Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Achterlijk Anonymous sloopt verkeerde bedrijf

alwaysaway.jpg W00T W00T, tango down! De scriptkiddies van Anonymous hebben een velddag met hun #OperationPayback. De websites van BREIN zijn gesloopt omdat Tim Kuik & Kornuiten een analoge digibete pruik met een hamer ervan hebben overtuigd dat XS4ALL en Ziggo The Pirate Bay in Nederland moeten blokkeren. Schijnvertoninkje van BREIN. Iets met proxy's, VPN en usenet, maar blokkeren is hoe dan ook zinloos. Tweakers heeft het vonnis gehackt en concludeert: Gaap, boeiend, next. Maar één ding maakt BREIN wel duidelijk: vrij en open internet is niet voor iedereen geschikt. Zo zijn brein.info en anti-piracy.nl van de copyrightpiraten. Maar heeft brein.nl NIETS te maken met de tendentieuze kruistocht van Tim Kuik. Drie keer raden wie er toch geflamed wordt met ziedende haatmails, kilometerslange faxen en chronisch rammelende bureautelefoons des doods? Yup. Een onschuldig Haaksbergs automatiseringsbedrijfje. Omdat die zelfoverschattende n00bs van Anonymous hun hackershorden op de verkeerde Brein afstuurden. Zit je dan. Met je Ben Franklin & Mahatma Ghandi-quotes, andermans vrijheid te beperken. Stelletje ontzettende dialup-kids. En de NAW-gegevens van alle echte BREIN'ers die over het web gaan en die we steeds in onze mail aantreffen (Tim! We weten waar je huis woont!), wat heeft dat met vrijheid te maken? BREIN-site lamleggen = leuk. Tim Kuik uitlachen omdat je zijn verbodje op honderd manieren kunt omzeilen is ook leuk. Maar als je privégegevens publiceert met de oproep om mensen te belagen, belasteren en bedreigen terwijl je niet eens weet welke BREIN je precies moet hebben, dan heb je je eigen enen en nullen niet op een rijtje en mag de stekker wat ons betreft vandaag nog uit je modem. Doe dan net als The Pirate Bay. En leg gewoon uit hoe je de blokkade kunt omzeilen. Update: BREIN is CORRUPT. Zegt The Pirate Bay.

Reaguursels

Inloggen

Leuke proxie om naar thepiratebay te surfen: Google translate.
.
Volgende linkje even in de favorieten zetten en block = weg.
.
translate.google.com/translate?hl=en&a...
.
nadeel, of juist grappig, reaguursels worden ook overgezet naar het Nederlands.

Da was ik nie... | 13-01-12 | 02:41

Tim Kuik haalt echt het bloed onder mijn nagels vandaan. Vooral in die nieuws artikelen waar Peter en Frederick af worden gedaan als een loze dreiging. Want Tim zit hoog in zijn ivoren toren der wet en lobby instanties. Wat Timmie niet snapt is dat die zogenaamde regels die volgens hem gelden totaal niet opgaan in de digitale wereld. Wil je dat doen? Dan zul je het internetprotocol gaan moeten aanpassen. En ja, dat gaat natuurlijk geen enkele wijze programmeur doen voor dit soort zelfingenomen bonzo's.

Weet wel dat Tim en kornuiten daar niet in het belang van "de entertainment industrie" zitten, enkel om hun eigen zakken te vullen. Het huidige model is oud, dood en dient begraven te worden. En dat proberen dit soort mensen te voorkomen.

MasthaX | 12-01-12 | 23:55

Lekker laat gezien de echte BREIN website al sinds gistermiddag plat ligt.
www.anti-piracy.nl

Leo_154 | 12-01-12 | 22:04

En geenstijl is de zoveelste die gewoon copy pasta doet van een legertje luie journalisten dat blijkbaar nogsteeds niet snapt hoe anonymous werkt. Ook nog eens dag later ermee komen voor extra faalheid. bravo!

chekaz | 12-01-12 | 21:36

Geschifte annymous hackerts

ofitzer | 12-01-12 | 20:06

doet dat adres van timmeh kuik eens even posten ...
beetje genoeg van die knakker nu

Piet_Snot | 12-01-12 | 20:04

@Van Rossem
Misschien was dit een "achterlijke daad" van Anonymous, maar de groep/het initiatief, is dat zeker niet. Dus erg jammer om zo te 'koppen'.
 
