achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Gereformeerden rijden meisje dood

The roof in on fire, let the mf-ers burn!De Christenen laten weer van zich horen. Dit maal de zwaar gereformeerden. Want in deze kringen schijnt bloedwraak helemaal de bom te zijn. Natuurlijk wordt in de ‘biblebelt’ alles weer met de mantel der liefde bedekt, maar wij van GeenStijl zaten fijn onder die mantel. Zo blijkt onlangs een 18-jarig meisje om het leven te zijn gekomen, omdat ze zich in liet met een Turkse jongen. En dat is natuurlijk tegen het zere been van de zwarte kousen gemeenschap. En dus moest alles in het werk worden gesteld het meisje te bekeren. Welnu, het is de boertjes gelukt. Ze is nu in de hemel.


We schrijven 23 oktober. Een 18-jarige inwoonster uit Renswoude wil na een avondje uit instappen bij haar Turkse vriend. Een drietal opgeschoten jongeren, duidelijk in de heer, proberen haar hiervan te weerhouden. Wanneer het meisje er toch in slaagt om bij de Turkse jongen in de auto te stappen, zetten de drie onmiddellijk de achtervolging in. Uiteindelijk weten zij het tweetal dermate af te snijden en op te jagen dat de auto van het stel zich om een boom vouwt na een mislukte inhaalmanouvre. Het meisje wordt met nek- rug- en hersenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Haar vriend raakt eveneens gewond, maar is buiten levensgevaar. Drie dagen vechten de artsen voor haar leven, maar op 26 oktober komt zij alsnog te overlijden.

De begrafenis volgt op 30 oktober en volgens verwachting wordt de zaak door de dominee met de mantel der liefde bedekt. Je gaat immers natuurlijk niet je eigen nest bevuilen. Zo was het natuurlijk allemaal Gods wil en daar moest de gemeenschap zich dan ook maar bij neerleggen. Want stel je voor dat dit verhaal naar buiten zou komen. Daarom is het volgens de dominee ook maar beter dat de aanstichters niet vervolgd dienen te worden.

De moraal van dit verhaal. Christenen hebben het achter hun ellebogen, wanneer je valt op een buitenlander wordt je als paria behandeld, aangespoord door de dominee zelf. Ons medeleven gaat uit naar de familie van beide slachtoffers en we zullen de zaak op de voet blijven volgen totdat het drietal zich voor de rechter zal moeten verantwoorden. Het woord is nu aan Justitie. Nu is het jullie kans om je te revancheren voor de blunders in de zaak Eric O.

Met dank aan vrienden van het slachtoffer. UPDATE: Iemand mailde ons met het dringende verzoek dit verhaal erbij te zetten: Ik zit regelmatig op een forum waar ik puur mijn hart lucht en er meerdere mensen mij kennen en gezellig met ze kletst. Daar heb ik mijn verhaal gedaan puur om mijn hart te luchten. Nu blijkt dat er stukjes van mijn verhaal op deze site zijn gekomen, waar ik niets van af wist. Dan wil ik nog mededelen dat de toedracht van het ongeval in onderzoek is bij de politie en de ware toedracht nog niet helemaal zeker is.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.