Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bert Koenders krijgt een boner van zielige negers

omebertjekoenders.jpg Bert Koenders. PvdA'er Bert Koenders is de reden dat Nederland niet naar Malí moet willen met Apaches en commandotroepen. Bertje 'De Moderne Missionaris' Koenders. Bertje 'Ik heb Afrikakunde gestudeerd en klik-klak dus mijn uitheemse talen' Koenders. Bertje 'Het Afrikakorps onder de Timmerfransen' Koenders. Wist u dat de initialen van Bert Koenders twee van de drie letters in debatclub BKB bepalen? Echt waar: BKB = Bert Koenders Belangenclub. Bert Koenders is niemand meer dan de zoveelste volgevreten, zelfvoldane, superblanke betweter die namens de gehele mensheid het ontwikkelde Westen de PvdA en zichzelf met de poten in het brandende zand van het Afrikaanse continent gaat staan om aan de armezieligehulpeloze negertjes aldaar de helpende hand te reiken. VN missietitel: 'MINUSMA'. Dat klinkt dus net zo PvdA als het oer-Hollandse woord 'minima'. Bertje mag de illusie in stand houden dat de combinatie van Goede Intenties, de Portemonnee van de Anderen en zorgvuldig gecreëerde fotomomentjes met de Nederlandse pers het schrale tij van armoede, achterstand en religieuze onderdrukking in Afrika kunnen keren. Zodat Bertje Koenders na het offeren van militaire mensenlevens, het inleveren van miljoenen tot miljarden euro's en het reclameren van missionaire manifesten terug kan keren naar Nederland om schouderklopjes, onderscheidingen en bijzondere baantjes als beloning in ontvangst te nemen. Misschien mag Ome Bertje na terugtrekking uit het eindeloze conflict in Malí wel zijn hele eigen Afrika-project gaan opstarten subsidiëren. Je weet het niet. Of nou ja. Je weet het wel. Malí is niet voor niets de Bertje 'Kijk 'em Shinen' Koenders Show. blankeobamabertje.jpgBertje du Blanque Obama. domineebertje.jpgDe Dominee en de Imam barmhartigebertjedekinderhandvuller.jpgBertje Koenders en de Gevulde Kinderhand standmasterbertje.jpgCongresvoorzitter Koenders legt uit Hoe Het Werkt

Reaguursels

Inloggen

@Mark Smith | 31-10-13 | 18:16

Nee hoor, kameraad Koenders doet het goed
Het enige wat ontbreekt zijn een paar aandachtig luisterende negertjes die ijverig de wijze rode woorden opschrijven in hun opengeklapte notitieblokjes.

implosie | 01-11-13 | 20:50

Vroeger reed koning Arthur voor zijn troepen uit en ging voor in de strijd! Ik nodig koning Bert uit, even langs te komen, ik heb nog een uniform van het Korps Mariniers in de kast hangen. Mag hem zo meenemen. Ik ben alleen bang, dat wanneer daar het eerste schot klinkt, koning Bert allang weer in New York zit. Want hij weet, dat die mooie glimmende onderscheidingen hem toch wel op de borst gespeld worden. Wat denk je Bert, hoeveel Nederlandse mannen en vrouwen gaan daar voor sneuvelen?

das dom | 01-11-13 | 16:36

koenders is precies dezelfde misdadiger als cramer. simonie heette zoiets vroeger, het verhandelen van geestelijke ambten voor geld. deze twee regenten zijn nog een stapje verder gegaan. belastinggeld ten gerieve van het eigen baantje gebruiken. bk en jc horen in de gevangenis thuis wegens ambtelijke corruptie.

minimá-armezusvan.. | 01-11-13 | 15:39

Wij hebben meer figuren als Bertje nodig om Europa over 20 jaar uit het slop te trekken ! Denk daar maar eens over na.
Of zullen ze ons helemaal laten verrekken, omdat hier straks niks meer te roven valt ?

Ikkenoow | 01-11-13 | 13:39

Niet alleen vertellen hoe je het hebben wilt. Koning Arthur reed voor zijn ridders uit om ze aan te voeren.
Ik heb voor koning Bert nog een uniform van het Korps Mariniers hangen. Mag hij gratis ophalen. Bij deze Bert!

das dom | 01-11-13 | 12:15

€ 89.000.000,- en inzet van het leger; dit om die Koenders aan een vet betaalde baan te helpen....

De Nederlandse militairen zullen pas mogen terugschieten nadat ze gewond geraakt zijn, dit ivm te verwachten claims der weduwen; nee, die van de vijand...
De vijand is voornamelijk uitgerust met Kalashnikovs, daarom krijgen onze militairen oude karabijnen mee, dit om de vijand niet teveel af te schrikken.
Ook van de Apaches zal de effectieve bewapening verwijdert worden en een punt .50 aangebracht.
Opdat de militairen het niet te koud zullen krijgen zal extra winterkleding ruim verkrijgbaar zijn; ook zullen ruim voldoende bodybags aanwezig zijn.
In het kader van het milieu zal er per Apache dagelijks 30 liter brandstof beschikbaar gesteld worden.
De politici zullen bij arriveren der 1e gevulde bodybag ach en wee roepen, hevig ontsteld zijn en de rest van de poppenkast; het interesseert ze geen moer!