Er gaat nog een tijd komen, dat we deze lieden als zeer welkome vrijheidsstrijders gaan zien.
*mark my words...

saintinel | 12-01-12 | 20:01

Achterlijke Geenstijl, denkt dat The Jester bij Anon hoort, wooot wooot. Hoe achterlijk zeg.. oh het is van Rossem. Nee daar ken ie ook niks aan doen. Woot woot.

ROGL | 12-01-12 | 19:36

ik hoop dat de provider van brein even het internet voorgoed afsluit

fvandersluis | 12-01-12 | 18:54

@doenormaal!

Het klopt wel wat je zegt, ik ben het daarmee eens.GeenStijl bied zeker een platform voor de kritische burger en de meeste berichten zijn dan ook een goed voorzetje voor discussie, maar af en toe vind ik ze te ver gaan in de manier waarom ze een persoon of organisatie de grond inbeuken. Zoals in dit bericht Anonymous achterlijk te noemen schiet bij mij in het verkeerde keelgat. Niet zozeer omdat ik een sympathisant ben maar het schept een erg negatief beeld over een groepering die meestal positieve acties onderneemt en daar alom voor geprezen worden.
Die, zoals ze hier worden genoemd 'zelfoverschattende n00bs hebben wel de weg vrij gemaakt voor de protesten in de Arabische lente, wikileaks ondersteund, pedofilienetwerken blootgesteld, grote overheids en financiële instanties platgelegd, Los Zetas uitgedaagd waardoor een gijzelaar is vrijgelaten en nog veel meer. Allemaal goede zaken waar ze zeker respect voor verdienen.

DaDutch | 12-01-12 | 17:43

Hypocriet, net als iedereen die wil downen maar zegt hiervoor te willen betalen.

Neut | 12-01-12 | 17:19

Haha, de sites van Brein zijn alweer uit de lucht!

M-Bozz | 12-01-12 | 17:11

Ik vraag me toch echt af wanneer de telefoonmaatschappijen de telefoon moeten afsluiten van alle criminelen in Nederland, zodat ze niet meer gebeld kunnen worden. Immers, die zullen ook vaak de telefoon gebruiken om bereikbaar te zijn om criminele dingen te doen. En die zijn toch een stuk ernstiger dan wat muziek downloaden.

Ja, ze doen natuurlijk ook wel eens iets LEGAALS met de telefoon, maar dat geldt voor TBP ook.

O ja, en post natuurlijk ook: De Postgroep of hoe ze dit jaar ook weer heten mag dus ook geen post meer bezorgen.

Specy | 12-01-12 | 16:43

@DaDutch | 12-01-12 | 15:16
Brein wordt terecht aan de schandpaal gehangen. Kansloze en zinloze actie van ze.

Wat Anonymous betreft, die hebben hier toch echt een onbegrijpelijk domme fout gemaakt. Tast hun imago van superintelligente internetnerds toch eniszins aan. Verder mogen ze wat mij betreft lekker doorgaan met het aanpakken van misstanden in het belang van burgers.

