achtergrond

Geenstijl

Singapore is zó Geert Wilders

Buigt u even?Onze StarF*cker moest er hoognodig even tussenuit. Meneer verbleef de afgelopen twee weken in het verre oosten. Gezellig een beetje gebruikte onderbroekjes besnuffelen, rauwe vis naar binnen werken en hoerensnoeren. Het paradijs dus, alleen verlangt hij terug naar Nederland. Het land in economisch verval, het land ook waar gewapende Marokkaantjes het zoontje van Theo van Gogh proberen te intimideren. Singapore is namelijk zó Geert Wilders...De hoerenjacht in Singapore...

Singapore verkeert letterlijk in staat van opwinding. De immer actieve plaatselijke dienders hebben rond de commerciële slagader de Orchest Road de jacht geopend op hoeren uit China, Thailand en de voormalige Sovjet Unie. Tijdens de grote kerstdrukte rond de wereldberoemde plaatselijke warenhuizen werden een enkele keer wel eens heren aangesproken en vriendelijk voor wat horizontale oefeningen uitgenodigd. Uiteraard tegen betaling. Dat spreekt vanzelf.

Het antwoord van de overheid was keihard. Al dagenlang trekt een groep jonge agenten, volgens mij nog niet eens seksueel rijp, met hippe headsetjes op en een blauw uniform aan door downtown Singapore. De heertjes treden met de wet in de hand hard op. Het is de wereld van Geert Wilders in de praktijk. Kauwgum kauwen is er streng verboden. Boete: 1000 dollar. Papiertjes op straat gooien betekent een bezoek aan de Local Court en een forse straf. Duiven voeren kost 1000 dollar. Spugen evenveel. Op bezit en handel van drugs staat de doodstraf. Zo gaat het maar door. In Singapore durf je alleen maar adem te halen. De wereld van Big Brother die overal watching is.

In Singapore is alles geregeld. Letterlijk alles. De bevolkingssamenstelling is redelijk divers en explosief. De helft is Boedistisch en de andere helft bestaat uit Christenen en Moslims. Een explosief mengsel zeker met de moslimextremisten in Indonesië zo ongeveer om de hoek. Daarom werkt de overheid hier volgens de methode Geert Wilders. De moslims is te verstaan gegeven buiten de politiek te blijven en de geheime diensten loeren dag en nacht op extreem gedrag. De gevangenissen puilen uit. Ik geef toe een slachting zoals in Mokum op Theo van Gogh zou hier onmogelijk zijn, maar dit is weer het andere uiterste.

Twee weken Japan en Singapore heeft mij in ieder geval duidelijk gemaakt dat Nederland compleet in de war is. Voor mij is Geert Wilders het symbool van deze collectieve gekte. Een dorpsidioot die bijna 25 zetels scoort in de poll’s zonder ook maar een begin van een oplossing voor het deplorabele Nederland aan te dragen, waar tot overmaat van ramp ook nog eens negatieve groeicijfers werden gepresenteerd door het Centraal Plan bureau. Het land economisch diep in verval en een "Vlaai" die de aanpak van Moslims en het buiten de Europese Unie houden van Turkije als belangrijkste zaken presenteert en daarmee ook scoort. De Nederlanders hier in Azië schudden het hoofd en zijn blij dat ze tijdens deze storm buiten het vaderland zijn. Geert Wilders zal zich hier in Singapore ongetwijfeld ontzettend thuis voelen en wellicht kan hij hier ook een spoedcursus economisch beleid volgen.

Maar hoe bizar het ook klinkt. Toch ben ik blij maandag weer op Schiphol te staan. Van te veel geregel en "law and order" word je ook niet echt gelukkig. Twee weken Singapore is meer dan genoeg. In stilte geniet ik van de chaos in Nederland. Maar laten we ons dan eens druk maken over zaken die er toe doen. De economie en het bizarre feit dat gewapende Marokkaantjes op zoek waren naar het zoontje van Theo van Gogh en wat minder of Geert Wilders in de Tweede Kamer nou al of niet onder de publieke tribune moet zitten. Ik wil Geert Wilders alleen nog horen over echte politiek en of hij nou al of niet goed bewaakt wordt, is een zaak van de AIVD.

StarF*cker

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.