Hendrikaatje | 01-11-13 | 09:34

Wachtmeester B. | 01-11-13 | 09:13
Helaas; het draait om baantjes, en dat mag wat kosten..
Ja, zelfs mensenlevens...
Daar zitten die omhoog gevallen niksnutten niet mee.

Hendrikaatje | 01-11-13 | 09:25

-weggejorist-

Wachtmeester B. | 01-11-13 | 09:13

Het is triest om te zien, de zogenaamde Afrika deskundigen, Afrika red zich zelf wel op hun manier.
Wat de blanke wijsneuzen betreft :

Domheid is vaak geen kwestie van een gebrek aan intelligentie maar vaker het telkens herhalen van dezelfde stappen en hopen op een andere uitkomst.

Vechten en "trainen" in Mali is nog dommer dan de hele Uruzgan missie maar goed we zien de lijken wel weer retour komen.
Bedoeld om het terrorisme te bestrijden maar het lijkt op iemand die het klimaat wil veranderen om dat hij het thuis wat koud heeft, beter is het dan om je huis beter te isoleren.

Verwachtniks | 01-11-13 | 08:48

Verschrikkelijk

Franco 1975 | 01-11-13 | 08:39

Alleen de mijter ontbreekt nog.

Vanilla | 01-11-13 | 08:08

De Minister van Sinterklaas èn Zwarte Pieten!

NACademicus | 01-11-13 | 07:24

Zielige Negertjes is voor Bert Big Business,dit soort zakkenvullers leeft al jaren in een ivoren toren.

OFFTOPIC;Ben zo blij dat we naar Mali gaan,eindelijk weer zo'n TOTAAL zinloze missie die mede gefinancierd wordt door geld van bejaarden te stelen.

Torquemada | 01-11-13 | 05:45

107 reacties op moment van schrijven, helaas slechts 2x het enige juiste commentaar: Flapdrol.
Nu 3x. Wat graag had ik 107x alleen flapdrol willen zien.
Voor de goede orde, dat flapdrol moment was zo'n beetje de enige keer dat ik die schijnheilige Jan Marijnissen kon waarderen.

Machteloze | 01-11-13 | 05:44

naschrift op mijn vorige comment: 9e regel van boven UN baas moet NAVO baas zijn.

h.a.k. blok | 01-11-13 | 05:14

Judas lééft! Of hoe BK zo snel onder de pannen kwam bij de UN.

BK, minister van OS in Balkenende IV, had gehoord van PvdA mastodont Jantje Pronken met andermans veren, hoe goed het toeven is bij de UN. Hij kocht zich met zo'n 30 miljoen euri NL belastinggeld aldaar een baantje maar moest eerst nog even met PvdA-er Wouter Bos, minister van Financiën in Balkenende IV, een list, verzinnen om het kabinet op te blazen. Wat geschiedde?

De SG van de Nato zou NL gaan vragen om meer troepen die langer in Afghanistan zouden blijven. De georkestreerde pleuris brak uit in de PvdA. Wat voorbarig, want het officiële verzoek van de SG van de Navo was nog niet binnen.

Geen probleem voor Judas BK en kompaan WB. Maxime sprak BK met gespleten tong tegen Maxime Verhagen, minister van BuZa in JPB IV, dat verzoek van die UN baas is nog niet officieel. Ga jij er eens even heen en zorg dat je met een papieren brief inhoudende het verzoek om meer troepen enz. terugkomt. Zulks geschiedde.

De PvdA had geveinsd zo'n verzoek "onder voorwaarden" in overweging te willen nemen. Een grove leugen want dat officiële verzoek was niet meer dan een IED (improvised explosive device) om het kabinet op te blazen. Judas BK en soortgenoot Wouter "banken redder" Bos + de PvdA TK fractuur, schreeuwden moord en brand toen het kabinet akkoord wilde gaan met het verzoek van de SG van de NAVO en bliezen Balkenende IV op. Zo werd de weg vrijgemaakt voor BK om met grote haast zijn investering van 30 miljoen, te gaan verzilveren. Als een dief in de nacht sloop BK geruisloos weg.

De SG van de UN, toen was dat nog Kofi Anan dacht ik, zag BK niet helemaal zitten. Hij blokkeerde het door BK begeerde baantje en stuurde hem naar een onbeduidende post in een dito Afrikaans land. Maar de positie van BK groeide, net als zijn megalomane ego.
Tot dan was zijn belangrijkste wapenfeit dat BK partijgenoot Evergreen Herfkens met een zak NL taks poet, aan een fraudegevoelig baantje bij de UN had geholpen. Enfin EH lekker aan het frauderen.

Judas BK zag kans om zijn miserabele UN baantje in dito Afrikaans land, op te krikken. Nog maar net op zijn nieuwe post beland ging hij per privé UN jet daar op bezoek en blèrde direct om troepen.

Het bleef dit keer muisstil bij de PvdA.
Het eerste teken waaruit bleek dat al was besloten om EFF (elite fighting forces)naar Mali te sturen, was het nieuws dat de kapitein, ridder in de WMO, Marco Kroon terug ging naar het KCT om als plv. bataljonscommandant leiding te gaan geven in Mali.