Verder voegt GS naar mijn bescheiden mening wel degelijk iets toe en voorziet in een behoefte. Bewijs zijn de grote aantallen lezers en de vele mensen die hier graag hun opinie geven. Mensen die veelal net als Anonymous ageren tegen misstanden in de maatschappij. Net als GS ook doet naar mijn idee. Meestal op terechte gronden en niet zomaar tegen van alles aanschoppen gewoon omdat het kan. Gezonde kritiek m.a.w. GS vervult m.i. daarmee een belangrijke rol, mede doordat zij een platvorm biedt aan gezond kritische burgers. Hoewel er natuurlijk altijd mensen zijn, zoals overal, die gewoon bashen om het bashen. Gelukkig is dat een minderheid. Deze minderheid, zoals zo vaak, heeft helaas wel een negatieve uitstraling op de rest en zorgt voor een slechte naam.

doenormaal! | 12-01-12 | 16:09

Rustig ademhalen, Xs4all gaat in hoger beroep gewoon winnen.

1sokkie | 12-01-12 | 15:52

De overeenkomsten zijn dat BREIN (website Piratebay) en Anonymous (website BREIN)internetters de vrijheid willen ontnemen om bepaalde sites te bezoeken en om in vrijheid de informatie van die sites tot zich te nemen.

Alleen BREIN doet dat met open vizier op een controleerbare, juridische manier en Anonymous werkt vanuit de oncontroleerbare, laffe schaduw van de anonimiteit. Anonymous is wat dat betreft geen haar beter dan RaRa in de jaren 80 en 90.

Geenstijl doet er goed aan om alleen nog maar pro-Anonymous artikelen te plaatsen, voordat de site op zwart gezet wordt.

Rideo Ergo Sum | 12-01-12 | 15:43

Eerst BREIN afkraken, nu Anonymous aanvallen, die zover iedereen weet, stiekem toch wel een hoooop goede dingen doen waar het komt op vrijheid van meningsuiting, censuur en dat soort zaken. Nu maken ze een foutje, en de arrogante betweters van Geen Stijl met hun onmetelijke wijsheid vinden het meteen nodig om Anonymous af te schilderen als een stelletje idioten. Iedere dag verlies ik een beetje meer respect voor jullie. Waar ik eerst nog plezier had in het lezen van jullie berichten, omdat ze op een leuke en orginele manier geschreven worden wordt GS steeds meer een opinie site, geen nieuws site. De manier waarop jullie berichten heeft niets meer te maken met jounalistiek. Het bashen en trashen van alles wat in jullie ogen verkeerd is, is niet meer zo lollig als jullie denken. Het begint irritant te worden als je het mij vraagt. Wees iets objectiever in jullie berichtgeving. Anonymous onderneemt, met goede bedoelingen, tenminste actie tegen overheden en instellingen die steeds meer de vrijheden van burgers beperken door wetten door te voeren die niets meer met democratie te maken hebben. Om een groepering, die o.a. pedo netwerken blootlegt gelijk Achterlijk te noemen vind ik ver gaan, en jullie ondstrepen wederom dat jullie in jullie eigen ego aan het verzuipen zijn. Om het maar op z'n hollands te zeggen: Doe ff normaal man!

DaDutch | 12-01-12 | 15:16

Best weinig comments onder dit topic eigenlijk. Zijn we allemaal bang dat GS gehackd wordt en de ip adressen van de reaguurders onder dit topic op straat komen te liggen?

Anonymous moet zich gewoon heel heel erg diep schamen. Dit is een onvoorstelbaar domme actie geweest. Als ze heel even de moeite hadden genomen om de site van de betreffende gedupeerde softwareleverancier te bekijken (een paar seconden zou afdoende zijn geweest) dan hadden ze gezien dat ze de verkeerde hadden.

Overigens ben ik bekend met het desbetreffende bedrijf en ken enkele medewerkers persoonlijk en kan vertellen dat dit bedrijf een zeer mooi product levert en dit echt niet heeft verdiend.

doenormaal! | 12-01-12 | 15:13

Wisten moet zijn wist. Zucht.

Freddie Stobart | 12-01-12 | 14:37

Niet handig. Doet me denken aan dit voorval in Engeland waar een groep malloten het verschil niet wisten tussen een paedophile en een paediatrician en het verkeerde huis sloopten.

www.independent.co.uk/news/uk/this-bri...

