achtergrond

Geenstijl

Nederland is gek geworden...

Buigt u even?Nederland is gek geworden. Mensen met een mening worden omgelegd, moskeeën in de brand gestoken en als klap op de vuurpijl is Pim verkozen tot grootste Nederlander. Dat laatste is voor onze StarF*cker reden om in de pen te klimmen. "Ofwel de uitverkiezing van Pim als Neerlands grootste is verraad aan de roemruchte historie van ons mooie land..."



Nederlands volk collectief Gek!

"Pim Fortuyn is door het Nederlandse volk verkozen tot Grootste Nederlander aller tijden. Willem van Oranje en Willem Drees eindigden op de tweede en derde plaats." Het is zoals een slimme Amerikaanse sporter het afgelopen weekend op het vliegveld van Oslo tegen me zei. Het Nederlands volk is compleet gestoord geworden. In toonaangevende Amerikaanse kranten wordt met verbijstering gerapporteerd over de collectieve gekte die zich van Nederland eigenlijk al sinds 2002 meester gemaakt heeft. Zoals diezelfde sporter uit notabene het conservatieve zuiden van de States slim opmerkte. "Jullie zijn stapelgek aan het worden. Eerst laten jullie het probleem met de moslims volledig uit de hand lopen door jullie tolerante knuffelcultuur, dan wordt Theo van Gogh vermoord en steken jullie moskeeën in de brand. Nederland doet mij op dit moment denken aan een pubermeid die niet meer normaal reageert, omdat haar hormoonspiegel compleet in de war is. Jullie land is volledig uit balans."

Voor mij is de uitverkiezing van Fortuyn niet te bevatten. Deze meneer is inderdaad op gruwelijke wijze vermoord, heeft de discussie over de Nederlandse knuffelcultuur opengebroken, maar was verder een manisch-depressieve immer twijfelende hooggeleerde professor die uiteindelijk alleen bereikte dat de rotte appels van paars als Ad Melkert, Hans Dijkstal en Paul Rosenmoller uit de politieke arena verdwenen. Ik geef eerlijk toe dat ik hem graag even op het bordes van Paleis Huis ten Bosch had willen zien als premier naast een ijzige vorstin. Maar ik vrees dat meneer Fortuyn daarna weer net zo snel van het politieke toneel zou zijn verdwenen als hij opdook. Waar hij zijn uitverkiezing aan te danken heeft, is mij een raadsel. Wat heeft hij daadwerkelijk bijgedragen aan de ontwikkeling van Nederland? Hij past niet in het rijtje echte Grote Nederlanders. Thorbecke, Anthonie van Leeuwenhoek, Drees en noem ze maar op. Ik vrees dat de Fortuyn-stemmers met hun geschiedenislessen niet verder zijn gekomen dan Adam en Eva. Wat zultkoppen! Het is verraad aan de roemruchte historie van ons mooie land.

De lieden die op Pimmetje hebben gestemd zijn geen haar beter dan al die “verzetshelden van na de oorlog” die na de moord op de betreurde Van Gogh zo nodig op logs en op straat moesten brullen dat er niet 1 moslim was die deugde en de opgeschoten kaalkopjes het alibi en de lucifers gaven om islamitische scholen en een enkele moskee in de fik te steken. Net zo uit balans als de weledelgeleerde minister Donner die weer de nodige onzin uitkraamde over het niet mogen beledigen van godsdiensten en minister Remkes die onvindbaar bleek toen vorige week Den Haag CNN haalde bij een arrestatie van een terroristische cel.

Nederland is compleet van slag. Kunnen wat evenwichtigere staatslieden als Wim Kok en Ruud Lubbers niet even samen leiding geven aan een land in verwarring in plaats van onze Harry Potter die zalvend van moskee naar politiebureau trekt om toch overal maar te roepen dat hij zo verontrust is. Daar word ik nou gek van. Een op hol geslagen volk en een premier die volstrekt de grip kwijt is. Dan heb ik het nog maar even niet over die VVD-minister die de hypotheekrente het liefst zou willen afschaffen. Maak de energieke Amsterdamse PvdA wethouder Aboutaleb maar premier. Die weet van aanpakken en kunnen we voorkomen dat Geert Wilders over een paar jaar bij een andere omroep de Grootste Nederlander wordt.

Kan dom Nederland niet onmiddellijk in psychotherapie?

StarF*cker

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.