achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

OHJAJOH? DubbelFriss vindt aanranding hilarisch

Sowieso, een DubbelFrisss-reclame zonder die blije springneger is geen DubbelFriss-reclame. Die minineger heeft de zoete fruitsap groot gemaakt. Waar is hij? En waarom is hij vervangen door een charismaloze OV-creep die probeert een aanranding in scene te zetten? Geef ons de DubbelFrisss-neger weer terug en we klagen nergens meer over. Maar tot die tijd, echt, DubbelFrisss, dit is de meest debiele reclame van dit moment. We leggen het even uit.

waaromdievageramen.jpgTen eerste, waddafuque is er mis met de ramen in deze bus? Er is geen enkele bus in Nederland met zulke ramen. Zelfs debielenbussen, ook wel "GoGo Tours Transport" genoemd, hebben niet zulke ramen. Kortom, de reclame is nog niet eens goed en wel begonnen en DubbelFrisss loopt ons alweer te neppen. Geldt dat ook voor die glazuurverwoestende kneuzendrank van jullie?
Daarnaast, waarom gaat hij recht tegenover haar zitten in de bus? Dat is vies creepy. Als je haar al wilt aankijken, ga je bij het 'viertje' bij het andere raam tegenover haar zitten. In een verder vrijwel lege bus op die plek gaan zitten betekent dat direct het Fuck Weer Zo'n Loser Alarm van haar afgaat.
Tot slot, meisjes lezen geen tijdschriften in de bus. Ze scrollen op hun mobiel of ze staren uit het raam. Tijdschriften lezen doen ze in de trein. Alles schreeuwt hoax.
dodelijkblikisdodelijk.gifDeze blik betekent einde oefeningen. Opstaan en weglopen. Niks meer proberen. Dit is hoe het liefmeisje reageert nadat de heroïnejunk-variant van Michael Boogerd vroeg 'of ze hier wel vaker kwam'. Exitplan in werking stellen, vriend. Nu.
subtielefallusverwijzing.jpgSubtiel fallusgrapje van de puberale reclamebakkers. Tevens een zieke poging om onder haar rokje te kijken. Smeerlap.
eennoodremineenbus.jpgEen noodrem? In een bus? Oh, echt, DubbelFrisss? Wat is de laatste keer dat jullie in een bus zaten? Ergens rond 19NOOIT of zo?
zonkusnaeennoodremwatdenkjezelf.jpgDit fantaseert Boulimia Boogerd dus. Dat als hij aan de noodrem trekt, dit resulteert in een passionele kus. Denk na, sukkel. Als het al mond op mond wordt, is het linea recta door naar de tandarts om alle tanden weer in te pluggen. Tevens, noodrem misbruiken om meisje aan te randen. Wat is precies de boodschap die DubbelFrisss hier wil overbrengen?
ohrllyeenpijpgrapje.jpgVol gas balzak koppen. Hi-la-risch, DubbelFrisss. Kijk, het is net alsof ze hem pijpt. Echt, we kneuzen al onze ribben van het lachen. Hoeveel coke moet je als reclameman snuiven voordat je deze twist als serieuze optie benadert? Een pijpgrapje om je fruitvocht te verkopen. Geen idee welke doelgroep DubbelFriss voor ogen had, maar er is vast een 11-jarige knuppel zonder internetverbinding die dit enorm grappig vindt.
lulhapmeisjeislief.jpgOkee. Wacht. Nu lacht ze? Dat lieve, leuke meisje lacht nu? Serieus. Welke zieke geest verzint dit plot? Dus een creep komt in een vrijwel lege bus recht tegenover een meisje zitten, valt haar lastig terwijl ze daar duidelijk niet van gediend is en zorgt vervolgens middels een illegale noodremgreep dat ze niet alleen te laat op bestemming aankomt, maar dat ze daarnaast op genante en wellicht zelfs licht traumatische wijze zijn leuter in haar ogen krijgt in een gevalletje aanranding. En dat is het moment dat ze hem ineens WEL ziet zitten?
Yeah, right, DubbelFriss, trek eens aan onze vinger. Die minineger die plotsklaps op schouders verscheen is geloofwaardiger dan dit. Wat een bedroevend slechte, debiele en totaal irrealistische reclame, waarin aanranders worden verheerlijkt en leuke meisjes worden weggezet als gewillige pijpschaapjes. Maak eens stuk. Nu.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.