Freddie Stobart | 12-01-12 | 14:36

Wéér een regeltje erbij in Nederland.

Zaniker | 12-01-12 | 14:13

@Nietvoordekat | 12-01-12 | 13:52
thepiratebay.org zonder punt aan het eind dus. *zucht*

Nietvoordekat | 12-01-12 | 13:55

@MichelDenHaag | 12-01-12 | 11:20
Leg uit.

Nietvoordekat | 12-01-12 | 13:53

For future reference:

ThePirateBay zegt dat ze binnenkort gecensureerd wordt in Nederland, en vertelt mensen dat ze TOR of VPN moeten gebruiken om zich toegang te verschaffen. VPN heb ik weinig ervaring mee, TOR ook trouwens, maar TOR leek mij het makkelijkst.

(Windows 7)
1) Ga naar www.torproject.org/
2) Download Tor
3) Zet de map op een mooie plek neer (bijvoorbeeld in de map Program Files)
4) Dubbelklik op Start Tor Browser. Het kan even duren voor de browser geopend is
5) Ga nu naar www.thepiratebay.org. Als het goed is, zie je de waarschuwing niet meer.
6) ???
7) Profit!

Tenminste, zo heb ik het gedaan, en hier werkt het. En het mooiste is nog dat Tor volledig legaal is. (Voor Tim met z'n grijpgrage handjes naar de banhammer graait)

Nietvoordekat | 12-01-12 | 13:52

Foutje moet kunnen.. zeker vanuit het buitenland.
Blijf het een mooi initiatief vinden.

'TrauMa | 12-01-12 | 13:49

Eens kijken als Anonymous per ongeluk geenstijl hackt. Dan piepen we hier ook niet meer... Kan gebeuren in het midden van de strijd.

Hölzenbein | 12-01-12 | 13:33

Heel vreemd dat de politiek deze censuur zomaar toelaat. Hoe kan het dat een particuliere organisatie als Brein de vrijheid van een heel volk aantast? En voor alle dombo's hier, het gaat niet om TPB, het gaat om het principe van censuur. Dat is heel gevaarlijk. En allemaal zodat 'auteursrechten' beschermd worden? Doet me sterk denken aan een South Park aflevering. ('Now she had to sell her Gulfstream 4 and get a Gulfstream 3 because people like you are downloading her music')

Xit Erin | 12-01-12 | 13:02

Of je kijkt gewoon op een van de honderden andere websites waar je torrents kan downloaden.

Koosnaampje | 12-01-12 | 12:56

zelfde rijtje als china. misschien worden wij dan wel een opkomende economie.

dolffie | 12-01-12 | 12:33

-weggejorist-

the_dredge | 12-01-12 | 12:25

Geinig dat de politiek stil is nu een stichting zomaar een rechter zover heeft gekregen om pakweg 30% van de Nederlandse ziggo en xs4all klanten potentiële dieven te noemen en ze dientengevolge voor het gemak allemaal maar een stuk digitale snelweg ontneemt.

En allemaal in het belang van de Murdochs en Geffens van deze wereld.

En de PVV heeft het liever over hoofddoekjes. Al dan niet koninklijke.

Mike Oxlong | 12-01-12 | 12:22

Breindood, zo denken ze bij anonymoes.

Den Meester | 12-01-12 | 12:17

@John Doorzon | 12-01-12 | 11:49
Dan zouden de christenen in Nederland worden gediscrimineerd en dat mag niet hé.

toetanchamon | 12-01-12 | 12:15

Ga dc++ maar weer eens opzoeken denk ik

Terpetijnzeikert | 12-01-12 | 12:13

Ik vond de Roxy een goeie tent en nu ook de Proxy! Het is er gezellig toeven en Tor staat achter de Bar Het deurbeleid is streng Teeven en Kuik mogen er niet in omdat ze te saaien pakken dragen en geen borrel lusten. Appelsap wordt er niet geschonken, hooguit gezeken

Denaapklimtgoed | 12-01-12 | 12:10

Leading zeroes...
Mastermattie | 12-01-12 | 11:07 | + 0 -

Goede beschrijving van onze politici...