Gotspe. De PvdA staat altijd voorop als het om het slopen van Defensie gaat. Maar als het erom gaat om het miserabele imago van een partijgenoot op te krikken, worden kosten- noch moeite noch levens gespaard. Met ongekende spoed en in oorverdovende stilte, werd e.e.a. er politiek doorgedrukt. Judas BK krijgt godbetert de niet operationele/ militaire leiding (die ligt bij de Fransen)over de NL EFF.

Totaal kapot bezuinigd moet Defensie vierhonderd man van onze allerbeste militairen ophoesten om het armzalige imago van judas BK op te poetsen. Het mag wat kosten aan geld en mensenlevens dat imago van deze showsialist.

Mannen en vrouwen van het Korps Mariniers, het KCT, de KLU en andere ondersteunende eenheden u bent top, u bent professional, u bent loyaal bovendien. Dat is op zich al meer dan van de meeste politici en zeker BK gezegd kan worden. U zult zelfs worden gebruikt om deze judas te beschermen tegen gevaren waaraan hij op zijn PR reisjes voor de camera af en toe denkt bloot te staan. Dat is niet zo want daar zorgt u voor. Gevaren waaraan u 24/7 zeker bloot staat. Maar u bent de professional en verdient groot respect. U wèl!

Ik wens u sterkte en een succesvolle missie en hoop dat u allemaal heelhuids thuiskomt. U wèl!

Ben benieuwd of er straks nog een PvdA kamerlid de gore moed heeft om vragen te stellen als er een Malinees door een Nlse kogel sneuvelt, zo'n gore charade als ze bij de marinier Eric O. hebben opgevoerd.

h.a.k. blok | 01-11-13 | 04:21

Wat zit plots op zijn revers op foto3? Was dat effe vergeten?

eus | 01-11-13 | 03:53

Kotsmisselijk word ik iedere keer weer als ik dit geeltandige papzakkerige x-benige menselijk equivalent van een blobfish zijn gutmenschelijke brei hoor excrementeren.

Norman N. Warden | 01-11-13 | 02:44

Braakneigingen krijg ik van die uitgelubberde x-benige papzak. Zelden een beter gelijkend menselijk equivalent van een blobfish gezien.

Norman N. Warden | 01-11-13 | 02:41

@Baby Rasta | 31-10-13 | 19:05
Mooi filmpje, maar het geeft geen antwoord op de vraag waarom het in Botswana zoveel beter gaat dan in Mali.

Jarre Tell | 01-11-13 | 02:23

Na het vleesgeworden quasi-geweten van Nederland Jan Pronk en die andere weldoenster Herfskens,die voor 7000$ per maand een optrekje huurde in New York, hebben we nu kloon nr3 Ome Bertje uit de getalenteerde PvdA stal die het wel wat lijkt: riante vergoedingen, veel reizen en straks een heerlijke job bij de Wereldbank of Verenigde Naties.Wie weet nog een kansje op een ministerschap als straks het stemvee weer opgeroepen wordt.
In intussen de halfGod uithangen in Afrika.
Wat heb ik verkeerd gedaan ? Veel! Dat moge duidelijk zijn.

daytripper | 01-11-13 | 02:17

Dat je zelf niets doet is prima, maar waarom afgeven op mensen die wel wat proberen?

Suubi Musajja | 01-11-13 | 01:40

Bertje 'Ik heb Afrikakunde gestudeerd en klik-klak dus mijn uitheemse talen' Koenders.

Toch schrijft die van Rossem vaak wel lekker weg...

Djenghiz_ken_net | 01-11-13 | 00:56

Bertje volgend jaar ook maar naar de KAMARA`s..... zo'n eikel trapt er vast en zeker in, die heeft vast SBS6 op zijn tv geblockt....

vlaghalfstok | 31-10-13 | 23:28

Bodemschatten zijn inderdaad de enige reden om nu, nadat de Fransen het klusje bijna geklaard hebben, mee te doen met troepen sturen. Overigens China wil ook wel meedoen met Minurso, ook voor onder het mom van de democratie zeker !?!? Zo dadelijk worden de nwe contracten getekend en dan zal blijken wie er wat krijgt.Zal NL wel weer naast pissen, maar goed. Even Sjaak Rijke bevrijden dan heeft het kabinet eindelijk weer eens een succesje binnen.Mogelijk weten ze allang waar die zit maar moet getimed kort voor verkiezingen bevrijd worden.De Fransen hebben wel al 4 gegijzelden vrij gekregen die ook bij Sjakie zaten. Koenders zit daar overigens prima, zag alleen maar peperdure Toyota Landcruisers 200 V8 staan met UN erop. Meeste terroristen zijn trouwens alweer terug naar Libie en de Tuaregs zijn ook kalm. Vervolging van hun leiders is gestopt. Brussel heeft net ruim 3 miljard beschikbaar gesteld terwijl maar om nog geen 2 gevraagd was.

53 n.o. | 31-10-13 | 23:21

Saai verhaal van rossum; TLDR. Gemiste kans, vooral omdat het met Koenders eigenlijk té makkelijk scoren is.

