achtergrond

Geenstijl

StarF*cker wil Limburgse burgemeesters klonen

De bulldozer erover, container ME-ers erbij en A2-bezetters terugjagen naar hun kampementen! Ja, StarF*cker is te spreken over de aanpak van de burgemeester van Maastricht Gerd Leers. Waarom kan dat toch niet overal zo? Maar wat wil je, op Binnenlandse Zaken een Johan 'wat is hutspot' Remkes en in Amsterdam een vooruitgestoken kippenborst die het verbieden van een verdiende Ajax-huldiging verward met daadkrachtig optreden tegen hooligans. Heren bestuurders, u weet hoe het moet, monden dicht en diep voorover voor onze StarF*cker!


Gerd Leers en Ahmed Aboutaleb zijn de nieuwe helden...

Junior-premier JP Balkenende en zijn wat stoffige justitie-minister Piet Hein Donner zijn door de keihard operende burgemeester van Maastricht Gerd Leers geconfronteerd met waar nieuwe politiek echt voor staat: wetsovertreders keihard in het nekvel grijpen desnoods met 400 ME-ers. Onvoorstelbaar, die hysterische heks die in hoog-Limburgs in de vaderlandse media mocht krijsen dat burgemeester Leers de woonwagenbewoners behandelde als concentratiekampgevangenen. In het Frankrijk van de middeleeuwen gingen dit soort doorgedraaide wijven voor minder op de brandstapel! Gelukkig zit ze nu achter de tralies.

Gerd Leers gaf na die misdadige blokkade van de A2 bij stadion De Geusselt het enige passende antwoord: met shovels en Mobiele Eenheid het kamp Vinkenslag op en de blokkeerhelden achter slot en grendel zetten. Hij lijkt hiermee in Nederland precies op het goeie moment een nieuwe keiharde norm te hebben neergelegd waarover iedereen in het land, ik herhaal iedereen, zijn tevredenheid uitspreekt.

Ik voorspel deze Gerd Leers een grote toekomst in de Nederlandse politiek. De wat clowneske JPB is een natuurverschijnsel van voorbijgaande aard. Evenals die malloot van een Donner die een rechter-met-kinderporno even hielp om uit de bajes te blijven. En dan heb ik het nog niet over die minister Remkes van Binnenlandse Zaken die steeds maar weer verzandt in algemeenheden en de indruk wekt de wereld te bezien vanuit zijn stamkroeg De Waldhoorn in het mooie Groningen. Gerd Leers is robuuster. Zegt waar het op staat en dwingt bij links en rechts respect af. Ik hoorde vandaag op de radio PvdA-ers en SP-ers met meer respect over Leers spreken dan politici uit hun eigen partij.

Amsterdam kan wel een Leers gebruiken. Lijmsnuivers en ander puisterig geteisem molesteerden samen met seksueel gefrustreerde kale mannetjes gisteravond op De Toekomst Feijenoord-spelers. Van ooggetuigen heb ik begrepen dat het aan de dienstdoende Ajax-trainers Marco van Basten en John van 't Schip heeft gelegen dat er geen doden zijn gevallen. Arrestaties: precies nul. Maar ondertussen ons wel als goedwillende Ajax-fans het feestje op het Leidseplein deze zondag door de neus boren. Dat had Gerd Leers anders gedaan. Die had de ME de stad vandaag ingestuurd en de 20 raddraaiers met pek en veren naar de Bijlmerbajes afgevoerd. Nee, wat zegt zo'n drol van een Amsterdamse loco burgemeester:'De goeien moeten maar onder de kwaaien lijden!' en dus mag er zondag geen landskampioen gehuldigd worden. Om je op te vreten, wat een kuttenkoppen aan de macht in Mokum.

Met één uitzondering. De Marokkaanse wethouder van integratie Achmed Aboutaleb. Een man die ik hoog heb zitten en die het heeft aangedurfd om vandaag een pissig briefje af te geven bij de El-Tawheed-moskee in Amsterdam-West. Eerder kwam de moskee in het nieuws door de antiwesterse en antisemitische teksten die het op de school en op internet verspreidde. Nu vond de imman-van-dienst het nodig om de gedwongen vrouwen besnijdenis nog eens onder de aandacht te brengen van de Mekka-knielers. Aboutaleb nam scherp afstand van de moskee en vroeg zich hardop af of deze moskee nog wel een serieuze gesprekspartner van de gemeente Amsterdam kon zijn. Zo is het maar net

Politiek in de geest van Gerd Leers. Wie volgt?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.