Geenstijlfiguur | 12-01-12 | 12:06

Als ze het de volgende keer maar goed doen. Van mij mogen ze de corrupte rechtbank van Den Haag ook platleggen. Liefst zou ik hebben dat ze de rest van hun leven peentjes zweten als ze de auto starten. Maar goed dat moeten we ook weer niet willen met zijn allen, naming and shaming moeten we het maar mee doen

Bokito ergo sum | 12-01-12 | 12:04

Wacht maar af. Het duurt niet lang meer of de internets stapt er zelf uit. Alle boes en bahs van stamvolkeren beu zijnde is voldoende om voor zichzelf de conclusie te trekken dat hij alleen maar ellende heeft bezorgd. Terwijl de oorspronkelijk enige bedoeling van Mr. inter was om ongecensureerde pr0n te verspreiden. Mission failed, shift-f7, document bewaren; No. R.I.P. Internet +2012. Zouden de Maya's dan toch.....

Jos Brinkie | 12-01-12 | 12:03

NAW shit is gewoon simpele uitdraai van uittreksel handelsregister bij de kamer v koophandel waar het bestuur genoemd wordt.

seven | 12-01-12 | 11:57

Brein = kans-loos
Zet Timmeh eens op die LG truck.

Donkey Bong | 12-01-12 | 11:57

Van Rossem, jongen, misschien moet je een andere hobby zoeken. Het schrijven van pakkende stukjes is je niet gegeven. Geeft niet, er zijn genoeg andere leuke carrière mogelijkheden.

NickV2.0 | 12-01-12 | 11:55

@John Doorzon | 12-01-12 | 11:49
Spijker, kop, raak!

necrosis | 12-01-12 | 11:53

Nu de staat wel The Pirate Bay maar niet pedofielen websites verbiedt zijn auteursrechten beter beschermd dan onze kinderen.

John Doorzon | 12-01-12 | 11:49

gewoon Tor downloaden en klaar is kees/piet/karel/jaapie/truus

Kven Sramer | 12-01-12 | 11:48

Er bestaat zoiets als 'Pirate Bay Dancing', alleen is dat crap.

Als je niet weet wat dat is, google even.

Bij deze een oproep voor figuren die willen helpen bij de werkzaamheden die komen kijken bij het maken van een wel werkende browser plug-in. Als er genoeg zijn, gaan we dat gewoon realiseren.

Gewoon omdat het kan.

* verveeld en ergert zich *

atm0s | 12-01-12 | 11:46

Nog even rigure up die zeikerts. Fred Teeven deed ook al fijn zijn best om de burger te mogen tappen en nu brein weer met dit geintje.

Helaas de techniek en laatste ontwikkelingen zijn in handen van het volk en encrypted internet zal vanaf versneld zijn intrede gaan doen ook de torrents zullen encrypted gaan werken. (google maar even rond, alternatieven genoeg)

Het wordt hierdoor helemaal onmogelijk voor dit soort zeikbedrijfjes en zeikambtenaren om in de toekomst controle uit te oefenen.

Technische ontwikkelingen lopen jaren voor op elke wetgeving, dat heet met het soort mensen te maken. Techneuten zijn vernieuwend, ambtenaren en azijnzeikerts slapen graag

Denaapklimtgoed | 12-01-12 | 11:45

Meh. Stond gisteren al op Duimschroef.nl

SvennusMax | 12-01-12 | 11:43

Piratebay... wat maakt het uit,
Heb net op de piratebay geweest schijnt al geblokeert te zijn in belgië sinds het Hof van Beroep van Antwerpen op 26 september 2011 een vonnis uitsprak. 4 maand later weet ik dit pas en heb er nog geen film minder voor ...................................

junta | 12-01-12 | 11:41

Jammer dat de verkeerde gehackt zijn. Maar wat kan mij het nou verder schelen dat Timmeh's adres op het web rondslingert. Alsof Kuijk nu ineens zielig is terwijl ie historisch internet zit te slopen. Flikker toch op. Het is kutvolk, en kutvolk roept kutstreken op zich af. Totaal geen medelijden.