Seraphin | 31-10-13 | 23:01

Commando's moeten inlichtingen gaan verzamelen, hun leven wagen, om terug in Nederland bij het oud vuil te worden neergezet. Maar Nederland heeft weer een bijdrage geleverd, bral, bral.

bijna_raak | 31-10-13 | 22:54

Ach, ik heb het al eerder gezegd, maar ook hier weer van toepassing (maar dan weer compleet anders):
www.youtube.com/watch?v=4G5qa4VJNMo
*Iedereen verdraait altijd alles, dan mag ik dat ook, mompelend*

pawa | 31-10-13 | 22:42

Volgens mij is het daar al Sinterklaas .

Lief meiske | 31-10-13 | 22:34

Het gaat hier net als die arme drommels die vlak na de 2e wereldoorlog door de altijd hypocriete politiek zijn verneukt om in Indie te gaan vechten en zonder opleiding naar de Oost werden gestuurd. Gelukkig hebben de Engelsen hen nog 3 maanden basistraining gegeven. Inmiddels worden deze mensen door de politiek en de maatschappij uitgekotst als oorlogsmisdadiger. Politiek blijft een door en door walgelijk vies spelletje voor figuren die zich te goed vinden voor een normale baan.

Big Swinging Dick | 31-10-13 | 22:24

Walgelijke patjepeeër die zijn kostje gekocht heeft met Nederlandse belastingcenten.

FrankVeer | 31-10-13 | 22:19

PvdA-ers, ik heb er niks mee. Volgepropt met eigendunk en andermans geld al vingerzwaaiend de missionaris uithangen. Bah.

lekker wijf | 31-10-13 | 22:05

Walgelijk figuur. Een hek om Mali en een Drone op die Koenderskop

GeHannes | 31-10-13 | 21:53

Doet mij denken aan beelden van de halve zool Melkert die ook in Afrika de Goedheiligman speelde. Afrika voor de Afrikanen. In Mali hebben wij niets te zoeken!

Fred uit Amstelveen5 | 31-10-13 | 21:49

Is er voor deze missie wel geld gereserveerd voor de nodige koffie met cake?

modderator | 31-10-13 | 21:26

Dat zie ik Greet nog niet doen, wat een baas die Bertje.
*facepalm*

A. Geil. | 31-10-13 | 21:01

U stemde op verachtelijke landverraders; u kreeg verachtelijke landverraders.
Een partij doet aan het verraad niet mee, de PVV!

Hendrikaatje | 31-10-13 | 20:12

PR machine weghalen, Koenders in Afrika laten. Klaar.

Fast Forward | 31-10-13 | 19:52

Nog nooit zo een charlatan meegemaakt als Koenders, de hypocrisie van die man is stuitend, laatst een interview gezien waarbij hij het nodig vindt vooral meer miljoenen te storten, tel erbij op dat Ploumen ook weer over de nodige strooi miljoenen beschikt is de PvdA weer heer en meester in het verre, maar thuis met de eigen bevolking is het op een houtje bijten, maar evengoed PvdA stemmen!

lanexxx | 31-10-13 | 19:48

@--sql error-- | 31-10-13 | 19:40
Tuurlijk .. want WIJ zijn wel AARDIG ?
Bertje Koenders .. das ook een hele aardige man.

SyntaxError | 31-10-13 | 19:43

Van dit soort topics kan ik zo blij worden.

Rien7847 | 31-10-13 | 19:43

Bertje van de Partij Van de Dubbele Agenda's.

G,I. Jane | 31-10-13 | 19:43

@boze europaburger | 31-10-13 | 19:16
www.nujij.nl/economie/ford-knox-nieman...
www.heliam.net/Gein/weblog/duitsland-h...
www.rtlxl.nl/#!/rtl-z-nieuws-210334/01...
www.gewoon-nieuws.nl/2013/07/o-jee-is-...
Eern waarde economie (recourse based) is uiteindelijk de enige "duurzame" .. dus goud (grond, vastgoed, onafhankelijkheid) is nodig als het financiele stelsel implodeert.
Wij mogen niet weten dat dat staat te gebeuren overigens ... anders zouden we nog wel eens roet in het eten kunnen gooien .. of zoiets. Lekker openbaar is het iig niet. Leve de *ahum* democratie.

SyntaxError | 31-10-13 | 19:40

boze europaburger | 31-10-13 | 19:07 |
jij noemt het uitbuiting, maar als het in handen valt van Chinesen of Arabieren dan zie je een uitbuiting waar Europeanen zich 100 jaar geleden al voor zouden schamen; Ze zijn een stuk beter af wanneer het in europese handen is.

--sql error-- | 31-10-13 | 19:40

boze europaburger | 31-10-13 | 19:07 |
lijkt me een prima reden.
Binnenvallen die negorij!

