelvee met vrije uitloop-opties sponsoren. Lappie koe. Plasje gesmolten boter. Bammetje. Klaar. Met dank aan squeamish mietjes is de optie 'lekker goedkoop paard eten' ook al afgeschoten. Jarenlang tevreden knolknabbelen, maar zodra de ware aard van het beestje naar boven kwam was het opeens ieuwh! En die kutfransen met hun cheval afkeuré zijn ook weinig helpend bij de acceptatie van goedkope paardenbiefstuk. Dus, wij gaan even bedenken wie wij woest vuistmaaiend de schuld gaan geven van de teloorgang van de goudeerlijke daghap: de Hoge Heren in Den Haag, de buitenlanders, de moslims of gewoon de EU. Maar iemand zal boeten voor het verher-elitairen van de biefstuk. Wij laten ons niet zomaar uitleveren aan dure roodvleesconcepten als Loetje. Vanavond axievergadering in het eetcafé.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.