Koettoerk | 12-01-12 | 11:40

Mooi rijtje van landen komt het 'vrije' Nederland zo tussen te staan zeg..

DutchLibertarian | 12-01-12 | 11:38

Nou Partij Voor de VRIJHEID, het is wel oorverdovend stil uit jullie richting. Of snappen jullie bij de PVV net zoveel van wat er over het internet in NL is besloten als de rechter die dit besluit nam?

Sunabalk | 12-01-12 | 11:38

Rest hen maar één ding: alsnog via de rechter laten afdwingen dat Brein een andere naam kiest. Lijkt me dat ze naast het eerder vastleggen van de naam, qua noodzaak wel een punt hebben.

Pffffff | 12-01-12 | 11:35

@1st Male Lesbian | 12-01-12 | 11:31
Je kon de rekening niet meer betalen, en vervolgens zijn ze je gaan lastigvallen met deurwaarders?

rara | 12-01-12 | 11:34

Van mij mogen ze dat bedrijf in Haaksbergen platleggen. Zo onschuldig zijn zij nou ook weer niet, zoveel problemen gehad met dat bedrijf..

1st Male Lesbian | 12-01-12 | 11:31

Steuntrekkert | 12-01-12 | 11:16 |
Kneus

Ik vind het wel heel sneu voor de haaksbergers.. Stichting Brein moet gewoon z'n naam veranderen. Ik denk dat we ze wel kunnen helpen met een passende naam te vinden.

martizzle | 12-01-12 | 11:29

En die foto's van Tim Kuiks italiaanse sportwagen dan?

Ommie de HaatMoker | 12-01-12 | 11:24

@Haarkopje | 12-01-12 | 11:20
Je bent erg blij dat Nederland is opgenomen in het rijtje China, Noord-Korea en Saoudi-Arabie als het gaat om internetcensuur?

rara | 12-01-12 | 11:23

@Steuntrekkert | 12-01-12 | 11:16 ik wens ze veel succes.

* | 12-01-12 | 11:22

@Yoast92 - Dat doe ik niet, gebeurd vanzelf.

X_Lawl_X | 12-01-12 | 11:21

Dit maakt maar weer eens duidelijk in welke hoek de illegale downloaders zich bevinden.
Criminelen en vandalen zijn het. Allemaal!

Haarkopje | 12-01-12 | 11:20

Failnonymus.

Superior Bastard | 12-01-12 | 11:20

Vrij schokkend te lezen hoe de rechter tot zijn uitspraak kwam. Hoe dan ook, nooit begrepen waarom men nog steeds torrents gebruikt.

MichelDenHaag | 12-01-12 | 11:20

Ze hebben voldoende aantoonbare bewijsvoering om de tering-BREIN tot een naamswijziging te dwingen.

* | 12-01-12 | 11:20

@X_Lawl_X | 12-01-12 | 11:10

Gewoon alleen de link plakken, niet zelf allerlei HTML eromheen persen. Wordt automatisch een linkje van gemaakt. HTML in de comments magnie.

Yoast92 | 12-01-12 | 11:18

@X_Lawl_X | 12-01-12 | 11:10
Doe nou nie-hiet....

necrosis | 12-01-12 | 11:17

brein.nl werkt gewoon weer.

Gootbalkoning | 12-01-12 | 11:16

Heel gevaarlijk om Anonymous hier op de hak te nemen. Deze gasten zijn nog onvoorspelbaarder dan een groep besneden Finnen. Bij dit soort uitspraken leggen ze GS ook nog een keer plat.

Steuntrekkert | 12-01-12 | 11:16

"Stelletje ontzettende dial-up kids"... mijn donderdag is weer goed. Go, Van Rossem.