--sql error-- | 31-10-13 | 19:38

-weggejorist-

thom2401 | 31-10-13 | 19:37

Hij kiest de gemakkelijkste weg door via zijn PVDA vriendjes NL soldaten daarheen te sturen. Hij is kennelijk niet capabel genoeg geweest om in andere landen bruikbare kontakten op te bouwen.

watazooi | 31-10-13 | 19:36

boze europaburger | 31-10-13 | 19:16
Nee, maar wel aardgas..
Ooit schaamteloos voor bijna niks weggeven aan het buitenland.
Maar wat Nederland ervan heeft opgestreken, is wel redelijk eerlijk verdeeld.
Kunnen ze in Mali niet zeggen.

Ommezwaai | 31-10-13 | 19:23

Ja, en Nederland heeft zelf geen goud.
gewoon even googelen op Mali bodemschatten

boze europaburger | 31-10-13 | 19:16

Goed onderwerp dit.

nl2dav | 31-10-13 | 19:13

@boze europaburger | 31-10-13 | 19:07
Dat was het idd .. zo zit het daar.
Er is een enorme run gaande op de voormalige koloniën, veelal "verloren" tijdens de wereld oorlogen.
Vooral de VS lijkt erg actief.
Grondstoffen zijn moeilijker te "krijgen" dan geld in deze dagen ...

SyntaxError | 31-10-13 | 19:13

@ boze europaburger | 31-10-13 | 19:07 |
Tuurlijk. En de Islamitische rebellen hebben er niks mee te maken....

D.Turpin | 31-10-13 | 19:10

Goudkoorts Mali

Al tijdens het vroegere grote rijk van Mali stond het al bekend om de enorme rijkdommen aan goud. Het klaterde er volop. Mali is een voormalige Franse kolonie, maar bleef altijd aan het lijntje.
De voertaal is Frans, de munt bleef een afgeleide van de Franc. In 2012 werd er ook Uranium ontdekt. Bovendien werd in datzelfde jaar ontdekt dat grote diamant-aders voor komen. Ondanks alle verhalen in de mainstream-media kan maar één conclusie worden getrokken waarom Frankrijk Mali binnentrok na vondst van Uranium, en vanwege Goud en potentie van diamantwinning… Ouderwets imperialisme. Frankrijk is afhankelijk van kernenergie waarvoor Uranium nodig is, maar bovenal…
Vanwege de goudmijnen in het zuiden. Door het Noorden te bezetten en af te grendelen, wil de Franse overheid voorkomen dat het Zuiden (de mijnstreek) in handen komt van de rebellen. Daar ligt ook de potentie van de diamantaders en het Uranium.

Uitbuiting en Imperialisme anno 2013
moneycrisis.wordpress.com/2013/10/21/g...

boze europaburger | 31-10-13 | 19:07

Bertje doet een Jorritsmatje en wordt gesnapt .. haha .. sukkeltje :D

SyntaxError | 31-10-13 | 19:06

Ik zie allemaal zwarte pieten op die foto's. Dus dan is die witte meneer zeker Sinterklaas.

VanBukkem | 31-10-13 | 19:05

Als Zwarte Piet wil ik zeggen. Ik jullie allemaal de moeder. Fijne Pietfeest alvast.Nederland heeft er niks te zoeken. Zelf ben ik in Mali geweest en ik kan je vertellen dat het een woestijn is. Hij moet eens iets nuttigs gaan doen. Waarom heeft een land als Botswana zich wel kunnen ontwikkelen bv? www.youtube.com/watch?v=pKVAgHBYOcs&am...

Baby Rasta | 31-10-13 | 19:05

Geef me miljoenen en ik ga ook de grote blanke weldoener uithangen, uiteraard op uw kosten. Als het geld op is, zien ze hem niet meer staan. Wat een vertoning.

denoorman | 31-10-13 | 19:05

Tja zo kun je ook bijdragen aan een 'betere wereld'.
Het grappige is dat je helemaal niet zo ver hoeft te vliegen ( in de C-class, heeft u huisje 93 al?)
Je kunt gewoon bijdragen aan een betere wereld door iets in eigen land te gaan doen. En dat hoeft niet eens in de vorm van geld!
Vrijwilligerswerk genoeg te doen hoor Bertje! Van een boodschapje doen voor een bejaarde tot bingo avonden in tehuizen... en ook daar juichen ze je toe.

irma zonderboezem | 31-10-13 | 19:01

Bertje is op jacht naar stemvee voor de verkiezingen van 2022.

First Contact | 31-10-13 | 18:58

Rood waas voor de ogen wegens bertje.

maggoo | 31-10-13 | 18:57

Campinggast | 31-10-13 | 18:47
Dat andermans geld had u er niet bij hoeven te vermelden, dit is immers synoniem voor de Partij van de Salonsocialisten (PVDA).

Ommezwaai | 31-10-13 | 18:56

Wat zou de wereld er over pakweg vijftig jaar een stuk leefbaarder,rijker en mooier uit kunnen zien als iedereen die vijftig jaar in zijn eigen land bleef zonder zicht te bemoeien met de moraal,gewoontes,vooruitgang of bestuur van een ander land.Want zeg nou zelf.. een land en volk dat binnen de eigen grens z'n eigen boontjes niet kan of mag doppen is geen volk dat vooruit komt.Dat is een volk dat stil moet staan op commando van een ander.In dit geval op commando van Bertje Koenders.

Welles! Nietes! | 31-10-13 | 18:53

Bertje wil gewoon SinterKoenders spelen m.b.v. de Portemonnee v.d. Ander.... zwartepieten doe je maar ergens anders!

Aktivist | 31-10-13 | 18:53

Bert Koenders de man van 89 miljoen (andermans geld). Die schonk hij aan een wazige onbekende do good clubje waar hij na de val van het kabinet fijn directeurtje mocht spelen. Die Bert. Wat is dat toch met pvda luizendie Bert heten?

Campinggast | 31-10-13 | 18:47

It's a dirty job, but Bert has to do it.

ElMatadero | 31-10-13 | 18:46

Bertje Koenders en Eveline Herfkens... ze horen bij elkaar...

duitse herder | 31-10-13 | 18:45

Mali. Komt een stel fijne (touareg)gitaristen vandaan. Vinden die islamietjes vast ook niet koosjer. Maar die spelen toch wel door. Net als die islamietjes, die ´spelen´ ook gewoon door. Met of zonder Bert K. Maar goed. Je kunt jezlef maar belangrijk achten. Si no.

íbice ibérico | 31-10-13 | 18:43

Hehe.., Fuck de PvdA.., maar euuhhh.. losgaan op moslimextremisten is altijd +1.

Coyote | 31-10-13 | 18:42

Wat n waterhoofd heeft die moeder.

knevelandries | 31-10-13 | 18:39

Ik hoop dat Bert gevangen wordt door de moslims en anaal verkracht. Onschuldige NL militairen de dood insturen is nooit grappig.

funkyd | 31-10-13 | 18:38

Brrrrr. De niets-kunner Bert K. was net in EenVandaag. En hij praatte weer zó mooi. "Bij de VN-patrouilles staat de bescherming van de bevolking voorop" (no shit!!) "Het is dus een pro-actief, robuust VN-mandaat." My God, die bestuurders-speak, om gek van te worden.

Hans Hillen | 31-10-13 | 18:38

Absoluut knettergek. "Afrikakunde"- hoe verzin je zoiets stoms. PvdA profeet van de meest achterlijke soort.
Een opschepperige yup waar Jort Kelder nog een nette jongen bij is.

MacG | 31-10-13 | 18:38

Je haal een neger wel uit de derde wereld, maar je haalt niet de derde wereld uit de neger.

Botte Hork | 31-10-13 | 18:37

@Chris0049 | 31-10-13 | 18:26 |

Zal ik eens pogen dat te duiden? Bon, bij deze.. Zo lang je die krijgsreligie binnen de eigen grenzen weigert aan te pakken en zelfs faciliteert moet je de levens van onze jongens en meisjes niet buiten je eigen grenzen op het spel zetten omdat wel te doen....
.
Daarnaast weet we wel wat er met deze missie zal gaan gebeuren. Zodra er enig effect gesorteerd wordt gaat de stekker uit de missie, zijn er dus voor niets Nederlandse soldaten gesneuveld, en krijgen de soldaten de schuld voor de faal. Alleen de PvdA heeft er baat bij want een reden om het Kabinet te laten vallen.
.
Laat ik nog even buiten beschouwing of een Kabinet dat de krijgsmacht op gevaarlijke wijze verzwakt nog de morele autoriteit heeft om deze krijgsmacht in den vreemde in te zetten.
.
Zoiets...

Parel van het Zuiden | 31-10-13 | 18:35

Dus Koenders mag wel Sinterklaas spelen?
Maar negers geen Zwarte Piet?

WillemWordtWakker | 31-10-13 | 18:34

Die vent is door en door rot van binnen.
Loopt daar een beetje interessant te doen van mijn geld.
Die 750.000 euro die hij met zijn twee PvdA-vriendjes verdeeld heeft, dat is ook allemaal in de doofpot gestopt.
Zou een goeie zuipmaat zijn voor Speklul en Biertje van der Roest.

Cuyahoga | 31-10-13 | 18:33

Koenders zal het goed kunnen vinden met Anouk, die heeft ook iets met negers.

rara | 31-10-13 | 18:33

Allemaal aan dat lekkere kontje van Wouter Bos te danken. Kutwijven.

Normpje | 31-10-13 | 18:32

Herfkens, Koenders, Timmermans. Allemaal hetzelfde BKB-tuig: www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/05/...

Op zich is het prima dat de commando's in die negorij op target practice gaan, alleen jammer dat het ons zo'n verrekte veel geld kost. Nog veel verschrikkelijker is het dat deze hele missie *LOUTER EN ALLEEN* bedoeld is om die pedante Timmermans straks aan een luizenbaantje in New York te helpen. Laat dat even doordringen: er stroomt straks Nederlands bloed, en nog véél meer Malinees bloed, om Frans aan een mooie positie te helpen. Walgelijke man, walgelijke partij, en daarom: "Nee, geen bloedvergieten voor het nieuwe baantje van Frans Timmermans!"

Taggart | 31-10-13 | 18:30

En wat blijkt achteraf altijd weer zo'n land word slechter achter gelaten als dat het al was. Allemaal prestige projecten van kijk eens hoe goed ik wel niet doe. Het kost bakken vol geld ,het lost weinig tot geen flikker op,het kost militairen hun leven. En voor wat,een land wat daarna nog steeds in chaos blijft. We hebben het overal kunnen zien,afghanistan ,irak en noem maar op. Laat het de mensen het zelf oplossen. Syrie ook zo'n land,dacht je nu echt dat het daar beter wordt als assad weg is. Nee de burgeroorlog wordt nog vele malen groter. Beter is het ze het zelf uit te laten zoeken. Assad is geen fijne,maar de kans is heel groot dat het alternatief nog veel slechter wordt. Dat zie je maar in irak. Nu is het daar een ongeorgniseerde bende en nu is werkelijk niemand meer veilig. Soms is het slechte niet het slechste. Pvda sukkels die leven van armoe. Hoe meer armoe hoe beter het hun gaat. Het is er hun dus alles aangelegen armoe in stand te houden. Want geloof me dat is wat deze partij doet. Deze man ook ,kijk eens hoe goed ik ben voor die negertjes. Leuk vakantie reisje ,als hij weer thuiskomt kan hij weer riant genieten van zijn leven en hij heeft zijn linksche gutmensch werk weer gedaan. Nou bertje klop je maar weer eens op je borst. Je hebt je linksche gutmensch kiezer weer gepliest.

tweetybird | 31-10-13 | 18:30

Dus Bert mag van GeenStijl niet naar Afrika. Het continent waar hij dagelijks zich voor inzet. Oké, het zal wel. Ik denk dat een reisje naar Afrika voor bepaalde reaguurders hier geen kwaad zou kunnen.

kicktherabbit | 31-10-13 | 18:28

Uit het artikel van Nieuwsuur;
"De bewoners van Mali zeggen dat de VN-missie, ook de Nederlanders, erg welkom zijn in hun land."
---
Dat is erg fideel van 'de bewoners', maar ik vermoed dat er meer bermbommen dan kaasplankjes voor ons klaarliggen.
Grappig dat Nieuwsuur zich geen enkele moeite getroost dit gegeven te checken bij de Fransen. "Ej, Jaques, comment était l'accueil?" Zo moeilijk is het niet.
Lijkt mij, cynische zeurpier, best relevant voor de besluitvorming. Te weten hoe de 'ontvangst'was.
Maar goed, laat ook maar, ik neem het wel weer klakkeloos aan. Zoals een goed media-consument anno 2013 klaarblijkelijk betaamt. *zucht*

DaughtersofLot | 31-10-13 | 18:28

Bert Koenders is een egomaan die op kosten van de Nederlandse belastingbetaler een subsidiebaan bij de VN heeft gekocht. Pek en Veren.
gooi en smijtwerker | 31-10-13 | 18:23 | + 2 -
.
Dat dus. Vooral dat kopen van een baantje met ons geld. Zum Kotzen. Schaamteloos.

Hans Hillen | 31-10-13 | 18:27

Als ie nou anti-conceptie stuff ging brengen, zou ie tenminste nog echt iets nuttigs doen daar.

Rest In Privacy | 31-10-13 | 18:27

Lieve geenstijl, jullie hebben altijd zo'n punt over Islamextremisme, Syriegangers, en dergelijke. Nu kunnen we een keer naar Mali gaan om dat tuig af te knallen, en is het weer niet goed. Ik snap het niet meer.

Chris0049 | 31-10-13 | 18:26

Ik kan geen zielige neger meer zien. Hoe lang worden er al hulpgelden naar Afrika gestuurd? En hoe lang helpt het al niet? En het gaat maar door. Telkens weer.

Hans Hillen | 31-10-13 | 18:25

Mogen NL soldaten eindelijk los op islamistische extremisten, is het weer niet goed, want PvdA? Make up your mind, GS...

Djong | 31-10-13 | 18:24

Bert Koenders krijgt niet alleen maar een boner van zielige negers. Drie keer per dag trekt hij zich af boven een foto van hemzelf. Alleen met een zoonnebril kan hij in de spiegel kijken, het spiegelbeeld is zo stralend. Bert Koenders is een egomaan die op kosten van de Nederlandse belastingbetaler een subsidiebaan bij de VN heeft gekocht. Pek en Veren.

gooi en smijtwerker | 31-10-13 | 18:23

Over enkele jaren vieren ze in Afrika SinterBert; die komt met een helikopter vol met geld verdiend door witte belastingslaven in een ver koud kikkerland.

Rommelende Onderbuik | 31-10-13 | 18:22

Foto's symboliseren exact het verlangen van elke PvdA-bobo: het spelen van de voorbeeld Goedmensch. De verheven opvoeder die cultuur en welvaart bij onderdrukten komt brengen. Uiteindelijk moet hij daar wel voor beloont moeten natuurlijk.

ad melkert | 31-10-13 | 18:21

Zou ik mogen weten hoeveel belastinggeld hij opstrijkt tijdens het uitgeven van al dat belastinggeld? Helaas word ik door de Gutmensch gedwongen aan dit achterlijke circus mee te betalen.

NiceGuysFinishLast | 31-10-13 | 18:21

Bertje gaat over lijken, maakt hem geen drol uit.
Bertje vreet er goed van, en dat is waar het om draait.

Jackanders | 31-10-13 | 18:20

Toen dat mal (i) nieuws over kwam op tv een week of wat terug zag ik Bertje lopen op zijn suède schoentjes en ik dacht wat ben jij een fat.
Ijdel mannetje dat zomaar in de anüss van Franswah Ollòhnde kruipt.
Franswah: Berthüs encore un peu Rocquefort? Bert: Cheese.
Mensuh hier hangt een geurtje aan.

ecologiste | 31-10-13 | 18:20

De fuck? Een van de meest nare vormen van vrouwenmishandeling faciliteren, opdat het maar schoon plaatsvindt? Dit is een walgelijk gebruik waar maar 1 antwoord op mogelijk is: over mijn lijk. Als het onsteriel gebeurt is dat geheel voor rekening van de daders, wij (Nederland collectief) moeten daar niet medeplichtig aan willen zijn.

Muxje | 31-10-13 | 18:19

Bert Koenders is zieltjes aan het winnen. Hij belooft ze allemaal een huis, stromend water en een platte kijkkast waarop ze dingen kunnen zien in hun eigen taal als ze dan maar wel op de PvdA stemmen bij de eerstkomende verkiezingen.

Slome Duikelaar | 31-10-13 | 18:19

Maar voor dit persmomentje mogen Nederlandse soldaten dus gaan sneuvelen. Fraai....

Parel van het Zuiden | 31-10-13 | 18:18

Goh, jaren geleden kwamen ze er gewoon voor uit dat ontwikkelingshulp goed is om aanzien te verwerven en invloed uit te oefenen.

drs.Nee | 31-10-13 | 18:17

Allemaal mensen die "uitsluitend vooruit kijken" en daarom elke keer weer dezelfde fouten maken. Niets geleerd van Vietnam en Afghanistan.
Sukkels zijn het die, om zichzelf belangrijk te maken, Nederlandse jongens en meisjes opofferen.

Franz Jozef | 31-10-13 | 18:17

Bertje 'staat leuk op je CV' Koenders lijkt me een heeeeel klein beetje camerageil.

Yabadabedoe | 31-10-13 | 18:17

Islamitische terroristen opjagen, prachtbaan. Vooral als de Apache je kantoor is.

ElMatadero | 31-10-13 | 18:16

Parsons | 31-10-13 | 18:10 | + 0 -
Wat had hij dan moeten doen? In Superbert pak bij elke besnijdenis verschijnen en het verbieden. Het gebeurt toch, dan maar beter steriel.
Maar dat past niet in jouw zwart-WITTE wereldbeeld natuurlijk.

Mark Smith | 31-10-13 | 18:16

Bert Koenders vult zijn zakken over de rug van zielige negers. Al zie ik hem er inderdaad wel toe in staat om bij gelegenheid zijn zak te legen in een zielige neger.
.
Een uitstekende representatie van de ranzigheid die we PvdA plegen te noemen, die Bert...

Parel van het Zuiden | 31-10-13 | 18:15

@brutus68 18:07: Ik zou zelfs zeggen: iconisch. Het boegbeeld van de ontwikkelingshulp. Even herkenbaar en even nutteloos.

Muxje | 31-10-13 | 18:15

-weggejorist-

A. Geil. | 31-10-13 | 18:14

Flapdrol. Dat is hij, zo staat het ook in de notulen van de Tweede-Kamer.

DaughtersofLot | 31-10-13 | 18:13

Bertje is kudo's aan het geven, zo te zien.

rara | 31-10-13 | 18:13

Ik denk gewoon dat het hem echt gaat lukken. Hij gaat ze redden. Allemaal.

roze_bril | 31-10-13 | 18:11

-weggejorist-

ik--+ | 31-10-13 | 18:10

Weet u nog welk vrouwelijk lid van de PvdA ooit ook eens minister van ontwikkelingsamenwerking is geweest en daarna in haar nieuwe baan bij de VN een paar ton onterechte huursubsidie achteroverdrukte vanwege een misverstand. Met dit soort mensen hebben we nu dus weer te maken...

eerstneukendanpraten | 31-10-13 | 18:10

Bertje en vriendjes verdienen gewoon bakken met geld aan zielige negertjes. Waarom zou je anders 5000 kilometer verderop putten gaan graven?

carramba | 31-10-13 | 18:10

Een iets te dikke blanke man die zich laat bejubelen in donker-Afrika. Ironisch.

brutus68 | 31-10-13 | 18:07

Eng mannetje

EllaRouvoet | 31-10-13 | 18:06

Foto 1: Klapnegers.
Foto 2: De beste ervaringsdeskundigen over discriminatie van negers.

blinde kip | 31-10-13 | 18:06

Bert is gewoon aan het scouten voor de nieuwe generatie Zwarte Pieten. Go Bertje!

Stilicho | 31-10-13 | 18:05

Zou hij ook dieettips gegeven hebben?

rara | 31-10-13 | 18:05

Moraal van het verhaal? Niks mis met een beetje Moslimterroristen omver blazen in Mali.

kicktherabbit | 31-10-13 | 18:04

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen