achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Bush en Wallage, bukt u beiden even...

Buigt u even?Weekend, hoogste tijd voor StarF*cker. En onze columnist gaat weer eens helemaal los. Hij heeft zich doodgeërgerd deze week. Aan Bush, waarvan inmiddels nagenoeg bekend mag zijn dat hij daar weinig mee op heeft en aan een interview in Vrij Nederland met Jacques Wallage. Oh ja, een partijgenoot van deze burgervader heeft het volgens StarF*cker ook niet helemaal begrepen. Zwemvesten aan, er worden weer een paar mensen doorgetrokken...Bush en Wallage: wie is de echte koning onbenul?

Soms zijn er van die weken dat je echt denkt dat het aardse koninkrijk wordt geleid door oplichters en leugenaars. De slechtste Amerikaanse president van na de oorlog George W. Onbenul is hier een schoolvoorbeeld van. Al eerder heb ik hier geschreven dat George W. het terrorisme gebruikt en misbruikt naar het hem uitkomt. Wie zitten er achter 9/11? Precies de witte-jurk-schurken uit Saoedie Arabie, die niet alleen de oliestromen naar Europa en de Verenigde Staten controleren, maar ook het internationale terrorisme financieren via een wijdvertakt netwerk van liefdadigheidsclubs.

Maar aanpakken vergeet het maar. Ik heb deze week gefascineerd zitten kijken naar het verhoor van de terrorisme-expert Richard A. Clarke die drie Amerikaanse presidenten diende en Bush maar een sprekende oliebol vond. Of de heren experts maar wilden aangeven dat Irak achter 9/11 zat. Want dat Saddam moest sneuvelen stond alvast toen Bush na zijn stemmendiefstal in Florida het Witte Huis binnenschreed. Van Al Qaeda hadden Bush en Condoleeza Rice nooit gehoord. En dus mocht er best gelogen worden over de ware motieven voor de inval in Irak. Hoezo massavernietigingswapens? En gisteren was het voor de lezers van de Washington Post helemaal dikke pret. De krant onthulde dat de vrienden van Hamas hun semtex financieren middels onroerend goed-beleggingen in de Amerikaanse staat Maryland. Het geld kwam binnen volgens de Saoedische-methode, liefdadigheidsinstellingen, en werd volop in de Amerikaanse economie gepompt. Bush als koning onbenul...

De andere sufferd zit in Groningen. In Den Haag werd hij door zijn voormalige chef Wim Kok met alle egards weggepromoveerd naar het burgemeesterschap van Groningen. De stad van de Drie Gezusters, De Kar en noem al die fraaie tenten op verdiende beter dan deze arrogante rooie regent. In Vrij Nederland van deze week beschuldigt hij de VVD en in het bijzonder mijn vriendin Ayan Hirsi Ali de angst in Nederland te organiseren. De omhooggevallen dorpsburgemeester wilde in Buitenhof niet in debat met Hirsi Ali, want daar voelde hij zich iets te groot voor. Wat zegt nou deze gepatenteerde gladjanus. "Het flirten met sentimenten in de samenleving is voor een parlementaire democratie zeer gevaarlijk spel. Dat verwijt ik de VVD-fractie. En eigenlijk ook mijn eigen partij. Of over de Islam: "Het brandmerken van andermans geloof ondermijnt een van de pijlers van de Nederlandse samenleving. Waarom zou een geloof integratie in de weg staan?" Jacques de wegwerpsocialist!

De PvdA speelt weer hoog spel. Ook in Den Haag waar iedere Hagenaar een buitenlander is en omgekeerd. Maar liefst 75% van de Nederlanders moet daar niets van hebben, maar een in de studio aanwezige plaatselijke bestuurder met Arabische naam vond dat niet belangrijk. "Een Turk die in Den Haag woont, is een Hagenaar. Daar moet de rest van Nederland maar aan wennen." Het woord allochtoon gebruikt men daar op het stadhuis alleen nog in subsidie-aanvragen. Wie grijpt hier in in het bestuurlijk Madurodam...

Bush, Wallage, Den Haag. De stupiditeit regeert...

StarF*cker

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.