Jaap de Paap | 12-01-12 | 11:14

Sneu voor het bedrijf Brein dat je naam wordt gekaapt door een auteursrechtenorganisatie.

CoffeePatch | 12-01-12 | 11:14

-weggejorist-

X_Lawl_X | 12-01-12 | 11:10

-weggejorist-

X_Lawl_X | 12-01-12 | 11:09

Gaan de bedrijven niet nog in beroep tegen de uitspraak dan? Zo ja wordt de content dan alsnog geblokkeerd tot nader order, iemand?

KrikkerT | 12-01-12 | 11:09

Sites platleggen en hatemail sturen: het moderne volksgericht.

Biff Eagleburger | 12-01-12 | 11:09

Lynchen om te lynchen, meer niet... stelletje vervelio's.

hooliganica hollandi | 12-01-12 | 11:09

Bah, zo worden wij ineens in 1 adem genoemd met China, Noord-Korea en Saudi Arabië.

McVeigh | 12-01-12 | 11:07

Alsof er iemand last heeft van het uitvallen van de site van Brein. Zelf zullen ze er ook niet wakker van liggen.

ongelovigehond | 12-01-12 | 11:07

#hashtag | 12-01-12 | 11:05 | + 1 -
Leading zeroes...

Mastermattie | 12-01-12 | 11:07

Sympathieke lui, die van The Pirate Bay.

Gier | 12-01-12 | 11:07

@#hashtag | 12-01-12 | 11:05
Je mag de leidende nullen wegkappen, want die voegen per definitie geen extra info toe. Het zijn tenslotte nullen.

rara | 12-01-12 | 11:07

Tsss, dit stond gisteravond al op WebWereld.
Als je kijkt staan er meerdere "trending" pastebins. Hieronder vallen
1) De paste met het verkeerde bedrijf
2) De paste met het goede bedrijf
3) De paste met alle KVK gegevens van BREIN

Mastermattie | 12-01-12 | 11:06

Als je het wil omzeilen, en je hebt er geld voor over, kun je in plaats van een VPN het beste een DNS rerouting service gebruiken. Hier merk je niets van, het kost je maar 2 a 3 euro per maand en het is de snelste oplossing: unblock-us.com/ is er 1 die goed werkt.
De beste oplossing is echter simpelweg betalen voor een usenet account, dan kun je alleen nog maar lachen om torrents en Tim Kuik.

Dannydekr 2.0 | 12-01-12 | 11:06

Zo blijkt wel weer dat het simpele zielen zijn die domweg de eerste de beste 'klinkt als' site hacken.

Boerenhoofd | 12-01-12 | 11:05

@De Badtegelzetter
Daar staat onzin, want je moet het aantal plaatsen door 8 kunnen delen.

#hashtag | 12-01-12 | 11:05

Oud nieuws, dit was gisteren al het geval. Knap staaltje journalistiek, not!

XelaGBS | 12-01-12 | 11:04

Het is net een kudde bontkraagjes maar dan digitaal.
Iemand roept wat en de hele horde duikt er meteen bovenop.

Herr Knäckebröd | 12-01-12 | 11:04

Prima dat er online wat weerstand wordt geboden, maar het lijkt wel of elke ongeleide megoel zich onder het Anonymous collectief schaart. Ze moeten niet teveel doorslaan en er onschuldigen bij gaan betrekken.

Absoluut niet waar | 12-01-12 | 11:04

Hackers die hun brein niet gebruiken, jammer.

kapotte_stofzuiger | 12-01-12 | 11:02

Iedere mongool kan zich Anonymous noemen.

#hashtag | 12-01-12 | 11:02

ben je mooi klaar mee dan

vincent uit groninge | 12-01-12 | 11:02

10011101010010100101000011111

De Badtegelzetter | 12-01-12 | 11:01

Sorry, was een typefoutje. Zal niet meer gebeuren.

rara | 12-01-12 | 11:01

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl